Feedback
8,4

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1407 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren669 ervaringen
4 sterren540 ervaringen
3 sterren50 ervaringen
2 sterren47 ervaringen
1 ster86 ervaringen

Per vestiging:
“Correcte levering”
Door D op donderdag 18 okt 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Ik heb een keuken aangekocht. Het advies was prima en de keuken is tijdig en correct geleverd op een aantsl zeer kleine puntjes na die worden opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Piet Keijsers op vrijdag 31 aug 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Een keuken, tot stand gekomen in perfect overleg en een prima samenspraak. Een geweldig bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Spot on”
Door Jurjen op vrijdag 6 jul 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Goed en volledig begeleid naar de koop van een keuken, alle details waar wij het bestaan niet vanaf wisten werden geadresseerd, de koop ging super. de levering gewoon conform afspraak, datum en tijd "spot on". De montage ook helemaal goed, gedaan door Pietje Precies de vakman!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken op maat”
Door Marjolein op woensdag 27 jun 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Wij hebben een keuken gekocht. Prima winkel, stonden open voor onze wensen (al moest het op maat worden gemaakt) en alles kon in overleg. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Jeannette van leest op zaterdag 16 jun 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Keuken zeer goede ervaring. Ervaring is kort maar krachtig
Reactie of foto toevoegen
“Afzuiging functioneert niet goed”
Door Janny Bosma op donderdag 17 mei 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Keuken gekocht....bij aankoop mooie beloften, bij problemen niet thuis!!!!! Nu na 2 jaar nog steeds niet naar behoren en toegezegde beloftes.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Kerstens op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Wij hebben een keuken gekocht en de adviezen waren professioneel en de adviseur dacht echt mee met ons om lastige stukken toch passend te krijgen in een mooi ontwerp. Vervolgens keuken netjes volgens afgesproken tijdspad geleverd en geplaatst ook dot door zeer vriendelijke vakmensen met oog voor details en ook weer meedenkend met de klant.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door Jurgen van meel op woensdag 7 mrt 2018 '18 | vestiging Zevenbergen
Wij hebben een keuken gekocht bij grando Zevenbergen zijn daar super goed geholpen en goed advies gekregen de keuken is zeer netjes geplaatst door de monteur ik ben zeer te vreden en raad iedereen aan om daar een keuken te kopen.
FOTO VAN JURGEN VAN MEEL
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door J.v.d.Berg op woensdag 29 nov 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Keuken laten verbouwen door grando zevenbergen. door Hr Frank zeer goed geholpen. afspraken en uitvoering goed geregeld
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies maar slechte plaatsing”
Door A.M. Scholten op donderdag 16 nov 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Prima geadviseerd maar bijzonder slecht geplaatst. Fouten nog niet hersteld (bijv. gat in de muur) na 8 maanden.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Bernard Jacobs op vrijdag 3 nov 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Goede adviseur, goede monteurs, goede nazorg, dus in een woord prima.
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Caroline. Oomen op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Bij Grando Zevenbergen een nieuwe Keuken gekocht. Heel goed advies van Frank die nam ruim de tijd had ook ideeën waar we een goed gevoel bij hadden . De monteurs die de Keuken hebben geplaatst werken heel secuur zijn erg vriendelijk. De Tegelzetter die de Keuken vloer en de Hal Wc gedaan is heeft is n vakman . Wij zijn 100 % tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Klopt helemaal”
Door Fam. Holtzer op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Wederom de gedetaillitische service van Jack (de franchisenemer). hij denkt altijd erg goed mee en weet onze wensen duidelijk op papier te zetten. aan alles waar je zelf niet aan denkt, denkt hij. waardoor de badkamer (en eerst ook keuken) altijd helemaal klopt
Reactie of foto toevoegen
“Precies zoals gehoopt”
Door Jan en Anja Smeets op maandag 23 okt 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Onze badkamer is precies geworden zoals we hadden gehoopt. De fikse verbouwing heeft een heel mooi resultaat opgeleverd. Het samen ontwerpen ging perfect. Zo'n inloopdouche hadden we veel eerder moeten nemen. De vloer- en wandtegels zitten er heel strak in. Dat is iets waar we nu, een half jaar later, nog steeds van genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke begeleiding”
Door Niels Mulder op zaterdag 7 okt 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Persoonlijke begeleiding en een vast aanspreekpunt. Goede en snelle uitwerking van de keuken tot aan realisatie. Enkele dagen voor installatie is er zelfs een controle uitgevoerd of het leidingwerk juist is gemonteerd.

Aanvulling toegevoegd 23 oktober 2017: Een goede begeleiding van begin tot eind. Er wordt goed macht in de uitwerking tot en met de realisatie. Onze U vormige keuken is in alle hoeken bereikbaar voor berging zonder verloren ruimte. Zo is er ook een oplossing bedacht voor de vaatwasser daar wij deze niet onder het keukenblad wouden maar over de oven. Hiervoor is een zwevende kast geplaatst zodat al het apparatuur ergert kon worden en er nog een ruime berging boven de oven is. Installatie in een dag en alles keurig afgewerkt zonder problemen.
FOTO VAN NIELS MULDER
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Ronald op maandag 21 aug 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Prima geholpen! Service netjes goed mee gedacht. Alleen was er een bestek la vergeten wordt nu nog nageleverd en zitten we nog op te wachten!
Reactie of foto toevoegen
“Nette plaatsing”
Door Fam. de Jong op zondag 20 aug 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Het sloopwerk gedaan door Dorada en de plaatsing van badkamer het verleggen van de leidingen eveneens door Dorada gedaan is netjes en vlot verlopen en naar tevredenheid gedaan de keuken is netjes en vakkundig geplaatst door eigen monteur van Grando alles was op tijd klaar nu nog een paar kleine details afwerken en wij zijn erg tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door wies op zaterdag 1 jul 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
plaatsings-problemen werden goed opgelost ( we hebben dijkhuis met scheve muren en vloeren) Vriendelijke en deskundige personeel. Keuken is prachtig geworden en mooi afgewerkt en staat waterpas .
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door E. Ardon op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Echt geweldig heel goed werk geleverd een prachtige keuken goede service ,zal het bij iedereen aanbevelen . Kwaliteit en vakmanschap getuigen hieruit ,komen afspraken goed na in een woord geweldig een prima ervaring van mijn kant .
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door W. Leijenhorst op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
Plezierig geholpen door Jack. Deskundig advies gekregen. Je hebt veel eigen inbreng en hij denkt met je mee en neemt hier alle tijd voor, onder het genot van koffie werd steeds duidelijker wat de mogelijkheden waren. Monteur Johan verstaat zijn vak ook uitstekend. Werkt netjes, geeft ook extra adviezen. Ruimt na afloop alles netjes op. Gaf in ons geval advies 2 extra spotjes aan te brengen in de douchecabine. Raadde tevens een afzuiginstallatie aan, waar we erg blij mee zijn. Kortom zeer goed geholpen. Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Els op zaterdag 18 feb 2017 '17 | vestiging Zevenbergen
je wordt er vriendelijk ontvangen, mooie showroom met vele ideeën . Door goed te luisteren naar onze wenzen zijn er verrassende ideeën uit gekomen waar we zelf nooit zouden zijn op gekomen . Top service , alles is super naar wens . We zijn super blij met onze nieuwe wc en badkamer .
Reactie of foto toevoegen
“Compleet”
Door P.Konings op vrijdag 25 nov 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Ik ben naar verschillende zaken gaan kijken, maar in Zevenbergen waren ze compleet, bij de prijs kwam niets meer bij, alles, van keuken, tot aansluitslang kraan, gas enz zat in de prijs. De monteurs zijn beleefd en werken keurig netjes. Een kleine beschadiging die wij niet zagen meldde de monteurs en werd opnieuw geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Deelbestelling”
Door W. Lock op vrijdag 30 sep 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Prima geholpen, geadviseerd en meegedacht. Zonder afspraak nam men toch de tijd voor ons. Ondanks dat het geen complete badkamer is en de montage door mij zelf gedaan wordt werden wij zeer vriendelijk geholpen. Afspraken en leveringstijd zijn nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joop van Es op vrijdag 30 sep 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Jack heeft steeds meer dan voldoende tijd genomen om naar onze wensen te luisteren en die zo goed mogelijk in te vullen. Zijn adviezen waren steeds heel duidelijk (Nee, dat moet je niet doen / of juist wel doen, want.......en dan kwam er een verhaal over zijn ervaringen met de betreffende keuze). Wij hebben dat als zeer waardevol ervaren en dat heeft er toe geleid dat wij nu een keuken hebben waarmee we zeer tevreden zijn!
FOTO VAN JOOP VAN ES
Keuken met keukeneiland
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed gegaan”
Door Dhr Mensen op woensdag 7 sep 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Erg goed en vakkundig geholpen. Goede adviezen gekregen over praktische dingen waar jezelf niet snel over nadenkt. Verder was de service goed en de monteur zeer professioneel. Goed geholpen bij de indeling van de keuken en bij de juiste keuze van de apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Erg betrokken”
Door A .v.d. Schans op zondag 19 jun 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Goede ervaring van de adviseur om tot de keuze te komen van de keuken. Nam hierbij ook de tijd en deskundigheid. Was in het gehele traject betrokken van het idee tot de uitvoering. Was daarbij ook vriendelijk en behulpzaam
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Yt op zaterdag 18 jun 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Prima zaak, uiterst vriendelijke mensen die er voor zorgen dat je met een goed gevoel de winkel uitloopt. Zorgen dat alles keurig in orde is een echte aanrader.Bij vragen was er altijd tijd om een juist antwoord te geven. De. Monteurs hebben prima werk geleverd en alles keurig opgeruimd en we hadden binnen anderhalve dag onze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Volledig geslaagd”
Door Eelco Groenenboom op vrijdag 10 jun 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Het is de taak van de adviseur om creatief te zijn, de klant uit de eigen comfortzone te halen en de klant te behoeden voor stommiteiten. Pas dan is de kans op een mooi resultaat het grootst. Grando Zevenbergen is daar volledig in geslaagd! Het resultaat is een mooie keuken, een strakke vloer en een eigentijdse badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Henk van Domselaar op vrijdag 20 mei 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
We hebben bij Grando Zevenbergen een moderne, hoogglans witte, greeploze keuken gekocht. Heel goed geholpen door de adviseur. Bij het eerste bezoek meer dan één uur in de zaak geweest voor advies en uitleg. Ze nemen hier echt de tijd voor je en bespreken de mogelijkheden. Waar mogelijk (en dat is bijna bij alles) nemen ze je mee naar een showroom keuken om te laten zien wat er bedoeld wordt. Opties waar we zelf niet aan hadden gedacht worden besproken en ideeën die we zelf hadden worden doorgenomen om te zien of dit haalbaar is. Na een bedenktijd zijn we weer terug gegaan om de definitieve keuken door te nemen en de offerte te laten maken. Prijs afgesproken en de keuken wordt besteld. Na een paar weken wordt de keuken afgeleverd en komt de monteur de keuken installeren. Alle lof voor de monteur, die heeft echt keurig werk geleverd. Er waren problemen met het stucwerk, maar dat heeft de monteur perfect opgelost. Echt een dikke 10! We kunnen iedereen Grando Zevenbergen aanraden. Adviseurs hebben veel kennis en de monteurs zijn zeer kundig.
Reactie of foto toevoegen
“No nonsense”
Door H. Verschuren op vrijdag 15 apr 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
No-nonsense ontvangst waarbij we direct aan tafel schoven en er 2 uur later met een eerlijk (kosten)plaatje afkwamen. Zeker geen gevoel ervaren dat je eigenlijk meer hebt besteedt dan wordt aangeboden; oa 5 stuks prachtige keukenapparatuur (ontdaan van toeters en bellen want '...dat heb je toch niet nodig....) 1x daarna teruggeweest om de puntjes op de i te zetten, toch nog wat proberen te husselen (lukt!!, denk grepen en een klasse duurder blad) en een aanbetaling te doen. Een lokale monteur belt om de afspraak te maken waarna hij deze in 2 dagen volledig, netjes en werkend wegzet. Kortom, schoolvoorbeeld van 'ontzorgen'!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door J. Wagemakers op vrijdag 15 apr 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Prima badkamer geplaatst, adviezen in de winkel waren goed. Klantvriendelijkheid is prima maar de leiding gevende is met meer zaken bezig waardoor het er op lijkt dat hij niet altijd de aandacht voor je heb. Twee keer in de winkel geweest maar er is nog geen kopje koffie aangeboden terwijl we er meer als anderhalf uur hebben gezeten. De aflevering was prima, ook de de monteurs die geadviseerd werd hebben meer dan uitstekend werk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Hier langsgaan”
Door J. Mathijssen op vrijdag 1 apr 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Heel goed advies tijdens ontwerp van de keuken, ieder detail wordt aan gedacht en besproken en van goed advies voorzien. Afspraken worden super goed nagekomen wat betreft montage en ook wat betreft aanvang van de werkzaamheden. Het enige kleine minpuntje is dat telefonisch contact wat stroef verloopt omdat de betreffende adviseur bijna altijd met een andere klant bezig is. Ik zou zeker langs Grando Zevenbergen gaan als ik een keuken of badkamer aanschaf.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Wiersma op vrijdag 18 mrt 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Wij hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over de afspraken die vooraf zijn gemaakt en het nakomen hiervan. De leertijd was zelfs korter dan wij hadden verwacht. Uiteindelijk moesten wij de aflevering iets verlaten omdat de aannemer nog niet klaar wij met de oplevering. Dit alles was voor Grando geen enkel probleem. De monteurs waren kundig en ervaren. Helaas bleken er wel een kast, deur en plint beschadigd te zijn. Tevens was de onderplint in de verkeerde kleur geleverd. Hoe de service na plaatsing is moeten wij nog afwachten. Wij vertrouwen erop dat ook dat naar volle tevredenheid zal verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door sigrid op vrijdag 26 feb 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Goede uitleg, prima werk geleverd en vakkundig gedaan door zeer goede loodgieter elektrieker en vloerder, puik werk, zeer verzorgd! Alles verlopen zoals afgesproken, hopelijk is service nadien even goed!
Reactie of foto toevoegen
“Veel tijd besteed”
Door Smits op woensdag 24 feb 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Wij zijn zeer vriendelijk, deskundig en uitstekend te woord gestaan. Er is veel tijd aan ons besteed. Er is goed meegedacht. Keuken is prachtig. Een paar kleine dingen werden direct en snel verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Greeploze keuken”
Door Jacqueline op vrijdag 29 jan 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Wij hebben een greeploze keuken gekocht. Toen wij gingen kijken voor een nieuwe keuken hadden we nog geen idee wat we precies wilden kopen en gingen eigenlijk alleen kijken om inspiratie op te doen. Door het prettige advies dat we kregen hebben we nadat we ook nog bij 2 andere winkels zijn wezen kijken toch voor Grando gekozen. Het voelde goed. En dat blijkt ook uit de service die zij geboden hebben.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Op uw gevoel afgaan is altijd de beste keuze. Fijn om te horen dat we u volledig hebben kunnen helpen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door V Meerding op vrijdag 22 jan 2016 '16 | vestiging Zevenbergen
Badkamer gekocht in oktober, levering 23 december, douchescherm ontbrak door fout in bestelling. Heb ergens anders scherm moeten kopen, lang moeten wachten voordat bedrag gecrediteerd werd. Had closetrolhouder besteld bij levering zat wc borstel en bekerhouder bij. bedrag retour gehad en heb ergens anders closetrolhouder gekocht.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Bedankt voor uw review, spijtig om te horen dat er ondanks alle zorgvuldigheid toch iets mis is gegaan met de bestelling. Gelukkig is alles opgelost en kunt u genieten van uw nieuwe badkamer. We wensen u erg veel veel plezier!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Fam. Lokers op vrijdag 11 dec 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
We hebben een keuken gekocht bij Grando Zevenbergen. Vanaf onze binnenkomst in de showroom heeft men alle tijd voor ons genomen door te luisteren naar onze wensen. Hebben die met gekregen adviezen van het personeel meerdere keren besproken. Ook is het verkopende personeel zeer correct en naar mijn mening niet opdringerig. Dat gevoel hadden we wel in andere bezochte zaken. Aflevering is ook zeer netjes. We hebben ook een goede ervaring met het plaatsen van de keuken. Zeer goede en netjes werkende montage medewerkers. En al met al zeer tevreden dus.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Bedankt voor het delen van uw ervaring en fijn om te horen dat uw zo tevreden bent. We zullen bovenstaande review delen met onze vestiging in Zevenbergen, dit zullen ze zeker waarderen!
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door vera op zaterdag 28 nov 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
Professioneel, klantgericht, draagt mooie en goede ideeën aan. Kijkt/controleert eerst voordat er klakkeloos een tekening wordt getekend (in andere keukenzaken gebeurt dit namelijk wel!) Wij zijn heel tevreden en enorm blij met de keuken!
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen Vera. Bedankt voor het delen van uw ervaring. We zullen bovenstaande zeker terugkoppelen aan onze vestiging.
Reactie of foto toevoegen
“Warme aanbeveling”
Door J.M. van Suylekom op woensdag 18 nov 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
We geven Grando Zevenbergen een 9 voor het installeren en bouwen van onze keuken. Men neemt ruim de tijd voor je, in ons geval een ochtend of 3 voor het uitwerken en adviseren E.e.a. zonder dat je je verplicht voelt. De door hun ingehuurde monteurs/timmerlieden stukadoors waren uiterst bekwaam, deden hun werk goed. We kunnen en zullen Grando Zevenbergen dan ook warm aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden klanten”
Door J A Broere op donderdag 30 jul 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
Afgelopen winter is bij ons een nieuwe keuken geplaatst. Tevoren zijn wij een aantal keren in de showroom in Zevenbergen gaan kijken ter oriëntatie. Vragen die we hadden werden goed beantwoord, er werd voldoende tijd voor genomen.
Plaatsen van de keuken is gegaan volgens afspraak. Er is keurig gewerkt en alles ging in onderling overleg als dit nodig was.
Kortom, wij zijn dik tevreden klanten!
Reactie of foto toevoegen
“Veel keus”
Door Ligtenberg op woensdag 8 jul 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
Zeer veel keus in de showroom, waar je hartelijk wordt ontvangen. Uitgebreid gesproken over diverse keukens en indelingen. Veel keus qua apparatuur, in allerlei prijsklassen. zeer keurig en kundig gemonteerd. De monteur heeft hard gewerkt en het zeer schoon opgeleverd. super service. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door B.van Vijfeijken op woensdag 8 jul 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
Badkamer gekocht alles laten veranderen inloopdouche toilet badmeubel tegels wand tegels vloer geweldige verlichting alles op tijd geleverd montage geweldig vakmensen vriendelijk geweldige ervaring met Grando Zevenbergen.
Reactie of foto toevoegen
“Denken met je mee”
Door C van Gils op vrijdag 3 jul 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
Ja ,ik zal zeker dit bedrijf aanraden . Er zijn prima mensen die met je meedenken en goed advies geven , over keuze maken en wat technisch mogelijk is. En een vriendelijke en goede persoonlijke begeleiding . Nu hoop ik te kunnen genieten van mijn mooie nieuwe keuken .
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgen”
Door Froukje Smeding op maandag 29 jun 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
"Ontzorgen". Dat werd ons beloofd toen wij een nieuwe keuken kochten bij Grando Zevenbergen. En ontzorgen is precies wat ze hebben gedaan. Wij zijn uitermate tevreden over de service, levering en plaatsing van onze nieuwe keuken en zouden iedereen dan ook van harte aanbevelen een kijkje bij de Grando te nemen. Er werd gesteld dat de keuken in een tijdsbestek van twee weken zou worden gerealiseerd (sloop oude keuken, plafond verlagen, leidingen omleggen, vloer tegelen, stucwerk, enz) en dat leek me gezien de grootte van de keuken bijna onmogelijk. Gelukkig kreeg ik ongelijk en werd de klus ruimschoots binnen de termijn geklaard. Er werd netjes gewerkt en ik heb eigenlijk alleen maar super aardige mensen over de vloer gehad. Nu geniet ik dagelijks van mijn paradijsje!
Reactie of foto toevoegen
“Veel positieve reacties”
Door Elly en Ben Linssen op zondag 21 jun 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
wij zijn erg goed geholpen vooral de adviezen waren zeer deskundig creatief en probleem oplossend. Met als resultaat een betaalbare keuken met een zeer mooi design en zeer goed werkbare indeling. Wij krijgen zeer veel positieve reacties jammer voor Jack dat wij helemaal in Beekbergen zijn gaan wonen, we kunnen hem iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk naar tevredenheid geleverd”
Door D van den Muijsenberg op vrijdag 19 jun 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
We hebben een complete keuken laten ontwerpen en aangeschaft. Een aantal onderdelen waren niet goed geleverd maar er werd prima meegedacht over oplossingen welke door Grando werden verzorgd.
Uiteindelijk is de conplete keuken naar tevredenheid geleverd, zoals wij hem ons ook hadden voorgesteld bij het ontwerp.
Reactie of foto toevoegen
“Goede beslissing”
Door G. HUIGE op dinsdag 16 jun 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
Ik heb bij Grando Zevenbergen een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer gekocht. Ik ben door dhr lambrechts zeer goed geadviseerd en zeker ook in fiancieel opzicht zeer goed in gelicht . Een zeer vakbekwame begeleiding waar je in een vrij korte tijd word geholpen en geadviseerd en tot aankoop over gaat zonder er later spijt van te hebben . De aankoop van een keuken/badkamer is vrij moeilijk maar met het advies van Jack kun je knopen doorhakken en later denken van dar was toch een goede beslissing
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door P Biemans op dinsdag 16 jun 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
Bij aankomst bij grando heel goed behandeld met de uitleg van onze nieuwe keuken, de verkoper denkt echt met je mee. Daarna bij ons thuis alles komen opmeten,en enkele maanden later onze keuken door 2 hele goede monteurs ge plaats. De keuken is prima gezet we konden alles vragen en het werd gedaan. Dus alles bij elkaar zijn wij heel goed behandeld hier voor een hele dikke pluim.
Reactie of foto toevoegen
“keurig en vriendelijk geholpen”
Door Wendy Franken op dinsdag 16 jun 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht. Tijdens onze orientatie werden wij keurig en vriendelijk geholpen. Bij het uitzoeken van de keuken en badkamer nam men alle tijd voor ons (in totaal 7 afspraken, ook 's avonds laat incl. eten). De bouwvakkers werkten keurig netjes. Uiteraard zijn er altijd wat opleverpunten die nog herstelt moeten worden maar tot nu toe worden ook deze keurig netjes opgepakt en afgewerkt. De algehele doorlooptijd van de verbouwing is wel langer dan wij gedacht hadden. Maar het einde is gelukkig in zicht. Dan kunnen we gaan genieten van de mooie keuken en badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Snel en soepel verlopen”
Door Dierckxsens op dinsdag 16 jun 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
Zeer klantvriendelijk & Erg behulpzaam. Meedenken om oplossingen te vinden en te zoeken. Zeer nette, beleefde en technisch vakbekwame monteur. De verbouwing van de keuken verliep soepel en snel, zonder verdere schade te berokkenen.
Reactie of foto toevoegen
“De moeite waard”
Door a van zanten op maandag 15 jun 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
wij hebben een prachtige badkamer meubel gekocht en mooie groote tegels bijpassend bij ons interiur . dankzij jack lambregts. zijn advies zeker de moeite waard om daar bij hem in de zaak even te gaan kijken en te laten informeren.
FOTO VAN A VAN ZANTEN
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Toos Geldof op maandag 15 jun 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
We hebben een keuken, bijkeuken en nieuwe vloer laten installeren. We zijn uitstekend geholpen . Het ontwerpen en uitzoeken van alles werd met grote zorg gedaan en er werd niets overhaast beslist. Het verbouwproces viel ons zwaar en duurde wat langer dan gepland. De medewerkers van Grando waren heel plezierig om in huis te hebben , maar waren vooral uitstekende vaklieden. Het resultaat is schitterend en iedere dag genieten we van onze vernieuwde woonkamer/ keuken . En ja, we zouden Grando Zevenbergen van harte kunnen aan bevelen !
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanraden”
Door van der Weele op maandag 15 jun 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
Ik heb een keuken gekocht; ruime keuze en prima sfeer in de winkel. De verkoper nam uitgebreid de tijd voor mij. De keuken is volgens afspraak geleverd en gemonteerd! Ik zal Grando Zevenbergen zeker aanraden bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Traject erg goed verlopen”
Door Kees de Rooij op maandag 15 jun 2015 '15 | vestiging Zevenbergen
Wij hebben een badkamer, tegelvloer en keuken gekocht. Tussen de aankoop van ons huis en verbouwing zat weinig tijd, met een goed advies, in een korte tijd, zijn wij echter snel geholpen. Alles was maatwerk en is naast de tekeningen in de computer op locatie nagemeten en bekeken. Met een correcte levering, goede plaatsing door vakmensen en goede service nadien (na plaatsing is men komen kijken om het werk te controleren en onze tevredenheid te toetsen) is het hele traject erg goed verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermaterialen”
Door Frank K op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Almelo
Grando Almelo: Jan heeft iets meer dan 2 jaar geleden materiaal geleverd voor onze nieuwe badkamer. Jan gaf hier uitstekend advies in en een goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel. De verbouwing hier van hebben wij zelf uitgevoerd en duurde iets langer dan verwacht. Na anderhalf jaar hadden wij een probleem met onze thermostaat. Jan heeft dit snel en netjes opgelost. Niets anders dan lof voor deze zaak en Jan! Ik zou zeker weer in de toekomst zaken doen met Grando Almelo Jan. Jan bedankt! M.v.g Frank
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Wanda Koetsier op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
wij hebben een badkamer gekocht. Het wordt inmiddels erg mooi. Er is wel iets langer over gedaan, dan wij verwacht hadden. Maar het resultaat is er dan ook naar. Het wordt erg mooi. Wij hebben jaren gewacht op dit moment, dus maakt het ons niet uit hoe lang er aan gewerkt wordt. Want we zien hoe het elke keer mooier en mooier wordt. Beter de tijd nemen, dan het af raffelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Murat Tanyeli op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer meubels gekocht goed advies en snelle levering. Verkoper heeft ons super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Miriam op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Almelo
We hebben een mooie badkamer gekocht die aan alle wensen voldoet in een kleine ruimte. We zijn super geholpen en geadviseerd!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Christa Körmeling op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Almelo
Bij Grando alleen badkamer meubels gekocht. Badkamer ging verder via projectbouw. Supergoed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken. Ik wilde een andere fonteinkraan dan die bij de set hoorde. Deze hadden ze niet zelf in het assortiment, maar dat was geen probleem, zij bestelden het! Ook toen ik erachter kwam dat mijn douchedeur (via de projectbouw) waarschijnlijk niet volledig open kon omdat deze tegen de wastafel aan kwam werd er meegedacht en meegekeken. Er werd zelfs een 3D animatie gemaakt om te kijken hoe ver de deur open kon. Kortom: niet eens een hele badkamer gekocht, alleen maar meubels, maar een super goede service!!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Kees Verwoert op vrijdag 25 mei 2018 '18 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht in Almelo, deze zou in week 9 geplaatst worden maar dat werd week 19, uiteindelijk hebben wij 4 weken in de rommel gezeten, monteur was zeer kundig, maar moest vaak bellen met grando omdat zaken niet klopten ... uiteindelijk hebben we wel een mooie badkamer, en daar gaat het toch om.
REACTIE VAN VERWOERT
Impressie van onze badkamer :-)
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Marita Maas op zondag 18 mrt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht, vriendelijk en meedenkend personeel. Niet opdringerig en no nonsens. Plaatsing vlot en vakkundig, tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door E. Strunk op vrijdag 2 feb 2018 '18 | vestiging Almelo
Ze denken overal in mee, tegelzetter merkte foutje op, filiaaleigenaar heeft het netjes opgelost, spanplafond later dan afgesproken maar uiteindelijk toch strak en netjes afgeleverd. Onze dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“2e keer een badkamer”
Door Mélissa Smalbrugge op zaterdag 13 jan 2018 '18 | vestiging Almelo
Voor de 2de keer een badkamer gekocht bij Grando en super tevreden mee. Afspraken worden nagekomen en er werd goed geluisterd bij het opstellen van onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. vd Bosch op vrijdag 29 dec 2017 '17 | vestiging Almelo
We hebben een kleine badkamer renovatie gedaan. hierbij zijn wij goed geholpen met advies. ook gaven ze een ruime bedenktijd, om alles goed te overdenken. prima service. een goede afhandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Superteam”
Door Familie de Jonge Vriezenveen op donderdag 9 nov 2017 '17 | vestiging Almelo
Wij hebben een nieuwe badkamer uitgezocht en laten installeren.We zijn erg tevreden over het uitleg en adviezen maar ook over het plaatsen van de badkamer Alles geregeld binnen de tijd die de verkoper met ons heeft afgesproken Een superteam alles keurig op elkaar afgestemd Mei 2017
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamermeubel”
Door A. Bakhuis op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Ben erg vriendelijk en doeltreffend geholpen.

Aanvulling ontvangen 29 oktober 2017: Badkamermeubel ontvangen begin september.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door G.P.E van Oorschot op maandag 23 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Een badkamer (zeven jaar geleden een keuken) . Goede service en er wordt goed meegedacht met de klant (en zijn budget). Er wordt de tijd genomen om alles goed door te spreken. De afwerking is prima verlopen.
FOTO VAN G.P.E VAN OORSCHOT
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN FLAVE25
Mag ik vragen hoeveel u heeft betaald alleen voor de wastafel met grijze lades?
Reactie of foto toevoegen
“Installatie via zzp-er”
Door Smit op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Almelo
Vlotte verkoper maar vaag over kosten van de installatie. Er werd niet duidelijk gemaakt dat de installateur een zzp'er is die zijn eigen (hogere) facturen maakt. Dat vond ik heel vervelend. De wastafel was tijdens transport kapot gevallen en we wachten nu al 5 wk op de nieuwe. We worden slecht geïnformeerd over de stand van zaken. Nu hebben we een badkamer zonder wastafel en de verkoper weet niet wanneer geleverd wordt of waarom het zo lang duurt.
Reactie of foto toevoegen
“Positief over Grando Almelo”
Door Gerald op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Almelo
Goed geholpen, afspraken nagekomen. Idee is mogelijk om de montage in eigen hand te nemen. Over het algemeen levert dat waarschijnlijk minder communicatiestoornissen op tussen klant-leverancier-badkamermonteur. Overall: prima te spreken over de badkamer / toilet, zowel over Grando als (tot op heden) het montagebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossingen”
Door rob op zondag 28 mei 2017 '17 | vestiging Almelo
Mooie showroom met heel veel keuze , men heeft er goede kennis van zake , goed advies, men neemt de tijd voor je,komt met goede oplossingen waar je soms zelf niet aan denkt. Grote keuze ,scherpe prijzen!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Schreur op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Almelo
Zeer plezierig van begin tot eind. Zelfs eerst kennis gemaakt met de tegelzetter en monteur. Ter plekke de mogelijkheden besproken. Hiervoor onze hartelijke dank. De adviseur was erg deskundig en gaf goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door G. kruize op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Almelo
Alles wat van tevoren was afgesproken is nagekomen en geleverd. Tevens waren wij zeer tevreden over de werkzaamheden, die de mensen hebben uitgevoerd. Top!!! Er werd netjes gewerkt en alles wat er verwijderd was, werd ook volgens afspraak meegenomen. Dus geen troep achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Familie Wigbold op zondag 27 nov 2016 '16 | vestiging Almelo
Bij vestiging Almelo werden we bij de aankoop van een badkamer door de adviseur uitstekend geholpen. Ook werd er prima meegedacht voor een oplossing voor een vervangende mobiele doucheruimte voor de periode dat de verbouwing duurde. We zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen”
Door Wilma op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Almelo
Super Mooie badkamer uit gezocht bij Grando. Waar wij vriendelijk zijn ontvangen en goed werden geholpen. Het personeel wisten waar ze over praten. En gaven onze goede adviezen. Wij zijn tevreden. :)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service gehad met badkamer”
Door Scheurink op woensdag 27 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Zeer goede service, wensen worden vertaald in een mooie 3D schets en er wordt duidelijk aangegeven wat wel en wat niet kan. Zeer te vreden. Ook de installatie was perfect. Zeer kundig en net afgeleverd via Hauptmeijer Bouw&Verbouw binnen de afgesproken termijn! Ik kom hier zeker weer!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door J.Kastenberg op vrijdag 22 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Prima geholpen bij het uitzoeken van badkamer en toilet. De montage is door uitstekende vakmensen gedaan. Het enigste puntje van kritiek is dat de toiletaccessoires nog niet zijn geleverd. Ik ga er wel vanuit dat deze accessoires snel worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Veel spijt”
Door Juliana Ruparelia op donderdag 21 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Erg slecht. Ik ben zeer ontevreden over hoe de zaken zijn verlopen. De monteur heeft tot 2 keer toe ruzie gemaakt en is kwaad weggelopen. Na het infrezen van leidingen in de muur had ik een scheur in mijn slaapkamer muur die werd ontkend. De hele afwikkeling hiervan is erg naar verlopen. Daarnaast is mijn rolgordijn vies gemaakt en zitten er kitranden bij het toilet onder de rode vlekken van het stof na het boren die je er niet meer uitkrijgt, is er niet gekit bij de toiletpot en wastafel in het kader "dit doen we nooit" (had binnen 2 maand al gele randen!), is de douche cabine niet op de juiste plek gemonteerd waardoor er een afloop is naast de cabine, is de zijspiegel na 1 dag van de muur gevallen en nog steeds niet vervangen, is een handdoekrek waarvoor betaald is, na 2 maanden nog steeds niet geleverd, zijn de tegelnaden bij het bad te triest om aan te zien dat ik hier plinten moet gaan bevestigen, heb ik olie vlekken op mijn oprit van de lekkende auto van de monteur die niet worden verwijderd. Ik krijg ook volledige radiostilte van de vestiging etc. etc. De hele gang van zaken is uitermate triest. Ik zal deze vestiging zeker niet aanraden. Verkopen kunnen ze goed maar service verlenen en klachten oplossen is erg ver te zoeken helaas. Heb erg veel spijt van deze (mis)koop!
REACTIE VAN BOB BOLMEIJER
Zoals met u besproken gaat het hoofdkantoor deze zaak op zich nemen en komen wij spoedig met de oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Robin Hof op vrijdag 20 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Grando heeft een mooie badkamer en 2 toiletten opgeleverd. Geïnstalleerd door mensen met kennis van het vak. Minpunt was dat de plaatsing 3 weken in beslag nam omdat er een artikel niet tijdig geleverd werd terwijl de installatiedatum al 3 maanden bekend was.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Paul Bekhuis op zondag 15 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Mijn ervaring met vestiging Almelo was zeer goed. Vakkundige mensen ook tijdens de uitvoering. Ruime aandacht bij het uitzoeken van tegelwerk en sanitair. Ze maken gebruik van de juiste animatie 3D. Dit geeft veel inzicht in beleving.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig zaken doen”
Door Hetty Meintema op zaterdag 7 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht. Grando Almelo hebben wij ervaren als prettig zaken doen. Ze namen de tijd, gaven goed advies en de mannen die het geplaatst hebben zijn toppers!! Ik zou dit bedrijf aanraden bij vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle oplossing bij problemen”
Door Linda op vrijdag 22 jan 2016 '16 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht. Perfect geholpen door adviseur en komen afspraken goed na. Eventuele problemen worden snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed verlopen”
Door BertJosé op zaterdag 9 jan 2016 '16 | vestiging Almelo
Alles is super goed verlopen volgens planning en volgens afspraak. Een erg prettige verkoper. Staat open voor alle suggesties. Ook de monteurs waren erg vriendelijk en zeer bekwaam. Wij zijn zeer tevreden!
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Goed om te horen. Bedankt dat u uw ervaring op deze website wilt delen. We zullen de complimenten doorgeven aan de vestiging in Almelo!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door JC Vandongen op vrijdag 11 dec 2015 '15 | vestiging Almelo
Wij zijn erg tevreden over het advies en plaatsing van onze nieuwe badkamer . de heer jan wolterink heeft ons erg geholpen met het uitzoeken van nieuwe tegels en apparatuur van onze nieuwe badkamer. Het team dat alles gerealiseerd heeft ,heeft uitstekend werk geleverd.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen heer/mevrouw van Dongen. We vinden het altijd fijn als er een reactie wordt geplaatst, positief of negatief. Deze positieve reactie zal Dhr. Wolterink zeker kunnen waarderen. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Marco op vrijdag 27 nov 2015 '15 | vestiging Almelo
We hebben een badkamer gekocht bij Grando in Almelo. We hierbij uitstekend geholpen met de keuze, Daarbij was de prijs ook goed. Erg tevreden over de service en het nakomen van de gemaakte afspraken.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Hoi Marco, Bedankt voor het delen van deze ervaring, we zullen de vestiging in Almelo op de hoogte stellen van uw enthousiasme. Veel plezier met uw nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en betrouwbaar”
Door Pen, M. op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Almelo
Badkamer geinstalleerd in september 2015. Het ontwerp is aan de adviseur voorgelegd. Deze heeft goed meegedacht om deze verder te perfectioneren. Doet zaken met vriendelijke betrouwbare vakmensen (zzp'ers). Badkamer gereed binnen de afgesproken tijd (14 dagen).
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Ine van der Wal op vrijdag 18 sep 2015 '15 | vestiging Almelo
Zowel bij het ontwerp van mijn badkamer als het bewaken van mijn budget uitstekend geholpen door Jan in Almelo. Vriendelijk telefonisch en schriftelijk contact, afspraken werden nagekomen en een (fabrieks) klacht werd uitstekend opgelost. Grando Almelo kan ik van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annemarie Dofferhoff op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Almelo
Wij hebben bij Grando Almelo een badkamer gekocht. Alle lof voor Jan Wolterink en zijn installatieteam. Tijdens de orientatie fase veel goede tips van Jan gehad. De sloop van de oude badkamer en installatie van de nieuwe badkamer zijn prima verlopen. Paar kleine probleempjes die direct opgelost werden. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door P.P. Norder op vrijdag 24 jul 2015 '15 | vestiging Almelo
We zochten een nieuwe badkamer en een nieuw toilet en wilden dit in dezelfde stijl hebben. Een goed meedenkende verkoopadviseur (de ondernemer zelf) die alle tijd nam om uitgebreid de wensen te bespreken maakte dat we hier slaagden. Mogelijke knelpunten werden tijdig gesignaleerd en besproken waarna prima alternatieven worden aangedragen.
Reactie of foto toevoegen
“Content!”
Door Dam op dinsdag 16 jun 2015 '15 | vestiging Almelo
Dag Jan Wolterink, Hier bij een bedankje van ons uit Leeuwarden. We zijn Super content met de badkamer en het geheel. Zeer goed geholpen door je, en vooral door de gene die het allemaal monteerde, petje af voor hem,(Allin)
Met vriendelijke groet, en als je in de buurt bent hebben wij ook koffie voor je. Good goan. Harry en Hilde.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door Avci op woensdag 10 jun 2015 '15 | vestiging Almelo
Samen met mijn vrouw zijn we vooraf getipt door vrienden op het Grando filiaal te Almelo. Daar bleek een zeer vriendelijke & behulpzame vestigingsmanager te zitten, die je vakkundig advies op maat gaf. Achteraf kunnen we dit alleen maar beamen; we zijn uitstekend op onze wenken bediend en hebben een prachtige badkamer aangeschaft. Hartelijk dank, Jan! Onze badkamer is al geleverd naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Dennis op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben hier een keuken gekocht met kookeiland. De medewerkers hebben ons heel goed geholpen en mee gedacht, om een hele mooie keuken te realiseren. De afspraken werden goed nagekomen en alles was op tijd geleverd.
FOTO VAN DENNIS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Van den Boogaard op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
In onze nieuwe bestaande woning stond een keuken die wij wilden uitbreiden. Het team in Amersfoort gaf goede adviezen op een zakelijke manier. Het is onze 9e keuken dus wij hebben geen behoefte meer aan verkooppraatjes maar gewoon "to the point" advies. Essentieel verder ... afspraken werden zonder meer nagekomen, de medewerkers die de plaatsing/montage uitvoerden waren zorgvuldig, beleefd en wisten prima wat ze deden. Wij bevelen zonder meer deze vestiging bij een ieder aan.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Ingrid en Lex op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Door de prima ervaring tijdens de aankoop en plaatsing van onze eerste keuken, kwamen wij voor onze verhuizing automatisch weer terecht bij Grando. Wij hadden links en rechts natuurlijk ter voorbereiding ook wel een aantal andere leveranciers ter inspiratie bezocht. Wederom werden wij door bedrijfsleider Dinesh relaxed ontvangen en uitgebreid deskundig te woord gestaan. Uit al onze wensen werd er binnen het afgesproken budget een mooi 3D-ontwerp en een duidelijk gespecificeerde offerte gedestilleerd. Tijdens een heerlijk bereid avondmaal werden de verdere puntjes op de i gezet. Uiteindelijk zijn wij ook door alle andere medewerkers zeer vriendelijk, gastvrij en vakbekwaam geholpen. Wij zitten nu lekker te genieten in onze nieuwe woning met de fraaie Grando keuken, die zeer minutieus is geïnstalleerd door de perfectionistische en gezellige Wensley. Wij zijn ook meer dan tevreden over onze door Grando geplaatste, comfortabele, keramische tegelvloer.
FOTO VAN INGRID EN LEX
Minutieus geinstalleerde keuken
REACTIE VAN INGRID EN LEX
Hierbij de door Grando vakkundig gelegde, keramische tegelvloer.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door D.J.H.C. Duchenais op donderdag 13 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Na een oriënterende rondgang langs diverse aanbieders met overtuiging gekozen voor de firma Grando in Amersfoort. We zijn uitstekend geholpen door Serkan bij onze keuze en hebben een mooie badkamer samengesteld. Toch is het resultaat in werkelijkheid nog mooier en we zijn dan ook blij verrast met het resultaat. Mooi op tijd opgeleverd en afgewerkt. Al met al een prima keuze geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Strak”
Door Rob op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben bij Grando in Amersfoort een nieuwe keuken, badkamer en tegelvloer voor de gehele beneden verdieping gekocht. Wat ons als eerste opviel was de gastvrije en professionele ontvangst in de showroom. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan keukens, badkamers en tegels op een prachtige manier gepresenteerd! We konden vrij snel onze keuze bepalen en kwamen tot een uitstekende deal. De spullen werden keurig zoals afgesproken geleverd en gemonteerd. Net als in de showroom wederom een uitstekende ervaring met de mensen die de montage voor hun rekening namen. Alles werd volgens een strakke planning met een uitstekende kwaliteit afgeleverd! Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan!
FOTO VAN ROB
Benedenvloer
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde tegelvloer”
Door M. dijkgraaf op zondag 9 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Vloer voor de woonkamer, keuken, hal gekocht. Zeer goed geholpen en geadviseerd. Levering en het leggen van de vloer is allemaal volgens afspraak gegaan.
FOTO VAN M. DIJKGRAAF
Tegels
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Önder çinar op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in amersfoort. Wij zijn super gelukkig met onze nieuwe keuken. Wij zijn super goed geholpen door de medewerkers en met goede adviezen. Zij denken echt met je mee, ze komen met goede ideeen. Ik kan iedereen wel aanraden. kom naar Grando keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Arti op donderdag 1 nov 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Aankoop van de badkamer ging erg goed. Zeer goed geholpen door adviseur, 3D tekening gaf al een goed beeld van hoe de badkamer eruit kwam te zien. Levering was goed conform afspraak, er ontbrak niks en alles was voldoende qua tegels, goed opgemeten door Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Niet de service die je zou verwachten”
Door Michael Grotentraast op woensdag 31 okt 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Vanaf de tekentafel in maart en het begin van de werkzaamheden in april! voor onze simpele badkamer van vier vierkante meter zonder leidingen verleggen etc, tot aan nu ruim een half jaar later een groot rampenplan met nauwelijks de service die je wel zou mogen verwachten van een Grando Amersfoort. Lekkages, verkleurde voegen, gebarsten tegels, verwarming die niet meer werkt, om maar een paar zaken te noemen. Het duurt maanden om zelfs kleine problemen op te lossen. twaalf maal is er inmiddels gekit en vijf maal gevoegd. Alles duurt eindeloos lang en er gaat veel mis, wij vinden dat zeven maanden te lang is voor een badkamer. Een maand geleden hebben we de zaak aangemeld bij de Geschillencomissie Wonen. De uitkomst hiervan zal ik t.z.t. meedelen, als het meezit voor het einde van dit jaar.
REACTIE VAN DINESH BIRTANTIE
Beste, Inderdaad na heel veel moeite te hebben gedaan u tevreden te krijgen resulteerde dit in in een zaak bij de geschillencommissie. U liet ons daarin ook geen keus, wat we als Grando Amersfoort ook voor u deden was niet goed of niet goed genoeg. Blijkt ook uit u klacht waarin u pretendeerd dat wij veel zijn langs geweest. Voegkleurverschillen kwamen namelijk door het feit dat u met agressief schoonmaakmiddel te werk bent gegaan. Dit hebben we u meerdere malen verteld, desondanks hebben wij dit kosteloos opgelost voor u. Lekkage?? Geen enkele douchecabine is waterdicht, er druppelt altijd wel water ergens doorheen. Gelukkig hebben wij dat bij u kunnen regelen, die van u is nu lekkage vrij (er komen geen druppels meer door de deuren). Al met al kunt u lezen en zien dat wij met Grando er alles aan doen onze klant tevreden te stellen. Feit is dat we mensen blijven en we fouten maken. Wij zullen de uitspraak zoals vandaag bij de geschillencommissie respecteren en uitvoeren.
REACTIE VAN MICHAEL GROTENTRAAST
Beste heer Birtantie, Het lijkt helemaal nergens op hoe U met klanten omgaat, het is een schande. We zijn al 8 maanden aan het wachten op een badkamer die helemaal af is. Sinds september is er niets meer aan gebeurd. Jullie zijn o.a. 11X wezen kitten voor reparatie en lekkage, dus jullie zijn inderdaad veel langs geweest. Te veel wat mij betreft maar om op basis daarvan te concluderen dat de service goed is. Het is een grof schandaal om ons te beschuldigen van een agressief schoonmaakmiddel, we hebben water gebruikt. Er was lekkage van april t/m augustus nu niet meer, dat klopt. De beoordelaar van de Geschillen Commissie heeft al vastgesteld dat een aantal wandtegels die geplaatst zijn in mei niet goed zijn. Verder werd er op de bijeenkomst in Den Haag door de Commissie terecht opgemerkt dat er tegenstrijdigheden zitten in Uw verhaal. Feit is dat we 8 maanden verder zijn en er geen excuses is gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (36 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (45 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (25 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (18 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (29 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (61 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (25 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (10 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (15 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (31 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (7 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (22 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (23 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (95 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (13 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (21 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (19 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (45 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (40 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (72 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (74 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (84 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (12 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (69 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (15 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (63 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (14 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (52 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (85 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (43 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (53 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (63 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (22 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (46 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (55 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle , Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.