Feedback

Vrijstaande vaatwassers

Een vrijstaande vaatwasser is bedoeld om vrij opgesteld te worden in de keuken. Vrijstaande modellen zijn meestal iets goedkoper dan inbouwmodellen. Een vrijstaand model vaatwasser kan vaak wel in een nis worden geschoven maar het apparaat zal duidelijk zichtbaar blijven. Bij vrijstaande modellen is er geen mogelijkheid om een keukenfront aan de voorzijde te monteren en ook de keukenplint zal niet doorlopen onder de vaatwasser. Vrijstaande modellen zijn in de regel 60 cm breed waarbij er ook modellen zijn van 45 cm of 55 cm breedte. Het verschil tussen vrijstaande vaatwassers en inbouw vaatwassers zit vooral in de opstelling.
Vrijstaande vaatwassers aanbod
Selecteer een vrijstaande vaatwasser en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 vaatwassers
€500 - €750 vaatwassers
€750 - €1000 vaatwassers
€1000 - €1500 vaatwassers
> €1500 vaatwassers

Energieklasse: A B C D E F
Aantal couverts: 6 9 10 12 13 14 15 16
Selecteer een filter
Ervaringen met Vrijstaande vaatwassers
“De korf is niet handig”
Door Ans op zondag 18 jun 2023
Hij is niet hoog genoeg voor een plat bord. De korf is te laag en heeft geen goede dichtheid waardoor je een loze onbenutte ruimte hebt. Ben niet echt blij. Inventum vaatwasser
“Nooit meer”
Door CB op dinsdag 28 mrt 2023
Ik heb me een inferieure Indesit vaatwasser laten adviseren door BCC. Na 1 jr frustratie en afdrogen als in de 50-er jaren ben ik het prutsding helemaal zat. De site van Indesit stelt dat ik voor hulp de klantenservice moet bellen. De enige hulp die ik van beide partijen krijg is een afspraak met een monteur. Dat is ook het enige wat ze daar kunnen. Overigens zeer slecht verstaanbaar. Leermomenten:
1. Nooit laten adviseren door en kopen bij BCC
2. Nooit een toestel van Indesit kopen Indesit vaatwasser

Veelgestelde vragen over vaatwassers

 • Wat wordt er bedoeld met de functie afwasmiddelherkenning?

  • De vaatwasser herkent het type afwasmiddel dat wordt gebruikt en past voor zover mogelijk het programma hierop aan.

 • Wat is Aquastop?

  • Vaatwassers met het AquaStop-systeem hebben een dubbelwandige toevoerslang, een veiligheidsklep en een opvangschaal met vlotter voor bescherming tegen waterschade.

 • Wat is een automatische wasprogramma?

  • Met het automatische programma past de vaatwasser zelf de duur en de intensiviteit van het programma aan door middel van de vervuiling in het water. Zo verbruikt de vaatwasser precies genoeg water en energie om de vaat schoon te krijgen.

 • Wat is een beladingssensor?

  • De beladingssensor meet de hoeveelheid vaat in de machine aan de hand van het waterniveau, en past op basis daarvan de hoeveelheid water die gebruikt moet worden voor de spoelbeurt aan.

 • Wat is vloerprojectie?

  • Een led verlichting aan de onderkant van de machine die schijnt op de vloer geeft informatie over de status. Hierbij zijn er verschillende varianten. Bij de eenvoudigste variant wordt alleen weergeven of de vaatwasser bezig of klaar is. Meer uitgebreid is een extra kleur die aangeeft dat de machine nog mag worden bijgeladen. De meest uitgebreide variant geeft de resttijd van de vaatwasser op de vloer weer. Per merkt verschilt het hoe deze techniek genoemd wordt, voorbeelden van benamingen voor deze techniek zijn Infolight, Beam on Floor , Timelight en Active light.

 • Wat is zeoliet en waarvoor kan je het gebruiken in een vaatwasser?

  • Zeoliet is een mineraal dat in de vaatwasser wordt geplaatst. Zeoliet heeft de eigenschap om warmte af te geven als het vocht opslaat. Deze eigenschap wordt gebruikt om de vaat te drogen en het vocht aan de vaat te onttrekken.

 • Wat is een warmtewisselaar?

  • Een warmtewisselaar in de vaatwasser zorgt ervoor dat het water wordt voorverwarmd om grote temperatuurverschillen in de machine te voorkomen. Dit zorgt voor een betere bescherming van de vaat.

 • Wat is een aquasensor?

  • Vaatwassers met een aquasensor passen het waterverbruik en de duur van de spoelbeurt aan op basis van de hoeveelheid vuil en het soort vuil dat zich in de vaatwasser bevindt.

Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.