Feedback
9,8

Avanti Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.avantipark.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Avanti Keukens
Ontdek onze collectie van meer dan 1500 m2 keukens. Onze eigen vakmensen ontzorgen u compleet met de nadruk op resultaat achter uw voordeur.

Enthousiast, betrokken team dat gaat voor uw prettige ervaring
Mooie keukens kopen kun je wellicht op meerdere plekken, maar bij Avanti Keukens realiseren we ons dat de aankoop van een keuken zich niet beperkt tot het moment dat u een handtekening zet. Ook in het traject na handtekening zijn we sterk. Gewoon, omdat dat in onze genen zit. Onze showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen is een permanente bron boordevol actuele inspiratie van stijlbeleving, ergonomie en uitstraling. Ons enthousiaste, betrokken team gaat er helemaal voor om u een prettige ervaring te bezorgen. U merkt het al wanneer u bij ons de showroom binnenstapt. Onze medewerkers vinden het leuk om een prachtige keuken samen te stellen, die het antwoord vormt op al uw wensen, eisen en randvoorwaarden. Avanti Keukens biedt u een warm welkom! Met meerdere woonwinkels in de buurt, vormt een bezoek aan Avanti Keukens een echt dagje uit. En, vergeet niet ons uitgebreide assortiment vloertegels, zodat u uw keuken in een keer compleet kunt inrichten.

Sinds 2007 bouwt Avanti Keukens aan een goede naam in de Betuwe
DB Keukens wil graag een landelijke speler zijn op het gebied van keukens. Met onze vestigingen in Rijssen, Nunspeet, Goes en Sint-Annaland zorgden we in het verleden al voor stevige regionale dekking in Gelderland en Zeeland. Een showroom in Kesteren om dicht bij onze klanten in de Betuwe te zitten, vormt een logisch vervolg op onze ambities. En dus gingen de deuren van onze schitterende showroom op de eerste etage open in 2007. Sindsdien bouwen we hard aan onze uitstekende reputatie met het leveren van prachtige keukens en het zorgen voor uitstekende service. En dat lukt! Sinds de opening is Avanti Keukens gegroeid, mede dankzij onze lage, nettoprijzen, die we kunnen hanteren door grootschalige volume-import. En ook al zijn we een groot bedrijf, elke vestiging werkt op een kleinschalige manier. We willen graag de lijntjes kort houden, om perfect en effectief op uw wensen te kunnen blijven inspelen. En zo kunnen we onze slogan ook blijven waarmaken: ‘keukens met ‘n 9+’.

Al ruim 25 jaar een begrip
Avanti Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een familiebedrijf dat al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)
Artic Keukens (Utrecht)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Avanti Keukens.


Ervaringen
Er zijn 348 ervaringen over Avanti Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren312 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Voor niets gereden”
Door Dick op zaterdag 16 apr 2016 '16
We hadden een voorstel achtergelaten. Op basis daarvan kon de verkoper verder. Hij belde nog of de afspraak naar voren gehaald kon worden. Dat kon van onze kant niet. Toen belde hij dat hij de offerte niet van te voren kon sturen. Geen probleem. Wij komen op het afgesproken moment aan. De verkoper laat ons doodleuk nog een half uur wachten. Vervolgens zegt hij dat hij nog geen offerte had. Er waren andere klanten tussengekomen. Wat zijn wij dan? Geen klanten? Waarom had hij niet even gebeld? 70 km voor niets gereden. De bedrijfsleider erbij gehaald. Uiteraard excuses gekregen. Willen de zaak nog 1 kans geven. Over een paar dagen verwachten we een offerte. Uiteraard tegen een haarscherpe prijs. Dan kunnen we achteraf nog onze beoordeling aanpassen. Maar op dit moment zijn we nog sceptisch.
Reactie of foto toevoegen
“Verkooptaktiek”
Door Mersad op woensdag 3 feb 2016 '16
Ik plaats mijn verhaal voor de derde keer op deze site, aangezien het geven van een slechte score door Qasa niet wordt gewaardeerd. Probeer mijn ervaring zo te omschrijven dat deze wel wordt geaccepteerd.

Avanti Keukens is een zaak waar je met een fijn gevoel binnen loopt en ook op deze wijze wordt opgewacht. Er worden kosten noch moeite gespaard, koffie, gebak, broodjes, voor alles wordt gezorgd tijdens je verblijf. Als je zo ver bent om een keuken te gaan samenstellen krijg je eerst een verhaal te horen over Avanti, dit is nogal uitgebreid maar hoort blijkbaar bij de verkooptactiek. Vervolgens word je gevraagd wat voor budget je voor ogen hebt en hoe de keuken er uit dient te zien. In ons geval hadden we een heel goed beeld van de keuken en een budget van 10.000 EUR. Door de adviseur werd aangegeven dat dit geen probleem zou moeten zijn gezien onze wensen. Vervolgens word de keuken voor je getekend en in een 3-d tekening weergegeven. Daarop wordt een afspraak met je gemaakt voor de volgende keer, want de prijzen werden nooit bij de eerste afspraak gegeven (volgens de adviseur).

Bij onze 2e afspraak kregen we de prijs te horen, deze lag rond de 15.500 EUR. Voor ons was dit niet acceptabel en we begrepen ook niet waarom er in het begin werd aangegeven dat de keuken waarmee wij 'lekker waren gemaakt' binnen ons budget pastte. Er word je door Avanti een worst voorgehouden en alles is mogelijk om vervolgens achteraf te horen dat het eigenlijk allemaal niet kan. Een vreemde verkooptechniek die zeker geen super score verdient!
Reactie of foto toevoegen
“Vol tevreden”
Door Anna op vrijdag 17 mei 2019 '19
Vorig jaar juli is bij ons een nieuwe hoekkeuken geplaatst door Avanti keukens in Kesteren. Alles naar volle tevredenheid! Bij aankoop een aantal uurtjes in de overzichtelijke showroom doorgebracht, waar we ondertussen goed voorzien werden van smakelijk eten & drinken. Vervolgens konden we met een voldaan gevoel naar huis. Verkoper voelde goed aan wat we zochten, dacht mee in een praktische keuken- inrichting voor een gezin van 8 personen, en hield ons tot aan de levering goed op de hoogte van proces. Kortom: een prachtig geplaatste keuken, professioneel personeel, goede kwaliteit, en dat ook nog voor een betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Aris van Mazijk op donderdag 16 mei 2019 '19
In februari 2019 een complete keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Uitstekend geholpen door verkoper Kees Visser. Nooit het gevoel gehad onder druk te zijn gezet of benadeeld te worden, maar gewoon helder en transparant advies. In het traject wat volgde op de aankoop ook geen op- of aanmerkingen. Avanti is altijd snel geweest met reageren en het aanpassen van de order werd altijd vlot en in overleg gedaan. Bezorgen en monteren verliep soepel en snel. Ben zeer tevreden over Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Authentieke keuken”
Door Breunis Valkenburg en Arja Verhaar op donderdag 16 mei 2019 '19
Voor ons nieuwbouwhuis hebben we een mooie, strakke en authentieke keuken gekocht. De verkoopadviseur heeft ons hierbij bijzonder goed geholpen, met name door inzichtelijk te maken hoe de keuken in de (ook voor ons) onbekende ruimte uit zou komen. Nu de keuken er ook echt staat, blijkt zijn advies het juiste te zijn en is onze keuken echt helemaal van ons! De kleuren, de werkruimte, de materialen, de apparatuur: alles is zoals ons was beloofd. We zijn elke dag dankbare gebruikers van het vakmanschap van Avanti. Heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke TIEN!”
Door Matthijs Vette op maandag 6 mei 2019 '19
Het begint al bij binnenkomst. Vriendelijk ontvangen, gelijk geholpen en een geurend kopje vers gezette koffie! Zeer goed opgestelde showroom, ruime keuze en alle mogelijkheden zichtbaar en ruim opgesteld. De vakkennis en het gemak waarmee direct je wensen zichtbaar worden gemaakt op een tekening... formidabel! Wij werden geholpen door Jasper. ook direct inzicht in de kosten met heldere uitleg. Een paar keer zijn we terug geweest en alle tijd werd er voor ons genomen. Kortom zeer plezierig. Dan komt de grote dag. De keuken wordt geleverd. Als je ziet hoe professioneel deze mensen zijn, dat geloof je bijna niet. Allereerst werd de volledige vloer afgedekt, voordat er iets naar binnen kwam. Staat gelijk in een bepaalde opbouw volgorde zodat de monteur de volgende dag efficiënt te werk kan gaan. Herman was onze monteur die twee dagen bij ons is geweest. Wat een vakman en een gezellig type. Een echte "pietje precies". Heldere uitleg nadien en alle karton en overige verpakking werd keurig meegenomen! Kortom AVANTI hartelijk dank voor jullie service en de prachtige keuken!
REACTIE VAN MATTHIJS VETTE
Top van Avanti Kesteren!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door J Meijer op donderdag 2 mei 2019 '19
Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
FOTO VAN J MEIJER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Corne op donderdag 25 apr 2019 '19
Eind 2018 een keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Een fantastische ervaring. Verkoper Jaap Bremmer heeft het geweldig gedaan, humor, meedenken en komt zijn beloftes na. Na de koop is er een collega geweest om in te meten. Deze was van alles op de hoogte en echt werkelijk waar: overal is aan gedacht. Het plaatsen van de keuken was in 2 dagen voltooid en niks op aan te merken. Ik kan iedereen aanbevelen om hier een keuken te kopen. Het gevoel is gewoon fijn.
FOTO VAN CORNE
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Gemiddeld 9,8 is dik verdiend”
Door Ad op maandag 15 apr 2019 '19
Via Qasa ben ik bij Avanti Keukens terecht gekomen en om maar meteen met de deur in huis te vallen: dat gemiddelde van een 9,8 is meer dan verdiend! Het ontwerp van de keuken is door Jasper gedaan. Hij luisterde goed naar mijn wensen en dacht in alle opzichten mee om een zo'n mooi mogelijk resultaat te behalen. Wijzigingen die ik later nog wilde doorvoeren heeft hij netjes en snel via de mail verwerkt. Later nog een keer terugkomen om de kleuren en de materialen toch nog een keer door te nemen was ook geen enkel probleem. Het inplannen van de levering en montage verliep erg soepel. Door uitloop van het plaatsen van de vloer had ik het verzoek ingediend deze iets naar achteren te plannen. Adriaan ging er mee aan de slag en kwam niet veel later bij mij terug met nieuwe data. Erg fijn! De levering van de keuken was netjes op het vooraf aangegeven tijdstip. Evenals het arriveren van de mannen die de keuken hebben geplaatst. Dan het plaatsen van de keuken zelf nog. Johan en Rob zijn twee dagen bezig geweest en hebben mij telefonisch op de hoogte gehouden om eventuele knelpunten te bespreken. Zo was er onder andere een leiding verkeerd gelegd door het bouwbedrijf waardoor het een en ander niet aangesloten kon worden. Telefonisch hebben we de mogelijkheden doorgenomen en zo kwamen we snel tot een geschikte oplossing. Het resultaat is erg mooi geworden! Alles is echt keurig netjes afgewerkt! En ook wel zo fijn, alle rommel (plastic, karton etc) was al opgeruimd toen ik thuis kwam. Als ik zo terugkijk op het hele proces dan ben ik blij dat ik voor Avanti Keukens heb gekozen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Iedereen doet zijn best om tot een zo'n goed mogelijk resultaat te komen en dat merk je. Van het ontwerp tot de plaatsing. De persoonlijke benadering hierbij heb ik als een grote meerwaarde ervaren! En wat ik ook erg prettig vond: geen gedoe over de prijs. Gewoon netto prijzen: "goedkoper kan niet, meer hoeft niet".
FOTO VAN AD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door J van de Pol op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Keuken bij Avanti gekocht! Zeer goed geholpen, ook de plaatsing van de keuken is geheel goed verlopen! Er ontbrak niets. Wij zijn echt heel tevreden en genieten van onze prachtige keuken!
FOTO VAN J VAN DE POL
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Yvon Bueving op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Door terleurstellende ervaring in het verleden, zijn we kritisch op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf, waar we een goed gevoel bij kregen. We kwamen terecht bij Avanti. Wilco heeft ons geduldig door het proces geleid, en de verschillende wijzigingen en vragen die we hadden uitgezocht en beantwoord. Het heeft er toe geleid dat wij een prachtige keuken hebben, die helemaal naar ons zin is. Complimenten voor het montageteam, die zeer zorgvuldig en enthousiast de keuken hebben geplaatst. De planning, communicatie en vragen tussendoor zijn naar tevredenheid opgepakt. Kortom een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Ferdi van Vliet op donderdag 14 mrt 2019 '19
Wat een super keuken hebben wij ! We zijn erg tevreden over Avanti Keukens. Tijdens de aankoop heel goed geholpen door Jaap. Ook na de aankoop een aantal aanpassingen gedaan en dit was totaal geen probleem. Ook de keuken laten plaatsen door Avanti zelf, monteurs zijn vakmensen. Nemen de tijd voor het plaatsen en gaan zorgvuldig met de keuken om. Kortom een dikke 10 ! Avanti keukens bedankt !
FOTO VAN FERDI VAN VLIET
Grote keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Matthias Nobel op donderdag 28 feb 2019 '19
Wij hebben onlangs bij Avanti keukens een prachtige keuken gekocht. Van het begin tot het eind zijn we heel goed geholpen. In de showroom hangt een gezellige sfeer en het personeel is erg gastvrij. Verkoper Alfred heeft ons fijn geholpen met onze wensen op papier te zetten en we kwamen als snel met een mooi resultaat. Totdat de keuken geleverd werd zijn we door Avanti goed op de hoogte gehouden met de vorderingen en kleine aanpassingen. Onze keuken moest op een schip geplaatst worden en omdat het allemaal niet waterpas en/of haaks is werd het nogal een uitdaging voor de mannen die de keuken kwamen plaatsen. Tijdens het plaatsen van de keuken hadden de monteurs een hele goede samenwerking met de elektricien en de loodgieter zodat alles tot in de puntjes kon worden afgewerkt. Na 2 lange dagen hard werken stond er een prachtig mooie keuken bij ons op het schip. In een wat kleinere ruimte, toch zo'n mooi resultaat. Vol lof en wij zijn helemaal tevreden.
FOTO VAN MATTHIAS NOBEL
Keuken op schip
+ Toon extra foto van Matthias Nobel
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Marieke op woensdag 20 feb 2019 '19
Wij hebben de keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht bij Avanti, al een hele tijd geleden besteld bij Jasper. De keuken was bij montage al erg mooi geworden, en we zijn nog meer tevreden over de service daarna. Bij ons waren per ongeluk sommige van de greeplijsten in de verkeerde kleur besteld. Het was best een heel werk om deze allemaal te vervangen, maar dit is heel netjes gedaan door Berto. Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Monteurs en ook de planner (Adriaan) zijn allemaal heel vriendelijk en flexibel; fijn dat er ook na plaatsing heel goede service is!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Jerrys en Inge op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Avanti. Van begin tot eind ontzettend goed geholpen, met vriendelijkheid, goed advies en duidelijke antwoorden op onze vragen. Vooral het meedenken en de openheid over voor- en nadelen van verschillende opties en de bijbehorende prijzen sprak ons aan. De keuken is ontzettend mooi geworden en sluit helemaal aan bij onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door l. op woensdag 13 feb 2019 '19
Even nieuwe keuken zowel de verkoop als de installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan goeds”
Door van den Assem op zondag 3 feb 2019 '19
Eind augustus 2018 een keuken uitgezocht bij Avanti in Kesteren. We zijn niet over een nacht ijs gegaan en ook niet in een winkel geweest. Er werd veel meegedacht, maar ook ruimte gelaten om zelf beslissingen te nemen. Uiteindelijk heeft Jasper een realistische tekening gemaakt, zodat je feitelijk meteen zag hoe de keuken er in jouw huis uit zou komen te zien. We hebben de keuken op 10 januari 2019 laten plaatsen. Zeer vakkundig door Anton en (een andere, jongere ;-) Jasper) en een dag later ook nog door Bas uitgevoerd! We zijn nu bijna een maand verder en zeer tevreden over het resultaat. Van ontvangst in Kesteren vorig jaar tot uitvoering in januari dit jaar niets dan goeds te melden.
FOTO VAN VAN DEN ASSEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Slot Exclusive op dinsdag 22 jan 2019 '19
Onze ervaring met Avanti is zeer goed. 3 jaar geleden een keuken bij Avanti aangekocht, na intensief gebruik was er 1 lade-geleider niet meer optimaal. Bij het sturen van een mailtje, werd ik door het vriendelijke personeel teruggebeld. Zelf heb ik nog aangegeven, dat de lade-geleider eventueel opgestuurd kon worden, maar ze kwamen liever zelf even langs. De monteur heeft dit netjes opgelost, en zelfs de overige deurtjes nog even opnieuw afgesteld. Bedankt Avanti voor de fijne keuken, en de perfecte service...
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door G. van Ballegoijen op zaterdag 19 jan 2019 '19
We hebben een ontzettend mooi landelijk keuken gekocht in U vorm. Er wordt ruim aandacht besteed tijdens uit samenstellen van de keuken, ook wordt er goed meegedacht met het budget. Supervriendelijk medewerkers. Ook levering is als verwacht. We zijn ontzettend tevreden over alle afwikkelingen en hebben nu een prachtige keuken die we graag wilde hebben. precies zoals in onze voorstelling en naar onze wensen.
FOTO VAN G. VAN BALLEGOIJEN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat super”
Door Daniëlle & Edwin op woensdag 9 jan 2019 '19
Wij hebben onze keuken vorig jaar gekocht bij Wilco Kreling, fijn gesprek! Hij nam de tijd en dacht goed mee. Wat wij prettig vonden is dat we goed op de hoogte gehouden werden van de voortgangen. Keuken is afgelopen week geplaatst en we zijn super blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10 waard”
Door Van Snippenberg kesteren op woensdag 26 dec 2018 '18
Wij hebben onze keuken bij Jasper Verhaar gekocht, hij dacht overal over mee wat tot een waanzinnig resultaat geleid heeft. Ook was Avanti zeer ontzorgend. Het uitstellen van de lever datum, en dat wel 3x in verband met de oplevering van ons nieuwe huis, was geen enkel probleem. Avanti schoof flexibel mee, bedankt hiervoor Meindert-Jan en Johan. Dit gaf ons erg veel rust. Ook Arno en Rob hebben vakwerk geleverd! Tot in de detail perfect, nette en verzorgde mannen, van bus tot gereedschap! Niets was teveel! Ze monteerden met liefde en passie onze keuken,niks was teveel! Kortom, als je een keuken nodig hebt, ga dan zeker naar Avanti. Voor ons een dikke 10 waard!!
FOTO VAN VAN SNIPPENBERG KESTEREN
Waanzinnig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Valerie Koster op vrijdag 14 dec 2018 '18
Voor onze nieuwe keuken kwamen wij door mond-op-mond reclame terecht bij Avanti in Kesteren. De zeer uitgebreide showroom en het vriendelijke personeel heeft mede geleid tot de aanschaf van onze keuken gekocht. Allereerst werden door verkoper Jasper Verhaar bijzonder prettig en vakkundig geholpen. Er werd goed meegedacht over om onze ideeen te verwezenlijken en er werden voorstellen gedaan waar wij zelf nog niet eens aangedacht hadden. De monteurs die de keuken kwamen installeren hebben zich erg ingespannen om van onze keuken het mooie plaatje te maken dat wij voor ogen hadden. Zij hebben ons onder andere geholpen met de verlichting en het corrigeren van een fout van de stucadoor, op een wijze die ver boven hun normale verplichtingen uitgaat. Wij zouden iedereen aanraden in Kesteren langs te gaan en Avanti te kiezen voor de aanschaf en installatie van een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Helder, eerlijk en transparant”
Door Fennema op woensdag 5 dec 2018 '18
Het hele traject van oriëntatie tot aan oplevering keuken was helder, eerlijk en transparant. We hadden het gevoel en de ervaring dat ze bij Avanti allemaal weten waar het om gaat; een kwalitatief goede keuken leveren voor een goede prijs. Ervaringen bij concurrenten leerde ons dat het daar vaak vooral draait om de grootst mogelijke winst voor het bedrijf. Veel dank Avanti (vooral Jasper Verhaar voor de begeleiding en Anton en Jasper voor de montage). Fam. Fennema
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie was duidelijk”
Door Jan Custers op dinsdag 20 nov 2018 '18
Wij zijn erg positief over onze ervaringen met Avanti Keukens. Zowel de verkoopbegeleiding als ook de plaatsing van de keuken en de planning van de voorbereidende werkzaamheden verliepen soepel en getuigden van kwaliteit. Communicatie was duidelijk. Enkele bespreekpunten zijn naar tevredenheid opgepakt en opgelost. Kortom: prima!
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Machteld op woensdag 14 nov 2018 '18
Door Avanti Keukens heb ik een keuken en plavuizen vloer laten plaatsen. Het resultaat is erg mooi geworden. De ontvangst bij Avanti was erg hartelijk en omdat ik geen auto heb werd ik keurig opgehaald bij het treinstation in Kesteren. Het uitzoeken van de keuken verliep prettig, ook voor een hapje en drankje werd gezorgd en er werden goede tips gegeven over de aanschaf van de keuken en de apparatuur. Neff apparatuur was favoriet, ik kende het niet maar het bevalt prima. De plaatsing verliep goed en het resultaat mag er zijn. Bij een volgende keuken zou ik gelijk weer naar Avanti Keukens gaan, kortom een betrouwbaar bedrijf en ze komen hun afspraken na, ik kan het bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige moderne keuken”
Door Fam. Weerd uit Veenendaal op zaterdag 27 okt 2018 '18
Wij hebben dit jaar een prachtige moderne keuken gekocht bij dit bedrijf. We zagen in eerste instantie niet de keuken naar ons zin, maar naar mate we gingen zitten kregen we een plaatje met de keuken die we graag wilden hebben. Wilco liet ons zien hoe hoe het eruit zag en dat was erg aantrekkelijk voor ons. Alle apparatuur die we wilden hebben zit er in. Waar wenog wel op willen wijzen is dat je zelf ook door moet vragen naar meerdere modellen, zo hebben we een Miele vaatwasser gekocht die niet automatisch uitgaat en dat vinden we achteraf we jammer. Voor de rest hebben ze kleine ongemakken heel professioneel opgelost. De deur van de koelkast is nu 90 graden en komt niet meer tegen de muur, zijn daar superblij mee, met dank aan Joost. Ook de kast met afzuiging die niet helemaal goed was hebben ze opnieuw geplaatst en deze heeft Berto heel netjes afgemonteerd. We bevelen daarom Avanti van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Joshua van Eijndhoven op donderdag 25 okt 2018 '18
Fantastische ervaring met Avantie van D.B. keukens. Alles was top, het gesprek, het meedenken, het ontwerp, de werk voorbereiding en plaatsing. Dit bedrijf is geweldig. Top kwaliteit. En zonder geneuzel en onderhandelen. In een keer goed. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Arno Pippel en Marieke van Gelderen op woensdag 24 okt 2018 '18
Wij hebben een complete keuken gekocht en plavuizen laten leggen in de keuken en hal. Ik vind dat de monteurs erg netjes en efficiënt werken. Ze zijn heel servicegericht en er is veel mogelijkheid voor overleg. Dit is heel prettig. Maar bovenal ben ik erg blij met het eindresultaat! Ik heb een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Dineke op donderdag 11 okt 2018 '18
De tijd vliegt, inmiddels doet onze Avanti keuken alweer bijna 5 maanden dienst. We zijn erg tevreden met het eindresultaat, maar ook met het proces daar naartoe. Een groot compliment voor Kees Visser die een goede balans wist te vinden tussen het luisteren naar onze wensen en het meedenken vanuit zijn grote expertise. Omdat we van ver kwamen wilden we graag binnen 1 dag de koop sluiten, maar achteraf hadden we van sommige keuzes spijt. Ook toen was er alle ruimte om nog wijzigingen door te voeren en toen we er met het keukenblad niet uitkwamen werd zelfs een bezoek aan de fabrikant mogelijk gemaakt. Communicatie is vlot en helder, doordat de prijzen vast staan is het mogelijk om heel gericht te kijken welke keuzes tot welke kosten leiden, zodat je daarin zelf weloverwogen beslissingen kunt nemen. Een ander groot compliment voor het team van installateurs, ontzettend prettig in de omgang, meedenkend en professioneel. We raden Avanti inmiddels aan al onze vrienden en bekenden aan, vooral omdat we het gevoel hebben gekregen dat het bij Avanti niet primair om de verkoopcijfers gaat maar de klanttevredenheid op 1 staat.
FOTO VAN DINEKE
Erg tevreden met het eindresultaat
REACTIE VAN NB
Mooie keukenblad, is dit composiet? En welke is dit?
REACTIE VAN DINEKE SNOEP
Beste NB, het is geen composiet (mat licht composiet vonden we te vlekgevoelig) maar keramiek. Het blad is van jetstone, type luce satin. We zijn erg tevreden, makkelijk in onderhoud en volledig vlek- en krasvrij
REACTIE VAN NB
Is het stootgevoelig keramiek? Ik heb weleens bij het inruimen van de vaaswasser dat ik weleens met een pan of bord tegen de rand van het blad stoot. Hoe groot is de kans op schade?
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over service bij keuken”
Door Carla Hendrikse op donderdag 27 sep 2018 '18
Vier jaar geleden een keuken bij Avanti gekocht. Ik kan niet anders zeggen dan goed advies etc. Alle tijd werd voor ons uit getrokken. De keuken is zonder problemen op tijd geplaatst en naar volle tevredenheid. Toen enkele maanden geleden de vaatwasser problemen bleek te geven en vermoedelijk al enige tijd tijdens het wassen stoom de kastjes begon aan te tasten. Hebben wij gemaild voor een monteur om het probleem op te lossen. In het mailtje terug werd duidelijk dat wij iedere keer bij het openen de vaatwasser maar moesten drogen alsof met het vochtprobleem dit al niet gedaan was. Ik was best teleurgesteld na alle goede ervaring die wij hadden gehad met Avanti. Nu vandaag is het probleem definitief verholpen nadat eerder de vaatwasser is gemaakt, door het opnieuw plaatsen van zowel zijkant als twee nieuwe deurtjes die aangetast waren door het vocht. Ik ben zeer tevreden over de service monteur die vakkundig de kastdeurtjes vervangen heeft en begrip had voor de hele situatie. Nu kan ik nog enige tijd genieten van mijn nog steeds prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Fam. Mohr op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Avanti keukens in Kesteren een keuken gekocht. We zijn in de winkel zeer goed geholpen en begeleid door dhr. Jasper Verhaar. Ook wat erna gebeurd vanuit planning (aansluitschema, off. leverdata) zeer vakkundig. Dan is de dag van de levering van de keuken, netjes afgeleverd door eigen personeel (zeer correct afgeleverd en met zorg). Dan volgen de dagen van de echte installatie van de keuken. Ook dan wordt dit gedaan door personeel van Avanti. Joost was zeer kundig/correct en precies. Zeer netjes wordt de keuken geplaatst en afgeleverd. Niet anders als lof voor Avanti. En nu gaan wij genieten wat Avanti ons geleverd heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Karin op maandag 3 sep 2018 '18
Ontzettend blij met mijn keuken! Kees Visser heeft me geadviseerd en kwam met ideeën aan waar ik zelf niet aan zou denken. Zo bestaat de keuken nu uit twee tegenoverliggende delen i.p.v. een hoekkeuken en verder ben ik ook heel blij met het plasma-filter in de afzuiging, het granieten aanrechtblad, diepe spoelbak en alle apparatuur. Ook de achterwand van Bokmerk en de beschermkap voor de inductieplaat zijn een schot in de roos, heel praktisch vooral die laatste! En dat ook allemaal voor het budget wat ik van tevoren bedacht had. Een groot bedankje voor Kees zijn advies/tijd en ook lof voor de installateurs die de keuken keurig gemonteerd hebben. Wegens verhuizing nu al tweede keer keuken van Avanti, dat zegt al genoeg.

Eerdere ervaring van 30 augustus 2015: Twee weken terug is mijn nieuwe keuken geplaatst door Avanti Kesteren. Zeer tevreden over de hulp bij de keuze mogelijkheden bij de aanschaf. Veel oog voor details door de verkoper waar je zelf niet aan denkt. Ook zeer tevreden over de montage door Avanti-monteur. Ook hij kwam met goede ideeen aan voor de perfecte afwerking van de keuken. Niets dan lof en Avanti is zeker een aanrader!
FOTO VAN KARIN
Ontzettend blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Fam. Dijkstra op maandag 3 sep 2018 '18
Wij kochten een keuken en en stelden een badkamer samen door gebruik te maken van dezelfde keukenkastjes. Zowel bij de eerste ontvangst als ook de daaropvolgende gesprekken werden wij uitermate plezierig geholpen. Er werd meegedacht, de heer Verhaar was geduldig en had hele goede voorstellen. Elk bezoek bij Avanti was heel goed verzorgd. De plaatsing en installatie van de keuken verliep perfect! Steven en Arno kwamen met oplossingen voor onverwachte problemen. Wat geweldig! Alles is heel goed verlopen. Wij zullen Avanti zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zeker aanbevelen”
Door Ruud Boer op dinsdag 31 jul 2018 '18
Top bedrijf, van af het begin tot het eind is alles netjes en zeer professioneel uitgevoerd, via internet het bedrijf gevonden en ervaringen gelezen, site bezocht en een kijkje gaan nemen. wat me opviel was dat ik niet direct benaderd werd door een verkoper, men liet ons rustig rond kijken! Bij het 2e bezoek goed en plezierig geholpen door verkoper Jaap, vakkundige uitleg en alle tijd nemend om tot een uitgekiend keukenplan te komen, ook prima advies over de inbouw apparatuur, en uiteindelijk een mooie keuken met eiland gekocht. Ook op alle nazorg is niets op aan te merken, prima mail contact als er vragen waren, alles netjes bezorgd en zorgvuldig verpakt, en zeker het installatie team heeft TOP werk geleverd, werken schoon, denken mee, zijn flexibel en zorgvuldig, kan geen enkele klacht bedenken! Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen!!
FOTO VAN RUUD BOER
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Coen en Marja van den Berg op zaterdag 28 jul 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht in Kesteren. Dit is de 3e nieuwe keuken die wij gekocht hebben in de afgelopen 30 jaar. Nog nooit is het proces zo verlopen als deze keer. Zeer goed geholpen bij het samenstellen (wat bij een ander niet kon kon bij Avanti wel). Dan volgt het plaatsen, daar gaat het meestal mis want in de showroom kan immers alles. Echter deze keer niet, de keuken is zeer vakkundig geplaatst door Henk uit Barneveld. Ik weet natuurlijk niet hoe de andere monteurs zijn maar Henk is een topper!! Zelden zulk vakmanschap gezien en het is nog een gezellige vent ook.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Eran Maor op woensdag 25 jul 2018 '18
Naast de mooie keuken waren de service en nazorg van Avantikeukens geweldig en alle problemen dat ik had waren met persoonlijke aandacht en snel opgelost. Ik raad Avantikeukens zeer aan!
Reactie of foto toevoegen
“Als nieuw”
Door Rineke Bouwhuis op woensdag 25 jul 2018 '18
Via internet Avanti gevonden en contact gezocht, een geweldig bedrijf en heel klantvriendelijk. Daar ik niet in het bezit ben van een auto, bood verkoper Kees aan om dan zelf met wat stalen bij mij thuis te komen.(Geweldig) We waren er snel uit en vakman Joost, een harde werker is de frontjes komen plaatsen en heeft gelijk de puntjes op de i gezet. Ik krijg alleen maar lovende reacties, het lijkt wel een nieuwe keuken. Avanti is een geweldig bedrijf met echte vakmensen, het is dat ik geen 10 sterren kan geven maar die verdienen ze wel.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door R van der Breggen op dinsdag 24 jul 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Avanti. Bij de aankoop was de begeleiding zeer correct, kundig en vooral prettig. Keuken is Super netjes geplaatst. Helaas was onze meterkast achteraf niet geschikt voor de gekozen kookplaat. Avanti heeft ons toen uitgebreid geholpen door de nieuwe kookplaat terug te nemen en mochten wij een andere uitzoeken. Tijdelijk is er een leen kookplaat geplaatst. Echt geweldige service !!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker geen spijt”
Door Chantal de Haas op zaterdag 14 jul 2018 '18
in januari binnengelopen bij Avanti, na wat rondkijken enorm prettig geholpen door Wilco. Toch even over nadenken en na twee weken weer terug. Enorm pluspunt: Wilco wist nog wie we waren en waar we naar hadden gekeken. Om een lang verhaal kort te maken: prachtige keuken gekocht! Dan begint het lange wachten. Toch wat nerveus door alle slechte ervaringen die je van andere mensen hoort. Zou het allemaal goed komen? Keurig op de hoogte gehouden van alles wat er bij het bestellen van een keuken komt kijken.

Afgelopen maandag is de keuken gebracht door 2 mannen waarvan je meteen zag dat ze wisten wat ze deden: alles op de juiste volgorde zodat de monteur niet hoeft te zoeken. Woensdag begon men met installeren. De problemen die er natuurlijk toch waren door een foutje van de loodgieter werden meteen door Marien en zijn collega in opleiding opgelost, geen enkele paniek of zeggen dat het zo niet ging werken, nee....oppakken en oplossen, echt top. Na 3 dagen hard werken stond mijn keuken daar, echt fantastisch. Alles werkt en ziet er super uit. Ik kan geen enkel negatief punt bedenken! Dus....op zoek naar een andere keuken, gewoon naar Avanti keukens in Kesteren. Ik weet zeker dat u daar geen spijt van gaat krijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Superfijn”
Door Corinda dirksen van viegen op vrijdag 13 jul 2018 '18
Super fijn geholpen door Avanti. We zijn 100 % tevreden over vanaf het moment dat we binnen stapten tot het moment dat de keuken geleverd werd. Wij raden Avanti bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig geholpen”
Door Irma Vlasblom op woensdag 11 jul 2018 '18
Zeer prettig geholpen in de showroom door Wilco. Uitstekend mee gedacht. De impressie was al mooi, de realiteit nog mooier. De monteurs werken zeer precies en netjes. Arnold en Sjaak denken mee in oplossingen voor de kleine praktische details. Enorm blij met het resultaat. Klein aandachtspuntje: de bouwtekening voor de aannemer ging uit van standaard werkblad ipv extra diep.
FOTO VAN IRMA VLASBLOM
Keuken met houten blad
+ Toon extra foto van Irma Vlasblom
Reactie of foto toevoegen
“Vakmanschap”
Door Henk Olie op donderdag 5 jul 2018 '18
Wij bezochten een grote keukenzaak in Duitsland waar wij ons enigszins verloren voelde. Op de terugweg zijn we langs Avanti Keukens in Kesteren gegaan, waar we ons direct prettig voelde. Na enige tijd sprak Jaap Bremmer ons aan, en een paar uur later hadden we een complete keuken, inclusief alle apparatuur, gekocht. In de periode tussen de koop en de installatie nog regelmatig contact gehad met Avanti wat vlekkeloos verliep; we werden steeds goed op de hoogte gehouden en op een prettige manier benaderd. Op de dag van de levering van de keuken kwamen twee zeer consciëntieuse mannen de keuken brengen en neerzetten in de volgorde van de montage; heel goed werk. De montage en installatie was wederom perfect. Twee keurige jongens die ook meedachten op beslissingen die alsnog genomen moesten worden. Ze werkten heel netjes, hadden geen haast en ..., niets dan lof; ik kan hier heel uitgebreid verder over vertellen, maar beperk me tot 'PERFECT'. Het keukenblad bleek tijdens het vervoer (naar Avanti !) een kleine beschadiging te hebben opgelopen; we werden daar meteen op geattendeerd, en al tijdens de montage kwam er iemand langs om die schade te verhelpen; vakmanschap! Tenslotte nog even over de apparatuur: bij Avanti hebben ze een sterke voorkeur voor het merk Neff; wij waren daar niet zo bekend mee, maar - in de korte tijd dat wij ze gebruiken - zijn wij er meer dan tevreden, ja, erg blij mee! Bij dezen raden wij Avanti Keukens echt aan!
Reactie of foto toevoegen
“Naar tevredenheid”
Door Robert van den Dikkenberg op maandag 18 jun 2018 '18
Super geholpen door Alfred heeft alle tijd voor je en denk graag met je mee

Aanvulling ontvangen 18 juni 2018: Ik heb mijn keuken vorig jaar gekocht en deze is in jan dit jaar geleverd gekregen alles is naar tevredenheid gebeurt
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Familie C. van Wijk uit Kesteren op woensdag 30 mei 2018 '18
Wij hebben in Februari 2017 een keuken uitgezocht bij Avanti. Deze is geplaatst in Juli 2017 en wij zijn hier zeer tevreden over. Bij het uitzoeken zijn wij zeer goed geholpen door Alfred van Wijngaarden. Middels zeer goed advies en meedenken is er een mooie keuken ontworpen. Keurig geplaatst, netjes opgeruimd. Er waren een paar kleine dingetjes in gebruik welke prima zijn opgelost. Er zijn bijvoorbeeld kosteloos nieuwe lampjes voor de afzuigkap geleverd. Na 10 maanden zijn wij nog steeds zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede informatie gehad”
Door Paul en Joke Oussoren op zondag 13 mei 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht waarbij we goed werden geïnformeerd over de mogelijkheden. Ook werd er meegedacht, bijvoorbeeld toen tijdens het inmeten de suggestie werd geopperd om ook de vensterbank met keramiek 'door te trekken' zodat het mooi aansluit aan het aanrecht met spatrand. De plaatsing was door de vele hoeken in het aanrechtblad en dus ook in de spatrand en de vensterbank nogal complex, maar ook dat is prachtig afgewerkt. Alle lof ook voor de monteurs. Wij hebben voor inductie met ingebouwde afzuiger gekozen van Neff. Ook hebben we een combi-oven met stoom van Neff gekozen. We zijn er meteen mee aan de slag gegaan en moeten zeggen dat het ons uitstekend bevalt. Ook de afzuiger in de inductieplaat werkt erg goed! Kortom een prima ervaring met Avanti keukens. Wij kunnen het iedereen aanraden om daar een keuken aan te schaffen.
FOTO VAN PAUL EN JOKE OUSSOREN
Keuken met kookplaat met ingebouwde afzuiging
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Lina Nieuwenhuize op donderdag 10 mei 2018 '18
April 2016 het 1e gesprek bij Avanti gehad voor de keuken van mijn nieuwbouw appartement. Goede ontvangst, voelde me gelijk op mijn gemak. Werkwijze werd uitgelegd en nadat de keuken getekend was werd de offerte opgebouwd. Met alles kon ik meekijken op een 2e scherm. Dat noem ik nog eens transparant. Na meerdere gesprekken de keuken ook gekocht. Omdat het nieuwbouw betrof moest er al snel een leidingschema gemaakt worden. Ook dat schema zag er professioneel uit. De uitvoerder was er blij mee. Begin 2017 heb ik de keuken nog aan laten passen. De ontvangst was even hartelijk als in begin en samen met adviseur alle opties nog een keer doorgenomen. Toen de binnenwanden van het appartement stonden is de keuken ingemeten. Daarna werd de keuken besteld door de orderverwerker. Ook hij belde me nog voor een paar overlegpuntjes. Wat een aandacht voor een goede uitvoering. De keuken is in september 2017 geplaatst. De monteur dekte de vloer netjes af en werkte ook verder heel precies. Duidelijk een teamlid. Het voordeel van eigen montage. Ook al het afval werd afgevoerd. Alles klopte en na een paar dagen stond de keuken er precies bij zoals op de 3D tekening die ik gekregen had. Fantastisch. Geen enkel opleverpunt. En dat is toch knap want een keuken bestaat uit zoveel onderdelen dat er makkelijk wat fout kan gaan. Boven het spoelgedeelte heb ik later nog een schap met verlichting bij besteld. Deze is een paar weken geleden naar volle tevredenheid geplaatst. Ondertussen geniet ik al weer een half jaar van deze keuken. Ik raad dan ook iedereen aan om naar Avanti te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Succes”
Door Wim en Teunie Bos op donderdag 3 mei 2018 '18
Bij Avanti een keuken gekocht. Bij aankomst in de showroom een hartelijk ontvangst. Een goed advies door verkoper Jaap Bremmer. Tijdens het gesprek werden we verrast met koffie en andere hapjes uit eigen keuken. Ook het plaatsen van de keuken werd perfect gedaan door ervaren monteurs. Na wat kleine dingetjes die keurig opgelost zijn door Avanti hebben wij veel plezier van onze keuken. Wij plaatsen geen foto want als iemand hem wil zien die komt maar kijken in Ederveen. AVANTI SUCCES!
Reactie of foto toevoegen
“Zeker een tien”
Door Johan en Cato van den Bogerd op maandag 30 apr 2018 '18
Onze keuken is super mooi Jaap heeft ons geweldig goed geholpen hij krijgt van ons een dikke tien. De mannen die hem hebben geplaats zijn vriendelijk en vakmannen ja ook een zeker een tien .
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Dorresteijn op maandag 30 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. In de showroom stonden veel keuken als inspiratie. Dit vonden wij erg fijn. Op die manier kan je verschillende dingen bij elkaar uitzoeken. We zijn erg goed geholpen. Vriendelijk personeel. De keuken werd in 3D tekening getekend. Op die manier hadden wij goed inzicht in onze toekomstige keuken. Alles ging in goed overleg en de keuken werd besteld. Een paar weken van tevoren konden wij aangeven wanneer wij de keuken geleverd wilden hebben. Toen die datum dichterbij kwam, ging dat bij ons nog niet lukken. Maar voor Avanti was het geen probleem om de keuken dan door te schuiven. Op het laatste moment zijn wij nog gewisseld van kraan en kookplaat. Ook dit was geen probleem. De kookplaat werd op tijd geleverd en de kraan niet. We kregen hiervoor een tijdelijke kraan. Zodra de nieuwe kraan binnen was, kregen wij hem gelijk. Goede service dus!! Mijn broer heeft de keuken geplaatst en alles was in orde. Wij hebben nu ontzettend veel plezier van de keuken!!!
FOTO VAN DORRESTEIJN
Ontzettend veel plezier van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Maken het waar”
Door corry op donderdag 26 apr 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. Op de juiste wijze advies gekregen en na de handtekening verliep de communicatie uiterst plezierig, op tijd besteld en planning ging ook soepel, waardoor de keukenmeubelen en apparatuur netjes thuis werden bezorgd.

Als u een keuken zoekt, maak dan zeker een afspraak bij Avanti in Kesteren, de moeite waard. ze zeggen niet alleen afspraak = afspraak, maar ze maken het ook waar.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jan Rientjes op zaterdag 14 apr 2018 '18
Wij hebben er een keuken gekocht. Je wordt er hartelijk ontvangen en goed voorgelicht over de mogelijkheden, dat hoeft beslist niet de meest kostbare te zijn.Ook in geval van garantie en service hebben we hele goede ervaringen met Avanti Keukens. Deze zaak is zeker een aanrader.

Eerdere ervaring van 7 oktober 2013: Je wordt al heel hartelijk ontvangen in de showroom, zeer goed ingelicht omtrent de mogelijkheden(men denkt met de klant mee!). Ze nemen de tijd voor je en bij eventuele vragen kun je altijd bellen of mailen,je wordt dan snel geholpen.Het inbouwen is ook prima verlopen, de monteur installeert alles perfect en met de nieuwste technieken! Echt helemaal top,ik kan dit bedrijf zeker aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Keurige service bij overgenomen garantie”
Door Trudy Damink-Toonen op zaterdag 14 apr 2018 '18
De vorige bewoner van ons huis heeft in april 2016 een nieuwe keuken laten plaatsen door Avanti keukens uit Kesteren. Wij zijn zeer tevreden over de service die Avanti biedt bij een evt klacht. Gisteren is er een nieuwe smetplint geplaatst, door monteur Berto. Hij heeft dit zeer deskundig gedaan. Berto is erg vriendelijk en denkt echt met je mee. Gaf ons goed advies.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij met keuken”
Door Gertine Cousijnsen op donderdag 12 apr 2018 '18
Wij zijn super blij met onze mooie landelijke keuken! Johan Linge heeft ons vakkundig geholpen met het samenstellen van de keuken! Het was even puzzelen tussen alle houten wanden, maar het resultaat mag er zijn! Zie onze prachtkeuken!!!
FOTO VAN GERTINE COUSIJNSEN
Mooie landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Erg goed meegedacht”
Door Familie L. Dilling op woensdag 11 apr 2018 '18
Wij hebben een keuken gekocht. Al meteen in de winkel werd heel erg meegedacht. Niet pushen, niet overrompelen. Het hoeft niet persé het allerduurste te zijn...wat goed is ook goed. Ruim de tijd nemen voor de klant. Zelfs toen de keuken al besteld was, werden we nog gebeld..."zou u niet beter...... Echt geweldig! De mannen die de keuken kwamen brengen....top, vriendelijk, netjes en voorzichtig. Gisteren is de keuken opgeleverd. Ook dat was top! er werden weer vragen gesteld, immers tijdens het werk stuit je altijd wel op iets...wilt u het zo of liever zo..... Bij de oplevering alles nagelopen, uitgelegd, toegelicht enz. Alles was perfect geplaatst, stond goed ingesteld en werkte zoals het hoort te werken. Met de boodschap "als er iets is; bellen". Dit was onze 2e keuken van Avanti ( niet omdat de keuken "op" was maar omdat we zijn verhuisd) Mocht er een 3e komen...zonder enige twijfel AVANTI!
FOTO VAN FAMILIE L. DILLING
De nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Hans en Carla op vrijdag 6 apr 2018 '18
De keukenrenovatie is door Avanti Kesteren perfect uitgevoerd. Het gehele traject van advies t/m oplevering is vlekkeloos verlopen. De monteurs zijn vakmensen en zetten - waar nodig - een stapje extra. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Peters op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Keuken met apparatuur. Prima en goed geplaatst. Prettig contact en naleving van alle afspraken. Aanbevolen.

Eerdere ervaring van 11 december 2013: Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en afwerking; kleine onvolkomenheden werde vlot verholpen. Minstens zo belangrijk was echter de prettige kennismaking met het bedrijf, de aandacht voor onze wensen en - in een tweetal uitgebreide zittingen de opbouw van een strakke keuken. De prijs viel bepaald niet tegen; levering volgens afspraak. Bij de installatie wel wat kanttekeningen, maar uiteindelijk goed opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden en zijn wij blij dat wij op aanraden van anderen bij Avantipark zijn terecht gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“In 1 x goed”
Door Kees en Marry op dinsdag 27 mrt 2018 '18
Na rondneuzen op internet zijn wij zonder afspraak terecht gekomen bij Avanti keukens in Kesteren. Wat een prachtige zaak en mooie showroom. Hartelijk ontvangen door de heer Jaap Bremmer. Door de manier waarop we werden geholpen en het meedenken zijn we geslaagd en dik tevreden met onze keuken. Ook v.w.b. het plaatsen zijn we dik tevreden. Alles in 1x goed, geen mankementen, hoe fijn is dat! Een fantastische bedrijf en van ons dan ook een dikke 10!
FOTO VAN KEES EN MARRY
Keuken met tegelwand
Reactie of foto toevoegen
“Luisteren heel goed”
Door Christa op maandag 26 feb 2018 '18
Avanti heeft goed geluisterd naar onze wensen en fijn meegedacht over de mogelijkheden. Totdat er bij de leveranciers besteld werd, konden we nog aanpassingen doen op hetgeen we in eerste instantie gekozen hadden, zoals een andere koelkast of een aanpassing op de afmeting van een werkblad, dat was erg prettig. Het inmeten, de levering en plaatsing van de keuken verliep vlot en volgens afspraak. Dingen die bij de plaatsing toch niet helemaal in orde bleken te zijn, zijn uitstekend en in goed overleg opgelost. We zijn enorm tevreden met onze keuken en we zouden een volgende keer zeker opnieuw naar Avanti gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaringen”
Door Fam. van Seijda op woensdag 21 feb 2018 '18
Alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Goed geholpen door Dhr. J. Bremmer met het uitzoeken van de keuken. Later nog een keertje terug geweest om nog wat dingen te veranderen en aan te passen, was totaal geen probleem. Keuken is ontzettend netjes geplaatst door monteur Bas. Wij beslisten tijdens het plaatsen dat we toch graag de vensterbanken in dezelfde tegels wilden als op de muur. Geen probleem, keurig haaks geslepen en betegeld. Er werd verder tijdens het plaatsen van de keuken regelmatig met ons overlegd hoe we het wilden hebben. Resultaat: een prachtige keuken, wij zijn meer dan tevreden!!!
FOTO VAN FAM. VAN SEIJDA
Reactie of foto toevoegen
“Alles ging goed”
Door Adriaan en Mariët Roggeveen op woensdag 14 feb 2018 '18
Avanti keukens heeft ons perfect geholpen! Verkoper Jaap Bremmer heeft goed geluisterd naar onze wensen en ons budget. Daardoor een prachtige keuken getekend. Alles ging goed: planning én uitvoering. Arno van de Lagemaat en Erik hebben de keuken gemonteerd. Dit zijn vlot, accuraat en netjes werkende mannen, die zelfs een vensterbankje erbij maakten! Topklasse en een bijzonder goede ervaring. Ga niet naar een keukengigant maar naar Avanti. Je bent niks meer kwijt, maar hoe fijn is het als je van A tot Z goed en professioneel geholpen wordt. Jaap, Arnold, Arno en Erik; complimenten en erg bedankt voor alle kwaliteit (en ook voor de gezelligheid)!
FOTO VAN ADRIAAN EN MARIËT ROGGEVEEN
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Leuk team”
Door Hans en Teunita van den Hoorn op maandag 12 feb 2018 '18
Keuken gekocht, er wordt fijn geadviseerd en zeer zeker veel mee gedacht. Wanneer je achteraf nog iets anders wil of nodig hebt wordt dit heel snel geregeld. Een bedrijf wat veel meedenkt en goed luistert naar welke stijl keuken je op zoek bent. Een gezellig, leuk verkoopteam!
Reactie of foto toevoegen
“Supergoed geholpen”
Door Rosalie op woensdag 7 feb 2018 '18
Wij hebben Avanti gevonden via Qasa. Allereerst supergoed geholpen door Kees in de showroom, hij nam alle tijd voor ons, zeer vriendelijk en hij kwam met goede ideeën. Vervolgens qua planning heel transparant en flexibel. Joost en Marinus hebben de keuken geplaatst in twee dagen tijd, en dit is echt vakwerk! Enorm blij met de gemaakte keuzes. Avanti bedankt voor deze prachtige keuken!
FOTO VAN ROSALIE
Keuken met eiland
REACTIE VAN LYDIA JANSSENS-TEUNISSEN
Beste, voor onze nieuwbouw woning zijn wij op zoek naar een vergelijkbare opstelling. Ik ben benieuwd met welke prijs we rekening moeten houden en voor welk merk apparatuur gekozen is? Met vriendelijke groet, Lydia Janssens-Teunissen
Reactie of foto toevoegen
“Aan te raden”
Door Alie op woensdag 7 feb 2018 '18
Echt aan te raden je kunt je wensen duidelijk maken fijn personeel ook de monteurs
Reactie of foto toevoegen
“Voorbeeldig bedrijf”
Door Eric van de Lisdonk op woensdag 24 jan 2018 '18
Fantastische service, erg prettig personeel, vakmanschap en een eindeloos geduld met een veeleisende klant. Werkelijk niets te wensen over. Een voorbeeldig bedrijf.

Aanvulling ontvangen 24 januari 2018: De manier waarop een bedrijf omgaat met misverstanden of fouten vind ik de beste graadmeter om te bepalen of ze er goed in staan. Er waren vooraf een boel aandachtspunten (bestaande bouw) en daarbij is het in een enkel geval anders gelopen dan besproken cq verwacht. Daarop terugkomend is daar nooit moeilijk over gedaan, sterker nog: de enkele fout die is gemaakt werd ruiterlijk toegegeven en met ongekende voortvarendheid opgelost. Zodanig dat ik het alweer was vergeten toen ik deze review schreef. Vandaar deze aanvulling achteraf.
FOTO VAN ERIC VAN DE LISDONK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed bezig”
Door D. Atema op maandag 15 jan 2018 '18
Zeer tevreden van top tot teen. Vanaf showroom, waarbij de benadering vriendelijk en deskundig was tot en met het plaatsen van het keukenblad. Monteurs vriendelijk en goed bezig zijn om kwaliteit te leveren.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne winkel”
Door A. Pater op woensdag 3 jan 2018 '18
Fijn personeel, mooie keuken uitgezocht die van zeer goede kwaliteit is.
Reactie of foto toevoegen
“Behulpzaam”
Door Megchelsen op donderdag 21 dec 2017 '17
Aardig en behulpzaam. En de keuken is perfect gezet!

Aanvulling ontvangen op 4 april 2018: Na paar maanden hebben we ook de service van Avanti als geweldig ervaren.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en eerlijk advies”
Door J. Visser op woensdag 20 dec 2017 '17
Goed en eerlijk advies, mooi assortiment. Verkoper (Alfred van Wijngaarden) luisterde goed naar onze wensen en probeerde deze binnen ons budget op te lossen. Het resultaat was een duidelijke en overzichtelijke offerte die we met plezier getekend hebben. Levering keurig volgens afspraak en compleet. Kookplaat kwam beschadigt uit de doos, maar dit werd keurig door Avanti opgelost. Kortom, een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Veel geduld”
Door Familie Buijtenhuis op zaterdag 16 dec 2017 '17
We hadden veel te vragen en hebben op het allerlaatste moment nog veel kunnen veranderen. Er was heel veel geduld en aandacht voor ons. De keuken is tot in de puntjes verzorgd. Een aanrader om bij Avanti een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel op dinsdag 21 nov 2017 '17
Na ook eerst bij andere keukenbedrijven te zijn geweest kwamen we bij Avanti Keukens in Kesteren terecht. Wat een verademing. Wij werden daar geholpen door Jasper Verhaar. Wat een ontzettend fijne man om zaken mee te doen. Bij de eerste keer had hij direct tijd om een tekening te maken voor onze keuken. Hij luisterde heel goed wat we wilde en dacht ook heel goed mee hoe we het beste de indeling konden maken. We werden ook nog verwend met een heerlijke kop soep. Wat ons ook zeer heeft bevallen is dat er de eerste keer helemaal niet over prijzen wordt gesproken. Wij hebben een vervolgafspraak gemaakt om verder alles uit te werken. Op de vervolgafspraak werd alles heel goed uitgelegd en liet hij ons ook alle apparaten zien die we eventueel in de keuken zouden krijgen. Hij raadde ons ook aan om 4 apparaten van de Atag te nemen omdat we dan 8 jaar garantie konden krijgen. Dit hebben we dan ook maar gedaan. We hebben die dag dan ook onze keuken gekocht waarbij gezegd moet worden dat er helemaal niets gepusht werd. Ook de afspraken die daarna gemaakt werden om de keuken te leveren en te plaatsen zijn heel goed verlopen. Op de side van Avanti hadden we de ervaringen van mensen gelezen over Arnold van Veenendaal voor het voorwerk. Wat een fantastische vakman is dat. Hij heeft alles tot in de puntjes afgewerkt en alles was precies zo als het moest zijn. Toen werd de keuken geleverd en ook dat ging van een leien dakje. Ook zeer vriendelijk personeel. Vervolgens kwamen de monteurs om de keuken te plaatsen. In een woord geweldig. Alles maar dan ook alles ging in een keer goed. Wat een goed, vriendelijk en zeer gemotiveerde mannen. Ik kan iedereen dan ook Avanti Keukens in Kesteren heel warm aanbevelen. Avant Keukens heel hartelijk dank voor de goede zorgen.
FOTO VAN TONNY EN HETTHY MAAT UIT BEMMEL
Keuken tot in de puntjes afgewerkt
+ Toon extra foto van Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel
+ Toon extra foto van Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel
+ Toon extra foto van Tonny en Hetthy Maat uit Bemmel
Reactie of foto toevoegen
“Service nog nooit eerder gezien”
Door Daan op maandag 20 nov 2017 '17
Ik schrijf alleen een review bij bedrijven als ik totaal ontevreden of super tevreden ben. Bij Avanti keukens hebben wij topservice gehad, ongekend. Vooraf via deze site een goede keukenzaak gezocht vanwege de negatieve verhalen die ik heb gehoord over keukenzaken. Wij kwamen al snel uit bij Avanti en deze hoge verwachtingen zijn meer dan uit gekomen. Direct bij aanvang werden we vriendelijk geholpen door de verkoper Kees, die ontzettend goed met ons meedacht over de combinatie van symmetrie, budget en stijl. Ook de hele atmosfeer in de zaak was zeer fijn. Netto prijzen en alle tijd werd er voor je genomen met eerlijke heldere adviezen.

Tijdens de periode tot het installeren kwamen we nog wat kleine probleempjes tegen en ook hierin werden we goed ondersteund, geadviseerd en op de hoogte gehouden. Bij levering van de keuken bleken er een paar dingetjes te ontbreken en helaas in het blad kleine, maar aanwezige beschadigingen te zitten. Het verschil tussen Avanti en sommige andere zaken is dat deze problemen niet ontweken of weggepraat worden. De ontbrekende dingen werden later snel geleverd en door de professionele en vriendelijke monteurs hersteld. Vanwege de beschadigingen in het blad heeft Avanti keukens zelfs het volledige blad laten vervangen, inclusief smetplinten en het barretje om kleurverschil te voorkomen. Vanwege het ongemak door de tijd die er voor ons inzat heeft Avanti keukens ook nog een aparte ombouw laten maken voor de afzuigkap, geheel op hun kosten.

Ik raad iedereen in mijn omgeving nu ook Avanti keukens aan. Goede netto prijzen, prachtige keukens, zeer goede adviezen, vakmannen die de keuken installeren en een service/nazorg die ik nog nooit eerder ben tegengekomen bij een bedrijf.
FOTO VAN DAAN
Reactie of foto toevoegen
“Subliem”
Door C.D. Hoogendijk op maandag 20 nov 2017 '17
Nou, vandaag komt er weer een hele goeie review bij. Er waren wat probleempjes met onze paar jaar oude keuken, maar die zijn toch subliem opgelost!!! Monteur Berger heeft het allemaal zo perfect opgelost, ongekend vakkundig en vriendelijk. Niets teveel. Kijk, dat is Avanti. Waar je ook woont: kies Avanti!

Aanvulling ontvangen 20 november 2017: Ik ben in de review het beste paard van de Avanti-stal nog vergeten: Jaap Bremmer, die de afspraak voor ons regelde. Met zulke mensen krijg je een band...

Eerdere review van 16 oktober 2015: De heer Bremmer van Avanti in Kesteren heeft ons perfect geholpen met het kiezen van de keuken. Hij weet waarover hij het heeft en begrijpt super snel wat de klant wil. Bij de beste keuken zijn er wel eens kleinigheidjes die verholpen moeten worden, maar dat is allemaal piekfijn in orde gekomen. En nu de keuken helemaal klaar is, zijn we ook dik tevreden.Ook na de plaatsing hebben de werknemers op hoffelijke, vriendelijke wijze nog wat 'nawerk' gedaan. Een pluim!!! Bremmer belde ons regelmatig hoe het ermee stond en tenslotte wil hij tevreden klanten. Nu, die heeft hij in ons. Ons advies daarom: Ga voor een keuken naar Avanti en vraag naar Jaap Bremmer!
Reactie of foto toevoegen
“Servicegerichtheid optima forma waargemaakt”
Door RJ Hofhuis op maandag 13 nov 2017 '17
Alle stappen vanaf de gemaakte afspraak, het zelf mogen uitzoeken en het vervolgens intekenen, offreren conform budget, het inmeten tot en met het opleveren en het kwalitatief monteren van de keuken volgens de afgesproken planning heeft Avanti zijn servicegerichtheid optima forma waargemaakt. Zo wil je als klant bediend worden.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geluisterd”
Door Freek Rebel op dinsdag 7 nov 2017 '17
Ontvangst en begeleiding bij het kopen van de keuken was uitstekend. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen ook veel tips. Alle tijd en ruimte werd ingeruimd. Het is een beleving wat je koopt! De adviezen leidde tot een mooie, praktische keuken. Ook de planning liep goed en de montage was pure vakmanschap. Geen tijdsdruk waardoor alles tot in de puntjes af is gekomen
FOTO VAN FREEK REBEL
Reactie of foto toevoegen
“Direct goed”
Door Familie Romijn op zaterdag 4 nov 2017 '17
Na een aantal bedrijven te hebben bezocht voelde Avanti eigenlijk direct goed.Van ontvangst tot de eindelijke koop, meer dan goed begeleid en geadviseerd door Dhr K.Visser. Ook tot de uiteindelijke oplevering prima van alles op de hoogte gehouden.De montage verliep perfect. Wij zijn erg blij met onze nieuwe landelijke keuken.
FOTO VAN FAMILIE ROMIJN
Landelijke keuken
+ Toon extra foto van Familie Romijn
Reactie of foto toevoegen
“Meer dan tevreden”
Door Anneke & Erik Modderkolk op woensdag 11 okt 2017 '17
Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Je voelt je meteen thuis! Doen net dat stapje meer. Meer dan tevreden!
FOTO VAN ANNEKE & ERIK MODDERKOLK
Nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch geholpen”
Door Fam. H. Speksnijder op donderdag 5 okt 2017 '17
Fantastisch geholpen bij de koop van een keuken. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle, vakkundige inbouw. Meedenkende monteur. En niet onbelangrijk: niet eens erg duur.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder tevreden”
Door A. van Heekeren op maandag 2 okt 2017 '17
Ik ben bijzonder tevreden met de keuken die door Avanti Keukens bij mij is geplaatst. Alle onderdelen voldoen aan mijn verwachtingen, zijn snel en vakkundig geïnstalleerd en functioneren goed. Als ik het geheel zou moeten waarderen met een cijfer tussen 0 en 10, kom ik uit op een score van 9,9.
Reactie of foto toevoegen
“Superblij”
Door Mieke van Eden op vrijdag 15 sep 2017 '17
Superblij met onze keuken! Wat een topbedrijf, op alle gebieden. Personeel van alle disciplines, ontvangst, sfeer, klant staat centraal. Ik zal iedereen Avanti aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Johan op maandag 11 sep 2017 '17
Eén woord: uitstekend! Goed en eerlijk geadviseerd, heldere communicatie tijdens het order- en planningsproces en steeds opnieuw de bereidheid om mee te denken, een stap extra te nemen en te doen wat ze zeggen: afspraak is afspraak. Plaatsing precies volgens afspraak en zonder restpunten.
FOTO VAN JOHAN
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Topervaring”
Door Sandra op vrijdag 21 jul 2017 '17
wat een topervaring. een super mooie kwaliteitskeuken en een super service. Wat een deskundigheid en tijd wordt er voor je genomen. Top een absolute aanrader!!
Op de foto de keuken die net is geplaatst
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is mooi geworden”
Door Henni & Martin op woensdag 21 jun 2017 '17
Vanaf de eerste orientatie (december 2016) tot het opleveren (half maart 2017), is alles volgens afspraak verlopen. Ook na de aankoopdatum hebben we nog wijzigen waar ze niet moeilijk over deden en ze dachten heel goed mee. Het plaatsen ging netjes en in goed overleg door zeer vriendelijke en vakbekwame monteurs. Ook de service is uitstekend! De keuken is nog mooier geworden dan wij in gedachten hadden. Wij zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Tweede keuken”
Door Gonnie Nuijten op vrijdag 9 jun 2017 '17
In Januarie 2015 onze eerste keuken gekocht bij Avanti in kesteren.Nu twee jaar later hebben wij een nieuw huis gekocht en daar moest een nieuwe keuken in, Wij een afspraak gemaakt met Jaap van Avanti om twee jaar later weer een keuken uit te kiezen.Het was alsof we thuis kwamen, de mensen die de eerste keer bij onze keuken betrokken waren kwamen even gedag zeggen, en een praatje maken,het zijn fijne vriendelijke mensen, wij komen daar graag.Zoals eerder in 2015 weer een goed gesprek gehad en de keuken uit gezocht naar onze wens.zowel bij de eerste als de tweede keuken is alles naar wens verlopen, Wij vroegen om dezelfde monteurs die bij ons de eerste keuken hebben geplaatst en ook aan die wens is voldaan.Wij vinden het een top bedrijf met aandacht en tijd voor je wensen, en met een stel fijne monteurs die met je meedenken als de keuken geplaats wordt.Dit is onze tweede revieuw en zowel bij onze eerste als de tweede keuken geen op of aanmerkingen.Sjapoo
Reactie of foto toevoegen
“Alles volgens afspraak”
Door A. Groeneveld op vrijdag 9 jun 2017 '17
Vanaf de eerste orientatie tot het opleveren, alles is volgens afspraak verlopen. Na de aankoopdatum mochten we nog vaak wijzigen waar ze niet moeilijk over hebben gedaan en goed meedachten. Alle wijzigingen zijn tot in detail goed uitgevoerd. Het plaatsen ging netjes en in goed overleg. Ook de service is uitstekend, een kleinigheid wordt zeer snel verholpen! De keuken is nog mooier geworden dan wij verwachten en zijn zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door M Tucker op woensdag 17 mei 2017 '17
Lof! Een prachtige keuken, mooi aankoop advies met goede kennis. Plaatsing subliem. Geen haastwerk maar secuur en de tijd er voor nemen. Expertise merk en zie je. Heel tevreden. Precies wat wij wilde en is enorm belangrijk. Chapeau Avanti , ga zo door! Top!
FOTO VAN M TUCKER
Reactie of foto toevoegen
“Aan te bevelen”
Door W. Linge op vrijdag 5 mei 2017 '17
Prachtig bedrijf, klantvriendelijk, goed ontvangst, lekkere koffie (goed geserveerd), een ruime showroom en aardig personeel. Goed voor elkaar. en door een kookdemo kan je gerust de kids meenemen. Zeker aan te bevelen om daar je keuken te kopen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Fam. van Londen op dinsdag 25 apr 2017 '17
Wij wisten van het bestaan van Avanti af, omdat familie naar volle tevredenheid een keuken hadden gekocht. In de winkel kregen we een fijn advies,totaal niet opdringerig. De keuken werd geplaatst door vakmensen, geen moeite was teveel. Ze zijn zorgvuldig te werk gegaan en alles keurig achtergelaten. We zijn erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Overal wordt over nagedacht”
Door Anja Hoefakker op maandag 24 apr 2017 '17
Wat een uniek bedrijf.Kees heeft met ons de keuken samengesteld . Overal wordt over nagedacht.En altijd een oplossing als je iets wilt .En ja ja hij gaat gewoon door al wordt het middernacht.De plaatsing van de keuken werd door Joost gedaan.Dit is zo mooi gedaan en ook nog wat leuke makkelijke plankjes toe gevoegd .Er wordt overal over nagedacht. Als je een goed adres wilt voor een nieuwe keuken dan ben je daar aan het juiste adres.Aan iedereen aan te bevelen.Dank jullie ik heb een prachtige en zeer bruikbare keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Familie Aveskamp op vrijdag 21 apr 2017 '17
Wij hebben bij Avanti keukens een nieuwe keuken gekocht. Wij hebben hier een uitstekende ervaring mee opgedaan. Vanaf het moment dat we de showroom binnen kwamen kregen we een heel erg goed gevoel bij het bedrijf en bij de adviseur (Kees). Zij hebben ons erg goed geholpen bij de verschillende keuzes. De offerte was erg duidelijk en heel transparant. Dus achteraf geen verassingen. Het gehele proces van planning en plaatsing verliep heel erg goed. Complimenten voor de monteurs, die de keuken met de grootste zorg hebben geplaatst. We hebben de keuken nu een aantal weken in gebruik en we zijn er heel erg blij mee. We zijn erg tevreden over Avanti keukens en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
FOTO VAN FAMILIE AVESKAMP
Erg blij met deze keuken
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Van den Broek op woensdag 19 apr 2017 '17
Het bewijs van topservice! In 2014 hebben wij een keuken gekocht bij Avanti uit Kesteren. Na 2.5 jaar gebruik hield ineens de afzuigkap er mee op. Avanti heeft de oude afzuigkap gedemonteerd en de nieuwe afzuigkap weer gemonteerd. Binnen twee werkdagen onder garantie. Dat noemen wij topservice!

Eerdere ervaring van 10 november 2014: Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti keukens. Wij zijn keurig geholpen en goed geadviseerd. Avanti keukens zijn alle afspraken nagekomen. De keuken is uitstekend afgeleverd. Monteur was enorm betrokken bij indelingen ect. de prijs kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Klaassen op dinsdag 18 apr 2017 '17
Op basis van verhalen uit de omgeving zijn wij bij Avanti Keukens in Kesteren terechtgekomen. We werden zeer gastvrij ontvangen en kregen een goede indruk van wat er allemaal mogelijk was. Onze adviseur Pieter dacht veel mee in de mogelijkheden en gaf veel praktische tips. Nadat we de keuken gekocht hadden wilden we nog best wel wat veranderen. 1 keer de complete opstelling gezien we inwendig gingen verbouwen i.p.v. aanbouwen. Ook dit was geen probleem. Zowel de adviseur als zijn collega's bekeken de mogelijkheden en creëerde een prachtig plaatje wat het uiteindelijk ook geworden is. De monteurs Arno en Leander hebben de keuken erg vakkundig gemonteerd. Echte vakmannen. Ook tijdens de montage werd er prettig meegedacht. Kortom, wil je een goede keuken voor een nette prijs en heb je geen zin in gezeur? Ga dan naar Avanti keukens in Kesteren.
Reactie of foto toevoegen
“Absoluut tevreden”
Door Joke op vrijdag 14 apr 2017 '17
Ik ben absoluut tevreden met mijn Avanti keuken. Goed assortiment, duidelijk afspraken, verkoper dacht heel goed mee en de service is naderhand ook goed als er iets mis gaat.
Reactie of foto toevoegen
“Avanti maakt het waar”
Door Fam. Verdaasdonk op woensdag 12 apr 2017 '17
-De winkel ziet er keurig en verzorgd uit.
-Prima gesprek gevoerd met de behulpzame verkopers/ontwerpers, om tot een juiste keuze te komen, met zeer goede adviezen wat verstandig is om juist wel of niet te doen.
-De monteurs zijn vakmensen en werken gedegen en secuur , zeer vriendelijke en meedenkende vaklui.
- met alle afdelingen prettige samenwerking.
- wij moesten na de plaatsing nog een nieuwe vloer leggen, doordat er toch nog een onderdeel nabesteld en geplaatst moest worden, was het geen enkel probleem, dat de onderplinten ook bij dan geplaats gingen worden, zodat ze goed aansloten bij de nieuwe vloer.
- de keuken was wat duurder dan bij de gigantische keuken leveranciers, maar als je vooraf de reviewes leest, weet je waarom wij voor Avanti keukens gekozen hebben en ze hebben het waar gemaakt, vanaf begin tot eind top kwaliteit geleverd.
Avanti keukens is een dikke aanrader, want om van begin tot eind een prettig gevoel te hebben bij je nieuwe keuken is zeer aangenaam.
REACTIE VAN VERDAASDONK
Foto bij recensie
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door R. de Koning op dinsdag 11 apr 2017 '17
Na bezoek aan de grote ketens ivm onze renovatie zakte de moed in onze schoenen. "Keuken kan niet zonder Quooker", "Installatie in 1 dag", "Beslis nu, xx %korting". Niemand vroeg wat wij wilden, om gek van te worden. Dankzij Qasa kwamen wij terecht bij Avanti in Kesteren. Een verademing. Kees Visser nam alle tijd om onze wensen te begrijpen, adviseerde nuttige punten en voor de verandering eens niet toevallig de duurste optie. We hebben er een halve dag gezeten en zijn teruggekomen voor nog zo'n halve dag, voordat we de keuken bestelden. Tenslotte is een nieuwe keuken een groot project. Op advies van Kees namen we Arnold van Engelenburg in de arm om het voorbereidende werk te doen. Om kort te zijn, top ! Een echte vakman die de tijd neemt alles perfect in orde te maken. Zeker toen we, na demontage, met eigen ogen konden zien hoe de oude keuken gemonteerd was, duidelijk haastwerk. Arnold werkte muren, vloer en aansluitingen tot in de puntjes af. Ook over montage van de keuken zijn wij super tevreden. Onze "hoofdmonteur" Arno en zijn collega's zijn zonder uitzondering bijzonder vriendelijke, beschaafde en behulpzame vakmensen. Knelpunten werden direct met ons besproken, Arno kwam zelf met ideeën om zaken nog beter op te lossen en de afwerking is zonder meer onvoorstelbaar fraai geworden. Geen stress en haastwerk, alles gericht op een optimaal eindresultaat. Kortom, wij zijn zeer gelukkig met de keuze voor Avanti. Wat prijs betreft, men doet hier niet aan gesjoemel met prijzen, de gevraagde prijs is scherp en correct. Wij hebben er een prachtige keuken aan overgehouden !
FOTO VAN R. DE KONING
Onvoorstelbare fraai afgewerkte keuken
REACTIE VAN RON DE KONING
2e foto
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate positief”
Door Jan Koning op dinsdag 11 apr 2017 '17
Uitermate positieve ervaring. De aanloop tot de aanschaf, de adviezen en het meedenken. Iedereen werkte zeer accuraat. De monteurs die de keuken plaatsten waren zeer precies en namen alleen genoegen met perfectie. Dit is in mijn leven de 3e keer dat ik een keuken heb aangeschaft maar Avanti is de beste en zeer aan te raden
REACTIE VAN AVANTI KEUKENS
Dag Jan Koning. Bedankt voor uw mooie reactie. We hebben als keukenleverancier wat mooie foto's mogen maken. Bij deze willen we die delen. Gr. Alfred van Wijngaarden
+ Toon extra foto van Avanti Keukens
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Faber op zaterdag 1 apr 2017 '17
Wij hebben een keuken gekocht en zijn prima geholpen door Kees. Hij nam alle tijd om onze wensen te verwerken in de keuken die wij voor ogen hadden. Dat er zoveel bij komt kijken hadden we niet verwacht. Alles werd tot in de puntjes verwerkt in de 3D tekening. Het voorwerk (zoals oude keuken eruit, leidingen verleggen, afsluiten gas, verlaagd plafond met spotjes) is prima uitgevoerd door een bedrijf waar Avanti mee samenwerkt. De keuken plaatsen was maatwerk en is met veel geduld uitgevoerd op een nauwkeurige wijze. De barkrukken konden niet op tijd geleverd worden, maar we kregen tot die tijd barkrukken uit de showroom. Dat was een goeie service. We zijn superblij met onze nieuwe keuken! Wij kunnen Avanti aanbevelen mocht u op zoek zijn naar een nieuwe keuken!
FOTO VAN FABER
Keuken zoals voor ogen
Reactie of foto toevoegen
“Wow”
Door Jan en Kitty op maandag 20 mrt 2017 '17
Bij binnenkomst in de showroom, krijg je meteen het wow-gevoel. Zeer vriendelijk ontvangen aan de receptie, je krijgt meteen het gevoel dat je welkom bent. Je krijgt de tijd, om alles rustig op te nemen, zonder dat een verkoper zich aandringt. Op een gegeven moment, heb je meer advies nodig, en dan staat een verkoper je zeer vriendelijk te woord. In ons geval, Stefan Pullen. Hij nam alle tijd voor ons, en nam ons mee in de mogelijkheden die betrekking hadden op onze keuken. Hij gaf zeer goed advies, en dacht zeker met ons mee. Met behulp van een prachtig tekenprogramma werd onze keuken zichtbaar. Tekening en prijsopgave kregen we mee, er werd nog geen beslissing genomen, omdat ons budget iets werd overschreden. s'avonds om half elf kregen we zelfs nog mail van Stefan, met enkele wijzigingen om ons budget te drukken, wat dacht hij mee, geweldig. Na de bestelling wilde we nog iets wijzigen, en meldde ons weer in de showroom. Stefan was niet aanwezig, maar zijn collega Alfred van Wijngaarden, nam dezelfde service over, wat een een geweldig team hebben ze daar. Vorige week is de keuken geplaatst door Arno en John, en we moeten zeggen, dat ook zij weer geweldig werk hebben geleverd. Onze droomkeuken is een plaatje geworden, wat hebben zij netjes, secuur en klantvriendelijk de keuken geplaatst. Al met al een dikke pluim voor Avanti Keukens in Kesteren. We kunnen iedereen aanraden, om daar voor een keuken te gaan kijken.
FOTO VAN JAN EN KITTY
Plaatje van een keuken
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijke afspraken”
Door Jolanda Hardeman op vrijdag 17 mrt 2017 '17
Erg prettig geholpen, ze denken echt met je mee, je wordt super verwend met heerlijke hapjes. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en ook nagekomen. Zoals hun slogan is Afspraak is Afspraak! Leuk dat je tijdens het bedenken je keukenidee al op een scherm ziet. Ook het plaatsen ging super! twee vriendelijke mannen die af en toe met een goed idee kwamen en alles ging in overleg!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Familie Jansen Oss op maandag 13 mrt 2017 '17
Onze dochter heeft 2 jaar geleden een keuken bij dit bedrijf gekocht en was en is nog meer dan tevreden over de service. In november zijn wij naar een keuken wezen kijken bij Avanti en hebben er ook een gekocht. Begin maart 2017 is deze geplaatst. Wij hebben de plaatsing als zeer plezierig ervaren en op een schaal van een tot tien krijgt Avanti een dikke 10. De monteur was zeer ervaren en een groot vakman. Ook had hij over een aantal zaken nog praktische oplossingen. Avanti verdient alle lof voor de uitvoering. Zeker de telefoontjes als de monteur door file het afgesproken tijdstip of de levering, ook door file, een 30 tal minuten vertraging had.

Aanvulling ontvangen 15 maart 2017: De hele prettige manier waarop we geholpen werden door Jasper Verhaar bij het kopen van de keuken. Jasper heeft prima met ons meegedacht en ook zijn nuttige tips kwamen goed van pas. Fam. Jansen Oss.
FOTO VAN FAMILIE JANSEN OSS
Keuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door van Kleef op zondag 12 mrt 2017 '17
Een keuken kopen bij AVANTI heeft niet alleen de keuken van jouw dromen als resultaat, maar de mensen van AVANTI geven je ook het gevoel dat je iets speciaals hebt gekocht. Meerdere malen terug geweest om definitief onze keuze te bepalen. We zijn geholpen door de altijd enthousiaste Jasper die, geholpen door zijn collega's van orderverwerking en installatie, ons een keuken op maat kon aanbieden. Voor de tegels konden wij niet slagen bij AVANTI, maar het was geen probleem om de door ons geleverde Friese witjes met afbeelding van koeien aan te brengen. De installateurs, Joost, Rob en Bas, van AVANTI waren correcte en aardige mannen, maar bovendien vakbekwaam en zorgvuldig. Alles werd schoon en opgeruimd na installatie achtergelaten. De medewerkers van AVANTI staan voor de volle 100% achter hun product en zijn er trots op. Zelfs tijdens de installatie was het een kleine moeite om een door ons extra gewenst item te laten brengen. AVANTI is een keurige keukenleverancier, waarbij je van het begin tot het eind weet waar je aan toe bent. Onze complimenten en wij wensen AVANTI en haar medewerkers een mooie toekomst toe.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Avanti Keukens
aKesteren , Batterijenweg 13B, 4041 DA Kesteren, tel 0488 - 47 44 90
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.