Feedback
6,5

Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
vanwanrooij-warenhuys.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys
Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer, toilet of vloer? Daar komt heel wat bij kijken! Online oriënteren, rondkijken en keuzes maken… Voel je welkom om inspiratie op te doen in onze unieke, innovatieve belevingsshowroom. Direct langs de A2, bij afslag 16, vind je 4.500 m2 aan inspiratie en beleving!

Binnenlopen voor inspiratie kan altijd. Wil je samen met een adviseur dieper in het ontwerp en de mogelijkheden duiken? Dan is het handig om even een afspraak te plannen via 0418-556666.

Voel je welkom!
Ervaringen
Er zijn 158 ervaringen over Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren52 ervaringen
4 sterren52 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster35 ervaringen
“Goede ervaring”
Door S. Park op zondag 18 jul 2021 21
We zijn goed geholpen door Ton Smidt met het samenstellen van de keuken. We namen een standaardkeuken, maar we konden het helemaal naar onze wensen aanpassen. Het plaatsen van de keuken verliep ook vlekkeloos, en nu na drie maanden gebruik zijn we helemaal tevreden en we hebben tot nu toe geen enkel probleem ondervonden.
FOTO VAN S. PARK
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw, bedankt voor je review! Wat een mooi eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marc op donderdag 15 jul 2021 21
Goed geholpen in de showroom bij Van Wanrooij. Ruim 20 jaar geleden naar volle tevredenheid ook een keuken aangeschaft bij Van Wanrooij. Na drie bezoekjes in 2020 tot een besluit gekomen. Erg tevreden over de installatie van de keuken. De monteur is vakkundig, werkt netjes en denkt mee aan benodigde aanpassingen ter plekke en realiseert deze ook.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Bart en Nelly de Gooijer op maandag 5 jul 2021 21
Onze prachtige keuken werd perfect geïnstalleerd door 2 kundige mensen die van 07.00 tot 14.30 uur hebben gewerkt en de boel keurig hebben opgeruimd en de volgende dag hebben laten afvoeren. Ik kan alleen maar zeggen: petje af! Geweldig werk geleverd! Hartelijk dank voor een prachtige keuken van Van Wanrooij uit Waardenburg.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Bart en Nelly de Gooijer, bedankt voor jullie review! Geniet van jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie projectkeuken”
Door Hugo op dinsdag 29 jun 2021 21
Mooie projectkeuken gebouw Valencia. Hoefde daardoor alleen maar keuzes qua extra voorzieningen (Quooker, tweede oven), kleur en materiaal te maken. Uitstekende Siemens apparatuur. Heldere communicatie (adviseur top, administratie en logistiek ook zeer goed).
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hugo, bedankt voor je review. Veel kookplezier in je nieuwe keuken toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Grote keuken”
Door Elize Bosveld op maandag 28 jun 2021 21
In eerste instantie (november 2019) toen ik mijn keuken ging bestellen, was mijn gevoel niet goed. Ik werd ook een beetje geleid door de reviews en dan ben je bevooroordeeld. In Januari van dit jaar, besloot ik toch mijn kleur te wijzigen. Via een videocall met Resul ging dat super goed! Verder was de levering en de montage in 1 keer goed! De levering weerd goed gecommuniceerd en er waren geen onderdelen die misten. De monteur heeft de volgende dag de keuken in z'n eentje in 8 uur superstrak gemonteerd. Mijn eigen aannemer was zelfs onder de indruk! Het is toch een keuken van bijna 7 meter met 3 hoge kasten en een composiet blad. Mijn zorgen bleken dus niet gegrond! Ga zo door van Wanrooij!
FOTO VAN ELIZE BOSVELD
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Elize, bedankt voor je review! Wat een geweldig eind resultaat van de keuken. De kleur is prachtig. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooi eindresultaat”
Door Koos Hogewoning op zaterdag 26 jun 2021 21
Ruimschoots werd er de tijd genomen om een keuken samen te stellen. Ook oog voor praktische inrichting. Keuken is netjes geplaatst, monteurs hebben netjes en rustig gewerkt. Eindresultaat is zeer mooi.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Koos, bedankt voor je review! Geniet van je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en keuken”
Door Cees m v nieuwenhuizen op maandag 7 jun 2021 21
Keuken met apparatuur tot volle tevredenheid geplaatst.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Cees, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent, veel leefplezier gewenst in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Scholten op vrijdag 4 jun 2021 21
Wij zijn erg goed geholpen vanuit Van Wanrooij door Marcel. Dit begon al bij het ontwerpen van de keuken tot aan het plaatsen van de keuken. Bij het ontwerpen is er goed meegedacht met de punten die wij aangaven en er zijn diverse oplossingen bedacht waar wij in eerste instantie niet aan dachten. Bij het plaatsen van de keuken was het duidelijk dat de monteurs van, Van Wanrooij, graag een mooie keuken wilden opleveren. Hierbij is de nodige zorg gedragen om eventuele beschadigingen te voorkomen en is er nog meegedacht of de keuken goed uit kwam met eventuele lichtschakelaars. Kortom wij raden Van Wanrooij aan!
FOTO VAN SCHOLTEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Scholten, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! Veel leefplezier gewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Stefan op maandag 31 mei 2021 21
Zeer goede kwaliteit en uitstekend gemonteerd. Vakman ter plaatsen heeft samen met ons nog wat extra aanpassingen en verplaatsingen gedaan om alles nog beter in te delen.
FOTO VAN STEFAN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Stefan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt met onze vakkundige monteurs. Hier streven wij naar. We wensen je heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zo goed als af”
Door M. Wijtmans op vrijdag 21 mei 2021 21
We hebben voor de tweede keer een nieuwe keuken bij van Wanrooij gekocht omdat we bij de eerste zeer tevreden waren. Hopelijk zal er bij de tweede keuken ook een goede service verleend worden.

Aanvulling ontvangen 7 juni 2021: Onze keuken is geplaatst maar nog niet helemaal af.
De plank boven de aanrecht is beschadigd en er moet nog een nieuwe geplaatst worden. Ook de spotjes die onder plank komen zijn daarom nog niet geplaatst. De spatrand boven de aanrecht is ook nog niet geplaatst. Wij zitten nog te wachten tot onze keuken compleet is, wat volgens afspraak binnenkort zal plaatsvinden.
REACTIE VAN M.WIJTMANS
Tot nu is het al een mooi resultaat. Op 30 juni wordt de keuken afgewerkt.
De reacties van de bezoekers zijn zeer positief. De betonlook keuken hebben ze nog nooit gezien. Wij hadden hem ook nog niet compleet gezien maar zijn blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Nick op dinsdag 18 mei 2021 21
Erg tevreden over mijn keuken. Adviseur dacht goed mee, kwam met alternatieve ideeën welke in de praktijk heel mooi zijn uitgepakt. Sommige dingen geen bewuste keuze in gemaakt, maar ook die zijn goed uitgepakt. Montage snel en goed!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nick, bedankt voor je review en de mooie complimenten voor de adviseur en de monteur!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Hilde op dinsdag 18 mei 2021 21
Ik heb een keuken gekocht. Hierin zijn wij in het gehele proces goed ondersteund en zijn erg blij met het resultaat. We hebben echter ook een badkamer bij jullie gekocht, en daarin missen we, zeker achteraf gezien, vakkundig advies. Er zijn een paar dingen nagelaten te vertellen waardoor we andere keuzes hadden willen maken. Erg jammer, aangezien wij niet de specialist zijn.

Aanvulling ontvangen 20 mei 2021: Montage is al gebeurd. We vinden dat de wastafel en het wasmeubel veelste laag hangt. Daarnaast vinden we het jammer dat ons bij het advies niets is verteld over de verlichting waardoor er geen licht in het douchegedeelte kwam (door een geplaatste muur) en we op het laatste moment een verlaagd plafond hebben moeten aanbrengen zodat we alsnog spotjes konden verwerken.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hilde, Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Hans de Zwart op maandag 17 mei 2021 21
Wij hebben een mooie keuken gekocht bij Van Wanrooij. In het koop proces zijn wij keurig begeleid om tot onze aankoop te komen. Wij zijn erg tevreden over onze keuken, behalve over de spoelbak en de kraan die er bij is geleverd.
Wij hadden in eerste instantie gekozen voor één spoelbak, maar hebben dat later gewijzigd in een dubbele. Wat echter niet is bekeken en ook niet geadviseerd, is of de gekozen kraan hier ook geschikt voor was. Daar zijn we pas achter gekomen nadat we de keuken zijn gaan gebruiken. En om eerlijk te zijn: we verfoeien elke dag de kraan die is meegeleverd.
FOTO VAN HANS DE ZWART
+ Toon extra foto van Hans de Zwart
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hans, bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Nelly Damen op maandag 3 mei 2021 21
Wat zijn opa en oma blij met hun nieuwe keuken. Super dat er een medewerker thuis komt kijken en bespreken wat mogelijk is en goed op de wensen van ons inspeelde. De keuken is op woensdag geplaatst en de vaatwasser zou pas over 5 a 6 weken worden geleverd maar er is toch geregeld dat er donderdags een vaatwasser aangesloten werd super gewoon wat n service. Voor een volgende keuken zeker weer naar van Wanrooij
FOTO VAN NELLY DAMEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nelly, bedankt voor je review en de mooie complimenten! Wat een prachtige keuken hebben opa en oma gekregen. Wens ze maar veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A. Wildschut op woensdag 14 apr 2021 21
Heel tevreden. Gert-Jan van Setten heeft ons superfijn en goed geholpen. De monteurs waren uiterst correct en kundig. Hebben wel hard moeten werken om alles in een dag geplaatst te krijgen. Hebben aan het eind van de dag alles keurig opgeruimd. Wij hebben over van Wanrooij een positief gevoel.
FOTO VAN A. WILDSCHUT
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste A. Wildschut, Bedankt voor je review! Wat een geweldig mooie keuken! Wij wensen je veel kook- en bakplezier.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige montage”
Door Berry en Jeanine Boelaars op zaterdag 10 apr 2021 21
Mooie keuken geheel zoals verwacht en uitgezocht. Goede apparatuur die redelijk eenvoudig te bedienen is. Montage is netjes en uitermate vakkundig uitgevoerd.
FOTO VAN BERRY EN JEANINE BOELAARS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Berry en Jeanine, wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst. Bedankt voor jullie review!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door G de Vries op vrijdag 9 apr 2021 21
Tijdens bezoek showroom goede begeleiding en informatie. Voor plaatsing dacht men mee over installatie en inrichting. Na anderhalf jaar kon geleverd worden, dit ging vlot en netjes. Montage door bedrijf van goede kennis in naam van Van Wanrooij. Zij werken super netjes en secuur. Ben dus erg tevreden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw de Vries, Bedankt voor jullie review en de mooie complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Siematic keuken”
Door Hans op vrijdag 9 apr 2021 21
Het kopen van een Siematic keuken is een garantie voor hoge kwaliteit. Daar is de prijs ook naar. Omtrent het product en de looks ervan ben ik zeer tevreden. Er zijn ook issues van kritiek. Ik heb deze aan het adres van de verkoopadviseur geventileerd, dit zonder een reactie te ontvangen. Dat is op zijn minst teleurstellend voor mij als vaste klant van "Van Wanrooij". Helaas zal Covid19 ook daarvan de oorzaak zijn.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hans, Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Cor van Schijndel op donderdag 8 apr 2021 21
Keuken zonder hoge kasten. Brede opbergvakken leveren enorm veel ruimte. Gekozen kleur sluit perfect aan bij overig interieur. Na installatie tegels aangebracht t.b.v. reinheid in keuken.
FOTO VAN COR VAN SCHIJNDEL
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Best Cor, Bedankt voor je mooie review! Wat is het een mooie keuken geworden! We wensen je heel veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door van Elferen op woensdag 7 apr 2021 21
Een keuken en badkamer geplaatst alleen de badkamerspiegel was beschadigd maar is later vervangen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw Van Elferen, Bedankt voor je review! Veel plezier met je nieuwe keuken en badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Jeijsman op dinsdag 6 apr 2021 21
Onze ervaring is 100% positief. De communicatie van van Wanrooij naar ons was echt zeer goed. Als er iets was dan werden we duidelijk geïnformeerd. De showroom is zeer ruim en mooi met volop keus. Wij dachten toen we binnen kwamen dat dit een te dure prijsklasse voor ons zou zijn maar niets bleek minder waar te zijn. Zeer goed geholpen door de verkoper die alle tijd voor ons nam en samen met ons de keuken ontwierp.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Hans van de water op vrijdag 2 apr 2021 21
Zeer hoge kwaliteit keuken, deskundig advies van verkopers in Waardenburg, zeer vakkundige en vriendelijk planners, vervoersbedrijf en monteurs van de keuken, snelle oplossing bij problemen, prima services.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer van de Water, hartelijk dank voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier gewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joop Heeren op dinsdag 30 mrt 2021 21
Zeer tevreden over de montage en afwerking, zeer vriendelijke mensen. Jan en je collega een compliment!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer Heeren, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige plaatsing”
Door Fred Hommersom op maandag 29 mrt 2021 21
Wij hebben de badkamer en keuken gekocht. Beide zijn vakkundig geplaatst door echte vakmensen. U heeft een zeer tevreden klant er bij. Top service door uw organisatie!
FOTO VAN FRED HOMMERSOM
REACTIE VAN FRED HOMMERSOM
Bij deze onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Ellen Bruurmijn op woensdag 10 mrt 2021 21
Wij kregen bij aankoop goed advies en de plaatsing van de keuken ging erg vlot. Super blij met het eind resultaat.
FOTO VAN ELLEN BRUURMIJN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ellen, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het advies en de plaatsing van de keuken. Wat een plaatje is de keuken zeg! We wensen je veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Nette keuken”
Door G.Peters op maandag 8 mrt 2021 21
Vakkundig geplaatst, mannen met ervaring, nette keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste G. Peters, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door D. Schenkius op vrijdag 26 feb 2021 21
We werden uitstekend voorgelicht door de keukenexpert (Bjorn) van van Wanrooij. Alle afspraken werden keurig nagekomen. De installatie van onze keuken verliep vlot en bijna probleemloos. De schappen waren beschadigd aangeleverd maar de oplossing was altijd nabij. We zijn uiteindelijk zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN D. SCHENKIUS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Schenkius, Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel leefplezier in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Van Veldhoven op woensdag 17 feb 2021 21
Wat een geweldige ervaring. We zijn meegenomen in de wereld van keukens. Van idee tot uitvoering zijn we volledig ondersteund. Dankzij de duidelijke en transparante uitleg zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Door de keuken te zien in virtual reality kregen we echt een wauw gevoel.
FOTO VAN VAN VELDHOVEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer en/of mevrouw Van Veldhoven,hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Erik Jan de Kruijf op woensdag 17 feb 2021 21
Service was goed en de installateurs netjes en correct. Wel enorm veel schade tijdens het transport waardoor er een additionele afspraak gepland moest worden om alle schades te herstellen maar dit lag niet aan van Wanrooij maar aan de vervoerder. Afhandeling hiervan was uitstekend.
FOTO VAN ERIK JAN DE KRUIJF
+ Toon extra foto van Erik Jan de Kruijf
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Erik Jan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en dat er snel een oplossing is gekomen. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken voor nieuwbouwhuis”
Door Robben op woensdag 17 feb 2021 21
Vorige week is de nieuwe keuken geplaatst. Ivm nieuwbouw hebben we de keuken ruim anderhalf jaar geleden uitgezocht. Toen ik begon te twijfelen net voor de keuken in bestelling, mocht ik gelijk langskomen voor de laatste aanpassingen. De communicatie ivm afspraak was erg goed. Ook het zetten verliep goed. Monteur was erg meedenkend en werkt hard en net. Helaas wel wat defecten zoals beschadigde kastdeur en kapotte afzuigkap. Dit is gelijk doorgegeven en kregen we gelijk een bevestiging dat dit snel opgelost word. De eerst volgende werkdag kwam de monteur terug om de afzuigkap te demonteren. Heel erg fijn.
FOTO VAN ROBBEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Robben, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met kookeiland”
Door Koen Snaphaan op dinsdag 16 feb 2021 21
We hebben een keuken gekocht bestaande uit een vast gedeelte en een kookeiland. Twee jaar geleden uitgezocht, dus spannend hoe het uit zou vallen. Het was top, echt zo als we het hadden verwacht. Complimenten aan de verkopers van van Wanrooij en aan de monteur die de keuken heeft geplaatst.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Koen, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je keuken. We wensen je heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Familie J & JB Koolen op dinsdag 16 feb 2021 21
goed advies, en bij twijfel opnieuw bij de adviseur aan tafel.
FOTO VAN FAMILIE J & JB KOOLEN
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje van een keuken”
Door lagrouw op maandag 15 feb 2021 21
goede voorlichting tijdens het voortraject, mooie uitgewerkte offerte, keurige levering, en gemonteerd door een super vakman! al met al een plaatje van een keuken!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer/mevrouw Lagrouw, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met onze nieuwe keuken”
Door W. van Overdijk op zaterdag 13 feb 2021 21
Over het algemeen zijn wij zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Het is vanaf offerte stadium tot en met bestelling en levering van de keuken plus apparatuur zeer netjes afgehandeld.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste W. Van Overdijk, hartelijk dank voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Peter en Diana Megens-van Olderen op donderdag 11 feb 2021 21
Wij zijn geweldig geholpen en nog steeds blij met de gemaakte keuzes nu wij drie maanden in ons huis wonen.
FOTO VAN PETER EN DIANA MEGENS-VAN OLDEREN
REACTIE VAN PETER EN DIANA MEGENS-VAN OLDEREN
Hier ook nog een foto van onze badkamer. Echt prachtig betegeld. Dit is een ervaren tegelzetter geweest. Keurig. Nog iedere dag heel blij mee.
REACTIE VAN VAN WANROOI WARENHUYS
Beste meneer en mevrouw Megens-Van Olderen, hartelijk dank voor jullie review. Fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel leefplezier in jullie nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Christine Gillissen op woensdag 10 feb 2021 21
Ik heb er tegen op gezien om een nieuwe keuken te kopen. Ik hoor vaak horror verhalen. Hoe anders is onze ervaring. Het bezoek aan de showroom was een feestje! Michael Millenaar nam alle tijd voor ons en loodste ons door alle keuzes die we moesten maken. We zijn daarbij vele malen de hele showroom doorgelopen, om alle mogelijkheden te bekijken. Al die keuzes verwerkte hij in het systeem en zo liet hij ons een levensechte impressie zien van de nieuwe keuken. Met hetzelfde geduld paste hij alles een week later weer aan toen wij het toch weer anders wilden. Heel fijn trouwens dat onze order aangepast kon worden. Over de prijs viel te onderhandelen. Ook dat gaf een goed gevoel. Bij de levering van de keuken bleek er een kast beschadigd. Dat had te transporteur zelf al gezien en gemeld. Hoefden we zelf niets aan te doen. De installateurs kwamen op en afgesproken moment en hebben binnen de afgesproken tijd de keuken keurig netjes geplaatst en kort de werking van alle apparaten uitgelegd. Alles was aanwezig en paste precies.
Ook over de after sales zijn wij heel tevreden. De (kleine) beschadigingen zijn opgelost en de beschadigde kast is vervangen. Zonder moeilijk te doen en zonder extra kosten. Kortom: wij zijn heel erg tevreden.
FOTO VAN CHRISTINE GILLISSEN
REACTIE VAN VAN WANROOI WARENHUYS
Beste mevrouw Gillissen, hartelijk dank voor je mooie review. Wij wensen je veel plezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jan en Nel van den Berg op zondag 31 jan 2021 21
Wij zijn super tevreden met onze keuken. De indeling is heel fijn, een ruim werkblad en voldoende kastruimte. Wij zijn goed geadviseerd door Marco van der Hoeven. Hij heeft onze wensen goed in uitvoering gebracht. Het was heel spannend toen uiteindelijk de keuken geplaatst werd. De combinatie van titaniumlook en betonlook was voor ons een uitdaging maar toen hij stond vonden we het nog mooier dan we hadden verwacht. Bas, de monteur was zeer kundig en prettig. Hij heeft de keuken vakkundig gemonteerd. Een minpuntje wel, de combimagnetron, de stoomoven en de vaatwasser zijn niet het type wat we besteld hadden. Wij zijn hier niet van op de hoogte gebracht. De vaatwasser voldoet niet aan onze verlangens. Wij zijn al met van Wanrooij en Pelgrim in contact hierover geweest en wij hopen dat het snel goed opgelost wordt. Naar onze mening is er geen betere oplossing dan een andere vaatwasser plaatsen die een bestekmandje heeft aan de voorkant en vier neerklapbare bordenrekken in de onderste korf. Ondertussen genieten we elke dag van onze prachtige keuken.
FOTO VAN JAN EN NEL VAN DEN BERG
+ Toon extra foto van Jan en Nel van den Berg
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Geachte heer en mevrouw Van den Berg, hartelijk dank voor jullie mooie review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Heel veel kookplezier gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Venema-Elfferich Annemieke op donderdag 24 dec 2020 20
Eerste verkoper badkamer ging wat stroef. Maar tweede heeft het prima opgepakt en goed geadviseerd. Bij de keuken goed en eerlijk geadviseerd. Kortom, tevreden!
FOTO VAN VENEMA-ELFFERICH ANNEMIEKE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Annemieke, Bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Nette keuken”
Door Rob hendriks op donderdag 24 dec 2020 20
Hele nette keuken geworden! Netjes gemonteerd, en achteraf nog paar verbeteringen doorgevoerd
FOTO VAN ROB HENDRIKS
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Rob, bedankt voor jullie review! Wat een prachtig eindresultaat van jullie nieuwe keuken. Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Het ziet er mooi uit”
Door Danny davies op donderdag 24 dec 2020 20
Wij zijn tevreden, werkt makkelijk en zijn blij met onze quooker! Ook de oven is perfect! Het ziet er mooi uit!
FOTO VAN DANNY DAVIES
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Danny, Bedankt voor je mooie review! Heel veel kookplezier toegewenst in je mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en inbouwapparatuur”
Door Johan op donderdag 24 dec 2020 20
Sinds 23 jaar een nieuwe keuken en uiteraard nieuwe inbouwapparatuur van Pelgrim. Maar wat een mogelijkheden. We zien haast tussen de bomen het bos niet meer. Daarom een receptenboekje met gerechten uit de combioven komt ons zeer welkom. Met name het stomen hopen wij zo onder de knie te krijgen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Johan, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Top resultaat geworden”
Door IGL op vrijdag 18 dec 2020 20
Goede verkoper. Voelde precies aan hoe wij onze keuken wilde hebben een zijn heel blij met het resultaat
FOTO VAN IGL
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste IGL, hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Roos op maandag 14 dec 2020 20
We hebben een prachtige keuken uitgezocht die met zorg is geinstalleerd. Tijdens ons bezoek aan de showroom zijn we uitstekend geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, advies gegeven waar nodig en de tijd gegeven om er rustig over na te denken. De levering en installatie werd met zorg en aandacht gedaan. De communicatie was perfect en we zijn ontzettend blij met de keuken.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Roos, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en montage van de keuken. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met alles erop en eraan”
Door S. Schrale-Koopmans op vrijdag 11 dec 2020 20
Het lijkt of ik nog iedere dag op vakantie ben, ziet er met minder kastjes heel ruim uit. Een keuken met alles erop en eraan. Krijg steeds meer plezier in de stoomoven. De inductieplaat bevalt heel goed, het eten is gauw klaar. De heetwaterkraan is super. Mijn man maakt met plezier de spruitjes voor vanavond klaar.
FOTO VAN S. SCHRALE-KOOPMANS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Mevrouw Schrale-Koopmans, bedankt voor jullie review. Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst en geniet van de spruitjes vanavond.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuze”
Door Dianne op donderdag 10 dec 2020 20
Goed advies, snelle montage. Alles volgens afspraak.
FOTO VAN DIANNE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Dianne, Bedankt voor je mooie review! Wat een mooie keuken! heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keuken”
Door Wilma Mulder op dinsdag 8 dec 2020 20
Sinds een half jaar een hele fijne keuken.Waar ik me heerlijk in uitleven kan, om voor mijn lieve man en mij heerlijk te koken.
FOTO VAN WILMA MULDER
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Wilma, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de keuken en dat je je heerlijk kunt uitleven in de keuken. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Wim van Doorn op vrijdag 4 dec 2020 20
Prettige ontvangst met een duidelijke toelichting op de verlangde onderdelen, afspraken goed nagekomen en vakkundig door de eigen monteurs geïnstalleerd.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Wim, hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzondere keuken”
Door Joop Beekmans op woensdag 2 dec 2020 20
Hele goede mooie keuken, anders dan anders. Echt hout dat merk je, met een heerlijk keukenblad.
FOTO VAN JOOP BEEKMANS
REACTIE VAN JOOP BEEKMANS
De advisering bij Van Wanrooij te Waardenburg en de respectvolle manier waarop met ons als potentiele klant is omgegaan was zeer goed!!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Joop, hartelijk dank voor je mooie review! Veel leefplezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Nette montage”
Door R. H. Frantzen op maandag 16 nov 2020 20
Keuken is mooi en netjes gemonteerd. Op dit punt zijn wij zeer tevreden. Jammer alleen dat voor de ijskastdeur een aantal pennetjes ontbreken waardoor deurtjes nog niet er op zitten. Op een punt heb ik een negatieve opmerking, de kraan is zodanig dicht op de achterwand geplaatst door de fabriek dat de kraan aanloopt tegen de achterwand en dus niet volledig open kan.
FOTO VAN R. H. FRANTZEN
Keuken langs twee zijden
+ Toon extra foto van R. H. Frantzen
+ Toon extra foto van R. H. Frantzen
+ Toon extra foto van R. H. Frantzen
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Meneer, mevrouw Frantzen, Bedankt voor je review! We hebben je bericht intern doorgezet.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuken”
Door Nathalie op vrijdag 6 nov 2020 20
Zeer tevreden met onze keuken, er waren nog wel punten welke nog nagekregen / verholpen moesten worden en dit is uiteindelijk ook keurig door de monteur gedaan.
FOTO VAN NATHALIE
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nathalie, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je keuken. Wat een prachtige keuken! We wensen je veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Daniel de Wit op zondag 4 okt 2020 20
Het bestellen van de keuken liep soepel. Er werden duidelijke opties vermeld die we konden nemen. Tis wel heel gek om een keuken ruim 1 jaar van te voren te bestellen. De levering van de keuken verliep volgens afspraak. Alles zat netjes verpakt en werd gesorteerd bij elkaar gezet. De volgende dag werd de keuken geïnstalleerd. Dit werd door 2 personen gedaan. Aan het einde van de dag was de oplevering van de keuken. Alles klopte, paste en er misten geen onderdelen. Dit maak je zelden mee. Chapeau!
FOTO VAN DANIEL DE WIT
Keuken in nieuwbouwwoning
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Daniel, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat de montage goed is verlopen. We wensen je veel woonplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service gehad”
Door Ria Derks op dinsdag 29 sep 2020 20
Deze keuken ziet er super uit en is gemakvriendelijk in het alledaags gebruik . Ook hier service hierna is goed want onze boiler lekt en hierna kwam er snel een monteur om een nieuwe te bestellen
FOTO VAN RIA DERKS
Keuken gemakkelijk in gebruik
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ria, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Wat een prachtige keuken. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Te spreken over eindresultaat”
Door Jan op vrijdag 17 jul 2020 20
Afgelopen week is er in mijn nieuwbouwwoning een keuken geplaatst door Van Wanrooij. Ik ben te spreken over hoe dit is verlopen en met het eindresultaat. De monteur was op tijd aanwezig, en ook weer dezelfde dag op tijd klaar. Hij was vriendelijke en nam ook de tijd om vragen te beantwoorden. Verder kreeg ik ook bruikbare tips. De materialen zijn degelijk en voelen stevig aan. In de showroom had ik al een kijkje kunnen nemen in de virtuele versie van mijn keuken. Eveneens had ik ook een link van deze 3d omgeving in mijn mail gekregen. De werkelijke keuken leek precies op het eindresultaat. Het enige minpuntje dat ik had was dat er een kier zit tussen de keuken en de muur. Dit kwam volgens de monteur door de muur die net niet helemaal haaks op de vloer staat. Hij had geen overschilderbare kit bij zich om dit te dichten. Ik had het wel fijn gevonden als dit alsnog was geregeld, zeker omdat het huis ook door hetzelfde bedrijf is gebouwd. Al met al, ben ik wel zeer tevreden over het gehele proces en het eindresultaat en zou ik in de toekomst ook graag weer zaken doen met dit bedrijf mocht ik nog eens een nieuwe keuken ga aanschaffen.
FOTO VAN JAN
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jan, Bedankt voor je review! Wat een mooie keuken, heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel”
Door Ester op woensdag 1 jul 2020 20
Ben heel tevreden over de mooie keuken die is geplaatst. Ondanks dat tijdens het 1e levermoment schade was ontstaan heeft van Wanrooij voor een tijdelijke noodkeuken gezorgd en kon mijn keuken na een beperkte vertraging alsnog worden geplaatst waardoor ik nu geniet van een prachtige keuken. De verkoopadviseur was erg flexibel en heeft goed meegedacht met persoonlijke wensen.
FOTO VAN ESTER
Prachtige keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ester, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je blij bent met je keuken en dat er een goede passende oplossing is gegeven voor een tijdelijke keuken. Wat een prachtige keuken en heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Berry Lankhorst op vrijdag 26 jun 2020 20
Montage is goed verlopen. We zijn tevreden met het eindresultaat! De planning was echter wel een probleem i.v.m. corona. Uiteindelijk is het toch gelukt om op de juiste datum te komen monteren. Ref 130184
FOTO VAN BERRY LANKHORST
Keuken met apparatenwand
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Berry, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat de montage goed verlopen is en dat uiteindelijk de montage op de juiste datum is gepland. We wensen je heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Michiel en Tanja Koopman op dinsdag 23 jun 2020 20
Zowel badkamer als keuken gekocht bij van Wanrooij voor onze nieuwbouwwoning. Vakkundig geholpen, vriendelijke adviseurs die met ons mee dachten en tijd voor ons namen. We zijn verschillende keren terug geweest om de keuken en badkamer voor ons perfect te krijgen, aanpassingen werden goed verwerkt en het resultaat is mooi geworden. Wij zijn uiterst tevreden.
FOTO VAN MICHIEL EN TANJA KOOPMAN
Fotocollage
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer en mevrouw Koopman, hartelijk dank voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Veel leefplezier in jullie nieuwe keuken en badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is netjes geplaatst”
Door Sofie op maandag 22 jun 2020 20
Bij Van Wanrooij weer een keuken uitgezocht wegens eerdere goede service toen ons nieuwe huis helaas niet doorging. Snel geholpen en er is goed meegedacht met het ontwerp. Ook was het mogelijk om later nog e.e.a. aan te passen. Echt fijn was dat. Door iedereen vriendelijk te woord gestaan en de keuken is netjes geplaatst. Bij vragen is ook steeds direct actie ondernomen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Sofie, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. We wensen u heel veel plezier toe in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Niels Hillerstrom op maandag 22 jun 2020 20
We zijn zeer blij met de aankoop van onze badkamer en keuken.

Aanvulling ontvangen 25 juni 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd. Allemaal zeer naar wens. De paar kleine opleverpuntjes zijn nu in behandeling en worden opgelost door Van Wanrooij. De keuken installateur was ook een prettig persoon die ons op de juiste momenten erbij betrok zodat we nog wat laatste dingen konden afstemmen. Bijvoorbeeld de plaatsing van de spotjes.
FOTO VAN NIELS HILLERSTROM
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Niels, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en de plaatsing van de keuken. Fijn dat de opleverpuntjes in behandeling zijn en dat je kan gaan genieten van je mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Hans op dinsdag 16 jun 2020 20
Zowel een badkamers en keuken gekocht. We zijn prima geholpen maar het tempo was hoog. Dit doordat een dagdeel per onderdeel (badkamer of keuken) wordt uitgetrokken. Uiteindelijk helemaal tevreden met het ontwerp van keuken en badkamer. Inmiddels is alles geplaatst. Dit is vlot gelopen en netjes opgeleverd. Het voordeel dat je in een winkel alle materialen kunt bekijken.
Reactie of foto toevoegen
“Levering goed gegaan”
Door A. Vissers op maandag 15 jun 2020 20
Afgelopen week is de keuken geplaatst door een zeer nette en secure medewerker. De keuken is prachtig geworden alleen word later de spatrand pas gemonteerd, hier waren we niet van op de hoogte maar is nu ingemeten en word later gemaakt. De levering was ook goed gegaan, wij zijn zeer positief :)
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Vissers, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de montage van de keuken en dat de monteur netjes en secuur heeft gewerkt. We wensen je heel veel kookplezier toe in de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Strakke keuken”
Door Marc van Eijl op maandag 15 jun 2020 20
De keuken staat er strak in en mooi afgewerkt. De monteur stelde zich uitermate klantvriendelijk op en liet geen troep achter. Alles werd keurig netjes opgeruimd.
FOTO VAN MARC VAN EIJL
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Marc, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de montage van de keuken. Heel veel woonplezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door pascal nagtegaal op vrijdag 12 jun 2020 20
het bedrijf is netjes beleefd en goed georganiseerd.. Monteur is echt perfectionistisch.. En kwa leveren en lever data is het gewoon precies op tijd
FOTO VAN PASCAL NAGTEGAAL
Keuken tijdens de montage
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer Nagtegaal, Hartelijk dank voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door A. Gerdessen op vrijdag 5 jun 2020 20
Bij diverse bezoeken aan showrooms nare ervaringen opgedaan. Onduidelijke offertes, gesjoemel met kortingen etc. Uiteindelijk besloten om bij van Wanrooij een keuken te kopen. Zeer tevreden over de verkoper, duidelijke offerte en geen geheimzinnigheid over kortingen. Plaatsing van de keuken was ook zeer goed geregeld, vakkundige monteur die netjes werkte. Wij adviseren om hier te kopen.
FOTO VAN A. GERDESSEN
Hoekkeuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer en mevrouw Gerdessen, Bedankt voor jullie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over jullie bezoek aan de showroom, de verkoper en de plaatsing van de keuken. Het eindresultaat is prachtig geworden. Geniet van jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Tijmen Snoek op zondag 31 mei 2020 20
Keuken is precies zoals tekening! Montage ging prima alleen jammer dat er 2 handgreepjes ontbraken.
FOTO VAN TIJMEN SNOEK
Hoekkeuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Tijmen, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat de montage goed is gegaan. Wat een mooie keuken! We wensen je heel veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Familie Wijgmans op zondag 31 mei 2020 20
Wij zijn ontzettend prettig geholpen in de showroom, heel goed meegedacht tav onze wensen en mogelijkheden. Prachtige keuken op maat. Ook de service na plaatsing is top. De monteur was erg vriendelijk en professioneel. We zijn supertevreden over onze prachtige, nieuwe keuken!
FOTO VAN FAMILIE WIJGMANS
U keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Familie Wijgmans, bedankt voor jullie review! Wat een prachtig eind resultaat van de keuken. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Richard Ganzeman op maandag 25 mei 2020 20
Keuken en apparatuur worden volgens afspraak geleverd en heel netjes geplaatst. Het zijn vakkundige personen die weten waar ze mee bezig zijn. Complimenten
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Richard, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de montage. We wensen je veel leefplezier toe in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Danielle Gubbels op maandag 25 mei 2020 20
Een prachtige keuken gekocht bij Van Wanrooij. Goede adviezen bij de aankoop, een kwaliteitskeuken en een goede montage. Erg bedankt!
FOTO VAN DANIELLE GUBBELS
Gemonteerde keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Danielle, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat jullie goed advies hebben gehad en dat de montage goed verlopen is. Wat een mooie keuken! Heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Ben op vrijdag 22 mei 2020 20
Deskundig advies bij het kiezen van de keuken, snelle levering en vakkundig gemonteerd.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ben, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Strak en compact”
Door Peter Leerintveld op dinsdag 19 mei 2020 20
We wisten wat we wilden en nodig hadden. Deze wensen zijn in ontwerp en levering uitstekend besproken, ontworpen en geleverd. Het is een strakke, compacte, all-in keuken geworden; precies zoals we voor ogen hadden

Aanvulling ontvangen 9 november 2020: De keuken voldoet in de praktijk uitstekend. Zeer vakkundige montageploeg en de geconstateerde gebreken zijn vakkundig en tot volle tevredenheid opgelost. De communicatie tussen sales-levering-aftersales-klant kan volgens mij nog beter.....
FOTO VAN PETER LEERINTVELD
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Peter, Fijn om te lezen dat het is geworden zoals u voor ogen had! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Maureen op zaterdag 16 mei 2020 20
Wij zijn heel blij met onze keuken! Prima communicatie met Van Wanrooij en hele goede service. Na montage kwamen we er achter dat er iets was beschadigd. De volgende dag zijn we direct gebeld en wordt het netjes opgelost.
FOTO VAN MAUREEN
De nieuwe keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Maureen, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de communicatie en dat de montage goed verlopen is. Wat een prachtige keuken! We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Max Ross op dinsdag 5 mei 2020 20
Keuken gekocht en super blij mee. Levering van de keuken was netjes geregeld en de transporteur werkte secuur en voorzichtig. De keukenzetter was een echte vakman die wel erg op zich zelf was gesteld, maar dit had absoluut geen invloed op het eindresultaat! Erg tevreden!
FOTO VAN MAX ROSS
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Max, bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe keuken. Heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Stefan IJfs op donderdag 30 apr 2020 20
Zeer goede service en zelfs nog een nieuw type van de kookplaat gekregen nadat er door Siemens een nieuw model aangekondigd was. Installatie van keuken binnen een dag!
FOTO VAN STEFAN IJFS
De nieuwe keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Stefan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en de keuken. Heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Simon op dinsdag 14 apr 2020 20
Installatie keuken ging erg goed! Justin was heel professioneel en zorgvuldig. Ook de badkamer bij van wanrooij aangeschaft, daar is helaas niet alles goed gegaan. De installatie verliep niet via van wanrooij maar via de aannemer van het nieuwbouwproject
FOTO VAN SIMON
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Simon, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Justin. Wij hopen dat de aannemer de problemen met de badkamer spoedig voor je oplost.
REACTIE VAN SIMON
Toch jammer dat de aannemer naar jullie wijst en jullie weer naar de aannemer. Uiteindelijk zitten wij met een beschadigd badkamermeubel.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Simon, Wat jammer dat je dit meemaakt. Zoals je aangeeft verloopt de installatie inderdaad niet door ons maar door de aannemer en zijn wij alleen leverancier van de sanitair producten.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij mee”
Door Fam. Nelis op dinsdag 14 apr 2020 20
Prachtige keuken gekocht. Snel na oplevering zeer professioneel geplaatst. We zijn er ontzettend blij mee.
FOTO VAN FAM. NELIS
Prachtige keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Fam. Nelis, bedankt voor de mooie review. Wat fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. Vee kookplezier toegewenst in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig verlopen”
Door Jan Appelhof op dinsdag 7 apr 2020 20
Het hele traject van onze keuken voor een nieuwbouw woning in plan Oosterweyden te Maurik is geweldig verlopen van de aankoop tot en met de plaatsing, de monteur heeft nog wel de achterwand ingemeten en komt deze over enkele weken plaatsen, maar dat wisten we van te voren. Veel meer hoef ik er niet over te schrijven, ga zo door !
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jan, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat alles goed verlopen is. Geniet van je mooie nieuwbouwwoning!
Reactie of foto toevoegen
“Nog niet compleet”
Door Schouten op dinsdag 7 apr 2020 20
Montage goed. Helaas werd de keuken niet compleet geleverd. Dus we moeten 4 tot 6 Weken wachten tot hij compleet is ...,
FOTO VAN SCHOUTEN
Inbouwkoelkast
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/ mevrouw Schouten, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de montage goed gegaan is.We hopen dat je keuken snel compleet is zodat je er van kan gaan genieten.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Niels Lammers op dinsdag 7 apr 2020 20
Zeer prettige installateur, die vakwerk heeft afgeleverd.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Niels, Bedankt voor de mooie review! Veel kookplezier in de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Charles van Haaren op dinsdag 31 mrt 2020 20
Van Wanrooij keukens heeft ons erg goed geholpen. Allereerst met het van de keuze. De verkoper bij Van Wanrooij heeft alle tijd voor ons uitgetrokken, met ons meegedacht en er mede daardoor voor gezorgd dat wij nu een prachtige keuken in ons nieuwe huis hebben. Ook de plaatsing van de keuken is goed verlopen en toen we belden met vragen, kwam er ook snel een antwoord! Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN CHARLES VAN HAAREN
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Charles, mooie moderne hoekkeuken heb je uitgekozen! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“In het algemeen tevreden”
Door Krushna op dinsdag 31 mrt 2020 20
In general happy but there can be some improvements in general
- original advisor was not so patient in explaining the process. felt rushed and were not happy with the choice.
- we went again and the second advisor was more helpful
Even after checking Van Wanrooij seemed to have sent broken parts and the monteur found out later. He called van wanrooij to fix and order everything. They made no fuss and ordered new parts. Customer service was good. Monteur also found that tip on connections do not fit under the hand wash sink. So solution was to attach handles. Lucky for us that we chose for dishwasher with handle (and not the expensive one with no handles) so this fits .
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Dear Krushna, thank you for your feedback. Good to read that everything is okay.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door HENZEN op dinsdag 31 mrt 2020 20
Alles is naar wens verlopen vanaf de showroom communicatie en plaatsing. Blij met de prachtige keuken!
FOTO VAN HENZEN
Witte keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Henzen, wat een prachtige keuken. Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken”
Door Broek op maandag 2 mrt 2020 20
Onze bijkeukens super geworden met dank aan de medewerker van van Wanrooij die hierin met ons heeft meegedacht!
FOTO VAN BROEK
Bijkeuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Broek, Bedankt voor je review, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de bijkeuken, heel erg veel plezier ermee!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden na zelfplaatsing”
Door Ronnie Koenen op dinsdag 25 feb 2020 20
Keuken gekocht in het echt nog mooier. Zeer tevreden over contact en de levering. Ik heb de keuken zelf geplaatst en dit is te doen voor een zeer handige doe het zilver. Veel werk is de pas stroken op maat zagen. De kraan die we houden uitgezocht was niet op tijd te leveren maar we kregen keus uit mooie alternatieven. Een nadeel is dat de uitspattingen niet gezaagd werden dit was ons wel vermeld bij aankoop. Dit telefonisch uitgelegd door van wanrooy. Het inmeten is goed gedaan en alles is nu perfect. Ik mis geen onderdelen. Tot nu toe zeer tevreden.
FOTO VAN RONNIE KOENEN
Zelfgeplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ronnie, bedankt voor je review. Fijn dat het opgelost is en dat nu alles perfect is. Heel erg veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer voor nieuwbouw”
Door Waheed Ahmad op zaterdag 8 feb 2020 20
De verkoopadviseur heeft ons op de best mogelijke manier geholpen. Hij maakte een gedetailleerde met alle beste mogelijkheden binnen ons budget. We vertrokken met een tevreden gevoel.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Waheed, Hartelijk dank voor je review, fijn om te horen dat je tevreden bent.
Reactie of foto toevoegen
“Over het algemeen tevreden”
Door Olaf Giesbers op donderdag 6 feb 2020 20
Onze nieuwe keuken is onlangs geplaatst en is erg mooi geworden. Het traject ging niet vlekkeloos, maar over het algemeen zijn we tevreden. Er zou in het aankoopproces in mijn ogen iets meer stilgestaan worden over praktische extra's zoals een telefoonlader of opbergplek voor handdoek enzo.
FOTO VAN OLAF GIESBERS
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Olaf, Hartelijk dank voor je review. Ik heb je verhaal intern doorgezet zodat we hiervan kunnen leren. Heel veel leefplezier van jullie mooie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Dorian op zondag 2 feb 2020 20
Wij hebben hier een keuken gekocht, zeer tevreden over de verkoper, de aflevering en het resultaat. Wij adviseren om hier te kopen.
FOTO VAN DORIAN
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Dorian, Hartelijk dank voor je review. Heel veel plezier van je mooie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Linders op dinsdag 28 jan 2020 20
We hebben een keuken en badkamer en toilet gekocht. We zijn erg tevreden. We hebben zelfs al kennisen naar de zaak verwezen om ook daar te kijken voor een evt nieuwe keuken.

Aanvulling ontvangen 29 januari 2020: De keuken is inderdaad al gemonteerd. We zijn er erg blij mee. Ook de montage zelf is prima verlopen met hele fijne monteurs. Niets op aan te merken.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Linders, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat jullie aan kennissen van Wanrooij aanraden. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken, badkamer en toilet!
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door K. Nelis op vrijdag 24 jan 2020 20
Wij hebben bij van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys onze keuken gekocht. De showroombezoeken waren fijn en er werd ruim de tijd genomen om door alle opties heen te gaan. Plaatsing van de keuken was ook zeer goed geregeld, vakkundige timmerman die netjes werkte. Alle puntjes die nog afgewerkt moeten worden zijn door de service afdeling goed opgepakt. Kortom wij zijn zeer tevreden.
FOTO VAN K. NELIS
Apparatenwand
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nelis, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent, heel veel plezier van de mooie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door Marcel Schleicher op maandag 20 jan 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht en laten installeren. Volledig naar tevredenheid en service achteraf was ook prima geregeld.
FOTO VAN MARCEL SCHLEICHER
Opgeleverde keuken
+ Toon extra foto van Marcel Schleicher
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Marcel, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent, heel veel leefplezier van jullie mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Boom op maandag 30 dec 2019 19
Super mooie keuken, ik ben er heel blij mee. Door de verkoper heel goed meegedacht.

Aanvulling ontvangen 7 januari 2019: Mijn keuken is 19 en 20 december geplaatst, dit is zeer goed gebeurd.
FOTO VAN BOOM
Supermooie keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Boom, Hartelijk dank voor je review. De foto's zien er mooi uit. heel veel leefplezier van de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Erica van Lopik op donderdag 19 dec 2019 19
Keuken en badkamer gekocht bij Van Wanrooij. Goede ervaring. De VR 3D impressie is echt top. Goed gericht advies. Strakke planning qua plaatsen.
FOTO VAN ERICA VAN LOPIK
Keukeninrichting
+ Toon extra foto van Erica van Lopik
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Erica, wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Erg mooie keuken, heel veel leefplezier ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Jacobs op dinsdag 17 dec 2019 19
Wij hebben voor onze woning een keuken én badkamer gekocht van Van Wanrooij. Wij hebben deze woning in eigen beheer gebouwd. Het is geen projectbouw via Van Wanrooij. Voor beiden zijn we goed geholpen en geadviseerd. Levering in overleg en afspraken zijn volgens afspraak nagekomen. Er waren een paar beschadigingen maar daar werd niet moeilijk over gedaan en is opgelost. Wij zijn erg tevreden en raden dan ook zeker Van Wanrooij aan!
FOTO VAN FAM. JACOBS
Geleverde keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Fam Jacobs, wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. Jullie keuken ziet er erg mooi uit, heel veel leefplezier ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is plaatje geworden”
Door Jolanda soeters rullens op dinsdag 19 nov 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij van wanrooij waardenburg. Heel goed geholpen. Het is een super mooie keuken. En heel netjes geplaatst. Het is een plaatje geworden. We zijn er zo blij mee.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jolanda, bedankt voor je review. Heel veel plezier van je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken badkamer toilet”
Door Kuipers op maandag 18 nov 2019 19
Wij zijn heel goed geholpen tijdens ons dag bezoek aan van Wanrooij keuken, badkamer en tegel warenhuys. In onze beleving hebben wij een zeer kundig advies ontvangen met betrekking tot het upgraden van onze badkamer en toilet. Vervolgens hebben wij na een zeer goed verzorgde lunch ook een keuken samengesteld. Op financieel vlak hebben wij niet het gevoel dat we teveel betaald hebben, maar goedkoop was het uiteraard ook niet. In het vervolg traject zijn al onze zorgen uit handen genomen. Na de oplevering van onze nieuwbouw woning was de montage met 1 telefoontje geregeld. Uiteindelijk zijn wij zeer tevreden over het resultaat.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Kuipers, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Susan Verburg op woensdag 6 nov 2019 19
Wij hebben een badkamer uitgezocht en gekocht bij van Wanrooij. Erg vriendelijk geholpen. Koffie, thee, limonade. Zelfs een maaltijd hebben we genuttigd. Goed advies gegeven. Er werd erg goed meegedacht. Voor mij een topper. Ook het plaatsen is helemaal goed gegaan. Voor de oplevering bleek er een muurtje te smal. Dit is direct en netjes opgelost.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Susan, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier in jullie nieuwe badkamer.
FOTO VAN SUSAN
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Gert van Gessel op woensdag 23 okt 2019 19
Onze keuken voor ons nieuwbouwhuis is prachtig! Geen problemen rondom levering en plaatsing. De keukenzetter die wij hadden is echt een vakman. Mooie afwerking van koof boven het kookeiland en denkt goed mee met de klant. Wij bevelen Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys dan ook van harte aan!
FOTO VAN GERT VAN GESSEL
Gezette keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer van Gessel, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je mooie foto, veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelopen”
Door Gavic op woensdag 16 okt 2019 19
Badkamer (2x) + toilet (2x) laten plaatsen voor nieuwbouwwoning. Alles Keurig opgeleverd conform opdracht. Goede communicatie met de verkoopadviseur bij tussentijdse wijzigingen
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste familie Gavic, Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn. Bedankt voor de review.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk tevreden”
Door Arnoud Plompen op donderdag 3 okt 2019 19
Mooie keuken laten ontwerpen voor onze oude stadsboerderij. Bij de installatie viel het ons wel op dat de zeer vriendelijke monteurs moeten werken onder enorme tijdsdruk, dus het was verstandig in de buurt te blijven en het werk in de gaten te houden. De montage verliep desondanks erg voorspoedig, op wat kleine onvolkomenheden na zoals een kleine lekkage die na melding direct werd verholpen.
Bij gebruik na oplevering bleek dat de kastindeling van het kookeiland niet goed aansloot op onze situatie. Gelukkig dacht Van Wanrooij mee en kwamen we er snel uit hoe dit opgelost kon worden. Zoals in andere ervaringen beschreven hebben ook wij daarna wel wat moeite moeten doen om die klus daadwerkelijk uitgevoerd te krijgen. Maar bij Van Wanrooij leverde het bellen, mailen, een dossier opbouwen en vooral vriendelijk blijven uiteindelijk het gewenste resultaat op en staat de keuken er nu perfect bij. Onze indruk van Van Wanrooij is dat er welwillende en vakkundige mensen voor werken. Misschien groeit de hoeveelheid werk ze wat boven het hoofd? Wij zijn uiteindelijk tevreden, ook omdat ze (in ons geval) verreweg de goedkoopste waren.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Arnoud, fijn om te lezen dat je tevreden bent! Veel leefplezier in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Jacob Groen op zaterdag 7 sep 2019 19
Kleine ruimtes. Optimaal comfort. Mooie uitstraling. Dankzij een goede samenwerking een prima resultaat bereikt!
FOTO VAN JACOB GROEN
Resultaat keuken
+ Toon extra foto van Jacob Groen
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Jacob, Bedankt voor je review, fijn om te lezen dat je tevreden bent! Wat een stoere keuken heb je uitgekozen, ook je badkamer zit er mooi uit! Veel leefplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenverbetering”
Door Saskia Lenssen van de Vossenberg op vrijdag 30 aug 2019 19
We zijn de 2de bewoners van dit huis en hebben de keuken aanlaten passen na ons smaak. Kastje erbij nieuw aanrechtblad en zo nog wat enkelen dingen die erbij gekomen zijn
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Saskia, Fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wilma Koreman op vrijdag 30 aug 2019 19
Keuken en badkamer gekocht bij van Wanrooij. Heel goed advies gekregen. De verkoper inventariseerde eerst onze wensen en heeft ons toen alle mogelijkheden laten zien. Daaruit hebben wij een goede keuze kunnen maken. Inmiddels is ons huis klaar en zijn wij dik tevreden over alles. Ik zou dit bedrijf absoluut aanraden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Wilma, Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 95
Adresgegevens Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys
aWaardenburg , Regterweistraat 5, 4181 CE Waardenburg, tel 0418 - 55 66 66
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.