Feedback
8,4

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1407 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren669 ervaringen
4 sterren540 ervaringen
3 sterren50 ervaringen
2 sterren47 ervaringen
1 ster86 ervaringen

Per vestiging:
“Zeer tevreden”
Door JH Slappendel op vrijdag 27 jan 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Opnieuw (evenals 9 jaar geleden ) een keuken gekocht bij dit fileaal. En wederom zeer tevreden en blij met het eindresultaat! Goede service, ervaren medewerkers. Zeer klantvriendelijk. Alle tijd voor de klant. Absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Dit keukencentrum is een aanrader om te bezoeken”
Door Carl en Jolanda Siegert op woensdag 15 nov 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We zijn hartelijk ontvangen bij Grando en verkoper heeft goed de tijd genomen om met ons een plan te maken voor de keuken en uit te werken. De benadering was vriendelijk en professioneel. Ruimte voor eigen inbreng maar ook goed en creatief meedenken met onze wensen. Contact en plaatsing door de monteur was ook prettig en prima uitgevoerd. We zijn erg tevreden en raden anderen aan dit keukencentrum te bezoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Kan het aanbevelen”
Door Bert Rengers op zondag 3 jul 2016 '16 | vestiging Emmen
Prima service, afspraak is afspraak! Wij zijn zeer tevreden met de geleverde keuken. De monteur was zeer vakkundig en heeft een uitstekend eindproduct neer gezet! Zou Grando zeer zeker aanbevelen om zaken mee te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Frans Sleegers op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Helmond
Tijdens het bezoek aan Grando zijn we goed geholpen door de vertegenwoordiger van de badkamers. Het creatief meedenken en inzichten verschaffen hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat we een praktisch en functionele badkamer hebben. Voor, tijdens en na de bezorging voldoende contact gehad om de juiste tips en gebruik aanwijzingen te krijgen. De badkamer is inmiddels klaar en we zijn zeer tevreden over het eind resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop bij Grando”
Door Laura Meijer op vrijdag 8 jun 2018 '18 | vestiging Breda
Wij hebben bij grando een keuken gekocht. Echt grote complimenten voor onze adviseur ankie Karels. Ze heeft helemaal de keuken ontworpen zoals wij het voor ogen hadden. Het enige nadeel vonden wij dat tijdens de levering van de keuken de bestekbak er niet bij zat en verkeerde koolstoffilters waardoor wij daar uiteindelijk 2 weken op hebben moeten wachten en dus de keuken nog niet volledig konden gebruiken. Grando heeft wel perfecte keukenzetters in dienst. Wij hadden een zzp-er genaamd trieu en daar ook zeker de complimenten voor. 1 hoekje bij de leidingen niet goed opgemeten en dat heeft hij perfect opgelost. Ook komt hij gewoon nog terug om uiteindelijk de afzuigkap nog te monteren voor ons
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat voldoet geheel”
Door Jaap Bruin op maandag 28 dec 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Afgelopen najaar hebben wij bij Grando Hazerswoude een nieuwe inrichting voor onze badkamer en WC uitgezocht. We zijn daarbij op een prettige en deskundige wijze geholpen, er was alle tijd voor beantwoording van onze vragen. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt over levering, betaling en montage/plaatsing van de badkamer/wc. Deze afspraken zijn goed nagekomen. Een week of vier voor de uiteindelijke verbouwing is de monteur bij ons langs geweest om de situatie ter plaatste te beoordelen en bijzonderheden met ons door te nemen. De verbouwing zelf is op deskundige wijze en vlot en netjes uitgevoerd. Kleine complicaties zijn op een prettige manier opgelost. Het eindresultaat voldoet geheel aan onze verwachtingen.
FOTO VAN JAAP BRUIN
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen Jaap. Een verbouwing is altijd spannend, maar een goede voorbereiding telt voor twee. Leuk dat u uw ervaring heeft gedeeld via deze website. We zullen het compliment doorgeven aan de vestiging!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door D.N Peek op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij werden goed en professioneel geholpen door Samira
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk”
Door P. Bressers op donderdag 28 jun 2018 '18 | vestiging Son
September 2017 een keuken gekocht bij grando Son en deze juni 2018 laten plaatsen. In de winkel erg goed geholpen door medewerkster Ingrid. Persoonlijke aandacht en prettige service. Ook aanpassingen achteraf waren geen probleem. Uiteindelijk de levering en plaatsing door De Klein keukenbouwers ook zeer prettig en professioneel.
FOTO VAN P. BRESSERS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit en goede service”
Door Gerard Hartevelt op zondag 3 jul 2016 '16 | vestiging Hoofddorp
Goed advies gekregen vanaf begin tot het eind. Bij het leveren van de keuken, was er een verkeerd type koelkast geleverd. Dit werd de zelfde dag nog in orde gemaakt. Ook het montage team was erg goed. Kortom, een aanrader voor mensen die van kwaliteit en goede service houden
FOTO VAN GERARD HARTEVELT
Keuken in U vorm
Reactie of foto toevoegen
“Op zich goed”
Door J.A.P. Meere op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Op zich goed, alleen de nalevering was wel goed opgemeten maar foutief geleverd op een vensterbank na. Grando kan daar weinig aan doen, maar de leverancier mag hier wel op aangesproken worden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede afstemming”
Door J. Chambers op zaterdag 31 mrt 2018 '18 | vestiging Son
Ik heb een keuken en gedeeltelijke badkamer aangeschaft. De service en gemaakte afspraken waren prima op elkaar afgestemd en men heeft mij bij vragen direct van vakkundig advies voorzien. Alle voorbereidingswerkzaamheden met andere firma's exact afgesproken waarmee een professioneel plaatje tevoorschijn kwam. Bijzonder vriendelijke en hulpvaardig personeel. Iedereen toonde vakkundige interesse en bereid tot het oplossen van problemen en beantwoorden van vragen. Al met al zeker aan te raden en tenminste een visite aan de showroom waard.
Reactie of foto toevoegen
“Correcte levering”
Door D op donderdag 18 okt 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Ik heb een keuken aangekocht. Het advies was prima en de keuken is tijdig en correct geleverd op een aantsl zeer kleine puntjes na die worden opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Ruud Zeegers op vrijdag 3 nov 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Vanaf het begin een vertrouwenwekkende aanpak. Na zwakke alternatieve aanbieders, is de werkwijze van het Grando personeel Hoogvliet werkelijk een verademing. Een uitmuntende zakelijke ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door p.brands op zaterdag 12 mei 2018 '18 | vestiging Bergambacht
keuken gekocht, prima geholpen en goed gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Boven verwachting”
Door Willem Havik op vrijdag 3 nov 2017 '17 | vestiging Assen
Op een vriendelijke en prettige geholpen, blijft altijd moeilijk om badkamer/toiletmaterialen uit te zoeken omdat je als leek niet echt weet wat de mogelijkheden zijn. Deze zijn door Léon op een rustige manier uiteengezet, waarbij tijd geen rol speelde. Het prettige hieraan is dat je dan geen druk voelt. Over de prijs valt altijd te twisten, je hebt wel een idee wat het ongeveer moet kosten, maar toch, het blijft moeilijk. Ook hierin hebben we niet het gevoel dat we de hoofdprijs hebben betaald. Tevens was het ook ontzettend prettig dat( i.v.m. planning werkzaamheden) alle materialen in een keer bezorgd werden op het afgesproken data/tijdstip. Een dingetje had niet de juiste aansluiting (sifonaansluiting badkamermeubel) klein detail, is goed opgelost door direct uit voorraad een alternatief te bieden. Concreet: had rekenschap gehouden met nalevering(en) en omruilen van materialen, dit gestoeld op ervaringen uit het verleden (keuken/Bruynzeel)) maar boven verwachting zijn wij zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi geworden”
Door Fam. Plantinga op vrijdag 1 mei 2015 '15 | vestiging Middelburg
Na de eerste keer in de showroom te zijn geweest, hadden we gelijk een goed gevoel. Na een afspraak werden we goed geïnformeerd over de mogelijkheden. En we kregen een mooie tekening. Dan begint het wachten. Nu is onze keuken geplaatst. En wat is tie mooi geworden. Echt een plaatje. Superblij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door Maarten van Tiggelen op woensdag 1 jun 2016 '16 | vestiging Hoofddorp
De vestiging en de door haar geadviseerde aannemer hebben goed werk afgeleverd. Het was wel erg jammer dat de centrale een verkeerd kastje afleverde en dat alles daardoor 3 weken vertraagd is. Ook was het te prijzen geweest wanneer de organisatie daarvoor haar excuses zou hebben gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Wonder”
Door Ernst Juhrend op vrijdag 2 dec 2016 '16 | vestiging Uden
Inde vestiging Uden hebben wij ons georiënteerd naar de mogelijkheden voor de ombouw van onze badkamer met jacuzzi naar een badkamer met douche en Turks bad. In de showroom werden we zeer voorkomend ontvangen met een hapje en een drankje. Veel inspiratie hebben we opgedaan voor de nieuw te plaatsen onderdelen: wasbak met medicijnkast, toilet, regendouche, handdouche, massage stralen en Turks bad en allerlei accessoires, alsmede de keuze voor de betegeling. De sloop van het oude en installatie van het nieuwe verliep geheel volgens vooraf aangegeven planning. Onze badkamer is niet groot (150x280 cm) en ook nog onder een schuine kap. Het resultaat leek wel een wonder. We zijn zeer tevreden.
FOTO VAN ERNST JUHREND
Badkamer onder schuine kap
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door Jim Ernst op dinsdag 19 dec 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Zijn uitstekend geholpen door een zeer deskundige verkoper. Er werd met ons op een prettige manier meegedacht.

Aanvulling ontvangen 23 december 2017: Wij hebben een keuken gekocht en is reeds geleverd. De levering was op tijd en de uitleg uitstekend, wij zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Bert van der Tol op vrijdag 8 jun 2018 '18 | vestiging Rotterdam
We hebben een keuken gekocht bij Grando. Naast de prima service waren de medewerkers heel geduldig met alle wensen en aanpassingen.
FOTO VAN BERT VAN DER TOL
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door R. Blaauw op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht welke niet al te groot mocht zijn maar toch alles moest hebben wat we wilden. Daar zijn we goed in geslaagd. Na levering zelf geplaatst. Alles klopte en onbeschadigd geleverd. complimenten! Zijn wat problemen met rubber van de vriezer, monteur komt er voor langs, netjes geregeld. Ook jammer van werkblad, spoelbak is ingefreesd maar op een paar plekken niet goed afgekit, gemeld aan Grando en wordt ook actie ondernomen. Al met al een positieve ervaring en kan dit bedrijf aanbevelen! Hartelijk dank voor alles!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is een aanrader”
Door Koos van Hartingsveldt op vrijdag 21 okt 2016 '16 | vestiging Doetinchem
Prettig en deskundig geholpen, de afspraken zijn goed nagekomen. We hebben een keuken van hoge kwaliteit. We hebben een kleine keuken, Grando is er in geslaagd om de ruimte optimaal te benutten. De keuken lijkt groter dan voorheen. Een keuken van Grando is een aanrader en betaalbaar.
FOTO VAN KOOS VAN HARTINGSVELDT
Keuken met optimale ruimtebenutting
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Danny op vrijdag 18 nov 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Ik wil via deze weg Maurice nogmaals bedanken voor zijn expertise maar vooral voor het meedenken in budgettaire mogelijkheden. Waar wij al opgegeven hadden zijn we toch tot een koop gekomen waar wij toen en ook nu achteraf heel tevreden zijn.
FOTO VAN DANNY
Badkamerinrichting
Reactie of foto toevoegen
“Goede montage van de keuken”
Door W. Olsthoorn op dinsdag 13 mrt 2018 '18 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een keuken gekocht. Goed advies. Goede monteur voor de plaatsing en service erna ook ok.
Reactie of foto toevoegen
“Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit”
Door Y op maandag 8 okt 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding. Onderdelen die niet of niet juist geleverd waren, werden meteen opnieuw besteld en geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden met nieuwe keuken”
Door M.de Vries op dinsdag 8 sep 2015 '15 | vestiging Heerenveen
We zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken bij het plaatsen er van waren er een paar dingen die niet met de levering waren meegekomen maar dit werd door grando zonder problemen op gelost ook over de monteur waren we goed te spreken.
Reactie of foto toevoegen
“Adequat”
Door Peter en Beata op maandag 26 sep 2016 '16 | vestiging Hilversum
Grando Hilversum heeft onze keuken renovatie/vervanging adequaat en creatief geadviseerd en begeleid. Enkele punten van aandacht heeft men naar tevredenheid opgelost zonder extra kosten. De montage is verder ook vakkundig verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Speelden in op de wensen”
Door de Bruin op zondag 5 mrt 2017 '17 | vestiging Breda
De showroom in Breda is niet super divers en ook niet heel groot. Wij hadden alle tekeningen al gemaakt en de verkoopster kon er een mooie offerte voor maken. Ze dacht mee en speelde in op onze wensen. Hierna werden wij in contact gebracht met keukenbouwers plus voor de montage. Ook hier erg te spreken over. Enige puntje voor onszelf was dat wij zelf vooraf geen rekening hadden gehouden dat de montage nog apart afgerekend moet worden en dus niet in de offerte prijs van de keuken zit.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bert van der Hoek op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Delft
Ik zeer tevreden over de zaak zowel bij de bestelling als bij de levering. Ik had er al eens een nieuw toilet gekocht en ook de montage was geweldig. Ik koop er graag vaker en kan hem anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Marleen Dijkema op dinsdag 23 jun 2015 '15 | vestiging Den Helder
De behandeling in de winkel en daarna het samenstellen van de badkamer en de keuken waren perfect! Goeie samenwerking met de medewerker van Grando. En zo zijn we samen tot een fantastisch resultaat gekomen! Het plaatsen van de keuken en badkamer verliep niet helemaal perfect. Stucwerk was te laat gedaan ( niet droog) dus keuken kon pas maandag geplaatst worden ipv donderdag. Kraan paste niet. Twee kasten beschadigd ( wel later vervangen, maar was wel wachten en rommel). Na de plaatsing van de keuken was het huis en de achtertuin een rommeltje. Ik had het fijn gevonden als het bezemschoon was opgeleverd. Bij het ophangen van een nieuwe kachel in de keuken bleek de aansluiting niet goed te zijn aangesloten, waardoor we vanuit de meterkast lekkage plekken op de keukenmuur kregen. Plaatsen van de badkamer was een ramp. Muurtje van de douchecabine was scheef, waardoor de deur niet pastte.( Is er weer uitgehaald en opnieuw geplaatst) Wastafel kraan niet goed aangesloten, daardoor lekkage in het meubel met als gevolg beschadiging aan meubel.( Is wel weer vervangen. ,maar wel een paar weken later). Tot twee keer aan toe lekkage in de woonkamer, doordat de voegen in de badkamer niet goed waren. We hebben veel lopen vloeken, maar uiteindelijk zijn we tevreden en lachen we er om!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes gewerkt”
Door S. Jorritsma op vrijdag 2 mrt 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
We zijn goed geholpen en hadden het gevoel en er goed werd meegedacht en hebben deskundig advies gehad. Men zegt ook als je wensen hebt die niet handig zijn. Goed advies in kleurstelling gehad. Gewoon heel aardig en beslist niet het gevoel dat je verplicht werd tot iets. Alle afspraken op tijd nagekomen volgens afspraak. Goede monteurs en alles netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door leo op zaterdag 31 mrt 2018 '18 | vestiging Doetinchem
Goede zaak met ervaring voor keukens goed geadviseerd en behulpzaam en 100% goed geleverd zonder te fouten!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken netjes geplaatst”
Door Gerda Assen op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Assen
Ik heb een keuken gekocht. Ben prima geholpen en hij is erg netjes geplaatst. Ben er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat was gewoon goed”
Door Nico op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Hoorn NH
Voor toekomstige mensen lees goed het contract door en kijk er een nachtje naar, dat scheelt veel problemen in de toekomst. Wij hadden wat issues met wat artikelen die miste of niet klopte. Laat de verkoper gewoon alles opschrijven in plaats van dat hij zegt dat hij dit onthou. En er kwamen wat extra kosten bij voor extra voorzet wand voor de douche + CV fan die nog kapot ging. (C'est la vie) Hierdoor kwamen we rond de 900 euro boven de getekende prijs. Beetje jammer maar het moet gewoon goed. De artikelen hebben we zelf opgelost en de aannemer heeft die keurig gemonteerd. En de CV hebben we zelf geregeld. Maar overal dat mag niet het eind resultaat beïnvloeden want dat was gewoon goed. We hebben contact gehad met de baas van Grando Hoorn en die beloofde dat dit in de toekomst beter moet gaan. Verder goede communicatie en uitleg waarom bepaalde processen verliepen van de aannemer en gewoon goede afwerking. Op paar hele kleine dingetjes waar we wel mee kunnen leven.
FOTO VAN NICO
Douche
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken nagekomen”
Door T.de Bruijn op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Prettige omgang met adviseur komt afspraken na. Keuken geplaatst conform afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Carly de Wit op maandag 9 jul 2018 '18 | vestiging Wormerveer
Keuken gekocht, heel mooi. veel keus en een goede prijs-kwaliteit verhouding

Eerdere ervaring van 29 juni 2018: Wij hebben een hele nieuwe keuken gekocht. De levering ging goed, we moesten wel kastjes bij zagen, en installatie was niet gemakkelijk (deden we zelf). Verder ziet het er heel mooi uit. Service is goed, we hadden nog wat vragen over de afzuigkap en het keuken blad, dit is snel opgepakt. De kleuren van de kastjes onder en boven lijken verschillend dus dit is wel jammer, komt door licht inval, denken we....
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nel Benders op dinsdag 18 aug 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij zijn zeer tevreden met de keuken die wij hebben gekocht bij Grando. Het meedenken met onze wensen vonden wij heel prettig waardoor wij een keuken hebben die helemaal aan onze wensen voldoet. Grando is wat ons betreft een hele betrouwbare organisatie, wat heel belangrijk is bij zo'n grote beslissing.
FOTO VAN NEL BENDERS
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Miriam op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Almelo
We hebben een mooie badkamer gekocht die aan alle wensen voldoet in een kleine ruimte. We zijn super geholpen en geadviseerd!
Reactie of foto toevoegen
“Denken mee”
Door jose versluis op vrijdag 2 dec 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Goede Service, meedenkend, niet over de top, Er wordt goed meegedacht en aan alle financiele mogelijkheden wordt gedacht. De levering was keurig op tijd en ook de monteur waren op tijd en hebben alle werkzaamheden keurig netjes afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Pieter op vrijdag 1 sep 2017 '17 | vestiging Utrecht
Erg fijn adviesgesprek waarin onze vragen en ideeën goed zijn uitgewerkt in een plan. De montage is ook goed gelukt, wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Meegevallen”
Door Joan op maandag 30 nov 2015 '15 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Achteraf is het me meegevallen. Wel even aanpassen voor 2 weken met douchen, maar het resultaat is het dubbel en dwars waard. Goed ingelicht bij de zaak in Hoogvliet en meegedacht door Maurice de verkoper en de monteur Ed is een prettige vakman die zeer zeker kennis van zaken heeft.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Joan, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat Grando Hoogvliet de begeleiding goed heeft geregeld voor u. Wij zijn blij te horen dat alles goed is verlopen en zullen bovenstaande daarom ook zeker doorgeven aan Maurice en Ed.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door m. van der pligt op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
De aankoop (tekening, keus materialen, keuze datum aflevering en deskundigheid verkoper) verliep goed. Bij aflevering enige schade aangetroffen die overigens wel goed is verholpen. Montage door monteur goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Yt op zaterdag 18 jun 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Prima zaak, uiterst vriendelijke mensen die er voor zorgen dat je met een goed gevoel de winkel uitloopt. Zorgen dat alles keurig in orde is een echte aanrader.Bij vragen was er altijd tijd om een juist antwoord te geven. De. Monteurs hebben prima werk geleverd en alles keurig opgeruimd en we hadden binnen anderhalve dag onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met badkamer”
Door Fam Zwart op maandag 23 okt 2017 '17 | vestiging Heerhugowaard
Zeker super blij, met de badkamer. Aflevering prima, werd goed nagekeken. Montage prima gedaan, minpunt monteur kwam maar 4 dagen in de week.

Eerdere ervaring van 9 juni 2017: Prima advies van Dhr Jeff Wiggers. klein minpuntje, wastafel badkamer bleek te groot. was niet goed opgemeten, De kleinere wordt binnenkort geleverd. installatie door Virgil, goed gedaan. Super blij met de badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door René Smits op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Goed geholpen tijdens de aankoop, vakkundige adviseuse. Leveringen werden ook keurig nagekomen en monteur is zeer kundig zodat de keuken keurig werd geïnstalleerd ! Kortom voor iedereen aan te raden en ben blij met mijn mooi
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk erg blij met de badkamer”
Door Verbeek op zaterdag 17 jun 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Van moment van bestellen en plaatsen van de badkamer duurde ongeveer een half jaar. Echter was dat niet aan Grando te wijten. Dat waren de leveranciers in het buitenland die niet aan de vraag konden voldoen. Er is steeds goed gecommuniceerd en naar oplossingen gezocht vanuit Grando .Uiteindelijk zijn we erg blij met de nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Eerst de keuken daarna de badkamer”
Door Jan op dinsdag 4 sep 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Na begin dit jaar een nieuwe keuken door grando Hoogvliet ook een nieuwe badkamer laten ontwerpen en plaatsen. Het adviestraject was onvoldoende. De montage en de aftersales 100%.

Eerdere ervaring van 9 februari 2018: Keuken. Het hele proces van ontwerpen, kiezen , leveren en plaatsen verliep vlekkeloos. Verkoper John en monteur Michael Pronk zijn toppers
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Anita op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Keuken. Goed advies en alle afspraken klopten. Foutjes werden supersnel en top verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Ruitenburg op woensdag 24 jun 2015 '15 | vestiging Den Helder
Wij zijn heel goed geholpen met het uitzoeken van onze keuken! Het enige wat jammer is is dat we een combi oven magnetron op ooghoogte hebben.. En ik het bijna niet kan schoonmaken... Niet over nagedacht!!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door BM op vrijdag 5 jan 2018 '18 | vestiging Middelburg
Grando heeft goed advies gegeven en in grote lijnen is de keuken opgeleverd zoals we die verwacht hadden. We zitten na 4 weken nog wel steeds te wachten op een afwerking van de afzuiging (latje met verkeerder afmetingen geleverd) en 2 bestekbakken die niet meegeleverd waren. Het aanrechtblad dat met scheur geleverd is, is wel na een goede week nieuw geleverd. Jammer dat de afwerking zo lang op zich laat wachten. Ook de op maat gemaakt schouw voor de afzuiging was onvoldoende afgewerkt maar dat is na aankaarten wel gedeeltelijk gecorrigeerd. Jammer dat die laatste details zo lang duren en dat daar geen prioriteit aan wordt gegeven. Geeft toch een rare bijsmaak omdat er wel verwacht wordt het gehele aanschafbedrag van tevoren te betalen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterdr”
Door Bralten op woensdag 18 mei 2016 '16 | vestiging Helmond
De verkoper luisterde goed naar onze wensen en kwam met creatieve ideeën . Uiteindelijk kregen we een verassende opstelling van de keuken waar we nu erg blij mee zijn. Ook de monteur die we via Grando hadden was zeer precies en kundig.
Reactie of foto toevoegen
“Positief over Grando Almelo”
Door Gerald op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Almelo
Goed geholpen, afspraken nagekomen. Idee is mogelijk om de montage in eigen hand te nemen. Over het algemeen levert dat waarschijnlijk minder communicatiestoornissen op tussen klant-leverancier-badkamermonteur. Overall: prima te spreken over de badkamer / toilet, zowel over Grando als (tot op heden) het montagebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door G.P.E van Oorschot op maandag 23 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Een badkamer (zeven jaar geleden een keuken) . Goede service en er wordt goed meegedacht met de klant (en zijn budget). Er wordt de tijd genomen om alles goed door te spreken. De afwerking is prima verlopen.
FOTO VAN G.P.E VAN OORSCHOT
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN FLAVE25
Mag ik vragen hoeveel u heeft betaald alleen voor de wastafel met grijze lades?
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keuken”
Door Fam Dijkman op zaterdag 10 feb 2018 '18 | vestiging Uden
Hele mooie en fijne keuken, deze voldoet geheel aan ons ontwerp wat Marjolein getekend heeft
FOTO VAN FAM DIJKMAN
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Gegaan zoals besproken”
Door Ton Cozijnsen op woensdag 30 dec 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij kwamen en werden gelijk naar de goede adviseur gestuurd en hebben samen besproken van wat mogelijk was. Daar zijn wij goed uitgekomen en de bestelling geplaatst en het was allemaal binnen het budget. Daarna hebben wij de aanbetaling gedaan en alles is verder gegaan zoals het besproken was. De aankoop betreft 3 kasten voor in de badkamer.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het altijd fijn om de ervaringen van onze klanten te lezen. We zullen bovenstaande review doorsturen naar onze vestiging in Hazerswoude-Dorp.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door H. Dekker op woensdag 27 jan 2016 '16 | vestiging Epe
We hebben gekozen voor een Grando keuken omdat we goede ervaringen hadden gehoord van vrienden en kennissen, maar ook omdat we heel slechte ervaringen van vrienden en kennissen hadden gehoord over de "keukenstunters". Daarbij kwam ook nog het punt dat we dichtbij een keuken wilden kopen. Ter oriëntatie zijn we nog wel in de omgeving gaan kijken, maar konden hier niet slagen. Te weinig informatie, te weinig kennis van de verkopers of we konden geen goed beeld vormen van de keuken die we in gedachten hadden. Ons probleem was de moeilijke indeling van onze ruimte. Het was geen probleem voor Henk van Schoonhoven van Grando Epe om meerdere keren bij ons aan huis te komen om tot een goede oplossing te komen. Zelfs toen wij twijfelden over de uitvoering van de keuken was het geen probleem om zichtpanelen mee naar huis te nemen. Henk van Schoonhoven dacht volop met ons mee, maar gaf ons ook de ruimte om zelf mee te denken hoe wij één en ander voor ogen hadden. Wij zijn erg tevreden over de levering van de keuken, alsmede over de monteur die bij ons de keuken geplaatst heeft. Een monteur met ruime technische ervaring in dit werk en ook bereid om samen tot een mooi resultaat te komen. Een dikke pluim voor allen die er voor gezorgd hebben dat wij nu in een mooie nieuwe keuken kunnen koken, bakken en braden
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Wat fijn om te horen! We zullen uw reactie doorsturen naar Henk. Dit zal hij zeker kunnen waarderen. Veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamers geleverd”
Door J Elshout op vrijdag 23 mrt 2018 '18 | vestiging Middelburg
2 badkamers. Ben goed geholpen door Mario en Michel
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en keuken”
Door Elmie op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Son
Goed bedrijf, erg mooie badkamer, de keuken weten we nog niet die komt volgende week. Goede service alleen jammer dat het voor ons duurder uit viel als gepland, dit kwam als een verrassing.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met gang van zaken”
Door Ellen op vrijdag 16 dec 2016 '16 | vestiging Helmond
Goede service bij grando Helmond.kapotte wastafelblad wordt netjes vervangen en wc knop was verkeerd geleverd maar komt ook een nieuwe naar ons toe. Zeer tevreden over de gang van zaken. En natuurlijk erg blij met onze nieuwe badkamer.
FOTO VAN ELLEN
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Nette plaatsing”
Door Rob van der Straten op vrijdag 23 mrt 2018 '18 | vestiging Utrecht
Keuken gekocht. Super klantvriendelijke adviseur. Dacht mee. Na aankoop nog vragen die direkt werden beantwoord. Zelfs een kleine aanpassing was nog mogelijk. Keurig op tijd en goed geleverd. Monteur was vakbekwaam. Netjes geplaatst.

Eerdere ervaring van 3 maart 2018: Zeer klantvriendeijk geholpen. Toen ik na aankoop nog vragen kreeg ik goede uitleg. Nadat mijn keuken was besteld wilde ik een kleine aanpassing. Direkt werd gekeken of het nog kon en de fabriek werd gebeld. Vlak voor de levering bleek dat de koelkast door AEG niet op tijd kon worden geleverd. Ik kreeg een telefoontje van Grando en een oplossing werd bedacht en in overleg gevonden. Bij levering alles compleet en netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“In totaal goed geholpen”
Door Gerard op woensdag 18 jul 2018 '18 | vestiging Den Helder
Gekocht is een keuken. We zijn meer dan goed geholpen. Er zijn veel pluspunten. Er was 1 minder sterk punt, nl. dat een schakelaar niet centraal in een passtuk kon worden geplaatst. I.p.v. uit te stellen, werd het (wel) in overleg (toch) geplaatst. Kort daarna was daar spijt van. Erg sterk was het systeem van afschouwen en dat de afschouwer aangaf dat het centraal plaatsen alsnog geregeld kon worden. Tot slot wil ik het idee aangeven dat het handig kan zijn dat vooraf ter plekke een aantal zaken wordt doorgenomen, zoals verlichting, soort achterwand. De matenman geeft de indruk dat hij alleen voor de controle van de maten komt.
Reactie of foto toevoegen
“Quooker”
Door Ronald Ruiter op donderdag 9 jul 2015 '15 | vestiging Hoorn NH
Quooker en nieuwe vaatwasser aangeschaft. Prima service en advies. Adviseur nam uitgebreid de tijd om een advies op te stellen dat paste bij onze wensen. Het inbouwen van de vaatwasser en de Quooker ging zonder problemen, zelfs de door mij zelf op maat gezaagde plank in het kastje werd opnieuw op maat gezaagd.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken nagekomen”
Door slotman op vrijdag 10 aug 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Tijdens het kopen van de keuken werden wij serieus genomen. Men had genoeg tijd voor ons. Onze ideeen werden serieus genomen en men speelde daar heel creatief op in. Alle gemaakte afspraken werden ook daadwerkelijk nagekomen en we zijn heel blij en trots met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes op tijd”
Door G. Smetsers op maandag 14 dec 2015 '15 | vestiging Son
Ik heb badkamer spullen gekocht. Alles in netjes op tijd geleverd. Er zijn aantal zaken beschadigd maar dat wordt goed opgepakt. Het ontwerp maken van de badkamer zijn we ook goed bij geholpen met praktische tips.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn dat alles naar wens is verlopen. Jammer dat bij levering toch een aantal artikelen beschadigd waren, maar goed dat het direct is opgepakt! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier in u nieuwe/vernieuwde badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijk”
Door Jarno Panman op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Groningen
Eerlijke vriendelijke medewerkers met verstand van zaken, helaas is onze keuken verkeerd opgemeten met de daarbij bij behorende problemen. Samen naar een oplossing gezocht, een lang energie vragend proces maar een realistisch eerlijk en open gesprek met de gezamenlijke doelstelling tot een oplossing te komen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Marco van de Zande op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Middelburg
Prima geholpen, goed advies. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Haas op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Hilversum
Onze keuken is prima geleverd en gemonteerd. Het personeel, zowel in de showroom als tijdens montage, waren vriendelijk, behulpzaam en dachten goed mee. Het resultaat is erg mooi geworden. We zijn er heel erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martin op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Middelburg
Ik heb er een keuken gekocht, maar zeer vriendelijk geholpen. Ook bij aflevering was ik zeer tevreden. Een aanrader om er een keuken of badkamer te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Showroommodel”
Door Fuhler op zaterdag 28 jan 2017 '17 | vestiging Hoorn NH
Na een aantal keer een keuken getekend te hebben. Hebben we op advies van de verkoper een showmodel keuken gekocht, deze is prima geleverd en geplaatst. Ook aan alle aanpassingen is gedacht. Ze denken goed mee en gelukkig kon de plaatsing van de keuken verschoven worden in verband met het uitlopen van de verbouwing. Prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door J.Andrea op donderdag 20 aug 2015 '15 | vestiging Wormerveer
Super keuken netjes geinstalleerd ben zeer tevreden. We werden netjes geholpen en kon met vragen terecht. Keuken ziet er super mooi uit. en ben er erg blij mee. Verder weet ik niks meer te vertellen .
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Aart en Janneke van Amersfoort op donderdag 18 mei 2017 '17 | vestiging Epe
Wij zijn zeer tevreden over de levering en montage van onze nieuwe badkamer en toilet. Alles verliep volgens schema en de monteurs hebben keurig werk afgeleverd. Al het bouwafval werd regelmatig afgevoerd. Wij hebben dus een goede ervaring met Grando Epe.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door Monique Bergervoet op vrijdag 30 jun 2017 '17 | vestiging Groningen
Wij hebben een Grando keuken gekocht, zeer professioneel in de aanpak , komen eerst kijken naar de onze mogelijkheden, daarna uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden en de prijs, de stukadoor,de timmerman komen van te voren kijken en overzien dan het werk, daarna wordt je geïnformeerd over het plaatsen van de keuken en wanneer alles klaar is , alles klopte, dit bedrijf zou ik zeker aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door jwvandenpoll op vrijdag 29 jun 2018 '18 | vestiging Delft
De werkzaamheden zijn nog niet afgerond, maar het advies en verdere werkzaamheden tot op heden waren prima.
REACTIE VAN J W VAN DEN POLL
De werkzaamheden zijn afgerond, Grando Delft is een prima zaak zeker aan te bevelen. Ook Marc heeft goede adviezen gegeven, en alles keurig afgehandeld. En ook niet te vergeten we hadden een prima monteur (uit Tilburg)
FOTO VAN J W VAN DEN POLL
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Diana op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Emmen
Keuken gekocht in Emmen. Tijdige levering. Monteur met hoge kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervergroting”
Door barry van tiel op vrijdag 16 nov 2018 '18 | vestiging Assen
ik heb de badkamer laten afbreken en met een meter vergroot, Henri heeft het
super goed gedaan ,en zeer netjes zijn werk gedaan, alles afgevoerd en iedere dag de rommel opgeruimd.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Daan op woensdag 24 jun 2015 '15 | vestiging Doetinchem
We zijn heel erg goed geholpen door de adviseur. Tijd speelde letterlijk geen rol. Het is een mooie badkamer geworden. Helemaal tevreden. Levering was ook op tijd ondanks de redelijke krappe planning.
Reactie of foto toevoegen
“Raad deze winkel aan”
Door Richard van der Schoot op dinsdag 21 feb 2017 '17 | vestiging Zaandam
Adviseur stond ons correct te woord. Begeleiding van het hele oriëntatie- en aankooptraject was prima. Kennis van zaken was duidelijk aanwezig. Materialen zijn in goede orde ontvangen. Montage is netjes geregeld. Ik raad deze winkel zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Brigitte op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Utrecht
Er is een mooie badkamer gerealiseerd door Grando. We zijn bij de aankoop goed begeleid door de adviseur. En de monteurs hebben prima werk geleverd. Bij levering van de materialen waren een artikel en tegels beschadigd. Dat is netjes door Grando opgelost en nageleverd binnen een acceptabele termijn.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rianne Kaars op maandag 23 okt 2017 '17 | vestiging Bergambacht
Wij zijn erg tevreden over hoe we geholpen zijn. Er werd goed meegedacht met onze ideeën. We waren er al snel uit wat het moest gaan worden, mede dankzij Fred is het ook geworden zoals we het bedacht hadden. We genieten iedere dag van onze keuken!
FOTO VAN RIANNE KAARS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg betrokken”
Door A .v.d. Schans op zondag 19 jun 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Goede ervaring van de adviseur om tot de keuze te komen van de keuken. Nam hierbij ook de tijd en deskundigheid. Was in het gehele traject betrokken van het idee tot de uitvoering. Was daarbij ook vriendelijk en behulpzaam
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door J van der Stoep op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Tot een vlotte afspraak gekomen. Plezierig geprek gehad. Voldoende advies en creativiteit van de verkoper. De keuken is gerenoveerd. De eindafwerking is nog niet klaar vanwege een gebroken blad. zoals beloofd zal dit spoedig worden uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen
“Prima meegedacht”
Door van der wilk op vrijdag 30 jun 2017 '17 | vestiging Hengelo OV
In december 2016 een keuken uitgezocht en is in Juni 2017 geplaatst. Prima meedenken tips en adviezen. Adviseurs die luisteren naar jouw wensen en niet hun wensen opdringen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie winkel”
Door J. Bijl op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Emmen
Mooie zaak, met deskundig personeel. Wij zijn erg tevreden met onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Fam. Van Senten op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Mijdrecht
Hoewel wij het hele proces van het uitzoeken/kopen van een nieuwe keuken als een grote nachtmerrie heb ervaren (wij zijn diverse keukenzaken af gegaan). Door opdringerige verkopers, misleidende acties en het afdingen, zijn wij bij Grando Keukens in Mijdrecht erg prettig geholpen. Rob heeft erg goed met ons mee gedacht, ons goed geholpen met een prachtige keuken als resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vriendelijk”
Door Jeroen van Wensen op maandag 23 okt 2017 '17 | vestiging Breda
Goede vriendelijke hulp bij het uitzoeken van badkamer en toilet. Het gevoel dat degene die ons hielp naar onze wensen keek en niet naar 'moeten verkopen'. Opvolging van levering en plaatsing verliep in begin wat minder, maar met tussenkomst van montagebedrijf alles uiteindelijk (op lange termijn) goedgekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Nicole en Ron op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Hoorn. We werden zeer goed geholpen door Ramon. Hij dacht goed met ons mee en kwam met eigen ideeën, wat wij zeer prettig vonden. Contact over levering en plaatsing was erg goed.
FOTO VAN NICOLE EN RON
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Ton en Leonie de Haan op vrijdag 10 jul 2015 '15 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een goed ervaring met het kopen en installeren van een badkamer. Ramon heeft ons goed begeleid door de vele keuzes en mogelijkheden waar je over na moet denken. Door het ontwerp te bekijken in 3d gaat het leven en wordt je zeker van je beslissingen. De montage wordt gedaan door deskundige vakmensen. Al met al een prima kwaliteit voor een goede prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede adviezen”
Door Karina op dinsdag 22 mei 2018 '18 | vestiging Utrecht
Ik heb een keuken gekocht ik kreeg hele goede adviezen service was erg goed. Alleen erg jammer dat het afval van de keuken niet werd afgevoerd. Want we betaalden voor 1 dag montage toch best veel geld. Verder prima service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede showroom en service”
Door Leo Mimpen op donderdag 14 sep 2017 '17 | vestiging Bergambacht
Goede showroom en service. Alleen bij de aflevering waren een paar kleine foutjes gemaakt. Deze zijn keurig hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door M. van Ameyde op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Son
Wij hebben een keuken door Grando Son in Gouda laten plaatsen. De gesprekken met de verkoper, mede door de heldere communicatie, het maken van tijd voor de klant en het nakomen van gemaakte afspraken hebben wij als prettig ervaren. Vragen worden beantwoord en 'problemen' worden opgelost. Na plaatsing met verschillende mensen te maken gehad. Jammer, maar begrijpelijk. De apparaten komen bij verschillende leveranciers vandaan.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door M. Kempe op vrijdag 3 jun 2016 '16 | vestiging Hoorn NH
Prima ervaring met Grando Hoorn. Er wordt goed meegedacht en de afhandeling is prima! Ook de service na het plaatsen van de keuken is erg goed. We zijn super blij met onze nieuwe keuken en kunnen Grando dan ook van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bedrijf”
Door J de Vos op maandag 21 nov 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Het was en is een goed bedrijf met goed mensen Enkel wel snel om weg te zijn Geen enkele uitleg hoe de apparaten werken vonden wij een nadeel Veder wel aardige mensen wel mee denkend
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Kerstens op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Wij hebben een keuken gekocht en de adviezen waren professioneel en de adviseur dacht echt mee met ons om lastige stukken toch passend te krijgen in een mooi ontwerp. Vervolgens keuken netjes volgens afgesproken tijdspad geleverd en geplaatst ook dot door zeer vriendelijke vakmensen met oog voor details en ook weer meedenkend met de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig”
Door kees van steenis op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Breda
Zeer kundig en vriendelijk personeel/verkoper. Komen afspraken na en houden je goed op de hoogte t.a.v levering. Hebben voldoende aandacht voor klant en service is goed. Montage en kwaliteit van onze keuken, toilet en badkamer uitstekend. Geen seconde spijt van onze keuze voor Grando Breda.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A. Mizee op vrijdag 10 aug 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Utrecht. Wij hebben het hele proces vanaf het eerste bezoek in de winkel tot de laatste schroef die de monteur in de keuken draaide als zeer prettig ervaren. Tijdens de bezoeken in de winkel werd er uitvoerig ingegaan op onze keukenwensen. Er werd stapsgewijs door het aankoopproces heen gewandeld en geen druk uitgeoefend om snel een beslissing te nemen. De levering van de keuken ging soepel en was in een keer compleet! het composiet werkblad was zorgvuldig verpakt er werd uitvoerig gecontroleerd op breuk. De montage werd zeer zorgvuldig en rustig uitgevoerd. Het werk werd niet afgeraffeld maar netjes en zeer tot tevredenheid uitgevoerd. Al met al zijn we zeer tevreden met Grando.
FOTO VAN A. MIZEE
Keuken met composiet werkblad
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Han Ubert op vrijdag 2 feb 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Prima info en goede uitvoering door de monteurs
Reactie of foto toevoegen
“Mooier dan gedacht”
Door C.J.M. Melchers op zondag 30 sep 2018 '18 | vestiging Den Helder
Badkamer. Zijn tevreden met name over de mensen die de prachtige badkamer verwezenlijkt hebben. Allemaal bijzonder vriendelijk en correct en het bijzondere was dat er ter plekke zeer creatieve oplossingen bedacht werden. Badkamer is vele malen mooier geworden dan aanvankelijk besproken was. Ook de mensen in de showroom zeer bekwaam en aardig. Aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Prima zaak”
Door Kees op donderdag 18 jan 2018 '18 | vestiging Zaandam
Prima keukenzaak, goed assortiment en medewerkers
Reactie of foto toevoegen
“Best tevreden”
Door Gert Mathlener op maandag 4 mei 2015 '15 | vestiging Zaandam
Fijne , persoonlijke service. Voelde wel de druk om snel te beslissen, ons advies denk er nog een nachtje over. Kom je er ook vast uit. Ik heb de keuken gekocht en deze is inmiddels geplaatst. Ik ben best tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte montage”
Door Marcel de Reus op vrijdag 12 feb 2016 '16 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Badkamer gekocht met goede en deskundige advisering. Ook werden goede ideeën aangedragen. Mooie en goede kwaliteit van de materialen. Werkelijk perfect gemonteerd. Tijdens de montage werden we ook geraadpleegd over onze wensen en konden we zaken aanpassen.We kunnen gaan genieten van de voor ons perfecte badkamer.
FOTO VAN MARCEL DE REUS
badkamer met mooie materialen
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Het ziet er erg mooi uit! Bedankt voor het delen van de foto en uw ervaring. Heel veel plezier in uw nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (36 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (45 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (25 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (18 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (29 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (61 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (25 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (10 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (15 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (31 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (7 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (22 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (23 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (95 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (13 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (21 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (19 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (45 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (40 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (72 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (74 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (84 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (12 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (69 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (15 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (63 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (14 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (52 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (85 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (43 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (53 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (63 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (22 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (46 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (55 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle , Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.