Feedback
9,7

Lauwers Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
lauwerskeukens.nl/
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Lauwers Keukens
Lauwers keukens staat voor eerlijkheid en klantvriendelijkheid, dus geen ellenlange onderhandelingen en vreemde kortingen of cadeautjes die u uiteindelijk toch zelf betaald. Vaste prijzen maken het voor u makkelijk en kortingen en acties van fabrikanten worden al in de prijs meegenomen.

Bij Lauwers keukens kunt u terecht voor landelijke keukens, moderne keukens, design keukens of klassieke keukens. Ook zijn we al jarenlang expert op het gebied van keukenrenovaties, maar ook voor een los blad of keukenscharnier bent u van harte welkom.
Ervaringen
Er zijn 51 ervaringen over Lauwers Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren46 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 47 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Topservice is het juiste woord”
Door Berry en Christel Timmermans op zaterdag 3 dec 2022 22
Vanaf het eerste gesprek hadden wij direct een super goed gevoel en dat is van begin tot eind zo gebleven. Geen opdringerig gedoe maar oprecht het gesprek aan gaan.
Eerste gesprek met Jack daar werd de eerste aanzet gegeven waar wij direct enthousiast door werden. Daarna heeft Remco het verder opgepakt en alle puntjes op de i gezet en meer dan dat. Goed luisteren naar wensen en dit uitwerken tot een heel mooi resultaat. Komen met hele mooie ideeën en het resultaat heeft onze verwachtingen echt overtroffen! Wij kunnen niet anders dan lovend zijn. Mooi om te zien dat Jack en Remco de keuken samen kwamen brengen. De monteur kwam de dag erna onze keuken plaatsen en alles was direct 100% goed! Je merkt aan alles dat zij een sterk goed samenwerkend team zijn. Wij genieten vol trots van onze keuken die ver boven onze dromen uitsteekt. Dus wil je een mooie praktisch en kwalitatief goed keuken met top service dan zeggen wij ga naar Lauwers keukens want dan krijg je dat allemaal!
FOTO VAN BERRY EN CHRISTEL TIMMERMANS
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden met de service”
Door Fientje Uitterdijk op maandag 22 aug 2022 22
8 jaar geleden al een keuken gekocht bij Lauwers keukens. Zeer tevreden over.
Nu was er een probleem met de verlichting. 's Ochtends een e-mail gestuurd en rond het middag uur was er al iemand die het kwam maken. Remco heeft tevens de sluiting van een kastje bijgesteld en naar de vaatwasser gekeken (kleinigheidje). Dat noem ik pas service. Super tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Familie Timmermans op donderdag 2 jun 2022 22
In onze oriëntatiefase stonden we op een zaterdagavond door het raam te kijken, dat zag Remco en die liet ons binnenkijken en gaf ons meteen een vertrouwt gevoel. In de vervolgafspraak werd geluisterd naar onze wensen en kregen we vragen om over na te denken - hoe is ons ritme - wat willen we met de keuken en zo verder. Daar komt een eerste ontwerp uit, in 3D, zodat we het echt voor ons kunnen zien. Het eerste ontwerp was als zo dat het was wat we in ons hoofd hadden. Daarna zijn de puntjes op de I gezet en de details verder uitgewerkt. Het plaatsen, de service erna en pas tevreden tot in detail wanneer ook wij als klant tevreden zijn. Een bedrijf dat klantgericht is, service levert en bovenal fijne mensen om mee te werken. Top!
FOTO VAN FAMILIE TIMMERMANS
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Fam. Broeks op zaterdag 12 mrt 2022 22
Wij zijn erg blij met onze keuken. Jack Lauwers voelde precies aan wat wij wilden en gaf, bij ons passende, ideeën. Ook de service is heel goed. Zelfs drie jaar na plaatsing kan je nog aankloppen en krijg je de gewenste service!
Reactie of foto toevoegen
“Super mooie nieuwe keuken”
Door Familie Koemans op vrijdag 23 jul 2021 21
Bij Lauwers werden we vriendelijk ontvangen en konden we gewoon even rustig kijken. Er werd een ontspannen praatje gemaakt en spontaan zaten we vrijblijvend aan de tekentafel. Al onze ideeën waren bespreekbaar en we kregen daarbij eerlijk advies (ook wat we beter niet konden doen). Toen we later nog wat aan wilden passen was dat ook geen probleem en werd er weer mee gedacht. De 3d tekening lag al klaar waardoor we meteen een goed beeld kregen. Tijdens het inmeten kregen we ook nog tips voor de stukadoor zodat de keuken perfect zou passen. Een top service door vriendelijke mensen met als resultaat een super mooie nieuwe keuken!
FOTO VAN FAMILIE KOEMANS
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Tom Rietbergen op zondag 13 jun 2021 21
We hebben bij Lauwers Keukens een superfijne en mooie keuken gekocht. We zijn goed geadviseerd en hebben een keuken die veel gebruikt wordt (zeker met thuiswerken 2 pubers in huis) en daarbij goed bevalt. De kwaliteit is super. Kasten zijn sterk, paneeltjes blijven na veel gebruik recht hangen en laden lopen nog steeds super. Ook is de service erna nog goed. Ook na drie jaar na aanschaf kwamen ze nog terug voor een service.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Fam. de Man op zondag 18 apr 2021 21
5 jaar geleden een keuken gekocht bij Lauwers keukens. Nu hadden we een lek bij een van de aansluitingen. Contact opgenomen met Jac Lauwers en nog diezelfde dag alles gemaakt door een monteur van dit bedrijf. We zijn super tevreden met deze service.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over de service”
Door Cees en Jose op 't Hoog op maandag 22 mrt 2021 21
In 2014 met Jack Lauwers in contact gekomen voor een nieuwe keuken. Zijn toen zeer goed geholpen, wat niet alleen geresulteerd heeft in een nieuwe keuken, maar ook een totale verbouwing, huiskamer, toilet etc. deze is in beheer van Jack Lauwers uitgevoerd, met de diverse onderaannemers die voor Jack Lauwers werken. De totale verbouwing is naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. Laatst hadden we een probleempje met onze close-inboiler welke is ingebouwd in de keuken, heb contact opgenomen met Jack Lauwers, deze had binnen twee dagen iemand langs gestuurd en het probleem is naar onze volle tevredenheid verholpen. We zijn zeer tevreden over de service van Lauwers keukens en dit na zeven jaar na aanschaf van de keuken. Als iemand aan mij vraagt weet jij iemand waar ik een nieuwe keuken kan kopen, dan is mijn antwoord maar natuurlijk ga eens praten bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel.
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Twan van Oosterhout op woensdag 10 mrt 2021 21
In eerste instantie heel tevreden bij de advisering bij de aankoop van de keuken. Er werd volledig meegedacht. Ook het plaatsen was conform afspraak en deskundig. Nu vier jaar later een vraag gesteld en dezelfde dag antwoord. Ze zijn zelfs gelijk langsgekomen om het licht probleem op te lossen en de afstelling van de kastjes opnieuw te doen. Top geregeld! Ook denken ze op dit moment weer mee op de vragen die je hebt. Dat is pas service!
Reactie of foto toevoegen
“Alles top”
Door John en Endrina Brenders op dinsdag 24 nov 2020 20
Hadden gelijk een klik met Jack, Jolanda en Remco de1e keer dat we binnen kwamen, niets is onmogelijk, er wordt mee gedacht en berekend, zeer belangrijk! De 3D film van onze nieuwe keuken was super. Ook de nacontrole en als verrassing nog een mooi cadeau, alles top! Voor ons geen zoektocht met afdingen en gratis montage, wat je uiteindelijk toch zelf betaald! Duidelijkheid, service en vooral vriendelijkheid dat is voor ons belangrijk, en dat houdt niet op na het ondertekenen van de aankoop!
FOTO VAN JOHN EN ENDRINA BRENDERS
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatse keuken”
Door Danny Degenkamp op woensdag 21 okt 2020 20
Perfecte service van begin tot eind. Alles is mogelijk en niets is te gek. Na een lekker informeel eerste gesprek met Jack wisten we al dat we de keuken hier gingen kopen. Bij het tweede gesprek was eigenlijk alles al rond en bij de derde afspraak konden we onze keuken bekijken in 3D. Waar de plaatsing normaal "snel snel" moet neemt de monteur hier de tijd met extreem veel oog voor detail. Er zijn wat kleine dingen mis gegaan met de apparatuur die wij wilden behouden maar er wordt dan direct door Jack gewerkt naar een oplossing. Al met al een aanrader en complimenten voor Jack en niet te vergeten Mike! Bedankt! Foto's volgen snel.
Reactie of foto toevoegen
“200 procent service”
Door Fam. Janssen op vrijdag 3 jul 2020 20
Lauwers Keukens is een ontzettend fijn en betrouwbaar bedrijf om je keuken te kopen. Ze zijn erg vriendelijk en laten je out of the box denken met hun creatieve ideeën. En het uiteindelijke resultaat mag er dan ook wezen. De service is fantastisch niet honderd procent maar 200 procent. Ook dat hebben wij ondervonden. Ze staan meteen voor je klaar en zijn erg oplossingsgericht. Al met al een echt aanrader!
REACTIE VAN FAM. JANSSEN
Ontzettend blij mee!
Reactie of foto toevoegen
“Nuchter”
Door Pablo en Tanja op vrijdag 1 mei 2020 20
Via onze aannemer zijn we bij Jack Lauwers gekomen. Open eerlijk, nuchter en deskundig advies. Jack luisterde naar onze wensen, stelde de kritische vraag als ons idee te was, dacht mee en heeft uiteindelijk een top keuken opgeleverd. Wij zijn er ontzettend blij! Ook de service na oplevering was snel en goed. Thanks
FOTO VAN PABLO EN TANJA
Geleverde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Smit op zondag 2 feb 2020 20
Smidt keuken met Siemens apparatuur en Novy kookplaat. Prachtige keuken zaak, waar het spreekwoord " De klant is Koning" volledig wordt waar gemaakt. Voor goed advies, top montage (monteur Mike) en uitstekende service ben je hier aan het goede adres. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Bedankt team Lauwers Keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Vakmannen”
Door Nicole Ermen op woensdag 18 dec 2019 19
Wat een top service! We hadden al diverse keukenzaken gehad maar Lauwers sprong er met kop en schouders bovenuit. De eerlijke adviezen tijdens de eerste gesprekken, en de handige tips hebben ons erg goed geholpen bij het het samenstellen van onze droomkeuken. We wilden alles vervangen behalve het aanrechtblad. Tijdens het monteren van de keuken zijn ze hier super netjes mee omgedaan. Ze hebben zelfs het blad nog wat hersteld dat niet recht bleek te liggen. En voorzien van nieuwe nette kitrand. Ook onze net nieuw opgeleverde gietvloer heeft geen krasje geleden onder de werkzaamheden van Lauwers. Ze zijn heel nauwkeurig te werk gegaan, echt vakmannen. Facturen en afspraken gaan ook erg netjes volgens afspraak. Je hoeft niet lang te wachten op antwoord, ze staan meteen voor je klaar. Bij Lauwers keukens heb je te maken met echte vakmensen, die er alles aan doen om bij jou een mooie keuken neer te zetten. Ze gaan voor 100% perfectie. Wat ons ook erg aansprak is de persoonlijke benadering, het meedenken. Je bent absoluut geen nummertje. Echt anders dan we bij de normale 'Mandemakers' jongens hebben meegemaakt. Ook na het plaatsen van de keuken zijn ze nog langs geweest om te kijken of alles naar wens was. Extra uitleg over apparatuur, niets was te gek. Ze nemen echt tijd voor je. Kortom een echte aanrader! Sowieso om even in de showroom te gaan kijken, daar staan al zo veel prachtige keukens!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Dreesen op zondag 24 nov 2019 19
Bij Jack Lauwers Kaatsheuvel een Schmidt keuken gekocht met inbouwapparatuur. Sloop oude keuken, volledige voorbereiding en plaatsen nieuwe keuken in één hand gehouden bij Jack Lauwers. Een aanrader! Eigenaar Jack denkt proactief mee over een nieuwe keukenindeling. Kundige vaklieden, geselecteerd door Jack, worden ingezet op het project. Ook aan praktische zaken wordt gedacht. Zo is het mogelijk om tijdens het hele project gebruik te maken van een mobiel keukenblok met elektrische kookplaten. Bij afronding volgt een inspectieronde van Jack, alles moet tot in de puntjes afgewerkt zijn. De service loopt na oplevering gewoon door. Een opgetreden defect aan de inbouwapparatuur wordt door Jack direct opgepakt en door de leverancier van de inbouwapparatuur verholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Super service”
Door Irma Kemmeren op donderdag 26 sep 2019 19
Vorig jaar een keuken gekocht. We wilden en niet te dure keuken omdat we alles ook al aan het verbouwen waren. We zijn zo goed geïnformeerd. Eerlijke benadering. Geen verkoop praatjes. En niet nu tekenen anders verloopt je aanbieding verhalen. We hebben een erg mooie keuken. En de kwaliteit is zo goed. Ook de binnenkant van alles, ziet er zo degelijk uit. En toen we pas geleden een jaar later even binnenliepen om een vraag te stellen over het anders afstellen van een kastje. Stond de eigenaar al bijna eerder op de stoep dan wij om het aan te passen. Super service!
FOTO VAN IRMA KEMMEREN
U keuken
Reactie of foto toevoegen
“Hoogglans keuken”
Door Frans van Strien op donderdag 22 mrt 2018 18
We hebben een prachtige witte hoogglans keuken gekocht met een graniet blad. En niet te vergeten de Quooker Fusion. We zijn zeer tevreden over de klant vriendelijkheid en service van Lauwers Keuken. Helemaal geweldig.
FOTO VAN FRANS VAN STRIEN
Hoogglans keuken met granieten blad
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische service”
Door Fam. Oerlemans op zaterdag 3 feb 2018 18
Fantastische service! Als je (bijna) weet wat je wilt, ben je hier aan het goede adres voor je droomkeuken. De vele mogelijkheden, korte lijntjes en persoonlijke service maken dat je zeker geen spijt krijgt als je hier je keuken en/of verbouwing regelt.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken van een top bedrijf”
Door Frank en Ingrid Leeraert op zondag 10 dec 2017 17
Onze eerste ervaring met Lauwers Keukens was de aanschaf van een nieuwe afzuigkap, dit was goed bevallen dus toen de rest van de keuken vervangen moest worden was de keus wie de keuken zou gaan leveren snel gemaakt. Jack en Jolanda nemen de tijd voor hun klanten, luisteren naar hun wensen en komen met goede ideeën en oplossingen zodat we samen een geweldige keuken hebben samengesteld waarna Jack een zeer gedetailleerde offerte opmaakte. Wij hadden gekozen voor het ontzorg-pakket, alles werd van A tot Z geregeld het enige wat we zelf moesten doen was de keukenkastjes leeg halen de rest werd geregeld door Lauwers Keukens met een zeer strakke planning. Dan de service na de oplevering: door eigen toedoen was een plint losgeraakt en Jack heeft dit dezelfde avond nog hersteld, TOP-service! Kort samengevat Lauwers Keukens is een echte aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Van den Hout op maandag 14 nov 2016 16
Zeer blij zijn wij met onze nieuwe/gerenoveerde keuken van Jack Lauwers. Een fijne zaak waar je uitstekend geholpen wordt bij het maken van de juiste keus. Jack is zeer deskundig en weet waar hij over praat. Geen verkooppraatjes maar deskundig advies. Daar het een klein bedrijf is zijn de lijntjes kort wat erg handig is. Bij het plaatsen van de nieuwe kasten en fronten is er zeer netjes en nauwkeurig gewerkt. De keuken is precies geworden zoals we in gedachten hadden. Prima service. Afspraken worden nagekomen! Jack heeft ons ook uitstekend geholpen bij een verzekeringskwestie. Waar de verzekering in eerste instantie niet wilde uitkeren is door tussenkomst van Jack de kookplaat alsnog volledig vergoed. (Jack heeft tot twee keer toe een brief geschreven voor de verzekering). Lauwers keukens en projecten is een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Goed bedrijf”
Door Nancy Coolen op woensdag 16 dec 2015 15
Lauwers keukens, een mooi en goed bedrijf! De klant is daar echt koning. De samenwerking met Jack hebben wij als heel prettig ervaren. Hij denkt mee, werkt, helpt en volgt alles tot het laatste toe. De lijnen zijn kort. Ook daarna blijft de service bovenaan staan. Laatst een probleempje met de magnetron. Jack regelt het snel en het wordt opgelost! Super!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Henk en Dia Slim op vrijdag 18 nov 2022 22
Nadat we verschillende keukenzaken hadden bezocht, sprong Lauwers Keukens er voor ons met kop en schouders bovenuit. Bij ons eerste gesprek zette Remco ons verder aan het nadenken, hij bracht ons op nieuwe ideeën. Niet opdringen, maar meedenken. Onze nog nieuwe oven kon worden overgeplaatst, hij ging op zoek naar een bijpassende magnetron. Een fantastische achterwand werd geadviseerd, combinaties gezocht. Tussentijdse vragen werden snel beantwoord, probleempjes die wij dachten te hebben, opgelost. Het plaatsen liep op rolletjes en het resultaat is prachtig! Na installatie is Jolanda nog geweest voor evaluatie en foto's maken en werden we verrast met een heerlijke attentie. Hoe geweldig is dat! Kortom: Lauwers Keukens is een aanrader!
FOTO VAN DIA SLIM
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Jozua + Anja op vrijdag 30 sep 2022 22
TOP bedrijf Lauwers keukens, ongedwongen sfeer, ze laten je eerst kenbaar maken wat je wensen zijn en denken met je mee en kijken dan of het in je budget past, onze keuken is geen standaard keuken want geen een muur loopt recht ook daar hebben ze een super monteur Mike voor, problemen worden keurig netjes opgelost. Van ons krijgen ze een dikke 10, vriendelijke meedenkende mensen waar je je thuis voelt, we zijn super blij met onze keuken
REACTIE VAN JOLANDA LAUWERS
Beste Jozua en Anja, bedankt voor de mooie complimenten, zoals jullie het omschrijven is precies de manier zoals we willen werken en overkomen bij de klanten. Het is ook echt prachtig geworden, heel veel plezier met jullie nieuwe keuken. Met vriendelijke groet Team Lauwers Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10 voor Lauwers Keukens”
Door Mieke en Wim Aussems op vrijdag 26 aug 2022 22
Een hele mooie complete keuken gekocht. De 3D-presentaties hielpen ons enorm met het nemen van de juiste besluiten en het gekozen ontwerp bleek achteraf heel dicht bij het eindresultaat te zitten. De persoonlijke benadering van het team was perfect. Het partner-bouwbedrijf Corné de Rooij werkte perfect en professioneel samen met Lauwers Keukens. Zo werd werd alles naar tevredenheid en volgens de eerste afspraken gerealiseerd. Kortom: we zijn volledig ontzorgt en zijn superblij met onze mooie keuken. Chapeau voor het Lauwers-team en partners hoor!
FOTO VAN MIEKE EN WIM AUSSEMS
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate tevreden”
Door Vera op woensdag 3 aug 2022 22
Nadat we een woning hadden gekocht die volledig gestript moest worden, zijn we op aanbevelen van familie, die hier ook een keuken hadden gekocht, naar Lauwers Keukens gegaan. We hadden vooraf een afspraak gemaakt voor een oriëntatie en legde de situatie uit. We hadden tekeningen van de woning meegenomen en hadden ideeën die we deelden. Daaropvolgend gaf Remco direct mogelijkheden aan van verschillende opstellingen inclusief de opstelling die we op voorhand bedacht hadden. Remco is een prettige en ervaren verkoper die ervaren is in zijn vak. Tijdens dit gesprek nam die ruim de tijd om de indelingen door te nemen die we voor ogen had en gaf daarin goed advies, waar een leek helemaal niet aan denkt. We werden gerespecteerd en uitgebreid beholpen zonder dat ze wisten wat het budget was. Wij voelde ons ontzettend welkom en gehoord. De puntjes op de i met apparatuur ging voorspoedig. Ze smeren je geen duren producten aan. Hebben breed assortiment waaruit je kunt kiezen en een uitgebreide catalogus die ze nagenoeg van buiten kennen. Uiteindelijk een uitgebreide offerte meegekregen. We lieten er geen gras over groeien en sloten de deal. Montage: op dag 1 werden de goederen geleverd en op dag 2 en 3 werd de keuken geïnstalleerd. Tijdens de werkzaamheden vroeg de monteur over enkele kwesties en nam ons hierin ook goed mee. Handgreep horizontaal/verticaal en nog wat kleine dingetjes. Na de montage uitgebreid de tijd genomen om de garantie, boekjes en uitleg over apparatuur door te nemen en te testen. Ook het gebruik vooraf, het schoonblazen oven en ontsmetten koelkast ivm vrijkomen stoffen omdat ze nieuw zijn. Niets lieten ze op het beloop. Tot op de dag van vandaag uitermate tevreden en zeker over de kwaliteit. Na het lezen van deze review zou je geen twijfel meer moeten hebben. Wil je een keuken? Ga naar Lauwers Keukens. Ik kan het iedereen aanbevelen.
REACTIE VAN JOLANDA LAUWERS
Beste Vera, bedankt voor deze mooie woorden. Wat een complimenten maar dat is zoals wij werken. Heel veel plezier van jullie prachtige keuken!! Met vriendelijke groet Jack Jolanda Remco en Rick, team Lauwers Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige keuken”
Door Jan en Els van der Sanden op donderdag 21 jul 2022 22
Wat zijn wij blij dat we bij Lauwers onze prachtige keuken hebben gekocht. We hebben tot op de dag van vandaag nog geen enkel nadeel ondervonden, alleen maar positief. Een echte maar dan ook een echte aanrader. Het zijn meedenkende, tijdmakende, niets op dringende vakmensen, die al hun afspraken na gekomen zijn. Levering, t plaatsen, de producten, t is in 1 woord geweldig geweest. Ook hun samenwerking met de aannemer, elektricien, zelfs de meubels was helemaal top.
REACTIE VAN LAUWERS KEUKENS
Beste Jan & Els, bedankt voor deze mooie woorden. Het is super mooi sfeervol geworden. Heel veel plezier met de het complete plaatje.Met vriendelijke groet Team Lauwers Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Topzaak”
Door Fam. Nelis op vrijdag 8 apr 2022 22
Voor onze nieuwe woning in Drunen een keuken gekocht bij Lauwers. Ik kan alleen maar lof uitspreken over dit bedrijf. Vanaf het allereerste contact een prima klik ervaren. Eerlijk advies ontvangen. Remco heeft goed meegedacht en tips gegeven waar we op moesten letten. Alles, maar dan ook echt alles prima verlopen. Ze doen wat ze zeggen! Van advies tot oplevering is prima geregeld. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Ga naar Lauwers Keukens in Kaatsheuvel! Topzaak
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Horvers Jongbloets Tilburg op donderdag 31 mrt 2022 22
Met een tip van een collega op weg naar Lauwers in Kaatsheuvel. Onze eerste indruk, bij het binnenkijken, gaat hier boven ons budget uitkomen. Afspraak gemaakt en meteen bij binnenkomst een fijn contact en alle tijd in coronatijd. Onze verkoper/adviseur Remco heeft met zijn deskundigheid en vriendelijkheid ons buitengewoon goed geholpen. Fijne tips en een eerlijke open prijs. Geen gedram of haast. Samen tot, voor ons, een super keuken gekomen en gekocht. Begeleiding en contact tijdens bestelling en plaatsing (nov. 2021) zeer goed. Een super keukeninstallateur. Vriendelijk en met eigen initiatief. Al met al perfect verlopen. Een prima aanrader. Bedankt collega.


Bedankt Lauwers Keukens voor de leuke attentie en nazorg.
Reactie of foto toevoegen
“Goed is niet goed genoeg bij Lauwers”
Door Carli en Geert Aussems op vrijdag 11 mrt 2022 22
Erg blij met het eind resultaat. Bij het binnenstappen van Lauwers keukens voel je je er meteen thuis. Wij zijn met eindeloos geduld geholpen bij het maken bij alle keuzes die komen kijken bij een nieuwe keuken. Door de goede samenwerking met een plaatselijke aannemer zijn we volledig ontzorgd en was de klus voor het aanpassen en plaatsen van de keuken binnen 1,5 week geklaard. Ook de kleine restpuntjes zijn perfect opgelost, want goed is niet goed genoeg bij Lauwers.
Reactie of foto toevoegen
“Het hele proces verliep uitermate plezierig”
Door Jorg van Gorkom op vrijdag 4 mrt 2022 22
Bij het eerste bezoek aan de showroom hadden we direct een goede klik. Geen poespas, een eerlijk verhaal en geen gladde verkoop praatjes. Er werd mooi meegedacht met het budget dat er was. Uiteindelijk zat alles van ons wensenlijstje in de keuken. Het gehele proces van samenstellen tot het daadwerkelijk plaatsen van de keuken verliep uitermate plezierig. Afspraken werden keurig nagekomen en voor vragen was er altijd ruimte. Kortom, mocht je een keuken zoeken, doe jezelf een plezier en ga eens bij Lauwers keukens kijken.
REACTIE VAN LAUWERS KEUKENS
Beste Jorg, bedankt voor de mooie woorden, jij hebt precies omschreven zoals wij willen werken voor onze klanten. Heel veel plezier van de nieuwe keuken en een vriendelijke groet Team Lauwers Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Team Lauwers bedankt”
Door Anja & Chris Voogd op vrijdag 4 feb 2022 22
Zeer tevreden over geleverde keuken, goede kwaliteit. Goed geholpen door Remco die kwam met ideeën waar we zelf niet aan hadden gedacht. Eerlijke prijzen geen gedoe met onderhandelen. Wij zijn blij met onze keuken en hopen er nog jaren van te kunnen genieten. Team Lauwers bedankt en vooral ook de installateur die de keuken heeft geplaatst!
REACTIE VAN LAUWERS KEUKENS
Beste Anja & Chris, Fijn dat we jullie zo goed hebben kunnen helpen. Het is prachtig geworden waar jullie nog lang plezier van zullen hebben. Met vriendelijke groet Team Lauwers Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevelenswaardig”
Door Eef en Marian van Miltenburg op zondag 23 jan 2022 22
Een bestaande keuken vervangen is een hele onderneming. Op dezelfde plek, op een andere plek, welk materiaal, welke kleur, wel of geen handgrepen, stopcontacten, wel of niet van het gas af, één of twee ovens, welk blad, welke verlichting en ga zo maar door. En vooral wát zijn dan de consequenties van al je keuzes om niet te vervallen in: hadden we maar...... We zijn hiervoor naar verschillende keukenzaken geweest en overal kan alles maar daar had je zo je bedenkingen bij. Eentje kwam als betrouwbaar en eerlijk over. Lauwers keukens. Persoonlijk, meedenkend, de juiste materiaal keuze mogelijkheden en alles wat we wilden werd goed doorgenomen zodat daar geen discussie over kon bestaan. De bouwtekeningen waren duidelijk voor de juiste voorbereiding. De plaatsing werd erg zorgvuldig gedaan en tot de puntjes goed verzorgd. Vooral belangrijk vonden wij het contact nadien, zodra je een vraag hebt over de werking van je nieuwe apparatuur, werd daar gelijk op gereageerd. Kortom je bent geen nummer. Voor iedereen aan te bevelen.
FOTO VAN EEF EN MARIAN VAN MILTENBURG
+ Toon extra foto van Eef en Marian van Miltenburg
REACTIE VAN LAUWERS KEUKENS
Beste Eef en Marian, het is prachtig geworden. Wat fijn dat jullie het zo goed ervaren hebben. Bij ons ben je zeker geen nummer. Heel plezier van jullie nieuwe keuken en een vriendelijke groet van team Lauwers Keukens.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtig resultaat”
Door Fam de Laat op woensdag 5 jan 2022 22
Tijdens het oriënteren op keukens en keukenbouwers raakten we steeds verder verwijderd van onze eigen wensen. Bij Lauwers keukens hadden we wel meteen het gevoel dat we als klant echt gehoord werden. Jack neemt je persoonlijke wensen serieus en zal altijd met je mee denken, zonder hierbij afbreuk te doen aan zijn kwaliteit. Jack is eerlijk en duidelijk. Het was best een spannende verbouwing, omdat we de complete keuken en woonkamer wilden omdraaien. Dankzij de 3D tekening kregen we hier echt een goed beeld bij. Bij plaatsing van de keuken bleek er transportschade op twee frontjes te zitten. Geen probleem, deze werden meteen opnieuw besteld en vervangen. Dankzij de passie van Jack en Jolanda en het deskundige werk van top team Mike, Remco en Rick hebben we een prachtig resultaat gekregen. Precies de mooie, natuurlijke look die we voor ogen hadden.
FOTO VAN FAM DE LAAT
REACTIE VAN LAUWERS KEUKENS
Beste Fam. de Laat, Het is een prachtige keuken geworden! Ontzettend fijn dat jullie zo tevreden zijn en dat alles zo goed is verlopen. Dat is wat we willen horen. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken. Groetjes van Jack, Jolanda, Remco en Rick -Lauwers Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door Jan van Doesburg op vrijdag 9 jul 2021 21
Ben erg tevreden over kwaliteit keuken en het proces. Procesbegeleider: Remco. Goede inventarisatie wensen, goede suggesties en hulp om tot bevredigende keuzes te komen. Niet gepusht. Plaatsing volgens afspraak door prima rustige vakmensen die open stonden voor aanpassingen en suggesties. Correcte afrekening. Tevreden klant die plezier in en van zijn nieuwe keuken heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Gerrit van Eck op zondag 28 mrt 2021 21
Voor oriëntatie voor een nieuwe keuken, samen met mijn vrouw, bij Lauwers Keukens binnengestapt. Zeer prettige en vooral ongedwongen ontvangst. Na een uur sparren met elkaar over onze wensen en de mogelijkheden werd er, binnen een week, een voorsteltekening en offerte gemaakt. Na ons tweede bezoek e.e.a. op. kleine details aangepast en voor ons geen discussie meer mogelijk. Lauwers gaat onze nieuwe keuken leveren en monteren. Vervolgens zeer klant vriendelijke begeleiding, mooie 3D animatie, perfecte levering en plannings afspraken, correcte montage en aftersales. Zeer aanbevelingswaardig.
FOTO VAN GERRIT VAN ECK
Reactie of foto toevoegen
“Hééél blij mee”
Door Van de ven op vrijdag 19 feb 2021 21
Een hele fijne Keuken geplaatst door Lauwers Keukens. Dank je wel Jack voor het meedenken en de goede adviezen. Hééél blij mee !!!!
Reactie of foto toevoegen
“Persoonlijke touch”
Door Meriam Pijpers op dinsdag 19 jan 2021 21
Onze keuken was 20 jaar oud en de folie van een aantal deurtjes liet los. Wij hadden daarom besloten nieuwe deurtjes te laten hangen en apparatuur te vernieuwen. Wij maakten een afspraak bij Lauwers Keukens en werden prettig ontvangen. Er werd serieus met ons meegedacht. Wij kregen een prijsindicatie, maar ook de bijkomende zaken en nadelen werden besproken. Daarom werd door Remco van Lauwers Keukens ook volledig nieuwe keukenkastjes ter sprake gebracht. Wij gaven aan dat ons granieten keukenblad en achterwand behouden dienden te blijven. Dat was mogelijk en Remco berekende een prijs voor het volledig vervangen van de keukenkastjes en apparatuur. Mede door het brede en goede advies besloten wij alle keukenkastje te laten vervangen alsmede de apparatuur. Opnieuw werden er afspraken gemaakt, in goed overleg keuzes gemaakt, ingemeten en een mooie 3D-presenatie werd ons getoond. We werden steeds enthousiaster. Het installeren van de keukenkastjes en apparatuur verliep zeer kundig door Mike. Wij zijn erg blij met het resultaat. Wij kunnen met volle overtuiging zeggen dat Lauwers Keukens professioneel is in hun advies, kundig in het plaatsen van de keuken, de communicatie zeer plezierig verloopt én afspraken worden nagekomen. Wij kunnen daarom volmondig Lauwers Keukens aanbevelen. Een mooie zaak met een persoonlijke touch! Jolanda, Remco, Mike en Jack hartelijk dank. Fam. Pijpers, Berkel-Enschot
FOTO VAN MERIAM PIJPERS
Reactie of foto toevoegen
“Gezellige ruime leefkeuken”
Door Familie van den Herik op dinsdag 22 dec 2020 20
Heel blij zijn we met de aankoop van onze keuken bij Lauwers Keukens. Niet alleen kregen we goed advies, ook hadden we voor plaatsing al een uitstekend idee hoe de keuken er in ons huis uit zou komen te zien. En het is precies zoals we gehoopt hadden! Een gezellige, ruime leefkeuken met alles op de juiste plek waar we met plezier samenkomen, koken, eten en chillen. Dank je wel Jack en Jolanda. We zijn meer dan tevreden!
FOTO VAN FAMILIE VAN DEN HERIK
Reactie of foto toevoegen
“Precieze werkwijze”
Door William van der Steen op vrijdag 20 nov 2020 20
Al onze wensen zijn samen gekomen in zowel onze fantastische keuken als de inrichting van de praktijkruimte. Super bedankt.

Aanvulling ontvangen 23 november 2020: Onze aankopen zijn geleverd en gemonteerd, dit is op een zeer vakkundige en uiterst precieze manier gedaan. Grote complimenten voor de werkwijze.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtkeuken”
Door Fam. Pulles op maandag 26 okt 2020 20
In een gezellige ontspannen sfeer hebben we samen met Jack onze keuken samengesteld. Hij gaf tips en adviezen waar we zelf niet zo snel op waren gekomen. De samenwerking tussen Lauwers keukens en aannemer Corné de Rooij is fantastisch. Resultaat: een prachtkeuken, mat donkergrijs met composieten blad, waar we jarenlang elke dag van gaan genieten!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig eindresultaat”
Door Johan en Louise van Elderen op vrijdag 11 sep 2020 20
Superblij zijn we met onze Lauwerskeuken. Al bij ons 1e bezoek, waarbij we onze wensen kenbaar maakten, werd er met ons meegedacht. Dit alles geheel vrijblijvend en tijd gevend om alles goed op ons in te laten werken. Ook de levering, montage en afwerking is met veel zorg uitgevoerd. Dit alles heeft een prachtig eindresultaat opgeleverd, een keuken waar we heel blij en trots op zijn.
REACTIE VAN VAN ELDEREN
Een foto voor bij onze recentie
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Ronald en Kari Willemstad op maandag 17 aug 2020 20
Zeer goede ervaring met Lauwers keuken. We hebben een kleine ruimte die nu goed benut is en er staat een prachtige keuken. Jack denkt goed mee en geeft duidelijk informatie en er is een goede communicatie. Wat een verschil met de andere keuken zaken waar we geweest zijn! Een aanrader!
FOTO VAN RONALD EN KARI WILLEMSTAD
Strakke keuken
Reactie of foto toevoegen
“200% tevreden”
Door Piet en Anke uit Loon op Zand op dinsdag 28 apr 2020 20
Het vervangen van onze 33 jaar oude keuken is dankzij Lauwers Keukens vlekkeloos verlopen. Jack en Remco gaven goede adviezen en dachten met ons mee, zodat het resultaat helemaal naar onze zin is.De hiervoor benodigde werkzaamheden zoals sloop, electra, stucwerk en schilderen werden door Lauwers geregeld, zodat wij daar geen zorgen over hadden. Het plaatsen van de keuken werd perfect uitgevoerd en alle afspraken werden keurig nagekomen. Dit kleinschalige bedrijf met betrokken en goed samenwerkende medewerkers kunnen wij iedereen van harte aanbevelen. Wij zijn voor 200% tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door F. Maas op vrijdag 20 mrt 2020 20
Prettige keukenzaak waar men met je meedenkt, ook als je er wat langer over doet om te besluiten wat je nu precies wilt laten plaatsen. Wij kochten een Schmidt keuken met inbouwapparatuur van Atag, Siemens en Pelgrim. Om het compleet te maken zochten we een retro koelvriescombinatie van Etna uit. Het ontzorgpakket is ons prima bevallen met een aannemer die alles regelt met Jack en de juiste vakmensen inhuurt zodat alles goed op elkaar afgestemd wordt. Ook dingen die achteraf nog om wat aanpassing vroegen werden netjes uitgevoerd want Jack is pas tevreden als de klant tevreden is. De mooie foto's achteraf werden door Jolanda gemaakt. Wij zijn blij met onze mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden na oplevering keuken”
Door Manfred van de Griendt op vrijdag 6 dec 2019 19
Super zaak waar persoonlijk contact en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Het beste alternatief voor alle andere keukenzaken in Kaatsheuvel. Hier denkt men echt met je mee. En gewoon eerlijk en goed geprijsd. Jack, Jolanda en Remco laten de keuze bij de koper en denken mee in de richting van de klant zonder dingen op te dringen. Hier heb je een goed gevoel als je de showroom verlaat!
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Anne-Marie Elshout op zondag 21 jul 2019 19
Wat een fijn bedrijf is Jack Lauwers Keukens. Het geeft je meteen een vertrouwd gevoel. En Jack had alle geduld met mij. Wij gingen voor een hoogglans witte, strakke keuken met Siemens apparaten. Het resultaat mag er zijn. Geweldig. Dankje Jolanda,Jack en Remco.
FOTO VAN ANNE-MARIE ELSHOUT
Compilatiefoto
Reactie of foto toevoegen
“Keuken volgens afspraak”
Door Margot en Joep van de Loo op vrijdag 28 jun 2019 19
wij hebben in december bij Jack onze keuken gekocht en deze is in mei precies volgens afspraak geleverd en gezet. wat een fijn contact en eerlijk advies. Jack denkt mee en heeft zelfs de keuken mee gezet om voeling te blijven houden met het vak en zijn klanten . wat een verademing. Nadien is Jolanda nog langs geweest om foto ś te maken en werden we blij verrast met een mooie bos bloemen en presentje. Waar vindt de dit nog?? Nou, gewoon bij Lauwers Keukens in Kaatsheuvel.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door André en Jenet van Weele op donderdag 24 mei 2018 18
We hebben een prachtige nieuwe keuken gekocht en laten plaatsen. Vakkundig advies, en een prettige samenwerking! Kortom: zeer tevreden! Dank je wel, Jack ( en natuurlijk jullie team) . Top!
FOTO VAN ANDRÉ EN JENET VAN WEELE
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Sandra van der Graaf op vrijdag 18 mei 2018 18
Schmidt keuken met Atag inbouw apparatuur. Jack & Jolanda runnen met passie dit Practige bedrijf met Informele sfeer, supergoede ideeën en dito advies. Daarbij hoort een prima prijs-kwaliteits verhouding en topservice! Voor iedereen die niet van de massa houdt raad ik je Lauwers Keukens aan!
FOTO VAN SANDRA VAN DER GRAAF
Keuken collage
Reactie of foto toevoegen
“Kleinschalig”
Door Familie Damen op woensdag 29 nov 2017 17
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Op aanraden van kennissen zijn wij bij Lauwers gaan kijken en wij hadden er meteen een goed gevoel bij. De sfeer is gemoedelijk , we kregen een duidelijke uitleg en de tekening en offerte waren er snel. Na het plaatsen van de keuken waren er wat problemen met de kleur van de deuren,maar dit is snel en zonder gedoe goed opgelost. Een echte aanrader want door de kleinschaligheid van het bedrijf ben je geen nummer maar klant waar de tijd voor genomen wordt.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 26
Adresgegevens Lauwers Keukens
aKaatsheuvel , Poolsestraat 15, 5171 DP Kaatsheuvel, tel 0416 - 53 26 14
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.