Feedback
8,4

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1407 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren669 ervaringen
4 sterren540 ervaringen
3 sterren50 ervaringen
2 sterren47 ervaringen
1 ster86 ervaringen

Per vestiging:
“Geplaatste keuken”
Door Anneke de Groot op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Son
We zijn op zoek geweest naar een keuken voor onze nieuwe aanbouw. We wisten wel wat we wilden, maar hoe we het wilden indelen in de ruimte was een vraag. Ze hebben ons heel goed ondersteund en zijn net zolang door gegaan met tekenen totdat we tevreden waren. Omdat ik erg twijfelde over de uitgezochte kleuren, zijn we nog een paar keer terug geweest en hebben we de beste kleur uitgezocht. Elke keer zijn we vriendelijk geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en keuken”
Door Elmie op vrijdag 23 nov 2018 '18 | vestiging Son
Goed bedrijf, erg mooie badkamer, de keuken weten we nog niet die komt volgende week. Goede service alleen jammer dat het voor ons duurder uit viel als gepland, dit kwam als een verrassing.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Erik op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Son
Een badkamer gekocht bij grando, prima service en nette levering
Reactie of foto toevoegen
“Wat wil je nog meer”
Door H.v.d.K. op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Son
Volledige keuken geleverd, geplaatst en geïnstalleerd door Grando c.s. Prima overleg van tevoren, behulpzaam bij vragen. Zeer goede afwerking en eventuele gebreken, onvolkomenheden of onduidelijkheden (er gaat bij een dergelijk project altijd wel iets anders dan iedereen verwacht) worden zo snel en accuraat als mogelijk opgelost. Goede communicatie tijdens en na de werkzaamheden. Dus: Wat wil een mens nog meer?!
FOTO VAN H.V.D.K.
Tijdens het project
Reactie of foto toevoegen
“Problemen met levering”
Door Nelly op zondag 4 nov 2018 '18 | vestiging Son
Badkamer en keuken gekocht, afspraken worden niet nagekomen en er wordt niet danwel heel slecht gecommuniceerd. Je moet 100 % betalen voordat levering plaatsvindt en als het mis is dan heb je dus een probleem want de facturen zijn al betaald. Zeer slechte ervaringen en ik zou Grando aan niemand aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Complete renovatie”
Door Ger op dinsdag 16 okt 2018 '18 | vestiging Son
Het betreft complete renovatie badkamer en toilet. Goede voorlichting, goede afspraken en deskundig geïnstalleerd. Daarnaast een goede prijs - kwaliteit verhouding.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Johan Timmers op vrijdag 12 okt 2018 '18 | vestiging Son
Nieuwe badkamer. Prima geholpen en goeie adviezen gekregen. Alles geplaatst door een erg goed team van vaklui. Erg tevreden over Grando en de uitvoerders.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door M Pluijmaekers op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Son
Badkamer gekocht! Super begeleiding en montage!
Reactie of foto toevoegen
“Kookplezier”
Door Hans van den Broek op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Son
Keuken afgenomen. Goed advies en service. De aftersale kan beter. Keuken zelf is super geplaatst en veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop nieuwe badkamer”
Door Familie Wolters op zondag 2 sep 2018 '18 | vestiging Son
Nieuwe badkamer gekocht. Wij zijn zeer tevreden. Goed geholpen in de winkel en volgens afspraak badkamer geplaatst in recordtijd en zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken”
Door Toon en Mayke Swaak op vrijdag 6 jul 2018 '18 | vestiging Son
We zijn zeer gelukkig met onze nieuwe droomkeuken,gisteren opgeleverd.We kwamen aan met een moodboard bij Grando Son en samen met Sander van Herwijnen hebben we een geweldige keuken, geheel op maat, kunnen samenstellen, we hadden heel veel wensen en deze zijn allemaal door Sander verwerkt in het ontwerp. Erg knap want het betrof een relatief oude ruimte in een oud huis (1929) De voorbereiding (gehele nieuwe infrastructuur) en plaatsing is uitgevoerd door de Klein Keukenbouwers Plus, stuk voor stuk vakmensen en alle afspraken werden keurig nagekomen. Allemaal zijn we apetrots op onze nieuwe droomkeuken. Nogmaals dank aan Grando Son en de Klein Keukenbouwers Plus.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door ward welbers op vrijdag 6 jul 2018 '18 | vestiging Son
Mooie keuken, zeer vakkundig door Grando geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door henk op woensdag 4 jul 2018 '18 | vestiging Son
We hebben recent een prachtige keuken gekocht bij grando. Uit ervaring weten we dat het vaak niet meteen allemaal klopt bij aankoop van een nieuwe keuken. Maar dat was dit keer bij Grando niet het geval, alles werd precies volgend afspraak geleverd en gemonteerd. We kunnen Grando bij iedereen aanraden
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijk”
Door P. Bressers op donderdag 28 jun 2018 '18 | vestiging Son
September 2017 een keuken gekocht bij grando Son en deze juni 2018 laten plaatsen. In de winkel erg goed geholpen door medewerkster Ingrid. Persoonlijke aandacht en prettige service. Ook aanpassingen achteraf waren geen probleem. Uiteindelijk de levering en plaatsing door De Klein keukenbouwers ook zeer prettig en professioneel.
FOTO VAN P. BRESSERS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Trendy”
Door A wouters op dinsdag 15 mei 2018 '18 | vestiging Son
Een nieuwe Badkamer. Met inloop douche. Toilet wastafel kasten. Compleet met nieuw tegelwerk. Mooi nieuw ontwerp erg Handig en trendy.
FOTO VAN A WOUTERS
Resultaat badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door PJ. Martens op zaterdag 5 mei 2018 '18 | vestiging Son
Wij hebben 2 badkamers ,1 toilet en vloertegels voor ons nieuwe huis gekocht. Contact en uitvoering zijn goed verlopen, al vind ik Grando wel een echt commercieel bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuze”
Door Sandra Ranzijn op woensdag 25 apr 2018 '18 | vestiging Son
Wij hebben een keuken gekocht,en zijn tevreden met onze keuze, mooie kwaliteit, en precies zoals uitgezocht. We zijn klantgericht geholpen door Ingrid, dacht goed mee over de mogelijkheden en nam de tijd. Verkeerde kraan geleverd, echter geen probleem en de juiste kraan wordt nog geleverd. Het plaatsen hebben we ook in handen gegeven van Grando, vriendelijke werklui, werken netjes. We wachten nog op de verdere afwerking,hopelijk gebeurd dit op korte termijn zodat we de keuken in zijn geheel af zien.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Fam. Koeling op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Son
Keuken aangeschaft. Begeleiding van adviseuse Ingrid Timmermans was geweldig! Luisterde naar onze wensen en vulde die in met haar ervaringen en kennis.
FOTO VAN FAM. KOELING
+ Toon extra foto van Fam. Koeling
Reactie of foto toevoegen
“Goede afstemming”
Door J. Chambers op zaterdag 31 mrt 2018 '18 | vestiging Son
Ik heb een keuken en gedeeltelijke badkamer aangeschaft. De service en gemaakte afspraken waren prima op elkaar afgestemd en men heeft mij bij vragen direct van vakkundig advies voorzien. Alle voorbereidingswerkzaamheden met andere firma's exact afgesproken waarmee een professioneel plaatje tevoorschijn kwam. Bijzonder vriendelijke en hulpvaardig personeel. Iedereen toonde vakkundige interesse en bereid tot het oplossen van problemen en beantwoorden van vragen. Al met al zeker aan te raden en tenminste een visite aan de showroom waard.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect afgewerkt”
Door L. Meijberg op vrijdag 23 mrt 2018 '18 | vestiging Son
De badkamer volgens afspraak geplaatst perfect afgewerkt, alles netjes achtergelaten (geen rommel) Vooraf goede informatie van de verkoper, goede service en afspraken perfect nagekomen
Reactie of foto toevoegen
“Klachtenafhandeling badkamer”
Door Sjef van Lieshout op woensdag 28 feb 2018 '18 | vestiging Son
In de showroom prima geholpen, maar na levering van de badkamer enkele duidelijke klachten, maar die worden vooralsnog niet opgelost. Er wordt slecht gecommuniceerd over de oplossing die men biedt. Het enige wat men doet is terugverwijzen naar de leverancier. Maar ik heb bij Grando gekocht die moeten het probleem oplossen.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer met alles wat we wilden”
Door Ineke Poppelaars op vrijdag 10 nov 2017 '17 | vestiging Son
Ondanks het feit dat onze badkamer niet heel groot is, is het gelukt om deze op te leveren met alles wat we wilden. De verkoper begreep onze praktische wensen. De monteur is pas gestopt tot alles tot in de puntjes was afgewerkt. Van aankoop tot oplevering is zonder enige vorm van ergernis verlopen. Heel bijzonder vinden we dit!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door J. Van Lier op vrijdag 27 okt 2017 '17 | vestiging Son
Prima geholpen. Levering perfect. Ook installatie was goed, helaas oplossen kleine ongemakken vergt tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Wil van Ooyen op maandag 9 okt 2017 '17 | vestiging Son
De badkamer is keurig binnen de geplande tijd afgewerkt. De werkzaamheden werden netjes uitgevoerd. Zeker een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door A van Rooij op vrijdag 6 okt 2017 '17 | vestiging Son
Tot nu toe alles perfekt gegaan hebben dus prachtige badkamer en keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door p. Intven op maandag 21 aug 2017 '17 | vestiging Son
We hebben bij Grando in Son een keuken gekocht en zijn heel erg tevreden over de service. Erg vriendelijk en veel kennis van zaken. Ik raad dit bedrijf zeker bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marianne uit Schijndel op vrijdag 4 aug 2017 '17 | vestiging Son
ik heb daar een nieuwe keuken gekocht. Ben super geholpen door Ingrid Timmermans. Keuken keurig 1 dag voor het plaatsen geleverd en de dag erna door Klein keukenbouwers geplaatst staat er keurig gemonteerd en afgewerkt bij. Erg tevreden over Grando en het team.

Naschrift ontvangen 18 augustus 2017: keurig geholpen en advies gehad.
montage zeer goed gedaan. keuken is netjes opgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ans op vrijdag 4 aug 2017 '17 | vestiging Son
Goed advies; geluisterd naar wensen. Levering en montage prima verzorgd. Al met al super tevreden!
FOTO VAN ANS
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door de Graaf op vrijdag 4 aug 2017 '17 | vestiging Son
Goed advies. Levering mooi op tijd. Afspraken worden nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door R. van Leeuwen op zaterdag 29 jul 2017 '17 | vestiging Son
Ik heb een badkamer en toilet gekocht. Service-verlening is erg goed geweest. Van verkoper tot installateur en tegelzetter. Ze werken met kundige vakmensen die hun vak verstaan en ook meedenken. Bij aflevering ontdekte de chauffeur een productiefout in wastafel en deze ging per ommegaande retour en meteen werd nieuwe besteld. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Wendy van den Akker op maandag 26 jun 2017 '17 | vestiging Son
Onze "oude" keuken hebben wij 16 jaar geleden ook bij Grando gekocht nu weer gekozen voor Grando. Fijn geholpen, alle tijd voor je. Je kunt altijd bellen etc met vragen. Kortom fantastische service. Bedankt Ingrid Timmermans
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door P.Banken op dinsdag 30 mei 2017 '17 | vestiging Son
Goed advies mogen ontvangen, in oplossingen gedacht en uiteindelijk een hele goede samenwerking gehad, alles is volgens planning verlopen. Men heeft erg mooie materialen gebruikt. Zowel WC's, Badkamer en Keuken gekocht. Uiteindelijk zijn de mensen, die alles bij ons hebben geplaatst, keurig in het uitvoeren van hun opdrachten, netjes en correct en prettig in omgang.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door M. van Ameyde op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Son
Wij hebben een keuken door Grando Son in Gouda laten plaatsen. De gesprekken met de verkoper, mede door de heldere communicatie, het maken van tijd voor de klant en het nakomen van gemaakte afspraken hebben wij als prettig ervaren. Vragen worden beantwoord en 'problemen' worden opgelost. Na plaatsing met verschillende mensen te maken gehad. Jammer, maar begrijpelijk. De apparaten komen bij verschillende leveranciers vandaan.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Anette van Bovene op vrijdag 28 apr 2017 '17 | vestiging Son
Wij zijn uitstekend geholpen in de vestiging Son. De keuken is van zeer goede kwaliteit. Het plaatsen verliep uitstekend, de monteur was zeer kundig en vriendelijk. Wij zijn uitermate tevreden en kunnen Grando van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle service”
Door Judith op donderdag 13 apr 2017 '17 | vestiging Son
Snelle service. En je wordt altijd welkom geheten. We zijn nog bezig met de montage van het gekocht spul maar verwacht een mooi eind resultaat. Dus ben benieuwd hoe het wordt. De tekening die je krijgt zijn ook duidelijk
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Henriette Smulders op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Son
Goed advies en precies volgens afspraak. De monteur was erg vakkundig en alles klopte. In de showroom was alle tijd en de 3 D tekening gaf een goed beeld van de keuken. We Ijn superblij met onze mooie keuken en krijgen alleen maar complimenten over de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Leuke winkel”
Door Erica van Breugel op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Son
Leuke winkel, Goede uitleg gekregen, wij hadden een showroom keuken gekocht, moesten deze wel zelf ophalen, maar dat was voor ons geen probleem. Konden eerst rustig rondkijken, kwam wel een verkoper naar ons toe als we vragen hadden dat we een beroep op hen konden doen. Toen we zover waren dat we vragen hadden werden we meteen geholpen en werden onze vragen ook netjes beantwoord.
Reactie of foto toevoegen
“Montage netjes maar mis communicatie”
Door B Bakker op donderdag 30 mrt 2017 '17 | vestiging Son
personeel van winkel vriendelijk ,niet alle afspraken worden nagekomen,zouden 1 contact persoon hebben,nalevering van spullen die defect waren duren lang,worden door winkel ook niet terug gebeld. Bouwpersoneel wel erg vriendelijk.

Aanvulling ontvangen op 5 april 2017: Goede middag Graag als extra info dat de montage verder door bouwbedrijf goed is uitgevoerd. De comunicatie met het bouwbedrijf liep ook goed,en die hebben ook goed geschakeld,waren zelfs in het weekeind beschikbaar
Reactie of foto toevoegen
“Laagdrempelig”
Door Looman op vrijdag 24 mrt 2017 '17 | vestiging Son
fijne medewerkers, laagdrempelig gewoon en goed luisteren en tijd. Gastvrije ontvangst met lekkere worstenbroodjes tijdens lunchtijd omdat ons bezoek wat langer duurde. We zijn er deskundig geholpen en de aflevering wasi orde, we werden steeds op de hoogte gehouden door de chauffeur over veranderingen in de aflevering.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Nicky Ooms op donderdag 23 mrt 2017 '17 | vestiging Son
Een goed, duidelijk en helder advies, goede en vooral open communicatie, nakomen van de gemaakte afspraken, een zeer degelijke en mooie keuken voor een zeer nette prijs en een professioneel bedrijf dat de keuken netjes geplaatst heeft. Wat wil je nog meer? Zeer zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken/badkamer!
FOTO VAN NICKY OOMS
Degelijke en mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Kundig creatief en meedenkend”
Door Tjarda Senf op zaterdag 18 mrt 2017 '17 | vestiging Son
Heel erg kundige, creatieve en meedenkende adviseur ook toen alles even tegen zat. Een kritische en perfectionistische klant is helemaal op de juiste plek bij Grando Son
Daarnaast ook een groot compliment voor Lion Stone te Tilburg die mij hebben geholpen met een verkeerde spoelbak en vakwerk hebben afgeleverd!
FOTO VAN TJARDA SENF
Keukenfoto vanaf de vloer
Reactie of foto toevoegen
“Was gewoon top”
Door koen en annette lakwijk op vrijdag 17 feb 2017 '17 | vestiging Son
een heel goed advies met dito prijs. gewoon Brabantse gezelligheid! afspraak is ook afspraak. wij zouden zo weer terug gaan al is het voor de koffie! Paul en zijn team zijn echte vakmensen met passie voor het vak. De keuken is geleverd.
FOTO VAN KOEN EN ANNETTE LAKWIJK
Ontwerp van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door de Keijzer op maandag 13 feb 2017 '17 | vestiging Son
Wij zijn (opnieuw, 3de keuken) uitstekend geholpen bij Grando. Zeer deskundig en creatieve adviseur. Ideale indeling. En het verdiepte blad is een uitkomst. Nog bedankt voor deze vondst. Uitstekende service, levering en montage. Het eindresultaat is wederom prachtig.
FOTO VAN DE KEIJZER
Keuken met verdiept blad
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met keuze voor Grando”
Door Chris van Roosmalen op zondag 1 jan 2017 '17 | vestiging Son
Na een uitstekende ervaring met de aanschaf van een nieuwe keuken hebben we voor het vervangen van de wc's en badkamer opnieuw voor Grando gekozen. Ook deze keer is alles perfect verlopen, veel inspiratie en goede adviezen in de showroom en een strakke planning met vriendelijke vaklui die alles op tijd en tiptop hebben opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraak naar aanleiding van catalogusaanvraag”
Door Marloes op dinsdag 22 nov 2016 '16 | vestiging Son
Na aanvraag catalogus door Grando benaderd om te komen schetsen. Bij aankomst bleek de dubbele afspraak die hiervoor gemaakt was -en schriftelijk bevestigd is- niet in de agenda te staan. Er werd geinsinueerd of het niet aan ons lag. Met veel pijn en moeite had iemand toch tijd voor ons. Nadat de adviseur onvriendelijk de wensen uitvroeg werd ons 'vriendelijk' verzocht een andere keer terug te komen wanneer we meer inzichtelijk zouden hebben. Vreselijke onbeleefde ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelen”
Door Carolien Achten op dinsdag 15 nov 2016 '16 | vestiging Son
Natuurlijk weet je van te voren niet wat je moete verwachten. Een nette ontvangst in de vestiging. We hebben een heel fijn gesprek gehad met Erik Schuring. Ze hebben gekeken naar al onze wensen en uiteindelijk hebben we onze droomkeuken uitgekozen. De afspraken worden netjes nagekomen en ook de after sales is super te noemen. De bezorging van de keuken was ook heel erg netje gelopen. Duidelijk rekening ermee gehouden dat er niets beschadigd werd in huis. De keuken is binnen een dag geplaatst. Alles netjes achtergelaten. Ik zal zeker anderen Grando Son aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Met kop en schouders”
Door Hans de Jong op maandag 14 nov 2016 '16 | vestiging Son
Het advies, de hartelijkheid, de openheid van de medewerkers, de service en het nakomen van de afspraken is ver weg de beste die wij gezien hebben. We hebben diverse zaken gehad in Tilburg en Eindhoven gehad maar Grando uit Son steekt er met kop en schouders boven uit. Een aanrader voor iedereen !
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Kees Bikker op maandag 7 nov 2016 '16 | vestiging Son
Uitstekende ervaring. Goede planning van de werkzaamheden. Geen uitloop of onverwachte zaken. Monteurs belde van te voren op hoe laat ze kwamen. Prima vakwerk. Alles in één hand laten was een goede keus van ons.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door marij essens op zaterdag 15 okt 2016 '16 | vestiging Son
Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken. De keuken is in een dag geplaatst en als paste precies. Ook de levering van de keuken is goed verlopen en het is fijn dat alles op de dag van het plaatsen dan al klaarstaat.
Reactie of foto toevoegen
“Tros op de nieuwe badkamer”
Door Familie Weijtens op vrijdag 7 okt 2016 '16 | vestiging Son
We hadden vooraf een eigen idee over hoe onze nieuwe badkamer er uit moest komen zien, en zijn vanaf het begin, in de showroom, goed voorgelicht en geinformeerd over de mogelijkheden, materiaal, kleur enz. Na de levering van materiaal werd de badkamer door deskundig personeel: stucadoor, tegelzetter, loodgieter, electricien, installateur netjes afgewerkt. We zijn nu erg trots op onze nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Maken het waar”
Door Walter & Saskia op zaterdag 20 aug 2016 '16 | vestiging Son
We hebben onze keuken bij Grando in Eindhoven gehaald. We zijn geholpen door Erik Schuring en kunnen niets anders zeggen dat ze waarmaken wat ze zeggen. Een mooie keuken voor een goede prijs met een meer dan uitstekende service. De kleine dingen die altijd misgaan zijn perfect opgelost. Afspraken worden nagekomen en een simpel ding als een belletje plegen op het moment dat ze dat beloven, doen ze ook. Zelfs de vaatwasser die ons tegenviel toen deze eenmaal stond, hebben ze met de beste service opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door peter van luijt op donderdag 11 aug 2016 '16 | vestiging Son
Goed werk kost tijd. Nadat onze keuken in maart geplaatst is door vakkundige monteurs, vonden we de magnetron, die in een aparte hoekkast geplaatst is, ergonomisch te hoog zitten. Deze te hoge plaatsing was tijdens het verkoop gesprek en 3d tekening niet onderkend. Grando keukens heeft een speciale hoekkast laten maken door de fabrikant. Nu is de magnetronhoogte goed. Alle kosten heeft Grando keukens voor hun rekening genomen. Chapeau Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Levering tegels”
Door Priscilla op woensdag 3 aug 2016 '16 | vestiging Son
Keuken en badkamer gekocht bij Grando Son. We zijn tot nu toe erg tevreden over de producten, echter hadden wij de pech van een minder fijne keuken installateur. Afzuigkap is niet juist geïnstalleerd en door vakantieperiode moeten we 6 weken wachten op de reparatie. Bij de badkamer waren de verkeerde kleur mozaïek tegels geleverd, waarbij de eigenaar van Grando Son tot 2 keer toe reageerde met "voldoet het niet aan uw verwachting", en werd niet erkend dat er een verkeerde levering had plaatsgevonden. Echter kregen we licht beige tegels en hadden we donkergrijze tegels besteld. Met een beetje tegenzin kregen we excuses aangeboden. De juiste tegels werden te laat geleverd waarvoor we wel een compensatie hebben ontvangen (hebben we om gevraagd). Tevens veel te veel mozaïek tegels ontvangen (6 dozen ontvangen en we hebben meer dan 2 dozen over...). We zijn nu in onderhandeling over het terug nemen van de tegels.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door BMPJ Mommers op vrijdag 22 jul 2016 '16 | vestiging Son
Mooie keuken gekocht. Goed advies gehad. En goede flexibiliteit met plaatsing gehad .
Reactie of foto toevoegen
“Goede uitleg gehad”
Door Nico Willems op vrijdag 15 jul 2016 '16 | vestiging Son
Goede uitleg in de winkel over de mogelijkheden, bij het inmeten werd ook nog uitleg gegeven en vragen beantwoord. Het aanrechtblad was niet in de juiste kleur, maar dit is snel hersteld door de leverancier.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Toine van Deursen op zaterdag 9 jul 2016 '16 | vestiging Son
Vakkundig, eerlijk advies, levering volgens afspraak, montage prima gedaan. Ook na het plaatsen evalueert Grando of alles goed en naar wens is gegaan. Bij eventuele problemen wordt snel een passende oplossing aangeboden.
FOTO VAN TOINE VAN DEURSEN
Witte keuken met wit werkblad
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Joris op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Son
Onlangs een prachtige keuken gekocht. Service was goed, advies had hier en daar wat beter gekund, grepen van de kasten zitten in het midden, zo ook op de koelkast, gevolg...... koelkast gaat veel te zwaar open. Dit had een adviseur moeten/kunnen weten.
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door Bas van Rooij op maandag 13 jun 2016 '16 | vestiging Son
Goed geholpen tijdens ontwerpen en uitkiezen van inrichting badkamer, levering daarentegen aantal dingen tegen aan gelopen - uiteindelijk wel opgelost, daarnaast flexibel geweest met afbestellen nadat bleek dat er te veel onderdelen waren besteld.
Reactie of foto toevoegen
“Goede begeleiding”
Door Petri op vrijdag 3 jun 2016 '16 | vestiging Son
Zeer goede begeleiding en advies bij de aankoop van de keuken. Hij is supermooi geworden. Monteurs waren ook zeer ervaren en hadden de klus in 2 dagen geklaard, dachten ook mee tijdens de montage. Wij genieten van het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“2e keuken van Grando”
Door Stephan op dinsdag 24 mei 2016 '16 | vestiging Son
Nette goed verzorgde showroom. Door drukte geholpen door de eigenaar. Goede service zonder te pushen. Het was prettig zaken doen. Levertijd netjes nagekomen. After sales ook goed verlopen. Nu wederom (2e keuken) tevreden over Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfplaatsing”
Door Maikel op donderdag 12 mei 2016 '16 | vestiging Son
Keuken gekocht bij Grando Son. Super tevreden over. Prachtige keuken en mooie materialen. We hebben de keuken zelf geplaatst, wat zeer goed te doen was doordat de keuken in modules werd geleverd. Helemaal top!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit en service”
Door Pauline op dinsdag 10 mei 2016 '16 | vestiging Son
Prima geholpen en er is goed meegedacht met onze wensen, de plaatsing liep volgens een goed opgesteld schema en alles is vervolgens keurig afgewerkt. Goede kwaliteit en service. Een goede keuze om voor de kwaliteit van Grando te kiezen
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door j. van keulen op zaterdag 7 mei 2016 '16 | vestiging Son
prettige ontvangst en goed advies. De gekozen installateur is heel kundig en snel. Ok het afvoeren van de oude keuken werd heel vakkundig en vlug gedaan. De keuken past heel goed in de woning en ook de kleur voldoet geheel aan onze verwachtingen.
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam”
Door Fam. Panken op zondag 1 mei 2016 '16 | vestiging Son
Badkamer: Super behulpzaam en meedenkend tot aan de betaling. Daarna is er geen sprake meer van pro-activiteit. De werklui zijn allemaal even vriendelijk. de leiding van de montage is lastiger bereikbaar. Je moet er dan zelf achteraan. Na oplevering ging de kraan lekken en is na 2 weken nog steeds niet hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie gehad”
Door H. Janssen op zondag 10 apr 2016 '16 | vestiging Son
We hebben een nieuwe keuken gekocht, zijn goed geinformeerd over de diverse mogelijkheden en zijn zeer tevreden over de plaatsing en de aflevering hiervan. We zouden Grando zeer zeker aanraden aan anderen!
Reactie of foto toevoegen
“Best tevreden tegelwerk minder”
Door F Dierckx op vrijdag 25 mrt 2016 '16 | vestiging Son
Over de begeleiding bij de aankoop, het geven van adviezen, de levering en plaatsing van de keuken zijn we best tevreden. Enkele kleinigheden bij zo'n aankoop is bijna niet te voorkomen. Minder tevreden over het tegelwerk. Ik had dit via het bedrijf laten verzorgen, dit zou prima worden verzorgt. Via, via , via werd dit verzorgt. Later een groot aantal tegels laten verwijderen. Achteraf nog niet helemaal tevreden, kon moeilijk alles laten verwijderen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Rob Heijnen op woensdag 23 mrt 2016 '16 | vestiging Son
Goede adviseur die geen mooie verkooppraatjes had maar gewoon lekker normaal deed en ons goed geholpen heeft. Hebben kunnen realiseren wat we in gedachten hadden. Kunnen nu genieten van een mooie en functionele badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door M. Ooms op vrijdag 11 mrt 2016 '16 | vestiging Son
Zeer deskundig en klant vriendelijk. Vanaf ontwerp badkamer tot aan de oplevering. Alle gemaakte afspraken zijn 100% nagekomen. Eind resultaat is top! Ik zou Grando Son en De Klein Keukenbouwersplus BV van harte aanbevelen aan familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Ronnie Pijnenburg op vrijdag 4 mrt 2016 '16 | vestiging Son
Ik heb een keuken gekocht bij Grando. De service in de winkel is top. Werd me gelijk een worstenbroodje aangeboden, aangezien ik rond etenstijd een afspraak had. Enige minpuntje is dat de vaatwasser nageleverd moest worden (niet op voorraad) en dat twee koppelstukken verkeerd gemonteerd waren, waardoor de plint niet goed paste (is ook opgelost). Al met al heel tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door ellie van de loo op maandag 22 feb 2016 '16 | vestiging Son
Ben over alles tevreden alleen ik moet te lang wachten op de plint van de keuken die verkeerd geleverd is maar anders is alles goed en over de badkamer zijn wij zeer tevreden er was voldoende keuze en wij werden uitstekend geholpen
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Henk van den Heuvel op vrijdag 5 feb 2016 '16 | vestiging Son
Alles tot in de puntjes verzorgd, van aankoop tot oplevering. Alles precies volgens afspraak, en levering en montage volgens de vooraf ontvangen planning. Zeer prettige en vakkundig medewerkers.
Grando is een echte aanrader!
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Er bedankt voor uw reactie en fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent. We zullen uw compliment doorsturen naar Grando Son.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door Janine Maassen op vrijdag 22 jan 2016 '16 | vestiging Son
Keuken gekocht bij Grando Son prima geholpen al mijn wensen vervuld, goed meegedacht, eindresultaat nog mooier dan de computertekening, zeer tevreden service goed, communicatielijnen kort en duidelijk en zeer laagsrempelig bereikbaar.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Wat fijn om te horen! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima bedrijf”
Door Jim op vrijdag 22 jan 2016 '16 | vestiging Son
We hebben een fijn gesprek met adviseur gehad. We hebben nu een mooie keuken van prima kwaliteit. Het montagebedrijf heeft goed en netjes gewerkt. Er is geleverd volgens afspraak. Wij zijn tevreden. Prima bedrijf om een keuken te kopen en te laten plaatsen.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen Jim en bedankt voor het delen van uw ervaring!
Reactie of foto toevoegen
“Prima keukenwinkel”
Door Polak op zondag 3 jan 2016 '16 | vestiging Son
Prima winkel, keukenontwerp is grotendeels door rondshoppen bij meerdere keukenzaken ontstaan. Gando is wel één van weinige winkels die nog hoge catalogusprijzen hanteren om daarna zogenaamd veel korting te kunnen geven. Moet je doorheen prikken en pas gaan onderhandelen na de eerst offerte "met korting" is ontvangen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes op tijd”
Door G. Smetsers op maandag 14 dec 2015 '15 | vestiging Son
Ik heb badkamer spullen gekocht. Alles in netjes op tijd geleverd. Er zijn aantal zaken beschadigd maar dat wordt goed opgepakt. Het ontwerp maken van de badkamer zijn we ook goed bij geholpen met praktische tips.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn dat alles naar wens is verlopen. Jammer dat bij levering toch een aantal artikelen beschadigd waren, maar goed dat het direct is opgepakt! Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier in u nieuwe/vernieuwde badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en deskundig”
Door Jacco Bogers op donderdag 3 dec 2015 '15 | vestiging Son
Mooie keuken gekocht, alles werkt naar behoren en ziet er helemaal top uit! Levering netjes op tijd, uitstekende kwaliteit! Bij aanvullende vragen snel antwoord en netjes en deskundig geholpen door de keukenadviseur.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Jacco, Fijn om te horen en bedankt voor het delen van uw ervaring. Altijd leuk om te lezen als iemand zo'n reactie achterlaat. Heel veel plezier in uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Verrijking”
Door Familie Rozema op vrijdag 27 nov 2015 '15 | vestiging Son
Ons huis is verrijkt met een mooie badkamer, waarover we zeer tevreden zijn. Belangrijk te vermelden is dat de uitvoering en planning optimaal zijn verlopen, omdat alle afspraken goed waren voorbereid en uitgevoerd.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Familie Rozema, Fijn om te horen en bedankt voor het delen van uw ervaring. We wensen u erg veel plezier met uw nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Niet nagekomen afspraak”
Door Chester op zaterdag 21 nov 2015 '15 | vestiging Son
Komen gemaakte afspraken niet na. Daarna heel te woord gestaan door een heer bij Grando die blij kan zijn dat die niet voor me stond. Ik moest maar lekker naar een andere woonboulevard in Heerlen gaan. Nog nooit meegemaakt dat ergens zo met klanten wordt omgegaan. Een aanfluiting voor Grando. Als men zo al begint ben ik blij dat ik geen badkamer neem van dit bedrijf de service is dan ook ver te zoeken.

Aanvulling ontvangen op 23 november: Een medewerker van Grando Keukens & Bad zou langskomen op ons woon adres voor de opname van de ruimtes en een calculatie maken van het opnieuw te leggen leidingwerk incl. het plaatsen van de nieuwe badkamer met een tekening. Dit zou als uitzondering geregeld worden aangezien dit uitzonderlijk leidingwerk betrof en ze ons een eerlijke calculatie wouden maken. Dit zou gebeuren op zaterdag ochtend. Wij zijn hiervoor extra thuis gebleven en hadden de koffie al klaar tot wij een telefoontje ontvingen van een medewerker van Grando in het betreffende filiaal. Deze vertelde ons dat wij naar de showroom moesten komen en dat ze geen huis bezoeken pleegden. Hierop heb ik aangegeven dat ik hierin geen interesse had aangezien een tekening nooit het totale bedrag kan weergeven aangezien dit veel leidingwerk betreft. Kort samengevat : Men zou langskomen maar is niet gekomen waarna ik een bot telefoontje ontving.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Chester, We hebben bovenstaande nagezocht en ook contact opgenomen met de vestiging. De afspraak is gemaakt door een medewerker die niet bij Grando Son in dienst is. Helaas is er een miscommunicatie geweest betreffende de afspraak. De vestiging in Son dacht dat de afspraak in het filiaal was en u dat deze bij u thuis in gepland zou worden. Onze excuses voor dit misverstand.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Nicky op vrijdag 18 sep 2015 '15 | vestiging Son
Bedankt Paul en collega's voor de goede service! Super mooie keuken en tegels gekocht, super kwaliteit en een goede service gehad.
Als iemand ergens goed geholpen wil worden ben jij bij Grando Son op het goede adres.
Reactie of foto toevoegen
“maximale eruit gehaald”
Door Kitty Voortman en Jan Voets op zondag 23 aug 2015 '15 | vestiging Son
Wij zijn goed en deskundig geholpen. Wij hebben zelf de tekening en wensen van onze badkamer aangeleverd maar er was alsnog een open dialoog. Wij hebben, ons inziens, samen met Grando het maximale eruit gehaald.
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door L. Simko op vrijdag 7 aug 2015 '15 | vestiging Son
Fouten waren naa de overleg opgelost. Zelfs fout in bestelling was korigeerd op basis van voorlopige mondeling afspraak. Je kunt ze vertrouwen! Monteur was niet zo zorgvuldig en stof van buiten zagen kwam naar binnen via open deur. Hij had niets in de gaten. Wij waren 2 dagen bezig om stof verwijderen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door Adriana Dücker op vrijdag 24 jul 2015 '15 | vestiging Son
Hebben goed meegedacht met de wensen die wij hadden . Ook als het moeilijk te realiseren is komen ze met een goede oplossing . En alles is op tijd geleverd en geplaatst door vakkundigen mensen .Ik raad het zeker aan om bij Grando een keuken of badkamer te kopen .
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Geurts op dinsdag 16 jun 2015 '15 | vestiging Son
We hebben een hele mooie keuken gekregen. Helaas is het niet meteen goed gegaan. Gelukkig was de service heel goed en werd er niet moeilijk gedaan om alles als nog zo te krijgen zoals wij voor ogen hadden!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Jan Pelt op dinsdag 2 jun 2015 '15 | vestiging Son
Alles keurig afgewerkt volgens afspraak .Goede service en vakmensen.Zeer goede voorlichting en altijd bereid advies te geven. Goede communicatie tussen verkoop en montagebedrijf.De keuken en badkamer ziet er precies zo uit als op de 3d afbeeldingen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door H. van D. Eindhoven op dinsdag 12 mei 2015 '15 | vestiging Son
bij Grando werd goed en creatief advies gegeven en de zaken zijn met aandacht geregeld. Ook bij een probleem was mijn ervaring over de afhandeling positief. ik heb een badkamerinrichting gekocht en goed geholpen bij het kiezen uit diverse mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermaterialen”
Door Frank K op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Almelo
Grando Almelo: Jan heeft iets meer dan 2 jaar geleden materiaal geleverd voor onze nieuwe badkamer. Jan gaf hier uitstekend advies in en een goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel. De verbouwing hier van hebben wij zelf uitgevoerd en duurde iets langer dan verwacht. Na anderhalf jaar hadden wij een probleem met onze thermostaat. Jan heeft dit snel en netjes opgelost. Niets anders dan lof voor deze zaak en Jan! Ik zou zeker weer in de toekomst zaken doen met Grando Almelo Jan. Jan bedankt! M.v.g Frank
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Wanda Koetsier op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
wij hebben een badkamer gekocht. Het wordt inmiddels erg mooi. Er is wel iets langer over gedaan, dan wij verwacht hadden. Maar het resultaat is er dan ook naar. Het wordt erg mooi. Wij hebben jaren gewacht op dit moment, dus maakt het ons niet uit hoe lang er aan gewerkt wordt. Want we zien hoe het elke keer mooier en mooier wordt. Beter de tijd nemen, dan het af raffelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Murat Tanyeli op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer meubels gekocht goed advies en snelle levering. Verkoper heeft ons super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Miriam op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Almelo
We hebben een mooie badkamer gekocht die aan alle wensen voldoet in een kleine ruimte. We zijn super geholpen en geadviseerd!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Christa Körmeling op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Almelo
Bij Grando alleen badkamer meubels gekocht. Badkamer ging verder via projectbouw. Supergoed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken. Ik wilde een andere fonteinkraan dan die bij de set hoorde. Deze hadden ze niet zelf in het assortiment, maar dat was geen probleem, zij bestelden het! Ook toen ik erachter kwam dat mijn douchedeur (via de projectbouw) waarschijnlijk niet volledig open kon omdat deze tegen de wastafel aan kwam werd er meegedacht en meegekeken. Er werd zelfs een 3D animatie gemaakt om te kijken hoe ver de deur open kon. Kortom: niet eens een hele badkamer gekocht, alleen maar meubels, maar een super goede service!!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Kees Verwoert op vrijdag 25 mei 2018 '18 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht in Almelo, deze zou in week 9 geplaatst worden maar dat werd week 19, uiteindelijk hebben wij 4 weken in de rommel gezeten, monteur was zeer kundig, maar moest vaak bellen met grando omdat zaken niet klopten ... uiteindelijk hebben we wel een mooie badkamer, en daar gaat het toch om.
REACTIE VAN VERWOERT
Impressie van onze badkamer :-)
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Marita Maas op zondag 18 mrt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht, vriendelijk en meedenkend personeel. Niet opdringerig en no nonsens. Plaatsing vlot en vakkundig, tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door E. Strunk op vrijdag 2 feb 2018 '18 | vestiging Almelo
Ze denken overal in mee, tegelzetter merkte foutje op, filiaaleigenaar heeft het netjes opgelost, spanplafond later dan afgesproken maar uiteindelijk toch strak en netjes afgeleverd. Onze dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“2e keer een badkamer”
Door Mélissa Smalbrugge op zaterdag 13 jan 2018 '18 | vestiging Almelo
Voor de 2de keer een badkamer gekocht bij Grando en super tevreden mee. Afspraken worden nagekomen en er werd goed geluisterd bij het opstellen van onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. vd Bosch op vrijdag 29 dec 2017 '17 | vestiging Almelo
We hebben een kleine badkamer renovatie gedaan. hierbij zijn wij goed geholpen met advies. ook gaven ze een ruime bedenktijd, om alles goed te overdenken. prima service. een goede afhandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Superteam”
Door Familie de Jonge Vriezenveen op donderdag 9 nov 2017 '17 | vestiging Almelo
Wij hebben een nieuwe badkamer uitgezocht en laten installeren.We zijn erg tevreden over het uitleg en adviezen maar ook over het plaatsen van de badkamer Alles geregeld binnen de tijd die de verkoper met ons heeft afgesproken Een superteam alles keurig op elkaar afgestemd Mei 2017
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamermeubel”
Door A. Bakhuis op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Ben erg vriendelijk en doeltreffend geholpen.

Aanvulling ontvangen 29 oktober 2017: Badkamermeubel ontvangen begin september.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door G.P.E van Oorschot op maandag 23 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Een badkamer (zeven jaar geleden een keuken) . Goede service en er wordt goed meegedacht met de klant (en zijn budget). Er wordt de tijd genomen om alles goed door te spreken. De afwerking is prima verlopen.
FOTO VAN G.P.E VAN OORSCHOT
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN FLAVE25
Mag ik vragen hoeveel u heeft betaald alleen voor de wastafel met grijze lades?
Reactie of foto toevoegen
“Installatie via zzp-er”
Door Smit op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Almelo
Vlotte verkoper maar vaag over kosten van de installatie. Er werd niet duidelijk gemaakt dat de installateur een zzp'er is die zijn eigen (hogere) facturen maakt. Dat vond ik heel vervelend. De wastafel was tijdens transport kapot gevallen en we wachten nu al 5 wk op de nieuwe. We worden slecht geïnformeerd over de stand van zaken. Nu hebben we een badkamer zonder wastafel en de verkoper weet niet wanneer geleverd wordt of waarom het zo lang duurt.
Reactie of foto toevoegen
“Positief over Grando Almelo”
Door Gerald op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Almelo
Goed geholpen, afspraken nagekomen. Idee is mogelijk om de montage in eigen hand te nemen. Over het algemeen levert dat waarschijnlijk minder communicatiestoornissen op tussen klant-leverancier-badkamermonteur. Overall: prima te spreken over de badkamer / toilet, zowel over Grando als (tot op heden) het montagebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (36 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (45 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (25 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (18 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (29 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (61 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (25 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (10 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (15 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (31 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (7 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (22 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (23 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (95 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (13 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (21 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (19 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (45 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (40 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (72 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (74 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (84 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (12 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (69 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (15 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (63 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (14 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (52 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (85 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (43 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (53 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (63 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (22 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (46 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (55 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle , Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.