Feedback
8,5

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1878 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren933 ervaringen
4 sterren706 ervaringen
3 sterren59 ervaringen
2 sterren53 ervaringen
1 ster107 ervaringen

Per vestiging:
“Bakdkamerrenovatie”
Door P. Kok op vrijdag 11 okt 2019 '19 | vestiging Middelburg
Perfecte adviseur en dito installateur. Kan ik iedereen aanraden. Bakdkamerrenovatie
FOTO VAN P. KOK
Gerenoveerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet voor 200%”
Door Ine en Piet Mathijsen op woensdag 9 okt 2019 '19 | vestiging Son
Bij het eerste bezoek aan Grando in Son voor de aankoop van een nieuwe keuken hadden wij meteen een goed gevoel. Ingrid heeft ons bij de aankoop uitstekend voorzien van advies. Haar tekeningen gaven een goed beeld van de inrichting van de keuken. Inmiddels is de keuken geplaatst en voldoet hij voor 200% aan onze wensen. Ook de installatie is keurig verlopen. Ingrid en Grando team: BEDANKT !!
FOTO VAN INE EN PIET MATHIJSEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Open communicatie”
Door Marnix de Groot op zondag 6 okt 2019 '19 | vestiging Purmerend
Tijdens de oriëntatie en de aanschaf van mijn keuken ben ik zeer vriendelijk geholpen. Er is goed naar mij geluisterd en meegedacht over indeling/apparatuur. De open communicatie geeft veel vertrouwen. Ook na aanschaf ben ik iedere keer netjes te woord gestaan. Geen enkel moment heb ik mij opgejaagd gevoeld. De oplevering is geheel volgens afspraak gebeurd. Zeer nette afwerking.
FOTO VAN MARNIX DE GROOT
Opgeleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Werken netjes”
Door Peter Koolen op zondag 29 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Super mooie keuken gekocht bij Grando Keukens. Goede service. Erg tevreden. Montage personeel werkt erg netjes. Echt een aanrader!
FOTO VAN PETER KOOLEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Annemieke Huijben op donderdag 26 sep 2019 '19 | vestiging Breda
Vera heeft voor ons een prachtige keuken samengesteld. Ze luistert goed naar je wensen en heeft hele goede ideeën. Vera was zelfs na de aankoop beschikbaar voor het meedenken over bijpassende vloer en wandkleuren. Ook het plaatsen ging heel goed en door een fijn team. Wij zijn heel erg tevreden over hoe we geholpen zijn.
FOTO VAN ANNEMIEKE HUIJBEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wendy & Willem op maandag 23 sep 2019 '19 | vestiging Wormerveer
Na 17 jaar werd het echt tijd voor een nieuwe keuken en we werden op slag verliefd op een prachtige keuken bij Grando Wormerveer. We zijn daar zeer vriendelijk en erg professioneel geholpen. Na 6 maanden wilden we toch graag een kookeiland en zonder problemen werd de tekening aangepast aan onze wensen. De keuken is inmiddels geplaatst en we zijn er zeer tevreden mee.
FOTO VAN WENDY & WILLEM
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Arline de Rooy op maandag 16 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
Ik heb bij Grando een nieuwe keuken gekocht. En ik ben zeer tevreden met het eindresultaat! Zij hebben voor mij een stukadoor en keuken monteur benaderd, beide vakmannen! Dus niets dan lof voor Grando.
FOTO VAN ARLINE DE ROOY
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Dirk jan en Angelique van Os op zaterdag 14 sep 2019 '19 | vestiging Utrecht
We hebben van begin tot het einde een goede ervaring met Grando Utrecht. Iris heeft een geweldige tekening gemaakt! Rogier heeft fantastisch mooi stucwerk op/ afgeleverd, Peter de keuken met zijn zoon geïnstalleerd. Iedereen dacht mee om tot een prachtig mooi eind resultaat te komen.
FOTO VAN DIRK JAN EN ANGELIQUE VAN OS
Keukeneiland met eettafel
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Anne en Janita fijma op donderdag 12 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
We hebben de keuken gekocht bij grand zwolle zijn hier prima geholpen en verder bij het plaatsen was ook alles voor elkaar prima monteur
FOTO VAN ANNE EN JANITA FIJMA
Collagefoto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een aanbeveling”
Door Fam. Snoeys op dinsdag 3 sep 2019 '19 | vestiging Tilburg
Een complete keuken en toilet gekocht, wij hadden zelf een idee van de opstelling naar door de kundigheid van Dave, de verkoper kwam er een veel betere opstelling.ook hadden wij al het meerwerk bij hun uitbesteed zodat alles onder een hand zat. Dat heeft super gewerkt en alles was prima op elkaar afgestemd . Zeker een aanbeveling .
FOTO VAN FAM. SNOEYS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Familie Brandwijk, Sliedrecht op maandag 2 sep 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Na een uitgebreide voorlichting en deskundig advies van Evert Rop hebben wij een nieuwe keuken aangeschaft. Evert had goede ideeën. Het resultaat is prachtig geworden. Ook de montage is prima verlopen. Er was 1 plank licht beschadigd, deze is meteen besteld en later keurig netjes nageleverd.
FOTO VAN FAMILIE BRANDWIJK, SLIEDRECHT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Van Gelder op zondag 1 sep 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een badkamer gekocht bij grando Barendrecht. Vanaf het begint tot het eind super goed geholpen. De communicatie is goed en alles word besproken. De montage door Marco is echt vakwerk. We zijn super tevreden met de badkamer !!!
FOTO VAN VAN GELDER
Verlichting in badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed overleg”
Door Marielle op dinsdag 27 aug 2019 '19 | vestiging Hilversum
Wij hebben een keuken gekocht en zijn geadviseerd door Marja. Zeer tevreden over Marja, we hebben eigenlijk geen enkele opmerking. En dat is best opmerkelijk aangezien wij zelf zeer perfectionistisch zijn en er altijd ergens wel een foutje wordt gemaakt, was dat bij Marja niet het geval. Alles is in goed overleg gegaan. Ook de monteurs die de keuken hebben geplaatst zijn zeer kundig en gingen pas weg als alles keurig af was.
FOTO VAN MARIELLE
Keuken met apart kookdeel
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Max Kaptein op vrijdag 23 aug 2019 '19 | vestiging Hengelo OV
We zijn top geholpen door Marco. In totaal zo'n 3/4 bezoeken gehad omdat het best een moeilijke keuze was. 3 tekeningen, rustig nadenken en meedenken. Fijne er ervaring met ook nog eens een prachtig resultaat! Ook ervaren keuken montage
FOTO VAN MAX KAPTEIN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Arno op vrijdag 16 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
In Utrecht een keuken gekocht, zeer vriendelijk en deskundig advies gekregen. Verkoper dacht goed mee en verwerkte alles in het uiteindelijke ontwerp. Levering daags voor plaatsing ging super. Het plaatsen van de keuken werd door één monteur (NL) gedaan die verder netjes alles heeft geplaatst. Blij met het eindresultaat en tevreden over algehele traject dat verstreken is.
FOTO VAN ARNO
Keuken in hoek
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Pierre van Mierlo op donderdag 15 aug 2019 '19 | vestiging Tilburg
Toilet ruimte gekocht en laten plaatsen. Eerlijke prijs en prettig contact . Gemaakte afspraken worden nagekomen en aftersales is top. Zeer tevreden over montage door ervaren relaxte vakmensen.
FOTO VAN PIERRE VAN MIERLO
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carlo Tijs op donderdag 8 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij de grando in Utrecht. Ik heb in mijn leven al een paar keer vaker een keuken gekocht maar ik ben nog niet eerder zo fijn geholpen en vooral gehoord door de verkoper hier in Utrecht. Alle wensen worden doorgenomen en soms ook in overweging gebracht omdat door de ervaring daar vaak een ander/beter alternatief te krijgen is. Ik vond het echt een heel erg prettige ervaring. Nadat de keuken geplaatst was hebben wij een kleine lekkage gehad door de inbouw vaatwasser, ik heb dit de volgende dag gemeld en er werd meteen actie ondernomen om de fabrikant langs te laten komen om dit te laten verhelpen. Wij zijn zeer te vreden we komen hier zeker nog een keer terug voor de badkamer.
FOTO VAN CARLO TIJS
Keukenhoek
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Annette Toetenel op woensdag 7 aug 2019 '19 | vestiging Hengelo OV
Zeer prettig geholpen door Marcel Zeggelink, kundig en eerlijk advies, juiste levertijd, na plaatsing nog paar kleine dingetjes: hier netjes nog een keer voor terug geweest en keurig afgewerkt door Nico. Bedankt allemaal, onze complimenten! Heel blij met onze keuken!
FOTO VAN ANNETTE TOETENEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door fam. G. van Rossum op woensdag 7 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij wilden badkamer en toilet compleet vernieuwen na 25 jaar en aan de vereisten 'van het ouder worden' aanpassen.Dus niet alleen luxe, maar vooral functionaliteit. Hierin werd deskundig maar vooral ook prettig meegedacht, en ruim de tijd genomen, door onze adviseur Mw. Iris Boering. Het gehele proces van bestellen, afleveren en verbouwen verliep punctueel, en klantvriendelijk. De aannemer, de heer Jan Rijken, is zeer ervaren en ging met beleid en waarnodig overleg, te werk. Het resultaat is Grando-ioos!
FOTO VAN FAM. G. VAN ROSSUM
De badkamer
+ Toon extra foto van fam. G. van Rossum
REACTIE VAN FAM. G. VAN ROSSUM
tekst
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Sahin op dinsdag 6 aug 2019 '19 | vestiging Breda
Beste mensen, We hebben bij Grando in Breda een nieuwe keuken aangeschaft. We zijn door de gehele proces geholpen door Brahim. Deze heeft ons goed geholpen, geadviseerd en hij was altijd bereikbaar voor de vragen die we hadden. Alles is vlekkenloos verlopen zonder enige tegenslagen. Goede voorbereiding en de juiste vakmensen die de keuken hebben gezet. Bij deze wil ik Gerard ook bedanken voor het plaatsen van de keuken.
FOTO VAN FAM. SAHIN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door H.C. van Gulik op zondag 4 aug 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Ik heb een keuken gekocht. Helaas communicatiestoornissen na wijziging indeling keuken. Hierdoor heb ik extra kosten moeten maken door het opnieuw laten aanpassen van de elektriciteit. Tevens moeten wij de muur achter de keuken weer geheel bijwerken
FOTO VAN H.C. VAN GULIK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Peter van der Haagen op zaterdag 3 aug 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Prachtige keuken gekocht bij Jeff van Grando Heerhugowaard. We hebben best lang nagedacht hoe en wat we wilden en hebben het Jeff in het uiteindelijke ontwerp zeker niet gemakkelijk gemaakt. Jeff kwam met de juiste oplossingen, zelfs ' s nachts bedacht! In de uiteindelijke montage en afwerking heeft Jeff elke uitdaging vakkundig opgepakt en we zijn erg tevreden over het eindresultaat. Thnxs Jeff
FOTO VAN PETER VAN DER HAAGEN
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door M.v.d. Laan op vrijdag 2 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Ik heb een prachtige keuken gekocht bij Grando Utrecht. Ik ben super geholpen door Dhr. N. van der Laan. We zijn samen tot een prachtig plan gekomen op papier. En nu staat mijn keuken er net zo bij in het echt. Dit is gewoon super geregeld.
FOTO VAN M.V.D. LAAN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Bas en Judith op donderdag 1 aug 2019 '19 | vestiging Utrecht
Afgelopen week is onze nieuwe keuken geplaatst, we zijn er erg blij mee. Alles werkt naar behoren en de keuken ziet er prachtig uit. We hebben gekozen voor de Bora kookplaat en afzuigkap in één, die echt een aanrader is! Gedurende het proces was de adviseur vriendelijk en meedenkend en ook de monteurs waren vriendelijk en bekwaam. Wij raden Grando zeker aan als keukenzaak!
FOTO VAN BAS EN JUDITH
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Johan Haverhoek op vrijdag 19 jul 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben bij Grando Zwolle een complete badkamer gekocht. We werden in het begin al erg goed ontvangen en goed geholpen. Ook met de juiste keuzes maken. Ze dachten goed mee. Uiteindelijk besloten om onze badkamer hier te kopen waar we geen moment spijt van hebben gehad. Het monteren van de badkamer verliep erg goed. Erg vriendelijke monteurs die ook met je meedenken om de juiste keuzes te maken. Als de badkamer klaar is wordt alle zooi ook nog eens netjes allemaal meegenomen en wordt er nog een eindinspectie met de monteur gedaan of alles naar wens is. Daarna ben ik nog gebeld door Grando Zwolle om me te feliciteren met de badkamer en me veel plezier te wensen. Kortom ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf en zal het dan ook zeer zeker aanraden.
FOTO VAN JOHAN HAVERHOEK
Nieuwe douche
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Marcel op zaterdag 13 jul 2019 '19 | vestiging Groningen
We hebben een hoekkeuken gekocht met kookeiland en geplaatst door echt de beste monteur die je maar kan wensen. Wat een vakman.
FOTO VAN MARCEL
Keuken goed geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door M. de Jonge op zaterdag 13 jul 2019 '19 | vestiging Mijdrecht
We hebben een keuken gekocht bij Grando Mijdrecht op aanraden van een kennis. We zijn zeer tevreden over het advies, Rob Cohen luistert goed, denkt mee en komt zijn afspraken na. We genieten van onze prachtige keuken.
FOTO VAN M. DE JONGE
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Danny op donderdag 11 jul 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben voor de 2 maal binnen 2 jaar een keuken bij Grando gekocht. De eerste x hadden we een supper service. We zijn verhuisd en daar moest een nieuwe keuken in de keuze van winkel daar hoefde we niet lang over na te denken supper geholpen. Dank jullie wel we zijn blij met onze keuken.
FOTO VAN DANNY
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaring”
Door Will Dekkers (Pijnappels op donderdag 4 jul 2019 '19 | vestiging Son
Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Grando Son. Wij hebben hiermee een prima ervaring. Zijn voornamelijk geholpen door Ingrid, zij gaf ons goede adviezen/tips en ideeën, die bij ons zeer welkom waren. Alle werkzaamheden zijn goed op elkaar afgestemd. Wij genieten elke dag van onze mooie keuken en raden Grando Son zeker aan!!
FOTO VAN WILL DEKKERS (PIJNAPPELS
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Michael Hayes op maandag 1 jul 2019 '19 | vestiging Wormerveer
Wij hebben bij Grando Wormerveer een nieuwe keuken gekocht. Buiten de goede kwaliteit van de keuken en het gemak dat alle onderdelen in elkaar aangeleverd worden, wordt er ook nog eens goed meegedacht over het ontwerp van de keuken. Een perfecte indeling van je keuken is een must, je bent er bijna elke dag in bezig. De keuken is na enkele aanpassingen precies geworden wat wij ervan verwachtten. Er moest bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de brandveiligheid van het gasfornuis i.c.m. met de hoogte van de afzuigkap omdat wij een laag beginnend schuin dak hebben in de keuken. Hier is een hele mooie high-tech schuine afzuigkap voor geleverd, een top oplossing! En ook heel belangrijk de prijs: Wij hebben een betere deal kunnen maken dan bij andere keukenleveranciers, zelfs beter dan bij degene die de kasten uit elkaar levert en geen granieten blad kan leveren.
FOTO VAN MICHAEL HAYES
Uitgebreide keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Christine Kösters op vrijdag 28 jun 2019 '19 | vestiging Almelo
Ik heb een prachtige badkamer gekocht. De vestigingsmanager heeft mij fantastisch en zeer kundig geholpen. De badkamer voldoet aan al mijn verwachtingen en de afwerking is super!
FOTO VAN CHRISTINE KÖSTERS
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Rogier Kok op vrijdag 28 jun 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer bij Grando Keukens & Bad in Utrecht gekocht. Het gaat hier om een compleet nieuwe badkamer. We zijn in eerste instantie erg goed geholpen en we waren er in 2 gesprekken eigenlijk helemaal uit. Alles ging erg snel en de prijs was net. Na het inmeten moesten we nog 1 keertje terugkomen om wat details te bespreken (vanwege al bestaande vloerverwarming die erin moest blijven), maar daarvoor werd snel een flexibele oplossing gevonden. Vanaf dit moment is de communicatie heel erg goed verlopen, je wordt continu op de hoogte gehouden. De montage vond na ongeveer 3 maanden plaats, zoals van te voren afgesproken (geen vertraging). Montage is door een erg professioneel team gedaan. Monteurs zijn ZZP'ers, maar doen veel klussen voor Grando. Als er iets is, kon ik altijd direct terecht bij mijn verkoper - niet bij een klantenservice of ik hoefde geen algemeen Grando telefoonnummer bellen o.i.d. Antwoord kwam altijd binnen 24 uur. Telefonisch is Grando ook zeer goed bereikbaar. De badkamer was na 3,5 weken klaar. Er waren 3 weken afgesproken, maar tussendoor is de opleverdatum wel duidelijk gecommuniceerd. Ik heb het gevoel, dat de badkamer eerder af had kunnen zijn, want de monteurs zijn niet altijd langs gekomen - of ze kwamen voor een halve dag. Al met al een heel mooi resultaat - badkamer ziet er perfect uit - zoals we ons dat hadden voorgesteld. En zoals het ook verkocht is. Ik heb het gevoel dat, mochten er achteraf problemen ontstaan, deze snel zullen worden verholpen. Wij hebben een heel goed gevoel aan Grando Keukens & Bad Utrecht overgehouden. En komen hier absoluut terug in de toekomst voor een nieuwe keuken of bad.
FOTO VAN ROGIER KOK
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Hanke Van Koeverden op donderdag 27 jun 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer en keuken gekocht en zijn geholpen door Arno en Emanuel. Door de tekeningen in de winkel kregen we een goed beeld van hoe het eruit zou komen te zien. Het eindresultaat is prachtig geworden. Alles is netjes geplaatst en degene die de verbouwing hebben gedaan zijn echte vakmensen en dat is goed te zijn in het eindresultaat.
FOTO VAN HANKE VAN KOEVERDEN
Keuken langs de muur
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Hashemy op zondag 23 jun 2019 '19 | vestiging Doetinchem
Wij hebben een keuken inclusief inbouwapparatuur gekocht. De begeleiding was gedurende de koop, de montage en de afronding super.
FOTO VAN HASHEMY
Keuken inclusief apparatuur
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door G.J. Prijt op woensdag 19 jun 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Ik heb bij Grando Keuken en Bad in Amersfoort een nieuwe badkamer gekocht. Het werd tijd dat ik niet meer in bad wilde gaan douchen maar in een ruime inloopdouche. Ik kwam in de winkel van Grando Keukens en Bad in Amersfoort. Ik werd daar hartelijk ontvangen. Na wat rond te hebben gekeken heb ik besloten om hier een nieuwe badkamer te kopen. Ben hierbij goed begeleid door Grando keukens en Bad. Heb mijn wensen kenbaar gemaakt en op basis daarvan hebben zij mijn badkamer ontworpen. Zelf kon ik aangeven wanneer ik deze geïnstalleerd wilde hebben. Er kon zeer snel geleverd worden. Een afspraak was zo gemaakt. Tijdens de verbouw van mijn nieuwe badkamer liep ik tegen enkele dingen die niet helemaal volgens plan gingen. Deze problemen werden zeer vakkundig opgelost door de medewerkers van Grando Keuken en Bad Amersfoort. Nu douche ik in een ruime inloop douche met regenshower. Gewoon fantastisch!! Ik zou iedereen deze zaak willen aanraden.
FOTO VAN G.J. PRIJT
Deel badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door Bas van den Berg op woensdag 19 jun 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een keuken gekocht, die half april geplaatst is. Gelijktijdig hebben we via Grando de wanden laten stuken en vloertegels laten leggen. De werkzaamheden werden prima gepland en gecoördineerd door de adviseur van Grando. Verbeterpuntje is om tijdens de doorlooptijd (3 weken) contact te houden met de klant en te in formeren of alles naar wens verloopt. Verder zijn we prima geadviseerd en is er meegedacht. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn: een prachtige functionele keuken, waar we elke dag met plezier gebruik van maken.
FOTO VAN BAS VAN DEN BERG
Functionele keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door Jack en Corrie Verheijden op zondag 16 jun 2019 '19 | vestiging Bergambacht
Badkamer gekocht en laten installeren, vooraf 2x geweest om alle wensen door te spreken, geweldig geholpen en een goed luisterend oor, daarna door Netto Montage uit Gouda geïnstalleerd, alles liep op rolletjes, ook deze had een luisterend oor en heeft alle wensen uitgevoerd, zelfs na werktijd wordt er overleg gepleegd en wij zullen zeker als er een nieuwe keuken zou moeten komen voor dit bedrijf kiezen. Het is zeker een aanrader, vooral mbt installatie, alles wordt geregeld, je hoeft zelf nergens naar om te kijken.
FOTO VAN JACK EN CORRIE VERHEIJDEN
Resultaat toilet
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Berrie Groenland op zondag 16 jun 2019 '19 | vestiging Tilburg
Een keuken gekocht zeer goed geholpen verkoper dacht goed mee we hebben de keuken zelf geplaatst en tijdens dit proces ook nog goed geholpen door de verkoper.
Zeker aan te raden
FOTO VAN BERRIE GROENLAND
Deel van geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door N Steenman op zaterdag 15 jun 2019 '19 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een keuken gekocht, enorm tevreden en service is top. Veel ideeën aangedragen en tot een mooi resultaat gekomen. Kortom een fijn bedrijf met veel kennis.
FOTO VAN N STEENMAN
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Arnold & Marian Hageman op vrijdag 14 jun 2019 '19 | vestiging Doetinchem
Wij hebben een keuken bij Grando in Doetinchem uitgezocht/gekocht en we zijn daar erg klantvriendelijk ontvangen.Coen Poulus is erg ervaren, denkt met je mee en voorziet je van goed advies. Inmiddels is de keuken geplaatst en wij zijn er erg tevreden over. Er zijn nog wat restpuntjes, maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat ook die goed afgehandeld zullen worden.
FOTO VAN ARNOLD & MARIAN HAGEMAN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Liesbeth op vrijdag 14 jun 2019 '19 | vestiging Zaandam
Keuken...fijn geholpen en we zijn nog steeds helemaal blij met onze gave mooie keuken! Personeel allemaal heel vriendelijk en goed geïnformeerd en geluisterd naar onze wensen...het inbouwen van de keuken ging ook top!!en als ik vragen heb of wat te klagen word er geluisterd en gezocht naar een oplossing. Al met al dik tevreden dus! Ga zo door!
FOTO VAN LIESBETH
Keuken met visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettige ervaring”
Door Familie Sanders op donderdag 13 jun 2019 '19 | vestiging Uden
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Uden. Wij zijn zowel in het voortraject, als bij de installatie en de nazorg ontzettend goed geholpen door Grando. De klant staat echt voorop en dat is een zeer prettige ervaring.
FOTO VAN FAMILIE SANDERS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend gegaan”
Door MK op dinsdag 11 jun 2019 '19 | vestiging Wormerveer
Ruud Hoek heeft ons goed geadviseerd qua indeling en ook zeker een goede oplossing bedacht voor een lastige hoek in onze keuken. De kwaliteit vd keuken is ook heel goed. De aanbevolen Keukenmonteur heeft uitstekend werk geleverd. Kortom we zijn meer dan tevreden over de keuken en hoe we geholpen zijn.
FOTO VAN MK
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam Zweegers op zondag 9 jun 2019 '19 | vestiging Son
Wij hebben een keuken, badkamer, vloerverwarming, tegelvloer en schilderwerk laten uitvoeren door grando Son. Wij zijn er tevreden hoe er naar ons geluisterd is en meegedacht. En erg tevreden met planning, communicatie en eindresultaat.
FOTO VAN FAM ZWEEGERS
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Net werk”
Door Meekel- da Costa op vrijdag 31 mei 2019 '19 | vestiging Purmerend
Wij hebben een badkamer gekocht. Prachtig werk geleverd dankzij het team van aannemer J. Vega. Vriendelijk, behulpzaam en vooral heel netjes gewerkt.
FOTO VAN MEEKEL- DA COSTA
Onderdeel badkamer
REACTIE VAN MEEKEL-DA COSTA
Super blij met mijn badkamer! Team J. Vega zijn allemaal toppers zeer professioneel!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door Fam. Koper op dinsdag 28 mei 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben een keuken bij Grando Heerhugowaard gekocht. Vanaf het eerste bezoek aan de keuken zaak voelde het erg Goed. Goed geadviseerd en meedenkend. Jeff heeft een mooie tekening voor onze nieuwe keuken gemaakt. Later heeft Jeff de keuken zelf ingemeten. De Montage van de keuken is zeer netjes en Mooi afgewerkt. Tot slot komt Jeff zelf nog een laatste ronde kijken of alles naar wens is. Wij zijn helemaal blij met de nieuwe keuken en zullen Grando Heerhugowaard zeker aanbevelen.
FOTO VAN FAM. KOPER
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooi geworden”
Door Familie B&D op dinsdag 28 mei 2019 '19 | vestiging Hoofddorp
Onze ideeën zijn door Marco Mol vertaald in een prachtige keuken!
FOTO VAN FAMILIE B&D
Prachtige keuken
+ Toon extra foto van Familie B&D
Reactie of foto toevoegen
“Leuk contact”
Door Alyssa van Altena op zaterdag 25 mei 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken hier aangeschaft. Duidelijke communicatie, wensen icm budget werd goed naar gekeken wat haalbaar is. Er werd ruim de tijd voor ons genomen bij ieder bezoek. Naast de kundigheid was het ook enorm gezellig! Veel gelachen tijdens de bezoelen en super geholpen door Nick!
FOTO VAN ALYSSA VAN ALTENA
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos verlopen”
Door Loek Smits op vrijdag 24 mei 2019 '19 | vestiging Tilburg
Zeer mooie inbouwkeuken + keukeneiland gekocht. alles is vlekkeloos verlopen. eigenaar komt ná het plaatsen nog even kijken of alles naar wens is geweest om met gezamenlijke tevredenheid elkaar de hand te schudden.
FOTO VAN LOEK SMITS
Keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Naar volle tevredenheid”
Door Fam. Hofsteenge op vrijdag 24 mei 2019 '19 | vestiging Groningen
We hebben een keuken gekocht bij Grando Groningen en dit echt naar volle tevredenheid. Van begin tot eind TOP! Goed meedenkend met de klant en goed advies. Zou de volgende keer weer kiezen voor Grando en het ook aanraden aan een ieder die een keuken zoekt.
FOTO VAN FAM. HOFSTEENGE
U keuken
+ Toon extra foto van R.Hofsteenge
+ Toon extra foto van R.Hofsteenge
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Jack van rooijen op donderdag 23 mei 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben echt een prachtige keuken gekocht bij grando in Amersfoort. En zijn heel goed geholpen door Dinesh. Als wij onze badkamer gaan verbouwen gaan we zeker weer naar Grando in Amersfoort. Van mij krijgen ze een 10
FOTO VAN JACK VAN ROOIJEN
Keukne met ovencombinatie
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk geholpen”
Door Silvia en marcel op woensdag 22 mei 2019 '19 | vestiging Middelburg
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Middelburg, wij zijn supergoed/vriendelijk geholpen door Michel. Hij luisterde goed naar onze wensen en hield rekening met ons budget. De keuken is geinstaleerd door zeer vriendelijke monteurs ook echt vakmannen. Paste ter plekke oplossingen toe om het nog mooier te maken. Wij zijn heel blij met onze keuken en hebben vertrouwen in grando dat ze het zijpaneel wat nog miste nog komen plaatsen omhet helemaal af te maken.
FOTO VAN SILVIA EN MARCEL
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Marina op dinsdag 21 mei 2019 '19 | vestiging Barendrecht
Super mooie keuken geworden!, welke perfect bij het huis en bij ons past!.. wist goed wat ik wilde als eindresultaat, en de adviseur ging hierin mee, en gaf nog goede tips om het nog beter te krijgen! Chapeau
FOTO VAN MARINA
Keuken met fornuis
REACTIE VAN MARINA
Tegelzetter hebben we zelf geregeld, moet nog gebeuren..
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Mark de Wit op maandag 20 mei 2019 '19 | vestiging Bergambacht
Wij kochten een badkamer. Er is een aannemer aangeraden en wij zijn erg tevreden met het resultaat.
FOTO VAN MARK DE WIT
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter Slager op donderdag 16 mei 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben bij Grando Zwolle een badkamer gekocht en zijn hierbij uitstekend geholpen. Onze belangrijkste voorwaarde was dat de badkamer geplaatst zou worden begin april. Andere badkamer leveranciers konden ons dit niet garanderen. Deze belofte zijn ze uitstekend nagekomen, en zijn gestart op 2 april met de installatie van de badkamer. Tijdens het verkoopgesprek zijn we correct geholpen en er werd goed mee gedacht mbt onze wensen. De installatie is uitstekend verlopen. Tijdens de installatie bleek van een soort tegels te weinig zijn geleverd. Dit werd na een telefoontje met Grando Zwolle de volgende dag met spoesd nageleverd. Uitstekende service! Wij zijn zeer tevreden over de complete levering en service.
FOTO VAN PETER SLAGER
Uitstekende badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop showroomkeuken”
Door Anneke op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Naaldwijk
9 weken geleden gingen we ter inspiratie kijken in de showroom. Meteen is ons oog gevallen op een showroomkeuken. Die hebben we direct (na een half uur peinzen en twijfelen) gekocht. Na 8 weken is de keuken ingebouwd en sindsdien kunnen we lekker kokkerellen. Mooie aan de aankoop was dat zelfs nog aanpassingen mogelijk waren op de order, die reëel doorbelast werden. Het monteren kon afgestemd worden op het nog moeten slopen van onze oude keuken en aanpassingen van de leidingen in onze keukenruimte. Wat een service!
FOTO VAN ANNEKE
Keuken in twee tinten
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Sander de Jong op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Heerenveen
Wij zijn erg blij met het eindresultaat van de keuken. Vanaf het begin goed geholpen met het juiste advies en ze namen ook de tijd voor je. de bezorging van de keuken ging ook prima. Het monteren van de keuken ging mooi vlot door een ervaren monteur. Ga zo door Grando keukens. Zeker een aanrader om hier een keuken te kopen!
FOTO VAN SANDER DE JONG
Het eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Betonnen blad”
Door Truusje Soer-Vaartmans op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Breda
Plaatsingsweek keuken zonder overleg verplaatst, bij toeval achter gekomen. Aanrechtblad werd niet op tijd geleverd. Dit is een betonnen aanrechtblad van 4,35 mtr. Inductiekookplaat met afzuiging zou geïntegreerd zijn in het blad, niet dus. Met het oog op vele beschadigingen kan het blad niet meer vervangen worden. Voor een Godsvermogen een blad en inductieplaat die niet volgens afspraak zijn opgeleverd. Als compensatie kreeg mijn echtgenoot een doosje bonbons welke over was van de Pasen. Inductieplaat is geleverd zonder gebruiksaanwijzing en toont gebreken. Gemeld. Zou contact worden opgenomen door een monteur. Na 2,5 week nog steeds geen reactie.
FOTO VAN TRUUSJE SOER-VAARTMANS
Keukenkastjes met betonnen blad
REACTIE VAN TRUUSJE SOER-VAARTMANS
Inmiddels is er een monteur geweest voor de inductieplaat. Helaas is het niet mogelijk om het aanrechtblad op locatie aan te passen. Verder is de keuken prima. In goed overleg laten we het hierbij en ondernemen we verder geen stappen.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Steven en Kristina op woensdag 8 mei 2019 '19 | vestiging Zwolle
We hebben hier onze keuken laten samenstellen en tevens laten plaatsen. Van begin tot eind tot in de puntjes geregeld en totaal zorgeloos. Na het aangeven wat ons budget was hebben we samen gekeken naar de mooiste en beste opstelling qua werkblad, kastjes en apparatuur. Achter af nog het één en ander aanpassen was ook geen enkel probleem! Eventuele extra kosten werden in goed overleg aan ons voorgelegd. Pas na akkoord werd overgegaan tot bestellen. Dan het plaatsen van de keuken. Deze is geheel volgens afspraak uitgevoerd en tevens op de vooraf afgesproken data. Het resultaat mag er zijn, de keuken staat er super strak bij! Enige minpuntje in het geheel is de spoelbak welke aan de voorzijde (in het zicht) niet gepolijst was. Dit heeft Grando Zwolle daarentegen wel weer heel netjes opgelost door een geheel nieuwe spoelbak te laten maken. De oude spoelbak hoeft pas omgeruild te worden wanneer de nieuwe gereed is. Zeer nette oplossing dus. Al met al dus een zeer positieve ervaring met Grando Zwolle en in het bijzonder met onze contactpersoon Erwin welke nog een aantal keren bij ons thuis is komen kijken hoe de vorderingen met de keuken waren.
FOTO VAN STEVEN EN KRISTINA
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede hulp gehad”
Door Hans Heijdt op vrijdag 3 mei 2019 '19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Met behulp van verkoper Gert Kropf onze droomkeuken samen gesteld. Waar wij dachten dat bepaalde opties niet haalbaar waren voor ons, heeft Gert ons laten zien dat er veel mogelijk is.
FOTO VAN HANS HEIJDT
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jelte van de Kamp op donderdag 25 apr 2019 '19 | vestiging Zwolle
We hebben een keuken gekocht bij Grando Zwolle. Het idee wat we in ons hoofd hadden kwam daar precies zo op papier. De keuken hebben we zelf geplaatst. Levering van de keuken was erg netjes. Alles zat keurig verpakt en was goed gelabeld. Kortom Grando Zwolle is een absolute aanrader. Het contact met de winkel is ook erg prettig.
FOTO VAN JELTE VAN DE KAMP
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goede samenwerking”
Door Renate Middelveld op donderdag 25 apr 2019 '19 | vestiging Barendrecht
De wens een badkamer op zolder. Bouwen vanaf niks, dat bleek niet voor iedereen weggelegd. Bij Grando Barendrecht wel!! Er werd goed meegedacht in de winkel voor het ontwerp en thuis kwam Mathijs met zijn twee gouden handen. Ook tijdens het opbouwen en afwerken werd er steeds goed overlegd. Het resultaat is een prachtige, luxe, super strak afgewerkte badkamer. Wij zouden Grando in samenwerking met Mathijs iedereen aanraden!!
FOTO VAN RENATE MIDDELVELD
Strak afgewerkte badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door JM Lunenborg op zaterdag 20 apr 2019 '19 | vestiging Assen
Keuken gekocht, alleen de meubels. Inspiratie opgedaan via de website van Grando en de keuken ingetekend via het 3d tekenprogramma. Ontzettend goed geholpen door de medewerker. Denkt ook mee en is duidelijk en eerlijk. Ook dat we de apparatuur elders hebben gekocht was geen probleem. Daar werd zelfs over meegedacht bij bv de aanschaf van een Quooker en de rest van de apparatuur. Ook hebben we de keuken zelf geinstalleerd. Ook voor vragen tijdens de installatie was Grando bereikbaar en dacht mee. Kortom een uitgeklede keuken gekocht maar desondaks een uitstekende service!
FOTO VAN JM LUNENBORG
Zelf geinstalleerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door John op zaterdag 20 apr 2019 '19 | vestiging Groningen
Nieuwe keuken gekocht waarbij wij goed werden geadviseerd. De levering was op tijd, montage door de monteur Ryan was uitstekend. Deze man dacht in oplossingen, werkt snel en nauwkeurig en is ook nog een vriendelijk persoon. Kortom wij waren/zijn erg tevreden ondanks dat de keuken niet erg goedkoop was. (in vergelijking met andere zaken) maar goede service is onbetaalbaar!
FOTO VAN JOHN
Keuken langs de wand
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door dj. bolta op maandag 15 apr 2019 '19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We zijn erg goed geholpen bij het samenstellen van onze nieuwe keuken. De keuken is alles op tijd geleverd en goed gemonteerd.
FOTO VAN DJ. BOLTA
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Henny Boot op zaterdag 13 apr 2019 '19 | vestiging Naaldwijk
Een keuken aangekocht. Uitstekend geholpen. Vakmensen werken hier.
FOTO VAN HENNY BOOT
Resultaat van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat is fantastisch”
Door Guido Rossel op zaterdag 13 apr 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een mooie hoekkeuken gekocht, we hebben goed advies gekregen en zijn goed geholpen door Herman. Hij neemt de tijd legt alles goed uit en geeft vrijblijvend de offerte mee om er thuis rustig over na te denken. Het resultaat is fantastisch.
FOTO VAN GUIDO ROSSEL
Mooie hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies en begeleiding”
Door L. Saraber op zaterdag 13 apr 2019 '19 | vestiging Rotterdam
Prima advies en begeleiding bij de aankoop door dhr. Isik. De communicatie tijdens de installatie had beter gekund maar het resultaat is erg mooi geworden.
FOTO VAN L. SARABER
Badkamer met douchewand
Reactie of foto toevoegen
“Betonnen blad”
Door Houtgraaf op dinsdag 9 apr 2019 '19 | vestiging Wormerveer
Helaas niet goed geholpen toen we na anderhalf jaar met een klacht kwamen over ons betonnen aanrechtblad. Namen niet eens de moeite om zelf te komen kijken en verweten ons verkeerd gebruik van het aanrecht. Slechte service. Jammer. Geen goed aanrechtblad voor een hoop geld.
FOTO VAN HOUTGRAAF
Scheuren en oneffenheden in betonnen blad
Reactie of foto toevoegen
“Fijn team”
Door Peter Rietvelt op zaterdag 30 mrt 2019 '19 | vestiging Doetinchem
Modelkeuken uit de etalage, 's-morgens eerst een nieuwe keuken uitgezocht en na de lunch zagen we deze keuken staan in de showroom en zijn we weer opnieuw begonnen met het berekenen of deze keuken in ons huis zou passen. Je moet maar de tijd voor nemen en uittrekken, maar uiteindelijk is het een plaatje geworden. Dankzij de vakmanschap o.a. sloper, installateur, stukadoor, tegelzetter en de keukenzetter. Fijn team wat zeer goed samenwerkt en communiceert.
FOTO VAN PETER RIETVELT
Keuken met koof
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed advies”
Door Ellis en Hans Melkert op vrijdag 29 mrt 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Heerhugowaard, en zijn heel goed geadviseerd door Jeff. Ook de voorbereidende werkzaamheden en montage zijn goed verlopen door de bemiddeling van Jeff. Wij zijn helemaal blij met de nieuwe keuken en zullen Grando Heerhugowaard zeker aanbevelen.
FOTO VAN ELLIS EN HANS MELKERT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A. Sloothaak op donderdag 28 mrt 2019 '19 | vestiging Epe
Wy hebben een keuken gekocht by deze vestiging. Heel fyn geholpen door dhr Henk van Schoonhoven. Eerst een keuken uitgezocht die niet paste in onze ruimte. Henk heeft een mooie tekening gemaakt en dit paste. Dan het plaatsen. Dit waren echt vaklui. Zo netjes en keurig gewerkt. Al onze wensen werden gerealiseerd. Ze denken echt met je mee of komen met nuttige tips. We zyn zeer tevreden over het geleverde. Als er nog mensen zyn die op zoek zyn naar een keuken: ga eerst hier informeren.
FOTO VAN A. SLOOTHAAK
Keukenhoek
REACTIE VAN A. SLOOTHAAK
tekst
REACTIE VAN A. SLOOTHAAK
tekst
REACTIE VAN A. SLOOTHAAK
Na 3.5 maand wachten op herstel van een verkeerd deurtje van een kastje het volgende. Deze was niet goed maar zou snel hersteld worden. Helaas nog telkens niet gedaan. Wel beloven maar er gebeurt niks. Heel jammer na een positieve plaatsing op dit mankement na. Grando doe er iets aan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Liane woudboer- van den Berg op zondag 17 mrt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Erg blij zijn wij met onze nieuwe Keuken! Bij het ontwerpen is er goed mee gedacht. Bij de oplevering werd alles nog even nagelopen en uitgelegd. Toen er wat gedoe was met een bijna overspannen tegelzetter, is dit keurig afgehandeld. En achteraf werd er nagebeld of alles naar wens is en over er nog vragen waren.
FOTO VAN LIANE WOUDBOER- VAN DEN BERG
Goed ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Positief gevoel”
Door Martien op zondag 10 mrt 2019 '19 | vestiging Zaandam
Wij hebben een keuken gekocht bij grando Zaandam. Wij zijn hier heel goed en vriendelijk geholpen. Met de juiste kennis van zaken, daar kunnen de andere keukenwinkels in Zaandam wat van leren. Wij zijn namelijk 6 winkels af geweest waar wij geregeld nog geen eens zijn aangesproken! Alleen de communicatie na afleveren moet beter, dat is een klein smetje op de aankoop. Maar al met al een goed en positief gevoel bij de aankoop.
FOTO VAN MARTIEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst tevreden”
Door Tony De Craen op vrijdag 8 mrt 2019 '19 | vestiging Middelburg
Een keuken gekocht in de Grandowinkel te Middelburg. Zeer goede ontvangst, vriendelijke en behulpzame adviseurs. Onze oude keuken werd afgebroken, muren glad gemaakt edm. door een team van zeer ervaren monteurs. Alles werd geleverd en geïnstalleerd volgens afspraak. Een aanrader!
FOTO VAN TONY DE CRAEN
Reactie of foto toevoegen
“Keukenuitbreiding”
Door J van Sinttruije op dinsdag 5 mrt 2019 '19 | vestiging Barendrecht
We hebben een extra kast laten plaatsen in onze bestaande keuken die we bijna 6 jaar geleden gekocht hebben bij Evert Rop. We zijn er heel blij mee alsof het nooit anders geweest is fijn extra opbergruimte. Na een kijkje in de showroom overleg gehad of dat wat wij wilde geplaatst kon worden, onder genot van koffie en gebak alles besproken. Nu het er staat is het nog mooier!! Bedankt
FOTO VAN J VAN SINTTRUIJE
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Joke Zwart op zaterdag 2 mrt 2019 '19 | vestiging Wormerveer
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando . Zijn zeer goed geholpen door Jeroen en Ruud en volgens afspraak op tijd geleverd en alles zeer goed geplaatst. Zijn erg tevreden.
FOTO VAN JOKE ZWART
Hoek van de keuken
REACTIE VAN JOKE
Nieuwe foto
Reactie of foto toevoegen
“Topwerk”
Door Hester op woensdag 20 feb 2019 '19 | vestiging Amersfoort
We zijn eind dec bij grando Amersfoort binnengelopen om te kijken voor een badkamer en keuken, de badkamer is nu al inmiddels geplaatst en keurig opgeleverd. Van begin tot eind (begin alles uitgezocht met Samira erg goede adviezen gekregen van haar) daarna Dinesch die ons erg op ons gemak stelde ( we hadden nl soms in onze buurt wat mindere kanten gehoord van badkamers plaatsen) maar Dinesch stelde ons gerust en gaf zn woord! Wat echt is!!! De badkamer kwam op tijd, en toen kwamen de "mannen" (oa mustafa, Wim en nog meer) en met aannemer Turan van Assos!! Wat een topwerk, op donderdag begonnen met slopen, en een week later zat de badkamer erin!!! WoW,echt lof voor Turan die erg goed erop zat. We zijn erg tevreden met het eindresultaat en bevelen grando Amersfoort op badkamer gebied erg aan. ( keuken komt nog, als dat ook top is plaats is weer een recensie;)
FOTO VAN HESTER
Douche
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door anita op dinsdag 19 feb 2019 '19 | vestiging Hoorn NH
Wij hebben een keuken gekocht. We wisten precies wat we wel/niet wilden. De verkoper heeft goed met ons meegedacht en zo is onze droomkeuken gerealiseerd. Wij zijn supertevreden!
FOTO VAN ANITA
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wim en jannie de Wit op vrijdag 15 feb 2019 '19 | vestiging Heerhugowaard
Wij hebben een keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over de oriëntatie- de aankoop- en de leveringsfase. Zeer goed geïnformeerd, vragen werden plezierig en met kennis van zaken beantwoord, zonder dat we ons een moment onder druk gezet voelden.we zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
FOTO VAN WIM EN JANNIE DE WIT
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie van de badkamer”
Door Gerben Snapper op donderdag 14 feb 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Dinesh Birtanti heeft het ondernemershart op de juiste plaats. Bij de renovatie van onze badkamer was geen moeite hem teveel. Zo hier en daar hebben we onze discussies gehad maar uiteindelijk heeft hij zich volledig ingespannen om ons een gelukkige en tevreden klant te maken. En dat zijn we met onze mooie nieuwe badkamer!
FOTO VAN GERBEN SNAPPER
Onderdeel badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Wieger op vrijdag 1 feb 2019 '19 | vestiging Utrecht
Keuken gekocht is zeer mooi geworden en we zijn zeer goed geholpen
FOTO VAN WIEGER
Zeer mooi resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Luxe badkamer”
Door Petra Rebel op vrijdag 1 feb 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een luxebadkamer aangeschaft met echt wel moeilijke onderdelen. De adviseur heeft alles tot in de puntjes uitgezocht, heeft veel contact opgenomen met de bedrijven die onze spullen ouden leveren en heeft een goede aannemer bij ons geplaats. De mannen die de badkamer geplaatst hebben zijn super vaklui, zowel qua kennis als qua uitvoering.
FOTO VAN PETRA REBEL
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Cees Plooij op donderdag 31 jan 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Na eerder een badkamer te hebben gekocht bij Grando was nu de keuken en de vloer aan de beurt. De ervaring eerder was namelijk super, dat vergemakkelijkte de keus natuurlijk. Ook deze keer was het resultaat uitstekend, zowel de vloer als keuken zijn fantastisch geplaatst. Daarnaast werden alle afspraken netjes nagekomen. Complimenten aan Dinesh en zijn vakbekwame monteurs. Amersfoort is een aanrader.

Eerdere ervaring van 9 februari 2018: Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd door Dinesh Birtantie, de ondernemer van Grando Amersfoort. Het resultaat is verbluffend. De materialen zijn prachtig en het eindresultaat mag er zijn.
FOTO VAN CEES PLOOIJ
Resultaat keuken
+ Toon extra foto van Cees Plooij
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door Esther Takkenkamp op zondag 27 jan 2019 '19 | vestiging Doetinchem
We raden Grando Doetinchem zeer zeker aan. We hebben voor Grando gekozen vanwege de kwaliteit van de keukens, het grote aanbod in de showroom maar vooral vanwege de klantvriendelijkheid en de persoonlijke wijze waarop men omgaat met klanten, in tegenstelling tot sommige andere keukenaanbieders die er een agressieve benadering op na houden. Grando Doetinchem heeft een hoog serviceniveau en goede kennis van materialen. Een bedrijf dat de tijd voor je neemt, met creatieve ideeën komt en out of the box kan denken en bovenal kwaliteit levert! Mocht er iets zijn, dan lossen ze het voor je op. De klant is daar op alle gebieden koning en ze zijn pas blij als jij dat bent. Mochten we in de toekomst een badkamer nodig hebben, dan gaan we weer naar Grando Doetinchem!
FOTO VAN ESTHER TAKKENKAMP
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jack op zaterdag 26 jan 2019 '19 | vestiging Utrecht
Ik heb een keuken gekocht bij grando Utrecht. Iris heeft ons goed geadviseerd en ons uitstekend geholpen bij de keuze van kleur en kast. Wij zijn heel Blijker onze nieuwe kruken
FOTO VAN JACK
Keuken met kleurkeuze
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuken”
Door S.Rolvink op vrijdag 25 jan 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een mooie landelijke keuken met gestucte ombouw gekocht bij Grando Utrecht. Wij zijn daar door Emanuel en Iris top geholpen onder het genot van een lekker kopje koffie. De keuken monteur heeft samen met de stukadoor een mooi geheel bij ons neer gezet. Grando Utrecht bedankt wij zijn blij met onze keuken.
FOTO VAN S.ROLVINK
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Fam. Van de Pol op vrijdag 25 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Vanaf de oriëntatiefase tot en met de montage goede service gehad. Op vragen of opmerking werd adequaat door de vestiging gereageerd. In elke fase werd praktisch meegedacht. De verkoper kwam oprecht geïnteresseerd en enthousiast over. Hij kwam zelfs na de montage met een flesje wijn op bezoek om de keuken te bewonderen. Het montagebedrijf dat Grando had ingezet voor de plaatsing van de keuken was vakkundig, meedenkend en correct. Grando mag dan niet de goedkoopste zaak zijn, maar ze leveren wel kwaliteit en service. Dat zie je dan ook bij het degelijke eindresultaat. En dat is de prijs zeker waard. Het gaat tenslotte niet om een aankoop die je dagelijks doet. Een aanrader!
FOTO VAN FAM. VAN DE POL
Keuken met Portugese tegels
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en vlot”
Door A. Molegraaf op woensdag 23 jan 2019 '19 | vestiging Tilburg
Wij hebben een kookeiland met Bora inductiekookplaat en een Quooker gekocht, tevens een kastenwand met apparatuur een losse wandkast en een mooi televisiekastje. Wij zijn zeer tevreden over de service van Grando en de goede montage/installatie van de monteur. Het ging netjes en vlot.
FOTO VAN A. MOLEGRAAF
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede kennis van zaken”
Door Divera Heij op woensdag 16 jan 2019 '19 | vestiging Utrecht
We hebben hier een keuken & badkamer gekocht. Vanaf het eerste gesprek tot het laatste schroefje bij het plaatsen van de keuken, super geholpen. Mooie kwaliteit en goede kennis van zaken. Denken mee in oplossingen.
FOTO VAN DIVERA HEIJ
Onderdeel keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles netjes”
Door Willem Neehoff op vrijdag 11 jan 2019 '19 | vestiging Emmen
gekocht een complete nieuwe keuken , meerdere keukenzaken bezocht maar bij Grando in Emmen kregen wij het beste advies en er werd er ook tijd voor genomen werd goed mee gedacht en advies gegeven over de inrichting van de keuken.
correcte en complete levering van de keuken dus geen nalevering ook mijn complimenten voor de monteur die de keuken plaatste, werkt zeer netjes en waar nodig betrekt hij je er bij en geeft advies , werkt tot de laatste puntjes alles netjes af
FOTO VAN WILLEM NEEHOFF
Goed geadviseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Grando Utrecht is een aanrader”
Door Alies Schrage op dinsdag 8 jan 2019 '19 | vestiging Utrecht
Wij hebben in ons nieuwbouwhuis een keuken laten plaatsen en een keramische visgraat vloer laten leggen door Grando Utrecht. Wij vonden het best lastig om in huis waar nog niets is, een keuken en vloer te visualiseren. Emanuel van Grando heeft ons hierbij ontzettend goed geholpen en geadviseerd. Er is ruim de tijd voor ons genomen en door goede tekeningen te maken heeft Emanuel ons laten zien dat je van niets, iets heel moois kan maken. Al onze wensen zijn teruggekomen in het eindresultaat! Kortom; echt een droomkeuken en vloer! Wij adviseren Grando Utrecht dan ook bij iedereen aan!
FOTO VAN ALIES SCHRAGE
Keuken met visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Ton Hendriks op woensdag 19 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Renovatie keuken laten uitvoeren door Grando Amersfoort. Ze hebben puik werk verricht. Precies zoals ik wenste, en ook de monteurs Will en Jos hebben prima werk geleverd. Als m'n badkamer aan de beurt is, weet ik wel wie ik bel.
FOTO VAN TON HENDRIKS
Prima
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door Henk en Ella Wolfs op dinsdag 18 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
We hebben een complete KEUKEN gekocht bij Grando .... super geholpen door Dave en Herman...en super tevreden over de service en kennis van deze heren. Ook de levering en plaatsing van de KEUKEN verliep volgens de planning. Dus wij zijn zeer te spreken over Grando.
FOTO VAN HENK EN ELLA WOLFS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Genieten”
Door John op dinsdag 18 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Onze nieuwe keuken is enkele weken geleden geplaatst. Niet alles ging de eerste keer goed, soms ook buiten de schuld van Grando om. Maar Grando heeft steeds alles heel goed opgepakt en de problemen opgelost. We waarderen vooral de persoonlijke aandacht van het eerste tot het laatste contact. Nu kunnen we genieten van de keuken en krijgen we veel complimenten!
FOTO VAN JOHN
Veel complimenten voor de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Dennis op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben hier een keuken gekocht met kookeiland. De medewerkers hebben ons heel goed geholpen en mee gedacht, om een hele mooie keuken te realiseren. De afspraken werden goed nagekomen en alles was op tijd geleverd.
FOTO VAN DENNIS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke benadering”
Door Manon Albers op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Tilburg
Wij hebben bij Grando Tilburg een keuken gekocht. De persoonlijke benadering vonden wij erg prettig. We zijn goed geadviseerd en de keuken is helemaal naar wens. Toen de keuken stond kwam Herman zelfs langs bij ons thuis om te kijken. Top service! Een aanrader!
FOTO VAN MANON ALBERS
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Subliem geholpen”
Door Familie Groenewegen op zaterdag 15 dec 2018 '18 | vestiging Bergambacht
Keuken gekocht. Eenvoudig keukenblok, subliem geholpen en door enige prachtige aanpassingen hebben we nu een unieke betaalbare designkeuken. Persoonlijk advies, de meneer van de keuken kwam zelfs kijkje nemen tijdens het plaatsen. Ze namen de tijd om vragen te beantwoorden en belden snel terug wanneer ik belde en ze in gesprek waren. No nonsense, goed kijk op wat wij wilden, binnen ons budget!
FOTO VAN FAMILIE GROENEWEGEN
Keuken helemaal fijn
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Ingrid en Lex op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Door de prima ervaring tijdens de aankoop en plaatsing van onze eerste keuken, kwamen wij voor onze verhuizing automatisch weer terecht bij Grando. Wij hadden links en rechts natuurlijk ter voorbereiding ook wel een aantal andere leveranciers ter inspiratie bezocht. Wederom werden wij door bedrijfsleider Dinesh relaxed ontvangen en uitgebreid deskundig te woord gestaan. Uit al onze wensen werd er binnen het afgesproken budget een mooi 3D-ontwerp en een duidelijk gespecificeerde offerte gedestilleerd. Tijdens een heerlijk bereid avondmaal werden de verdere puntjes op de i gezet. Uiteindelijk zijn wij ook door alle andere medewerkers zeer vriendelijk, gastvrij en vakbekwaam geholpen. Wij zitten nu lekker te genieten in onze nieuwe woning met de fraaie Grando keuken, die zeer minutieus is geïnstalleerd door de perfectionistische en gezellige Wensley. Wij zijn ook meer dan tevreden over onze door Grando geplaatste, comfortabele, keramische tegelvloer.
FOTO VAN INGRID EN LEX
Minutieus geinstalleerde keuken
REACTIE VAN INGRID EN LEX
Hierbij de door Grando vakkundig gelegde, keramische tegelvloer.
Reactie of foto toevoegen
“Strak”
Door Rob op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben bij Grando in Amersfoort een nieuwe keuken, badkamer en tegelvloer voor de gehele beneden verdieping gekocht. Wat ons als eerste opviel was de gastvrije en professionele ontvangst in de showroom. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan keukens, badkamers en tegels op een prachtige manier gepresenteerd! We konden vrij snel onze keuze bepalen en kwamen tot een uitstekende deal. De spullen werden keurig zoals afgesproken geleverd en gemonteerd. Net als in de showroom wederom een uitstekende ervaring met de mensen die de montage voor hun rekening namen. Alles werd volgens een strakke planning met een uitstekende kwaliteit afgeleverd! Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan!
FOTO VAN ROB
Benedenvloer
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (69 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (31 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (42 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (35 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (79 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (29 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (18 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (27 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (32 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (10 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (28 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (33 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (116 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (15 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (34 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (29 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (59 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (49 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (88 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (85 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (99 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (20 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (86 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (18 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (71 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (25 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (64 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (103 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (84 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (62 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (115 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (38 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (55 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (59 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (24 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.