Feedback
8,6

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 2114 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1078 ervaringen
4 sterren783 ervaringen
3 sterren64 ervaringen
2 sterren56 ervaringen
1 ster107 ervaringen

Per vestiging:
“Super”
Door Olivier & Esmé op dinsdag 19 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Eigenlijk waren we van plan onze keuken zelf te bouwen, maar nadat een vriend enthousiast was over zijn nieuwe keuken van Grando hebben we toch een bezoek gebracht. Gelukkig maar, want van begin tot eind zijn we super geholpen; met het ontwerp, een eerlijk advies, een goede prijs en service met nazorg. AL met al super tevreden!
FOTO VAN OLIVIER & ESMÉ
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door M. Blom op zaterdag 16 mei 2020 20 | vestiging Mijdrecht
Bij onze zoektocht naar een nieuwe keuken voor ons appartement, was Grando Mijdrecht ons 1e bezoek. Hier werden wij prettig ontvangen en konden zelfstandig alle mooie opgestelde keukens bekijken. Daarna aan tafel met Rob Cohen, om onze eerste opzet en wensen te bespreken. Na dit bezoek nog enkele andere keukenzaken bezocht. Telkens kwamen wij bij Grando terug. Het vertrouwen, deskundig advies en de prijs/kwaliteit, konden de andere keukenzaken niet evenaren. Zonder twijfel, hebben wij toen hier onze mooie keuken gekocht. Ook de deskundige montage door Serge, verliep vlekkeloos. Wij kunnen dan ook Grando Mijdrecht van harte aanbevelen. Al met al een dikke 10 !
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Erik Heirbaut op vrijdag 15 mei 2020 20 | vestiging Breda
Ik ben zeer tevreden over Grando Keukens en Keukenbouwersplus! Dat was de boodschap in de eerste zin, voor wie niet verder wil lezen. Voor alle anderen volgt een "iets" uitgebreider verhaal:

Er was eens, in een appartement in Breda, een lekkende keukenkraan. Het was zo'n op-zich-wel-handige keukenkraan met uittrekbare handdouche. Handig, tenzij je op de 2e verdieping van een negen verdiepingen tellende flat woont, waar de waterdruk zodanig hoog is dat je de douche als hogedrukreiniger kan gebruiken. Dat kan zo'n kraan niet goed hebben. Die lekkende keukenkraan bevond zich in een ruim 20 jaar oude keuken met een even oude inbouwkoelkast en heteluchtoven. Er is ook nog een Boretti gaskookplaat met dezelfde respectabele leeftijd. Wat er nog niet was, is een vaatwasser.

Wéér was die kraan stuk. Nadat één van m'n beste vrienden de slang van die handdouche vervangen had, keek ik eens goed rond en ik dacht, in een vlaag van verstandsverbijstering: "Ik heb het helemaal gehad met die kraan, nu komt er meteen een hele nieuwe keuken in". Het was medio november 2019. De gedachte bleef hangen, zodat ik in december, na het lezen van veel keuken- beoordelingen, op de website van Grando Keukens terecht kwam. Met 3D ontwerptool.

Na het zelf tekenen van een eerste ontwerp heb ik de stap gezet en had ik begin januari 2020 een eerste afspraak bij Grando Keukens & Badkamers te Breda, met Brahim als adviseur. Dat gesprek verliep erg prettig. Brahim luisterde heel goed naar mijn wensen en nam ruim de tijd voor mij. Hij slaagde er heel goed in om mijn ideeën concreet te maken. We namen ruim de tijd bij het kiezen van materialen, het bepalen van de hoogte van het werkblad en alle bijhorende details. Na drie uur ontwerpen, plannen, ... kreeg ik als huiswerk de catalogi van Siemens en Bauknecht mee en een afspraak voor een tweede gesprek. Intussen brak de keukenkraan finaal in twee stukken, die voelde blijkbaar aan wat er ging gebeuren. Leve de zwarte ducttape, dat houdt wel een paar maanden.

Een paar weken later had ik dan het tweede gesprek bij Grando. Mijn nieuwe keuken begon meer en meer vorm te krijgen. Na een kostenberekening was duidelijk dat de mooie zespits- gaskookplaat de verbouwing zou gaan overleven, die is immers nog in zeer goede staat en de overgang naar inductie was erg duur. Het werd meteen duidelijk dat Brahim niet persé het duurste wou verkopen maar datgene waar ik als klant mee geholpen ben. "Een hoekkast met carrousel? Zou ik niet doen, daarin verlies je veel ruimte en die kast is veel duurder dan wanneer je gewoon een brede kast met legplanken neemt en achterin zet wat je het minst vaak nodig hebt." Ik zeg... "Goed plan. Achter in die keukenkast kan ik bijvoorbeeld de tajine zetten, die gebruik ik toch bijna nooit." Waarop Brahim: "Heb jij een tajine??? Dan kom ik na afloop eten hoor!" Leuk, dat doen we! :-) Die AEG vaatwasser met onderste korf die omhoog kan, die ik toevallig op Facebook zag? "Uiteraard hebben we die, kijk maar, hier staat ie en zo werkt het". Kijk, daar heb ik wat aan. Dat heet meedenken!

De keukenbranche is beroemd en berucht voor een systeem van korting-als-je-snel-beslist. Hier was er iets met overgebleven ordernummers van een 20% actie van vorig jaar en meerdere geïnteresseerde klanten... Maar goed, 20% korting is meegenomen en ik was toch van plan om met Grando in zee te gaan. De klik tussen Grando en mij was meteen duidelijk. Niet het goedkoopste, niet het duurste, goede kwaliteit voor een bijpassende prijs en vooral geen onzin. Dat zoek ik. Zo werd aan het einde van het tweede gesprek van eveneens drie uur de verkoopofferte meteen omgezet in een verkooporder op afroep. Ik had een keuken gekocht! Zonder enig probleem werden er ontbindende voorwaarden opgesteld, zoals financiering en toestemming van de Vereniging van Eigenaren van de flat maar dat was aan mijn kant snel geregeld. Een mooi uitgewerkt 3D ontwerp gaf een uitstekend beeld van het te verwachten resultaat. Maar, Brahim, de skyline van Rotterdam als ik uit het keukenraam kijk?? Ohjee... dit is Breda hoor :-)

Na de gesprekken met Grando kwam Keukenbouwersplus in beeld. Ik had immers in het eerste gesprek met Brahim meteen gezegd: "Ik doe NIKS behalve kasten uit- en weer inruimen. Al de rest is voor jullie: Afbraak, oude keuken afvoeren, schilderen, elektra, montage, ... Ow en vervangen jullie meteen de verouderde waterleiding? En leg je ook meteen een Perilex aansluiting voor als ik toch ooit niet meer op gas mag of kan koken?"

"Géén probleem, Grando ontzorgt van A tot Z." Dat staat op de site en dat doen ze ook. Van Afbraak tot keuken Zetten. Een paar weken later kwam dan ook Robert van Keukenbouwersplus de keuken inmeten en de verbouwing bespreken. "We gaan al die tegels slopen, die muren mooi stuken, strakke nieuwe vloer, extra groep in de meterkast, ..." Ik zag de Euro- tekens ronddansen maar deze mensen pakken de zaken grondig aan en zo hoort het ook. Half werk is geen werk, als je het doet doe het dan meteen goed. Volledig mee eens. Het heeft geen zin om een betegelde gebarsten muur te overschilderen want die scheuren komen terug. En één bedrijf regelt alles: Afbraak, afvalcontainer, loodgieter, elektricien, stukadoor, bouwdroger, tegelzetter, monteurs, noem maar op. Begin het maar eens allemaal zelf uit te zoeken en op mekaar af te stemmen. Veel succes. Nee, dit is zeer goed geregeld. Ook hier werd goed mee nagedacht met wat ik wou.

Na ook akkoord gegaan te zijn met de zeer gedetailleerde en volledige offerte van Keukenbouwersplus konden we dan aan de slag. Een keuken vernieuwen, ik dacht dat het in twee dagen kon maar het zouden twee weken worden. SLIK... Tussendoor mocht ik nog even terug naar Grando voor het afroepgesprek, waarin we nog de laatste details besproken hebben zoals de uiteindelijke planning en de kleur van de tegels. En dan, na twee maanden wachten, begint het. We zijn inmiddels begin mei 2020 en vol in de corona lockdown. Maar gelukkig loopt alles volgens planning, zowel bij Grando als bij Keukenbouwersplus.

Eerste week.
Dag één: keuken afbreken, leidingen vernieuwen en elektra voorbereiden. Dag drie: stukwerk. Dag vijf: de tegelvloer. Ik kan alleen maar in positieve termen spreken over deze vakmensen. Omdat er geen deur in de keuken zit ligt er natuurlijk wat stof in de aangrenzende hal maar de rest van het appartement is schoon gebleven. De vloer is afgeplakt vanaf de centrale inkomdeur beneden tot boven aan de galerij, tot zelfs in de lift. Ik kreeg hierover meerdere complimenten van medebewoners, dit was nog nooit eerder gedaan bij verbouwingen in onze flat. Iedereen werkt heel netjes en het resultaat mag er echt zijn. Er wordt goed nagedacht, zo zijn er in plaats van één nieuwe elektragroep in overleg met mij twee nieuwe aangelegd omdat dat nu eenmaal beter is voor de nieuwe en bestaande apparaten. En nu lag de keuken toch nog open. Elektra uit de oude keuken, duidelijk door amateurs aangelegd, werd meteen op professionele wijze vervangen. Uiteraard ook in overleg. De gaskookplaat werd netjes uitgebouwd zodat die weer een plek op het erepodium krijgt in de nieuwe keuken. Alle details worden overlegd tot zelfs de kleur van het voegsel tussen de nieuwe tegels. En die lekkende, gebroken, keukenkraan met ducttape, die ligt intussen beneden in de afvalcontainer op het parkeerterrein tussen de rest van de oude keuken. Vaarwel kraan, bedankt voor 20 jaar dienst.

Tweede week.
Dag één... Niks. De elektricien komt morgen... Als ik dat geweten had, had ik langer geslapen. Maar ik kon wel mooi even alles schoonmaken. Dag twee, 06u15. Grote zwarte Grando vrachtwagen voor de deur en nog geen uur later stond er een hoop onderdelen in mijn appartement, ter waarde van een kleine auto, die samen een keuken moeten gaan vormen. Even later kwam de elektricien het mooie stukwerk stuk werken om de elektra aan te leggen. 14 Gewone stopcontacten en 1 driefase aansluiting in een keuken van drie bij twee meter, had ik al gezegd dat we de zaken grondig aanpakken? Dag drie, vier en vijf, een monteur aan de deur. Hij vliegt er meteen in en zo wordt de stapel pakketten geleidelijk aan omgevormd tot mijn droomkeuken. Ook hij denkt heel goed mee. Grando vergeet de schroeven van de kastgrepen mee te leveren, we hebben er 38 nodig. En die heeft hij toevallig nog in de bus :-) Bij het terugzetten van de wasmachine bleek de afvoer los te zitten. Hop, nieuwe afvoer, meteen een sifon ertussen. Boren en zagen gebeurt altijd met een stofzuiger, ook nu wordt er zeer netjes gewerkt. Ik heb blijkbaar toch, ondanks de kleine ruimte, een complexe keuken want de geplande twee dagen worden er drie. Maar aan het einde van de tweede dag kan ik toch de nieuwe apparaten al in gebruik nemen. Eindelijk een vaatwasser :-) De derde dag was nodig voor de afwerking, aansluiting van het gas en de eindschoonmaak dom de keuken netjes over te dragen.

Is het alleen maar allemaal positief? Bij zo'n project zijn er natuurlijk altijd een paar kleine minpunten:
• Het kortingensysteem in de keukenbranche voor "snelle beslissers".
• Het inpakken van keukens moet bij Grando Logistics beter gecontroleerd worden. Zo ontbraken er een paar passtukken, die later nog geplaatst moeten worden en de schroeven bij de handgrepen van de keukenkastjes. Vooral dat laatste moet zeer eenvoudig te voorkomen zijn, iedereen weet dat je bij grepen ook schroeven nodig hebt.

Conclusie: Mij mag je tot de uitgebreide kring van zeer tevreden klanten rekenen! Om in deze ongekende Corona- tijd toch met slechts één dag uitloop een complexe keuken te verbouwen is een prestatie waar de betrokken medewerkers trots op mogen zijn. Brahim, Robert, Kees, Daniël, Mitch, Bas, Trieu en iedereen die bij Grando Keukens & Badkamers en Keukenbouwersplus al dan niet achter de schermen heeft meegewerkt: Hartelijk dank voor jullie inzet om een lekkende keukenkraan te vervangen. En iets meer dan dat.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Margo van de Laak op vrijdag 8 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Het hele proces rondom het aanschaffen van een nieuwe keuken was top. Goede info, goed meedenken, goede ontwerpen met creativiteit. En de combinatie met prima vaklui die de keuken konden afbreken en afvoeren; muren stucte en de keuken keurig installeerden. Ik heb een zeer goed gevoel over Grando: service, kwaliteit, prijs en opleveringsgesprek. En dat allemaal uitgevoerd in de tijd van coronamaatregelen: top!
FOTO VAN MARGO VAN DE LAAK
Levering keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Tjerk Slim op vrijdag 8 mei 2020 20 | vestiging Heerenveen
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando keukens in Heerenveen. Vanaf de eerste minuut dat we in de winkel kwamen zijn we zeer vriendelijk benaderd en behandeld. Uiteindelijk zijn we samen met de verkoper Menno tot een mooi resultaat gekomen. Een keuken naar onze wens voor een mooie prijs. Wij hadden besloten om de keuken zelf te plaatsen maar door omstandigheden kon dit niet doorgaan. Als nog Grando keukens gebeld en binnen een week kon er een monteur komen om de keuken te plaatsen. Binnen een dag was de bestelde keuken geplaatst en het resultaat mag er zijn. We zijn dan ook zeer tevreden over de monteurs. Daarnaast ook de verkopers Menno en Karen bedankt voor de hulp en klantvriendelijkheid. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Andre en Jetty Barkhof op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Emmen
Onze oude keuken was aan vervanging toe. We zijn eerst naar een concurrent collega gegaan. Hier hadden we geen goed gevoel bij. Daarna zijn we in Emmen bij Grando keukens terecht gekomen. Belangrijk is om goed van te voren uit te zoeken hoe je het gesprek in gaat. Wij hadden geleerd van de eerste keer namelijk. We hebben punten op papier gezet en dit direct bij aanvang gesprek kenbaar gemaakt. Doordat we dit hadden gedaan wist Jeroen direct dat wij ons wel hadden voorbereid en dit kwam het geheel alleen maar ten goede. Er zijn duidelijke adviezen gegeven, wij wilden bv een magnetron en oven boven elkaar in 1 kast, dit wilde Jeroen niet verkopen, gezien dit geen veilige opstelling was. Uitleg volgde en een alternatief werd aangeboden. Alles werd keurig netjes besproken, stap voor stap. We konden zelfs nog veranderen nadat we een prijs waren overeen gekomen dat we liever een inductiekookplaat wilden ipv gas. Kleuren van de keuken, welke handvatten e.d. alles werd besproken met duidelijk aanwezige voorbeelden. Ook de aandacht voor de inbouwapparaten was voldoende. Gezien de oude keuken eruit moest maar het Coronavirus huishield was er onzekerheid bij ons of het goed zou komen. Je wilt niet dat de oude keuken eruit is en de nieuwe niet geleverd wordt....dat zou toch iets zijn. Regelmatig is er contact geweest onderling en dit is een heel sterk punt wat wij hebben ervaren, een goede en eerlijke communicatie. Onze keuken is geplaatst en we zijn dik tevreden. Natuurlijk zijn er kleine dingen waar de monteur nog voor terug moet komen, maar dit is keurig in een lijst zwart op wit vastgelegd en naar ons gemaild. Onze ervaring met Grando keukens Emmen hebben wij als zeer positief ervaren en de kennis en communicatie van zowel Klaas Jan, de eigenaar en Jeroen Bik, de verkoper van onze keuken willen wij toch als zeer goed belichten. Grando Emmen...bedankt wat een mooie keuken is het geworden en dit ook nog binnen het afgesproken bedrag.
FOTO VAN ANDRE EN JETTY BARKHOF
Mooie keuken
+ Toon extra foto van Andre en Jetty Barkhof
+ Toon extra foto van Andre en Jetty Barkhof
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken in oplossingen”
Door Martin en Jeanette van Leeuwen op dinsdag 14 apr 2020 20 | vestiging Breda
Wij zijn bij Grando Breda terechtgekomen door de reviews en deze bleken gelukkig te kloppen. Vincent Brizzi luisterde goed naar onze wensen en kwam met een perfecte opstelling van de keuken en een goede prijs waardoor wij overtuigd waren. Nog een paar keer contact gehad om fine te tunen en toen alles naar wens was de keuken besteld. Deze is geplaatst door KeukenbouwersPlus op advies van Grando; ook daar zijn wij zeer tevreden over. Kortom: de volgende keuken (en badkamer) komen ook van Grando. Vincent: nog bedankt voor je fijne advies; het geduldig blijven als we weer iets wilden wijzigen en het meedenken in oplossingen. De koffie staat klaar voor je :-)
FOTO VAN MARTIN EN JEANETTE VAN LEEUWEN
Reactie of foto toevoegen
“Super strak”
Door joep op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben een keuken gekocht bij grando heerhugowaard, we zijn zeer goed geholpen door de verkoper Jeff, hij dacht heel goed mee en kwam met goede iedeen en zeer mooie inbouw apparatuur. De prijs van de keuken was erg goed en de kwaliteit is ook toppie, het montage team heeft keurig werk afgeleverd en wij zijn nu super blij met een super strakke keuken! grando heerhugowaard is echt een aanrader om bij langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door LH Lufting Sleen op woensdag 12 feb 2020 20 | vestiging Emmen
Wij hebben hier een keuken gekocht. Deskundig advies gekregen. Prima prijs kwaliteit verhouding. Gemoedelijke sfeer. Problemen werden zeer snel en correct opgelost! Wij zouden dit bedrijf zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door piet v.d.Leeden op donderdag 26 dec 2019 19 | vestiging Barendrecht
wij hebben een badkamer gekocht en zijne er zeer tevreden over. in de keuken/badkamer jungle is GRANDO Barendrecht een uitzondering. Super geholpen en met ons meegedacht, iets van de bestelling er af halen geen probleem iets bij bestellen snel geleverd. Ook over de prijs kunnen onderhandelen en er uit gekomen
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Marianne Roll op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Barendrecht
Ik heb een keuken en badkamer gekocht bij dit bedrijf en ben supergoed begeleid en geadviseerd. Er wordt zorg en tijd besteed aan het maken van een keuze waarbij aan huis alles nog eens bekeken en nagemeten wordt. Ook de aflevering verliep prima.
Prijs en kwaliteitsverhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Henk Landman op zondag 24 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een prachtige bad kamer aangeschaft bij Grando in Amersfoort. Wij hebben met de adviseur Umit Isak alle componenten voor de badkamer uitgezocht en we zijn met de vriendelijke eigenaar Dinesh Birtantie het eens geworden over de prijs. De badkamer werd na aflevering geïnstalleerd door Servaes Apeldoorn afbouw. Hier werken allemaal eerste klas vaklui. De oude badkamer werd eerst volledig verwijderd. Daarna kwam de loodgieter Roy de leidingen verplaatsen. Marcel heeft de badkamer uitzonderlijk mooi betegeld. Hierna heeft Roy de badkamer geïnstalleerd. Onze badkamer is echt een plaatje geworden bedankt Grando Amersfoort!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop nieuwe keuken”
Door GW Meijer op zondag 10 nov 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht.
1) Ontwerpfase verliep in prettige sfeer met Emanuel. Hij gaf ons goede adviezen hoe de keuken voor ons het beste ontworpen kon worden.
Zijn erg tevreden met het eindresultaat.
2) Aanpassingen leidingwerk vond ik erg duur, met name de prijs voor het materiaal leidingwerk en elektra. Prijs Is daarna iets aangepast.
3) Datum plaatsing keuken was in eerste instantie gepland in week 44,
is daarna bijgesteld naar week 45.
4) Aflevering nieuwe keuken is prima geregeld, netjes vooraf gebeld en keurig afgeleverd
5) Betaling. Ik dacht uit de documenten op te maken, dat ik uiterlijk moest betalen op de dag, dat de keuken was afgeleverd. Bleek niet te kloppen, vooraf betalen, anders geen keuken!
6) Plaatsing keuken door Peter is prima gegaan. Prima vakman en erg klantgericht.
7) Zijn erg blij met de nieuwe keuken, ziet er prachtig uit.
Wel wennen met het koken op inductie. Met de oven moeten we nog ervaring opdoen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Mariska de Krosse op zondag 10 nov 2019 19 | vestiging Zwolle
Beste Grando Zwolle en Beste Peter-Paul, Onze keuken is van de week gemonteerd, en alles is nog mooier dan verwacht. Ook de monteur heeft zijn werk super gedaan dikke pluim. We hebben in de afgelopen maanden heel wat keukenzaken bezocht maar die van jullie sprong er met kop en schouders bovenuit. Afwerking en advies een dikke 10+ we kunnen iedereen jullie aanbevelen en zullen dat ook zeker doen. Peter-Paul bedankt voor je advies hier kan een ieder die een keuken verkoopt een voorbeeld aannemen, geen druk over beslissen, goede prijs voor een heel goede kwaliteit en een perfect ontwerp waar over nagedacht is. Grando en Peter-Paul bedankt voor alles.
FOTO VAN MARISKA DE KROSSE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelukt”
Door Peter Gerards op woensdag 23 okt 2019 19 | vestiging Zwolle
In het voorjaar hebben we bij Grando Zwolle een offerte aanvraag gedaan voor een compleet nieuwe keuken, incl. nieuwe tegels in de keuken, hal en garage. We wilden sowieso kwaliteit dus voor de laagste prijs gingen we er niet heen. De uitdaging die we hebben meegegeven is dat het binnen 6 weken operationeel moest zijn, dit i.v.m. onze verhuizing naar het betreffende huis. Gezien de drukte in de bouwwereld was dit voor Grando Zwolle een flinke uitdaging maar het is ze wel gelukt! Naast deze top prestatie (vinden wij) zijn we ook tevreden over de monteurs en zeer tevreden over de communicatie en betrokkenheid van directeur/eigenaar Bas Velzing, ook toen het even tegenzat. Na het operationeel opleveren waren er nog wat restpuntjes, ook die zijn keurig binnen de afgesproken termijn afgehandeld. Wat we ook graag willen vermelden is dat er geen vervelende verkooptrucjes zijn gebruikt. Wij zijn in ieder geval heel blij dat we hebben gekozen voor Grando Zwolle, en niet voor een "keukencowboy" Kortom, voor een goede, betrouwbare en betrokken keukenleverancier kunnen wij zeker Grando Zwolle aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Matige ervaring”
Door Bosman op woensdag 9 okt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Op 22 maart 2019 hebben wij onze nieuwe keuken laten ontwerpen bij Grando Amersfoort. Er werd goed meegedacht en een mooie tekening gemaakt. Helaas was de aandrang tot verkopen erg groot en moest er er stevig onderhandel moest worden om tot een reële prijs te komen. 19 juni is de keuken conform afspraak geïnstalleerd. Helaas kregen we een aantal dagen daarvoor een verkeerde factuur, maar die is conform afspraak gecorrigeerd. Bij de montage ontbraken de passtukken en plinten en was 1 kast verkeerd gemaakt. De monteur was hierop niet aan te spreken en werd sjagerijnig. Gelukkig stelde Grando ons gerust dat alles goed zou komen...
22 Juli werd een nieuwe kast geleverd en 1 passtuk. 26 augustus constateert de nieuwe monteur dat de kast wederom niet aan het ontwerp voldeed en de plint nog ontbreekt (hadden wij al door gegeven, maar Grando maar die wil het graag zelf zien..) 4 oktober zou de monteur komen om het allemaal in orde te maken (inmiddels stond er 3 maanden een grote kast in de weg), echter de monteur bleek ziek en kwam daarom op Zaterdag 5 oktober. Hij had overal een oplossing voor en de keuken is netjes afgeleverd, behalve dat 1 deur nu met touchsysteem is uitgerust i.p.v. een greep omdat het ontwerp niet maakbaar was? en de passtukken zijn met de decopeerzaag niet zo recht geworden als onze strakke muren. Al met al zou ik andere mensen aanraden om toch nog even verder te kijken totdat Grando zijn kwaliteitssysteem wat beter op orde heeft!! Fijn dat Grando alles wil oplossen jammer dat er zoveel fouten worden gemaakt en het oplossen zoveel tijd kost en de monteurs de (extra) rommel die zij leveren niet meenemen!
Reactie of foto toevoegen
“Losse apparaten”
Door Ria op vrijdag 30 aug 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Twee ovens en een koelkast gekocht van het merk Bauknecht. Prima voorlichting, installering en nazorg. Goede prijs-kwaliteitverhouding. We zijn al 16 jaar klant bij Grando Hoorn.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal happy”
Door Niels van Dongen op woensdag 28 aug 2019 19 | vestiging Tilburg
Een uitbreiding op onze keuken met twee extra kastenblokken en een nieuw aanrechtblad.'Wij hebben twee kastenblokken als uitbreiding op onze bestaande keuken (oorspronkelijke keuken gekocht bij een andere keukenzaak) gekocht na een verbouwing waarbij onze keuken vergroot is. Tevens hebben we een nieuw en groter aanrechtblad laten plaatsen. De verkoper 'Jan' heeft ons zeer goed geadviseerd en kwam met ideeën waar we zelf niet aan gedacht hadden zonder dat dit de prijs sterk beïnvloede. Hierdoor hebben we de beschikbare ruimte optimaal kunnen benutten. Ook nadat we de koop hebben gesloten bleef de service bij aanvullende vragen optimaal en na plaatsing was ook de afterservice geweldig. Wij zijn zeer tevreden over Grando. En we zijn helemaal happy met onze ' droomkeuken'. Hoewel deels uitgebreid en vernieuwd lijkt het een volledig nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door R. van 't Goor op maandag 19 aug 2019 19 | vestiging Zwolle
Bij Grando in Zwolle een mooie keuken samengesteld inclusief een kookeiland. De levering was volgens planning en de montage van de keuken verliep zorvuldig. Het advies inzake de aanschaf van de randapparatuur hebben we opgevolgd, waardoor we voor een mooie prijs, een mooie keuken hebben aangeschaft.
FOTO VAN R. VAN ‘T GOOR
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pierre van Mierlo op donderdag 15 aug 2019 19 | vestiging Tilburg
Toilet ruimte gekocht en laten plaatsen. Eerlijke prijs en prettig contact . Gemaakte afspraken worden nagekomen en aftersales is top. Zeer tevreden over montage door ervaren relaxte vakmensen.
FOTO VAN PIERRE VAN MIERLO
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Bert op vrijdag 12 jul 2019 19 | vestiging Barendrecht
We hebben een keuken gekocht. Het advies, de helderheid rondom materialen en prijs en de levertijd waren uitstekend. Keuken werd compleet en netjes afgeleverd en vervolgens vakkundig gemonteerd. Aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zelf schilderwerk”
Door M.Palma op zaterdag 6 jul 2019 19 | vestiging Utrecht
In het verkoopgesprek uitdrukkelijk aangegeven dat wij, gezien onze fysieke gesteldheid, enkel voor een compleet afgewerkte badkamer opteerden. Onder die nadrukkelijke wens een compleet nieuwe badkamer gekozen. Pittige prijs. Maar ja Grando zou alles regelen. Badkamer verbouwd. "Tsja gestucte plafond kan niet worden afgewerkt". De afwerking (afkitten en electra) kan pas worden gedaan als het plafond is geschilderd. Tot die tijd wordt ons ivm de loshangende electra, afgeraden om de badkamer te gebruiken. ? Grando maar bellen. "Wij hadden toch een duidelijk afspraak". Reactie: Ja misverstand...wij doen nooit schilderwerk....intern bespreken....geen zorgen maken.... begrip..hier komen we samen uit...anders mijn zwager heeft een schildersbedrijf. Daar sta je dan in de heetste juniweek in eeuwen, een gezin van vier zonder badkamer. Maar gelukkig daar komt de helpende hand van Grando..grijpt ons bij de ballen en knijpt ze fijn: "Normaal vragen wij hier EURO 450 voor, maar voor u EURO 377 exclusief." RUIM EURO 50 PER M2! Grando hoe diep kun je zakken. Hoe ver wil je profiteren van andermans ellende die je zelf hebt veroorzaakt. Je kan geen kant op. Waar vindt je op korte termijn een schilder. Toch maar het bod accepteren? Gelukkig na zoeken een erkend schildersbedrijf gevonden. Geen gedoe, netjes gewerkt met factuur. Nog geen kwart van de "vriendenprijs" van Grando. GRANDO GRAAIERS BAH.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Michael Hayes op maandag 1 jul 2019 19 | vestiging Wormerveer
Wij hebben bij Grando Wormerveer een nieuwe keuken gekocht. Buiten de goede kwaliteit van de keuken en het gemak dat alle onderdelen in elkaar aangeleverd worden, wordt er ook nog eens goed meegedacht over het ontwerp van de keuken. Een perfecte indeling van je keuken is een must, je bent er bijna elke dag in bezig. De keuken is na enkele aanpassingen precies geworden wat wij ervan verwachtten. Er moest bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de brandveiligheid van het gasfornuis i.c.m. met de hoogte van de afzuigkap omdat wij een laag beginnend schuin dak hebben in de keuken. Hier is een hele mooie high-tech schuine afzuigkap voor geleverd, een top oplossing! En ook heel belangrijk de prijs: Wij hebben een betere deal kunnen maken dan bij andere keukenleveranciers, zelfs beter dan bij degene die de kasten uit elkaar levert en geen granieten blad kan leveren.
FOTO VAN MICHAEL HAYES
Uitgebreide keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Rogier Kok op vrijdag 28 jun 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer bij Grando Keukens & Bad in Utrecht gekocht. Het gaat hier om een compleet nieuwe badkamer. We zijn in eerste instantie erg goed geholpen en we waren er in 2 gesprekken eigenlijk helemaal uit. Alles ging erg snel en de prijs was net. Na het inmeten moesten we nog 1 keertje terugkomen om wat details te bespreken (vanwege al bestaande vloerverwarming die erin moest blijven), maar daarvoor werd snel een flexibele oplossing gevonden. Vanaf dit moment is de communicatie heel erg goed verlopen, je wordt continu op de hoogte gehouden. De montage vond na ongeveer 3 maanden plaats, zoals van te voren afgesproken (geen vertraging). Montage is door een erg professioneel team gedaan. Monteurs zijn ZZP'ers, maar doen veel klussen voor Grando. Als er iets is, kon ik altijd direct terecht bij mijn verkoper - niet bij een klantenservice of ik hoefde geen algemeen Grando telefoonnummer bellen o.i.d. Antwoord kwam altijd binnen 24 uur. Telefonisch is Grando ook zeer goed bereikbaar. De badkamer was na 3,5 weken klaar. Er waren 3 weken afgesproken, maar tussendoor is de opleverdatum wel duidelijk gecommuniceerd. Ik heb het gevoel, dat de badkamer eerder af had kunnen zijn, want de monteurs zijn niet altijd langs gekomen - of ze kwamen voor een halve dag. Al met al een heel mooi resultaat - badkamer ziet er perfect uit - zoals we ons dat hadden voorgesteld. En zoals het ook verkocht is. Ik heb het gevoel dat, mochten er achteraf problemen ontstaan, deze snel zullen worden verholpen. Wij hebben een heel goed gevoel aan Grando Keukens & Bad Utrecht overgehouden. En komen hier absoluut terug in de toekomst voor een nieuwe keuken of bad.
FOTO VAN ROGIER KOK
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een aanrader”
Door Ron Tosseram op woensdag 26 jun 2019 19 | vestiging Tilburg
Complete keuken gekocht, ons helemaal laten voorlichten en adviseren, prima geholpen en scherpe prijs voor apparatuur, blad en kasten. Zeker een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Reuze blij”
Door Fam.van Ooij op zondag 31 mrt 2019 19 | vestiging Tilburg
Na 20 jaar was onze keuken wel aan vervanging toe, maar nadat we een zestal keukenverkopers hadden bezocht zagen we door de bekende bomen het bos niet meer. Uiteindelijk kregen we contact met Jan Wooning en hij kwam zelfs bij ons thuis de situatie bekijken, zodat hij kon adviseren wat we het beste konden doen: renoveren of de keuken vervangen. Het werd het beste van twee werelden;de basis van de keuken was prima en het zou een kwestie zijn van de deuren en laden over laten spuiten, een nieuw aanrechtblad , vervangen van de apparatuur en nieuwe bovenkasten . We hebben daarna de fraaie showroom in Tilburg bezocht en kwamen er heel snel uit met mooie materialen en een prima prijs, inclusief plaatsen. Al het materiaal is op tijd en compleet geleverd en de monteur meldde zich volgens afspraak. Toen de keuken geïnstalleerd was ontdekten we toch nog wat dingen die we anders wilden, wat naar volle tevredenheid geregeld is. Kortom: we zijn reuze blij met onze (gedeeltelijk) nieuwe keuken en de superservice van Grando Tilburg. Het was de rit vanuit de regio Rotterdam volledig waard!
Reactie of foto toevoegen
“Tot in de puntjes”
Door Kees op vrijdag 15 mrt 2019 19 | vestiging Wormerveer
Top service en top qualliteit keukens! Goede prijs qualiteit verhouding. Alles tot in de puntjes geregeld, zowel de badkamer als de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Rob Out op donderdag 28 feb 2019 19 | vestiging Utrecht
Na een zeer prettig gesprek bij de filiaal in Utrecht gekozen voor een (deels) nieuwe keuken en een nieuwe badkamer. Beide zijn zeer vakkundig bij mij geïnstalleerd en dit alles tegen een zeer concurrerende prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenvernieuwing”
Door Friso de Zeeuw op donderdag 28 feb 2019 19 | vestiging Purmerend
Wij hebben de keuken gedeeltelijk vernieuwd. Grando geeft goed advies, de prijs is redelijk, afspraken worden precies genoteerd, afspraken worden nagekomen, de uitvoering is vakbekwaam, er wordt netjes gewerkt (niet helemaal; daar zit een verbeterpuntje). 'Allemaal vrij normaal' zou je zeggen, maar in service-woestijn Nederland is het een verademing en een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Heel prettig geholpen”
Door Erik op dinsdag 29 jan 2019 19 | vestiging Doetinchem
Keuken met kastenwand en kookeiland aangeschaft en laten plaatsen door Grando Doetinchem. We zijn zeer prettig geholpen door de verkopers, niet opdringerig, goed advies en deskundig. Meermaals materiaalmonsters mee naar huis kunnen nemen om te passen. Verder werden we heel goed geholpen met de eegonomie van de keuken; kasthoogte, indeling, bereikbaarheid. Tenslotte op een prettige en open manier tot een goede prijs gekomen. Geen onduidelijkheden of verrassingen achteraf. Plaatsen door zeer deskundig team. De keuken is precies zoals we hadden bedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Van de Pol op vrijdag 25 jan 2019 19 | vestiging Tilburg
Vanaf de oriëntatiefase tot en met de montage goede service gehad. Op vragen of opmerking werd adequaat door de vestiging gereageerd. In elke fase werd praktisch meegedacht. De verkoper kwam oprecht geïnteresseerd en enthousiast over. Hij kwam zelfs na de montage met een flesje wijn op bezoek om de keuken te bewonderen. Het montagebedrijf dat Grando had ingezet voor de plaatsing van de keuken was vakkundig, meedenkend en correct. Grando mag dan niet de goedkoopste zaak zijn, maar ze leveren wel kwaliteit en service. Dat zie je dan ook bij het degelijke eindresultaat. En dat is de prijs zeker waard. Het gaat tenslotte niet om een aankoop die je dagelijks doet. Een aanrader!
FOTO VAN FAM. VAN DE POL
Keuken met Portugese tegels
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Knoeff op zaterdag 19 jan 2019 19 | vestiging Wormerveer
Door onze eerste ervaring met Grando ruim 16 jaar geleden in september 2018 opnieuw naar Grando Wormerveer voor inspiratie op te doen voor onze nieuwe keuken. Tijdens ons gesprek met de verkoper werden onze wensen goed vertaald op een 3D tekening en werd de offerte opgesteld en kon de prijs worden afgerond. Dit was ook zo voor elkaar en kon de datum worden gepland voor plaatsing. Zoals iedereen weet gebeurt er altijd wel wat bij het bestellen en plaatsen van de keuken, maar zelfs dit werd gelijk opgelost en de keuken is door ervaren vakkundige en spontane monteurs gedaan. Kortom een mooie keuken met alle wensen, goede kwaliteit en de juiste service. Dus wie twijfelt ga naar Grando Wormerveer en laat je inspireren.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermaterialen”
Door Frank K op vrijdag 9 nov 2018 18 | vestiging Almelo
Grando Almelo: Jan heeft iets meer dan 2 jaar geleden materiaal geleverd voor onze nieuwe badkamer. Jan gaf hier uitstekend advies in en een goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel. De verbouwing hier van hebben wij zelf uitgevoerd en duurde iets langer dan verwacht. Na anderhalf jaar hadden wij een probleem met onze thermostaat. Jan heeft dit snel en netjes opgelost. Niets anders dan lof voor deze zaak en Jan! Ik zou zeker weer in de toekomst zaken doen met Grando Almelo Jan. Jan bedankt! M.v.g Frank
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend eindresultaat”
Door Frederick op donderdag 8 nov 2018 18 | vestiging Enschede
De adviseur was vriendelijk en nam de tijd voor mijn keukenwens. Met zijn handige tips zijn we tot een prima ontwerp gekomen dat ik zelf niet beter had kunnen bedenken. Installateur en montage heb ik laten lopen via Grando met vooraf afgesproken prijs om verrassingen te voorkomen. Helaas wordt het wel spannend omdat de keuken 100% afbetaald moet zijn voordat deze gebracht wordt. Het eindresultaat is echter uitstekend en de fraaie keuken is volgens afspraak uitgevoerd. Ze waren wel een beetje laks in het afhandelen van zaken achteraf zoals rare geluiden uit de inbouw koelkast.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect voor keuken en badkamer”
Door Wil Berendsen op vrijdag 2 nov 2018 18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Badkamer en wc ruime keuze en prima advies conform mijn wensen/verwachtingen. Keuken was een showroommodel met aanpassingen. Ook hier perfect geholpen. Alles voor een heel betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Complete renovatie”
Door Ger op dinsdag 16 okt 2018 18 | vestiging Son
Het betreft complete renovatie badkamer en toilet. Goede voorlichting, goede afspraken en deskundig geïnstalleerd. Daarnaast een goede prijs - kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit”
Door Y op maandag 8 okt 2018 18 | vestiging Hengelo OV
Vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding. Onderdelen die niet of niet juist geleverd waren, werden meteen opnieuw besteld en geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door M.J. Tillemans op zaterdag 29 sep 2018 18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Ik zou dit bedrijf zeer zeker aanraden. In de showroom ruim aandacht en zeer zeker gedacht en geluisterd naar onze wensen. Alle afspraken zijn nagekomen en het plaatsen verliep ook geweldig. Ook de na-controle is door ons op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door c.ter.horst op vrijdag 3 aug 2018 18 | vestiging Wormerveer
Keuken/ badkamer. Prima geholpen. zeer goed meedenken en leveren. Prijs/kwaliteit ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Carly de Wit op maandag 9 jul 2018 18 | vestiging Wormerveer
Keuken gekocht, heel mooi. veel keus en een goede prijs-kwaliteit verhouding

Eerdere ervaring van 29 juni 2018: Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht. De levering ging goed, we moesten wel kastjes bij zagen, en installatie was niet gemakkelijk (deden we zelf). Verder ziet het er heel mooi uit. Service is goed, we hadden nog wat vragen over de afzuigkap en het keuken blad, dit is snel opgepakt. De kleuren van de kastjes onder en boven lijken verschillend dus dit is wel jammer, komt door licht inval, denken we....
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Buddy vogel op vrijdag 15 jun 2018 18 | vestiging Barendrecht
Badkamer en Keuken gekocht. wij hebben in maart 2018 een badkamer en een keuken uitgezocht bij Grando in de showroom. Het is altijd een flinke uitgaven.
wij zijn goed geholpen door Duco en Evert. We hebben de juiste keuzes kunnen maken en goed uitgelegd wat we wilden. Als voorbeeld geef ik aan dat het onze droom was om de wasmachine en de droger in de keuken te plaatsen in de keuken en weggewerkt in een kast. Dit is iets wat blijkbaar niet vaak voorkomt maar na samen meten en denken kwam Evert met het idee. Uiteindelijk moet je ook over de prijs eens zijn. En dat lukte ook. als je zelf alles zoekt en vergelijkt met andere keuken bedrijven kom tot de juiste prijs. daarna plannen ze datums ook hier complimenten om het voor mekaar te krijgen binnen 2 maanden. Tijdens de verbouwing van de badkamer ging het hier en daar fout kwa afwerking maar ze komen de zelfde dag nog met een oplossing. wij hebben een prachtige simpele badkamer voor een prima prijs.
Als laatste kwam de keuken onze droom werd onze droom. Het is fantastisch. ontbreekt alleen deurtje maar lossen ze op. Evert en Duco zijn regelmatig bij ons thuis geweest kwa meten en tips. Ik wil ze ook alle bij bedanken voor een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Doe het niet”
Door Marcel op donderdag 7 jun 2018 18 | vestiging Groningen
Doe.Het.Niet. Verkeerde tekeningen. Leidingen die op de verkeerde plaatsen zitten. Lekkende leidingen waardoor de hele kruipruimte van je huis blank staat. Aanrechtbladen die na drie leveringen nog steeds niet passen. En, als kers op de taart: een filiaalhouder die dreigt met zijn "uitstekende juristen" als je een half jaar na het begin van de montage informeert of Grando een datum kan noemen waarop ze het werk af denken te hebben. Naleveringen duren maanden en je kunt elke keer zelf informeren of er al iets binnen is want enig besef dat de klant prijs stelt op een complete, afgemonteerde keuken lijkt er niet zijn. Service is ook beneden peil: afspraken over afstellen van lades en het ophalen van verkeerd geleverde spullen worden niet nagekomen. Een jaar nadat het eerste kastje geplaatst is gooien we de handdoek in de ring. Bespaar jezelf deze ellende en kijk een deurtje verder.
Reactie of foto toevoegen
“Oven van Boretti fornuis na 3,5 kaar kapot”
Door Patrick Rietveld op dinsdag 5 jun 2018 18 | vestiging Hoofddorp
Na de handtekening, houdt de service op...

3,5 jaar geleden voorafgaand aan de aankoop van ons nieuwe huis een complete keuken inclusief apparatuur gekocht bij Grando Hoofddorp. Naast de aankoop van de keuken zelf, adviseerde de verkoper ook de bijbehorende apparatuur vooral bij Grando te kopen. Dankzij hun grote inkoopvolume konden we rekenen op een scherpe prijs EN geweldige service. De verkoper gaf aan pal achter de produkten te staan welke we via Grando zouden aanschaffen.

Korte opsomming van het begin: twee weken voor we ons huis zouden betrekken zou de keuken worden geplaatst. Verkeerd fornuis geleverd ( twee ovens ipv 1), bij volgende poging verkeerde kleur fornuis, derde poging grote kras aan de zijkant. Geadviseerd om deze laatste maar te accepteren, het duurde nu wel erg lang en Grando vond het best lastig om er steeds voor te moeten langskomen. Van compensatie geen sprake trouwens, ik kon ook gewoon wachten op de volgende... Na 6 maanden twee pitten van fornuis vielen steeds uit. Door Grando direkt doorverwezen naar Boretti. Ik kon zelf wel even bellen werd er gezegd....

Nu 3,5 jaar later is de oven van het Boretti fornuis er spontaan mee gestopt. Gebeld met Boretti. Toestel valt buiten garantie maar als antwoord op mijn stelling dat ik van een dergelijk apparaat ( A status en prijs) redelijkerwijs mocht verwachten dat dit niet zou gebeuren, gaf Boretti mij gelijk. Desondanks ligt een eventuele coulance bij de verkopende partij, Grando in dit geval.

Bovenstaand verhaal ook telefonisch bij Grando neergelegd. Medewerker vond het ook, ik mocht als klant wel meer verwachten van een dergelijk apparaat. Stuurt u ons maar een mail dan zien we even wat we kunnen doen. Maar de eigenaar moet er een beslissing over nemen. Gemaild met Grando, probleem voorgelegd en gevraagd naar een oplossing. Wellicht kon een monteur van Grando even naar het apparaat kijken of iets anders. Aangegeven overal voor open te staan...

De eigenaar bleek minder meedenkend of beter gezegd totaal niet. Hij zei er niets aan te kunnen doen en dat er geen sprake kan zijn van coulance vanuit Grando. Het advies was om het te melden bij de Consumentenbond, zij konden ons verder helpen. Het advies bleek een wassen neus, de consumentenbond verzamelt dergelijke klachten wel degelijk, maar kan op individueel niveau hier nu niets mee. Het streven is om een collectieve vuist te maken naar fabrikanten teneinde fabrikanten aan te sporen langere garantietermijnen te hanteren. Overigens een goed streven, maar voor ons in het heden geen oplossing. Kortom een zinloos en ook onjuist advies van de eigenaar van Grando, waarbij het de indruk wekt dat het de bedoeling is het af te schuiven, om er op die manier dan maar van af te zijn.

Samenvattend had ik meer van Grando verwacht. De voorgespiegelde service is op alle vlakken, in het begin en zeker nu, compleet achterwege gebleven. Uit ervaring blijkt dat het verkooppraatje over de service en het pal achter de produkten te staan, slechts een praatje. Grando Hoofddorp en dan specifiek de eigenaar, toont geen inlevingsvermogen, maakt de voorgespiegelde service niet waar, assisteert niet bij problemen ( belt u zelf maar met Boretti), voelt zich op geen enkele wijze verantwoordelijk voor wat er is geleverd aan de klant ondanks het prijskaartje ( garantie is nou eenmaal verlopen), biedt ook geen oplossingen maar schuift het af ( consumentenbond kan u helpen) en wil er niets eens over meedenken ( wellicht kan een Grando monteur bij u langs komen), maar strijkt WEL na het zetten van de handtekening het geld op.

Ik zou op basis van onze ervaringen zeker niet met Grando Hoofddorp in zee gaan.
REACTIE VAN DETLEF KOK
Geachte heer Rietveld, Wij bij Grando vinden het vervelend als iemand een probleem heeft met een apparaat wat wij hebben verkocht en helpen in deze altijd om een probleem op te lossen. Echter ten tijden van uw melding was het apparaat 4 jaar oud. U heeft 2 jaar volledige garantie, deze is dus ook al 2 jaar verlopen. Wat natuurlijk vervelend is als er iets stuk gaat. Ik heb Marco de eigenaar gesproken en er is wel degelijk contact geweest met Boretti vanuit Grando echter heeft dat niet geresulteerd in een coulance i.v.m. de leeftijd van het apparaat. Ook wij volgen in deze Boretti met hun garantie. Wat ons betreurt is dat u in deze dit medium gebruikt om ons de zwartepiet toe te spelen, omdat wij de reparatie niet of deels niet willen vergoeden na 4 jaar en op deze manier u gelijk via sociale media probeerd te halen.
Met vriendelijke groet, Detlef Kok Grando Hoofddorp
REACTIE VAN PATRICK RIETVELD
Deze reactie raakt kant noch wal. Het gaat niet om het toespelen van de zwarte piet, het gaat erom dat Grando niets, maar dan ook echt niets heeft gedaan om het probleem op te lossen. Het gaat ook niet over gelijk halen, maar wel over de totale non-service wat Grando biedt en je gewoon in de kou laat staan en door verwijst naar de Consumentenbond. Deze laatste kunnen niets doen. Wat heb je daar dan aan. Leuk geprobeerd om mij neer te zetten als klant die zijn gelijk wil halen maar een nog verdere teleurstelling eigenlijk. Grando heeft zich op geen enkele wijze ingezet voor mij als klant en met een kluitje in het riet gestuurd.
Reactie of foto toevoegen
“Na jaar nog niet alles opgelost”
Door Marieke Izelaar op maandag 14 mei 2018 18 | vestiging Rotterdam
Het verkooppraatje klonk prima, goede beloftes werden gedaan en er werd een keuken en badkamer ontworpen dat aan onze wensen voldeed. Ook de prijs leek prima in ruil voor de kwaliteit die we hiervoor kregen. Tot zo ver onze eerste twee afspraken.

Wij gingen over tot het ondertekenen van de koopakte en vanaf dat moment liet de service constant te wensen over. We hebben een maand gewacht op tekeningen van de badkamer en keuken. Deze kwamen uiteindelijk niet volledig (water boven stroom) en wij besloten naar Rotterdam af te reizen om pas weg te gaan wanneer de tekeningen compleet waren.

Hier waren er blijkbaar beloftes gedaan die niet nagekomen hadden mogen worden, waardoor we een aantal keer hoorden "Maar dit kan niet" terwijl dit wél afgesproken was. Omdat wij vast bleven houden aan dat wat gezegd was, gingen ze uiteindelijk toch akkoord. Vervelend is het wel, jij moet van alles betalen wanneer je afspraken niet nakomt, zij hoeven verder niets. Behalve dan dat ze (inmiddels loze) excuses maken.

De tegels van de badkamer waren opeens niet meer leverbaar. De monteur besloot eigenhandig dat hij ook een week later kon komen, nadat mijn partner, docent, uitgeroosterd was, de leerlingen invaluren toegewezen gekregen hadden. Dit werd niet communiceert. Hij kon een week later weer vrij nemen. Omdat de apparaten al geleverd waren, konden wij ook de vloer niet leggen en moesten afspraken met andere bedrijven verzetten. Afgesproken was dat de monteur ter plekke de planken op maat zou zagen, maar dit was niet naar hem gecommuniceerd, dus dit wilde hij niet doen. Hij had niet voldoende dempers meegekregen. Het duurde 5 maanden voor deze dempers uiteindelijk geleverd waren. Tussendoor waren wel pogingen gedaan, maar er werd steeds verkeerd materiaal opgestuurd. Deur van de koelkast liep aan na montage, ovenmagnetron functioneert niet (hoewel dit ook aan leverancier kan liggen, deze discussie loopt nog). Bij de badkamer werden verkeerde afvoerpijpen geleverd waardoor de lades niet open konden. Deze nieuwe pijpen werden opgestuurd.

Dit is met uitzondering de langst lopende kwestie van onze verbouwing en we hebben véél aangepakt. Begin juli liepen we de winkel binnen en nu bijna een jaar later is nog steeds niet alles opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Kishen Missier op zaterdag 31 mrt 2018 18 | vestiging Amersfoort
Op aanbeveling van mijn ouders eens een bezoek gebracht aan Grando voor een nieuwe badkamer. En ik moet eerlijk zijn, geen woord gelogen door m'n ouders. Meteen enthousiast ontvangen! Daar houden we van! Er zin in hebben en uitstralen dat je het leuk vindt datgene te doen wat je doet! Je krijgt immers geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Alles van begin tot einde klopte intro, advies en heeeel belangrijk de prijs en natuurlijk het resultaat. Naderhand hadden we wat zaakjes die nog bijgewerkt moesten en kosten nog moeite werden gespaard. Grand Amersfoort super gedaan en dank dat jullie er een feestje van hebben gemaakt!!
Reactie of foto toevoegen
“Makkelijk geld verdienen”
Door Jonny op zondag 4 mrt 2018 18 | vestiging Utrecht
In december 2017 zijn we bij Grando Utrecht gekomen voor een adviesgesprek.
Zijn we daar paar uren bezig om onze keuken samen te stellen. Tijdens het gesprek heb ik duidelijk aangegeven dat ik wil een goed kwaliteit keuken, minimaal een middelklassen. Voordat ik overeenkomst getekend heb ik meerdere malen gevraagd wat ik heb gekozen is in goede kwaliteit, middelklassen, krijg ik het antwoord dat het zo is. De prijs is op de hooge kant 22,000 euro voor een simpele keuken niet heel groot, maar als het in goed kwaliteit is dan is het prima. Daarna ben ik met mijn vrouw gaan overleggen, tussen door zei de verkoper, ik heb al een paar uren voor jullie bezig, als jullie vandaag niet gaan tekenen, is het voor me ook geen zin om de 3D tekening te maken. Op dat moment voelen we onder druk gezet. We hebben toch de overeenkomst getekend, en hopen het goed gaat zoals de verkoper het beloofd. 2 dagen later hebben we tweede gesprek om de wijziging te bespreken, tijdens deze gesprek hebben nogmaals gevraagd of wat we hebben gekozen in goed kwaliteit, we hebben geen zin in slechte kwaliteit keuken hebben, antwoord is nog steeds ja. Tijdens het gesprek hebben we ook met de verkoper afgesproken, de prijs inclusief oude keuken slopen, wegvoeren en monteren. Ik had de overeenkomst niet goed opgelet. Het staat alleen monteren op, dus had ik mail gestuurd of hij nog keuken slopen en wegvoeren nog op de overeenkomst willen zetten, want dat hebben we afgesproken tijden het gesprek. Krijg antwoord terug dat het niet inbegrepen in de prijs. Dit is wel mijn eigen schuld, dat ik niet goed de overeenkomst gelezen voordat ik heb getekend. In februari hebben we derde gesprek, omdat we toch andere kleur willen hebben. Hier komt het probleem. Het blijkt wat we hadden gekozen is in laagste/slechste categorie. Er komt dan discussie waarom het niet van te voeren hadden verteld dat we de slechste categorie hadden gekozen. Als we nu andere kleur willen hebben, moeten we behoorlijk bedrag bij moeten betalen. Na een tijdje met de verkoper discussiëren, zegt hij letterlijk "Als het nu al zo gaat dan kunnen wij beter hiermee stoppen dan storten wij de aanbetaling terug en dan zijn we klaar". We zijn akkoord gegaan met zijn voorstel. Hij loopt even weg naar zijn collega, en toen hij terug komt zegt hij dat we toch 15% annuleren kosten moeten betalen. en toen zijn we boos weggegaan. Het is echt belachelijk dat ze de bestelling willen annuleren, we moeten de kosten betalen! Later ontvangen ik een mail van Grando met een factuur voor de annuleren kosten. Ik had mail teruggestuurd dat ik niet mee eens ben dat ik het moet betalen. Krijg tot op de heden geen antwoord terug. Zo is het makkelijk geld verdienen Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Visser op vrijdag 29 dec 2017 17 | vestiging Mijdrecht
Wij hebben na een aantal keuken giganten bezocht te hebben, onze keuken besteld bij Grando. Kwaliteit en prijs verhouding is prima. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN VISSER
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zijn er blij mee”
Door Thijs D op zondag 3 dec 2017 17 | vestiging Assen
Tijdens een weekje weg in Assen langs Grando Assen gegaan. Moesten snel een keuken hebben omdat er een deadline was ivm de bouw van ons nieuwbouwhuis in Weesp en de project verkoper ons probeerde uit te knijpen. Een heel goed gesprek met Leon (de eigenaar van Grando Assen) gehad en samen onze droomkeuken getekend. Leon is een voormalig kok die duidelijk een passie voor koken heeft en die graag deelt tijdens het ontwerpen van de keuken. Ondanks de druk waar wij duidelijk onder stonden en de aanzienlijke keuken die we hebben laten zetten heeft Leon toch een hele mooie prijs neergelegd. Wanneer de wijk opgeleverd werd, was iedereen een beetje huizen met elkaar aan het vergelijken en veel buren zijn jaloers op onze keuken. We zijn er echt heel gelukkig mee.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door John hartogs op vrijdag 17 nov 2017 17 | vestiging Uden
Het is allemaal netjes en goed geregeld ook de prijs was goed maar voor al de verkoopster was heel vriendelijk een aanrader.
FOTO VAN JOHN HARTOGS
Foto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Willem Havik op vrijdag 3 nov 2017 17 | vestiging Assen
Op een vriendelijke en prettige geholpen, blijft altijd moeilijk om badkamer/toiletmaterialen uit te zoeken omdat je als leek niet echt weet wat de mogelijkheden zijn. Deze zijn door Léon op een rustige manier uiteengezet, waarbij tijd geen rol speelde. Het prettige hieraan is dat je dan geen druk voelt. Over de prijs valt altijd te twisten, je hebt wel een idee wat het ongeveer moet kosten, maar toch, het blijft moeilijk. Ook hierin hebben we niet het gevoel dat we de hoofdprijs hebben betaald. Tevens was het ook ontzettend prettig dat( i.v.m. planning werkzaamheden) alle materialen in een keer bezorgd werden op het afgesproken data/tijdstip. Een dingetje had niet de juiste aansluiting (sifonaansluiting badkamermeubel) klein detail, is goed opgelost door direct uit voorraad een alternatief te bieden. Concreet: had rekenschap gehouden met nalevering(en) en omruilen van materialen, dit gestoeld op ervaringen uit het verleden (keuken/Bruynzeel)) maar boven verwachting zijn wij zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Familie Vooys op donderdag 21 sep 2017 17 | vestiging Groningen
Wij zijn heel erg tevreden over Grando Groningen. Vanaf het eerste contact zijn we fair behandeld. De verkopers dachten mee bij het ontwerp van de keuken en waren ook eerlijk over de mogelijkheden met ons budget. De keuken is tijdig geleverd en de kwaliteit is erg goed. Een plankje moest worden nageleverd, maar dat is keurig gecommuniceerd. Voor een goede prijs kwaliteit service verhouding zouden wij Grando zeker willen aanbevelen.
FOTO VAN FAMILIE VOOYS
Keuken van goede kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling keuken”
Door Rens op vrijdag 18 aug 2017 17 | vestiging Middelburg
Michel is een creatieve en enthousiaste adviseur. Dit heeft, naast een goede prijs, de doorslag gegeven. Enige kritische punt is de afronding van de bestelling. Veel details zijn niet goed (genoeg) doorgenomen in onze beleving. Achteraf gezien levert dit gelukkig geen teleurstellingen op. De plaatsing werd goed gecommuniceerd en netjes verzorgd door Dingeman en zijn collega. Aardige gasten, erg klantvriendelijk!
FOTO VAN RENS
Keuken met eiland en plafondverlaging
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Ellie op maandag 10 jul 2017 17 | vestiging Middelburg
Prima winkel, goede info. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer keuken en vloer”
Door Joey Doekhie op woensdag 5 jul 2017 17 | vestiging Amersfoort
Zeer ervaren bedrijf. Niet alleen een ruim assortiment, maar ook gedegen advies om de juiste keuze te maken. Vaklieden zorgen ervoor dat de werkzaamheden precies en snel verlopen. Het resultaat mag er zeker zijn! Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend te noemen. Met name de diversiteit die Grando Amersfoort ons heeft kunnen bieden hebben ervoor gezorgd dat wij gekozen hebben om de keuken, badkamer en vloer af te nemen en monteren. Al met al zeer tevreden en aan te raden voor vervolgklussen!
FOTO VAN JOEY DOEKHIE
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Monique Bergervoet op vrijdag 30 jun 2017 17 | vestiging Groningen
Wij hebben een Grando keuken gekocht, zeer professioneel in de aanpak , komen eerst kijken naar de onze mogelijkheden, daarna uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden en de prijs, de stukadoor,de timmerman komen van te voren kijken en overzien dan het werk, daarna wordt je geïnformeerd over het plaatsen van de keuken en wanneer alles klaar is , alles klopte, dit bedrijf zou ik zeker aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Jeroen op woensdag 7 jun 2017 17 | vestiging Utrecht
Wij zijn super goed geholpen door Nick van der Laan. Vanaf het begin heeft Nick ons vriendelijk te woord gestaan en advies gegeven over onze nieuwe keuken en badkamer.
Hij luisterde echt naar onze wensen en als er iets moest worden aangepast was dit ook geen probleem. Prijs- kwaliteit is echt super, wij zijn erg blij met onze aankopen! Grando Utrecht en Nick zijn echt een aanrader
Reactie of foto toevoegen
“Alles is perfect gelopen volgens afspraak”
Door tom van schilt op zondag 28 mei 2017 17 | vestiging Tilburg
Na een bezoek aan Ikea/Hornbach/superkeukens en Nuva keukens nog naar Grando gegaan. Een offerte laten zien van een concurrent en een week later de keuken laten tekenen en een offerte opgemaakt. Helaas wat verwarring over de prijs maar uiteindelijk een reëele prijs afgesproken die dicht bij de prijzen van de concurrent ligt. Grando rade keukenbouwers plus aan als montage bedrijf dat ook het meerwerk doet. Alles is perfect gelopen volgens afspraak. Je bent wel iets meer geld kwijt maar we hebben geen gedoe gehad. Vakmannen die het werk uitvoerden en kundig advies over extra stroomgroepen etc. Alles is ook perfect uitgevoerd en de keuken staat er gewoon netjes en goed in. De keuken zelf is stevig en de materialen zijn goed. Het geheel is af en voor iets meer geld hebben we een zeer mooie keuken met een mooie uitstraling! Wij zijn zeer tevreden met de gang van zaken en vinden Grando een keuken leverancier die niet loopt te pushen om je een keuken te verkopen.
FOTO VAN TOM VAN SCHILT
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over prijs, plaatsing en nazorg”
Door Paul Walgien op woensdag 10 mei 2017 17 | vestiging Hoorn NH
Mooie showroom, veel keus. Kwamen ons oriënteren op een nieuwe keuken en werden vriendelijk geholpen. Op een ongedwongen manier werd ons uitgelegd hoe Grando werkt. Geen poeha maar open, eerlijk en op een duidelijke wijze. Na twee sessies onze keuken gekocht. Tevreden over de prijs, plaatsing en nazorg. Ik zou zeker de vestiging aanraden bij familie en vrienden. Mvg Paul & Jose
Reactie of foto toevoegen
“Grand(i)o(os)”
Door J.A. Buitendijk op zondag 7 mei 2017 17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
In één woord Grand(i)o(os). Uiteraard zijn wij ook bij andere zaken langs geweest voordat wij een keuze hebben gemaakt. Bij Grando was een vrijblijvend gesprek en dito prijsopgave ook echt vrijblijvend. Dit in tegenstelling tot andere keukenverkopers waar we bijna niet zonder handtekening te zetten het pand mochten verlaten. De te betalen prijs was eerlijk en lager dan de speciale aanbiedingen en extra's bij anderen. Ook de voorlichting over de mogelijkheden en verdere keuzes in afwerking was perfect. Ditzelfde geldt voor de begeleiding voor de keuze van zowel het fornuis als voor de plaat graniet waaruit het werkblad zou worden gemaakt.
FOTO VAN J.A. BUITENDIJK
Keuken met granieten blad
+ Toon extra foto van J.A. Buitendijk
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs-kwaliteitverhouding”
Door Marjolein op zondag 23 apr 2017 17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Alles prima volgens afspraak geleverd. Zelfs een missende handgreep is in no time nageleverd. Alles past en er hoefe niks te worden aangepast. Keukenapparatuur is ook prima. De verkoopster dacht goed mee. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Ging gelijk goed”
Door Kees Prins op donderdag 20 apr 2017 17 | vestiging Amersfoort
Al in de showroom ging het goed. Wij wilde op de zolder een nieuwe badkamer. Goed advies en heldere uitleg. Ook de prijs voor het gevraagde werk was scherp t.o.v. andere offertes. En dan het uiteindelijke resultaat: een werkelijk prachtige badkamer! Sjoerd en Mark, de uitvoerders van dit project zijn vakmensen van de bovenste plank. We hebben het echt getroffen met dit bedrijf.
FOTO VAN KEES PRINS
Prachtige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door R. M. Suithoff op vrijdag 14 apr 2017 17 | vestiging Groningen
Goed advies en er wordt goed meegedacht. Levering prima op tijd en goede service. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Er wordt ruim de tijd genomen om de keuken te installeren. Wij kunnen dit bedrijf aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Dennis op zondag 26 mrt 2017 17 | vestiging Zaandam
Prima service. Alke zorg uit handen genomen. Problemen die zich voordoen zijn al opgelost voor je het weet. Prijs/kwaliteit zal het iets duurder zijn dan gemiddeld. Maar daar krijg je voldoende voor terug
Reactie of foto toevoegen
“Service is uitstekend”
Door Smit op zaterdag 25 mrt 2017 17 | vestiging Zaandam
Prachtige keuken voor een goede prijs. Service is uitstekend. We zijn zeer goed door verkoper geholpen. Hierna nog een gesprek gehad met een andere medewerker om alles nog een keer door te nemen en om te kijken of er niets vergeten was. Dus ook een zeer goede controle of alles klopt. Ook de montage was zeer vakkundig. De verkeerde grepen waren geleverd maar dit is zeer snel opgelost.
FOTO VAN SMIT
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Nicky Ooms op donderdag 23 mrt 2017 17 | vestiging Son
Een goed, duidelijk en helder advies, goede en vooral open communicatie, nakomen van de gemaakte afspraken, een zeer degelijke en mooie keuken voor een zeer nette prijs en een professioneel bedrijf dat de keuken netjes geplaatst heeft. Wat wil je nog meer? Zeer zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken/badkamer!
FOTO VAN NICKY OOMS
Degelijke en mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Speelden in op de wensen”
Door de Bruin op zondag 5 mrt 2017 17 | vestiging Breda
De showroom in Breda is niet super divers en ook niet heel groot. Wij hadden alle tekeningen al gemaakt en de verkoopster kon er een mooie offerte voor maken. Ze dacht mee en speelde in op onze wensen. Hierna werden wij in contact gebracht met keukenbouwers plus voor de montage. Ook hier erg te spreken over. Enige puntje voor onszelf was dat wij zelf vooraf geen rekening hadden gehouden dat de montage nog apart afgerekend moet worden en dus niet in de offerte prijs van de keuken zit.
Reactie of foto toevoegen
“Nauwkeurig”
Door Denise vreeswijk op zondag 5 mrt 2017 17 | vestiging Lelystad
Zeer tevreden over advies, nakomen van afspraken en levering. Vorige keuken komt ook bij grando vandaan. Wij hebben meerdere keuken zaken bezocht maar grando staat voor prijs kwaliteit. Monteur werkt ook nauwkeurig.
Reactie of foto toevoegen
“Was gewoon top”
Door koen en annette lakwijk op vrijdag 17 feb 2017 17 | vestiging Son
een heel goed advies met dito prijs. gewoon Brabantse gezelligheid! afspraak is ook afspraak. wij zouden zo weer terug gaan al is het voor de koffie! Paul en zijn team zijn echte vakmensen met passie voor het vak. De keuken is geleverd.
FOTO VAN KOEN EN ANNETTE LAKWIJK
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Ziet er super uit”
Door Martens op dinsdag 14 feb 2017 17 | vestiging Heerenveen
We zijn heel blij met de door Grando geleverde en gemonteerde keuken. Alles ziet er super uit en we genieten volop van de luxe keukensnufjes en het strak afgewerkte vakwerk. Grando bood volop tijd en ruimte om na te denken over alle beslissingen die bij het kiezen van een keuken komen kijken, in een rustige omgeving en inspirerende showroom. We konden regelmatig even bellen, mailen, langskomen om nog iets door te spreken of te wijzigen, of om een staal te lenen om het thuis nog eens te bezien. De andere verwachting die we van de prijs van het voorwerk hadden meegekregen (kostte meer dan verwacht), vergeten we weer snel. Voor zover we er verstand van hebben, is er een mooi staaltje vakwerk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door GJH op donderdag 19 jan 2017 17 | vestiging Tilburg
Prima service. Aardige mensen en we hebben een mooie keuken voor een scherpe prijs kunnen kopen. Wij zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Opluchting”
Door Lieke Winkelhuis op vrijdag 6 jan 2017 17 | vestiging Hoofddorp
Na een erg vervelende ervaring in een andere winkel was Grando echt een opluchting. We konden rustig kijken en in te gesprek met de verkopen krijgen we al gauw een goed beeld van de mogelijkheden en de prijs. Er werd niks afgedwongen, krijgen het rustig mee op papier om er over na te denken. Er is goed geadviseerd over de mogelijkheden n de monteur ter plaatse heeft zeer net werk afgeleverd. Kortom helemaal tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat was gewoon goed”
Door Nico op vrijdag 16 dec 2016 16 | vestiging Hoorn NH
Voor toekomstige mensen lees goed het contract door en kijk er een nachtje naar, dat scheelt veel problemen in de toekomst. Wij hadden wat issues met wat artikelen die miste of niet klopte. Laat de verkoper gewoon alles opschrijven in plaats van dat hij zegt dat hij dit onthou. En er kwamen wat extra kosten bij voor extra voorzet wand voor de douche + CV fan die nog kapot ging. (C'est la vie) Hierdoor kwamen we rond de 900 euro boven de getekende prijs. Beetje jammer maar het moet gewoon goed. De artikelen hebben we zelf opgelost en de aannemer heeft die keurig gemonteerd. En de CV hebben we zelf geregeld. Maar overal dat mag niet het eind resultaat beïnvloeden want dat was gewoon goed. We hebben contact gehad met de baas van Grando Hoorn en die beloofde dat dit in de toekomst beter moet gaan. Verder goede communicatie en uitleg waarom bepaalde processen verliepen van de aannemer en gewoon goede afwerking. Op paar hele kleine dingetjes waar we wel mee kunnen leven.
FOTO VAN NICO
Douche
Reactie of foto toevoegen
“Compleet”
Door P.Konings op vrijdag 25 nov 2016 16 | vestiging Zevenbergen
Ik ben naar verschillende zaken gaan kijken, maar in Zevenbergen waren ze compleet, bij de prijs kwam niets meer bij, alles, van keuken, tot aansluitslang kraan, gas enz zat in de prijs. De monteurs zijn beleefd en werken keurig netjes. Een kleine beschadiging die wij niet zagen meldde de monteurs en werd opnieuw geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Advies en service”
Door De Vries op vrijdag 11 nov 2016 16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Prima advies en service gekregen. Ook De klantvriendelijkheid is uitstekend. Keuken en badkamer worden door zeer vakkundige monteur geplaatst Prijs/kwaliteit verhouding goed. Kan Grando Hazerswoude dorp van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Grando Assen voor keukens”
Door Rutger op donderdag 10 nov 2016 16 | vestiging Assen
Aanrader!! Zeer deskundig advies en natuurlijk een prachtige keuken voor een dito prijs!! Het is gewoon erg prettig dat wanneer je een keuken zoekt er een kerkenzakje is die aan al je wensen kan voldoen!! Ben je op zoek naar een keuken in Assen e.o. ga dan in ieder geval Grando!!
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Bart op donderdag 3 nov 2016 16 | vestiging Assen
Prima geholpen in de showroom en tot een goede prijs gekomen. Bij levering miste de koel/vries combinatie en was er een onjuiste vaatwasser, deze zijn binnen een week nageleverd en geïnstalleerd, goed geregeld. Zowel de keuken monteurs als de badkamer monteur waren erg kundige vakmensen en hebben alles naar wens en bijzonder nauwkeurig geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Beter kan niet”
Door Heddes op donderdag 6 okt 2016 16 | vestiging Hoorn NH
Heel goed geholpen bij het kopen van een keuken .zeer goede ideeën wat ons uiteindelijk ook over de streep trok. Ook kregen we meteen een hele goede prijs aangeboden. Dat wisten we omdat dezelfde (merk )keuken ook elders hadden laten uitrekenen. Ook werden we overal van op de hoogte gehouden en het installeren ging vlgs afspraak en heel netjes . Dingen die we mondeling hadden afgesproken werden nagekomen, aftersales was ook TOP. Kortom : beter kan niet
Reactie of foto toevoegen
“Goede service na aankoop”
Door Klaas Jansen op zaterdag 10 sep 2016 16 | vestiging Rotterdam
Grando heeft vriendelijk personeel, wat goed meedenkt. Samen een mooie tekening gemaakt voor onze nieuwe badkamer. Goede kwailteit en mooie spullen tegen een goede prijs en vlotte levering. Ook goede service na aankoop,
Reactie of foto toevoegen
“Maken het waar”
Door Walter & Saskia op zaterdag 20 aug 2016 16 | vestiging Son
We hebben onze keuken bij Grando in Eindhoven gehaald. We zijn geholpen door Erik Schuring en kunnen niets anders zeggen dat ze waarmaken wat ze zeggen. Een mooie keuken voor een goede prijs met een meer dan uitstekende service. De kleine dingen die altijd misgaan zijn perfect opgelost. Afspraken worden nagekomen en een simpel ding als een belletje plegen op het moment dat ze dat beloven, doen ze ook. Zelfs de vaatwasser die ons tegenviel toen deze eenmaal stond, hebben ze met de beste service opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door De Jong op dinsdag 24 mei 2016 16 | vestiging Assen
Super goed eindresultaat van onze nieuwe keuken! Perfect geholpen in de winkel door Leon, scherpe prijs, prima meedenken en uiteindelijk oplossen van details super naar tevredenheid. Monteur heeft oog voor detail en werkt super snel en netjes. Totaalplaatje een 10! Ook voor de badkamer een super oplossing bij Leon in Assen. Ook daarbij net als bij de keuken een nette monteur die oog heeft voor detail en alles netjes afwerkt! Helemaal top! Kwaliteitsproducten voor een nette prijs!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Henk van Domselaar op vrijdag 20 mei 2016 16 | vestiging Zevenbergen
We hebben bij Grando Zevenbergen een moderne, hoogglans witte, greeploze keuken gekocht. Heel goed geholpen door de adviseur. Bij het eerste bezoek meer dan één uur in de zaak geweest voor advies en uitleg. Ze nemen hier echt de tijd voor je en bespreken de mogelijkheden. Waar mogelijk (en dat is bijna bij alles) nemen ze je mee naar een showroom keuken om te laten zien wat er bedoeld wordt. Opties waar we zelf niet aan hadden gedacht worden besproken en ideeën die we zelf hadden worden doorgenomen om te zien of dit haalbaar is. Na een bedenktijd zijn we weer terug gegaan om de definitieve keuken door te nemen en de offerte te laten maken. Prijs afgesproken en de keuken wordt besteld. Na een paar weken wordt de keuken afgeleverd en komt de monteur de keuken installeren. Alle lof voor de monteur, die heeft echt keurig werk geleverd. Er waren problemen met het stucwerk, maar dat heeft de monteur perfect opgelost. Echt een dikke 10! We kunnen iedereen Grando Zevenbergen aanraden. Adviseurs hebben veel kennis en de monteurs zijn zeer kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Michel op vrijdag 13 mei 2016 16 | vestiging Hoofddorp
Zeer goede service. Er werd uitgebreid de tijd genomen om de keuken te ontwerpen totdat alles precies klopte. Omdat de verbouwing fors vertraagd was, moest de levering van de keuken tot twee maal toe uitgestel worden. Hier werd gelukkig helemaal niet moeilijk over gedaan. Het monteursteam was zeer vriendelijk, netjes en leverden uitstekend werk. We hebben nu een prachtige en kwalitatief uitstekende keuken voor een redelijke prijs. Na levering van de keuken hebben we een apparaat (combi-stoom oven) omgeruild voor een combi-magnetron. Ook dit ging op een zeer prettig manier. Een absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuze”
Door Familie Friebel op zondag 1 mei 2016 16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Tijdens het aankoopproces is er veel tijd en energie gestoken in het ontwerpen van de badkamer en het kiezen van de juiste materialen en producten. De adviseur kon "helemaal los" gaan met zijn fantasie hetgeen een mooi ontwerp opleverde. De levering was netjes op tijd en compleet en de montage was van een hoge kwaliteit. De extra service bij de tijdelijke mobiele douche is ook zeer op prijs gesteld. Kortom: wij zijn blij dat we voor Grando Hoogvliet hebben gekozen.
FOTO VAN FAMILIE FRIEBEL
Bad met douche
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken redelijke prijs”
Door N van Velze op zondag 24 apr 2016 16 | vestiging Hoorn NH
mooie keuken voor een redelijke prijs. met een goede service en vriendelijk pesoneel. onze vorige keuken kwam ook bij Grando vandaan en heeft altijd goed voldaan dus hopen wij dat deze net zolang staat en goed functioneerd
Reactie of foto toevoegen
“Geen offerte”
Door Claudia op maandag 18 apr 2016 16 | vestiging Rotterdam
Bij eerste oriëntatie goede indruk van Grando Keukens in Rotterdam. Verkoper Dhr. Bosman lijkt oprecht geïnteresseerd in ons verbouwingsproject (oa. nieuwe keuken met eiland, badkamer en toilet). Hij adviseert ons verder na te denken over onze wensen en een afspraak te maken voor aanvullend advies en een offerte. Gezien Grando na een rondje Woonmall Alexandrium een van de weinige zaken lijkt zonder schreeuwige / opdringerige benadering en waar een stukje advies onderdeel lijkt te zijn van de bedrijfsvoering maken wij een afspraak. We vragen specifiek om de verkoper die aangaf zo graag een rol te spelen in onze verbouwing waarin hij kon werken met zo'n mooie ruimte. We maken een rondje door de winkel om onze wensen kenbaar te maken. De verkoper wil al snel weten of we ook vandaag tot aankoop over zullen gaan. Wij geven aan bij zo'n grote aanschaf sowieso bedenktijd te willen. Ons inziens niet heel vreemd. De intentie om bij Grando tot aankoop over te gaan is er op dat moment wel. Maar dat verandert snel. Zodra duidelijk is dat we deze zondag niet gaan kopen slaat de sfeer geheel om.

De verkoper verliest direct zichtbaar interesse en weigert een prijsopgave te maken. Hij benadrukt meermaals dat de korting van 25% op de "normale prijs" alleen vandaag geldt. We geven aan dat aangezien we én een keuken én een badkamer én toilet willen aanschaffen en laten installeren, we ervanuit gaan dat de korting later ook nog wel geldt. De verkoper bestrijdt dit. Grando is namelijk een kwaliteitszaak en geen prijsstunter waar het altijd uitverkoop is. Wij geven aan dat we graag advies willen over het badkamer ontwerp en de keukenapparatuur. Maar dat zit er niet in als we niet eerst toezeggen vandaag tot aankoop over te gaan. De verkoper raadt ons aan om de gewenste informatie over de apparatuur maar op te zoeken op internet(?) en in het badkameradvies heeft hij duidelijk geen zin. We hadden juist voor Grando gekozen ivm een stukje advies maar dat zit er dus niet in.

De verkoper raakt geïrriteerd over het feit dat wij ons budget niet open en bloot op tafel willen leggen. Uiteindelijk kunnen we kiezen: "zeg maar wat we gaan doen: óf we gaan verder praten en een offerte maken, maar dan wordt er wel vandaag gekocht.... Óf ik ga nu andere mensen helpen!" Met andere woorden we moeten vooraf ja zeggen op een badkamer waarvan we dan nog niet eens weten hoe deze er überhaupt uit gaat zien en krijgen ons apparatuur advies pas nadat we hebben toegezegd een keuken te kopen waarvan de prijs nog onduidelijk is. Kopen kan eventueel onder voorbehoud, maar navraag over de voorwaarden (is er bijv. een boete bij afzegging etc) heeft hij niet paraat. Google hier maar eens op i.c.m. Mandemakers Groep waar Grando onderdeel van is: een boete van 30% op totaalprijs is bij deze firma niet ongewoon...

In verbijsterde toestand laat de verkoper ons achter om zijn geluk te beproeven bij de volgende klanten. Dit is duidelijk niet de verbouwingsvoorpret waar we naar uitgekeken hadden. We zijn vooral boos over deze schofterige manier van handelen.

Voor de mensen die zich toch graag willen oriënteren bij deze keten nog een paar tips vooraf. Bij Grando is het de bedoeling dat je:

1. Advies inwint bij de concurrent en op internet en pas als je EXACT weet wat je wilt mag je terugkomen zodat de verkoper vooral niet teveel tijd in je hoeft te investeren.
2. Vervolgens geef je je maximale budget af
3. Zeg je nog voordat de offerte is opgesteld of je uberhaubt zicht hebt van het uiteindelijke ontwerp al toe de keuken/badkamer diezelfde dag te kopen zodat de verkoper hier zijn maximale gewin uit kan halen.

Wij komen in ieder geval niet meer terug!
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs kwaliteitsverhouding”
Door Johan van Westen op zaterdag 16 apr 2016 16 | vestiging Hoorn NH
Netjes en goed geholpen in de showroom, en goed werk is er geleverd, de vaklieden hebben meegedacht met het realiseren van de badkamer. Showroom zag er mooi uit, personeel heeft ons prima behandeld. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Alexander op vrijdag 15 apr 2016 16 | vestiging Breda
Ik mijn badkamer en toilet laten renoveren door Grando Breda. Mooie ontwerpen waren snel gemaakt, en bleken te realiseren tegen een scherpe prijs. Levering gebeurde volgens afspraak, maar na levering bleken enkele artikelen (o.a. mijn vloertegels) anders te zijn dan afgesproken in het verkoopgesprek. Dit bleek te liggen aan invoerfouten in de (door mij ondertekende...) order. Grando Breda heeft dit echter goed, snel, en zeer coulant opgelost, waardoor mijn badkamer en toilet volgens afspraak, volgens planning, en naar alle tevredenheid zijn opgeleverd. Ik zou Grando Breda al met al zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed eindresultaat”
Door Schoote op vrijdag 15 apr 2016 16 | vestiging Middelburg
Uitstekend geholpen en geadviseerd alle afspraken keurig nagekomen goede prijs kwaliteitverhouding een goede bezorgservice. Mede door het advies van Mario zijn wij tot een inzicht gekomen die wij zelf niet hadden voorzien en wat het resultaat uiteindelijk zeer ten goede kwam.
FOTO VAN SCHOOTE
Betegelde badruimte
Reactie of foto toevoegen
“Luxe keuken gekregen”
Door familie Den Toom op vrijdag 25 mrt 2016 16 | vestiging Bergambacht
Zeer goed en snel geholpen. Bij vragen of wijzigingen kan je altijd snel terecht. Wij hebben nu mooie luxe keuken voor een scherpe prijs. Ook zijn wij bij 2 andere keukenleveranciers geweest maar die konden niet tippen aan de kennis, het inleven in de wensen van ons, klantvriendelijkheid en service van Grando Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Transparante benadering”
Door P Verbaas op vrijdag 4 mrt 2016 16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Uitstekende service en klantvriendelijkheid. Denken mee en voor goede en eerlijke prijs. Apparatuur bv wordt gelijk tegen eerlijke prijzen op een offerte vermeld en zijn dan vergelijkbaar met bv internet prijzen. Open en eerlijkheid is bij keukenleveranciers een flinke pre. Geen geheimzinnigheid over prijzen
FOTO VAN P VERBAAS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermeubel”
Door Patrick op zondag 28 feb 2016 16 | vestiging Uden
Bij toeval binnen gelopen. We waren al een tijd opzoek naar een badkamermeubel. We zijn er goed geholpen, er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen zonder verdere verplichting. De verkoper kon goed out of the box denken met als resultaat een mooi passend maatwerk badkamermeubel voor een prima prijs. De aankoop is reeds geleverd. Vorige week zijn de laatste afwerkingspuntjes in orde gemaakt (plint en handgrepen).
Reactie of foto toevoegen
“Had betere service verwacht”
Door W. ter Weele op vrijdag 5 feb 2016 16 | vestiging Hoofddorp
- Adviseur was niet consistent in de prijzen die werden genoemd voor producten.
- Een medewerker van de vestiging had toegezegd dat een kapot geleverd product, opnieuw voor ons besteld zou worden. De adviseur sprak hierover alsof het een gunst was voor ons en dit product is nooit aan ons geleverd.
- De adviseur noemde hoge bedragen voor een gedeelte extra werk dat noodzakelijk was voor onze badkamer(dit was dus geen onderdeel van de offerte). Met de monteur was dit geregeld voor 1/5 van de prijs die de adviseur had berekend.
- Voor extra tegels werd de hoofdprijs gevraagd, ik kon ze voor de helft ergens anders krijgen. Erg klantonvriendelijk gezien ik bij dit bedrijf al een hoog bedrag had neergelegd.

Kortom; geen aanrader. Als dit soort bedragen neergeteld worden verwacht ik een betere service, anders kan je veel beter rechtstreeks met een capabele monteur om de tafel gaan zitten.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste heer/mevr ter Weele, Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het erg vervelend om te horen dat niet alles is gelopen. zoals u van ons dient te verwachten. Ik heb uw gegevens doorgestuurd naar betreffende vestiging, zodat ze dit intern kunnen oppakken. Nogmaals bedankt voor het delen.
Reactie of foto toevoegen
“Showroombezoek”
Door BB op maandag 30 nov 2015 15 | vestiging Rotterdam
I.v.m de bouw van een nieuwbouwwoning hebben wij een tijdje geleden een aantal keukenbladen aangevraagd. Grando belde n.a.v. onze aanvraag om ons uit te nodigen voor een bezoek aan de showroom incl. vrijblijvend advies en een 3D ontwerp. 29-11 op afspraak een bezoek gebracht aan Grando Alexandrium. Na een goed ontvangst heeft 1 van de verkopers ons de showroom laten zien en heeft hij op papier een schets gemaakt van onze wensen. Richting het eind van het gesprek werd gevraagd of we vandaag wilde tekenen als dit onze droomkeuken bleek te zijn. Ons antwoord "nee" werd niet geaccepteerd en eigenlijk stopte daar direct de begeleiding/ sloeg de sfeer om. We hebben aangegeven dat we thuis op ons gemak alles nog een keer door wilde nemen (3D tekening, keuze apparatuur etc). Er werd nog een aantal keer gevraagd of we vandaag echt niet wilde tekenen, waarop wij steeds met "nee" hebben geantwoord. We hebben gevraagd om een gespecificeerde offerte, waar niet op gereageerd werd. Er werd wel een bedrag van 16000 euro genoemd (1e keer) en vervolgens de vraag of we voor 9000 wel vandaag zouden tekenen (nog steeds nee). Puur vanuit het feit dat we ons niet onder druk laten zetten.
Al met al zijn wij naar huis gegaan zonder een offerte/ 3D tekening zodat we fatsoenlijk over de aankoop na kunnen denken. Er werd nog wel even snel een oude 3D afdruk van een soortgelijke keuken meegegeven. Deze tekening was gisteren toevallig gemaakt....(geen dubbele oven, bovenkasten was anders etc). Na ons 'nee' was het gewoon gedaan met de klantvriendelijkheid. We hebben aan de verkoper aangegeven waar onze irritatie aan het eind van het gesprek zat. Als antwoord kregen we dat hij van het hoofdkantoor verplicht moet blijven vragen of we een handtekening willen zetten en dat ze geen gemeenteinstelling zijn. Zijn ervaring is dat mensen echt wel tekenen als de prijs goed is voor een droomkeuken etc. Kennelijk zijn wij aparte kopers, omdat we eerst na willen denken over een eventuele aankoop. Ook als dit inhoudt dat de prijs daardoor misschien iets hoger uitvalt omdat eventuele korting niet meer geldt. Dit had hij nog nooit meegemaakt..... Jammer dat een bedrijf (of deze verkoper) op deze manier met klanten omgaat.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste BB, bedankt voor het delen van uw ervaring. Een keuken of badkamer is geen product wat u "eventjes" snel koopt. We begrijpen uw reactie daarom ook volkomen en zullen contact opnemen met de vestiging in Rotterdam om dit te bespreken. Vanuit het hoofdkantoor willen we onze excuses aanbieden voor dit misverstand. We nemen graag persoonlijk nog even contact met u op. Nogmaals bedankt.
REACTIE VAN JEFFREY TOURNIER
Beste BB, Bij de vestiging in Hoogvliet hebben wij een totaal andere ervaring gehad. Ook wij wilden absoluut geen "Ja" geven op de eerste dag. Er werd wel nog een paar keer doorgevraagd, maar uiteindelijk kregen we de gespecificeerde offerte en de 3D tekening gewoon mee. Na een aantal weken hebben we uiteindelijk besloten de keuken (met een paar wijzigingen) te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Marco op vrijdag 27 nov 2015 15 | vestiging Almelo
We hebben een badkamer gekocht bij Grando in Almelo. We hierbij uitstekend geholpen met de keuze, Daarbij was de prijs ook goed. Erg tevreden over de service en het nakomen van de gemaakte afspraken.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Hoi Marco, Bedankt voor het delen van deze ervaring, we zullen de vestiging in Almelo op de hoogte stellen van uw enthousiasme. Veel plezier met uw nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Alderliesten op vrijdag 13 nov 2015 15 | vestiging Breda
Goede adviseur. waarbij veel mogelijk heden zijn besproken en bekeken. Goed rekening gehouden met budget. Goede levering, mooie prijs / kwaliteit verhouding. Netjes gewerkt! Super tevreden en erg blij met onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Echt heel slecht”
Door Rens op vrijdag 9 okt 2015 15 | vestiging Utrecht
Badkamer en toilet beneden laten doen. De afwerking is echt om te huilen. Tegels zitten scheef, voegen met gaten erin, scheve voegen, ontzettend dikke kitranden waar dat niet nodig is, afwerkrandjes sluiten niet op elkaar aan in de hoeken, etc. Vervolgens sturen ze iemand om het netjes te maken en zelfs die geeft aan, om het netjes te krijgen moet eigenlijk de hele badkamer opnieuw gedaan worden … ik kan het zo goed mogelijk maken maar helemaal netjes wordt het nooit. Februari zou alles klaar zijn en eind oktober komen ze het laatste dingetje doen …… Vloerverwarming laten leggen. Grando koopt dit van Magnum maar leveren wel een uitgeklede thermostaat erbij waar je nagenoeg niks mee kan instellen….je mag wel net zo veel betalen als voor de vloerverwarming met uitgebreide thermostaat van Magnum. Douchekraan werd geleverd met een kapotte thermostaat, je zou denken dat ze dit snel oplossen maar nee, we hebben nagenoeg 2 weken moeten wachten voordat we warm konden douchen in een gloednieuwe badkamer. Al met al echt heel slecht, doe je zelf een plezier en loop met een grote boog om Grando heen want de prijs kwaliteit verhouding is bij Grando echt heel erg slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door W. van Beem-Bronkhorst op zaterdag 19 sep 2015 15 | vestiging Hoorn NH
Alles keurig geïnstalleerd. Aanpassing ook keurig gemaakt en geleverd. Extra werkzaamheden ook voor redelijke meer prijs en keurig gedaan. Zou zeker bij vrienden familie of kennis Grando adviseren. Voor de aanpassing in mijn badkamer was snel en goed een oplossing gevonden. Ben tevreden met hoe alles is opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Percy Kropff op vrijdag 7 aug 2015 15 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft en laten installeren. Prettig advies. Alle tijd. In onze beleving goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zouden het bedrijf zeker aanraden. Enige opmerking: de geadviseerde recirculatie afzuiging functioneert niet naar behoren. Bij nader inzien hadden wij liever van het bestaande afvoerkanaal gebruik gemaakt. Dat is jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Open benadering”
Door Nalini op vrijdag 7 aug 2015 15 | vestiging Hoofddorp
In tegenstelling tot andere keuken leveranciers heb ik ervaren dat Grando Hoofddorp niet met vooroordelen een klant benaderd. ( Dit heb ik bij andere leveranciers gemerkt en daarom niet bij hen besteld). Het is uiteraard een persoonlijke afweging, omdat ik het een belangrijke voorwaarde vind. Naast inhoudelijke kennis, kwaliteit en prijs heb ik dus bewust hierop gelet bij de aankoop. Resultaat: een hele mooie keuken die bij mij past! Zelfs bij kleine miscalculaties (die ik over het hoofd heb gezien) heeft de adviseur creatief met mij mee gedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoopervaring”
Door W.W.K. op zaterdag 1 aug 2015 15 | vestiging Tilburg
In juli 2015 wilden mijn vrouw en ik een keuken kopen bij Grando Tilburg. Na een aantal keren met Grando om de tafel te hebben gezeten leek het erop alsof we er met Grando uit zouden gaan komen. Na een telefoongesprek waarin de details van de keuken nog eenmaal werden doorgenomen, kon ik de offerte komen tekenen bij Grando keukens voor een bedrag waar we aan de telefoon een overeenstemming over hadden bereikt (qua prijs en alle details). Wat bleek na het doornemen van de offerte in de winkel. Ze hadden toch stiekem andere apparaten in de offerte gezet dan we afgesproken hadden. Vreemd want ik was heel duidelijk geweest aan de telefoon over de apparaten (zelfs de typenummers opgenoemd en deze nog een aantal dagen ervoor in de zaak besproken). U begrijpt dat wij redelijk ontdaan in de keukenzaak van Grando zaten. Uiteindelijk na 2 uur praten hadden ze toch weer de oude apparaten (zoals we die hadden uitgekozen teruggezet in de offerte). Bedenk hierbij dat we dus alleen kwamen om een handtekening te zetten, want er was volledige overeenstemming aan de telefoon. Uiteindelijk dachten wij dus dat we er alsnog uit waren gekomen. Wat vertelt hij in de laatste seconde voor het plaatsen van de handtekening: "en dan komt er nog 1800 euro bij voor de montage van de keuken". Maar in de offerte die wij van hun hadden gekregen stond dat deze keuken inclusief montage was. Toen begon hij te zeggen... maar ja dat kan echt niet voor de prijs die telefonisch was afgesproken. U begrijpt het al. Mijn vrouw ontploft volledig. De tranen staan haar dichterbij dan het lachen. Bij mij schoot het uiteraard ook volledig in het verkeerde keelgat. Een paar andere medewerkers komen naar me toegelopen en begonnen me zelfs kleinerend aan te spreken. We zijn woedend uit de zaak gelopen. Een paar weken later werd ik gebeld door Grando. Ik deed mijn verhaal, ze zouden me absoluut terug gaan bellen om te laten zien hoe het wel kan in een andere Grando zaak. Bijvoorbeeld Grando Breda. Alles was een groot misverstand en ze vertelde me dit dat dit nooit had mogen gebeuren. Ze zouden er alles aan doen om mij toch nog een keuken te verkopen. Mooie woorden, want wat denkt u....ze hebben me daarna nooit meer gebeld. Wat mij betreft is Grando de slechtste ervaring die ik ooit met een bedrijf/winkelketen of wat dan ook ervaren heb. Een 1 voor dit bedrijf is nog teveel voor het goede. Grando moet zich diep diep schamen. Mijn vrouw en ik krijgen nog buikpijn als we terugdenken aan deze belachelijke vertoning in Grando Tilburg.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (95 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (33 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (50 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (39 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (95 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (33 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (21 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (29 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (35 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (13 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (32 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (33 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (124 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (17 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (40 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (39 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (61 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (54 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (91 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (91 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (107 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (19 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (91 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (19 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (77 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (29 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (69 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (109 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (106 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (63 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (145 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (43 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (60 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (61 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (45 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.