Feedback
8,4

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1407 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren669 ervaringen
4 sterren540 ervaringen
3 sterren50 ervaringen
2 sterren47 ervaringen
1 ster86 ervaringen

Per vestiging:
“Alles naar wens”
Door K. Schot op zaterdag 1 dec 2018 '18 | vestiging Middelburg
Mooie keuken gekocht, alles naar wens. Uitstekend geholpen: advisering, creativiteit, oplossingsgericht. Alles volgens planning geleverd, montage geen probleem. Dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Martin op vrijdag 30 nov 2018 '18 | vestiging Middelburg
Ik heb er een keuken gekocht, maar zeer vriendelijk geholpen. Ook bij aflevering was ik zeer tevreden. Een aanrader om er een keuken of badkamer te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Annette van Hirsel op donderdag 29 nov 2018 '18 | vestiging Middelburg
Nadat ik mijn badkamer heb laten verbouwen en met de service, installatie en de badkamer zelf erg in mijn nopjes ben, heb ik ook de keuken bij Grando gekocht. Samen hebben we een prachtige keuken gerealiseerd. De afbraak, opbouw en keukeninbouw alles uit 1 hand, wel zo makkelijk. Ik ben super tevreden met mijn prachtige keuken! Dankjewel Grando!
FOTO VAN ANNETTE VAN HIRSEL
Super tevreden met deze keuken
+ Toon extra foto van Annette van Hirsel
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Marco van de Zande op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Middelburg
Prima geholpen, goed advies. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Julia Wattel op zaterdag 17 nov 2018 '18 | vestiging Middelburg
Keuken gekocht. Zaken zijn uitgevoerd volgens afspraken. Perfecte montage met grote kennis geplaatst!
Reactie of foto toevoegen
“Gekochte keuken”
Door P van der Endt op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Middelburg
We hebben een keuken gekocht. Zijn super goed te woord gestaan en goed geholpen met het ontwerp. Plaatsing vakkundig gedaan en nu genieten van onze prachtige keuken!
FOTO VAN P VAN DER ENDT
Vakkundige plaatsing
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door Yvonne op zaterdag 6 okt 2018 '18 | vestiging Middelburg
Badkamer; levering op tijd; afspraken worden niet altijd nagekomen (wacht nog steeds op creditnota); de installatie door Remijn was fantastisch!!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en keuken”
Door Simone Hooijer op zondag 23 sep 2018 '18 | vestiging Middelburg
Wij hebben voor een project een badkamer en keuken gekocht. we zijn super geholpen. Er werd veel aandacht en tijd besteed en we zijn tot nu toe heel blij met Grando! Nu nog de installatie van de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren goed”
Door Familie van Ham op zaterdag 22 sep 2018 '18 | vestiging Middelburg
Wij hebben onze nieuwe keuken hier gekocht, fijne ontvangst in de zaak, goed en netjes geholpen. Er wordt goed naar je als klant geluisterd. Niet opdringerig. En ruim de tijd voor het goed informeren, waardoor je een prima idee krijgt hoe je keuken eruit komt te zien. (3d tekening)
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Marco en Corina op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Middelburg
Prima advies, vakkundig, er word ruimschoots de tijd voor je genomen.

Aanvulling ontvangen op 24 september 2018: De badkamer en toilet is geleverd en gemonteerd. Wel door monteurs die niet voor Grando werken. De keuken word nog geleverd en moet dus ook nog worden gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door U. Groen op vrijdag 14 sep 2018 '18 | vestiging Middelburg
Wij zijn bij de aanschaf van een keuken en een badkamer/toilet.op zeer deskundige en klantvriendelijke wijze,met alle aandacht voor onze diverse wensen, geholpen bij onze keuze. Vervolgens zijn de badkamer en de keuken door de door Grando ingeschakelde installateurs vlot volgens planning en op deskundige wijze geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Alles in orde”
Door Patrick Dekker op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Middelburg
Ik heb en badkamer gekocht. Alles was in orde en dd levering was in orde, De verkoper was alleen de drain vergeten voor de rest alles in orde.
FOTO VAN PATRICK DEKKER
Badkamer met inbouwspots
Reactie of foto toevoegen
“Super volgens afspraak”
Door W.A. Roskam op vrijdag 13 jul 2018 '18 | vestiging Middelburg
Goed geholpen in de showroom, levering vlgs afspraak, Plaatsen en bijkomende werkzaamheden super uitgevoerd door R&D De Visser montage,
Reactie of foto toevoegen
“Matzwarte keuken”
Door Ko van Eijkeren op donderdag 12 jul 2018 '18 | vestiging Middelburg
Wij hebben een keuken gekocht en het leek wel of onze wensen en smaak van ons gezicht waren af te lezen. De manier waarop we werden geholpen was zonder pushen, vriendelijk en zeer deskundig. Mario is echt een expert op dit gebied. Ook de plaatsingen van de keuken liet niets te wensen over. Dingeman en Ronald de Visser zijn zeer vakkundig en adequaat in het plaatsen van keukens en we zijn vol lof over hun werk. We hebben inmiddels een bestelling gedaan voor een toilet en een badkamer om later dit jaar te installeren en we twijfelen er niet aan, dat ook dit heel goed gaat verlopen.
FOTO VAN KO VAN EIJKEREN
+ Toon extra foto van Ko van Eijkeren
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg bedankt”
Door Lisette en Jeroen op vrijdag 29 jun 2018 '18 | vestiging Middelburg
Wij hebben bij Grando Middelburg onze nieuwe keuken laten ontwerpen, gekocht en door hun monteurs laten installeren. Saskia, wat heb jij ons goed geholpen en geadviseerd. Dankzij jou en het team van Grando Middelburg hebben wij een fantastisch mooie droomkeuken! Heel erg bedankt!
FOTO VAN LISETTE EN JEROEN
Droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Frederik Wage op vrijdag 8 jun 2018 '18 | vestiging Middelburg
We hebben een badkamer gekocht bij Grando Middelburg. Ons eerste oriënterende bezoek was geen geplande afspraak maar de Grando-adviseur (Mario) had tijd en heeft direct een voorstel gemaakt van hoe we onze bestaande badkamer het beste konden aanpassen. Zonder daarbij dwingend te zijn of ons te pushen om nu de knoop door te hakken. Naderhand zijn we bij verschillende andere leveranciers geweest maar daar hadden we geen goed gevoel bij en werden we minder goed geholpen. Na een 2e gesprek besloten om met Grando in zee te gaan. We zijn tevreden, de monteur die via Grando ingeschakeld is werkt ook heel nauwkeurig, is ook zeer belangrijk!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed”
Door J.de Gast-tienpond op zaterdag 12 mei 2018 '18 | vestiging Middelburg
Wij hebben ern keuken gekocht en zowel de service als de kwaliteit en de installatie zijn heel goed
Reactie of foto toevoegen
“Blij met badkamer”
Door Annette v. H op vrijdag 4 mei 2018 '18 | vestiging Middelburg
Prachtige badkamer gekocht. Geweldig aardige en competente verkoper met goede aanvullende ideeën. De gewenste lever en instalatietijd is prima nagekomen. Vriendelijk montage-team. Alles netjes schoon opgeleverd. 10 punten! Blij met mn nieuwe badkamer!
FOTO VAN ANNETTE V. H
Tegels in de badkamer
REACTIE VAN ANNETTE V H.
Mooi geworden. Dik tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door L. Franchimont op maandag 23 apr 2018 '18 | vestiging Middelburg
prima geholpen, uitstekende service en wij hebben een prachtige badkamer gekregen die prachtig gemaakt is
Reactie of foto toevoegen
“Super verlopen”
Door Dekker op zaterdag 14 apr 2018 '18 | vestiging Middelburg
Badkamer gekocht alles super verlopen, afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe badkamer”
Door Wim,Karin Gerdes op vrijdag 30 mrt 2018 '18 | vestiging Middelburg
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht bij Grando in Middelburg. Dit is ons heel erg goed bevallen. We zijn bij Mario in de winkel super geholpen. Ook de plaatsing van de badkamer, door pb montage is perfect verlopen. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamers geleverd”
Door J Elshout op vrijdag 23 mrt 2018 '18 | vestiging Middelburg
2 badkamers. Ben goed geholpen door Mario en Michel
Reactie of foto toevoegen
“In orde”
Door Velde op vrijdag 9 mrt 2018 '18 | vestiging Middelburg
De adviseur heeft ons goed geholpen, hij stond open voor onze wensen. De montage was in orde.

Aanvulling ontvangen 28 maart 2018: Wat ik wel nog wil opmerken is dat ons werkblad al 2 keer gebroken is tijdens het monteren van onze keuken onze keuken. Dit is wel een groot minpunt.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Chrisje op maandag 8 jan 2018 '18 | vestiging Middelburg
Wij hebben onze gehele badkamer uitgezocht, en we zijn tevreden, alleen we hadden alleen wel een beschadiging aan het bad bij levering, daar hebben we een nieuwe voor gekregen, goeie service dus!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door BM op vrijdag 5 jan 2018 '18 | vestiging Middelburg
Grando heeft goed advies gegeven en in grote lijnen is de keuken opgeleverd zoals we die verwacht hadden. We zitten na 4 weken nog wel steeds te wachten op een afwerking van de afzuiging (latje met verkeerder afmetingen geleverd) en 2 bestekbakken die niet meegeleverd waren. Het aanrechtblad dat met scheur geleverd is, is wel na een goede week nieuw geleverd. Jammer dat de afwerking zo lang op zich laat wachten. Ook de op maat gemaakt schouw voor de afzuiging was onvoldoende afgewerkt maar dat is na aankaarten wel gedeeltelijk gecorrigeerd. Jammer dat die laatste details zo lang duren en dat daar geen prioriteit aan wordt gegeven. Geeft toch een rare bijsmaak omdat er wel verwacht wordt het gehele aanschafbedrag van tevoren te betalen.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Familie Sol op zaterdag 9 dec 2017 '17 | vestiging Middelburg
Wij zijn van A tot Z ontzorgd. De adviseur (een echte keukofiel)heeft door onze ogen weten te kijken. Het eindresultaat is dan ook Geweldig. Wij zijn dan ook enorm blij.
Reactie of foto toevoegen
“Vanaf het eerste moment goed gevoel”
Door M. Huzen op maandag 20 nov 2017 '17 | vestiging Middelburg
Voor een nieuwe keuken bij meerdere bedrijven geweest echter geen "klik" kunnen waarnemen. We lagen niet op een lijn. Bij Grando Middelburg was dat anders. Vanaf het eerste moment hadden we het gevoel dat Saskia snapte wat wij als klanten wilden. De tekening bevestigde dit. In het hele proces tot en met het zetten zijn wij goed geholpen door haar en tijdens het plaatsen kwam zij zelf kijken of alles naar wens verliep! Dat laatste deed het zeker. De keukenzetter Joost is een ware vakman. Geordend en netjes zijn de twee woorden die het eerste in mij opkomen.

Een paar kleine opleverpunten, maar waar gewerkt worden vallen spaanders. De keuken was goed te gebruiken en de kleine puntjes zijn later netjes opgelost. Nog steeds gebruiken wij onze keuken naar volle tevredenheid (staat ondertussen ruim een half jaar) en hebben we geen moment spijt dat we Saskia het ontwerp hebben laten maken.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne zaak”
Door Ronald en Brigitte op donderdag 26 okt 2017 '17 | vestiging Middelburg
Michel was onze verkoper. Leuke kerel met veel gevoel voor humor en hij had ook nog heel veel verstand van keukens. Gewoon een vakman die weet waar hij over praat en er niet alleen maar zit om veel geld te verdienen maar heel erg denkt uit het oogpunt van de klant. Goede en juiste adviezen gekregen van hem en de keuken die er is geplaatst is echt een pracht keuken geworden. Ook alle lof voor Ronald en Hugo van R&D de Visser montage want dat zijn ook echte vakmensen die echt weten hoe je een keuken moet plaatsen. Tevens nog zaken gedaan met Mario van de badkamers en hier geldt hetzelfde als bij de keukens, vakman en leuke kerel met gevoel voor humor. Kortom een fijne zaak om je spullen te kopen en alles wordt tot in de puntjes voor je geregeld. Hier kom ik zeker terug.
FOTO VAN RONALD EN BRIGITTE
De hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Henk Reijerse op vrijdag 29 sep 2017 '17 | vestiging Middelburg
Perfect uitgelegd en veel uitzoek wat betreft aanrecht bladen grepen deurtjes en in ons geval mooie laden en grepen super
Reactie of foto toevoegen
“Bestelling keuken”
Door Rens op vrijdag 18 aug 2017 '17 | vestiging Middelburg
Michel is een creatieve en enthousiaste adviseur. Dit heeft, naast een goede prijs, de doorslag gegeven. Enige kritische punt is de afronding van de bestelling. Veel details zijn niet goed (genoeg) doorgenomen in onze beleving. Achteraf gezien levert dit gelukkig geen teleurstellingen op. De plaatsing werd goed gecommuniceerd en netjes verzorgd door Dingeman en zijn collega. Aardige gasten, erg klantvriendelijk!
FOTO VAN RENS
Keuken met eiland en plafondverlaging
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Ellie op maandag 10 jul 2017 '17 | vestiging Middelburg
Prima winkel, goede info. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Jopie Oosterom van de Voorde op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Middelburg
Ik heb een nieuwe keuken gekocht. Ben naar tevredenheid geholpen door medewerker Michel. Een man met kennis van zaken en ook een man met humor. Daar hou ik wel van. Verder ben ik zeer tevreden over de nieuwe keuken en het bedrijf op zich. Zal het bedrijf zeer zeker aanbevelen
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Marcel Schipper op zaterdag 22 apr 2017 '17 | vestiging Middelburg
Wij hadden Michel als verkoop adviseur, hij heeft ons zeer goed geholpen! Super goed advies en creatieve ideeën. Hij neemt de tijd voor je. Het monteren is ook erg goed gedaan. Aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Tholenaar op dinsdag 18 apr 2017 '17 | vestiging Middelburg
Michel heeft ons prima geholpen onze wensen te verwezenlijken. Geen opdringerige vragen of aanzetten tot overhaaste beslissingen. Alert op details en vriendelijk. Ook monteur Joost van Belzen heeft goed werk geleverd. Alles naar wens, we genieten van onze prachtige keuken! Bedankt. Fam Tholenaar
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Renee Regenspurg-Gasille op vrijdag 24 mrt 2017 '17 | vestiging Middelburg
Wij waren zeer tevreden over de verkoper Mario van Grando Middelburg.Was duidelijk had goede ideeen ,maar bovenal gastvrij en vriendelijk.Er was veel keus,dus het was niet moeilijk een mooie badkamer uit te kiezen
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Herman op vrijdag 17 mrt 2017 '17 | vestiging Middelburg
Goed voorgelicht en alles kunnen bespreken wat betreft onze wensen. De verkoper was vlot en vriendelijk en had snel door wat wij wilden. De monteur die de montage deed van de keuken was goed onderlegd. We zijn heel tevreden over levering en plaatsing. Tevens ook de telefonische vragen werden goed en rustig behandeld.
FOTO VAN HERMAN
Hoek van de keuken
REACTIE VAN HERMAN
Foto van de keuken in het geheel
Reactie of foto toevoegen
“Fijne evraring”
Door Koen op vrijdag 24 feb 2017 '17 | vestiging Middelburg
Bij een bezoek aan de showroom, staat er niet meteen iemand bij jou. Dat is heel fijn om rustig rond te kijken. Wanneer je vragen hebt komt er iemand of kan je naar een verkoper toe. Showroom heeft veel verschillende modellen staat. Voor ieder wat wils. Ook het ontwerpen en tekenen van de keuken gaat heel rustig, niet gehaast. Levering van de keuken was om 6:30 smorgens en dat is ideaal omdat man dan nog de gehele dag heeft om de keuken zelf in elkaar te zetten. Ook de nazorg en service zijn goed. Mis je iets, kan je gewoon bellen en wordt het nageleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Volgende keer weer Grando”
Door Mark op vrijdag 6 jan 2017 '17 | vestiging Middelburg
Wij zijn zeer netjes en vakkundig geholpen. Wij hadden Michel als verkoopadviseur, hij is zeer creatief en wist precies wat wij wilden. Keurige montage en kundige monteurs. De keuken hebben ze in 1 dag geplaatst, wat resulteerde in een korte overlast. Kortom, volgende keuken komt weer van Grando!
Reactie of foto toevoegen
“Prima plan voor badkamer”
Door Fam. van der Linde op zondag 11 dec 2016 '16 | vestiging Middelburg
Mario van Grando Middelburg had voor onze lastige badkamer (klein en met een schuin dak) een prima plan. Voorlichting was goed en de levering was in één keer op orde. De gebroeders Remijn hebben de badkamer geïnstalleerd. Dat hebben ze perfect gedaan, heel nauwkeurig en voortdurend overleg over de kleinste details. De afstemming tussen Mario en Stefan Remijn is prima, zowel vooraf als tijdens de verbouwing. We zijn nu zeer tevreden met onze badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde levering”
Door ina op vrijdag 25 nov 2016 '16 | vestiging Middelburg
badkamer verkeerd meubel geleverd. keuken na 4 weken nog niet compleet, lijsten en plinten ontbreken. de recirculatie afzuigkap werkt niet naar behoren, de volgende morgen ruik je precies wat je de avond ervoor gegeten hebt!
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos verlopen”
Door Marinus Jan Verstelle op woensdag 23 nov 2016 '16 | vestiging Middelburg
Wij hadden reeds precies een idee hoe onze nieuwe keuken eruit zou moeten zien. Wij wisten ook met welke apparatuur. En zie: Na een korte mondelinge briefing tekende uw verkoopadviseur binnen enkele minuten een plattegrond van een keuken zoals wij die ons voorstelden. De details werden samen op een professionele wijze uitgewerkt en binnen een week was er een exact plan met offerte en 3D tekening. Na wat aanpassingen, goedkeuring en ondertekening volgde er een zeer precies tijdplan en alle toezeggingen werden gehouden. De demontage, de voorbereidingen en de montage verliepen vlekkeloos en zonder problemen.

Aanvulling ontvangen op 16 december 2016: Aanbevelingswaardig wanneer je zelf al een goed idee hebt, hoe je keuken er uit moet komen te zien. De adviseur weet jouw eigen voorstelling van een keuken en de apparatuur hiervoor snel in een schets om te zetten. Hij is getraind in het vragen om een getekend akkoord.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door M. Meijer op zaterdag 29 okt 2016 '16 | vestiging Middelburg
Wij kunnen iedereen die een keuken wil gaan kopen Grando aanbevelen. Niets dan lof. De verkoopadviseur is deskundig en geeft goede adviezen. Denkt met je mee. De offerte was zeer transparant, geen verborgen zaken. De monteur was heel ervaren en gaf ook goede tips. Werkte netjes en secuur. Was in dienst van Grando wat wij belangrijk vonden. Geen enkel minpunt te bedenken!
FOTO VAN M. MEIJER
U keuken van Grando
Reactie of foto toevoegen
“Top resultaat”
Door J.Eggebeen op donderdag 20 okt 2016 '16 | vestiging Middelburg
Goed advies gekregen in de winkel van Michel de Ridder. Heeft echt met ons meegedacht en heeft ons niets opgedrongen. De keuken is zeer netjes en bekwaam geplaatst door Joost. Resultaat is top geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Nadepa op zaterdag 15 okt 2016 '16 | vestiging Middelburg
Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht in de vestiging van Grando in Middelburg. Uitstekend geholpen! Ruime collectie, super service, vriendelijk personeel met veel vakkennis! Een aanrader om naartoe te gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Handig”
Door G Chadwick-Pierhagen op maandag 10 okt 2016 '16 | vestiging Middelburg
Mooie moderne keuken aangeschaft, dankzij goed advies ik zou Grando Middelburg zeker adviseren. De monteurs hebben ook mooi werk afgeleverd. En hebben echt kennis en verstand van keukens. En handige tips
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door S. van Walraven op vrijdag 12 aug 2016 '16 | vestiging Middelburg
Elke keuken leverancier heeft opstellingen staan in de showroom maar het is de verkoper die de doorslag geeft. Hier dient het mee te klikken op zowel creatief als technisch als organisatorisch vlak. Dikke pluim voor Michel de Ridder en het Grando concept in Middelburg op Mortiere. Keuken is geleverd en gemonteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Vertrouwen”
Door fpattenier. op maandag 8 aug 2016 '16 | vestiging Middelburg
prima advies-goede aflevering op paar kleine puntjes (nog)niet helemaal correct. wordt aan gewerkt aldus telefonisch contakt.De geplaatste keuken voldoet geheel aan onze verwachting op paar kleine dingen dei in de loop van de maand worden opgelost.We vertrouwen op 100 procent goede afloop.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig gegaan”
Door Bernard op zaterdag 25 jun 2016 '16 | vestiging Middelburg
Uitstekend geholpen, fijne afstemming. Zeer klantgericht en gedegen. Korte lijen, veel vakkennis. Flexibiliteit en altijd meedenkend. Heb deze ervaring ook in persoonlijke kring gedeeld. Aanvullende vragen werden zeer keurig afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door fam de Rooij op zaterdag 18 jun 2016 '16 | vestiging Middelburg
Zeer vriendelijke en kundige mensen bij Grando in Middelburg. Wij zijn daar goed geholpen en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Michel heeft ons steeds op de hoogte gehouden van hoe en wat. Ook na de plaatsing bleven ze geïnteresseerd of wij er toch 100% tevreden mee waren. De keuken is prachtig geworden en wij zijn er dan ook zeer blij mee. Ook een compliment aan de heren die hem komen plaatsen zijn. Zeer kundig en netjes geplaatst.
Dank je wel Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed”
Door R. de Jonge op vrijdag 10 jun 2016 '16 | vestiging Middelburg
In de showroom was veel aanbod en kon je kiezen uit meerdere alternatieven. De kennis van de verkoper was zeer goed en hij had een goed idee waar we zelf niet opgekomen waren of dachten dat het mogelijk was. Ook was de montage goed geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen in de vestiging”
Door J.W. Bal op dinsdag 10 mei 2016 '16 | vestiging Middelburg
Wij zijn goed geholpen in de vestiging Middelburg. Er was altijd tijd voor ons als we nog vragen hadden. Er werd een mooi ontwerp gemaakt wat aansloot bij onze wensen. We zijn heel blij met het eindresultaat van onze keuken.
FOTO VAN J.W. BAL
Witte greeploze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Allaert Iris en Sven Onghenae op vrijdag 22 apr 2016 '16 | vestiging Middelburg
De adviseur begeleidt je in het verwezenlijken van jouw wensen. Prima advies en hij gaf een aantal mogelijkheden mee zodat we onze ideale badkamer vorm kreeg. Als klant voel je direct dat je welkom bent en neemt men de tijd om ervoor te zorgen dat je verwachtingen kunnen worden ingelast.De installateur was vriendelijk en werkte heel precies en punctueel.
Bedankt voor de ideeën en fijne samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Goed eindresultaat”
Door Schoote op vrijdag 15 apr 2016 '16 | vestiging Middelburg
Uitstekend geholpen en geadviseerd alle afspraken keurig nagekomen goede prijs kwaliteitverhouding een goede bezorgservice. Mede door het advies van Mario zijn wij tot een inzicht gekomen die wij zelf niet hadden voorzien en wat het resultaat uiteindelijk zeer ten goede kwam.
FOTO VAN SCHOOTE
Betegelde badruimte
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer gekocht”
Door Peter op vrijdag 8 apr 2016 '16 | vestiging Middelburg
Bij Grando Middelburg, na eerdere positieve ervaringen met de aankoop van een keuken, ook de badkamer gekocht. Ook hier weer een positief gevoel aan over gehouden, de adviseur luistert goed naar de wensen en weet deze te vertalen naar de mogelijkheden die er zijn. Ook het direct kunnen laten zien van een 3D-ontwerp en het direct kunnen doorgeven wat een dergelijke opstelling zal kosten draagt bij aan het vertrouwen en de tevredenheid over deze vestiging. Het ontwerpen, leveren en plaatsen is wat mij betreft in ieder geval in 1 woord...SUPER !!!
Reactie of foto toevoegen
“Veel keuze”
Door Dirk Bolier op vrijdag 25 mrt 2016 '16 | vestiging Middelburg
Mijn ervaring is dat je prettig wordt geholpen, dat je goed advies krijgt, er op tijd contact wordt genomen om eventuele noodzakelijke veranderingen door te spreken; Grando heeft mooie keukens en veel keuze uit modellen; en ook veel keuze uit bijbehorende tegels.
Reactie of foto toevoegen
“Kundig”
Door A. Vreeke op dinsdag 1 mrt 2016 '16 | vestiging Middelburg
Sinds enkele weken is onze keuken geplaatst en in gebruik. Prachtige keuken, voldoet aan alle verwachtingen. Volgens afspraak geleverd. Kundig geplaatst. Kraan was na enkele dagen "verkleurd" na een enkel mailtje gelijk een nieuwe besteld en geplaatst. Al met al: Grando is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Verkoop goed aflevering minder”
Door Chris op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Middelburg
Het verkooppraatje en de tussentijdse gesprekken zijn zeer goed. Het afleveren en na komen van afspraken een stuk minder. Bij levering van de keuken ontbrak de koel/vriescombinatie en een passtuk. Hierover was niks van tevoren gemeld. Bij montage bleek dat er een apparaat niet naar behoren werkte. We moesten uiteindelijk ruim 3 weken wachten tot dat er een monteur kwam van het desbetreffende merk. Dit had ook anders opgelost kunnen worden door het apparaat zo snel mogelijk te vervangen. Verder wachten nog op 3 passtukken en montage hiervan. We worden verder op de hoogte gebracht, maar we moeten er zelf telkens achteraan. We waren bereid om wat meer uit te geven voor kwaliteit en service, maar uiteindelijk valt het ons behoorlijk tegen. De monteur is wel super. Hij heeft de keuken zeer netjes gemonteerd (zover hij kon). En problemen perfect opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Angela op maandag 1 feb 2016 '16 | vestiging Middelburg
Wij hebben bij Grando Middelburg een keuken met eiland gekocht. We zijn zeer tevreden over de kennis van de verkoper en de geleverde service en de installatie van de monteur. Ook de service achteraf is zeer goed. We zijn blij met onze nieuwe keuken.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Goed om te horen Angela, erg bedankt voor het delen van uw ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door M. van 't Loo op vrijdag 22 jan 2016 '16 | vestiging Middelburg
Zeer vriendelijke ontvangst en duidelijk advies door de verkoper. Maar helaas duurt het wel erg lang voordat de apparatuur geplaatst kan worden. Maar waarschijnlijk is dit overmacht ivm de feestdagen.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat alles naar wens is, op een kleine vertraging van het plaatsten van het apparatuur na. We gaan er vanuit dat dit ook netjes is opgelost. Heel veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Creatief”
Door Isabelle van Tol op vrijdag 22 jan 2016 '16 | vestiging Middelburg
Goede adviseurs die met creatieve oplossingen komen en meedenken. Handig om vooraf een idee te hebben van indeling, accessoires en kranen. De keus is oneindig, maar niet alles te zien in de showroom. Service uitstekend, ook na montage. Het was met de keuken zo goed gegaan, dat ik heb besloten ook de badkamers en toilet door Grando te laten vervangen.
FOTO VAN ISABELLE VAN TOL
Creatieve oplossingen voor keuken
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Wat fijn om te horen dat u zo positief bent over onze vestiging in Middelburg! De keuken ziet er ook erg mooi uit! Heel veel plezier en tot ziens bij Grando!
Reactie of foto toevoegen
“Mooiste keuken”
Door Corry Brand op zaterdag 19 dec 2015 '15 | vestiging Middelburg
Ik zag bij Grando Middelburg meteen een prachtige keuken en ook na vergelijking met twee andere keukenleveranciers bleef dit de mooiste. De adviseur gaf alle ruimte om onderdelen van andere keukens te bekijken op toepasbaarheid in de keuken die ik had uitgezocht. Dacht goed mee en bood oplossingen op maat. Service after sale was prima: de verkeerde levering van o.a. het aanrechtblad werd snel rechtgezet. Top!
FOTO VAN CORRY BRAND
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Corry, Bedankt voor uw uitgebreide review en fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe en mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Mieke op donderdag 27 aug 2015 '15 | vestiging Middelburg
Grando is top! Zeer tevreden van onze keuken en badkamer! Ga zeker langs bij Grando als je op zoek bent naar een nieuwe keuken of badkamer! Een echte aanrader! Vriendelijke verkopers, goede kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Freddy van der Maas op vrijdag 14 aug 2015 '15 | vestiging Middelburg
We hebben een keuken gekocht. Zijn heel goed geholpen door Ernst. Heeft goed meegedacht met het ontwerp. Monteur heeft de keuken heel netjes geplaatst. Keuken was in één keer compleet bij installatie en alles werkte direct. Kortom, zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor deze vestiging”
Door Fam van der Maas op dinsdag 21 jul 2015 '15 | vestiging Middelburg
Vanaf de binnenkomst in de showroom keurig geholpen. Veel praktische tips ontvangen, waaruit de jarenlange ervaring van de verkoper blijkt. Door de grote diversiteit in de showroom zelf is er altijd de mogelijkheid om je eigen smaak toe te passen in de nieuwe keuken. Via een mooie 3D-tekening wordt onze eerste keuze duidelijk gemaakt. Nadat wij zelf al tevreden waren met de eerste versie, belt de verkoper later nog met een beter idee " omdat hij er nog eens over had nagedacht en de aangepaste tekening praktischer is". Dit is echt meedenken. Ook een ruime keuze in apparatuur en dit alles tegen scherpe prijzen. Na twee showroombezoekjes hadden wij onze definitieve keuken. De keuken is netjes op tijd afgeleverd. Alles was er, geen kromme deurtjes, de beide werkbladen onbeschadigd, prima. Plaatsing is verzorgd door de eigen monteur en dit is echt keurig gedaan. Niets dan lof voor zowel de verkoper als de monteur! Deze vestiging van Grando beveel ik bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door G. de Ridder-Kalle op woensdag 15 jul 2015 '15 | vestiging Middelburg
Wij zijn zeer tevreden met de keuze van onze keuken. We hebben die samen met keukenadviseur Ernst gemaakt. Ook met onze apparatuur zijn wij tevreden, deze hebben we samen met Michel uitgezocht. Ook hij gaf goed advies.Hij gaf waardevolle adviezen. Ook over de levering, plaatsing door Joost en de service zijn we tevreden. Wij bevelen Grando keukens daarom van harte aan bij aspirant-kopers!
Reactie of foto toevoegen
“Totaal geen opmerkingen”
Door Petra op donderdag 2 jul 2015 '15 | vestiging Middelburg
Na vele keukenzaken te hebben bezocht, vonden wij in de showroom van Grando een idee voor onze nieuwe keuken. Zonder al te veel opdringen van een verkoper hebben we al e.e.a. doorgenomen en een afspraak gemaakt. Na het gesprek met de adviseur voelde hij precies juist aan wat wij zochten en schetste de perfecte keuken. Zelfs de 3d schets sloot aan bij wat wij in gedachten hadden. Ook nog wat kleine aanvullingen maakten het juist. Na het definitieve ontwerp kwam de adviseur zelf ter plaatse om na te meten of het allemaal wel paste. De keuze van de apparatuur is ook nog uitgebreid besproken.
Zo ook praktische zaken als lades, hoogte van koelkast / magnetron en aanrechtbladhoogte. De levering van de keuken viel nog voor de eigenlijk afgesproken datum, de chauffeur van de wagen belde een half uur van te voor, en ter plekke heeft hij uitgebreid de tijd genomen voor het neer zetten van alles in de garage met uitleg
(plaatsing doen we nl zelf). Waarna alles werd afgevinkt na controle op de paklijst. Kortom, we hebben dan ook totaal geen opmerkingen. Wel moeten wij de keuken nog plaatsen, maar aangezien alles al geassembleerd klaarstaat denk ik niet dat daar veel mis mee gaat.
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreid advies gehad”
Door Dokoupil V.M. op zondag 21 jun 2015 '15 | vestiging Middelburg
Wij hebben na uitgebreid advies een passende keuken gekocht. Deze is eind augustus 2014 besteld en in week 47 geleverd en gemonteerd.
Het is prettig om tijd te krijgen om alle mogelijkheden te laten bezinken, voordat je een besluit neemt. Bovendien zijn we ook tevreden over de werkwijze van de monteur die tevens het leidingwerk had voorbereid. Alles ging in goed overleg.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Fam. Thomas op donderdag 21 mei 2015 '15 | vestiging Middelburg
Na in het verleden met het uitzoeken en plaatsen van een keuken de meest ellendige ervaringen te hebben gehad ( niet bij Grando) was dit een verademing bij Grando Middelburg. We zijn prettig en goed geholpen met uitzoeken en plaatsen van de keuken. Alles professioneel en volgens afspraak. We zijn uiterst tevreden en onze volgende aanschaf zal zeker weer bij Grando Middelburg zijn
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi geworden”
Door Fam. Plantinga op vrijdag 1 mei 2015 '15 | vestiging Middelburg
Na de eerste keer in de showroom te zijn geweest, hadden we gelijk een goed gevoel. Na een afspraak werden we goed geïnformeerd over de mogelijkheden. En we kregen een mooie tekening. Dan begint het wachten. Nu is onze keuken geplaatst. En wat is tie mooi geworden. Echt een plaatje. Superblij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermaterialen”
Door Frank K op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Almelo
Grando Almelo: Jan heeft iets meer dan 2 jaar geleden materiaal geleverd voor onze nieuwe badkamer. Jan gaf hier uitstekend advies in en een goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel. De verbouwing hier van hebben wij zelf uitgevoerd en duurde iets langer dan verwacht. Na anderhalf jaar hadden wij een probleem met onze thermostaat. Jan heeft dit snel en netjes opgelost. Niets anders dan lof voor deze zaak en Jan! Ik zou zeker weer in de toekomst zaken doen met Grando Almelo Jan. Jan bedankt! M.v.g Frank
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Wanda Koetsier op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
wij hebben een badkamer gekocht. Het wordt inmiddels erg mooi. Er is wel iets langer over gedaan, dan wij verwacht hadden. Maar het resultaat is er dan ook naar. Het wordt erg mooi. Wij hebben jaren gewacht op dit moment, dus maakt het ons niet uit hoe lang er aan gewerkt wordt. Want we zien hoe het elke keer mooier en mooier wordt. Beter de tijd nemen, dan het af raffelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Murat Tanyeli op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer meubels gekocht goed advies en snelle levering. Verkoper heeft ons super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Miriam op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Almelo
We hebben een mooie badkamer gekocht die aan alle wensen voldoet in een kleine ruimte. We zijn super geholpen en geadviseerd!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Christa Körmeling op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Almelo
Bij Grando alleen badkamer meubels gekocht. Badkamer ging verder via projectbouw. Supergoed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken. Ik wilde een andere fonteinkraan dan die bij de set hoorde. Deze hadden ze niet zelf in het assortiment, maar dat was geen probleem, zij bestelden het! Ook toen ik erachter kwam dat mijn douchedeur (via de projectbouw) waarschijnlijk niet volledig open kon omdat deze tegen de wastafel aan kwam werd er meegedacht en meegekeken. Er werd zelfs een 3D animatie gemaakt om te kijken hoe ver de deur open kon. Kortom: niet eens een hele badkamer gekocht, alleen maar meubels, maar een super goede service!!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Kees Verwoert op vrijdag 25 mei 2018 '18 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht in Almelo, deze zou in week 9 geplaatst worden maar dat werd week 19, uiteindelijk hebben wij 4 weken in de rommel gezeten, monteur was zeer kundig, maar moest vaak bellen met grando omdat zaken niet klopten ... uiteindelijk hebben we wel een mooie badkamer, en daar gaat het toch om.
REACTIE VAN VERWOERT
Impressie van onze badkamer :-)
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Marita Maas op zondag 18 mrt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht, vriendelijk en meedenkend personeel. Niet opdringerig en no nonsens. Plaatsing vlot en vakkundig, tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door E. Strunk op vrijdag 2 feb 2018 '18 | vestiging Almelo
Ze denken overal in mee, tegelzetter merkte foutje op, filiaaleigenaar heeft het netjes opgelost, spanplafond later dan afgesproken maar uiteindelijk toch strak en netjes afgeleverd. Onze dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“2e keer een badkamer”
Door Mélissa Smalbrugge op zaterdag 13 jan 2018 '18 | vestiging Almelo
Voor de 2de keer een badkamer gekocht bij Grando en super tevreden mee. Afspraken worden nagekomen en er werd goed geluisterd bij het opstellen van onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. vd Bosch op vrijdag 29 dec 2017 '17 | vestiging Almelo
We hebben een kleine badkamer renovatie gedaan. hierbij zijn wij goed geholpen met advies. ook gaven ze een ruime bedenktijd, om alles goed te overdenken. prima service. een goede afhandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Superteam”
Door Familie de Jonge Vriezenveen op donderdag 9 nov 2017 '17 | vestiging Almelo
Wij hebben een nieuwe badkamer uitgezocht en laten installeren.We zijn erg tevreden over het uitleg en adviezen maar ook over het plaatsen van de badkamer Alles geregeld binnen de tijd die de verkoper met ons heeft afgesproken Een superteam alles keurig op elkaar afgestemd Mei 2017
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamermeubel”
Door A. Bakhuis op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Ben erg vriendelijk en doeltreffend geholpen.

Aanvulling ontvangen 29 oktober 2017: Badkamermeubel ontvangen begin september.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door G.P.E van Oorschot op maandag 23 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Een badkamer (zeven jaar geleden een keuken) . Goede service en er wordt goed meegedacht met de klant (en zijn budget). Er wordt de tijd genomen om alles goed door te spreken. De afwerking is prima verlopen.
FOTO VAN G.P.E VAN OORSCHOT
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN FLAVE25
Mag ik vragen hoeveel u heeft betaald alleen voor de wastafel met grijze lades?
Reactie of foto toevoegen
“Installatie via zzp-er”
Door Smit op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Almelo
Vlotte verkoper maar vaag over kosten van de installatie. Er werd niet duidelijk gemaakt dat de installateur een zzp'er is die zijn eigen (hogere) facturen maakt. Dat vond ik heel vervelend. De wastafel was tijdens transport kapot gevallen en we wachten nu al 5 wk op de nieuwe. We worden slecht geïnformeerd over de stand van zaken. Nu hebben we een badkamer zonder wastafel en de verkoper weet niet wanneer geleverd wordt of waarom het zo lang duurt.
Reactie of foto toevoegen
“Positief over Grando Almelo”
Door Gerald op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Almelo
Goed geholpen, afspraken nagekomen. Idee is mogelijk om de montage in eigen hand te nemen. Over het algemeen levert dat waarschijnlijk minder communicatiestoornissen op tussen klant-leverancier-badkamermonteur. Overall: prima te spreken over de badkamer / toilet, zowel over Grando als (tot op heden) het montagebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossingen”
Door rob op zondag 28 mei 2017 '17 | vestiging Almelo
Mooie showroom met heel veel keuze , men heeft er goede kennis van zake , goed advies, men neemt de tijd voor je,komt met goede oplossingen waar je soms zelf niet aan denkt. Grote keuze ,scherpe prijzen!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Schreur op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Almelo
Zeer plezierig van begin tot eind. Zelfs eerst kennis gemaakt met de tegelzetter en monteur. Ter plekke de mogelijkheden besproken. Hiervoor onze hartelijke dank. De adviseur was erg deskundig en gaf goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door G. kruize op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Almelo
Alles wat van tevoren was afgesproken is nagekomen en geleverd. Tevens waren wij zeer tevreden over de werkzaamheden, die de mensen hebben uitgevoerd. Top!!! Er werd netjes gewerkt en alles wat er verwijderd was, werd ook volgens afspraak meegenomen. Dus geen troep achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Familie Wigbold op zondag 27 nov 2016 '16 | vestiging Almelo
Bij vestiging Almelo werden we bij de aankoop van een badkamer door de adviseur uitstekend geholpen. Ook werd er prima meegedacht voor een oplossing voor een vervangende mobiele doucheruimte voor de periode dat de verbouwing duurde. We zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen”
Door Wilma op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Almelo
Super Mooie badkamer uit gezocht bij Grando. Waar wij vriendelijk zijn ontvangen en goed werden geholpen. Het personeel wisten waar ze over praten. En gaven onze goede adviezen. Wij zijn tevreden. :)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service gehad met badkamer”
Door Scheurink op woensdag 27 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Zeer goede service, wensen worden vertaald in een mooie 3D schets en er wordt duidelijk aangegeven wat wel en wat niet kan. Zeer te vreden. Ook de installatie was perfect. Zeer kundig en net afgeleverd via Hauptmeijer Bouw&Verbouw binnen de afgesproken termijn! Ik kom hier zeker weer!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door J.Kastenberg op vrijdag 22 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Prima geholpen bij het uitzoeken van badkamer en toilet. De montage is door uitstekende vakmensen gedaan. Het enigste puntje van kritiek is dat de toiletaccessoires nog niet zijn geleverd. Ik ga er wel vanuit dat deze accessoires snel worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Veel spijt”
Door Juliana Ruparelia op donderdag 21 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Erg slecht. Ik ben zeer ontevreden over hoe de zaken zijn verlopen. De monteur heeft tot 2 keer toe ruzie gemaakt en is kwaad weggelopen. Na het infrezen van leidingen in de muur had ik een scheur in mijn slaapkamer muur die werd ontkend. De hele afwikkeling hiervan is erg naar verlopen. Daarnaast is mijn rolgordijn vies gemaakt en zitten er kitranden bij het toilet onder de rode vlekken van het stof na het boren die je er niet meer uitkrijgt, is er niet gekit bij de toiletpot en wastafel in het kader "dit doen we nooit" (had binnen 2 maand al gele randen!), is de douche cabine niet op de juiste plek gemonteerd waardoor er een afloop is naast de cabine, is de zijspiegel na 1 dag van de muur gevallen en nog steeds niet vervangen, is een handdoekrek waarvoor betaald is, na 2 maanden nog steeds niet geleverd, zijn de tegelnaden bij het bad te triest om aan te zien dat ik hier plinten moet gaan bevestigen, heb ik olie vlekken op mijn oprit van de lekkende auto van de monteur die niet worden verwijderd. Ik krijg ook volledige radiostilte van de vestiging etc. etc. De hele gang van zaken is uitermate triest. Ik zal deze vestiging zeker niet aanraden. Verkopen kunnen ze goed maar service verlenen en klachten oplossen is erg ver te zoeken helaas. Heb erg veel spijt van deze (mis)koop!
REACTIE VAN BOB BOLMEIJER
Zoals met u besproken gaat het hoofdkantoor deze zaak op zich nemen en komen wij spoedig met de oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Robin Hof op vrijdag 20 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Grando heeft een mooie badkamer en 2 toiletten opgeleverd. Geïnstalleerd door mensen met kennis van het vak. Minpunt was dat de plaatsing 3 weken in beslag nam omdat er een artikel niet tijdig geleverd werd terwijl de installatiedatum al 3 maanden bekend was.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Paul Bekhuis op zondag 15 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Mijn ervaring met vestiging Almelo was zeer goed. Vakkundige mensen ook tijdens de uitvoering. Ruime aandacht bij het uitzoeken van tegelwerk en sanitair. Ze maken gebruik van de juiste animatie 3D. Dit geeft veel inzicht in beleving.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig zaken doen”
Door Hetty Meintema op zaterdag 7 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht. Grando Almelo hebben wij ervaren als prettig zaken doen. Ze namen de tijd, gaven goed advies en de mannen die het geplaatst hebben zijn toppers!! Ik zou dit bedrijf aanraden bij vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle oplossing bij problemen”
Door Linda op vrijdag 22 jan 2016 '16 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht. Perfect geholpen door adviseur en komen afspraken goed na. Eventuele problemen worden snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed verlopen”
Door BertJosé op zaterdag 9 jan 2016 '16 | vestiging Almelo
Alles is super goed verlopen volgens planning en volgens afspraak. Een erg prettige verkoper. Staat open voor alle suggesties. Ook de monteurs waren erg vriendelijk en zeer bekwaam. Wij zijn zeer tevreden!
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Goed om te horen. Bedankt dat u uw ervaring op deze website wilt delen. We zullen de complimenten doorgeven aan de vestiging in Almelo!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door JC Vandongen op vrijdag 11 dec 2015 '15 | vestiging Almelo
Wij zijn erg tevreden over het advies en plaatsing van onze nieuwe badkamer . de heer jan wolterink heeft ons erg geholpen met het uitzoeken van nieuwe tegels en apparatuur van onze nieuwe badkamer. Het team dat alles gerealiseerd heeft ,heeft uitstekend werk geleverd.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen heer/mevrouw van Dongen. We vinden het altijd fijn als er een reactie wordt geplaatst, positief of negatief. Deze positieve reactie zal Dhr. Wolterink zeker kunnen waarderen. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Marco op vrijdag 27 nov 2015 '15 | vestiging Almelo
We hebben een badkamer gekocht bij Grando in Almelo. We hierbij uitstekend geholpen met de keuze, Daarbij was de prijs ook goed. Erg tevreden over de service en het nakomen van de gemaakte afspraken.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Hoi Marco, Bedankt voor het delen van deze ervaring, we zullen de vestiging in Almelo op de hoogte stellen van uw enthousiasme. Veel plezier met uw nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en betrouwbaar”
Door Pen, M. op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Almelo
Badkamer geinstalleerd in september 2015. Het ontwerp is aan de adviseur voorgelegd. Deze heeft goed meegedacht om deze verder te perfectioneren. Doet zaken met vriendelijke betrouwbare vakmensen (zzp'ers). Badkamer gereed binnen de afgesproken tijd (14 dagen).
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (36 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (45 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (25 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (18 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (29 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (61 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (25 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (10 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (15 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (31 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (7 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (22 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (23 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (95 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (13 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (21 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (19 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (45 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (40 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (72 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (74 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (84 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (12 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (69 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (15 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (63 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (14 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (52 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (85 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (43 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (53 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (63 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (22 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (46 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (55 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle , Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.