Feedback
8,6

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 2114 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1078 ervaringen
4 sterren783 ervaringen
3 sterren64 ervaringen
2 sterren56 ervaringen
1 ster107 ervaringen

Per vestiging:
“Zijn tevreden”
Door Kool op maandag 25 mei 2020 20 | vestiging Utrecht
Fijne service, goed ontvangen bij binnenkomst. Eerst oriënterend rondgekeken, bakje koffie en daarna ruim de tijd voor informatief gesprek. Verkoper vroeg goed door om te achterhalen welke wensen we hadden. Tussen het kopen en de daadwerkelijke plaatsing regelmatig contact opgenomen over de planning en wat kleine wijzigingen. Montage en stucwerk is echt keurig gedaan. Kortom wij zijn tevreden over het hele proces van oriëntatie, aankoop en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Annemieke op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Hoorn NH
We hebben diverse winkels bezocht maar konden bij Grando goed slagen. Omdat we best wat specifieke wensen hadden was het voor ons belangrijk dat er meegedacht werd om, binnen ons budget, toch alles voor elkaar te krijgen. De montage was binnen een dag voor elkaar. Ontzettend tevreden!
FOTO VAN ANNEMIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door M. Blom op zaterdag 16 mei 2020 20 | vestiging Mijdrecht
Bij onze zoektocht naar een nieuwe keuken voor ons appartement, was Grando Mijdrecht ons 1e bezoek. Hier werden wij prettig ontvangen en konden zelfstandig alle mooie opgestelde keukens bekijken. Daarna aan tafel met Rob Cohen, om onze eerste opzet en wensen te bespreken. Na dit bezoek nog enkele andere keukenzaken bezocht. Telkens kwamen wij bij Grando terug. Het vertrouwen, deskundig advies en de prijs/kwaliteit, konden de andere keukenzaken niet evenaren. Zonder twijfel, hebben wij toen hier onze mooie keuken gekocht. Ook de deskundige montage door Serge, verliep vlekkeloos. Wij kunnen dan ook Grando Mijdrecht van harte aanbevelen. Al met al een dikke 10 !
Reactie of foto toevoegen
“Servicegericht”
Door Pheninckx op vrijdag 15 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Voor onze nieuwbouw woning diverse zaken bezocht, maar was al snel duidelijk dat vestiging Tilburg weet wat gastvrijheid betekent. Prima ontvangen en deskundig te woord gestaan door Dave. Meedenkend in oplossingen en mogelijkheden qua materiaal/vorm en prijsstelling. Na montage deurtje beschadigd en barstje in blad, maar dit werd zeer snel vervangen. Servicegericht. Nu super tevreden met onze zwart houten keuken en granieten blad.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Gerben op vrijdag 15 mei 2020 20 | vestiging Hoofddorp
Gastvrije ontvangst, prettige mensen, kundig, mooie keuken gekocht levering en service prima geregeld. Telefonisch contact is ook prima, vriendelijk, meedenkend. Kortom super.

Aanvulling ontvangen 15 mei 2020: Levering en montage is Is al gebeurd. In 1 woord geweldig.
FOTO VAN GERBEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Erik Heirbaut op vrijdag 15 mei 2020 20 | vestiging Breda
Ik ben zeer tevreden over Grando Keukens en Keukenbouwersplus! Dat was de boodschap in de eerste zin, voor wie niet verder wil lezen. Voor alle anderen volgt een "iets" uitgebreider verhaal:

Er was eens, in een appartement in Breda, een lekkende keukenkraan. Het was zo'n op-zich-wel-handige keukenkraan met uittrekbare handdouche. Handig, tenzij je op de 2e verdieping van een negen verdiepingen tellende flat woont, waar de waterdruk zodanig hoog is dat je de douche als hogedrukreiniger kan gebruiken. Dat kan zo'n kraan niet goed hebben. Die lekkende keukenkraan bevond zich in een ruim 20 jaar oude keuken met een even oude inbouwkoelkast en heteluchtoven. Er is ook nog een Boretti gaskookplaat met dezelfde respectabele leeftijd. Wat er nog niet was, is een vaatwasser.

Wéér was die kraan stuk. Nadat één van m'n beste vrienden de slang van die handdouche vervangen had, keek ik eens goed rond en ik dacht, in een vlaag van verstandsverbijstering: "Ik heb het helemaal gehad met die kraan, nu komt er meteen een hele nieuwe keuken in". Het was medio november 2019. De gedachte bleef hangen, zodat ik in december, na het lezen van veel keuken- beoordelingen, op de website van Grando Keukens terecht kwam. Met 3D ontwerptool.

Na het zelf tekenen van een eerste ontwerp heb ik de stap gezet en had ik begin januari 2020 een eerste afspraak bij Grando Keukens & Badkamers te Breda, met Brahim als adviseur. Dat gesprek verliep erg prettig. Brahim luisterde heel goed naar mijn wensen en nam ruim de tijd voor mij. Hij slaagde er heel goed in om mijn ideeën concreet te maken. We namen ruim de tijd bij het kiezen van materialen, het bepalen van de hoogte van het werkblad en alle bijhorende details. Na drie uur ontwerpen, plannen, ... kreeg ik als huiswerk de catalogi van Siemens en Bauknecht mee en een afspraak voor een tweede gesprek. Intussen brak de keukenkraan finaal in twee stukken, die voelde blijkbaar aan wat er ging gebeuren. Leve de zwarte ducttape, dat houdt wel een paar maanden.

Een paar weken later had ik dan het tweede gesprek bij Grando. Mijn nieuwe keuken begon meer en meer vorm te krijgen. Na een kostenberekening was duidelijk dat de mooie zespits- gaskookplaat de verbouwing zou gaan overleven, die is immers nog in zeer goede staat en de overgang naar inductie was erg duur. Het werd meteen duidelijk dat Brahim niet persé het duurste wou verkopen maar datgene waar ik als klant mee geholpen ben. "Een hoekkast met carrousel? Zou ik niet doen, daarin verlies je veel ruimte en die kast is veel duurder dan wanneer je gewoon een brede kast met legplanken neemt en achterin zet wat je het minst vaak nodig hebt." Ik zeg... "Goed plan. Achter in die keukenkast kan ik bijvoorbeeld de tajine zetten, die gebruik ik toch bijna nooit." Waarop Brahim: "Heb jij een tajine??? Dan kom ik na afloop eten hoor!" Leuk, dat doen we! :-) Die AEG vaatwasser met onderste korf die omhoog kan, die ik toevallig op Facebook zag? "Uiteraard hebben we die, kijk maar, hier staat ie en zo werkt het". Kijk, daar heb ik wat aan. Dat heet meedenken!

De keukenbranche is beroemd en berucht voor een systeem van korting-als-je-snel-beslist. Hier was er iets met overgebleven ordernummers van een 20% actie van vorig jaar en meerdere geïnteresseerde klanten... Maar goed, 20% korting is meegenomen en ik was toch van plan om met Grando in zee te gaan. De klik tussen Grando en mij was meteen duidelijk. Niet het goedkoopste, niet het duurste, goede kwaliteit voor een bijpassende prijs en vooral geen onzin. Dat zoek ik. Zo werd aan het einde van het tweede gesprek van eveneens drie uur de verkoopofferte meteen omgezet in een verkooporder op afroep. Ik had een keuken gekocht! Zonder enig probleem werden er ontbindende voorwaarden opgesteld, zoals financiering en toestemming van de Vereniging van Eigenaren van de flat maar dat was aan mijn kant snel geregeld. Een mooi uitgewerkt 3D ontwerp gaf een uitstekend beeld van het te verwachten resultaat. Maar, Brahim, de skyline van Rotterdam als ik uit het keukenraam kijk?? Ohjee... dit is Breda hoor :-)

Na de gesprekken met Grando kwam Keukenbouwersplus in beeld. Ik had immers in het eerste gesprek met Brahim meteen gezegd: "Ik doe NIKS behalve kasten uit- en weer inruimen. Al de rest is voor jullie: Afbraak, oude keuken afvoeren, schilderen, elektra, montage, ... Ow en vervangen jullie meteen de verouderde waterleiding? En leg je ook meteen een Perilex aansluiting voor als ik toch ooit niet meer op gas mag of kan koken?"

"Géén probleem, Grando ontzorgt van A tot Z." Dat staat op de site en dat doen ze ook. Van Afbraak tot keuken Zetten. Een paar weken later kwam dan ook Robert van Keukenbouwersplus de keuken inmeten en de verbouwing bespreken. "We gaan al die tegels slopen, die muren mooi stuken, strakke nieuwe vloer, extra groep in de meterkast, ..." Ik zag de Euro- tekens ronddansen maar deze mensen pakken de zaken grondig aan en zo hoort het ook. Half werk is geen werk, als je het doet doe het dan meteen goed. Volledig mee eens. Het heeft geen zin om een betegelde gebarsten muur te overschilderen want die scheuren komen terug. En één bedrijf regelt alles: Afbraak, afvalcontainer, loodgieter, elektricien, stukadoor, bouwdroger, tegelzetter, monteurs, noem maar op. Begin het maar eens allemaal zelf uit te zoeken en op mekaar af te stemmen. Veel succes. Nee, dit is zeer goed geregeld. Ook hier werd goed mee nagedacht met wat ik wou.

Na ook akkoord gegaan te zijn met de zeer gedetailleerde en volledige offerte van Keukenbouwersplus konden we dan aan de slag. Een keuken vernieuwen, ik dacht dat het in twee dagen kon maar het zouden twee weken worden. SLIK... Tussendoor mocht ik nog even terug naar Grando voor het afroepgesprek, waarin we nog de laatste details besproken hebben zoals de uiteindelijke planning en de kleur van de tegels. En dan, na twee maanden wachten, begint het. We zijn inmiddels begin mei 2020 en vol in de corona lockdown. Maar gelukkig loopt alles volgens planning, zowel bij Grando als bij Keukenbouwersplus.

Eerste week.
Dag één: keuken afbreken, leidingen vernieuwen en elektra voorbereiden. Dag drie: stukwerk. Dag vijf: de tegelvloer. Ik kan alleen maar in positieve termen spreken over deze vakmensen. Omdat er geen deur in de keuken zit ligt er natuurlijk wat stof in de aangrenzende hal maar de rest van het appartement is schoon gebleven. De vloer is afgeplakt vanaf de centrale inkomdeur beneden tot boven aan de galerij, tot zelfs in de lift. Ik kreeg hierover meerdere complimenten van medebewoners, dit was nog nooit eerder gedaan bij verbouwingen in onze flat. Iedereen werkt heel netjes en het resultaat mag er echt zijn. Er wordt goed nagedacht, zo zijn er in plaats van één nieuwe elektragroep in overleg met mij twee nieuwe aangelegd omdat dat nu eenmaal beter is voor de nieuwe en bestaande apparaten. En nu lag de keuken toch nog open. Elektra uit de oude keuken, duidelijk door amateurs aangelegd, werd meteen op professionele wijze vervangen. Uiteraard ook in overleg. De gaskookplaat werd netjes uitgebouwd zodat die weer een plek op het erepodium krijgt in de nieuwe keuken. Alle details worden overlegd tot zelfs de kleur van het voegsel tussen de nieuwe tegels. En die lekkende, gebroken, keukenkraan met ducttape, die ligt intussen beneden in de afvalcontainer op het parkeerterrein tussen de rest van de oude keuken. Vaarwel kraan, bedankt voor 20 jaar dienst.

Tweede week.
Dag één... Niks. De elektricien komt morgen... Als ik dat geweten had, had ik langer geslapen. Maar ik kon wel mooi even alles schoonmaken. Dag twee, 06u15. Grote zwarte Grando vrachtwagen voor de deur en nog geen uur later stond er een hoop onderdelen in mijn appartement, ter waarde van een kleine auto, die samen een keuken moeten gaan vormen. Even later kwam de elektricien het mooie stukwerk stuk werken om de elektra aan te leggen. 14 Gewone stopcontacten en 1 driefase aansluiting in een keuken van drie bij twee meter, had ik al gezegd dat we de zaken grondig aanpakken? Dag drie, vier en vijf, een monteur aan de deur. Hij vliegt er meteen in en zo wordt de stapel pakketten geleidelijk aan omgevormd tot mijn droomkeuken. Ook hij denkt heel goed mee. Grando vergeet de schroeven van de kastgrepen mee te leveren, we hebben er 38 nodig. En die heeft hij toevallig nog in de bus :-) Bij het terugzetten van de wasmachine bleek de afvoer los te zitten. Hop, nieuwe afvoer, meteen een sifon ertussen. Boren en zagen gebeurt altijd met een stofzuiger, ook nu wordt er zeer netjes gewerkt. Ik heb blijkbaar toch, ondanks de kleine ruimte, een complexe keuken want de geplande twee dagen worden er drie. Maar aan het einde van de tweede dag kan ik toch de nieuwe apparaten al in gebruik nemen. Eindelijk een vaatwasser :-) De derde dag was nodig voor de afwerking, aansluiting van het gas en de eindschoonmaak dom de keuken netjes over te dragen.

Is het alleen maar allemaal positief? Bij zo'n project zijn er natuurlijk altijd een paar kleine minpunten:
• Het kortingensysteem in de keukenbranche voor "snelle beslissers".
• Het inpakken van keukens moet bij Grando Logistics beter gecontroleerd worden. Zo ontbraken er een paar passtukken, die later nog geplaatst moeten worden en de schroeven bij de handgrepen van de keukenkastjes. Vooral dat laatste moet zeer eenvoudig te voorkomen zijn, iedereen weet dat je bij grepen ook schroeven nodig hebt.

Conclusie: Mij mag je tot de uitgebreide kring van zeer tevreden klanten rekenen! Om in deze ongekende Corona- tijd toch met slechts één dag uitloop een complexe keuken te verbouwen is een prestatie waar de betrokken medewerkers trots op mogen zijn. Brahim, Robert, Kees, Daniël, Mitch, Bas, Trieu en iedereen die bij Grando Keukens & Badkamers en Keukenbouwersplus al dan niet achter de schermen heeft meegewerkt: Hartelijk dank voor jullie inzet om een lekkende keukenkraan te vervangen. En iets meer dan dat.
Reactie of foto toevoegen
“Kundig en flexibel”
Door Marc Jaegers op donderdag 14 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Op zoek naar een nieuwe keuken hebben we een afspraak gemaakt in de showroom in Tilburg. En in de showroom werden we op slag verliefd op onze groene keuken! Dave heeft prima geluisterd naar onze wensen en we zijn meer dan tevreden met het eindresultaat, wat een prachtige keuken hebben we staan! Zelfs nog mooier dan die waar we in de showroom op zijn gevallen. De service van Grando is prima, de montage en installatie erg vakkundig en flexibel, kortom: een aanrader.
FOTO VAN MARC JAEGERS
Gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van Marc Jaegers
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Jacqueline ter Haar op woensdag 29 apr 2020 20 | vestiging Hengelo OV
Onze ervaring bij Grando keukens en bad in Hengelo was super we werden netjes ontvangen en de medewerkers waren behulpzaam en hadden goede adviezen. Alles was prima geregeld! De keuken is perfect afgeleverd en gemonteerd . Het montage bedrijf waar Grando mee samenwerkt was ook perfect alles is prima gemonteerd.
FOTO VAN JACQUELINE TER HAAR
Keuken met bargedeelte
Reactie of foto toevoegen
“Zwarte keuken”
Door Richard op maandag 20 apr 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Wij kochten een zwarte keuken en zijn zeer tevreden over de nieuwe opstelling en de montage. We genieten volop.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Fam. Baas op zaterdag 28 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn goed geholpen bij het samenstellen van onze keuken door dhr. Can. Ook toen wij nog twee maal terug kwamen om het ontwerp aan te passen was dat geen probleem. De montage is erg goed verlopen, zeer vakkundige monteur, die erg hard en secuur werkt.
Reactie of foto toevoegen
“Super strak”
Door joep op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben een keuken gekocht bij grando heerhugowaard, we zijn zeer goed geholpen door de verkoper Jeff, hij dacht heel goed mee en kwam met goede iedeen en zeer mooie inbouw apparatuur. De prijs van de keuken was erg goed en de kwaliteit is ook toppie, het montage team heeft keurig werk afgeleverd en wij zijn nu super blij met een super strakke keuken! grando heerhugowaard is echt een aanrader om bij langs te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Swan hurkmans op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Hele aardige adviseurs die meedenken en doen wat ze zeggen. Ook bij levering en montage ging alles vlot en zeer netjes afgewerkt. Kan deze partij bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Fam brouwer op dinsdag 24 mrt 2020 20 | vestiging Hilversum
Wij hebben n nieuwe klassiek moderne keuken op maat laten samenstellen voor in ons vooroorlogs huis. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering klopte alles, goed meegedacht, goede communicatie, prima montage team en n geweldig eind resultaat . Dus bij grando hilversum moet je zijn , complimenten voor je bedrijf en team martin
Reactie of foto toevoegen
“Secuur”
Door G.Fluit op zaterdag 7 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
We kwamen hier voor een badkamer en zijn hier in geslaagd. Het advies van de heer Isik was goed en duidelijk. Ook het hele plan van uitvoering verliep zeer goed. Alle wensen die we hadden werden vervuld en zelfs meer dan dat. Het montage werkt snel, secuur en netjes.
FOTO VAN G.FLUIT
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Secuur gewerkt”
Door Fam Knappers op dinsdag 25 feb 2020 20 | vestiging Breda
Keuken aangeschaft . Verkoop was ontspannen zonder druk. Goed en flexibel meedenken. Klein foutje met de grepen maar snel goed opgelost. Begeleiding en montage was echt super. Zeer secuur. Echt blij met resultaat.
FOTO VAN FAM KNAPPERS
Keuken met neonlicht
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Willem op woensdag 25 dec 2019 19 | vestiging Zwolle
Mooie keuken gekocht bij Grando in Zwolle. Erg tevreden over alles. In de showroom erg prettig geholpen en naar tevredenheid een keuken gekocht. Montage van de keuken was ook top, echt een vakman!
FOTO VAN WILLEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevreden”
Door R.Mooij op maandag 23 dec 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Zojuist de vragenlijst ingevuld bijna alleen maar tienen we zijn dan ook bijzonder tevreden over de hele gang van zaken zoals het advies de aankoop het inmeten de gemaakte afspraken het afleveren en de montage deze mensen zijn vakkundig en komen hun afspraken na. Werkelijk fantastisch. Fam R Mooij Heerhugowaard
FOTO VAN R.MOOIJ
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans deen op vrijdag 20 dec 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Ik ben zeer tevreden met mijn keuken en hoe ik begeleid ben van het begin tot het eind. Met hulp van Bas heb ik een keuken gekozen, die volledig aan mijn smaak is aangepast. De tekeningen gaven een goed beeld van hoe de keuken eruit is komen te zien. De demontage en montage gebeurde door dezelfde vaklieden, die uitmuntend hun werk deden. Ook de electriciens, stucadoor en installateur deden hun werk goed en deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door M.J.Kuijpers, Schoonhoven op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Bergambacht
Badkamer, Goede voorlichting en degelijk advies. Tijdens de werkzaamheden regelmatig contact en ook degelijke montage door stukadoor en tegelzetter. Ook de afwerking was perfect. Het geheel was perfect door Grando Bergambacht!
Reactie of foto toevoegen
“Missend meubel”
Door M.V.S op donderdag 12 dec 2019 19 | vestiging Delft
Wij hebben vorig jaar oktober een badkamer gekocht, die dit kaar februari is geplaatst. Bij de aankoop werd er goed meegedacht en goed gecommuniceerd. Echter bij levering bleek het badkamer meubel te missen. Na heel vaak moeten bellen bleek het meubel niet meer leverbaar. Het zou nu op maat gemaakt worden. Helaas ook hier heel lang niks meer van gehoord en vaak achteraan gebeld. In mei kwam de eerste keer een kast, maar deze bleek niet te passen. In juni kwam eindelijk het aangepaste meubel, maar weer was hij niet juist. Hij kon niet open. Er was geen contact te krijgen met Grando Delft. Nu in december is het kastje nog steeds niet wat het moet zijn. Grando Delft zal al sinds september contact met ons opnemen, maar dit is tot heden niet gedaan. Ook zijn ze weer onbereikbaar als je probeert te bellen. We hebben al 2 keer een klacht in gediend en ook daar horen wij niks van terug. Al met al hebben wij hierdoor geen goede ervaring. Op het moment dat het geld binnen is zijn ze niet meer te bereiken en schuiven ze steeds alles van zich af.
Wij waren wel heel erg tevreden over de montage van Adriaanse onderhoud. Zij dachten heel goed mee!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Familie Kruis op zaterdag 23 nov 2019 19 | vestiging Utrecht
We hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden. De indeling is precies zoals wij t willen hebben. We zijn fijn geholpen in de winkel. Er werd heel uitgebreid de tijd voor ons genomen.

Aanvulling ontvangen 25 november 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd. We zijn tevreden. Ook over montage. Enige puntje: het had mooier geweest als de aftimmering boven de keuken waarin de spotjes zijn weg gewerkt van één stuk plaatmateriaal in 1 stuk had bestaan. Nu zie je verschillende stukken met naden. We hebben het geaccepteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig werk geleverd”
Door RV op donderdag 7 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben voor ons nieuwe huis een keuken door Grando Amersfoort laten ontwerpen. De oude huidige keuken had een u vorm en wij wilden een schiereiland. Maar we twijfelden of dat wel zou passen. We hebben de eerste keer daar met hen gebrainstormd en onderwijl werd er meteen een ontwerp gemaakt en gingen we meteen met een eerste ontwerp naar huis. Daarna hebben ze de puntjes op de i gezet en ons perfect begeleid. Ze luisterden zeer nauwkeurig en anticipeerden daar meteen op. Het gevolg was een perfect uitziende keuken die tot op de millimeter nauwkeurig paste. We wilden onze eigen Amerikaanse koelkast meenemen en ook die paste er perfect in. De montage verliep heel vlot. De monteur was heel kundig, vriendelijk, snel maar accuraat. Dus wij zijn super tevreden en onze verwachtingen zijn overtroffen. Wij hebben eerst reviews gelezen van keuken zaken en Grando Amersfoort sprong eruit. Ze maken de goede reviews zeker waar. Je wilt toch zeker zijn van je keuze want het kost heel veel geld zo'n keuken en dat leg je bij Grando Amersfoort in goede handen.
Reactie of foto toevoegen
“Geen klagen”
Door Angela op maandag 4 nov 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Utrecht. Vanaf de binnenkomst was het gevoel goed. Kevin heeft ons goed geholpen met een mooi ontwerp en uiteindelijk hebben wij de knoop doorgehakt. Levering en montage ging goed, verder geen klagen. Ik zou Grando Utrecht zeker aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vertrouwenwekkend”
Door Janny en Rob Wolschrijn op zondag 3 nov 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Een nieuwe keuken en een nieuw toilet, gedurende het hele proces geen enkele negatieve ervaring, de begeleiding van begin tot eind is in een hand, van dhr Wiggers, de uitvoering c.q. de voorbereiding tot plaatsing en de montage zelf van de keuken en toilet wordt uitgevoerd door bij deze Grando vestiging horende uitvoerende die v.v. prima overleg en contact hebben. Dit bedrijf is zeer vertrouwenwekkend en ik raad hen van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Naar alle tevredenheid”
Door Laura op zondag 27 okt 2019 19 | vestiging Middelburg
We hebben een keuken gekocht, waarbij we goed advies hebben gekregen. Maar de deskundigheid gaat echt naar R&D de Visser Montage! Zo netjes en perfect geplaatst, fantastisch. Oplossingen zoeken waar het onmogelijk lijkt te zijn. Jammer dat ze geen badkamer plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door R.B. Sligting op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Keuken, super goede verkoop, levering en montage van onze keuken. Alles prima volgens afspraak nagekomen
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Ans op woensdag 16 okt 2019 19 | vestiging Epe
Wij hebben een keuken gekocht. Het advies was prima en de montage mannen werkten nauwkeurig en erg plezierig. De keuken is op de juiste datum geplaatst. Wij zullen het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Helma Blankestein op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Epe
Ben uiterst tevreden over Grando Epe, de levering en montage liep helemaal top.
Reactie of foto toevoegen
“Matige ervaring”
Door Bosman op woensdag 9 okt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Op 22 maart 2019 hebben wij onze nieuwe keuken laten ontwerpen bij Grando Amersfoort. Er werd goed meegedacht en een mooie tekening gemaakt. Helaas was de aandrang tot verkopen erg groot en moest er er stevig onderhandel moest worden om tot een reële prijs te komen. 19 juni is de keuken conform afspraak geïnstalleerd. Helaas kregen we een aantal dagen daarvoor een verkeerde factuur, maar die is conform afspraak gecorrigeerd. Bij de montage ontbraken de passtukken en plinten en was 1 kast verkeerd gemaakt. De monteur was hierop niet aan te spreken en werd sjagerijnig. Gelukkig stelde Grando ons gerust dat alles goed zou komen...
22 Juli werd een nieuwe kast geleverd en 1 passtuk. 26 augustus constateert de nieuwe monteur dat de kast wederom niet aan het ontwerp voldeed en de plint nog ontbreekt (hadden wij al door gegeven, maar Grando maar die wil het graag zelf zien..) 4 oktober zou de monteur komen om het allemaal in orde te maken (inmiddels stond er 3 maanden een grote kast in de weg), echter de monteur bleek ziek en kwam daarom op Zaterdag 5 oktober. Hij had overal een oplossing voor en de keuken is netjes afgeleverd, behalve dat 1 deur nu met touchsysteem is uitgerust i.p.v. een greep omdat het ontwerp niet maakbaar was? en de passtukken zijn met de decopeerzaag niet zo recht geworden als onze strakke muren. Al met al zou ik andere mensen aanraden om toch nog even verder te kijken totdat Grando zijn kwaliteitssysteem wat beter op orde heeft!! Fijn dat Grando alles wil oplossen jammer dat er zoveel fouten worden gemaakt en het oplossen zoveel tijd kost en de monteurs de (extra) rommel die zij leveren niet meenemen!
Reactie of foto toevoegen
“Geen problemen”
Door J Nijmeijer op maandag 30 sep 2019 19 | vestiging Hengelo OV
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Hengelo, we zijn hier super goed begeleid. Het hele traject is super verlopen, van het uitzoeken van de keuken tot aan de montage. Geen problemen gehad. Echt een aanrader! Alles netjes op tijd geleverd en vakkundig geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Werken netjes”
Door Peter Koolen op zondag 29 sep 2019 19 | vestiging Tilburg
Super mooie keuken gekocht bij Grando Keukens. Goede service. Erg tevreden. Montage personeel werkt erg netjes. Echt een aanrader!
FOTO VAN PETER KOOLEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door Boutesteijn op vrijdag 27 sep 2019 19 | vestiging Zwolle
Aanschaf keuken. Wij zijn tevreden t.a.v de leveringen en montage. Er staan nog enkele puntjes open i.v.m. naleveringen, wij vertrouwen erop dat dit conform gemaakte afspraken worden afgerond. Verder is alles in prettige sfeer en goede afspraken verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Kevin op maandag 23 sep 2019 19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben voor de 2e keer een keuken gekocht hier. We zijn goed geholpen bij het samenstellen en ontwerpen van de keuken, we kregen voldoende ruimte om zaken naar wens aan te passen en er werd goed meegedacht.

Aanvulling ontvangen 26 september 2019: De keuken is begin augustus geleverd en gemonteerd door Grando. We zijn hier zeker tevreden over, al heeft de montage wel anderhalve week geduurd. De monteur deed het rustig aan, maar hij was wel heel secuur, dat was prettig. Er moest op sommige punten geïmproviseerd worden in verband met ongelijke muren en vloeren, maar alles is naar tevredenheid opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door M.Rotteveel op vrijdag 20 sep 2019 19 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht bij Grando Almelo.Meteen een goed gevoel bij binnenkomst.Met een bak koffie een gesprek aangegaan met Jan Wolterink wat onze wensen waren.Had meteen een goede klik met Jan die veel kennis van zaken had en de gehele badkamer en wc beneden van A tot Z heeft geregeld inclusief montage. Ook deze mensen hebben vakwerk afgeleverd. Al met al een dikke pluim voor Grando Almelo.
Reactie of foto toevoegen
“Liep perfect”
Door Dick van Schaik op donderdag 19 sep 2019 19 | vestiging Rotterdam
We hebben bij Grando Alexandrium een nieuwe keuken gekocht. De uitvoering liep perfect volgens planning. Kleine dingetjes werden meteen verholpen. Vooral de hulp tijdens de montage van monteur Guido den Engelsman was fantastisch.
Reactie of foto toevoegen
“Grando Keukens & Bad”
Door Sonja op zaterdag 14 sep 2019 19 | vestiging Zwolle
Nieuwe badkamer gekocht bij bas van grando zwolle. Vriendelijke ontvangst. Goed inzicht in wat de klant wenst? Goed montage bedrijf geleverd. Na oplevering is bas direct komen kijken. Een aanrader om eens te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Marianne Kramer Freher op vrijdag 6 sep 2019 19 | vestiging Middelburg
Goed geadviseerd door Mario, heel toegankelijke man die goed meedenkt. Een en ander is geïnstalleerd door PB montage, er wordt netjes en snel gewerkt. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ging niet goed montage”
Door Marc op donderdag 5 sep 2019 19 | vestiging Utrecht
Keuken gekocht. In eerste instantie enthousiast over de aankoop, het ontwerp en de levertijd. Vervolgens bij de montage is het misgegaan. Ten eerste was een deel van de keuken niet meegeleverd, moet nageleverd worden. Afspraken die met de technische man zijn gemaakt, waren niet bij de monteur terecht gekomen. Wij hadden extra onderdelen besteld hiervoor, deze zijn wel open gemaakt door de monteur, maar niet gebruikt (was niet nodig). Dus onnodig besteld en niet terug te sturen. Daarnaast zijn wij na de montage achter verschillende beschadigingen aan de keuken en het huis gekomen. Ons nieuwe gestucte plafond heeft 4 beschadigingen. De beschadigingen aan de keuken zelf worden opgelost (hoewel er inmiddels meer dan 6 weken later nog niets gebeurd is, behalve onderdelen besteld). Al met al tot de levering een prettige ervaring, maar sindsdien niets positiefs meer te melden.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Familie Brandwijk, Sliedrecht op maandag 2 sep 2019 19 | vestiging Barendrecht
Na een uitgebreide voorlichting en deskundig advies van Evert Rop hebben wij een nieuwe keuken aangeschaft. Evert had goede ideeën. Het resultaat is prachtig geworden. Ook de montage is prima verlopen. Er was 1 plank licht beschadigd, deze is meteen besteld en later keurig netjes nageleverd.
FOTO VAN FAMILIE BRANDWIJK, SLIEDRECHT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Van Gelder op zondag 1 sep 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een badkamer gekocht bij grando Barendrecht. Vanaf het begint tot het eind super goed geholpen. De communicatie is goed en alles word besproken. De montage door Marco is echt vakwerk. We zijn super tevreden met de badkamer !!!
FOTO VAN VAN GELDER
Verlichting in badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Max Kaptein op vrijdag 23 aug 2019 19 | vestiging Hengelo OV
We zijn top geholpen door Marco. In totaal zo'n 3/4 bezoeken gehad omdat het best een moeilijke keuze was. 3 tekeningen, rustig nadenken en meedenken. Fijne er ervaring met ook nog eens een prachtig resultaat! Ook ervaren keuken montage
FOTO VAN MAX KAPTEIN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door R. van 't Goor op maandag 19 aug 2019 19 | vestiging Zwolle
Bij Grando in Zwolle een mooie keuken samengesteld inclusief een kookeiland. De levering was volgens planning en de montage van de keuken verliep zorvuldig. Het advies inzake de aanschaf van de randapparatuur hebben we opgevolgd, waardoor we voor een mooie prijs, een mooie keuken hebben aangeschaft.
FOTO VAN R. VAN ‘T GOOR
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door Elsbeth op maandag 19 aug 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Ik heb een keuken gekocht. De levering en de montage zijn heel prettig verlopen. Ik wilde het aanrechtblad behouden en dat hebben de monteurs prima opgelost.
Kosten waren vanaf het begin duidelijk. Tijdens de montage de kosten nog een keer gecheckt.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Willem en Dinette op vrijdag 16 aug 2019 19 | vestiging Groningen
Zeer tevreden met de nieuwe keuken. Uitstekend geholpen in de zaak, er werd goed meegedacht en alles werd inzichtelijk gemaakt. Geen druk ervaren om te bestellen. De communicatie en bereikbaarheid tussen bestelling en levering kunnen wel beter. Montage door Ryan was werkelijk uitstekend, hij heeft gouden handen en hij dacht zeer creatief en oplossingsgericht mee. Ook service na afloop is prima!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pierre van Mierlo op donderdag 15 aug 2019 19 | vestiging Tilburg
Toilet ruimte gekocht en laten plaatsen. Eerlijke prijs en prettig contact . Gemaakte afspraken worden nagekomen en aftersales is top. Zeer tevreden over montage door ervaren relaxte vakmensen.
FOTO VAN PIERRE VAN MIERLO
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Cees en Marian Castelijns op woensdag 14 aug 2019 19 | vestiging Breda
Voorjaar 2019 een keuken besteld bij Grando Breda. Voorafgaand aan de bestelling uitgebreide informatie gesprekken gehad met verkoopadviseur Brahim. Geweldig om mee te maken hoe enthousiast Brahim zijn werk uitvoert. Hij is op alle punten meedenkend en komt met goede adviezen, zonder te sturend of dwingend te zijn. De 3D-simulaties zijn een erg goede hulp bij het maken van de uiteindelijke keuze.
Op advies van Grando hebben wij de montage en het al het pluswerk laten uitvoeren door de mensen van KeukenbouwersPlus. Deze combinatie van Grando Breda en KeukenbouwersPlus is ons zeer goed bevallen en willen we van harte aanbevelen.
Wij zijn zeer blij met het bereikte resultaat en genieten iedere dag van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Vunderink op vrijdag 9 aug 2019 19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Een prachtige keuken gekocht bij Grando Hazerswoude Dorp. Plezierig gesprek en goede afspraken, die allen werden nagekomen. Uitstekende aflevering en montage. Een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Dikt tevreden”
Door Elvira op maandag 5 aug 2019 19 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht. Zijn dik tevreden met de keuken

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2019: Levering en montage is al gebeurd. Dit ging allemaal erg goed. Erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Peter van der Haagen op zaterdag 3 aug 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Prachtige keuken gekocht bij Jeff van Grando Heerhugowaard. We hebben best lang nagedacht hoe en wat we wilden en hebben het Jeff in het uiteindelijke ontwerp zeker niet gemakkelijk gemaakt. Jeff kwam met de juiste oplossingen, zelfs ' s nachts bedacht! In de uiteindelijke montage en afwerking heeft Jeff elke uitdaging vakkundig opgepakt en we zijn erg tevreden over het eindresultaat. Thnxs Jeff
FOTO VAN PETER VAN DER HAAGEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fa. J. op dinsdag 30 jul 2019 19 | vestiging Zwolle
Wij wilden onze bestaande badkamer een facelift geven met modern sanitair. Centraal stond voor ons een bad met een lage instap. Bij Grando Zwolle is goed met ons meegedacht in het hele traject van keuzes en wensen tijdens en na de bestelling. Onze vragen werden altijd tot in detail beantwoord zodat er geen verassingen waren. De experts hebben tijdens de montage keurig netjes gewerkt, en onze vragen hebben we samen met hun opgelost. Alle verpakkingen, rommel zijn door de mannen meegenomen wat erg fijn is natuurlijk. Een eind inspectie is gedaan met wat adviezen tijdens het gebruik van de badkamer. Wij zijn erg tevreden over Grando, raden iedereen die van plan is een badkamer to kopen ook eens bij Grando advies te vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Remers op woensdag 24 jul 2019 19 | vestiging Zwolle
Afgelopen mei hebben wij een keuken gekocht bij Grando Zwolle. De afspraak op locatie hebben wij als zeer prettig ervaren, de verkoper dacht goed met ons mee en wist onze ideeën vanuit zijn kennis en ervaring perfect uit te werken. De keuken is binnen de verwachte levertijd bij ons geleverd. We hebben de keuken zelf geplaatst, maar bij vragen over de montage konden wij altijd even contact opnemen. We zijn erg blij en tevreden met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Inge op vrijdag 19 jul 2019 19 | vestiging Middelburg
Wij zijn zeer tevreden over de behandeling begeleiding en montage van onze nieuw badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Keukenvernieuwing”
Door Henk op vrijdag 12 jul 2019 19 | vestiging Epe
Eerst een deel van de keuken vernieuwd. Goede advisering, correcte montage. Op basis hiervan besloten de rest van de keuken ook te vervangen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anneke Arkesteijn op zaterdag 6 jul 2019 19 | vestiging Naaldwijk
Ik heb een keuken gekocht. Mijn ervaring is dat ik heel goed geholpen ben.De eigenaar, mijnheer Hofman, heeft echt met mij meegedacht en veel tips gegeven waar ik veel aan had. Mijn vertrouwen in hem zijn volledig waar gemaakt.

Aanvulling ontvangen 17 juli 2019: Mijn keuken is geleverd en ik ben daar heel erg tevreden over. Ook de montage is tot mijn grote tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Rogier Kok op vrijdag 28 jun 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer bij Grando Keukens & Bad in Utrecht gekocht. Het gaat hier om een compleet nieuwe badkamer. We zijn in eerste instantie erg goed geholpen en we waren er in 2 gesprekken eigenlijk helemaal uit. Alles ging erg snel en de prijs was net. Na het inmeten moesten we nog 1 keertje terugkomen om wat details te bespreken (vanwege al bestaande vloerverwarming die erin moest blijven), maar daarvoor werd snel een flexibele oplossing gevonden. Vanaf dit moment is de communicatie heel erg goed verlopen, je wordt continu op de hoogte gehouden. De montage vond na ongeveer 3 maanden plaats, zoals van te voren afgesproken (geen vertraging). Montage is door een erg professioneel team gedaan. Monteurs zijn ZZP'ers, maar doen veel klussen voor Grando. Als er iets is, kon ik altijd direct terecht bij mijn verkoper - niet bij een klantenservice of ik hoefde geen algemeen Grando telefoonnummer bellen o.i.d. Antwoord kwam altijd binnen 24 uur. Telefonisch is Grando ook zeer goed bereikbaar. De badkamer was na 3,5 weken klaar. Er waren 3 weken afgesproken, maar tussendoor is de opleverdatum wel duidelijk gecommuniceerd. Ik heb het gevoel, dat de badkamer eerder af had kunnen zijn, want de monteurs zijn niet altijd langs gekomen - of ze kwamen voor een halve dag. Al met al een heel mooi resultaat - badkamer ziet er perfect uit - zoals we ons dat hadden voorgesteld. En zoals het ook verkocht is. Ik heb het gevoel dat, mochten er achteraf problemen ontstaan, deze snel zullen worden verholpen. Wij hebben een heel goed gevoel aan Grando Keukens & Bad Utrecht overgehouden. En komen hier absoluut terug in de toekomst voor een nieuwe keuken of bad.
FOTO VAN ROGIER KOK
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door A. Harsta op woensdag 26 jun 2019 19 | vestiging Den Helder
Onze keuken was aan vervanging toe. Bij Grando werden we van A tot Z begeleid wat heeft geresulteerd in een mooi ontwerp, snelle levering en uitstekende montage. Perfect geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Josje op dinsdag 25 jun 2019 19 | vestiging Barendrecht
Keuken gekocht. Echt geweldig advies zeker t.a.v. De te maken keuzes. Montage zelf gedaan maar zelfs toen konden we eenvoudig in contact komen met de verkoper voor vragen die we er over hadden. Levering was ook prima op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door M. de Boer op maandag 24 jun 2019 19 | vestiging Zwolle
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Zwolle. In de winkel zijn wij goed begeleid om tot een juiste keuze te komen. De verkoper is daarna in onze woning komen kijken en de plaatsingsdatum is in goed overleg geprikt. De montage verliep goed en na plaatsing vond er een laatste inspectie plaats door de verkoper. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel”
Door Rick de Groot op maandag 24 jun 2019 19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken bij Grando Hoogvliet gekocht. Service super en montage klasse. Grote flexibiliteit en denken echt mee voor de optimale keuken. Enige punt van feedback is het missen van antislipmatten. Deze zijn keurig nabesteld overigens.
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Hashemy op zondag 23 jun 2019 19 | vestiging Doetinchem
Wij hebben een keuken inclusief inbouwapparatuur gekocht. De begeleiding was gedurende de koop, de montage en de afronding super.
FOTO VAN HASHEMY
Keuken inclusief apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Jack en Corrie Verheijden op zondag 16 jun 2019 19 | vestiging Bergambacht
Badkamer gekocht en laten installeren, vooraf 2x geweest om alle wensen door te spreken, geweldig geholpen en een goed luisterend oor, daarna door Netto Montage uit Gouda geïnstalleerd, alles liep op rolletjes, ook deze had een luisterend oor en heeft alle wensen uitgevoerd, zelfs na werktijd wordt er overleg gepleegd en wij zullen zeker als er een nieuwe keuken zou moeten komen voor dit bedrijf kiezen. Het is zeker een aanrader, vooral mbt installatie, alles wordt geregeld, je hoeft zelf nergens naar om te kijken.
FOTO VAN JACK EN CORRIE VERHEIJDEN
Resultaat toilet
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Riko Chet op vrijdag 14 jun 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een prachtige nieuwe keuken en badkamer aangeschaft na een zeer prettig gesprek met dhr. Umit Isik. Hij heeft ons zeer professioneel en geduldig begeleid en onze wensen aangehoord. Dankzij zijn kundige meedenken hebben we extra veel handigheidjes in onze keuken kunnen creëren en de badkamer met frisse, nieuwe ideeën aangepast. De eigenaar van deze mooie zaak, dhr. Dinesh Birtantie, heeft daarbij persoonlijk het verloop van het montageproces gemonitord en waar nodig bijgestuurd. De montage is daarom tot onze volle tevredenheid uitgevoerd. Klasse werk van dit team. Erg bedankt voor de service!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Menno Bos op vrijdag 14 jun 2019 19 | vestiging Almelo
We hebben bij Grando Almelo een badkamer gekocht incl. verwijderen van de bestaande en montage van de nieuwe badkamer. Al tijdens het eerste bezoek werden we uitstekend geholpen door Jan Wolterink, hij bracht door zijn ervaring nieuwe ideeen in. Na thuiskomst hebben we het ontwerp bestudeerd en ontstonden er toch nog een aantal wijzigingen, dit was geen probleem. Het werd ons al snel duidelijk dat Jan zeer klantgericht is en meedenkt om de ideale oplossing voor de klant te vinden. Afspraak gemaakt om per 1 april (geen grap!) met de verbouwing te beginnen. Bij het naderen van deze datum leek het even alsof dit niet ging lukken daar de werkzaamheden van een installateur ergens anders compleet uitliepen. Na overleg met Jan is er een andere installateur gekomen, deze heeft alle werkzaamheden (incl. het verwijderen van alle oude tegels, water- en afvoerleidingen) perfect en binnen de verwachte tijd uitgevoerd. Kortom: fantastische ervaring en ik kan Grando Almelo (Jan Wolterink) bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Van ons een 10”
Door van den Heuvel op zaterdag 8 jun 2019 19 | vestiging Tilburg
Wij hebben aan de hand van de goede recensies op internet gekozen voor Grando Tilburg... Vanaf t gesprek in de winkel tot t gesprek om te bestellen het gevoel gehad dat we klanten waren. Fijne gesprekken en goed advies van Dave. Een paar keer een aanpassing moeten doen maar alles was goed aangepast. De keuken was bij aflevering en montage meteen goed.. Een prettig en kundige monteur heeft in 1 dag onze keuken geplaatst. om ik zou zeker Grando Tilburg aanbevelen aan onze vrienden en kennissen.. bedankt Grando voor onze geweldig mooie keuken... van ons een 10
FOTO VAN VAN DEN HEUVEL
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Remco op donderdag 6 jun 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben compleet nieuwe keuken aangeschaft bij Grando Barendrecht. Tijdens het verkoopproces werd goed meegedacht en werden enkele leuke ideeën gedeeld. De keuken is op afspraak geleverd en keurig gemonteerd. Ook tijdens de montage was veel ruimte voor overleg en vragen. Eén onderplint is geleverd in de verkeerde kleur, maar dat is meteen opgepakt en zal binnenkort alsnog in orde gemaakt worden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C en M op woensdag 5 jun 2019 19 | vestiging Utrecht
Badkamer aangeschaft. In de winkel goed geholpen met het ontwerp en de keuze voor tegels en sanitair. We zijn ook bijzonder tevreden over de montage: geweldige aannemer die alles supernetjes heeft afgewerkt, met oog voor detail. Zeer tevreden met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door T. Zuidema op vrijdag 31 mei 2019 19 | vestiging Rotterdam
Badkamer en toilet geplaatst. Prima geholpen bij ontwerp en keuze. adequate reactie op vragen en opmerkingen. Zeer kundige en vlotte montage. Netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Fam. Koper op dinsdag 28 mei 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben een keuken bij Grando Heerhugowaard gekocht. Vanaf het eerste bezoek aan de keuken zaak voelde het erg Goed. Goed geadviseerd en meedenkend. Jeff heeft een mooie tekening voor onze nieuwe keuken gemaakt. Later heeft Jeff de keuken zelf ingemeten. De Montage van de keuken is zeer netjes en Mooi afgewerkt. Tot slot komt Jeff zelf nog een laatste ronde kijken of alles naar wens is. Wij zijn helemaal blij met de nieuwe keuken en zullen Grando Heerhugowaard zeker aanbevelen.
FOTO VAN FAM. KOPER
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wenda op vrijdag 24 mei 2019 19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
We hebben een keuken gekocht. We kregen een prima ontwerp en zijn zeer tevreden over het totale traject van ontwerp tot en met de montage.
Reactie of foto toevoegen
“L-vormige keukenopstelling”
Door Annemiek op zondag 5 mei 2019 19 | vestiging Amersfoort
L-vormige keukenopstelling gekocht bij Grando Amersfoort. Deskundig personeel, meedenkend en ontzorgend. Zeer blij met onze keuken en keuze.

Aanvulling ontvangen 6 mei 2019: De levering en montage heeft al plaats gevonden en is naar onze bevindingen goed uitgevoerd conform onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed”
Door Jaco van der Worp op zaterdag 4 mei 2019 19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Badkamer gekocht. Zeer tevreden over het advies in de showroom en over de montage. Er werd echt geluisterd naar onze wensen en afspraken werden goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door W bakker op zondag 28 apr 2019 19 | vestiging Almelo
Badkamer laten ontwerpen en plaatsen. Montage duurde langer dan verwacht. W. Bakker.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Broers op zondag 21 apr 2019 19 | vestiging Tilburg
We hebben een keuken aangeschaft. Verkopers zijn erg klantvriendelijk. Ik denk dat we wel 10x zijn teruggeweest en ook bij de tiende keer erg attent. Showroom is relatief tot andere keukenzaak en beperkt, maar toch weten ze heel veel te presenteren in een overzichtelijke setting. Montage verliep niet helemaal op rolletjes dus hier werd direct op geacteerd door Herman. Bij oplevering door Jan wederom ook uit eigen beweging nog wat aanpassingen door te voeren. Keurige dienstverlening dus. Algehele indruk van Grando: ik zou zonder twijfel weer teruggaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door John op zaterdag 20 apr 2019 19 | vestiging Groningen
Nieuwe keuken gekocht waarbij wij goed werden geadviseerd. De levering was op tijd, montage door de monteur Ryan was uitstekend. Deze man dacht in oplossingen, werkt snel en nauwkeurig en is ook nog een vriendelijk persoon. Kortom wij waren/zijn erg tevreden ondanks dat de keuken niet erg goedkoop was. (in vergelijking met andere zaken) maar goede service is onbetaalbaar!
FOTO VAN JOHN
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Prima begeleiding”
Door Jenny Cockshull op maandag 15 apr 2019 19 | vestiging Rotterdam
Wij kochten een nieuwe keuken werkblad met spoelbak en gas kookplaat. Alle personeel in de winkel waren vriendelijk en we waren deskundig geholpen en geadviseerd. Er werd nauwkeurig opgemeten (het is een aparte form keuken) en de montage was vlot en met aandacht uitgevoerd. Al met al een prima behandeling en een mooie resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Tom op zondag 14 apr 2019 19 | vestiging Son
Top keuken gekocht, alles conform afspraak!

Aanvulling ontvangen 16 april 2019: Montage is goed verlopen (door keukenbouwersplus).
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed advies”
Door Ellis en Hans Melkert op vrijdag 29 mrt 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Heerhugowaard, en zijn heel goed geadviseerd door Jeff. Ook de voorbereidende werkzaamheden en montage zijn goed verlopen door de bemiddeling van Jeff. Wij zijn helemaal blij met de nieuwe keuken en zullen Grando Heerhugowaard zeker aanbevelen.
FOTO VAN ELLIS EN HANS MELKERT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte montage”
Door H. Raaphorst op vrijdag 29 mrt 2019 19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Na enige bezoeken hebben wij onze keus voor een keuken en douchedeuren in de badkamer geplaatst. Na aflevering en een perfecte montage is het eindresultaat zoals wij het voor ogen hadden.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Yvonne op woensdag 20 mrt 2019 19 | vestiging Lelystad
Keuken gekocht, goed geholpen, advies prima, leuk personeel. Montage door een zeer kundige nette meedenkende monteur. Super tevreden.
FOTO VAN YVONNE
Reactie of foto toevoegen
“Montage uiteindelijk opgelost”
Door Kasper op vrijdag 15 mrt 2019 19 | vestiging Groningen
Keuken gekocht, prima geholpen door Bert. Handig dat je met 1 iemand zaken doet. Montage ging niet vlekkeloos maar prima opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“2 badkamers”
Door Sjoerd Veltman op donderdag 7 mrt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Voor de inrichting voor 2 badkamers gingen we naar SVEA. Dit is later omgezet naar Grando. Tijdens de planning werd ons voorgehouden dat er leidingwerk getekend zou worden. Na 3 afspraken bleek dit niet te kunnen en moest onze eigen aannemer dit regelen. Tijdens levering van de spullen; een fonteintje in de verkeerde kleur geleverd. Als er een nieuwe ligt moet je die zelf weer ophalen. Voor een wasbak dat de breed bleek te zijn moest €150,00 omruil kosten betaald worden. Voor een toiletbril die na montage een barst had werd gezegd: maar u heeft erop gezetten (ja natuurlijk). Van garantie was geen sprake. Gewoon een nieuwe bestellen en dan zeggen dat je wel €7,00 korting krijgt. Als je de factuur dan krijgt blijkt er maar €3,00 korting gegeven te zijn. Conclusie: we hebben voor €18 000,00 aan spullen gekocht bij Grando. Ze zijn een "dozenschuiver" en van service of meedenken met de klant hebben ze totaal geen kaas gegeten. Ik koop er nooit meer iets!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door s. kamp op zondag 17 feb 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Uitstekende adviezen om te beginnen. Zaken waar we zelf niet opgekomen waren. Er wordt tijd genomen. Ruim keus, je hoeft geen genoegen te nemen met tussenoplossingen. Planning uitstekend, ook qua montage. (het tijdelijk "stallen" van de nieuwe keuken vanuit de centrale uitlevering behoeft enige coördinatie). Wij gaan door met de badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Monique Poot op vrijdag 15 feb 2019 19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht, de hulp bij het uitzoeken en indelen was prima, wij hadden daar een goed gevoel over. De keuken staat prachtig, indeling is echt super. De plaatsing zijn we iets minder enthousiast over. Hoop geld betalen voor de montage die naar ons idee niet helemaal perfect was/is ...
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Patricia van Item op vrijdag 8 feb 2019 19 | vestiging Tilburg
Wij hebben nu voor de tweede keer een keuken van grando. We zijn er erg goed geholpen en geadviseerd. Vriendelijk personeel en komen ook met de juiste ideeën. Ook de plaatsing vasn de keuken was erg goed gedaan en vakkundig. Netjes en professionele.

Eerdere reactie van 9 maart 2017: wij hebben onze keuken besteld in Tilburg bij grando. alles is netjes geregeld. een maand voor levering nog een inductiekookplaat besteld ipv. een gas kookstel. bij levering toch een gasstel gekregen maar na contact met peter werd deze een dag later, op de dag van montage omgeruild. alles is gezet door de klein keukenbouwers en ik mag zeggen dat ik zeer tevreden ben. alles was netjes geregeld. zeer tevreden over zowel grando Tilburg en de klein.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door J.P. de Hoogh op vrijdag 8 feb 2019 19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
De renovatie van onze keuken is erg mooi geworden en zeer kundige montage!!
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraanschaf”
Door S. Weterings op vrijdag 8 feb 2019 19 | vestiging Delft
Wij hebben een nieuwe badkamer aangeschaft. We zijn deskundig geadviseerd, de montage is supergoed, vlot en deskundig verlopen.
FOTO VAN S WETERINGS
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Van de Pol op vrijdag 25 jan 2019 19 | vestiging Tilburg
Vanaf de oriëntatiefase tot en met de montage goede service gehad. Op vragen of opmerking werd adequaat door de vestiging gereageerd. In elke fase werd praktisch meegedacht. De verkoper kwam oprecht geïnteresseerd en enthousiast over. Hij kwam zelfs na de montage met een flesje wijn op bezoek om de keuken te bewonderen. Het montagebedrijf dat Grando had ingezet voor de plaatsing van de keuken was vakkundig, meedenkend en correct. Grando mag dan niet de goedkoopste zaak zijn, maar ze leveren wel kwaliteit en service. Dat zie je dan ook bij het degelijke eindresultaat. En dat is de prijs zeker waard. Het gaat tenslotte niet om een aankoop die je dagelijks doet. Een aanrader!
FOTO VAN FAM. VAN DE POL
Keuken met Portugese tegels
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en vlot”
Door A. Molegraaf op woensdag 23 jan 2019 19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een kookeiland met Bora inductiekookplaat en een Quooker gekocht, tevens een kastenwand met apparatuur een losse wandkast en een mooi televisiekastje. Wij zijn zeer tevreden over de service van Grando en de goede montage/installatie van de monteur. Het ging netjes en vlot.
FOTO VAN A. MOLEGRAAF
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Corine Hoek-Snijders op zondag 23 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht. Vakkundige verkoop door twee medewerkers. Vakkundige montage door montec. Er was een probleem maar die is goed opgelost door de eigenaar.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Van den Boogaard op zondag 16 dec 2018 18 | vestiging Amersfoort
In onze nieuwe bestaande woning stond een keuken die wij wilden uitbreiden. Het team in Amersfoort gaf goede adviezen op een zakelijke manier. Het is onze 9e keuken dus wij hebben geen behoefte meer aan verkooppraatjes maar gewoon "to the point" advies. Essentieel verder ... afspraken werden zonder meer nagekomen, de medewerkers die de plaatsing/montage uitvoerden waren zorgvuldig, beleefd en wisten prima wat ze deden. Wij bevelen zonder meer deze vestiging bij een ieder aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Fam. Batenburg op donderdag 13 dec 2018 18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Vandaag is onze keuken gerenoveerd door Grando Hazerswoude! Begin oktober in de showroom geweest en fijn ontvangen door het personeel daar. We hadden goed voor ogen wat we wilden en hierin werden we goed geadviseerd door de verkoper/manager. Lekkere heldere communicatie met goede tips en voorbeelden uit de mooie showroom. Keuze gemaakt om alle19 fronten te laten vervangen en een nieuw hangdressoir te kopen, later jwam daar nog een nieuwe inbouwkoelkast bij. Prijstechnisch een goede deal denken wij, waarbij ons gevoel in elk geval erg goed was icm de beloofde service en levering. Na 1 week is ter plaatse ingemeten door de monteur die ook de montage zou komen doen in december. Nu dus alles geplaatst en we zijn supertevreden! Goede keus, mooie keuken, professioneel gepkaatst en afgewerkt, fijne communicatie met Grando Hazerswoudevan begin tot het eind! Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal af”
Door Familie van der meer op woensdag 12 dec 2018 18 | vestiging Rotterdam
Wij zij in mei bij Grando Rotterdam geweest en hebben daar met behulp van de verkoper umit Isik een badkamer gekocht.hij heeft ons heel goed geholpen en alles netjes geregeld.op 3 december zijn ze begonnen met de verbouwing wat echt super snel is gegaan.we moesten uitgaan van ongeveer 2a3 weken maar met 7 werkdagen was het helemaal af. Het montage bedrijf heeft super werk geleverd! Kortom we zijn super tevreden met de service en onze nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Strak”
Door Rob op maandag 10 dec 2018 18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben bij Grando in Amersfoort een nieuwe keuken, badkamer en tegelvloer voor de gehele beneden verdieping gekocht. Wat ons als eerste opviel was de gastvrije en professionele ontvangst in de showroom. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan keukens, badkamers en tegels op een prachtige manier gepresenteerd! We konden vrij snel onze keuze bepalen en kwamen tot een uitstekende deal. De spullen werden keurig zoals afgesproken geleverd en gemonteerd. Net als in de showroom wederom een uitstekende ervaring met de mensen die de montage voor hun rekening namen. Alles werd volgens een strakke planning met een uitstekende kwaliteit afgeleverd! Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan!
FOTO VAN ROB
Benedenvloer
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door K. Schot op zaterdag 1 dec 2018 18 | vestiging Middelburg
Mooie keuken gekocht, alles naar wens. Uitstekend geholpen: advisering, creativiteit, oplossingsgericht. Alles volgens planning geleverd, montage geen probleem. Dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Verliep goed”
Door Berkelaar op vrijdag 23 nov 2018 18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over de vakkennis van het bedrijf. Hulp bij keuze was goed. Levering en montage verliep goed.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Julia Wattel op zaterdag 17 nov 2018 18 | vestiging Middelburg
Keuken gekocht. Zaken zijn uitgevoerd volgens afspraken. Perfecte montage met grote kennis geplaatst!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Familie de Bruijn op vrijdag 16 nov 2018 18 | vestiging Rotterdam
Wij hebben bij Grando op Rotterdam Alexandrium een luxe keuken, twee badkamers en een toilet voor onze nieuwe woning gekocht. Het hele proces van ons eerste bezoek in de showroom tot aan de montage van de spullen was goed. Waar we erg over te spreken zijn, is de service. Deze is gewoon top. Er wordt naar ons geluisterd, er wordt meegedacht en alles is voor ons verzorgd. Ik zou dit filiaal aan iedereen aanbevelen. Heel veel dank aan Murat en zijn collega's voor alle hulp! Super!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie werksma op vrijdag 16 nov 2018 18 | vestiging Groningen
We zijn zeer goed geholpen bij het uitkiezen van onze nieuwe keuken. Ook toen we zeiden dat we het reeds bestaande ontwerp compleet wilden veranderen was dat geen probleem. De levering was keurig en de montage is goed uitgevoerd. We kwamen ee nastukje plint tekort onder het fornuis maar dit is goed opgepakt door de vestiging. Wij zijn zeer tevreden met de service van Grando en onze droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer”
Door Timo op vrijdag 9 nov 2018 18 | vestiging Rotterdam
Keuken gekocht bij adviseur Umit. Typische verkoper, graag verkopen maar after sales kent hij niet. Blijkt een iets ander frontje in de order verwerkt te hebben om binnen budget te blijven. Dit heeft hij niet duidelijk aangegeven. Was zeker niet iets wat we wilden. Gelukkig merkten we dit zelf op tijd. Vervolgens blijft het lang stil om tot een oplossing te komen. Neemt zelf praktisch geen contact op. Nieuwe materiaal keuze is iets duurder en ook dit kost veel moeite om tot overeenstemming te komen wie verantwoordelijk is voor de chaos. Pas na dreigen met advocaten komt er een schappelijke oplossing. Montage ging naar wens. Wel een chagrijnige monteur. Materiaal om plinten vast te zetten wordt er wel tussen gepropt waardoor ze niet netjes vast blijven zitten. Voor mij eens maar nooit meer bij deze keuken zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend eindresultaat”
Door Frederick op donderdag 8 nov 2018 18 | vestiging Enschede
De adviseur was vriendelijk en nam de tijd voor mijn keukenwens. Met zijn handige tips zijn we tot een prima ontwerp gekomen dat ik zelf niet beter had kunnen bedenken. Installateur en montage heb ik laten lopen via Grando met vooraf afgesproken prijs om verrassingen te voorkomen. Helaas wordt het wel spannend omdat de keuken 100% afbetaald moet zijn voordat deze gebracht wordt. Het eindresultaat is echter uitstekend en de fraaie keuken is volgens afspraak uitgevoerd. Ze waren wel een beetje laks in het afhandelen van zaken achteraf zoals rare geluiden uit de inbouw koelkast.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (95 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (33 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (50 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (39 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (95 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (33 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (21 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (29 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (35 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (13 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (32 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (33 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (124 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (17 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (40 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (39 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (61 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (54 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (91 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (91 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (107 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (19 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (91 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (19 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (77 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (29 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (69 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (109 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (106 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (63 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (145 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (43 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (60 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (61 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (45 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.