Feedback
8,4

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1407 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren669 ervaringen
4 sterren540 ervaringen
3 sterren50 ervaringen
2 sterren47 ervaringen
1 ster86 ervaringen

Per vestiging:
“Showroomkeuken”
Door steven op zondag 18 nov 2018 '18 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een showroomkeuken gekocht bij Grando Naaldwijk. We zijn door Angie van Leeuwen super geholpen; persoonlijk en professioneel. Volop passie bovendien! Afspraken zijn goed nagekomen en er werd goed meegedacht op alle vlakken. De keuken is net geïnstalleerd, nog niet alle apparaten getest maar dat zal ongetwijfeld goed komen!
FOTO VAN STEVEN
Reactie of foto toevoegen
“Kant en klaar”
Door Jeroen op zaterdag 4 aug 2018 '18 | vestiging Naaldwijk
We hebben een keuken gekocht. Geholpen door Johan en geplaatst door Jim. Beide prima, meedenkend, keurig en vakkundige mensen. We zijn tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Bep van Rijswijk op vrijdag 20 jul 2018 '18 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een keuken gekocht, diverse keuken zaken af geweest en hier werden wij het prettigst geholpen, leuke interactie en wat ons betreft waar voor ons geld, zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke aanpak”
Door E. Carstens op woensdag 20 jun 2018 '18 | vestiging Naaldwijk
Heb een prachtige badkamer gekocht. De service voor, tijdens en na installatie was uitstekend waarbij goed werd meegedacht en gecommuniceerd. Ouderwets goede dienstverlening! Persoonlijke aanpak.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken aankoop”
Door Leny Dekkers van de Wetering op zaterdag 2 jun 2018 '18 | vestiging Naaldwijk
we hebben een nieuwe keuken gekocht bij dit bedrijf en zijn fantastisch geholpen. Tekeningen mee naar huis en daar de oude keuken inrichten op de tekening, om zo te ervaren of het zo echt is wat wij willen! Wijzigingen in onze voorkeur goed beargumenteren en ons daar idd mee geholpen te hebben door het op tekening te laten ervaren. Bij vragen konden wij bellen en indien nodig naar de vestiging voor een persoonlijk gesprek. Ook de trip naar Tilburg was geen overbodige geweest. Daar konden wij de voor ons geselecteerde natuurstenen aanrechtblad bekijken; wat een heel andere indruk geeft dan een stalen monster van 15x15 cm. Al met al heel fijn geadviseerd. nu mijn keuken al enkele weken staat ervaar ik zeker het gemak van de keuze die ons is geadviseerd. Johan bedankt voor het meedenken. Ad en Leny Dekkers
REACTIE VAN LENY DEKKERS VAN DE WETERING
prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Wandmeubel”
Door ChocoladeAtelier Onwijs Lekker op vrijdag 20 apr 2018 '18 | vestiging Naaldwijk
Grando Naaldwijk heeft voor ons een wandmeubel ontworpen en geplaatst. Zeer mooie uitstraling en perfecte plaatsing door topvakman. Johan bedankt voor je goede advies, ontwerp en perfecte montage.
FOTO VAN CHOCOLADEATELIER ONWIJS LEKKER
Design wandmeubel
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door R. de Rijke op vrijdag 13 apr 2018 '18 | vestiging Naaldwijk
Mooie keuken gekocht bij Grando Naaldwijk! Goede service en heerlijke koffie! Aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Service prima”
Door Wim en Ellen op vrijdag 6 apr 2018 '18 | vestiging Naaldwijk
We hebben recent een nieuwe keuken aangeschaft bij Grando Naaldwijk. Deze is ook door Grando geïnstalleerd. We hebben voor Grando Naaldwijk gekozen omdat de eerste ontvangst en uitleg zeer positief was. Ook het verdere offertetraject verliep positief. We kregen alle materiaal mee en hier konden rustig over nadenken. Ook tijdens en na de installatie was de service vanuit Grando prima.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanrader”
Door R.Krieger op woensdag 21 mrt 2018 '18 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Naaldwijk, en zijn hierbij zeer goed geholpen. Het personeel heeft verstand van zaken en is erg meedenkend. Voor elk probleempje wordt in het ontwerp een passende oplossing gezocht, en zelfs tijdens de montage werd er bij een kleine tegenslag meegedacht en goed gehandeld om ook dat op te lossen. Zeker een aanrader..!!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Saskia op zaterdag 17 mrt 2018 '18 | vestiging Naaldwijk
Aanlevering montagetekening leidde tot veel gehannes met de bouwer. Dat was voor ons lastig. Levering en montage gingen goed, enkele opleverpuntjes werden naderhand netjes verholpen. Johan en Werner komen erg kundig over. Zijn blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goede montage van de keuken”
Door W. Olsthoorn op dinsdag 13 mrt 2018 '18 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een keuken gekocht. Goed advies. Goede monteur voor de plaatsing en service erna ook ok.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen goed geadresseerd en opgelost”
Door Remko op dinsdag 30 jan 2018 '18 | vestiging Naaldwijk
De medewerkers van Grando Naaldwijk hebben ons uitstekend geholpen met het realiseren van onze keuken. Toen we de eerste keer de winkel binnenliepen, hadden ze eigenlijk geen tijd voor ons in verband met andere afspraken. Dat werd door Johan (de eigenaar) op een vriendelijke doch duidelijke wijze gezegd. Desalniettemin nam hij wel de tijd om ons even te woord te staan, een vervolgafspraak te maken en gelijk wat tips mee te geven als voorbereiding op het gesprek. Deze ervaring heeft ons doen besluiten om met Grando in zee te gaan. In het vervolgtraject van ontwerpen en realiseren van de keuken stonden ze altijd klaar en kwamen ze met goede adviezen. Rondom het plaatsen hadden we een vrij strakke planning omdat we zelf een aannemer ingeschakeld hadden. In goed overleg is alles op tijd geleverd en geïnstalleerd. Niet alles is helemaal vlekkeloos verlopen, maar de problemen die zich voordeden werden daarna goed geadresseerd en opgelost. Enig minpuntje in het hele verhaal vond ik dat Grando niet werkt met eigen monteurs, maar met zzp-ers die de keuken komen monteren. Dat was mij vooraf niet duidelijk en dat heb ik niet als prettig ervaren. Toch zou ik anderen deze winkel wel aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Willem en Cecile Boers op vrijdag 22 dec 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
In de winkel zijn wij vakkundig geholpen door Gaby! Ontzettend vriendelijk en niets was haar teveel! Ze dacht ook heel goed mee met ons. Ook het plaatsen van de keuken is keurig netjes gedaan door Werner! Onze complimenten! Een aanrader dus!
FOTO VAN WILLEM EN CECILE BOERS
Netjes geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Jacqueline Leune op dinsdag 14 nov 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Prima ervaring met Grando Naaldwijk. Angie en Johan hebben alles goed geregeld. Bijzonder goede service. Als we ergens tegenaan liepen, werd er direct een oplossing bedacht. Ook Jim, de monteur, draaide nergens zijn hand voor om. Ben erg blij met de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Bjorn op vrijdag 3 nov 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Mijn ervaring met Grando Naaldwijk is zeer positief. Gaby en Johan schetsen een reëel verhaal en komen met logische oplossingen. Ik ben gedurende het gehele proces perfect op de hoogte gehouden via telefoontjes en emails. OOk de daadwerkelijke aftersales is perfect. Ik kan iedereen Grando Naaldwijk aanraden. Had ik ze alleen maar eerder gevonden. Dat had mij wat nutteloze gesprekken bij concurrenten bespaard....
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door LB Kemp op woensdag 25 okt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Keuken is netjes geplaatst. Alles was duidelijk. Snelle en nette service. Goed geregeld. Het was echt allemaal Super
Reactie of foto toevoegen
“Geheel naar ons zin”
Door Menno Meijerink op zondag 22 okt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
We zijn geholpen door Gabi, een jonge accurate verkoopster, die op een professionele manier ons adviseerde. Door goede communicatie, waar tref je dit nog aan heden ten dage, een goed installatieteam, hebben we nu keuken geheel naar onze zin, dat een sieraad is in ons huis. Maar boven al, we staan weer met plezier te koken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. Neerscholten op vrijdag 20 okt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Wij zijn goed begeleidt en bij gestaan bij de keuze van de keuken. Goed advies en goede monteur!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door L v. Breugel op donderdag 19 okt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Goed geholpen en de plaatsing van de keuken door de monteur was super, aan te raden om daar een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Frank en Ellen op zondag 1 okt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Prima begeleiding en installatie van de renovatie keuken. Zeer tevreden klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goed”
Door Van Diemen op maandag 11 sep 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
bijzonder goed advies. Het personeel in zijn algemeenheid denkt mee wat de (on)mogelijkheden zijn. Ze nemen alle tijd daarvoor. Nadat wij enkele op en aanmerkingen hadden gemaakt, na plaatsing werd correct hier actie opgenomen .Wij hadden nimmer het gevoel dat zij na betaling ons zouden laten zitten.
Reactie of foto toevoegen
“Mooi werk”
Door J vd poll op maandag 11 sep 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Aardig geholpen...niet opdringerig goed geplaatst!mooi werk afveleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en snel”
Door Merode op zondag 16 jul 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Goed advies, snelle levering. Denken in oplossingen, waar nodig. Misschien iets meer tijd om technische zaken door te nemen, ter voorkoming van aanpassing met oplevering.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en vriendelijk”
Door Peter Stam op vrijdag 7 jul 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Zeer klantvriendelijk en service gericht. Prettige sfeer.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door René van Hulle op woensdag 28 jun 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Vriendelijk geholpen bij de verkoop, maar zeker ook in het proces dat volgde. Bovendien zeer kundig advies gehad in de showroom en een goede monteur om de keuken te installeren. Van alles dat is gebeurd rondom mijn nieuwbouwwoning ben ik het meest tevreden over de service die is geleverd door Grando Naaldwijk.
FOTO VAN RENÉ VAN HULLE
Keuken voor nieuwbouwwoning
Reactie of foto toevoegen
“Een dijk aan expertise”
Door Gea van Gaalen op maandag 19 jun 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Zeer professioneel, uitermate vriendelijk, meedenken, een dijk aan expertise en afspraken nakomen! Bij plaatsing klopte alles en monteurs gingen niet eerder weg voordat alles op z'n plek stond, zelfs op vrijdagmiddag/avond ;-)
FOTO VAN GEA VAN GAALEN
Reactie of foto toevoegen
“Ging uiteindelijk goed”
Door Monique Vastenburg op donderdag 15 jun 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Levering en montage ging uiteindelijk goed. Keukenwerkblad levering met heel veel moeite toch in de woning geplaatst (door enorme inzet van filiaalmanager) Spoelbak was beschadigt bij aflevering maar door goede service nu genieten van mijn nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden mee”
Door Familie A.Tanke op vrijdag 9 jun 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Door de heer Hofman zijn wij uitstekend geholpen met deskundig advies en prima service. Onze greeploze hoogglans Hacker-keuken, is geplaatst door Werner, 'n vakman met oplossingen betreffende de montage. Tevens een draadloos Led-verlichtingsadvies gekregen wat ons in z'n totaliteit elke dag weer blij maakt. de nazorg was goed, echt een aanrader Grando-Naaldwijk, Heel erg tevreden mee.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Overdevest Lelijveld op dinsdag 16 mei 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken. Doormiddel van twee intensieve gesprekken met de ondernemer zijn we gekomen tot een prachtig resultaat. Al gauw was het vertrouwen daar.Uit zijn ervaring kon hij ons veel praktische ideeen geven. Er was ook veel aandacht voor details. Prettig om via het beeldscherm ook de sfeer vd keuken in te schatten en alsnog veranderingen aan te kunnen brengen. Ook na de aankoop is er via de mail nog meerdere keren duidelijkheid gegeven en overleg geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Linda Rensen op woensdag 10 mei 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Op internet gezocht naar een bedrijf om mijn keuken te renoveren dit werd grando keukens in Naaldwijk. Goed geholpen door verkoopster Angie met het uitzoeken van nieuwe inbouwapparatuur,werkblad,achterwand en groepjes.Het inmeten werd gedaan door eigenaar Johan. Na montering nog een aanpassing gedaan,werd nog gebeld door Johan of ik tevreden was.Goede service,ik ben erg blij met het eindresultaat .
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door C. van Deel op maandag 8 mei 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Goed advies met ruimte voor eigen wensen. En ondanks dat de levering pas 1 jaar later was vanwege de nieuwbouw, raakten wij niet uit beeld. Bij het leveren van de onderdelen ontbrak de vaatwasser maar hierin nam de monteur zelf het op zich om dit in orde te maken.
Reactie of foto toevoegen
“We kunnen het iedereen aanraden”
Door Boekestijn op vrijdag 31 mrt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Wij zijn heel fijn en vakkundig geholpen. De verkoper had heel veel kennis van zaken en luisterde goed naar onze wensen. Wij zijn heel tevreden over de aankoop en de service aan ons verleend. Wij kunnen het iedereen aanraden om bij Grando Naaldwijk een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Service blijft”
Door Dieny op woensdag 8 mrt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Prima ervaring met dit filiaal. Is alweer aantal jaar geleden maar nu nog steeds is de service perfect. Tijdens het plaatsen wel een paar tegenvallers( hoor je vaker met plaatsen nieuwe keuken) maar dit wordt uitstekend opgelost. Voor een nieuwe keuken/ badkamer zal ik weer hier naartoe gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig uitgevoerd”
Door Anja Storm op vrijdag 3 mrt 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
Via internet hebben wij gezocht naar een bedrijf die bij onze keuken nieuwe deuren verkocht en kon plaatsen. Zo is Grando keukens bij ons in beeld gekomen. Een voordeel ook dicht in de buurt. Wij zijn er zeer prettig geholpen. Wij hebben bij Grando keukens nieuwe deuren en scharnieren voor onze keuken gekocht. De keuken ziet er weer als nieuw uit. Het plaatsen van de deuren is heel goed gelukt en zeer vakkundig uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Michael op vrijdag 13 jan 2017 '17 | vestiging Naaldwijk
We zijn goed ontvangen en geholpen in de winkel (Grando Naaldwijk). Vriendelijk personeel. De adviseur is met goede ideeën gekomen om van de kleine ruimte die beschikbaar is een mooi ontwerp te maken voor de keuken! Op advies zijn we later nog terug gekomen om de punten op de i te zetten zoals de kleuren, weekblad en frontjes.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken wat punten voor bij de montage”
Door Patrick Cancedda op maandag 19 dec 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Goede, mooie keuken, alleen montage laat nog wat punten vallen. Keuze van monteur is van belang in deze. Het ontwerp, materiaal en apparaat keuze verliep goed, alleen de mogelijkheden bij afwijkingen van de maatvoeringen in de werkelijke situatie is (blijkt achteraf) toch onvoldoende besproken.
FOTO VAN PATRICK CANCEDDA
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geduldig en vriendelijk geholpen”
Door Thora Gossen op maandag 28 nov 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Geholpen door Angie van Grando Naaldwijk, was het helemaal niet meer eng om in mijn eentje een (deel van de) keuken te kopen! Geduldig en vriendelijk heeft ze me geholpen. Daarna netjes op de hoogte gehouden en alles is precies zo verkopen als mij vantevoren uitgelegd was!
Reactie of foto toevoegen
“Ga naar Grando Naaldwijk”
Door Fam. Scholtes op dinsdag 25 okt 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Wat bij andere keukenzaken niet gerealiseerd kon worden wat we graag wilden, kon dat bij Johan wel. Met persoonlijke aandacht, goed te luisteren naar onze wensen en goed geïnformeerd en geadviseerd ontstond onze keuken. Ook de kleine opleverpunten worden netjes opgelost. Voor diegene die toe zijn aan een nieuwe keuken, stap bij Grando Naaldwijk naar binnen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content met resultaat”
Door Fam. van Straten op dinsdag 11 okt 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Onze nieuwe open keuken was onderdeel van een grotere interieurverandering. Bij Grando Naaldwijk hebben we ruimschoots de tijd en gelegenheid gekregen om alles op elkaar af te stemmen voordat we onze definitieve keuze hebben gemaakt. Ook werd op ons verzoek door de heer De Vries en de heer Hofman op een prettige manier meegedacht hoe de keuken en de rest van ons interieur op elkaar af te stemmen waarbij zij zich goed in onze wensen konden verplaatsen. We zijn uiterst tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“We genieten elke dag”
Door Familie Zwinkels op vrijdag 30 sep 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
In goede sfeer en met persoonlijke aandacht is met precisie geschaafd aan het keukenontwerp (als was het hun eigen keuken). Wat is er goed meegedacht over het benutten van de ruimte, de plaatsing van apparatuur en hoe binnen het beschikbare budget te blijven! De 3D-tekening geeft waarheidsgetrouw weer hoe het gaat worden. We genieten elke dag van het eindresultaat en bevelen vrienden en bekenden Grando Naaldwijk van harte aan!
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt prima”
Door Wim en Elly Rotteveel op vrijdag 23 sep 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Wij hebbben een keuken gekocht en zijn uitstekend geadviseerd door de heer Hofman. De manier waarop hij ons liet nadenken over de indeling van de keuken en de suggesties die hij aan de hand deed, hebben wij als zeer prettig ervaren. De keuken is al enige tijd geleden geleverd en bevalt prima.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Fam. Verweij op zaterdag 17 sep 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Bij Grando Naaldwijk zijn wij erg goed en vriendelijk geholpen door Johan. Er wordt goed mee gedacht om passende oplossingen te zoeken binnen het gestelde budget. De monteur, Werner, is een vakman. Kortom, top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Trots op het resultaat”
Door FCM Touw op donderdag 1 sep 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
We hebben tot volle tevredenheid,een keuken gekocht bij Grando in Naaldwijk. We zijn zeer goed, vriendelijk en correct geholpen. Er werd goed naar ons geluisterd en steeds met ons overlegd. Het resultaat is geheel naar onze zin en wij zijn trots op dat resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door B.C.N.Hogenboom op zondag 31 jul 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Altijd vriendelijke mensen. Goede voorlichting. De afspraken worden echt nagekomen. En ze doen alles wat mogelijk is om tot gerichte oplossingen voor je te komen. Volgende keer beslist weer Grando Naalwijk!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Gerrit op zondag 5 jun 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Zeer klantvriendelijk, goede service en kennis van zaken. Wij zijn zeer goed geholpen en zouden nogmaals een keuken kopen bij Grando in Naaldwijk.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Celma Prins op maandag 30 mei 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Prettig contact en goede service. Wil een goed eindproduct opleveren. En is bereid mee te denken. Dus ook na levering nog bereikbaar voor eventuele opmerkingen/klachten en eventuele aanpassingen. Blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door G.Rasenberg op zaterdag 21 mei 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Naaldwijk. Mooie showroom. Geweldige service. Fijne monteur. Alles prima geregeld. Het is echt een aanrader. Binnenkort komen hier ook badkamers. Dan ga ik zeker nog even kijken.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal happy”
Door Ted & Melanie Schuurmans op zaterdag 30 apr 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Met Johan op sinterklaasavond tot 22.30 (!!!!) aan tafel in vestiging Naaldwijk aan tafel gezeten,om dan uiteindelijk de keuken aan te schaffen dankzij het meedenken van wat onze wensen waren,en daarbovenop nog diverse positieve veranderingen aanbrengen. Met Werner als keukenmonteur hadden wel helemaal een lot uit de loterij! We zijn helemaal happy met onze keuken make over
FOTO VAN TED & MELANIE SCHUURMANS
Helemaal happy met onze keuken make over
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Hans & Judith van der Knaap op maandag 25 apr 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
4,5 jaar geleden hebben wij advies gevraagd bij Johan van Grando voor een keuken in onze jaren 30 woning. Omdat we zeer specifieke wensen hadden over de indeling waren er vele obstakels. Die hebben we in goed overleg allemaal op weten te lossen met als resultaat de keuken, die wij voor ogen hadden. In de stijl van ons huis en tot in de puntjes uitgevoerd. Na 4,5 jaar ook nog een kleine reparatie als service gekregen. Helemaal TOP!!
Reactie of foto toevoegen
“Super service gehad”
Door Paul en Lisanne op dinsdag 12 apr 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
Na verschillende keukenzaken te hebben bezocht en verscheidene ontwerpen te hebben opgevraagd zijn wij bij Grando Naaldwijk geslaagd. Johan heeft ons zeer goed geadviseerd en een mooi en praktisch ontwerp gemaakt passend bij al onze eisen en wensen. Ook na plaatsing staat Johan voor je klaar als je vragen hebt of als hij je ergens mee kan helpen. Super service!
Reactie of foto toevoegen
“Goede indruk”
Door Jeanne van der Valk-van den Bergt op vrijdag 18 mrt 2016 '16 | vestiging Naaldwijk
De eerste indruk was perfect! Er werd goed rekening gehouden met m'n wensen. De bezorging van de keuken was netjes op tijd en keurig in orde. De monteur belde netjes van te voren om de situatie te bekijken, was ook keurig op tijd om de keuken te plaatsen en deed zijn werk prima. Nam ook alle verpakkingsmateriaal mee. Als laatste is een magnetron door Grando besteld en die moet nog geplaats worden. Alles is netjes op papier gezet zodat ik altijd kon zien of het juiste materiaal geleverd is.
Reactie of foto toevoegen
“Keurige oplossingen bij storingen”
Door Arjan op zaterdag 26 dec 2015 '15 | vestiging Naaldwijk
In 2012 hebben wij onze keuken gekocht, dus alweer even geleden. Destijds werd er zeer goed meegedacht, goede tips gegeven om vervolgens een aangepaste tekening op schaal te maken. We zijn ook bij andere bedrijven geweest, maar merkten dat die snel een keuken wilden verkopen. De vriendelijkheid, deskundigheid en betrouwbaarheid gaven de doorslag. Bij de betrouwbaarheid speelde ook de vijf jaar garantie zeker een rol. Eind 2014 hebben een storing gehad met ons afwasmachine, maar dit is keurig opgelost binnen de garantie. Recent hebben ze ook enkele panelen vervangen en ook dit is weer keurig opgelost! Helemaal top!
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Arjan, Bedankt voor het delen van uw ervaring over Grando Naaldwijk. We proberen het voor de klant altijd zo goed mogelijk op te lossen en vinden het daarom ook fijn dit terug te lezen op deze website! Dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak”
Door Jos van Holsteijn op zondag 15 nov 2015 '15 | vestiging Naaldwijk
Geweldige ervaring bij het tot stand komen van de overeenkomst bij de aankoop van de keuken. Geen enkele druk om te beslissen en wij waren niet gemakkelijk omdat mijn vrouw wist wat ze perse niet wilde en ik door mijn werk wist wat er mogelijk was. We zijn pas na 6x bezoek aan showroom waarbij telkens andere inzichten en wijzigingen, van onze zijde, tot overeenstemming gekomen. We zijn zelfs met onze huidige kook en bak spullen in de showroom geweest om te passen. Ook de afspraken over plaatsen werden goed nagekomen. Werner, die de keuken plaatste was ook een pietje precies en ging graag mee in de ideeën en werkte netjes en volgens afspraak.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Jos, Wat fijn om te horen dat alle zo naar wens is verlopen! Er bedankt voor het delen van uw ervaring en we wensen u heel veel kookplezier in uw nieuwe Grando Keuken! Vriendelijke groet, Grando Keukens & Bad
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Fam. Grootscholten op vrijdag 6 nov 2015 '15 | vestiging Naaldwijk
Onlangs een keuken aangeschaft bij Grando Naaldwijk. Zeer goed geholpen, ze dachten fijn mee met onze wensen waardoor er een prachtig eindresultaat geleverd werd. Alles is keurig op tijd geleverd en perfect geïnstalleerd door een echte vakman die de tijd ervoor nam. Oftewel: perfect!
FOTO VAN FAM. GROOTSCHOLTEN
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door F.J. de Voeght op donderdag 5 nov 2015 '15 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben bij Grando Naaldwijk een vaatwasser gekocht, wij zijn heel correct geholpen en de vaatwasser is keurig geinstalleerd. Wij hadden onze keuken ook al gekocht bij Grando een aantal jaren geleden. Wij zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Echt klasse”
Door Aad Scheffers op donderdag 5 nov 2015 '15 | vestiging Naaldwijk
Bij Grando Naaldwijk enorm fijn geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Er werd heel goed geluisterd naar onze wensen en die werden perfect omgezet in het keukenplaatje wat wij in gedachten hadden.
Ook het snelle leveren en perfect montage maakt dat wij Grando Naaldwijk bij iedereen graag aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Apparaten”
Door Raymond van Holstein op zaterdag 31 okt 2015 '15 | vestiging Naaldwijk
We hebben bij Grando keukens onze vaatwasser en onze inductiekookplaat gekocht. Het advies dat we kregen en de service die ze bieden zijn super. Ze nemen alle tijd voor hun klanten en ook na de aankopen kan je altijd blijvende service verwachten.
Reactie of foto toevoegen
“Appeltaart”
Door Ronald op vrijdag 30 okt 2015 '15 | vestiging Naaldwijk
Super begeleiding. Ook een zeer moeilijke wens in gelijkheid van kleuren en hout lijnen hebben ze voor ons voor elkaar gekregen door volhardendheid hun leveranciers. Onze wensen zijn goed behartigd. De monteur die de keuken plaatste was netjes op tijd en leverden zeer net werk. Kortom super. We haden een appeltaart beloofd als Ales goed zou gaan. Ik heb een Appeltaart gebakken en gebracht.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Myrte Janse op vrijdag 30 okt 2015 '15 | vestiging Naaldwijk
Binnen twee jaar twee keer een keuken gekocht bij Johan Hofman van Grando Naaldwijk en twee keer een succes! Johan denkt mee bij het ontwerp en zoekt altijd naar een optimale oplossing, ook binnen een beperkt budget. Als er tijdens het plaatsen nieuwe uitdagingen boven komen, wordt er adequaat gereageerd en even enthousiast naar een passende oplossing gezocht, met daarbij de complimenten aan VETEC keukenmontage! Ook de aftersales is dik in orde, even een belletje en het wordt geregeld. Voor de volgende keuken kom ik weer bij Grando Naaldwijk langs!
FOTO VAN MYRTE JANSE
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door A.van der Zwan op woensdag 28 okt 2015 '15 | vestiging Naaldwijk
Keuken besteld bij vestiging Naaldwijk. Deze tot volle tevreden afgeleverd en geplaatst. Na 4 maanden gebruik is keuken nogmaals afgesteld. Goede service, de eigenaar van de zaak kwam nog even langs of alles in orde was.
Reactie of foto toevoegen
“Zaken goed opgelost”
Door Sander op vrijdag 9 okt 2015 '15 | vestiging Naaldwijk
Heb 2 jaar geleden een keuken gekocht met alle apparatuur. Nu schijnt het dat er bij een keuken bestellen altijd wat fout gaat. En bij ons werden de muurkasten in een verkeerde kleur geleverd. Dit werd door Naaldwijk goed opgelost. De monteur die de keukens is een pietje precies, dat kon ik erg waarderen. Hij rende niet in 1 dag het huis uit en maakte het tot het laatste schroefje af. Tijdens de montage heeft de eigenaar een plank vervangen die door het stucen te kort was. Nu na 2 jaar hebben ze van 1 la het het loopwerk vervangen. Alles zonder slag of stoot. Ik zou er zo weer een keuken kopen.
FOTO VAN SANDER
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Yvonne van Schaik op zaterdag 5 sep 2015 '15 | vestiging Naaldwijk
Zeer goede service renovatie keuken geplaatst door werner kuhlman top gedaan! En zeer vakkundig echt vakwerk! Prima bedrijf we komen hier zeker terug! Zeer tevreden! Hopen dat ze gauw ook badkamers gaan doen
Reactie of foto toevoegen
“Erg enthousiast”
Door Familie Bouzidi op vrijdag 10 jul 2015 '15 | vestiging Naaldwijk
Wij hebben onlangs een keuken gekocht bij Grando Naaldwijk en zijn hier erg gelukkig mee. Voor onze nieuwe keuken hebben we ons goed georiënteerd op de markt en zijn bij diverse zaken geweest. Grando Naaldwijk beschikt alle kwaliteiten die je zoekt. Top kwaliteit, verschillende designs en zeker niet onbelangrijk, klantvriendelijkheid van de medewerkers. Vooral dhr. Johan Hofman, heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en denkt altijd met je mee. Als je op zoek bent naar kwaliteit en goede service, dan zit je bij Grando Naaldwijk op het juiste adres. Wij zijn laaiend enthousiast!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermaterialen”
Door Frank K op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Almelo
Grando Almelo: Jan heeft iets meer dan 2 jaar geleden materiaal geleverd voor onze nieuwe badkamer. Jan gaf hier uitstekend advies in en een goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel. De verbouwing hier van hebben wij zelf uitgevoerd en duurde iets langer dan verwacht. Na anderhalf jaar hadden wij een probleem met onze thermostaat. Jan heeft dit snel en netjes opgelost. Niets anders dan lof voor deze zaak en Jan! Ik zou zeker weer in de toekomst zaken doen met Grando Almelo Jan. Jan bedankt! M.v.g Frank
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Wanda Koetsier op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
wij hebben een badkamer gekocht. Het wordt inmiddels erg mooi. Er is wel iets langer over gedaan, dan wij verwacht hadden. Maar het resultaat is er dan ook naar. Het wordt erg mooi. Wij hebben jaren gewacht op dit moment, dus maakt het ons niet uit hoe lang er aan gewerkt wordt. Want we zien hoe het elke keer mooier en mooier wordt. Beter de tijd nemen, dan het af raffelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Murat Tanyeli op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer meubels gekocht goed advies en snelle levering. Verkoper heeft ons super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Miriam op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Almelo
We hebben een mooie badkamer gekocht die aan alle wensen voldoet in een kleine ruimte. We zijn super geholpen en geadviseerd!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Christa Körmeling op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Almelo
Bij Grando alleen badkamer meubels gekocht. Badkamer ging verder via projectbouw. Supergoed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken. Ik wilde een andere fonteinkraan dan die bij de set hoorde. Deze hadden ze niet zelf in het assortiment, maar dat was geen probleem, zij bestelden het! Ook toen ik erachter kwam dat mijn douchedeur (via de projectbouw) waarschijnlijk niet volledig open kon omdat deze tegen de wastafel aan kwam werd er meegedacht en meegekeken. Er werd zelfs een 3D animatie gemaakt om te kijken hoe ver de deur open kon. Kortom: niet eens een hele badkamer gekocht, alleen maar meubels, maar een super goede service!!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Kees Verwoert op vrijdag 25 mei 2018 '18 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht in Almelo, deze zou in week 9 geplaatst worden maar dat werd week 19, uiteindelijk hebben wij 4 weken in de rommel gezeten, monteur was zeer kundig, maar moest vaak bellen met grando omdat zaken niet klopten ... uiteindelijk hebben we wel een mooie badkamer, en daar gaat het toch om.
REACTIE VAN VERWOERT
Impressie van onze badkamer :-)
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Marita Maas op zondag 18 mrt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht, vriendelijk en meedenkend personeel. Niet opdringerig en no nonsens. Plaatsing vlot en vakkundig, tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door E. Strunk op vrijdag 2 feb 2018 '18 | vestiging Almelo
Ze denken overal in mee, tegelzetter merkte foutje op, filiaaleigenaar heeft het netjes opgelost, spanplafond later dan afgesproken maar uiteindelijk toch strak en netjes afgeleverd. Onze dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“2e keer een badkamer”
Door Mélissa Smalbrugge op zaterdag 13 jan 2018 '18 | vestiging Almelo
Voor de 2de keer een badkamer gekocht bij Grando en super tevreden mee. Afspraken worden nagekomen en er werd goed geluisterd bij het opstellen van onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. vd Bosch op vrijdag 29 dec 2017 '17 | vestiging Almelo
We hebben een kleine badkamer renovatie gedaan. hierbij zijn wij goed geholpen met advies. ook gaven ze een ruime bedenktijd, om alles goed te overdenken. prima service. een goede afhandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Superteam”
Door Familie de Jonge Vriezenveen op donderdag 9 nov 2017 '17 | vestiging Almelo
Wij hebben een nieuwe badkamer uitgezocht en laten installeren.We zijn erg tevreden over het uitleg en adviezen maar ook over het plaatsen van de badkamer Alles geregeld binnen de tijd die de verkoper met ons heeft afgesproken Een superteam alles keurig op elkaar afgestemd Mei 2017
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamermeubel”
Door A. Bakhuis op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Ben erg vriendelijk en doeltreffend geholpen.

Aanvulling ontvangen 29 oktober 2017: Badkamermeubel ontvangen begin september.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door G.P.E van Oorschot op maandag 23 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Een badkamer (zeven jaar geleden een keuken) . Goede service en er wordt goed meegedacht met de klant (en zijn budget). Er wordt de tijd genomen om alles goed door te spreken. De afwerking is prima verlopen.
FOTO VAN G.P.E VAN OORSCHOT
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN FLAVE25
Mag ik vragen hoeveel u heeft betaald alleen voor de wastafel met grijze lades?
Reactie of foto toevoegen
“Installatie via zzp-er”
Door Smit op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Almelo
Vlotte verkoper maar vaag over kosten van de installatie. Er werd niet duidelijk gemaakt dat de installateur een zzp'er is die zijn eigen (hogere) facturen maakt. Dat vond ik heel vervelend. De wastafel was tijdens transport kapot gevallen en we wachten nu al 5 wk op de nieuwe. We worden slecht geïnformeerd over de stand van zaken. Nu hebben we een badkamer zonder wastafel en de verkoper weet niet wanneer geleverd wordt of waarom het zo lang duurt.
Reactie of foto toevoegen
“Positief over Grando Almelo”
Door Gerald op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Almelo
Goed geholpen, afspraken nagekomen. Idee is mogelijk om de montage in eigen hand te nemen. Over het algemeen levert dat waarschijnlijk minder communicatiestoornissen op tussen klant-leverancier-badkamermonteur. Overall: prima te spreken over de badkamer / toilet, zowel over Grando als (tot op heden) het montagebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossingen”
Door rob op zondag 28 mei 2017 '17 | vestiging Almelo
Mooie showroom met heel veel keuze , men heeft er goede kennis van zake , goed advies, men neemt de tijd voor je,komt met goede oplossingen waar je soms zelf niet aan denkt. Grote keuze ,scherpe prijzen!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Schreur op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Almelo
Zeer plezierig van begin tot eind. Zelfs eerst kennis gemaakt met de tegelzetter en monteur. Ter plekke de mogelijkheden besproken. Hiervoor onze hartelijke dank. De adviseur was erg deskundig en gaf goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door G. kruize op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Almelo
Alles wat van tevoren was afgesproken is nagekomen en geleverd. Tevens waren wij zeer tevreden over de werkzaamheden, die de mensen hebben uitgevoerd. Top!!! Er werd netjes gewerkt en alles wat er verwijderd was, werd ook volgens afspraak meegenomen. Dus geen troep achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Familie Wigbold op zondag 27 nov 2016 '16 | vestiging Almelo
Bij vestiging Almelo werden we bij de aankoop van een badkamer door de adviseur uitstekend geholpen. Ook werd er prima meegedacht voor een oplossing voor een vervangende mobiele doucheruimte voor de periode dat de verbouwing duurde. We zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen”
Door Wilma op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Almelo
Super Mooie badkamer uit gezocht bij Grando. Waar wij vriendelijk zijn ontvangen en goed werden geholpen. Het personeel wisten waar ze over praten. En gaven onze goede adviezen. Wij zijn tevreden. :)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service gehad met badkamer”
Door Scheurink op woensdag 27 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Zeer goede service, wensen worden vertaald in een mooie 3D schets en er wordt duidelijk aangegeven wat wel en wat niet kan. Zeer te vreden. Ook de installatie was perfect. Zeer kundig en net afgeleverd via Hauptmeijer Bouw&Verbouw binnen de afgesproken termijn! Ik kom hier zeker weer!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door J.Kastenberg op vrijdag 22 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Prima geholpen bij het uitzoeken van badkamer en toilet. De montage is door uitstekende vakmensen gedaan. Het enigste puntje van kritiek is dat de toiletaccessoires nog niet zijn geleverd. Ik ga er wel vanuit dat deze accessoires snel worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Veel spijt”
Door Juliana Ruparelia op donderdag 21 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Erg slecht. Ik ben zeer ontevreden over hoe de zaken zijn verlopen. De monteur heeft tot 2 keer toe ruzie gemaakt en is kwaad weggelopen. Na het infrezen van leidingen in de muur had ik een scheur in mijn slaapkamer muur die werd ontkend. De hele afwikkeling hiervan is erg naar verlopen. Daarnaast is mijn rolgordijn vies gemaakt en zitten er kitranden bij het toilet onder de rode vlekken van het stof na het boren die je er niet meer uitkrijgt, is er niet gekit bij de toiletpot en wastafel in het kader "dit doen we nooit" (had binnen 2 maand al gele randen!), is de douche cabine niet op de juiste plek gemonteerd waardoor er een afloop is naast de cabine, is de zijspiegel na 1 dag van de muur gevallen en nog steeds niet vervangen, is een handdoekrek waarvoor betaald is, na 2 maanden nog steeds niet geleverd, zijn de tegelnaden bij het bad te triest om aan te zien dat ik hier plinten moet gaan bevestigen, heb ik olie vlekken op mijn oprit van de lekkende auto van de monteur die niet worden verwijderd. Ik krijg ook volledige radiostilte van de vestiging etc. etc. De hele gang van zaken is uitermate triest. Ik zal deze vestiging zeker niet aanraden. Verkopen kunnen ze goed maar service verlenen en klachten oplossen is erg ver te zoeken helaas. Heb erg veel spijt van deze (mis)koop!
REACTIE VAN BOB BOLMEIJER
Zoals met u besproken gaat het hoofdkantoor deze zaak op zich nemen en komen wij spoedig met de oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Robin Hof op vrijdag 20 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Grando heeft een mooie badkamer en 2 toiletten opgeleverd. Geïnstalleerd door mensen met kennis van het vak. Minpunt was dat de plaatsing 3 weken in beslag nam omdat er een artikel niet tijdig geleverd werd terwijl de installatiedatum al 3 maanden bekend was.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Paul Bekhuis op zondag 15 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Mijn ervaring met vestiging Almelo was zeer goed. Vakkundige mensen ook tijdens de uitvoering. Ruime aandacht bij het uitzoeken van tegelwerk en sanitair. Ze maken gebruik van de juiste animatie 3D. Dit geeft veel inzicht in beleving.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig zaken doen”
Door Hetty Meintema op zaterdag 7 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht. Grando Almelo hebben wij ervaren als prettig zaken doen. Ze namen de tijd, gaven goed advies en de mannen die het geplaatst hebben zijn toppers!! Ik zou dit bedrijf aanraden bij vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle oplossing bij problemen”
Door Linda op vrijdag 22 jan 2016 '16 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht. Perfect geholpen door adviseur en komen afspraken goed na. Eventuele problemen worden snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed verlopen”
Door BertJosé op zaterdag 9 jan 2016 '16 | vestiging Almelo
Alles is super goed verlopen volgens planning en volgens afspraak. Een erg prettige verkoper. Staat open voor alle suggesties. Ook de monteurs waren erg vriendelijk en zeer bekwaam. Wij zijn zeer tevreden!
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Goed om te horen. Bedankt dat u uw ervaring op deze website wilt delen. We zullen de complimenten doorgeven aan de vestiging in Almelo!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door JC Vandongen op vrijdag 11 dec 2015 '15 | vestiging Almelo
Wij zijn erg tevreden over het advies en plaatsing van onze nieuwe badkamer . de heer jan wolterink heeft ons erg geholpen met het uitzoeken van nieuwe tegels en apparatuur van onze nieuwe badkamer. Het team dat alles gerealiseerd heeft ,heeft uitstekend werk geleverd.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen heer/mevrouw van Dongen. We vinden het altijd fijn als er een reactie wordt geplaatst, positief of negatief. Deze positieve reactie zal Dhr. Wolterink zeker kunnen waarderen. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Marco op vrijdag 27 nov 2015 '15 | vestiging Almelo
We hebben een badkamer gekocht bij Grando in Almelo. We hierbij uitstekend geholpen met de keuze, Daarbij was de prijs ook goed. Erg tevreden over de service en het nakomen van de gemaakte afspraken.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Hoi Marco, Bedankt voor het delen van deze ervaring, we zullen de vestiging in Almelo op de hoogte stellen van uw enthousiasme. Veel plezier met uw nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en betrouwbaar”
Door Pen, M. op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Almelo
Badkamer geinstalleerd in september 2015. Het ontwerp is aan de adviseur voorgelegd. Deze heeft goed meegedacht om deze verder te perfectioneren. Doet zaken met vriendelijke betrouwbare vakmensen (zzp'ers). Badkamer gereed binnen de afgesproken tijd (14 dagen).
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Ine van der Wal op vrijdag 18 sep 2015 '15 | vestiging Almelo
Zowel bij het ontwerp van mijn badkamer als het bewaken van mijn budget uitstekend geholpen door Jan in Almelo. Vriendelijk telefonisch en schriftelijk contact, afspraken werden nagekomen en een (fabrieks) klacht werd uitstekend opgelost. Grando Almelo kan ik van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annemarie Dofferhoff op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Almelo
Wij hebben bij Grando Almelo een badkamer gekocht. Alle lof voor Jan Wolterink en zijn installatieteam. Tijdens de orientatie fase veel goede tips van Jan gehad. De sloop van de oude badkamer en installatie van de nieuwe badkamer zijn prima verlopen. Paar kleine probleempjes die direct opgelost werden. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door P.P. Norder op vrijdag 24 jul 2015 '15 | vestiging Almelo
We zochten een nieuwe badkamer en een nieuw toilet en wilden dit in dezelfde stijl hebben. Een goed meedenkende verkoopadviseur (de ondernemer zelf) die alle tijd nam om uitgebreid de wensen te bespreken maakte dat we hier slaagden. Mogelijke knelpunten werden tijdig gesignaleerd en besproken waarna prima alternatieven worden aangedragen.
Reactie of foto toevoegen
“Content!”
Door Dam op dinsdag 16 jun 2015 '15 | vestiging Almelo
Dag Jan Wolterink, Hier bij een bedankje van ons uit Leeuwarden. We zijn Super content met de badkamer en het geheel. Zeer goed geholpen door je, en vooral door de gene die het allemaal monteerde, petje af voor hem,(Allin)
Met vriendelijke groet, en als je in de buurt bent hebben wij ook koffie voor je. Good goan. Harry en Hilde.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door Avci op woensdag 10 jun 2015 '15 | vestiging Almelo
Samen met mijn vrouw zijn we vooraf getipt door vrienden op het Grando filiaal te Almelo. Daar bleek een zeer vriendelijke & behulpzame vestigingsmanager te zitten, die je vakkundig advies op maat gaf. Achteraf kunnen we dit alleen maar beamen; we zijn uitstekend op onze wenken bediend en hebben een prachtige badkamer aangeschaft. Hartelijk dank, Jan! Onze badkamer is al geleverd naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Dennis op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben hier een keuken gekocht met kookeiland. De medewerkers hebben ons heel goed geholpen en mee gedacht, om een hele mooie keuken te realiseren. De afspraken werden goed nagekomen en alles was op tijd geleverd.
FOTO VAN DENNIS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (36 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (45 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (25 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (18 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (29 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (61 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (25 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (10 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (15 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (31 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (7 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (22 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (23 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (95 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (13 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (21 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (19 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (45 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (40 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (72 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (74 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (84 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (12 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (69 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (15 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (63 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (14 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (52 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (85 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (43 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (53 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (63 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (22 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (46 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (55 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle , Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.