Feedback
9,8

Avanti Keukens

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.avantipark.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Avanti Keukens
Ontdek onze collectie van meer dan 1500 m2 keukens. Onze eigen vakmensen ontzorgen u compleet met de nadruk op resultaat achter uw voordeur.

Enthousiast, betrokken team dat gaat voor uw prettige ervaring
Mooie keukens kopen kun je wellicht op meerdere plekken, maar bij Avanti Keukens realiseren we ons dat de aankoop van een keuken zich niet beperkt tot het moment dat u een handtekening zet. Ook in het traject na handtekening zijn we sterk. Gewoon, omdat dat in onze genen zit. Onze showroom met schitterende keukens in allerlei stijlen en prijsklassen is een permanente bron boordevol actuele inspiratie van stijlbeleving, ergonomie en uitstraling. Ons enthousiaste, betrokken team gaat er helemaal voor om u een prettige ervaring te bezorgen. U merkt het al wanneer u bij ons de showroom binnenstapt. Onze medewerkers vinden het leuk om een prachtige keuken samen te stellen, die het antwoord vormt op al uw wensen, eisen en randvoorwaarden. Avanti Keukens biedt u een warm welkom! Met meerdere woonwinkels in de buurt, vormt een bezoek aan Avanti Keukens een echt dagje uit. En, vergeet niet ons uitgebreide assortiment vloertegels, zodat u uw keuken in een keer compleet kunt inrichten.

Sinds 2007 bouwt Avanti Keukens aan een goede naam in de Betuwe
DB Keukens wil graag een landelijke speler zijn op het gebied van keukens. Met onze vestigingen in Rijssen, Nunspeet, Goes en Sint-Annaland zorgden we in het verleden al voor stevige regionale dekking in Gelderland en Zeeland. Een showroom in Kesteren om dicht bij onze klanten in de Betuwe te zitten, vormt een logisch vervolg op onze ambities. En dus gingen de deuren van onze schitterende showroom op de eerste etage open in 2007. Sindsdien bouwen we hard aan onze uitstekende reputatie met het leveren van prachtige keukens en het zorgen voor uitstekende service. En dat lukt! Sinds de opening is Avanti Keukens gegroeid, mede dankzij onze lage, nettoprijzen, die we kunnen hanteren door grootschalige volume-import. En ook al zijn we een groot bedrijf, elke vestiging werkt op een kleinschalige manier. We willen graag de lijntjes kort houden, om perfect en effectief op uw wensen te kunnen blijven inspelen. En zo kunnen we onze slogan ook blijven waarmaken: ‘keukens met ‘n 9+’.

Al ruim 25 jaar een begrip
Avanti Keukens is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een familiebedrijf dat al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Arma Keukens en Sanitair (Nunspeet)
Keur Keukens (Haarlem)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)
Artic Keukens (Utrecht)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Avanti Keukens.


Ervaringen
Er zijn 348 ervaringen over Avanti Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren312 ervaringen
4 sterren20 ervaringen
3 sterren2 ervaringen
2 sterren2 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Vol tevreden”
Door Anna op vrijdag 17 mei 2019 '19
Vorig jaar juli is bij ons een nieuwe hoekkeuken geplaatst door Avanti keukens in Kesteren. Alles naar volle tevredenheid! Bij aankoop een aantal uurtjes in de overzichtelijke showroom doorgebracht, waar we ondertussen goed voorzien werden van smakelijk eten & drinken. Vervolgens konden we met een voldaan gevoel naar huis. Verkoper voelde goed aan wat we zochten, dacht mee in een praktische keuken- inrichting voor een gezin van 8 personen, en hield ons tot aan de levering goed op de hoogte van proces. Kortom: een prachtig geplaatste keuken, professioneel personeel, goede kwaliteit, en dat ook nog voor een betaalbare prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Gemiddeld 9,8 is dik verdiend”
Door Ad op maandag 15 apr 2019 '19
Via Qasa ben ik bij Avanti Keukens terecht gekomen en om maar meteen met de deur in huis te vallen: dat gemiddelde van een 9,8 is meer dan verdiend! Het ontwerp van de keuken is door Jasper gedaan. Hij luisterde goed naar mijn wensen en dacht in alle opzichten mee om een zo'n mooi mogelijk resultaat te behalen. Wijzigingen die ik later nog wilde doorvoeren heeft hij netjes en snel via de mail verwerkt. Later nog een keer terugkomen om de kleuren en de materialen toch nog een keer door te nemen was ook geen enkel probleem. Het inplannen van de levering en montage verliep erg soepel. Door uitloop van het plaatsen van de vloer had ik het verzoek ingediend deze iets naar achteren te plannen. Adriaan ging er mee aan de slag en kwam niet veel later bij mij terug met nieuwe data. Erg fijn! De levering van de keuken was netjes op het vooraf aangegeven tijdstip. Evenals het arriveren van de mannen die de keuken hebben geplaatst. Dan het plaatsen van de keuken zelf nog. Johan en Rob zijn twee dagen bezig geweest en hebben mij telefonisch op de hoogte gehouden om eventuele knelpunten te bespreken. Zo was er onder andere een leiding verkeerd gelegd door het bouwbedrijf waardoor het een en ander niet aangesloten kon worden. Telefonisch hebben we de mogelijkheden doorgenomen en zo kwamen we snel tot een geschikte oplossing. Het resultaat is erg mooi geworden! Alles is echt keurig netjes afgewerkt! En ook wel zo fijn, alle rommel (plastic, karton etc) was al opgeruimd toen ik thuis kwam. Als ik zo terugkijk op het hele proces dan ben ik blij dat ik voor Avanti Keukens heb gekozen. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Iedereen doet zijn best om tot een zo'n goed mogelijk resultaat te komen en dat merk je. Van het ontwerp tot de plaatsing. De persoonlijke benadering hierbij heb ik als een grote meerwaarde ervaren! En wat ik ook erg prettig vond: geen gedoe over de prijs. Gewoon netto prijzen: "goedkoper kan niet, meer hoeft niet".
FOTO VAN AD
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Helder, eerlijk en transparant”
Door Fennema op woensdag 5 dec 2018 '18
Het hele traject van oriëntatie tot aan oplevering keuken was helder, eerlijk en transparant. We hadden het gevoel en de ervaring dat ze bij Avanti allemaal weten waar het om gaat; een kwalitatief goede keuken leveren voor een goede prijs. Ervaringen bij concurrenten leerde ons dat het daar vaak vooral draait om de grootst mogelijke winst voor het bedrijf. Veel dank Avanti (vooral Jasper Verhaar voor de begeleiding en Anton en Jasper voor de montage). Fam. Fennema
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Hans en Carla op vrijdag 6 apr 2018 '18
De keukenrenovatie is door Avanti Kesteren perfect uitgevoerd. Het gehele traject van advies t/m oplevering is vlekkeloos verlopen. De monteurs zijn vakmensen en zetten - waar nodig - een stapje extra. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met apparatuur”
Door Peters op vrijdag 30 mrt 2018 '18
Keuken met apparatuur. Prima en goed geplaatst. Prettig contact en naleving van alle afspraken. Aanbevolen.

Eerdere ervaring van 11 december 2013: Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en afwerking; kleine onvolkomenheden werde vlot verholpen. Minstens zo belangrijk was echter de prettige kennismaking met het bedrijf, de aandacht voor onze wensen en - in een tweetal uitgebreide zittingen de opbouw van een strakke keuken. De prijs viel bepaald niet tegen; levering volgens afspraak. Bij de installatie wel wat kanttekeningen, maar uiteindelijk goed opgelost. Al met al zijn wij zeer tevreden en zijn wij blij dat wij op aanraden van anderen bij Avantipark zijn terecht gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Topservice”
Door Van den Broek op woensdag 19 apr 2017 '17
Het bewijs van topservice! In 2014 hebben wij een keuken gekocht bij Avanti uit Kesteren. Na 2.5 jaar gebruik hield ineens de afzuigkap er mee op. Avanti heeft de oude afzuigkap gedemonteerd en de nieuwe afzuigkap weer gemonteerd. Binnen twee werkdagen onder garantie. Dat noemen wij topservice!

Eerdere ervaring van 10 november 2014: Wij hebben een keuken gekocht bij Avanti keukens. Wij zijn keurig geholpen en goed geadviseerd. Avanti keukens zijn alle afspraken nagekomen. De keuken is uitstekend afgeleverd. Monteur was enorm betrokken bij indelingen ect. de prijs kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Klaassen op dinsdag 18 apr 2017 '17
Op basis van verhalen uit de omgeving zijn wij bij Avanti Keukens in Kesteren terechtgekomen. We werden zeer gastvrij ontvangen en kregen een goede indruk van wat er allemaal mogelijk was. Onze adviseur Pieter dacht veel mee in de mogelijkheden en gaf veel praktische tips. Nadat we de keuken gekocht hadden wilden we nog best wel wat veranderen. 1 keer de complete opstelling gezien we inwendig gingen verbouwen i.p.v. aanbouwen. Ook dit was geen probleem. Zowel de adviseur als zijn collega's bekeken de mogelijkheden en creëerde een prachtig plaatje wat het uiteindelijk ook geworden is. De monteurs Arno en Leander hebben de keuken erg vakkundig gemonteerd. Echte vakmannen. Ook tijdens de montage werd er prettig meegedacht. Kortom, wil je een goede keuken voor een nette prijs en heb je geen zin in gezeur? Ga dan naar Avanti keukens in Kesteren.
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door R. de Koning op dinsdag 11 apr 2017 '17
Na bezoek aan de grote ketens ivm onze renovatie zakte de moed in onze schoenen. "Keuken kan niet zonder Quooker", "Installatie in 1 dag", "Beslis nu, xx %korting". Niemand vroeg wat wij wilden, om gek van te worden. Dankzij Qasa kwamen wij terecht bij Avanti in Kesteren. Een verademing. Kees Visser nam alle tijd om onze wensen te begrijpen, adviseerde nuttige punten en voor de verandering eens niet toevallig de duurste optie. We hebben er een halve dag gezeten en zijn teruggekomen voor nog zo'n halve dag, voordat we de keuken bestelden. Tenslotte is een nieuwe keuken een groot project. Op advies van Kees namen we Arnold van Engelenburg in de arm om het voorbereidende werk te doen. Om kort te zijn, top ! Een echte vakman die de tijd neemt alles perfect in orde te maken. Zeker toen we, na demontage, met eigen ogen konden zien hoe de oude keuken gemonteerd was, duidelijk haastwerk. Arnold werkte muren, vloer en aansluitingen tot in de puntjes af. Ook over montage van de keuken zijn wij super tevreden. Onze "hoofdmonteur" Arno en zijn collega's zijn zonder uitzondering bijzonder vriendelijke, beschaafde en behulpzame vakmensen. Knelpunten werden direct met ons besproken, Arno kwam zelf met ideeën om zaken nog beter op te lossen en de afwerking is zonder meer onvoorstelbaar fraai geworden. Geen stress en haastwerk, alles gericht op een optimaal eindresultaat. Kortom, wij zijn zeer gelukkig met de keuze voor Avanti. Wat prijs betreft, men doet hier niet aan gesjoemel met prijzen, de gevraagde prijs is scherp en correct. Wij hebben er een prachtige keuken aan overgehouden !
FOTO VAN R. DE KONING
Onvoorstelbare fraai afgewerkte keuken
REACTIE VAN RON DE KONING
2e foto
Reactie of foto toevoegen
“Ik zou het iedereen adviseren”
Door metin kara op zaterdag 25 feb 2017 '17
onze keuken bij Avantie keukens gekocht op advies van kennissen . we werden vriendelijk ontvangen alles duidelijk uitgelegd en samen overeengekomen over een nette prijs. netjes ingemeten we hadden nog wat vragen die zijn netjes beantwoord. achteraf nog wat extra besteld dat was geen probleem . bij de levering van de keuken is netjes gebeurd ,ook bij installatie is het super gegaan netjes de verpakkingsmateriaal door hun afgevoerd en alles samen met de monteur nagelopen uitleg gehad over de apparatuur en me handtekening gezet voor oplevering . de monteurs waren nette jongens, behulpzame, vakbekwaam. ik zou iedereen Avantie keukens adviseren .
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door De Wild op zaterdag 21 jan 2017 '17
Het aanvoelen van de wensen van de klant en vertalen naar een keuken daarin blinkt Avanti Kesteren uit ! Verkoper Pieter voelde direct aan wat onze (kritische) wensen waren er vertaalde deze naar onze Landelijke droomkeuken. Ook installateurs Arno en Rob namen de tijd om ook tijdens plaatsing nog aan de wensen van ons te voldoen, alles in overleg, met een prachtige droomkeuken als resultaat. En inderdaad afspraak is afspraak, niets is te veel, persoonlijke aandacht voor de klant, geen koehandel bij het maken van de prijs, en het leveren van een top kwaliteit keuken. Aanrader, wat een fijn bedrijf is dit ! Avanti bedankt !
FOTO VAN DE WILD
Landelijke droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuken voor heel scherpe prijs”
Door Bertus van 't Slot op dinsdag 17 jan 2017 '17
Ik wil graag bij deze Avanti aan een ieder aanbevelen. Wij hebben een nieuwe keuken voor onze nieuwbouwwoning gekocht en zijn na een jaar zeer tevreden.
Vanaf het moment we de winkel binnenliepen klikte het direct tussen de verkoper en ons. De sfeer binnen, de relatie tussen verkopers, alles liep soepel en laagdrempelig. We zijn 2 keer op gesprek geweest en nadien besloten tot tekenen.
Verder bleek na het tekenen dat er van alles mogelijk was en tot het laatste moment tot produceren van de keuken was het mogelijk een wijziging aan te brengen waar we ook gebruik van gemaakt hebben, en wat ook met levering in een keer goed was.

De keuken zelf is wat ons betreft kwalitatief zeer goed. Alle laden en deuren voelen zeer degelijk aan, ogen robuust en zijn zoals beloofd tijdens het verkoop gesprek. Qua apperatuur hebben we naar mijn inzien deskundig advies gekregen want alles werkt naar verwachting die geschept is tijdens ons gesprek. ( ook het nalezen van reviews op internet correspondeerde met wat gezegd was). Als laatste punt wil ik noemen dat de prijs-kwaliteit verhouding naar mijn inzien heel goed is. Ik heb verschillende vergelijken gedaan en naar mijn mening heb ik een goede keuken voor een hele scherpe prijs!

Al met al zijn we zeer tevreden over avanti en zal, als ik ooit een nieuwe keuken nodig heb daar zeker terugkomen.
Ik kan iedereen avanti van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Veel geduld”
Door Marleen op donderdag 5 jan 2017 '17
Met heel veel geduld ben ik vakkundig geholpen bij het kiezen van apparatuur, kasten, lades, werkblad, enz. Geen druk, alle ruimte om diverse keren terug te komen en het plan te herzien. Geen gedoe met onderhandelen over de prijs. Daarnaast een top service. Zeker aan te raden!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Rene en Esther Karens op woensdag 16 nov 2016 '16
Wij hebben voor onze nieuwe woning een schitterende keuken gekocht bij Avanti Keukens in Kesteren. Naast 'schitterend' is onze keuken ook uniek doordat we de opstelling geheel op maat en naar onze wensen hebben kunnen laten samenstellen. Tijdens de verschillende bezoeken en gesprekken in de mooie showroom van Avanti Keukens in Kesteren zijn wij door de goede adviezen en ruime keuze tot een prachtig resultaat gekomen. Terugkijkend op de periode vanaf het eerste oriënterende bezoekje t/m de laatste service na de plaatsing, zijn wij zeer tevreden. Als u op zoek bent naar kwaliteit voor een goede prijs en daarbij uitstekende service wenst, dan kunnen wij uit ervaring Avanti Keukens van harte aanbevelen!
FOTO VAN RENE EN ESTHER KARENS
Schitterende keuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Marco op dinsdag 15 nov 2016 '16
Aangetrokken door een zeer goede recensies op internet naar de showroom in Kesteren vertrokken om inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken. Ik werd vriendelijk ontvangen, showroom heeft voldoende aanbod en verscheidenheid in keukens, een witte moderne hoogglans keuken was mijn favoriet en maakte een afspraak. Het gesprek met de adviseur verliep ontspannend, geen stress om een scherpe prijs te onderhandelen, deze zijn vast scherp en wat mij ook aansprak is alles onder 1 dak, 1 aanspreekpunt voor advies, verkoop, transport en montage. Garantie op apparatuur 5 jaar. Kortom totaal geen stress om randzaken en tijdens het gesprek kunnen richten op het samenstellen van de keuken, waar het tenslotte om gaat. Mijn wensen en budget aangegeven en vrij vlot was er al een opzet zichtbaar op het beeldscherm, tussentijds voorzien van koffie en gebak. Ik ging huiswaarts met een offerte en wat folders, thuis bestudeerd en na wat vlotte mailwisselingen voor fine tuning in Kesteren getekend voor de order. Ik kreeg een mooi geplastificeerde afbeelding van de keuken op A3 formaat mee naar huis en mocht een ram op de grote bel geven, superleuk! Levertijd werd vastgesteld en een korte periode voor levering was men zo flexibel om op mijn verzoek de levering en montage een aantal dagen te verplaatsen. Keuken kwam op de afgesproken tijd. Montage op de daaropvolgende dag was een feest om te zien, hoe vader en zoon op elkaar ingespeeld zijn, voorzag de mannen van koffie en ze gingen als een speer. Ze begonnen om half 8 en om half 5 waren ze klaar, echt super! Adviseur is ook zeer betrokken met de klant, belde mij voor en na levering van de keuken, een zeer vriendelijke man die Jaap. Kortom een dikke pluim voor Avanti Keukens! Een trotse keukengebruiker uit Arnhem.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met de keuken”
Door J. Rood op vrijdag 30 sep 2016 '16
In tegenstelling tot vele andere keukenzaken zijn we hier vriendelijk, zonder druk en deskundig geholpen. Er werd goed gekeken naar wat onze wensen waren en niet alleen naar wat "in" was of meer geld opleverde voor de zaak. Ik hoefde me niet druk te maken over de prijs want het was duidelijk hoe hij tot stand kwam zodat we zelf keuzes konden maken over wat we belangrijk vonden en wat er binnen ons budget paste. Het was ook heel prettig dat er direct contact was tussen degene die de keuken voorbereidde en Avanti zodat wij, als leken, geen informatie door hoefden te geven. Ook de plaatsing van de keuken ging volgens afspraak en zorgvuldig. We werden steeds betrokken bij de laatste afwerkingen en als ik iets niet mooi genoeg vond, dan werd er ter plekke een oplossing voor bedacht en netjes uitgevoerd. Dus u begrijpt dat ik heel blij ben met mijn nieuwe keuken en met Avanti. Ik zat er al 8 jaar tegen aan te hikken en heb nu spijt dat ik het niet veel eerder heb gedaan! Goede apparatuur scheelt zoveel tijd, ik kook nu veel gezonder en ik geniet van de warme sfeer die er nu heerst.
FOTO VAN J. ROOD
Onze nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goede keuze”
Door c. sauter op maandag 12 sep 2016 '16
Na wat slechte ervaringen met offertes aanvragen bij andere keukenwinkels zijn we n.a.v. de goede recensies op qasa.nl uitgekomen bij Avanti in Kesteren. Voor zo'n dure aankoop als een keuken wilden we best een uur rijden, het is toch geen pakje boter dat je koopt! En wat een goede keuze bleek dat te zijn! Alle goed recensies kloppen echt! Bij het rondkijken voel je je er al thuis en word je in de watten gelegd met sympathieke, oprechte aandacht en heerlijke hapjes en drankjes. Vanaf het begin af aan gingen ze al tot het uiterste om aan onze wensen tegemoet te komen. We wilden de dag erna graag een afspraak voor een offerte, maar de agenda was al vol. Toch werd het op de 1 of andere manier geregeld en de dag erna zaten we met Jasper voor een offerte. Er stond al een stuk taart klaar toen we binnen kwamen. Eerst waren we wat sceptisch over de jonge leeftijd van Jasper, maar dat was heel snel weg, wat wist hij er veel van! Allerlei details bracht hij ter sprake die bij de andere keukenwinkels dus helemaal niet besproken waren, maar wel degelijk belangrijk waren. Hij dacht goed met ons mee en nam echt alle tijd voor ons. Hij heeft gewoon tot een uur na sluitingstijd nog met ons aan de offerte/bouwtekening gewerkt en alle keuzes aan ons laten zien in de showroom, omdat wij hadden aangegeven niets te willen kopen zonder het te zien. Uiteindelijk heeft dit geresulteerd in onze droomkeuken. Aan het einde van het gesprek waren mijn man en ik bang voor de prijs. Al die service, daar moet toch en hoge prijskaart aan hangen. Nou nee hoor, het was echt een hele mooie prijs! Nadat we met Jasper nog rustig in de winkel een biertje hebben gedronken om te proosten op onze aankoop gingen we heel gelukkig naar huis. In de weken erna hebben we ons toch nog op een aantal punten bedacht. Toch een andere afzuigkap, toch wat laatjes in plaats van planken etc. Het maakte allemaal niet uit. Met dezelfde klantvriendelijkheid werden de wijzigingen gewoon verwerkt, werd er nog steeds heel goed meegedacht en kregen we netjes te horen wat de nieuwe prijs was. Alle vragen die we tussendoor hadden werden snel en uitgebreid door Jasper beantwoord. We kregen de datum door waarop de bestelling definitief gedaan kon worden en tot die tijd konden we nog wijzigen wat we wilden. Vlak voor levering was onze aannemer (die een deel van ons huis aan het renoveren was) druk bezig met voorbereiden van de plaatsing van de nieuwe keuken. Daar kwamen nog wel wat technische vragen van zijn kant uit. Geen probleem, onze aannemer kon gewoon even direct bellen met de technische mensen van Avanti zodat hij antwoord op al zijn vragen had. Op de dag van de levering bleek dat er twee onderdelen misten. Geen probleem, die zouden de monteurs op de eerste montagedag ophalen uit het magazijn. Onze aannemer was met zijn eigen klussen in ons huis bezig toen de monteurs de keuken kwamen monteren en zelfs hij was onder de indruk van de professionaliteit van de monteurs. Een belangrijk voordeel van Avanti vonden we dat ze zelf de monteurs in dienst hebben. En dat bleek inderdaad super te werken. Uiteindelijk zijn ze wat langer bezig geweest met het plaatsen van de keuken dan gepland, maar er werd echt niets afgeraffeld op de laatste dag. Ook toen werd er met perfectionisme alles gemonteerd en aangesloten. Alleen de plinten onder de keuken zouden we na een aantal weken zelf plaatsen, omdat we de nieuwe vloer nog onder de keuken door wilden leggen. Maar wat bleek toen we de vloer legden, deze was toch wat hoger dan gedacht en toen pasten de keukenplinten niet meer. 1 Telefoontje naar Avanti was geen genoeg. Geen probleem, binnen een week kwam er iemand langs om de plinten voor ons op maat te zagen en te plaatsen (zonder extra kosten). We zijn superblij met onze prachtige keuken en raden iedereen aan om ook naar Avanti in Kesteren te gaan!
FOTO VAN C. SAUTER
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over het hele proces”
Door J.W. Koops op maandag 1 aug 2016 '16
Afgelopen winter hebben wij een keuken gekocht bij Avanti. De verkoper (Anton) heeft ons zeer goed geholpen bij het samenstellen van de keuken. Hierbij werd voortdurend de max. prijs die wij besproken hadden gerespecteerd. Daar waar gelet moest worden op de prijs wist Anton vaak met creatieve oplossingen of mooie alternatieven te komen. Na het eerste gesprek (van 3 uur, incl lunch) gingen wij met een mooie 3-D tekening naar huis. Een vervolgafspraak was gepland, maar ons werd netjes en uitdrukkelijk gemeld dat wij nergens aan vast zaten en dat we alles nog eens rustig konden overdenken. Bij de vervolgafspraak zijn de laatste details besproken en hebben wij de keuken (100% naar onze wens!) besteld. Het vervolgtraject is allemaal heel stipt verlopen. Je kon tot een aantal weken voor de levering zelfs nog gewenste aanpassingen doorgeven. Enkele dagen voor de levering en montage werden wij door Avanti gebeld met de vraag of onze eigen voorbereidingen (verbouwing) naar wens waren verlopen. De levering van de keuken verliep volgens planning, het personeel werkte erg voorzichtig bij het binnenhalen van de keuken. De montage was een hele klus, maar is door de monteur (Arno) allemaal zeer netjes verzorgd. Na montage kregen wij nog een uitgebreide instructie mbt de werking van de apparatuur. De keuken werd naar volle tevredenheid opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden over het hele proces.
FOTO VAN J.W. KOOPS
Greeploze hoekkeuken van Avanti
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend geholpen”
Door Paul Spruit op donderdag 28 jul 2016 '16
Begin juni heeft avanti keukens de keuken geplaatst. Van aanschaf, in september 2015 tot montage, verleden maand, zijn wij uitstekend geholpen. De keuken hebben wij nu een aantal weken in gebruik en genieten er nog steeds van. Een prachtige keuken voor een betaalbare prijs. Bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Maakt het waar”
Door G. Jansen op woensdag 20 jul 2016 '16
Ontzettend blij met de nieuwe keuken. Erg goed geholpen met hele eerlijke en kwalitatieve adviezen. Geen trucagage met prijs of kwaliteit wat in deze branche bijzonder is.
Afspraak is afspraak en dat maakt Avanti meer dan waar.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service voor afwasmachine”
Door Lennard en Wilma Kwakernaak op woensdag 13 jul 2016 '16
Elf jaar geleden hebben we bij Ardi keukens in Zeeland een keuken gekocht met inbouw apparatuur. We zijn erg blij met de keuken en waren 11 jaar geleden al blij met de goede service. Omdat onze afwasmachine kapot was hebben wij hen gebeld met de vraag na een goede afwasmachine maar ook met een goede prijs. Dit hebben ze voor ons geregeld via Avanti keukens. Maandag gebeld en woensdag een nieuwe afwasmachine geplaatst. Netjes geholpen, alles mooi schoon achtergelaten. Super service! Echt een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzorgt”
Door Johan en Aline Horst op vrijdag 3 jun 2016 '16
Wij werden geholpen door Alfred van Avanti Keukens in Kesteren. We waren op zoek naar een mooie keuken voor een niet te hoge prijs. Alfred heeft verschillende schetsen gemaakt en als laatste een niet standaard keuken getekend die erg in smaak viel. Avanti heeft veel keuze en een ruim opgezette showroom waar tijdens het uitzoeken van kleuren, keukenblad en afwerking goede ideeen op konden doen. Tijdens het bezoek werden we goed verzorgd! Na het plaatsen is er ook aandacht voor opleverpuntjes die keurig worden opgelost. Al met al een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prima in prijs en kwaliteit”
Door Johan op dinsdag 10 mei 2016 '16
Geen opdringerige verkoopstrategie maar een inhoudelijk goed verhaal met transparante prijzen. Er is heel goed meegedacht om de meest optimale opstelling voor onze nieuwe woonkeuken te realiseren. Daar is uitgebreid de tijd voor genomen. Keus genoeg met als uiteindelijk resultaat een prachtige keuken die ook nog eens heel praktisch is. Plaatsing en service is prima in orde. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Kortom, aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Voor niets gereden”
Door Dick op zaterdag 16 apr 2016 '16
We hadden een voorstel achtergelaten. Op basis daarvan kon de verkoper verder. Hij belde nog of de afspraak naar voren gehaald kon worden. Dat kon van onze kant niet. Toen belde hij dat hij de offerte niet van te voren kon sturen. Geen probleem. Wij komen op het afgesproken moment aan. De verkoper laat ons doodleuk nog een half uur wachten. Vervolgens zegt hij dat hij nog geen offerte had. Er waren andere klanten tussengekomen. Wat zijn wij dan? Geen klanten? Waarom had hij niet even gebeld? 70 km voor niets gereden. De bedrijfsleider erbij gehaald. Uiteraard excuses gekregen. Willen de zaak nog 1 kans geven. Over een paar dagen verwachten we een offerte. Uiteraard tegen een haarscherpe prijs. Dan kunnen we achteraf nog onze beoordeling aanpassen. Maar op dit moment zijn we nog sceptisch.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Marlies Zonderland-Thomassen op woensdag 9 mrt 2016 '16
Wij hebben de service van Avanti keukens als erg prettig ervaren. Mooie showroom, goede uitleg, er werd goed op onze behoeftes ingespeeld, scherpe prijs, keurige montage, en we zijn blij met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer positieve ervaring”
Door George van Valkenegoed op maandag 7 mrt 2016 '16
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Avanti waar we onze keuken hebben gekocht. We hebben een goed advies op maat gekregen. De keuken is vakkundig geplaatst door vakmensen. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Absoluut een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Complete service”
Door David op dinsdag 9 feb 2016 '16
Mooie kwalitatieve keuken voor een schappelijke prijs en zeer netjes in elkaar gezet. Avanti verzorgd een complete service vanaf het uitzoeken tot aan het installeren. Aan mijn wensen rondom te planning kon worden tegemoet gekomen en Avanti is dicht betrokken bij de tevredenheid van haar klanten.
Reactie of foto toevoegen
“Verkooptaktiek”
Door Mersad op woensdag 3 feb 2016 '16
Ik plaats mijn verhaal voor de derde keer op deze site, aangezien het geven van een slechte score door Qasa niet wordt gewaardeerd. Probeer mijn ervaring zo te omschrijven dat deze wel wordt geaccepteerd.

Avanti Keukens is een zaak waar je met een fijn gevoel binnen loopt en ook op deze wijze wordt opgewacht. Er worden kosten noch moeite gespaard, koffie, gebak, broodjes, voor alles wordt gezorgd tijdens je verblijf. Als je zo ver bent om een keuken te gaan samenstellen krijg je eerst een verhaal te horen over Avanti, dit is nogal uitgebreid maar hoort blijkbaar bij de verkooptactiek. Vervolgens word je gevraagd wat voor budget je voor ogen hebt en hoe de keuken er uit dient te zien. In ons geval hadden we een heel goed beeld van de keuken en een budget van 10.000 EUR. Door de adviseur werd aangegeven dat dit geen probleem zou moeten zijn gezien onze wensen. Vervolgens word de keuken voor je getekend en in een 3-d tekening weergegeven. Daarop wordt een afspraak met je gemaakt voor de volgende keer, want de prijzen werden nooit bij de eerste afspraak gegeven (volgens de adviseur).

Bij onze 2e afspraak kregen we de prijs te horen, deze lag rond de 15.500 EUR. Voor ons was dit niet acceptabel en we begrepen ook niet waarom er in het begin werd aangegeven dat de keuken waarmee wij 'lekker waren gemaakt' binnen ons budget pastte. Er word je door Avanti een worst voorgehouden en alles is mogelijk om vervolgens achteraf te horen dat het eigenlijk allemaal niet kan. Een vreemde verkooptechniek die zeker geen super score verdient!
Reactie of foto toevoegen
“Heel correct”
Door Dave van haasteren op dinsdag 22 sep 2015 '15
In juni besteld bij Pieter.... Heel correct, meedenkend etc. Super ook in de winkel:" wilt u mee eten, een kopje soep met broodje, wat kersen misschien" etc etc. Super gastvrij dus. Bij aankoop met het belletje rinkelen hoeft van mij niet zo, maar er zijn vast mensen die dat leuk vinden. Na het bestellen wat telefoontjes heen en weer over aanpassingen of kleine dingen die over het hoofd gezien waren. Weer helemaal correct. Prijs goed. Geen gedoe. Daar hou ik wel van. DIT is de prijs. Uiteindelijk vandaag geplaatst door Jan de monteur. Ook weer super correct. Alles was geleverd. Ook hier weer geen stress. Jan maakte op verzoek ook nog een mooie koof over wat lelijke verwarmingsbuizen. Niets dan lof dus voor dit bedrijf en zijn mensen
Reactie of foto toevoegen
“Verademing”
Door Agnes & Harry op vrijdag 26 jun 2015 '15
Het was een verademing om, na een aantal bezoeken aan keukencentra, bij AVANTI binnen te lopen. Door omstandigheden door de bedrijfsleider zelf geadviseerd en geholpen geworden. Na dat wij onze ideeën, wensen en beperkingen hadden besproken is hij met ons aan de slag gegaan. Eerst de mogelijkheden bekeken die onze keuken qua afmetingen bood. Daarna in alle rust, met een kopje koffie erbij, de keuken samen opgebouwd. Dit gebeurde via een PC-scherm waarbij je als koper direct de indeling en, niet onbelangrijk, de totaal prijs zag. Het fijne hiervan was dat je direct wist waar je aan toe was. Dus geen achteraf gedoe met korting of vreemde rekenformules. Wat je ziet is de prijs. We zijn goed geadviseerde en hebben, onder luiden van een bel, de koop gesloten. Enkele dagen later een mail ontvangen, met het voorstel, over een eventueel andere indeling van de kastjes. Is dus nog over nagedacht. We zijn op dit voorstel in gegaan. Op vrijdag werd de keuken geleverd en op maandag stond de monteur (Jan) voor de deur. Wanneer je een keuken koopt is het altijd maar de vraag "hoe wordt hij geplaatst ?" Laat dat maar aan Jan over. Rustig en precies weet hij het geheel in elkaar te zetten met af en toe een vraag of opmerking of we bepaalde dingen misschien iets anders wilde hebben. Na drie dagen staat er dan ook een keuken die een juweeltje in je huis is. Al met al een ervaring die je, als koper, goed doet.
Reactie of foto toevoegen
“Een echte aanrader!”
Door Fam. Berger op donderdag 11 jun 2015 '15
Ten eerste zijn we goed geholpen met de verkoop van de keuken door Jaap Bremmer, achteraf was het mogelijk om dingen aan te passen/te veranderen. Dat was wel fijn, je zit niet gelijk ergens aan vast.
Daarna kregen we voor dezelfde prijs een groter aanrechtblad en kastjes. Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen. Uiteindelijk is de keuken gezet en is heel mooi geworden, beter dan we zelf hadden gedacht. (nette afwerking enz.) Bedankt voor de service en de moeite voor een mooi eindresultaat voor een nette prijs!!
Reactie of foto toevoegen
“Echt aan te raden”
Door Hans van Meenen op maandag 25 mei 2015 '15
Super tevreden! Het begon al bij het eerste bezoek. Prettige kennismaking, duidelijk. Ik gelijk direct al aan dat het om een oriënterend bezoek ging, maar toch werd alle tijd voor me uitgetrokken. De hele showroom een paar keer rondgelopen en alle mogelijkheden besproken. 's Middags toen ik (veel later dan gedacht) naar huis reed, wist ik dat dit een serieuze kandidaat was om mijn nieuwe keuken te leveren. Een paar dagen later weer terug. Weer alle tijd. Na een dag uitzoeken en puzzelen zette ik de handtekening. Een prachtige keuken voor een goede prijs. Ook vanaf dat moment liep het heel soepel. Duidelijke afspraken, die ook nagekomen werden. Alles volgens afspraak, precies op tijd geleverd. Netjes gemonteerd, wat heel kleine restpuntjes zeer snel en prettig afgehandeld. Kortom, een leverancier die echt aan te raden is!
FOTO VAN HANS VAN MEENEN
Reactie of foto toevoegen
“Prijsindicatie”
Door Peter op woensdag 20 mei 2015 '15
Wij hadden een keuken uitgezocht bij Avanti en kregen te horen wat het ongeveer ging kosten. dat was wat wij ongeveer begroot hadden en daarom namen wij nog een dag vrij om 10 dagen later de laatste details te bespreken. de hoogte van het aanrechtblad, de greepjes, waar komt het zeeppompje etc. voor de rest is alles hetzelfde gebleven. toen de officiële offerte was uitgeprint was de prijs 30 % hoger dan de afgegeven prijs 10 dagen ervoor! we waren helemaal verbouwereerd en zijn maar weggegaan. de verkoper had er ook geen verklaring voor en hij mompelde dat het hem ook tegen viel. nooit meer wat van Avanti gehoord. geen telefoontje, geen e-mail niks. bij ieder bedrijf worden fouten gemaakt maar je moet wel proberen om ze op te lossen. aardige mensen , mooi bedrijf maar wij hebben er een naar gevoel aan over gehouden.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Verhoef op donderdag 2 apr 2015 '15
In oktober onze nieuwe keuken besteld. Werd eerste week van januari geleverd. Bijzonder vriendelijk personeel. Ze nemen echt de tijd voor je. Geen gezeur met de kosten. De prijs = de prijs. Je krijgt diverse kortingen op apparatuur. We hadden echt het gevoel serieus genomen te worden. Plaatsing ging keurig. Alles werd aangesloten. Achteraf nog twee keer geweest door nalevering van producten. Dit ging kosteloos. Super. Echt een aanrader om je keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
“mooi resultaat en goede service”
Door Fam. de Boer op vrijdag 9 jan 2015 '15
Wij hebben een keuken en een badkamer gekocht voor in een zorgchalet. We gingen voor een praktische keuken met enkel een koelkast en magnetron. We zijn heel fijn geholpen door de verkoper,en waren er zo uit wat het moest gaan worden. We wilden graag een snelle levering,en daar hebben ze hun uiterste best voor gedaan. Ook wat betreft de prijs van het geheel en het resultaat wat er mag zijn zijn we zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader!”
Door Inez de Boer en Roelof langeloo op woensdag 7 jan 2015 '15
Bij het uitzoeken van de keuken werden we elke keer geholpen door dezelfde medewerker. Met veel geduld heeft hij ons deskundig, stap voor stap keuzes laten maken. Daarbij was vanaf het begin duidelijk dat elk artikel een vaste prijs heeft inclusief arbeidsloon. Alle afspraken in de winkel en bij ons thuis zijn altijd correct nagekomen. Extra vragen/tekeningen waren nooit een probleem. Vragen via de mail werden altijd snel beantwoord. De inmeter, de bezorger en de monteur hebben keurig en prettig en netjes gewerkt. Kortom we zijn heel tevreden en genieten nog elke dag van onze mooie keuken met een goede indeling. Kortom een aanrader!
FOTO VAN INEZ DE BOER EN ROELOF LANGELOO
mooi hè
Reactie of foto toevoegen
“perfect project naar nieuwe keuken”
Door j.j.b. van de pol op donderdag 25 dec 2014 '14
nieuwe keuken in hart van het huis samen met Avanti ontworpen en laten uitvoeren door Avanti samen met Aveko.
De ontwerpfase vroeg wel 5 sessies: geen moeite was de verkoper te veel. Exact volgens plan is de uitvoering op perfecte wijze uitgevoerd door Avanti en het ondersteunende bedrijf Aveko. Alle uitvoerenden waar we contact mee hadden werkten en communiceerden prima. Men nam alle tijd om een voor ons perfect eindproduct te realiseren. Enkele correcties werden uiterst snel uitgevoerd. Het eindresultaat is subliem: wij genieten enorm van het uitgebalanceerde ontwerp. (tip: neem alle tijd voor het ontwerp) Avanti en Aveko voeren de droom vervolgens perfect uit. Prijs/kwaliteit is oké. Alle bezoekers zijn positief verrast.
Reactie of foto toevoegen
“Het eindresultaat”
Door J.Verkuijl op maandag 17 nov 2014 '14
Omdat we aan een nieuwe keuken toe gingen we opzoek. Wij zijn een echtpaar van 70+ en zijn bij verschillende keukenspecialisten wezen kijken. Uiteindelijk kwamen we uit bij Avanti in Kesteren. De klantvriendelijkheid bij dit bedrijf sprak ons al direct aan. Wij hebben een bijzondere voorlichting ontvangen en de verkopers dachten ook mee met onze wensen. Totaal zijn we drie keer bij Avanti geweest om diverse wensen door te spreken. De offerte was ook bijzonder duidelijk. Tussen de bestelling en de levering hebben we regelmatig per email en telefonisch contact gehad. Dit ging over extra dingen waar Avanti ons op attent maakte i.v.m de bouwwerkzaamheden. Op de service bussen hebben ze het logo staan met ,,Afspraak is afspraak,, Dit is zeer gedurfd, maar WAARHEID. Alle afspraken zijn nagekomen. De levering was compleet en onbeschadigd. De montage was op de afgesproken tijd. De plaatsing was ook binnen de afgesproken termijn. We zijn bijzonder tevreden ook over de montage. Drie weken na het plaatsen ging de spoelbak kraan lekken. Een belletje naar Avanti, en binnen 1,5 uur hadden wij een nieuwe kraan. De prijs kwaliteit verhouding vinden wij heel goed. Ik heb mijn loopbaan in het bedrijfsleven doorgebracht.
Maar zo.n leverancier met perfectie heb ik nergens meegemaakt. Dit bedrijf zal ik ook bij een ieder van harte aanbevelen.
FOTO VAN J.VERKUIJL
Onze nieuwe aanwinst
Reactie of foto toevoegen
“Netjes en snel”
Door Nielco op woensdag 16 jul 2014 '14
Via deze website ben ik bij Avanti terechtgekomen. De werknemers van Avanti hebben mij goed geholpen met het uitzoeken van een goede kwaliteit Kookplaat, kraan en afzuigkap. Ik had een beperkt budget. Maar door gelijk een netto prijs te geven en het vertrouwen te hebben in hun goeie service heb ik er voor gekozen om bij Avanti de producten aan te schaffen. Ze hebben het ook bewezen. De levering van de kraan, kookplaat en afzuigkap was snel en netjes. Ik ben zeer tevreden en ik raad Avanti zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Alles zoals het hoort”
Door S. de Boer op woensdag 28 mei 2014 '14
Wij zijn bij Avanti Keukens in Kesteren uitstekend geholpen en bovenverwachting tevreden met het resultaat. Gelijk bij het eerste gesprek kregen we een goed gevoel bij het doornemen van onze wensen en kregen we nog wat handige aanvullingen. Bij veel andere keukenwinkels werd dit vaak al snel de afknapper. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en het opstellen van de offerte gebeurt erg transparant en uitgebreid. Zo krijg je geen verrassingen achteraf. De prijs is wellicht wat hoger dan elders, maar daarvoor wordt een hoop kwaliteit geleverd (ook al bij de basis merken). De levering en installatie verliep ook perfect. Alles wordt duidelijk gecommuniceerd en men neemt ruim de tijd om de keuken goed op te leveren. De geplande drie dagen bleek ook (bijna) met twee te kunnen. De monteurs zijn erg vriendelijk en luisteren goed naar de klant bij eventuele restpunten/wensen. Hun motto 'afspraak is afspraak' wordt zeker nageleefd. Al met al dus zeker een aanrader om daar eens langs te gaan, ook al ligt het wat verder uit de buurt, het is zeker de omweg waard!
Reactie of foto toevoegen
“Eindelijk een mooie keuken”
Door E. STRAVER op woensdag 30 apr 2014 '14
Alvorens wij een nieuwe keuken gingen aanschaffen, hebben wij eerst de ervaringen op QASA gelezen. Avanti sprak ons erg aan vanwege de goede recensies. Na een ander bedrijf bezocht te hebben, hadden wij er al gauw genoeg van en zijn wij naar Avanti gereden. Daar zijn wij zeer goed geholpen, er was hen niets te veel. Door omstandigheden is de koop een jaar uitgesteld en wij werden na 1 jaar wederom hartelijk ontvangen en werd de koop gesloten. Keuken werd precies in de goede week geleverd en waren zeer verrast door de zeer nette en professionele medewerkers, die zeer goed en met passie de keuken hebben geinstalleerd zonder enige aanmerking cq tekortkoming. Kwaliteit/prijs verhouding is top en er wordt zeer goed meegedacht.
Reactie of foto toevoegen
“Super!”
Door Lonneke op zaterdag 12 apr 2014 '14
Ben n.a.v. de goede reviews op onder andere Qasa bij Avanti gaan kijken en was meteen verrast door de enorme klantvriendelijkheid. Ben 3 maal geweest en alle 3 de keren is alle tijd voor me genomen en ook heel goed meegedacht en dit heb ik als zeer positief ervaren. Alle afspraken worden bij Avanti stipt nagekomen, van het inmeten en het leveren tot het plaatsen. De levering was keurig en de monteurs Herman en Joost hebben de keuken perfect en vakkundig geplaatst. Het is echt super mooi geworden, heb al veel complimenten gehad en de kwaliteit is top. Ben 6 weken na plaatsing nog gebeld door Avanti, hoe de keuken bevalt, heb tips gekregen en heb nog een extra ovenrooster gratis toegezonden gekregen. Allemaal heel attent. Dus als je op zoek bent naar een super (mooie) keuken met een goede prijs/kwaliteit verhouding en super service zoek dan niet verder, maar ga naar Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“mooie keuken voor een scherpe prijs”
Door RvK op donderdag 10 apr 2014 '14
Wij zijn bij Avanti heel goed geholpen en dat resulteerde in een fraaie keuken tegen een scherpe prijs. De keukenmontage is heel goed verlopen.
FOTO VAN RVK
het resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Henk op maandag 31 mrt 2014 '14
In een lokale krant zagen we een advertentie van Avanti, waarin keukens met korting werden aangeboden. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen, er werd ons eerst drinken aangeboden, waarbij meteen goed naar onze wensen werd geluisterd. Nadat we een rondje door de showroom gemaakt hadden, kregen we alle tijd om tot in detail na te denken over de invulling van de keuken. We wilden er nog even over nadenken, en liever nog andere keukenzaken bezoeken. Geen probleem. We kwamen echter terug, nergens vonden we een betere prijs/kwaliteit verhouding met dezelfde service. Opnieuw werd er alle tijd voor ons genomen, we kregen allerlei lekkers aangeboden en de kinderen mochten spelen. Dat is ook belangrijk, dat de kinderen bezig gehouden worden zodat je zelf rustig kan rondkijken en de juiste beslissing neemt! De levering verliep vlot en vakkundig, we hebben de keuken zelf geplaatst, maar we konden met vragen altijd terecht. Er werd vanuit Avanti later nog gebeld of alles naar wens was. We hadden wel een klacht maar die werd keurig opgelost. Ik zou Avanti zeker aanraden, omdat er goed naar je wensen wordt geluisterd: je krijgt echt de keuken die je hebben wilt, van goede kwaliteit, een gunstige prijs, en omdat er zo goed met je is meegedacht, heb je echt de keuken zoals je hem van te voren had bedacht. In ieder geval zijn wij dik tevreden en genieten elke dag van onze keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Onder de indruk van service”
Door Marjon de Jong op zondag 30 mrt 2014 '14
Avanti Keukens verdient naar mijn mening minstens ook een 9.8 score! Ik heb voor Avanti Keukens gekozen door het directe vertrouwen dat het bedrijf uitstraalde, onder meer in de persoon van Johan Linge. Dat vertrouwen vond ik niet of in mindere mate bij andere keukenzaken en ook niet over de grens bij Ekelhof. Bovendien had Avanti ook de meest gunstige prijs/kwaliteit verhouding ten opzichte van de zaken die ik inmiddels bezocht had. Hun credo: "afspraak is afspraak " maken ze volledig waar. Mijn keuken is perfect geleverd en gemonteerd. Afwijkingen werden direct verholpen, zoals onder andere een scheurtje in de toplaag van een lade. De monteurs werken zeer netjes, zijn beschaafd, aardig en betrouwbaar. Het bedrijf lost alle zaken direct op, zonder daar enige nadruk op te hoeven leggen. Ik ben onder de indruk van de geweldige service van dit bedrijf, in deze tijden ongekend! Ik heb een prachtige keuken, gerealiseerd met prachtige mensen die werken in een prachtig bedrijf als Avanti.......Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“tevreden.”
Door a.c. van mourik op maandag 3 feb 2014 '14
Over de kwaliteit van de door ons aangekochte keuken zijn wij tevreden. De prijs/kwaliteitsverhouding is goed. Wij hebben weleens gekeken bij keukengiganten maar daar lijkt het allemaal goedkoper maar de kwaliteit en de service is minder. Onze verkoper bij Avanti was goed. Vanaf het begin tot het het einde heeft hij duidelijke informatie gegeven. Zo duidelijk dat wij aan het einde hiervan het koopcontract hebben getekend. De levering is goed verlopen. In het voorcircuit konden nog enkele door ons gewenste wijzigingen worden doorgevoerd. De plaatsing van de keuken is werkelijk perfect verlopen. Wij hadden een prima montagespecialist die meedacht en keurig werkte. Tips van onze kant: Kijk goed naar de apparatuur die u in de keuken wilt. Wij kunnen Avanti zeker aanraden omdat er vanaf het begin tot het einde van het traject prima mensen bij betrokken zijn. Wij werden door onze zoon op dit bedrijf gewezen omreden hij daar ook een keuken had gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Klantgericht”
Door Familie Timmerman op woensdag 29 jan 2014 '14
Via een advertentie in de lokale krant werden wij op AVANTI geattendeerd. In hun showroom staan diverse modellen, maar wij hadden een uitgesproken voorkeur voor een greeploze hoogglans keuken. Ook die hadden ze. De voorlichting was uitstekend ook in relatie tot de beperkte mogelijkheden van onze bestaande keukenruimte. Je wordt er klantvriendelijk geholpen en men neemt alle tijd voor je. Prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend. Levering en plaatsing verliepen voorspoedig. Conclusie we zijn erg tevreden over AVANTI.
Reactie of foto toevoegen
“Droomkeuken werd werkelijkheid”
Door P.Oosting op woensdag 22 jan 2014 '14
Heel blij zijn wij met onze prachtige nieuwe keuken. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit, de prijs de service en klantvriendelijkheid. Mede door de plezierige werkwijze van de medewerkers van Avanti is onze keuken tot stand gekomen. Wij bedanken iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen met dit fantastische resultaat. Avanti-keukens is een aanrader voor iedereen. Nogmaals hartelijk dank.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende ervaring”
Door Roel Bakkenes op maandag 13 jan 2014 '14
Uitstekende ervaring, We zijn heel erg tevreden over de kwaliteit van de keuken. De prijs viel ons reuze mee, we hadden een bepaald bedrag in onze gedachten en na berekening door de verkoper bleek deze nog onder ons budget uit te komen. We werden erg vriendelijk en bijzonder gastvrij te woord gestaan en geholpen. De aflevering was precies op de afgesproken datum en de keuken is zeer vakkundig geplaatst. We hebben geen enkele klacht. We hebben geen tips voor andere want alles is naar tevredenheid gebeurd, We zouden dit bedrijf zeer zeker aanraden, we zijn keurig verwelkomd en alles is naar onze volle tevredenheid uitgevoerd. We zijn heel blij met onze nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf nieuwe keuken”
Door Martin op woensdag 13 nov 2013 '13
Gezien wij Avanti keukens niet kenden hadden wij bij het eerste bezoek in de showroom al gelijk een goed gevoel. Dit werd alleen maar sterker door de uiterst klantvriendelijke manier van de medewerkers, De prijs/kwaliteit verhouding was uitstekend en zeer concurrerend met andere keuken leveranciers. Dit heeft ons doen besluiten om de keuken bij Avanti te kopen. Bij de aflevering en het plaatsen van de keuken is nogmaals bevestigd dat onze keuze een goeie keuze was. Een aanrader dus.
Reactie of foto toevoegen
“Heel goed, uitstekend...”
Door A.Cornelisse op woensdag 30 okt 2013 '13
Prima kwaliteit en eerlijk in prijs! Service tijdens plaatsen was uitmuntend!! Er werd goed overlegd en zelfs toen er iets fout ging in de bestelling nam Avanti alle zorgen weg door de goede artikelen alsnog te leveren.
Denkt u over een nieuwe keuken ga dan vooral afspreken bij Avanti-Kesteren, veel mooie keukens in showroom en goed advies waar de tijd voor genomen wordt...
Reactie of foto toevoegen
“Levering verliep prima”
Door Cathinka van Beek op donderdag 26 sep 2013 '13
Goede kwaliteit keuken en ook een goede verhouding met de prijs en een geweldige service! Grote klantvriendelijkheid, ze staan elk moment voor je klaar! De levering verliep prima, één deurtje was beschadigd maar met één belletje was een ander deurtje kosteloos geregeld! Ik raad dit bedrijf zeker aan voor anderen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Dick op woensdag 11 sep 2013 '13
Recent heb ik een keuken bij Avanti Keukens gekocht. Op aanraden van een kennis ben ik bij DB keukens terecht gekomen. Na een bezoek aan deze site ben ik bij Avanti terecht gekomen.Ik ben zeer tevreden over deze aanschaf. De sfeer in de winkel is zeer gemoedelijk en vrijblijvend. Er is mij niets opgedrongen. Er werd uitgebreid (en vol geduld) de tijd genomen voor het uitzoeken van een geschikte keuken. Wat ik eveneens prettig vond, is dat de prijs direkt de nettoprijs is. Geen handjeklap, maar direkt weten welke prijs je moet betalen. Over de montage ben ik eveneens zeer tevreden. Professionele en prettige aanpak. Geen haastwerk, maar ruime tijd om de keuken te monteren. Deze zaak is absoluut aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Sympathiek bedrijf, kwaliteit voorlichting en prijzen elders beter”
Door Michiel op zaterdag 3 aug 2013 '13
Prima ontvangst op een verder rustige dag. Men neemt bij Avanti volop de tijd en werden we verwend met allerhande hapjes en drankjes. Uiteindelijk hebben wij onze keuken niet bij Avanti gekocht en naar onze beleving is de 9,7 wat ruim beoordeeld. Wij hadden een duidelijk beeld van wat we wilden, qua apparatuur, niveau keuken en prijs. De Siemens apparatuur van onze voorkeur kan Avanti niet voordelig leveren omdat ze daarmee geen afspraken hebben. Datzelfde geldt voor AEG en Miele, onze alternatieven. Tevens doet de verkoper zijn best om duidelijk te maken dat Siemens een consumentenmerk is en weinig uniek. Ons inziens een vreemd argument als je zelf daarvoor in de plaats Pelgrim wilt leveren. Dat is toch echt kwalitatief minder spul dan Siemens/Miele/AEG. De kennis van apparatuur van de verkoper was ondermaats. Zowel qua functionaliteit als qua design lukte het niet een samenhangend pakket aan (Pelgrim) apparatuur samen te stellen. Een vriezer voor een nis van 122 cm lukte bijv. niet en vragen over functioneren / kwaliteit van de vaatwasser konden niet worden beantwoord. Ook zagen wij bij thuiskomst tot onze verbazing een plintboiler voor de kokend waterkraan op de offerte staan, terwijl bij het uitwerken van de offerte meerdere malen hebben gesproken over de opstelling hoekkast met boiler. Dat moet dus een 10 liter boiler zijn. De geoffreerde vaatwasser had online ronduit matige recensies. Belangrijk dus om de offerte thuis nog eens goed door te lopen. Avanti legt in haar formule veel nadruk op het zijn van 'de voordeligste'. Direct een vaste prijs. Wij hebben hun openheid over de opbouw van prijzen zeker als prettig ervaren, maar Avanti legt het echt af op kennis en meedenken. De merken apparatuur die ze 'scherp' kunnen leveren zijn Juncker, Pelgrim, Atag en Neff. Vrij beperkte keuze dus. Ook zijn de prijzen stevig. Toen wij Avanti lieten weten dat we elders een beter aanbod hadden, werd ons verzocht de offerte door te sturen voor een kwaliteitsvergelijk. Daarna kwam nog terug dat hun keuken beter zou zijn, maar wat er nu concreet beter was werd niet concreet gemaakt. Samenvattend: Avanti is een sympathiek bedrijf dat naar onze mening mag investeren in de concrete kennis van de verkopers. Ook qua kennis van verkooptechnieken. Als onze verkoper meer had gevraagd en meegedacht waren we enthousiaster geweest. Wil je slimme ideeën over je keuken met topkwaliteit apparatuur en ben je niet bang voor een beetje onderhandelen, kun je beter ergens anders heen. Een betere keuken voor een lagere prijs kan dan het resultaat zijn.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Bert op dinsdag 16 jul 2013 '13
Prima advisering over soort keuken en materiaal. De adviseur, de heer Visser, dacht erg goed mee en kon zich goed verplaatsen in onze wensen en daarop een aanbod doen. Er is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Super is de klantvriendelijkheid, de klant is hier met recht koning. Service, ook van de medewerkers van de receptie en de dames van de koffie is goed! Het is fijn dat er vooraf een brief komt met de leveringsplanning en wanneer de startdatum is van de bouw van de keuken. Je weet als klant heel precies waar je aan toe bent. Daarbij moet ook de zap-er, de heer Jan van Bruchem, genoemd worden. Een excellente werker, zeer nauwgezet en nauwkeurig. Ik zal iedereen die overweegt een nieuwe keuken aan te schaffen het bedrijf van ganser harte aanraden. Dank Avanti voor de service en de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“perfect”
Door Peter op maandag 15 jul 2013 '13
Avanti in Kesteren adverteert met "afspraak is afspraak" en zij maken dit volledig waar. Al bij het eerste orienterend gesprek valt de deskundigheid, klantvriendelijkheid en service direct op. Onze contact persoon,Gerhard Bleijenberg is zeer ervaren en ter zake kundig. Er werd goed en met veel geduld geluisterd naar de wensen en we kregen uitstekende adviezen. Er werd werkelijk met ons meegedacht en we zijn tot verrassende en creatieve oplossingen gekomen. Avanti is met een open en eerlijke prijs gekomen en hoewel dit beslist niet de laagste prijs was hebben we toch voor Avanti gekozen. We hebben er geen seconde spijt van gehad. Het sturen van de tekeningen, de opmetingen en de levering was precies volgens planning, precies volgens afspraak. Het plaatsen is heel zorgvuldig gedaan. De monteur heeft zeer netjes en heel secuur gewerkt met een prachtig resultaat. Is er dan niets fout gegaan? Natuurlijk wel; bij de toeleverancier van Avanti waren een paar kleine dingen mis gegaan. Hierdoor waren er o.a. een paar missende onderdelen. De monteur heeft dit provisorisch (maar vrijwel onzichtbaar) opgelost en Avanti heeft later volledig de levering compleet gemaakt, precies volgens afspraak. De keuken staat er nu inmiddels zo´n 3 maanden en er is niets wat we anders zouden willen hebben. Als u aan een nieuwe keuken toe bent, kunnen wij Avanti van harte aanbevelen. Perfectie van begin tot eind tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. En werkelijk: afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gerrit op zondag 30 jun 2013 '13
Gewoon doen wat ze zeggen en beloven, uitstekend meedenken en op alle zowel voor als nadelen wijzen van diverse wensen. Mooi ontwerp gemaakt goede prijs geen gladde verkoper praatjes gewoon alle tijd en mogelijkheden besproken en uitgewerkt. Sjaak bedankt voor het plaatsen, meedenken en het keurig opleveren en afstellen van de keuken en alle rommel en verpakkingsmateriaal keurig opgeruimd. Alles tot onze volle tevredenheid .
Reactie of foto toevoegen
“afspraak=afspraak:beslist nagekomen”
Door arjan op donderdag 30 mei 2013 '13
Mijn vrouw en ik zijn zeer (dus niet gewoon) tevreden over de afhandeling van onze bestelling. Het begon bij de prettige ontvangst met koffie bij het uitzoeken en bestellen van de keuken. Ook de soep van Tiny was niet te versmaden. Aan het concept van vaste prijzen per onderdeel zou ik me als bedrijf zeker houden. In vergelijking met andere keukenleveranciers, waar je moet onderhandelen over de prijs, voel ik me heel goed bij dit concept. Jaap Bos is als “terugkomer” heel waardevol voor ons geweest in het maken van keuzes. De keuken kwam eerder dan was afgesproken. Dat kwam heel goed uit, want ik was klaar met de voorbereidingen. Ik heb al eerder keukens geplaatst. Ik was er op voorbereid dat er altijd wel iets mist of van een verkeerde maat is; van dit alles geen enkele sprake! Alles keurig netjes verpakt en compleet. Afspraak is afspraak. Beslist nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service en vakwerk!”
Door Lisette op vrijdag 17 mei 2013 '13
Aanbevolen: Avanti. Toen we alleen rustig wilden rondkijken in de showroom werden we met rust gelaten. Op de goede momenten kregen we tips. Toen we tot een aankoop besloten werd er enorm meegedacht. Er was ook alle ruimte voor eigen ideeen. Op de tijd werd niet gelet. Kortom erg fijn geholpen. De mensen die de keuken kwamen plaatsen waren goede vaklui, die alles leken te kunnen en meedachten met elkaar. Echt teamwerk. En behalve dat waren ze ook nog aardig, rustig en betrouwbaar. Er stond achteraf een verkeerde oven op de order, maar dat is zonder problemen verholpen. De prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Reactie of foto toevoegen
“goed voor elkaar....”
Door Tom op maandag 14 jan 2013 '13
Goed voor elkaar, prima voorlichting in de showroom, praktische tips, kostenbesparende oplossingen, nuchtere aanpak, eerlijke prijs. Prettig meedenken bij vragen. Plaatsing: veel overleg over details, is prettig.
1 (kleine) klacht na afloop: prima en snel opgelost. Overzichtelijk aanbod zonder schreeuwerige kortingen....
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Sid op zondag 30 dec 2012 '12
Na eerst bij andere keukenzaak te hebben gekeken kwam ik via internet op de site van Avanti terecht.
De showroom was gemakkelijk te bereiken en stond vol met prachtige keukens om inspiratie op te doen. Tijdens een ontspannen gesprek hebben we een tekening gemaakt voor de situatie bij mij thuis. De stalen bekeken en de koop afgerond. Ik vond het prettig dat er goed meegedacht werd in verband met de kleine ruimte in mijn huis. De vele kleuren en opties die ze leveren zijn een groot voordeel ten opzichte van andere zaken. Het plaatsten gebeurde heel secuur. En de kwaliteit van de keuken vind ik erg goed.
Er was een klein probleempje maar dit is een korte tijd perfect opgelost! De service en communicatie is perfect. Ik zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanraden. De prijs kwaliteit verhouding is goed, veel keuze en nogmaals hele goede service!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met resultaat”
Door Theo op woensdag 19 dec 2012 '12
Wij zijn erg tevreden over de koop van de keuken. De verkopers adviseerde ons goed.
Ook over de plaatsing van de keuken zijn wij zeer tevreden. Er is netjes gewerkt. Onze keuken is geplaatst door een meubelmaker. Dat is goed zichtbaar aan de afwerking.
De prijs-kwaliteitsverhouding is naar onze mening goed.
Wij hebben toch één minder goed punt. Zoals helaas bij (alle?) keukens is het tijdens de plaatsing niet voor 100% compleet of goed. Binnen zekere grenzen is dit acceptabel. Het is echter wel jammer dat er dan 8 weken gewacht moet worden op een plank of een kastdeurtje. Blijkbaar is het in de keukenbranche niet mogelijk om dan snel te handelen. Dit is jammer want het tempert de vreugde over de keuken enigzins.
Verder is het misschien aan te raden om tijdens de verkoop te wijzen op de hoogte van de showroom in relatie tot de hoogte van de schouw. De meeste keukens zijn lager dan de showroom. Dit betekent dat de ruimte boven de schouw dan ook minder wordt. Dit geeft een ander beeld dan bij de opstelling in de showroom.
Ondanks de minder prettige ervaring na de plaatsing zijn wij toch erg tevreden over het resultaat. Wij zouden dan ook bij anderen Avanti aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“goed”
Door derk op zondag 16 dec 2012 '12
mijn ervaring was positief vanaf het begin. Ondanks dat we bij de eerste bezoek geen afspraak hadden gemaakt werden we goed geholpen. Bij het kijken van de keukens viel het me op dat het schoon was en niet op sommige plekken stof, afgebroken stukken etc. OOk werd er niet gelijk begonnen met allerlei kortingen,waardoor ik niet gelijk het gevoel kreeg voor de gek gehouden te worden. Er werd eerst gekeken naar wat ik als consument nodig had, en na mijn wensen gehoord te hebben ging men kijken hoe we dat konden bereiken binnen mijn budget. Dit is goed gelukt waardoor de prijs kwaliteit verhouding naar mijn idee goed is. Ook de advisering en inbouwen van de keuken ging heel goed. Kortom ik ben zeer tevreden met de keuken die ik nu heb
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door conny hermans op donderdag 13 dec 2012 '12
Wij gingen naar avanti op advies van onze buren. Bij avantie hebben ze veel tijd besteed aan het uitzoeken van onze keuken(dit was overigens nog allemaal geheel vrijblijvend). We hadden een prijs op gegeven waar we iets bovenuit kwamen,maar avantie heeft de prijs toen verlaagd door iets gratis te geven. Ook de rand van de magnetron hebben ze gratis zwart gespoten,omdat ik te veel chroom niet bij onze keuken vond passen. Bij de voorbereiding mochten we de diamantboor lenen.De plaatsing is keurig netjes gedaan! Personeel allemaal erg vriendelijk. Maar... er ging ook wel wat "verkeerd". Blad van iemand anders geleverd(leek op onze naam),fornuis was niet op tijd geleverd BIJ avantie en de afvoer van de afwasmachine stond te laag op tekening,omdat we de afwasmachine hoger wilden.Eindresultaat onze keuken stond in de afgesproken 2dagen en de afvoer is direct na onze klacht door hun verholpen. Alleen maar lof dus!!!
Reactie of foto toevoegen
“gaskookplaat”
Door M Gelderman op woensdag 12 dec 2012 '12
ik heb onlangs een inbouw-gaskookplaat besteld en ben erg tevreden, de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. de klantvriendelijkheid is ook erg goed, een duidelijke en snelle afhandeling, binnen afzienbare tijd kon ik de kookplaat afhalen. goede service! ik zou Avanti Keukens zéker aanbevelen bij familie en bekenden.
Reactie of foto toevoegen
“Niet alleen woorden!”
Door Wim op woensdag 12 dec 2012 '12
Het zijn niet alleen woorden, dat Avanti alleen tevreden klanten heeft. Door positieve ervaring van andere kwamen wij bij Avanti terecht. Vanaf moment van binnenkomst tot aan de montage voelde wij het prima aan bij Avanti. We hebben een topkwaliteit keuken, tegen een uitstekende prijs. Zowel de levering en montage verliep uitstekend. Meedenkende monteurs en bezorgers. Wij hebben geen klachten over Avanti. Net als wij door een tevreden klant naar Avanti zijn gegaan, raad ik andere ook zeker aan dit te doen. Avanti krijgt van ons een 10.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Aris van Mazijk op donderdag 16 mei 2019 '19
In februari 2019 een complete keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Uitstekend geholpen door verkoper Kees Visser. Nooit het gevoel gehad onder druk te zijn gezet of benadeeld te worden, maar gewoon helder en transparant advies. In het traject wat volgde op de aankoop ook geen op- of aanmerkingen. Avanti is altijd snel geweest met reageren en het aanpassen van de order werd altijd vlot en in overleg gedaan. Bezorgen en monteren verliep soepel en snel. Ben zeer tevreden over Avanti!
Reactie of foto toevoegen
“Authentieke keuken”
Door Breunis Valkenburg en Arja Verhaar op donderdag 16 mei 2019 '19
Voor ons nieuwbouwhuis hebben we een mooie, strakke en authentieke keuken gekocht. De verkoopadviseur heeft ons hierbij bijzonder goed geholpen, met name door inzichtelijk te maken hoe de keuken in de (ook voor ons) onbekende ruimte uit zou komen. Nu de keuken er ook echt staat, blijkt zijn advies het juiste te zijn en is onze keuken echt helemaal van ons! De kleuren, de werkruimte, de materialen, de apparatuur: alles is zoals ons was beloofd. We zijn elke dag dankbare gebruikers van het vakmanschap van Avanti. Heel erg bedankt!
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke TIEN!”
Door Matthijs Vette op maandag 6 mei 2019 '19
Het begint al bij binnenkomst. Vriendelijk ontvangen, gelijk geholpen en een geurend kopje vers gezette koffie! Zeer goed opgestelde showroom, ruime keuze en alle mogelijkheden zichtbaar en ruim opgesteld. De vakkennis en het gemak waarmee direct je wensen zichtbaar worden gemaakt op een tekening... formidabel! Wij werden geholpen door Jasper. ook direct inzicht in de kosten met heldere uitleg. Een paar keer zijn we terug geweest en alle tijd werd er voor ons genomen. Kortom zeer plezierig. Dan komt de grote dag. De keuken wordt geleverd. Als je ziet hoe professioneel deze mensen zijn, dat geloof je bijna niet. Allereerst werd de volledige vloer afgedekt, voordat er iets naar binnen kwam. Staat gelijk in een bepaalde opbouw volgorde zodat de monteur de volgende dag efficiënt te werk kan gaan. Herman was onze monteur die twee dagen bij ons is geweest. Wat een vakman en een gezellig type. Een echte "pietje precies". Heldere uitleg nadien en alle karton en overige verpakking werd keurig meegenomen! Kortom AVANTI hartelijk dank voor jullie service en de prachtige keuken!
REACTIE VAN MATTHIJS VETTE
Top van Avanti Kesteren!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm tevreden”
Door J Meijer op donderdag 2 mei 2019 '19
Twee maanden geleden hebben wij een prachtige keuken laten plaatsen door Avanti-keukens uit Kesteren. Wat een verademing in vergelijking met de keukenboeven uit de Kaatsheuvelse clan. Zonder enige druk of rare stuntacties en met geweldig advies zijn we tot een ontwerp gekomen dat helemaal naar onze zin was. Verkoper Wilco heeft ons in 2 sessies prima begeleidt en met ons tijdens de geserveerde lunch verschillende opties doorgenomen. We hadden ergens anders een hele mooie metallic kleur gezien waar we al een beetje verliefd op waren geworden. Wilco wist meteen wat we bedoelde en toverde in mum van tijd de juiste voorbeeld frontjes, bladen en materialen boven tafel. Alles op de pc samengesteld en de juiste apparaten er bij gezocht. Avanti werkt niet met rare kortingen en maar met vaste prijzen, de kortingen die ze krijgen van de fabrikanten worden doorgerekend aan de klant. We kregen meteen na ons eerste bezoek een ontwerptekening mee en een prijslijst. (kom daar maar eens om bij een keukenkoning). Bij ons tweede bezoek hebben we met Wilco het ontwerp gefinetuned en besloten de keuken aan te schaffen. Toen was het wachten op de sleutel van ons nieuwe huis. Ruim op tijd kregen we het aansluitschema zodat we de leidingen en de elektra op de goede plek konden brengen. Dit alles was duidelijk en het meeste zat al op de goede plek. Een dag voor plaatsing werd de keuken geleverd door twee nette heren die de vloeren netjes afdekten en alles superstrak en op volgorde van plaatsing neer hebben gezet. Plaatsing door de monteurs Jesse en Bas vond verspreid over twee dagen plaats en ook dit gebeurde netjes en met veel vakmanschap. Van een strook van een zijpaneel die is overgebleven na de plaatsing is er zelfs nog een vensterbankje gezaagd zodat we nu een vensterbank in de kleur van de keuken hebben! Na afloop van de plaatsing werd alles met ons doorgelopen en de werking van de apparatuur uitgelegd. Werkelijk waar een lust voor het oog vinden we onze keuken. Helaas was er tijdens het transport of tijdens de plaatsing een klein hoekje van een frontje beschadigd en deze werd meteen nadat we het ontdekt hadden besteld en vervangen. Ook vonden we dat de koelkast erg veel herrie maakte, na een bezoek van een monteur van Avanti en later van Atag hebben we met Avanti besloten om deze te vervangen door een ander model/merk. Ook met de koelkast is Avanti ons erg tegemoet gekomen en al met al zijn we erg tevreden met de service en nazorg tot nu toe. We kunnen Wilco aanbevelen als ontwerper van uw keuken, hij oogt wat aan de jonge kant maar desondanks heeft hij een enorme kennis van keukens, ontwerpen en apparatuur. Wat wij erg prettig vonden was dat de prijzen transparant zijn, je kunt dus je budget bepalen en er op die manier samen heel goed uitkomen. Wilco adviseert daarin erg goed mee.
FOTO VAN J MEIJER
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Fijn”
Door Corne op donderdag 25 apr 2019 '19
Eind 2018 een keuken gekocht bij Avanti in Kesteren. Een fantastische ervaring. Verkoper Jaap Bremmer heeft het geweldig gedaan, humor, meedenken en komt zijn beloftes na. Na de koop is er een collega geweest om in te meten. Deze was van alles op de hoogte en echt werkelijk waar: overal is aan gedacht. Het plaatsen van de keuken was in 2 dagen voltooid en niks op aan te merken. Ik kan iedereen aanbevelen om hier een keuken te kopen. Het gevoel is gewoon fijn.
FOTO VAN CORNE
Zwarte keuken
Reactie of foto toevoegen
“Garantie op een goed resutlaat”
Door Rianne op dinsdag 23 apr 2019 '19
Na enig zoeken bij diverse keukenzaken zijn we uiteindelijk bij Avanti Keukens terecht gekomen. Hier werden we gastvrij ontvangen en het leuke was dat we onze keuken volledig zelf samen hadden gesteld. We hadden alleen een houtkleur uitgezocht die we mooi vonden en van daaruit hebben we de gehele keuken samen met Ilse Willemsen samengesteld. Nadat we officieel voor de keuken getekend hadden mochten we aan de bel klingelen waarop iedereen ging applaudisseren. Daarna mochten we ook nog een mooi presentje voor onze keuken uitzoeken. Kortom aan service geen gebrek! Ook bij de levering waren de monteurs heel netjes. Het enige minpuntje was dat we een koelkast met vriesvakje hadden aangevraagd en dat we een koelkast kregen zonder vriesvakje. Dit heb ik aangegeven en hier zijn ze nog mee aan de slag om de juiste koelkast te leveren. Ik zou zeggen kom gezellig naar Avanti Keukens! Dan heb je gegarandeerd een keuken die helemaal naar jou wensen word gemaakt:)
FOTO VAN RIANNE
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door J van de Pol op dinsdag 26 mrt 2019 '19
Keuken bij Avanti gekocht! Zeer goed geholpen, ook de plaatsing van de keuken is geheel goed verlopen! Er ontbrak niets. Wij zijn echt heel tevreden en genieten van onze prachtige keuken!
FOTO VAN J VAN DE POL
Prachtige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden klant”
Door Yvon Bueving op dinsdag 19 mrt 2019 '19
Door terleurstellende ervaring in het verleden, zijn we kritisch op zoek gegaan naar een betrouwbaar bedrijf, waar we een goed gevoel bij kregen. We kwamen terecht bij Avanti. Wilco heeft ons geduldig door het proces geleid, en de verschillende wijzigingen en vragen die we hadden uitgezocht en beantwoord. Het heeft er toe geleid dat wij een prachtige keuken hebben, die helemaal naar ons zin is. Complimenten voor het montageteam, die zeer zorgvuldig en enthousiast de keuken hebben geplaatst. De planning, communicatie en vragen tussendoor zijn naar tevredenheid opgepakt. Kortom een zeer tevreden klant!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Ferdi van Vliet op donderdag 14 mrt 2019 '19
Wat een super keuken hebben wij ! We zijn erg tevreden over Avanti Keukens. Tijdens de aankoop heel goed geholpen door Jaap. Ook na de aankoop een aantal aanpassingen gedaan en dit was totaal geen probleem. Ook de keuken laten plaatsen door Avanti zelf, monteurs zijn vakmensen. Nemen de tijd voor het plaatsen en gaan zorgvuldig met de keuken om. Kortom een dikke 10 ! Avanti keukens bedankt !
FOTO VAN FERDI VAN VLIET
Grote keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Hennie op maandag 11 mrt 2019 '19
Keuken compleet geïnstalleerd. Zeer bekwame en meedenkende verkoper die ook tijdens en na de plaatsing de vinger aan de pols hield. Ook de monteurs werkten zeer netjes. Chapeau voor Avanti.
FOTO VAN HENNIE
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door Matthias Nobel op donderdag 28 feb 2019 '19
Wij hebben onlangs bij Avanti keukens een prachtige keuken gekocht. Van het begin tot het eind zijn we heel goed geholpen. In de showroom hangt een gezellige sfeer en het personeel is erg gastvrij. Verkoper Alfred heeft ons fijn geholpen met onze wensen op papier te zetten en we kwamen als snel met een mooi resultaat. Totdat de keuken geleverd werd zijn we door Avanti goed op de hoogte gehouden met de vorderingen en kleine aanpassingen. Onze keuken moest op een schip geplaatst worden en omdat het allemaal niet waterpas en/of haaks is werd het nogal een uitdaging voor de mannen die de keuken kwamen plaatsen. Tijdens het plaatsen van de keuken hadden de monteurs een hele goede samenwerking met de elektricien en de loodgieter zodat alles tot in de puntjes kon worden afgewerkt. Na 2 lange dagen hard werken stond er een prachtig mooie keuken bij ons op het schip. In een wat kleinere ruimte, toch zo'n mooi resultaat. Vol lof en wij zijn helemaal tevreden.
FOTO VAN MATTHIAS NOBEL
Keuken op schip
+ Toon extra foto van Matthias Nobel
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij”
Door Marieke op woensdag 20 feb 2019 '19
Wij hebben de keuken voor ons nieuwbouwhuis gekocht bij Avanti, al een hele tijd geleden besteld bij Jasper. De keuken was bij montage al erg mooi geworden, en we zijn nog meer tevreden over de service daarna. Bij ons waren per ongeluk sommige van de greeplijsten in de verkeerde kleur besteld. Het was best een heel werk om deze allemaal te vervangen, maar dit is heel netjes gedaan door Berto. Wij zijn heel blij met het eindresultaat! Monteurs en ook de planner (Adriaan) zijn allemaal heel vriendelijk en flexibel; fijn dat er ook na plaatsing heel goede service is!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keukenaankoop”
Door Jerrys en Inge op vrijdag 15 feb 2019 '19
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht bij Avanti. Van begin tot eind ontzettend goed geholpen, met vriendelijkheid, goed advies en duidelijke antwoorden op onze vragen. Vooral het meedenken en de openheid over voor- en nadelen van verschillende opties en de bijbehorende prijzen sprak ons aan. De keuken is ontzettend mooi geworden en sluit helemaal aan bij onze wensen.
Reactie of foto toevoegen
“Inductie kookplaat”
Door Henri van Klaveren/ Els Roelofs op donderdag 14 feb 2019 '19
Wij waren op zoek naar een inductie kookplaat van 90 cm. Bij meerdere zaken gekeken zonder resultaat. Tot we bij Avanti kwamen. Zowel de verkoop, levering en service zijn van een belachelijk hoog niveau. Zowel Alfred, Gerhard en Berto zijn gedreven, spontaan en bijzonder klantvriendelijk. We zijn uitermate tevreden over Avanti. Bedankt!
FOTO VAN HENRI VAN KLAVEREN/ ELS ROELOFS
Gemonteerde inductie kookplaat
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door l. op woensdag 13 feb 2019 '19
Even nieuwe keuken zowel de verkoop als de installatie.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan goeds”
Door van den Assem op zondag 3 feb 2019 '19
Eind augustus 2018 een keuken uitgezocht bij Avanti in Kesteren. We zijn niet over een nacht ijs gegaan en ook niet in een winkel geweest. Er werd veel meegedacht, maar ook ruimte gelaten om zelf beslissingen te nemen. Uiteindelijk heeft Jasper een realistische tekening gemaakt, zodat je feitelijk meteen zag hoe de keuken er in jouw huis uit zou komen te zien. We hebben de keuken op 10 januari 2019 laten plaatsen. Zeer vakkundig door Anton en (een andere, jongere ;-) Jasper) en een dag later ook nog door Bas uitgevoerd! We zijn nu bijna een maand verder en zeer tevreden over het resultaat. Van ontvangst in Kesteren vorig jaar tot uitvoering in januari dit jaar niets dan goeds te melden.
FOTO VAN VAN DEN ASSEM
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Perfecte service”
Door Slot Exclusive op dinsdag 22 jan 2019 '19
Onze ervaring met Avanti is zeer goed. 3 jaar geleden een keuken bij Avanti aangekocht, na intensief gebruik was er 1 lade-geleider niet meer optimaal. Bij het sturen van een mailtje, werd ik door het vriendelijke personeel teruggebeld. Zelf heb ik nog aangegeven, dat de lade-geleider eventueel opgestuurd kon worden, maar ze kwamen liever zelf even langs. De monteur heeft dit netjes opgelost, en zelfs de overige deurtjes nog even opnieuw afgesteld. Bedankt Avanti voor de fijne keuken, en de perfecte service...
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend tevreden”
Door G. van Ballegoijen op zaterdag 19 jan 2019 '19
We hebben een ontzettend mooi landelijk keuken gekocht in U vorm. Er wordt ruim aandacht besteed tijdens uit samenstellen van de keuken, ook wordt er goed meegedacht met het budget. Supervriendelijk medewerkers. Ook levering is als verwacht. We zijn ontzettend tevreden over alle afwikkelingen en hebben nu een prachtige keuken die we graag wilde hebben. precies zoals in onze voorstelling en naar onze wensen.
FOTO VAN G. VAN BALLEGOIJEN
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat super”
Door Daniëlle & Edwin op woensdag 9 jan 2019 '19
Wij hebben onze keuken vorig jaar gekocht bij Wilco Kreling, fijn gesprek! Hij nam de tijd en dacht goed mee. Wat wij prettig vonden is dat we goed op de hoogte gehouden werden van de voortgangen. Keuken is afgelopen week geplaatst en we zijn super blij met het eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10 waard”
Door Van Snippenberg kesteren op woensdag 26 dec 2018 '18
Wij hebben onze keuken bij Jasper Verhaar gekocht, hij dacht overal over mee wat tot een waanzinnig resultaat geleid heeft. Ook was Avanti zeer ontzorgend. Het uitstellen van de lever datum, en dat wel 3x in verband met de oplevering van ons nieuwe huis, was geen enkel probleem. Avanti schoof flexibel mee, bedankt hiervoor Meindert-Jan en Johan. Dit gaf ons erg veel rust. Ook Arno en Rob hebben vakwerk geleverd! Tot in de detail perfect, nette en verzorgde mannen, van bus tot gereedschap! Niets was teveel! Ze monteerden met liefde en passie onze keuken,niks was teveel! Kortom, als je een keuken nodig hebt, ga dan zeker naar Avanti. Voor ons een dikke 10 waard!!
FOTO VAN VAN SNIPPENBERG KESTEREN
Waanzinnig resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Aanraden”
Door Valerie Koster op vrijdag 14 dec 2018 '18
Voor onze nieuwe keuken kwamen wij door mond-op-mond reclame terecht bij Avanti in Kesteren. De zeer uitgebreide showroom en het vriendelijke personeel heeft mede geleid tot de aanschaf van onze keuken gekocht. Allereerst werden door verkoper Jasper Verhaar bijzonder prettig en vakkundig geholpen. Er werd goed meegedacht over om onze ideeen te verwezenlijken en er werden voorstellen gedaan waar wij zelf nog niet eens aangedacht hadden. De monteurs die de keuken kwamen installeren hebben zich erg ingespannen om van onze keuken het mooie plaatje te maken dat wij voor ogen hadden. Zij hebben ons onder andere geholpen met de verlichting en het corrigeren van een fout van de stucadoor, op een wijze die ver boven hun normale verplichtingen uitgaat. Wij zouden iedereen aanraden in Kesteren langs te gaan en Avanti te kiezen voor de aanschaf en installatie van een keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie was duidelijk”
Door Jan Custers op dinsdag 20 nov 2018 '18
Wij zijn erg positief over onze ervaringen met Avanti Keukens. Zowel de verkoopbegeleiding als ook de plaatsing van de keuken en de planning van de voorbereidende werkzaamheden verliepen soepel en getuigden van kwaliteit. Communicatie was duidelijk. Enkele bespreekpunten zijn naar tevredenheid opgepakt en opgelost. Kortom: prima!
Reactie of foto toevoegen
“Erg mooi resultaat”
Door Machteld op woensdag 14 nov 2018 '18
Door Avanti Keukens heb ik een keuken en plavuizen vloer laten plaatsen. Het resultaat is erg mooi geworden. De ontvangst bij Avanti was erg hartelijk en omdat ik geen auto heb werd ik keurig opgehaald bij het treinstation in Kesteren. Het uitzoeken van de keuken verliep prettig, ook voor een hapje en drankje werd gezorgd en er werden goede tips gegeven over de aanschaf van de keuken en de apparatuur. Neff apparatuur was favoriet, ik kende het niet maar het bevalt prima. De plaatsing verliep goed en het resultaat mag er zijn. Bij een volgende keuken zou ik gelijk weer naar Avanti Keukens gaan, kortom een betrouwbaar bedrijf en ze komen hun afspraken na, ik kan het bij iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige moderne keuken”
Door Fam. Weerd uit Veenendaal op zaterdag 27 okt 2018 '18
Wij hebben dit jaar een prachtige moderne keuken gekocht bij dit bedrijf. We zagen in eerste instantie niet de keuken naar ons zin, maar naar mate we gingen zitten kregen we een plaatje met de keuken die we graag wilden hebben. Wilco liet ons zien hoe hoe het eruit zag en dat was erg aantrekkelijk voor ons. Alle apparatuur die we wilden hebben zit er in. Waar wenog wel op willen wijzen is dat je zelf ook door moet vragen naar meerdere modellen, zo hebben we een Miele vaatwasser gekocht die niet automatisch uitgaat en dat vinden we achteraf we jammer. Voor de rest hebben ze kleine ongemakken heel professioneel opgelost. De deur van de koelkast is nu 90 graden en komt niet meer tegen de muur, zijn daar superblij mee, met dank aan Joost. Ook de kast met afzuiging die niet helemaal goed was hebben ze opnieuw geplaatst en deze heeft Berto heel netjes afgemonteerd. We bevelen daarom Avanti van harte aan.
Reactie of foto toevoegen
“Fantastische ervaring”
Door Joshua van Eijndhoven op donderdag 25 okt 2018 '18
Fantastische ervaring met Avantie van D.B. keukens. Alles was top, het gesprek, het meedenken, het ontwerp, de werk voorbereiding en plaatsing. Dit bedrijf is geweldig. Top kwaliteit. En zonder geneuzel en onderhandelen. In een keer goed. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Arno Pippel en Marieke van Gelderen op woensdag 24 okt 2018 '18
Wij hebben een complete keuken gekocht en plavuizen laten leggen in de keuken en hal. Ik vind dat de monteurs erg netjes en efficiënt werken. Ze zijn heel servicegericht en er is veel mogelijkheid voor overleg. Dit is heel prettig. Maar bovenal ben ik erg blij met het eindresultaat! Ik heb een prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Dineke op donderdag 11 okt 2018 '18
De tijd vliegt, inmiddels doet onze Avanti keuken alweer bijna 5 maanden dienst. We zijn erg tevreden met het eindresultaat, maar ook met het proces daar naartoe. Een groot compliment voor Kees Visser die een goede balans wist te vinden tussen het luisteren naar onze wensen en het meedenken vanuit zijn grote expertise. Omdat we van ver kwamen wilden we graag binnen 1 dag de koop sluiten, maar achteraf hadden we van sommige keuzes spijt. Ook toen was er alle ruimte om nog wijzigingen door te voeren en toen we er met het keukenblad niet uitkwamen werd zelfs een bezoek aan de fabrikant mogelijk gemaakt. Communicatie is vlot en helder, doordat de prijzen vast staan is het mogelijk om heel gericht te kijken welke keuzes tot welke kosten leiden, zodat je daarin zelf weloverwogen beslissingen kunt nemen. Een ander groot compliment voor het team van installateurs, ontzettend prettig in de omgang, meedenkend en professioneel. We raden Avanti inmiddels aan al onze vrienden en bekenden aan, vooral omdat we het gevoel hebben gekregen dat het bij Avanti niet primair om de verkoopcijfers gaat maar de klanttevredenheid op 1 staat.
FOTO VAN DINEKE
Erg tevreden met het eindresultaat
REACTIE VAN NB
Mooie keukenblad, is dit composiet? En welke is dit?
REACTIE VAN DINEKE SNOEP
Beste NB, het is geen composiet (mat licht composiet vonden we te vlekgevoelig) maar keramiek. Het blad is van jetstone, type luce satin. We zijn erg tevreden, makkelijk in onderhoud en volledig vlek- en krasvrij
REACTIE VAN NB
Is het stootgevoelig keramiek? Ik heb weleens bij het inruimen van de vaaswasser dat ik weleens met een pan of bord tegen de rand van het blad stoot. Hoe groot is de kans op schade?
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden over service bij keuken”
Door Carla Hendrikse op donderdag 27 sep 2018 '18
Vier jaar geleden een keuken bij Avanti gekocht. Ik kan niet anders zeggen dan goed advies etc. Alle tijd werd voor ons uit getrokken. De keuken is zonder problemen op tijd geplaatst en naar volle tevredenheid. Toen enkele maanden geleden de vaatwasser problemen bleek te geven en vermoedelijk al enige tijd tijdens het wassen stoom de kastjes begon aan te tasten. Hebben wij gemaild voor een monteur om het probleem op te lossen. In het mailtje terug werd duidelijk dat wij iedere keer bij het openen de vaatwasser maar moesten drogen alsof met het vochtprobleem dit al niet gedaan was. Ik was best teleurgesteld na alle goede ervaring die wij hadden gehad met Avanti. Nu vandaag is het probleem definitief verholpen nadat eerder de vaatwasser is gemaakt, door het opnieuw plaatsen van zowel zijkant als twee nieuwe deurtjes die aangetast waren door het vocht. Ik ben zeer tevreden over de service monteur die vakkundig de kastdeurtjes vervangen heeft en begrip had voor de hele situatie. Nu kan ik nog enige tijd genieten van mijn nog steeds prachtige keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed geholpen”
Door Fam. Mohr op maandag 17 sep 2018 '18
Wij hebben bij Avanti keukens in Kesteren een keuken gekocht. We zijn in de winkel zeer goed geholpen en begeleid door dhr. Jasper Verhaar. Ook wat erna gebeurd vanuit planning (aansluitschema, off. leverdata) zeer vakkundig. Dan is de dag van de levering van de keuken, netjes afgeleverd door eigen personeel (zeer correct afgeleverd en met zorg). Dan volgen de dagen van de echte installatie van de keuken. Ook dan wordt dit gedaan door personeel van Avanti. Joost was zeer kundig/correct en precies. Zeer netjes wordt de keuken geplaatst en afgeleverd. Niet anders als lof voor Avanti. En nu gaan wij genieten wat Avanti ons geleverd heeft.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Karin op maandag 3 sep 2018 '18
Ontzettend blij met mijn keuken! Kees Visser heeft me geadviseerd en kwam met ideeën aan waar ik zelf niet aan zou denken. Zo bestaat de keuken nu uit twee tegenoverliggende delen i.p.v. een hoekkeuken en verder ben ik ook heel blij met het plasma-filter in de afzuiging, het granieten aanrechtblad, diepe spoelbak en alle apparatuur. Ook de achterwand van Bokmerk en de beschermkap voor de inductieplaat zijn een schot in de roos, heel praktisch vooral die laatste! En dat ook allemaal voor het budget wat ik van tevoren bedacht had. Een groot bedankje voor Kees zijn advies/tijd en ook lof voor de installateurs die de keuken keurig gemonteerd hebben. Wegens verhuizing nu al tweede keer keuken van Avanti, dat zegt al genoeg.

Eerdere ervaring van 30 augustus 2015: Twee weken terug is mijn nieuwe keuken geplaatst door Avanti Kesteren. Zeer tevreden over de hulp bij de keuze mogelijkheden bij de aanschaf. Veel oog voor details door de verkoper waar je zelf niet aan denkt. Ook zeer tevreden over de montage door Avanti-monteur. Ook hij kwam met goede ideeen aan voor de perfecte afwerking van de keuken. Niets dan lof en Avanti is zeker een aanrader!
FOTO VAN KARIN
Ontzettend blij met de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Fam. Dijkstra op maandag 3 sep 2018 '18
Wij kochten een keuken en en stelden een badkamer samen door gebruik te maken van dezelfde keukenkastjes. Zowel bij de eerste ontvangst als ook de daaropvolgende gesprekken werden wij uitermate plezierig geholpen. Er werd meegedacht, de heer Verhaar was geduldig en had hele goede voorstellen. Elk bezoek bij Avanti was heel goed verzorgd. De plaatsing en installatie van de keuken verliep perfect! Steven en Arno kwamen met oplossingen voor onverwachte problemen. Wat geweldig! Alles is heel goed verlopen. Wij zullen Avanti zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer zeker aanbevelen”
Door Ruud Boer op dinsdag 31 jul 2018 '18
Top bedrijf, van af het begin tot het eind is alles netjes en zeer professioneel uitgevoerd, via internet het bedrijf gevonden en ervaringen gelezen, site bezocht en een kijkje gaan nemen. wat me opviel was dat ik niet direct benaderd werd door een verkoper, men liet ons rustig rond kijken! Bij het 2e bezoek goed en plezierig geholpen door verkoper Jaap, vakkundige uitleg en alle tijd nemend om tot een uitgekiend keukenplan te komen, ook prima advies over de inbouw apparatuur, en uiteindelijk een mooie keuken met eiland gekocht. Ook op alle nazorg is niets op aan te merken, prima mail contact als er vragen waren, alles netjes bezorgd en zorgvuldig verpakt, en zeker het installatie team heeft TOP werk geleverd, werken schoon, denken mee, zijn flexibel en zorgvuldig, kan geen enkele klacht bedenken! Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen!!
FOTO VAN RUUD BOER
Landelijke keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door Coen en Marja van den Berg op zaterdag 28 jul 2018 '18
Wij hebben een nieuwe keuken gekocht in Kesteren. Dit is de 3e nieuwe keuken die wij gekocht hebben in de afgelopen 30 jaar. Nog nooit is het proces zo verlopen als deze keer. Zeer goed geholpen bij het samenstellen (wat bij een ander niet kon kon bij Avanti wel). Dan volgt het plaatsen, daar gaat het meestal mis want in de showroom kan immers alles. Echter deze keer niet, de keuken is zeer vakkundig geplaatst door Henk uit Barneveld. Ik weet natuurlijk niet hoe de andere monteurs zijn maar Henk is een topper!! Zelden zulk vakmanschap gezien en het is nog een gezellige vent ook.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Eran Maor op woensdag 25 jul 2018 '18
Naast de mooie keuken waren de service en nazorg van Avantikeukens geweldig en alle problemen dat ik had waren met persoonlijke aandacht en snel opgelost. Ik raad Avantikeukens zeer aan!
Reactie of foto toevoegen
“Als nieuw”
Door Rineke Bouwhuis op woensdag 25 jul 2018 '18
Via internet Avanti gevonden en contact gezocht, een geweldig bedrijf en heel klantvriendelijk. Daar ik niet in het bezit ben van een auto, bood verkoper Kees aan om dan zelf met wat stalen bij mij thuis te komen.(Geweldig) We waren er snel uit en vakman Joost, een harde werker is de frontjes komen plaatsen en heeft gelijk de puntjes op de i gezet. Ik krijg alleen maar lovende reacties, het lijkt wel een nieuwe keuken. Avanti is een geweldig bedrijf met echte vakmensen, het is dat ik geen 10 sterren kan geven maar die verdienen ze wel.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Avanti Keukens
aKesteren , Batterijenweg 13B, 4041 DA Kesteren, tel 0488 - 47 44 90
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.