Feedback
6,0

Schneider vaatwassers

Schneider combineert een retro uiterlijk met moderne techniek. De vrijstaande vaatwasmachines van Schneider zijn beschikbaar in verschillende kleuren.
Schneider vaatwassers aanbod
Selecteer een Schneider vaatwasser en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 vaatwassers
€500 - €750 vaatwassers
€750 - €1000 vaatwassers
€1000 - €1500 vaatwassers
> €1500 vaatwassers

Energieklasse: E
Selecteer een filter
Ervaringen met Schneider vaatwassers
Er is 1 ervaring over Schneider Vaatwassers. Deze ervaring is door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Vaat vuil en niet droog”
Door Ronald op maandag 1 mrt 2021
Ziet er van buiten mooi retro uit maar van binnen is het geen goede machine...
Vaat regelmatig nog vuil en niet droog. Zonder verhogen van het middelste (glazen e.d.) rek, kan een standaard 28 cm bord er niet in. Verhogen van t middelste rek zorgt weer voor problemen met hogere glazen, waardoor het bestekrek weer omhoog moet.
Kortom, geen fijne machine.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.