Feedback
9,8

Avanti Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.avantipark.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Avanti Keukens
Ontdek onze collectie van meer dan 1500 m2 keukens. Onze eigen vakmensen ontzorgen u compleet met de nadruk op resultaat achter uw voordeur.

Enthousiast, betrokken team dat gaat voor uw prettige ervaring
Mooie keukens kopen kun je wellicht op meerdere plekken, maar bij Avanti Keukens realiseren we ons dat de aankoop van een keuken zich niet beperkt tot het moment dat u een handtekening zet. Ook in het traject na handtekening zijn we sterk. Gewoon, omdat dat in onze genen zit. Onze showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen is een permanente bron boordevol actuele inspiratie van stijlbeleving, ergonomie en uitstraling. Ons enthousiaste, betrokken team gaat er helemaal voor om u een prettige ervaring te bezorgen. U merkt het al wanneer u bij ons de showroom binnenstapt. Onze medewerkers vinden het leuk om een prachtige keuken samen te stellen, die het antwoord vormt op al uw wensen, eisen en randvoorwaarden. Avanti Keukens biedt u een warm welkom! Met meerdere woonwinkels in de buurt, vormt een bezoek aan Avanti Keukens een echt dagje uit. En, vergeet niet ons uitgebreide assortiment vloertegels, zodat u uw keuken in een keer compleet kunt inrichten.

Sinds 2007 bouwt Avanti Keukens aan een goede naam in de Betuwe
DB Keukens wil graag een landelijke speler zijn op het gebied van keukens. Met onze vestigingen in Rijssen, Nunspeet, Goes en Sint-Annaland zorgden we in het verleden al voor stevige regionale dekking in Gelderland en Zeeland. Een showroom in Kesteren om dicht bij onze klanten in de Betuwe te zitten, vormt een logisch vervolg op onze ambities. En dus gingen de deuren van onze schitterende showroom op de eerste etage open in 2007. Sindsdien bouwen we hard aan onze uitstekende reputatie met het leveren van prachtige keukens en het zorgen voor uitstekende service. En dat lukt! Sinds de opening is Avanti Keukens gegroeid, mede dankzij onze lage, nettoprijzen, die we kunnen hanteren door grootschalige volume-import. En ook al zijn we een groot bedrijf, elke vestiging werkt op een kleinschalige manier. We willen graag de lijntjes kort houden, om perfect en effectief op uw wensen te kunnen blijven inspelen. En zo kunnen we onze slogan ook blijven waarmaken: ‘keukens met ‘n 9+’.

Al ruim 25 jaar een begrip
Avanti Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een familiebedrijf dat al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)
Artic Keukens (Utrecht)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Avanti Keukens.


Ervaringen
Er zijn 357 ervaringen over Avanti Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren321 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Dank voor alles”
Door Elias & Nina op donderdag 22 aug 2019 '19
Afgelopen periode hebben we via Avanti Keukens een prachtige keuken gekocht. We zijn zeer tevreden over het meedenken tijdens de ontwerpfase, de communicatie van de vervolgtrajecten en aansluitend ook over de monteurs die de keuken hebben gemonteerd. Vragen werden ter plekken beantwoord en opgelost . Kees, een zeer betrokken verkoper, met de nodige humor denkt mee, durft een richting te bepalen en schakelt snel. Zeker niet te beroerd om alles uit de kast te halen om tevreden klanten de voordeur te laten verlaten. Dank voor alles.
FOTO VAN ELIAS & NINA
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door J.W.Scholze op woensdag 21 aug 2019 '19
Wij hebben onze keuken laten renoveren door Avanti. Alles was goed voorbereid en denieuwe keuken, gebruikmakend van de oude onderkasten, werd in 1,5 dag uitgevoerd. Alle planken werden vervangen voor lades; alle deuren zijn vervangen en er werd een nieuwe grote oven van Neff geplaatst. Er werd ook een cooker gemonteerd. Alles ziet er geweldig uit en werkt allemaal zoals verwacht
FOTO VAN J.W.SCHOLZE
Gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Sprak aan”
Door R.M. Veenendaal op dinsdag 13 aug 2019 '19
Wij hebben bij Avanti keukens in Kesteren, na een zoektocht in de omgeving, bij verschillende keukenverkopers, onze keuken gekocht. Wij zijn bij dat bedrijf gekomen middels internet. Een familiebedrijf sprak ons aan. Het eerste contact met de mensen van deze onderneming was direct goed te noemen. Men liet ons vrij om rond te kijken en bij vragen werden wij deskundig geholpen. Wij hebben toen een keuken uitgezocht en contact gehad met de heer J. Bremmer. Na afspraken met ondernemers om de oude keuken eruit te halen en met de mensen van Vleugelvloeren konden wij een planning maken om de keuken te laten plaatsen. Alles was precies qua planning op elkaar afgestemd. Half juli 2019 werd de oude keuken verwijderd en werden de leidingen omgelegd. Begin augustus werd onze nieuwe keuken geïnstalleerd. Alle mensen die hieraan hebben meegewerkt waren vakbekwaam en plezierig in de omgang. Wij hebben dit hele proces als heel erg goed ervaren.
Wij zullen deze onderneming zeker bij andere mensen aanbevelen.
FOTO VAN R.M. VEENENDAAL
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en flexibel”
Door Marjan op donderdag 1 aug 2019 '19
We zijn erg blij met onze nieuwe keuken van Avanti. We zijn goed geholpen door Jaap Bremmer. De monteurs waren professioneel en nauwkeurig. We ervaren Avanti als een prettig en flexibel bedrijf die hun afspraken nakomt.
FOTO VAN MARJAN
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door Dirk Visser op maandag 27 mei 2019 '19
Een Keuken, naar tevredenheid gekocht en geplaatst, het hele proces is goed begeleid dus super!
FOTO VAN DIRK VISSER
De nieuwe keuken
+ Toon extra foto van Dirk Visser
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door J Meijer op donderdag 2 mei 2019 '19
Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
FOTO VAN J MEIJER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Corne op donderdag 25 apr 2019 '19
Eind 2018 een keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Een fantastische ervaring. Verkoper Jaap Bremmer heeft het geweldig gedaan, humor, meedenken en komt zijn beloftes na. Na de koop is er een collega geweest om in te meten. Deze was van alles op de hoogte en echt werkelijk waar: overal is aan gedacht. Het plaatsen van de keuken was in 2 dagen voltooid en niks op aan te merken. Ik kan iedereen aanbevelen om hier een keuken te kopen. Het gevoel is gewoon fijn.
FOTO VAN CORNE
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Garantie op een goed resutlaat”
Door Rianne op dinsdag 23 apr 2019 '19
Na enig zoeken bij diverse keukenzaken zijn we uiteindelijk bij Avanti Keukens terecht gekomen. Hier werden we gastvrij ontvangen en het leuke was dat we onze keuken volledig zelf samen hadden gesteld. We hadden alleen een houtkleur uitgezocht die we mooi vonden en van daaruit hebben we de gehele keuken samen met Ilse Willemsen samengesteld. Nadat we officieel voor de keuken getekend hadden mochten we aan de bel klingelen waarop iedereen ging applaudisseren. Daarna mochten we ook nog een mooi presentje voor onze keuken uitzoeken. Kortom aan service geen gebrek! Ook bij de levering waren de monteurs heel netjes. Het enige minpuntje was dat we een koelkast met vriesvakje hadden aangevraagd en dat we een koelkast kregen zonder vriesvakje. Dit heb ik aangegeven en hier zijn ze nog mee aan de slag om de juiste koelkast te leveren. Ik zou zeggen kom gezellig naar Avanti Keukens! Dan heb je gegarandeerd een keuken die helemaal naar jou wensen word gemaakt:)
FOTO VAN RIANNE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Gemiddeld 9,8 is dik verdiend”
Door Ad op maandag 15 apr 2019 '19
Via Qasa ben ik bij Avanti Keukens terecht gekomen en om maar meteen met de deur in huis te vallen: dat gemiddelde van een 9,8 is meer dan verdiend! Het ontwerp van de keuken is door Jasper gedaan. Hij luisterde goed naar mijn wensen en dacht in alle opzichten mee om een zo'n mooi mogelijk resultaat te behalen. Wijzigingen die ik later nog wilde doorvoeren heeft hij netjes en snel via de mail verwerkt. Later nog een keer terugkomen om de kleuren en de materialen toch nog een keer door te nemen was ook geen enkel probleem. Het inplannen van de levering en montage verliep erg soepel. Door uitloop van het plaatsen van de vloer had ik het verzoek ingediend deze iets naar achteren te plannen. Adriaan ging er mee aan de slag en kwam niet veel later bij mij terug met nieuwe data. Erg fijn! De levering van de keuken was netjes op het vooraf aangegeven tijdstip. Evenals het arriveren van de mannen die de keuken hebben geplaatst. Dan het plaatsen van de keuken zelf nog. Johan en Rob zijn twee dagen bezig geweest en hebben mij telefonisch op de hoogte gehouden om eventuele knelpunten te bespreken. Zo was er onder andere een leiding verkeerd gelegd door het bouwbedrijf waardoor het een en ander niet aangesloten kon worden. Telefonisch hebben we de mogelijkheden doorgenomen en zo kwamen we snel tot een geschikte oplossing. Het resultaat is erg mooi geworden! Alles is echt keurig netjes afgewerkt! En ook wel zo fijn, alle rommel (plastic, karton etc) was al opgeruimd toen ik thuis kwam. Als ik zo terugkijk op het hele proces dan ben ik blij dat ik voor Avanti Keukens heb gekozen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Iedereen doet zijn best om tot een zo'n goed mogelijk resultaat te komen en dat merk je. Van het ontwerp tot de plaatsing. De persoonlijke benadering hierbij heb ik als een grote meerwaarde ervaren! En wat ik ook erg prettig vond: geen gedoe over de prijs. Gewoon netto prijzen: "goedkoper kan niet, meer hoeft niet".
FOTO VAN AD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door J van de Pol op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Keuken bij Avanti gekocht! Zeer goed geholpen, ook de plaatsing van de keuken is geheel goed verlopen! Er ontbrak niets. Wij zijn echt heel tevreden en genieten van onze prachtige keuken!
FOTO VAN J VAN DE POL
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Ferdi van Vliet op donderdag 14 mrt 2019 '19
Wat een super keuken hebben wij ! We zijn erg tevreden over Avanti Keukens. Tijdens de aankoop heel goed geholpen door Jaap. Ook na de aankoop een aantal aanpassingen gedaan en dit was totaal geen probleem. Ook de keuken laten plaatsen door Avanti zelf, monteurs zijn vakmensen. Nemen de tijd voor het plaatsen en gaan zorgvuldig met de keuken om. Kortom een dikke 10 ! Avanti keukens bedankt !
FOTO VAN FERDI VAN VLIET
Grote keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Matthias Nobel op donderdag 28 feb 2019 '19
Wij hebben onlangs bij Avanti keukens een prachtige keuken gekocht. Van het begin tot het eind zijn we heel goed geholpen. In de showroom hangt een gezellige sfeer en het personeel is erg gastvrij. Verkoper Alfred heeft ons fijn geholpen met onze wensen op papier te zetten en we kwamen als snel met een mooi resultaat. Totdat de keuken geleverd werd zijn we door Avanti goed op de hoogte gehouden met de vorderingen en kleine aanpassingen. Onze keuken moest op een schip geplaatst worden en omdat het allemaal niet waterpas en/of haaks is werd het nogal een uitdaging voor de mannen die de keuken kwamen plaatsen. Tijdens het plaatsen van de keuken hadden de monteurs een hele goede samenwerking met de elektricien en de loodgieter zodat alles tot in de puntjes kon worden afgewerkt. Na 2 lange dagen hard werken stond er een prachtig mooie keuken bij ons op het schip. In een wat kleinere ruimte, toch zo'n mooi resultaat. Vol lof en wij zijn helemaal tevreden.
FOTO VAN MATTHIAS NOBEL
Keuken op schip
+ Toon extra foto van Matthias Nobel
Reactie of foto toevoegen
“Inductie kookplaat”
Door Henri van Klaveren/ Els Roelofs op donderdag 14 feb 2019 '19
Wij waren op zoek naar een inductie kookplaat van 90 cm. Bij meerdere zaken gekeken zonder resultaat. Tot we bij Avanti kwamen. Zowel de verkoop, levering en service zijn van een belachelijk hoog niveau. Zowel Alfred, Gerhard en Berto zijn gedreven, spontaan en bijzonder klantvriendelijk. We zijn uitermate tevreden over Avanti. Bedankt!
FOTO VAN HENRI VAN KLAVEREN/ ELS ROELOFS
Gemonteerde inductie kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan goeds”
Door van den Assem op zondag 3 feb 2019 '19
Eind augustus 2018 een keuken uitgezocht bij Avanti in Kesteren. We zijn niet over een nacht ijs gegaan en ook niet in een winkel geweest. Er werd veel meegedacht, maar ook ruimte gelaten om zelf beslissingen te nemen. Uiteindelijk heeft Jasper een realistische tekening gemaakt, zodat je feitelijk meteen zag hoe de keuken er in jouw huis uit zou komen te zien. We hebben de keuken op 10 januari 2019 laten plaatsen. Zeer vakkundig door Anton en (een andere, jongere ;-) Jasper) en een dag later ook nog door Bas uitgevoerd! We zijn nu bijna een maand verder en zeer tevreden over het resultaat. Van ontvangst in Kesteren vorig jaar tot uitvoering in januari dit jaar niets dan goeds te melden.
FOTO VAN VAN DEN ASSEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door G. van Ballegoijen op zaterdag 19 jan 2019 '19
We hebben een ontzettend mooi landelijk keuken gekocht in U vorm. Er wordt ruim aandacht besteed tijdens uit samenstellen van de keuken, ook wordt er goed meegedacht met het budget. Supervriendelijk medewerkers. Ook levering is als verwacht. We zijn ontzettend tevreden over alle afwikkelingen en hebben nu een prachtige keuken die we graag wilde hebben. precies zoals in onze voorstelling en naar onze wensen.
FOTO VAN G. VAN BALLEGOIJEN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10 waard”
Door Van Snippenberg kesteren op woensdag 26 dec 2018 '18
Wij hebben onze keuken bij Jasper Verhaar gekocht, hij dacht overal over mee wat tot een waanzinnig resultaat geleid heeft. Ook was Avanti zeer ontzorgend. Het uitstellen van de lever datum, en dat wel 3x in verband met de oplevering van ons nieuwe huis, was geen enkel probleem. Avanti schoof flexibel mee, bedankt hiervoor Meindert-Jan en Johan. Dit gaf ons erg veel rust. Ook Arno en Rob hebben vakwerk geleverd! Tot in de detail perfect, nette en verzorgde mannen, van bus tot gereedschap! Niets was teveel! Ze monteerden met liefde en passie onze keuken,niks was teveel! Kortom, als je een keuken nodig hebt, ga dan zeker naar Avanti. Voor ons een dikke 10 waard!!
FOTO VAN VAN SNIPPENBERG KESTEREN
Waanzinnig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Dineke op donderdag 11 okt 2018 '18
De tijd vliegt, inmiddels doet onze Avanti keuken alweer bijna 5 maanden dienst. We zijn erg tevreden met het eindresultaat, maar ook met het proces daar naartoe. Een groot compliment voor Kees Visser die een goede balans wist te vinden tussen het luisteren naar onze wensen en het meedenken vanuit zijn grote expertise. Omdat we van ver kwamen wilden we graag binnen 1 dag de koop sluiten, maar achteraf hadden we van sommige keuzes spijt. Ook toen was er alle ruimte om nog wijzigingen door te voeren en toen we er met het keukenblad niet uitkwamen werd zelfs een bezoek aan de fabrikant mogelijk gemaakt. Communicatie is vlot en helder, doordat de prijzen vast staan is het mogelijk om heel gericht te kijken welke keuzes tot welke kosten leiden, zodat je daarin zelf weloverwogen beslissingen kunt nemen. Een ander groot compliment voor het team van installateurs, ontzettend prettig in de omgang, meedenkend en professioneel. We raden Avanti inmiddels aan al onze vrienden en bekenden aan, vooral omdat we het gevoel hebben gekregen dat het bij Avanti niet primair om de verkoopcijfers gaat maar de klanttevredenheid op 1 staat.
FOTO VAN DINEKE
Erg tevreden met het eindresultaat
REACTIE VAN NB
Mooie keukenblad, is dit composiet? En welke is dit?
REACTIE VAN DINEKE SNOEP
Beste NB, het is geen composiet (mat licht composiet vonden we te vlekgevoelig) maar keramiek. Het blad is van jetstone, type luce satin. We zijn erg tevreden, makkelijk in onderhoud en volledig vlek- en krasvrij
REACTIE VAN NB
Is het stootgevoelig keramiek? Ik heb weleens bij het inruimen van de vaaswasser dat ik weleens met een pan of bord tegen de rand van het blad stoot. Hoe groot is de kans op schade?
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Karin op maandag 3 sep 2018 '18
Ontzettend blij met mijn keuken! Kees Visser heeft me geadviseerd en kwam met ideeën aan waar ik zelf niet aan zou denken. Zo bestaat de keuken nu uit twee tegenoverliggende delen i.p.v. een hoekkeuken en verder ben ik ook heel blij met het plasma-filter in de afzuiging, het granieten aanrechtblad, diepe spoelbak en alle apparatuur. Ook de achterwand van Bokmerk en de beschermkap voor de inductieplaat zijn een schot in de roos, heel praktisch vooral die laatste! En dat ook allemaal voor het budget wat ik van tevoren bedacht had. Een groot bedankje voor Kees zijn advies/tijd en ook lof voor de installateurs die de keuken keurig gemonteerd hebben. Wegens verhuizing nu al tweede keer keuken van Avanti, dat zegt al genoeg.

Eerdere ervaring van 30 augustus 2015: Twee weken terug is mijn nieuwe keuken geplaatst door Avanti Kesteren. Zeer tevreden over de hulp bij de keuze mogelijkheden bij de aanschaf. Veel oog voor details door de verkoper waar je zelf niet aan denkt. Ook zeer tevreden over de montage door Avanti-monteur. Ook hij kwam met goede ideeen aan voor de perfecte afwerking van de keuken. Niets dan lof en Avanti is zeker een aanrader!
FOTO VAN KARIN
Ontzettend blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zeker aanbevelen”
Door Ruud Boer op dinsdag 31 jul 2018 '18
Top bedrijf, van af het begin tot het eind is alles netjes en zeer professioneel uitgevoerd, via internet het bedrijf gevonden en ervaringen gelezen, site bezocht en een kijkje gaan nemen. wat me opviel was dat ik niet direct benaderd werd door een verkoper, men liet ons rustig rond kijken! Bij het 2e bezoek goed en plezierig geholpen door verkoper Jaap, vakkundige uitleg en alle tijd nemend om tot een uitgekiend keukenplan te komen, ook prima advies over de inbouw apparatuur, en uiteindelijk een mooie keuken met eiland gekocht. Ook op alle nazorg is niets op aan te merken, prima mail contact als er vragen waren, alles netjes bezorgd en zorgvuldig verpakt, en zeker het installatie team heeft TOP werk geleverd, werken schoon, denken mee, zijn flexibel en zorgvuldig, kan geen enkele klacht bedenken! Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen!!
FOTO VAN RUUD BOER
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig geholpen”
Door Irma Vlasblom op woensdag 11 jul 2018 '18
Zeer prettig geholpen in de showroom door Wilco. Uitstekend mee gedacht. De impressie was al mooi, de realiteit nog mooier. De monteurs werken zeer precies en netjes. Arnold en Sjaak denken mee in oplossingen voor de kleine praktische details. Enorm blij met het resultaat. Klein aandachtspuntje: de bouwtekening voor de aannemer ging uit van standaard werkblad ipv extra diep.
FOTO VAN IRMA VLASBLOM
Keuken met houten blad
+ Toon extra foto van Irma Vlasblom
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie gehad”
Door Paul en Joke Oussoren op zondag 13 mei 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht waarbij we goed werden geïnformeerd over de mogelijkheden. Ook werd er meegedacht, bijvoorbeeld toen tijdens het inmeten de suggestie werd geopperd om ook de vensterbank met keramiek 'door te trekken' zodat het mooi aansluit aan het aanrecht met spatrand. De plaatsing was door de vele hoeken in het aanrechtblad en dus ook in de spatrand en de vensterbank nogal complex, maar ook dat is prachtig afgewerkt. Alle lof ook voor de monteurs. Wij hebben voor inductie met ingebouwde afzuiger gekozen van Neff. Ook hebben we een combi-oven met stoom van Neff gekozen. We zijn er meteen mee aan de slag gegaan en moeten zeggen dat het ons uitstekend bevalt. Ook de afzuiger in de inductieplaat werkt erg goed! Kortom een prima ervaring met Avanti keukens. Wij kunnen het iedereen aanraden om daar een keuken aan te schaffen.
FOTO VAN PAUL EN JOKE OUSSOREN
Keuken met kookplaat met ingebouwde afzuiging
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Dorresteijn op maandag 30 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. In de showroom stonden veel keuken als inspiratie. Dit vonden wij erg fijn. Op die manier kan je verschillende dingen bij elkaar uitzoeken. We zijn erg goed geholpen. Vriendelijk personeel. De keuken werd in 3D tekening getekend. Op die manier hadden wij goed inzicht in onze toekomstige keuken. Alles ging in goed overleg en de keuken werd besteld. Een paar weken van tevoren konden wij aangeven wanneer wij de keuken geleverd wilden hebben. Toen die datum dichterbij kwam, ging dat bij ons nog niet lukken. Maar voor Avanti was het geen probleem om de keuken dan door te schuiven. Op het laatste moment zijn wij nog gewisseld van kraan en kookplaat. Ook dit was geen probleem. De kookplaat werd op tijd geleverd en de kraan niet. We kregen hiervoor een tijdelijke kraan. Zodra de nieuwe kraan binnen was, kregen wij hem gelijk. Goede service dus!! Mijn broer heeft de keuken geplaatst en alles was in orde. Wij hebben nu ontzettend veel plezier van de keuken!!!
FOTO VAN DORRESTEIJN
Ontzettend veel plezier van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met keuken”
Door Gertine Cousijnsen op donderdag 12 apr 2018 '18
Wij zijn super blij met onze mooie landelijke keuken! Johan Linge heeft ons vakkundig geholpen met het samenstellen van de keuken! Het was even puzzelen tussen alle houten wanden, maar het resultaat mag er zijn! Zie onze prachtkeuken!!!
FOTO VAN GERTINE COUSIJNSEN
Mooie landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed meegedacht”
Door Familie L. Dilling op woensdag 11 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Al meteen in de winkel werd heel erg meegedacht. Niet pushen, niet overrompelen. Het hoeft niet persé het allerduurste te zijn...wat goed is ook goed. Ruim de tijd nemen voor de klant. Zelfs toen de keuken al besteld was, werden we nog gebeld..."zou u niet beter...... Echt geweldig! De mannen die de keuken kwamen brengen....top, vriendelijk, netjes en voorzichtig. Gisteren is de keuken opgeleverd. Ook dat was top! er werden weer vragen gesteld, immers tijdens het werk stuit je altijd wel op iets...wilt u het zo of liever zo..... Bij de oplevering alles nagelopen, uitgelegd, toegelicht enz. Alles was perfect geplaatst, stond goed ingesteld en werkte zoals het hoort te werken. Met de boodschap "als er iets is; bellen". Dit was onze 2e keuken van Avanti ( niet omdat de keuken "op" was maar omdat we zijn verhuisd) Mocht er een 3e komen...zonder enige twijfel AVANTI!
FOTO VAN FAMILIE L. DILLING
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“In 1 x goed”
Door Kees en Marry op dinsdag 27 mrt 2018 '18
Na rondneuzen op internet zijn wij zonder afspraak terecht gekomen bij Avanti keukens in Kesteren. Wat een prachtige zaak en mooie showroom. Hartelijk ontvangen door de heer Jaap Bremmer. Door de manier waarop we werden geholpen en het meedenken zijn we geslaagd en dik tevreden met onze keuken. Ook v.w.b. het plaatsen zijn we dik tevreden. Alles in 1x goed, geen mankementen, hoe fijn is dat! Een fantastische bedrijf en van ons dan ook een dikke 10!
FOTO VAN KEES EN MARRY
Keuken met tegelwand
Reactie of foto toevoegen
“Alles ging goed”
Door Adriaan en Mariët Roggeveen op woensdag 14 feb 2018 '18
Avanti keukens heeft ons perfect geholpen! Verkoper Jaap Bremmer heeft goed geluisterd naar onze wensen en ons budget. Daardoor een prachtige keuken getekend. Alles ging goed: planning én uitvoering. Arno van de Lagemaat en Erik hebben de keuken gemonteerd. Dit zijn vlot, accuraat en netjes werkende mannen, die zelfs een vensterbankje erbij maakten! Topklasse en een bijzonder goede ervaring. Ga niet naar een keukengigant maar naar Avanti. Je bent niks meer kwijt, maar hoe fijn is het als je van A tot Z goed en professioneel geholpen wordt. Jaap, Arnold, Arno en Erik; complimenten en erg bedankt voor alle kwaliteit (en ook voor de gezelligheid)!
FOTO VAN ADRIAAN EN MARIËT ROGGEVEEN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Rosalie op woensdag 7 feb 2018 '18
Wij hebben Avanti gevonden via Qasa. Allereerst supergoed geholpen door Kees in de showroom, hij nam alle tijd voor ons, zeer vriendelijk en hij kwam met goede ideeën. Vervolgens qua planning heel transparant en flexibel. Joost en Marinus hebben de keuken geplaatst in twee dagen tijd, en dit is echt vakwerk! Enorm blij met de gemaakte keuzes. Avanti bedankt voor deze prachtige keuken!
FOTO VAN ROSALIE
Keuken met eiland
REACTIE VAN LYDIA JANSSENS-TEUNISSEN
Beste, voor onze nieuwbouw woning zijn wij op zoek naar een vergelijkbare opstelling. Ik ben benieuwd met welke prijs we rekening moeten houden en voor welk merk apparatuur gekozen is? Met vriendelijke groet, Lydia Janssens-Teunissen
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldig bedrijf”
Door Eric van de Lisdonk op woensdag 24 jan 2018 '18
Fantastische service, erg prettig personeel, vakmanschap en een eindeloos geduld met een veeleisende klant. Werkelijk niets te wensen over. Een voorbeeldig bedrijf.

Aanvulling ontvangen 24 januari 2018: De manier waarop een bedrijf omgaat met misverstanden of fouten vind ik de beste graadmeter om te bepalen of ze er goed in staan. Er waren vooraf een boel aandachtspunten (bestaande bouw) en daarbij is het in een enkel geval anders gelopen dan besproken cq verwacht. Daarop terugkomend is daar nooit moeilijk over gedaan, sterker nog: de enkele fout die is gemaakt werd ruiterlijk toegegeven en met ongekende voortvarendheid opgelost. Zodanig dat ik het alweer was vergeten toen ik deze review schreef. Vandaar deze aanvulling achteraf.
FOTO VAN ERIC VAN DE LISDONK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Winter op woensdag 27 dec 2017 '17
Wij zijn voor een keuken voor onze nieuwbouwwoning bij verschillende keukenzaken geweest. Wij zochten een landelijke keuken met authentieke details. Op basis van de recenties op deze site en het aanbod zijn we een kijkje gaan nemen bij Avanti Keukens in Kesteren. Wij waren aangenaam verrast door de gastvrijheid en de uitstraling van de winkel. Nadat we een keuken hadden gevonden waarmee we verder wilden hebben we een afspraak gemaakt voor een ontwerp/tekening. We hadden nog geen idee welke vorm (L/U/ of kookeiland) we wilden, maar zijn goed geadviseerd over de mogelijkheden. Na een paar uur gingen we naar huis met wat tekeningen en basisideeën. De vervolgafspraak was bij een collega die ons goed geholpen heeft met de concretere uitwerking en de puntjes op de i. Wat wij erg fijn vonden was dat Avanti ons budget respecteerde en dus ook dingen afraad die het budget zouden overschrijden. Geen gepush en geen gejaagd gevoel, wat je wel vaak leest over keukenzaken. Na de derde afspraak hadden we de keuken zoals wij hem wilden en binnen ons budget en hebben we getekend. Wij gingen met een goed gevoel naar huis. Na de koop bleek dat de verkoper de onderbouwvriezer was vergeten. Hier belde hij zelf over op. Dit is uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Het inmeten ging volgens afspraak en bracht nog wat kleine wijzigingen met zich mee. Na 2 maanden kregen we een mailtje dat we de gekozen greepjes (die niet standaard in het assortiment zaten) toch zelf moesten bestellen, anders dan afgesproken. Hier hebben we over gebeld en dit bleek om een miscommunicatie tussen de 2 verkopers te gaan. Ook dit is keurig opgelost. Afgelopen week is de keuken geleverd en geplaatst. Zowel het leveren als het plaatsen ging keurig volgens afspraak. De heren die de montage hebben verzorgd hebben zeer netjes en secuur gewerkt. Iedere doosje en verpakkingsmateriaal werd direct "opgeruimd" en in hun bus gegooid. Bij twijfel of vragen werd ik gebeld ("hoe wilt u de greepjes precies hebben", etc). Ook gaven de monteurs goed advies over het plaatsen van rekjes en op welke hoogte. Na 3 dagen hard werken was de keuken dan klaar. Het eindresultaat is werkelijk fantastisch. De keuken ziet er schitterend uit en alles doet wat het moet doen. Ook namen de monteurs de tijd om ons de werking van de keuken goed uit te leggen en gaven zij ons nog wat onderhoudtips. Niets was teveel. Dit was voor mij de allereerste keuken die ik ooit heb gekocht. Het proces ging over all goed, met wat kleine puntjes. En volgens mij kan dat ook bijna niet anders. Het gaat dus niet om of er dingen zijn, maar om hoe dit vervolgens wordt opgelost. En dit is goed gebeurd. Een dikke pluim voor Avanti en de monteurs! Zie foto! (De tegels en stopcontacten worden niet door Avanti geplaatst, dus die ontbreken nog).
FOTO VAN WINTER
Authentieke landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel op dinsdag 21 nov 2017 '17
Na ook eerst bij andere keukenbedrijven te zijn geweest kwamen we bij Avanti Keukens in Kesteren terecht. Wat een verademing. Wij werden daar geholpen door Jasper Verhaar. Wat een ontzettend fijne man om zaken mee te doen. Bij de eerste keer had hij direct tijd om een tekening te maken voor onze keuken. Hij luisterde heel goed wat we wilde en dacht ook heel goed mee hoe we het beste de indeling konden maken. We werden ook nog verwend met een heerlijke kop soep. Wat ons ook zeer heeft bevallen is dat er de eerste keer helemaal niet over prijzen wordt gesproken. Wij hebben een vervolgafspraak gemaakt om verder alles uit te werken. Op de vervolgafspraak werd alles heel goed uitgelegd en liet hij ons ook alle apparaten zien die we eventueel in de keuken zouden krijgen. Hij raadde ons ook aan om 4 apparaten van de Atag te nemen omdat we dan 8 jaar garantie konden krijgen. Dit hebben we dan ook maar gedaan. We hebben die dag dan ook onze keuken gekocht waarbij gezegd moet worden dat er helemaal niets gepusht werd. Ook de afspraken die daarna gemaakt werden om de keuken te leveren en te plaatsen zijn heel goed verlopen. Op de side van Avanti hadden we de ervaringen van mensen gelezen over Arnold van Veenendaal voor het voorwerk. Wat een fantastische vakman is dat. Hij heeft alles tot in de puntjes afgewerkt en alles was precies zo als het moest zijn. Toen werd de keuken geleverd en ook dat ging van een leien dakje. Ook zeer vriendelijk personeel. Vervolgens kwamen de monteurs om de keuken te plaatsen. In een woord geweldig. Alles maar dan ook alles ging in een keer goed. Wat een goed, vriendelijk en zeer gemotiveerde mannen. Ik kan iedereen dan ook Avanti Keukens in Kesteren heel warm aanbevelen. Avant Keukens heel hartelijk dank voor de goede zorgen.
FOTO VAN TONNY EN HETTHY MAAT UIT BEMMEL
Keuken tot in de puntjes afgewerkt
+ Toon extra foto van Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel
+ Toon extra foto van Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel
+ Toon extra foto van Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel
Reactie of foto toevoegen
“Direct goed”
Door Familie Romijn op zaterdag 4 nov 2017 '17
Na een aantal bedrijven te hebben bezocht voelde Avanti eigenlijk direct goed.Van ontvangst tot de eindelijke koop, meer dan goed begeleid en geadviseerd door Dhr K.Visser. Ook tot de uiteindelijke oplevering prima van alles op de hoogte gehouden.De montage verliep perfect. Wij zijn erg blij met onze nieuwe landelijke keuken.
FOTO VAN FAMILIE ROMIJN
Landelijke keuken
+ Toon extra foto van Familie Romijn
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Anneke & Erik Modderkolk op woensdag 11 okt 2017 '17
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Je voelt je meteen thuis! Doen net dat stapje meer. Meer dan tevreden!
FOTO VAN ANNEKE & ERIK MODDERKOLK
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Johan op maandag 11 sep 2017 '17
Eén woord: uitstekend! Goed en eerlijk geadviseerd, heldere communicatie tijdens het order- en planningsproces en steeds opnieuw de bereidheid om mee te denken, een stap extra te nemen en te doen wat ze zeggen: afspraak is afspraak. Plaatsing precies volgens afspraak en zonder restpunten.
FOTO VAN JOHAN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Familie Aveskamp op vrijdag 21 apr 2017 '17
Wij hebben bij Avanti keukens een nieuwe keuken gekocht. Wij hebben hier een uitstekende ervaring mee opgedaan. Vanaf het moment dat we de showroom binnen kwamen kregen we een heel erg goed gevoel bij het bedrijf en bij de adviseur (Kees). Zij hebben ons erg goed geholpen bij de verschillende keuzes. De offerte was erg duidelijk en heel transparant. Dus achteraf geen verassingen. Het gehele proces van planning en plaatsing verliep heel erg goed. Complimenten voor de monteurs, die de keuken met de grootste zorg hebben geplaatst. We hebben de keuken nu een aantal weken in gebruik en we zijn er heel erg blij mee. We zijn erg tevreden over Avanti keukens en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
FOTO VAN FAMILIE AVESKAMP
Erg blij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door R. de Koning op dinsdag 11 apr 2017 '17
Na bezoek aan de grote ketens ivm onze renovatie zakte de moed in onze schoenen. "Keuken kan niet zonder Quooker", "Installatie in 1 dag", "Beslis nu, xx %korting". Niemand vroeg wat wij wilden, om gek van te worden. Dankzij Qasa kwamen wij terecht bij Avanti in Kesteren. Een verademing. Kees Visser nam alle tijd om onze wensen te begrijpen, adviseerde nuttige punten en voor de verandering eens niet toevallig de duurste optie. We hebben er een halve dag gezeten en zijn teruggekomen voor nog zo'n halve dag, voordat we de keuken bestelden. Tenslotte is een nieuwe keuken een groot project. Op advies van Kees namen we Arnold van Engelenburg in de arm om het voorbereidende werk te doen. Om kort te zijn, top ! Een echte vakman die de tijd neemt alles perfect in orde te maken. Zeker toen we, na demontage, met eigen ogen konden zien hoe de oude keuken gemonteerd was, duidelijk haastwerk. Arnold werkte muren, vloer en aansluitingen tot in de puntjes af. Ook over montage van de keuken zijn wij super tevreden. Onze "hoofdmonteur" Arno en zijn collega's zijn zonder uitzondering bijzonder vriendelijke, beschaafde en behulpzame vakmensen. Knelpunten werden direct met ons besproken, Arno kwam zelf met ideeën om zaken nog beter op te lossen en de afwerking is zonder meer onvoorstelbaar fraai geworden. Geen stress en haastwerk, alles gericht op een optimaal eindresultaat. Kortom, wij zijn zeer gelukkig met de keuze voor Avanti. Wat prijs betreft, men doet hier niet aan gesjoemel met prijzen, de gevraagde prijs is scherp en correct. Wij hebben er een prachtige keuken aan overgehouden !
FOTO VAN R. DE KONING
Onvoorstelbare fraai afgewerkte keuken
REACTIE VAN RON DE KONING
2e foto
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Faber op zaterdag 1 apr 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht en zijn prima geholpen door Kees. Hij nam alle tijd om onze wensen te verwerken in de keuken die wij voor ogen hadden. Dat er zoveel bij komt kijken hadden we niet verwacht. Alles werd tot in de puntjes verwerkt in de 3D tekening. Het voorwerk (zoals oude keuken eruit, leidingen verleggen, afsluiten gas, verlaagd plafond met spotjes) is prima uitgevoerd door een bedrijf waar Avanti mee samenwerkt. De keuken plaatsen was maatwerk en is met veel geduld uitgevoerd op een nauwkeurige wijze. De barkrukken konden niet op tijd geleverd worden, maar we kregen tot die tijd barkrukken uit de showroom. Dat was een goeie service. We zijn superblij met onze nieuwe keuken! Wij kunnen Avanti aanbevelen mocht u op zoek zijn naar een nieuwe keuken!
FOTO VAN FABER
Keuken zoals voor ogen
Reactie of foto toevoegen
“Wow”
Door Jan en Kitty op maandag 20 mrt 2017 '17
Bij binnenkomst in de showroom, krijg je meteen het wow-gevoel. Zeer vriendelijk ontvangen aan de receptie, je krijgt meteen het gevoel dat je welkom bent. Je krijgt de tijd, om alles rustig op te nemen, zonder dat een verkoper zich aandringt. Op een gegeven moment, heb je meer advies nodig, en dan staat een verkoper je zeer vriendelijk te woord. In ons geval, Stefan Pullen. Hij nam alle tijd voor ons, en nam ons mee in de mogelijkheden die betrekking hadden op onze keuken. Hij gaf zeer goed advies, en dacht zeker met ons mee. Met behulp van een prachtig tekenprogramma werd onze keuken zichtbaar. Tekening en prijsopgave kregen we mee, er werd nog geen beslissing genomen, omdat ons budget iets werd overschreden. s'avonds om half elf kregen we zelfs nog mail van Stefan, met enkele wijzigingen om ons budget te drukken, wat dacht hij mee, geweldig. Na de bestelling wilde we nog iets wijzigen, en meldde ons weer in de showroom. Stefan was niet aanwezig, maar zijn collega Alfred van Wijngaarden, nam dezelfde service over, wat een een geweldig team hebben ze daar. Vorige week is de keuken geplaatst door Arno en John, en we moeten zeggen, dat ook zij weer geweldig werk hebben geleverd. Onze droomkeuken is een plaatje geworden, wat hebben zij netjes, secuur en klantvriendelijk de keuken geplaatst. Al met al een dikke pluim voor Avanti Keukens in Kesteren. We kunnen iedereen aanraden, om daar voor een keuken te gaan kijken.
FOTO VAN JAN EN KITTY
Plaatje van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Familie Jansen Oss op maandag 13 mrt 2017 '17
Onze dochter heeft 2 jaar geleden een keuken bij dit bedrijf gekocht en was en is nog meer dan tevreden over de service. In november zijn wij naar een keuken wezen kijken bij Avanti en hebben er ook een gekocht. Begin maart 2017 is deze geplaatst. Wij hebben de plaatsing als zeer plezierig ervaren en op een schaal van een tot tien krijgt Avanti een dikke 10. De monteur was zeer ervaren en een groot vakman. Ook had hij over een aantal zaken nog praktische oplossingen. Avanti verdient alle lof voor de uitvoering. Zeker de telefoontjes als de monteur door file het afgesproken tijdstip of de levering, ook door file, een 30 tal minuten vertraging had.

Aanvulling ontvangen 15 maart 2017: De hele prettige manier waarop we geholpen werden door Jasper Verhaar bij het kopen van de keuken. Jasper heeft prima met ons meegedacht en ook zijn nuttige tips kwamen goed van pas. Fam. Jansen Oss.
FOTO VAN FAMILIE JANSEN OSS
Keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Chris van der Beek op dinsdag 31 jan 2017 '17
Ook bij ons niets dan lof. Bij Avanti terecht gekomen nadat we over hen gelezen hadden op qasa.nl. Niets is gelogen en alles wordt correct afgehandeld. Van bespreken in de winkel, alles opnemen bij ons thuis, plaatsen van de keuken tot de nazorg achteraf. Top!
FOTO VAN CHRIS VAN DER BEEK
Keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Supergoede ervaring”
Door Familie Vos op dinsdag 24 jan 2017 '17
We kwamen ons oriënteren over een keuken. We hadden ons er nog niet echt in verdiept, maar aan het einde hadden we een keuken gekocht. We werden heel vriendelijk ontvangen. Even rustig rond gekeken. Daarna kregen we uitleg over het bedrijf. Na dit gesprekje kwam er een verkoper. Onder het genot van een kopje koffie/thee hebben we het gehad over de keuken. Wat we wilden en wat niet. Daarna met de verkoper rond gelopen. Het moest een landelijke keuken met warmte zijn en makkelijk in onderhoud. Terug bij de computer werd er een 3d ontwerp gemaakt. Aan het einde van alles hadden we de keuken compleet. We gingen met een goed gevoel naar huis. Dit alles was op zaterdag. Maandag een mail van Avanti?! Een aanpassing van ons ontwerp. Op weg naar huis had de verkoper nog nagedacht over ons ontwerp en vond dat er wat aangepast "moest" worden voor een robuuster geheel. Helemaal super. Later nog terug geweest om te kijken welke vloerkleur het beste erbij paste. Dezelfde verkoper hielp daarbij. Alles werd bij elkaar gezocht voor één geheel. Paar weken later wilden we tegeltjes hebben. Ook hierbij werd alles weer bij elkaar gezocht

Een paar weken later werd alles netjes opgemeten. In de 2e week van januari werd de keuken geplaatst. Nette mannen die de keuken kwamen plaatsen. Helaas was er wat beschadigd door het vervoer (waar gebeurd dat niet?) , maar de volgende dag werd er al weer nieuw geleverd. Helaas ook een gedeelte verkeerde tegels maar dit werd gelijk opgelost. De verkoper had beloofd dat als ze weggingen er alleen een doekje door de keuken moest en dat hij dan klaar was. 3 dagen zijn ze bezig geweest en inderdaad de keuken was klaar zoals beloofd. Onze ervaring is super goed. Mochten we in de toekomst weer een keuken nodig hebben dan weten we Avanti weer te vinden.
FOTO VAN FAMILIE VOS
Nieuwe keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door De Wild op zaterdag 21 jan 2017 '17
Het aanvoelen van de wensen van de klant en vertalen naar een keuken daarin blinkt Avanti Kesteren uit ! Verkoper Pieter voelde direct aan wat onze (kritische) wensen waren er vertaalde deze naar onze Landelijke droomkeuken. Ook installateurs Arno en Rob namen de tijd om ook tijdens plaatsing nog aan de wensen van ons te voldoen, alles in overleg, met een prachtige droomkeuken als resultaat. En inderdaad afspraak is afspraak, niets is te veel, persoonlijke aandacht voor de klant, geen koehandel bij het maken van de prijs, en het leveren van een top kwaliteit keuken. Aanrader, wat een fijn bedrijf is dit ! Avanti bedankt !
FOTO VAN DE WILD
Landelijke droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Richard en Margo Zirkzee op woensdag 30 nov 2016 '16
Wij hebben net 2 maanden de nieuwe keuken en zijn zeer tevreden over Avanti. Via via zijn wij aan Avanti gekomen en na wat reviews gelezen te hebben zijn wij zonder afspraak naar Kesteren gegaan. Wij zijn daar prima ontvangen en werden door adviseur Pieter van Tuijl geholpen. Pieter heeft ons meer dan uitstekend door het proces geholpen, waarbij hij echt vanuit de klant dacht. Wij kregen alle ruimte om over dingen na te denken, zonder opdringerig te zijn, met als eindresultaat een droomkeuken. Na het zetten van de handtekening tot en met het plaatsen van de keuken liep gesmeerd. Anton met andere collega's hebben bij ons de keuken zeer vakkundig geplaatst. Na het plaatsen van de keuken waren er nog een paar kleine dingen die veranderd moest worden en dit hebben ze op een later tijdstip fantastisch opgelost. De service en communicatie is perfect bij Avanti. Het is duidelijk dat Avanti er alles aan doet om klanten tevreden te stellen. Avanti zal ik dan ook aanraden bij andere mensen die een keuken willen aanschaffen.
FOTO VAN RICHARD EN MARGO ZIRKZEE
Reactie of foto toevoegen
“Nog altijd tevreden”
Door A de Wit op dinsdag 22 nov 2016 '16
Al 7 jaar gebruiken wij met veel plezier een keuken van Avanti (Kesteren) van zeer goede kwaliteit en super service. De slogan van Avanti "Afspraak is Afspraak" klopt, wat ons betreft, perfect. Installatie was snel, vakkundig en netjes.
FOTO VAN A DE WIT
Al 7 jaar keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rene en Esther Karens op woensdag 16 nov 2016 '16
Wij hebben voor onze nieuwe woning een schitterende keuken gekocht bij Avanti Keukens in Kesteren. Naast 'schitterend' is onze keuken ook uniek doordat we de opstelling geheel op maat en naar onze wensen hebben kunnen laten samenstellen. Tijdens de verschillende bezoeken en gesprekken in de mooie showroom van Avanti Keukens in Kesteren zijn wij door de goede adviezen en ruime keuze tot een prachtig resultaat gekomen. Terugkijkend op de periode vanaf het eerste oriënterende bezoekje t/m de laatste service na de plaatsing, zijn wij zeer tevreden. Als u op zoek bent naar kwaliteit voor een goede prijs en daarbij uitstekende service wenst, dan kunnen wij uit ervaring Avanti Keukens van harte aanbevelen!
FOTO VAN RENE EN ESTHER KARENS
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede hulp gehad”
Door Fam Koster op vrijdag 7 okt 2016 '16
Goed geholpen en advies gekregen bij de aankoop van de keuken in Kesteren. Levering vlot verlopen, en alles is netjes gemonteerd volgens afspraak. Foutje van de fabrikant in het aanrechtblad binnen 2 dagen verholpen. Kortom, goede keuze
FOTO VAN FAM KOSTER
Netjes gemonteerde keuken
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door J. Rood op vrijdag 30 sep 2016 '16
In tegenstelling tot vele andere keukenzaken zijn we hier vriendelijk, zonder druk en deskundig geholpen. Er werd goed gekeken naar wat onze wensen waren en niet alleen naar wat "in" was of meer geld opleverde voor de zaak. Ik hoefde me niet druk te maken over de prijs want het was duidelijk hoe hij tot stand kwam zodat we zelf keuzes konden maken over wat we belangrijk vonden en wat er binnen ons budget paste. Het was ook heel prettig dat er direct contact was tussen degene die de keuken voorbereidde en Avanti zodat wij, als leken, geen informatie door hoefden te geven. Ook de plaatsing van de keuken ging volgens afspraak en zorgvuldig. We werden steeds betrokken bij de laatste afwerkingen en als ik iets niet mooi genoeg vond, dan werd er ter plekke een oplossing voor bedacht en netjes uitgevoerd. Dus u begrijpt dat ik heel blij ben met mijn nieuwe keuken en met Avanti. Ik zat er al 8 jaar tegen aan te hikken en heb nu spijt dat ik het niet veel eerder heb gedaan! Goede apparatuur scheelt zoveel tijd, ik kook nu veel gezonder en ik geniet van de warme sfeer die er nu heerst.
FOTO VAN J. ROOD
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door c. sauter op maandag 12 sep 2016 '16
Na wat slechte ervaringen met offertes aanvragen bij andere keukenwinkels zijn we n.a.v. de goede recensies op qasa.nl uitgekomen bij Avanti in Kesteren. Voor zo'n dure aankoop als een keuken wilden we best een uur rijden, het is toch geen pakje boter dat je koopt! En wat een goede keuze bleek dat te zijn! Alle goed recensies kloppen echt! Bij het rondkijken voel je je er al thuis en word je in de watten gelegd met sympathieke, oprechte aandacht en heerlijke hapjes en drankjes. Vanaf het begin af aan gingen ze al tot het uiterste om aan onze wensen tegemoet te komen. We wilden de dag erna graag een afspraak voor een offerte, maar de agenda was al vol. Toch werd het op de 1 of andere manier geregeld en de dag erna zaten we met Jasper voor een offerte. Er stond al een stuk taart klaar toen we binnen kwamen. Eerst waren we wat sceptisch over de jonge leeftijd van Jasper, maar dat was heel snel weg, wat wist hij er veel van! Allerlei details bracht hij ter sprake die bij de andere keukenwinkels dus helemaal niet besproken waren, maar wel degelijk belangrijk waren. Hij dacht goed met ons mee en nam echt alle tijd voor ons. Hij heeft gewoon tot een uur na sluitingstijd nog met ons aan de offerte/bouwtekening gewerkt en alle keuzes aan ons laten zien in de showroom, omdat wij hadden aangegeven niets te willen kopen zonder het te zien. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in onze droomkeuken. Aan het einde van het gesprek waren mijn man en ik bang voor de prijs. Al die service, daar moet toch en hoge prijskaart aan hangen. Nou nee hoor, het was echt een hele mooie prijs! Nadat we met Jasper nog rustig in de winkel een biertje hebben gedronken om te proosten op onze aankoop gingen we heel gelukkig naar huis. In de weken erna hebben we ons toch nog op een aantal punten bedacht. Toch een andere afzuigkap, toch wat laatjes in plaats van planken etc. Het maakte allemaal niet uit. Met dezelfde klantvriendelijkheid werden de wijzigingen gewoon verwerkt, werd er nog steeds heel goed meegedacht en kregen we netjes te horen wat de nieuwe prijs was. Alle vragen die we tussendoor hadden werden snel en uitgebreid door Jasper beantwoord. We kregen de datum door waarop de bestelling definitief gedaan kon worden en tot die tijd konden we nog wijzigen wat we wilden. Vlak voor levering was onze aannemer (die een deel van ons huis aan het renoveren was) druk bezig met voorbereiden van de plaatsing van de nieuwe keuken. Daar kwamen nog wel wat technische vragen van zijn kant uit. Geen probleem, onze aannemer kon gewoon even direct bellen met de technische mensen van Avanti zodat hij antwoord op al zijn vragen had. Op de dag van de levering bleek dat er twee onderdelen misten. Geen probleem, die zouden de monteurs op de eerste montagedag ophalen uit het magazijn. Onze aannemer was met zijn eigen klussen in ons huis bezig toen de monteurs de keuken kwamen monteren en zelfs hij was onder de indruk van de professionaliteit van de monteurs. Een belangrijk voordeel van Avanti vonden we dat ze zelf de monteurs in dienst hebben. En dat bleek inderdaad super te werken. Uiteindelijk zijn ze wat langer bezig geweest met het plaatsen van de keuken dan gepland, maar er werd echt niets afgeraffeld op de laatste dag. Ook toen werd er met perfectionisme alles gemonteerd en aangesloten. Alleen de plinten onder de keuken zouden we na een aantal weken zelf plaatsen, omdat we de nieuwe vloer nog onder de keuken door wilden leggen. Maar wat bleek toen we de vloer legden, deze was toch wat hoger dan gedacht en toen pasten de keukenplinten niet meer. 1 Telefoontje naar Avanti was geen genoeg. Geen probleem, binnen een week kwam er iemand langs om de plinten voor ons op maat te zagen en te plaatsen (zonder extra kosten). We zijn superblij met onze prachtige keuken en raden iedereen aan om ook naar Avanti in Kesteren te gaan!
FOTO VAN C. SAUTER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het hele proces”
Door J.W. Koops op maandag 1 aug 2016 '16
Afgelopen winter hebben wij een keuken gekocht bij Avanti. De verkoper (Anton) heeft ons zeer goed geholpen bij het samenstellen van de keuken. Hierbij werd voortdurend de max. prijs die wij besproken hadden gerespecteerd. Daar waar gelet moest worden op de prijs wist Anton vaak met creatieve oplossingen of mooie alternatieven te komen. Na het eerste gesprek (van 3 uur, incl lunch) gingen wij met een mooie 3-D tekening naar huis. Een vervolgafspraak was gepland, maar ons werd netjes en uitdrukkelijk gemeld dat wij nergens aan vast zaten en dat we alles nog eens rustig konden overdenken. Bij de vervolgafspraak zijn de laatste details besproken en hebben wij de keuken (100% naar onze wens!) besteld. Het vervolgtraject is allemaal heel stipt verlopen. Je kon tot een aantal weken voor de levering zelfs nog gewenste aanpassingen doorgeven. Enkele dagen voor de levering en montage werden wij door Avanti gebeld met de vraag of onze eigen voorbereidingen (verbouwing) naar wens waren verlopen. De levering van de keuken verliep volgens planning, het personeel werkte erg voorzichtig bij het binnenhalen van de keuken. De montage was een hele klus, maar is door de monteur (Arno) allemaal zeer netjes verzorgd. Na montage kregen wij nog een uitgebreide instructie mbt de werking van de apparatuur. De keuken werd naar volle tevredenheid opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces.
FOTO VAN J.W. KOOPS
Greeploze hoekkeuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Familie Huigens op zaterdag 2 jul 2016 '16
In februari dit jaar zijn wij bij Avanti keukens binnen gelopen om ons te oriënteren op een nieuwe keuken. Na eerdere ervaring met opdringerig verkoopgedrag bij andere bedrijven, was het een verademing voor ons bij Avanti. Rustig rondlopen, koffie met iets lekkers (zelfgemaakt!), uitleg over het bedrijf en vervolgens met lege handen naar huis ;-) Wel met een afspraak voor het echte werk. Onze keukenverkoper Kees heeft ons zeer goed geholpen en waar nodig geadviseerd. Elke centimeter van onze keuken is benut. Omdat wij even de behoefte hadden alles te laten bezinken, niet meteen de offerte getekend. Dat was geen probleem! Twee dagen laten bezegeld met een handtekening. De aflevering en plaatsing van de keuken is probleemloos verlopen. Onze monteur Jan van Bruchem is een topper! Kortom wij zijn zeer tevreden over Avanti.
FOTO VAN FAMILIE HUIGENS
Elke centimeter benut in de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Twijfel niet”
Door TenAdenH op vrijdag 27 mei 2016 '16
Wij hebben onlangs bij Avanti Keukens in Kesteren een nieuwe keuken aangeschaft en laten plaatsen. Graag zouden wij onze positieve ervaring met andere potentiële keukenkopers willen delen. Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Twijfel niet, stap in de auto en rij naar Kesteren. Via diverse kanalen hadden wij positieve verhalen over Avanti (en andere vestigingen van DB-keukens) gehoord. Wij waren ons al een tijdje aan het oriënteren maar nog niet bij een keukenzaak geweest. Na een telefoontje richting Kesteren konden we die zelfde avond al terecht, voor een gesprek met Alfred. We werden hartelijk ontvangen en er werd uitgebreid de tijd genomen voor een kennismaking. Alfred stelde goede vragen om een beeld te krijgen wat we precies wilden (ook al wisten we dat zelf nog niet exact). Aan het einde van de avond was de indeling van de keuken al helder. We vonden het erg prettig dat Alfred ons soms 'dwong' om ergens wat langer over na te denken, omdat hij merkte dat we er nog niet uit waren. De 2e afspraak verliep ook top. Overal werd uitgebreid de tijd voor genomen, goede adviezen gegeven en aan het einde van de avond kwam de vraag: Mogen we? Die werd met JA! beantwoord. We hadden niet de behoefte om verder te kijken, Avanti voelde gewoon goed.

Ook het proces vanaf handtekening tot plaatsing liep erg gesmeerd. Het is duidelijk dat Avanti er alles aan doet om klanten tevreden te stellen. Van facturatie tot stuctekening, van planning tot 'toch nog dat extra LEDje', het ging super. Ook de monteur (Gert) had duidelijk verstand van zaken. De keuken is supernetjes gemonteerd en we zijn er heel erg blij mee.

Ging er dan werkelijk niets mis? Natuurlijk. Bij de koelkast zat geen eierrekje en voor de hoekkast waren de verkeerde matjes meegeleverd. In beide gevallen lag dat bij de fabrikant, en ook dat wordt netjes door Avanti opgelost.
FOTO VAN TENADENH
Witte keuken met donker blad
Reactie of foto toevoegen
“Witte hoogglans keuken”
Door Wim & Lies Kruis op zondag 24 apr 2016 '16
In de aanloop naar de realisering van de nieuwe keuken zijn wij professioneel begeleid door dhr. Jaap Bremmer. Overigens smaakt de koffie, de appelflap en de soep in Kesteren prima!!Het is een greeploze witte hoogglans keuken geworden met Neff apparaten. Na het inmeten nog wat aanpassingen. De installatie door prettige mensen die hard doorwerken maar ook aandachtig luisteren naar onze wensen.
FOTO VAN WIM & LIES KRUIS
Greeploze hoogglans keuken en Neff inbouwapparaten
Reactie of foto toevoegen
“Goed ingespeeld op elkaar”
Door Gezin uit Houten op woensdag 20 apr 2016 '16
Avanti genomen omdat die bij Qasa goed uit de bus kwam. Ze doen het in combinatie met een ander installatiebedrijf en dat kost uiteraard wat meer regelwerk maar ze zijn goed op elkaar ingespeeld. Het andere installatiebedrijf heeft het grootste gedeelte voor zijn rekening genomen. Na slopen en leidingen leggen werd er gestukadoord maar dat hadden we liever nog geschilderd gezien. Is nu op sommige plekken wat vlekkerig. Avanti deed het installeren van o.a. kasten, gaskookplaat en afzuigkap. Er waren wat kleine beschadigingen van de kastjes maar daar komen heel netjes vervangende exemplaren voor. Al met al een positieve ervaring en we hopen nog lang plezier te hebben van onze keuken en bevelen Avanti zeker aan...
FOTO VAN GEZIN UIT HOUTEN
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Ria Baas op dinsdag 16 feb 2016 '16
We zijn zeer tevreden over Avanti Keukens. Verkoper Anton van Millingen nam alle tijd om te helpen de juiste keuzes te maken. De mannen die de keuken plaatsten waren vriendelijk en werkten zeer nauwkeurig. Ook de afstemming van levering in samenhang met de andere partijen werd perfect geregeld. We zijn super blij met het prachtige resultaat.
FOTO VAN RIA BAAS
Prachtig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Bij iedereen aanraden”
Door D.v.d.Broek op donderdag 4 feb 2016 '16
keuken gekocht bij Avanti Kesteren. Prima geholpen door verkoper Pieter. Telefonisch goede vervolg contacten gehad. Ingemeten volgens afgesproken tijd. Levering perfect zonder manco,s. Montage door Arno. Met veel vakkennis gemonteerd en perfect opgeleverd. Garantiebewijzen van apparatuur online opgestuurd. Een keukenbedrijf dat ik bij iedereen zal aanraden.
FOTO VAN D.V.D.BROEK
Keuken zoals opgeleverd
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Jacques en Delphine Martens op woensdag 3 feb 2016 '16
Correct en deskundig service. Vriendelijke ontvangst. Wat werd aangeboden en geplaatst klopte van begin tot eind. Tekeningen, inmeten en plaatsing waren voor 100% correct. Monteur was uiterst deskundig en hij heeft alles in goed overleg geplaatst. Het waren drie zeer plezierige dagen, waarbij de klant werkelijk koning was. Pieter ( verkoper en Bas ( monteur) hartelijk bedankt namens ons beiden.
FOTO VAN JACQUES EN DELPHINE MARTENS
Perfecte plaatsing van de hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Fam Dunkerbeck op donderdag 14 jan 2016 '16
Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken. Goed geholpen, meegedacht en heel erg netjes geplaatst. ( Vooral dank aan Alfred en Gijs) We hebben de keuken nu 6 weken en we genieten er elke dag van. We zijn erg tevreden en kunnen Avanti bij iedereen aanbevelen.
FOTO VAN FAM DUNKERBECK
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Onze eerste nieuwe keuken”
Door Fam. Agterberg op woensdag 11 nov 2015 '15
Onze eerste nieuwe keuken. Via QASA.nl kwamen we op Avanti keukens in Kesteren. ( beoordeling 9.8) Onze verkoper (Jaap Bremmer) heeft veel geduld met ons gehad. Met zijn ervaring en adviezen zijn we er in geslaagd de juiste opstelling en materialen te kiezen voor de keuken. In de showroom staan mooie opstellingen zodat het kiezen onder het genot van koffie /sapjes e.d. ook al een feest is. Afspraak is afspraak klopt 100% , kan dus nog steeds in deze tijd. Voor ons was het ook belangrijk dat de keuken door eigen monteurs van Avanti werd geplaatst. De keuken is op zeer vakkundige wijze geplaatst. En de afwerking is tot in de puntjes uitgevoerd. Dank aan Bas, Gijs en John die een perfect stuk werk hebben afgeleverd. Wij zijn dan ook super tevreden over Avanti keukens uit Kesteren. Een dikke pluim hiervoor. Wij zullen Avanti zeker aanraden bij anderen.
FOTO VAN FAM. AGTERBERG
Reactie of foto toevoegen
“Niets teveel”
Door Zita Elbertse op maandag 9 nov 2015 '15
Een geweldig bedrijf met een goede organisatie. Denken mee, helpen mee ; er is geen moeite teveel. Overzichtelijke showroom, waar alle mogelijkheden opgesteld staan zowel qua apparatuur als kasten en werkbladen. Keukenmonteurs zijn ter zake kundig. Vragen tijdens de werkzaamheden of alles naar wens gaat. En als de keuken geplaatst is, wordt er na verloop van enige tijd gebeld hoe de keuken bevalt . Kortom: dit bedrijf zou ik iedereen aanbevelen.
FOTO VAN ZITA ELBERTSE
Reactie of foto toevoegen
“Dit bedrijf is absoluut een aanrader”
Door Theo van Eijndhoven op woensdag 4 nov 2015 '15
We hebben een uitgebreide keuken gekocht bij Avanti met diverse apparaten. De ruimte bij ons is klein en er kwam heel wat bij kijken om alles wat we wilden daarin te krijgen. Door inzet van de verkoper en de orderverwerker is dat uiteindelijk prima in orde gekomen. Hierbij hebben we uitstekende adviezen gekregen. De gehele keuken is in 1 keer geleverd. De installatie werd door Avanti monteurs (Joost en hulp) uitgevoerd op een zeer vakkundige wijze. De bijzonder vriendelijke monteurs besteedden veel aandacht aan kwaliteit en waren altijd bereid om onze vragen te beantwoorden. Het eindresultaat is prachtig en overtreft onze wensen.
FOTO VAN THEO VAN EIJNDHOVEN
Reactie of foto toevoegen
“Vol lof”
Door Familie Bargeman op vrijdag 30 okt 2015 '15
Ons positieve gevoel over het bedrijf Avanti is ontstaan bij ons eerste bezoek in de showroom. Het meedenken van verkoper Alfred en het prettige contact met hem in het verkoopproces en de gastvrijheid was een warm welkom. Vervolgens maakt men bij dit bedrijf ook waar wat er wordt beloofd in de showroom gedurende het hele traject van verkoop t/m plaatsing. Goede planning en communicatie! We zijn vol lof over de vakmensen die bij ons hebben gewerkt en willen monteur Henk hier met name noemen! Het resultaat is super en we kunnen Avanti zeker aanraden!
FOTO VAN FAMILIE BARGEMAN
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige plaatsing”
Door Der Nederlanden op woensdag 28 okt 2015 '15
Bij Avanti Keukens in Kesteren was de keus voor een nieuwe keuken snel gemaakt. We werden er prima geholpen. Ook de plaatsing van de keuken werd door vakkundige en prettig samenwerkende monteurs uitgevoerd. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Een pluim voor Avanti Keukens Kesteren.
FOTO VAN DER NEDERLANDEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positief”
Door Cor Versteeg op maandag 19 okt 2015 '15
Onze ervaring met Avanti is zeer positief. Vanaf het eerste moment tot de afronding van de plaatsing van de keuken maakte Avanti hetgeen waar ze voor staat "afspraak is afspraak" volledig waar. Wij waren ingenomen met het deskundig advies en bij het ontwerp van de keuken en de apparaten.Tijdens de plaatsing waren er een paar uitdagingen, maar die werden vakkundig opgelost. Het personeel is vriendelijk en vakkundig. Het resultaat mag er zijn. Wij hebben een prachtige keuken, waarmee we weer jaren vooruit kunnen. Wij raden Avanti zeker aan.
FOTO VAN COR VERSTEEG
Reactie of foto toevoegen
“Kan het iedereen aanraden”
Door Jan van Kleef op zondag 20 sep 2015 '15
na het bezoeken van een aantal keukenzaken bij Avanti binnen gelopen. De eerste indruk was al direct goed, precies de stijl die wij zochten. In gesprek gegaan met de verkoper Anton van Millingen en deze had echt alle tijd en is niet opdringerig, zoals we wel ervaren hadden bij de andere zaken. Vooraf het budget gesteld en hier zijn we ook keurig binnengebleven door goede adviezen en ideeën. Ik kan iedereen aanraden, wanneer je een keuken zoekt, om eens binnen te lopen bij Avanti en de service te ervaren zoals het hoort.
FOTO VAN JAN VAN KLEEF
Reactie of foto toevoegen
“100 procent tevreden”
Door Bertho & Jozina van Mourik op vrijdag 11 sep 2015 '15
Na veel keukenzaken bezocht te hebben (en nog niet gevonden wat we wilden) uiteindelijk bij Avanti binnengelopen. Hadden we dit maar eerder gedaan... Een heel prettige ontvangst en uitgebreide info over Avanti zelf bij een kopje koffie. Daarna aan de slag met de verkoper. We gingen alleen ter info naar binnen, maar kwamen uren later met een keuken weer naar buiten. Prima geholpen, je krijgt alle tijd (en een warme hap als je op tijd bent...) en wordt zeker geen keuzes opgelegd. Wij hebben er voor gekozen ook de hele planning van de verbouwing door Avanti te laten doen: perfect. Van het slopen en afvoeren van de oude keuken, verleggen van de leidingen, stucadoren, leggen van de tegelvloer en het plaatsen en afmonteren van de keuken: alles prima geregeld. Ook alle monteurs die over de vloer komen zijn prettig in de omgang, weten wat ze doen en denken met je mee. Wij zijn 100% tevreden over Avanti en heel blij met onze prachtige nieuwe keuken.
FOTO VAN BERTHO & JOZINA VAN MOURIK
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend eindresultaat”
Door Niek en Ursula op maandag 31 aug 2015 '15
Wij hadden al een redelijk beeld van hoe we onze keuken wilden hebben, maar wisten niet goed wat voor inbouwkast we wilden mede door de afmeting. Bij Avanti hadden we een afspraak met Johan. Johan heeft ons echt super geholpen. Hij heeft meegedacht met ons bestaande idee en daar echt de puntjes op de i weten te zetten. Wat betreft de kast, daar had hij echt een perfect idee voor. Door de afmeting van de ruimte kwam de indeling van de kast op geen enkele manier goed uit. Zijn idee was dan ook om de kast niet helemaal in te bouwen, maar om hem vrij te zetten in de nis. Het eindersultaat is hierdoor echt schitterend! Wat betreft de service, wij hebben nog geen bedrijf meegemaakt wat de service overtreft. Doordat we wat problemen hadden met vergunning, hebben we de keuken helemaal opnieuw moeten laten samenstellen, maar hier wordt niet moeilijk overgedaan. Ook loopt de communicatie prettig en wat betreft de naservice ook supersnel en perfect!! Kortom, wil je naast een mooie keuken ook een goede voor- en naservice dan raden wij absoluut Avanti aan!
FOTO VAN NIEK EN URSULA
Reactie of foto toevoegen
“Blauwe keuken”
Door Henk & Octavia op maandag 24 aug 2015 '15
Op basis van de goede beoordelingen op Qasa zijn we bij Avanti terechtgekomen. En we zijn niet teleurgesteld! Goed en prettig geholpen door Alfred. Geen druk om even snel te tekenen (zoals elders vaak gebruikelijk), maar gewoon de tijd nemen, luisteren naar onze wensen en samen tot een goed resultaat komen. Ook over de montage niets dan lof. Er was ruim tijd voor ingepland en Herman en Bas hebben daarom een mooie keuken opgeleverd. Wij zeer daarom zeer tevreden. Voor ons is AVANTI een bedrijf waar kwaliteit en service duidelijk nog iets betekenen; een aanrader! Bijgaande foto laat een aantal nog niet afgewerkte zaken zien: achterwand, plafondverlichting, etc. Dat komt niet door Avanti, maar omdat die zaken nog geleverd zullen worden door andere leveranciers.
FOTO VAN HENK & OCTAVIA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer veel goede reacties”
Door P. Berendse op vrijdag 31 jul 2015 '15
Aanschak van een keuken. Een schiereiland (old wood) met een moderne hoogglans kastenwand. Zeer mooie keuken. Zeer goede adviezen bij het kopen van de keuken. Met hierbij een uitstekende service. De gemaakte afspraken worden goed en ook snel nagekomen. Zeer vel goede reacties op de keuken gekregen.
FOTO VAN P. BERENDSE
Reactie of foto toevoegen
“Super gelopen”
Door Joke Thijssen op woensdag 17 jun 2015 '15
Voor de aankoopgesprekken werd ruim de tijd genomen, zowel het 1e als het 2e gesprek, waarbij de laatste onderdelen werden uitgekozen.
Ook de planning voor het plaatsen van de keuken werd goed in de hand gehouden. De medewerker had snel contact gelegd met de bouwmaatschappij om te weten te komen wanneer er gemeten kon worden. Plaatsing v.d. keuken is super verlopen, met tijdens het werk regelmatig overleg als er meerdere mogelijkheden waren. Ik ben heel tevreden.
FOTO VAN JOKE THIJSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door M van Laar op maandag 15 jun 2015 '15
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht waarvoor een totaal verrassende tekening werd gemaakt voor de indeling. Omdat wij nogal twijfelden of dit wel pastte binnen onze smalle ruimte kwam men zelfs thuis nog langs om de situatie ter plekke te bekijken. Service, aflevering en overleg: SUPER !!!!! Topservice. Wij zijn helemaal blij
FOTO VAN M VAN LAAR
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi eindresultaat”
Door fam. Verheij op maandag 8 jun 2015 '15
Grondige keukenrenovatie met erg mooi eindresultaat. Voor onze renovatie hebben we Avanti gekozen, vanwege de goede en plezierige voorlichting in de showroom, de zeer ruime keuzemogelijkheid uit fronten en frontkleuren, kast- en lade- interieurs en de kwalitatief hoogwaardige afwerking van alle producten. Bij het inmeten van de keuken aan huis gaf de monteur ons nog enkele goede tips voor de indeling van fronten en panelen, die achteraf gezien erg goed uitpakten. Voor het demonteren, repareren en monteren hadden we een enthousiaste, vindingrijke en zeer bekwame monteur. Hij was op een aangename manier een 'perfectionist' en stopte niet voordat ook niet perfecte overblijfselen van onze oude keukenopstelling elegant en solide waren opgelost. Al met al zijn we zeer tevreden en blij dat we met Avanti keukens in zee zijn gegaan.
FOTO VAN FAM. VERHEIJ
Reactie of foto toevoegen
“Echt aan te raden”
Door Hans van Meenen op maandag 25 mei 2015 '15
Super tevreden! Het begon al bij het eerste bezoek. Prettige kennismaking, duidelijk. Ik gelijk direct al aan dat het om een oriënterend bezoek ging, maar toch werd alle tijd voor me uitgetrokken. De hele showroom een paar keer rondgelopen en alle mogelijkheden besproken. 's Middags toen ik (veel later dan gedacht) naar huis reed, wist ik dat dit een serieuze kandidaat was om mijn nieuwe keuken te leveren. Een paar dagen later weer terug. Weer alle tijd. Na een dag uitzoeken en puzzelen zette ik de handtekening. Een prachtige keuken voor een goede prijs. Ook vanaf dat moment liep het heel soepel. Duidelijke afspraken, die ook nagekomen werden. Alles volgens afspraak, precies op tijd geleverd. Netjes gemonteerd, wat heel kleine restpuntjes zeer snel en prettig afgehandeld. Kortom, een leverancier die echt aan te raden is!
FOTO VAN HANS VAN MEENEN
Reactie of foto toevoegen
“Van Oud naar Nieuw”
Door Aloijs en Gonnie Nuijten op maandag 11 mei 2015 '15
Op zoek naar onze gewenste keuken heeft behoorlijk veel tijd in beslag genomen, we zijn eind 2012 gestart en onze mooie keuken is nu op 7 mei 2015 tip – top in orde. Dat onze zoektocht zoveel tijd in beslag heeft genomen komt door het feit dat wij winkel in winkel uit zijn geweest en elke keer een ander verhaal bij het geen wat wij wilde. De een vertelde dit de ander zei doe het zo, weer een ander vertelde ons je krijgt bij ons hoge korting, ook werden we voor het blok gezet als jullie nu tekenen dan doen we er nog meer af. Soms hebben we bewust een pauze ingelast want je word er toch niet echt wijzer van, we kwamen soms vreemde verkoop methodes tegen.

November 2014 gingen we weer van start, nu kan je op het internet heel makkelijk een review en beoordelingen vinden over van alles en nog wat.
We gingen op zoek hiernaar, en als snel kwam Avanti naar voren, scoren boven de 9. Nooit van gehoord Avanti, maar dat gaf niet, wij gezocht op internet naar de winkel en zo kwamen we in Kesteren terecht.

Na wat rond gelopen te hebben, kwam de verkoper de heer Jaap naar ons toe en we raken aan de praat. Omdat wij heel goed wisten wat wij wilde en de benodigde tekeningen en maten bij ons hadden, was het voor hem niet heel lastig om de keuken op papier te gaan zetten. Met groots gemak tekende hij onze keuken naar onze wens en langzamerhand ontstond onze keuken, Jaap was vertelt dat er een van ons tweeën slecht kon horen, geen probleem. Het gevoel was goed en heel relax, na een paar uurtjes tekenen en schuiven met de elementen stond onze keuken dun op papier, zeg maar het prototype stond er. Als je al lang op zoek bent en je weet wat je wilt word het een stuk makkelijker om je keuken voor elkaar te krijgen, het moet gewoon kloppen bij de persoon die verkoopt en de entourage van het bedrijf en winkel en dat is en was goed.

Nu heeft Avanti de volgende slogan op de website staan: U profiteert van uitgekiende, netto prijzen, zonder overbodige opslagen. Bovendien geniet u het voordeel van de lage inkoopprijzen die wij kunnen bedingen als grote organisatie. Doe er uw voordeel mee! Dit is voor mij als klant niet te controleren, bij heel veel keuken winkels krijg je heel gemakkelijk korting, dit is bij Avanti niet echt heel makkelijk te realiseren.

Opeens schrik ik mij eigen een hoedje, de bel gaat, direct nadat ik mijn handtekening had geplaatst onder het koopcontract, hoe men dit wist weet ik nu nog steeds niet maar wij vonden het een leuke actie. De weken erna, de voorbereiding en het plaatsen liepen allemaal perfect, regelmatig E-mail contact gehad en alles was goed geregeld, niet was teveel.

Het plaatsen op zich van onze nieuwe keuken was voor ons een feest, geweldig zoals Joost en John de keuken hebben geïnstalleerd, het zijn voor ons TOPPERS. Meedenken, adviseren, uitleggen, voorstellen, niet kijken op een half uurtje meer werken, geweldig. Nadat de keuken geplaatst was, waren er 2 kleine puntjes, die zijn door Avanti perfect opgelost, en op 7 mei 2015 was onze keuken klaar.

Bedankt Avanti, Willie, Jaap. Johan, Henri, John en Joost.
FOTO VAN ALOIJS EN GONNIE NUIJTEN
Onze geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig bedrijf”
Door J.M. Waaijenberg Ede op woensdag 11 feb 2015 '15
Review van 13 augustus 2014: Prachtige showroom, prettige ontvangst, deskundig geholpen, goed kunnen luisteren naar de wensen van de klant,uitstekend ingevuld, aflevering volgens afspraak, uiterst deskundig en zorgzaam geplaatst, perfecte nazorg, een keukenbedrijf die wij van harte kunnen aanbevelen. Geplaatst 14 en 15 juli 2014.

Naschrift ontvangen 11 februari 2015: Keuken is een half jaar geleden geplaatst, vaatwasser voldeed niet, dhr. Gerard Bleijenberg heeft dit probleem uiterst coulant en adequaat opgelost. Uitstekende nazorg geleverd zoals gezegd bij aankoop van de keuken. Wij zijn super content. Prachtig bedrijf, mooie showroom, deskundige verkopers en monteurs. Dit bedrijf beveel ik van harte aan.
FOTO VAN J.M. WAAIJENBERG EDE
Avanti keuken
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader!”
Door Inez de Boer en Roelof langeloo op woensdag 7 jan 2015 '15
Bij het uitzoeken van de keuken werden we elke keer geholpen door dezelfde medewerker. Met veel geduld heeft hij ons deskundig, stap voor stap keuzes laten maken. Daarbij was vanaf het begin duidelijk dat elk artikel een vaste prijs heeft inclusief arbeidsloon. Alle afspraken in de winkel en bij ons thuis zijn altijd correct nagekomen. Extra vragen/tekeningen waren nooit een probleem. Vragen via de mail werden altijd snel beantwoord. De inmeter, de bezorger en de monteur hebben keurig en prettig en netjes gewerkt. Kortom we zijn heel tevreden en genieten nog elke dag van onze mooie keuken met een goede indeling. Kortom een aanrader!
FOTO VAN INEZ DE BOER EN ROELOF LANGELOO
mooi hè
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch vakmanschap!”
Door dv op zaterdag 3 jan 2015 '15
Wij waren aan een nieuwe keuken toe en zagen er eigenlijk een beetje tegenop om allerlei zaken af te gaan. Via de vergelijkingssite waarop alleen lovende woorden stonden over de service en kwaliteit kwamen we in Kesteren bij Avanti terecht. We kregen alle ruimte en tijd om de showroom door te lopen en op het moment dat we toe waren aan extra informatie was daar Alfred van Wijngaarden om ons met raad en daad bij te staan. Nadat wij hadden aangegeven wat ons budget was, heeft hij samen met ons een geweldig ontwerp gemaakt. Omdat een en ander toch wel wat tijd in beslag nam, kregen wij een heerlijke lunch aangeboden. Wij kregen het ontwerp plus de offerte mee om er thuis nog eens goed naar te kijken en zijn na een week teruggegaan om alles definitief vast te leggen. Ook die keer kregen wij weer een lunch aangeboden. Avanti heeft ook gezorgd voor het verwijderen van de oude keuken, het verleggen van de leidingen en het stucwerk. Alles is uitstekend afgehandeld door vakmensen. Ook degene die bij ons de keuken heeft geplaatst was een ware vakman met liefde voor zijn vak. De keuken is nog mooier geworden dan we dachten en we zijn er iedere dag opnieuw weer blij mee. Iedereen die hem tot nu toe heeft gezien roept er over. Wij zullen Avanti dan ook aan iedereen aanbevelen! Aan de lovende woorden op deze site is niets gelogen. Dirk & Anneli Vos
FOTO VAN DV
Onze trots
Reactie of foto toevoegen
“Betrokken, deskundig, klantvriendelijk”
Door Ignace en Mia Schretlen - van der Vorst op zondag 7 dec 2014 '14
Na een teleurstellende ervaring met een ander bedrijf dat keukens verkoopt hebben we ons zo goed mogelijk georiënteerd alvorens wij contact opnamen met Avanti Keukens. Onze vraag was: wilt en kunt u onder uw regie de oude keuken (laten) slopen en deze geheel vervangen door een nieuwe keuken, inclusief verlaagd plafond met LED-spots, betegeling/schilderwerk van de muren en het raamkozijn en de vloertegels. Bij dit "project" hoorde ook het vervangen van een eetkamerkast. Onze keuken is klein, aan ons zijn topdesign en grote luxe niet besteed, maar we hechten wel waarde aan duurzaamheid, kwaliteit en functionaliteit.

De complete renovatie heeft slechts tien dagen in beslag genomen en we zijn vol lof over de medewerkers van Avanti die dit alles samen hebben gerealiseerd. Misschien doen we de betreffende mensen tekort door in deze beoordeling geen namen te noemen maar in dit kader wil ik ook nadrukkelijk de mensen bedanken die achter de schermen werken, van wie de namen niet kennen. Een uitzondering willen wij maken voor Johan Linge, officieel degene die de keuken heeft verkocht maar feitelijk de adviseur én "regisseur". Wij hebben de lat voor onszelf en Avanti heel hoog gelegd en ons uitgebreid georiënteerd op alle keukenapparatuur. We hebben een aantal showrooms in Midden-Nederland bezocht en dat was ook de moeite waard. In niets werden we beperkt. Alles wat wij wensten is door Avanti gerealiseerd. Hun beleid - transparant tot in details en alle afspraken nauwgezet nakomen - sprak ons zeer aan. Ook van de kant van Avanti zijn wellicht twee dagen gestoken in overleg en advies. Geen moeite was teveel!

Een keukenverbouwing is slopend en natuurlijk gaan er bij elke verbouwing ook dingen niet direct optimaal. Avanti zet zich echter enorm in om ook de "nazorg" optimaal te regelen en daar blijven we vertrouwen in houden. Daags nadat was gebleken dat één wateraansluiting niet optimaal was, stond er al een uiterst vriendelijke monteur klaar.
FOTO VAN IGNACE EN MIA SCHRETLEN - VAN DER VORST
De keuken na de renovatie
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat”
Door J.Verkuijl op maandag 17 nov 2014 '14
Omdat we aan een nieuwe keuken toe gingen we opzoek. Wij zijn een echtpaar van 70+ en zijn bij verschillende keukenspecialisten wezen kijken. Uiteindelijk kwamen we uit bij Avanti in Kesteren. De klantvriendelijkheid bij dit bedrijf sprak ons al direct aan. Wij hebben een bijzondere voorlichting ontvangen en de verkopers dachten ook mee met onze wensen. Totaal zijn we drie keer bij Avanti geweest om diverse wensen door te spreken. De offerte was ook bijzonder duidelijk. Tussen de bestelling en de levering hebben we regelmatig per email en telefonisch contact gehad. Dit ging over extra dingen waar Avanti ons op attent maakte i.v.m de bouwwerkzaamheden. Op de service bussen hebben ze het logo staan met ,,Afspraak is afspraak,, Dit is zeer gedurfd, maar WAARHEID. Alle afspraken zijn nagekomen. De levering was compleet en onbeschadigd. De montage was op de afgesproken tijd. De plaatsing was ook binnen de afgesproken termijn. We zijn bijzonder tevreden ook over de montage. Drie weken na het plaatsen ging de spoelbak kraan lekken. Een belletje naar Avanti, en binnen 1,5 uur hadden wij een nieuwe kraan. De prijs kwaliteit verhouding vinden wij heel goed. Ik heb mijn loopbaan in het bedrijfsleven doorgebracht.
Maar zo.n leverancier met perfectie heb ik nergens meegemaakt. Dit bedrijf zal ik ook bij een ieder van harte aanbevelen.
FOTO VAN J.VERKUIJL
Onze nieuwe aanwinst
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Annet vdH op dinsdag 11 nov 2014 '14
Dankzij de goede reviews bij dit keukenbedrijf terechtgekomen en geen moment spijt van gehad! Je wordt niet (zoals bij andere keukenbedrijven) “besprongen” door verkopers met aanbiedingen alléén vandaag enz. enz., maar kunt rustig rondlopen. Bij het samenstellen van de keuken wordt goed meegedacht. Na de koop is er nog alle ruimte voor aanvullingen. Ook installeren ging probleemloos. 3 Kleine aanpassingen werden vlot en correct afgehandeld. Kortom, we hebben nu een mooie, prettige en niet te dure keuken. Dit keukenbedrijf is een aanrader!
FOTO VAN ANNET VDH
Reactie of foto toevoegen
“geen andere”
Door Jos en Jolanda op dinsdag 4 nov 2014 '14
We zijn via goede recensies op internet bij Avanti keukens in Kesteren terecht gekomen. Onze eerst indruk was uitstekend. We werden geholpen door Anton van Milligen en die heeft ons verder geholpen met onze persoonlijke wensen. We kregen zelfs nog een broodje aangeboden tijdens de lunch. Daarnaast heeft hij ons ook zijn advies gegeven waardoor wij al snel tot een koopovereenkomst kwamen. Ook de montage verliep vlekkeloos door een zeer vakkundig monteur die de liefde voor het vak heeft. Ook hij verdient een pluim. Deze keukenleverancier zal ik dan ook zeer zeker aanraden bij andere mensen die een keuken willen kopen.
FOTO VAN JOS EN JOLANDA
gedeelte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden!”
Door Fam. Van Loon op woensdag 24 sep 2014 '14
Na het lezen van zoveel positieve recensies op deze website zijn wij bij Avanti in Kesteren gaan kijken voor een nieuwe keuken. Wij zijn heel vriendelijk ontvangen door Kees Visser en hebben goede adviezen gehad, hier wordt met je mee gedacht! De prijzen zijn scherp en liggen bovendien vast en dat is in de keukenbranche meestal anders. De levering van de keuken was keurig volgens afspraak en de montage werd uitgevoerd door zeer vakkundige monteurs. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Avanti zeker aanbevelen.
FOTO VAN FAM. VAN LOON
Reactie of foto toevoegen
“meedenkend vakmanschap!”
Door Schouten op zaterdag 9 aug 2014 '14
Eerst alleen maar even wat TREFWOORDEN: Vakmanschap, meedenken, hulpvaardigheid, snelle service, buitengewone echt oprechte vriendelijkheid, duidelijkheid, schitterende showroom met ontzettend veel keuze, perfecte montage.

WENS
Mijn oude keuken was bruin en triest. De enige voorziening was een kraan, de rest moest je erbij denken. Doordat heel mijn huis geüpdatet werd, was ook een nieuwe keuken een onmisbaar element.
Ik wilde graag een lichte, landelijke keuken waarin een vaatwasser, koelkast, oven, gaskookplaat en afzuigkap een plekje kregen, maar waar ook de ruimte zodanig slim benut werd, dat er ook nog zoveel mogelijke kastruimte zou zijn.

PROBLEEM
Waar vind je een goede keuken, en waar denken ze met je mee? Mijn keuken is een lastige ruimte met schuine muren en een bestaande schouw die je niet zomaar even weghaalt. Bij andere winkels kon ik niet echt mijn ei kwijt. Ik had een plaatje van een keuken in mijn hoofd, maar het realiseren leek erg ver weg.

PLAN
Bij Avanti namen ze mij wel serieus en gingen ze gelijk met voortvarendheid aan de slag. Ik had zelf tekeningen van hoe ik het wilde hebben bij me en foto's van de oude situatie. Dit maakte het intekenen wel wat gemakkelijker, hoewel het nog een heel gepuzzel was om al die apparatuur in te passen en toch kastruimte over te houden.
De verkoper die mij hielp wist echt heel goed waar hij mee bezig was, dat kon je gewoon zien. Om een uur of 6 kreeg ik zelfs warm eten, wat op een hele creatieve manier geserveerd werd. Echt leuk! Ze verkopen hier alleen maar apparatuur van A-merken en toch je kunt kiezen tussen allerlei prijsklassen. Door verschillende elementen die ik in de showroom gezien had samen te stellen kwam er een hele mooie tekening uit de printer rollen, die écht naar mijn zin was. Ik ging dik tevreden naar huis.

REALISATIE
De montage van de keuken was keurig op tijd en het bleek dat er een vakman bezig was die, (en dat was heel leuk), echt meedacht. Hij heeft zelfs wat dingen zo mogelijk nog wat verbeterd en de ruimte echt heel goed benut. Het allerleukste vond ik wel dit: Ik had een plaatje in gedachten van hoe ik de keuken graag zou hebben. Dat hebben ze tot in de puntjes gerealiseerd. Het lijkt ook, door de kleurstelling en indeling dat de keuken veel ruimer is geworden. Ik ben er echt gewoon heel blij mee!
FOTO VAN SCHOUTEN
Precies zoals ik het graag wilde hebben!
REACTIE VAN SANDRA
klinkt geweldig en ik zoek ook zo soort keuken (blad, landelijk). viel de prijs ook mee? en heb je daar ook nog mee afgedingd (want dat hoor je natuurlijk altijd bij keukens). hoe lange levertijd en....welk filiaal? ik woon t meest dichtbij Haarlem
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door W. Admiraal op zaterdag 3 mei 2014 '14
In de keurige showroom zijn we prima ontvangen. Na even rond gekeken te hebben werden we aangesprokenen door een medewerker. Hij heeft ons uitvoerig geïnformeerd en verschillende opties voor ons uitgewerkt. Uiteindelijk zijn we binnen het gestelde budget tot volle tevredenheid geslaagd. De verdere uitwerking van de planning voor de plaatsing van de keuken verliep eveneens prima. De montage van de keuken vond geheel plaats volgens de planning. De monteurs waren vriendelijk, vakkundig, behulpzaam en hebben uitstekend werk geleverd. Ook de service na montage was perfect. Kortom, niets dan lof.
FOTO VAN W. ADMIRAAL
Gedeelte van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“mooie keuken voor een scherpe prijs”
Door RvK op donderdag 10 apr 2014 '14
Wij zijn bij Avanti heel goed geholpen en dat resulteerde in een fraaie keuken tegen een scherpe prijs. De keukenmontage is heel goed verlopen.
FOTO VAN RVK
het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader!!”
Door André Karens op donderdag 3 apr 2014 '14
Wij hebben voor onze nieuwe woning een keuken gekocht bij Avanti. Als wij terug kijken hoe alles verlopen is kunnen wij alleen maar zeggen: mensen, ga naar Kesteren Batterijenweg 13b en laat u adviseren. De tijd die er voor uitgetrokken wordt is bijzonder fijn en je kan dan ook veel plezier hebben als je een goede keuze hebt gemaakt voor een belangrijk onderdeel in de woning.
FOTO VAN ANDRÉ KARENS
kwaststreep hoogglans
Reactie of foto toevoegen
“Superservice op zaterdag”
Door Peter van B. op zaterdag 22 mrt 2014 '14
Dankzij behulpzaam en vriendelijk personeel van Avanti Kesteren kon ik vandaag kosteloos een nieuw scharnier ophalen voor de koelkastdeur. Hartelijk dank voor de genomen moeite en telefoontjes over en weer. En dat op zaterdag middag! Geweldige service. Zeker een aanrader.
FOTO VAN PETER VAN B.
En sluiten maar !
Reactie of foto toevoegen
“Je zit goed bij Avanti”
Door Berrie Lubbers op zondag 1 sep 2019 '19
Op basis van deze site bij deze keukenzaak terecht gekomen. Ik had geen zin in vlugge verkopers en onderhandelingen. Dit is mij prima bevallen bij deze zaak. Je wordt zeer netjes ontvangen door de gastvrouwen. Een hapje en een drankje erbij maakt het compleet. En men neemt rustig de tijd voor je een denkt met je mee.
Ook eventuele aanpassingen later in het traject, worden prima doorgevoerd. Wij hadden een actie van Neff apparatuur, die wij te laat hadden verzilverd omdat de keuken pas 7 maanden later werd gemonteerd. Dit scheelde ons voor bijna 500 euro aan accessoires. Na melding hiervan heeft Avanti dit zelf besteld en is Jaap dit persoonlijk komen brengen bij ons. Echte service! Bij montage zijn er ook altijd wel kleine dingetjes waar men tegenaan loopt. Maar dit werd prima opgelost door de zeer nette en vriendelijke monteur, die je altijd gerust stelde dat het altijd goed kwam. Complimenten aan hem! Heb je geen zin in koehandel praktijken, maar wil je gewoon goede service en beloftes die daadwerkelijk worden nagekomen, dan zit je goed bij Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie is zeer goed”
Door Patrick & Mariette op woensdag 28 aug 2019 '19
We waren op zoek naar een nieuwe keuken, andere keukenzaken bezocht, daar werd toch redelijk dwingend gevraagd of je meteen wilde tekenen/beslissen voor meer korting. Bij Avanti Keukens een totaal andere ervaring, we hebben onze keuken uitgezocht terwijl we heerlijke hapjes geserveerd kregen van de live kok die aanwezig was. Er werd aan alles gedacht, alle opties werden besproken, denken goed mee en dit alles geheel vrijblijvend. Prijstechnisch zeer aantrekkelijk. We zijn geholpen door Kees in de winkel, bouw van de keuken door Ronald en Jesse en natuurlijk alle mensen op de achtergrond. Allemaal vakmensen! Werken keurig en netjes. Dank daarvoor. Ze komen hun afspraken na (wat tegenwoordig vaker niet dan wel zo is). Eventuele aanpassingen worden direct opgepakt en geregeld. Bezorgen van de keuken hebben ze ook in eigen beheer. Communicatie is zeer goed te noemen, ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen, erg fijn! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door Fam. van Hal op woensdag 31 jul 2019 '19
Van eerste contact in de winkel tot oplevering verliep alles perfect en zorgvuldig. Het betrof in ons geval een keuken renovatie: nieuw composiet aanrechtblad, inductie kookplaat, kraan, aanvullend keukenblok etc. Dit inpassen in de bestaande keuken was best complex, maar is optimaal verlopen. Geen vraag aan Jaap Bremmer bleef onbeantwoord en de montage is zeer zorgvuldig uitgevoerd. Ik stuur eigenlijk nooit recensies, maar dit is zo perfect verlopen, dat ik voor een keer een uitzondering maak.
Reactie of foto toevoegen
“Dromen overtroffen”
Door Fam De Kruijf op zaterdag 1 jun 2019 '19
In 2015 reeds een keuken tot volle tevredenheid gekocht bij Avanti. Begin van dit jaar een aanbouw gerealiseerd waardoor de keuken niet meer voldeed. Door verkoper Jaap Bremmer werd een prachtige wijziging/aanvulling geschetst. Het eindresultaat overtrof onze dromen.
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Anna op vrijdag 17 mei 2019 '19
Vorig jaar juli is bij ons een nieuwe hoekkeuken geplaatst door Avanti keukens in Kesteren. Alles naar volle tevredenheid! Bij aankoop een aantal uurtjes in de overzichtelijke showroom doorgebracht, waar we ondertussen goed voorzien werden van smakelijk eten & drinken. Vervolgens konden we met een voldaan gevoel naar huis. Verkoper voelde goed aan wat we zochten, dacht mee in een praktische keuken- inrichting voor een gezin van 8 personen, en hield ons tot aan de levering goed op de hoogte van proces. Kortom: een prachtig geplaatste keuken, professioneel personeel, goede kwaliteit, en dat ook nog voor een betaalbare prijs.
FOTO VAN ANNA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Aris van Mazijk op donderdag 16 mei 2019 '19
In februari 2019 een complete keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Uitstekend geholpen door verkoper Kees Visser. Nooit het gevoel gehad onder druk te zijn gezet of benadeeld te worden, maar gewoon helder en transparant advies. In het traject wat volgde op de aankoop ook geen op- of aanmerkingen. Avanti is altijd snel geweest met reageren en het aanpassen van de order werd altijd vlot en in overleg gedaan. Bezorgen en monteren verliep soepel en snel. Ben zeer tevreden over Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Authentieke keuken”
Door Breunis Valkenburg en Arja Verhaar op donderdag 16 mei 2019 '19
Voor ons nieuwbouwhuis hebben we een mooie, strakke en authentieke keuken gekocht. De verkoopadviseur heeft ons hierbij bijzonder goed geholpen, met name door inzichtelijk te maken hoe de keuken in de (ook voor ons) onbekende ruimte uit zou komen. Nu de keuken er ook echt staat, blijkt zijn advies het juiste te zijn en is onze keuken echt helemaal van ons! De kleuren, de werkruimte, de materialen, de apparatuur: alles is zoals ons was beloofd. We zijn elke dag dankbare gebruikers van het vakmanschap van Avanti. Heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke TIEN!”
Door Matthijs Vette op maandag 6 mei 2019 '19
Het begint al bij binnenkomst. Vriendelijk ontvangen, gelijk geholpen en een geurend kopje vers gezette koffie! Zeer goed opgestelde showroom, ruime keuze en alle mogelijkheden zichtbaar en ruim opgesteld. De vakkennis en het gemak waarmee direct je wensen zichtbaar worden gemaakt op een tekening... formidabel! Wij werden geholpen door Jasper. ook direct inzicht in de kosten met heldere uitleg. Een paar keer zijn we terug geweest en alle tijd werd er voor ons genomen. Kortom zeer plezierig. Dan komt de grote dag. De keuken wordt geleverd. Als je ziet hoe professioneel deze mensen zijn, dat geloof je bijna niet. Allereerst werd de volledige vloer afgedekt, voordat er iets naar binnen kwam. Staat gelijk in een bepaalde opbouw volgorde zodat de monteur de volgende dag efficiënt te werk kan gaan. Herman was onze monteur die twee dagen bij ons is geweest. Wat een vakman en een gezellig type. Een echte "pietje precies". Heldere uitleg nadien en alle karton en overige verpakking werd keurig meegenomen! Kortom AVANTI hartelijk dank voor jullie service en de prachtige keuken!
REACTIE VAN MATTHIJS VETTE
Top van Avanti Kesteren!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Yvon Bueving op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Door terleurstellende ervaring in het verleden, zijn we kritisch op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf, waar we een goed gevoel bij kregen. We kwamen terecht bij Avanti. Wilco heeft ons geduldig door het proces geleid, en de verschillende wijzigingen en vragen die we hadden uitgezocht en beantwoord. Het heeft er toe geleid dat wij een prachtige keuken hebben, die helemaal naar ons zin is. Complimenten voor het montageteam, die zeer zorgvuldig en enthousiast de keuken hebben geplaatst. De planning, communicatie en vragen tussendoor zijn naar tevredenheid opgepakt. Kortom een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Hennie op maandag 11 mrt 2019 '19
Keuken compleet geïnstalleerd. Zeer bekwame en meedenkende verkoper die ook tijdens en na de plaatsing de vinger aan de pols hield. Ook de monteurs werkten zeer netjes. Chapeau voor Avanti.
FOTO VAN HENNIE
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Marieke op woensdag 20 feb 2019 '19
Wij hebben de keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht bij Avanti, al een hele tijd geleden besteld bij Jasper. De keuken was bij montage al erg mooi geworden, en we zijn nog meer tevreden over de service daarna. Bij ons waren per ongeluk sommige van de greeplijsten in de verkeerde kleur besteld. Het was best een heel werk om deze allemaal te vervangen, maar dit is heel netjes gedaan door Berto. Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Monteurs en ook de planner (Adriaan) zijn allemaal heel vriendelijk en flexibel; fijn dat er ook na plaatsing heel goede service is!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Jerrys en Inge op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Avanti. Van begin tot eind ontzettend goed geholpen, met vriendelijkheid, goed advies en duidelijke antwoorden op onze vragen. Vooral het meedenken en de openheid over voor- en nadelen van verschillende opties en de bijbehorende prijzen sprak ons aan. De keuken is ontzettend mooi geworden en sluit helemaal aan bij onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door l. op woensdag 13 feb 2019 '19
Even nieuwe keuken zowel de verkoop als de installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Slot Exclusive op dinsdag 22 jan 2019 '19
Onze ervaring met Avanti is zeer goed. 3 jaar geleden een keuken bij Avanti aangekocht, na intensief gebruik was er 1 lade-geleider niet meer optimaal. Bij het sturen van een mailtje, werd ik door het vriendelijke personeel teruggebeld. Zelf heb ik nog aangegeven, dat de lade-geleider eventueel opgestuurd kon worden, maar ze kwamen liever zelf even langs. De monteur heeft dit netjes opgelost, en zelfs de overige deurtjes nog even opnieuw afgesteld. Bedankt Avanti voor de fijne keuken, en de perfecte service...
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat super”
Door Daniëlle & Edwin op woensdag 9 jan 2019 '19
Wij hebben onze keuken vorig jaar gekocht bij Wilco Kreling, fijn gesprek! Hij nam de tijd en dacht goed mee. Wat wij prettig vonden is dat we goed op de hoogte gehouden werden van de voortgangen. Keuken is afgelopen week geplaatst en we zijn super blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Avanti Keukens
aKesteren , Batterijenweg 13B, 4041 DA Kesteren, tel 0488 - 47 44 90
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.