Feedback
7,0

Samsung vaatwassers

Samsung verkoopt volledig- en half geïntegreerde inbouw vaatwassers. Je kan kiezen uit vaatwassers met verschillende functies waaronder Wifi, kinderslot of vaatwassers die met een lichtstraal op de vloer aangeven of de vaatwasser aan of uit staat.
Samsung vaatwassers aanbod
Selecteer een Samsung vaatwasser en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 vaatwassers
€500 - €750 vaatwassers
€750 - €1000 vaatwassers
€1000 - €1500 vaatwassers
> €1500 vaatwassers

Energieklasse: B D E
Aantal couverts: 13 14
Selecteer een filter
Ervaringen met Samsung vaatwassers
Er zijn 2 ervaringen over Samsung Vaatwassers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Erg blij met apparaten”
Door Lenny op vrijdag 10 sep 2021
Vaatwasser is Samsung. Apparaten bevallen prima. Erg blij mee.
“Matige afwasmachine”
Door Gregor op donderdag 19 nov 2020
Matige afwasmachine. De korven zijn van degelijke kwaliteit. Maakt weinig geluid en het afwasresultaat is op zich goed alsmede het drogen. Helaas vind ik de bevestiging van het filter gammel. Filter werkt ook niet goed want er komen hele kleine eierschaal deeltjes in de sproeiarmen terecht. Met een goed afgesloten filter systeem zou dat niet gebeuren. Onder bij de deurrubber bouwt zich een ranzige vuilrand op. Montage van de twee bovenste sproeiarmen is erg gammel. Dop van zoutreservoir sluit erg licht ik vraag mij af of hij wel goed afsluit. Mijn Samsung was niet het goedkoopste model ongeveer 600 euro. Ik heb spijt dat ik niet voor wat meer geld voor een Miele ben gegaan.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.