Feedback
8,4

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1396 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren659 ervaringen
4 sterren539 ervaringen
3 sterren50 ervaringen
2 sterren47 ervaringen
1 ster86 ervaringen

Per vestiging:
“Naar wens verlopen”
Door acvanasperen op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
alles is na wens verlopen zou dit bedrijf zeker aanraden

Aanvulling ontvangen 24 november 2018: Een keuken gekocht. Is al geplaatst. Wij zijn dik tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Bert op zaterdag 17 nov 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een keuken gekocht -mooie showroom -heel goed geholpen -aanpassingen allemaal geen probleem -geen zorgen

Aanvulling ontvangen 22 november 2018: De aankoop is al geleverd en in goede orde ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect voor keuken en badkamer”
Door Wil Berendsen op vrijdag 2 nov 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Badkamer en wc ruime keuze en prima advies conform mijn wensen/verwachtingen. Keuken was een showroommodel met aanpassingen. Ook hier perfect geholpen. Alles voor een heel betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klanten”
Door Robert blom op vrijdag 19 okt 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben onze badkamer gekocht bij Grando Hazerswoude. We zijn erg goed en deskundig geadviseerd door mevrouw Loes Welter. Ze nam alle tijd voor ons. We zijn ook erg te spreken over de professionele wijze waarop de verbouwing van de badkamer heeft plaatsgevonden. Kortom: wij zijn tevreden klanten!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Schouten-van Son op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht van de verkoper Gert Kropf .We zijn zeer vriendelijk ontvangen en goed geadviseerd . Nemen alle tijd voor je .Wij zijn zeer tevreden en hebben een prachtige keuken waar we trots en blij mee zijn . Kortom , wij raden u aan om daar eens te gaan kijken en uw keuze te maken.
FOTO VAN SCHOUTEN-VAN SON
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Hans en Monique op dinsdag 4 sep 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een keuken gekocht en we zijn super goed geholpen door Rutger ! Dank daarvoor !
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaringen”
Door Lia van der Mijn op vrijdag 17 aug 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een badkamer en keuken gekocht. De badkamer is inmiddels geplaatst, de keuken volgt over een paar maanden (is onze eigen keuze). Prettige ervaringen in Hazerswoude tijdens het informeren over de inrichting en planning. Snelle prettige contacten wanneer we vragen hadden of aanpassingen.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door E. Verhoogt op vrijdag 27 jul 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Op een plezierige en deskundige wijze door mw. Welter geholpen. Monteur Hans van der Voorst (HV montage) is een plezierige man om mee samen te werken, laat zich niet opjagen, werkt hard en secuur en staat in voor het afleveren op de gewenste wijze. Het is alleen jammer dat het sanitair over de drempel wordt bezorgd op de begane grond en niet naar de verdiepingen en dat je de tegels zelf naar binnen moet dragen.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Amber Fleury op zaterdag 21 jul 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Onze keuken gekocht bij Grando. Zeer goed geholpen en advies gehad. Tenminste een 'keukenboer' die niet alleen maar meepraat maar echt advies geeft! Levering ging keurig (zeer flexibel en behulpzaam) en zo ook de montage. We zijn erg blij met onze keuken en zullen een volgende keer zeker weer naar Grando toegaan!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Anja op zaterdag 14 jul 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een nieuwe badkamer gekocht. We kregen goed advies. Helaas bleek dat de afspraken tussen Grando en de monteur niet helemaal goed gemaakt waren.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gerenoveerd”
Door Familie van den Broek op donderdag 19 apr 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hadden een nieuwe woning gekocht en de keuken was op zich oké echter qua uitstraling wat achterhaald. De mensen van de verkoop zijn ons buitengewoon van dienst geweest om met hun bijdrage ons weer een eigentijdse keuken te geven. Waar men doorgaans direct een nieuwe keuken adviseert, werden wij attent gemaakt op de mogelijkheid tot renovatie van onze tien jaar oude keuken. Toen het moment van plaatsen daar was werden wij blij verrast door de kundigheid en het meedenken van de plaatsingsmonteur. Steeds hield hij zijn werkplek schoon zodat wij nergens rommel hadden. Kortom een ervaring die het vermelden buitengewoon waard is!
Reactie of foto toevoegen
“Y line keuken”
Door van den Berg P.P op zondag 15 apr 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben hier onlangs naar alle tevredenheid een nieuwe keuken aangeschaft. Het proces van begin tot eind is zeer vlot gelopen. Zeer vriendelijk personeel, we zijn geholpen door rutger. Rutger is een fijne man die precies weet waar hij het over heeft. Hij is ter zake deskundig en denkt heel erg mee in het proces om zo tot de gewenste keuken te komen. Rutger neemt ook echt de tijd voor je. We hebben een Y-line keuken aangeschaft en het eindresultaat is oogverblindend mooi. Het is nog veel mooier dan op de tekeningen. Al met al super fijne ervaring met Grando en zouden het iedereen aanraden!
FOTO VAN VAN DEN BERG P.P
Keuken mooier dan op tekening
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Diede op dinsdag 6 mrt 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Bij Grando hebben we een badkamer en toilet gekocht. Keurige showroom, nette service in de winkel. Enkele producten eerst beschadigd geleverd, teruggezonden en nageleverd gekregen; toen echter twee producten onjuist geleverd. Deze werden, na oplevering van de ruimtes, alsnog geleverd en geinstalleerd. Zeer vakkundige en zorgvuldige monteur, niets dan lof over zijn werk!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige renovatie van fronten”
Door Ed van Voskuilen op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We zijn naar Grando gegaan omdat we last hadden van loslatende deurfolie op bijna alle keukendeurtjes op onze Mandemakerkeuken van 14 jaar oud. Zelf komt Grando met het voorstel om nieuwe deuren met folie overtrokken aan te schaffen, maar omdat we het toch weer een risico vonden om foliedeuren te nemen, wilden we onze eigen deurtjes houden omdat die een mooi profiel hebben en verder nog goed van kwaliteit zijn. Dus hebben we ervoor gekozen om ze te laten laten spuiten. Dit is voor Grando gedaan door KRZ keukenrenovatie uit Zoetermeer. We hebben gekozen voor een mooie lichtblauwe tint. Alle deuren en lijsten werden gedemonteerd, toen met behulp van een kleurenwaaier de juiste kleur vastgesteld en ruim drie weken later alles weer netjes gemonteerd. De elementen die niet gedemonteerd konden worden zijn bij montage netjes door John geschilderd, ook de kopse kanten van de kastjes, zodat alles eenzelfde kleur is. Het spuitwerk is vakkundig gedaan zodat we weer vele jaren van onze keuken, maar nu in een andere kleur, kunnen genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Beloftes waargemaakt”
Door Edith op maandag 26 feb 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Ik vond het heel spannend om als vrouw alleen een keuken te gaan kopen. De keukenleveranciers waren de afgelopen tijd nou niet bepaald positief in het nieuws geweest. Bij keukenboer 1 liep er gelijk iemand in mijn nek te hijgen. Heel opdringerig. Wat een verademing toen ik bij Grando binnenstapte. Ik werd met rust gelaten en kon ik op mijn gemak door de showroom lopen. Daarna heeft Johan me diverse keren uitgebreid en geduldig geïnformeerd. Ik ben echt over 'tig' nachten ijs gegaan. Vond het moeilijk om de knoop door te hakken. Johan heeft goed meegedacht en legde de nadruk op 'ontzorgen'. En die belofte is ook waargemaakt. Ik heb nergens naar om hoeven kijken. De keuken is in november 2017 geplaatst. Iedere dag geniet ik ervan. Ik ben er heel erg blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken nagekomen”
Door T.de Bruijn op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Prettige omgang met adviseur komt afspraken na. Keuken geplaatst conform afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam Hijdra op zondag 31 dec 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We zijn erg tevrede over de aanschaf en met de plaatsing van onze nieuwe keuken. Het was best spannend want de kleur is uitgezocht op een deur. Hij stond niet als keuken in de showroom. Maar hij is super! Ook over de plaatsing zijn we tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed geholpen”
Door Marij op zaterdag 30 dec 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We zijn heel goed geholpen van begin tot einde en genieten nu van een prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door D Haagsman op zaterdag 30 dec 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Zeer klantgerichte en erg vriendelijke benadering. Uitstekende informatie en ordergesprekken. Sterk inlevingsvermogen.
Reactie of foto toevoegen
“Levering ging goed”
Door M-A op vrijdag 29 dec 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben een super mooie keuken weer. Keurig geholpen en de levering ging ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door Jim Ernst op dinsdag 19 dec 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Zijn uitstekend geholpen door een zeer deskundige verkoper. Er werd met ons op een prettige manier meegedacht.

Aanvulling ontvangen 23 december 2017: Wij hebben een keuken gekocht en is reeds geleverd. De levering was op tijd en de uitleg uitstekend, wij zijn er blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop en volledige montage badkamer”
Door Colsen Leiden op zondag 17 dec 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Dit is wat Grando ons vertelde; "Grando regelt alles. Leveringen volgens CBW voorwaarden." Mooie verkoopwoorden maar als ik ze wijs op de voorwaarden met vragen dan krijg ik geen of onvolledige antwoorden. En als ze iets moeten regelen doen ze dat te laat. Vraag om inzage prijzen! Dat mag je verwachten als klant! Ook als ze zeggen dat ze ze niet kunnen printen maak foto's van het scherm! Marges op het materiaal tot 1250 %. Als uitleg geven ze dat ze in het systeem standaard artikelnummers hebben. Slecht/geen advies en bij problemen slechte communicatie. Dan word je een kritische klant. Lekt er een interne mail uit van de man die de monteurs aanstuurt en contactpersoon is. Enkele uitspraken van hem "bij deze gek" (ik dus, ik ben een klant die ze volgens hun zeggen altijd serieus nemen), "normaal ga ik altijd even langs" en naar zijn baas "als ik iets kan betekenen hoor ik het graag! (echt 11x)". Deze man kan dus bij u langs komen als u montagewerk door Grando laat doen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door H. Krol op vrijdag 15 dec 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Fijn dat grando aan keukenrenovaties doet. Wij zijn zo snel en naar tevredenheid aan een bijna volledig nieuwe keuken gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Geen goed gevoel over gehouden”
Door Neven op woensdag 13 dec 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Keuken, badkamer en toilet gekocht. Over de kwaliteit van de materialen zijn we over het algemeen tevreden. Hebben sterk het gevoel dat wanneer de handtekening voor de koop gezet is, de service achteruit gaat. Ook aanwijzingen dat het bij het bedrijf intern niet echt op orde is. Verkeerd leveren kan gebeuren, maar de bij de afhandeling ervan, hebben we het gevoel gehad aan het lijntje gehouden te zijn. Na inschakelen geschillencommissie kwam er pas schot in de zaak. Met de huidige afhandeling niet 100% tevreden, maar wilden eea afronden. Bedrijf reageerde wel snel toen we meldden dat er nog 3 verkeerd geleverde keukenkranen bij ons lagen. Tip: zorg dat je overeenkomt dat je niet het gehele bedrag voldoet voordat alles juist is geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Dit keukencentrum is een aanrader om te bezoeken”
Door Carl en Jolanda Siegert op woensdag 15 nov 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We zijn hartelijk ontvangen bij Grando en verkoper heeft goed de tijd genomen om met ons een plan te maken voor de keuken en uit te werken. De benadering was vriendelijk en professioneel. Ruimte voor eigen inbreng maar ook goed en creatief meedenken met onze wensen. Contact en plaatsing door de monteur was ook prettig en prima uitgevoerd. We zijn erg tevreden en raden anderen aan dit keukencentrum te bezoeken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hazar op zondag 5 nov 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Ik ben zeer tevreden over de service en de montage. En heel gelukkig met mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig verlopen”
Door W.H. Wisman op zaterdag 28 okt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben al eerder, in een vorig huis, een keuken gekocht bij Grando. Vanwege de goede ervaring destijds zijn we weer bij Grando beland. Is wederom vanaf begin tot het eind goed en prettig verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve ervaring, na afloop te weinig contact”
Door Aertssen op zaterdag 21 okt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Positieve ervaring echter nadat de keuken is gekocht en gemonteerd nog steeds aan het wachten op een aantal nieuwe deurtjes en aan het wachten op een monteur die de krassen in mijn blad kookeiland komt polijsten. Had tevens wel een telefoontje verwacht direct na plaatsen van Grando of alles naar wens is gegaan echter geen enkel contact meer vanuit Hazerswoude.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Henk Fons op vrijdag 13 okt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Goed geholpen. Alleen jammer dat keukenblad verkeerd was besteld
FOTO VAN HENK FONS
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop keuken”
Door Ellie van Tol op maandag 9 okt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Goed advies, luisteren naar wensen,afspraken van levertijd en plaatsen goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Breeveld op vrijdag 6 okt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Prima bedrijf. wordt niet gepusht om dingen te bestelen/kopen die je niet wilt.
Aangename sfeer
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door J.P. Mulder op donderdag 5 okt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Prima bedrijf met uitstekende service en begeleiding.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie”
Door R. Haijkens-Overdijk op vrijdag 15 sep 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Ik heb mijn keuken laten renoveren en ben heel tevreden met het resultaat. Ik heb tijdens het bezoek van de adviseur goede adviezen gekregen. De monteur heeft prima werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Verkoop prima maar communicatie niet goed”
Door J. Wensveen op vrijdag 11 aug 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Verkoop keuken ging prima, kundig advies. Over tijdstip van montage ging alles fout. Communicatie over naleveren ging ook niet goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door hulsen op vrijdag 21 jul 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Prima winkel voor de tweede keer een aankoop gedaan bij hun
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Familie Ee op vrijdag 12 mei 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We zijn erg tevreden. Er werd netjes gewerkt en het personeel was erg vriendelijk. Alles was in goed overleg waar we wat geplaatst wilden hebben. Ook al was alles nog niet klaar zorgde de monteur ervoor dat we weer snel konden douchen. Het was een prettige samenwerking.
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door Bastiaan op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Gesprekken in de showroom verliepen prima. Alleen de aflevering en montage waren een drama. Korte opsomming van de issues: - snij-eiland instabiel (kantelt bij openen alle laden) - hoge kasten afgeleverd in verkeerde kleur - draairichting koelkast en vriezer niet correct - te weinig elektriciteitsgroepen aangelegd - waterleiding voor Quooker niet juist afgedopt.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzondere keuken geworden”
Door Dinant C.M.M. Fase op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij waren bekend met de heer Groenendijk door de aankoop van onze vorige keuken.
Ook deze keer prima geadviseerd door de heren Groenendijk en Hoek. Het is een prachtige en bijzondere opstelling geworden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede prijs-kwaliteitverhouding”
Door Marjolein op zondag 23 apr 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Alles prima volgens afspraak geleverd. Zelfs een missende handgreep is in no time nageleverd. Alles past en er hoefe niks te worden aangepast. Keukenapparatuur is ook prima. De verkoopster dacht goed mee. Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Vlot”
Door J van der Stoep op woensdag 19 apr 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Tot een vlotte afspraak gekomen. Plezierig geprek gehad. Voldoende advies en creativiteit van de verkoper. De keuken is gerenoveerd. De eindafwerking is nog niet klaar vanwege een gebroken blad. zoals beloofd zal dit spoedig worden uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen
“Zelf ontworpen keuken”
Door Karin Kastelein op vrijdag 7 apr 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben een keuken gekocht in Hazerswoude-Dorp. Deze keuken is zelf ontworpen naar onze wensen met mogelijkheden. Deze zijn nauwkeurig afgewogen, door goed advies. Niet alles was goed besteld, maar nu is alles netjes voor elkaar.
FOTO VAN KARIN KASTELEIN
Keuken naar onze wensen
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over geleverde keuken”
Door Peter Harteveld op vrijdag 24 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Alhoewel er nog wat afwerk en nalevering puntjes zijn, zijn we zeer tevreden over de geleverde keuken. Alles netjes conform afspraken en op tijd geleverd. We hadden een uitstekende aannemer/installateur. Een ouderwetse vakman en dat bedoel ik heel positief. Werkte netjes, kwam met goede voorstellen en was daarnaast vriendelijk en nauwgezet. We bleken ook nog een gemeenschappelijk hobby te hebben, dus er was voldoende gesprekstof tijdens de pauzes.
Reactie of foto toevoegen
“Garantie goed opgelost”
Door Marcel Bruin op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hadden net voor de garantie verliep, problemen met onze toillet brillen. De fabrikant van de brillen lukte het maar niet om de juiste onderdelen te leveren. Grando Keuken en badkamer centrum Waddinxveen heeft daarna zelf de garantie op zich genomen en ons netjes zonder moeilijk te doen twee nieuwe brillen geleverd. Ik moet zeggen trouwen nu ik toch een revieuw plaats dat wij indertijd gewoon goed en niet opdringerig geholpen zijn. Hebben wij weer een badkamer nodig of een keuken dan gaan we er zeker weer langs.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Marisa op maandag 20 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Een Fijne service, vooral goed en duidelijk advies gekregen en uiteindelijk alles naar wens samengesteld. Wij veranderden nog wel eens van gedachte en daar werd goed naar geluisterd. Ook heel blij met de monteur die ons heeft geholpen met het voorbereiden, plaatsen van de keuken. Zelf extraatjes waren voor hem geen probleem. Super tevreden met het eindresultaat!
FOTO VAN MARISA
Keuken aan twee kanten
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling waard”
Door Hein Kranendonk op zondag 19 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Nadat wij eerder erg goed waren geholpen bij het uitkiezen van een nieuwe badkamer een aantal jaar geleden hebben wij recent een nieuwe en erg mooie keuken uitgekozen en geleverd gekregen door Grando Hazerswoude. We hebben leuke gesprekken gehad en zijn goed geholpen. Mochten we ooit nog een nieuwe badkamer of keuken zoeken gaan we zeker terug. Kortom zeker aan te bevelen als u een nieuwe keuken/badkamer zoekt!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door M. Meilof op vrijdag 17 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Het team van Grando Hazerswoude-Dorp maakt er van begin tot eind een feest van, wat toch hoort bij een aanschaf van een nieuwe keuken. We zijn zeer tevreden over het gehele project, zowel bij het uitzoeken van de keuken, alle communicatie tussentijds en het plaatsen van de keuken door een echte vakman!
Reactie of foto toevoegen
“100 procent tevreden”
Door Elbert V V op maandag 13 mrt 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Begin dit jaar hebben wij een keuken geleverd gekregen en zijn daar echt 100% tevreden mee. Alle afspraken werden netjes nagekomen zelfs toen wij moesten uitstellen met de voorbereidende werkzaamheden omdat we de sleutel toch een week later pas zouden krijgen. Toch hebben ze alles omgegooid om deze koof met spotjes op tijd af te hebben. (deze moest ook nog door hun gestuct worden). De keuken zelf stond er binnen twee dagen in en was ook gelijk helemaal af!! Super kwaliteit genoeg keuze en duidelijk uitleg gehad. Echt top bedankt!!
FOTO VAN ELBERT V V
Keuken met koof
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Rikie op vrijdag 10 feb 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Bij Grando een prachtige keuken gekocht, waar we erg blij mee zijn. Het ontwerp was verrassend en helemaal naar onze wensen. De levering werd ondanks de feestdagen aangepast aan de oplevering van ons huis, wat weken eerder bleek te zijn dan verwacht. Waardoor wij meteen in een huis met keuken konden gaan wonen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring met Grando in Hazerswoude”
Door van Tol op vrijdag 3 feb 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Goed advies en leuke ideeen van de verkoper! Nemen echt de tijd voor je! Wijzigingen geen problemen alles in goed overleg! Word goed op de hoogte gehouden van de status van levering, houden zich goed aan afspraken! Wij hebben de keuken gekocht en zelf geplaatst! Vooral goed geholpen door Hans en Johan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door JH Slappendel op vrijdag 27 jan 2017 '17 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Opnieuw (evenals 9 jaar geleden ) een keuken gekocht bij dit fileaal. En wederom zeer tevreden en blij met het eindresultaat! Goede service, ervaren medewerkers. Zeer klantvriendelijk. Alle tijd voor de klant. Absoluut een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Recensie”
Door Top op woensdag 28 dec 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Pluspunten:
- kennis en kunde van verkoper en monteur
- prettig contact met verkoper en monteur
- meelunchen bij Grando
- kwaliteit montage
- telefonisch gesprek met directeur na afronding verbouwing badkamer

Verbeterpunten:
- uitlopen van de planning als geheel; late communicatie over latere start verbouwing, verkeerde wandtegels besteld/geleverd
- weinig initiatief tot contact en/of tegemoetkoming/compensatie voor de moeilijkheden vanuit Grando tijdens verbouwing/montage

Uiteindelijk een prettig gesprek met de directeur gehad, wat ons vertrouwen geeft dat Grando Hazerswoude het contact met klanten tijdens (moeilijkheden met) de verbouwing anders gaat aanpakken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring met deze vestiging”
Door Harm Hegge op vrijdag 23 dec 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben bij Grando in Hazerswoude-Dorp een keuken en badkamer gekocht. Onze ervaring met deze vestiging van Grando is goed. De adviseurs zijn deskundig en bekwaam. Bij het maken van het ontwerp van de keuken en badkamer hebben zij ons zeer goed geholpen. Ook aannemer Ton Prins die door Grando werd ingeschakeld om de badkamer en keuken te plaatsen heeft een zeer mooi resultaat geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Denken mee”
Door jose versluis op vrijdag 2 dec 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Goede Service, meedenkend, niet over de top, Er wordt goed meegedacht en aan alle financiele mogelijkheden wordt gedacht. De levering was keurig op tijd en ook de monteur waren op tijd en hebben alle werkzaamheden keurig netjes afgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed bedrijf”
Door J de Vos op maandag 21 nov 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Het was en is een goed bedrijf met goed mensen Enkel wel snel om weg te zijn Geen enkele uitleg hoe de apparaten werken vonden wij een nadeel Veder wel aardige mensen wel mee denkend
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige service”
Door Karin en Luud Verhaak op zondag 13 nov 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Nadat de glazen douchedeur in het bad was gevallen en er 2 grote gaten waren ontstaan, hebben ze zo met ons meegedacht om een passende oplossing te vinden met ons beperkte budget. Het resultaat is een prachtige inloopdouche, waar wij super blij mee zijn. we willen ze bedanken voor de geweldige service!
Reactie of foto toevoegen
“Advies en service”
Door De Vries op vrijdag 11 nov 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Prima advies en service gekregen. Ook De klantvriendelijkheid is uitstekend. Keuken en badkamer worden door zeer vakkundige monteur geplaatst Prijs/kwaliteit verhouding goed. Kan Grando Hazerswoude dorp van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Sabine Tertnik op vrijdag 23 sep 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Via familie in contact gekomen met Grando keuken en badkamers. De medewerkers hebben een goede service verricht. Kwaliteit in de geleverde spullen. Helpen met inrichten. Luisteren naar wensen van de klant. Wij zijn benieuwd of de service zo goed blijft als er iets blijkt te zijn, wat wij absoluut niet verwachten.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Rina van Beelen op vrijdag 16 sep 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Prima geholpen. Carlos is goede adviseur. De eerste indruk van de winkel was gelijk goed en nergens anders meer gaan kijken. Wij voelden ons op ons gemak en konden rustig alles bekijken en vragen stellen.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Mieke en Pierre Bernard op vrijdag 22 jul 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Zeer plezierige samenwerking met adviseur en monteur. Oprechte belangstelling van mevrouw Welter tijdens de opbouw van de badkamer. Monteur Dick van der Wilt werkte zeer nauwkeurig, had duidelijk plezier in het werk. Hij rondde iedere avond de werkzaamheden keurig af, gaf uitleg hoe hij de volgende dag verder ging. Dat gaf ons overzicht in deze 'stoffige' tijden. We hebben de samenwerking met mevrouw Welter en Dick van der Wilt als zeer plezierig ervaren! Het eindresultaat mag er zijn. Deze trotse bezitters van een nieuwe Grando badkamer hebben iedere dag visite van nieuwsgierige buren. Wij zijn heel blij met deze badkamer. Mieke en Pierre Bernard
FOTO VAN MIEKE EN PIERRE BERNARD
Blij met Grando badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Geen communicatie”
Door anna op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Medewerkers communiceren niet onderling. Heb zelf nog voor gesteld een briefje te schrijven. Was niet nodig. Ze verkopen onderdelen die, als ze niet passen, je ze terug mag brengen. Maar als je terug gaat is er geen cent in kas. Komt zeer kneuterig over. Dus je kan weer naar huis met je onderdeel waar je niks aan hebt. Toen een mail gestuurd naar iemand die vriendelijk was en uit wilde zoeken welk onderdeel ik nodig had. Echter diegene heeft mijn mail nooit gelezen. Ik kreeg een zeer onvriendelijke mail van een ander, zonder aanhef of groet, een soort snauw dat ik het via internet kan bestellen. Maar zit nu nog steeds met het onderdeel waar ze geen geld voor terug kunnen geven. We hebben verhuisplannen maar zal hier nooit een keuken of badkamer vandaan laten komen want wie het kleine niet eert is het grote niet weert.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Fam. Hoornstra op vrijdag 24 jun 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Door te late levering van douchewand, radiator, wastafelmeubel en kasten tevens doordat er een fout zat in de tekening van de badkamer zat heeft onze renovatie van de badkamer twee extra weken geduurd. De radiator wordt nageleverd waardoor we nog twee weken extra moeten wachten op de eind oplevering. De door Grando ingehuurde monteurs van Fa. De Nie leveren goed werk en denken goed mee en zijn oplossingsgericht. Het lijkt er op dat Grando veel effort steekt in het verkopen van badkamers (en keukens) maar dat zodra de koop is beklonken de support een beetje stopt / stroperig wordt. Op de installateur De Nie hebben geen op of aanmerkingen, prima support.
Reactie of foto toevoegen
“Goed resultaat”
Door W.H.Sepers op maandag 20 jun 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
De ontvangst in de showroom was erg vriendelijk , ik voelde me meteen welkom . Samen met de verkoper mooi materiaal uitgezocht . Het enige minpuntje was dat de levering/montage twee weken uitgesteld moest worden t.o.v. de oorspronkelijke leverdatum , maar uiteindelijk kwam alles goed , De monteur was vakbekwaam en vriendelijk , en het resultaat ziet er prachtig uit ! Ik zal buren/vrienden dit bedrijf zeker aanbevelen als ze aan een nieuwe keuken toe zijn !
Reactie of foto toevoegen
“Hier gekocht”
Door Tamara op donderdag 9 jun 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Keuken en Badkamer hebben wij hier gekocht. We zijn erg vriendelijk geholpen in de showroom. Ze hebben een uitstekende service en zeer goede vakmensen voor de montage! Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen en je te laten inspireren.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Francien op vrijdag 27 mei 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
We hebben een keuken gekocht. Ruime keuze, mooie showroom. Vriendelijk en kundig geholpen. De keuken is geplaatst door een goede monteur. Het resultaat is prachtig geworden. We hebben gekozen voor een PVC vloer, die staat erg mooi bij de keuken en maakt het geheel af.
Reactie of foto toevoegen
“Uitmuntende ervaring”
Door Mijndert en Corrie Blok op vrijdag 27 mei 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Onze ervaring met Grando Keukens is uitmuntend. Wij zijn zeer goed geholpen, een adviseur die precies wist wat wij wilden maar ons ook aandachtspunten gaf. De tekening die wij van de keuken gemaakt hadden, zoals wij het wilden, is door haar heel goed digitaal in beeld gebracht. Wij zouden dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door G. Jonkers op dinsdag 24 mei 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Creatieve inbreng. Wij zouden niet op het idee gekomen zijn om de keuken zo in te delen.
Het kost tijd om alles goed uit te zoeken. We kregen tijdens het uitzoeken van de keuken een lunch aangeboden. Vakkundig en goed geplaatst. Geen gedoe, maar alles volgens afspraak. We hebben zelf helemaal niets hoeven doen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet pushen”
Door Mariska van Haaften op woensdag 18 mei 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Keuken gekocht bij Hans. Een zeer prettig verkoopgesprek en tekeningen. Goede meedenker en geen Pusher (heerlijk) en Nick de keuken kwam monteren is in 1 woord een topper! Wat een vakman!! Nick kan alles!!
FOTO VAN MARISKA VAN HAAFTEN
Keuken met grepen
Reactie of foto toevoegen
“Erg betrokken”
Door hank en ria op vrijdag 13 mei 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Het enthousiasme en betrokkenheid van Johan is geweldig. De installateur , Johan Snijders, verdient alle lof, eindelijk iemand die zijn vak verstaat . Jammer dat Siemens een fout heeft gemaakt die niet bepaald klantgericht werd opgelost. Klacht loop nog. Grando Hazerswoude treft geen blaam in deze , hebben er alles aan gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Een bezoek waard”
Door Fam vd Geest op dinsdag 12 apr 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Badkamer en keuken gekocht. Vriendelijk ontvangst, mooi ontwerp, staan op voor suggesties, aanpassingen geen probleem. Prima levering en montage en in afgesproken tijds bestek. Zeker een bezoek waardig.
Reactie of foto toevoegen
“Op alle fronten tevreden”
Door C. van der Helm op vrijdag 8 apr 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Hazerswoude en zijn op alle fronten zeer tevreden. Goede adviezen en prima monteur, ze denken met de klant mee en we genieten iedere dag van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Klangericht”
Door Wim Druijff op zondag 28 feb 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Zeer byzonder en heel erg klant gericht. Alle tijd die nodig is om tot een tevrede koop over te gaan. Ook de bemiddeling bij de verkoop van de oude keuken was super. Dank hiervoor. GRANDO is voor ons grandioos
Reactie of foto toevoegen
“Voortraject zeer goed, communicatie minder”
Door HB op woensdag 24 feb 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Het voor traject was zeer goed maar tijdens plaatsing in de communicatie niet de sterke kant. Ze luisteren goed wat betreft mijn ideeen en ze brengen ook een goede input. Maar tijdens het plaatsen en afleveringen in het totaal moet je er zelf achteraan. Het is een duur project waar je dan mag vanuit gaan dat zij er alles aan doen om het geheel goed af te ronden maar dat is mijn idee niet in het geheel gebeurd.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Willem op vrijdag 5 feb 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Goede en klantvriendelijke begeleiding bij aankoop badkamer en keuken. De afspraken worden keurig nagekomen. De afhandeling is nog niet helemaal klaar, maar ik heb het volste vertrouwen dat dit goed komt. De monteurs van de keuken en badkamer zijn vriendelijk en vakbekwaam. Keuzes worden ter plekke met de klant overlegd. En ze komen ook met eigen ideeën en oplossingen.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen, we zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door R.F. Bish op zaterdag 30 jan 2016 '16 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Badkamer en gastentoilet laten plaatsen. Uitstekend advies over de diverse mogelijkheden. Alles in goede conditie en op tijd geleverd. Prima service en een geweldige monteur, die alles in goed overleg en met gevoel voor detail heeft geplaatst. Een aanrader!
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen! Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Gegaan zoals besproken”
Door Ton Cozijnsen op woensdag 30 dec 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij kwamen en werden gelijk naar de goede adviseur gestuurd en hebben samen besproken van wat mogelijk was. Daar zijn wij goed uitgekomen en de bestelling geplaatst en het was allemaal binnen het budget. Daarna hebben wij de aanbetaling gedaan en alles is verder gegaan zoals het besproken was. De aankoop betreft 3 kasten voor in de badkamer.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het altijd fijn om de ervaringen van onze klanten te lezen. We zullen bovenstaande review doorsturen naar onze vestiging in Hazerswoude-Dorp.
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat voldoet geheel”
Door Jaap Bruin op maandag 28 dec 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Afgelopen najaar hebben wij bij Grando Hazerswoude een nieuwe inrichting voor onze badkamer en WC uitgezocht. We zijn daarbij op een prettige en deskundige wijze geholpen, er was alle tijd voor beantwoording van onze vragen. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt over levering, betaling en montage/plaatsing van de badkamer/wc. Deze afspraken zijn goed nagekomen. Een week of vier voor de uiteindelijke verbouwing is de monteur bij ons langs geweest om de situatie ter plaatste te beoordelen en bijzonderheden met ons door te nemen. De verbouwing zelf is op deskundige wijze en vlot en netjes uitgevoerd. Kleine complicaties zijn op een prettige manier opgelost. Het eindresultaat voldoet geheel aan onze verwachtingen.
FOTO VAN JAAP BRUIN
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen Jaap. Een verbouwing is altijd spannend, maar een goede voorbereiding telt voor twee. Leuk dat u uw ervaring heeft gedeeld via deze website. We zullen het compliment doorgeven aan de vestiging!
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Stefano Buffoli op vrijdag 13 nov 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Bij het kopen kan en mag alles, je mag alles betalen maar helaas mag je niet alles verwachten. ronduit slecht, overal zelf achteraan lopen om vervolgens te worden afgescheept. Verkopers die zich verschuilen achter collega's, leveranciers of gewoon liegen. Heb er 3 woorden voor, treurig, treurig en treurig
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Stefano, Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het jammer dat uw ervaring met deze vestiging niet positief is. Kunt u contact met ons opnemen via 088-1151888, we horen graag uw verhaal zodat we dit met de vestiging kunnen bespreken. We horen graag van u. Alvast erg bedankt. Vriendelijke groet, Grando Keukens & Bad
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgd”
Door Ton op vrijdag 13 nov 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
De keukenrenovatie is bijzonder goed uitgevoerd. Ziet er nu weer als nieuw uit! Van de kastjes en panelen is de folie verwijderd en professioneel gespoten in door ons gewenste kleur. Hierbij werden wij volledig "ontzorgd".
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Ton, Wat fijn om te horen. Bedankt voor het delen van uw ervaring bij Grando Hazerswoude-Dorp
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Nel Benders op dinsdag 18 aug 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij zijn zeer tevreden met de keuken die wij hebben gekocht bij Grando. Het meedenken met onze wensen vonden wij heel prettig waardoor wij een keuken hebben die helemaal aan onze wensen voldoet. Grando is wat ons betreft een hele betrouwbare organisatie, wat heel belangrijk is bij zo'n grote beslissing.
FOTO VAN NEL BENDERS
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door Melanie van Egmond op maandag 17 aug 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Begin mei een keuken uitgezocht. Er werd veel meegedacht door de adviseur en verschillende mogelijkheden aan ons gegeven. Plaatsing moest zeer snel (nl half juli) maar is allemaal gelukt. Mooi product en goede monteurs. Zou wel fijn zijn als een monteur echt de gehele week of aan een gesloten dagen bij je is. Nu moesten er op na de 1e 2 dagen wat andere klusjes tussendoor, waardoor het op vrijdag nog krap werd om alles af te krijgen. Dit voelt niet prettig... Als de monteur door had kunnen werken, was het sneller klaar geweest...
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Tertnik op donderdag 13 aug 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Bij het kopen van de keuken zijn we prima geholpen. De adviezen hebben zeker geholpen om een besluit te nemen tot het kopen van de keuken. De monteur die de keuken geplaatst heeft keurig werk geleverd. Bij afhandelen van klachten niet helemaal tevreden dit kan beter.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door bernard-jan diederik op maandag 10 aug 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
wij hebben bij grando een keuken gekocht. we zijn super tevreden over onze gehele aankoop ervaring, van ons eerste bezoek aan de winkel tot aan de aflevering van de keuken. de persoonlijke benadering van de eigenaar en medewerkers en de service, ook ná aankoop van de keuken zijn de punten die mede doorslag hebben gegeven voor het aanraden van deze grando bij iedereen!
Reactie of foto toevoegen
“Grandioso”
Door Alex Oudshoorn op woensdag 22 jul 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Grando Hazerswoude is top! Perfect geadviseerd door meerdere medewerkers, vakbekwaam en vertalen van onze wensen naar een grandioos eindresultaat. Zowel de keuken als badkamer hebben we hier daarom hier gekocht. Met als slot een persoonlijk bezoek van de eigenaar (met mooi cadeau) bij ons thuis om keuken en badkamer te bekijken.
FOTO VAN ALEX OUDSHOORN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door V. van Werkhoven op maandag 20 jul 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Ik ben waanzinnig goed geholpen bij het uitkiezen van mijn keuken. De verkoper ging meteen aan de slag met mijn wensen en ik was direct tevreden. Levering en plaatsing ook keurig voor elkaar! Door de mooie 3D tekening had ik er ook meteen een beeld bij. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door K. De Haas op maandag 20 jul 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
In een prettige sfeer hebben wij onze keuken uitgekozen. Er werd ruim de tijd genomen om je ideale keuken samen te stellen. Het gaat toch om veel geld en daar werd serieus mee omgegaan. Alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Ook het plaatsen van de keuken is perfect verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over gehele proces”
Door Margreeth van Dijk op maandag 20 jul 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Over het gehele proces van verkoop ben ik tevreden. Alleen bij de finale het plaatsten van de keuken bleek dat de laden tegen en de afzuigkap tegen de muur aan schuurde. Ik had genoemd dat we de tegels gingen over tegelen. Die correctie is niet maar aangebracht in de berekening.
FOTO VAN MARGREETH VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Matig tot slecht”
Door G. Leupen op maandag 20 jul 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Matig tot slecht; maak ik ervan. Na de handtekening op de vestiging, verliep de rest van de keuken renovatie zeker niet naar tevredenheid;
-Onduidelijke afspraken met oa. eigen werknemer(s) en bedrijven waaraan uitbesteed werd.
-Communicatie on-professioneel: afspraken en de evt. wijzigingen daarin, werden niet via de mail gecorrespondeerd! Maar werden telefonisch gemaakt door voor ons onbekenden.
-Wel werd, vóór het totaal afronden van de renovatie, herhaaldelijk gemaild! en Gebeld! over de betaling.
_ het bedrijf heeft de laatste betaling ontvangen, waarna er, tegen de afspraken in, geen contact meer is geweest om het resultaat met elkaar door te nemen.
_ de reclame van Grando suggereert dat ik een tevreden klant ben.
Niemand heeft dat ooit uit mijn reactie kunnen opmaken!

met groet,
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door C. Overdevest op maandag 20 jul 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Vriendelijk en prima advies. Uitstekende service. Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die de aankoop van een keuken overweegt. Ben super tevreden over onze aankoop, plaatsing en afhandeling. Alles is hiermede gezegd. Hoop dat ze nog vele jaren mensen tevreden kunnen stellen.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige verkoop”
Door Yvette op maandag 20 jul 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Advies op maat, vakmanschap, geduld perfecte uitvoering en goede service. Het verkoopgesprek was heel anders dan andere zaken waar we eerder geweest zijn, namelijk totaal niet opdringerig luistert goed naar de klant, ontspannend en vertrouwde sfeer. Wij zijn heel blij met onze fantastische keuken! En raden iedereen filiaal Hazerswoude-dorp aan.
Reactie of foto toevoegen
“Goed van begin tot eind”
Door cammeraat op maandag 22 jun 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Van eerste gesprek tot en met de oplevering, goed advies, meedenkend met de klant, op tijd geinformeerd en zich aan de afspraken gehouden. Zeker aan te raden. En vakmanschap van de ons aangeboden monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens”
Door Tineke op zaterdag 13 jun 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
De enige keukenwinkel die aan onze wens, om ons bestaand fornuis mee te nemen in het ontwerp en deze tussen te bouwen, heeft willen voldoen. Dank. Super gedaan. Ook badkamer advies van de monteur om de inloopdouche wat groter te maken dan gepland was een goede aanrader, zonder bijkomende kosten.
Reactie of foto toevoegen
“Alles vernieuwd”
Door Els de Natris op zaterdag 9 mei 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Mijn oude keuken was meer dan 30 jaar oud in een huis met bouwjaar 1904. Ik heb nu een prachtige keuken waarvan alles vernieuwd is, inclusief de vloer, plafond en muren. Ik ben heel prettig geholpen bij vaak moeilijke keuzes. Ook de uitstekende vaklui waren enthousiaste, creatieve mensen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Bram Schaap op donderdag 30 apr 2015 '15 | vestiging Hazerswoude-Dorp
Wij hebben via Grando onze keuken laten renoveren. Er waren wat kleine problemen. Deze zijn echter keurig opgelost. Grando heeft gezorgd voor de vakmensen (schilder en monteur) zodat wij met 1 aanspreekpunt te maken hadden. Ze hebben keurig werk geleverd en onze keuken is weer als nieuw.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Henny van Dusschoten op woensdag 2 okt 2013 '13 | vestiging Hazerswoude-Dorp
In 2010 de keuken en badkamer geplaatst door Keukencentrum Hazerswoude nu Grando, goed geholpen en perfect afgeleverd, het nieuwe huis liep wat uit met de oplevering geen probleem voor de leverancier, trafo ging stuk en scheurtjes in de douchekop na ca. 2 1/2 jaar, gebeld en nieuwe geleverd zonder problemen, hans uit hazerswoude heeft ons goed geholpen en staat/stond altijd voor ons klaar, zeker goed om te weten dat er nog vriendelijke, klantgerichte verkopers zijn. Als we weer een nieuwe keuken of badkamer willen weten we waar we zijn moeten ondanks dat we in Hedel wonen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermaterialen”
Door Frank K op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Almelo
Grando Almelo: Jan heeft iets meer dan 2 jaar geleden materiaal geleverd voor onze nieuwe badkamer. Jan gaf hier uitstekend advies in en een goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel. De verbouwing hier van hebben wij zelf uitgevoerd en duurde iets langer dan verwacht. Na anderhalf jaar hadden wij een probleem met onze thermostaat. Jan heeft dit snel en netjes opgelost. Niets anders dan lof voor deze zaak en Jan! Ik zou zeker weer in de toekomst zaken doen met Grando Almelo Jan. Jan bedankt! M.v.g Frank
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Wanda Koetsier op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
wij hebben een badkamer gekocht. Het wordt inmiddels erg mooi. Er is wel iets langer over gedaan, dan wij verwacht hadden. Maar het resultaat is er dan ook naar. Het wordt erg mooi. Wij hebben jaren gewacht op dit moment, dus maakt het ons niet uit hoe lang er aan gewerkt wordt. Want we zien hoe het elke keer mooier en mooier wordt. Beter de tijd nemen, dan het af raffelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Murat Tanyeli op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer meubels gekocht goed advies en snelle levering. Verkoper heeft ons super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Miriam op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Almelo
We hebben een mooie badkamer gekocht die aan alle wensen voldoet in een kleine ruimte. We zijn super geholpen en geadviseerd!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Christa Körmeling op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Almelo
Bij Grando alleen badkamer meubels gekocht. Badkamer ging verder via projectbouw. Supergoed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken. Ik wilde een andere fonteinkraan dan die bij de set hoorde. Deze hadden ze niet zelf in het assortiment, maar dat was geen probleem, zij bestelden het! Ook toen ik erachter kwam dat mijn douchedeur (via de projectbouw) waarschijnlijk niet volledig open kon omdat deze tegen de wastafel aan kwam werd er meegedacht en meegekeken. Er werd zelfs een 3D animatie gemaakt om te kijken hoe ver de deur open kon. Kortom: niet eens een hele badkamer gekocht, alleen maar meubels, maar een super goede service!!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Kees Verwoert op vrijdag 25 mei 2018 '18 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht in Almelo, deze zou in week 9 geplaatst worden maar dat werd week 19, uiteindelijk hebben wij 4 weken in de rommel gezeten, monteur was zeer kundig, maar moest vaak bellen met grando omdat zaken niet klopten ... uiteindelijk hebben we wel een mooie badkamer, en daar gaat het toch om.
REACTIE VAN VERWOERT
Impressie van onze badkamer :-)
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (36 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (42 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (25 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (18 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (28 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (61 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (25 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (10 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (13 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (31 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (7 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (22 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (23 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (94 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (13 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (21 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (19 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (45 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (40 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (72 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (74 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (84 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (12 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (69 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (15 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (63 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (14 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (52 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (84 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (41 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (53 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (62 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (22 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (46 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (55 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle , Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.