Feedback
8,6

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 2114 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1078 ervaringen
4 sterren783 ervaringen
3 sterren64 ervaringen
2 sterren56 ervaringen
1 ster107 ervaringen

Per vestiging:
“Op ons gemak”
Door Hermien Janssens op maandag 25 mei 2020 20 | vestiging Barendrecht
Vorig jaar besloten mijn vriend en ik om een nieuwe keuken aan te schaffen. Een grote, spannende aankoop. Bij Grando voelden wij ons direct op ons gemak. Michelle heeft ons uitermate goed geholpen bij het ontwerpen van onze droomkeuken. Ze dacht mee over de kleinste details en kwam met creatieve oplossingen. Tot en met het plaatsen is alles voorspoedig verlopen. Wij bevelen Grando Barendrecht aan iedereen aan!
FOTO VAN HERMIEN JANSSENS
Keuken aan twee zijden
REACTIE VAN OSCAR
Mag ik weten wat jullie voor deze keuken betaald hebben? Groeten Oscar
Reactie of foto toevoegen
“Goede en fijne samenwerking”
Door Gert van den Berg op dinsdag 10 mrt 2020 20 | vestiging Barendrecht
Eind december een badkamer besteld bij Grando Barendrecht. Samen met Evert de badkamer samengesteld. Hierbij werden zijn kwaliteiten zoals kennis en vakmanschap al snel duidelijk. Zo ook bij Martin en Leroy die de badkamer hebben geinstalleerd, vakmensen op hoog niveau! De badkamer is snel geleverd en er was vanaf het begin tot het eind een goede en fijne samenwerking. Bedankt team van Grando Barendrecht
FOTO VAN GERT VAN DEN BERG
Wastafel met spiegel
REACTIE VAN GERT VAN DEN BERG
De badkamer is precies geworden zoals ik bedoeld had.
Reactie of foto toevoegen
“100% tevreden”
Door Fam. van Alphen op dinsdag 3 mrt 2020 20 | vestiging Barendrecht
Wij zijn geslaagd voor onze droomkeuken bij Evert en zijn team, na heel veel wikken en wegen wist Evert precies op papier te zetten wat wij voor ogen hadden! De plaatsing door Rene verliep vlekkeloos. Er zat helaas een kras op 1 lade front deze is direct opnieuw besteld! Ik zou iedereen aanraden om naar Grando Barendrecht te gaan! Wij zijn 100% tevreden!
FOTO VAN FAM. VAN ALPHEN
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkameraankoop”
Door A.C. Pellicaan op maandag 17 feb 2020 20 | vestiging Barendrecht
Bij Grando Barendrecht een badkamer gekocht, tijdens het gesprek aangegeven dat wastafel links en rechts een afleg ruimte zou krijgen zo was ook te zien op de 3D tekening, echter toen wastafel werd geleverd bleek het een wastafel te zijn zonder afleg ruimtes, deze bleek in onze maatvoering ook helemaal niet te bestaan. Met de verkoper nog geprobeerd om een alternatief te vinden echter was niets naar ons zin bij, dus hebben we maar besloten de geleverde wastafel te houden. We hebben nu dus een wastafel niet niet geheel naar ons zin is, dat is jammer en ik vind dat de verkoper hier wel een steekje heeft laten vallen. Verder geen klachten over Grando Barendrecht zijn vriendelijke mensen die je proberen goed te adviseren. Waar ik zeker heel tevreden over ben is de installatie van de badkamer en toilet door Tegelloog Marco, zelden iemand gezien die zo precies en netjes werkt als hij, echt een super vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat naar onze zin”
Door A.Klink op vrijdag 31 jan 2020 20 | vestiging Barendrecht
Badkamer en keuken. Uitstekend geholpen bij de keus van de inrichting en materialen en apparatuur. Goede suggesties gekregen. Tijdens de sloop en bouw misten we soms de regie, maar alles is uiteindelijk prima geregeld en het resultaat is helemaal naar onze zin .Grando heeft er alles aan gedaan om voor ons een mooie keuken en badkamer te verzorgen. We zijn er blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Tot volle tevredenheid”
Door piet v.d.Leeden op donderdag 26 dec 2019 19 | vestiging Barendrecht
wij hebben een badkamer gekocht en zijne er zeer tevreden over. in de keuken/badkamer jungle is GRANDO Barendrecht een uitzondering. Super geholpen en met ons meegedacht, iets van de bestelling er af halen geen probleem iets bij bestellen snel geleverd. Ook over de prijs kunnen onderhandelen en er uit gekomen
Reactie of foto toevoegen
“Prima verlopen”
Door Marianne Roll op donderdag 28 nov 2019 19 | vestiging Barendrecht
Ik heb een keuken en badkamer gekocht bij dit bedrijf en ben supergoed begeleid en geadviseerd. Er wordt zorg en tijd besteed aan het maken van een keuze waarbij aan huis alles nog eens bekeken en nagemeten wordt. Ook de aflevering verliep prima.
Prijs en kwaliteitsverhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Marleen en Bas op zaterdag 2 nov 2019 19 | vestiging Barendrecht
Na een vervelende ervaring bij een andere keukenzaak via via bij Evert Rop bij Grando Barendrecht terechtgekomen. Wat een verademing...geen opdringerige verkooppraatjes maar eerlijke verkoop. Geen vraag is te gek voor Evert en z'n team, ze denken en helpen mee waar nodig. En zoals Michelle zei "een keuken kopen hoort een feestje te zijn" en dat is ook zo en daar heeft Grando Barendrecht gelukkig alsnog voor gezorgd! Hartelijk bedankt jullie zijn toppers!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Familie Brandwijk, Sliedrecht op maandag 2 sep 2019 19 | vestiging Barendrecht
Na een uitgebreide voorlichting en deskundig advies van Evert Rop hebben wij een nieuwe keuken aangeschaft. Evert had goede ideeën. Het resultaat is prachtig geworden. Ook de montage is prima verlopen. Er was 1 plank licht beschadigd, deze is meteen besteld en later keurig netjes nageleverd.
FOTO VAN FAMILIE BRANDWIJK, SLIEDRECHT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super goed”
Door Van Gelder op zondag 1 sep 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een badkamer gekocht bij grando Barendrecht. Vanaf het begint tot het eind super goed geholpen. De communicatie is goed en alles word besproken. De montage door Marco is echt vakwerk. We zijn super tevreden met de badkamer !!!
FOTO VAN VAN GELDER
Verlichting in badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij met de keuken”
Door Gerrit en Rijny Westerik op woensdag 14 aug 2019 19 | vestiging Barendrecht
We hebben een keuken gekocht en zijn vakkundig geholpen door Evert. Alles is goed verlopen, we zijn erg blij met onze keuken. Ziet er fantastisch uit. Ook de monteur is een vakman, op wat kleine dingen na, die ze nog gaan verhelpen zijn we super tevreden over alles.
FOTO VAN GERRIT WESTERIK
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Michael op woensdag 7 aug 2019 19 | vestiging Barendrecht
Keuken gekocht. Goed geholpen door de medewerkers. Vakkundig geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door B Beemster op maandag 29 jul 2019 19 | vestiging Barendrecht
We zijn in de winkel prettig geholpen , aan de hand van de plattegrond en de gekozen materialen werd al snel een smaakvol 3d ontwerp voorgesteld voor zowel douche als toilet. Afspraken en levering verliepen zonder problemen. De verbouwing en de installatie verliep zeer vakkundig en voortvarend.
FOTO VAN B BEEMSTER
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door John Hermans op dinsdag 23 jul 2019 19 | vestiging Barendrecht
gastvrij ontvangen ,goede uitleg en oplossingen gekregen , Keuken besteld ,perfect afgeleverd ,service en aandacht voor de klant Bedankt Evert Rop
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Bert op vrijdag 12 jul 2019 19 | vestiging Barendrecht
We hebben een keuken gekocht. Het advies, de helderheid rondom materialen en prijs en de levertijd waren uitstekend. Keuken werd compleet en netjes afgeleverd en vervolgens vakkundig gemonteerd. Aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door van Heteren op zondag 30 jun 2019 19 | vestiging Barendrecht
Vanaf binnenkomst tot en met de plaatsing zeer tevreden. Tijdens ontwerpfase goede tips en veel meedenken. Uitvoering prima in orde en altijd snel reactie op vragen. Zeer tevreden met onze nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Josje op dinsdag 25 jun 2019 19 | vestiging Barendrecht
Keuken gekocht. Echt geweldig advies zeker t.a.v. De te maken keuzes. Montage zelf gedaan maar zelfs toen konden we eenvoudig in contact komen met de verkoper voor vragen die we er over hadden. Levering was ook prima op tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Alles gehad”
Door C pipping op donderdag 13 jun 2019 19 | vestiging Barendrecht
We hebben een keuken en een badkamer gekocht.

Aanvulling ontvangen 14 juni 2019: Wij hebben alles al geleverd gekregen ik heb alles zelf gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Klaas en Tonny van Dam op dinsdag 11 jun 2019 19 | vestiging Barendrecht
Hebben een keuken gekocht. Super geholpen. Fijn contact. Plaatsing ook correct gedaan. hele aardige meneer. Fijn dat er nog een na controle door Evert werd gedaan. al heeft hij niks negatief kunnen ontdekken. Raad dit bedrijf zeker bij andere aan
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Remco op donderdag 6 jun 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben compleet nieuwe keuken aangeschaft bij Grando Barendrecht. Tijdens het verkoopproces werd goed meegedacht en werden enkele leuke ideeën gedeeld. De keuken is op afspraak geleverd en keurig gemonteerd. Ook tijdens de montage was veel ruimte voor overleg en vragen. Eén onderplint is geleverd in de verkeerde kleur, maar dat is meteen opgepakt en zal binnenkort alsnog in orde gemaakt worden.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Marina op dinsdag 21 mei 2019 19 | vestiging Barendrecht
Super mooie keuken geworden!, welke perfect bij het huis en bij ons past!.. wist goed wat ik wilde als eindresultaat, en de adviseur ging hierin mee, en gaf nog goede tips om het nog beter te krijgen! Chapeau
FOTO VAN MARINA
Keuken met fornuis
REACTIE VAN MARINA
Tegelzetter hebben we zelf geregeld, moet nog gebeuren..
Reactie of foto toevoegen
“Goede samenwerking”
Door Renate Middelveld op donderdag 25 apr 2019 19 | vestiging Barendrecht
De wens een badkamer op zolder. Bouwen vanaf niks, dat bleek niet voor iedereen weggelegd. Bij Grando Barendrecht wel!! Er werd goed meegedacht in de winkel voor het ontwerp en thuis kwam Mathijs met zijn twee gouden handen. Ook tijdens het opbouwen en afwerken werd er steeds goed overlegd. Het resultaat is een prachtige, luxe, super strak afgewerkte badkamer. Wij zouden Grando in samenwerking met Mathijs iedereen aanraden!!
FOTO VAN RENATE MIDDELVELD
Strak afgewerkte badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Familie Meulendijk op dinsdag 16 apr 2019 19 | vestiging Barendrecht
Vorige week is onze keuken geplaatst die wij gekocht hebben bij Grando Barendrecht. Het resultaat is echt prachtig! Het gehele proces vanaf de eerste keer dat wij de showroom binnenstapten t/m de plaatsing van de keuken thuis is heel prettig verlopen. Evert Rop van Grando Barendrecht en Willem Verhoeks van Verhoeks keukenmontage hebben er samen voor gezorgd dat wij een keuken hebben die voldoet aan al onze wensen en tot in de puntjes is verzorgd. Wij kunnen dan ook niets anders zeggen dan dat we super tevreden zijn!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer met montage”
Door Dumas op zondag 14 apr 2019 19 | vestiging Barendrecht
Badkamer gekocht. Adviseur was zeer behulpzaam, ook nadat bleek dat de gekozen doucheafvoer te hoog was, kon deze omgeruild worden (met bijbetaling) naar een afvoer die lager is. Dit scheelde 3cm ophogen van de vloer. Jammer dat de vloertegels die te veel waren (ca. 5m²) niet teruggenomen konden worden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed resultaat”
Door Koudstaal op vrijdag 5 apr 2019 19 | vestiging Barendrecht
Advies, ontwikkeling en het daadwerkelijk uitvoeren .. en dan nog mooier dan wij konden dromen! Bedank voor het goede advies voor zowel de keuken, vloer, woonkamer en ook het verlichtingsplan. Het resultaat is verbluffend! Bedankt Team Grando Barendrecht
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje voor hele team”
Door Marcel Hallink op zaterdag 9 mrt 2019 19 | vestiging Barendrecht
Via het internet kwam ik terecht op de site van Grando Barendrecht. Mede door de goede recensies was mijn keuze snel gemaakt. Totaal geen spijt gehad van deze keus. Vanaf het moment dat ik met Evert en Amanda in gesprek raakte kreeg ik steeds meer het gevoel: "Dit zit goed". Ontzorgen is wat men pretendeert. Zij hebben dit meer dan waar gemaakt. De mensen om Evert heen zijn ook vaklui. Martin, Leroy en Willem hebben een mooie klus afgeleverd. Alles was bespreekbaar en dit allemaal met de nodige humor. Ik wil Grando Barendrecht en het gehele team bedanken voor het mooie werk. Oh ja. De wijn en de cakejes bij de koffie waren ook lekker.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenuitbreiding”
Door J van Sinttruije op dinsdag 5 mrt 2019 19 | vestiging Barendrecht
We hebben een extra kast laten plaatsen in onze bestaande keuken die we bijna 6 jaar geleden gekocht hebben bij Evert Rop. We zijn er heel blij mee alsof het nooit anders geweest is fijn extra opbergruimte. Na een kijkje in de showroom overleg gehad of dat wat wij wilde geplaatst kon worden, onder genot van koffie en gebak alles besproken. Nu het er staat is het nog mooier!! Bedankt
FOTO VAN J VAN SINTTRUIJE
Apparatenwand
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Familie Spijkers op maandag 11 feb 2019 19 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer deskundig geadviseerd en hebben geweldig mooi ontwerp gekregen die we zelf nooit bedacht konden hebben. Enorm creatief en daardoor het vermelden waard.

Aanvulling ontvangen 13 februari 2018: De keuken is geleverd en gemonteerd. We zijn tevreden. Betreft vestiging Barendrecht waar we keuken gekocht hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Nicole Boelen op maandag 11 feb 2019 19 | vestiging Barendrecht
Ik heb hier een keuken aangeschaft, de service was prima, de kennis en het advies gaven ons veel vertrouwen en dat bleek ook zo uit te komen, de levering van de keuken was super, alles klopte ! Niet alleen de adviseur deed zijn werk goed, maar ook de 2 heren die bij ons de keuken afleverde, keurige bejegening, accuraat en snel.
Wij kijken terug op een geslaagde aankoop.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door H J Koster op vrijdag 8 feb 2019 19 | vestiging Barendrecht
Badkamer gekocht, prettige verkoper, resultaat een hele mooie badkamer.

Aanvulling ontvangen 8 februari 2019: Is geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door John van der winden op vrijdag 11 jan 2019 19 | vestiging Barendrecht
Keuken gekocht bij grando barendrecht. Heel erg goed geholpen en niet opdringerig. Nemen de tijd voor u en komen met goede ideeen. Plaatsen keuken ook super gedaan. Anton nam de tijd en heeft prima werk afgeleverd. Evert rob kwam na plaatsing keuken nog even langs om te kijken of alles naar wens was verlopen en goed is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Corine Hoek-Snijders op zondag 23 dec 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht. Vakkundige verkoop door twee medewerkers. Vakkundige montage door montec. Er was een probleem maar die is goed opgelost door de eigenaar.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Linda & Henrie Been op zondag 11 nov 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij kochten een keuken en een badkamer, er is steeds met ons meegedacht en vervolgens alles netjes aangelegd en geplaatst door de aannemer, in ons geval Fa.Kamsteeg uit Ridderkerk. En toen alles klaar was kregen we nog een heerlijk 3-gangen diner aangeboden in Bij de Bruin in Rotterdam. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader”
Door Peter op dinsdag 6 nov 2018 18 | vestiging Barendrecht
We zijn goed geslaagd bij Grando keukens. Mede door het kundig advies van Amanda, wij kregen een ontwerp met al onze wensen erin verwerkt. Alles is netjes en op tijd geleverd en vakkundig geplaatst. Een echte aanrader! Geen stress gehad mede door Evert super!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rob van den Berg op zondag 28 okt 2018 18 | vestiging Barendrecht
Zijn zeer tevreden over de begeleiding tijdens het uitzoeken van de gepaste keuken(s). Hele vriendelijke en kundige verkopers, Wij hebben ondertussen een 2e en 3e keuken bij dit bedrijf gekocht. Een echte aanrader om hier een keuken uit te zoeken en te kopen. Gewoon TOP!
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door J. van Helden op maandag 22 okt 2018 18 | vestiging Barendrecht
We hebben een badkamer, keuken en toilet beneden laten plaatsen. We zijn er erg blij mee. Er wordt goed meegedacht en voor alle problemen is wel een oplossing te bedenken. Alles is netjes geïnstalleerd. Ook de aandacht na de plaatsing is erg prettig.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A.van Rooijen op maandag 22 okt 2018 18 | vestiging Barendrecht
Bij Grando in Barendrecht een keuken gekocht, heel goed advies gekregen van Bart, een hele goede verkoper, dacht met je mee, drong niets op, kortom gewoon hele prettige ervaring. Keuken werd op tijd geleverd, netjes geplaatst door Anton, een hele rustige man, en het resultaat mag er zijn, heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Een 10”
Door D.Vergoes Houwens op vrijdag 19 okt 2018 18 | vestiging Barendrecht
Ik heb in augustus een keuken gekocht. Werd zeer goed geholpen en vooral uitstekend geadviseerd. Advies met grijze vloertegels aan de wand in combinatie met de juiste kleuren van de keuken. 3 D tekening zag er al goed uit en het resultaat was nog mooier. De keuken is exact op tijd geleverd. Montage is geregeld door Grando en , ik geef niet gouw een 10 maar dit was echt een tien. Tevens blijft Grando betrokken. Ook de service is uitstekend toen er een klein probleemtje was met de kraan welke direct wordt opgepakt. Kortom een top zaak
FOTO VAN D.VERGOES HOUWENS
Keuken met grijze wandtegels
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Oscar Gil op woensdag 8 aug 2018 18 | vestiging Barendrecht
We zijn heel blij met onze nieuwe keuken en de uitstekend service dat Grando Barendrecht heeft geleverd! Vanaf de planning met professionele advies en uiteraard met de eindresultaat. Bedankt Evert en Grando voor onze dromkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Dana op vrijdag 20 jul 2018 18 | vestiging Barendrecht
Een mooie en aparte keuken gekocht. Grando heeft heel goed meegedacht en geluisterd naar de wensen. Heel goed geholpen.

Aanvulling ontvangen op 20 juli 2018: Ja de keuken is geleverd en is heel mooi.
FOTO VAN DANA
Mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C. de Bruijn op maandag 16 jul 2018 18 | vestiging Barendrecht
Onze ervaring met Grando Barendrecht was heel goed. Wij zijn erg tevreden over hoe wij zijn geadviseerd over de keuken. Over de opstelling, materialen, kleuren en extra ideeën. Diverse keren terug geweest voor aanpassingen en tekeningen bespreken. Dit koste geen enkele moeite. De keukenmonteur heeft de keuken vakkundig gemonteerd. Een goede ervaren monteur. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de keuken !!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig en functioneel tegelijk”
Door A en J. Snijders op woensdag 4 jul 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een aangepaste badkamer aangeschaft. Bart heeft ons daar heel goed in geadviseerd en kwam met adequate oplossingen en ideeen. Het is echt prachtig en functioneel geworden. Ook veel dank aan Evert. Alles netjes afgevoerd en afgedekt. Monteurs waren ook prima en aardig.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Henk Dijkstra op maandag 18 jun 2018 18 | vestiging Barendrecht
Badkamer, toilet en keuken gekocht en laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden over het meedenken, de service en het vakkundig plaatsen van dit alles. Service is hier nog echt service. Een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens verlopen”
Door Hans van Ketel op zondag 17 jun 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben naar volle tevredenheid een badkamer en een toilet gekocht, waarbij wij de samenwerking gedurende de aankoop en de levering naar wens is verlopen. Ook was het omwisselen van een toilet, voor een compacter model geen probleem.
FOTO VAN HANS VAN KETEL
Badkamermeubel
+ Toon extra foto van Hans van Ketel
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. van Iwaarden op zondag 17 jun 2018 18 | vestiging Barendrecht
We zijn zeer tevreden over de begeleiding tijdens de aankoop van onze nieuwe keuken door Evert Rob. We werden goed op de hoogte gehouden van de bestelling van de keuken en het plaatsen is ook zeer netjes en vakkundig gebeurt. Helaas 3 passtukken in de verkeerde kleur maar dat kan gebeuren en zal op korte termijn worden opgelost.
FOTO VAN FAM. VAN IWAARDEN
Hoek van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Buddy vogel op vrijdag 15 jun 2018 18 | vestiging Barendrecht
Badkamer en Keuken gekocht. wij hebben in maart 2018 een badkamer en een keuken uitgezocht bij Grando in de showroom. Het is altijd een flinke uitgaven.
wij zijn goed geholpen door Duco en Evert. We hebben de juiste keuzes kunnen maken en goed uitgelegd wat we wilden. Als voorbeeld geef ik aan dat het onze droom was om de wasmachine en de droger in de keuken te plaatsen in de keuken en weggewerkt in een kast. Dit is iets wat blijkbaar niet vaak voorkomt maar na samen meten en denken kwam Evert met het idee. Uiteindelijk moet je ook over de prijs eens zijn. En dat lukte ook. als je zelf alles zoekt en vergelijkt met andere keuken bedrijven kom tot de juiste prijs. daarna plannen ze datums ook hier complimenten om het voor mekaar te krijgen binnen 2 maanden. Tijdens de verbouwing van de badkamer ging het hier en daar fout kwa afwerking maar ze komen de zelfde dag nog met een oplossing. wij hebben een prachtige simpele badkamer voor een prima prijs.
Als laatste kwam de keuken onze droom werd onze droom. Het is fantastisch. ontbreekt alleen deurtje maar lossen ze op. Evert en Duco zijn regelmatig bij ons thuis geweest kwa meten en tips. Ik wil ze ook alle bij bedanken voor een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goed geholpen”
Door Mylène op donderdag 14 jun 2018 18 | vestiging Barendrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Evert Rop en zijn bijzonder goed geholpen. Zijn advies was zeer prettig en professioneel. Ongevraagd kwam hij met slimme en besparende ideeën. De levertijd was normaal en de monteur keurig en correct. Ontstane onverwachte situaties werden meteen en adequaat opgelost
Reactie of foto toevoegen
“Alles op alles gezet”
Door Agarouj op woensdag 23 mei 2018 18 | vestiging Barendrecht
Ik heb een keuken bij Grando Barendrecht aangeschaft. Bij Grando Barendrecht werden wij goed ontvangen. Daar denken ze in mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. De verkoper en de eigenaar hebben alles op alles gezet om mijn droomkeuken te realiseren. De eigenaar heeft vanaf het begin tot de plaatsing van de keuken het proces in de gaten gehouden. De eigenaar is altijd bereikbaar en helpt je bij vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima ook achteraf”
Door C. Tulp op woensdag 16 mei 2018 18 | vestiging Barendrecht
Badkamer gekocht en toilet boven laten aanleggen, toilet beneden gelijk verbouwd in dezelfde stijl als de badkamer. Prima advies, montage en service, ook achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door anja janssen op dinsdag 15 mei 2018 18 | vestiging Barendrecht
badkamer gekocht en laten plaatsen super tevreden vakwerk
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door M.Rotteveel op vrijdag 20 sep 2019 19 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht bij Grando Almelo.Meteen een goed gevoel bij binnenkomst.Met een bak koffie een gesprek aangegaan met Jan Wolterink wat onze wensen waren.Had meteen een goede klik met Jan die veel kennis van zaken had en de gehele badkamer en wc beneden van A tot Z heeft geregeld inclusief montage. Ook deze mensen hebben vakwerk afgeleverd. Al met al een dikke pluim voor Grando Almelo.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Robert Schoenmaker op zondag 18 aug 2019 19 | vestiging Almelo
Nieuwe badkamer, alles is naar wens, wij zijn erg tevreden. De adviseur van de winkel heeft ons prima geholpen en heeft ons prima geadviseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Christine Kösters op vrijdag 28 jun 2019 19 | vestiging Almelo
Ik heb een prachtige badkamer gekocht. De vestigingsmanager heeft mij fantastisch en zeer kundig geholpen. De badkamer voldoet aan al mijn verwachtingen en de afwerking is super!
FOTO VAN CHRISTINE KÖSTERS
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Menno Bos op vrijdag 14 jun 2019 19 | vestiging Almelo
We hebben bij Grando Almelo een badkamer gekocht incl. verwijderen van de bestaande en montage van de nieuwe badkamer. Al tijdens het eerste bezoek werden we uitstekend geholpen door Jan Wolterink, hij bracht door zijn ervaring nieuwe ideeen in. Na thuiskomst hebben we het ontwerp bestudeerd en ontstonden er toch nog een aantal wijzigingen, dit was geen probleem. Het werd ons al snel duidelijk dat Jan zeer klantgericht is en meedenkt om de ideale oplossing voor de klant te vinden. Afspraak gemaakt om per 1 april (geen grap!) met de verbouwing te beginnen. Bij het naderen van deze datum leek het even alsof dit niet ging lukken daar de werkzaamheden van een installateur ergens anders compleet uitliepen. Na overleg met Jan is er een andere installateur gekomen, deze heeft alle werkzaamheden (incl. het verwijderen van alle oude tegels, water- en afvoerleidingen) perfect en binnen de verwachte tijd uitgevoerd. Kortom: fantastische ervaring en ik kan Grando Almelo (Jan Wolterink) bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door W bakker op zondag 28 apr 2019 19 | vestiging Almelo
Badkamer laten ontwerpen en plaatsen. Montage duurde langer dan verwacht. W. Bakker.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door José op dinsdag 16 apr 2019 19 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht erg tevreden en moesten snel handelen, te laat pas gaan zoeken. Meneer is ook erg geduldig want soms ga je twijfelen aan alles.

Aanvulling ontvangen 16 april 2019: Ja badkamer is geleverd en wij zijn zeer goed geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermaterialen”
Door Frank K op vrijdag 9 nov 2018 18 | vestiging Almelo
Grando Almelo: Jan heeft iets meer dan 2 jaar geleden materiaal geleverd voor onze nieuwe badkamer. Jan gaf hier uitstekend advies in en een goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel. De verbouwing hier van hebben wij zelf uitgevoerd en duurde iets langer dan verwacht. Na anderhalf jaar hadden wij een probleem met onze thermostaat. Jan heeft dit snel en netjes opgelost. Niets anders dan lof voor deze zaak en Jan! Ik zou zeker weer in de toekomst zaken doen met Grando Almelo Jan. Jan bedankt! M.v.g Frank
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Wanda Koetsier op vrijdag 26 okt 2018 18 | vestiging Almelo
wij hebben een badkamer gekocht. Het wordt inmiddels erg mooi. Er is wel iets langer over gedaan, dan wij verwacht hadden. Maar het resultaat is er dan ook naar. Het wordt erg mooi. Wij hebben jaren gewacht op dit moment, dus maakt het ons niet uit hoe lang er aan gewerkt wordt. Want we zien hoe het elke keer mooier en mooier wordt. Beter de tijd nemen, dan het af raffelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Murat Tanyeli op maandag 1 okt 2018 18 | vestiging Almelo
Badkamer meubels gekocht goed advies en snelle levering. Verkoper heeft ons super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Miriam op vrijdag 28 sep 2018 18 | vestiging Almelo
We hebben een mooie badkamer gekocht die aan alle wensen voldoet in een kleine ruimte. We zijn super geholpen en geadviseerd!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Christa Körmeling op zondag 8 jul 2018 18 | vestiging Almelo
Bij Grando alleen badkamer meubels gekocht. Badkamer ging verder via projectbouw. Supergoed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken. Ik wilde een andere fonteinkraan dan die bij de set hoorde. Deze hadden ze niet zelf in het assortiment, maar dat was geen probleem, zij bestelden het! Ook toen ik erachter kwam dat mijn douchedeur (via de projectbouw) waarschijnlijk niet volledig open kon omdat deze tegen de wastafel aan kwam werd er meegedacht en meegekeken. Er werd zelfs een 3D animatie gemaakt om te kijken hoe ver de deur open kon. Kortom: niet eens een hele badkamer gekocht, alleen maar meubels, maar een super goede service!!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Kees Verwoert op vrijdag 25 mei 2018 18 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht in Almelo, deze zou in week 9 geplaatst worden maar dat werd week 19, uiteindelijk hebben wij 4 weken in de rommel gezeten, monteur was zeer kundig, maar moest vaak bellen met grando omdat zaken niet klopten ... uiteindelijk hebben we wel een mooie badkamer, en daar gaat het toch om.
REACTIE VAN VERWOERT
Impressie van onze badkamer :-)
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Marita Maas op zondag 18 mrt 2018 18 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht, vriendelijk en meedenkend personeel. Niet opdringerig en no nonsens. Plaatsing vlot en vakkundig, tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door E. Strunk op vrijdag 2 feb 2018 18 | vestiging Almelo
Ze denken overal in mee, tegelzetter merkte foutje op, filiaaleigenaar heeft het netjes opgelost, spanplafond later dan afgesproken maar uiteindelijk toch strak en netjes afgeleverd. Onze dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“2e keer een badkamer”
Door Mélissa Smalbrugge op zaterdag 13 jan 2018 18 | vestiging Almelo
Voor de 2de keer een badkamer gekocht bij Grando en super tevreden mee. Afspraken worden nagekomen en er werd goed geluisterd bij het opstellen van onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. vd Bosch op vrijdag 29 dec 2017 17 | vestiging Almelo
We hebben een kleine badkamer renovatie gedaan. hierbij zijn wij goed geholpen met advies. ook gaven ze een ruime bedenktijd, om alles goed te overdenken. prima service. een goede afhandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Superteam”
Door Familie de Jonge Vriezenveen op donderdag 9 nov 2017 17 | vestiging Almelo
Wij hebben een nieuwe badkamer uitgezocht en laten installeren.We zijn erg tevreden over het uitleg en adviezen maar ook over het plaatsen van de badkamer Alles geregeld binnen de tijd die de verkoper met ons heeft afgesproken Een superteam alles keurig op elkaar afgestemd Mei 2017
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamermeubel”
Door A. Bakhuis op dinsdag 24 okt 2017 17 | vestiging Almelo
Ben erg vriendelijk en doeltreffend geholpen.

Aanvulling ontvangen 29 oktober 2017: Badkamermeubel ontvangen begin september.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door G.P.E van Oorschot op maandag 23 okt 2017 17 | vestiging Almelo
Een badkamer (zeven jaar geleden een keuken) . Goede service en er wordt goed meegedacht met de klant (en zijn budget). Er wordt de tijd genomen om alles goed door te spreken. De afwerking is prima verlopen.
FOTO VAN G.P.E VAN OORSCHOT
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN FLAVE25
Mag ik vragen hoeveel u heeft betaald alleen voor de wastafel met grijze lades?
Reactie of foto toevoegen
“Installatie via zzp-er”
Door Smit op vrijdag 14 jul 2017 17 | vestiging Almelo
Vlotte verkoper maar vaag over kosten van de installatie. Er werd niet duidelijk gemaakt dat de installateur een zzp'er is die zijn eigen (hogere) facturen maakt. Dat vond ik heel vervelend. De wastafel was tijdens transport kapot gevallen en we wachten nu al 5 wk op de nieuwe. We worden slecht geïnformeerd over de stand van zaken. Nu hebben we een badkamer zonder wastafel en de verkoper weet niet wanneer geleverd wordt of waarom het zo lang duurt.
Reactie of foto toevoegen
“Positief over Grando Almelo”
Door Gerald op vrijdag 2 jun 2017 17 | vestiging Almelo
Goed geholpen, afspraken nagekomen. Idee is mogelijk om de montage in eigen hand te nemen. Over het algemeen levert dat waarschijnlijk minder communicatiestoornissen op tussen klant-leverancier-badkamermonteur. Overall: prima te spreken over de badkamer / toilet, zowel over Grando als (tot op heden) het montagebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossingen”
Door rob op zondag 28 mei 2017 17 | vestiging Almelo
Mooie showroom met heel veel keuze , men heeft er goede kennis van zake , goed advies, men neemt de tijd voor je,komt met goede oplossingen waar je soms zelf niet aan denkt. Grote keuze ,scherpe prijzen!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Schreur op zondag 2 apr 2017 17 | vestiging Almelo
Zeer plezierig van begin tot eind. Zelfs eerst kennis gemaakt met de tegelzetter en monteur. Ter plekke de mogelijkheden besproken. Hiervoor onze hartelijke dank. De adviseur was erg deskundig en gaf goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door G. kruize op woensdag 22 mrt 2017 17 | vestiging Almelo
Alles wat van tevoren was afgesproken is nagekomen en geleverd. Tevens waren wij zeer tevreden over de werkzaamheden, die de mensen hebben uitgevoerd. Top!!! Er werd netjes gewerkt en alles wat er verwijderd was, werd ook volgens afspraak meegenomen. Dus geen troep achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Familie Wigbold op zondag 27 nov 2016 16 | vestiging Almelo
Bij vestiging Almelo werden we bij de aankoop van een badkamer door de adviseur uitstekend geholpen. Ook werd er prima meegedacht voor een oplossing voor een vervangende mobiele doucheruimte voor de periode dat de verbouwing duurde. We zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen”
Door Wilma op vrijdag 9 sep 2016 16 | vestiging Almelo
Super Mooie badkamer uit gezocht bij Grando. Waar wij vriendelijk zijn ontvangen en goed werden geholpen. Het personeel wisten waar ze over praten. En gaven onze goede adviezen. Wij zijn tevreden. :)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service gehad met badkamer”
Door Scheurink op woensdag 27 jul 2016 16 | vestiging Almelo
Zeer goede service, wensen worden vertaald in een mooie 3D schets en er wordt duidelijk aangegeven wat wel en wat niet kan. Zeer te vreden. Ook de installatie was perfect. Zeer kundig en net afgeleverd via Hauptmeijer Bouw&Verbouw binnen de afgesproken termijn! Ik kom hier zeker weer!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door J.Kastenberg op vrijdag 22 jul 2016 16 | vestiging Almelo
Prima geholpen bij het uitzoeken van badkamer en toilet. De montage is door uitstekende vakmensen gedaan. Het enigste puntje van kritiek is dat de toiletaccessoires nog niet zijn geleverd. Ik ga er wel vanuit dat deze accessoires snel worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Veel spijt”
Door Juliana Ruparelia op donderdag 21 jul 2016 16 | vestiging Almelo
Erg slecht. Ik ben zeer ontevreden over hoe de zaken zijn verlopen. De monteur heeft tot 2 keer toe ruzie gemaakt en is kwaad weggelopen. Na het infrezen van leidingen in de muur had ik een scheur in mijn slaapkamer muur die werd ontkend. De hele afwikkeling hiervan is erg naar verlopen. Daarnaast is mijn rolgordijn vies gemaakt en zitten er kitranden bij het toilet onder de rode vlekken van het stof na het boren die je er niet meer uitkrijgt, is er niet gekit bij de toiletpot en wastafel in het kader "dit doen we nooit" (had binnen 2 maand al gele randen!), is de douche cabine niet op de juiste plek gemonteerd waardoor er een afloop is naast de cabine, is de zijspiegel na 1 dag van de muur gevallen en nog steeds niet vervangen, is een handdoekrek waarvoor betaald is, na 2 maanden nog steeds niet geleverd, zijn de tegelnaden bij het bad te triest om aan te zien dat ik hier plinten moet gaan bevestigen, heb ik olie vlekken op mijn oprit van de lekkende auto van de monteur die niet worden verwijderd. Ik krijg ook volledige radiostilte van de vestiging etc. etc. De hele gang van zaken is uitermate triest. Ik zal deze vestiging zeker niet aanraden. Verkopen kunnen ze goed maar service verlenen en klachten oplossen is erg ver te zoeken helaas. Heb erg veel spijt van deze (mis)koop!
REACTIE VAN BOB BOLMEIJER
Zoals met u besproken gaat het hoofdkantoor deze zaak op zich nemen en komen wij spoedig met de oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Robin Hof op vrijdag 20 mei 2016 16 | vestiging Almelo
Grando heeft een mooie badkamer en 2 toiletten opgeleverd. Geïnstalleerd door mensen met kennis van het vak. Minpunt was dat de plaatsing 3 weken in beslag nam omdat er een artikel niet tijdig geleverd werd terwijl de installatiedatum al 3 maanden bekend was.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Paul Bekhuis op zondag 15 mei 2016 16 | vestiging Almelo
Mijn ervaring met vestiging Almelo was zeer goed. Vakkundige mensen ook tijdens de uitvoering. Ruime aandacht bij het uitzoeken van tegelwerk en sanitair. Ze maken gebruik van de juiste animatie 3D. Dit geeft veel inzicht in beleving.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig zaken doen”
Door Hetty Meintema op zaterdag 7 mei 2016 16 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht. Grando Almelo hebben wij ervaren als prettig zaken doen. Ze namen de tijd, gaven goed advies en de mannen die het geplaatst hebben zijn toppers!! Ik zou dit bedrijf aanraden bij vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle oplossing bij problemen”
Door Linda op vrijdag 22 jan 2016 16 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht. Perfect geholpen door adviseur en komen afspraken goed na. Eventuele problemen worden snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed verlopen”
Door BertJosé op zaterdag 9 jan 2016 16 | vestiging Almelo
Alles is super goed verlopen volgens planning en volgens afspraak. Een erg prettige verkoper. Staat open voor alle suggesties. Ook de monteurs waren erg vriendelijk en zeer bekwaam. Wij zijn zeer tevreden!
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Goed om te horen. Bedankt dat u uw ervaring op deze website wilt delen. We zullen de complimenten doorgeven aan de vestiging in Almelo!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door JC Vandongen op vrijdag 11 dec 2015 15 | vestiging Almelo
Wij zijn erg tevreden over het advies en plaatsing van onze nieuwe badkamer . de heer jan wolterink heeft ons erg geholpen met het uitzoeken van nieuwe tegels en apparatuur van onze nieuwe badkamer. Het team dat alles gerealiseerd heeft ,heeft uitstekend werk geleverd.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen heer/mevrouw van Dongen. We vinden het altijd fijn als er een reactie wordt geplaatst, positief of negatief. Deze positieve reactie zal Dhr. Wolterink zeker kunnen waarderen. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Marco op vrijdag 27 nov 2015 15 | vestiging Almelo
We hebben een badkamer gekocht bij Grando in Almelo. We hierbij uitstekend geholpen met de keuze, Daarbij was de prijs ook goed. Erg tevreden over de service en het nakomen van de gemaakte afspraken.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Hoi Marco, Bedankt voor het delen van deze ervaring, we zullen de vestiging in Almelo op de hoogte stellen van uw enthousiasme. Veel plezier met uw nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en betrouwbaar”
Door Pen, M. op woensdag 30 sep 2015 15 | vestiging Almelo
Badkamer geinstalleerd in september 2015. Het ontwerp is aan de adviseur voorgelegd. Deze heeft goed meegedacht om deze verder te perfectioneren. Doet zaken met vriendelijke betrouwbare vakmensen (zzp'ers). Badkamer gereed binnen de afgesproken tijd (14 dagen).
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Ine van der Wal op vrijdag 18 sep 2015 15 | vestiging Almelo
Zowel bij het ontwerp van mijn badkamer als het bewaken van mijn budget uitstekend geholpen door Jan in Almelo. Vriendelijk telefonisch en schriftelijk contact, afspraken werden nagekomen en een (fabrieks) klacht werd uitstekend opgelost. Grando Almelo kan ik van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annemarie Dofferhoff op vrijdag 31 jul 2015 15 | vestiging Almelo
Wij hebben bij Grando Almelo een badkamer gekocht. Alle lof voor Jan Wolterink en zijn installatieteam. Tijdens de orientatie fase veel goede tips van Jan gehad. De sloop van de oude badkamer en installatie van de nieuwe badkamer zijn prima verlopen. Paar kleine probleempjes die direct opgelost werden. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door P.P. Norder op vrijdag 24 jul 2015 15 | vestiging Almelo
We zochten een nieuwe badkamer en een nieuw toilet en wilden dit in dezelfde stijl hebben. Een goed meedenkende verkoopadviseur (de ondernemer zelf) die alle tijd nam om uitgebreid de wensen te bespreken maakte dat we hier slaagden. Mogelijke knelpunten werden tijdig gesignaleerd en besproken waarna prima alternatieven worden aangedragen.
Reactie of foto toevoegen
“Content!”
Door Dam op dinsdag 16 jun 2015 15 | vestiging Almelo
Dag Jan Wolterink, Hier bij een bedankje van ons uit Leeuwarden. We zijn Super content met de badkamer en het geheel. Zeer goed geholpen door je, en vooral door de gene die het allemaal monteerde, petje af voor hem,(Allin)
Met vriendelijke groet, en als je in de buurt bent hebben wij ook koffie voor je. Good goan. Harry en Hilde.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door Avci op woensdag 10 jun 2015 15 | vestiging Almelo
Samen met mijn vrouw zijn we vooraf getipt door vrienden op het Grando filiaal te Almelo. Daar bleek een zeer vriendelijke & behulpzame vestigingsmanager te zitten, die je vakkundig advies op maat gaf. Achteraf kunnen we dit alleen maar beamen; we zijn uitstekend op onze wenken bediend en hebben een prachtige badkamer aangeschaft. Hartelijk dank, Jan! Onze badkamer is al geleverd naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de badkamer”
Door Michael op zondag 17 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Er is veel aandacht besteed aan het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. Er werd geluisterd naar onze wensen. Tijdens de bouw zijn er wel wat dingen mis gegaan, onder andere door de communicatie die niet heel soepel verliep. Uiteindelijk zijn wij blij met onze badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Spreekt voor zich”
Door Inge Brunt op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een Badkamer laten plaatsen door Grando Amersfoort. Grando was de eerste winkel waar we heen zijn gegaan en we zijn ook niet meer verder wezen kijken. Umit Isik nam alle tijd voor ons en dacht goed mee om onze wensen in een echte badkamer te veranderen. Alles werd duidelijk uitgelegd en in een rondje door de mooie showroom liet hij ons alles zien wat mogelijk was. Door de 3D tekening kregen we ook een goed beeld van het eindresultaat. De opgegeven planning werd ook netjes gevolgd. De mensen die de badkamer kwamen plaatsen werken netjes en overlegden alles. Umit Isik belde tussendoor nog een aantal keer om te horen of alles naar wens ging. Echt top! De foto's spreken voor zich denk ik!
FOTO VAN INGE BRUNT
Reactie of foto toevoegen
“Toppie”
Door Biep op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Super geholpen bij het uitzoeken van onze badkamer. Grando heeft onze badkamer geweldig verbouwd, wij hadden een badkamer zonder toilet en nu dankzij Grando een badkamer met toilet helemaal toppie.
FOTO VAN BIEP
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door M. Pelli op vrijdag 24 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Prima service door Dinesh en team. We zijn bijzonder goed geholpen met onze ideeën en deze te realiseren in een nieuwe keuken. Plaatsing en levering waren top geregeld en een klein 'mankement' direct verholpen. Al met al een topservice en prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Arno op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer goed geholpen door Dinesh en zijn mensen met een mooie keuken als resultaat. Het uitzoeken van de keuken is soepel verlopen. Alle opties werden laten zien in de showroom zodat we een goede keuze konden maken. De levering van de keuken was op tijd en de installatie verliep ook soepel.
FOTO VAN ARNO
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer gekocht”
Door Daphne Chang op vrijdag 17 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
You will have good experience before singing the contract  and everything changed after that! This is my second time post the review. We purchased both bathroom and kitchen here, meaning we spent a fortune!Just want to warn people to not make same mistake as we did. But I have to be fair that the materials itself is nice and the assembley guys for the kitchen did a good job! The problem is the assembly guy for the bathroom and of course the customer service. 

Below is what we've experienced. The kitchen assembly couldn't take place on time due to the fact that the water pipes and electricity weren't fit. We didn't know that it's our responsibility to take care of that and even it is, we didn't have any drawing about how the pipe and electricity should be or be informed about this before the assembly. We have spend another thousands from our own pocket on having the pipe and electricity correct and extra weeks delaying on assembly. One of  the answer we have from the store manager after complaining about this issue is that "why didn't  you ask?" This is first time in my life that I purchase a kitchen I think it's fair that I didn't ask. And Grando is already in this business for years and neglect to inform the customer?For all that, I still deleted my first posting as we reach an agreement that they will fix everything and offer a very little compensation to us. 

Soon after kitchen issues are finally all settled and of course with a long and exhausted process as they kept delaying on everything. Our bathroom starting leaking!!!! And it took them a week to arrange someone to come and fix it! Consequently there were much more water spots and the cracks on the wall downstairs!Once the leaking issue is fixed and another two weeks waiting for the new tiles to fix the wall. We couldn't shower properly nearly month due to the holes on the wall.... Also, as you can see from the photo, their work is just unprofessional. We try to contact the store manager many times but the phone isn't picked up or the call back he promised is also not fulfilled so more time has wasted. Also there's a missing part in the sink sewer that cause a terrible smell coming out everytime right after shower! And it is finally fixed after two months of calling and waiting..... 

Every issue takes weeks even months to get it solved with very bad quality and we sometimes need to take day offs to be at home and clean up after the worker finish their job!  It's truly wasting of time and exhausting to chasing for solution over and over again. And if we kept calling, the answer we get is always: we will call you next week, it's holiday season now or the people aren't available... etc and never get the positive answer till 3 or 4 times of calling. I decide to post the review again so that people can hear the true stories. It has been a year since we decided to go with Grando and I'm still so regarded. 

Don't waste your energy and time here. It's not worth it. Good luck. 
FOTO VAN DAPHNE CHANG
Bad gedurende montage
+ Toon extra foto van Daphne Chang
+ Toon extra foto van Daphne Chang
Reactie of foto toevoegen
“Na oplevering contact trager”
Door Bart op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij kochten een nieuwe keuken en badkamer bij Grando Amersfoort. Het eerste contact verliep erg prettig met Dinesh en de tekening van de keuken was voor ons echt perfect. We waren verkocht! We waren al bij meerdere andere keukenzaken geweest maar die hadden niet dit effect op ons gehad. We hebben toen besloten om de badkamer ook bij Grando te bestellen. Het leek ons erg handig om maar met 1 aannemer af te stemmen. Vanaf het eerste contact hebben wij duidelijk aangegeven dat wij mensen zijn die op de details letten en daar erg kritisch op zijn. Dat was uiteraard geen probleem volgens Dinesh. Dat moet je ook zijn vond hij. Tot en met de realisatie van de keuken en de badkamer verliep het contact erg makkelijk en waren er korte lijntjes. Na de oplevering werd dat een ander verhaal. Mailtjes werden veel trager beantwoord, er werd beloofd dat je gebeld zou worden en dat gebeurde dan meerdere keren niet. Wij zijn nog steeds erg blij met onze keuken en badkamer maar we vinden wel erg slecht dat binnen 2 jaar hele kitranden los komen bij het plafond en dat dit niet bij de service hoort om daar naar te kijken.Na een half jaar van mailen en bellen en loze beloften hebben wij het opgegeven. Elk keuken en/of badkamerbedrijf kan keukens en badkamers plaatsen maar een goed bedrijf heeft ook oog voor zijn klanten na de oplevering.Zeker als er door een werknemer van Grando zelf geconstateerd is dat zijn collega's van Grando het kitwerk destijds uitermate slecht hebben uitgevoerd. Je zou toch mogen verwachten dat een geconstateerd gebrek in uitvoering opgelost moet worden door het bedrijf zelf. Goede service hoort er helaas na betaling bij Grando niet meer bij.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Fam. Baas op zaterdag 28 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn goed geholpen bij het samenstellen van onze keuken door dhr. Can. Ook toen wij nog twee maal terug kwamen om het ontwerp aan te passen was dat geen probleem. De montage is erg goed verlopen, zeer vakkundige monteur, die erg hard en secuur werkt.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (95 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (33 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (50 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (39 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (95 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (33 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (21 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (29 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (35 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (13 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (32 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (33 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (124 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (17 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (40 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (39 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (61 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (54 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (91 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (91 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (107 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (19 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (91 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (19 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (77 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (29 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (69 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (109 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (106 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (63 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (145 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (43 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (60 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (61 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (45 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.