Feedback
8,6

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 2116 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1079 ervaringen
4 sterren785 ervaringen
3 sterren64 ervaringen
2 sterren56 ervaringen
1 ster106 ervaringen

Per vestiging:
“Goed en correct”
Door Fam Weijers op donderdag 28 mei 2020 20 | vestiging Utrecht
In de winkel was er duidelijke en goede informatie. We hebben een nieuw aanrechtblad en kookplaat aangeschaft. De levering was volgens afspraak. Montage is goed en correct verlopen. Monteur vriendelijk en deskundig.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn tevreden”
Door Kool op maandag 25 mei 2020 20 | vestiging Utrecht
Fijne service, goed ontvangen bij binnenkomst. Eerst oriënterend rondgekeken, bakje koffie en daarna ruim de tijd voor informatief gesprek. Verkoper vroeg goed door om te achterhalen welke wensen we hadden. Tussen het kopen en de daadwerkelijke plaatsing regelmatig contact opgenomen over de planning en wat kleine wijzigingen. Montage en stucwerk is echt keurig gedaan. Kortom wij zijn tevreden over het hele proces van oriëntatie, aankoop en plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing goed gedaan”
Door Govert van Beek op dinsdag 19 mei 2020 20 | vestiging Utrecht
Vanaf het moment dat ik mijn wensen kenbaar heb gemaat ben ik erg goed geholpen door Nick van der Laan. Mijn wensen waren nogal uitgebreid omdat er flink verbouwd moest worden aan de badkamer. Maar de uiteindelijke keuze en advies sloot goed aan bij mijn wensen. De verbouwing van de badkamer is goed aangepakt en mooi opgeleverd door Ton Apeldoorn. En de keuken is mooi gemonteerd door Peter. Al met al ben ik erg tevreden met mijn aankoop en hoe alles is gegaan.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Luc van Rooijen op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Utrecht
Eerste keukenzaak waar we binnen liepen en goed ontvangen, geluisterd naar ons waardoor we direct een keuken hebben gekocht. Super blij met het eindresultaat. Bedankt Nick.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg blij”
Door Kleinhout Bas op woensdag 29 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando. We zijn uitstekend geholpen door Risza Istanto in de showroom in Utrecht. Na een korte inspectie thuis bleek de eerste optie niet haalbaar maar dit hebben we snel kunnen omzetten naar een ander mooi ontwerp. Met de monteur Tom van Apeldoorn hebben we prima contact gehad. De communicatie was top en de lijntjes heel kort. We zijn goed meegenomen in het proces en alles tot aan de oplevering is in goed overleg gegaan. We zijn heel erg blij met onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat naar de zin”
Door Arent Thijsen op maandag 27 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
Resultaat is een keuken die helemaal naar onze zin is. Top kwaliteit en bruikbaarheid. Geïnstalleerd door uitermate deskundige en behulpvaardige monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ruud op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
Het kopen van een nieuwe keuken was voor ons na 35 jaar een hele uitdaging. Waar moet je beginnen, met welk bedrijf ga je in zee en wat kost dat allemaal wel niet? Binnenlopen bij Grando Keukens Utrecht zorgde ervoor dat we op al onze vragen antwoord kregen. No nonsense verkoper Kevin die onze wensen op zeer vakkundige en geduldige wijze wist de vertalen naar een eerste ontwerp. Keurig verwerkt in 3D model maakte het voor ons makkelijk om niet meer verder te kijken. Het voelde goed zo. Nog wat fijne gesprekken gevoerd om de bekende 'puntje op de I'. Niets was teveel. Heldere leverings- een betalingsvoorwaarden. Goede communicatie met de planning. Alles perfect uitgevoerd volgens afspraak; slopen, voorbereiding, levering van keuken en apparatuur en plaatsing waren in een woord perfect. Vakkundige, vriendelijke hard werkende medewerkers (Peter en Rogier) die zeer betrokken waren bij ons project. Na plaatsing en geheel volgens afspraak informeert Grando of alles naar wens is verlopen. Een 'keukenavontuur' naar volle tevredenheid verzorgt en ontzorgt door GRANDO. Wij zeggen TOP!
FOTO VAN RUUD
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed verlopen”
Door Lisa & Menno op dinsdag 14 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer gekocht bij Grando in Utrecht. We zijn erg goed geholpen en er is goed meegedacht met de indeling van onze kleine badkamer. Ze zijn op de hoogte van alle nieuwste trends en er is dan ook veel keuze en voor ieder was wils. Tevens ook gelijk een Quooker besteld en laten installeren in onze Grando keuken. Ze leveren erg vakkundig werk, ze zijn zeer klantvriendelijk en de communicatie is tijdens het hele proces erg goed verlopen.
FOTO VAN LISA & MENNO
Gemonteerde douche
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Marjolein Lofvers op woensdag 8 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
Ik ben enorm goed geholpen door Nick van der Laan in Utrecht. Ik had Ik had van tevoren gebeld over de kleur keuken die ik zou willen. Toen ik de eerste keer kwam lag er al van alles klaar. Het was een prettige ontvangst en meteen al aansluitend bij mijn telefonische vraag. De keren dat ik er was heeft Nick steeds enorm mee gedacht en goede adviezen gegeven, zonder dat ik het gevoel kreeg dat ik producten op gedrongen kreeg. Nogmaals enorm bedankt en ga zo door!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door R. Straatman op maandag 6 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
Badkamer gekocht, we zijn zeer tevreden! De communicatie met de verkoper, het plaatsen en service, prima!! Ondanks de corona voorschriften heeft iedereen super zijn werk gedaan, top!!
Reactie of foto toevoegen
“Spijt van beslissing”
Door K. Dong op donderdag 2 apr 2020 20 | vestiging Utrecht
Met grote spijt hebben wij onze badkamer bij Grando Utrecht aangeschaft. Communicatie is verre van optimaal. Verkeerde planning, uitstel van het starten met de installatie, meubilair dat niet kon worden geleverd, smoesjes dat ze ons niet konden bereiken omdat de mobiele nummers incompleet waren. Echter stond de correcte mobiele nummers op het getekende contract... Dus ik adviseer om zeker NIET jouw nieuwe badkamer & keuken hier aan te schaffen bij Grando Utrecht.
REACTIE VAN K. DONG
We zijn inmiddels 2,5 weken verder. Woorden schieten te kort hoe deze heren van Grando Utrecht een potje van maken. Communicatie is zeer en zeer slecht. Eerst de verkeerde elektrische aansluiting van het verwarm element besteld. Twee weken daarna ontdekt de onder aannemer van Grando Utrecht dat de verkeerde montageset is besteld en ook te weinig, waardoor de douche voor de 4de keer vertraagd. Vandaag een verkeerde levering geconstateerd van de wasbak. Voor de derde keer niets vernomen van Grando Utrecht. Ik moet zelf de informatie achterhalen. Het is zeer in en in triest hoe ze hier te werk gaan. Ik zou iedereen afraden om zaken te doen.
Reactie of foto toevoegen
“Soepel”
Door Sheri op maandag 16 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Bij kopen van keuken en badkamer ontzettend goed geholpen. Ook wanneer dingen vergeten waren werd dit direct goed afgehandeld door risza. Fijn om 1 contactpersoon te hebben, die uitgebreide kennis heeft van zaken en ons nieuwe inzichten kon geven. Daarnaast kon hij goed middelen in de smaak van ons allebei.

Aanvulling ontvangen 18 maart 2020: Hij is geleverd en grotendeels gemonteerd (door onze eigen aannemer). Er wordt nog 1 onderdeel geleverd. Dit was wel besproken maar niet in offerte opgenomen, dus dat hebben we via het filiaal nog geregeld. Ging heel soepel eigenlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde en gemonteerde keuken”
Door Nicole van Sloten op maandag 16 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
We gingen naar Grando om nog eens te kijken of we de keuken die we eerder hadden gezien nog steeds mooi vonden. Door de verkoper werden we aangesproken en vier uur later hadden we een keuken gekocht. Prima en enthousiast geholpen, goed meegedacht, ja erg tevreden! ook nu er wat dingen niet goed/kapot zijn goede service.

Aanvulling ontvangen op 18 maart 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd, dit is goed bevallen. Helaas wel wat apparaten die niet voldeden maar dat wordt/is al verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door AW van Arkel op vrijdag 13 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Prima geholpen om een oplossing te vinden voor al onze badkamer wensen in de beperkte ruimte. Vakwerk geleverd bij de plaatsing, kortom super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Rode keuken”
Door Marjolein en Frank op dinsdag 10 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Wij genieten met volle teugen van onze mooie rode keuken. Van het deskundige advies van de goed meedenkende en enthousiaste Iris Boering en het inmeten tot het plaatsen (in één dag!) verliep alles op rolletjes. De kastjes die op maat waren gemaakt, passen precies en de lastige hoek in onze keuken is keurig weggewerkt. We lopen iedere keer met een grote smile de keuken binnen!
FOTO VAN MARJOLEIN EN FRANK
Grote smile
Reactie of foto toevoegen
“De wow factor”
Door Ingrid de Groot op zaterdag 7 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Supertevreden ben ik met de keuken die ik kocht bij Grando in Utrecht. Staat nu sinds een week en heeft voor mij echt de wow-factor. Ik koos voor een lange rechte keuken (in een ruimte van 4 x 2 meter). Hoogglans wit, met twee ladeblokken (2 x 90) en twee rechte kastjes. Greeploos. Erg Lang getwijfeld over het aanrechtblad (hout of marmer??) en uiteindelijk gekozen uit praktisch oogpunt voor marmer. Dat is goed uitgepakt. Mijn aanrechtblad is een echte eyecatcher, ben er heel heel blij mee. Verder inductie en een kraan die gaaf is. Met geen bovenkastjes, maar een witte plank over de volle breedte en Smeg koelkast ernaast. Ik koos opnieuw voor Grando in Utrecht omdat ik al eerder echt heel goed door ze geholpen ben en inmiddels dus weet dat ze door en door betrouwbaar zijn en ik als klant in goede handen bent; stipt met de afspraken, meedenken, leuke ideeen en de sfeer tijdens de verkoop is persoonlijk en gewoon goed.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met resultaat”
Door Ferry op dinsdag 3 mrt 2020 20 | vestiging Utrecht
Prettig koopadvies badkamer gehad met Iris Boering, daarna nog enkele keren via telefoon en mail contact gehad over details plaatsing. Oude badkamer naar volle tevredenheid laten weghalen en nieuwe laten plaatsen. Binnen de gestelde periode. Ervaren monteur Peter heeft klus zeer vakkundig naar wens uitgevoerd, rekening houdend met de wasmachine waterafvoer vanuit andere kamer. Grando ervaren als goed team. Ben heel blij met resultaat, had het 10 jaar eerder moeten laten doen haha.
FOTO VAN FERRY
Opgeleverde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Marja op dinsdag 18 feb 2020 20 | vestiging Utrecht
Ik heb een compleet nieuwe keuken gekocht met inbouwapparatuur. In de keuken moest het nodige verplaatst worden. Ketel op een andere plek en ingebouwd, muurtjes verbreed en ingekort. Met de hulp van Kevin van Grando in Utrecht zijn we uiteindelijk na heel veel passen, meten en heel veel goede tips tot een mooi ontwerp gekomen. Tussen bestellen en plaatsen zijn er nog wat wijzigingen geweest, die konden worden doorgevoerd. Gisteren is de keuken geplaatst. In een dag door Frans. Vakwerk. In het echt is de keuken nog mooier dan op de 3 d foto. Ik heb hem nog niet gebruikt, maar heb er alle vertrouwen in dat dat ook goed gaat komen. Kortom, mede dankzij Grando heb ik mijn droomkeuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super positief”
Door Joyce B. op donderdag 6 feb 2020 20 | vestiging Utrecht
Super goed geslaagd voor mijn keuken en badkamer! Echt een aanrader qua kwaliteit en service! Hoe kies je een goede winkel uit vroeg ik mij af. Al snel vielen de prijsstunters voor mij af omdat ik kwaliteit van de spullen belangrijk vind maar ook de (te) dure winkels vielen af omdat je m.i. weer teveel betaald vanwege de 'image'. Na eerst online gezocht te hebben zag ik diverse positieve reviews over Grando en besloot ik naar de vestiging in Utrecht te gaan. Ik ben goed geholpen door Vincent bij het uitkiezen van de keuken. Ook zijn collega Kevin dacht heel goed mee bij het uitkiezen van de badkamer (en deels keuken) en hij had originele oplossingen waardoor ik uiteindelijk een mooie keuken en badkamer kon samenstellen dat voldoet aan mijn wensen. Zelfs wijzigingen achteraf werden goed opgepakt en ook daarbij werd proactief meegedacht. Het is fijn om als klant serieus genomen te worden. Er was geen druk om meteen te moeten tekenen en omdat ik zo tevreden was heb ik dat bij de 2e afspraak gedaan. Inmiddels is de keuken afgeleverd en de plaatsing door Grando was in 1 dag (i.p.v. 2 dagen was gepland was). Ook de spullen voor de badkamer zijn goed geleverd en worden op mijn verzoek momenteel door een aannemer geplaatst (vanwege verbreding badkamer). Kortom, mijn ervaring met Grando Utrecht is super positief. Inmiddels heeft een familiedlid bij een Grando vestiging dichterbij hun huis ook een keuken besteld. Ook zij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed geholpen”
Door HJ van Breukelen op zondag 2 feb 2020 20 | vestiging Utrecht
Nieuwe keuken met miele apparatuur en bora inductie kookplaat. Super goed geholpen door Iris Boering. Top adviseuse met inzicht en begrip voor de klant!
FOTO VAN HJ VAN BREUKELEN
Reactie of foto toevoegen
“Granieten aanrechtblad”
Door R. Herfst op zondag 19 jan 2020 20 | vestiging Utrecht
Aanrechtblad graniet. Voorlichting prijsafspraak was niet optimaal. De definitieve inmeting liet zien dat het om een verbreed aanrecht blad ging. Dit betekende een aanpassing van de aankoopprijs naar boven. Altijd een tegenvaller natuurlijk.
Plaatsing van het blad is goed verlopen, zelfs een extra man van jullie kwam helpen tillen. Mooi geregeld. Bij oplevering hadden we het stopcontact niet getest (omdat we beter de eerste uren niks op het blad konden zetten i.v.m. het zetten van de spoelbak.) De volgende dag deed het stopcontact het niet. Bleek dat Peter vergeten was de stekker achter het ladenblok was vergeten weer in het stopcontact te steken. Dus was snel opgelost. Peter had oor voor mijn vragen om een keuken die al enkele jaren oud is nog verder even "af te stellen". Wij hebben nu weer een mooie e prima functionerende keuken. Blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Fam van Dijk op vrijdag 6 dec 2019 19 | vestiging Utrecht
Keuken gekocht bij Grando,super geholpen door Kevin ,nemen ruim de tijd en de plaatsing en afwerking werd vakkundig gedaan door Peter. Grando Utrecht is een aanrader .
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Elco Ilona Kulik op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij zijn zeer tevreden en heel blij met onze aankoop bij Grando Keukens! Het is een zeer vakgericht klantvriendelijk bedrijf met de complimenten voor Risza die ons bij onze aankoop heeft geholpen! De keuken werd keurig bezorgd op besproken data en dit was allemaal goed gecommuniceerd en zeer duidelijk. Er was 1 deurtje met een onjuiste greep maar dit was binnen een week opgelost! We genieten elke dag van onze keuken en zijn meer dan tevreden!
FOTO VAN ELCO ILONA KULIK
Keukencollage
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken geleverd”
Door Ingrid op maandag 2 dec 2019 19 | vestiging Utrecht
Grando heeft onze nieuwe keuken geleverd. In samenwerking met Iris Boering is er een mooie keuken ontworpen. De installatie verliep voortreffelijk en het eindresultaat is een keuken die (bijna) helemaal naar onze zin is. We zijn er blij mee. Een minpuntje is de afzuigkap die toch wel veel lawaai maakt. Helaas kon de geluidsarme kap om technische redenen niet geplaatst worden.
FOTO VAN INGRID
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Familie Kruis op zaterdag 23 nov 2019 19 | vestiging Utrecht
We hebben een keuken gekocht en zijn super tevreden. De indeling is precies zoals wij t willen hebben. We zijn fijn geholpen in de winkel. Er werd heel uitgebreid de tijd voor ons genomen.

Aanvulling ontvangen 25 november 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd. We zijn tevreden. Ook over montage. Enige puntje: het had mooier geweest als de aftimmering boven de keuken waarin de spotjes zijn weg gewerkt van één stuk plaatmateriaal in 1 stuk had bestaan. Nu zie je verschillende stukken met naden. We hebben het geaccepteerd.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop nieuwe keuken”
Door GW Meijer op zondag 10 nov 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht.
1) Ontwerpfase verliep in prettige sfeer met Emanuel. Hij gaf ons goede adviezen hoe de keuken voor ons het beste ontworpen kon worden.
Zijn erg tevreden met het eindresultaat.
2) Aanpassingen leidingwerk vond ik erg duur, met name de prijs voor het materiaal leidingwerk en elektra. Prijs Is daarna iets aangepast.
3) Datum plaatsing keuken was in eerste instantie gepland in week 44,
is daarna bijgesteld naar week 45.
4) Aflevering nieuwe keuken is prima geregeld, netjes vooraf gebeld en keurig afgeleverd
5) Betaling. Ik dacht uit de documenten op te maken, dat ik uiterlijk moest betalen op de dag, dat de keuken was afgeleverd. Bleek niet te kloppen, vooraf betalen, anders geen keuken!
6) Plaatsing keuken door Peter is prima gegaan. Prima vakman en erg klantgericht.
7) Zijn erg blij met de nieuwe keuken, ziet er prachtig uit.
Wel wennen met het koken op inductie. Met de oven moeten we nog ervaring opdoen.
Reactie of foto toevoegen
“Geen klagen”
Door Angela op maandag 4 nov 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Utrecht. Vanaf de binnenkomst was het gevoel goed. Kevin heeft ons goed geholpen met een mooi ontwerp en uiteindelijk hebben wij de knoop doorgehakt. Levering en montage ging goed, verder geen klagen. Ik zou Grando Utrecht zeker aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Jenni Nicholson op maandag 4 nov 2019 19 | vestiging Utrecht
I have just had my new kitchen installed and it has exceeded my expectations. The whole process from the planing to the installation was very easy and well communicated. Everyone involved was helpful, very good at their job. My kitchen has been transformed and been brought into the 21st century! :-) I would unreservedly recommend Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Service goed tot nu”
Door M op maandag 21 okt 2019 19 | vestiging Utrecht
Een badkamer. We hadden nog geen ervaring met dit bedrijf. Mijn zus wel en die was dik tevreden. Wij zijn ook tevreden op een paar kleine dingetjes na: strip van de deur, lengte van het bad, communicatie. Maar er is wel duidelijk vakmanschap geleverd. De service tot nog toe is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Henny op zaterdag 19 okt 2019 19 | vestiging Utrecht
Prima geholpen - alle tijd terwijl we zonder afspraak binnenliepen. Keuken uitgezocht, goed advies ontvangen en bij het opmeten het plan nog iets aangepast. Onze keuken heeft namelijk wat bijzondere hoeken dat maakte het wat lastiger. Levering keurig op tijd, installatie meer dan goed, snel en netjes keurige installateurs. Zeer tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door K. Duijvelaar op maandag 14 okt 2019 19 | vestiging Utrecht
Toilet laten renoveren: bestaande tegels z.v.m. behouden; sanitair vernieuwd. Aanvankelijk totaal nieuwe inrichting besproken: die kwam te duur uit. Creatief begeleid naar een alternatieve, mooie en goedkopere alternatieve oplossing. Perfect geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Geinstalleerde keuken en badkamer”
Door Fam Van der Burg op donderdag 3 okt 2019 19 | vestiging Utrecht
In 2 losse orders keuken en badkamer. Advies in beide gevallen goed. Ruimte voor eigen ideeën, voldoende materiaal aanwezig om indruk te krijgen hoe eea zou worden. Ervaring verkoper ingezet om uiteindelijk een goed passende keuken / badkamer te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Zijn blij met de keuken”
Door Mariska op donderdag 3 okt 2019 19 | vestiging Utrecht
In het voorjaar hebben wij een keuken gekocht bij Grando Keukens. Deze is inmiddels geplaatst, en wat zijn we er blij mee! Een goede kwaliteit keuken. En helemaal naar ons zin! We zijn ontzettend vriendelijk geholpen bij de aanschaf, goed geadviseerd en het uitvoeren van wat aanpassingen was geen probleem. Ook de zeer vriendelijke monteur heeft vakwerk geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi eindresultaat”
Door Dirk jan en Angelique van Os op zaterdag 14 sep 2019 19 | vestiging Utrecht
We hebben van begin tot het einde een goede ervaring met Grando Utrecht. Iris heeft een geweldige tekening gemaakt! Rogier heeft fantastisch mooi stucwerk op/ afgeleverd, Peter de keuken met zijn zoon geïnstalleerd. Iedereen dacht mee om tot een prachtig mooi eind resultaat te komen.
FOTO VAN DIRK JAN EN ANGELIQUE VAN OS
Keukeneiland met eettafel
Reactie of foto toevoegen
“Super geholpen”
Door Mieke op vrijdag 6 sep 2019 19 | vestiging Utrecht
Voor onszelf een keuken gekocht en voor m'n vader een keuken en badkamer. Super goed geholpen door Nick. En erg blij met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Ging niet goed montage”
Door Marc op donderdag 5 sep 2019 19 | vestiging Utrecht
Keuken gekocht. In eerste instantie enthousiast over de aankoop, het ontwerp en de levertijd. Vervolgens bij de montage is het misgegaan. Ten eerste was een deel van de keuken niet meegeleverd, moet nageleverd worden. Afspraken die met de technische man zijn gemaakt, waren niet bij de monteur terecht gekomen. Wij hadden extra onderdelen besteld hiervoor, deze zijn wel open gemaakt door de monteur, maar niet gebruikt (was niet nodig). Dus onnodig besteld en niet terug te sturen. Daarnaast zijn wij na de montage achter verschillende beschadigingen aan de keuken en het huis gekomen. Ons nieuwe gestucte plafond heeft 4 beschadigingen. De beschadigingen aan de keuken zelf worden opgelost (hoewel er inmiddels meer dan 6 weken later nog niets gebeurd is, behalve onderdelen besteld). Al met al tot de levering een prettige ervaring, maar sindsdien niets positiefs meer te melden.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverd en gemonteerd”
Door monique op dinsdag 3 sep 2019 19 | vestiging Utrecht
We hebben een keuken gekocht en zijn doeltreffend en professioneel geadviseerd. We hebben snel kunnen schakelen en zijn altijd enthousiast en positief benaderd. Leuk, professioneel team.
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed advies”
Door E.A.J. Velema op maandag 2 sep 2019 19 | vestiging Utrecht
Zo blij met mijn Grando keuken en de adviezen van adviseur Emanuel. Hoewel ik zelf graag een kookeiland wilde, adviseerde Emanuel om dit vanwege mijn wensen omtrent indeling van de ruimte( appartement met woon/eetkeuken) dit niet te doen. Achteraf ben ik zo gelukkig dat ik zijn advies heb opgevolgd. Ik heb nu een prachtige L- keuken van 5,25 m bij 2,95 m en een schat aan woonruimte over. De keuken werd door keurige jongens volgens afspraak geleverd en daarna door monteur Carl geplaatst. De plaatsing verliep vlot, alle apparaten werden netjes aangesloten en het aanrechtblad paste als gegoten. Er miste een klein stolletje van een bovenkastje, maar dat werd al binnen een week nageleverd en geplaatst. Het resultaat is een prachtige keuken, waar ik erg trots op ben en die al veel mensen deed uitroepen: "Wat een mooie keuken, waar heb je die gekocht? " Alle hulde is dus voor Grando Utrecht, adviseur Emanuel en monteur Carl!
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht”
Door Fam Koks op zaterdag 17 aug 2019 19 | vestiging Utrecht
Badkamers kun je overal kopen. De klantgerichtheud van de verkoper, tijdens het inmeten en van de installateur is ons zeer goed bevallen met Grando. Dat vindt je niet overal!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het eindresultaat”
Door Arno op vrijdag 16 aug 2019 19 | vestiging Utrecht
In Utrecht een keuken gekocht, zeer vriendelijk en deskundig advies gekregen. Verkoper dacht goed mee en verwerkte alles in het uiteindelijke ontwerp. Levering daags voor plaatsing ging super. Het plaatsen van de keuken werd door één monteur (NL) gedaan die verder netjes alles heeft geplaatst. Blij met het eindresultaat en tevreden over algehele traject dat verstreken is.
FOTO VAN ARNO
Keuken in hoek
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Gijs op vrijdag 16 aug 2019 19 | vestiging Utrecht
Enkele maanden geleden een keuken besteld bij Grando. Samen met verkoper Nick hebben we uitgebreid stil gestaan bij het ontwerp en alle mogelijkheden. Nick dacht intensief mee en gaf ons hierbij nooit het gevoel dat we snel door het proces moesten of dat het te lang duurde. Zelfs toen we later tóch nog kleine aanpassingen wilde doen in de bestelde keuken, werd er met ons meegedacht. Deze manier van (samen)werken hebben we als zeer prettig ervaren. Thanks Nick! Gisteren is de keuken geplaatst in onze nieuwbouwwoning en we zijn mega blij met het resultaat. Monteur Frans werkt zeer snel en secuur, voor ik het wist stond de keuken volledig en was daarnaast ook alles opgeruimd. Al met al dus erg blij met het verloop van het proces en de service door Grando :)
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door Cora van Aggelen op dinsdag 13 aug 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Grando Utrecht. Zijn zeer goed geholpen en begeleid door Nick. Hij was ons vaste aanspreekpunt, wat heel prettig was. We werden goed op de hoogte gehouden over het hele proces. Konden met al onze vragen op opmerkingen bij hem terecht. De keuken werd in overleg geleverd en was compleet! Vervolgens werd in 5 dagen onze oude keuken verwijderd, al het leidingwerk gedaan en de nieuwe keuken geplaatst door Peter. Iemand die netjes werkt en zeer vakkundig is! We zijn erg blij met het resultaat. Kortom, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Carlo Tijs op donderdag 8 aug 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij de grando in Utrecht. Ik heb in mijn leven al een paar keer vaker een keuken gekocht maar ik ben nog niet eerder zo fijn geholpen en vooral gehoord door de verkoper hier in Utrecht. Alle wensen worden doorgenomen en soms ook in overweging gebracht omdat door de ervaring daar vaak een ander/beter alternatief te krijgen is. Ik vond het echt een heel erg prettige ervaring. Nadat de keuken geplaatst was hebben wij een kleine lekkage gehad door de inbouw vaatwasser, ik heb dit de volgende dag gemeld en er werd meteen actie ondernomen om de fabrikant langs te laten komen om dit te laten verhelpen. Wij zijn zeer te vreden we komen hier zeker nog een keer terug voor de badkamer.
FOTO VAN CARLO TIJS
Keukenhoek
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Annemieke Groot op donderdag 8 aug 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben bij Grando een badkamer gekocht, omdat we graag ontzorgd wilde worden bij het plaatsen. Dit is gelukt. De monteur heeft snel gewerkt en echt zijn best gedaan om tegemoet te komen aan onze wensen. Zo heeft hij zijn best gedaan om op ons verzoek de tegellijnen door te laten lopen van de vloer in de verschillende wanden en heeft hij de douchewand op ons verzoek en tegen een kleine meerprijs dieper gemaakt dan origineel op de tekening stond. En dat nadat hij de wand al had geplaatst. Uiteraard blijft verbouwen een hoop zooi in je huis, maar wij hebben er een prettige ervaring aan overgehouden zo.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en keuken”
Door Frederik Muller op donderdag 8 aug 2019 19 | vestiging Utrecht
Aangeschaft: Keuken, badkamer, toilet. 4 jaar geleden hebben we voor ons vorige huis al de badkamer en keuken via Grando Utrecht aangeschaft en dit toen als zeer positief ervaren. Derhalve dat we voor ons nieuwe huis wederom Grando Utrecht verzocht hebben de keuken en het volledige sanitair te leveren. Ook deze keer weer tot grote tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamervernieuwing”
Door fam. G. van Rossum op woensdag 7 aug 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij wilden badkamer en toilet compleet vernieuwen na 25 jaar en aan de vereisten 'van het ouder worden' aanpassen.Dus niet alleen luxe, maar vooral functionaliteit. Hierin werd deskundig maar vooral ook prettig meegedacht, en ruim de tijd genomen, door onze adviseur Mw. Iris Boering. Het gehele proces van bestellen, afleveren en verbouwen verliep punctueel, en klantvriendelijk. De aannemer, de heer Jan Rijken, is zeer ervaren en ging met beleid en waarnodig overleg, te werk. Het resultaat is Grando-ioos!
FOTO VAN FAM. G. VAN ROSSUM
De badkamer
+ Toon extra foto van fam. G. van Rossum
REACTIE VAN FAM. G. VAN ROSSUM
tekst
Reactie of foto toevoegen
“Denken niet goed mee”
Door Van Delft op maandag 5 aug 2019 19 | vestiging Utrecht
Keuken en badkamer. Onze ervaring met Grando Utrecht is in de uitvoering helaas bijzonder teleurstellend. In de winkel kon alles. In de praktijk was de weg naar het prachtige eindresultaat (95% is zoals gehoopt) dramatisch. Onder het mom van 'wij werken met onderaannemers' worden zaken die niet volgens afspraak geleverd of aangebracht worden, na dit aangegeven te hebben, alsnog in 95% van de gevallen op een later moment naar tevredenheid uitgevoerd. Onder het mom van coulance. De vele ongemakken, onnodige stress en extra kosten die dit met zich meebrengt worden onvolledig gecompenseerd. Meedenken met de klant blijkt bijzonder lastig. Ontzorgen ook. Erg jammer, omdat de gehoopte euforie van het hebben van een mooie nieuwe badkamer en keuken ons hierdoor ontnomen is.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door M.v.d. Laan op vrijdag 2 aug 2019 19 | vestiging Utrecht
Ik heb een prachtige keuken gekocht bij Grando Utrecht. Ik ben super geholpen door Dhr. N. van der Laan. We zijn samen tot een prachtig plan gekomen op papier. En nu staat mijn keuken er net zo bij in het echt. Dit is gewoon super geregeld.
FOTO VAN M.V.D. LAAN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Bas en Judith op donderdag 1 aug 2019 19 | vestiging Utrecht
Afgelopen week is onze nieuwe keuken geplaatst, we zijn er erg blij mee. Alles werkt naar behoren en de keuken ziet er prachtig uit. We hebben gekozen voor de Bora kookplaat en afzuigkap in één, die echt een aanrader is! Gedurende het proces was de adviseur vriendelijk en meedenkend en ook de monteurs waren vriendelijk en bekwaam. Wij raden Grando zeker aan als keukenzaak!
FOTO VAN BAS EN JUDITH
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Masja op maandag 29 jul 2019 19 | vestiging Utrecht
We hebben wederom keuken en badkamer gekocht. Service is super, insallateurs zijn deskundig en nazorg is is altijd goed.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Sjors en Yvonne van der Maat op donderdag 18 jul 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken, badkamer en toilet gekocht bij Grando. Iris heeft ons fantastisch geholpen in de keuze en het resultaat is echt heel mooi! Alles is mooi op elkaar afgestemd en vakkundig gezet. De monteurs en bouwvakkers hebben ook ter plekke welkome adviezen gegeven het contact was prima en het resultaat prachtig! Met plezier kijken we terug naar het vriendelijk, persoonlijk contact met Iris. Zij heeft ons door het hele traject begeleid en altijd vriendelijk én het gevoel gegeven dat het allemaal goed komt. En dat was ook zo! Grando chapeau!!
FOTO VAN YVONNE
Reactie of foto toevoegen
“Zelf schilderwerk”
Door M.Palma op zaterdag 6 jul 2019 19 | vestiging Utrecht
In het verkoopgesprek uitdrukkelijk aangegeven dat wij, gezien onze fysieke gesteldheid, enkel voor een compleet afgewerkte badkamer opteerden. Onder die nadrukkelijke wens een compleet nieuwe badkamer gekozen. Pittige prijs. Maar ja Grando zou alles regelen. Badkamer verbouwd. "Tsja gestucte plafond kan niet worden afgewerkt". De afwerking (afkitten en electra) kan pas worden gedaan als het plafond is geschilderd. Tot die tijd wordt ons ivm de loshangende electra, afgeraden om de badkamer te gebruiken. ? Grando maar bellen. "Wij hadden toch een duidelijk afspraak". Reactie: Ja misverstand...wij doen nooit schilderwerk....intern bespreken....geen zorgen maken.... begrip..hier komen we samen uit...anders mijn zwager heeft een schildersbedrijf. Daar sta je dan in de heetste juniweek in eeuwen, een gezin van vier zonder badkamer. Maar gelukkig daar komt de helpende hand van Grando..grijpt ons bij de ballen en knijpt ze fijn: "Normaal vragen wij hier EURO 450 voor, maar voor u EURO 377 exclusief." RUIM EURO 50 PER M2! Grando hoe diep kun je zakken. Hoe ver wil je profiteren van andermans ellende die je zelf hebt veroorzaakt. Je kan geen kant op. Waar vindt je op korte termijn een schilder. Toch maar het bod accepteren? Gelukkig na zoeken een erkend schildersbedrijf gevonden. Geen gedoe, netjes gewerkt met factuur. Nog geen kwart van de "vriendenprijs" van Grando. GRANDO GRAAIERS BAH.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Nancy Dijkstra op woensdag 3 jul 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer incl. plaatsen gekocht. Service vanuit de winkel is prima.
De aannemer waar gebruik van wordt gemaakt is chaotisch en kan absoluut niet plannen waardoor het gehele proces ontzettend traag verliep. Aannemer levert goed werk, maar houdt zich niet aan een planning. Dit leverde veel irritatie en stress op.
Reactie of foto toevoegen
“Beoordeling een 8,5”
Door Jorrit op dinsdag 2 jul 2019 19 | vestiging Utrecht
Voor nieuwbouwhuis zowel keuken als badkamer bij Grando Utrecht besteld. Deskundig geholpen door Anne die tijdens meerdere afspraken rustig naar onze wensen heeft geluisterd en zijn advies heeft gegeven. Zowel badkamer en keuken door vakkundig personeel geplaatst. Beoordeling 8,5 wat ons betreft en niet hoger door wat vertraging in levering mozaïek tegels. Opvolging van levering overigens ook netjes opgevolgd door Anne. Wij zouden Grand Utrecht zeker willen aanbevelen voor aankoop keuken en/of badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gevoel”
Door Rogier Kok op vrijdag 28 jun 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer bij Grando Keukens & Bad in Utrecht gekocht. Het gaat hier om een compleet nieuwe badkamer. We zijn in eerste instantie erg goed geholpen en we waren er in 2 gesprekken eigenlijk helemaal uit. Alles ging erg snel en de prijs was net. Na het inmeten moesten we nog 1 keertje terugkomen om wat details te bespreken (vanwege al bestaande vloerverwarming die erin moest blijven), maar daarvoor werd snel een flexibele oplossing gevonden. Vanaf dit moment is de communicatie heel erg goed verlopen, je wordt continu op de hoogte gehouden. De montage vond na ongeveer 3 maanden plaats, zoals van te voren afgesproken (geen vertraging). Montage is door een erg professioneel team gedaan. Monteurs zijn ZZP'ers, maar doen veel klussen voor Grando. Als er iets is, kon ik altijd direct terecht bij mijn verkoper - niet bij een klantenservice of ik hoefde geen algemeen Grando telefoonnummer bellen o.i.d. Antwoord kwam altijd binnen 24 uur. Telefonisch is Grando ook zeer goed bereikbaar. De badkamer was na 3,5 weken klaar. Er waren 3 weken afgesproken, maar tussendoor is de opleverdatum wel duidelijk gecommuniceerd. Ik heb het gevoel, dat de badkamer eerder af had kunnen zijn, want de monteurs zijn niet altijd langs gekomen - of ze kwamen voor een halve dag. Al met al een heel mooi resultaat - badkamer ziet er perfect uit - zoals we ons dat hadden voorgesteld. En zoals het ook verkocht is. Ik heb het gevoel dat, mochten er achteraf problemen ontstaan, deze snel zullen worden verholpen. Wij hebben een heel goed gevoel aan Grando Keukens & Bad Utrecht overgehouden. En komen hier absoluut terug in de toekomst voor een nieuwe keuken of bad.
FOTO VAN ROGIER KOK
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Hanke Van Koeverden op donderdag 27 jun 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een badkamer en keuken gekocht en zijn geholpen door Arno en Emanuel. Door de tekeningen in de winkel kregen we een goed beeld van hoe het eruit zou komen te zien. Het eindresultaat is prachtig geworden. Alles is netjes geplaatst en degene die de verbouwing hebben gedaan zijn echte vakmensen en dat is goed te zijn in het eindresultaat.
FOTO VAN HANKE VAN KOEVERDEN
Keuken langs de muur
Reactie of foto toevoegen
“Super gegaan”
Door Mark hillen en Marise van montfoort op zaterdag 22 jun 2019 19 | vestiging Utrecht
ik heb een keuken aangeschaft . Het bedrijf is echt super , met namen de de persoonlijk en betrokkenheid en het plezier waar de mensen verkopers je te woord staan en adviseren over hoe en wat en je niet iets aansmeren , ze denken mee , en dat is echt een super iets , en dit geld ook zeker voor de monteurs die de keuken kwamen plaatsen , echt top
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en correct”
Door Tanja op vrijdag 7 jun 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij liepen gewoon even binnen om ons te oriënteren en werden gelijk op een leuke manier te woord gestaan door dhr. Istanto. En zodoende hebben we onze badkamer hier gekocht. De kwaliteit van het geleverde is geheel conform verwachting. Ook de andere medewerkers zijn overigens vriendelijk en correct. Er wordt helder en beleefd gecommuniceerd door iedereen en klantvriendelijkheid staat voorop. Dus onze keuken zal straks ook bij Grando vandaan komen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door C en M op woensdag 5 jun 2019 19 | vestiging Utrecht
Badkamer aangeschaft. In de winkel goed geholpen met het ontwerp en de keuze voor tegels en sanitair. We zijn ook bijzonder tevreden over de montage: geweldige aannemer die alles supernetjes heeft afgewerkt, met oog voor detail. Zeer tevreden met het resultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door J. van der Laan op vrijdag 31 mei 2019 19 | vestiging Utrecht
Super blij met onze nieuwe keuken. Blikvanger in ons huis. Voldoet geheel aan onze verwachtingen
Reactie of foto toevoegen
“Enorm aanbevelen”
Door Sophie Gerritsen op zondag 26 mei 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken bij Grando Utrecht gekocht. We zijn geweldig geholpen bij het bedenken wat we daadwerkelijk wilden. Alle opties doorgenomen. Daarna de inrichting/onderdelen uitgekozen, waarin we ook veel nuttig advies kregen. Alle afspraken zijn ze goed nagekomen, ze kwamen tijdens het plaatsen altijd op tijd en werkten heel precies. Ik kan Grando dus zeker enorm aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Leuk contact”
Door Alyssa van Altena op zaterdag 25 mei 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken hier aangeschaft. Duidelijke communicatie, wensen icm budget werd goed naar gekeken wat haalbaar is. Er werd ruim de tijd voor ons genomen bij ieder bezoek. Naast de kundigheid was het ook enorm gezellig! Veel gelachen tijdens de bezoelen en super geholpen door Nick!
FOTO VAN ALYSSA VAN ALTENA
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Kortom vakwerk”
Door Henny Hesse op zaterdag 11 mei 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken aangeschaft. Wij zijn buiten gewoon goed geholpen om ons idee om te toveren tot werkelijkheid. De gemaakte 3D tekeningen gaven al een buitengewoon realistisch inzicht van hoe het zou worden, maar hetgeen wat opgeleverd is, is nog vele malen mooier. Een hele dikke pluim voor de verkoper Nick voor zijn inzicht en ideeën en hulp in de uitwerking, ook voor Frans degene die de keuken heeft geplaatst, een op en top vakman. Kortom vakwerk van het hoogste niveau. Wij zouden iedereen aanraden om naar deze vestiging te gaan en om met deze groep mensen een nieuwe keuken uit te werken.
REACTIE VAN HENNY HESSE
Het resultaat
+ Toon extra foto van Henny Hesse
+ Toon extra foto van Henny Hesse
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door Wim op vrijdag 26 apr 2019 19 | vestiging Utrecht
Mooie keuken gekocht, wel wat duurder als dat we van te voren hadden ingeschat maar goede kwaliteit!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door W.R. Kastelein op zaterdag 20 apr 2019 19 | vestiging Utrecht
Keuken, wij zijn zeer tevreden over de keuken, de plaatsing en de afwikkeling.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken en wc”
Door F. Gerkema op donderdag 11 apr 2019 19 | vestiging Utrecht
Een mooie nieuwe keuken. Erg tevreden, ik zou Grando zeker aanbevelen aan iedereen.

Aanvulling ontvangen 22 april 2019: WC besteld en gekregen. Er waren in eerste instantie wat logistieke problemen waardoor de installatie een dag later is gestart dan afgesproken, maar daarna is alles prima in orde gemaakt en hebben we nu een mooie WC!
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk geholpen”
Door R de vries op maandag 1 apr 2019 19 | vestiging Utrecht
Keuken & badkamer. Had geen ervaring met dit bedrijf. Ben redelijk geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Cees Gaasbeek op vrijdag 29 mrt 2019 19 | vestiging Utrecht
Badkamer gekocht. Prima monteur Jan. Veel overleg. Goed resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Voorgerecht hoofdmenu en dessert”
Door Olga op zondag 17 mrt 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij kregen een nieuwe badkamer, tevens een separaat liggende toiletruimte.

Opmerkingen over het proces:

1 Ophanging handdoekradiator is niet naar tevredenheid gebeurd:
Er zijn 3 ophangpunten, waarvan de bovenste twee niet loodrecht op de wand staan, maar naar beneden hangen. Het derde ophangpunt middenonder is helemaal niet vastgezet. De twee aanvoerpijpjes van het water buigen daardoor door onder het gewicht van de radiator. Dit vinden wij een kwalijke zaak.
Later is dit tot redelijke tevredenheid aangepast.
2 De afronding van de werkzaamheden is naar onze mening overhaast gebeurd: We kregen geen uitleg/gebruiksaanwijzing over/van de vloerverwarming. Tevens bleek de afvoerruimte van de Easyrain vol te zitten met gruis waardoor het weglopen van het douchewater stagneerde. Dit hebben we zelf moeten ontdekken en schoonmaken.
3 Ons is niet duidelijk hoe het geregeld is met garantie van de diverse onderdelen van onze badkamer, zoals het badkamermeubel, de sanitairaccessoires, de radiator, de led-dimmer en ook de vloerverwarmingsunit.
4 De aanloop naar het creëren van de badkamer tijdens de verkoop in de showroom verliep vlekkeloos: Iris wist van de hoed en de rand en deed erg haar best. Tijdens de installatie ging alles ook goed, alleen in het staartje zat het venijn. We vonden dat de afronding van het geheel wel een beetje te snel ging met alle gevolgen daarvan, onder meer een lekkage in het badkamermeubel dat zijn sporen zichtbaar naliet.
5 Los van voorgaande kritische noten zijn wij heel tevreden met onze nieuwe Grando Badkamer, c.q. toilet.

Resumerend: Het voorgerecht was erg goed, het hoofdmenu iets minder en het dessert was wat teleurstellend. Ik hoop dat Grando uit onze ervaring lering trekt.
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbeveling”
Door Wanda op maandag 4 mrt 2019 19 | vestiging Utrecht
Keuken renovatie. Geweldig geholpen door verkoopmedewerker Iris. Dacht goed met ons mee en begreep de sfeer en handelde alles zeer vlot en naar tevredenheid af. Ook alle lof voor de monteur Serge. Elke ochtend een appje hoe laat hij aanwezig dacht te zijn. Geen moeite was hem teveel en hij leverde uitmuntend werk!! Dit zie je niet vaak zo.Wij bevelen Grando keukens Utrecht van harte aan! ( nee we hebben geen aandelen ) .
Reactie of foto toevoegen
“Zeer vakkundig”
Door Rob Out op donderdag 28 feb 2019 19 | vestiging Utrecht
Na een zeer prettig gesprek bij de filiaal in Utrecht gekozen voor een (deels) nieuwe keuken en een nieuwe badkamer. Beide zijn zeer vakkundig bij mij geïnstalleerd en dit alles tegen een zeer concurrerende prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij ermee”
Door Sabrina op vrijdag 15 feb 2019 19 | vestiging Utrecht
We hebben een keuken gekocht. Zeer vriendelijk en goed behandeld echt een aanrader.

Aanvulling ontvangen 27 februari 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd ik ben er echt super blij mee
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door Ramon op vrijdag 15 feb 2019 19 | vestiging Utrecht
In 2018 een keuken gekocht bij de vestiging in Utrecht. We hebben fijne ervaringen in de communicatie van de medewerkers en de afhandeling van eventuele problemen na het plaatsten van de keuken. Deze zijn vrijwel direct verholpen. Ik zou zeker een kijkje gaan nemen om hier een keuken te bestellen. Wij hebben zeer goede ervaringen met Kevin. Duidelijke en heldere communicatie, komt zijn afspraken na en is niet bang om zijn mening te geven als hij denkt dat het ook anders kan. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Ada op dinsdag 12 feb 2019 19 | vestiging Utrecht
Ik heb bij Grando een nieuwe badkamer gekocht. Ik ben tevreden over de ontvangst, het meedenken en vooral de uitvoering van de badkamer door de monteur. IK heb veel aan hem gehad in de praktische adviezen en oplossingen die we tegen kwamen in de definitieve uitvoering.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Wieger op vrijdag 1 feb 2019 19 | vestiging Utrecht
Keuken gekocht is zeer mooi geworden en we zijn zeer goed geholpen
FOTO VAN WIEGER
Zeer mooi resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Jack op zaterdag 26 jan 2019 19 | vestiging Utrecht
Ik heb een keuken gekocht bij grando Utrecht. Iris heeft ons goed geadviseerd en ons uitstekend geholpen bij de keuze van kleur en kast. Wij zijn heel Blijker onze nieuwe kruken
FOTO VAN JACK
Keuken met kleurkeuze
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuken”
Door S.Rolvink op vrijdag 25 jan 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben een mooie landelijke keuken met gestucte ombouw gekocht bij Grando Utrecht. Wij zijn daar door Emanuel en Iris top geholpen onder het genot van een lekker kopje koffie. De keuken monteur heeft samen met de stukadoor een mooi geheel bij ons neer gezet. Grando Utrecht bedankt wij zijn blij met onze keuken.
FOTO VAN S.ROLVINK
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede kennis van zaken”
Door Divera Heij op woensdag 16 jan 2019 19 | vestiging Utrecht
We hebben hier een keuken & badkamer gekocht. Vanaf het eerste gesprek tot het laatste schroefje bij het plaatsen van de keuken, super geholpen. Mooie kwaliteit en goede kennis van zaken. Denken mee in oplossingen.
FOTO VAN DIVERA HEIJ
Onderdeel keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Dennis Knopper op dinsdag 15 jan 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben twee complete badkamers en een keuken aangeschaft bij Grando Utrecht. Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen/geadviseerd. De aflevering, plaatsing en afwerking waren zeer naar wens. Ook de service achteraf hebben wij als zeer prettig ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door ralf thelosen op dinsdag 8 jan 2019 19 | vestiging Utrecht
We hebben een keuken en badkamer gekocht. Van ontwerpen tot verkoop in de showroom (waar we warden getrakteerd op een heerlijke stamppot) tot het daadwerkelijk inbouwen van de keuken en badkamer konden we rekenen op deskundig en vriendelijke advies. Een aantal maanden na de aankoop hadden we nog vragen over de Quooker. We zijn keurig teruggebeld volgens afspraak. Kortom, we zijn erg tevreden en kunnen Grando Utrecht van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Grando Utrecht is een aanrader”
Door Alies Schrage op dinsdag 8 jan 2019 19 | vestiging Utrecht
Wij hebben in ons nieuwbouwhuis een keuken laten plaatsen en een keramische visgraat vloer laten leggen door Grando Utrecht. Wij vonden het best lastig om in huis waar nog niets is, een keuken en vloer te visualiseren. Emanuel van Grando heeft ons hierbij ontzettend goed geholpen en geadviseerd. Er is ruim de tijd voor ons genomen en door goede tekeningen te maken heeft Emanuel ons laten zien dat je van niets, iets heel moois kan maken. Al onze wensen zijn teruggekomen in het eindresultaat! Kortom; echt een droomkeuken en vloer! Wij adviseren Grando Utrecht dan ook bij iedereen aan!
FOTO VAN ALIES SCHRAGE
Keuken met visgraatvloer
Reactie of foto toevoegen
“Jammerlijk verloop”
Door Bakker op maandag 7 jan 2019 19 | vestiging Utrecht
In het voorjaar van 2018 opdracht tot vernieuwen badkamer neergelegd bij Grando Utrecht. Hiervoor gekozen na de uitdrukkelijke toezegging dat we geheel ontzorgd zouden worden en de werkzaamheden een week of drie in beslag zouden nemen. Helaas zijn eerder genoemde toezeggingen niet waargemaakt. Gehele traject heeft 14 weken in beslag genomen waarvan de eerst 11 weken Grando de 'struisvogel' tactiek heeft toegepast. Mooie woorden bij verkoop zijn helaas niet omgezet in daden, ik had gehoopt dit te kunnen doorzien maar we zijn er toch 'ingetrapt'. Naast dat we veel langer dan afgesproken in de rotzooi hebben gezeten is de badkamer niet geheel naar wens uitgevoerd door fouten in het installatieproces. Eerlijkheid gebied te zeggen dat Grando na meerdere mails en gesprekken de fouten heeft toegegeven en heeft aangeboden de fouten te herstellen. Dit zou echter betekenen dat de badkamer opnieuw opengebroken zou worden en door herstel van de fouten zouden er weer andere (cosmetische) onvolkomenheden ontstaan. Na lang getouwtrek genomen genoegen genomen met een badkamer (van meer dan € 20.000,-) die helaas niet geheel aan onze wensen voldoet en waaraan wij in de samenwerking met Grando een vervelende nasmaak aan hebben overgehouden. Mijn advies is om niet in de mooie verkoop praatjes te trappen en mocht je toch besluiten met ze in zee te gaan de zaken heel goed op papier vast te leggen en minimaal 10% van het totaalbedrag achter te houden totdat alles naar wens is opgeleverd. Zodra het om geld ontvangen gaat geven ze nml. wel thuis en zitten ze er bovenop en komen ze in actie. Ongetwijfeld krijg je het verhaald dat 10% tot oplevering niet mogelijk is, maar als je dan aangeeft dat de deal niet doorgaat dan is er ineens wel e.e.a. mogelijk. Jammer dat het zo heeft moeten lopen......
Reactie of foto toevoegen
“Super van begin tot eind”
Door Natasja en Julia op zaterdag 15 dec 2018 18 | vestiging Utrecht
Badkamer, toiletten en keuken gekocht. Super geholpen van begin tot eind! Er werd altikd in mogelijkheden gedacht. Medewerker bijzonder vriendelijk en verstand van zaken.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn verlopen”
Door Fam. Smayel op zaterdag 15 dec 2018 18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken aangeschaft en zijn er super blij mee. Het hele proces is fijn verlopen en we zijn heel.goed geholpen. Vanaf het samenstellen van de keuken tot de oplevering aan toe. Indien er iets niet klopte was dit gewoon bespreekbaar en werd het netjes opgelost. Al met al een hele tevreden klanten. Top service!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Peters op maandag 10 dec 2018 18 | vestiging Utrecht
Heel blij met onze mooie keuken! En zijn bij het maken van de keuze in de winkel goed geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door G F P van Veen op dinsdag 4 dec 2018 18 | vestiging Utrecht
Met behulp van Grando een prachtige en unieke badkamer weten te realiseren.
FOTO VAN G F P VAN VEEN
Unieke badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Hugo op zondag 4 nov 2018 18 | vestiging Utrecht
Keuken en deels badkamer. Grando is vooral op gebied van keukens een uitstekende keuze.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in gebruik”
Door Roy op zondag 21 okt 2018 18 | vestiging Utrecht
Wij hebben daar onze nieuwe keuken gekocht, goede adviezen tijdens de aanschaf maar eventuele opmerkingen nadien worden zeer deskundig opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken en badkamer”
Door Bart op zondag 14 okt 2018 18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken en badkamer besteld bij Grando Utrecht bij Iris. Zij heeft ons prima geholpen. Ondanks wat kleine problemen heeft Grando in het hele proces met ons meegedacht. Het eindresultaat is prachtig: Een mooie open keuken gemonteerd door Peter en een luxe badkamer gemonteerd door Carl. Persoonlijke aandacht met nazorg, snelle service en kwalitatief niets op aan te merken. Kortom, een goede koop!
Reactie of foto toevoegen
“Aanwinst”
Door Agnes op zaterdag 22 sep 2018 18 | vestiging Utrecht
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Gebruiksvriendelijk, mooi en van alle gemakken voorzien. Een aanwinst voor ons huis.
Reactie of foto toevoegen
“Goed werk”
Door Raymond van Dijk op vrijdag 14 sep 2018 18 | vestiging Utrecht
Badkamer en toilet. Vele mogelijkheden besproken en juiste advies gekregen.
Aannemer heeft goed werk geleverd en akkefietje is adequaat opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Ad Vergouwe op vrijdag 14 sep 2018 18 | vestiging Utrecht
wij hebben een keuken gekocht goed geholpen goed gemonteerd juiste leveringen alles klopte. helemaal tevreden top keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en spullen voor een badkamer”
Door Ans Willemen op woensdag 29 aug 2018 18 | vestiging Utrecht
Ik ben geholpen door Nick en ik zal je vertellen dat kon niet beter. Heel klantvriendelijk, de hele dag de tijd voor je, en als je dan na en paar weken eigenlijk heel wat anders wilt dan neemt hij daar gewoon weer de hele dag de tijd voor. ik heb dan ook een prachtige keuken,dit geld ook voor de monteurs die hem hebben geplaatst. Punt van verbetering: jammer dat je spullen die achteraf toch niet passen niet retour mag geven ,ondanks dat ze nog in de verpakking zitten.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door David op dinsdag 21 aug 2018 18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een prachtige badkamer en 2 toiletten aangeschaft voor onze nieuwbouwwoning. Zeer te spreken over onze eigen keuze maar dit was niet gelukt zonder het geduld en de adviezen van de verkoper (Nick). Enorm te spreken over de installatie, de badkamer en de toiletten zien er prachtig uit. Ik ben aangenaam verrast met het eindresultaat. Ook de levering was ondanks de vele malen uitstel van oplevering keurig op tijd en dit was niet gelukt zonder de mensen van Grando. Binnenkort wordt de keuken geplaatst en ik kijk hier nu al met veel plezier naar uit.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig geholpen”
Door I. Tromp op donderdag 16 aug 2018 18 | vestiging Utrecht
Wij hebben bij Grando Utrecht een nieuwe keuken gekocht. Zijn hier zeer deskundig en plezierig geholpen. Er wordt goed meegedacht en gezocht naar alternatieven als iets niet mogelijk is.

Aanvulling ontvangen 18 augustus 2018: De keuken is inmiddels geleverd en geplaatst.
Over de levering en plaatsing zijn wij erg tevreden. Op dit moment zijn er een aantal gebreken waarover wij contact hebben met Grando. Ik hoop dat deze op korte termijn opgelost worden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A. Mizee op vrijdag 10 aug 2018 18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Utrecht. Wij hebben het hele proces vanaf het eerste bezoek in de winkel tot de laatste schroef die de monteur in de keuken draaide als zeer prettig ervaren. Tijdens de bezoeken in de winkel werd er uitvoerig ingegaan op onze keukenwensen. Er werd stapsgewijs door het aankoopproces heen gewandeld en geen druk uitgeoefend om snel een beslissing te nemen. De levering van de keuken ging soepel en was in een keer compleet! het composiet werkblad was zorgvuldig verpakt er werd uitvoerig gecontroleerd op breuk. De montage werd zeer zorgvuldig en rustig uitgevoerd. Het werk werd niet afgeraffeld maar netjes en zeer tot tevredenheid uitgevoerd. Al met al zijn we zeer tevreden met Grando.
FOTO VAN A. MIZEE
Keuken met composiet werkblad
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Foxy op vrijdag 20 jul 2018 18 | vestiging Utrecht
Badkamer gekocht. Goede service ! Levert volgens afspraak! We hebben nu de badkamer die we wilde.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan goed”
Door Paul op woensdag 18 jul 2018 18 | vestiging Utrecht
We hebben een keuken gekocht en zijn zeer tevreden over het resultaat. Ook de klantgerichtheid is meer dan goed!
Reactie of foto toevoegen
“Prima keukenaankoop”
Door Jan op zondag 15 jul 2018 18 | vestiging Utrecht
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. De aankoop was zeer prettig, met goede ideeen en ook ruimte voor prijsonderhandeling. Informatievoorziening was goed geregeld en ook de planning werd strak aangehouden. Plaatsing is prima gegaan en we zijn zeer tevreden met het resultaat. Wij hebben 2 opmerking bij oplevering, als deze net zo afgehandeld worden als de rest, dan zijn we over het geheel zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Robbert en Petra Krijger op vrijdag 13 jul 2018 18 | vestiging Utrecht
Afgelopen week is onze nieuwe keuken van Grando geleverd en we zijn enorm gelukkig met het eindresultaat. Nick, medewerker van Grando, heeft ons destijds goed geadviseerd en geholpen. De keuken is geplaatst door Serge. Hij heeft niet alleen de keuken mooi geplaatst, maar dacht ook mee en heeft ons nog in enkele zaken geadviseerd. Kortom, wij zijn blij! Goede service Grando Utrecht!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (95 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (33 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (50 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (39 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (95 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (33 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (21 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (29 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (35 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (13 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (32 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (33 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (124 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (17 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (40 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (38 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (61 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (54 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (91 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (91 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (107 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (19 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (92 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (19 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (77 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (29 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (70 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (109 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (106 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (63 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (146 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (43 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (60 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (61 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (45 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.