Feedback
8,6

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1962 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren979 ervaringen
4 sterren737 ervaringen
3 sterren60 ervaringen
2 sterren55 ervaringen
1 ster108 ervaringen

Per vestiging:
“Erg blij met de keuken”
Door Evert op vrijdag 6 dec 2019 '19 | vestiging Zwolle
De keuken die we gekocht hebben bij Grando Zwolle, is keurig zoals afgesproken op de afgesproken datum geleverd en vakkundig gemonteerd. Het resultaat is, zoals de rekening liet zien. We zijn erg blij met onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door J. Grootenhuis op zondag 17 nov 2019 '19 | vestiging Zwolle
In Mei 2019 hebben wij een badkamer gekocht bij Grando Zwolle. Bij ons eerste gesprek hadden wij een goed gevoel. Wij zijn deskundig en goed geholpen, en er werd met ons meegedacht. In Oktober is onze badkamer geplaatst door goed en vakkundig personeel van de Badkamerbrigade [montagebedrijf], alles is in goed overleg geplaatst en naar onze volledige tevredenheid. De planning liep van begin tot het einde precies op schema. Wij raden Grando zeker aan
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Mariska de Krosse op zondag 10 nov 2019 '19 | vestiging Zwolle
Beste Grando Zwolle en Beste Peter-Paul, Onze keuken is van de week gemonteerd, en alles is nog mooier dan verwacht. Ook de monteur heeft zijn werk super gedaan dikke pluim. We hebben in de afgelopen maanden heel wat keukenzaken bezocht maar die van jullie sprong er met kop en schouders bovenuit. Afwerking en advies een dikke 10+ we kunnen iedereen jullie aanbevelen en zullen dat ook zeker doen. Peter-Paul bedankt voor je advies hier kan een ieder die een keuken verkoopt een voorbeeld aannemen, geen druk over beslissen, goede prijs voor een heel goede kwaliteit en een perfect ontwerp waar over nagedacht is. Grando en Peter-Paul bedankt voor alles.
FOTO VAN MARISKA DE KROSSE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn gegaan”
Door Carla Mijlof op donderdag 24 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
Onlangs is onze keuken geplaatst door Grando Zwolle, we zijn netjes geholpen en Grando zorgt ervoor dat ook na plaatsing de service wordt doorgezet als er nog vragen of punten van aandacht zijn, heel fijn! Belangrijkste; de keuken is prachtig!
FOTO VAN CARLA MIJLOF
Keuken is prachtig
+ Toon extra foto van Carla Mijlof
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelukt”
Door Peter Gerards op woensdag 23 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
In het voorjaar hebben we bij Grando Zwolle een offerte aanvraag gedaan voor een compleet nieuwe keuken, incl. nieuwe tegels in de keuken, hal en garage. We wilden sowieso kwaliteit dus voor de laagste prijs gingen we er niet heen. De uitdaging die we hebben meegegeven is dat het binnen 6 weken operationeel moest zijn, dit i.v.m. onze verhuizing naar het betreffende huis. Gezien de drukte in de bouwwereld was dit voor Grando Zwolle een flinke uitdaging maar het is ze wel gelukt! Naast deze top prestatie (vinden wij) zijn we ook tevreden over de monteurs en zeer tevreden over de communicatie en betrokkenheid van directeur/eigenaar Bas Velzing, ook toen het even tegenzat. Na het operationeel opleveren waren er nog wat restpuntjes, ook die zijn keurig binnen de afgesproken termijn afgehandeld. Wat we ook graag willen vermelden is dat er geen vervelende verkooptrucjes zijn gebruikt. Wij zijn in ieder geval heel blij dat we hebben gekozen voor Grando Zwolle, en niet voor een "keukencowboy" Kortom, voor een goede, betrouwbare en betrokken keukenleverancier kunnen wij zeker Grando Zwolle aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door Jan en Yvonne Pasman op zaterdag 19 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
Toen wij de winkel binnen kwamen om ons te oriënteren op een nieuwe keuken en in gesprek raakten met Bas, hadden wij er gelijk een goed gevoel bij. Er werd geluisterd naar onze wensen en meegedacht. Er werden oplossingen aangedragen waar nodig. Dit heeft ons doen besluiten hier onze keuken te kopen. Op het moment dat onze keuken geleverd werd, bleek dat het keukenblad niet in de lift paste. Er werd meteen actie ondernomen en er werd voor een verhuislift gezorgd. Dit kwam uiteraard voor kosten van Grando. Perfect geregeld dus. De keukenmonteur was kundig en precies. Ja, wij bevelen Grando aan.

Aanvulling ontvangen 4 december 2019: Wij zijn erg tevreden met de aankoop van onze nieuwe badkamer. We wilden een iets andere indeling en er werd goed meegedacht met ons. We hadden een prettig contact met verkoper Bas die ook deskundig en attent was. Inmiddels is de badkamer geplaatst door een vakman en het resultaat is fantastisch! Grando Zwolle bedankt!!
FOTO VAN YVONNE
+ Toon extra foto van Jan en Yvonne Pasman
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Niels & Laura op vrijdag 11 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben onze badkamer gekocht bij Grando Zwolle en zijn heel tevreden. Erwin heeft ons erg goed geholpen bij het ontwerp van onze badkamer en het uitzoeken van alle materialen. Ook daarna was de service van Erwin heel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zou zeker teruggaan”
Door Andrea Bakker-Jongbloed op vrijdag 11 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht voor een nieuwbouwwoning. Onze verkoper is een beste man die echt met je mee denkt. Mooie spullen gekocht en je weet altijd dat je 1 aanspreekpunt hebt. Wij zouden zeker weer terug gaan naar dit bedrijf
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Jeffrey Siero op donderdag 10 okt 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Zwolle. Bij binnenkomst zijn we hartelijk ontvangen door Peter-Paul de Jong. We hebben aangegeven wat we graag willen qua keuken en wat we willen uitgeven. Peter-Paul heeft hier keurig gehoor aangegeven zonder enige druk of poespas of agressieve verkoop, en we hebben zelfs een luxere keuken gekocht wat ergens anders niet mogelijk was voor ons budget. Er is makkelijk contact te leggen met de winkel en alles gaat in goed overleg. De keuken is inmiddels geplaatst naar alle tevredenheid. Wij bevelen Grando keukens Zwolle aan! Peter-Paul, Alex en Bas super bedankt!
FOTO VAN JEFFREY SIERO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig gegaan”
Door Wagteveld op maandag 30 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
Keuken gekocht en uiterst plezierig en vakkundig geholpen wat heeft geresulteerd in een verbluffend eind resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dick Boxum op maandag 30 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij zijn goed geholpen door de verkoper, alles is volgens afspraak geleverd en gemonteerd kortom wij zijn zeer tevreden met onze keuken en bevelen Grando Zwolle dan ook aan. Groeten
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door Boutesteijn op vrijdag 27 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
Aanschaf keuken. Wij zijn tevreden t.a.v de leveringen en montage. Er staan nog enkele puntjes open i.v.m. naleveringen, wij vertrouwen erop dat dit conform gemaakte afspraken worden afgerond. Verder is alles in prettige sfeer en goede afspraken verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door Arline de Rooy op maandag 16 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
Ik heb bij Grando een nieuwe keuken gekocht. En ik ben zeer tevreden met het eindresultaat! Zij hebben voor mij een stukadoor en keuken monteur benaderd, beide vakmannen! Dus niets dan lof voor Grando.
FOTO VAN ARLINE DE ROOY
Reactie of foto toevoegen
“Goed en netjes”
Door Els Bosch op zondag 15 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben hier een nieuwe badkamer besteld, zijn zeer vriendelijk en kundig geholpen, nemen alle tijd voor je, maakt niet uit hoe vaak je langskomt en hoeveel vragen je hebt. Ook de mensen die de badkamer geinstaleerd hebben, hebben goed en netjes werk verricht.
Reactie of foto toevoegen
“Grando Keukens & Bad”
Door Sonja op zaterdag 14 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
Nieuwe badkamer gekocht bij bas van grando zwolle. Vriendelijke ontvangst. Goed inzicht in wat de klant wenst? Goed montage bedrijf geleverd. Na oplevering is bas direct komen kijken. Een aanrader om eens te gaan kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Anne en Janita fijma op donderdag 12 sep 2019 '19 | vestiging Zwolle
We hebben de keuken gekocht bij grand zwolle zijn hier prima geholpen en verder bij het plaatsen was ook alles voor elkaar prima monteur
FOTO VAN ANNE EN JANITA FIJMA
Collagefoto van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door R. van 't Goor op maandag 19 aug 2019 '19 | vestiging Zwolle
Bij Grando in Zwolle een mooie keuken samengesteld inclusief een kookeiland. De levering was volgens planning en de montage van de keuken verliep zorvuldig. Het advies inzake de aanschaf van de randapparatuur hebben we opgevolgd, waardoor we voor een mooie prijs, een mooie keuken hebben aangeschaft.
FOTO VAN R. VAN ‘T GOOR
Reactie of foto toevoegen
“Wensen uitgekomen”
Door Andre en Daniella Oosterdijk op donderdag 15 aug 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando en zijn geholpen door Bas zelf. Onze droom was een kookeiland maar waren bang dat de ruimte het niet toeliet. Bas heeft een geweldig ontwerp gemaakt met heel veel opbergruimte. Wij zijn meer dan tevreden en geweldig geholpen. Tevens hebben zij een geweldige monteur in dienst, die de keuken perfect geplaatst heeft. Al onze wensen zijn meer dan uitgekomen!
FOTO VAN DANIELLA OOSTERDIJK
Reactie of foto toevoegen
“Lof”
Door Auke van der Wal op donderdag 8 aug 2019 '19 | vestiging Zwolle
Grando Zwolle heeft de verbouwing van onze badkamer verzorgd. Op basis van onze wensen werd constructief meegedacht over inrichting en keuze van tegels en sanitair. Het resultaat mag er zijn: een badkamer in een rustige kleurstelling met een ruime en functionele inloopdouche en een fraai wastafelmeubel. Toen de communicatie tussen Grando en de uitvoerende partij even niet vlekkeloos leek te verlopen, werd snel en adequaat gehandeld. Lof voor de medewerkers van Grando en de installateurs van de Badkamerbrigade.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fa. J. op dinsdag 30 jul 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij wilden onze bestaande badkamer een facelift geven met modern sanitair. Centraal stond voor ons een bad met een lage instap. Bij Grando Zwolle is goed met ons meegedacht in het hele traject van keuzes en wensen tijdens en na de bestelling. Onze vragen werden altijd tot in detail beantwoord zodat er geen verassingen waren. De experts hebben tijdens de montage keurig netjes gewerkt, en onze vragen hebben we samen met hun opgelost. Alle verpakkingen, rommel zijn door de mannen meegenomen wat erg fijn is natuurlijk. Een eind inspectie is gedaan met wat adviezen tijdens het gebruik van de badkamer. Wij zijn erg tevreden over Grando, raden iedereen die van plan is een badkamer to kopen ook eens bij Grando advies te vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Remers op woensdag 24 jul 2019 '19 | vestiging Zwolle
Afgelopen mei hebben wij een keuken gekocht bij Grando Zwolle. De afspraak op locatie hebben wij als zeer prettig ervaren, de verkoper dacht goed met ons mee en wist onze ideeën vanuit zijn kennis en ervaring perfect uit te werken. De keuken is binnen de verwachte levertijd bij ons geleverd. We hebben de keuken zelf geplaatst, maar bij vragen over de montage konden wij altijd even contact opnemen. We zijn erg blij en tevreden met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Hele goede ervaring”
Door Johan Haverhoek op vrijdag 19 jul 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben bij Grando Zwolle een complete badkamer gekocht. We werden in het begin al erg goed ontvangen en goed geholpen. Ook met de juiste keuzes maken. Ze dachten goed mee. Uiteindelijk besloten om onze badkamer hier te kopen waar we geen moment spijt van hebben gehad. Het monteren van de badkamer verliep erg goed. Erg vriendelijke monteurs die ook met je meedenken om de juiste keuzes te maken. Als de badkamer klaar is wordt alle zooi ook nog eens netjes allemaal meegenomen en wordt er nog een eindinspectie met de monteur gedaan of alles naar wens is. Daarna ben ik nog gebeld door Grando Zwolle om me te feliciteren met de badkamer en me veel plezier te wensen. Kortom ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf en zal het dan ook zeer zeker aanraden.
FOTO VAN JOHAN HAVERHOEK
Nieuwe douche
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door M. de Boer op maandag 24 jun 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Zwolle. In de winkel zijn wij goed begeleid om tot een juiste keuze te komen. De verkoper is daarna in onze woning komen kijken en de plaatsingsdatum is in goed overleg geprikt. De montage verliep goed en na plaatsing vond er een laatste inspectie plaats door de verkoper. Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Waardering”
Door Diethard Jansen op vrijdag 17 mei 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij kwamen bij Grando met het idee voor een badkamer in ons hoofd. We hebben een niet al te grote badkamer en we wilden hier toch een bad, douche, wasmachine en droger, een wc en een mooie wastafel met kast in hebben, dat was best een uitdaging. Het moest wel op korte termijn en de indeling moest baden op zijn Japans toestaan, douchen en daarna direct in een warm bad kunnen stappen. Ons idee stond snel op papier in 3D en deze werd ook zo gerealiseerd en binnen de gestelde termijn. Mijn schoonfamilie uit Japan kwam bijna direct nadat deze gereed was over en ze waren erg blij met onze badkamer. Wij hebben als score niet de score super gegeven, want in de afwerking waren er toch nog enkele punten die beter afgewerkt/afgestemd hadden kunnen worden. Zo werd er van te voren wel uitstekend mee nagedacht over hoe de zijkant van het bad betegeld moest worden, en welke voegkleur gebruikt moest worden, maar we hadden niet van te voren nagedacht over de afwerking van het tegelwerk. Hiervoor werd een recht strip gebruikt. Achteraf ziet dat er goed uit, vooraf zou ik zeker voor een meer ronde afwerking hebben gekozen. Het afvoerputje van de douche was een tikkie te diep, waar wij dachten dat een dubbel stopcontact zou komen waar je twee stekkers (voor wasmachine en de droger) kwam er een enkele stopcontact, en het aansluitkraantje van het reservoir van de wc stond ook een beetje scheef. Kleine minpuntjes maar de badkamer is erg fijn om te gebruiken en dat waarderen we zeer.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Ankie op donderdag 16 mei 2019 '19 | vestiging Zwolle
Onlangs hebben we een keuken besteld bij Grando in Zwolle. We zijn erg vriendelijk ontvangen en Bas was zeer behulpzaam in het uitzoeken van een keuken. Mijn vriend en ik lagen wat uit elkaar in wat we wilden, waardoor het nogal een opgave was om tot een goede keuken te komen. We hadden overigens bewust voor Grando gekozen, omdat we daar de mooiste keukens in de showroom hadden gezien. We waren uiteindelijk toch nog vrij snel tot een mooie keuken gekomen. Omdat we snel onze woning wilden kunnen betrekken, is de keuken uiteindelijk niet Ingemeten. Een tip voor anderen, laat dit wel doen, want dit voorkomt problemen!! Bij ons bleek het mis te zijn gegaan, waardoor de keuken te groot bleek voor de ruimte. Gelukkig is dit opgelost en hebben we een paar weken extra moeten wachten op de keuken, maar dit was het zeker waard! We zijn er erg blij met de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Peter Slager op donderdag 16 mei 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben bij Grando Zwolle een badkamer gekocht en zijn hierbij uitstekend geholpen. Onze belangrijkste voorwaarde was dat de badkamer geplaatst zou worden begin april. Andere badkamer leveranciers konden ons dit niet garanderen. Deze belofte zijn ze uitstekend nagekomen, en zijn gestart op 2 april met de installatie van de badkamer. Tijdens het verkoopgesprek zijn we correct geholpen en er werd goed mee gedacht mbt onze wensen. De installatie is uitstekend verlopen. Tijdens de installatie bleek van een soort tegels te weinig zijn geleverd. Dit werd na een telefoontje met Grando Zwolle de volgende dag met spoesd nageleverd. Uitstekende service! Wij zijn zeer tevreden over de complete levering en service.
FOTO VAN PETER SLAGER
Uitstekende badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door G.J. Dekker op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Zwolle
We hebben onze keuken, toilet en badkamer in een keer samen laten vernieuwen door Grando. Het was makkelijk dat alles tegelijk werd gedaan. We hebben goede voorlichting gekregen en zijn heel tevreden met het resultaat. Ook de mannen, die het werk deden waren erg kundig. We kunnen Grando Zwolle van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring”
Door Steven en Kristina op woensdag 8 mei 2019 '19 | vestiging Zwolle
We hebben hier onze keuken laten samenstellen en tevens laten plaatsen. Van begin tot eind tot in de puntjes geregeld en totaal zorgeloos. Na het aangeven wat ons budget was hebben we samen gekeken naar de mooiste en beste opstelling qua werkblad, kastjes en apparatuur. Achter af nog het één en ander aanpassen was ook geen enkel probleem! Eventuele extra kosten werden in goed overleg aan ons voorgelegd. Pas na akkoord werd overgegaan tot bestellen. Dan het plaatsen van de keuken. Deze is geheel volgens afspraak uitgevoerd en tevens op de vooraf afgesproken data. Het resultaat mag er zijn, de keuken staat er super strak bij! Enige minpuntje in het geheel is de spoelbak welke aan de voorzijde (in het zicht) niet gepolijst was. Dit heeft Grando Zwolle daarentegen wel weer heel netjes opgelost door een geheel nieuwe spoelbak te laten maken. De oude spoelbak hoeft pas omgeruild te worden wanneer de nieuwe gereed is. Zeer nette oplossing dus. Al met al dus een zeer positieve ervaring met Grando Zwolle en in het bijzonder met onze contactpersoon Erwin welke nog een aantal keren bij ons thuis is komen kijken hoe de vorderingen met de keuken waren.
FOTO VAN STEVEN EN KRISTINA
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jelte van de Kamp op donderdag 25 apr 2019 '19 | vestiging Zwolle
We hebben een keuken gekocht bij Grando Zwolle. Het idee wat we in ons hoofd hadden kwam daar precies zo op papier. De keuken hebben we zelf geplaatst. Levering van de keuken was erg netjes. Alles zat keurig verpakt en was goed gelabeld. Kortom Grando Zwolle is een absolute aanrader. Het contact met de winkel is ook erg prettig.
FOTO VAN JELTE VAN DE KAMP
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Leo Hoksbergen op dinsdag 23 apr 2019 '19 | vestiging Zwolle
We hebben een keuken gekocht bij Grando Zwolle. We zijn door Grando Zwolle uitstekend geadviseerd bij het uitkiezen van onze nieuwe keuken en erg blij met het mooie resultaat! Ook tijdens de voorbereidingen voor het plaatsen van de keuken (leidingwerk, stucwerk e.d.) is alles keurig en professioneel afgewerkt. Een paar ontbrekende zaken zijn ook snel opgelost. De nieuwe Grando Zwolle is een aanwinst voor het keukenaanbod in Zwolle!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door A van de Goor op dinsdag 9 apr 2019 '19 | vestiging Zwolle
Wij hebben onlangs een keuken gekocht in Zwolle. De ervaring met de verkoper, bedrijfsleider en de installateurs is meer dan prima geweest. Omdat het geen recht toe recht aan keuken werd was er nogal wat creativiteit nodig en dat is door Grando Zwolle zeker geleverd!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Marian Gasseling op zondag 17 mrt 2019 '19 | vestiging Zwolle
Klantvriendelijke medewerker, die mijn keukenwensen in een mooi en praktisch ontwerp heeft omgezet. Plaatsing op tijd met goede monteur, beetje 'Gronings accent'. Wij zijn blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Toiletrenovatie”
Door H.Jaspers op zaterdag 9 feb 2019 '19 | vestiging Zwolle
I.v.m. een verouderd toiletruimte, hebben wij bij diverse bedrijven geïnformeerd naar de (on)mogelijkeden en kosten voor een complete renovatie . Tijdens onze zoektocht kwamen wij uit bij de net geopende filiaal van Grando Zwolle. Op een fijne manier ontvangen, werd tijd genomen voor vragen en qua prijzen betaalbaar. Het plaatsen van het toilet, tegelwerk en overige materiaal -geregeld d.t.v. Grando- door personeel van Badkamerbrigade. Vakkundig en zeer tevreden met het eindresultaat! Minpuntje: zijn niet geïnformeerd t.a.v. de CBW leveringsvoorwaarden waardoor er wat irritatie ontstond m.b.t. de wijze van betaling. Na een telefoontje probleem ook opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Sandra op dinsdag 22 jan 2019 '19 | vestiging Zwolle
Een geheel nieuwe keuken gekocht. De aankoop ging snel en ik dacht volledig, maar op detailniveau was het niet helemaal geregeld. De bedrijfsleider heeft het super opgelost en de keuken is nu dagelijks volop in gebruik.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door M.Rotteveel op vrijdag 20 sep 2019 '19 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht bij Grando Almelo.Meteen een goed gevoel bij binnenkomst.Met een bak koffie een gesprek aangegaan met Jan Wolterink wat onze wensen waren.Had meteen een goede klik met Jan die veel kennis van zaken had en de gehele badkamer en wc beneden van A tot Z heeft geregeld inclusief montage. Ook deze mensen hebben vakwerk afgeleverd. Al met al een dikke pluim voor Grando Almelo.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Robert Schoenmaker op zondag 18 aug 2019 '19 | vestiging Almelo
Nieuwe badkamer, alles is naar wens, wij zijn erg tevreden. De adviseur van de winkel heeft ons prima geholpen en heeft ons prima geadviseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Christine Kösters op vrijdag 28 jun 2019 '19 | vestiging Almelo
Ik heb een prachtige badkamer gekocht. De vestigingsmanager heeft mij fantastisch en zeer kundig geholpen. De badkamer voldoet aan al mijn verwachtingen en de afwerking is super!
FOTO VAN CHRISTINE KÖSTERS
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Menno Bos op vrijdag 14 jun 2019 '19 | vestiging Almelo
We hebben bij Grando Almelo een badkamer gekocht incl. verwijderen van de bestaande en montage van de nieuwe badkamer. Al tijdens het eerste bezoek werden we uitstekend geholpen door Jan Wolterink, hij bracht door zijn ervaring nieuwe ideeen in. Na thuiskomst hebben we het ontwerp bestudeerd en ontstonden er toch nog een aantal wijzigingen, dit was geen probleem. Het werd ons al snel duidelijk dat Jan zeer klantgericht is en meedenkt om de ideale oplossing voor de klant te vinden. Afspraak gemaakt om per 1 april (geen grap!) met de verbouwing te beginnen. Bij het naderen van deze datum leek het even alsof dit niet ging lukken daar de werkzaamheden van een installateur ergens anders compleet uitliepen. Na overleg met Jan is er een andere installateur gekomen, deze heeft alle werkzaamheden (incl. het verwijderen van alle oude tegels, water- en afvoerleidingen) perfect en binnen de verwachte tijd uitgevoerd. Kortom: fantastische ervaring en ik kan Grando Almelo (Jan Wolterink) bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door W bakker op zondag 28 apr 2019 '19 | vestiging Almelo
Badkamer laten ontwerpen en plaatsen. Montage duurde langer dan verwacht. W. Bakker.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door José op dinsdag 16 apr 2019 '19 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht erg tevreden en moesten snel handelen, te laat pas gaan zoeken. Meneer is ook erg geduldig want soms ga je twijfelen aan alles.

Aanvulling ontvangen 16 april 2019: Ja badkamer is geleverd en wij zijn zeer goed geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermaterialen”
Door Frank K op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Almelo
Grando Almelo: Jan heeft iets meer dan 2 jaar geleden materiaal geleverd voor onze nieuwe badkamer. Jan gaf hier uitstekend advies in en een goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel. De verbouwing hier van hebben wij zelf uitgevoerd en duurde iets langer dan verwacht. Na anderhalf jaar hadden wij een probleem met onze thermostaat. Jan heeft dit snel en netjes opgelost. Niets anders dan lof voor deze zaak en Jan! Ik zou zeker weer in de toekomst zaken doen met Grando Almelo Jan. Jan bedankt! M.v.g Frank
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Wanda Koetsier op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
wij hebben een badkamer gekocht. Het wordt inmiddels erg mooi. Er is wel iets langer over gedaan, dan wij verwacht hadden. Maar het resultaat is er dan ook naar. Het wordt erg mooi. Wij hebben jaren gewacht op dit moment, dus maakt het ons niet uit hoe lang er aan gewerkt wordt. Want we zien hoe het elke keer mooier en mooier wordt. Beter de tijd nemen, dan het af raffelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Murat Tanyeli op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer meubels gekocht goed advies en snelle levering. Verkoper heeft ons super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Miriam op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Almelo
We hebben een mooie badkamer gekocht die aan alle wensen voldoet in een kleine ruimte. We zijn super geholpen en geadviseerd!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Christa Körmeling op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Almelo
Bij Grando alleen badkamer meubels gekocht. Badkamer ging verder via projectbouw. Supergoed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken. Ik wilde een andere fonteinkraan dan die bij de set hoorde. Deze hadden ze niet zelf in het assortiment, maar dat was geen probleem, zij bestelden het! Ook toen ik erachter kwam dat mijn douchedeur (via de projectbouw) waarschijnlijk niet volledig open kon omdat deze tegen de wastafel aan kwam werd er meegedacht en meegekeken. Er werd zelfs een 3D animatie gemaakt om te kijken hoe ver de deur open kon. Kortom: niet eens een hele badkamer gekocht, alleen maar meubels, maar een super goede service!!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Kees Verwoert op vrijdag 25 mei 2018 '18 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht in Almelo, deze zou in week 9 geplaatst worden maar dat werd week 19, uiteindelijk hebben wij 4 weken in de rommel gezeten, monteur was zeer kundig, maar moest vaak bellen met grando omdat zaken niet klopten ... uiteindelijk hebben we wel een mooie badkamer, en daar gaat het toch om.
REACTIE VAN VERWOERT
Impressie van onze badkamer :-)
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Marita Maas op zondag 18 mrt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht, vriendelijk en meedenkend personeel. Niet opdringerig en no nonsens. Plaatsing vlot en vakkundig, tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door E. Strunk op vrijdag 2 feb 2018 '18 | vestiging Almelo
Ze denken overal in mee, tegelzetter merkte foutje op, filiaaleigenaar heeft het netjes opgelost, spanplafond later dan afgesproken maar uiteindelijk toch strak en netjes afgeleverd. Onze dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“2e keer een badkamer”
Door Mélissa Smalbrugge op zaterdag 13 jan 2018 '18 | vestiging Almelo
Voor de 2de keer een badkamer gekocht bij Grando en super tevreden mee. Afspraken worden nagekomen en er werd goed geluisterd bij het opstellen van onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. vd Bosch op vrijdag 29 dec 2017 '17 | vestiging Almelo
We hebben een kleine badkamer renovatie gedaan. hierbij zijn wij goed geholpen met advies. ook gaven ze een ruime bedenktijd, om alles goed te overdenken. prima service. een goede afhandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Superteam”
Door Familie de Jonge Vriezenveen op donderdag 9 nov 2017 '17 | vestiging Almelo
Wij hebben een nieuwe badkamer uitgezocht en laten installeren.We zijn erg tevreden over het uitleg en adviezen maar ook over het plaatsen van de badkamer Alles geregeld binnen de tijd die de verkoper met ons heeft afgesproken Een superteam alles keurig op elkaar afgestemd Mei 2017
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamermeubel”
Door A. Bakhuis op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Ben erg vriendelijk en doeltreffend geholpen.

Aanvulling ontvangen 29 oktober 2017: Badkamermeubel ontvangen begin september.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door G.P.E van Oorschot op maandag 23 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Een badkamer (zeven jaar geleden een keuken) . Goede service en er wordt goed meegedacht met de klant (en zijn budget). Er wordt de tijd genomen om alles goed door te spreken. De afwerking is prima verlopen.
FOTO VAN G.P.E VAN OORSCHOT
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN FLAVE25
Mag ik vragen hoeveel u heeft betaald alleen voor de wastafel met grijze lades?
Reactie of foto toevoegen
“Installatie via zzp-er”
Door Smit op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Almelo
Vlotte verkoper maar vaag over kosten van de installatie. Er werd niet duidelijk gemaakt dat de installateur een zzp'er is die zijn eigen (hogere) facturen maakt. Dat vond ik heel vervelend. De wastafel was tijdens transport kapot gevallen en we wachten nu al 5 wk op de nieuwe. We worden slecht geïnformeerd over de stand van zaken. Nu hebben we een badkamer zonder wastafel en de verkoper weet niet wanneer geleverd wordt of waarom het zo lang duurt.
Reactie of foto toevoegen
“Positief over Grando Almelo”
Door Gerald op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Almelo
Goed geholpen, afspraken nagekomen. Idee is mogelijk om de montage in eigen hand te nemen. Over het algemeen levert dat waarschijnlijk minder communicatiestoornissen op tussen klant-leverancier-badkamermonteur. Overall: prima te spreken over de badkamer / toilet, zowel over Grando als (tot op heden) het montagebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossingen”
Door rob op zondag 28 mei 2017 '17 | vestiging Almelo
Mooie showroom met heel veel keuze , men heeft er goede kennis van zake , goed advies, men neemt de tijd voor je,komt met goede oplossingen waar je soms zelf niet aan denkt. Grote keuze ,scherpe prijzen!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Schreur op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Almelo
Zeer plezierig van begin tot eind. Zelfs eerst kennis gemaakt met de tegelzetter en monteur. Ter plekke de mogelijkheden besproken. Hiervoor onze hartelijke dank. De adviseur was erg deskundig en gaf goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door G. kruize op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Almelo
Alles wat van tevoren was afgesproken is nagekomen en geleverd. Tevens waren wij zeer tevreden over de werkzaamheden, die de mensen hebben uitgevoerd. Top!!! Er werd netjes gewerkt en alles wat er verwijderd was, werd ook volgens afspraak meegenomen. Dus geen troep achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Familie Wigbold op zondag 27 nov 2016 '16 | vestiging Almelo
Bij vestiging Almelo werden we bij de aankoop van een badkamer door de adviseur uitstekend geholpen. Ook werd er prima meegedacht voor een oplossing voor een vervangende mobiele doucheruimte voor de periode dat de verbouwing duurde. We zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen”
Door Wilma op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Almelo
Super Mooie badkamer uit gezocht bij Grando. Waar wij vriendelijk zijn ontvangen en goed werden geholpen. Het personeel wisten waar ze over praten. En gaven onze goede adviezen. Wij zijn tevreden. :)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service gehad met badkamer”
Door Scheurink op woensdag 27 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Zeer goede service, wensen worden vertaald in een mooie 3D schets en er wordt duidelijk aangegeven wat wel en wat niet kan. Zeer te vreden. Ook de installatie was perfect. Zeer kundig en net afgeleverd via Hauptmeijer Bouw&Verbouw binnen de afgesproken termijn! Ik kom hier zeker weer!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door J.Kastenberg op vrijdag 22 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Prima geholpen bij het uitzoeken van badkamer en toilet. De montage is door uitstekende vakmensen gedaan. Het enigste puntje van kritiek is dat de toiletaccessoires nog niet zijn geleverd. Ik ga er wel vanuit dat deze accessoires snel worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Veel spijt”
Door Juliana Ruparelia op donderdag 21 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Erg slecht. Ik ben zeer ontevreden over hoe de zaken zijn verlopen. De monteur heeft tot 2 keer toe ruzie gemaakt en is kwaad weggelopen. Na het infrezen van leidingen in de muur had ik een scheur in mijn slaapkamer muur die werd ontkend. De hele afwikkeling hiervan is erg naar verlopen. Daarnaast is mijn rolgordijn vies gemaakt en zitten er kitranden bij het toilet onder de rode vlekken van het stof na het boren die je er niet meer uitkrijgt, is er niet gekit bij de toiletpot en wastafel in het kader "dit doen we nooit" (had binnen 2 maand al gele randen!), is de douche cabine niet op de juiste plek gemonteerd waardoor er een afloop is naast de cabine, is de zijspiegel na 1 dag van de muur gevallen en nog steeds niet vervangen, is een handdoekrek waarvoor betaald is, na 2 maanden nog steeds niet geleverd, zijn de tegelnaden bij het bad te triest om aan te zien dat ik hier plinten moet gaan bevestigen, heb ik olie vlekken op mijn oprit van de lekkende auto van de monteur die niet worden verwijderd. Ik krijg ook volledige radiostilte van de vestiging etc. etc. De hele gang van zaken is uitermate triest. Ik zal deze vestiging zeker niet aanraden. Verkopen kunnen ze goed maar service verlenen en klachten oplossen is erg ver te zoeken helaas. Heb erg veel spijt van deze (mis)koop!
REACTIE VAN BOB BOLMEIJER
Zoals met u besproken gaat het hoofdkantoor deze zaak op zich nemen en komen wij spoedig met de oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Robin Hof op vrijdag 20 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Grando heeft een mooie badkamer en 2 toiletten opgeleverd. Geïnstalleerd door mensen met kennis van het vak. Minpunt was dat de plaatsing 3 weken in beslag nam omdat er een artikel niet tijdig geleverd werd terwijl de installatiedatum al 3 maanden bekend was.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Paul Bekhuis op zondag 15 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Mijn ervaring met vestiging Almelo was zeer goed. Vakkundige mensen ook tijdens de uitvoering. Ruime aandacht bij het uitzoeken van tegelwerk en sanitair. Ze maken gebruik van de juiste animatie 3D. Dit geeft veel inzicht in beleving.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig zaken doen”
Door Hetty Meintema op zaterdag 7 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht. Grando Almelo hebben wij ervaren als prettig zaken doen. Ze namen de tijd, gaven goed advies en de mannen die het geplaatst hebben zijn toppers!! Ik zou dit bedrijf aanraden bij vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle oplossing bij problemen”
Door Linda op vrijdag 22 jan 2016 '16 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht. Perfect geholpen door adviseur en komen afspraken goed na. Eventuele problemen worden snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed verlopen”
Door BertJosé op zaterdag 9 jan 2016 '16 | vestiging Almelo
Alles is super goed verlopen volgens planning en volgens afspraak. Een erg prettige verkoper. Staat open voor alle suggesties. Ook de monteurs waren erg vriendelijk en zeer bekwaam. Wij zijn zeer tevreden!
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Goed om te horen. Bedankt dat u uw ervaring op deze website wilt delen. We zullen de complimenten doorgeven aan de vestiging in Almelo!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door JC Vandongen op vrijdag 11 dec 2015 '15 | vestiging Almelo
Wij zijn erg tevreden over het advies en plaatsing van onze nieuwe badkamer . de heer jan wolterink heeft ons erg geholpen met het uitzoeken van nieuwe tegels en apparatuur van onze nieuwe badkamer. Het team dat alles gerealiseerd heeft ,heeft uitstekend werk geleverd.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen heer/mevrouw van Dongen. We vinden het altijd fijn als er een reactie wordt geplaatst, positief of negatief. Deze positieve reactie zal Dhr. Wolterink zeker kunnen waarderen. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Marco op vrijdag 27 nov 2015 '15 | vestiging Almelo
We hebben een badkamer gekocht bij Grando in Almelo. We hierbij uitstekend geholpen met de keuze, Daarbij was de prijs ook goed. Erg tevreden over de service en het nakomen van de gemaakte afspraken.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Hoi Marco, Bedankt voor het delen van deze ervaring, we zullen de vestiging in Almelo op de hoogte stellen van uw enthousiasme. Veel plezier met uw nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en betrouwbaar”
Door Pen, M. op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Almelo
Badkamer geinstalleerd in september 2015. Het ontwerp is aan de adviseur voorgelegd. Deze heeft goed meegedacht om deze verder te perfectioneren. Doet zaken met vriendelijke betrouwbare vakmensen (zzp'ers). Badkamer gereed binnen de afgesproken tijd (14 dagen).
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Ine van der Wal op vrijdag 18 sep 2015 '15 | vestiging Almelo
Zowel bij het ontwerp van mijn badkamer als het bewaken van mijn budget uitstekend geholpen door Jan in Almelo. Vriendelijk telefonisch en schriftelijk contact, afspraken werden nagekomen en een (fabrieks) klacht werd uitstekend opgelost. Grando Almelo kan ik van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annemarie Dofferhoff op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Almelo
Wij hebben bij Grando Almelo een badkamer gekocht. Alle lof voor Jan Wolterink en zijn installatieteam. Tijdens de orientatie fase veel goede tips van Jan gehad. De sloop van de oude badkamer en installatie van de nieuwe badkamer zijn prima verlopen. Paar kleine probleempjes die direct opgelost werden. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door P.P. Norder op vrijdag 24 jul 2015 '15 | vestiging Almelo
We zochten een nieuwe badkamer en een nieuw toilet en wilden dit in dezelfde stijl hebben. Een goed meedenkende verkoopadviseur (de ondernemer zelf) die alle tijd nam om uitgebreid de wensen te bespreken maakte dat we hier slaagden. Mogelijke knelpunten werden tijdig gesignaleerd en besproken waarna prima alternatieven worden aangedragen.
Reactie of foto toevoegen
“Content!”
Door Dam op dinsdag 16 jun 2015 '15 | vestiging Almelo
Dag Jan Wolterink, Hier bij een bedankje van ons uit Leeuwarden. We zijn Super content met de badkamer en het geheel. Zeer goed geholpen door je, en vooral door de gene die het allemaal monteerde, petje af voor hem,(Allin)
Met vriendelijke groet, en als je in de buurt bent hebben wij ook koffie voor je. Good goan. Harry en Hilde.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door Avci op woensdag 10 jun 2015 '15 | vestiging Almelo
Samen met mijn vrouw zijn we vooraf getipt door vrienden op het Grando filiaal te Almelo. Daar bleek een zeer vriendelijke & behulpzame vestigingsmanager te zitten, die je vakkundig advies op maat gaf. Achteraf kunnen we dit alleen maar beamen; we zijn uitstekend op onze wenken bediend en hebben een prachtige badkamer aangeschaft. Hartelijk dank, Jan! Onze badkamer is al geleverd naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Lof”
Door D. Esseboom op zondag 1 dec 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Ik heb een super mooie badkamer en toilet aangeschaft bij Grando Amersfoort. Bij binnenkomst liep een oriënterend gesprek al snel uit op een aankoop door de vriendelijk -en deskundigheid van verkoper Serkan waarbij ik me zeer op mijn gemak voelde. De badkamer en toilet konden al na een maand geplaatst worden. Tevens lof voor de hardwerkende monteurs van Sophia Bouwbedrijf onder leiding van Velko. Bedankt Grando voor mijn fantastische badkamer!
FOTO VAN D. ESSEBOOM
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Henk Landman op zondag 24 nov 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een prachtige bad kamer aangeschaft bij Grando in Amersfoort. Wij hebben met de adviseur Umit Isak alle componenten voor de badkamer uitgezocht en we zijn met de vriendelijke eigenaar Dinesh Birtantie het eens geworden over de prijs. De badkamer werd na aflevering geïnstalleerd door Servaes Apeldoorn afbouw. Hier werken allemaal eerste klas vaklui. De oude badkamer werd eerst volledig verwijderd. Daarna kwam de loodgieter Roy de leidingen verplaatsen. Marcel heeft de badkamer uitzonderlijk mooi betegeld. Hierna heeft Roy de badkamer geïnstalleerd. Onze badkamer is echt een plaatje geworden bedankt Grando Amersfoort!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Youssef Abarkane op donderdag 14 nov 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Keukens in Amersfoort. Bij binnenkomst zijn we hartelijk ontvangen door Samira Adli & Mustapha Sarti. Wij hebben aangegeven wat we graag wilde hebben qua keuken,kleur etc. en wat ons budget was. Zij kwamen vervolgens met adviezen en tekeningen die ons enorm aanspraken. Wij zijn A tot Z goed begeleid en hebben uiteindelijk onze DROOM keuken. De keuken is inmiddels geplaatst naar alle tevredenheid. Wij bevelen Grando keukens Amersfoort. Samira en Mustapha enorm bedankt voor jullie adviezen en hulp zonder jullie was dit nooit gelukt
FOTO VAN YOUSSEF ABARKANE
Aanrader van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan de wensen”
Door De Vlieg op zondag 10 nov 2019 '19 | vestiging Amersfoort
De keuken die wij hebben gekocht bij Grando Amersfoort voldoet helemaal onze wensen. We hebben het verkoopgesprek als zeer prettig ervaren. Ook het plaatsen van de keuken is goed gegaan. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig werk geleverd”
Door RV op donderdag 7 nov 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben voor ons nieuwe huis een keuken door Grando Amersfoort laten ontwerpen. De oude huidige keuken had een u vorm en wij wilden een schiereiland. Maar we twijfelden of dat wel zou passen. We hebben de eerste keer daar met hen gebrainstormd en onderwijl werd er meteen een ontwerp gemaakt en gingen we meteen met een eerste ontwerp naar huis. Daarna hebben ze de puntjes op de i gezet en ons perfect begeleid. Ze luisterden zeer nauwkeurig en anticipeerden daar meteen op. Het gevolg was een perfect uitziende keuken die tot op de millimeter nauwkeurig paste. We wilden onze eigen Amerikaanse koelkast meenemen en ook die paste er perfect in. De montage verliep heel vlot. De monteur was heel kundig, vriendelijk, snel maar accuraat. Dus wij zijn super tevreden en onze verwachtingen zijn overtroffen. Wij hebben eerst reviews gelezen van keuken zaken en Grando Amersfoort sprong eruit. Ze maken de goede reviews zeker waar. Je wilt toch zeker zijn van je keuze want het kost heel veel geld zo'n keuken en dat leg je bij Grando Amersfoort in goede handen.
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Laura van Keulen op donderdag 17 okt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
We hebben een prachtige keuken van Grando. We zijn blij met de keuzemogelijkheden, mbt kleur kastjes, grepen en aanrechblad. Helaas vertraging in de afwerking maar inmiddels is er een mooi aanrechtblad en keuken. Gedegen monteurs!
FOTO VAN LAURA VAN KEULEN
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jannet en Frans van Wijk op donderdag 17 okt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben de keuken, badkamer en toilet gekocht bij Grando Keukens in Amersfoort. Wij zijn geadviseerd door Serkan. En zijn hier heel tevreden over... Het installeren en de afhandeling is gebeurd door het bedrijf Simba uit Heerenveen en hier waren wij ook zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf is prima”
Door Heleen Bulthuis op vrijdag 11 okt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Prima geholpen in de winkel. leverdatum geheel volgens afspraak. Over de monteur zijn we helaas minder tevreden.Afspraak was 7.00:uur 's morgens. Na bellen kwam hij om 11.15 uur, hij had zich verslapen... Wilde niet met mij communiceren, jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Matige ervaring”
Door Bosman op woensdag 9 okt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Op 22 maart 2019 hebben wij onze nieuwe keuken laten ontwerpen bij Grando Amersfoort. Er werd goed meegedacht en een mooie tekening gemaakt. Helaas was de aandrang tot verkopen erg groot en moest er er stevig onderhandel moest worden om tot een reële prijs te komen. 19 juni is de keuken conform afspraak geïnstalleerd. Helaas kregen we een aantal dagen daarvoor een verkeerde factuur, maar die is conform afspraak gecorrigeerd. Bij de montage ontbraken de passtukken en plinten en was 1 kast verkeerd gemaakt. De monteur was hierop niet aan te spreken en werd sjagerijnig. Gelukkig stelde Grando ons gerust dat alles goed zou komen...
22 Juli werd een nieuwe kast geleverd en 1 passtuk. 26 augustus constateert de nieuwe monteur dat de kast wederom niet aan het ontwerp voldeed en de plint nog ontbreekt (hadden wij al door gegeven, maar Grando maar die wil het graag zelf zien..) 4 oktober zou de monteur komen om het allemaal in orde te maken (inmiddels stond er 3 maanden een grote kast in de weg), echter de monteur bleek ziek en kwam daarom op Zaterdag 5 oktober. Hij had overal een oplossing voor en de keuken is netjes afgeleverd, behalve dat 1 deur nu met touchsysteem is uitgerust i.p.v. een greep omdat het ontwerp niet maakbaar was? en de passtukken zijn met de decopeerzaag niet zo recht geworden als onze strakke muren. Al met al zou ik andere mensen aanraden om toch nog even verder te kijken totdat Grando zijn kwaliteitssysteem wat beter op orde heeft!! Fijn dat Grando alles wil oplossen jammer dat er zoveel fouten worden gemaakt en het oplossen zoveel tijd kost en de monteurs de (extra) rommel die zij leveren niet meenemen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanleg badkamer”
Door Koos vermeulen op dinsdag 17 sep 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Grando heeft een badkamer aangelegd. Na een half jaar bleek de slaapkamermuur nat te worden. Daarna kreeg ook de woonkamer natte plekken op het plafond. Ze zijn al enkele keren wezen repareren, maar na drie jaar is het nog steeds lekkage naar slaap en woonkamer. Grando is niet in staat om dit te repareren.
Reactie of foto toevoegen
“Dikt tevreden”
Door Elvira op maandag 5 aug 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht. Zijn dik tevreden met de keuken

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2019: Levering en montage is al gebeurd. Dit ging allemaal erg goed. Erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend met vloer”
Door Edgar van Denzel op zaterdag 13 jul 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Een prachtige vloer van Grando Keukens & Bad! Vanaf het moment van advies bij aankoop, tot de nazorg na oplevering, Grando Keukens & Bad in Amersfoort heeft ons uitstekend geholpen. Dinesh en team wisten zich uitstekend in te leven in waar we naar op zoek waren en ging niet klakkeloos mee in wat onze ideeën waren daagde ons ook wel een beetje uit, wat wij als erg prettig hebben ervaren. De tegelzetters waren erg vakkundig, werkten netjes, waren goed gehumeurd en dachten ook goed mee met wat de mooiste zichtlijnen zijn. Hierdoor hebben wij nu een prachtige stenen vloer die zowel binnen in de keuken als onder de veranda doorloopt waar we jaren van gaan genieten! Enorm bedankt mannen!
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door A.K. op vrijdag 12 jul 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Badkamer aankopen was prima. We hadden geluk met een uitstekende monteur, maar van Grando zelf hebben we na de handtekening in de showroom nooit meer iets vernomen. Zelf achter levering, container etc. aan. Ook tijdens het installeren geen contact. We hadden geen speciale dingen dus is de installatie uiteindelijk prima/vlot gegaan, maar dat had alles met de monteur te maken en niet met Grando. Ik denk dat we daar geluk bij hebben gehad.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door J.Verwij op donderdag 11 jul 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben bij Grando Amersfoort een badkamer gekocht en zijn door dhr.Can uitstekend geholpen. Hij heeft zich keurig aan de afspraken gehouden en na 6 werkdagen was de badkamer klaar. Grando Amersfoort is een aanrader voor iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Wesdorp op vrijdag 5 jul 2019 '19 | vestiging Amersfoort
In april '19 hebben we met de hulp van een medewerker van Grando een mooie nieuwe badkamer uitgezocht. Gelukkig kon deze ook op korte termijn geplaatst worden. Echter alles valt of staat met de goede installatie van de badkamer, dat ging bij ons geweldig en snel. Er was een dingetje niet helemaal goed gegaan, maar na een telefoontje werd dat een dag later al opgelost. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Volgend jaar de keuken!
FOTO VAN WESDORP
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door G.J. Prijt op woensdag 19 jun 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Ik heb bij Grando Keuken en Bad in Amersfoort een nieuwe badkamer gekocht. Het werd tijd dat ik niet meer in bad wilde gaan douchen maar in een ruime inloopdouche. Ik kwam in de winkel van Grando Keukens en Bad in Amersfoort. Ik werd daar hartelijk ontvangen. Na wat rond te hebben gekeken heb ik besloten om hier een nieuwe badkamer te kopen. Ben hierbij goed begeleid door Grando keukens en Bad. Heb mijn wensen kenbaar gemaakt en op basis daarvan hebben zij mijn badkamer ontworpen. Zelf kon ik aangeven wanneer ik deze geïnstalleerd wilde hebben. Er kon zeer snel geleverd worden. Een afspraak was zo gemaakt. Tijdens de verbouw van mijn nieuwe badkamer liep ik tegen enkele dingen die niet helemaal volgens plan gingen. Deze problemen werden zeer vakkundig opgelost door de medewerkers van Grando Keuken en Bad Amersfoort. Nu douche ik in een ruime inloop douche met regenshower. Gewoon fantastisch!! Ik zou iedereen deze zaak willen aanraden.
FOTO VAN G.J. PRIJT
Deel badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Riko Chet op vrijdag 14 jun 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een prachtige nieuwe keuken en badkamer aangeschaft na een zeer prettig gesprek met dhr. Umit Isik. Hij heeft ons zeer professioneel en geduldig begeleid en onze wensen aangehoord. Dankzij zijn kundige meedenken hebben we extra veel handigheidjes in onze keuken kunnen creëren en de badkamer met frisse, nieuwe ideeën aangepast. De eigenaar van deze mooie zaak, dhr. Dinesh Birtantie, heeft daarbij persoonlijk het verloop van het montageproces gemonitord en waar nodig bijgestuurd. De montage is daarom tot onze volle tevredenheid uitgevoerd. Klasse werk van dit team. Erg bedankt voor de service!
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Jack van rooijen op donderdag 23 mei 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben echt een prachtige keuken gekocht bij grando in Amersfoort. En zijn heel goed geholpen door Dinesh. Als wij onze badkamer gaan verbouwen gaan we zeker weer naar Grando in Amersfoort. Van mij krijgen ze een 10
FOTO VAN JACK VAN ROOIJEN
Keukne met ovencombinatie
Reactie of foto toevoegen
“L-vormige keukenopstelling”
Door Annemiek op zondag 5 mei 2019 '19 | vestiging Amersfoort
L-vormige keukenopstelling gekocht bij Grando Amersfoort. Deskundig personeel, meedenkend en ontzorgend. Zeer blij met onze keuken en keuze.

Aanvulling ontvangen 6 mei 2019: De levering en montage heeft al plaats gevonden en is naar onze bevindingen goed uitgevoerd conform onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Wim Schram en Foen van Luik op vrijdag 26 apr 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Vrienden van ons hebben Grando Amersfoort aangeraden, omdat zij daar een keuken hadden gekocht. Door de positieve ervaringen van onze vrienden besloten wij ook een kijkje te nemen in Grando Amersfoort. Bij binnenkomst wordt je al met een warm gevoel welkom geheten door de verkopers. Samira heeft ons geholpen en het resultaat is prachtig geworden. Communicatie vanuit Grando was goed geregeld. Monteurs zijn vakbekwaam! Verkopers zijn niet opdringerig, echt top geregeld!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Fam De Graaf op woensdag 24 apr 2019 '19 | vestiging Amersfoort
We hebben onze nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen door Grando Amersfoort. Prima service en de twee installateurs waren ook toppers.
FOTO VAN FAM DE GRAAF
Reactie of foto toevoegen
“Goed ontzorgd”
Door JanKees Donkers op woensdag 3 apr 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Keuken badkamer en desingn radiator in de woonkamer. Al voor de derde keer zaken gedaan met Dinesh en zijn team. Tuurlijk wat kleine afwerkpuntjes, maar dat heb je altijd en bovendien zijn die prima opgelost. Ontzorgd noemen ze dat daar.
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid gegaan”
Door Hans Oude Breuil op dinsdag 19 mrt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Eind 2018 bij Grando een keuken aangekocht en ben erg tevreden over het advies en het gehele proces bij Grando Amersfoort. Het hele team van Grando denkt mee om de juiste opstelling, inrichting en samenstelling van de keuken te maken.

Aanvulling ontvangen 21 maart 2019: De keuken is inmiddels naar tevredenheid geïnstalleerd en wij zijn erg blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Liane woudboer- van den Berg op zondag 17 mrt 2019 '19 | vestiging Amersfoort
Erg blij zijn wij met onze nieuwe Keuken! Bij het ontwerpen is er goed mee gedacht. Bij de oplevering werd alles nog even nagelopen en uitgelegd. Toen er wat gedoe was met een bijna overspannen tegelzetter, is dit keurig afgehandeld. En achteraf werd er nagebeld of alles naar wens is en over er nog vragen waren.
FOTO VAN LIANE WOUDBOER- VAN DEN BERG
Goed ontwerp
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (77 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (31 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (44 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (36 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (83 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (29 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (20 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (28 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (32 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (10 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (31 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (33 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (116 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (15 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (36 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (31 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (59 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (52 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (90 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (88 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (103 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (20 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (87 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (18 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (75 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (28 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (65 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (108 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (90 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (63 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (126 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (38 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (58 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (61 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (34 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.