Feedback
8,7

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 2282 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1185 ervaringen
4 sterren840 ervaringen
3 sterren67 ervaringen
2 sterren57 ervaringen
1 ster106 ervaringen

Per vestiging:
“Was perfect”
Door Familie Kötter op zaterdag 19 sep 2020 20 | vestiging Hengelo OV
Hier dan het mooie resultaat�. Onze mooie keuken van Grando Hengelo!!
Vanaf het 1e moment dat wij bij Grando Hengelo naar binnen stapten, voelden wij ons op ons gemak. We werden vriendelijk ontvangen, deden ons verhaal en dit verhaal werd op papier gezet. Alles werd op tijd en compleet geleverd. Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat. Het goede advies en geduld van Marcel (Grando Hengelo) en de vakmanschap van Michel, die de keuken vakkundig  heeft geplaatst, heeft er toe geleid dat wij een geweldige keuken hebben gekregen.
FOTO VAN FAMILIE KÖTTER
Geweldige keuken
+ Toon extra foto van Familie Kötter
+ Toon extra foto van Familie Kötter
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Danique op maandag 14 sep 2020 20 | vestiging Utrecht
Blij met onze nieuwe badkamer. Goed geholpen in de showroom. Goed advies ter plekke. Uitvoering was gejaagd en rommelig. Zeer tevreden over de producten!
FOTO VAN DANIQUE
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Cora en Edward op zondag 13 sep 2020 20 | vestiging Utrecht
Nieuwe badkamer en toilet gekocht bij Grando Utrecht. We zijn prima begeleid door Nick van der Laan. De verbouwing, door Walter en Hans Vosmeer, verliep goed. Ze werkten erg netjes en waren in twee weken klaar. We zijn superblij met het resultaat!

Eerdere ervaring van 13 augustus 2019: Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Grando Utrecht. Zijn zeer goed geholpen en begeleid door Nick. Hij was ons vaste aanspreekpunt, wat heel prettig was. We werden goed op de hoogte gehouden over het hele proces. Konden met al onze vragen op opmerkingen bij hem terecht. De keuken werd in overleg geleverd en was compleet! Vervolgens werd in 5 dagen onze oude keuken verwijderd, al het leidingwerk gedaan en de nieuwe keuken geplaatst door Peter. Iemand die netjes werkt en zeer vakkundig is! We zijn erg blij met het resultaat. Kortom, een aanrader!
FOTO VAN CORA EN EDWARD
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Lang proces maar zeker tevreden”
Door Mischa De Vos op woensdag 9 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
We kochten twee badkamers en een keuken bij Serkan Can van Grando in Amersfoort. Dat was een groot succes: Serkan hielp ons uitstekend, tezamen met een geestige collega, die af en toe bijsprong. Ze dachten goed mee over wat wel niet kon en wat wel of niet handig was. Het hele proces duurde wat langer dan we verwachtten omdat vooral de levertijden lang zijn. Omdat de Quooker (dat is een hippe kraan) in de keuken niet direct werkte, moest een monteur twee keer langskomen. Uiteindelijk duurde het hele traject vanaf het eerste bezoek aan Grando tot aan een werkende kraan bijna 6 maanden. Maar ik zou je zeker adviseren naar Grando te gaan, en als het even kan in Amersfoort.
FOTO VAN MISCHA DE VOS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie gehad”
Door Marischa edelenbosch op maandag 7 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
We hadden een budget waar we niet boven konden gaan en daardoor was het lastig om een keuken uit te zoeken. We zijn goed geïnformeerd over de apparatuur en de kwaliteit van het blad en de kastjes. Uiteindelijk hebben we voor ons budget een prachtige keuken kunnen vinden met alles wat we wilden.
FOTO VAN MARISCHA EDELENBOSCH
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden mee”
Door Ronald van Calker op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Heerenveen
We hebben een keuken gekocht met o.a. een eiland, Quooker, combi-stoomoven en een inductiekookplaat. De verkoper (en collega's) waren zeer vriendelijk en vakkundig. De 3D schets was precies zoals het geworden is.
FOTO VAN RONALD VAN CALKER
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met resultaat”
Door Jeroen Van dijk op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Epe
Goede voorlichting, goed geluisterd naar onze wensen. Resultaat is super we zijn er erg blij mee .
FOTO VAN JEROEN VAN DIJK
Keuken met barretje
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Edgar op woensdag 2 sep 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Deskundig advies, duidelijke afspraken, en vakkundige montage. Kortom een aanrader als het gaat om een goede prijs/kwaliteit verhouding.
FOTO VAN EDGAR
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken net geplaatst”
Door Niek op dinsdag 1 sep 2020 20 | vestiging Zwolle
Wij waren voor onze uitbouw op zoek naar een nieuwe keuken. Bij deze zoektocht zijn we uitstekend geholpen door Bas. Vriendelijke en goede service in de winkel en daarnaast een goede service bij het leveren van de keuken.
FOTO VAN NIEK
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Rieneke van de Pol op zaterdag 29 aug 2020 20 | vestiging Heerenveen
We zijn bijzonder vriendelijk en deskundig geholpen door Menno en Karen bij Grando Heerenveen. De klant is koning is hier nog het credo, zonder in gladde verkooppraatjes te belanden (in verschillende andere keukenwinkels troffen we wel het type gladde verkoper). Gewoon duidelijke communicatie, er was veel mogelijk, goed meedenken. Ook toen we niet tevreden waren over de achterwand werd dit zonder problemen kosteloos opgelost. Werd daarna direct weer achteraan gebeld of het zo naar onze wens was. Een fijne zaak waar we niets negatiefs over kunnen zeggen. Goede service, fijne mensen.
FOTO VAN RIENEKE VAN DE POL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam”
Door Fam. de Jonge op donderdag 27 aug 2020 20 | vestiging Den Helder
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, waarbij we heel goed geadviseerd zijn. Er werd goed naar onze wensen gekeken en geluisterd. De keuken is op de afgesproken datum geleverd en geplaatst. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
FOTO VAN FAM. DE JONGE
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Fam. Wolthuizen op vrijdag 21 aug 2020 20 | vestiging Heerenveen
Onze zoektocht naar een nieuwe keuken bracht ons bij Grando Heerenveen, bij binnenkomst werden we vriendelijk verwelkomt en konden we ongestoord rondkijken. De vragen die we hadden werden keurig beantwoord zonder opdringerig te zijn.
Dit heeft ons doen besluiten onze keuken hier te kopen en een afspraak was snel gemaakt. Tijdens deze afspraak werd ruimschoots de tijd genomen om tot een eindresultaat te komen wat paste bij onze wensen. Inmiddels is onze keuken geplaatst en zijn wij super blij met hoe het geworden is.
FOTO VAN FAM. WOLTHUIZEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vlotte montage”
Door Diana op maandag 17 aug 2020 20 | vestiging Zwolle
Badkamer gekocht, prijs was het eerst niet helemaal, uiteindelijk naar andere opties gekeken welke achteraf eigenlijk beter en goedkoper waren. Zo goed kunnen slagen er werd echt meegedacht

Aanvulling ontvangen 18 augustus 2020: De badkamer is reeds geleverd en al twee weken gemonteerd. Alles werkt naar behoren en de montage ging ook vlot.
FOTO VAN DIANA
Gemonteerde wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken over kleine details”
Door Jeanette Bos op dinsdag 11 aug 2020 20 | vestiging Emmen
Erg blij met de service, resultaat en het advies over de aanschaf van mijn nieuwe keuken. Elk klein detail, waar je zelf geen rekening mee houdt of het moeilijk kan inschatten, wordt in mee gedacht. Voor een goed advies en de aanschaf van een nieuwe keuken ben je hier zeker op de juiste plek!
FOTO VAN JEANETTE BOS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Service zoals het hoort”
Door Vandana Doekhie op dinsdag 11 aug 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken, goede afwerking en top materialen en apparatuur. Ook de service vanuit Grando Amersfoort is zoals het hoort. Zeker aan te raden!
FOTO VAN VANDANA DOEKHIE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super mooi”
Door Fam Stuurman op maandag 10 aug 2020 20 | vestiging Doetinchem
Wij hebben enige tijd geleden een keuken bij Grando gekocht, de gang van zaken zoals ze vertelde is ook zo verlopen. De keuken is super mooi geworden.
FOTO VAN FAM STUURMAN
Keuken met half eiland
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Martin Witteveen op woensdag 29 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer goed geholpen door de eigenaar Dinesh, eindelijk iemand die mee dacht en met zeer mooie oplossing kwam voor ons nieuwe appartement in Amstelveen. Ook het plaatsen - wat soms nog wel eens een ding kan zijn - is uitgevoerd door een team waar niets te veel voor was. Kortom een aanrader!
FOTO VAN MARTIN WITTEVEEN
Eiland
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing keuken super verlopen”
Door Rick de Jong op zondag 26 jul 2020 20 | vestiging Tilburg
Vorig jaar hebben we bij Grandoo Tilburg onze keuken aangeschaft en ook via hun laten plaatsen. We zijn geholpen door Dave en die heeft samen gekeken naar de mogelijkheden in ons nieuwe huis en heeft een keuken ontworpen die we zelf nooit hadden kunnen bedenken en aan al onze wensen en dromen voldeed. Ook de plaatsing van de keuken is super verlopen na een halve dag hard werken hadden de mannen de keuken netjes neergezet en alles aangesloten. De volgende keuken zullen we zeker weer bij Grando tilburg aanschaffen.
FOTO VAN RICK DE JONG
Keuken met fornuis
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Rene Mijnen op woensdag 22 jul 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Complete keuken uitgezocht en aangeschaft inclusief montage, prima advies gehad en zeer behulpzaam personeel.
FOTO VAN RENE MIJNEN
Geplaatste nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gedreven monteur”
Door Endenburg op maandag 20 jul 2020 20 | vestiging Rotterdam
De badkamer is in 2 weken geplaatst. De gedrevenheid van de monteur dwingt respect af. Perfect tegelwerk werk geleverd.
FOTO VAN ENDENBURG
Badkamer met wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Jan van Riel Almere op maandag 13 jul 2020 20 | vestiging Lelystad
we hebben een prachtige badkamer en wc gekregen , prima in orde , kan het aanbevelen

Aanvulling ontvangen 20 juli 2020: Wij hebben een nieuwe badkamer en wc laten installeren door Grando Lelystad, in het begin liep hier niet lekker maar dat was niet de schuld van Grando maar invoer problemen vanuit Italie o.a. de tegels kwamen maar niet , maar is later allemaal recht getrokken , maar was wel spannend . dank aan Hen-drik , van Grando Lelystad , monteurs Jan , Rob en Adam. jullie hebben goed en mooi werk afgeleverd , nogmaals dank.
FOTO VAN JAN VAN RIEL ALMERE
Wastafel
+ Toon extra foto van Jan van Riel Almere
+ Toon extra foto van Jan van Riel Almere
+ Toon extra foto van Jan van Riel Almere
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Tamara Wieman op donderdag 9 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
We zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken. In de winkel zijn we zeer goed geholpen in het maken van onze keuze. Ze namen echt de tijd voor ons en kwamen met hele goede ideeën, waar wij zelf nooit aan gedacht hadden. De communicatie was goed en ze kwamen hun afspraken na. De levering was zoals afgesproken. De keuken is zeer netjes geplaatst, met oog voor detail. Conclusie, we genieten elke dag weer van onze prachtige keuken.
FOTO VAN TAMARA WIEMAN
U keuken
+ Toon extra foto van Tamara Wieman
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Omar & Kelly op zondag 5 jul 2020 20 | vestiging Purmerend
In december '19 zijn wij bij Grando Purmerend langsgegaan om ons te oriënteren voor een keuken in ons huis. Verder als deze vestiging zijn we niet gekomen omdat we meteen verliefd werden op een van de eerste keukens die we in de showroom zagen staan. Helaas is onze keuken na 5 maanden pas een keer af. Op 10 februari '20 werd onze keuken geplaatst. Dit ging allemaal goed tot de monteur bijna klaar was en wij zagen dat ons werkblad, waarvan een harde eis was dat de wasbak verzonken in het blad zou liggen, niet verzonken was! Diezelfde dag met Grando gebeld en werd ons verteld dat zij zich aan hun afspraak hebben gehouden en geleverd hebben wat wij besteld hadden. Nou, volgens het boekje waar alles uit werd besteld klopte het misschien wel, praktijk was echter anders. Dit was door een vertaal fout in hun catalogus, hier mogen wij niet de dupe van zijn. Ze hebben na aanhouden van onze kant uiteindelijk besloten kosteloos het werkblad en wasbak vervangen. We hebben toen ongeveer 2 maanden moeten wachten op ons nieuwe werkblad en achterwand. Dit was omdat wij een bruikbare keuken hadden en daardoor minder prioriteit kregen als mensen die met wat dringendere problemen zaten. Uiteindelijk was het werkblad en achterwand heel snel vervangen, top! Helaas was een deel van de achterwand te klein besteld of verkeerd geleverd, keuken nog steeds niet af... Op dat kleine deel hebben wij weer 5 weken kunnen wachten tot deze bij hun werd geleverd. Uiteindelijk 30 juni is de keuken af en kunnen wij beginnen met tegelen. Dit heeft helaas te lang mogen duren voordat we hier aan konden beginnen. Uiteindelijk wel een mooie keuken geworden.
FOTO VAN OMAR & KELLY
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Paula Maas op zondag 5 jul 2020 20 | vestiging Purmerend
Voorlichting en begeleiding was heel prettig. De afspraken met externe partijen liep iets minder qua planning. Maar zaten midden in de corona lockdown, en viel het achteraf allemaal mee. Keuken staat super netjes geplaatst. Een deur lijst was bij levering beschadigd, en deze is binnen 10 dagen vervangen. Top gedaan... Over twee jaar de badkamer, en we lopen zeker bij jullie als eerste binnen.
FOTO VAN PAULA MAAS
Keuken tijdens de plaatsing
Reactie of foto toevoegen
“Keuken netjes geplaatst”
Door Peter Langenkamp op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
In goed overleg een mooie keuken samengesteld. Ook voor de apparatuur zijn prima prijzen overeengekomen. Inmeten van de keuken is snel en secuur gedaan. Duidelijk leidingadvies maakt dat het voorbereidend werk goed uitgevoerd kon worden. Meest verrassend was het plaatsen van de keuken. André gaat voortvarend en deskundig te werk en overlegt waar nodig en geeft goed advies. Keuken is zeer netjes geplaatst en voor mij boven verwachting. Top!!! Zou Grando Utrecht aan iedereen willen adviseren.
FOTO VAN PETER LANGENKAMP
Keuken aan twee zijden
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Ger Bloemberg op vrijdag 3 jul 2020 20 | vestiging Wormerveer
Pas geleden een nieuwe keuken gekocht in Wormerveer. Zijn heel fijn geholpen door Ruud Hoek die goed heeft geluisterd naar onze wensen en daar een prachtige keuken bij heeft samengesteld. Ook heeft hij meegedacht mbt de ideale indeling. Wij zijn uitermate tevreden en het resultaat is prachtig. Ruud nogmaals bedankt.
FOTO VAN GER BLOEMBERG
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Harde werkers”
Door Laura op donderdag 2 jul 2020 20 | vestiging Utrecht
Goed geholpen in de winkel, snelle levering en plaatsing, hardwerkende monteurs.
Tip: soms ontbreekt communicatie tussen de verschillende vakmannen onderling, echter wordt dit wel snel opgelost.
FOTO VAN LAURA
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer naar de laatste mode”
Door Carolien slob-van der Sanden op maandag 29 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn op de eerste dag goed te woord gestaan,door Umit Isik. Hij nam de tijd. Er werd een goed plan bedacht, waarin al onze wensen werden gebruikt. Als iets niet kon, of erg duur uitviel was hij daar duidelijk over. We kregen de tijd om na te denken. Uiteindelijk nog een paar veranderingen gemaakt. De onderaannnemer heeft met zijn team heel goed werk afgeleverd. Zij waren vriendelijk en professioneel. Alle afspraken werden nagekomen. Wij zijn nooit voor verrassingen komen te staan. Zo hebben wij nu een badkamer helemaal naar de laatste mode en enorm naar onze zin.
FOTO VAN CAROLIEN SLOB-VAN DER SANDEN
Reactie of foto toevoegen
“Bijzondere badkamer”
Door René Camp op zaterdag 27 jun 2020 20 | vestiging Heerhugowaard
Badkamer: met Anja betrokken bij het ontwerp, Jeff als soepele onderhandelaar bij de financiën en mijn vrouw Agnes als het Brein, bleek al snel dat dit geen standaard badkamer ging worden.Grijze Italiaanse vloertegels, ook aan de wanden, houtelementen aan de muur en bij de door Patrick, een van de installateurs, ontworpen kantelkastjes voor wasgoed en voor handdoeken. Zwart design voor douchekop, toilet plus toebehoren waardoor stijl en functie heel mooi samenvallen. Maar, bij zo'n ontwerp hangt veel af van de installateurs die de uitvoering moeten doen. Leroy en Patrick ontpopten zich als deskundige, heel prettig meedenkende installateurs. Goed omgaand met improvisatiemomenten. En wat een zuivere planning (Leroy).Niet: "om vier uur naar huis" maar :" als het werk voor de dag " rond" is zijn we klaar". En in de pauzes gingen de koffiegesprekjes ook nog wel eens over meer dan " wanneer is het klaar" en " schiet het al op". We hadden die jongens ruim drie weken over de vloer dus dan is dat ook wel prettig. Anja en Jeff ( van Grando) zijn toen het helemaal af was, even komen kijken hoe het is geworden.
FOTO VAN RENÉ CAMP
Bijzondere wastafel
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Anita Mantel op dinsdag 23 jun 2020 20 | vestiging Hoorn NH
In december 2019 hebben wij de badkamer uitgezocht. We konden al een datum plannen, zelfs onder voorbehoud van financiering. We zijn continu op de hoogte gehouden, wanneer er een wijziging was. Tijdens de verbouwing had één van de monteurs privé een ongeval gehad, waardoor er uitstel was aan gevraagd. Wij zijn daar goed over geïnformeerd en de tweede monteur heeft onwijs hard gewerkt om zo min mogelijk vertraging op te lopen. Ze hebben meegedacht, geholpen bij het oplossen van de lekkage en het was heel gezellig. Ik raad Grando aan.
FOTO VAN ANITA MANTEL
Douche en toilet
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Pieter-Bas van den Heuvel op woensdag 17 jun 2020 20 | vestiging Utrecht
Het was een zeer fijne ervaring om een keuken bij Grando te bestellen. We zijn zeer klantvriendelijk geholpen en zeer goed ingelicht over alles. Daarbij klopte de planning precies en zijn we heel blij met de keuken!
FOTO VAN PIETER-BAS VAN DEN HEUVEL
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg prettig”
Door v Rijs op zondag 14 jun 2020 20 | vestiging Purmerend
Hele goede service! Met behulp van Jeremy een mooie en fijne keuken kunnen kopen. Na het bezoeken van een aantal keukenbedrijven voelde het bij Grando Keukens in Purmerend direct heel goed. Erg prettig om op je gemak gesteld te worden door iemand die meekijkt en deskundig advies kan geven.
FOTO VAN V RIJS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Wij zijn super goed geholpen”
Door Peter en Gabrielle Oosterbaan op maandag 8 jun 2020 20 | vestiging Lelystad
Wij zijn super goed geholpen door irene verheul deze weet waar ze voor staat echt aan te raden.
FOTO VAN PETER EN GABRIELLE OOSTERBAAN
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht”
Door Raymond Arrias op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wat ben ik ontzettend blij met de keuken zoals hij geworden is! Onze zeer sympathieke keuken adviseur-eigenaar Dinesh Birtantie heeft uitgebreid de tijd genomen en goed geluisterd naar mijn wensen. Dinesh kwam met een super ontwerp en de keuken had ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De vriendelijke monteurs hebben hard gewerkt en onze keuken met grote kunde, netheid en voorzichtigheid geplaatst. Ik geniet elke dag van deze geweldige keuken! Grando Keukens & Bad Amersfoort is een regelrechte aanrader. Klantgerichtheid en service staan bij Dinesh hoog in het vaandel! Mijn volgende keuken zou ik zeker weer bij dit bedrijf kopen.
FOTO VAN RAYMOND ARRIAS
Eilandkeuken
+ Toon extra foto van Raymond Arrias
+ Toon extra foto van Raymond Arrias
Reactie of foto toevoegen
“Positieve uitzondering”
Door Rene de Graaf op woensdag 3 jun 2020 20 | vestiging Zwolle
Een badkamer vervangen, met tegenzin op bezoek bij badkamerleveranciers voor saaie en vervelende verkoopgesprekken. En als we maar niet bij Mandemakers terecht komen, de recensies zijn vaak niet heel bemoedigend. Wij kozen voor Grando Zwolle, toch ook onderdeel van Mandemakers maar dan het franchise concept. Je doet dus zaken met de lokale ondernemer. In Zwollle is dat Bas Velzing, een nuchtere en duidelijke adviseur die duidelijk aangeeft wat wel en niet kan in wens en prijs. Wij kozen op gevoel en dus voor Bas, het is geworden zoals het bedacht is en binnen het budget. Grando Zwolle is een positieve uitzondering in keuken en badkamerland. Houdt dat vol!
FOTO VAN RENE DE GRAAF
Geleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Gemoedelijk”
Door Fam otten gemert op dinsdag 2 jun 2020 20 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Nadat cindy bij mij thuis naar de situatie is komen kijken is er uiteindelijk een keuken uitgerold die helemaal naar onze wens is nog even naar hoogvliet om de puntjes op de i te zetten goed advies in een gemoedelijke sfeer en er wordt op alle fronten meegedacht uiteindelijk gekocht en keurig op tijd geleverd en geplaatst monteur maikel een gepassioneerd vakman die de kneepjes van het vak goed beheerst. Kortom een aanrader Grando Hoogvliet
FOTO VAN FAM OTTEN GEMERT
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Marco Oostland op maandag 1 jun 2020 20 | vestiging Zwolle
Al 2 maanden kunnen wij genieten van onze prachtige keuken, gekocht bij Grando te Zwolle. Wij zijn met een schets en budget naar Bas toe gestapt en na een aantal aanpassingen heeft hij een keuken ontworpen dat voldoet aan onze wensen. Wij kijken terug op een goede samenwerking, communicatie en zijn bovenal tevreden over de goede service. Bas en Grando, nogmaals bedankt!
FOTO VAN MARCO OOSTLAND
Keuken met eiland en bar
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Danielle paasen op maandag 1 jun 2020 20 | vestiging Rotterdam
Goed geholpen door Grando top. De keuken die we hebben was echt top levering keurig op tijd en de monteurs vakmensen nogmaals top.
FOTO VAN DANIELLE PAASEN
+ Toon extra foto van Danielle paasen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Natasja Vasterink op maandag 1 jun 2020 20 | vestiging Uden
Goede service tijdens aankoop, tijd van bestellen en leveren, goed op de hoogte gehouden. Leveren perfect gegaan, plaatsen van de keuken werd gedaan door een kundige, precieze monteur. Zeer tevreden
FOTO VAN NATASJA VASTERINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door W. van Schaardenburg op woensdag 27 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Volledige keuken aangekocht. Goede begeleiding tijdens proces. Kwamen nav inmeten nog enkele kosten bij helaas. Contact verliep niet altijd vlekkeloos.
FOTO VAN W. VAN SCHAARDENBURG
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Bert op dinsdag 26 mei 2020 20 | vestiging Hoorn NH
Keurig geholpen, wij hebben een keukenrenovatie gedaan. En alles is naar tevredenheid verlopen.
FOTO VAN BERT
Kookplaat met blad
Reactie of foto toevoegen
“Topklasse”
Door Hanneke van Wageningen op maandag 25 mei 2020 20 | vestiging Barendrecht
We hebben een badkamer en toilet gekocht. Tijdens het eerste bezoek zijn wij zo goed geadviseerd, we waren enthousiast en vonden het niet meer nodig om een tweede winkel te bezoeken onze keuze was bepaald. De oplevering was perfect identiek aan de 3D tekeningen top klasse.
FOTO VAN HANNEKE VAN WAGENINGEN
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Open en informeel”
Door Smans/Teurlings op maandag 25 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Over de hele linie een duidelijk en eerlijk verhaal waarbij duidelijk afspraak is afspraak wordt gehanteerd. Open en informele sfeer zonder een opdringerige sfeer.
FOTO VAN SMANS/TEURLINGS
Eindresultaat keuken
Reactie of foto toevoegen
“Op ons gemak”
Door Hermien Janssens op maandag 25 mei 2020 20 | vestiging Barendrecht
Vorig jaar besloten mijn vriend en ik om een nieuwe keuken aan te schaffen. Een grote, spannende aankoop. Bij Grando voelden wij ons direct op ons gemak. Michelle heeft ons uitermate goed geholpen bij het ontwerpen van onze droomkeuken. Ze dacht mee over de kleinste details en kwam met creatieve oplossingen. Tot en met het plaatsen is alles voorspoedig verlopen. Wij bevelen Grando Barendrecht aan iedereen aan!
FOTO VAN HERMIEN JANSSENS
Keuken aan twee zijden
REACTIE VAN OSCAR
Mag ik weten wat jullie voor deze keuken betaald hebben? Groeten Oscar
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Arjan en Carola op zaterdag 23 mei 2020 20 | vestiging Emmen
We zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Goed en uitgebreid advies gekregen van Jeroen Bik. Ze nemen de tijd voor je en zijn klantvriendelijk!. Keuken is afgelopen maandag geplaatst door De Kombuis keukenmontage en we zijn ook erg tevreden over de levering en plaatsing. Wij zullen zeker Grando Emmen aanraden!!
FOTO VAN ARJAN EN CAROLA
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door Annemieke op woensdag 20 mei 2020 20 | vestiging Hoorn NH
We hebben diverse winkels bezocht maar konden bij Grando goed slagen. Omdat we best wat specifieke wensen hadden was het voor ons belangrijk dat er meegedacht werd om, binnen ons budget, toch alles voor elkaar te krijgen. De montage was binnen een dag voor elkaar. Ontzettend tevreden!
FOTO VAN ANNEMIEKE
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Olivier & Esmé op dinsdag 19 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Eigenlijk waren we van plan onze keuken zelf te bouwen, maar nadat een vriend enthousiast was over zijn nieuwe keuken van Grando hebben we toch een bezoek gebracht. Gelukkig maar, want van begin tot eind zijn we super geholpen; met het ontwerp, een eerlijk advies, een goede prijs en service met nazorg. Al met al super tevreden!
FOTO VAN OLIVIER & ESMÉ
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Attent”
Door Ingrid + Dirk v 't Hullenaar op donderdag 14 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
In november 2017 gingen we voor een keuken kijken en hadden er de volgende dag al een besteld, ondanks dat ons huis nog grondig verbouwd moest worden. En we wisten het zeker: het wordt er een met kookeiland! Onze bestelling mocht 2 jaar in optie. Na de intensieve verbouwing van bijna 2 jaar, bleek een hoekopstelling met een andere kleur toch beter uit te komen. Geen probleem bij Grando Tilburg. Met het grootste gemak kwam er een nieuwe 3D-tekening naar onze smaak uit de computer van de kundige medewerker. Mijn 'handy-man' werkt secuur, dus in goed overleg plaatsten we de keuken zelf. We hebben er de tijd voor genomen en alles paste perfect. De combi-oven werd zonder probleem geruild, want de glazen deur had het transport niet overleefd. Dit zagen we pas na enkele weken, toen we daadwerkelijk de keuken uit gingen pakken. Ook geen probleem bij Grando Tilburg.
En nu de keuken helemaal af is, kwam Dave bij ons thuis een kijkje nemen naar het resultaat, met een attentie. Erg attent!
FOTO VAN INGRID + DIRK V 'T HULLENAAR
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Kundig en flexibel”
Door Marc Jaegers op donderdag 14 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Op zoek naar een nieuwe keuken hebben we een afspraak gemaakt in de showroom in Tilburg. En in de showroom werden we op slag verliefd op onze groene keuken! Dave heeft prima geluisterd naar onze wensen en we zijn meer dan tevreden met het eindresultaat, wat een prachtige keuken hebben we staan! Zelfs nog mooier dan die waar we in de showroom op zijn gevallen. De service van Grando is prima, de montage en installatie erg vakkundig en flexibel, kortom: een aanrader.
FOTO VAN MARC JAEGERS
Gemonteerde keuken
+ Toon extra foto van Marc Jaegers
Reactie of foto toevoegen
“Alles op alles gezet”
Door Arjan Neijensteijn op dinsdag 12 mei 2020 20 | vestiging Zwolle
We zijn erg blij met de service en resultaat van de kwaliteit van de badkamer. Ook de levering was erg goed. alles werd nog een keer extra gecontroleerd om zeker te zijn dat er geen schroefje ontbrak en geen krasje op het glaswerk zou zitten.
Wat me bij zal blijven is dat bij een tekort aan tegels Grando alles op alles heeft gezet om zo snel mogelijk extra tegels te leveren, zelfs buiten kantooruren.
FOTO VAN ARJAN NEIJENSTEIJN
Resultaat badkamer
+ Toon extra foto van Arjan Neijensteijn
+ Toon extra foto van Arjan Neijensteijn
+ Toon extra foto van Arjan Neijensteijn
+ Toon extra foto van Arjan Neijensteijn
+ Toon extra foto van Arjan Neijensteijn
Reactie of foto toevoegen
“Netjes afgewerkt”
Door E. Bartelds op dinsdag 12 mei 2020 20 | vestiging Wormerveer
Bij het eerste gesprek al vriendelijk geholpen door Ruud Hoek. Samen hebben we naar onze wensen en de mogelijkheden gekeken. Na een paar weken het definitieve ontwerp en de offerte gemaakt. En besloten om onze derde keuken ook bij Grando Keukens te kopen. Met een kleine vertraging is de keuken geleverd en ingebouwd door zeer kundige installateurs. Alles is netjes afgewerkt en de keuken is precies zoals we hem hadden voorgesteld (mede op basis van de 3D tekening). Voor een volgende keuken gaan we in ieder geval weer bij Grando Keukens Wormerveer langs!
FOTO VAN E. BARTELDS
Hoekkeuken
+ Toon extra foto van E. Bartelds
Reactie of foto toevoegen
“Spreekt voor zich”
Door Inge Brunt op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een Badkamer laten plaatsen door Grando Amersfoort. Grando was de eerste winkel waar we heen zijn gegaan en we zijn ook niet meer verder wezen kijken. Umit Isik nam alle tijd voor ons en dacht goed mee om onze wensen in een echte badkamer te veranderen. Alles werd duidelijk uitgelegd en in een rondje door de mooie showroom liet hij ons alles zien wat mogelijk was. Door de 3D tekening kregen we ook een goed beeld van het eindresultaat. De opgegeven planning werd ook netjes gevolgd. De mensen die de badkamer kwamen plaatsen werken netjes en overlegden alles. Umit Isik belde tussendoor nog een aantal keer om te horen of alles naar wens ging. Echt top! De foto's spreken voor zich denk ik!
FOTO VAN INGE BRUNT
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door J.Coufreur op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Rotterdam
Ben uitstekend geholpen goede uitleg over de keuken die we hebben gekocht komen afspraken na de keuken was op tijd binnen en netjes geplaatst we hadden met uitpakken geen beschadigen was goed verpakt
FOTO VAN J.COUFREUR
Zelfgeplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Toppie”
Door Biep op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Super geholpen bij het uitzoeken van onze badkamer. Grando heeft onze badkamer geweldig verbouwd, wij hadden een badkamer zonder toilet en nu dankzij Grando een badkamer met toilet helemaal toppie.
FOTO VAN BIEP
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door Leontine Helmer op zaterdag 9 mei 2020 20 | vestiging Wormerveer
Een jaar geleden liepen we nietsvermoedend. Alleen denkend we hebben een nieuwe keuken nodig in ons nieuwe huis. Want degene die we hadden is/ was 40 jaar oud. En dat er een dragende muur uit ging. Zodat de keuken meer bij het huis werd betrokken. We kijken rond en worden geholpen door Ruud. Ons budget jaa een goeie. Weten wij veel. Maar we gaven je de vrije hand om onze keuken te ontwerpen. En het resultaat mag er zijn. Na vertraging met verbouwen keuken uit gesteld. Uiteindelijk kon dat niet langer. Dan maar bezorgen en in de woonkamer zetten. Waar die een paar maanden heeft gestaan voordat we hem zelf konden plaatsen. En we konden hem eindelijk plaatsen. Alles zat erin laatste blad ging erop en we willen de inductie erin zetten komen we erachter dat het gat in het blad te klein is. Wij Balen, maar Ruud heeft het voor ons netjes opgelost. Een jaar na dato kregen we een nieuw blad kosteloos. En die werd binnen 3 weken geleverd. Ik blij, wij blij. De keuken is af en zoals je ziet een plaatje geworden.
FOTO VAN LEONTINE HELMER
Plaatje geworden
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Margo van de Laak op vrijdag 8 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Het hele proces rondom het aanschaffen van een nieuwe keuken was top. Goede info, goed meedenken, goede ontwerpen met creativiteit. En de combinatie met prima vaklui die de keuken konden afbreken en afvoeren; muren stucte en de keuken keurig installeerden. Ik heb een zeer goed gevoel over Grando: service, kwaliteit, prijs en opleveringsgesprek. En dat allemaal uitgevoerd in de tijd van coronamaatregelen: top!
FOTO VAN MARGO VAN DE LAAK
Levering keuken
Reactie of foto toevoegen
“Informeel”
Door Steffie op donderdag 7 mei 2020 20 | vestiging Tilburg
Erg flexibele en meedenkende medewerkers. Informele en snelle communicatie. Goede kwaliteit en alles is netjes op tijd geleverd.
FOTO VAN STEFFIE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Ongelooflijk tevreden klant”
Door Henk Jochems op woensdag 6 mei 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Een prettig bedrijf, met uitstekende adviseurs, bekwaam, rustig en zeer prettig in de omgang. Ik zou iedereen Grando aanbevelen
FOTO VAN HENK JOCHEMS
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Enorm bedankt”
Door Sjoerd en Anna op donderdag 30 apr 2020 20 | vestiging Assen
Wij hebben door Grando Assen onze badkamer laten doen. We zijn hier echt onwijs blij mee! We vonden het erg prettig dat we langs Grando konden gaan, dat er goed geluisterd werd naar onze wensen. Leon kon via de computer alles invoeren wat onze ideeen waren. We konden in de winkel ter plekke bekijken hoe dit eruit zou komen te zien. We twijfelen uiteindelijk bij thuiskomst toch over een aantal keuzes ( zoals tegels enz ) en zijn op een later moment toch weer terug gekomen om bepaalde keuzes te veranderen. Dit was gelukkig geen enkel probleem, enorm fijn. Ik denk dat we 2x langer dan 2 uur in de winkel hebben gezeten. Hihi. Maar er werd voor ons alle tijd genomen. Ook onze kids hebben zich in die tijd in de kidshoek heerlijk vermaakt. De uitvoering van de badkamer was ook echt super. Dit heeft Henri voor ons gedaan. Wat werkt bij hard en netjes zeg! Henri denkt heel goed na over praktische zaken bij de uitvoering en alle keuzes zijn overwogen en in overleg. We zijn enorm blij met Henri. Genieten iedere dag nog van onze badkamer. Echt een hotel gevoel. :) enorm bedankt!
FOTO VAN SJOERD EN ANNA
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN KUNNEN
Ook wij zijn blij met het resultaat. Grando Assen
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Jacqueline ter Haar op woensdag 29 apr 2020 20 | vestiging Hengelo OV
Onze ervaring bij Grando keukens en bad in Hengelo was super we werden netjes ontvangen en de medewerkers waren behulpzaam en hadden goede adviezen. Alles was prima geregeld! De keuken is perfect afgeleverd en gemonteerd . Het montage bedrijf waar Grando mee samenwerkt was ook perfect alles is prima gemonteerd.
FOTO VAN JACQUELINE TER HAAR
Keuken met bargedeelte
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Familie Hummelink | Dongen op woensdag 29 apr 2020 20 | vestiging Breda
Wat zijn wij goed door jullie geholpen! Eerst door Ankie en later door Vera! Top team! En wat zijn wij blij met het resultaat! Een droom keuken! Grando Breda, super bedankt!
FOTO VAN FAMILIE HUMMELINK | DONGEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Vos op vrijdag 24 apr 2020 20 | vestiging Zwolle
Op een tropische zomerdag kwamen we in de showroom van Grando om inspiratie op te doen voor een nieuwe badkamer.Na rustig rondgekeken te hebben werden we door Erwin geholpen.We hadden zelf al wat mogelijkheden bedacht en hij kon hier goed op anticiperen.Er werd een 3D tekening gemaakt, zodat je een goed idee krijgt van de realiteit. Daarna vele keren heen en weer gelopen naar de opstellingen in de showroom en Erwin bleef geduldig en dacht mee.Uiteindelijk kwam er een mooi ontwerp met nog wat practische dingetjes van Erwin en besloten we de badkamer te bestellen.Heel fijn was dat de badkamer op redelijke termijn geplaatst kon worden door hun monteurs die alle werkzaamheden op zich nemen.En toen kwam Corona in de tijd dat onze badkamer en toilet aangepakt zouden worden, maar gelukkig geen probleem.Netjes een telefoontje of ze welkom waren en of wij gezond waren en zo starten de monteurs in april met de werkzaamheden.Wat een vakmannen waren dat en goed op elkaar ingespeeld! Onverwachtte probleempjes losten ze vakkundig op en in 2 weken waren de badkamer en ook het toilet beneden keurig geinstaleerd! We zijn superblij en tevreden met onze nieuwe ruimtes.I
FOTO VAN VOS
Reactie of foto toevoegen
“Ga zo door”
Door Ronnie Storteboom op woensdag 22 apr 2020 20 | vestiging Assen
We hebben onze badkamer en toilet beneden totaal laten verbouwen door Grando in Assen. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en hebben goede en duidelijke uitleg gehad. Leon heeft een duidelijke tekening in de computer gemaakt en naar ons gemaild. Installatie is zeer goed en vakkundig gebeurd, in precies 2 weken tijd waren de badkamer en het toilet klaar. De aktie met de gratis vloerverwarming was heel welkom, ik kan dit iedereen aanraden. We zijn bij meerdere aanbieders wezen kijken maar daar wordt je met een "offerte" instelling behandeld terwijl we echt van plan waren om een badkamer aan te schaffen. Bij Grando Assen wordt er naar je geluisterd en de sfeer was meteen goed. Ga zo door !!
FOTO VAN RONNIE STORTEBOOM
Badmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Arno op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer goed geholpen door Dinesh en zijn mensen met een mooie keuken als resultaat. Het uitzoeken van de keuken is soepel verlopen. Alle opties werden laten zien in de showroom zodat we een goede keuze konden maken. De levering van de keuken was op tijd en de installatie verliep ook soepel.
FOTO VAN ARNO
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Andre en Jetty Barkhof op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Emmen
Onze oude keuken was aan vervanging toe. We zijn eerst naar een concurrent collega gegaan. Hier hadden we geen goed gevoel bij. Daarna zijn we in Emmen bij Grando keukens terecht gekomen. Belangrijk is om goed van te voren uit te zoeken hoe je het gesprek in gaat. Wij hadden geleerd van de eerste keer namelijk. We hebben punten op papier gezet en dit direct bij aanvang gesprek kenbaar gemaakt. Doordat we dit hadden gedaan wist Jeroen direct dat wij ons wel hadden voorbereid en dit kwam het geheel alleen maar ten goede. Er zijn duidelijke adviezen gegeven, wij wilden bv een magnetron en oven boven elkaar in 1 kast, dit wilde Jeroen niet verkopen, gezien dit geen veilige opstelling was. Uitleg volgde en een alternatief werd aangeboden. Alles werd keurig netjes besproken, stap voor stap. We konden zelfs nog veranderen nadat we een prijs waren overeen gekomen dat we liever een inductiekookplaat wilden ipv gas. Kleuren van de keuken, welke handvatten e.d. alles werd besproken met duidelijk aanwezige voorbeelden. Ook de aandacht voor de inbouwapparaten was voldoende. Gezien de oude keuken eruit moest maar het Coronavirus huishield was er onzekerheid bij ons of het goed zou komen. Je wilt niet dat de oude keuken eruit is en de nieuwe niet geleverd wordt....dat zou toch iets zijn. Regelmatig is er contact geweest onderling en dit is een heel sterk punt wat wij hebben ervaren, een goede en eerlijke communicatie. Onze keuken is geplaatst en we zijn dik tevreden. Natuurlijk zijn er kleine dingen waar de monteur nog voor terug moet komen, maar dit is keurig in een lijst zwart op wit vastgelegd en naar ons gemaild. Onze ervaring met Grando keukens Emmen hebben wij als zeer positief ervaren en de kennis en communicatie van zowel Klaas Jan, de eigenaar en Jeroen Bik, de verkoper van onze keuken willen wij toch als zeer goed belichten. Grando Emmen...bedankt wat een mooie keuken is het geworden en dit ook nog binnen het afgesproken bedrag.
FOTO VAN ANDRE EN JETTY BARKHOF
Mooie keuken
+ Toon extra foto van Andre en Jetty Barkhof
+ Toon extra foto van Andre en Jetty Barkhof
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ruud op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
Het kopen van een nieuwe keuken was voor ons na 35 jaar een hele uitdaging. Waar moet je beginnen, met welk bedrijf ga je in zee en wat kost dat allemaal wel niet? Binnenlopen bij Grando Keukens Utrecht zorgde ervoor dat we op al onze vragen antwoord kregen. No nonsense verkoper Kevin die onze wensen op zeer vakkundige en geduldige wijze wist de vertalen naar een eerste ontwerp. Keurig verwerkt in 3D model maakte het voor ons makkelijk om niet meer verder te kijken. Het voelde goed zo. Nog wat fijne gesprekken gevoerd om de bekende 'puntje op de I'. Niets was teveel. Heldere leverings- een betalingsvoorwaarden. Goede communicatie met de planning. Alles perfect uitgevoerd volgens afspraak; slopen, voorbereiding, levering van keuken en apparatuur en plaatsing waren in een woord perfect. Vakkundige, vriendelijke hard werkende medewerkers (Peter en Rogier) die zeer betrokken waren bij ons project. Na plaatsing en geheel volgens afspraak informeert Grando of alles naar wens is verlopen. Een 'keukenavontuur' naar volle tevredenheid verzorgt en ontzorgt door GRANDO. Wij zeggen TOP!
FOTO VAN RUUD
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Betrokken”
Door Wim Tuin op zaterdag 18 apr 2020 20 | vestiging Zwolle
We zijn in eerste instantie geholpen door Bas en later door Erwin. Beide betrokken verkopers. We hebben zowel sanitair als keuken in order laten zetten. Het was fijn om tussentijds wijzigingen te kunnen doorvoeren en nog eens op gesprek te kunnen. Zowel keuken als badkamer zijn volgens verwachting gemonteerd. Goede contacten met de monteurs. Op het sanitair zit nog een nalevering, die hopelijk spoedig door de monteur wordt gemonteerd.
FOTO VAN WIM TUIN
Toiletruimte
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer gekocht”
Door Daphne Chang op vrijdag 17 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
You will have good experience before singing the contract  and everything changed after that! This is my second time post the review. We purchased both bathroom and kitchen here, meaning we spent a fortune!Just want to warn people to not make same mistake as we did. But I have to be fair that the materials itself is nice and the assembley guys for the kitchen did a good job! The problem is the assembly guy for the bathroom and of course the customer service. 

Below is what we've experienced. The kitchen assembly couldn't take place on time due to the fact that the water pipes and electricity weren't fit. We didn't know that it's our responsibility to take care of that and even it is, we didn't have any drawing about how the pipe and electricity should be or be informed about this before the assembly. We have spend another thousands from our own pocket on having the pipe and electricity correct and extra weeks delaying on assembly. One of  the answer we have from the store manager after complaining about this issue is that "why didn't  you ask?" This is first time in my life that I purchase a kitchen I think it's fair that I didn't ask. And Grando is already in this business for years and neglect to inform the customer?For all that, I still deleted my first posting as we reach an agreement that they will fix everything and offer a very little compensation to us. 

Soon after kitchen issues are finally all settled and of course with a long and exhausted process as they kept delaying on everything. Our bathroom starting leaking!!!! And it took them a week to arrange someone to come and fix it! Consequently there were much more water spots and the cracks on the wall downstairs!Once the leaking issue is fixed and another two weeks waiting for the new tiles to fix the wall. We couldn't shower properly nearly month due to the holes on the wall.... Also, as you can see from the photo, their work is just unprofessional. We try to contact the store manager many times but the phone isn't picked up or the call back he promised is also not fulfilled so more time has wasted. Also there's a missing part in the sink sewer that cause a terrible smell coming out everytime right after shower! And it is finally fixed after two months of calling and waiting..... 

Every issue takes weeks even months to get it solved with very bad quality and we sometimes need to take day offs to be at home and clean up after the worker finish their job!  It's truly wasting of time and exhausting to chasing for solution over and over again. And if we kept calling, the answer we get is always: we will call you next week, it's holiday season now or the people aren't available... etc and never get the positive answer till 3 or 4 times of calling. I decide to post the review again so that people can hear the true stories. It has been a year since we decided to go with Grando and I'm still so regarded. 

Don't waste your energy and time here. It's not worth it. Good luck. 
FOTO VAN DAPHNE CHANG
Bad gedurende montage
+ Toon extra foto van Daphne Chang
+ Toon extra foto van Daphne Chang
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed verlopen”
Door Lisa & Menno op dinsdag 14 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando in Utrecht. We zijn erg goed geholpen en er is goed meegedacht met de indeling van onze kleine badkamer. Ze zijn op de hoogte van alle nieuwste trends en er is dan ook veel keuze en voor ieder was wils. Tevens ook gelijk een Quooker besteld en laten installeren in onze Grando keuken. Ze leveren erg vakkundig werk, ze zijn zeer klantvriendelijk en de communicatie is tijdens het hele proces erg goed verlopen.
FOTO VAN LISA & MENNO
Gemonteerde douche
Reactie of foto toevoegen
“Jarenlang plezier van”
Door Berger op maandag 13 apr 2020 20 | vestiging Middelburg
Na het bezoeken van meerdere keukenzaken en daaruit volgende gesprekken en keukenopstellingen, is de keuze op Grando in Middelburg gevallen. Het luisteren naar de wensen en dit omzetten vanuit creativiteit naar een prachtige keuken passend binnen de beschikbare ruimte. De monteur moest het nog zien uit te voeren. Dit gebeurde met alle rust om het goed uit te voeren en ook de nieuwsgierige klant te informeren wat hij aan het doen was maakt het aankoop tot plaatsing proces tot een prachtige ervaring en keuken voor jarenlang plezier. Grando-team bedankt!!
FOTO VAN BERGER
Creatief ontwerp
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Coen op maandag 13 apr 2020 20 | vestiging Epe
Zeer tevreden over de verkoper (Tom) met een luisterend oor en passend advies. Bezorging keuken keurig en volgens afspraak. Installatie keuken perfect. Kortom zeer tevreden over het geheel.
FOTO VAN COEN
Nette keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door pernet op maandag 13 apr 2020 20 | vestiging Hoogvliet Rotterdam
Super geholpen en advies gekregen mooi Fenix keuken gekocht .
FOTO VAN PERNET
Fenix keuken
Reactie of foto toevoegen
“Op en top”
Door Miranda Konings op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Breda
Na t opvragen van n folder werden wij door Grando uitgenodigd voor n vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek met verkoper Brahim werden wij zo klantvriendelijk geholpen dat we ter plaatse besloten om bij Grando tot koop over te gaan.
Brahim dacht met ons mee, liet verschillende mogelijkheden zien, de voor-en nadelen van de te maken keuzes en maakte zelfs van de 2 keukens waaruit ik twijfelde beiden n 3D tekening. Maar ook na de koop, nam Brahim nog n paar keer contact op met de vraag of toch alles naar wens was en totdat de keuken daadwerkelijk in bestelling ging konden we nog kleine dingetjes veranderen. Ook de bezorging en t zetten vd keuken ( door meneer Tsjeu) is in goed overleg en uitstekend gegaan. Nu onze keuken eenmaal staat is hij net zo mooi als op de tekening en we zijn er dan ook superblij mee. Wij zijn heel blij en tevreden over Grando, en bedanken Brahim voor zijn persoonlijke betrokkenheid en goede zorgen. Mede dankzij kunnen wij nu gaan genieten van t plezier en gemak van onze keuken.
FOTO VAN MIRANDA KONINGS
Geplaatste keuken
+ Toon extra foto van Miranda Konings
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig geplaatst”
Door Familie Westmaas op zaterdag 4 apr 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Vanaf ontwerp tot plaatsing prima geregeld. Ze nemen de tijd om met je mee te denken en komen met goede ideeën. Ook is de keuken snel en vakkundig geplaatst.
FOTO VAN FAMILIE WESTMAAS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Rob Vernooij op woensdag 18 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een badkamer en twee toiletten laten verbouwen door Grando Amersfoort. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. We werden uitstekend geadviseerd door Dinesh. Hij weet wat kwaliteit en stijl is, heeft aan één woord genoeg en zorgt ervoor dat je gedurende het project volledig ontzorgd wordt. Van inmeten tot de laatste kitrand: aan alles wordt gedacht en er wordt goed geluisterd naar je wensen. Dat alles heeft geresulteerd in een fantastische badkamer en toiletten. Wij bevelen Grando Amersfoort van harte aan!
FOTO VAN ROB VERNOOIJ
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen
“Top gedaan”
Door Jennie op woensdag 11 mrt 2020 20 | vestiging Zwolle
Grando Zwolle ( Peter Paul) heeft erg goed mee gedacht, om onze wensen te realiseren. Op het laatste moment nog wat wijzigingen aangebracht, ook dit was geen enkel probleem. Het kookgedeelte onder de trap is super geworden. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken. De keuken werd precies op afgesproken tijd afgeleverd, daarna kon de monteur de keuken installeren. Super netjes ( ondanks dat hij niet lekker was, heeft hij heel lang doorgewerkt om de keuken bedrijfs klaar te maken), 2 dagen later kwam hij zoals afgesproken terug om de laatste puntjes op de i te zetten. Top gedaan!
FOTO VAN JENNIE
Reactie of foto toevoegen
“Goede en fijne samenwerking”
Door Gert van den Berg op dinsdag 10 mrt 2020 20 | vestiging Barendrecht
Eind december een badkamer besteld bij Grando Barendrecht. Samen met Evert de badkamer samengesteld. Hierbij werden zijn kwaliteiten zoals kennis en vakmanschap al snel duidelijk. Zo ook bij Martin en Leroy die de badkamer hebben geinstalleerd, vakmensen op hoog niveau! De badkamer is snel geleverd en er was vanaf het begin tot het eind een goede en fijne samenwerking. Bedankt team van Grando Barendrecht
FOTO VAN GERT VAN DEN BERG
Wastafel met spiegel
REACTIE VAN GERT VAN DEN BERG
De badkamer is precies geworden zoals ik bedoeld had.
Reactie of foto toevoegen
“Rode keuken”
Door Marjolein en Frank op dinsdag 10 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij genieten met volle teugen van onze mooie rode keuken. Van het deskundige advies van de goed meedenkende en enthousiaste Iris Boering en het inmeten tot het plaatsen (in één dag!) verliep alles op rolletjes. De kastjes die op maat waren gemaakt, passen precies en de lastige hoek in onze keuken is keurig weggewerkt. We lopen iedere keer met een grote smile de keuken binnen!
FOTO VAN MARJOLEIN EN FRANK
Grote smile
Reactie of foto toevoegen
“Secuur”
Door G.Fluit op zaterdag 7 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
We kwamen hier voor een badkamer en zijn hier in geslaagd. Het advies van de heer Isik was goed en duidelijk. Ook het hele plan van uitvoering verliep zeer goed. Alle wensen die we hadden werden vervuld en zelfs meer dan dat. Het montage werkt snel, secuur en netjes.
FOTO VAN G.FLUIT
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Heel betrokken”
Door J. Rebbens op dinsdag 3 mrt 2020 20 | vestiging Breda
Onlangs heb ik samen met Vera van Grando Breda mijn "wenskeuken" op maat samengesteld. Ontzettend fijn hoe zij vanuit de beschikbare ruimte die ik heb en mijn ideeën heeft meegedacht en meteen is gaan tekenen voor mij. Ook een aantal goede suggesties waar ik zelf nog niet over na had gedacht. Ook de plaatsing en installatie heb ik via Grando laten verlopen door goede keukenexperts. Van A tot Z heel betrokken en ik ben ontzettend blij met mijn keuken! Ik beveel Vera en Grando dan ook van harte aan.
FOTO VAN J. REBBENS
Keukenresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Ferry op dinsdag 3 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Prettig koopadvies badkamer gehad met Iris Boering, daarna nog enkele keren via telefoon en mail contact gehad over details plaatsing. Oude badkamer naar volle tevredenheid laten weghalen en nieuwe laten plaatsen. Binnen de gestelde periode. Ervaren monteur Peter heeft klus zeer vakkundig naar wens uitgevoerd, rekening houdend met de wasmachine waterafvoer vanuit andere kamer. Grando ervaren als goed team. Ben heel blij met resultaat, had het 10 jaar eerder moeten laten doen haha.
FOTO VAN FERRY
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Fam. van Alphen op dinsdag 3 mrt 2020 20 | vestiging Barendrecht
Wij zijn geslaagd voor onze droomkeuken bij Evert en zijn team, na heel veel wikken en wegen wist Evert precies op papier te zetten wat wij voor ogen hadden! De plaatsing door Rene verliep vlekkeloos. Er zat helaas een kras op 1 lade front deze is direct opnieuw besteld! Ik zou iedereen aanraden om naar Grando Barendrecht te gaan! Wij zijn 100% tevreden!
FOTO VAN FAM. VAN ALPHEN
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Secuur gewerkt”
Door Fam Knappers op dinsdag 25 feb 2020 20 | vestiging Breda
Keuken aangeschaft . Verkoop was ontspannen zonder druk. Goed en flexibel meedenken. Klein foutje met de grepen maar snel goed opgelost. Begeleiding en montage was echt super. Zeer secuur. Echt blij met resultaat.
FOTO VAN FAM KNAPPERS
Keuken met neonlicht
Reactie of foto toevoegen
“Supermooie keuken”
Door Ferdinand Garib op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Zwolle
Een keuken, we hadden geen ervaring met Grando maar door de klantvriendelijkheid waren we meteen geïnteresseerd. Toen we andere keukenzaken bezocht hadden wisten we meteen het wordt Grando keukens uit Zwolle. Ik zou ook iedereen Grando aanraden de deskundigheid, geduld en vriendelijkheid was voor ons enorm doorslaggevend we hebben een super mooi keuken.
FOTO VAN FERDINAND GARIB
Keukeneiland met halfhoge stoelen
+ Toon extra foto van Ferdinand Garib
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door A Voskuilen op vrijdag 14 feb 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken gekocht. Zeer deskundig geholpen, er werd alle tijd genomen. Er werd ons niets opgedrongen. De levering en plaatsing van de keuken verliep vlot. De keukenbouwer was betrouwbaar, beleefd en kundig. Waar nodig dacht hij mee en was niet te beroerd iets extra te doen. Wij zijn superblij met het mooie resultaat.
FOTO VAN A VOSKUILEN
Keuken met verlichting in koof
Reactie of foto toevoegen
“Veel geduld getoond”
Door Monique op dinsdag 11 feb 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben onze badkamer gekocht bij grando In amersfoort! Super geholpen in de winkel en veel geduld met goed advies. Onze badkamer is een plaatje geworden.
FOTO VAN MONIQUE
Plaatje
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgd”
Door E. Peelen op zondag 9 feb 2020 20 | vestiging Amersfoort
Recent een nieuwe keuken gekocht bij Dinesh en zijn team. We zijn zeer tevreden over het advies en vooral het volledig ontzorgen bij de werkzaamheden rondom het plaatsen van de keuken is top. We zijn dan ook erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN E. PEELEN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Willem op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben hier een super mooie en een zeer goede kwaliteit keuken gekocht. Zeer snelle levering en alles compleet! De jongeman die ons heb geholpen was er meedenkend en gaf tips die zeker geholpen hebben. Kortom voor een nieuwe keuken of badkamer zeker daar heen gaan. Top zaak! Ps en betaalbaar.
FOTO VAN WILLEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Joep schets op zondag 2 feb 2020 20 | vestiging Breda
We hebben een keuken bij Grando Breda gekocht. We zijn heel tevreden. Alles is goed verlopen. Voorbereiding en plaatsen. Goed geholpen door Vera.
FOTO VAN JOEP SCHETS
Keuken met betegelde achterwand
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij ermee”
Door Broker op donderdag 30 jan 2020 20 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij zijn bij deze vestiging geholpen door Gert kropf. Maar iedereen daar op de werk vloer waren super gezellig en vriendelijk. Was best spannend om een droom keuken te vinden met het geld wat er te besteden was. Maar Gert kropf heeft het zo weten te maken dat al onze wensen werden gerealiseerd. Onwijs bedankt. Ook de service achteraf koelkast bromt word goed opgenomen. Was zelf best wantrouwig maar raad grando zeker aan we zijn super tevreden
FOTO VAN BROKER
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken keurig afgewerkt”
Door fam van Nuenen op vrijdag 24 jan 2020 20 | vestiging Tilburg
onze keuken is gisteren geplaatst en hij is helemaal naar onze zin. We zijn super goed geholpen bij Grando in Tilburg. Meteen werd er een opstelling getekend geheel naar onze wensen. Top! Goede service en ook het plaatsen ging prima. De mannen misten een afvoerslang maar gingen zelf op pad om er 1 te bemachtigen en in de avond was de keuken helemaal af en aangesloten. Wij zijn tevreden
FOTO VAN FAM VAN NUENEN
Keuken met apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Topklasse”
Door W.van de Calseyde op maandag 13 jan 2020 20 | vestiging Breda
Keuken. Wij zijn erg goed geholpen, vooral door Vera Gijselhart. Zij is deskundig, denkt erg goed mee over mogelijkheden, en is heel creatief. Een keuken koop je niet elke dag en dan is het bijzonder waardevol als iemand voor, tijdens en na de koop stand by is. Oprechte belangstelling en medewerking, niks gespeeld of van een cursus. Topklasse.
FOTO VAN W.VAN DE CALSEYDE
Keuken achter betegelde ombouw
Reactie of foto toevoegen
“Vakman”
Door Willem op woensdag 25 dec 2019 19 | vestiging Zwolle
Mooie keuken gekocht bij Grando in Zwolle. Erg tevreden over alles. In de showroom erg prettig geholpen en naar tevredenheid een keuken gekocht. Montage van de keuken was ook top, echt een vakman!
FOTO VAN WILLEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Martijn op woensdag 25 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Op een zomeravond krijgen wij het plan de schuur aan de keuken toe tevoegen. Met onze plannen en ideeen op zak , binnengestapt bij Grando te Amersfoort. Onze ideeën en plannen konden worden uitgevoerd. De verkoper heeft goed geluisterd en duidelijk uitgevoerd wat wij als wensen hadden. De schuur van 3 bij 3 werd toegevoegd aan de bestaande keuken. Wij hadden totaal geen omkijken.de monteurs hebben alles goed uitgelegd en wat wij elke dag konden verwachten. Alles is uitgevoerd en nog ter plekke meegedacht hoe het eventueel mooier kon zijn. Ook de laatse aandachtspunten en onvoorzienbare zaken , onze vloer bleek bij slopen onverwachts in slechte staat te zijn, is vakkundig opgelost. Grando is een verkopende partij die afspraken nakomt, meedenkt en mocht er toch onverwachts een lijk uit de kast komen , meedenkt en oplost. Wij kunnen deze partij aanbevelen , eerlijk verhaal vooraf en goed resultaat achteraf. Ook geven wij montagebedrijf Simba uit Heerenveen , die gehele project heeft uitgevoerd namens Grando een compliment voor de service en uitvoering. Trotse familie uit het mooie Spakenburg
FOTO VAN MARTIJN
Uitbreiding keuken
Reactie of foto toevoegen
“Alles wordt opgepakt”
Door Kris op maandag 23 dec 2019 19 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben gekozen voor Grando Hazerswoude- Dorp, omdat Rutger Groenendijk vertelde dat hun kracht ligt bij het 'ontzorgen'. En dat hebben ze gedaan! Wij hebben de hele woonkamer verbouwd, van plafond tot vloer en alles wat daartussen zit. De keuken en vloer hebben wij bij Grando gekocht en zij werken samen met zeer vakkundige bedrijven die de gehele verbouwing hebben verzorgd. Wij hebben ons niet druk hoeven maken over planning, dat werd allemaal geregeld. Het liep allemaal naadloos op elkaar over waardoor de verbouwing soepel is verlopen. Communicatie verliep ook heel prettig. Alles wordt opgepakt, afspraken zijn nagekomen. Kortom, Grando Hazerswoude is een absolute aanrader!
FOTO VAN KRIS
Gerealiseerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door H. Boonstra op zondag 22 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Vorig jaar om deze tijd hadden we een huis gekocht die van binnen volledig gerenoveerd moest worden. Alle wanden en plafonds moesten opnieuw gestuct en geverfd worden en we gingen op zoek naar een nieuwe keuken, badkamers en vloeren. We liepen bij Grando Amersfoort binnen om te kijken voor een nieuwe keuken. Om een lang verhaal kort te maken, ze boden aan alles te doen. Niet alleen de installatie van de ontworpen keuken, badkamers en geselecteerde vloeren maar ook de totale realisatie van het project van sloop tot en met de oplevering. We werden goed geholpen, de onderhandelingen verliepen goed en uiteindelijk zijn we akkoord gegaan.

Inmiddels wonen we in een prachtig gerenoveerde woning die als een jas om ons heen past. Dit is echter niet vanzelf gegaan, het is een proces geweest van vallen en opstaan. Zoals vaak leer je in de periode dat het tegen zit je vrienden kennen. Het was vooral toen, waar Grando (Dinesh Birtantie en zijn mensen) zijn meerwaarde liet zien, namelijk de wil om het project tot een goed einde te brengen. Er werd meegedacht in oplossingen die pasten in hetgeen wat wij wilden. Geen discussies over geld/meerwerk, maar alles inzetten om het project tot een goed einde te brengen. Tenslotte, na de oplevering van het project, hebben we een afsluitend gesprek gehad over de financiele afhandeling, wat naar tevredenheid is verlopen.

Samengevat: Zoals vaak, komen er bij dit soort grote projecten onvoorziene omstandigheden voor. Juist in deze situaties liet Grando zich van zijn sterke kant zien door flexibel te zijn en op zoek te gaan naar klantgerichte oplossingen. Als eerder aangegeven, het resultaat mag er dan ook zijn. We hebben een prachtig huis waarin we nog heel veel jaren met veel plezier zullen leven. Dank aan Grando Amersfoort en alle betrokkenen die dit gerealiseerd hebben !!
FOTO VAN H. BOONSTRA
Open keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Piet van Dongen op zaterdag 14 dec 2019 19 | vestiging Breda
Ik heb een keuken, 3,6 meter achter wand en eiland 240 met natuursteen blad gekocht. Het ontwerp, het leveren en het monteren ging geweldig. En natuurlijk gaat het weleens mis, maar het is geen probleem als het goed wordt opgelost
FOTO VAN PIET VAN DONGEN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door S. van Ravesteijn op donderdag 12 dec 2019 19 | vestiging Enschede
Aangezien het tijd werd om ons huis van een upgrade te voorzien, wilden we de keuken, badkamer en toilet vernieuwen. Bij Grando eerst wat informatie ingewonnen. De ontvangst was erg prettig en het voelde goed. De volgende dag teruggekeerd om de wensen te bespreken. Allereerst de badkamer en toilet aangepakt. Met Gea, de adviseuse, onze wensen besproken. Er zaten de nodige uitdagingen in en er werd goed meegedacht met als uiteindelijk resultaat, dat het totaalplaatje klopte bij wat wij in gedachten hadden. Daarna de keukenwensen kenbaar gemaakt. Ook hier hadden we de nodige uitdagingen en Gea heeft veel moeten puzzelen om onze wensen goed vorm te geven. Het resultaat mocht hier ook zijn. Na het opmeten bleken er toch een aantal zaken iets beter te kunnen. Hierover werd goed gecommuniceerd. In juni de keuken laten plaatsen, materialen waren een paar dagen van te voren aanwezig en alles klopte. In oktober zijn de badkamer en toilet aangepakt. Ook hier was de levering prima geregeld. Grando regelde ook de mensen voor de installatie. De werkzaamheden verliepen vlot en volgens plan. Ook hier was er een goede communicatie. Eventuele problemen werden aan de voorkant al besproken en naderhand goed verwerkt. De manier van werken beviel ons prima! Al met al, Grando heeft ervoor gezorgd dat wij, door hun klantvriendelijkheid, een goed advies, goede service en de goede mensen om het werk aan uit te besteden, zeer tevreden zijn over onze nieuwe keuken, badkamer en toilet.
FOTO VAN S. VAN RAVESTEIJN
Toilet
+ Toon extra foto van S. van Ravesteijn
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Inge op donderdag 5 dec 2019 19 | vestiging Tilburg
Ik heb nieuwe bovenkastjes besteld voor bij een bestaande keuken in mijn nieuwe woning. Hoewel de levering niet helemaal volgens planning verliep ben ik zeer tevreden over het contact, de klantvriendelijkheid, het product en de verleende service
FOTO VAN INGE
Nieuwe bovenkasten
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Elco Ilona Kulik op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij zijn zeer tevreden en heel blij met onze aankoop bij Grando Keukens! Het is een zeer vakgericht klantvriendelijk bedrijf met de complimenten voor Risza die ons bij onze aankoop heeft geholpen! De keuken werd keurig bezorgd op besproken data en dit was allemaal goed gecommuniceerd en zeer duidelijk. Er was 1 deurtje met een onjuiste greep maar dit was binnen een week opgelost! We genieten elke dag van onze keuken en zijn meer dan tevreden!
FOTO VAN ELCO ILONA KULIK
Keukencollage
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (111 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (33 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (52 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (44 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (98 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (35 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (22 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (34 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (43 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (13 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (32 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (36 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (133 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (28 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (44 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (39 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (63 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (59 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (94 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (93 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (120 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (21 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (97 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (18 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (81 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (34 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (75 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (113 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (113 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (66 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (167 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (44 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (64 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (62 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (55 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.