Feedback
8,5

Grando Keukens & Bad

Website: www.grando.nl
Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.grando.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Grando Keukens & Bad
Grando staat voor betaalbaar keuken- en badkamerdesign
Bij Grando wordt over elke keuken en badkamer tot in detail nagedacht, samen met u. Gebruiksgemak, persoonlijke wensen en genieten staan voorop. Of u nu op zoek bent naar een landelijk moderne keuken of sfeervolle badkamer, bij Grando bent u aan het juiste adres.

Zoektocht naar uw droomkeuken en/of -badkamer
Onze adviseurs horen graag wat uw wensen zijn. Het begint met een passend advies op maat, verwerkt in een realistische 3D tekening. Samen met u komen we tot een ontwerp dat perfect bij u past. Wij nemen het werk van A tot Z uit handen, indien u dit wenst. Wij bieden een luisterend oor en monteren uw keuken en/of badkamer vakkundig.


Laat u inspireren en adviseren
Ons inspiratie magazine boek staat boordevol nuttige informatie die u helpt in de zoektocht naar uw nieuwe keuken en/of -badkamer. U kunt het gratis aanvragen via: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek.

Showrooms
Bezoek een van onze prachtige showrooms en u zult versteld staan van de vele mogelijkheden en variaties die op keuken- en sanitairgebied te vinden zijn. Bekijk onze website voor de dichtstbijzijnde Grando vestiging bij u in de buurt: www.grando.nl/vestigingen.
Meer informatie over Grando Keukens & Bad
Grando inspiratatieboek: www.grando.nl/keukens/inspiratieboek
Grando showrooms: www.grando.nl/vestigingen
Ervaringen
Er zijn 1834 ervaringen over Grando Keukens & Bad. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren911 ervaringen
4 sterren690 ervaringen
3 sterren56 ervaringen
2 sterren53 ervaringen
1 ster104 ervaringen

Per vestiging:
“Nieuwe keuken”
Door Cees en Marian Castelijns op woensdag 14 aug 2019 '19 | vestiging Breda
Voorjaar 2019 een keuken besteld bij Grando Breda. Voorafgaand aan de bestelling uitgebreide informatie gesprekken gehad met verkoopadviseur Brahim. Geweldig om mee te maken hoe enthousiast Brahim zijn werk uitvoert. Hij is op alle punten meedenkend en komt met goede adviezen, zonder te sturend of dwingend te zijn. De 3D-simulaties zijn een erg goede hulp bij het maken van de uiteindelijke keuze.
Op advies van Grando hebben wij de montage en het al het pluswerk laten uitvoeren door de mensen van KeukenbouwersPlus. Deze combinatie van Grando Breda en KeukenbouwersPlus is ons zeer goed bevallen en willen we van harte aanbevelen.
Wij zijn zeer blij met het bereikte resultaat en genieten iedere dag van onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Sahin op dinsdag 6 aug 2019 '19 | vestiging Breda
Beste mensen, We hebben bij Grando in Breda een nieuwe keuken aangeschaft. We zijn door de gehele proces geholpen door Brahim. Deze heeft ons goed geholpen, geadviseerd en hij was altijd bereikbaar voor de vragen die we hadden. Alles is vlekkenloos verlopen zonder enige tegenslagen. Goede voorbereiding en de juiste vakmensen die de keuken hebben gezet. Bij deze wil ik Gerard ook bedanken voor het plaatsen van de keuken.
FOTO VAN FAM. SAHIN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Tien plus”
Door Willem Klerx op dinsdag 23 jul 2019 '19 | vestiging Breda
De Serviceverlening van Brahim was uit de kunst, zowel sales als aftersales
Brahim is , op een natuurlijke manier, geïnteresseerd is de mens achter de koper, empatisch, gedreven, pro actief , humoristisch en altijd alles op het juiste moment. Ik heb derhalve erg goede ervaringen met Grando en zou zonder enige twijfel weer een aankoop doen bij Grando Breda.

Eerdere ervaring van 29 maart 2019: Wij hebben een keuken gekocht bij een top verkoper van dit bedrijf Brahim . We hebben in ons leven ( nu senioren) nog nooit z'n goede verkoper ontmoet, een geweldige inzet, erg enthousiast en empatisch, met een stukje humor erbij, relaxt, gedreven en uitermate flexibel. Een tien plus en een griffel!!!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door vd Kasteele op vrijdag 14 jun 2019 '19 | vestiging Breda
Naar volle tevredenheid een badkamer en keuken gekocht. Zeer vriendelijk geholpen door alle collega's die daar werkzaam zijn. Goed rekening gehouden met de persoonlijke wensen ! Wij zijn zeer tevreden.

Eerdere review van 14 mei 2018: Onlangs hier onze keuken gekocht. Vanaf de bestelling tot aan de levering was alles dan ook perfect geregeld !
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Sander op vrijdag 24 mei 2019 '19 | vestiging Breda
Keuken gekocht, vriendelijk en goede adviseur en afspraken op tijd nagekomen. Wel een scheur in het keukenblad, maar dat wordt netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Geheel naar wens”
Door Familie Van Loon op zaterdag 18 mei 2019 '19 | vestiging Breda
Wij hebben een keuken gekocht. Wij zijn erg goed geholpen en geadviseerd door verkoper Brahim. Mede door zijn kennis en enthousiasme hebben wij nu een keuken geheel naar onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Betonnen blad”
Door Truusje Soer-Vaartmans op vrijdag 10 mei 2019 '19 | vestiging Breda
Plaatsingsweek keuken zonder overleg verplaatst, bij toeval achter gekomen. Aanrechtblad werd niet op tijd geleverd. Dit is een betonnen aanrechtblad van 4,35 mtr. Inductiekookplaat met afzuiging zou geïntegreerd zijn in het blad, niet dus. Met het oog op vele beschadigingen kan het blad niet meer vervangen worden. Voor een Godsvermogen een blad en inductieplaat die niet volgens afspraak zijn opgeleverd. Als compensatie kreeg mijn echtgenoot een doosje bonbons welke over was van de Pasen. Inductieplaat is geleverd zonder gebruiksaanwijzing en toont gebreken. Gemeld. Zou contact worden opgenomen door een monteur. Na 2,5 week nog steeds geen reactie.
FOTO VAN TRUUSJE SOER-VAARTMANS
Keukenkastjes met betonnen blad
REACTIE VAN TRUUSJE SOER-VAARTMANS
Inmiddels is er een monteur geweest voor de inductieplaat. Helaas is het niet mogelijk om het aanrechtblad op locatie aan te passen. Verder is de keuken prima. In goed overleg laten we het hierbij en ondernemen we verder geen stappen.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Pierre de Rooij op zaterdag 27 apr 2019 '19 | vestiging Breda
We hebben een mooie moderne keuken gekocht en zijn door de adviseur genaamd Brahim uitstekend geholpen. Hij verdient een pluim. Jammer dat er een aantal onvolkomenheden waren die wat ons betreft adequater hadden kunnen worden opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Sandy op vrijdag 26 apr 2019 '19 | vestiging Breda
Wij hebben een compleet nieuwe badkamer gekocht. De verkoper Bart heeft ons goed geholpen. Levering was op tijd en netjes geleverd. We waren ook zeer te vrede over de monteur Bas.( geregeld via Grando) Werkt erg netjes en denkt met je mee. Kunnen nu heerlijk genieten van onze nieuwe aankoop!!
Reactie of foto toevoegen
“Alles goed verlopen”
Door Fam. Machielse op maandag 22 apr 2019 '19 | vestiging Breda
Wij hebben bij de vestiging Breda een keuken gekocht. Vanaf het moment dat wij daar binnen kwamen werden we vriendelijk en op een professionele manier geholpen. Er werd ruim de tijd genomen en met ons meegedacht bij het uitzoeken en inrichten van de keuken. Er werd zelfs voor een lunch gezorgd. :) Na een aantal weken kwamen we nog een keer bij elkaar om nogmaals de gekozen keuken nog eens door te nemen zodat de keuze ook goed doordacht was. Ook de samenwerking mbt de voorbereidende werkzaamheden door keukenbouwersplus is ons zeer goed bevallen. Vanaf het moment van aankoop tot aan de oplevering zijn we compleet ontzorgt. Na de plaatsing is er ook nog een contactmoment geweest of alles goed was verlopen. Mochten we ooit nog voor de keuze komen te staan voor een keuken dan komen we zeker weer terug bij Grando Breda.
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Chantal van Rijn op zondag 21 apr 2019 '19 | vestiging Breda
Een keuken gekocht. Geholpen door Vera, zeer deskundig, goede ideeen en erg vriendelijk! De keuken is inmiddels geplaatst. Super mooi, erg te reden. De jongens van het plaatsen Bart en Koen ook topjongens, gaan rustig te werk, denken mee. Kortom meer dan tevreden over Grando!!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Oosterhout op dinsdag 26 mrt 2019 '19 | vestiging Breda
Wij hebben bij Grando Breda een supermooie keuken, badkamer, toilet en tegelvloer voor de woonkamer aangeschaft. Vanaf het begin al heel hartelijk ontvangen door Vera en die heeft ons verder door het gehele proces bij de hand meegenomen. Vera heeft met ons meegedacht en waardevolle adviezen gegeven. Vera heeft ook hele goede inzichten qua wat wel of niet mooi bij elkaar gaat passen of gaat werken. En niet te vergeten de aannemer die al het werk heeft uitgevoerd voor ons. Aannemer Van der Stelt (Marco, Henk) uit Hank heeft het hele project bij ons thuis heel vakkundig uitgevoerd, helemaal top en ik kan ze dan ook echt aanraden. Wij zijn erg tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Zelfgeplaatste keuken”
Door Helen op donderdag 14 mrt 2019 '19 | vestiging Breda
Gekocht: keuken met bijbehorende apparaten. Goed en vakkundig geholpen door Brahim. Een miscommunicatie, na het tekenen van de offerte, correct opgelost. Plaatsen van de keuken door ons zelf gedaan.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Marloes & Manfred Bult op maandag 11 mrt 2019 '19 | vestiging Breda
Wij hebben een mat zwarte keuken gekocht! Bij Vera. Wat een top vrouw is dat! Juiste advies, gevoel met klanten is top! Zei wist ons plan op de juiste manier aan te vullen en te vervullen! ( en mijn man te overtuigen). Er hing ook een positieve sfeer in de winkel, de enige winkel waar wij ons prettig voelde en we ook direct tot kopen over zijn gegaan! We willen ooit de badkamer nog aanpakken wij komen zeker terug! (Als vera er nog is).
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door de Steenhuijsen Piters op dinsdag 5 mrt 2019 '19 | vestiging Breda
Wij hebben eind 2018 een nieuwe keuken bij Grando Breda gekocht, deze is in februari 2019 geleverd. We zijn tevreden over de keuken, installatie en advies van Grando verkoop adviseur. gemaakte afspraken zijn nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met goede ideeen”
Door M. de Vries op maandag 4 mrt 2019 '19 | vestiging Breda
Een keuken gekocht, helemaal naar mijn zin. Fijn geadviseerd door Brahim Makioui die met alles meedacht en met goede ideeën kwam, dingen waar ik zelf misschien niet zo snel aan zou denken.

Aanvulling ontvangen 4 maart 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd. Het plaatsen is goed gedaan, echter is er jammer genoeg door Keukenbouwersplus een meetfout gemaakt waardoor de keuken 10 cm naar voren is gekomen en staat deze nu half op een tegelrij. Op de opening die aan de achterkant ontstond gaat Keukenbouwersplus op hun kosten een vensterbank plaatsen van hetzelfde natuursteen als van het aanrecht. Ook werd het inzetten van een deur niet gerekend als compensatie.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jolanda op zondag 3 feb 2019 '19 | vestiging Breda
Afgelopen zomer een keuken gekocht in Breda, welke in november is geplaatst, en ik ben super tevreden hoe ik in de winkel ben geholpen. Dankzij de goede adviezen en het meedenken van Brahim en Vera ben ik tot een juiste keuze gekomen die helemaal bij mij past . Ook de nazorg is prima met een bezoek van de verkoper na plaatsing en telefonisch contact achteraf of alles naar wens is . Kleine aanpassingen achteraf zijn ook zonder problemen verholpen. Een aanrader dus! Mijn badkamer komt later nog aan de beurt en dan zal ik ook zeker weer bij Grando Breda langs gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Mw. J.van Aert op vrijdag 16 nov 2018 '18 | vestiging Breda
Wij hebben een badkamer gekocht en zijn prima geholpen. Goede informatie over de mogelijkheden. Prima service, klantvriendelijk. Dankzij Grando Breda hebben wij nu een super mooie badkamer. Wij kunnen Grando zeker aanbevelen voor een nieuwe keuken of badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Lars op woensdag 17 okt 2018 '18 | vestiging Breda
Mooie keuken gekocht, wel prijzig in vergelijking met andere keukenaanbieders. Zonde dat er bij de levering altijd iets mis gaat. Zo was er een te korte plank en een plank van een kastje kapot. Deze worden wel gerepareerd op kosten van Grando.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door T. Paans op vrijdag 5 okt 2018 '18 | vestiging Breda
Bij dit bedrijf heb ik mijn badkamer gekocht. Deze is netjes afgeleverd en geinstalleerd. De gesprekken vooraf waren prettig en inspirerend. Ook tijdens het monteren was alles naar wens, zelfs toen we op het laatste moment iets wilde wijzigen was dit geen probleem. Binnen een uur was alles geregeld.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en vakkundig”
Door John van de Perre op maandag 30 jul 2018 '18 | vestiging Breda
Keuken gekocht bij Grando Breda. Geadviseerd door Ankie Karels. zijn we zeer blij mee. goed meegedacht met hoe het uiteindelijk geworden is. Prettig en vakkundig. Levering was prima en installeren door Koen was perfect. Kortom zeer tevreden. Wij hebben nu geen keuken maar een kookhoek die in het geheel past.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Eric op maandag 30 jul 2018 '18 | vestiging Breda
Badkamer gekocht in december 2017. Plaatsing zou zijn in mei 2018. Echter de installateur die het vanuit Grando zou doen had slechte recensies en gaf mij een slechte indruk. Daarom zelf een installateur geregeld, die het erg goed gedaan heeft. Bij levering was badkamerkast en verlichting niet besteld, dit heeft 3 maanden geduurd! Bij de nalevering bleek de verlichting weer niet besteld te zijn. De wastafel bleek een kleine beschadiging te hebben, maar daar wilde Grando niets mee doen. De speciale kit voor de douche-afvoer was keihard in de verpakking, ook hier geen vergoeding, kostte toch €80. Al met al heeft men alleen de materialen hoeven bestellen en afleveren. Niet tevreden. Overigens stonden er destijds heel veel negatieve recensies die nu allemaal verdwenen zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Arthur van Woerden op zaterdag 28 jul 2018 '18 | vestiging Breda
Zeer goed geholpen door de adviseur, er werd goed mee gedacht.

Aanvulling ontvangen 7 augustus 2018: Mijn aankoop is al geleverd en geplaatst, ik ben tevreden met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Frank op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Breda
Wij hebben een badkamer gekocht. Hierbij zijn we goed geholpen. De verkoper (Bart Goverde) dacht goed mee, was geduldig en niet opdringerig. De badkamer is netjes en volledig conform afspraak geleverd en geïnstalleerd. De installateur was via Grando ingehuurd (Fred van Malsen). Een vriendelijke man die zeer netjes heeft gewerkt. Geen nare verrassingen of meerwerkprijzen achteraf. Kort en goed: zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal blij”
Door Marcel en Ellen op vrijdag 22 jun 2018 '18 | vestiging Breda
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn hierbij heel geduldig, vakkundig en vriendelijk geholpen en geadviseerd door Vera. Ook de levering, montage en installatie verliep probleemloos en vakkundig. We zijn helemaal blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop bij Grando”
Door Laura Meijer op vrijdag 8 jun 2018 '18 | vestiging Breda
Wij hebben bij grando een keuken gekocht. Echt grote complimenten voor onze adviseur ankie Karels. Ze heeft helemaal de keuken ontworpen zoals wij het voor ogen hadden. Het enige nadeel vonden wij dat tijdens de levering van de keuken de bestekbak er niet bij zat en verkeerde koolstoffilters waardoor wij daar uiteindelijk 2 weken op hebben moeten wachten en dus de keuken nog niet volledig konden gebruiken. Grando heeft wel perfecte keukenzetters in dienst. Wij hadden een zzp-er genaamd trieu en daar ook zeker de complimenten voor. 1 hoekje bij de leidingen niet goed opgemeten en dat heeft hij perfect opgelost. Ook komt hij gewoon nog terug om uiteindelijk de afzuigkap nog te monteren voor ons
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Naomi op maandag 4 jun 2018 '18 | vestiging Breda
Goede service! Erg goed geholpen. Medewerkers waren erg vriendelijk alle afspraken zoals beloofd nagekomen
Reactie of foto toevoegen
“Loopt niet goed”
Door Leijtens op vrijdag 1 jun 2018 '18 | vestiging Breda
Badkamer gekocht waarbij alles fout gaat.
Reactie of foto toevoegen
“Goede monteurs”
Door Jos op vrijdag 18 mei 2018 '18 | vestiging Breda
Wij hebben de inrichting van de keuken en twee badkamers bij Grando besteld en geleverd gekregen na uitstekend advies en begeleiding door Sander Veenendaal. Zijn geworden wat wij ervan verwachtten. Goede monteurs en aftersales ervaring nadat de monteur was onregelmatigheden zelf had geconstateerd.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Fam. Dresscher op maandag 18 dec 2017 '17 | vestiging Breda
Keukenadviseur Vera en badkameradviseur Maaike hebben ons uitstekend geholpen met het ontwerpen en uitzoeken van onze nieuwe keuken en badkamer. Ze hebben ruim de tijd voor ons genomen, goed naar ons geluisterd en mee gedacht.
FOTO VAN FAM. DRESSCHER
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nette plaatsing”
Door Jeffrey op vrijdag 10 nov 2017 '17 | vestiging Breda
Netjes geplaatst zeker de monteur heeft de keuken netjes geplaatst.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door M. Leppens op zaterdag 28 okt 2017 '17 | vestiging Breda
keurig geholpen, er werd ruim tijd genomen om het ontwerp samen te stellen en we konden onze wensen goed kwijt ook werd meegedacht in het budget. Er werd voldaan aan de verwachte levertijd, en montage foutje werd kosteloos hersteld.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en vriendelijk”
Door Jeroen van Wensen op maandag 23 okt 2017 '17 | vestiging Breda
Goede vriendelijke hulp bij het uitzoeken van badkamer en toilet. Het gevoel dat degene die ons hielp naar onze wensen keek en niet naar 'moeten verkopen'. Opvolging van levering en plaatsing verliep in begin wat minder, maar met tussenkomst van montagebedrijf alles uiteindelijk (op lange termijn) goedgekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door elly schiefer op woensdag 18 okt 2017 '17 | vestiging Breda
Wij hebben kennis gemaakt met een fantastisch goede verkoper die ons moeiteloos naar een een beslissing heeft geadviseerd. Chapeau Bart Goverde, heel erg bedankt.

Aanvulling ontvangen 23 oktober 2017: we hebben gekocht, de keuken is al geplaatst. We zijn uitermate tevreden, Grando is voor ons een topper !
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Cora op vrijdag 13 okt 2017 '17 | vestiging Breda
Adviseur Ankie was geweldig! We hebben nu een keuken die we nooit zelf bedacht zouden hebben. Wat een vriendelijkheid en creativiteit.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door jos en renate op vrijdag 13 okt 2017 '17 | vestiging Breda
geweldig, van bezoek showroom tot de plaatsing. een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Service was perfect”
Door Michael Haanskorf op woensdag 27 sep 2017 '17 | vestiging Breda
Zowel de keuken als de badkamer bij Grando Breda gekocht. Met de leveranciers/monteurs waarmee Grando Breda werkt zijn goede afspraken te maken over het gehele pakket aan werk zodat keuken en badkamer volledig afgewerkt en gebruiksklaar worden geïnstalleerd. We hebben zelf alleen waar nodig geverfd, maar ook dat zou te regelen kunnen zijn met de monteurs. De service van in de winkel tot na installatie is perfect. Geen opdringerige verkopers in de showroom, gewoon rustig rond kunnen kijken en daarna met vriendelijke adviseurs tot een resultaat kunnen komen dat binnen mijn budget en eisen/wensen was.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Samantha van Aert op zaterdag 23 sep 2017 '17 | vestiging Breda
Wij hebben onze keuken bij grando gekocht en laten plaatsen. Hij is prachtig!
Fijn bedrijf!
Reactie of foto toevoegen
“Annulering netjes geregeld”
Door Manon van Ruiten op vrijdag 15 sep 2017 '17 | vestiging Breda
Wij hadden vooraf een afspraak gemaakt met Maaike. We zijn zo vriendelijk en aardig ontvangen en onze wensen werden direct in kaart gebracht. Omdat wij nog moesten wachten op goedkeuring voor onze hypotheek hebben wij de badkamer en vloer afgenomen in afwachting van onze hypotheek. Onze hypotheek is helaas afgekeurd en dus moesten wij, tot ons verdriet, alles annuleren. Dit was geen probleem en werd super opgepakt! Wij weten 1 ding zeker: als wij in een volgend huis (of ons huidige huis) een nieuwe badkamer, vloer o.d. willen, gaan wij naar Grando in Breda! We zijn nergens vriendelijker geholpen dan hier. Maaike en Bart, super bedankt voor als jullie moeite, tijd en gezelligheid!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door rian. smits op maandag 11 sep 2017 '17 | vestiging Breda
We zijn heel prettig en netjes geholpen, met uitzoeken van badkamer en keuken, maar ook na de plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig klantcontact”
Door Sjoerd op zondag 6 aug 2017 '17 | vestiging Breda
Prachtige badkamer werd keurig volgens afspraak en helemaal naar onze wens opgeleverd. Prettig klantcontact ook in de winkel.
FOTO VAN SJOERD
Prachtige badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder vriendelijk geadviseerd”
Door Hilleke Linthorst op zondag 30 jul 2017 '17 | vestiging Breda
In Breda is een bijzonder vriendelijke adviseur. Ze adviseert uitstekend bovendien!! De monteur, die de keuken installeerde, pakte door waar hij op problemen stuitte en gaf goede aanvullende adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed vriendelijk en behulpzaam”
Door H.Martens op zondag 23 jul 2017 '17 | vestiging Breda
Goede voorlichting, vriendelijk,behulpzaam. Leveringen goed geregeld! Nog even een aanvulling op mijn vorige reactie. Met het bedrijf dat de badkamer en een aparte toilet (later pas beslist) plaatste was het prettig samenwerken. Op aanraden van Grando Breda hebben we Sabe genomen.Veel goede ideeën tijdens de bouw.Het ziet er geweldig uit! Super!
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door van leeuwen op dinsdag 23 mei 2017 '17 | vestiging Breda
Badkamer uitgezocht en gekocht bij grando bad in Breda. ,goed geholpen en geadviseerd door de verkoper.hij nam de tijd . hij luisterde naar wat onze wensen waren.en dacht met ons mee goede en nette levering van de spullen door de chauffeurs.
Reactie of foto toevoegen
“Weinig contact met verkopers”
Door Ludo Guns op donderdag 11 mei 2017 '17 | vestiging Breda
De ervaring was zeer goed te noemen tot het moment dat de handtekening gezet was. Hierna bleken levertijden langer dan geschetst en hebben we op een enkel (zelf geïnitieerd) contact niets meer gehoord van de verkoper(s)
Reactie of foto toevoegen
“Zeer kundig”
Door kees van steenis op vrijdag 5 mei 2017 '17 | vestiging Breda
Zeer kundig en vriendelijk personeel/verkoper. Komen afspraken na en houden je goed op de hoogte t.a.v levering. Hebben voldoende aandacht voor klant en service is goed. Montage en kwaliteit van onze keuken, toilet en badkamer uitstekend. Geen seconde spijt van onze keuze voor Grando Breda.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door Fam. Van der wegen op zaterdag 29 apr 2017 '17 | vestiging Breda
Ankie dacht echt mee en kwam met goede ideeen. De oven van lancelotti hadden ze niet staan maar door doorvragen kwamen we uiteindelijk tot de conclusie dat dit onze oven zou zijn. Keuken perfect oprijd geleverd. De montage service ook als aannemer gebruikt voor de rest van het werk. Het resultaat mag er zeker zijn! Top!
FOTO VAN FAM. VAN DER WEGEN
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig en vriendelijk”
Door Hoogstraate op dinsdag 14 mrt 2017 '17 | vestiging Breda
Deskundig en vriendelijk personeel. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. Er werd voorafgaand aan de koop alle tijd genomen. Tussentijds ook op de hoogte gehouden v.w.b. levering . Geen gehaast, geen gepush en geen commerciële praatjes. De badkamer, keuken en keramische parketvloer zien er fantastisch uit.
FOTO VAN HOOGSTRAATE
Grando Keuken
Reactie of foto toevoegen
“Speelden in op de wensen”
Door de Bruin op zondag 5 mrt 2017 '17 | vestiging Breda
De showroom in Breda is niet super divers en ook niet heel groot. Wij hadden alle tekeningen al gemaakt en de verkoopster kon er een mooie offerte voor maken. Ze dacht mee en speelde in op onze wensen. Hierna werden wij in contact gebracht met keukenbouwers plus voor de montage. Ook hier erg te spreken over. Enige puntje voor onszelf was dat wij zelf vooraf geen rekening hadden gehouden dat de montage nog apart afgerekend moet worden en dus niet in de offerte prijs van de keuken zit.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door JD op woensdag 1 mrt 2017 '17 | vestiging Breda
Wij zijn erg tevreden over het gehele proces van aankoop tot plaatsing van de badkamer. Zou hier zo weer zaken mee doen als we bijv een nieuwe keuken nodig hebben. Er wordt goed meegedacht in de mogelijkheden.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Liesbeth Inberg op woensdag 21 dec 2016 '16 | vestiging Breda
Wij hebben onlangs een keuken bij Grando Breda gekocht. We zijn uitermate tevreden over de ontvangst, meedenken en vriendelijkheid van de medewerkers van Grando Breda en met de keuken die we geheel naar eigen wensen hebben kunnen samenstellen binnen ons budget.
Reactie of foto toevoegen
“Goede uitleg”
Door C BIEMANS- LANGEN op vrijdag 9 dec 2016 '16 | vestiging Breda
We zijn geholpen door Ankie en een keuken gekocht bijzonder goed uitgelegd en ook de tijd genomen om ons alles goed uit te leggen ! we raden vrienden en kennissen aan om zeker in een grando winkel te gaan kijken. de keuken is geleverd
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuze”
Door C.A. Dujardin op vrijdag 2 dec 2016 '16 | vestiging Breda
Wij zijn zeer goed door de verkoper geholpen. Kundig personeel heeft de badkamer voor ons gesloopt en geplaatst. Wij zijn erg blij met onze keuze. Dit was het eerste bedrijf waar wij naar een nieuwe badkamer zijn gaan kijken. Wij hadden direct een goede indruk. Hebben daarom ook direct beslist.
Reactie of foto toevoegen
“Zelfmontage”
Door Bert op woensdag 30 nov 2016 '16 | vestiging Breda
We hebben een mooie strakke keuken in overleg ontworpen, hetgeen erg goed en plezierig ging. Plaatsing zou ik zelf doen, hetgeen geen enkel probleem was, en als er hulp nodig zou zijn dan was dat zo te regelen, Ernst kwam toch dagelijks bij ons langs dus.... Bij het plaatsen waren een aantal zaken niet goed, welke uiteindelijk in het werk opgelost zijn, maar waarvoor ik zelf veel correspondentie en reizen naar de keukenzaak heb moeten maken (als er iemand langs moest komen moest dat betaald worden), terwijl er een hoekstuk met verkeerde afmetingen geleverd is waardoor een aantal dingen niet paste. Van de koelkast waren een paar onderdelen (plastic) kapot, het laatste is pas net, 4 maanden later geleverd. De spatwand, die later ingemeten en geleverd zou worden, heeft heel erg veel moeite gekost, herhaaldelijk bellen, om te laten inmeten en uiteindelijk leveren.

Oorspronkelijk ervaring van 23 april 2016: Er is in samenspraak een superkeuken ontworpen, waarbij onze wensen helemaal opgenomen zijn. Heel erg goed. Klein minpuntje was de foute locatie van het stopcontact voor de afzuiging, maar dat is eenvoudig opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken maar ontevreden over monteur”
Door Bart van Haperen op vrijdag 25 nov 2016 '16 | vestiging Breda
Keukenadvies was goed en uiteindelijk hebben we een mooie keuken. Bij montage ging echter van alles mis, inclusief beschadigingen die in eerste instantie door de monteur ontkend werden. Wij zijn tevreden over Grando, maar deze monteur hoeft bij ons niet meer langs te komen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken keurig maar garantie is minpunt”
Door Henk op donderdag 30 jun 2016 '16 | vestiging Breda
Bij aankoop keurig te woord gestaan, ook plaatsen van de keuken prima en netjes verlopen. Afspraken keurig nagekomen. Min punt bij aanspraak maken op garantiebepalingen na betaling, wordt er niet gereageerd. Garantie stelt klaarblijkelijk weinig voor. Jammer.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Martin van Campen op vrijdag 24 jun 2016 '16 | vestiging Breda
De eerste ervaring was al meteen goed. Begeleiding bij het maken van keuzes voor zowel keuken als badkamer waren uitstekend. Communicatie, ook telefonisch verliep goed. Leverdata zijn goed doorgegeven en hieraan heeft men zich ook gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijke benadering”
Door Dennis op vrijdag 22 apr 2016 '16 | vestiging Breda
Erg klantvriendelijke medewerkers we kregen super service door de adviseur die goed mee dacht en goede ideeën had. de plaatsing van de keuken is gedaan door erg goede ervaren monteurs. alles in 1 keer perfect. Echt een aanrader voor iedereen. Je bent bij Grando echt een klant en geen nummer.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Alexander op vrijdag 15 apr 2016 '16 | vestiging Breda
Ik mijn badkamer en toilet laten renoveren door Grando Breda. Mooie ontwerpen waren snel gemaakt, en bleken te realiseren tegen een scherpe prijs. Levering gebeurde volgens afspraak, maar na levering bleken enkele artikelen (o.a. mijn vloertegels) anders te zijn dan afgesproken in het verkoopgesprek. Dit bleek te liggen aan invoerfouten in de (door mij ondertekende...) order. Grando Breda heeft dit echter goed, snel, en zeer coulant opgelost, waardoor mijn badkamer en toilet volgens afspraak, volgens planning, en naar alle tevredenheid zijn opgeleverd. Ik zou Grando Breda al met al zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Je moet alles goed nakijken”
Door Raymond Muilwijk op dinsdag 12 apr 2016 '16 | vestiging Breda
In september 2015 heb ik zowel een keuken als badkamer gekocht bij Grando Breda. In ons verbouw huis moesten we alles aanpakken en wilden we daardoor compleet ontzorgd worden voor de keuken en badkamer. De service die Grando hier bij beloofd een vast aanspreekpunt van begin tot eind sprak ons hierbij erg aan. Maar wat een spijt hebben we van deze keuze. Het begon al een maand na onze aankoop met telefoontjes van drie verschillende mensen vanuit Grando dat er aanvullende kosten gerekend zouden worden. En de badkamer niet opgeleverd kon worden zoals verkocht. Dit tegen de eigen voorwaarden van Grando in. En wanneer je eenmaal bijvoorbeeld gaat narekenen of de capaciteit van de radiator voldoende is blijkt hier door de adviseur totaal niet over nagedacht te zijn. Ze pretenderen een specialist te zijn maar je moet alles zelf goed nakijken! Vanaf februari is de monteur in het huis aan de slag en is het een opeenstapeling van problemen gebleken. Bij dit alles staat Grando je niet bij en sta je er helemaal alleen voor.
Reactie of foto toevoegen
“Positieve vs negatieve punten”
Door Sylvia hondsmerk op zaterdag 19 mrt 2016 '16 | vestiging Breda
positief: prima monteur en prima levering
Negatief: grando houdt zich niet aan uitgebrachte offerte en wil achteraf alsnog extra kosten in rekening brengen voor betonstuc en glazen douchewand
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Beste Sylvia, bedankt voor uw reactie. We hebben uw opmerking doorgestuurd naar de ondernemer van Grando Breda. We gaan ervan uit dat hij even contact met u zal opnemen om bovenstaande te bespreken. Nogmaals bedankt voor uw review.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Annemiek Jacobs op zaterdag 12 mrt 2016 '16 | vestiging Breda
We gingen voor een oriënterend bezoek naar Grando Breda en stonden na enkele informatieve, maar zeker ook gezellige uren buiten met een getekend koopcontract voor een nieuwe keuken.
Inmiddels is onze keuken geplaatst en zijn we superblij. Grando Breda is een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Guido Voet op zaterdag 12 mrt 2016 '16 | vestiging Breda
De levertijd was erg goed, zeer snel zelfs. Er was een manco dat was jammer. Onze manco werd slecht gecommuniceerd en ik zou nooit meer 100 % vooraf betalen. Wel hadden wij een bijzonder goede adviseuse.
Reactie of foto toevoegen
“Zouden niet anders willen”
Door Martijn op vrijdag 26 feb 2016 '16 | vestiging Breda
Diverse keukenzaken bezocht, waarbij we geen geschikte keuken konden vinden. Grando viel direct in de smaak. Mooie showroom, ruime keus aan keukens. Mede doordat we niet direct overtuigd waren van de juiste opstelling en het verloop van het personeel heeft het wat lang geduurd voordat de keuken geleverd ging worden. Nu de keuken staat zouden we niets anders willen dan onze keuken. Dit mede door ons inzicht en de creatieve adviseur.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor keukenaankoop”
Door Wilma van den Heuvel op donderdag 25 feb 2016 '16 | vestiging Breda
Ik ben heel goed geholpen bij grando keukens en de verkoper dacht goed mee en gaf goede adviezen. ook word er rekening gehouden met je budget. Ik vind het echt een aanrader voor als je een keuken wil gaan kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Molenaar op vrijdag 5 feb 2016 '16 | vestiging Breda
Er word goed geluisterd naar de wensen van de klant .Er ook genoeg ideeën in de winkel op te doen.Ook een ideeën boek is heel erg handig. De service zeer goed is . Ook met de monteur die het komt fiksen De koffie staak klaar.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Een kopje koffie slaan we nooit af;) Bedankt voor het delen van uw ervaring. We zullen de reactie doorsturen naar Grando Breda!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Marian & Bart op vrijdag 5 feb 2016 '16 | vestiging Breda
Prima afspraak. Ruim de tijd voor genomen. Jammer dat je bij je totaal overzicht geen prijzen ziet. Wel de eindprijs. Verder alles op tijd geleverd en keurige,aardige, meedenkende monteurs. We hadden aangegeven dat er niet met grote vrachtwagen gel everd mocht worden (vakantiepark) Maar dat deden ze wel. Het werd echter keurig naar ons huisje gelopen! Petje af.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft. Ondanks dat er toch met een vrachtwagen geleverd werd, lezen we dat alles ter plekke is opgelost. Erg fijn! Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Plaatsing netjes”
Door Lieke op vrijdag 5 feb 2016 '16 | vestiging Breda
Goede service. Keuken is netjes geplaatst en afgewerkt. Afspraken zijn keurig na gekomen. Minpuntje, verpakkingsmateriaal van de keuken werd niet mee genomen, waardoor we onverwachts met veel troep kwamen te zitten.
REACTIE VAN GRANDO RETAIL
Bedankt voor uw reactie. Fijn dat alles goed is verlopen. Betreffende het verpakkingsmateriaal, we zullen dit doorgeven. Dit is zeker een leermoment. Erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Ervaring”
Door Anthonie op zaterdag 30 jan 2016 '16 | vestiging Breda
Vriendelijke medewerkers. De afhandeling helaas iets minder. Er wordt herhaaldelijk beloofd om contact op te nemen maar vervolgens blijft het stil. Plaatsing wel keurig uitgevoerd. Vriendelijke en uitermate vakkundige monteur met geduld en gevoel voor precisie.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door Alderliesten op vrijdag 13 nov 2015 '15 | vestiging Breda
Goede adviseur. waarbij veel mogelijk heden zijn besproken en bekeken. Goed rekening gehouden met budget. Goede levering, mooie prijs / kwaliteit verhouding. Netjes gewerkt! Super tevreden en erg blij met onze nieuwe badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Ton op donderdag 30 jul 2015 '15 | vestiging Breda
Prima gesprek, Leverancier denkt mee, ook voor speciale wensen. Eveneens staat hij open voor veranderingen. Er is nog een wijziging nodig en ik verwacht, ervaring tot nu toe, dat het probleemloos opgelost zal worden.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Familie van Wijhe op donderdag 30 jul 2015 '15 | vestiging Breda
Prettig geholpen in het voor ons verre Breda, maar daar stond de keuken die we graag wilden bekijken. Nuttige tips/adviezen gekregen om deze bestaande keuken verder aan te passen aan onze wensen. Voors en tegens van bepaalde apparatuur vervangen of bij plaatsen helpen afwegen. De keuken staat nu op zijn plaats en we zijn er heel blij mee. Kleine gebreken achteraf worden keurig en vlot opgepakt.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Ellen Isarin op maandag 20 jul 2015 '15 | vestiging Breda
Keurige ontvangst, alle afspraken werden nagekomen. Planning klopte, niets van de keuken ontbrak of was beschadigd. In eerste instantie wilden wij een oranje werkblad als bar blad laten plaatsen, de adviseur heeft z'n best gedaan naar de juiste kleur te zoeken maar had niets gevonden. Kwam met een prima alternatief waar we ook direct voor gekozen hebben. De keuken is overigens geplaatst in een bedrijfskantine. Keuken is ook volgens planning geplaatst en functioneert naar behoren.
Reactie of foto toevoegen
“Strakke aansturing”
Door Mario Damen op vrijdag 17 jul 2015 '15 | vestiging Breda
De kwaliteit van de keuken is conform verwachtingen, de levering en plaatsing is vlot verlopen en is door het bedrijf strak gestuurd. Daardoor is het "technische " proces kort en overzienbaar geweest. Nodig want de rommel ben je heel snel beu!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Ronald op donderdag 18 jun 2015 '15 | vestiging Breda
Heel goed advies voor zowel de badkamer als keuken. Adviseur kwam met ideeën waar we zelf nog niet aan hadden gedacht . Producten mooi en goed. Zeker een plek om advies en aanschaf van keuken/badkamer te halen
Reactie of foto toevoegen
“excelent !”
Door J. den Ridder op donderdag 23 okt 2014 '14 | vestiging Breda
Wij hebben bij Grando Breda, een keuken en badkamer gekocht, zeer klantvriendelijk en gastvrij ontvangen met leuke adviezen en ideeën, zonder opdringerig te zijn. levering was conform afspraken, zoals altijd bij dit soort projecten gaat er wel eens wat mis, dit werd zonder gemopper of protest opgelost ! twee super vakmensen hebben onze keuken en badkamer
gemonteerd, zonder ook maar enig rommel achter te laten. Chappeuax !
Reactie of foto toevoegen
“slecht service”
Door marcel op maandag 20 mei 2013 '13 | vestiging Breda
Mijn badkamer en tegels gekocht bij Grando Breda. Na klachten over de installatie door Grando, komt de verkoper met camera langs. Nadat hij alles gefotografeerd heeft en opgenomen is hij weggegaan met de opmerking dat ik binnen 3 dagen hoe ze het gaan oplossen (want elke klant moet tevreden zijn. Nu 2 maanden later niks meer gehoord. (het ging te veel kosten om het goed te maken). Nu maar advocaat ingeschakeld om het te laten regelen.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar wens”
Door Robert Schoenmaker op zondag 18 aug 2019 '19 | vestiging Almelo
Nieuwe badkamer, alles is naar wens, wij zijn erg tevreden. De adviseur van de winkel heeft ons prima geholpen en heeft ons prima geadviseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Christine Kösters op vrijdag 28 jun 2019 '19 | vestiging Almelo
Ik heb een prachtige badkamer gekocht. De vestigingsmanager heeft mij fantastisch en zeer kundig geholpen. De badkamer voldoet aan al mijn verwachtingen en de afwerking is super!
FOTO VAN CHRISTINE KÖSTERS
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Menno Bos op vrijdag 14 jun 2019 '19 | vestiging Almelo
We hebben bij Grando Almelo een badkamer gekocht incl. verwijderen van de bestaande en montage van de nieuwe badkamer. Al tijdens het eerste bezoek werden we uitstekend geholpen door Jan Wolterink, hij bracht door zijn ervaring nieuwe ideeen in. Na thuiskomst hebben we het ontwerp bestudeerd en ontstonden er toch nog een aantal wijzigingen, dit was geen probleem. Het werd ons al snel duidelijk dat Jan zeer klantgericht is en meedenkt om de ideale oplossing voor de klant te vinden. Afspraak gemaakt om per 1 april (geen grap!) met de verbouwing te beginnen. Bij het naderen van deze datum leek het even alsof dit niet ging lukken daar de werkzaamheden van een installateur ergens anders compleet uitliepen. Na overleg met Jan is er een andere installateur gekomen, deze heeft alle werkzaamheden (incl. het verwijderen van alle oude tegels, water- en afvoerleidingen) perfect en binnen de verwachte tijd uitgevoerd. Kortom: fantastische ervaring en ik kan Grando Almelo (Jan Wolterink) bij iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door W bakker op zondag 28 apr 2019 '19 | vestiging Almelo
Badkamer laten ontwerpen en plaatsen. Montage duurde langer dan verwacht. W. Bakker.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door José op dinsdag 16 apr 2019 '19 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht erg tevreden en moesten snel handelen, te laat pas gaan zoeken. Meneer is ook erg geduldig want soms ga je twijfelen aan alles.

Aanvulling ontvangen 16 april 2019: Ja badkamer is geleverd en wij zijn zeer goed geholpen!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermaterialen”
Door Frank K op vrijdag 9 nov 2018 '18 | vestiging Almelo
Grando Almelo: Jan heeft iets meer dan 2 jaar geleden materiaal geleverd voor onze nieuwe badkamer. Jan gaf hier uitstekend advies in en een goede prijs kwaliteit verhouding. Levering was snel. De verbouwing hier van hebben wij zelf uitgevoerd en duurde iets langer dan verwacht. Na anderhalf jaar hadden wij een probleem met onze thermostaat. Jan heeft dit snel en netjes opgelost. Niets anders dan lof voor deze zaak en Jan! Ik zou zeker weer in de toekomst zaken doen met Grando Almelo Jan. Jan bedankt! M.v.g Frank
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Wanda Koetsier op vrijdag 26 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
wij hebben een badkamer gekocht. Het wordt inmiddels erg mooi. Er is wel iets langer over gedaan, dan wij verwacht hadden. Maar het resultaat is er dan ook naar. Het wordt erg mooi. Wij hebben jaren gewacht op dit moment, dus maakt het ons niet uit hoe lang er aan gewerkt wordt. Want we zien hoe het elke keer mooier en mooier wordt. Beter de tijd nemen, dan het af raffelen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Murat Tanyeli op maandag 1 okt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer meubels gekocht goed advies en snelle levering. Verkoper heeft ons super geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Miriam op vrijdag 28 sep 2018 '18 | vestiging Almelo
We hebben een mooie badkamer gekocht die aan alle wensen voldoet in een kleine ruimte. We zijn super geholpen en geadviseerd!
Reactie of foto toevoegen
“Super goede service”
Door Christa Körmeling op zondag 8 jul 2018 '18 | vestiging Almelo
Bij Grando alleen badkamer meubels gekocht. Badkamer ging verder via projectbouw. Supergoed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken. Ik wilde een andere fonteinkraan dan die bij de set hoorde. Deze hadden ze niet zelf in het assortiment, maar dat was geen probleem, zij bestelden het! Ook toen ik erachter kwam dat mijn douchedeur (via de projectbouw) waarschijnlijk niet volledig open kon omdat deze tegen de wastafel aan kwam werd er meegedacht en meegekeken. Er werd zelfs een 3D animatie gemaakt om te kijken hoe ver de deur open kon. Kortom: niet eens een hele badkamer gekocht, alleen maar meubels, maar een super goede service!!
Reactie of foto toevoegen
“Duurt te lang”
Door Kees Verwoert op vrijdag 25 mei 2018 '18 | vestiging Almelo
Wij hebben een badkamer gekocht in Almelo, deze zou in week 9 geplaatst worden maar dat werd week 19, uiteindelijk hebben wij 4 weken in de rommel gezeten, monteur was zeer kundig, maar moest vaak bellen met grando omdat zaken niet klopten ... uiteindelijk hebben we wel een mooie badkamer, en daar gaat het toch om.
REACTIE VAN VERWOERT
Impressie van onze badkamer :-)
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Marita Maas op zondag 18 mrt 2018 '18 | vestiging Almelo
Badkamer gekocht, vriendelijk en meedenkend personeel. Niet opdringerig en no nonsens. Plaatsing vlot en vakkundig, tevreden klant.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door E. Strunk op vrijdag 2 feb 2018 '18 | vestiging Almelo
Ze denken overal in mee, tegelzetter merkte foutje op, filiaaleigenaar heeft het netjes opgelost, spanplafond later dan afgesproken maar uiteindelijk toch strak en netjes afgeleverd. Onze dank daarvoor.
Reactie of foto toevoegen
“2e keer een badkamer”
Door Mélissa Smalbrugge op zaterdag 13 jan 2018 '18 | vestiging Almelo
Voor de 2de keer een badkamer gekocht bij Grando en super tevreden mee. Afspraken worden nagekomen en er werd goed geluisterd bij het opstellen van onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Fam. vd Bosch op vrijdag 29 dec 2017 '17 | vestiging Almelo
We hebben een kleine badkamer renovatie gedaan. hierbij zijn wij goed geholpen met advies. ook gaven ze een ruime bedenktijd, om alles goed te overdenken. prima service. een goede afhandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Superteam”
Door Familie de Jonge Vriezenveen op donderdag 9 nov 2017 '17 | vestiging Almelo
Wij hebben een nieuwe badkamer uitgezocht en laten installeren.We zijn erg tevreden over het uitleg en adviezen maar ook over het plaatsen van de badkamer Alles geregeld binnen de tijd die de verkoper met ons heeft afgesproken Een superteam alles keurig op elkaar afgestemd Mei 2017
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop badkamermeubel”
Door A. Bakhuis op dinsdag 24 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Ben erg vriendelijk en doeltreffend geholpen.

Aanvulling ontvangen 29 oktober 2017: Badkamermeubel ontvangen begin september.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer”
Door G.P.E van Oorschot op maandag 23 okt 2017 '17 | vestiging Almelo
Een badkamer (zeven jaar geleden een keuken) . Goede service en er wordt goed meegedacht met de klant (en zijn budget). Er wordt de tijd genomen om alles goed door te spreken. De afwerking is prima verlopen.
FOTO VAN G.P.E VAN OORSCHOT
Gemonteerde badkamer
REACTIE VAN FLAVE25
Mag ik vragen hoeveel u heeft betaald alleen voor de wastafel met grijze lades?
Reactie of foto toevoegen
“Installatie via zzp-er”
Door Smit op vrijdag 14 jul 2017 '17 | vestiging Almelo
Vlotte verkoper maar vaag over kosten van de installatie. Er werd niet duidelijk gemaakt dat de installateur een zzp'er is die zijn eigen (hogere) facturen maakt. Dat vond ik heel vervelend. De wastafel was tijdens transport kapot gevallen en we wachten nu al 5 wk op de nieuwe. We worden slecht geïnformeerd over de stand van zaken. Nu hebben we een badkamer zonder wastafel en de verkoper weet niet wanneer geleverd wordt of waarom het zo lang duurt.
Reactie of foto toevoegen
“Positief over Grando Almelo”
Door Gerald op vrijdag 2 jun 2017 '17 | vestiging Almelo
Goed geholpen, afspraken nagekomen. Idee is mogelijk om de montage in eigen hand te nemen. Over het algemeen levert dat waarschijnlijk minder communicatiestoornissen op tussen klant-leverancier-badkamermonteur. Overall: prima te spreken over de badkamer / toilet, zowel over Grando als (tot op heden) het montagebedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Goede oplossingen”
Door rob op zondag 28 mei 2017 '17 | vestiging Almelo
Mooie showroom met heel veel keuze , men heeft er goede kennis van zake , goed advies, men neemt de tijd voor je,komt met goede oplossingen waar je soms zelf niet aan denkt. Grote keuze ,scherpe prijzen!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Schreur op zondag 2 apr 2017 '17 | vestiging Almelo
Zeer plezierig van begin tot eind. Zelfs eerst kennis gemaakt met de tegelzetter en monteur. Ter plekke de mogelijkheden besproken. Hiervoor onze hartelijke dank. De adviseur was erg deskundig en gaf goede adviezen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door G. kruize op woensdag 22 mrt 2017 '17 | vestiging Almelo
Alles wat van tevoren was afgesproken is nagekomen en geleverd. Tevens waren wij zeer tevreden over de werkzaamheden, die de mensen hebben uitgevoerd. Top!!! Er werd netjes gewerkt en alles wat er verwijderd was, werd ook volgens afspraak meegenomen. Dus geen troep achteraf.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Grando Keukens & Bad
Website: www.grando.nl
aAlmelo (41 ervaringen), Woonboulevard 24, 7606 JA Almelo, tel 0546 - 85 13 04
bAmersfoort (67 ervaringen), Euroweg 93, 3825 HB Amersfoort, tel 033 - 494 61 70
cAssen (29 ervaringen), Borgstee 10B, 9403 TV Assen, tel 0592 - 74 90 09
dBarendrecht (42 ervaringen), Van 't Hoffstraat 18, 2991 XP Barendrecht, tel 0180 - 72 6 802
eBergambacht (34 ervaringen), Transportstraat 28, 2861 DZ Bergambacht, tel 0182 - 35 23 31
fBreda (77 ervaringen), Kruisvoort 68, 4814 RZ Breda, tel 076 - 531 95 26
gDelft (29 ervaringen), Schieweg 3, 2627 AN Delft, tel 015 - 261 19 94
hDen Helder (18 ervaringen), Ravelijncenter 29, 1785 LX Den Helder, tel 0223 - 66 86 80
iDoetinchem (27 ervaringen), Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem, tel 0314 - 36 86 30
jEmmen (32 ervaringen), Cornelis Houtmanstraat 41, 7825 VH Emmen, tel 0591 - 64 67 00
kEnschede (10 ervaringen), Hendrik ter Kuilestraat 175, 7547 SK Enschede, tel 053 - 431 81 41
lEpe (27 ervaringen), Hoofdstraat 118, 8162 AN Epe, tel 0578 - 62 08 84
mGroningen (31 ervaringen), Hoendiep 97B, 9718 TE Groningen, tel 050 - 318 14 11
nHazerswoude-Dorp (115 ervaringen), Frankrijklaan 4, 2391 PX Hazerswoude-Dorp, tel 0172 - 23 63 23
oHeerenveen (14 ervaringen), Beurtschip 37, 8447 CL Heerenveen, tel 0513 - 65 05 35
pHeerhugowaard (32 ervaringen), H.P. Berlageweg 7, 1703 DG Heerhugowaard, tel 072 - 574 42 07
qHelmond (26 ervaringen), Engelseweg 202, 5705 AJ Helmond, tel 0492 - 54 55 35
rHengelo OV (57 ervaringen), Holtersweg 17, 7556 BS Hengelo, tel 074 - 291 91 37
sHilversum (49 ervaringen), 2e Loswal 1, 1216 BC Hilversum, tel 035 - 621 91 29
tHoofddorp (87 ervaringen), Kruisweg 771-773, 2132 NG Hoofddorp, tel 020 - 446 01 12
uHoogvliet Rotterdam (85 ervaringen), Nieuwe Langeweg 41, 3194 DC Hoogvliet, tel 010 - 490 44 70
vHoorn NH (96 ervaringen), De Factorij 55, 1689 AK Zwaag, tel 0229 - 23 03 33
wLelystad (19 ervaringen), Zuiderpoort 23, 8239 AB Lelystad, tel 0320 - 26 81 88
xMiddelburg (82 ervaringen), Mortiereboulevard 42, 4336 RA Middelburg, tel 0118 - 72 49 05
yMijdrecht (18 ervaringen), Industrieweg 38g, 3641 RM Mijdrecht, tel 0297 - 25 04 94
zNaaldwijk (71 ervaringen), Hovenierstraat 127, 2671 DB Naaldwijk, tel 0174 - 62 37 63
a1Purmerend (24 ervaringen), Edisonweg 17, 1446 TM Purmerend, tel 0299 - 22 35 80
b1Rotterdam (63 ervaringen), Watermanweg 33, 3067 GA Rotterdam, tel 010 - 479 31 85
c1Son (101 ervaringen), Ekkersrijt 4084, 5692 DA Son, tel 0499 - 49 17 92
d1Tilburg (81 ervaringen), Hestiastraat 2, 5047 VA Tilburg , tel 013 - 571 11 80
e1Uden (62 ervaringen), Vluchtoord 39, 5406 XP Uden, tel 0413 - 26 20 93
f1Utrecht (113 ervaringen), Kaap de Goede Hooplaan 100a, 3526 AR Utrecht, tel 030 - 288 92 72
g1Wormerveer (36 ervaringen), Samsonweg 5B, 1521 RA Wormerveer, tel 075 - 646 11 70
h1Zaandam (55 ervaringen), Pieter Ghijsenlaan 15, 1506 PW Zaandam, tel 075 - 614 75 83
i1Zevenbergen (57 ervaringen), Blokweg 7a, 4761 RA Zevenbergen, tel 0168 - 37 37 00
j1Zwolle (22 ervaringen), Marsweg 33, 8013 PE Zwolle, tel 038 - 720 08 68
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.