Feedback
8,6

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 2114 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1078 ervaringen
4 sterren783 ervaringen
3 sterren64 ervaringen
2 sterren56 ervaringen
1 ster107 ervaringen

Per vestiging:
“Zeer tevreden”
Door Diënne Kamphuis op donderdag 21 mei 2020 20 | vestiging Helmond
In een kleine ruimte in een huis van 1920 waar alles op het oog recht lijkt, is een prachtige badkamer gerealiseerd waar het heerlijk badderen en douchen is. Ik ben zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing goed gedaan”
Door Govert van Beek op dinsdag 19 mei 2020 20 | vestiging Utrecht
Vanaf het moment dat ik mijn wensen kenbaar heb gemaat ben ik erg goed geholpen door Nick van der Laan. Mijn wensen waren nogal uitgebreid omdat er flink verbouwd moest worden aan de badkamer. Maar de uiteindelijke keuze en advies sloot goed aan bij mijn wensen. De verbouwing van de badkamer is goed aangepakt en mooi opgeleverd door Ton Apeldoorn. En de keuken is mooi gemonteerd door Peter. Al met al ben ik erg tevreden met mijn aankoop en hoe alles is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de badkamer”
Door Michael op zondag 17 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Er is veel aandacht besteed aan het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. Er werd geluisterd naar onze wensen. Tijdens de bouw zijn er wel wat dingen mis gegaan, onder andere door de communicatie die niet heel soepel verliep. Uiteindelijk zijn wij blij met onze badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Conny Van Der linden op donderdag 14 mei 2020 20 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Goed ervaren personeel. Er wordt goed met je meegedacht en voor oplossingen gezocht voor evt probleempjes waar je tegen aan loopt. Ook als je een aantal keer terug komt om e.e.a te wijzigen doen ze daar niet moeilijk over. De communicatie met de aannemer is ook prima.

Aanvulling ontvangen 15 mei 2020: We hebben een badkamer en toilet laten renoveren en daar sanitair en tegels voor gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer anders dan gewenst”
Door Lieke Bloks op woensdag 13 mei 2020 20 | vestiging Helmond
Wat ontzettend jammer dat het geven van 0 sterren niet mogelijk is. Op het moment dat je een badkamer gaat uitzoeken dan is alles leuk en word je compleet in de watten gelegd. Maar dan op het moment dat je de handtekening hebt gezet en er dingen niet kloppen of goed gaan dan sta je met je rug tegen de muur. Peter is niet bereid om ook maar mee te denken of aan te geven hoe vervelend hij het vind. Wij hadden duidelijk afgesproken dat wij mat zwarte accessoires wilden (kranen, afvoerputjes, radiator etc). Nu heeft hij niet op zitten letten en enkele artikelen chroom op de lijst gezet. En ja ook wij hebben deze gigantische lijst met producten ondertekend. Maar als er een artikel staat met verschillende letters en cijfers en dan daar tussen in nog ergens chr (dit betekend dus chroom) tsjaa dat hebben wij niet gezien. Wij spreken duidelijk af mat zwarte accessoires. Op het moment dat de spullen geleverd werden en ik dus zag dat er chromen artikelen tussen zaten heb ik meteen Peter gesproken. Helaas mevrouw het is niet dat de spullen in de verkeerde kleur geleverd zijn u hebt het ondertekend. Hij kwam niet met een oplossing en hier moest ik het mee doen. Ik zit nu met een badkamer van bijna 20000 euro waarbij de helft van mijn accessoires chroom zijn. Je zou dit eens tegen Peter zelf moeten zeggen. Ja sorry meneer moet u maar opletten nu hebt u half mat zwart en half chroom gefeliciteerd en veel plezier! Echt WAARDELOOS! Het hoofdkantoor van Grando zou er achteraan gaan we zijn nu drie weken verder en ik hoor niks. Ik ben er ontzettend boos over en vind het echt waardeloos dat ze met geen enkele oplossing komen. Peter heeft Roy op ons project gezet en dat is het enige positieve uit dit verhaal. Roy heeft hard gewerkt en alles ziet er netjes uit! Ik hoop nog iets te horen van Grando over een oplossing maar anders zal ik het hier mee moeten doen :(.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door René Meeuwis op dinsdag 12 mei 2020 20 | vestiging Breda
Wij hebben een badkamer en 2 toiletten laten renoveren. Alle materiale en het plaatsen is in z'n geheel door Grando Breda afgewikkeld. De bezorging geschiedde keurig op tijd en was compleet. Het plaatsen is zeer deskundig gedaan door installateur Fred van Malsen. Alles is perfect verlopen. We zijn zeer tevreden en genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geworden”
Door Quirin Laumans op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Rotterdam
Niet van plan om een badkamer te kopen, alleen maar informeren. Zo liepen we de winkel binnen. We worden goed geholpen, en na 2 uur praten en kijken, tekenen we. Goede afspraken gemaakt over aflevering en installatie, en daar houden de professionele en hard werkende monteurs zich aan. De eerste twee dagen veel lawaai met al het breekwerk, veel stof, maar ja, dat moet nu eenmaal. Daarna de tegels zetten op vloer en wanden, enz. Het gaat snel, 10 werkdagen. De badkamer is eerder klaar dan verwacht. Er is nog een akkefietje met de spiegel maar dat wordt naar alle tevredenheid verholpen. Alles heel mooi geworden, we genieten nu van de gelijkvloerse instap, de regendouche enz.
Reactie of foto toevoegen
“Spreekt voor zich”
Door Inge Brunt op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een Badkamer laten plaatsen door Grando Amersfoort. Grando was de eerste winkel waar we heen zijn gegaan en we zijn ook niet meer verder wezen kijken. Umit Isik nam alle tijd voor ons en dacht goed mee om onze wensen in een echte badkamer te veranderen. Alles werd duidelijk uitgelegd en in een rondje door de mooie showroom liet hij ons alles zien wat mogelijk was. Door de 3D tekening kregen we ook een goed beeld van het eindresultaat. De opgegeven planning werd ook netjes gevolgd. De mensen die de badkamer kwamen plaatsen werken netjes en overlegden alles. Umit Isik belde tussendoor nog een aantal keer om te horen of alles naar wens ging. Echt top! De foto's spreken voor zich denk ik!
FOTO VAN INGE BRUNT
Reactie of foto toevoegen
“Toppie”
Door Biep op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Super geholpen bij het uitzoeken van onze badkamer. Grando heeft onze badkamer geweldig verbouwd, wij hadden een badkamer zonder toilet en nu dankzij Grando een badkamer met toilet helemaal toppie.
FOTO VAN BIEP
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Place to be”
Door Jan Haens op donderdag 7 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
We hebben bij vorig jaar een badkamer besteld die in april dit jaar is gemaakt, toen we vorig jaar bij Grando binnenliepen werden we hartelijk ontvangen door Herman.Herman had op dat moment net een afspraak staan maar vroeg ons of hij later die dag terug kon bellen zodat hij ons toch kon helpen. Herman belde een uurtje later dat hij tijd voor ons had en heeft ons fantastisch geholpen, De Badkamer is nu zo'n twee weken klaar en als ik de deur van de badkamer openmaak kan ik nog steeds mijn ogen niet geloven. Wij zijn superblij met de nieuwe badkamer en als we in t vervolg een nieuwe keuken of badkamer nodig hebben hoeven we niet lang te zoeken. Voor ons is Grando de place to be.
Reactie of foto toevoegen
“Ongelooflijk tevreden klant”
Door Henk Jochems op woensdag 6 mei 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Een prettig bedrijf, met uitstekende adviseurs, bekwaam, rustig en zeer prettig in de omgang. Ik zou iedereen Grando aanbevelen
FOTO VAN HENK JOCHEMS
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer zit erin”
Door M Rozendaal op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Bergambacht
uiterst tevreden. Netjes geholpen met tekening van de badkamer en komt zijn afspraken na
Reactie of foto toevoegen
“Enorm bedankt”
Door Sjoerd en Anna op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Assen
Wij hebben door Grando Assen onze badkamer laten doen. We zijn hier echt onwijs blij mee! We vonden het erg prettig dat we langs Grando konden gaan, dat er goed geluisterd werd naar onze wensen. Leon kon via de computer alles invoeren wat onze ideeen waren. We konden in de winkel ter plekke bekijken hoe dit eruit zou komen te zien. We twijfelen uiteindelijk bij thuiskomst toch over een aantal keuzes ( zoals tegels enz ) en zijn op een later moment toch weer terug gekomen om bepaalde keuzes te veranderen. Dit was gelukkig geen enkel probleem, enorm fijn. Ik denk dat we 2x langer dan 2 uur in de winkel hebben gezeten. Hihi. Maar er werd voor ons alle tijd genomen. Ook onze kids hebben zich in die tijd in de kidshoek heerlijk vermaakt. De uitvoering van de badkamer was ook echt super. Dit heeft Henri voor ons gedaan. Wat werkt bij hard en netjes zeg! Henri denkt heel goed na over praktische zaken bij de uitvoering en alle keuzes zijn overwogen en in overleg. We zijn enorm blij met Henri. Genieten iedere dag nog van onze badkamer. Echt een hotel gevoel. :) enorm bedankt!
FOTO VAN SJOERD EN ANNA
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door Kleinhout Bas op woensdag 29 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando. We zijn uitstekend geholpen door Risza Istanto in de showroom in Utrecht. Na een korte inspectie thuis bleek de eerste optie niet haalbaar maar dit hebben we snel kunnen omzetten naar een ander mooi ontwerp. Met de monteur Tom van Apeldoorn hebben we prima contact gehad. De communicatie was top en de lijntjes heel kort. We zijn goed meegenomen in het proces en alles tot aan de oplevering is in goed overleg gegaan. We zijn heel erg blij met onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Vos op vrijdag 24 apr 2020 20 | vestiging Zwolle
Op een tropische zomerdag kwamen we in de showroom van Grando om inspiratie op te doen voor een nieuwe badkamer.Na rustig rondgekeken te hebben werden we door Erwin geholpen.We hadden zelf al wat mogelijkheden bedacht en hij kon hier goed op anticiperen.Er werd een 3D tekening gemaakt, zodat je een goed idee krijgt van de realiteit. Daarna vele keren heen en weer gelopen naar de opstellingen in de showroom en Erwin bleef geduldig en dacht mee.Uiteindelijk kwam er een mooi ontwerp met nog wat practische dingetjes van Erwin en besloten we de badkamer te bestellen.Heel fijn was dat de badkamer op redelijke termijn geplaatst kon worden door hun monteurs die alle werkzaamheden op zich nemen.En toen kwam Corona in de tijd dat onze badkamer en toilet aangepakt zouden worden, maar gelukkig geen probleem.Netjes een telefoontje of ze welkom waren en of wij gezond waren en zo starten de monteurs in april met de werkzaamheden.Wat een vakmannen waren dat en goed op elkaar ingespeeld! Onverwachtte probleempjes losten ze vakkundig op en in 2 weken waren de badkamer en ook het toilet beneden keurig geinstaleerd! We zijn superblij en tevreden met onze nieuwe ruimtes.I
FOTO VAN VOS
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Ronnie Storteboom op woensdag 22 apr 2020 20 | vestiging Assen
We hebben onze badkamer en toilet beneden totaal laten verbouwen door Grando in Assen. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en hebben goede en duidelijke uitleg gehad. Leon heeft een duidelijke tekening in de computer gemaakt en naar ons gemaild. Installatie is zeer goed en vakkundig gebeurd, in precies 2 weken tijd waren de badkamer en het toilet klaar. De aktie met de gratis vloerverwarming was heel welkom, ik kan dit iedereen aanraden. We zijn bij meerdere aanbieders wezen kijken maar daar wordt je met een "offerte" instelling behandeld terwijl we echt van plan waren om een badkamer aan te schaffen. Bij Grando Assen wordt er naar je geluisterd en de sfeer was meteen goed. Ga zo door !!
FOTO VAN RONNIE STORTEBOOM
Badmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Dachten goed mee”
Door J.Straathof op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
wij zijn zo blij met onze nieuwe badkamer ,vanaf het moment dat we bij Grando binnen stapte werden we super geholpen en met ons meegedacht.Allemaal vriendelijke mensen. Monteur die het plaatste dacht ook nog mee en zo hopen we nog heeel veeel jaren plezier te hebben van onze badkamer. We raden het iedereen aan om bij jullie te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed verlopen”
Door Lisa & Menno op dinsdag 14 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando in Utrecht. We zijn erg goed geholpen en er is goed meegedacht met de indeling van onze kleine badkamer. Ze zijn op de hoogte van alle nieuwste trends en er is dan ook veel keuze en voor ieder was wils. Tevens ook gelijk een Quooker besteld en laten installeren in onze Grando keuken. Ze leveren erg vakkundig werk, ze zijn zeer klantvriendelijk en de communicatie is tijdens het hele proces erg goed verlopen.
FOTO VAN LISA & MENNO
Gemonteerde douche
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Tonnie van Voren op maandag 13 apr 2020 20 | vestiging Middelburg
We zijn heel erg tevreden over het advies, ontwerp en materiaalkeuze die we ontvangen hebben van Mario bij het uitzoeken van onze nieuwe badkamer.
Daarbovenop kwam nog de vakkundige installatie, het nette werken en het hoge afwerkniveau van de monteur Marco.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Straatman op maandag 6 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
Badkamer gekocht, we zijn zeer tevreden! De communicatie met de verkoper, het plaatsen en service, prima!! Ondanks de corona voorschriften heeft iedereen super zijn werk gedaan, top!!
Reactie of foto toevoegen
“Spijt van beslissing”
Door K. Dong op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
Met grote spijt hebben wij onze badkamer bij Grando Utrecht aangeschaft. Communicatie is verre van optimaal. Verkeerde planning, uitstel van het starten met de installatie, meubilair dat niet kon worden geleverd, smoesjes dat ze ons niet konden bereiken omdat de mobiele nummers incompleet waren. Echter stond de correcte mobiele nummers op het getekende contract... Dus ik adviseer om zeker NIET jouw nieuwe badkamer & keuken hier aan te schaffen bij Grando Utrecht.
REACTIE VAN K. DONG
We zijn inmiddels 2,5 weken verder. Woorden schieten te kort hoe deze heren van Grando Utrecht een potje van maken. Communicatie is zeer en zeer slecht. Eerst de verkeerde elektrische aansluiting van het verwarm element besteld. Twee weken daarna ontdekt de onder aannemer van Grando Utrecht dat de verkeerde montageset is besteld en ook te weinig, waardoor de douche voor de 4de keer vertraagd. Vandaag een verkeerde levering geconstateerd van de wasbak. Voor de derde keer niets vernomen van Grando Utrecht. Ik moet zelf de informatie achterhalen. Het is zeer in en in triest hoe ze hier te werk gaan. Ik zou iedereen afraden om zaken te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast”
Door Koen en Nicole op dinsdag 24 mrt 2020 20 | vestiging Zwolle
Enthousiaste ondernemer. We hebben onze nieuwe badkamer gekocht bij Grando in Zwolle. Ook de installatie heeft Grando voor ons verzorgd. Handige mannen hebben op een nette wijze onze aankopen gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Rob Vernooij op woensdag 18 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een badkamer en twee toiletten laten verbouwen door Grando Amersfoort. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. We werden uitstekend geadviseerd door Dinesh. Hij weet wat kwaliteit en stijl is, heeft aan één woord genoeg en zorgt ervoor dat je gedurende het project volledig ontzorgd wordt. Van inmeten tot de laatste kitrand: aan alles wordt gedacht en er wordt goed geluisterd naar je wensen. Dat alles heeft geresulteerd in een fantastische badkamer en toiletten. Wij bevelen Grando Amersfoort van harte aan!
FOTO VAN ROB VERNOOIJ
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door AW van Arkel op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Prima geholpen om een oplossing te vinden voor al onze badkamer wensen in de beperkte ruimte. Vakwerk geleverd bij de plaatsing, kortom super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Harm op donderdag 12 mrt 2020 20 | vestiging Zwolle
Wij hebben een badkamer en toilet gekocht, waar wij super tevreden mee zijn! Van het ontwerp van de badkamer tot de plaatsing aan toe zijn wij heel goed geholpen. Wij hebben een relatief kleine badkamer en er is goed met ons meegedacht over hoe dit op een efficiënte manier in te richten. Ook over de plaatsing zijn wij heel tevreden, het ziet er heel mooi uit en alles is netjes afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Goede en fijne samenwerking”
Door Gert van den Berg op dinsdag 10 mrt 2020 20 | vestiging Barendrecht
Eind december een badkamer besteld bij Grando Barendrecht. Samen met Evert de badkamer samengesteld. Hierbij werden zijn kwaliteiten zoals kennis en vakmanschap al snel duidelijk. Zo ook bij Martin en Leroy die de badkamer hebben geinstalleerd, vakmensen op hoog niveau! De badkamer is snel geleverd en er was vanaf het begin tot het eind een goede en fijne samenwerking. Bedankt team van Grando Barendrecht
FOTO VAN GERT VAN DEN BERG
Wastafel met spiegel
REACTIE VAN GERT VAN DEN BERG
De badkamer is precies geworden zoals ik bedoeld had.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Sandra Jager op zondag 8 mrt 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Super blij ben ik met mijn gerenoveerde badkamer. Het is een hele uitdaging geweest om een ruimte van 2 x 1 meter met daarin ook een raam op een onhandige plek te kunnen voorzien van nieuw sanitair. Dankzij de kennis en ervaring en het meedenken van Jeff en Anja en de installateur is in een ruimte van 2 x 1 meter een badkamerwens samengebracht. Ik beschik over mooi gerenoveerde en praktische multifunctionle doucheruimte. Top, dank jullie wel!
Reactie of foto toevoegen
“Secuur”
Door G.Fluit op zaterdag 7 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
We kwamen hier voor een badkamer en zijn hier in geslaagd. Het advies van de heer Isik was goed en duidelijk. Ook het hele plan van uitvoering verliep zeer goed. Alle wensen die we hadden werden vervuld en zelfs meer dan dat. Het montage werkt snel, secuur en netjes.
FOTO VAN G.FLUIT
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Ferry op dinsdag 3 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Prettig koopadvies badkamer gehad met Iris Boering, daarna nog enkele keren via telefoon en mail contact gehad over details plaatsing. Oude badkamer naar volle tevredenheid laten weghalen en nieuwe laten plaatsen. Binnen de gestelde periode. Ervaren monteur Peter heeft klus zeer vakkundig naar wens uitgevoerd, rekening houdend met de wasmachine waterafvoer vanuit andere kamer. Grando ervaren als goed team. Ben heel blij met resultaat, had het 10 jaar eerder moeten laten doen haha.
FOTO VAN FERRY
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Yvon op donderdag 20 feb 2020 20 | vestiging Son
Ik heb een geheel nieuwe badkamer laten plaatsen. Ben super goed geholpen en er is ook goed naar me geluisterd. Aan andere zou ik hun zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door A.C. Pellicaan op maandag 17 feb 2020 20 | vestiging Barendrecht
Bij Grando Barendrecht een badkamer gekocht, tijdens het gesprek aangegeven dat wastafel links en rechts een afleg ruimte zou krijgen zo was ook te zien op de 3D tekening, echter toen wastafel werd geleverd bleek het een wastafel te zijn zonder afleg ruimtes, deze bleek in onze maatvoering ook helemaal niet te bestaan. Met de verkoper nog geprobeerd om een alternatief te vinden echter was niets naar ons zin bij, dus hebben we maar besloten de geleverde wastafel te houden. We hebben nu dus een wastafel niet niet geheel naar ons zin is, dat is jammer en ik vind dat de verkoper hier wel een steekje heeft laten vallen. Verder geen klachten over Grando Barendrecht zijn vriendelijke mensen die je proberen goed te adviseren. Waar ik zeker heel tevreden over ben is de installatie van de badkamer en toilet door Tegelloog Marco, zelden iemand gezien die zo precies en netjes werkt als hij, echt een super vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Haans op woensdag 12 feb 2020 20 | vestiging Helmond
Badkamer gekocht en we zijn goed geadviseerd. Plaatsing uitstekend. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Veel geduld getoond”
Door Monique op dinsdag 11 feb 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben onze badkamer gekocht bij grando In amersfoort! Super geholpen in de winkel en veel geduld met goed advies. Onze badkamer is een plaatje geworden.
FOTO VAN MONIQUE
Plaatje
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Luuk van Deel, Ede op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Amersfoort
De service tijdens de bestelling was prima. Alleen hebben 2 vijf pakken met wandtegels teveel geleverd (en dus berekend). Hierover telefonisch contact gehad. Maar ze blijven zwijgen in alle toonaarden.

Jammer, ik zou dat voortaan wel in de overeenkomst laten opnemen dat teveel geleverde dozen met tegels worden teruggenomen en het overeenkomstige bedrag wordt terugstuurd.
Reactie of foto toevoegen
“Lof”
Door Erwin en Petra op maandag 13 jan 2020 20 | vestiging Tilburg
Complete badkamerinrichting aangeschaft bij Grando Tilburg. Zowel sanitair als vloer- en wandtegels. Perfect geholpen op een rustige niet opdringerige wijze. Alle tijd werd genomen om onze wensen aan te horen en direct verwerkt in een tekening. Niets dan lof over Grando Tilburg.
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door piet v.d.Leeden op donderdag 26 dec 2019 19 | vestiging Barendrecht
wij hebben een badkamer gekocht en zijne er zeer tevreden over. in de keuken/badkamer jungle is GRANDO Barendrecht een uitzondering. Super geholpen en met ons meegedacht, iets van de bestelling er af halen geen probleem iets bij bestellen snel geleverd. Ook over de prijs kunnen onderhandelen en er uit gekomen
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door fam. Harink Rouveen op donderdag 26 dec 2019 19 | vestiging Zwolle
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando Zwolle. Vriendelijk ontvangst en meedenken van Bas hebben wij als prettig ervaren. Alle materialen zijn op tijd geleverd en de afspraken is Grando nagekomen. We zijn supertevreden, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Familie Maat op dinsdag 24 dec 2019 19 | vestiging Bergambacht
Wij hebben een badkamer en apart toilet gekocht bij Fred Kreukniet. Fred Kreukniet heeft ons goed en deskundig geadviseerd. De uitvoering is prima verlopen, alles werd prima geregeld, zelfs toen de planning door latere oplevering van onze woning, moest worden aangepast. De mensen die alles moesten uitvoeren zoals de monteurs, tegelzetters en kitter hielden zich keurig aan de gemaakte afspraken. Wij zijn heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door M.J.Kuijpers, Schoonhoven op dinsdag 17 dec 2019 19 | vestiging Bergambacht
Badkamer, Goede voorlichting en degelijk advies. Tijdens de werkzaamheden regelmatig contact en ook degelijke montage door stukadoor en tegelzetter. Ook de afwerking was perfect. Het geheel was perfect door Grando Bergambacht!
Reactie of foto toevoegen
“Missend meubel”
Door M.V.S op donderdag 12 dec 2019 19 | vestiging Delft
Wij hebben vorig jaar oktober een badkamer gekocht, die dit kaar februari is geplaatst. Bij de aankoop werd er goed meegedacht en goed gecommuniceerd. Echter bij levering bleek het badkamer meubel te missen. Na heel vaak moeten bellen bleek het meubel niet meer leverbaar. Het zou nu op maat gemaakt worden. Helaas ook hier heel lang niks meer van gehoord en vaak achteraan gebeld. In mei kwam de eerste keer een kast, maar deze bleek niet te passen. In juni kwam eindelijk het aangepaste meubel, maar weer was hij niet juist. Hij kon niet open. Er was geen contact te krijgen met Grando Delft. Nu in december is het kastje nog steeds niet wat het moet zijn. Grando Delft zal al sinds september contact met ons opnemen, maar dit is tot heden niet gedaan. Ook zijn ze weer onbereikbaar als je probeert te bellen. We hebben al 2 keer een klacht in gediend en ook daar horen wij niks van terug. Al met al hebben wij hierdoor geen goede ervaring. Op het moment dat het geld binnen is zijn ze niet meer te bereiken en schuiven ze steeds alles van zich af.
Wij waren wel heel erg tevreden over de montage van Adriaanse onderhoud. Zij dachten heel goed mee!
Reactie of foto toevoegen
“Lof”
Door D. Esseboom op zondag 1 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Ik heb een super mooie badkamer en toilet aangeschaft bij Grando Amersfoort. Bij binnenkomst liep een oriënterend gesprek al snel uit op een aankoop door de vriendelijk -en deskundigheid van verkoper Serkan waarbij ik me zeer op mijn gemak voelde. De badkamer en toilet konden al na een maand geplaatst worden. Tevens lof voor de hardwerkende monteurs van Sophia Bouwbedrijf onder leiding van Velko. Bedankt Grando voor mijn fantastische badkamer!
FOTO VAN D. ESSEBOOM
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Henk Landman op zondag 24 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een prachtige bad kamer aangeschaft bij Grando in Amersfoort. Wij hebben met de adviseur Umit Isak alle componenten voor de badkamer uitgezocht en we zijn met de vriendelijke eigenaar Dinesh Birtantie het eens geworden over de prijs. De badkamer werd na aflevering geïnstalleerd door Servaes Apeldoorn afbouw. Hier werken allemaal eerste klas vaklui. De oude badkamer werd eerst volledig verwijderd. Daarna kwam de loodgieter Roy de leidingen verplaatsen. Marcel heeft de badkamer uitzonderlijk mooi betegeld. Hierna heeft Roy de badkamer geïnstalleerd. Onze badkamer is echt een plaatje geworden bedankt Grando Amersfoort!
Reactie of foto toevoegen
“Tenenkrommend”
Door Bob op woensdag 20 nov 2019 19 | vestiging Zaandam
Badkamer en toilet laten doen. Gestart begin Juli 2019 en tot op de dag van vandaag nog steeds niet af. Van idee tot aankoop prima geholpen maar zodra de logistieke afhandeling begint, van het retourneren van beschadigde goederen en / of ontbrekende goederen en de opvolging daarvan door Grando is tenenkrommend. Maanden lang met een badmeubel in de huiskamer gezeten omdat een spoelbak maar niet geleverd kon worden. Hier moet jezelf achteraan want enig eigen initiatief vanuit Grando niet aanwezig. Er is veel niet goed gegaan en tot op de dag van vandaag wacht ik alweer 1,5 maand op een lampje boven de spiegel, dus vanaf 1 juli tot de dag van vandaag, 20 november, is de badkamer nog steeds niet gereed. Wanneer je dan bedenkt dat er binnen 1 jaar een kantoorpand van 18 etages hoog kan worden gebouwd dan is een half jaar voor maximaal 50m2 werk niet echt goed te noemen.
REACTIE VAN BOB
Uiteindelijk is in dezelfde week als de review gebeld om een afspraak te maken om het laatste lampje te plaatsen, wat ook is gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J. Grootenhuis op zondag 17 nov 2019 19 | vestiging Zwolle
In Mei 2019 hebben wij een badkamer gekocht bij Grando Zwolle. Bij ons eerste gesprek hadden wij een goed gevoel. Wij zijn deskundig en goed geholpen, en er werd met ons meegedacht. In Oktober is onze badkamer geplaatst door goed en vakkundig personeel van de Badkamerbrigade [montagebedrijf], alles is in goed overleg geplaatst en naar onze volledige tevredenheid. De planning liep van begin tot het einde precies op schema. Wij raden Grando zeker aan
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Rene en Mattie IJpma op zaterdag 26 okt 2019 19 | vestiging Purmerend
badkamer, zijn tevreden met wat we hebben gekocht, nog een paar kleine dingetjes en dan zijn we super tevreden. wij hadden als aannemer the craftman, hier hebben wij het bijzonder mee getroffen fantastische vakmensen bijzonder correct ook in het nakomen van afspraken, complimenten voor Wim hoe dit alles in goede banen lijdt.
Reactie of foto toevoegen
“Service goed tot nu”
Door M op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Utrecht
Een badkamer. We hadden nog geen ervaring met dit bedrijf. Mijn zus wel en die was dik tevreden. Wij zijn ook tevreden op een paar kleine dingetjes na: strip van de deur, lengte van het bad, communicatie. Maar er is wel duidelijk vakmanschap geleverd. De service tot nog toe is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door B.B.J. Sleven op zaterdag 19 okt 2019 19 | vestiging Den Helder
We hebben een badkamer gekocht. Dit was onze eerste ervaring met Grando. We zijn zeer goed voorgelicht, goed overleg. De uitvoering was prima. Resultaat boven verwachting. Zeer vakkundig! We zijn 100% tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Voldeed aan de verwachtingen”
Door Hans den Boer op zaterdag 19 okt 2019 19 | vestiging Rotterdam
Bij Grando Rotterdam zijn we prima geholpen met onze badkamerspullen. De communicatie is klantvriendelijk, meedenkend, open en effectief. De geleverde materialen en service voldeden geheel aan onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische prestatie”
Door Arnold Schouten op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Zaandam
Wij hebben een badkamer en een toilet aangeschaft. Inspitatie in de showroom van Grando Zaandam opgedaan. Vervolgens samen met Nick en Evelien een heel mooi plan gemaakt. Jonathan Vega en zijn team hebben een fantastische prestatie geleverd door alles perfect te maken en te plaatsen.
FOTO VAN ARNOLD SCHOUTEN
Bad met toilet
REACTIE VAN ARNOLD SCHOUTEN
Dolblij mee!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door N. Kruijssen op vrijdag 18 okt 2019 19 | vestiging Son
Badkamer gekocht en zeer goed geholpen en geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door K. Duijvelaar op maandag 14 okt 2019 19 | vestiging Utrecht
Toilet laten renoveren: bestaande tegels z.v.m. behouden; sanitair vernieuwd. Aanvankelijk totaal nieuwe inrichting besproken: die kwam te duur uit. Creatief begeleid naar een alternatieve, mooie en goedkopere alternatieve oplossing. Perfect geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima resultaat maar de route kan beter”
Door sjef leijs op zaterdag 12 okt 2019 19 | vestiging Tilburg
we hebben een badkamer en nieuwe toiletruimte aangeschaft. Ruime keuze in de showroom en goed geholpen. De levering van de bestelde producten was onvolledig. Dit is wel hersteld maar heeft tot vertraging geleid. Tevreden over de installateurs, maar deze zullen wel erg druk zijn geweest met andere klussen omdat ze zich regelmatig niet aan de afgesproken tijden hielden die ze met ons afgesproken hadden. Het uiteindelijke resultaat ziet er prima uit, maar de weg er naar toe verliep niet vlekkeloos!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Niels & Laura op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Zwolle
Wij hebben onze badkamer gekocht bij Grando Zwolle en zijn heel tevreden. Erwin heeft ons erg goed geholpen bij het ontwerp van onze badkamer en het uitzoeken van alle materialen. Ook daarna was de service van Erwin heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H.Jansen op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Assen
We hebben een badkamer gekocht en zijn zeer tevreden met de aankoop,de afhandeling en de plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Bakdkamerrenovatie”
Door P. Kok op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Middelburg
Perfecte adviseur en dito installateur. Kan ik iedereen aanraden. Bakdkamerrenovatie
FOTO VAN P. KOK
Gerenoveerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Claire op vrijdag 4 okt 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
We hebben bij Grando Heerhugowaard een badkamer gekocht. We zijn hier zeer tevreden over. In de winkel zijn we perfect geholpen. Omdat het nogal een uitgave is wil je toch tussentijds nog even kijken, schuiven en switchen in het ontwerp. Hier was alle tijd voor. We hebben uiteindelijk erg mooie wand- en muurtegels uitgezocht met een mozaïektegeltje tussendoor. In combinatie met hoog wit glans meubilair, top! De installateur is een zeer prettige persoonlijkheid waar we goed afspraken mee konden maken. Hij kwam met goede ideeën en heeft de oude badkamer zonder veel overlast verwijderd en de nieuwe badkamer super strak geïnstalleerd. Ja, wij raden Grando aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door E. Brouwers op donderdag 26 sep 2019 19 | vestiging Helmond
Badkamer en toilet. Goede service en zeer bekwame monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Peter Beekers op vrijdag 20 sep 2019 19 | vestiging Zevenbergen
Badkamer. Goed geholpen door de adviseur. Alles op tijd geleverd en geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Anne-Marie van Rooij op vrijdag 20 sep 2019 19 | vestiging Helmond
Nieuwe badkamer gekocht en laten installeren. Ben tevreden over service en installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Dennis Meulendijks op vrijdag 20 sep 2019 19 | vestiging Helmond
We hebben een badkamer gekocht bij Grando Helmond. Service was top. Installatie duurde om en nabij drie weken. Toen er dingen niet in orde waren kwam de installateur terug om het op te lossen. We missen nog een aantal dingen en er zijn dingen die nog niet helemaal goed zijn, maar dat wordt allemaal opgelost is ons verzekerd. Over het algemeen zijn we dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ed Degenaars op vrijdag 20 sep 2019 19 | vestiging Hoorn NH
Wij zijn zeer tevreden over Grando Hoorn. Vanaf het eerste moment was het gevoel goed en gedurende de gehele verbouwing werden afspraken nagekomen en netjes gewerkt. De badkamer is TOP!!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door M.Rotteveel op vrijdag 20 sep 2019 19 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht bij Grando Almelo.Meteen een goed gevoel bij binnenkomst.Met een bak koffie een gesprek aangegaan met Jan Wolterink wat onze wensen waren.Had meteen een goede klik met Jan die veel kennis van zaken had en de gehele badkamer en wc beneden van A tot Z heeft geregeld inclusief montage. Ook deze mensen hebben vakwerk afgeleverd. Al met al een dikke pluim voor Grando Almelo.
Reactie of foto toevoegen
“Aanleg badkamer”
Door Koos vermeulen op dinsdag 17 sep 2019 19 | vestiging Amersfoort
Grando heeft een badkamer aangelegd. Na een half jaar bleek de slaapkamermuur nat te worden. Daarna kreeg ook de woonkamer natte plekken op het plafond. Ze zijn al enkele keren wezen repareren, maar na drie jaar is het nog steeds lekkage naar slaap en woonkamer. Grando is niet in staat om dit te repareren.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en netjes”
Door Els Bosch op zondag 15 sep 2019 19 | vestiging Zwolle
Wij hebben hier een nieuwe badkamer besteld, zijn zeer vriendelijk en kundig geholpen, nemen alle tijd voor je, maakt niet uit hoe vaak je langskomt en hoeveel vragen je hebt. Ook de mensen die de badkamer geinstaleerd hebben, hebben goed en netjes werk verricht.
Reactie of foto toevoegen
“Grando Keukens & Bad”
Door Sonja op zaterdag 14 sep 2019 19 | vestiging Zwolle
Nieuwe badkamer gekocht bij bas van grando zwolle. Vriendelijke ontvangst. Goed inzicht in wat de klant wenst? Goed montage bedrijf geleverd. Na oplevering is bas direct komen kijken. Een aanrader om eens te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Lees de offerte goed door”
Door Bob op zaterdag 14 sep 2019 19 | vestiging Delft
Ik heb een badkamer gekocht. Mijn tip is om de offerte goed door te lezen voordat je tekent en zelf even na te rekenen of alle gemaakte afspraken daadwerkelijk in de offerte zijn opgenomen. Verder heel stom dat de tegels niet door Grando levering naar mijn appartement op de tweede verdieping zijn gebracht, maar alleen tot de voordeur van de gemeenschappelijke hal, waardoor ik dus zelf alle dozen 1 voor 1 naar boven moest brengen. Installatie ging heel goed, maar daarvoor huurt Grando een externe aannemer in en daar hebben ze zelf niks meer mee te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer met tegels”
Door marja.busbroek op vrijdag 13 sep 2019 19 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Badkamer. Let op maat van de tegels onze tegels wand en vloer wijken 1 millimeter . Af wat resulteerde in verloop van de voegen.De wand en vloer tegels hadden het zelfde nr.alleen de kleur was anders.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Marianne Kramer Freher op vrijdag 6 sep 2019 19 | vestiging Middelburg
Goed geadviseerd door Mario, heel toegankelijke man die goed meedenkt. Een en ander is geïnstalleerd door PB montage, er wordt netjes en snel gewerkt. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Van Gelder op zondag 1 sep 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een badkamer gekocht bij grando Barendrecht. Vanaf het begint tot het eind super goed geholpen. De communicatie is goed en alles word besproken. De montage door Marco is echt vakwerk. We zijn super tevreden met de badkamer !!!
FOTO VAN VAN GELDER
Verlichting in badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Dennis op woensdag 28 aug 2019 19 | vestiging Heerhugowaard
We hebben een badkamer inclusief installatie aangeschaft. Het advies in de winkel was prima, zo ook de levering van de materialen. De monteur werkte zorgvuldig en deed veel in overleg.
Reactie of foto toevoegen
“Goede voorbereiding is belangrijk”
Door J. Hendrix op dinsdag 27 aug 2019 19 | vestiging Son
Na een dagje badkamershoppen werden we bij Grando eigenlijk als enige winkel goed te woord gestaan. Geen verkoper met die vooral vlug zijn verkoop rond wil hebben, geen "bijna uitverkocht, dus snel beslissen", geen druk, goed gesprek. Goede inhoudelijke uitleg op onze vragen, we kopen immers niet dagelijks een badkamer. Alle ruimte om er thuis nog eens over na te denken. Het is belangrijk goed voorbereid aan te komen, vooral bij een kleinere badkamer. Hoe groot is de afvalemmer en waar zou hij passen? Idem voor de wasmand. Achteraf bleken er wel wat onnauwkeurigheidjes in het ontwerp gelopen te zijn, maar niets wat de aannemer en de tegelzetter prima opgelost hebben. Kijk vooral ook goed wanneer je een kleine badkamer en grote tegels neemt, op tekening ziet het er snel mooi uit, maar zonder geduldige en vakkundige tegelzetter komt het er raar uit te zien. Met de paas/pinksterdagen kregen we nog een nette korting, let op wanneer deze aanbiedingen zijn.

Aanvulling ontvangen 6 oktober 2019: De badkamer is ongeveer drie maanden geleden opgeleverd. Op zich is dit allemaal prima gegaan alleen heeft de aannemer schade veroorzaakt die nog niet opgelost is.
Reactie of foto toevoegen
“Pluim”
Door richard aarts op vrijdag 23 aug 2019 19 | vestiging Tilburg
we hebben een badkamer gekocht en alles wat beloofd was hebben ze waar gemaakt . de mannen die het hebben komen plaatsen verdienen een pluim.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Robert Schoenmaker op zondag 18 aug 2019 19 | vestiging Almelo
Nieuwe badkamer, alles is naar wens, wij zijn erg tevreden. De adviseur van de winkel heeft ons prima geholpen en heeft ons prima geadviseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht”
Door Fam Koks op zaterdag 17 aug 2019 19 | vestiging Utrecht
Badkamers kun je overal kopen. De klantgerichtheud van de verkoper, tijdens het inmeten en van de installateur is ons zeer goed bevallen met Grando. Dat vindt je niet overal!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pierre van Mierlo op donderdag 15 aug 2019 19 | vestiging Tilburg
Toilet ruimte gekocht en laten plaatsen. Eerlijke prijs en prettig contact . Gemaakte afspraken worden nagekomen en aftersales is top. Zeer tevreden over montage door ervaren relaxte vakmensen.
FOTO VAN PIERRE VAN MIERLO
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerrenovatie”
Door Familie Brouwers op dinsdag 13 aug 2019 19 | vestiging Lelystad
Afgelopen maand onze badkamer laten renoveren door Grando. Goede begeleiding vanuit de verkoop bij het realistisch opstellen van onze wensen. De plaatsing zelf verliep volgens planning door deskundige mensen die in voorkomend geval ook actief meedachten in oplossingen. Eindresultaat mag er zijn; heel tevreden over!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Annemieke Groot op donderdag 8 aug 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben bij Grando een badkamer gekocht, omdat we graag ontzorgd wilde worden bij het plaatsen. Dit is gelukt. De monteur heeft snel gewerkt en echt zijn best gedaan om tegemoet te komen aan onze wensen. Zo heeft hij zijn best gedaan om op ons verzoek de tegellijnen door te laten lopen van de vloer in de verschillende wanden en heeft hij de douchewand op ons verzoek en tegen een kleine meerprijs dieper gemaakt dan origineel op de tekening stond. En dat nadat hij de wand al had geplaatst. Uiteraard blijft verbouwen een hoop zooi in je huis, maar wij hebben er een prettige ervaring aan overgehouden zo.
Reactie of foto toevoegen
“Lof”
Door Auke van der Wal op donderdag 8 aug 2019 19 | vestiging Zwolle
Grando Zwolle heeft de verbouwing van onze badkamer verzorgd. Op basis van onze wensen werd constructief meegedacht over inrichting en keuze van tegels en sanitair. Het resultaat mag er zijn: een badkamer in een rustige kleurstelling met een ruime en functionele inloopdouche en een fraai wastafelmeubel. Toen de communicatie tussen Grando en de uitvoerende partij even niet vlekkeloos leek te verlopen, werd snel en adequaat gehandeld. Lof voor de medewerkers van Grando en de installateurs van de Badkamerbrigade.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door fam. G. van Rossum op woensdag 7 aug 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij wilden badkamer en toilet compleet vernieuwen na 25 jaar en aan de vereisten 'van het ouder worden' aanpassen.Dus niet alleen luxe, maar vooral functionaliteit. Hierin werd deskundig maar vooral ook prettig meegedacht, en ruim de tijd genomen, door onze adviseur Mw. Iris Boering. Het gehele proces van bestellen, afleveren en verbouwen verliep punctueel, en klantvriendelijk. De aannemer, de heer Jan Rijken, is zeer ervaren en ging met beleid en waarnodig overleg, te werk. Het resultaat is Grando-ioos!
FOTO VAN FAM. G. VAN ROSSUM
De badkamer
+ Toon extra foto van fam. G. van Rossum
REACTIE VAN FAM. G. VAN ROSSUM
tekst
Reactie of foto toevoegen
“Matig”
Door Eric op dinsdag 6 aug 2019 19 | vestiging Hengelo OV
Badkamer gekocht. zeer ontevreden over de verkoper (mes op de keel beleid) later wel goed gekomen met de eigenaar van de zaak super monteurs gehad wat een boel goed maakte.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fa. J. op dinsdag 30 jul 2019 19 | vestiging Zwolle
Wij wilden onze bestaande badkamer een facelift geven met modern sanitair. Centraal stond voor ons een bad met een lage instap. Bij Grando Zwolle is goed met ons meegedacht in het hele traject van keuzes en wensen tijdens en na de bestelling. Onze vragen werden altijd tot in detail beantwoord zodat er geen verassingen waren. De experts hebben tijdens de montage keurig netjes gewerkt, en onze vragen hebben we samen met hun opgelost. Alle verpakkingen, rommel zijn door de mannen meegenomen wat erg fijn is natuurlijk. Een eind inspectie is gedaan met wat adviezen tijdens het gebruik van de badkamer. Wij zijn erg tevreden over Grando, raden iedereen die van plan is een badkamer to kopen ook eens bij Grando advies te vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door B Beemster op maandag 29 jul 2019 19 | vestiging Barendrecht
We zijn in de winkel prettig geholpen , aan de hand van de plattegrond en de gekozen materialen werd al snel een smaakvol 3d ontwerp voorgesteld voor zowel douche als toilet. Afspraken en levering verliepen zonder problemen. De verbouwing en de installatie verliep zeer vakkundig en voortvarend.
FOTO VAN B BEEMSTER
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Rosanne huis op dinsdag 23 jul 2019 19 | vestiging Purmerend
Badkamer meubels besteld. Goed geholpen en juiste advies gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Familie de la Rie op maandag 22 jul 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben een badkamer gekocht in het filiaal te Hoofddorp. Wij zijn perfect geholpen bij het opstellen van een badkamer naar de inzichten van de verkoper die rekening gehouden heeft met onze ideeën en wensen. Het resultaat mag er zijn. Wij zijn erg tevreden. Wij raden jullie zeker aan bij andere mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel gegaan”
Door Jordy en Birgit op vrijdag 19 jul 2019 19 | vestiging Zaandam
Wij hebben een compleet nieuwe badkamer aangeschaft. Na verschillende winkels gehad te hebben uiteindelijk bij Grando Zaandam terecht gekomen. Hier zeer vriendelijk en enthousiast geholpen door Maikel.

Maikel dacht goed met ons mee en kwam met goede tips en ideeen. Na het inmeten nog 1x langs geweest om te kijken of alles nog naar wens was en of er nog aanpassingen gemaakt moesten worden. Voor vragen tussen door konden wij ook continu bij Grando terecht.

Het plaatsen van de badkamer is zeer vakkundig gedaan door Jonathan Vega en zijn team. Vooraf duidelijk alles nog is door genomen zodat er geen verrassingen waren. Tijdens het plaatsen is er ook duidelijk gecommuniceerd wat de te nemen stappen waren. Bij vragen/onduidelijkheden is er ook gelijk contact opgenomen. De badkamer is op professionele wijze geplaatst. Petje af voor zowel Grando Zaandam en Jonathan Vega en team.

Eindelijk een badkamer waar wij van kunnen genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Johan Haverhoek op vrijdag 19 jul 2019 19 | vestiging Zwolle
Wij hebben bij Grando Zwolle een complete badkamer gekocht. We werden in het begin al erg goed ontvangen en goed geholpen. Ook met de juiste keuzes maken. Ze dachten goed mee. Uiteindelijk besloten om onze badkamer hier te kopen waar we geen moment spijt van hebben gehad. Het monteren van de badkamer verliep erg goed. Erg vriendelijke monteurs die ook met je meedenken om de juiste keuzes te maken. Als de badkamer klaar is wordt alle zooi ook nog eens netjes allemaal meegenomen en wordt er nog een eindinspectie met de monteur gedaan of alles naar wens is. Daarna ben ik nog gebeld door Grando Zwolle om me te feliciteren met de badkamer en me veel plezier te wensen. Kortom ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf en zal het dan ook zeer zeker aanraden.
FOTO VAN JOHAN HAVERHOEK
Nieuwe douche
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Inge op vrijdag 19 jul 2019 19 | vestiging Middelburg
Wij zijn zeer tevreden over de behandeling begeleiding en montage van onze nieuw badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door A.K. op vrijdag 12 jul 2019 19 | vestiging Amersfoort
Badkamer aankopen was prima. We hadden geluk met een uitstekende monteur, maar van Grando zelf hebben we na de handtekening in de showroom nooit meer iets vernomen. Zelf achter levering, container etc. aan. Ook tijdens het installeren geen contact. We hadden geen speciale dingen dus is de installatie uiteindelijk prima/vlot gegaan, maar dat had alles met de monteur te maken en niet met Grando. Ik denk dat we daar geluk bij hebben gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J.Verwij op donderdag 11 jul 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben bij Grando Amersfoort een badkamer gekocht en zijn door dhr.Can uitstekend geholpen. Hij heeft zich keurig aan de afspraken gehouden en na 6 werkdagen was de badkamer klaar. Grando Amersfoort is een aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Zelf schilderwerk”
Door M.Palma op zaterdag 6 jul 2019 19 | vestiging Utrecht
In het verkoopgesprek uitdrukkelijk aangegeven dat wij, gezien onze fysieke gesteldheid, enkel voor een compleet afgewerkte badkamer opteerden. Onder die nadrukkelijke wens een compleet nieuwe badkamer gekozen. Pittige prijs. Maar ja Grando zou alles regelen. Badkamer verbouwd. "Tsja gestucte plafond kan niet worden afgewerkt". De afwerking (afkitten en electra) kan pas worden gedaan als het plafond is geschilderd. Tot die tijd wordt ons ivm de loshangende electra, afgeraden om de badkamer te gebruiken. ? Grando maar bellen. "Wij hadden toch een duidelijk afspraak". Reactie: Ja misverstand...wij doen nooit schilderwerk....intern bespreken....geen zorgen maken.... begrip..hier komen we samen uit...anders mijn zwager heeft een schildersbedrijf. Daar sta je dan in de heetste juniweek in eeuwen, een gezin van vier zonder badkamer. Maar gelukkig daar komt de helpende hand van Grando..grijpt ons bij de ballen en knijpt ze fijn: "Normaal vragen wij hier EURO 450 voor, maar voor u EURO 377 exclusief." RUIM EURO 50 PER M2! Grando hoe diep kun je zakken. Hoe ver wil je profiteren van andermans ellende die je zelf hebt veroorzaakt. Je kan geen kant op. Waar vindt je op korte termijn een schilder. Toch maar het bod accepteren? Gelukkig na zoeken een erkend schildersbedrijf gevonden. Geen gedoe, netjes gewerkt met factuur. Nog geen kwart van de "vriendenprijs" van Grando. GRANDO GRAAIERS BAH.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Wesdorp op vrijdag 5 jul 2019 19 | vestiging Amersfoort
In april '19 hebben we met de hulp van een medewerker van Grando een mooie nieuwe badkamer uitgezocht. Gelukkig kon deze ook op korte termijn geplaatst worden. Echter alles valt of staat met de goede installatie van de badkamer, dat ging bij ons geweldig en snel. Er was een dingetje niet helemaal goed gegaan, maar na een telefoontje werd dat een dag later al opgelost. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Volgend jaar de keuken!
FOTO VAN WESDORP
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Ina Mulder op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Hoofddorp
Prachtige badkamer en toilet gekocht. Erg goed geholpen en geadviseerd door Gerard Schouten. Alles perfect volgens planning. Ryanto is een top monteur, perfectionist, neemt met minder geen genoegen. Hij werkt zo netjes, vakkundig en met passie. Denkt ook heel goed met je mee. Geweldig vakwerk afgeleverd. Laat elke dag alles ook keurig achter. Spiegel toilet moet nog wel nageleverd worden. Ga ervan uit dat dit ook goedkomt.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Nancy Dijkstra op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer incl. plaatsen gekocht. Service vanuit de winkel is prima.
De aannemer waar gebruik van wordt gemaakt is chaotisch en kan absoluut niet plannen waardoor het gehele proces ontzettend traag verliep. Aannemer levert goed werk, maar houdt zich niet aan een planning. Dit leverde veel irritatie en stress op.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Christine Kösters op vrijdag 28 jun 2019 19 | vestiging Almelo
Ik heb een prachtige badkamer gekocht. De vestigingsmanager heeft mij fantastisch en zeer kundig geholpen. De badkamer voldoet aan al mijn verwachtingen en de afwerking is super!
FOTO VAN CHRISTINE KÖSTERS
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Rogier Kok op vrijdag 28 jun 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer bij Grando Keukens & Bad in Utrecht gekocht. Het gaat hier om een compleet nieuwe badkamer. We zijn in eerste instantie erg goed geholpen en we waren er in 2 gesprekken eigenlijk helemaal uit. Alles ging erg snel en de prijs was net. Na het inmeten moesten we nog 1 keertje terugkomen om wat details te bespreken (vanwege al bestaande vloerverwarming die erin moest blijven), maar daarvoor werd snel een flexibele oplossing gevonden. Vanaf dit moment is de communicatie heel erg goed verlopen, je wordt continu op de hoogte gehouden. De montage vond na ongeveer 3 maanden plaats, zoals van te voren afgesproken (geen vertraging). Montage is door een erg professioneel team gedaan. Monteurs zijn ZZP'ers, maar doen veel klussen voor Grando. Als er iets is, kon ik altijd direct terecht bij mijn verkoper - niet bij een klantenservice of ik hoefde geen algemeen Grando telefoonnummer bellen o.i.d. Antwoord kwam altijd binnen 24 uur. Telefonisch is Grando ook zeer goed bereikbaar. De badkamer was na 3,5 weken klaar. Er waren 3 weken afgesproken, maar tussendoor is de opleverdatum wel duidelijk gecommuniceerd. Ik heb het gevoel, dat de badkamer eerder af had kunnen zijn, want de monteurs zijn niet altijd langs gekomen - of ze kwamen voor een halve dag. Al met al een heel mooi resultaat - badkamer ziet er perfect uit - zoals we ons dat hadden voorgesteld. En zoals het ook verkocht is. Ik heb het gevoel dat, mochten er achteraf problemen ontstaan, deze snel zullen worden verholpen. Wij hebben een heel goed gevoel aan Grando Keukens & Bad Utrecht overgehouden. En komen hier absoluut terug in de toekomst voor een nieuwe keuken of bad.
FOTO VAN ROGIER KOK
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense”
Door Jeannette en Henry op vrijdag 28 jun 2019 19 | vestiging Assen
Wij hebben een badkamer bij Grando in Assen gekocht. Leon heeft ons goed geholpen en ideeën aangedragen. Henri heeft de badkamer heel netjes betegeld en afgewerkt . Een no nonsens harde werker. Ik zou Grando zeker aanbevelen .
Reactie of foto toevoegen
“Niet content met installatie”
Door Flip van Ellinkhuizen op donderdag 27 jun 2019 19 | vestiging Hilversum
Bij de verkoop "wordt het mooi", maar o wee als het op installatie aankomt. Van wandtegels die niet juist zijn besteld ("die snijden we op maat"...), tot een toilet dat niet klopt (en wat Grando Hilversum "niet wist dat er verschillende maten zijn"...), van iemand die de vloer komt storten ("heeft u gereedschap voor mij"...) tot waterlekkage door het plafond beneden ("beetje restwater"...), van het beschadigen van net aangebrachte tegels tot beschadiging van je trap. En als dan de schilder het presteert om de trapopgang onder te smeren geeft Grando Hilversum nog aan dat ik dat zelf gedaan heb! Wat een drama, voor 23.000 euro; nooit meer!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Gezinus Dekker op donderdag 20 jun 2019 19 | vestiging Son
Badkamer. Advies (Grando Sander vd Herwijnen) en praktische uitvoering (Thijs Verhagen en alle bouwers) geweldig om mee te werken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door G.J. Prijt op woensdag 19 jun 2019 19 | vestiging Amersfoort
Ik heb bij Grando Keuken en Bad in Amersfoort een nieuwe badkamer gekocht. Het werd tijd dat ik niet meer in bad wilde gaan douchen maar in een ruime inloopdouche. Ik kwam in de winkel van Grando Keukens en Bad in Amersfoort. Ik werd daar hartelijk ontvangen. Na wat rond te hebben gekeken heb ik besloten om hier een nieuwe badkamer te kopen. Ben hierbij goed begeleid door Grando keukens en Bad. Heb mijn wensen kenbaar gemaakt en op basis daarvan hebben zij mijn badkamer ontworpen. Zelf kon ik aangeven wanneer ik deze geïnstalleerd wilde hebben. Er kon zeer snel geleverd worden. Een afspraak was zo gemaakt. Tijdens de verbouw van mijn nieuwe badkamer liep ik tegen enkele dingen die niet helemaal volgens plan gingen. Deze problemen werden zeer vakkundig opgelost door de medewerkers van Grando Keuken en Bad Amersfoort. Nu douche ik in een ruime inloop douche met regenshower. Gewoon fantastisch!! Ik zou iedereen deze zaak willen aanraden.
FOTO VAN G.J. PRIJT
Deel badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer zelf geplaatst”
Door Marieke op dinsdag 18 jun 2019 19 | vestiging Uden
Wij hebben een badkamer gekocht en zelf geplaatst. We zijn prima en vriendelijk geholpen met de aankoop. Tijdens het installeren goed bereikbaar voor vragen en wat over was, bijv. tegels, hebben we kunnen teruggeven. Misschien iets duurder maar we hebben geen klachten
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (95 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (33 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (50 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (39 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (95 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (33 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (21 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (29 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (35 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (13 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (32 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (33 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (124 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (17 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (40 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (39 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (61 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (54 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (91 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (91 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (107 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (19 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (91 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (19 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (77 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (29 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (69 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (109 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (106 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (63 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (145 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (43 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (60 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (61 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (45 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.