Feedback
8,7

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 2282 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren1185 ervaringen
4 sterren840 ervaringen
3 sterren67 ervaringen
2 sterren57 ervaringen
1 ster106 ervaringen

Per vestiging:
“Goed geïnformeerd”
Door T. Menger op woensdag 6 mei 2020 20 | vestiging Enschede
We werden goed geïnformeerd over de mogelijkheden. De inzet van de vakmensen, locatiehouder Grando Keukens(dhr. Kramer) en installateur en keuken monteur, hebben we gewaardeerd. Ze waren klantvriendelijk en professioneel. De keuken werd compleet afgeleverd in twee dagen tijd, met een heel mooi resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Totaalverbouwing”
Door Hans op donderdag 26 dec 2019 19 | vestiging Enschede
Als onderdeel van een totale interne verbouwing van ons huis kwamen wij na een selectie van meerdere keuken-, en badkamerleveranciers uit bij Grando Enschede. Zij toonden belangstelling voor ons als klant en dachten hardop mee over onze keuzevraagstukken. In een paar bezoeken kwamen wij tot een mooi pakket van voorstellen voor onze keuken, badkamers en het nodige tegelwerk. De uitlevering van de verschillende onderdelen vond plaats volgens de planning en de installatiewerkzaamheden werden geheel naar behoren uitgevoerd. De ruimten werden opgeleverd zoals wij dat voor ogen hadden, kleine tegenslagen onderweg werden prima opgevangen, kortom wij zijn zeer tevreden over Grando Enschede. En bovenal: gedurende het hele traject was de samenwerking zakelijk, op maat, plezierig en persoonlijk.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door S. van Ravesteijn op donderdag 12 dec 2019 19 | vestiging Enschede
Aangezien het tijd werd om ons huis van een upgrade te voorzien, wilden we de keuken, badkamer en toilet vernieuwen. Bij Grando eerst wat informatie ingewonnen. De ontvangst was erg prettig en het voelde goed. De volgende dag teruggekeerd om de wensen te bespreken. Allereerst de badkamer en toilet aangepakt. Met Gea, de adviseuse, onze wensen besproken. Er zaten de nodige uitdagingen in en er werd goed meegedacht met als uiteindelijk resultaat, dat het totaalplaatje klopte bij wat wij in gedachten hadden. Daarna de keukenwensen kenbaar gemaakt. Ook hier hadden we de nodige uitdagingen en Gea heeft veel moeten puzzelen om onze wensen goed vorm te geven. Het resultaat mocht hier ook zijn. Na het opmeten bleken er toch een aantal zaken iets beter te kunnen. Hierover werd goed gecommuniceerd. In juni de keuken laten plaatsen, materialen waren een paar dagen van te voren aanwezig en alles klopte. In oktober zijn de badkamer en toilet aangepakt. Ook hier was de levering prima geregeld. Grando regelde ook de mensen voor de installatie. De werkzaamheden verliepen vlot en volgens plan. Ook hier was er een goede communicatie. Eventuele problemen werden aan de voorkant al besproken en naderhand goed verwerkt. De manier van werken beviel ons prima! Al met al, Grando heeft ervoor gezorgd dat wij, door hun klantvriendelijkheid, een goed advies, goede service en de goede mensen om het werk aan uit te besteden, zeer tevreden zijn over onze nieuwe keuken, badkamer en toilet.
FOTO VAN S. VAN RAVESTEIJN
Toilet
+ Toon extra foto van S. van Ravesteijn
Reactie of foto toevoegen
“Erg vriendelijk”
Door Cecile op woensdag 4 sep 2019 19 | vestiging Enschede
Met een tekening van onze huidige keuken kwamen wij bij Annette Kramer. Zij heeft altijd ruimschoots de tijd voor ons genomen. Met haar creatieve inbreng zijn we tot een fantastische oplossing gekomen voor een moeilijk in te delen keuken. Klaas Jan Kramer is zelf alles komen inmeten. Ze hebben goede vaklui aan het werk. Al met al meer dan tevreden met onze nieuwe keuken. Deze is echt precies zoals deze er op de 3D tekening uit zag. Erg vriendelijke mensen met verstand van zaken. Zou iedereen aanbevelen hier de keuken te halen!
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Henk van Noort op vrijdag 9 aug 2019 19 | vestiging Enschede
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Met een bepaald idee in ons hoofd is Klaas Jan daarmee aan het werk gegaan. Bij een tweede afspraak had hij een opzet gemaakt van de ideeen die wij hadden over de opstelling en indeling. Aan de hand van een 3d tekening hadden wij een beter beeld van hoe de keuken eruit zou komen te zien. Wij hadden wat aanpassingen die Klaas Jan heeft doorgevoerd. Hij dacht met ons mee. Hij is ook eerst wezen kijken bij ons of het wel mogelijk zou zijn. Het plaatsen van de keuken was in 1 dag. De monteurs hebben prima werk geleverd. Na het plaatsen is Klaas Jan nog een keer langs geweest om naar het eindresultaat te kijken. Prima services!! Er was nog een kleine aanpassing nodig en die is ook direct door hem opgelost. Onze vorige keuken hadden wij ook bij Klaas Jan gekocht en wij zouden zeker de volgende keer ook wij naar hem toe gaan. Wij zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Vlekkeloos verlopen”
Door Simone Baeriswyl op zondag 30 jun 2019 19 | vestiging Enschede
Bij Grando Enschede heb ik mijn droom keuken gekocht. Vanaf het ontwerp tot het plaatsen is het hele proces vlekkeloos verlopen. Vakkundig begeleid door Gea. Actief, meedenkend en prettig in de omgang. Het zorgt voor een fijne betrouwbaar gevoel. Dezelfde ervaring met de monteurs en het aannemersbedrijf die vooraf de voorbereidingen hebben verricht. Grando Enschede zal ik die keuken winkel zeer zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend eindresultaat”
Door Frederick op donderdag 8 nov 2018 18 | vestiging Enschede
De adviseur was vriendelijk en nam de tijd voor mijn keukenwens. Met zijn handige tips zijn we tot een prima ontwerp gekomen dat ik zelf niet beter had kunnen bedenken. Installateur en montage heb ik laten lopen via Grando met vooraf afgesproken prijs om verrassingen te voorkomen. Helaas wordt het wel spannend omdat de keuken 100% afbetaald moet zijn voordat deze gebracht wordt. Het eindresultaat is echter uitstekend en de fraaie keuken is volgens afspraak uitgevoerd. Ze waren wel een beetje laks in het afhandelen van zaken achteraf zoals rare geluiden uit de inbouw koelkast.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joyce van Tilburg op woensdag 2 mei 2018 18 | vestiging Enschede
Wij zijn in januari 2017 met een foto van onze 'droomkeuken' uit een woonblad naar Annet Kramer gegaan van Grando Enschede. Wij wisten dat het een uitdaging zou worden aangezien daarvoor het hele huis verbouwd moest worden. We zijn samen met haar aan het puzzelen en uitzoeken gegaan en zij heeft alles tot in de puntjes geregeld! Tijdens de verbouwing is haar man een aantal keren komen overleggen met de aannemer om alle aansluitingen etc. exact op de goede plekken te krijgen. In augustus is de keuken gemonteerd en het resultaat is: GEWELDIG! Wij zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid, communicatie en creativiteit van Annet en Klaas Jan. Wij kunnen iedereen aanraden naar Grando Enschede te gaan voor een keuken....zelfs als je denkt dat het onmogelijk is.
FOTO VAN JOYCE VAN TILBURG
Geweldig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Creatief en no nonsense”
Door Ronald op dinsdag 1 mei 2018 18 | vestiging Enschede
Ontwerpen van een keuken is toch een vak. De eigenaresse (Annette) is creatief en komt met speelse ontwerpen. De eigenaar (Klaas Jan) is een no-nonsense persoon , een wandelende database en komt met ter zake doende aanvullingen. Samen een sterk team dat ons zeer goed heeft geholpen en waar we uiteindelijk onze keukenwens mee hebben kunnen realiseren. De keuken is inmiddels geplaatst en dat verliep allemaal zonder problemen en volgens afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden met keuken”
Door Kim Baveld op vrijdag 13 apr 2018 18 | vestiging Enschede
Keuken gekocht in 2013....nog steeds niet in orde anno 2018! Slechte service, geen antwoord op mails, ook niet van Retail. Koop hier nooit je spul!!!
Reactie of foto toevoegen
“Ontevreden over montage”
Door Josje op woensdag 10 jan 2018 18 | vestiging Enschede
Wij hebben in september 2017 een keuken gekocht bij grando Enschede. Het aankoopproces verliep prima, maar ik ben niet tevreden over de service na de montage. Onze keuken kostte ongeveer €10.000,- en is niet naar wens gemonteerd. Denk hier bij aan te kort afgesneden stenen spatranden, een kromme koelkastdeur en een zichtbaar gat in het plafond van de oude ventilatie. Wij hebben direct na plaatsing contact gehad met Grando en foto's gestuurd van het hier bovenstaande. Tot op heden is er, na meermaals contact vanaf mijn kant, geen actie ondernomen door Grando om deze problemen op te lossen. De verkoper benoemt erg druk te zijn, waardoor het telefonisch contact en terugbellen zeer moeizaam verloopt. Wat betreft het gat in het plafond noemen zij dat dit bij het voorbereidende werk hoort. Echter is dit door de verkopers nooit bij de klant aangegeven en heeft de monteur er voor gekozen om de nieuwe afzuiging gewoon te plaatsen. Ook al ben ik blij met het ontwerp, de afwerking en de aftersale service zijn in mijn mening verre van correct. Hierdoor waren wij genoodzaakt om deze minpunten allemaal zelf proberen weg te werken met behulp van heel veel kit en plastic kapjes. Helaas een smet op onze droomkeuken.
FOTO VAN JOSJE
Afzuigkap niet mooi geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Fijne service”
Door Lian op vrijdag 18 nov 2016 16 | vestiging Enschede
Wij hadden een onderdeel voor onze douche nodig, waar een concurrent moeilijk deed en gelijk meerdere dure(!) oplossingen wilde verkopen hielpen Klaas Jan en Annette ons door te kijken naar het echte probleem én de juiste oplossing (oog voor de klant). Het onderdeel was binnen een aantal dagen al binnen zodat wij weer goed konden douchen. Geweldig! Bedankt voor deze goede service!!
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ester de Mönnink op vrijdag 30 sep 2016 16 | vestiging Enschede
Ik heb bij Grando Enschede eerst een keuken en later ook de badkamer gekocht, vanwege mijn goede ervaring met de service van hen. Ten eerste namen ze er de tijd voor een goed advies gesprek afgestemd op onze wensen. Het inmeten en de voorbereidingen van loodgieter, elektricien en tegelzetter sloot naadloos op elkaar aan. Bij plaatsing was alles er en klopte direct. En tot onze verrassing ging enige dagen later de deurbel en werd er een bloemetje bezorgd met: Veel plezier met uw keuken. TOP
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door M.Rotteveel op vrijdag 20 sep 2019 19 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht bij Grando Almelo.Meteen een goed gevoel bij binnenkomst.Met een bak koffie een gesprek aangegaan met Jan Wolterink wat onze wensen waren.Had meteen een goede klik met Jan die veel kennis van zaken had en de gehele badkamer en wc beneden van A tot Z heeft geregeld inclusief montage. Ook deze mensen hebben vakwerk afgeleverd. Al met al een dikke pluim voor Grando Almelo.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Robert Schoenmaker op zondag 18 aug 2019 19 | vestiging Almelo
Nieuwe badkamer, alles is naar wens, wij zijn erg tevreden. De adviseur van de winkel heeft ons prima geholpen en heeft ons prima geadviseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Christine Kösters op vrijdag 28 jun 2019 19 | vestiging Almelo
Ik heb een prachtige badkamer gekocht. De vestigingsmanager heeft mij fantastisch en zeer kundig geholpen. De badkamer voldoet aan al mijn verwachtingen en de afwerking is super!
FOTO VAN CHRISTINE KÖSTERS
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Menno Bos op vrijdag 14 jun 2019 19 | vestiging Almelo
We hebben bij Grando Almelo een badkamer gekocht incl. verwijderen van de bestaande en montage van de nieuwe badkamer. Al tijdens het eerste bezoek werden we uitstekend geholpen door Jan Wolterink, hij bracht door zijn ervaring nieuwe ideeen in. Na thuiskomst hebben we het ontwerp bestudeerd en ontstonden er toch nog een aantal wijzigingen, dit was geen probleem. Het werd ons al snel duidelijk dat Jan zeer klantgericht is en meedenkt om de ideale oplossing voor de klant te vinden. Afspraak gemaakt om per 1 april (geen grap!) met de verbouwing te beginnen. Bij het naderen van deze datum leek het even alsof dit niet ging lukken daar de werkzaamheden van een installateur ergens anders compleet uitliepen. Na overleg met Jan is er een andere installateur gekomen, deze heeft alle werkzaamheden (incl. het verwijderen van alle oude tegels, water- en afvoerleidingen) perfect en binnen de verwachte tijd uitgevoerd. Kortom: fantastische ervaring en ik kan Grando Almelo (Jan Wolterink) bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door W bakker op zondag 28 apr 2019 19 | vestiging Almelo
Badkamer laten ontwerpen en plaatsen. Montage duurde langer dan verwacht. W. Bakker.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door José op dinsdag 16 apr 2019 19 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht erg tevreden en moesten snel handelen, te laat pas gaan zoeken. Meneer is ook erg geduldig want soms ga je twijfelen aan alles.

Aanvulling ontvangen 16 april 2019: Ja badkamer is geleverd en wij zijn zeer goed geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermaterialen”
Door Frank K op vrijdag 9 nov 2018 18 | vestiging Almelo
Grando Almelo: Jan heeft iets meer dan 2 jaar geleden materiaal geleverd voor onze nieuwe badkamer. Jan gaf hier uitstekend advies in en een goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel. De verbouwing hier van hebben wij zelf uitgevoerd en duurde iets langer dan verwacht. Na anderhalf jaar hadden wij een probleem met onze thermostaat. Jan heeft dit snel en netjes opgelost. Niets anders dan lof voor deze zaak en Jan! Ik zou zeker weer in de toekomst zaken doen met Grando Almelo Jan. Jan bedankt! M.v.g Frank
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Wanda Koetsier op vrijdag 26 okt 2018 18 | vestiging Almelo
wij hebben een badkamer gekocht. Het wordt inmiddels erg mooi. Er is wel iets langer over gedaan, dan wij verwacht hadden. Maar het resultaat is er dan ook naar. Het wordt erg mooi. Wij hebben jaren gewacht op dit moment, dus maakt het ons niet uit hoe lang er aan gewerkt wordt. Want we zien hoe het elke keer mooier en mooier wordt. Beter de tijd nemen, dan het af raffelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Murat Tanyeli op maandag 1 okt 2018 18 | vestiging Almelo
Badkamer meubels gekocht goed advies en snelle levering. Verkoper heeft ons super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Miriam op vrijdag 28 sep 2018 18 | vestiging Almelo
We hebben een mooie badkamer gekocht die aan alle wensen voldoet in een kleine ruimte. We zijn super geholpen en geadviseerd!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Christa Körmeling op zondag 8 jul 2018 18 | vestiging Almelo
Bij Grando alleen badkamer meubels gekocht. Badkamer ging verder via projectbouw. Supergoed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken. Ik wilde een andere fonteinkraan dan die bij de set hoorde. Deze hadden ze niet zelf in het assortiment, maar dat was geen probleem, zij bestelden het! Ook toen ik erachter kwam dat mijn douchedeur (via de projectbouw) waarschijnlijk niet volledig open kon omdat deze tegen de wastafel aan kwam werd er meegedacht en meegekeken. Er werd zelfs een 3D animatie gemaakt om te kijken hoe ver de deur open kon. Kortom: niet eens een hele badkamer gekocht, alleen maar meubels, maar een super goede service!!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Kees Verwoert op vrijdag 25 mei 2018 18 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht in Almelo, deze zou in week 9 geplaatst worden maar dat werd week 19, uiteindelijk hebben wij 4 weken in de rommel gezeten, monteur was zeer kundig, maar moest vaak bellen met grando omdat zaken niet klopten ... uiteindelijk hebben we wel een mooie badkamer, en daar gaat het toch om.
REACTIE VAN VERWOERT
Impressie van onze badkamer :-)
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Marita Maas op zondag 18 mrt 2018 18 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht, vriendelijk en meedenkend personeel. Niet opdringerig en no nonsens. Plaatsing vlot en vakkundig, tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door E. Strunk op vrijdag 2 feb 2018 18 | vestiging Almelo
Ze denken overal in mee, tegelzetter merkte foutje op, filiaaleigenaar heeft het netjes opgelost, spanplafond later dan afgesproken maar uiteindelijk toch strak en netjes afgeleverd. Onze dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“2e keer een badkamer”
Door Mélissa Smalbrugge op zaterdag 13 jan 2018 18 | vestiging Almelo
Voor de 2de keer een badkamer gekocht bij Grando en super tevreden mee. Afspraken worden nagekomen en er werd goed geluisterd bij het opstellen van onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. vd Bosch op vrijdag 29 dec 2017 17 | vestiging Almelo
We hebben een kleine badkamer renovatie gedaan. hierbij zijn wij goed geholpen met advies. ook gaven ze een ruime bedenktijd, om alles goed te overdenken. prima service. een goede afhandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Superteam”
Door Familie de Jonge Vriezenveen op donderdag 9 nov 2017 17 | vestiging Almelo
Wij hebben een nieuwe badkamer uitgezocht en laten installeren.We zijn erg tevreden over het uitleg en adviezen maar ook over het plaatsen van de badkamer Alles geregeld binnen de tijd die de verkoper met ons heeft afgesproken Een superteam alles keurig op elkaar afgestemd Mei 2017
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamermeubel”
Door A. Bakhuis op dinsdag 24 okt 2017 17 | vestiging Almelo
Ben erg vriendelijk en doeltreffend geholpen.

Aanvulling ontvangen 29 oktober 2017: Badkamermeubel ontvangen begin september.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door G.P.E van Oorschot op maandag 23 okt 2017 17 | vestiging Almelo
Een badkamer (zeven jaar geleden een keuken) . Goede service en er wordt goed meegedacht met de klant (en zijn budget). Er wordt de tijd genomen om alles goed door te spreken. De afwerking is prima verlopen.
FOTO VAN G.P.E VAN OORSCHOT
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN FLAVE25
Mag ik vragen hoeveel u heeft betaald alleen voor de wastafel met grijze lades?
Reactie of foto toevoegen
“Installatie via zzp-er”
Door Smit op vrijdag 14 jul 2017 17 | vestiging Almelo
Vlotte verkoper maar vaag over kosten van de installatie. Er werd niet duidelijk gemaakt dat de installateur een zzp'er is die zijn eigen (hogere) facturen maakt. Dat vond ik heel vervelend. De wastafel was tijdens transport kapot gevallen en we wachten nu al 5 wk op de nieuwe. We worden slecht geïnformeerd over de stand van zaken. Nu hebben we een badkamer zonder wastafel en de verkoper weet niet wanneer geleverd wordt of waarom het zo lang duurt.
Reactie of foto toevoegen
“Positief over Grando Almelo”
Door Gerald op vrijdag 2 jun 2017 17 | vestiging Almelo
Goed geholpen, afspraken nagekomen. Idee is mogelijk om de montage in eigen hand te nemen. Over het algemeen levert dat waarschijnlijk minder communicatiestoornissen op tussen klant-leverancier-badkamermonteur. Overall: prima te spreken over de badkamer / toilet, zowel over Grando als (tot op heden) het montagebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossingen”
Door rob op zondag 28 mei 2017 17 | vestiging Almelo
Mooie showroom met heel veel keuze , men heeft er goede kennis van zake , goed advies, men neemt de tijd voor je,komt met goede oplossingen waar je soms zelf niet aan denkt. Grote keuze ,scherpe prijzen!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Schreur op zondag 2 apr 2017 17 | vestiging Almelo
Zeer plezierig van begin tot eind. Zelfs eerst kennis gemaakt met de tegelzetter en monteur. Ter plekke de mogelijkheden besproken. Hiervoor onze hartelijke dank. De adviseur was erg deskundig en gaf goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door G. kruize op woensdag 22 mrt 2017 17 | vestiging Almelo
Alles wat van tevoren was afgesproken is nagekomen en geleverd. Tevens waren wij zeer tevreden over de werkzaamheden, die de mensen hebben uitgevoerd. Top!!! Er werd netjes gewerkt en alles wat er verwijderd was, werd ook volgens afspraak meegenomen. Dus geen troep achteraf.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Familie Wigbold op zondag 27 nov 2016 16 | vestiging Almelo
Bij vestiging Almelo werden we bij de aankoop van een badkamer door de adviseur uitstekend geholpen. Ook werd er prima meegedacht voor een oplossing voor een vervangende mobiele doucheruimte voor de periode dat de verbouwing duurde. We zijn meer dan tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede adviezen”
Door Wilma op vrijdag 9 sep 2016 16 | vestiging Almelo
Super Mooie badkamer uit gezocht bij Grando. Waar wij vriendelijk zijn ontvangen en goed werden geholpen. Het personeel wisten waar ze over praten. En gaven onze goede adviezen. Wij zijn tevreden. :)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service gehad met badkamer”
Door Scheurink op woensdag 27 jul 2016 16 | vestiging Almelo
Zeer goede service, wensen worden vertaald in een mooie 3D schets en er wordt duidelijk aangegeven wat wel en wat niet kan. Zeer te vreden. Ook de installatie was perfect. Zeer kundig en net afgeleverd via Hauptmeijer Bouw&Verbouw binnen de afgesproken termijn! Ik kom hier zeker weer!!
Reactie of foto toevoegen
“Prima geholpen”
Door J.Kastenberg op vrijdag 22 jul 2016 16 | vestiging Almelo
Prima geholpen bij het uitzoeken van badkamer en toilet. De montage is door uitstekende vakmensen gedaan. Het enigste puntje van kritiek is dat de toiletaccessoires nog niet zijn geleverd. Ik ga er wel vanuit dat deze accessoires snel worden geleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Veel spijt”
Door Juliana Ruparelia op donderdag 21 jul 2016 16 | vestiging Almelo
Erg slecht. Ik ben zeer ontevreden over hoe de zaken zijn verlopen. De monteur heeft tot 2 keer toe ruzie gemaakt en is kwaad weggelopen. Na het infrezen van leidingen in de muur had ik een scheur in mijn slaapkamer muur die werd ontkend. De hele afwikkeling hiervan is erg naar verlopen. Daarnaast is mijn rolgordijn vies gemaakt en zitten er kitranden bij het toilet onder de rode vlekken van het stof na het boren die je er niet meer uitkrijgt, is er niet gekit bij de toiletpot en wastafel in het kader "dit doen we nooit" (had binnen 2 maand al gele randen!), is de douche cabine niet op de juiste plek gemonteerd waardoor er een afloop is naast de cabine, is de zijspiegel na 1 dag van de muur gevallen en nog steeds niet vervangen, is een handdoekrek waarvoor betaald is, na 2 maanden nog steeds niet geleverd, zijn de tegelnaden bij het bad te triest om aan te zien dat ik hier plinten moet gaan bevestigen, heb ik olie vlekken op mijn oprit van de lekkende auto van de monteur die niet worden verwijderd. Ik krijg ook volledige radiostilte van de vestiging etc. etc. De hele gang van zaken is uitermate triest. Ik zal deze vestiging zeker niet aanraden. Verkopen kunnen ze goed maar service verlenen en klachten oplossen is erg ver te zoeken helaas. Heb erg veel spijt van deze (mis)koop!
REACTIE VAN BOB BOLMEIJER
Zoals met u besproken gaat het hoofdkantoor deze zaak op zich nemen en komen wij spoedig met de oplossingen.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Robin Hof op vrijdag 20 mei 2016 16 | vestiging Almelo
Grando heeft een mooie badkamer en 2 toiletten opgeleverd. Geïnstalleerd door mensen met kennis van het vak. Minpunt was dat de plaatsing 3 weken in beslag nam omdat er een artikel niet tijdig geleverd werd terwijl de installatiedatum al 3 maanden bekend was.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Paul Bekhuis op zondag 15 mei 2016 16 | vestiging Almelo
Mijn ervaring met vestiging Almelo was zeer goed. Vakkundige mensen ook tijdens de uitvoering. Ruime aandacht bij het uitzoeken van tegelwerk en sanitair. Ze maken gebruik van de juiste animatie 3D. Dit geeft veel inzicht in beleving.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig zaken doen”
Door Hetty Meintema op zaterdag 7 mei 2016 16 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht. Grando Almelo hebben wij ervaren als prettig zaken doen. Ze namen de tijd, gaven goed advies en de mannen die het geplaatst hebben zijn toppers!! Ik zou dit bedrijf aanraden bij vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Snelle oplossing bij problemen”
Door Linda op vrijdag 22 jan 2016 16 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht. Perfect geholpen door adviseur en komen afspraken goed na. Eventuele problemen worden snel opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Super goed verlopen”
Door BertJosé op zaterdag 9 jan 2016 16 | vestiging Almelo
Alles is super goed verlopen volgens planning en volgens afspraak. Een erg prettige verkoper. Staat open voor alle suggesties. Ook de monteurs waren erg vriendelijk en zeer bekwaam. Wij zijn zeer tevreden!
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Goed om te horen. Bedankt dat u uw ervaring op deze website wilt delen. We zullen de complimenten doorgeven aan de vestiging in Almelo!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door JC Vandongen op vrijdag 11 dec 2015 15 | vestiging Almelo
Wij zijn erg tevreden over het advies en plaatsing van onze nieuwe badkamer . de heer jan wolterink heeft ons erg geholpen met het uitzoeken van nieuwe tegels en apparatuur van onze nieuwe badkamer. Het team dat alles gerealiseerd heeft ,heeft uitstekend werk geleverd.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen heer/mevrouw van Dongen. We vinden het altijd fijn als er een reactie wordt geplaatst, positief of negatief. Deze positieve reactie zal Dhr. Wolterink zeker kunnen waarderen. Bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Marco op vrijdag 27 nov 2015 15 | vestiging Almelo
We hebben een badkamer gekocht bij Grando in Almelo. We hierbij uitstekend geholpen met de keuze, Daarbij was de prijs ook goed. Erg tevreden over de service en het nakomen van de gemaakte afspraken.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Hoi Marco, Bedankt voor het delen van deze ervaring, we zullen de vestiging in Almelo op de hoogte stellen van uw enthousiasme. Veel plezier met uw nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en betrouwbaar”
Door Pen, M. op woensdag 30 sep 2015 15 | vestiging Almelo
Badkamer geinstalleerd in september 2015. Het ontwerp is aan de adviseur voorgelegd. Deze heeft goed meegedacht om deze verder te perfectioneren. Doet zaken met vriendelijke betrouwbare vakmensen (zzp'ers). Badkamer gereed binnen de afgesproken tijd (14 dagen).
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk”
Door Ine van der Wal op vrijdag 18 sep 2015 15 | vestiging Almelo
Zowel bij het ontwerp van mijn badkamer als het bewaken van mijn budget uitstekend geholpen door Jan in Almelo. Vriendelijk telefonisch en schriftelijk contact, afspraken werden nagekomen en een (fabrieks) klacht werd uitstekend opgelost. Grando Almelo kan ik van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Annemarie Dofferhoff op vrijdag 31 jul 2015 15 | vestiging Almelo
Wij hebben bij Grando Almelo een badkamer gekocht. Alle lof voor Jan Wolterink en zijn installatieteam. Tijdens de orientatie fase veel goede tips van Jan gehad. De sloop van de oude badkamer en installatie van de nieuwe badkamer zijn prima verlopen. Paar kleine probleempjes die direct opgelost werden. Wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed meegedacht”
Door P.P. Norder op vrijdag 24 jul 2015 15 | vestiging Almelo
We zochten een nieuwe badkamer en een nieuw toilet en wilden dit in dezelfde stijl hebben. Een goed meedenkende verkoopadviseur (de ondernemer zelf) die alle tijd nam om uitgebreid de wensen te bespreken maakte dat we hier slaagden. Mogelijke knelpunten werden tijdig gesignaleerd en besproken waarna prima alternatieven worden aangedragen.
Reactie of foto toevoegen
“Content!”
Door Dam op dinsdag 16 jun 2015 15 | vestiging Almelo
Dag Jan Wolterink, Hier bij een bedankje van ons uit Leeuwarden. We zijn Super content met de badkamer en het geheel. Zeer goed geholpen door je, en vooral door de gene die het allemaal monteerde, petje af voor hem,(Allin)
Met vriendelijke groet, en als je in de buurt bent hebben wij ook koffie voor je. Good goan. Harry en Hilde.
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig advies”
Door Avci op woensdag 10 jun 2015 15 | vestiging Almelo
Samen met mijn vrouw zijn we vooraf getipt door vrienden op het Grando filiaal te Almelo. Daar bleek een zeer vriendelijke & behulpzame vestigingsmanager te zitten, die je vakkundig advies op maat gaf. Achteraf kunnen we dit alleen maar beamen; we zijn uitstekend op onze wenken bediend en hebben een prachtige badkamer aangeschaft. Hartelijk dank, Jan! Onze badkamer is al geleverd naar volle tevredenheid.
Reactie of foto toevoegen
“Lang proces maar zeker tevreden”
Door Mischa De Vos op woensdag 9 sep 2020 20 | vestiging Amersfoort
We kochten twee badkamers en een keuken bij Serkan Can van Grando in Amersfoort. Dat was een groot succes: Serkan hielp ons uitstekend, tezamen met een geestige collega, die af en toe bijsprong. Ze dachten goed mee over wat wel niet kon en wat wel of niet handig was. Het hele proces duurde wat langer dan we verwachtten omdat vooral de levertijden lang zijn. Omdat de Quooker (dat is een hippe kraan) in de keuken niet direct werkte, moest een monteur twee keer langskomen. Uiteindelijk duurde het hele traject vanaf het eerste bezoek aan Grando tot aan een werkende kraan bijna 6 maanden. Maar ik zou je zeker adviseren naar Grando te gaan, en als het even kan in Amersfoort.
FOTO VAN MISCHA DE VOS
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eerste keuken”
Door Reggie Raphaela op vrijdag 28 aug 2020 20 | vestiging Amersfoort
Mijn eerste keuken! Waar begin je? Nadat ik een aantal keukenzaken bezocht had ik een tip gekregen van een kennis om bij Grando in Amersfoort te kijken. Bij binnenkomst werd ik netjes gegroet en gevraagd of ik wat wilde drinken. Ik dacht meteen oh hier gaan we weer...de vraag waar bent u precies naar op zoek bleef gelukkig uit en ik kon zonder direct 'verkocht' te worden op mijn gemak rondkijken. Er is genoeg keus maar één keuken sprong er voor mij persoonlijk het meeste uit en de prijs viel gelukkig binnen mijn budget. Na een oriënterend gesprek kreeg ik een goed gevoel bij de verkoper over wat Grando voor mij kon betekenen. Eenmaal akkoord over de mogelijkheden en de prijs werd mijn keuken binnen vier weken geleverd en geplaatst. Daarnaast hoefde ik mij niet druk te maken over een stukje schilder werk van de muren in mijn keuken. Dit werd voor een scherpe prijs ook uitgevoerd. Voor mij was dit een zeer prettige ervaring bij het kopen van mijn eerste keuken. Ik ben door Grando Amersfoort zeer goed begeleid, alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Uiteindelijk was het voor mij weinig inspanning en exact de keuken in mijn huis die ik in de showroom zag staan. Top klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Service zoals het hoort”
Door Vandana Doekhie op dinsdag 11 aug 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken, goede afwerking en top materialen en apparatuur. Ook de service vanuit Grando Amersfoort is zoals het hoort. Zeker aan te raden!
FOTO VAN VANDANA DOEKHIE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk en vakkundig”
Door R van de S op maandag 3 aug 2020 20 | vestiging Amersfoort
Na een enthousiast ontvangst, konden we rustig even rondkijken om ons te oriënteren in de diverse soorten keukens om vervolgens met de professionele adviseur samen tot het ontwerp van een hele mooie keuken te komen. Vanaf het ontwerp tot en met de plaatsing zijn we geholpen door zeer vriendelijk en vakkundig personeel. De keuken is prachtig met allerlei mooie moderne apparatuur en veel ruimte. Wat er uit springt is o.a. de prachtige inductie kookplaat met geintegreerde afzuiging, een geluidloze oven en snel heet water uit de quooker. We raden iedereen aan om bij Grando Amersfoort eens te gaan kijken voor een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is mooi geworden”
Door Dory C. op donderdag 30 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Ik werd vriendelijk welkom geheten en enthousiast rondgeleid. Al heel snel viel mijn keus op (voor mij) de mooiste keuken, glanzende kasten, lijkt wel glas. Ik had een schets bij me hoe ik de keuken ongeveer wilde. Dus de verkoper en ik meteen aan de gang met een tekening. Gaande weg kreeg ik veel goede tips maar met sommige ideen hield ik mijn poot stijf, zoals dat ik geen afzuigschouw wilde maar een geïntegreerde (in een kast) circulatie afzuigkap. Er is thuis opgemeten en het contract werd getekend. Toch hebben we nog 2 keer de tekening/bestelling veranderd, dus input was nog lang mogelijk. Hele goede service en hulp bij voorbereidingen van de keuken vòòr installatie. De spullen werden en dag van te voren door de logistieke afdeling bezorgd, super efficiënt. De installatie was een enorme klus maar binnen 1 dag voor elkaar en een prachte, goed werkende keuken (alle apparaten waren immers deel van de bestelling). De monteur is binnen 3 dagen terug gekomen om een randje te kitten! En bij oplevering weer een paar dagen later was zelfs de verkoper blij verrast hoe mooi de keuken geworden was :-).
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Martin Witteveen op woensdag 29 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn zeer goed geholpen door de eigenaar Dinesh, eindelijk iemand die mee dacht en met zeer mooie oplossing kwam voor ons nieuwe appartement in Amstelveen. Ook het plaatsen - wat soms nog wel eens een ding kan zijn - is uitgevoerd door een team waar niets te veel voor was. Kortom een aanrader!
FOTO VAN MARTIN WITTEVEEN
Eiland
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Tamara Wieman op donderdag 9 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
We zijn heel erg tevreden met onze nieuwe keuken. In de winkel zijn we zeer goed geholpen in het maken van onze keuze. Ze namen echt de tijd voor ons en kwamen met hele goede ideeën, waar wij zelf nooit aan gedacht hadden. De communicatie was goed en ze kwamen hun afspraken na. De levering was zoals afgesproken. De keuken is zeer netjes geplaatst, met oog voor detail. Conclusie, we genieten elke dag weer van onze prachtige keuken.
FOTO VAN TAMARA WIEMAN
U keuken
+ Toon extra foto van Tamara Wieman
Reactie of foto toevoegen
“Nette installatie”
Door J. van Basten Batenburg op maandag 6 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Toevallig kwamen we bij onze zoektocht naar een nieuwe badkamer bij Grando Amersfoort terecht. We werden prettig te woord gestaan en de medewerkers dachten goed mee met onze wensen en met het zoeken naar de beste oplossingen. De badkamer is netjes geïnstalleerd.
Reactie of foto toevoegen
“Bevalt nog goed”
Door Zafer Babur op woensdag 1 jul 2020 20 | vestiging Amersfoort
Tijdje geleden een keuken aangeschaft bij de vestiging in Amersfoort, heel erg tevreden met onze keuken qua gebruik en indeling . Super vakkundig geholpen door Dinesh die met je meedenkt en de maximale uit de keuken haalt naar je wensen. Top geregeld . Nogmaals hartstikke bedankt voor de fijne behandeling en super keuken!

Aanvulling ontvangen 14 juli 20202: Levering en montage is al gedaan , 3 jaar geleden ongeveer en het bevalt nog steeds erg goed .
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door R.L.A Stellingwerf op dinsdag 30 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Na een prachtig design ook nog een heerlijk verse gebakken bami gekregen , de keuken en badkamer met een mooie afronding gekocht. Nu 12 weken later het in het echt te zien is het een plaatje geworden, de eigenaar had gelijk mooi en praktisch kan wel samen gaan. Dinesh bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer naar de laatste mode”
Door Carolien slob-van der Sanden op maandag 29 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn op de eerste dag goed te woord gestaan,door Umit Isik. Hij nam de tijd. Er werd een goed plan bedacht, waarin al onze wensen werden gebruikt. Als iets niet kon, of erg duur uitviel was hij daar duidelijk over. We kregen de tijd om na te denken. Uiteindelijk nog een paar veranderingen gemaakt. De onderaannnemer heeft met zijn team heel goed werk afgeleverd. Zij waren vriendelijk en professioneel. Alle afspraken werden nagekomen. Wij zijn nooit voor verrassingen komen te staan. Zo hebben wij nu een badkamer helemaal naar de laatste mode en enorm naar onze zin.
FOTO VAN CAROLIEN SLOB-VAN DER SANDEN
Reactie of foto toevoegen
“Hoekkeuken”
Door Rene Klemans op woensdag 17 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
We hebben een hoekkeuken met een composiet blad. We wilde de fronten van de bovenlades een andere kleur en langer zodat ze mooi aansloten op het blad. We hadden lades gekozen van 1.2 meter. Was allemaal geen probleem, alles werd geregeld. Na het uitkiezen, werd er druk uitgeoefend om gelijk te tekenen. Nu waren we het eens, dus geen probleem. , een week later werd ik gebeld, de fronten in onze kleur waren niet leverbaar in 1,2m of 3 X 80cm ook goed was, geen probleem. De keuken ondanks corona op tijd geleverd. Helaas verkeerde fronten en een zwarte afzuigkap. Wij zeker weten een rvs besteld, verkoper zeker weten zwart. stond nl. ook in de offerte. We werden gematst en de kap werd omgeruild voor een rvs exemplaar. Achteraf wilden we nog een spatlijst van 5 cm op het aanrechtblad. Die moest echter meer dan 10% van de totaal prijs zijn of te wel €225,- per meter. toch maar anders opgelost. De afzuigkap zou er een week later zijn, zelf even gebeld, maar hij was er nog niet. Weekje later weer maar gebeld, kap was er nog niet. Week later gebeld, kas was er en de nieuwe fronten waren er bijna. Afspraak gemaakt 2 werken later. Monteur was niet ingeseind voor niets ochtend zitten wachten, in middag kwam de monteur met de afzuigkap, zonder fronten, want die waren er niet. Week later maar eens gebeld waar ze bleven, maar dat was nog onbekend. Week later gebeld en ja hoor ze waren in aantocht. Slag om de arm ivm de planning en aankomst. Ja, de monteru kwam met....verkeerde fronten. Weer stilte, zelf maar weer eens gebeld de fronten waren bestel en zouden 2 of 3 weken later aankomen. Verkoper aan de lijn was geirriteerd omdat ik niet erg vriendelijk was. Ik kreeg het idee dat ik aan het zeuren was.Na 3 weken maar weer eens gebeld, Fronten waren er nog niet. week later maar weer eens gebeld, fronten waren in het centraal magazijn. Ze gingen mij bellen als ze in Amersfoort waren en ja ze belden en zowaar hebben we nu de goede fronten. Geen belletje met de vraag of we tevreden waren, geen excuses, helemaal niets.

We hebben een mooie keuken, maar toch een zure smaak overgehouden aan het proces. Na de handtekening is de liefde over. Topmonteur met verstand van zaken, maar ja dat is een ZZP-er
Reactie of foto toevoegen
“Top adres”
Door T de Groote op zaterdag 13 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn ontzettend blij met zowel onze nieuwe keuken als de badkamer! Al vanaf het begin tijdens het uitzoeken van de spullen werd er uitstekend meegedacht en geïnspireerd door Dinesh en zijn team. Je merkt gelijk dat men veel ervaring heeft, mede daardoor hebben wij de keuze voor Grando Amersfoort gemaakt. Ook de montage is geheel volgens afspraak door vakmensen gedaan, en helemaal naar onze wensen opgeleverd. Wij kunnen Grando Amersfoort dan ook zeker aanbevelen, top adres!
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht”
Door Raymond Arrias op donderdag 4 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wat ben ik ontzettend blij met de keuken zoals hij geworden is! Onze zeer sympathieke keuken adviseur-eigenaar Dinesh Birtantie heeft uitgebreid de tijd genomen en goed geluisterd naar mijn wensen. Dinesh kwam met een super ontwerp en de keuken had ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De vriendelijke monteurs hebben hard gewerkt en onze keuken met grote kunde, netheid en voorzichtigheid geplaatst. Ik geniet elke dag van deze geweldige keuken! Grando Keukens & Bad Amersfoort is een regelrechte aanrader. Klantgerichtheid en service staan bij Dinesh hoog in het vaandel! Mijn volgende keuken zou ik zeker weer bij dit bedrijf kopen.
FOTO VAN RAYMOND ARRIAS
Eilandkeuken
+ Toon extra foto van Raymond Arrias
+ Toon extra foto van Raymond Arrias
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door H. van Appeldoorn op dinsdag 2 jun 2020 20 | vestiging Amersfoort
Vanaf het eerste moment een goed gevoel, was al in verschillende zaken geweest en wist precies wat ik wilde. Er werd meegedacht en ik kreeg bruikbare adviezen en tips. Afspraken verliepen goed, gerekend op maximaal 3 werkweken, uiteindelijk 12 werkdagen. De heren die de badkamer plaatste waren vriendelijk en werkte zeer netjes en nauwkeurig. Ik ben blij met mijn nieuwe prachtige badkamer en toilet.
Reactie of foto toevoegen
“Volledige keuken”
Door W. van Schaardenburg op woensdag 27 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Volledige keuken aangekocht. Goede begeleiding tijdens proces. Kwamen nav inmeten nog enkele kosten bij helaas. Contact verliep niet altijd vlekkeloos.
FOTO VAN W. VAN SCHAARDENBURG
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de badkamer”
Door Michael op zondag 17 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Er is veel aandacht besteed aan het uitzoeken van onze nieuwe badkamer. Er werd geluisterd naar onze wensen. Tijdens de bouw zijn er wel wat dingen mis gegaan, onder andere door de communicatie die niet heel soepel verliep. Uiteindelijk zijn wij blij met onze badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Spreekt voor zich”
Door Inge Brunt op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een Badkamer laten plaatsen door Grando Amersfoort. Grando was de eerste winkel waar we heen zijn gegaan en we zijn ook niet meer verder wezen kijken. Umit Isik nam alle tijd voor ons en dacht goed mee om onze wensen in een echte badkamer te veranderen. Alles werd duidelijk uitgelegd en in een rondje door de mooie showroom liet hij ons alles zien wat mogelijk was. Door de 3D tekening kregen we ook een goed beeld van het eindresultaat. De opgegeven planning werd ook netjes gevolgd. De mensen die de badkamer kwamen plaatsen werken netjes en overlegden alles. Umit Isik belde tussendoor nog een aantal keer om te horen of alles naar wens ging. Echt top! De foto's spreken voor zich denk ik!
FOTO VAN INGE BRUNT
Reactie of foto toevoegen
“Toppie”
Door Biep op maandag 11 mei 2020 20 | vestiging Amersfoort
Super geholpen bij het uitzoeken van onze badkamer. Grando heeft onze badkamer geweldig verbouwd, wij hadden een badkamer zonder toilet en nu dankzij Grando een badkamer met toilet helemaal toppie.
FOTO VAN BIEP
Badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door M. Pelli op vrijdag 24 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Prima service door Dinesh en team. We zijn bijzonder goed geholpen met onze ideeën en deze te realiseren in een nieuwe keuken. Plaatsing en levering waren top geregeld en een klein 'mankement' direct verholpen. Al met al een topservice en prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door Arno op dinsdag 21 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Zeer goed geholpen door Dinesh en zijn mensen met een mooie keuken als resultaat. Het uitzoeken van de keuken is soepel verlopen. Alle opties werden laten zien in de showroom zodat we een goede keuze konden maken. De levering van de keuken was op tijd en de installatie verliep ook soepel.
FOTO VAN ARNO
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer gekocht”
Door Daphne Chang op vrijdag 17 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
You will have good experience before singing the contract  and everything changed after that! This is my second time post the review. We purchased both bathroom and kitchen here, meaning we spent a fortune!Just want to warn people to not make same mistake as we did. But I have to be fair that the materials itself is nice and the assembley guys for the kitchen did a good job! The problem is the assembly guy for the bathroom and of course the customer service. 

Below is what we've experienced. The kitchen assembly couldn't take place on time due to the fact that the water pipes and electricity weren't fit. We didn't know that it's our responsibility to take care of that and even it is, we didn't have any drawing about how the pipe and electricity should be or be informed about this before the assembly. We have spend another thousands from our own pocket on having the pipe and electricity correct and extra weeks delaying on assembly. One of  the answer we have from the store manager after complaining about this issue is that "why didn't  you ask?" This is first time in my life that I purchase a kitchen I think it's fair that I didn't ask. And Grando is already in this business for years and neglect to inform the customer?For all that, I still deleted my first posting as we reach an agreement that they will fix everything and offer a very little compensation to us. 

Soon after kitchen issues are finally all settled and of course with a long and exhausted process as they kept delaying on everything. Our bathroom starting leaking!!!! And it took them a week to arrange someone to come and fix it! Consequently there were much more water spots and the cracks on the wall downstairs!Once the leaking issue is fixed and another two weeks waiting for the new tiles to fix the wall. We couldn't shower properly nearly month due to the holes on the wall.... Also, as you can see from the photo, their work is just unprofessional. We try to contact the store manager many times but the phone isn't picked up or the call back he promised is also not fulfilled so more time has wasted. Also there's a missing part in the sink sewer that cause a terrible smell coming out everytime right after shower! And it is finally fixed after two months of calling and waiting..... 

Every issue takes weeks even months to get it solved with very bad quality and we sometimes need to take day offs to be at home and clean up after the worker finish their job!  It's truly wasting of time and exhausting to chasing for solution over and over again. And if we kept calling, the answer we get is always: we will call you next week, it's holiday season now or the people aren't available... etc and never get the positive answer till 3 or 4 times of calling. I decide to post the review again so that people can hear the true stories. It has been a year since we decided to go with Grando and I'm still so regarded. 

Don't waste your energy and time here. It's not worth it. Good luck. 
FOTO VAN DAPHNE CHANG
Bad gedurende montage
+ Toon extra foto van Daphne Chang
+ Toon extra foto van Daphne Chang
Reactie of foto toevoegen
“Na oplevering contact trager”
Door Bart op dinsdag 7 apr 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij kochten een nieuwe keuken en badkamer bij Grando Amersfoort. Het eerste contact verliep erg prettig met Dinesh en de tekening van de keuken was voor ons echt perfect. We waren verkocht! We waren al bij meerdere andere keukenzaken geweest maar die hadden niet dit effect op ons gehad. We hebben toen besloten om de badkamer ook bij Grando te bestellen. Het leek ons erg handig om maar met 1 aannemer af te stemmen. Vanaf het eerste contact hebben wij duidelijk aangegeven dat wij mensen zijn die op de details letten en daar erg kritisch op zijn. Dat was uiteraard geen probleem volgens Dinesh. Dat moet je ook zijn vond hij. Tot en met de realisatie van de keuken en de badkamer verliep het contact erg makkelijk en waren er korte lijntjes. Na de oplevering werd dat een ander verhaal. Mailtjes werden veel trager beantwoord, er werd beloofd dat je gebeld zou worden en dat gebeurde dan meerdere keren niet. Wij zijn nog steeds erg blij met onze keuken en badkamer maar we vinden wel erg slecht dat binnen 2 jaar hele kitranden los komen bij het plafond en dat dit niet bij de service hoort om daar naar te kijken.Na een half jaar van mailen en bellen en loze beloften hebben wij het opgegeven. Elk keuken en/of badkamerbedrijf kan keukens en badkamers plaatsen maar een goed bedrijf heeft ook oog voor zijn klanten na de oplevering.Zeker als er door een werknemer van Grando zelf geconstateerd is dat zijn collega's van Grando het kitwerk destijds uitermate slecht hebben uitgevoerd. Je zou toch mogen verwachten dat een geconstateerd gebrek in uitvoering opgelost moet worden door het bedrijf zelf. Goede service hoort er helaas na betaling bij Grando niet meer bij.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door Fam. Baas op zaterdag 28 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij zijn goed geholpen bij het samenstellen van onze keuken door dhr. Can. Ook toen wij nog twee maal terug kwamen om het ontwerp aan te passen was dat geen probleem. De montage is erg goed verlopen, zeer vakkundige monteur, die erg hard en secuur werkt.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Swan hurkmans op donderdag 26 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Hele aardige adviseurs die meedenken en doen wat ze zeggen. Ook bij levering en montage ging alles vlot en zeer netjes afgewerkt. Kan deze partij bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Rob Vernooij op woensdag 18 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een badkamer en twee toiletten laten verbouwen door Grando Amersfoort. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. We werden uitstekend geadviseerd door Dinesh. Hij weet wat kwaliteit en stijl is, heeft aan één woord genoeg en zorgt ervoor dat je gedurende het project volledig ontzorgd wordt. Van inmeten tot de laatste kitrand: aan alles wordt gedacht en er wordt goed geluisterd naar je wensen. Dat alles heeft geresulteerd in een fantastische badkamer en toiletten. Wij bevelen Grando Amersfoort van harte aan!
FOTO VAN ROB VERNOOIJ
Fotocollage
Reactie of foto toevoegen
“Secuur”
Door G.Fluit op zaterdag 7 mrt 2020 20 | vestiging Amersfoort
We kwamen hier voor een badkamer en zijn hier in geslaagd. Het advies van de heer Isik was goed en duidelijk. Ook het hele plan van uitvoering verliep zeer goed. Alle wensen die we hadden werden vervuld en zelfs meer dan dat. Het montage werkt snel, secuur en netjes.
FOTO VAN G.FLUIT
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Mooi resultaat”
Door A Voskuilen op vrijdag 14 feb 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken gekocht. Zeer deskundig geholpen, er werd alle tijd genomen. Er werd ons niets opgedrongen. De levering en plaatsing van de keuken verliep vlot. De keukenbouwer was betrouwbaar, beleefd en kundig. Waar nodig dacht hij mee en was niet te beroerd iets extra te doen. Wij zijn superblij met het mooie resultaat.
FOTO VAN A VOSKUILEN
Keuken met verlichting in koof
Reactie of foto toevoegen
“Veel geduld getoond”
Door Monique op dinsdag 11 feb 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben onze badkamer gekocht bij grando In amersfoort! Super geholpen in de winkel en veel geduld met goed advies. Onze badkamer is een plaatje geworden.
FOTO VAN MONIQUE
Plaatje
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgd”
Door E. Peelen op zondag 9 feb 2020 20 | vestiging Amersfoort
Recent een nieuwe keuken gekocht bij Dinesh en zijn team. We zijn zeer tevreden over het advies en vooral het volledig ontzorgen bij de werkzaamheden rondom het plaatsen van de keuken is top. We zijn dan ook erg blij met onze nieuwe keuken.
FOTO VAN E. PEELEN
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Willem op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Amersfoort
Wij hebben hier een super mooie en een zeer goede kwaliteit keuken gekocht. Zeer snelle levering en alles compleet! De jongeman die ons heb geholpen was er meedenkend en gaf tips die zeker geholpen hebben. Kortom voor een nieuwe keuken of badkamer zeker daar heen gaan. Top zaak! Ps en betaalbaar.
FOTO VAN WILLEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tegels”
Door Luuk van Deel, Ede op woensdag 5 feb 2020 20 | vestiging Amersfoort
De service tijdens de bestelling was prima. Alleen hebben 2 vijf pakken met wandtegels teveel geleverd (en dus berekend). Hierover telefonisch contact gehad. Maar ze blijven zwijgen in alle toonaarden.

Jammer, ik zou dat voortaan wel in de overeenkomst laten opnemen dat teveel geleverde dozen met tegels worden teruggenomen en het overeenkomstige bedrag wordt terugstuurd.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Martijn op woensdag 25 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Op een zomeravond krijgen wij het plan de schuur aan de keuken toe tevoegen. Met onze plannen en ideeen op zak , binnengestapt bij Grando te Amersfoort. Onze ideeën en plannen konden worden uitgevoerd. De verkoper heeft goed geluisterd en duidelijk uitgevoerd wat wij als wensen hadden. De schuur van 3 bij 3 werd toegevoegd aan de bestaande keuken. Wij hadden totaal geen omkijken.de monteurs hebben alles goed uitgelegd en wat wij elke dag konden verwachten. Alles is uitgevoerd en nog ter plekke meegedacht hoe het eventueel mooier kon zijn. Ook de laatse aandachtspunten en onvoorzienbare zaken , onze vloer bleek bij slopen onverwachts in slechte staat te zijn, is vakkundig opgelost. Grando is een verkopende partij die afspraken nakomt, meedenkt en mocht er toch onverwachts een lijk uit de kast komen , meedenkt en oplost. Wij kunnen deze partij aanbevelen , eerlijk verhaal vooraf en goed resultaat achteraf. Ook geven wij montagebedrijf Simba uit Heerenveen , die gehele project heeft uitgevoerd namens Grando een compliment voor de service en uitvoering. Trotse familie uit het mooie Spakenburg
FOTO VAN MARTIJN
Uitbreiding keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig geworden”
Door H. Boonstra op zondag 22 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Vorig jaar om deze tijd hadden we een huis gekocht die van binnen volledig gerenoveerd moest worden. Alle wanden en plafonds moesten opnieuw gestuct en geverfd worden en we gingen op zoek naar een nieuwe keuken, badkamers en vloeren. We liepen bij Grando Amersfoort binnen om te kijken voor een nieuwe keuken. Om een lang verhaal kort te maken, ze boden aan alles te doen. Niet alleen de installatie van de ontworpen keuken, badkamers en geselecteerde vloeren maar ook de totale realisatie van het project van sloop tot en met de oplevering. We werden goed geholpen, de onderhandelingen verliepen goed en uiteindelijk zijn we akkoord gegaan.

Inmiddels wonen we in een prachtig gerenoveerde woning die als een jas om ons heen past. Dit is echter niet vanzelf gegaan, het is een proces geweest van vallen en opstaan. Zoals vaak leer je in de periode dat het tegen zit je vrienden kennen. Het was vooral toen, waar Grando (Dinesh Birtantie en zijn mensen) zijn meerwaarde liet zien, namelijk de wil om het project tot een goed einde te brengen. Er werd meegedacht in oplossingen die pasten in hetgeen wat wij wilden. Geen discussies over geld/meerwerk, maar alles inzetten om het project tot een goed einde te brengen. Tenslotte, na de oplevering van het project, hebben we een afsluitend gesprek gehad over de financiele afhandeling, wat naar tevredenheid is verlopen.

Samengevat: Zoals vaak, komen er bij dit soort grote projecten onvoorziene omstandigheden voor. Juist in deze situaties liet Grando zich van zijn sterke kant zien door flexibel te zijn en op zoek te gaan naar klantgerichte oplossingen. Als eerder aangegeven, het resultaat mag er dan ook zijn. We hebben een prachtig huis waarin we nog heel veel jaren met veel plezier zullen leven. Dank aan Grando Amersfoort en alle betrokkenen die dit gerealiseerd hebben !!
FOTO VAN H. BOONSTRA
Open keuken
Reactie of foto toevoegen
“Lof”
Door D. Esseboom op zondag 1 dec 2019 19 | vestiging Amersfoort
Ik heb een super mooie badkamer en toilet aangeschaft bij Grando Amersfoort. Bij binnenkomst liep een oriënterend gesprek al snel uit op een aankoop door de vriendelijk -en deskundigheid van verkoper Serkan waarbij ik me zeer op mijn gemak voelde. De badkamer en toilet konden al na een maand geplaatst worden. Tevens lof voor de hardwerkende monteurs van Sophia Bouwbedrijf onder leiding van Velko. Bedankt Grando voor mijn fantastische badkamer!
FOTO VAN D. ESSEBOOM
Nieuw toilet
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Henk Landman op zondag 24 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een prachtige bad kamer aangeschaft bij Grando in Amersfoort. Wij hebben met de adviseur Umit Isak alle componenten voor de badkamer uitgezocht en we zijn met de vriendelijke eigenaar Dinesh Birtantie het eens geworden over de prijs. De badkamer werd na aflevering geïnstalleerd door Servaes Apeldoorn afbouw. Hier werken allemaal eerste klas vaklui. De oude badkamer werd eerst volledig verwijderd. Daarna kwam de loodgieter Roy de leidingen verplaatsen. Marcel heeft de badkamer uitzonderlijk mooi betegeld. Hierna heeft Roy de badkamer geïnstalleerd. Onze badkamer is echt een plaatje geworden bedankt Grando Amersfoort!
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Youssef Abarkane op donderdag 14 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben een keuken gekocht bij Grando Keukens in Amersfoort. Bij binnenkomst zijn we hartelijk ontvangen door Samira Adli & Mustapha Sarti. Wij hebben aangegeven wat we graag wilde hebben qua keuken,kleur etc. en wat ons budget was. Zij kwamen vervolgens met adviezen en tekeningen die ons enorm aanspraken. Wij zijn A tot Z goed begeleid en hebben uiteindelijk onze DROOM keuken. De keuken is inmiddels geplaatst naar alle tevredenheid. Wij bevelen Grando keukens Amersfoort. Samira en Mustapha enorm bedankt voor jullie adviezen en hulp zonder jullie was dit nooit gelukt
FOTO VAN YOUSSEF ABARKANE
Aanrader van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Voldoet aan de wensen”
Door De Vlieg op zondag 10 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
De keuken die wij hebben gekocht bij Grando Amersfoort voldoet helemaal onze wensen. We hebben het verkoopgesprek als zeer prettig ervaren. Ook het plaatsen van de keuken is goed gegaan. Kortom zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig werk geleverd”
Door RV op donderdag 7 nov 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben voor ons nieuwe huis een keuken door Grando Amersfoort laten ontwerpen. De oude huidige keuken had een u vorm en wij wilden een schiereiland. Maar we twijfelden of dat wel zou passen. We hebben de eerste keer daar met hen gebrainstormd en onderwijl werd er meteen een ontwerp gemaakt en gingen we meteen met een eerste ontwerp naar huis. Daarna hebben ze de puntjes op de i gezet en ons perfect begeleid. Ze luisterden zeer nauwkeurig en anticipeerden daar meteen op. Het gevolg was een perfect uitziende keuken die tot op de millimeter nauwkeurig paste. We wilden onze eigen Amerikaanse koelkast meenemen en ook die paste er perfect in. De montage verliep heel vlot. De monteur was heel kundig, vriendelijk, snel maar accuraat. Dus wij zijn super tevreden en onze verwachtingen zijn overtroffen. Wij hebben eerst reviews gelezen van keuken zaken en Grando Amersfoort sprong eruit. Ze maken de goede reviews zeker waar. Je wilt toch zeker zijn van je keuze want het kost heel veel geld zo'n keuken en dat leg je bij Grando Amersfoort in goede handen.
Reactie of foto toevoegen
“Gedegen”
Door Laura van Keulen op donderdag 17 okt 2019 19 | vestiging Amersfoort
We hebben een prachtige keuken van Grando. We zijn blij met de keuzemogelijkheden, mbt kleur kastjes, grepen en aanrechblad. Helaas vertraging in de afwerking maar inmiddels is er een mooi aanrechtblad en keuken. Gedegen monteurs!
FOTO VAN LAURA VAN KEULEN
Donkere keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jannet en Frans van Wijk op donderdag 17 okt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Wij hebben de keuken, badkamer en toilet gekocht bij Grando Keukens in Amersfoort. Wij zijn geadviseerd door Serkan. En zijn hier heel tevreden over... Het installeren en de afhandeling is gebeurd door het bedrijf Simba uit Heerenveen en hier waren wij ook zeer tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zelf is prima”
Door Heleen Bulthuis op vrijdag 11 okt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Prima geholpen in de winkel. leverdatum geheel volgens afspraak. Over de monteur zijn we helaas minder tevreden.Afspraak was 7.00:uur 's morgens. Na bellen kwam hij om 11.15 uur, hij had zich verslapen... Wilde niet met mij communiceren, jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Matige ervaring”
Door Bosman op woensdag 9 okt 2019 19 | vestiging Amersfoort
Op 22 maart 2019 hebben wij onze nieuwe keuken laten ontwerpen bij Grando Amersfoort. Er werd goed meegedacht en een mooie tekening gemaakt. Helaas was de aandrang tot verkopen erg groot en moest er er stevig onderhandel moest worden om tot een reële prijs te komen. 19 juni is de keuken conform afspraak geïnstalleerd. Helaas kregen we een aantal dagen daarvoor een verkeerde factuur, maar die is conform afspraak gecorrigeerd. Bij de montage ontbraken de passtukken en plinten en was 1 kast verkeerd gemaakt. De monteur was hierop niet aan te spreken en werd sjagerijnig. Gelukkig stelde Grando ons gerust dat alles goed zou komen...
22 Juli werd een nieuwe kast geleverd en 1 passtuk. 26 augustus constateert de nieuwe monteur dat de kast wederom niet aan het ontwerp voldeed en de plint nog ontbreekt (hadden wij al door gegeven, maar Grando maar die wil het graag zelf zien..) 4 oktober zou de monteur komen om het allemaal in orde te maken (inmiddels stond er 3 maanden een grote kast in de weg), echter de monteur bleek ziek en kwam daarom op Zaterdag 5 oktober. Hij had overal een oplossing voor en de keuken is netjes afgeleverd, behalve dat 1 deur nu met touchsysteem is uitgerust i.p.v. een greep omdat het ontwerp niet maakbaar was? en de passtukken zijn met de decopeerzaag niet zo recht geworden als onze strakke muren. Al met al zou ik andere mensen aanraden om toch nog even verder te kijken totdat Grando zijn kwaliteitssysteem wat beter op orde heeft!! Fijn dat Grando alles wil oplossen jammer dat er zoveel fouten worden gemaakt en het oplossen zoveel tijd kost en de monteurs de (extra) rommel die zij leveren niet meenemen!
Reactie of foto toevoegen
“Aanleg badkamer”
Door Koos vermeulen op dinsdag 17 sep 2019 19 | vestiging Amersfoort
Grando heeft een badkamer aangelegd. Na een half jaar bleek de slaapkamermuur nat te worden. Daarna kreeg ook de woonkamer natte plekken op het plafond. Ze zijn al enkele keren wezen repareren, maar na drie jaar is het nog steeds lekkage naar slaap en woonkamer. Grando is niet in staat om dit te repareren.
Reactie of foto toevoegen
“Dikt tevreden”
Door Elvira op maandag 5 aug 2019 19 | vestiging Amersfoort
Keuken gekocht. Zijn dik tevreden met de keuken

Aanvulling ontvangen 11 augustus 2019: Levering en montage is al gebeurd. Dit ging allemaal erg goed. Erg tevreden over.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (42 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (111 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (33 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (52 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (44 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (98 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (35 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (22 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (34 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (43 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (13 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (32 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (36 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (133 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (28 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (44 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (39 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (63 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (59 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (94 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (93 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (120 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (21 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (97 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (18 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (81 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (34 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (75 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (113 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (113 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (66 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (167 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (44 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (64 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (62 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (55 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.