Feedback
8,6

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1938 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren961 ervaringen
4 sterren734 ervaringen
3 sterren60 ervaringen
2 sterren54 ervaringen
1 ster107 ervaringen

Per vestiging:
“Prachtige keuken gekregen”
Door R. Visser op maandag 11 nov 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht. Goede service, prettige samenwerking met installateurs. Het resultaat is prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Maarten Frazer op zondag 10 nov 2019 '19 | vestiging Doetinchem
We hebben bij Grando Doetinchem onze nieuwe keuken gekocht. Coen was erg ervaren en heeft ons goed geholpen. De opstelling is meerdere keren goed bekeken en waar nodig aangepast. Het plaatsen was erg netjes en op de afgesproken momenten. Ook de service achteraf was erg goed. We zouden Grando dan ook zeker aanraden.
FOTO VAN MAARTEN FRAZER
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door R. Tendick op vrijdag 1 nov 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Zeer nette service. Van begin tot eind deskundig geholpen. Erg mooi eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt goed”
Door J van Diepen op vrijdag 25 okt 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een keuken gekocht, wij zijn er erg blij mee. Service is goed.

Aanvulling ontvangen 25 oktober 2019: De keuken is al geplaatst, en bevalt goed .
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn gegaan”
Door Carla Mijlof op donderdag 24 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
Onlangs is onze keuken geplaatst door Grando Zwolle, we zijn netjes geholpen en Grando zorgt ervoor dat ook na plaatsing de service wordt doorgezet als er nog vragen of punten van aandacht zijn, heel fijn! Belangrijkste; de keuken is prachtig!
FOTO VAN CARLA MIJLOF
Keuken is prachtig
+ Toon extra foto van Carla Mijlof
Reactie of foto toevoegen
“Service goed tot nu”
Door M op maandag 21 okt 2019 '19 | vestiging Utrecht
Een badkamer. We hadden nog geen ervaring met dit bedrijf. Mijn zus wel en die was dik tevreden. Wij zijn ook tevreden op een paar kleine dingetjes na: strip van de deur, lengte van het bad, communicatie. Maar er is wel duidelijk vakmanschap geleverd. De service tot nog toe is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Voldeed aan de verwachtingen”
Door Hans den Boer op zaterdag 19 okt 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Bij Grando Rotterdam zijn we prima geholpen met onze badkamerspullen. De communicatie is klantvriendelijk, meedenkend, open en effectief. De geleverde materialen en service voldeden geheel aan onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie”
Door Dhr. P. Klok op woensdag 16 okt 2019 '19 | vestiging Purmerend
Onlangs bij Grando een nieuwe keuken gekocht. De drie gesprekken met de verkoper verliepen fijn, niet te opdringerig. Ik had support van twee vrienden, die ervaring hadden met een nieuwe keuken kopen. Gelukkig maar, want na het tekenen van het verkoopcontract was het gedaan met de service. Vooral de communicatie verliep slecht. Ik had het gevoel dat ik zelf overal achter aan moest gaan. Er waren diverse fouten gemaakt. Toen ik deze kenbaar had gemaakt bij Grando, kreeg ik meer het idee dat de verkoper in verdediging ging, dan dat ik me als klant gehoord voelde. En dat terwijl ze juist in hun folder adverteren met: "Uw tevredenheid straalt op ons af. Daarom mag u ons erop afrekenen als u niet 100% tevreden bent. Want wij zijn pas tevreden als u dat bent." Nou, ik heb er alleen maar een zure nasmaak van over gehouden. En mijn vrienden kunnen het beamen, want die hebben juist bij de gesprekken bepaalde onderwerpen uitgebreid aangekaart, die later dus op een of andere manier toch niet goed zijn overgekomen of verwerkt. Heel vreemd. Ik heb wel veel lof voor de vakmannen van Grando. Zij hebben het echte werk gedaan en nog goed ook.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Niels & Laura op vrijdag 11 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben onze badkamer gekocht bij Grando Zwolle en zijn heel tevreden. Erwin heeft ons erg goed geholpen bij het ontwerp van onze badkamer en het uitzoeken van alle materialen. Ook daarna was de service van Erwin heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Werken netjes”
Door Peter Koolen op zondag 29 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Super mooie keuken gekocht bij Grando Keukens. Goede service. Erg tevreden. Montage personeel werkt erg netjes. Echt een aanrader!
FOTO VAN PETER KOOLEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door j.van kints op vrijdag 27 sep 2019 '19 | vestiging Epe
ik heb een keuken gekocht en ben zeer tevreden. goede service en kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door E. Brouwers op donderdag 26 sep 2019 '19 | vestiging Helmond
Badkamer en toilet. Goede service en zeer bekwame monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Anne-Marie van Rooij op vrijdag 20 sep 2019 '19 | vestiging Helmond
Nieuwe badkamer gekocht en laten installeren. Ben tevreden over service en installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Dennis Meulendijks op vrijdag 20 sep 2019 '19 | vestiging Helmond
We hebben een badkamer gekocht bij Grando Helmond. Service was top. Installatie duurde om en nabij drie weken. Toen er dingen niet in orde waren kwam de installateur terug om het op te lossen. We missen nog een aantal dingen en er zijn dingen die nog niet helemaal goed zijn, maar dat wordt allemaal opgelost is ons verzekerd. Over het algemeen zijn we dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Gerry op vrijdag 20 sep 2019 '19 | vestiging Bergambacht
Ik heb een keuken gekocht. Prima service en alles op tijd geleverd. Keurig geplaatst en ik raad dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Marion op dinsdag 17 sep 2019 '19 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben bij Grando een keuken gekocht en we zijn er erg blij mee. Goede service en ook het weghalen van de oude keuken en de plaatsing verliep vlekkeloos.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal happy”
Door Niels van Dongen op woensdag 28 aug 2019 '19 | vestiging Tilburg
Een uitbreiding op onze keuken met twee extra kastenblokken en een nieuw aanrechtblad.'Wij hebben twee kastenblokken als uitbreiding op onze bestaande keuken (oorspronkelijke keuken gekocht bij een andere keukenzaak) gekocht na een verbouwing waarbij onze keuken vergroot is. Tevens hebben we een nieuw en groter aanrechtblad laten plaatsen. De verkoper 'Jan' heeft ons zeer goed geadviseerd en kwam met ideeën waar we zelf niet aan gedacht hadden zonder dat dit de prijs sterk beïnvloede. Hierdoor hebben we de beschikbare ruimte optimaal kunnen benutten. Ook nadat we de koop hebben gesloten bleef de service bij aanvullende vragen optimaal en na plaatsing was ook de afterservice geweldig. Wij zijn zeer tevreden over Grando. En we zijn helemaal happy met onze ' droomkeuken'. Hoewel deels uitgebreid en vernieuwd lijkt het een volledig nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Gehele keuken”
Door Dennis op vrijdag 23 aug 2019 '19 | vestiging Uden
Heb een gehele leuken gekocht. Service en levering zijn goed. Ook samen met de adviseur de juiste keuzes gemaakt. Adviseur stond open voor mogelijkheden. Keuken is echt heel mooi geworden. We zijEr moeten nog wel enkele aandachtspunten worden aangepast.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Willem en Dinette op vrijdag 16 aug 2019 '19 | vestiging Groningen
Zeer tevreden met de nieuwe keuken. Uitstekend geholpen in de zaak, er werd goed meegedacht en alles werd inzichtelijk gemaakt. Geen druk ervaren om te bestellen. De communicatie en bereikbaarheid tussen bestelling en levering kunnen wel beter. Montage door Ryan was werkelijk uitstekend, hij heeft gouden handen en hij dacht zeer creatief en oplossingsgericht mee. Ook service na afloop is prima!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Gijs op vrijdag 16 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Enkele maanden geleden een keuken besteld bij Grando. Samen met verkoper Nick hebben we uitgebreid stil gestaan bij het ontwerp en alle mogelijkheden. Nick dacht intensief mee en gaf ons hierbij nooit het gevoel dat we snel door het proces moesten of dat het te lang duurde. Zelfs toen we later tóch nog kleine aanpassingen wilde doen in de bestelde keuken, werd er met ons meegedacht. Deze manier van (samen)werken hebben we als zeer prettig ervaren. Thanks Nick! Gisteren is de keuken geplaatst in onze nieuwbouwwoning en we zijn mega blij met het resultaat. Monteur Frans werkt zeer snel en secuur, voor ik het wist stond de keuken volledig en was daarnaast ook alles opgeruimd. Al met al dus erg blij met het verloop van het proces en de service door Grando :)
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend advies gehad”
Door Joost Dierckx op woensdag 14 aug 2019 '19 | vestiging Tilburg
We hebben een keuken gekocht bij Grando in Tilburg. We zijn uitstekend geïnformeerd door een vriendelijke, enthousiaste en kundige verkoper. De spullen zijn geleverd op de afgesproken datum, de keuken is geplaatst door een supergoede monteur. Rustig, ervaren en zeer kundig. Alles functioneert naar behoren. Enkele aandachtspunten achteraf zijn ook adequaat opgepakt, dus ook de service na plaatsing is prima
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Henk van Noort op vrijdag 9 aug 2019 '19 | vestiging Enschede
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Met een bepaald idee in ons hoofd is Klaas Jan daarmee aan het werk gegaan. Bij een tweede afspraak had hij een opzet gemaakt van de ideeen die wij hadden over de opstelling en indeling. Aan de hand van een 3d tekening hadden wij een beter beeld van hoe de keuken eruit zou komen te zien. Wij hadden wat aanpassingen die Klaas Jan heeft doorgevoerd. Hij dacht met ons mee. Hij is ook eerst wezen kijken bij ons of het wel mogelijk zou zijn. Het plaatsen van de keuken was in 1 dag. De monteurs hebben prima werk geleverd. Na het plaatsen is Klaas Jan nog een keer langs geweest om naar het eindresultaat te kijken. Prima services!! Er was nog een kleine aanpassing nodig en die is ook direct door hem opgelost. Onze vorige keuken hadden wij ook bij Klaas Jan gekocht en wij zouden zeker de volgende keer ook wij naar hem toe gaan. Wij zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Masja op maandag 29 jul 2019 '19 | vestiging Utrecht
We hebben wederom keuken en badkamer gekocht. Service is super, insallateurs zijn deskundig en nazorg is is altijd goed.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door John Hermans op dinsdag 23 jul 2019 '19 | vestiging Barendrecht
gastvrij ontvangen ,goede uitleg en oplossingen gekregen , Keuken besteld ,perfect afgeleverd ,service en aandacht voor de klant Bedankt Evert Rop
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Dalhuisen op dinsdag 23 jul 2019 '19 | vestiging Epe
Gekochte keuken is prima afgeleverd en geïnstalleerd. Super tevreden met de service, klantvriendelijkheid en kennis van het personeel
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door fam. Eilander op vrijdag 19 jul 2019 '19 | vestiging Epe
We hebben een keuken gekocht. Prima geholpen en goede service en komen zelf met oplossingen mochten er problemen zich voordoen.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Danny op donderdag 11 jul 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben voor de 2 maal binnen 2 jaar een keuken bij Grando gekocht. De eerste x hadden we een supper service. We zijn verhuisd en daar moest een nieuwe keuken in de keuze van winkel daar hoefde we niet lang over na te denken supper geholpen. Dank jullie wel we zijn blij met onze keuken.
FOTO VAN DANNY
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Ursula Scheepens op dinsdag 9 jul 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht en zijn tijdens het hele proces goed geadviseerd. Ook hebben ze geholpen met de rest van de verbouwing. Prima service . Ik zou er zo weer mee in zee gaan. Dankjewel Dave en Keukenbouwersplus
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Nancy Dijkstra op woensdag 3 jul 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer incl. plaatsen gekocht. Service vanuit de winkel is prima.
De aannemer waar gebruik van wordt gemaakt is chaotisch en kan absoluut niet plannen waardoor het gehele proces ontzettend traag verliep. Aannemer levert goed werk, maar houdt zich niet aan een planning. Dit leverde veel irritatie en stress op.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Theo Heinink op woensdag 3 jul 2019 '19 | vestiging Son
Keuken, ouderbadkamer en gastenbadkamer. Uitstekende adviezen, service en kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door T. Steenbergen op vrijdag 28 jun 2019 '19 | vestiging Doetinchem
Wij hebben bij Grando een keuken gekocht en zijn super tevreden over de service, klantvriendelijkheid en deskundigheid van het bedrijf. Alles was perfect op elkaar afgestemd! Iedereen kwam zijn afspraken na! Kortom, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel”
Door Rick de Groot op maandag 24 jun 2019 '19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken bij Grando Hoogvliet gekocht. Service super en montage klasse. Grote flexibiliteit en denken echt mee voor de optimale keuken. Enige punt van feedback is het missen van antislipmatten. Deze zijn keurig nabesteld overigens.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door J.G. van der Beek op vrijdag 21 jun 2019 '19 | vestiging Epe
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Goed meegedacht en een aantal opties aangedragen. De verkoper oordeelde vooral niet maar adviseerde wel met goede argumenten. Ook de service na plaatsing is bijzonder goed, wordt direct gereageerd en gehandeld op wensen en onvolkomenheden.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door N Steenman op zaterdag 15 jun 2019 '19 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een keuken gekocht, enorm tevreden en service is top. Veel ideeën aangedragen en tot een mooi resultaat gekomen. Kortom een fijn bedrijf met veel kennis.
FOTO VAN N STEENMAN
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Riko Chet op vrijdag 14 jun 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een prachtige nieuwe keuken en badkamer aangeschaft na een zeer prettig gesprek met dhr. Umit Isik. Hij heeft ons zeer professioneel en geduldig begeleid en onze wensen aangehoord. Dankzij zijn kundige meedenken hebben we extra veel handigheidjes in onze keuken kunnen creëren en de badkamer met frisse, nieuwe ideeën aangepast. De eigenaar van deze mooie zaak, dhr. Dinesh Birtantie, heeft daarbij persoonlijk het verloop van het montageproces gemonitord en waar nodig bijgestuurd. De montage is daarom tot onze volle tevredenheid uitgevoerd. Klasse werk van dit team. Erg bedankt voor de service!
Reactie of foto toevoegen
“Landelijke keuken”
Door Anita Wiersma op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Landelijke keuken gekocht, super geholpen super service! Echt een aanrader dit bedrijf!

Aanvulling ontvangen 14 juni 2019: De keuken is al geplaatst. Is prima verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Jeroen Doornbosch op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Uden
We hebben een keuken gekocht. Super service en er werdt goed mee gedacht.

Aanvulling ontvangen op 15 juni 2019: Deze heb ik al ontvangen en staat gemonteerd. Het is super gegaan. We hebben niets te klagen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dave op woensdag 12 jun 2019 '19 | vestiging Wormerveer
Wij hebben via Grando Wormerveer een nieuwe keuken laten plaatsen. Van begin tot eind heeft Grando dit prima begeleid. De enige aanmerkingen die we hebben zijn het later aankomen van de afzuigkap, al ligt dit meer bij de leverancier, en het bepalen van de leverdatum. Hier voert Grando al redelijk snel de druk op, en dat zou vriendelijker mogen. Afgezien daarvan echter uitstekende service en we zijn zeer tevreden met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi geworden”
Door Fam. Vonk Noordegraaf op maandag 3 jun 2019 '19 | vestiging Hilversum
Dit voorjaar een keuken laten plaatsen door Grando in Hilversum. Vanaf begin Marja Hofstra als adviseur, heel goed gedaan. Het eindresultaat is erg mooi geworden. De service heel goed, prettig dat er 1 contactpersoon is en alles gewoon geregeld wordt, zonder dat je zelf ergens achteraan moet bellen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Huib op maandag 3 jun 2019 '19 | vestiging Hoofddorp
Badkamer gekocht, prima service. Denken goed mee en luisteren naar je wensen om tot een een mooi ontwerp te komen.
Reactie of foto toevoegen
“Nu tevreden”
Door Ellen Meulendijks op maandag 27 mei 2019 '19 | vestiging Helmond
Hele mooie keuken gekocht. Alles goed gegaan op een ladekastje na, dit was geplaatst 30 cm met pas stuk van 10cm, dit wilde we niet, wel een kast van 40cm. dit paste precies. iets fout gegaan met meten, of uitwerken. We zouden eerst 200 euro bij moeten betalen. Toen ze de kast kwamen plaatsen van 40cm , hadden we een pas stuk van 1cm, zo moest het. na enkele boze mails over en weer, en inschakelen rechtsbijstand, die we achteraf niet nodig hadden, zijn we er uiteindelijk uitgekomen, en wordt de factuur verscheurd. helemaal blij. Achteraf noemen we dit service naar de klant. Em zo hoort het. nu zijn we tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Jacqueline van der Boon op vrijdag 17 mei 2019 '19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Het is een prachtige keuken en een mooi geheel geworden. Goede service en klantvriendelijk. Ton heeft de keuken geplaatst en doet dit zeer nauwkeurig.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter Slager op donderdag 16 mei 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben bij Grando Zwolle een badkamer gekocht en zijn hierbij uitstekend geholpen. Onze belangrijkste voorwaarde was dat de badkamer geplaatst zou worden begin april. Andere badkamer leveranciers konden ons dit niet garanderen. Deze belofte zijn ze uitstekend nagekomen, en zijn gestart op 2 april met de installatie van de badkamer. Tijdens het verkoopgesprek zijn we correct geholpen en er werd goed mee gedacht mbt onze wensen. De installatie is uitstekend verlopen. Tijdens de installatie bleek van een soort tegels te weinig zijn geleverd. Dit werd na een telefoontje met Grando Zwolle de volgende dag met spoesd nageleverd. Uitstekende service! Wij zijn zeer tevreden over de complete levering en service.
FOTO VAN PETER SLAGER
Uitstekende badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop showroomkeuken”
Door Anneke op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Naaldwijk
9 weken geleden gingen we ter inspiratie kijken in de showroom. Meteen is ons oog gevallen op een showroomkeuken. Die hebben we direct (na een half uur peinzen en twijfelen) gekocht. Na 8 weken is de keuken ingebouwd en sindsdien kunnen we lekker kokkerellen. Mooie aan de aankoop was dat zelfs nog aanpassingen mogelijk waren op de order, die reëel doorbelast werden. Het monteren kon afgestemd worden op het nog moeten slopen van onze oude keuken en aanpassingen van de leidingen in onze keukenruimte. Wat een service!
FOTO VAN ANNEKE
Keuken in twee tinten
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Piet Sanders op vrijdag 3 mei 2019 '19 | vestiging Son
We hebben een badkamer en toilet aangeschaft. We zijn zeer tevreden over de afwerking en het resultaat. De paar kleine puntjes die na de oplevering nog moesten worden gedaan zijn perfect afgewerkt. De verschillende installatie bedrijven hebben prachtig werk geleverd. De coördinatie van het geheel door Thijs Verhagen was erg goed. Al met al zijn we zeer tevreden. We raden Grando daarom ook aan vanwege de service en kwaliteit.
FOTO VAN PIET SANDERS
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met service”
Door Anja op vrijdag 3 mei 2019 '19 | vestiging Son
We hebben hier een prachtige keuken, wc en vloer gekocht. Onze adviseur Sander zette al onze wensen in een fantastisch ontwerp om dat we sinds afgelopen week in onze keuken kunnen bewonderen. Wat een vakman! We zijn heel blij met de service van Grando, ze zijn alle afspraken netjes nagekomen!
Reactie of foto toevoegen
“Verlichting”
Door van Krevelen op vrijdag 26 apr 2019 '19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
2 jaar geleden hebben wij keuken gekocht bij Grando in Hazerswoude-Dorp. In die 2 jaar zijn de lichtjes onder en in de kastjes aantal keren kapot gegaan. Om lichtje te repareren hebben wij eerste keer 4 maanden op gewacht en nu ondertussen al langer dan een half jaar. Die krengen gaan om een paar manden kapot. Nu krijgen wij te horen dat wij moeten gaan betalen om lichtje te vervangen. In die 2 jaar zitten wij merendeels zonder licht dan met licht. Slechte service van Grando! Zodra je betaald hebt ben je niet meer belangrijk. Voor mij geen Grando meer!
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Aad Wielders op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Den Helder
Ik heb een keuken gekocht en die is gisteren geplaatst, het is een plaatje en ik ben zeer tevreden over de service en de monteur die de keuken geplaatst heeft. het is gewoon top.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fam De Graaf op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Amersfoort
We hebben onze nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen door Grando Amersfoort. Prima service en de twee installateurs waren ook toppers.
FOTO VAN FAM DE GRAAF
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door JM Lunenborg op zaterdag 20 apr 2019 '19 | vestiging Assen
Keuken gekocht, alleen de meubels. Inspiratie opgedaan via de website van Grando en de keuken ingetekend via het 3d tekenprogramma. Ontzettend goed geholpen door de medewerker. Denkt ook mee en is duidelijk en eerlijk. Ook dat we de apparatuur elders hebben gekocht was geen probleem. Daar werd zelfs over meegedacht bij bv de aanschaf van een Quooker en de rest van de apparatuur. Ook hebben we de keuken zelf geinstalleerd. Ook voor vragen tijdens de installatie was Grando bereikbaar en dacht mee. Kortom een uitgeklede keuken gekocht maar desondaks een uitstekende service!
FOTO VAN JM LUNENBORG
Zelf geinstalleerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door John op zaterdag 20 apr 2019 '19 | vestiging Groningen
Nieuwe keuken gekocht waarbij wij goed werden geadviseerd. De levering was op tijd, montage door de monteur Ryan was uitstekend. Deze man dacht in oplossingen, werkt snel en nauwkeurig en is ook nog een vriendelijk persoon. Kortom wij waren/zijn erg tevreden ondanks dat de keuken niet erg goedkoop was. (in vergelijking met andere zaken) maar goede service is onbetaalbaar!
FOTO VAN JOHN
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Angelina Jan Potuyt op zondag 14 apr 2019 '19 | vestiging Tilburg
Eind oktober zijn wij naar Tilburg gereden vanuit Rotterdam. Dit omdat we goede ervaringen hoorde van mensen over Jan en Herman. Super geholpen vriendelijk geduld professioneel en alle tijd om een keuken samen te stellen voor ons. Wij waren er zo uit hier gingen we onze keuken bestellen! Afgesproken eind februari de keuken te plaatsten door echt een vakman die mee dacht onze complimenten ! Herman kwam nog kijken naar de keuken met een mooie bos bloemen. Super blij met de keuken binnenkort gaan we neuzen voor badkamer die we volgend jaar willen. De moeite om vanuit Rotterdam naar Tilburg te rijden super service Top team. Zeker een aanrader om de trip te maken !
Reactie of foto toevoegen
“Betonnen blad”
Door Houtgraaf op dinsdag 9 apr 2019 '19 | vestiging Wormerveer
Helaas niet goed geholpen toen we na anderhalf jaar met een klacht kwamen over ons betonnen aanrechtblad. Namen niet eens de moeite om zelf te komen kijken en verweten ons verkeerd gebruik van het aanrecht. Slechte service. Jammer. Geen goed aanrechtblad voor een hoop geld.
FOTO VAN HOUTGRAAF
Scheuren en oneffenheden in betonnen blad
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door g.h.geist op dinsdag 9 apr 2019 '19 | vestiging Den Helder
een complete keuken inclusief inbouw. zeer goede ervaring goed geholpen en voorgelicht, de inbouw monteur erg netjes en beleefd en vakkundig. ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen,ook wat de service betreft
Reactie of foto toevoegen
“10+”
Door Lion Hiemenz op zondag 31 mrt 2019 '19 | vestiging Zaandam
Geweldige vestiging: helpen goed en zonder veel druk stellen ze je droomkeuken samen. Genoeg keuze en met een geweldig advies, denken ook echt mee met ons. Doen er ook alles aan om alles aan jouw wensen te voldoen. Ook bij levering en services is alles perfect geregeld, aftersales krijg van mijn een 10+. Zou ook iedereen aanraden om zeker naar deze winkel te gaan. Mocht ik weer een keuken nodig hebben ga ik hier ook weer zeker naartoe.
Reactie of foto toevoegen
“Goeie service”
Door Meijer op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben bij grando hhw een badkamer gekocht. Alles is super goed gegaan van het slopen tot het opbouwen van de badkamer. Maar ook de service in de zaak was goed. Geen opdringerige verkopers die je van alles aan willen smeren maar juist met je mee denken
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes”
Door Kees op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Wormerveer
Top service en top qualliteit keukens! Goede prijs qualiteit verhouding. Alles tot in de puntjes geregeld, zowel de badkamer als de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Toilet en badkamerrenovatie”
Door Marielle op vrijdag 15 mrt 2019 '19 | vestiging Son
Toiletruimte laten maken en deel van de badkamer laten renoveren. Mooi en goed materiaal, prima service en fijne installateur! Te grote spiegel werd probleemloos omgeruild voor een beter passende spiegel. Zoals bij elke verbouwing een paar kleine problemen gehad, die meteen opgelost werden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verzorgd”
Door Peter en Sindy v Dun op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Tilburg en zijn hier erg fijn geholpen . Hier denken ze met je mee en zorgen ze dat jij binnen jouw budget een mooie keuken krijgt . De service is heel goed . Op de dag dat de keuken geplaatst werd kwam Dave ( die ons geholpen heeft bij de aankoop ) zelf nog even kijken of alles oké was . Dank je voor de goede zorgen
Reactie of foto toevoegen
“2 badkamers”
Door Sjoerd Veltman op donderdag 7 mrt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Voor de inrichting voor 2 badkamers gingen we naar SVEA. Dit is later omgezet naar Grando. Tijdens de planning werd ons voorgehouden dat er leidingwerk getekend zou worden. Na 3 afspraken bleek dit niet te kunnen en moest onze eigen aannemer dit regelen. Tijdens levering van de spullen; een fonteintje in de verkeerde kleur geleverd. Als er een nieuwe ligt moet je die zelf weer ophalen. Voor een wasbak dat de breed bleek te zijn moest €150,00 omruil kosten betaald worden. Voor een toiletbril die na montage een barst had werd gezegd: maar u heeft erop gezetten (ja natuurlijk). Van garantie was geen sprake. Gewoon een nieuwe bestellen en dan zeggen dat je wel €7,00 korting krijgt. Als je de factuur dan krijgt blijkt er maar €3,00 korting gegeven te zijn. Conclusie: we hebben voor €18 000,00 aan spullen gekocht bij Grando. Ze zijn een "dozenschuiver" en van service of meedenken met de klant hebben ze totaal geen kaas gegeten. Ik koop er nooit meer iets!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Steenkamp op maandag 4 mrt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Keuken, badkamer, toilet beneden laten plaatsen. Hal beneden opnieuw betegeld.
Super mooi geworden. Ondanks de relatief grote verbouwing nauwelijks "overlast" ervaren door de goede planning, deskundige monteurs en goede service. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Schouten op vrijdag 1 mrt 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Wij kochten in 2016 een keuken voor onze nieuwbouwwoning bij Jeff. Jeff is een fijne, betrokken adviseur en geeft oprecht advies. De keuken voldoet aan onze wensen, de kwaliteit is goed en de service top!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenvernieuwing”
Door Friso de Zeeuw op donderdag 28 feb 2019 '19 | vestiging Purmerend
Wij hebben de keuken gedeeltelijk vernieuwd. Grando geeft goed advies, de prijs is redelijk, afspraken worden precies genoteerd, afspraken worden nagekomen, de uitvoering is vakbekwaam, er wordt netjes gewerkt (niet helemaal; daar zit een verbeterpuntje). 'Allemaal vrij normaal' zou je zeggen, maar in service-woestijn Nederland is het een verademing en een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martine op zondag 24 feb 2019 '19 | vestiging Epe
Wat een geweldige ideeën, goede service, afspraken worden goed nagekomen.
Gewoon goed.

Aanvulling ontvangen 3 maart 2019: De keuken is gemonteerd en perfect afgewerkt, met dank aan Henk van Schoonhoven die dit allemaal voor ons bedacht heeft. SUPER! Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door HE op vrijdag 15 feb 2019 '19 | vestiging Hengelo OV
Prettige service van zowel het winkelpersoneel als de monteur. Ik ben blij met mijn nieuwe aanrechtblad.
Reactie of foto toevoegen
“Vernieuwingen in bestaande keuken”
Door Zubida Boultam op donderdag 14 feb 2019 '19 | vestiging Amersfoort
2 maanden geleden is een nieuw keukenblad en koelkast besteld bij Grando. Uitermate tevreden ben ik met de geleverde service en de klantvriendelijkheid van Grando in Amersfoort! Zeer goed gemonteerd en zeer tevreden over de monteur Robert Kelder!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door mevr smit op woensdag 13 feb 2019 '19 | vestiging Hengelo OV
keuken prima service en hoop dat de vensterbanken er op tijd zijn fijne monteurs die goed overleggen en ook tips geven
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Nicole Boelen op maandag 11 feb 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Ik heb hier een keuken aangeschaft, de service was prima, de kennis en het advies gaven ons veel vertrouwen en dat bleek ook zo uit te komen, de levering van de keuken was super, alles klopte ! Niet alleen de adviseur deed zijn werk goed, maar ook de 2 heren die bij ons de keuken afleverde, keurige bejegening, accuraat en snel.
Wij kijken terug op een geslaagde aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ingrid de Groot op woensdag 30 jan 2019 '19 | vestiging Utrecht
Na eerst elders te hebben rondgekeken, toch weer naar Grando Utrecht gegaan, en opnieuw bleek dat ze daar veel inspirerende showroom-opstellingen hebben. Mijn vorige keuken was een showroomkeuken van Grando waar ik supertevreden over was, en dit keer kon ik een heel nieuwe uitkiezen, met het budget was ik had. Heel plan samen met Manuel gemaakt, met offerte en tevreden naar huis. Maar toen toch thuis gaan twijfelen, had ik niet te snel gekozen. Tekening aanpassen, de week erna was geen enkel probleem en er werd echt goed meegedacht over bijvoorbeeld het aanrechtblad enz. Wonderbaarlijk genoeg paste alle wensen die ik had binnen mijn budget. En gisteren is ie dan geplaatst. Nog mooier dan ik dacht: een echt Scandinavische keuken, minimalistisch met een plank erboven voor kruidenplantjes enz (geen bovenkastjes). het liefst zou ik een fotootje tonen. Maar dat kan hier dus niet. Maar ben er zeer blij mee, en het is de mooiste die ik tot nu toe heb gehad. Het is gewoon echt waar dat Grando Utrecht net een wat relaxter en persoonlijker sfeertje weet te creeren, dan elders. En ze houden van mooie smaakvolle spullen. Ook de service is supergoed, weet ik van mijn showroomkeuken in mijn vorige huis. Na drie jaar was er een greepje los die ik zelf niet meer vastkreeg, werd meteen een monteur naar mij toegestuurd, die het binnen no time fikste. En het kostte me niets. Dat is een andere reden waarom ik deze nieuwe keuken ook bij ze heb gekocht: ik weet wat ze waard zijn, en dat ze hun best voor je doen. Veel groetjes, Ingrid (oh, ik zie nu een button dat ik wel een foto kan toevoegen, dat ga ik proberen, hoop dat het lukt. Keuken is af, de vloer moet nog wel gelegd worden, maar het is een goede sfeerimpressie)
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Van de Pol op vrijdag 25 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Vanaf de oriëntatiefase tot en met de montage goede service gehad. Op vragen of opmerking werd adequaat door de vestiging gereageerd. In elke fase werd praktisch meegedacht. De verkoper kwam oprecht geïnteresseerd en enthousiast over. Hij kwam zelfs na de montage met een flesje wijn op bezoek om de keuken te bewonderen. Het montagebedrijf dat Grando had ingezet voor de plaatsing van de keuken was vakkundig, meedenkend en correct. Grando mag dan niet de goedkoopste zaak zijn, maar ze leveren wel kwaliteit en service. Dat zie je dan ook bij het degelijke eindresultaat. En dat is de prijs zeker waard. Het gaat tenslotte niet om een aankoop die je dagelijks doet. Een aanrader!
FOTO VAN FAM. VAN DE POL
Keuken met Portugese tegels
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en vlot”
Door A. Molegraaf op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een kookeiland met Bora inductiekookplaat en een Quooker gekocht, tevens een kastenwand met apparatuur een losse wandkast en een mooi televisiekastje. Wij zijn zeer tevreden over de service van Grando en de goede montage/installatie van de monteur. Het ging netjes en vlot.
FOTO VAN A. MOLEGRAAF
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Knoeff op zaterdag 19 jan 2019 '19 | vestiging Wormerveer
Door onze eerste ervaring met Grando ruim 16 jaar geleden in september 2018 opnieuw naar Grando Wormerveer voor inspiratie op te doen voor onze nieuwe keuken. Tijdens ons gesprek met de verkoper werden onze wensen goed vertaald op een 3D tekening en werd de offerte opgesteld en kon de prijs worden afgerond. Dit was ook zo voor elkaar en kon de datum worden gepland voor plaatsing. Zoals iedereen weet gebeurt er altijd wel wat bij het bestellen en plaatsen van de keuken, maar zelfs dit werd gelijk opgelost en de keuken is door ervaren vakkundige en spontane monteurs gedaan. Kortom een mooie keuken met alle wensen, goede kwaliteit en de juiste service. Dus wie twijfelt ga naar Grando Wormerveer en laat je inspireren.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Dennis Knopper op dinsdag 15 jan 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben twee complete badkamers en een keuken aangeschaft bij Grando Utrecht. Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen/geadviseerd. De aflevering, plaatsing en afwerking waren zeer naar wens. Ook de service achteraf hebben wij als zeer prettig ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na 10 jaar”
Door C Mulder op maandag 7 jan 2019 '19 | vestiging Helmond
Ondanks dat we onze keuken bijna 10 jaar geleden hebben gekocht bij Grando een goede service mogen ontvangen door een reparatie snel en kosteloos op te lossen. Dank!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden over service en communicatie”
Door Fam. vd Vijver op zaterdag 22 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Tijdens de verkoop zijn we supergoed geholpen. Uiteraard kon alles, zelfs het driekwart jaar later leveren. In de tussentijd is er wisseling van eigenaar geweest en bij afwerking was de service en de communicatie erg slecht. Overal moesten we zelf achteraan bellen. Tijd tussen levering en afwerking heeft uiteindelijk 2 maanden geduurd met alle vervelende afspraken tussendoor waar je vrij voor neemt en niemand op komt dagen. Kost wel een aantal vakantiedagen. O ja de factuur waren ze verbazingwekkend erg op tijd mee ....
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Henk en Ella Wolfs op dinsdag 18 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een complete KEUKEN gekocht bij Grando .... super geholpen door Dave en Herman...en super tevreden over de service en kennis van deze heren. Ook de levering en plaatsing van de KEUKEN verliep volgens de planning. Dus wij zijn zeer te spreken over Grando.
FOTO VAN HENK EN ELLA WOLFS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke benadering”
Door Manon Albers op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben bij Grando Tilburg een keuken gekocht. De persoonlijke benadering vonden wij erg prettig. We zijn goed geadviseerd en de keuken is helemaal naar wens. Toen de keuken stond kwam Herman zelfs langs bij ons thuis om te kijken. Top service! Een aanrader!
FOTO VAN MANON ALBERS
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn verlopen”
Door Fam. Smayel op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken aangeschaft en zijn er super blij mee. Het hele proces is fijn verlopen en we zijn heel.goed geholpen. Vanaf het samenstellen van de keuken tot de oplevering aan toe. Indien er iets niet klopte was dit gewoon bespreekbaar en werd het netjes opgelost. Al met al een hele tevreden klanten. Top service!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Fam. Batenburg op donderdag 13 dec 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Vandaag is onze keuken gerenoveerd door Grando Hazerswoude! Begin oktober in de showroom geweest en fijn ontvangen door het personeel daar. We hadden goed voor ogen wat we wilden en hierin werden we goed geadviseerd door de verkoper/manager. Lekkere heldere communicatie met goede tips en voorbeelden uit de mooie showroom. Keuze gemaakt om alle19 fronten te laten vervangen en een nieuw hangdressoir te kopen, later jwam daar nog een nieuwe inbouwkoelkast bij. Prijstechnisch een goede deal denken wij, waarbij ons gevoel in elk geval erg goed was icm de beloofde service en levering. Na 1 week is ter plaatse ingemeten door de monteur die ook de montage zou komen doen in december. Nu dus alles geplaatst en we zijn supertevreden! Goede keus, mooie keuken, professioneel gepkaatst en afgewerkt, fijne communicatie met Grando Hazerswoudevan begin tot het eind! Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal af”
Door Familie van der meer op woensdag 12 dec 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Wij zij in mei bij Grando Rotterdam geweest en hebben daar met behulp van de verkoper umit Isik een badkamer gekocht.hij heeft ons heel goed geholpen en alles netjes geregeld.op 3 december zijn ze begonnen met de verbouwing wat echt super snel is gegaan.we moesten uitgaan van ongeveer 2a3 weken maar met 7 werkdagen was het helemaal af. Het montage bedrijf heeft super werk geleverd! Kortom we zijn super tevreden met de service en onze nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Gido en Dunja op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Bergambacht
Wij hebben een keuken, badkamer & toilet gekocht en laten installeren. We kunnen niet anders concluderen dan er sprake was van een goede service, heldere communicatie, vakmanschap en betrokkenheid. Zowel van Fred als van Aad. Fred komt regelmatig polsen hoe e.e.a. verloopt, ook fijn. Een aanrader dus Grando Bergambacht!
FOTO VAN GIDO EN DUNJA
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Fam. Kesting op dinsdag 4 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een paar maanden geleden een keuken bij Grando gekocht en de keuken is inmiddels geplaatst door een bedrijf, wat samenwerkt met Grando Tilburg. Over beide bedrijven zijn we zeer te spreken. De medewerker van Grando heeft goed en creatief met ons meegedacht om de ruinte optimaal te gebruiken. Het granieten blad mochten we gaan bekiken bij de leverancier in Tilburg. Bij levering wilden we liever een grotere boiler en dit werd op dezelfde dag nog geregeld. Top service! De medewerkers die de keuken geplaatst hebben en de afwerking netjes in orde hebben gemaakt, bleken vaklui. Prettige personen, die nauwkeurig en deskundig werken. Wij raden Grando zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamer”
Door H. Doorn op maandag 3 dec 2018 '18 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht.Bij het uitzoeken van tegels, meubel, spiegel en inrichting prima geholpen en de order gegund aan Grando Heerhugowaard. Bij aanvang van het werk bleek de gekozen spiegelkast geen handige keuze i.v.m. een schuin plafond, deze is zonder problemen geruild voor een vlakke spiegel, prima service. Op het eind van de verbouwing bleek het badkamermeubel beschadigd (transportschade) en moest worden geruild. Dit bleek na enige dagen niet goed mogelijk, de bestelde glanzende uitvoering kon niet meer worden geleverd. De keuze is toen veranderd in een matte uitvoering, die gelukkig wel leverbaar was. Gelukkig konden wij wel douchen, maar gebruik wastafel en spiegel was nog niet mogelijk. Na 5 weken kwam het badkamermeubel en kon de badkamer worden afgemonteerd. Hij is werkelijk schitterend geworden en wij zijn er zeer tevreden over, ook in het gebruik bevalt alles prima. De vakman die dit alles verbouwd heeft verdiend alle lof, hij heeft alles zeer precies en met veel overleg geheel naar onze wensen in orde gemaakt. Super. De heer en mevrouw Wiggers hebben werkelijk hun uiterste best gedaan om het probleem van het meubel goed op te lossen, echter de organisatie van Grando heeft hun niet geholpen om snel het beschadigde badkamermeubel te vervangen. Daarom is de score "goed" en niet "super" geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door jagt op zaterdag 1 dec 2018 '18 | vestiging Heerhugowaard
Keuken gekocht in Heerhugowaard. Prima adviezen, tekeningen, offerte. Tussentijds ook diverse vragen gehad, ook fijn geholpen. Keukenplaatsen goed voorbereid, op tijd geleverd, mooi gemonteerd, en (tot dusver) goede after service. Aanrader en alhoewel we weinig ervaring met andere keukenzaken hebben lees en hoor je wel eens (heel) anders.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Annette van Hirsel op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Middelburg
Nadat ik mijn badkamer heb laten verbouwen en met de service, installatie en de badkamer zelf erg in mijn nopjes ben, heb ik ook de keuken bij Grando gekocht. Samen hebben we een prachtige keuken gerealiseerd. De afbraak, opbouw en keukeninbouw alles uit 1 hand, wel zo makkelijk. Ik ben super tevreden met mijn prachtige keuken! Dankjewel Grando!
FOTO VAN ANNETTE VAN HIRSEL
Super tevreden met deze keuken
+ Toon extra foto van Annette van Hirsel
Reactie of foto toevoegen
“Zijn er erg blij mee”
Door Geurts op zaterdag 24 nov 2018 '18 | vestiging Uden
Keuken gekocht. Zijn er erg blij mee. Klantvriendelijkheid, kennis, goede service, op tijd geleverd en een TOP monteur. Alles bij elkaar een echter aanrader. Grando Uden Bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en keuken”
Door Elmie op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Son
Goed bedrijf, erg mooie badkamer, de keuken weten we nog niet die komt volgende week. Goede service alleen jammer dat het voor ons duurder uit viel als gepland, dit kwam als een verrassing.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Familie de Bruijn op vrijdag 16 nov 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Wij hebben bij Grando op Rotterdam Alexandrium een luxe keuken, twee badkamers en een toilet voor onze nieuwe woning gekocht. Het hele proces van ons eerste bezoek in de showroom tot aan de montage van de spullen was goed. Waar we erg over te spreken zijn, is de service. Deze is gewoon top. Er wordt naar ons geluisterd, er wordt meegedacht en alles is voor ons verzorgd. Ik zou dit filiaal aan iedereen aanbevelen. Heel veel dank aan Murat en zijn collega's voor alle hulp! Super!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Mw. J.van Aert op vrijdag 16 nov 2018 '18 | vestiging Breda
Wij hebben een badkamer gekocht en zijn prima geholpen. Goede informatie over de mogelijkheden. Prima service, klantvriendelijk. Dankzij Grando Breda hebben wij nu een super mooie badkamer. Wij kunnen Grando zeker aanbevelen voor een nieuwe keuken of badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie werksma op vrijdag 16 nov 2018 '18 | vestiging Groningen
We zijn zeer goed geholpen bij het uitkiezen van onze nieuwe keuken. Ook toen we zeiden dat we het reeds bestaande ontwerp compleet wilden veranderen was dat geen probleem. De levering was keurig en de montage is goed uitgevoerd. We kwamen ee nastukje plint tekort onder het fornuis maar dit is goed opgepakt door de vestiging. Wij zijn zeer tevreden met de service van Grando en onze droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bereikbaar”
Door Peter Erhardt op woensdag 14 nov 2018 '18 | vestiging Rotterdam
2 badkamers en een toilet. Onze wensen zijn perfect vertaald naar een ontwerp. Belofte was prima service tijdens het uitvoeren. Nou dat is zeker waargemaakt. Umit was goed bereikbaar en is meerdere keren langs geweest om te polsen of alles naar wens verliep. Ingehuurde krachten hebben ook te plaatsen meegedacht om de tekening te vertalen naar werkelijkheid. Kleine zaken zoals lichtknopjes iets verplaatsen en koofjes net iets groter maken, zodat het geheel er beter uitzag.In geheel de verwachting overtroffen vanaf de eerste tekening tot de installatie en nazorg. Ook met kleine service meldingen wordt ie goed geholpen. Eigenlijk spijt dat we de keuken ergens anders gekocht hebben. Het wordt moeilijk deze ervaring te overtreffen.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bart Commandeur op zondag 11 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Goede service van A tot Z. Zeer blij met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Erik op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Son
Een badkamer gekocht bij grando, prima service en nette levering
Reactie of foto toevoegen
“Niet de service die je zou verwachten”
Door Michael Grotentraast op woensdag 31 okt 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Vanaf de tekentafel in maart en het begin van de werkzaamheden in april! voor onze simpele badkamer van vier vierkante meter zonder leidingen verleggen etc, tot aan nu ruim een half jaar later een groot rampenplan met nauwelijks de service die je wel zou mogen verwachten van een Grando Amersfoort. Lekkages, verkleurde voegen, gebarsten tegels, verwarming die niet meer werkt, om maar een paar zaken te noemen. Het duurt maanden om zelfs kleine problemen op te lossen. twaalf maal is er inmiddels gekit en vijf maal gevoegd. Alles duurt eindeloos lang en er gaat veel mis, wij vinden dat zeven maanden te lang is voor een badkamer. Een maand geleden hebben we de zaak aangemeld bij de Geschillencomissie Wonen. De uitkomst hiervan zal ik t.z.t. meedelen, als het meezit voor het einde van dit jaar.
REACTIE VAN DINESH BIRTANTIE
Beste, Inderdaad na heel veel moeite te hebben gedaan u tevreden te krijgen resulteerde dit in in een zaak bij de geschillencommissie. U liet ons daarin ook geen keus, wat we als Grando Amersfoort ook voor u deden was niet goed of niet goed genoeg. Blijkt ook uit u klacht waarin u pretendeerd dat wij veel zijn langs geweest. Voegkleurverschillen kwamen namelijk door het feit dat u met agressief schoonmaakmiddel te werk bent gegaan. Dit hebben we u meerdere malen verteld, desondanks hebben wij dit kosteloos opgelost voor u. Lekkage?? Geen enkele douchecabine is waterdicht, er druppelt altijd wel water ergens doorheen. Gelukkig hebben wij dat bij u kunnen regelen, die van u is nu lekkage vrij (er komen geen druppels meer door de deuren). Al met al kunt u lezen en zien dat wij met Grando er alles aan doen onze klant tevreden te stellen. Feit is dat we mensen blijven en we fouten maken. Wij zullen de uitspraak zoals vandaag bij de geschillencommissie respecteren en uitvoeren.
REACTIE VAN MICHAEL GROTENTRAAST
Hierboven schrijft Dhr. Birtantie: "Wij zullen de uitspraak zoals vandaag bij de geschillencommissie respecteren en uitvoeren". Uit de rapportage van de door de commissie ingeschakelde deskundige blijkt dat de werkzaamheden nog niet naar behoren zijn afgerond. Op grond van het voorgaande is de commissie van oordeel dat de klacht gegrond is. De commissie zal een vergoeding bepalen die de ondernemer aan de consument dient te betalen indien de ondernemer de werkzaamheden niet of niet tijdig uitvoert.
REACTIE VAN MICHAEL GROTENTRAAST
De herstel werkzaamheden zijn nu inmiddels 14 maanden na de start van de werkzaamheden uitgevoerd. Op sommige plekken klinken de tegels nog steeds hol, maar de garantie is gegeven door het klusbedrijf dat dat geen kwaad kan. Ook zijn bij de werkzaamheden beschadigingen ontstaan. Tot dusver is er geen reactie van Grando op de melding hiervan. In 14 maanden tijd is de badkamer op geen enkel moment 100% in orde geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Service is top”
Door Michelle op vrijdag 19 okt 2018 '18 | vestiging Hilversum
Keuken en badkamer meubel heb ik gekocht bij grando. De service is top en het product ook
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door D.Vergoes Houwens op vrijdag 19 okt 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Ik heb in augustus een keuken gekocht. Werd zeer goed geholpen en vooral uitstekend geadviseerd. Advies met grijze vloertegels aan de wand in combinatie met de juiste kleuren van de keuken. 3 D tekening zag er al goed uit en het resultaat was nog mooier. De keuken is exact op tijd geleverd. Montage is geregeld door Grando en , ik geef niet gouw een 10 maar dit was echt een tien. Tevens blijft Grando betrokken. Ook de service is uitstekend toen er een klein probleemtje was met de kraan welke direct wordt opgepakt. Kortom een top zaak
FOTO VAN D.VERGOES HOUWENS
Keuken met grijze wandtegels
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door T. Visser op maandag 15 okt 2018 '18 | vestiging Heerenveen
Bij Grando in Heerenveen een keuken gekocht. Kwamen met goede ideeën mbt de inrichting van de keuken. Levering, installatie en service waren prima.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken en badkamer”
Door Bart op zondag 14 okt 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken en badkamer besteld bij Grando Utrecht bij Iris. Zij heeft ons prima geholpen. Ondanks wat kleine problemen heeft Grando in het hele proces met ons meegedacht. Het eindresultaat is prachtig: Een mooie open keuken gemonteerd door Peter en een luxe badkamer gemonteerd door Carl. Persoonlijke aandacht met nazorg, snelle service en kwalitatief niets op aan te merken. Kortom, een goede koop!
Reactie of foto toevoegen
“Een 9”
Door Richard van der Mark op donderdag 27 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
Dave en Herman, bedankt voor jullie goed zorgen. We waren zeker niet de makkelijkste klanten. Een paar keer veranderd van idee qua opstelling, maar dit werd niet gezien als "probleem" door de verkopers ( Dave en Herman). Nu staat er nu een top keuken, ook dankzij de keukenmonteurs en de goede service van Grando Tilburg. Wij geven Grando hierom ook een 9!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door M.Bakker op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
wij kochten een keuken en zijn hier heel tevreden over en ook wat betreft de service.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (74 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (31 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (43 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (35 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (81 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (29 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (20 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (28 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (32 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (10 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (31 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (33 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (116 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (15 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (36 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (29 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (59 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (50 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (90 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (88 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (103 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (20 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (87 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (18 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (75 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (27 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (65 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (106 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (89 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (63 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (121 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (38 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (56 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (61 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (32 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.