Feedback
5,9

Art Design Keukens Badkamers en Totaalinterieur

Score uit 3 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 010-7371171 | Goudsesingel 47A - 49A, 3031 EE Rotterdam
Keukenzaken beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Art Design Keukens Badkamers en Totaalinterieur
Art Design Keukens, Badkamers en Totaalinterieur is een Concept Studio met een voorkeur voor Italiaans design. Wij ontwerpen met passie en specialistische vakkennis uw complete inrichting van keuken tot totaal interieur.
Alternatieven voor Art Design Keukens Badkamers en Totaalinterieur
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Bemmel & Kroon
   
(Den Haag Zuid-Holland) score 9,2 uit 906 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 3 ervaringen over Art Design Keukens Badkamers en Totaalinterieur. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Levering moeizaam”
Door Richard de Klerk op donderdag 27 aug 2015 15
Wij hebben een badkamer gekocht en door interne problemen / ruzies binnen Art Design dreigde men delen niet te leveren, alleen tegen extra betaling. Dat hebben wij gedaan omdat dit de minste problemen veroorzaakte. Die tent is een schande voor de branche.
Reactie of foto toevoegen
“Blij ermee”
Door Telma op vrijdag 19 feb 2016 16
Ook wij hebben bij Art Design een keuken gekocht en zijn daar zeer tevreden en blij mee. Hebben het bij vrienden aanbevolen omdat de dame een vakvrouw is met heel veel passie. Zijn bij verschillende zaken geweest maar Art Design in Rotterdam is de beste keuze geweest. Ga zo door Art Design jullie zijn echt super, klantvriendelijk, mooie keukens, super service, vakmanschap en er zit heel veel passie en liefde bij jullie. Wat zijn wij blij dat wij bij jullie een keuken hebben gekocht. Super, super bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Reageert niet”
Door Rotmans op vrijdag 15 jan 2016 16
Dat Art Design een schande is voor de branche is waar. Dit bedrijf heeft mij erg in de problemen gebracht. Linnenkasten en keuken hier gekocht. Kasten zijn niet goed ingemeten. Deze staan al ruim 2 maanden in de slaapkamer. Mijn bestaande keuken is eind november afgevoerd. Sindsdien heb ik geen keuken in mijn woning en kan ook niet koken. Mooie verkooppraatjes maar als er problemen opgelost moeten worden geven zij letterlijk niet thuis. Om mevrouw in beweging te krijgen heb ik een kort geding aangespannen.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Art Design Keukens Badkamers en Totaalinterieur
aRotterdam , Goudsesingel 47A - 49A, 3031 EE Rotterdam, tel 010 - 737 11 71
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Zuid-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.