Feedback
8,4

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1407 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren669 ervaringen
4 sterren540 ervaringen
3 sterren50 ervaringen
2 sterren47 ervaringen
1 ster86 ervaringen

Per vestiging:
“Mooie keuken”
Door Dennis op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben hier een keuken gekocht met kookeiland. De medewerkers hebben ons heel goed geholpen en mee gedacht, om een hele mooie keuken te realiseren. De afspraken werden goed nagekomen en alles was op tijd geleverd.
FOTO VAN DENNIS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mark Prakke op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Doetinchem
We hebben de bestaande keuken volledig laten reviseren en tevens een aantal apparaten vervangen. De ondersteuning vanuit de vestiging was goed, terwijl de monteur zeer kundig was. Hij werkte nauwkeurig en netjes. Zeer tevreden over het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke benadering”
Door Manon Albers op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben bij Grando Tilburg een keuken gekocht. De persoonlijke benadering vonden wij erg prettig. We zijn goed geadviseerd en de keuken is helemaal naar wens. Toen de keuken stond kwam Herman zelfs langs bij ons thuis om te kijken. Top service! Een aanrader!
FOTO VAN MANON ALBERS
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Marlies van Doorn en Jos Peerlings op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben bij Grando onze keuken gekocht en zijn er superblij mee. We zijn uitstekend geholpen en er werd meegedacht bij het maken van de keuzes waardoor de keuken nóg beter aan onze wensen voldoet. Met meedenkende en secuur werkende monteurs komen ook de laatste puntjes op de i. Wij genieten elke dag van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Anneke de Groot op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Son
We zijn op zoek geweest naar een keuken voor onze nieuwe aanbouw. We wisten wel wat we wilden, maar hoe we het wilden indelen in de ruimte was een vraag. Ze hebben ons heel goed ondersteund en zijn net zolang door gegaan met tekenen totdat we tevreden waren. Omdat ik erg twijfelde over de uitgezochte kleuren, zijn we nog een paar keer terug geweest en hebben we de beste kleur uitgezocht. Elke keer zijn we vriendelijk geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Van den Boogaard op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
In onze nieuwe bestaande woning stond een keuken die wij wilden uitbreiden. Het team in Amersfoort gaf goede adviezen op een zakelijke manier. Het is onze 9e keuken dus wij hebben geen behoefte meer aan verkooppraatjes maar gewoon "to the point" advies. Essentieel verder ... afspraken werden zonder meer nagekomen, de medewerkers die de plaatsing/montage uitvoerden waren zorgvuldig, beleefd en wisten prima wat ze deden. Wij bevelen zonder meer deze vestiging bij een ieder aan.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Lambert en Ineke Kuenen op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Doetinchem
Wij hebben keuken dit is onze tweede keuken van Grando eerste Grando Winterswijk tweede Grando Doetinchem. Super tevreden over Grando
Reactie of foto toevoegen
“Subliem geholpen”
Door Familie Groenewegen op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Bergambacht
Keuken gekocht. Eenvoudig keukenblok, subliem geholpen en door enige prachtige aanpassingen hebben we nu een unieke betaalbare designkeuken. Persoonlijk advies, de meneer van de keuken kwam zelfs kijkje nemen tijdens het plaatsen. Ze namen de tijd om vragen te beantwoorden en belden snel terug wanneer ik belde en ze in gesprek waren. No nonsense, goed kijk op wat wij wilden, binnen ons budget!
FOTO VAN FAMILIE GROENEWEGEN
Keuken helemaal fijn
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Ingrid en Lex op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Door de prima ervaring tijdens de aankoop en plaatsing van onze eerste keuken, kwamen wij voor onze verhuizing automatisch weer terecht bij Grando. Wij hadden links en rechts natuurlijk ter voorbereiding ook wel een aantal andere leveranciers ter inspiratie bezocht. Wederom werden wij door bedrijfsleider Dinesh relaxed ontvangen en uitgebreid deskundig te woord gestaan. Uit al onze wensen werd er binnen het afgesproken budget een mooi 3D-ontwerp en een duidelijk gespecificeerde offerte gedestilleerd. Tijdens een heerlijk bereid avondmaal werden de verdere puntjes op de i gezet. Uiteindelijk zijn wij ook door alle andere medewerkers zeer vriendelijk, gastvrij en vakbekwaam geholpen. Wij zitten nu lekker te genieten in onze nieuwe woning met de fraaie Grando keuken, die zeer minutieus is geïnstalleerd door de perfectionistische en gezellige Wensley. Wij zijn ook meer dan tevreden over onze door Grando geplaatste, comfortabele, keramische tegelvloer.
FOTO VAN INGRID EN LEX
Minutieus geinstalleerde keuken
REACTIE VAN INGRID EN LEX
Hierbij de door Grando vakkundig gelegde, keramische tegelvloer.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door D.J.H.C. Duchenais op donderdag 13 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Na een oriënterende rondgang langs diverse aanbieders met overtuiging gekozen voor de firma Grando in Amersfoort. We zijn uitstekend geholpen door Serkan bij onze keuze en hebben een mooie badkamer samengesteld. Toch is het resultaat in werkelijkheid nog mooier en we zijn dan ook blij verrast met het resultaat. Mooi op tijd opgeleverd en afgewerkt. Al met al een prima keuze geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Peters op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Utrecht
Heel blij met onze mooie keuken! En zijn bij het maken van de keuze in de winkel goed geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Vincent op zaterdag 8 dec 2018 '18 | vestiging Doetinchem
Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Grando. Het contact verliep heel prettig, er werd uitgebreid de tijd genomen om onze wensen in kaart te brengen en te vertalen naar onze nieuwe keuken. Grando heeft uitstekende vakmensen in dienst, met hart voor het vak. Gedurende de verbouwing vond er continu afstemming plaats. Afspraken werden nauwgezet nagekomen en het resultaat is prachtig geworden. Wij kijken met veel plezier terug op de verbouwing van onze keuken en genieten elke dag van het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door John Meeuwisse op donderdag 6 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
We zijn super tevreden over onze keuken. Grando Tilburg heeft ons niet alleen geholpen aan een mooi eindresultaat maar ook in alle stappen daarvoor. Zo kregen wij uitgebreid hulp bij het uitzoeken van de keuken en hoe wij deze zo praktisch mogelijk konden indelen. Daarnaast werd er eerlijk en kundig advies gegeven over de aanschaf van de keuken apparatuur. Door de ervaren persoonlijke hulp hebben wij nu een keuken die perfect bij ons huis past. Grando Tilburg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal happy”
Door Fam.Tubalawony op woensdag 5 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Medio augustus zijn we ons gaan oriënteren op een nieuwe keuken. Grando Tilburg was de eerste, en tevens laatste, showroom die we bezochten. We werden namelijk uiterst vriendelijk voorzien van deskundig advies door zowel Jan als Herman. Hierdoor zijn we niet verder gaan kijken. We hadden er alle vertrouwen in dat we bij Grando op het juiste adres waren. Er werden goede ideeën aangeleverd en er werd meegedacht om onze keuken binnen ons budget te houden. Eind november zou de keuken geleverd worden. Op ons verzoek werd een datum gekozen waar ook echt rekening mee gehouden werd. Hierdoor konden we de voorbereidingen goed plannen. De communicatie rondom de planning van levering etc verliep erg soepel en makkelijk. Via de mail en Whatsapp hielden we elkaar op de hoogte en gestuurde appjes met vragen werden dezelfde dag nog beantwoord. Op het afgesproken tijdstip stonden de monteurs voor de deur. Het bleken, naast hele vriendelijke mannen, ook nog eens echte vaklui te zijn die uiteindelijk méér werk hebben geleverd dan waarvoor ze kwamen. Hoewel er van te voren was verteld dat de plaatsing 1 werkdag zou duren en dat onze keuken dan gebruiksklaar werd opgeleverd, zijn er dit uiteindelijk 2 geworden. Maar, zoals de monteurs al zeiden ; we zijn liever wat langer aan het werk met een tevreden klant als resultaat. En dát zijn we! Helemaal happy met onze nieuwe keuken. De volgende dag werden we gebeld ; Jan wil namelijk het eindresultaat komen bewonderen. Hoe leuk is dat. Wat een enorme betrokkenheid en klantvriendelijkheid. Uiteraard is hij van harte welkom. Wij zouden Grando keukens Tilburg dan ook aan iedereen adviseren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Fam. Kesting op dinsdag 4 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een paar maanden geleden een keuken bij Grando gekocht en de keuken is inmiddels geplaatst door een bedrijf, wat samenwerkt met Grando Tilburg. Over beide bedrijven zijn we zeer te spreken. De medewerker van Grando heeft goed en creatief met ons meegedacht om de ruinte optimaal te gebruiken. Het granieten blad mochten we gaan bekiken bij de leverancier in Tilburg. Bij levering wilden we liever een grotere boiler en dit werd op dezelfde dag nog geregeld. Top service! De medewerkers die de keuken geplaatst hebben en de afwerking netjes in orde hebben gemaakt, bleken vaklui. Prettige personen, die nauwkeurig en deskundig werken. Wij raden Grando zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door de groot op dinsdag 4 dec 2018 '18 | vestiging Bergambacht
Na een aantal keukenzaken bezocht te hebben was het een verademing om door Fred geholpen te worden. Geen gladde verkooppraatjes maar recht door zee en duidelijk advies. Het plaatsen van de keuken door Willem was super. Netjes, snel en ook nog gezellig! kan iedereen Grando Bergambacht aanraden
FOTO VAN DE GROOT
Hoekkeuken met groene achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Maatwerkblad”
Door Familie Bos op zondag 2 dec 2018 '18 | vestiging Wormerveer
Slechte ervaring, de keuken is niet naar wens opgeleverd, gedurende 8 maanden hebben we vele vervelende gesprekken gevoerd en het eindresultaat is niet naar tevredenheid. De standaarddelen zijn prima, maar tot een goed stuk maatwerk bleek Grando Wormerveer niet in staat.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door K. Schot op zaterdag 1 dec 2018 '18 | vestiging Middelburg
Mooie keuken gekocht, alles naar wens. Uitstekend geholpen: advisering, creativiteit, oplossingsgericht. Alles volgens planning geleverd, montage geen probleem. Dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door jagt op zaterdag 1 dec 2018 '18 | vestiging Heerhugowaard
Keuken gekocht in Heerhugowaard. Prima adviezen, tekeningen, offerte. Tussentijds ook diverse vragen gehad, ook fijn geholpen. Keukenplaatsen goed voorbereid, op tijd geleverd, mooi gemonteerd, en (tot dusver) goede after service. Aanrader en alhoewel we weinig ervaring met andere keukenzaken hebben lees en hoor je wel eens (heel) anders.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martin op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Middelburg
Ik heb er een keuken gekocht, maar zeer vriendelijk geholpen. Ook bij aflevering was ik zeer tevreden. Een aanrader om er een keuken of badkamer te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Anita op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Keuken. Goed advies en alle afspraken klopten. Foutjes werden supersnel en top verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken netjes geplaatst”
Door Gerda Assen op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Assen
Ik heb een keuken gekocht. Ben prima geholpen en hij is erg netjes geplaatst. Ben er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door karen de boer op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Mijdrecht
super mooi keuken gekocht! we zijn erg goed geholpen. De adviseur nam de tijd om samen met ons een geweldige keuken te ontwerpen, die aan onze wensen voldeed en perfect in de ruimte past. De ervaring van de adviseur was erg fijn, en maakte dat hij met ons mee dacht en goede tips en mogelijkheden kon bieden. Ook na aankoop was het geen probleem om nog even voor advies te bellen of langs te komen in de winkel. Ook het inbouwen van de keuken werd zeer nauwkeurig en profesioneel gedaan. Wij zijn super tevreden en zouden iedereen aanraden hier een keuken te kopen! bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Riekje Altena op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Doetinchem
Ik heb een keuken gekocht. Bij het uitzoeken ben ik prima geholpen en kreeg ik ook goed advies. Thuis is er daarna nog prima alles door een medewerker van Grando opgemeten. Het duurde even voordat hij kwam maar toen er eenmaal met de sloop werd begonnen ging alles soepel in elkaar over. De verschillende vakmensen kenden elkaar en hadden ook goed overleg met elkaar. Ook gaven ze goed advies over bijvoorbeeld een extra stopcontact en over een kloof en plinten. Resultaat is een prachtige keuken waar alles klopt!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Annette van Hirsel op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Middelburg
Nadat ik mijn badkamer heb laten verbouwen en met de service, installatie en de badkamer zelf erg in mijn nopjes ben, heb ik ook de keuken bij Grando gekocht. Samen hebben we een prachtige keuken gerealiseerd. De afbraak, opbouw en keukeninbouw alles uit 1 hand, wel zo makkelijk. Ik ben super tevreden met mijn prachtige keuken! Dankjewel Grando!
FOTO VAN ANNETTE VAN HIRSEL
Super tevreden met deze keuken
+ Toon extra foto van Annette van Hirsel
Reactie of foto toevoegen
“Zijn er erg blij mee”
Door Geurts op zaterdag 24 nov 2018 '18 | vestiging Uden
Keuken gekocht. Zijn er erg blij mee. Klantvriendelijkheid, kennis, goede service, op tijd geleverd en een TOP monteur. Alles bij elkaar een echter aanrader. Grando Uden Bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door acvanasperen op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
alles is na wens verlopen zou dit bedrijf zeker aanraden

Aanvulling ontvangen 24 november 2018: Een keuken gekocht. Is al geplaatst. Wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Verliep goed”
Door Berkelaar op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over de vakkennis van het bedrijf. Hulp bij keuze was goed. Levering en montage verliep goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Nicole en Ron op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Hoorn. We werden zeer goed geholpen door Ramon. Hij dacht goed met ons mee en kwam met eigen ideeën, wat wij zeer prettig vonden. Contact over levering en plaatsing was erg goed.
FOTO VAN NICOLE EN RON
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Marco van de Zande op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Middelburg
Prima geholpen, goed advies. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Als klant behandeld”
Door Eric Berkvens op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Helmond
We hebben diverse keukenzaken bezocht maar nergens zo klantvriendelijk geholpen als bij Grando Helmond. Ze namen alle tijd en niks was teveel. We voelden ons niet alleen klant maar werden ook als klant behandeld. Prima advies en uitleg. Ook de snelle levering was een groot pluspunt voor ons. de plaatser (Jos) is een echte vakman. Op een paar ontbrekende legplanken is de plaatsing goed verlopen en wij zijn erg tevreden. Peter, bedankt voor alles. We gaan jullie zeker aanbevelen. Eic en Anja
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Mark op woensdag 21 nov 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Wij zijn tijdens onze zoektocht voor een nieuwe keuken als eerst bij Grando binnengelopen. We werden hier erg fijn geholpen en er werd direct al met ons meegedacht en getekend. Dit was allemaal vrijblijvend, iets wat wij bij andere zaken niet zo hebben ervaren in het verleden. Het beschikbare budget werd serieus genomen waardoor we snel tot een akkoord konden komen. De levering ging perfect en het montagebedrijf heeft uiteindelijk zeer mooi werk afgeleverd zonder enig restpunt.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door C. Weeda op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Lelystad
Grando Lelystad bezocht na het lezen van positieve recenties op het internet voor aanschaf van een nieuwe keuken. Heel prettig geholpen zonder overhaaste beslissingen te moeten nemen. Gisteren is de keuken geplaatst en het is een prachtig resultaat geworden! Helemaal top! Grando Lelystad, een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door A. Visser-van den Dool op dinsdag 20 nov 2018 '18 | vestiging Bergambacht
Ik heb een keuken gekocht en ben goed geholpen/geadviseerd. Vooral de korte lijntjes zijn erg prettig.

Aanvulling ontvangen 20 november 2018: Mijn keuken is geplaatst en is prima bevallen!
Reactie of foto toevoegen
“Showroomkeuken”
Door steven op zondag 18 nov 2018 '18 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een showroomkeuken gekocht bij Grando Naaldwijk. We zijn door Angie van Leeuwen super geholpen; persoonlijk en professioneel. Volop passie bovendien! Afspraken zijn goed nagekomen en er werd goed meegedacht op alle vlakken. De keuken is net geïnstalleerd, nog niet alle apparaten getest maar dat zal ongetwijfeld goed komen!
FOTO VAN STEVEN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Julia Wattel op zaterdag 17 nov 2018 '18 | vestiging Middelburg
Keuken gekocht. Zaken zijn uitgevoerd volgens afspraken. Perfecte montage met grote kennis geplaatst!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Bert op zaterdag 17 nov 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een keuken gekocht -mooie showroom -heel goed geholpen -aanpassingen allemaal geen probleem -geen zorgen

Aanvulling ontvangen 22 november 2018: De aankoop is al geleverd en in goede orde ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Fam. Bijkerk op vrijdag 16 nov 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
We zijn vriendelijk geholpen en door het 3D-theater konden we na enige twijfel toch een goede keuze maken. Nu kunnen we genieten van onze super mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie werksma op vrijdag 16 nov 2018 '18 | vestiging Groningen
We zijn zeer goed geholpen bij het uitkiezen van onze nieuwe keuken. Ook toen we zeiden dat we het reeds bestaande ontwerp compleet wilden veranderen was dat geen probleem. De levering was keurig en de montage is goed uitgevoerd. We kwamen ee nastukje plint tekort onder het fornuis maar dit is goed opgepakt door de vestiging. Wij zijn zeer tevreden met de service van Grando en onze droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super geholopen”
Door B.d.Koning op dinsdag 13 nov 2018 '18 | vestiging Uden
Gekocht in Uden. Super geholpen bij de aankoop. Echte aanrader voor ieder.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Bart Commandeur op zondag 11 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Goede service van A tot Z. Zeer blij met de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenkoop”
Door Ingrid Bolding op zaterdag 10 nov 2018 '18 | vestiging Hoofddorp
Heel tevrede met de aankoop van de keuken en de plaatsing
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Ina Pepping op zaterdag 10 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Ik zou het bedrijf zeker aanraden zijn heel goed vriendelijk en deskundig geholpen
FOTO VAN INA PEPPING
Keuken staat
Reactie of foto toevoegen
“Gekochte keuken”
Door P van der Endt op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Middelburg
We hebben een keuken gekocht. Zijn super goed te woord gestaan en goed geholpen met het ontwerp. Plaatsing vakkundig gedaan en nu genieten van onze prachtige keuken!
FOTO VAN P VAN DER ENDT
Vakkundige plaatsing
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door A Schenk op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Emmen
Keuken gekocht en laten plaatsen . Op de bovenplank na was alles aanwezig (plaat komt nog). Alles kwam verder vlgs afspraak. Door brand in filiaal grando emmen was het contact wat moeizamer. Verder zijn we tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer”
Door Timo op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Rotterdam
Keuken gekocht bij adviseur Umit. Typische verkoper, graag verkopen maar after sales kent hij niet. Blijkt een iets ander frontje in de order verwerkt te hebben om binnen budget te blijven. Dit heeft hij niet duidelijk aangegeven. Was zeker niet iets wat we wilden. Gelukkig merkten we dit zelf op tijd. Vervolgens blijft het lang stil om tot een oplossing te komen. Neemt zelf praktisch geen contact op. Nieuwe materiaal keuze is iets duurder en ook dit kost veel moeite om tot overeenstemming te komen wie verantwoordelijk is voor de chaos. Pas na dreigen met advocaten komt er een schappelijke oplossing. Montage ging naar wens. Wel een chagrijnige monteur. Materiaal om plinten vast te zetten wordt er wel tussen gepropt waardoor ze niet netjes vast blijven zitten. Voor mij eens maar nooit meer bij deze keuken zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend eindresultaat”
Door Frederick op donderdag 8 nov 2018 '18 | vestiging Enschede
De adviseur was vriendelijk en nam de tijd voor mijn keukenwens. Met zijn handige tips zijn we tot een prima ontwerp gekomen dat ik zelf niet beter had kunnen bedenken. Installateur en montage heb ik laten lopen via Grando met vooraf afgesproken prijs om verrassingen te voorkomen. Helaas wordt het wel spannend omdat de keuken 100% afbetaald moet zijn voordat deze gebracht wordt. Het eindresultaat is echter uitstekend en de fraaie keuken is volgens afspraak uitgevoerd. Ze waren wel een beetje laks in het afhandelen van zaken achteraf zoals rare geluiden uit de inbouw koelkast.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie door waterschade”
Door R.Jansen op donderdag 8 nov 2018 '18 | vestiging Tilburg
Na 5 jaar genoten te hebben van een door Grando Tilburg geleverde keuken hebben wij deze deels door waterschade moeten laten vervangen. Uiteraard moest dit allemaal snel waarbij we uitermate goed zijn geadviseerd. Helaas bij montage bleken er meerdere onderdelen niet goed te zijn waardoor er een groot probleem dreigde te ontstaan in onze planning vanwege opeenvolgende werkzaamheden nav de waterschade en hier onderscheid Grando Tilburg zich. Ons probleem werd ook hun probleem en alles is in het werk gesteld om binnen enkele dagen alles op te lossen naar volle tevredenheid. Ook na 5 jaar staan ze voor ons klaar en dat is een groot compliment waard! Jan en Herman bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Peter op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Barendrecht
We zijn goed geslaagd bij Grando keukens. Mede door het kundig advies van Amanda, wij kregen een ontwerp met al onze wensen erin verwerkt. Alles is netjes en op tijd geleverd en vakkundig geplaatst. Een echte aanrader! Geen stress gehad mede door Evert super!
Reactie of foto toevoegen
“Wat wil je nog meer”
Door H.v.d.K. op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Son
Volledige keuken geleverd, geplaatst en geïnstalleerd door Grando c.s. Prima overleg van tevoren, behulpzaam bij vragen. Zeer goede afwerking en eventuele gebreken, onvolkomenheden of onduidelijkheden (er gaat bij een dergelijk project altijd wel iets anders dan iedereen verwacht) worden zo snel en accuraat als mogelijk opgelost. Goede communicatie tijdens en na de werkzaamheden. Dus: Wat wil een mens nog meer?!
FOTO VAN H.V.D.K.
Tijdens het project
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Önder çinar op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in amersfoort. Wij zijn super gelukkig met onze nieuwe keuken. Wij zijn super goed geholpen door de medewerkers en met goede adviezen. Zij denken echt met je mee, ze komen met goede ideeen. Ik kan iedereen wel aanraden. kom naar Grando keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Fam Groote op zondag 4 nov 2018 '18 | vestiging Hilversum
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Keukens in Hilversum. Marja Hofstra heeft daar voor ons daar een geweldige keuken ontworpen waar nog niemand opgekomen was. Echt een prachtige keuken. De plaatsing van de keuken is fantastisch gegaan, zelfs een fout in het leidingwerk is door de monteur van Grando ter plekke aangepast zodat alles perfect kon worden afgemaakt. We zijn echt super tevreden, team Grando, nogmaals super bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Peter op zondag 4 nov 2018 '18 | vestiging Zaandam
Onze droomkeuken gerealiseerd bij grando Zaandam, fijn geholpen door een verkoper Sander van der Meer, hij dacht mee en was direct en eerlijk met kennis van zaken. Helaas ging het mis bij het aansluiten van het gas. Inmiddels is het opgelost en kunnen wij gaan genieten van onze droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst bevredigend”
Door Jacques op vrijdag 2 nov 2018 '18 | vestiging Hoofddorp
Een keuken gekocht, uiterst bevredigend verlopen, zonder minpuntjes, een hele goede installateur en een verkoper die onze aanwijzingen vertaalde in een goed ontwerp.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Hanny op vrijdag 2 nov 2018 '18 | vestiging Groningen
Ik heb een keuken aangeschaft. Ontwerp, levering en en montage was goed. Ben erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk goed en snel”
Door Mel op vrijdag 2 nov 2018 '18 | vestiging Hilversum
Keuken gekocht. Fijn personeel, in showroom, bij aflevering en bij montage. Duidelijke afspraken, goede en snelle communicatie. Duidelijk ervaren personeel en klantgericht.
Reactie of foto toevoegen
“Goede behandeling”
Door J.L. den Hooglander op vrijdag 2 nov 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Keuken, goede behandeling en veel kennis en ook goed installeren van keuken en nabehandeling
Reactie of foto toevoegen
“Kwalitatief uitstekend”
Door R. van der Lee op dinsdag 30 okt 2018 '18 | vestiging Den Helder
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht bij Grando Den Helder. Dit was voor ons de 1e maal dat wij zo'n grote aankoop deden. Spannend dus maar heel erg fijn en goed geholpen door Joop. De installatie van de Badkamer en Keuken liep niet altijd even soepel. Gelukkig werden gebreken en andere zaken - zodra wij dit aangaven - snel, netjes en vriendelijk opgepakt en afgehandeld. Reden voor ons om iedereen die een mooie keuken of badkamer zoekt Grando aan te raden. Goed en uitgebreid advies, snelle planning, heldere informatie en een mooi, kwalitatief uitstekend, eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door H. heilig op maandag 29 okt 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Keuken aangeschaft, goed geholpen, monteurs waren super
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rob van den Berg op zondag 28 okt 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Zijn zeer tevreden over de begeleiding tijdens het uitzoeken van de gepaste keuken(s). Hele vriendelijke en kundige verkopers, Wij hebben ondertussen een 2e en 3e keuken bij dit bedrijf gekocht. Een echte aanrader om hier een keuken uit te zoeken en te kopen. Gewoon TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Verlopen zoals besproken”
Door H. van den Hoogen op zaterdag 27 okt 2018 '18 | vestiging Uden
Aankoop van een nieuwe keuken. Superbedrijf, goede prettige ontvangst, klantvriendelijk, deskundige adviseurs, correcte en zorgvuldige monteurs, alles verlopen zoals besproken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nella Zuijderduijn op zaterdag 27 okt 2018 '18 | vestiging Hoofddorp
Wij hebben hier onze keuken gekocht. Meestal gaat er wel iets mis met een nieuwe keuken, dat was hier niet het geval. Ontzettend aardig personeel (Michelle) en de montage van de keuken was ook super gedaan. Bedankt nog Nico. Al met al zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door W de Groot op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Heerhugowaard
Ik heb een keuken gekocht en het is prima afgerond
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Leo en Anna-Marie Schuurmans op donderdag 25 okt 2018 '18 | vestiging Helmond
Omdat we niet eerder 'n keuken hadden gekocht, wisten we niet goed wat te doen. Dhr. Verhoeven van Grando Helmond is thuis wezen kijken en hebben later samen in de winkel in 'n uur tijd, dmv goede adviezen, 'n keuken uitgezocht. Inmiddels geplaatst, het is perfect en mooi. De personen die eea gerealiseerd hebben waren vakkundig.
Kortom, alleen maar lof van twee heel tevreden mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door F.Theunis op maandag 22 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Ik ben bijzonder tevreden. Goede adviezen en tips gekregen. De planning klopte precies. Alles op tijd gekomen. Goede kwaliteit en prima afwerking. Echte vakmensen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A.van Rooijen op maandag 22 okt 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Bij Grando in Barendrecht een keuken gekocht, heel goed advies gekregen van Bart, een hele goede verkoper, dacht met je mee, drong niets op, kortom gewoon hele prettige ervaring. Keuken werd op tijd geleverd, netjes geplaatst door Anton, een hele rustige man, en het resultaat mag er zijn, heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in gebruik”
Door Roy op zondag 21 okt 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij hebben daar onze nieuwe keuken gekocht, goede adviezen tijdens de aanschaf maar eventuele opmerkingen nadien worden zeer deskundig opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door D.Vergoes Houwens op vrijdag 19 okt 2018 '18 | vestiging Barendrecht
Ik heb in augustus een keuken gekocht. Werd zeer goed geholpen en vooral uitstekend geadviseerd. Advies met grijze vloertegels aan de wand in combinatie met de juiste kleuren van de keuken. 3 D tekening zag er al goed uit en het resultaat was nog mooier. De keuken is exact op tijd geleverd. Montage is geregeld door Grando en , ik geef niet gouw een 10 maar dit was echt een tien. Tevens blijft Grando betrokken. Ook de service is uitstekend toen er een klein probleemtje was met de kraan welke direct wordt opgepakt. Kortom een top zaak
FOTO VAN D.VERGOES HOUWENS
Keuken met grijze wandtegels
Reactie of foto toevoegen
“Correcte levering”
Door D op donderdag 18 okt 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Ik heb een keuken aangekocht. Het advies was prima en de keuken is tijdig en correct geleverd op een aantsl zeer kleine puntjes na die worden opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Lars op woensdag 17 okt 2018 '18 | vestiging Breda
Mooie keuken gekocht, wel prijzig in vergelijking met andere keukenaanbieders. Zonde dat er bij de levering altijd iets mis gaat. Zo was er een te korte plank en een plank van een kastje kapot. Deze worden wel gerepareerd op kosten van Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door T. Visser op maandag 15 okt 2018 '18 | vestiging Heerenveen
Bij Grando in Heerenveen een keuken gekocht. Kwamen met goede ideeën mbt de inrichting van de keuken. Levering, installatie en service waren prima.
Reactie of foto toevoegen
“In een keer goed”
Door Liesveld op vrijdag 12 okt 2018 '18 | vestiging Mijdrecht
Erg mooie keuken en alles was in één keer goedgedaan! Deskundige monteur heeft alles voor ons geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door R op vrijdag 12 okt 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn prettig geholpen en hebben goed advies gekregen.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goede ervaring”
Door Ingrid sanders op donderdag 11 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Ik heb een hele goede ervaring. Zeer prettig geholpen vanaf het eerste moment van keuze tot oplevering.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Marc op dinsdag 9 okt 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
We hebben afgelopen week een hacker systemat keuken laten plaatsen door Grando Hengelo en alles was 100% compleet bij aflevering. We zijn 3x langs geweest voordat we onze droomkeuken hadden samengesteld. We werden vakundig geholpen en als we onze badkamer gaan verbouwen gaan we zeker eerst bij hun langs. De montage voor Grando was verzorgd door Nico Veldhuis keukenmontage. Echt vak werk geleverd. Alles was strak afgewerkt en alles werkt naar behoren. Het probleem is dat we zelf nog een stukje muur vergeten zijn te stuccen... dat komt dit weekend nog wel goed.
FOTO VAN MARC
Hacker systemat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede verhouding tussen prijs en kwaliteit”
Door Y op maandag 8 okt 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Vriendelijk personeel, goede prijs/kwaliteit verhouding. Onderdelen die niet of niet juist geleverd waren, werden meteen opnieuw besteld en geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Bijkeuken”
Door Ingrid Boeve op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Epe
Bijkeuken, Grando Epe is een aanrader, vriendelijke medewerkers met kennis van zaken.

Aanvulling ontvangen op 9 oktober 2018: De keuken is reeds geplaatst. Dit is allemaal naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Advies en creativiteit”
Door Hans van Straten op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Uden
Keuken gekocht. Prima advies en creativiteit. Goede afspraken met aannemen op advies van grando. Duurt wel even voordat alles is afgewerkt van de spatranden en foutief geleverde deur en plinten.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenlevering”
Door Boris op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Emmen
Ongeveer een half jaar geleden een keuken gekocht bij Grando Emmen. Een fijn gesprek gehad met de heer Robben. Vervolgens werd de keuken geplaatst, en daar begon ook het gezeur. De keuken werd niet volledig geleverd, we zijn nu 3 afspraken met de keuken monteur verder en de keuken is nog steeds niet volledig af. Er wordt vanuit de kant van Grando niet gecommuniceerd richting mij. Vervolgens probeer je de Grando telefonisch te bereiken en ook dat lukt niet. Monteurs die terug zouden bellen wat ook niet gebeurt. Afspraken die niet nageleeft worden. Het is jammer dat het zo is gegaan want de keuken is verder erg mooi geworden. Maar de afwerking laat op zich wachten. De manier waarop Grando Emmen met haar klanten omgaat is daarom naar mijn mening erg slecht en zou Grando Emmen bij niemand aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Peter Kroezen op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Tilburg
Prima ervaring. Afspraken goed nagekomen, aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Schouten-van Son op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht van de verkoper Gert Kropf .We zijn zeer vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd . Nemen alle tijd voor je .Wij zijn zeer tevreden en hebben een prachtige keuken waar we trots en blij mee zijn . Kortom , wij raden u aan om daar eens te gaan kijken en uw keuze te maken.
FOTO VAN SCHOUTEN-VAN SON
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed”
Door Jos op woensdag 3 okt 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
Best spannend en lastig, het uitzoeken en aanschaffen van een keuken. Goed luisteren naar de wensen en deze vertalen in een complete keuken, dat ging prima bij Grando. Kleine wijzigingen gedurende het bestelproces zijn zonder problemen meegenomen. De keuken staat inmiddels in onze nieuwe woning te stralen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door M.J. Tillemans op zaterdag 29 sep 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Ik zou dit bedrijf zeer zeker aanraden. In de showroom ruim aandacht en zeer zeker gedacht en geluisterd naar onze wensen. Alle afspraken zijn nagekomen en het plaatsen verliep ook geweldig. Ook de na-controle is door ons op prijs gesteld.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door R. Blaauw op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Wij hebben een keuken gekocht welke niet al te groot mocht zijn maar toch alles moest hebben wat we wilden. Daar zijn we goed in geslaagd. Na levering zelf geplaatst. Alles klopte en onbeschadigd geleverd. complimenten! Zijn wat problemen met rubber van de vriezer, monteur komt er voor langs, netjes geregeld. Ook jammer van werkblad, spoelbak is ingefreesd maar op een paar plekken niet goed afgekit, gemeld aan Grando en wordt ook actie ondernomen. Al met al een positieve ervaring en kan dit bedrijf aanbevelen! Hartelijk dank voor alles!
Reactie of foto toevoegen
“Een 9”
Door Richard van der Mark op donderdag 27 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
Dave en Herman, bedankt voor jullie goed zorgen. We waren zeker niet de makkelijkste klanten. Een paar keer veranderd van idee qua opstelling, maar dit werd niet gezien als "probleem" door de verkopers ( Dave en Herman). Nu staat er nu een top keuken, ook dankzij de keukenmonteurs en de goede service van Grando Tilburg. Wij geven Grando hierom ook een 9!
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed”
Door Familie van Ham op zaterdag 22 sep 2018 '18 | vestiging Middelburg
Wij hebben onze nieuwe keuken hier gekocht, fijne ontvangst in de zaak, goed en netjes geholpen. Er wordt goed naar je als klant geluisterd. Niet opdringerig. En ruim de tijd voor het goed informeren, waardoor je een prima idee krijgt hoe je keuken eruit komt te zien. (3d tekening)
Reactie of foto toevoegen
“Aanwinst”
Door Agnes op zaterdag 22 sep 2018 '18 | vestiging Utrecht
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Gebruiksvriendelijk, mooi en van alle gemakken voorzien. Een aanwinst voor ons huis.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door M.Bakker op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
wij kochten een keuken en zijn hier heel tevreden over en ook wat betreft de service.
Reactie of foto toevoegen
“Kookplezier”
Door Hans van den Broek op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Son
Keuken afgenomen. Goed advies en service. De aftersale kan beter. Keuken zelf is super geplaatst en veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door H. op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht. Superieur, werkte erg zorgvuldig.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door SL Schlundt Bodien op zondag 16 sep 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Erg blij met onze nieuwe keuken. Ondanks dat het allemaal wat langer duurde dan gepland zijn we tevreden over het feit dat we erg goed zijn gecompenseerd de plaatsing en montage ook goed gedaan allemaal
FOTO VAN SL SCHLUNDT BODIEN
Keuken met fornuis
+ Toon extra foto van SL Schlundt Bodien
REACTIE VAN SL SCHLUNDT BODIEN
Hele mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Johan en Inez op vrijdag 14 sep 2018 '18 | vestiging Hengelo OV
Keuken. Zeer creatieve verkoper die goed meedacht!

Aanvulling ontvangen 19 september 2018: De aankoop is geleverd. Dit is prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Ad Vergouwe op vrijdag 14 sep 2018 '18 | vestiging Utrecht
wij hebben een keuken gekocht goed geholpen goed gemonteerd juiste leveringen alles klopte. helemaal tevreden top keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door David op woensdag 12 sep 2018 '18 | vestiging Tilburg
Ontzettend tevreden met het eindresultaat! Goede service, goede communicatie en hoge kwaliteit afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Christina Harutiunian op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Ik heb een grote aankoop gedaan bij grandokeuken en ik ben heel blij met mijn keuken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een erg lastige klant was, omdat ik alles tip en top wou hebben. Met dank aan de vriendelijke en zeer geduldige medewerkers van grandokeuken, ben ik zeker geslaagd! En genieten mijn familie en ik van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Diana op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Emmen
Keuken gekocht in Emmen. Tijdige levering. Monteur met hoge kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Hans en Monique op dinsdag 4 sep 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een keuken gekocht en we zijn super goed geholpen door Rutger ! Dank daarvoor !
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Piet Keijsers op vrijdag 31 aug 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Een keuken, tot stand gekomen in perfect overleg en een prima samenspraak. Een geweldig bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en spullen voor een badkamer”
Door Ans Willemen op woensdag 29 aug 2018 '18 | vestiging Utrecht
Ik ben geholpen door Nick en ik zal je vertellen dat kon niet beter. Heel klantvriendelijk, de hele dag de tijd voor je, en als je dan na en paar weken eigenlijk heel wat anders wilt dan neemt hij daar gewoon weer de hele dag de tijd voor. ik heb dan ook een prachtige keuken,dit geld ook voor de monteurs die hem hebben geplaatst. Punt van verbetering: jammer dat je spullen die achteraf toch niet passen niet retour mag geven ,ondanks dat ze nog in de verpakking zitten.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door G.J.M.Zonneveld op dinsdag 28 aug 2018 '18 | vestiging Hoorn NH
We hebben een prachtige keuken en we zijn keurig geholpen maar we hebben helaas nu greepjes uitmoeten zoeken waar we eigenlijk niet blij mee zijn. greepjes van 18 cm ipv 12 cm.

Aanvulling ontvangen op 29 augustus 2018: De keuken is geleverd en geplaatst maar nog niet compleet afgewerkt.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (36 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (45 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (25 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (18 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (29 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (61 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (25 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (10 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (15 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (31 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (7 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (22 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (23 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (95 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (13 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (21 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (19 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (45 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (40 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (72 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (74 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (84 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (12 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (69 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (15 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (63 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (14 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (52 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (85 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (43 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (53 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (63 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (22 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (46 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (55 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle , Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.