Feedback
8,4

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1407 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren669 ervaringen
4 sterren540 ervaringen
3 sterren50 ervaringen
2 sterren47 ervaringen
1 ster86 ervaringen

Per vestiging:
“Bijkeuken”
Door Ingrid Boeve op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Epe
Bijkeuken, Grando Epe is een aanrader, vriendelijke medewerkers met kennis van zaken.

Aanvulling ontvangen op 9 oktober 2018: De keuken is reeds geplaatst. Dit is allemaal naar wens verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door rrorije op dinsdag 24 jul 2018 '18 | vestiging Epe
we hebben een keuken gekocht in epe. we zijn goed geïnformeerd en klant vriendelijk bij montage van de keuken vakmanschap alles netjes afgewerkt we zijn echt zeer tevreden en raad ook andere mensen grando te bezoeken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Eefje de Weerdt op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Epe
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in Epe. wij zijn goed geholpen met goede adviezen. Prettige monteur gehad met veel kennis en die vooral met je meedenkt en de juiste adviezen geeft.
FOTO VAN EEFJE
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed”
Door Jenneke Smit op vrijdag 8 jun 2018 '18 | vestiging Epe
We hebben een keuken gekocht, we zijn zeer prettig en deskundig geholpen en... bij aflevering was alles goed!
Reactie of foto toevoegen
“Toilet en badkamer”
Door GJ Brummel op vrijdag 11 mei 2018 '18 | vestiging Epe
Wij hebben in eerste instantie onze toiletruimte volledig laten renoveren. Toen wij zagen hoe netjes dit geworden was, hebben we besloten om de badkamer in dezelfde modernere stijl te laten doen door Grando. Alles is keurig in orde gemaakt door een vriendelijke vakman.
Reactie of foto toevoegen
“Denken mee”
Door Mulder op donderdag 4 jan 2018 '18 | vestiging Epe
Prima winkel, Denken met je mee, ook over meerwerk aanpassingen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Beekman op vrijdag 22 dec 2017 '17 | vestiging Epe
Prachtige keuken, na wat probleempjes alles toch goed opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde ervaring”
Door Harry Leerkes/Wilma Baltus op zaterdag 21 okt 2017 '17 | vestiging Epe
Mooie keuken, goed advies, compleet geleverd en prima en vakkundig geïnstalleerd maar zeer, zeer slechte service!
Reactie of foto toevoegen
“Geen communicatie”
Door Rob de Gier op woensdag 30 aug 2017 '17 | vestiging Epe
Bijzonder slecht, komen geen enkele afspraak na en communiceren totaal niet. Keuken ook slordig in elkaar gezet.
Reactie of foto toevoegen
“Conform afspraak”
Door M uit de Bulten op donderdag 22 jun 2017 '17 | vestiging Epe
Alles keurig volgens afspraak, ook bij vragen kon je altijd terecht.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Aart en Janneke van Amersfoort op donderdag 18 mei 2017 '17 | vestiging Epe
Wij zijn zeer tevreden over de levering en montage van onze nieuwe badkamer en toilet. Alles verliep volgens schema en de monteurs hebben keurig werk afgeleverd. Al het bouwafval werd regelmatig afgevoerd. Wij hebben dus een goede ervaring met Grando Epe.
Reactie of foto toevoegen
“Een badkamer inclusief montage”
Door Bas Treffers op zaterdag 31 dec 2016 '16 | vestiging Epe
Montage wordt gedaan door externe partijen. Tot nu toe 3 zaken toegezegd en niet nagekomen. Voor 1 punt legt mnr de schuld bij een 3e partij, de andere 2 punten die hij zelf op kan lossen doet hij niet. Continu beloven en niet nakomen. Wees verstandig als je met dit bedrijf zaken doet.
REACTIE VAN BAS TREFFERS
Het heeft een beste tijd geduurd, maar alle zaken zijn afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Keukn en badkamer”
Door Marco en Esther op woensdag 10 aug 2016 '16 | vestiging Epe
We kregen een eerlijk en vakkundig advies. Goede service na levering. Al met al zijn wij zeer tevreden over onze aankoop van de keuken en badkamer bij Grando Epe.
Reactie of foto toevoegen
“Kunnen het aanbevelen”
Door g.j. bastiaannet op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Epe
wij kunnen een ieder grando epe aanbevelen. bij onze vorige keuken zijn na 6jaar problemen ontstaan door fabricage fouten van de leverancier en deze zijn door Grando epe tot volle tevredenheid opgelost .
Reactie of foto toevoegen
“Betrokken”
Door Janny mobach op vrijdag 5 aug 2016 '16 | vestiging Epe
Prima adviseur, alles uitstekend opgemeten en erg service gericht. Handgrepen waren wat onlogisch geplaatst en zonder problemen is ons een nieuwe deur beloofd! Echt super! Ook heel leuk dat de adviseur de keuken nog een keer is komen bekijken, erg betrokken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Irene op donderdag 4 aug 2016 '16 | vestiging Epe
Goede ervaring met grando Epe. Snelle levering en goede service. Ik had aangegeven wat ik nodig had qua apperatuur en t aan de adviseur overgelaten welke merken of uitvoeringen en t heeft verrassend goed uitgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Goede afstemming”
Door Bea van Dragt en Jan Oltheten op vrijdag 17 jun 2016 '16 | vestiging Epe
Alles was goed verzorgd en prima afgeleverd. Alles werd goed op elkaar afgestemd, zodat iedereen steeds verder kon werken en er weinig tijd verloren is gegaan. ( timmerwerk, loodgieter, installateur).
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door H. Dekker op woensdag 27 jan 2016 '16 | vestiging Epe
We hebben gekozen voor een Grando keuken omdat we goede ervaringen hadden gehoord van vrienden en kennissen, maar ook omdat we heel slechte ervaringen van vrienden en kennissen hadden gehoord over de "keukenstunters". Daarbij kwam ook nog het punt dat we dichtbij een keuken wilden kopen. Ter oriëntatie zijn we nog wel in de omgeving gaan kijken, maar konden hier niet slagen. Te weinig informatie, te weinig kennis van de verkopers of we konden geen goed beeld vormen van de keuken die we in gedachten hadden. Ons probleem was de moeilijke indeling van onze ruimte. Het was geen probleem voor Henk van Schoonhoven van Grando Epe om meerdere keren bij ons aan huis te komen om tot een goede oplossing te komen. Zelfs toen wij twijfelden over de uitvoering van de keuken was het geen probleem om zichtpanelen mee naar huis te nemen. Henk van Schoonhoven dacht volop met ons mee, maar gaf ons ook de ruimte om zelf mee te denken hoe wij één en ander voor ogen hadden. Wij zijn erg tevreden over de levering van de keuken, alsmede over de monteur die bij ons de keuken geplaatst heeft. Een monteur met ruime technische ervaring in dit werk en ook bereid om samen tot een mooi resultaat te komen. Een dikke pluim voor allen die er voor gezorgd hebben dat wij nu in een mooie nieuwe keuken kunnen koken, bakken en braden
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Wat fijn om te horen! We zullen uw reactie doorsturen naar Henk. Dit zal hij zeker kunnen waarderen. Veel plezier met uw nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend uitgevoerd”
Door Bestuur Balai Pusat. op dinsdag 22 sep 2015 '15 | vestiging Epe
Voor het wijkcentrum Balai Pusat in de wijk Berkenoord twee in Vaassen hebben wij een nieuwe keuken gekocht bij Grando Epe. Het meedenken bij het maken van een keuze hebben wij zeer gewaardeerd. Ook de verbouwing hebben wij bij Grando ondergebracht. Het geheel is op een uitstekende wijze uitgevoerd. Alle lof voor de medewerkers van Grando Epe.
Reactie of foto toevoegen
“Probleem keuken”
Door wim van norel op zondag 2 aug 2015 '15 | vestiging Epe
na 2,5 jaar probleem keuken nog niet opgelost .twee dagen na plaatsing gemeld lekkagekraan lekkage slangen deurtje los door de ladefrontje heen gezaagd achterwand scheef geplaast passtuk weggedrukt ivm spanning panlatten grando epe laten niks van hu horen .dan maar verschuilen achter grando keukens klachtenlijn .deze kan beter een andere baan zoeken.grando epe laat maar niets van zich horen .het waren vrienden van ons nu willen ze niks meer met ons te maken hebben .jammer het knoeiwerk had men moeten vervangen .dat grando epe dit neemt. neem geen grando epe sloopwerk.

Aanvulling ontvangen op 11 november 2015: Reactie op probleemkeuken. Ik heb nog steeds niets vernomen van Grando Epe, deze verschuilt zich achter Grando Retail die daarmee de gemaakte fouten afdekt. Bv. frontje spuiten vraag wordt het hetzelfde antwoord nee, volgens GR probleem opgelost. Passtuk naar achteren gedrukt, voorstel gedeelte keuken ter plaatse vh passtuk weghalen, wat niet kan, dan werd wandplaat die te lang was ingekort. Antwoord: niet aan keuken breken(lees als vernielen) om uw plaat in te korten.Dan was volgens GR het probleem opgelost. Achterwandplaat vervangen ivm belijning die niet doorloopt, antwoord vervangen wandplaat vraag zelfde kleur antwoord waarschijnlijk niet, volgens GR problem opgelost. Volgens Grando Retail wa het zelfs zo dat het door mijn eigen deskundigheid was dat ik fouten in mijn keuken zag, andere mensen zouden volgens hem deze misperen nooit zien! Niet voor niets heb ik een keukenbedrijf ingeschakeld om het netjes te installeren.
De grote toegezegde financiele tegemoetkoming is naar mijn mening iets wat je krijgt als er iets niet klopt er wordt niet zomaar geld gegeven in deze tijd. Al deze problemen zijn na 2 dagen al gemeld in Epe, toen was er nog de hoop dat dit opgelost zou worden. Nu zijn we drie jaar verder en er is nog niets opgelost. Ook Grando Retail gaat blijkbaar akkoord met de fouten die door een van de vestigingen worden gemaakt. Toch iets anders dan de reclame doet vermoeden, 200% service en jarenlange ervaring terwijl wij met een afgeraffelde keuken blijven zitten! Wat gaat Grando Epe hieraan doen?
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste meneer van Norel, Uw klacht is bij ons bekend - deze heeft u vorig jaar bij ons gemeld - en hebben hierover al meerdere malen met u contact opgenomen. Daarnaast is er een Rayon manager bij u thuis geweest en heeft u een financiële tegemoetkoming voorstel ontvangen. Wij zijn van mening dat we er alles aan hebben gedaan om u tevreden te stellen. Helaas is dit niet gelukt.
REACTIE VAN WIM VAN NOREL
Grando Epe laat nog steeds niets van zich horen. Grando Retail: ik zit niet op een financiele regeling te wachten( die eerst wordt aangeboden en later weer ingetrokken) maar op een goede keuken en niet op wat er nu staat nl. een vlug afgeraffelde, beschadigde keuken wat ik al na 2 dagen in Epe gemeld heb! Wanneer wordt dit eindelijk goed afgehandeld!
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door E. Bakker op donderdag 4 jun 2015 '15 | vestiging Epe
Keuken gekocht bij Grando Epe. Prima service geboden door dhr Gernaat. Keuken is inmiddels geplaatst. Een klein simpel probleempje is kort daarna verholpen. Dus prima service, prima keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect service en verkoop Grando Epe”
Door Roeland op woensdag 7 aug 2013 '13 | vestiging Epe
Mijn ervaring met Grando Epe is erg goed. Al verschillende keren langs geweest voor een keuken en wordt altijd goed geholpen en je krijgt er tenminste een eerlijke prijs. Let op: niet alle Grando's zijn het zelfde maar in Epe is die echt top! Goede service zelfs na 3 jaar.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermaterialen”
Door Frank K op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Almelo
Grando Almelo: Jan heeft iets meer dan 2 jaar geleden materiaal geleverd voor onze nieuwe badkamer. Jan gaf hier uitstekend advies in en een goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel. De verbouwing hier van hebben wij zelf uitgevoerd en duurde iets langer dan verwacht. Na anderhalf jaar hadden wij een probleem met onze thermostaat. Jan heeft dit snel en netjes opgelost. Niets anders dan lof voor deze zaak en Jan! Ik zou zeker weer in de toekomst zaken doen met Grando Almelo Jan. Jan bedankt! M.v.g Frank
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Wanda Koetsier op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
wij hebben een badkamer gekocht. Het wordt inmiddels erg mooi. Er is wel iets langer over gedaan, dan wij verwacht hadden. Maar het resultaat is er dan ook naar. Het wordt erg mooi. Wij hebben jaren gewacht op dit moment, dus maakt het ons niet uit hoe lang er aan gewerkt wordt. Want we zien hoe het elke keer mooier en mooier wordt. Beter de tijd nemen, dan het af raffelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Murat Tanyeli op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer meubels gekocht goed advies en snelle levering. Verkoper heeft ons super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Miriam op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Almelo
We hebben een mooie badkamer gekocht die aan alle wensen voldoet in een kleine ruimte. We zijn super geholpen en geadviseerd!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Christa Körmeling op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Almelo
Bij Grando alleen badkamer meubels gekocht. Badkamer ging verder via projectbouw. Supergoed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken. Ik wilde een andere fonteinkraan dan die bij de set hoorde. Deze hadden ze niet zelf in het assortiment, maar dat was geen probleem, zij bestelden het! Ook toen ik erachter kwam dat mijn douchedeur (via de projectbouw) waarschijnlijk niet volledig open kon omdat deze tegen de wastafel aan kwam werd er meegedacht en meegekeken. Er werd zelfs een 3D animatie gemaakt om te kijken hoe ver de deur open kon. Kortom: niet eens een hele badkamer gekocht, alleen maar meubels, maar een super goede service!!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Kees Verwoert op vrijdag 25 mei 2018 '18 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht in Almelo, deze zou in week 9 geplaatst worden maar dat werd week 19, uiteindelijk hebben wij 4 weken in de rommel gezeten, monteur was zeer kundig, maar moest vaak bellen met grando omdat zaken niet klopten ... uiteindelijk hebben we wel een mooie badkamer, en daar gaat het toch om.
REACTIE VAN VERWOERT
Impressie van onze badkamer :-)
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Marita Maas op zondag 18 mrt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht, vriendelijk en meedenkend personeel. Niet opdringerig en no nonsens. Plaatsing vlot en vakkundig, tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door E. Strunk op vrijdag 2 feb 2018 '18 | vestiging Almelo
Ze denken overal in mee, tegelzetter merkte foutje op, filiaaleigenaar heeft het netjes opgelost, spanplafond later dan afgesproken maar uiteindelijk toch strak en netjes afgeleverd. Onze dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“2e keer een badkamer”
Door Mélissa Smalbrugge op zaterdag 13 jan 2018 '18 | vestiging Almelo
Voor de 2de keer een badkamer gekocht bij Grando en super tevreden mee. Afspraken worden nagekomen en er werd goed geluisterd bij het opstellen van onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. vd Bosch op vrijdag 29 dec 2017 '17 | vestiging Almelo
We hebben een kleine badkamer renovatie gedaan. hierbij zijn wij goed geholpen met advies. ook gaven ze een ruime bedenktijd, om alles goed te overdenken. prima service. een goede afhandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Superteam”
Door Familie de Jonge Vriezenveen op donderdag 9 nov 2017 '17 | vestiging Almelo
Wij hebben een nieuwe badkamer uitgezocht en laten installeren.We zijn erg tevreden over het uitleg en adviezen maar ook over het plaatsen van de badkamer Alles geregeld binnen de tijd die de verkoper met ons heeft afgesproken Een superteam alles keurig op elkaar afgestemd Mei 2017
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamermeubel”
Door A. Bakhuis op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Ben erg vriendelijk en doeltreffend geholpen.

Aanvulling ontvangen 29 oktober 2017: Badkamermeubel ontvangen begin september.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door G.P.E van Oorschot op maandag 23 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Een badkamer (zeven jaar geleden een keuken) . Goede service en er wordt goed meegedacht met de klant (en zijn budget). Er wordt de tijd genomen om alles goed door te spreken. De afwerking is prima verlopen.
FOTO VAN G.P.E VAN OORSCHOT
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN FLAVE25
Mag ik vragen hoeveel u heeft betaald alleen voor de wastafel met grijze lades?
Reactie of foto toevoegen
“Installatie via zzp-er”
Door Smit op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Almelo
Vlotte verkoper maar vaag over kosten van de installatie. Er werd niet duidelijk gemaakt dat de installateur een zzp'er is die zijn eigen (hogere) facturen maakt. Dat vond ik heel vervelend. De wastafel was tijdens transport kapot gevallen en we wachten nu al 5 wk op de nieuwe. We worden slecht geïnformeerd over de stand van zaken. Nu hebben we een badkamer zonder wastafel en de verkoper weet niet wanneer geleverd wordt of waarom het zo lang duurt.
Reactie of foto toevoegen
“Positief over Grando Almelo”
Door Gerald op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Almelo
Goed geholpen, afspraken nagekomen. Idee is mogelijk om de montage in eigen hand te nemen. Over het algemeen levert dat waarschijnlijk minder communicatiestoornissen op tussen klant-leverancier-badkamermonteur. Overall: prima te spreken over de badkamer / toilet, zowel over Grando als (tot op heden) het montagebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossingen”
Door rob op zondag 28 mei 2017 '17 | vestiging Almelo
Mooie showroom met heel veel keuze , men heeft er goede kennis van zake , goed advies, men neemt de tijd voor je,komt met goede oplossingen waar je soms zelf niet aan denkt. Grote keuze ,scherpe prijzen!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Schreur op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Almelo
Zeer plezierig van begin tot eind. Zelfs eerst kennis gemaakt met de tegelzetter en monteur. Ter plekke de mogelijkheden besproken. Hiervoor onze hartelijke dank. De adviseur was erg deskundig en gaf goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door G. kruize op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Almelo
Alles wat van tevoren was afgesproken is nagekomen en geleverd. Tevens waren wij zeer tevreden over de werkzaamheden, die de mensen hebben uitgevoerd. Top!!! Er werd netjes gewerkt en alles wat er verwijderd was, werd ook volgens afspraak meegenomen. Dus geen troep achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Familie Wigbold op zondag 27 nov 2016 '16 | vestiging Almelo
Bij vestiging Almelo werden we bij de aankoop van een badkamer door de adviseur uitstekend geholpen. Ook werd er prima meegedacht voor een oplossing voor een vervangende mobiele doucheruimte voor de periode dat de verbouwing duurde. We zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen”
Door Wilma op vrijdag 9 sep 2016 '16 | vestiging Almelo
Super Mooie badkamer uit gezocht bij Grando. Waar wij vriendelijk zijn ontvangen en goed werden geholpen. Het personeel wisten waar ze over praten. En gaven onze goede adviezen. Wij zijn tevreden. :)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service gehad met badkamer”
Door Scheurink op woensdag 27 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Zeer goede service, wensen worden vertaald in een mooie 3D schets en er wordt duidelijk aangegeven wat wel en wat niet kan. Zeer te vreden. Ook de installatie was perfect. Zeer kundig en net afgeleverd via Hauptmeijer Bouw&Verbouw binnen de afgesproken termijn! Ik kom hier zeker weer!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door J.Kastenberg op vrijdag 22 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Prima geholpen bij het uitzoeken van badkamer en toilet. De montage is door uitstekende vakmensen gedaan. Het enigste puntje van kritiek is dat de toiletaccessoires nog niet zijn geleverd. Ik ga er wel vanuit dat deze accessoires snel worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Veel spijt”
Door Juliana Ruparelia op donderdag 21 jul 2016 '16 | vestiging Almelo
Erg slecht. Ik ben zeer ontevreden over hoe de zaken zijn verlopen. De monteur heeft tot 2 keer toe ruzie gemaakt en is kwaad weggelopen. Na het infrezen van leidingen in de muur had ik een scheur in mijn slaapkamer muur die werd ontkend. De hele afwikkeling hiervan is erg naar verlopen. Daarnaast is mijn rolgordijn vies gemaakt en zitten er kitranden bij het toilet onder de rode vlekken van het stof na het boren die je er niet meer uitkrijgt, is er niet gekit bij de toiletpot en wastafel in het kader "dit doen we nooit" (had binnen 2 maand al gele randen!), is de douche cabine niet op de juiste plek gemonteerd waardoor er een afloop is naast de cabine, is de zijspiegel na 1 dag van de muur gevallen en nog steeds niet vervangen, is een handdoekrek waarvoor betaald is, na 2 maanden nog steeds niet geleverd, zijn de tegelnaden bij het bad te triest om aan te zien dat ik hier plinten moet gaan bevestigen, heb ik olie vlekken op mijn oprit van de lekkende auto van de monteur die niet worden verwijderd. Ik krijg ook volledige radiostilte van de vestiging etc. etc. De hele gang van zaken is uitermate triest. Ik zal deze vestiging zeker niet aanraden. Verkopen kunnen ze goed maar service verlenen en klachten oplossen is erg ver te zoeken helaas. Heb erg veel spijt van deze (mis)koop!
REACTIE VAN BOB BOLMEIJER
Zoals met u besproken gaat het hoofdkantoor deze zaak op zich nemen en komen wij spoedig met de oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Robin Hof op vrijdag 20 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Grando heeft een mooie badkamer en 2 toiletten opgeleverd. Geïnstalleerd door mensen met kennis van het vak. Minpunt was dat de plaatsing 3 weken in beslag nam omdat er een artikel niet tijdig geleverd werd terwijl de installatiedatum al 3 maanden bekend was.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Paul Bekhuis op zondag 15 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Mijn ervaring met vestiging Almelo was zeer goed. Vakkundige mensen ook tijdens de uitvoering. Ruime aandacht bij het uitzoeken van tegelwerk en sanitair. Ze maken gebruik van de juiste animatie 3D. Dit geeft veel inzicht in beleving.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig zaken doen”
Door Hetty Meintema op zaterdag 7 mei 2016 '16 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht. Grando Almelo hebben wij ervaren als prettig zaken doen. Ze namen de tijd, gaven goed advies en de mannen die het geplaatst hebben zijn toppers!! Ik zou dit bedrijf aanraden bij vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle oplossing bij problemen”
Door Linda op vrijdag 22 jan 2016 '16 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht. Perfect geholpen door adviseur en komen afspraken goed na. Eventuele problemen worden snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed verlopen”
Door BertJosé op zaterdag 9 jan 2016 '16 | vestiging Almelo
Alles is super goed verlopen volgens planning en volgens afspraak. Een erg prettige verkoper. Staat open voor alle suggesties. Ook de monteurs waren erg vriendelijk en zeer bekwaam. Wij zijn zeer tevreden!
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Goed om te horen. Bedankt dat u uw ervaring op deze website wilt delen. We zullen de complimenten doorgeven aan de vestiging in Almelo!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door JC Vandongen op vrijdag 11 dec 2015 '15 | vestiging Almelo
Wij zijn erg tevreden over het advies en plaatsing van onze nieuwe badkamer . de heer jan wolterink heeft ons erg geholpen met het uitzoeken van nieuwe tegels en apparatuur van onze nieuwe badkamer. Het team dat alles gerealiseerd heeft ,heeft uitstekend werk geleverd.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen heer/mevrouw van Dongen. We vinden het altijd fijn als er een reactie wordt geplaatst, positief of negatief. Deze positieve reactie zal Dhr. Wolterink zeker kunnen waarderen. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Marco op vrijdag 27 nov 2015 '15 | vestiging Almelo
We hebben een badkamer gekocht bij Grando in Almelo. We hierbij uitstekend geholpen met de keuze, Daarbij was de prijs ook goed. Erg tevreden over de service en het nakomen van de gemaakte afspraken.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Hoi Marco, Bedankt voor het delen van deze ervaring, we zullen de vestiging in Almelo op de hoogte stellen van uw enthousiasme. Veel plezier met uw nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en betrouwbaar”
Door Pen, M. op woensdag 30 sep 2015 '15 | vestiging Almelo
Badkamer geinstalleerd in september 2015. Het ontwerp is aan de adviseur voorgelegd. Deze heeft goed meegedacht om deze verder te perfectioneren. Doet zaken met vriendelijke betrouwbare vakmensen (zzp'ers). Badkamer gereed binnen de afgesproken tijd (14 dagen).
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Ine van der Wal op vrijdag 18 sep 2015 '15 | vestiging Almelo
Zowel bij het ontwerp van mijn badkamer als het bewaken van mijn budget uitstekend geholpen door Jan in Almelo. Vriendelijk telefonisch en schriftelijk contact, afspraken werden nagekomen en een (fabrieks) klacht werd uitstekend opgelost. Grando Almelo kan ik van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annemarie Dofferhoff op vrijdag 31 jul 2015 '15 | vestiging Almelo
Wij hebben bij Grando Almelo een badkamer gekocht. Alle lof voor Jan Wolterink en zijn installatieteam. Tijdens de orientatie fase veel goede tips van Jan gehad. De sloop van de oude badkamer en installatie van de nieuwe badkamer zijn prima verlopen. Paar kleine probleempjes die direct opgelost werden. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door P.P. Norder op vrijdag 24 jul 2015 '15 | vestiging Almelo
We zochten een nieuwe badkamer en een nieuw toilet en wilden dit in dezelfde stijl hebben. Een goed meedenkende verkoopadviseur (de ondernemer zelf) die alle tijd nam om uitgebreid de wensen te bespreken maakte dat we hier slaagden. Mogelijke knelpunten werden tijdig gesignaleerd en besproken waarna prima alternatieven worden aangedragen.
Reactie of foto toevoegen
“Content!”
Door Dam op dinsdag 16 jun 2015 '15 | vestiging Almelo
Dag Jan Wolterink, Hier bij een bedankje van ons uit Leeuwarden. We zijn Super content met de badkamer en het geheel. Zeer goed geholpen door je, en vooral door de gene die het allemaal monteerde, petje af voor hem,(Allin)
Met vriendelijke groet, en als je in de buurt bent hebben wij ook koffie voor je. Good goan. Harry en Hilde.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door Avci op woensdag 10 jun 2015 '15 | vestiging Almelo
Samen met mijn vrouw zijn we vooraf getipt door vrienden op het Grando filiaal te Almelo. Daar bleek een zeer vriendelijke & behulpzame vestigingsmanager te zitten, die je vakkundig advies op maat gaf. Achteraf kunnen we dit alleen maar beamen; we zijn uitstekend op onze wenken bediend en hebben een prachtige badkamer aangeschaft. Hartelijk dank, Jan! Onze badkamer is al geleverd naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Dennis op maandag 17 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben hier een keuken gekocht met kookeiland. De medewerkers hebben ons heel goed geholpen en mee gedacht, om een hele mooie keuken te realiseren. De afspraken werden goed nagekomen en alles was op tijd geleverd.
FOTO VAN DENNIS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Van den Boogaard op zondag 16 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
In onze nieuwe bestaande woning stond een keuken die wij wilden uitbreiden. Het team in Amersfoort gaf goede adviezen op een zakelijke manier. Het is onze 9e keuken dus wij hebben geen behoefte meer aan verkooppraatjes maar gewoon "to the point" advies. Essentieel verder ... afspraken werden zonder meer nagekomen, de medewerkers die de plaatsing/montage uitvoerden waren zorgvuldig, beleefd en wisten prima wat ze deden. Wij bevelen zonder meer deze vestiging bij een ieder aan.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Ingrid en Lex op vrijdag 14 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Door de prima ervaring tijdens de aankoop en plaatsing van onze eerste keuken, kwamen wij voor onze verhuizing automatisch weer terecht bij Grando. Wij hadden links en rechts natuurlijk ter voorbereiding ook wel een aantal andere leveranciers ter inspiratie bezocht. Wederom werden wij door bedrijfsleider Dinesh relaxed ontvangen en uitgebreid deskundig te woord gestaan. Uit al onze wensen werd er binnen het afgesproken budget een mooi 3D-ontwerp en een duidelijk gespecificeerde offerte gedestilleerd. Tijdens een heerlijk bereid avondmaal werden de verdere puntjes op de i gezet. Uiteindelijk zijn wij ook door alle andere medewerkers zeer vriendelijk, gastvrij en vakbekwaam geholpen. Wij zitten nu lekker te genieten in onze nieuwe woning met de fraaie Grando keuken, die zeer minutieus is geïnstalleerd door de perfectionistische en gezellige Wensley. Wij zijn ook meer dan tevreden over onze door Grando geplaatste, comfortabele, keramische tegelvloer.
FOTO VAN INGRID EN LEX
Minutieus geinstalleerde keuken
REACTIE VAN INGRID EN LEX
Hierbij de door Grando vakkundig gelegde, keramische tegelvloer.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door D.J.H.C. Duchenais op donderdag 13 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Na een oriënterende rondgang langs diverse aanbieders met overtuiging gekozen voor de firma Grando in Amersfoort. We zijn uitstekend geholpen door Serkan bij onze keuze en hebben een mooie badkamer samengesteld. Toch is het resultaat in werkelijkheid nog mooier en we zijn dan ook blij verrast met het resultaat. Mooi op tijd opgeleverd en afgewerkt. Al met al een prima keuze geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Strak”
Door Rob op maandag 10 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben bij Grando in Amersfoort een nieuwe keuken, badkamer en tegelvloer voor de gehele beneden verdieping gekocht. Wat ons als eerste opviel was de gastvrije en professionele ontvangst in de showroom. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan keukens, badkamers en tegels op een prachtige manier gepresenteerd! We konden vrij snel onze keuze bepalen en kwamen tot een uitstekende deal. De spullen werden keurig zoals afgesproken geleverd en gemonteerd. Net als in de showroom wederom een uitstekende ervaring met de mensen die de montage voor hun rekening namen. Alles werd volgens een strakke planning met een uitstekende kwaliteit afgeleverd! Wij bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan!
FOTO VAN ROB
Benedenvloer
Reactie of foto toevoegen
“Gelegde tegelvloer”
Door M. dijkgraaf op zondag 9 dec 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Vloer voor de woonkamer, keuken, hal gekocht. Zeer goed geholpen en geadviseerd. Levering en het leggen van de vloer is allemaal volgens afspraak gegaan.
FOTO VAN M. DIJKGRAAF
Tegels
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Önder çinar op dinsdag 6 nov 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando in amersfoort. Wij zijn super gelukkig met onze nieuwe keuken. Wij zijn super goed geholpen door de medewerkers en met goede adviezen. Zij denken echt met je mee, ze komen met goede ideeen. Ik kan iedereen wel aanraden. kom naar Grando keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Arti op donderdag 1 nov 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Aankoop van de badkamer ging erg goed. Zeer goed geholpen door adviseur, 3D tekening gaf al een goed beeld van hoe de badkamer eruit kwam te zien. Levering was goed conform afspraak, er ontbrak niks en alles was voldoende qua tegels, goed opgemeten door Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Niet de service die je zou verwachten”
Door Michael Grotentraast op woensdag 31 okt 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Vanaf de tekentafel in maart en het begin van de werkzaamheden in april! voor onze simpele badkamer van vier vierkante meter zonder leidingen verleggen etc, tot aan nu ruim een half jaar later een groot rampenplan met nauwelijks de service die je wel zou mogen verwachten van een Grando Amersfoort. Lekkages, verkleurde voegen, gebarsten tegels, verwarming die niet meer werkt, om maar een paar zaken te noemen. Het duurt maanden om zelfs kleine problemen op te lossen. twaalf maal is er inmiddels gekit en vijf maal gevoegd. Alles duurt eindeloos lang en er gaat veel mis, wij vinden dat zeven maanden te lang is voor een badkamer. Een maand geleden hebben we de zaak aangemeld bij de Geschillencomissie Wonen. De uitkomst hiervan zal ik t.z.t. meedelen, als het meezit voor het einde van dit jaar.
REACTIE VAN DINESH BIRTANTIE
Beste, Inderdaad na heel veel moeite te hebben gedaan u tevreden te krijgen resulteerde dit in in een zaak bij de geschillencommissie. U liet ons daarin ook geen keus, wat we als Grando Amersfoort ook voor u deden was niet goed of niet goed genoeg. Blijkt ook uit u klacht waarin u pretendeerd dat wij veel zijn langs geweest. Voegkleurverschillen kwamen namelijk door het feit dat u met agressief schoonmaakmiddel te werk bent gegaan. Dit hebben we u meerdere malen verteld, desondanks hebben wij dit kosteloos opgelost voor u. Lekkage?? Geen enkele douchecabine is waterdicht, er druppelt altijd wel water ergens doorheen. Gelukkig hebben wij dat bij u kunnen regelen, die van u is nu lekkage vrij (er komen geen druppels meer door de deuren). Al met al kunt u lezen en zien dat wij met Grando er alles aan doen onze klant tevreden te stellen. Feit is dat we mensen blijven en we fouten maken. Wij zullen de uitspraak zoals vandaag bij de geschillencommissie respecteren en uitvoeren.
REACTIE VAN MICHAEL GROTENTRAAST
Beste heer Birtantie, Het lijkt helemaal nergens op hoe U met klanten omgaat, het is een schande. We zijn al 8 maanden aan het wachten op een badkamer die helemaal af is. Sinds september is er niets meer aan gebeurd. Jullie zijn o.a. 11X wezen kitten voor reparatie en lekkage, dus jullie zijn inderdaad veel langs geweest. Te veel wat mij betreft maar om op basis daarvan te concluderen dat de service goed is. Het is een grof schandaal om ons te beschuldigen van een agressief schoonmaakmiddel, we hebben water gebruikt. Er was lekkage van april t/m augustus nu niet meer, dat klopt. De beoordelaar van de Geschillen Commissie heeft al vastgesteld dat een aantal wandtegels die geplaatst zijn in mei niet goed zijn. Verder werd er op de bijeenkomst in Den Haag door de Commissie terecht opgemerkt dat er tegenstrijdigheden zitten in Uw verhaal. Feit is dat we 8 maanden verder zijn en er geen excuses is gemaakt.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door Bas en Pauline Bakker op woensdag 31 okt 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een complete badkamer uitgezocht, omdat de badkamer die we hadden niet aan onze wensen voldeed. Er is een team met professionals opgezet en zij hebben nauwkeurig en netjes gewerkt. We hebben nu een badkamer waar je in weg kan dromen, top werk!
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door H. op vrijdag 21 sep 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht. Superieur, werkte erg zorgvuldig.
Reactie of foto toevoegen
“Erg blij”
Door SL Schlundt Bodien op zondag 16 sep 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Erg blij met onze nieuwe keuken. Ondanks dat het allemaal wat langer duurde dan gepland zijn we tevreden over het feit dat we erg goed zijn gecompenseerd de plaatsing en montage ook goed gedaan allemaal
FOTO VAN SL SCHLUNDT BODIEN
Keuken met fornuis
+ Toon extra foto van SL Schlundt Bodien
REACTIE VAN SL SCHLUNDT BODIEN
Hele mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Christina Harutiunian op woensdag 5 sep 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Ik heb een grote aankoop gedaan bij grandokeuken en ik ben heel blij met mijn keuken. Ik moet eerlijk zeggen dat ik een erg lastige klant was, omdat ik alles tip en top wou hebben. Met dank aan de vriendelijke en zeer geduldige medewerkers van grandokeuken, ben ik zeker geslaagd! En genieten mijn familie en ik van onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Chreola pintore op vrijdag 10 aug 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Keuken. Goede ervaring. Zeer deskundige hulp

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2018: De keuken is al geleverd en het bevalt super.
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door R. Besters op dinsdag 10 jul 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hadden aanvankelijk nog de vrees en het vooroordeel dat de verbouwing van onze badkamer en toilet een hoop gedoe zou opleveren met aannemers. Maar dat absoluut niet het geval. Misschien hebben we ontzettend geluk gehad, maar onze aannemer Wim van Bruggen was echt een schot in de roos. Alles is helemaal naar verwachting geplaatst, hoog afwerkingsniveau, pro actief en er werd bij moeilijkheden echt meegedacht naar goede oplossingen. Maar beter nog, de aannemer is echt doorgegaan tot alles naar onze zin was. In één woord: klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Nette montage”
Door Laura op dinsdag 19 jun 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Bekwaam en vriendelijk personeel. Er werd goed naar de wensen geluisterd. Montage verliep netjes, zeer tevreden over het resultaat.

Aanvulling ontvangen op 31 juli 2018: Begin dit jaar zowel een badkamer als keuken gekocht bij Grando Keukens en Bad in Amersfoort. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk te woord gestaan. Mooi ontwerp en een top service. Zeer tevreden over de installatie gedaan door aannemer Wim van Bruggen, Wb Installatie Service. Alles is naar wens geplaatst, hoog afwerkingsniveau, werkt pro actief en denkt mee over de beste oplossingen/mogelijkheden. Daarnaast is het stucwerk gedaan door Stukadoorsbedrijf Jouri Epskamp en het tegelwerk door Dennie Stone Tegelwerk. Ze gaan allen professioneel en netjes te werk en hebben kennis van zaken. Al met al een zeer positieve ervaring, een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door T. Brundel op woensdag 30 mei 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Vorig jaar voor het eerst Bij Grando Amersfoort naar binnen gestapt om te praten over een nieuwe badkamer en toilet. Dit kwam mede door de goede beoordelingen op reviewsites. Ik werd meteen heel vriendelijk geholpen. De ideeen vanuit Grando waren erg leuk en ze dachten erg goed met me mee. Dat ik alles pas dit jaar wilde plaatsen was geen enkel probleem. Dit jaar zijn de plannen meerdere keren doorgenomen en werden kleine veranderingen gewoon doorgevoerd. Over grotere veranderingen werd erg goed meegedacht. De plaatsing zelf verliep netjes en ook bij de opkomende problemen werd goed gehandeld. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Een zeer mooie luxeuze badkamer en een net toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Tip top geregeld”
Door De Kort op woensdag 11 apr 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Badkamer en Toilet (begane grond) in ons huisje uit 1906. Van gesprek in de showroom, uitvoering en oplevering gewoon tip/top geregeld. Strak gepland en uitgevoerd. Het betekende een aardige renovatie waar het Totale Team Jonathan Vega al met al de gehele maand januari hard aan gewerkt heeft. En als Jonathan na een nachtje erover slapen te hebben zelf vindt dat iets anders moet, dat wordt het gewoon opnieuw. Team Jonathan is TOP. Hard werken maar ook veel gezelligheid. Na 4 weken in en om ons huisje dachten wij: Hate to see you go, love to watch you leave ;-).
FOTO VAN DE KORT
Wastafelopstelling
REACTIE VAN DE KORT
Toilet beneden.
REACTIE VAN DE KORT
Badkamer, Douche
REACTIE VAN DE KORT
Toilet in de Badkamer
REACTIE VAN DE KORT
Douche en Toilet
REACTIE VAN DE KORT
Wastafelmeubel in de badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Super gedaan”
Door Kishen Missier op zaterdag 31 mrt 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Op aanbeveling van mijn ouders eens een bezoek gebracht aan Grando voor een nieuwe badkamer. En ik moet eerlijk zijn, geen woord gelogen door m'n ouders. Meteen enthousiast ontvangen! Daar houden we van! Er zin in hebben en uitstralen dat je het leuk vindt datgene te doen wat je doet! Je krijgt immers geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Alles van begin tot einde klopte intro, advies en heeeel belangrijk de prijs en natuurlijk het resultaat. Naderhand hadden we wat zaakjes die nog bijgewerkt moesten en kosten nog moeite werden gespaard. Grand Amersfoort super gedaan en dank dat jullie er een feestje van hebben gemaakt!!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door M.H. Netelenbos op zondag 25 mrt 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een badkamer bij Grando-Amersfoort gekocht. Zowel over het verkoopgesprek als de wijze waarop de monteurs hetgeen overeengekomen was bij ons thuis hebben gerealiseerd, zijn wij enorm tevreden. Het is in één woord TOP!
REACTIE VAN M.H. NETELENBOS
De badkamer is helemaal af!
+ Toon extra foto van M.H. Netelenbos
+ Toon extra foto van M.H. Netelenbos
Reactie of foto toevoegen
“Van lade knoppen naar nieuwe keuken”
Door Hans en Ellen op dinsdag 13 feb 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij waren op zoek naar nieuwe knoppen voor onze oude keuken en bij
verschillende keuken dealers geweest, toonde weinig of geen interesse,tot dat wij bij Grando keukens binnen kwamen. Wij werden bijzonder vriendelijk ontvangen door de ondernemer van dit bedrijf. De knoppen, welke wij zochten waren er niet, maar de ondernemer bood ons een kopje koffie aan en ging zijn verhaal vertellen. Zou u in de toekomst een andere keuken gaan kopen? Ja in de toekomst wel en maakte op 3d complete opstelling, zoals wij wilden hebben. Een strakke glanzende witte eiland keuken met een zwart composieten werkbladen. Wij hebben de tekening meegekregen en werden paar maanden later gebeld door de ondernemer en de keuken gekocht. Dit is ondernemen en komt al zijn afspraken na. Dus aan te bevelen!

Aanvulling ontvangen 14 februari 2018: De keuken is geleverd en bevalt ons buitengewoon.Veel reactie van vrienden. Denise is een goede verkoper met veel verstand van zijn vak.
FOTO VAN HANS EN ELLEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Wilma Plooij op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd door Dinesh Birtantie, de ondernemer van Grando Amersfoort. Het resultaat is verbluffend. De materialen zijn prachtig en het eindresultaat mag er zijn.
FOTO VAN WILMA PLOOIJ
Verbluffend resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Keuken geleverd”
Door D.N Peek op vrijdag 9 feb 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Wij werden goed en professioneel geholpen door Samira
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Sjaak nieuwenhuis op woensdag 17 jan 2018 '18 | vestiging Amersfoort
bij grando amersfoort een badkamer gekocht, en geplaatst door vega. Jonathan Vega en zijn team hebben alles op tijd en zeer deskundig en netjes geinstaleerd. Ook is er een nieuwe cv ketel geplaatst . Vega is zeer zeker een aanrader. Jonathan en jou team BEDANKT!!!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Barry op vrijdag 12 jan 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Goede adviseur. Mooi materiaal en apparatuur.
Reactie of foto toevoegen
“Spijt”
Door Theo op maandag 8 jan 2018 '18 | vestiging Amersfoort
Spijt, nooit weer een badkamer bij Grando. We zijn nu ruim 9 maanden bezig. Spijt dat ik niet eerder de Geschillencommissie in heb geschakeld. Zag net dat mijn review verwijderd is, dus ik probeer het nog een keer. Bij de badkamer ging alles fout. Dinesh blijft zeggen dat het goed komt, maar omdat niet de juiste leidingen zijn gelegd en de tegels scheef zijn geplaatst, zal het nooit meer echt goed komen. En bijna de hele winter zonder verwarming is best koud, maar kennelijk lukt het niet om het op te lossen. Intussen doen ze er al maanden over om nog relatief kleine dingen op te lossen, zo wacht ik al 5 maanden op een toiletzitting! Het hoofdkantoor is erbij geweest en heeft mij op alle punten gelijk gegeven, helaas geeft dit ook geen actie.
Mijn advies, niet naar Grando. Als je het toch wilt, leg alles minutieus vast en spreek schadevergoedingen af. Meer dan 9 maanden over een eenvoudige badkamer, dat is toch absurd!
REACTIE VAN MAURIE
Hoe is dit afgehandeld?
Reactie of foto toevoegen
“Redding door monteur”
Door Brundel op zondag 3 dec 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Na een eerste goede verkoop daarna slechte ervaring. De zeer kundige monteur heeft onze badkamer gered. Volgende keer zou ik dat zonder Grando doen en rechtstreeks bij een goede, kleine zelfstandige.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer en nieuw toilet”
Door Jan Linders op zaterdag 25 nov 2017 '17 | vestiging Amersfoort
In het algemeen hadden wij een goede ervaring met Grando. Enkele details konden beter, zoals de aflevering van de benodigdheden, wat op het laatste moment veranderde. De installatie geschiedde vakkundig en in goed overleg.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door M. van Drie op vrijdag 27 okt 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Goed geholpen door de adviseur, levering en installatie conform afspraak, nette service achteraf. Heel tevreden met het verloop van de aanschaf en resultaat van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed bevallen”
Door Cees en Petanja Maters op dinsdag 17 okt 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een badkamer besteld bij Grando Amersfoort en dit is ons heel goed bevallen.Goed advies gekregen. Het team dat de badkamer kwam installeren was echt geweldig! Bedankt Jonathan Vega, Chris, Timon en Rafiek!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Wout van Dijk op vrijdag 6 okt 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Wij zijn uitstekend geholpen in de showroom van Grando. De prachtige compositie van tegels, inloopdouche, wastafel, toilet etc. kregen we in 3D-format mee. Het uiteindelijke resultaat is geheel in overeenstemming met de schets. De voorspelde tijdsduur van de werkzaamheden (ca. 2,5 week) was geheel juist. Het team van Jonathan Vega (Chris, Timo, Rafiek en Jonathan) hebben de klus uitstekend geklaard.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Ed Nakken op vrijdag 6 okt 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken gekocht, na goed advies en een mooie tekening zijn wij met Grando in zee gegaan en hebben daar zeker geen spijt van, wij zouden dit zeker te weten weer doen als het zo ver mocht komen maar genieten nu eerst van onze mooie keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Badouri op dinsdag 26 sep 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Bij Grando kan je werkelijk jouw droomkeuken samenstellen. Hier is mogelijk wat andere aanbieders je niet kunnen bieden. Tijdens het samenstellen van de keuken wordt er met je meegedacht en naar oplossingen gezocht. Ook mochten wij de voorbeeld frontjes meenemen om te vergelijken met onze tegels en bijpassende verf voor onze muren uit te kiezen. Onze keuken is onlangs geplaatst en we hebben enorm veel complimenten gehad. Ze werken met vriendelijke en vakkundige verkopers en monteurs die zeer netjes te werk gaan.

Aanvulling: Tijdens de bezorging is er ongelukkigerwijs schade gemaakt aan onze woning. Dit is zonder problemen vergoed en dat is ook 1 van de redenen waarom wij Grando aanraden.

Kortom: Top bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Raad Amersfoort aan”
Door Kiona vd Brom op vrijdag 8 sep 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Zeer tevreden over Grando Keukens & Bad Amersfoort. Mijn keuken is helemaal naar wens ontwerpen en geleverd. Alles is mogelijk en personeel denkt graag mee met mogelijkheden van de ruimtes, wat ik persoonlijk heel fijn vond. Personeel zorgt voor persoonlijke prettige sfeer in de winkel waardoor de samenwerking zeer soepel verliep. Ik raad Grando Amersfoort aan iedereen aan!
Reactie of foto toevoegen
“Upgrade van de keuken”
Door Manon Stroux op donderdag 31 aug 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Als upgrade van mijn keuken bij Grando een nieuw aanrechtblad met inductieplaat en eenzelfde blad als 'eetbar' erbij besteld. Bij het thuis inmeten goed geadviseerd over de beste hoogte van het aanrechtblad dat alsnog moest worden aangepast, bij nader inzien. Monteurs hebben prima vakwerk geleverd en alles keurig opgeruimd. De elektricien heeft ook nog een defect lampje gerepareerd. Aardige professionele mensen, met ook een extra compliment voor doortastende medewerkster die de spullen kwam afleveren, om het blad alsnog via een lift door het raam van de buren in mijn appartement te krijgen! Ben erg tevreden met mijn mooie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Grando Amersfoort is aanrader”
Door Ton en Inge Hegeman op zaterdag 26 aug 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Wij hebben onze nieuwe keuken bij Grando amersfoort gekocht en hadden van te voren al een tekening gemaakt. Op advies van Dinesh hebben we samen toch nog wat wijzigingen aangebracht waardoor onze keuken nog mooier is geworden en niet onbelangrijk ook nog een stuk functioneler. Al onze wensen die wij hadden gaf geen enkel probleem. Het plaatsen van de keuken ging erg snel en vakkundig. Er was een probleem met de inductiekookplaat, maar die werd per omgaande verholpen.
Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken en Grando Amersfoort is zeker een aanrader voor wie een nieuwe keuken aan wil schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Moderne en strakke keuken”
Door Henk Duijst op woensdag 23 aug 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Zeer goede persoonlijke sfeer en aandacht kregen wij bij het uitzoeken van de keuken. Complimenten voor Dinesh. Wij zijn erg tevreden over onze keuken. We hebben zelf niets hoeven te doen. Oude keuken is ook door Grando Amersfoort weggehaald. Installateur was een vakman. Onze nieuwe keuken heeft een modern en strakke vormgeving waar we elke dag veel plezier aan beleven. Kortom een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer keuken en vloer”
Door Joey Doekhie op woensdag 5 jul 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Zeer ervaren bedrijf. Niet alleen een ruim assortiment, maar ook gedegen advies om de juiste keuze te maken. Vaklieden zorgen ervoor dat de werkzaamheden precies en snel verlopen. Het resultaat mag er zeker zijn! Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend te noemen. Met name de diversiteit die Grando Amersfoort ons heeft kunnen bieden hebben ervoor gezorgd dat wij gekozen hebben om de keuken, badkamer en vloer af te nemen en monteren. Al met al zeer tevreden en aan te raden voor vervolgklussen!
FOTO VAN JOEY DOEKHIE
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk erg blij met de badkamer”
Door Verbeek op zaterdag 17 jun 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Van moment van bestellen en plaatsen van de badkamer duurde ongeveer een half jaar. Echter was dat niet aan Grando te wijten. Dat waren de leveranciers in het buitenland die niet aan de vraag konden voldoen. Er is steeds goed gecommuniceerd en naar oplossingen gezocht vanuit Grando .Uiteindelijk zijn we erg blij met de nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en correct geholpen”
Door e boonen op woensdag 31 mei 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken bij grando amersfoort gekocht en zijn goed en correct geholpen alles was op tijd en compleet geleverd ,zelfs erna toen ik nog een besteklade nodig had was het geen probleem top!

Eerdere ervaring van 26 mei 2017: De service zou iets beter kunnen van de winkel na paar weken bleek dat het aanrechtblad niet meer leverbaar was en we zouden leidingtekening krijgen tot 2x toe gevraagd en tot op de dag van plaatsing nooit gehad! ,De aflevering was op tijd niks van te zeggen ,de monteurs dachten met ons mee top!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Kamangary op dinsdag 23 mei 2017 '17 | vestiging Amersfoort
Top service. Wij hebben voor onze nieuwbouwhuis bij veel verschillende keukenzaken gekeken maar nergens zijn wij zo goed geholpen dan bij Grando Amersfoort. Gastheer Dinesh heeft echt de tijd voor ons genomen. Hij heeft zelf voor ons gekookt! Ze denken goed mee en komen zelfs thuis kijken wat de mogelijkheden zijn.
FOTO VAN KAMANGARY
Keuken via Grando
Reactie of foto toevoegen
“Harde werkers”
Door J,J, van der Poel op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Amersfoort
De werknemers die de badkamer gerealiseerd hebben waren stuk voor stuk harde deskundige werkers en hebben aan alle eisen voldaan. Natuurlijk deden zich allerlei moeilijkheden voor met het omleggen van allerlei leidingen, maar die zijn naar tevredenheid opgelost. Ook een houten vloer als ondergrond is met kunststof platen dusdanig stabiel gemaakt dat er een prachtige stenen vloer overheen kon worden gelegd. Wij laten met de nodige trots onze nieuwe badkamer zien aan vrienden en bekenden.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (36 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (45 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (25 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (18 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (29 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (61 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (25 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (10 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (15 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (31 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (7 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (22 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (23 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (95 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (13 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (21 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (19 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (45 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (40 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (72 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (74 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (84 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (12 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (69 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (15 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (63 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (14 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (52 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (85 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (43 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (53 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (63 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (22 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (46 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (55 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle , Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.