Feedback
7,6

Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
vanwanrooij-warenhuys.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys
Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer, toilet of vloer? Daar komt heel wat bij kijken! Online oriënteren, rondkijken en keuzes maken… Voel je welkom om inspiratie op te doen in onze unieke, innovatieve belevingsshowroom. Direct langs de A2, bij afslag 16, vind je 4.500 m2 aan inspiratie en beleving!

Binnenlopen voor inspiratie kan altijd. Wil je samen met een adviseur dieper in het ontwerp en de mogelijkheden duiken? Dan is het handig om even een afspraak te plannen via 0418-556666.

Voel je welkom!
Ervaringen
Er zijn 215 ervaringen over Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren75 ervaringen
4 sterren79 ervaringen
3 sterren7 ervaringen
2 sterren14 ervaringen
1 ster37 ervaringen
“Dank”
Door Jelle op maandag 27 jun 2022 22
Mooie keuken, harder werkers, prima. Problemen snel verholpen. Dank.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jelle, Bedankt voor je review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Anne vd C op woensdag 15 jun 2022 22
Ik ben zeer tevreden over de geplaatste keuken in mijn nieuwbouwwoning. Ondanks dat niet alles de 1e keer goed geleverd is (te lage kast, te korte plint en verkeerde kleur greeplijst), is daarna alles wel redelijk snel vervangen voor de goede onderdelen.
De plaatsing van de keuken is gedaan door een zeer kundige monteur, hij had in z'n eentje 1 dag nodig om de gehele keuken te installeren.
FOTO VAN ANNE VD C
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Anne, bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Fijn om te lezen dat de service punten snel zijn opgelost. Veel kookplezier toegewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed eindresultaat”
Door Jan Gorissen op maandag 13 jun 2022 22
Het eind resultaat van onze keuken was goed, maar er waren nog wel wat gebreken zoals een verkeerde kast (niet de juiste maat) lekkende afvoer van de spoelbak en missing rooster voor de vriezer.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jan, bedankt voor je review! Hopelijk worden de gebreken snel opgelost, zodat je kan gaan genieten van je nieuwe keuken. Alvast veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer, keuken en tegels”
Door emiel van ravels op woensdag 8 jun 2022 22
Een mooi bedrijf, wij hebben een prachtige badkamer, keuken en tegels. Alleen teveel vloertegels over?
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Emiel, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Heel mooi eindresultaat”
Door S. van den Heuvel op vrijdag 3 jun 2022 22
Heel leuk geholpen bij keuzes, goede levering, uitstekende plaatsing een heel mooi eindresultaat!
FOTO VAN S. VAN DEN HEUVEL
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste S. van den Heuvel, bedankt voor je review. Wat een mooi eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door HH op maandag 30 mei 2022 22
U keuken gekocht met oa bora, magnetron, vaatwasser, koelkast en 2 legplanken met verlichting. Perfecte keuken gemonteerd en afgewerkt. Goed geholpen. Van harte aan te bevelen.
FOTO VAN HH
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste HH, Bedankt voor je mooie review. Wat een mooi eindresultaat! Heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door R. de Ruiter op maandag 30 mei 2022 22
Wij hebben de keuken van ons gekochte huis - met een keuken van Van Wanrooij - laten uitbreiden. Daarvoor hadden we al meerdere keren gekozen voor Van Wanrooij keukens. En ook nu is niet alleen de uitbreiding van de keuken, maar ook problemen met niet goed sluitende lades en klepkastjes (ook van het oudere gedeelte) zorgvuldig, kundig en uitstekend verholpen. Wederom fantastische service van zowel Van Wanrooij als Qintec de installateur, en net zoals de vorige keer: Complimenten voor de monteur!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, Bedankt voor je review en de mooie complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door c van weelden op zondag 22 mei 2022 22
Prima adviezen, mooie keuken voor goede prijs.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste C. van Weelden, Bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Frans Burgers op vrijdag 20 mei 2022 22
Snelle installering met duidelijke uitleg door zeer behulpzame monteur.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Frans, Bedankt voor de mooie review! Fijn dat je tevreden bent over de installering.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Henk Lodewikus op donderdag 19 mei 2022 22
Heel tevreden met het eindresultaat. Keuken voldoet helemaal aan onze verwachting. In 1 dag professioneel geplaatst. Super!
FOTO VAN HENK LODEWIKUS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer Lodewikus, Bedankt voor de mooie review! Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de nieuwe keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Erwin Toonen op donderdag 28 apr 2022 22
De keuken is in perfecte staat geleverd en geplaatst door een vakkundige monteur alleen de koolstoffilter van de afzuigkap zat er niet bij die is meteen de dag er na geleverd en makkelijk zelf te plaatsen kortom dik te vrede.
FOTO VAN ERWIN TOONEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Erwin, bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over de plaatsing van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door J.Ligthart op donderdag 28 apr 2022 22
Alles perfect geregeld, van digitale 1e afspraak tot plaatsing!
FOTO VAN J.LIGTHART
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw Ligthart,
Bedankt voor je review! Fijn dat alles goed is verlopen. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gardenier op dinsdag 26 apr 2022 22
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken! Super goed geplaatst en vakmensen die monteurs, ook heel vriendelijk.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Snel gegaan”
Door Kenneth op zondag 24 apr 2022 22
Mooie keuken, montage stond 2 dagen voor maar de monteur fixte dit in een halve dag !
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop complete keuken”
Door G J Gijsbers op zaterdag 23 apr 2022 22
Fijne en goede vakmensen die hard doorwerken.
FOTO VAN G J GIJSBERS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, Bedankt voor jullie mooie review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kan beter, keuken is mooi”
Door Eleni op vrijdag 11 mrt 2022 22
Er waren helaas wat tegenvallen bij het monteren van de keuken maar die waren gelukkig snel opgelost vooral door de bekwaamheid van de monteurs. We zijn verder heel tevreden over het kwaliteit en het eind resultaat. Enige opmerking is...wanneer je klanten belooft terug te bellen of dat ze terug gebeld gaan worden door een ander medewerker, wel waar maken. Daar valt helaas wel wat te verbeteren.
FOTO VAN ELENI
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Eleni, bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent over het eind resultaat. Veel kookplezier toegewenst in je nieuwe keuken. Het verbeterpuntje nemen we mee ;-)
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Fam van den Dikkenberg op maandag 28 feb 2022 22
Goede uitleg, vakmanschap in het monteren, goed advies omtrent extra plinten. Helemaal top!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie van den Dikkenberg, bedankt voor jullie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de montage van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de mooie keuken”
Door Konings op zaterdag 26 feb 2022 22
Mooie keuken! Netjes afgeleverd, 2 aardige chauffeurs. En netjes in elkaar gezet door 2 aardige en kundige vakmannen!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw Konings, bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Een complete keuken”
Door Frank op zaterdag 26 feb 2022 22
Snel en secuur gewerkt. En bij oplevering eerlijk aangegeven dat op 1 van de panelen een fout zat.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Frank, bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A.Muradin op vrijdag 25 feb 2022 22
Super mooie keuken gekocht. Kookeiland met quooker, mooie grote kasten met koffiecorner. We zijn zeer tevreden. Bij levering was er schade aan een kast deze is binnen 3 weken vervangen zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Sjacco van Moergestel op dinsdag 22 feb 2022 22
Erg tevreden zijn wij na de oplevering van onze Van Wanrooij keuken. De keuken werd volledig en op zeer professionele wijze gemonteerd. Een eiland en kastenwand in 1 dag gemonteerd en alle details van keuken netjes door monteur nagelopen en uitgelegd. Super tevreden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Sjacco, bedankt voor je review! Veel kookplezier toegewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met het eindresultaat”
Door Jurjen Burger op vrijdag 11 feb 2022 22
Heel goed geholpen bij de aanschaf, en de levering en montage van de keuken gingen beide perfect. De monteur was zeer deskundig en heeft ons van goed advies voorzien tijdens de plaatsing. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat!
FOTO VAN JURJEN BURGER
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jurjen, bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en badkamer”
Door Rob op maandag 3 jan 2022 22
Uitzoeken van keuken en badkamer was makkelijk en goed gegaan. Duidelijk en goed advies. Geen problemen gehad met levering.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Rob, bedankt voor je review! Fijn dat alles goed is verlopen. Veel woonplezier in je nieuwe keuken en badkamer toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door W.A Trilsbeek op maandag 27 dec 2021 21
De door ons ontworpen keuken hebben ze conform afspraak geplaatst. Al het verpakkingsmateriaal en het restafval heeft de monteur meegenomen. Zowel de adviseur, de mensen aan de telefoon en de monteurs waren vriendelijk, vakbekwaam en meedenkend. Grote klasse.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Trilsbeek, bedankt voor je review en de mooie complimenten. Fijn dat je zo tevreden bent!
Reactie of foto toevoegen
“Aanvulling bestaande keuken”
Door Peter Turnhout van op donderdag 16 dec 2021 21
We hebben een aanvulling op onze bestaande keuken gekocht bij jullie. We werden keurig behandeld door de monteur. Een paar kleine zaken die later aan het licht kwamen werden keurig opgelost. Geen gezeur, gewoon oplossen!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Peter, bedankt voor je review! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Kools op dinsdag 23 nov 2021 21
Keuken is goed en netjes geplaatst, alleen 4 keer terug moeten komen voor een spotje en trafo, uiteindelijk is het goed gekomen en zijn wij tevreden over onze keuken.
FOTO VAN KOOLS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw Kools, Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Bedankt voor je review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met het resultaat”
Door Esther en Bertil op donderdag 18 nov 2021 21
We hebben een keuken gekocht. Er werd meegedacht over de mogelijkheden en onze wensen (ook toen we deze toch nog wilden wijzigen). Communicatie was prettig.
Plaatsing werd netjes en vakkundig gedaan. We zijn blij met het resultaat!
FOTO VAN ESTHER EN BERTIL
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Esther en Bertil, Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met het traject omtrent de keuken. Wat een prachtig eindresultaat is het geworden! We wensen jullie heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop en installatie van badkamer en keuken”
Door Familie de Jongh op maandag 15 nov 2021 21
Goed geïnformeerd. Men dacht goed met je mee.
REACTIE VAN FAMILIE DE JONGH
Ook voor de badkamer zijn we goed geslaagd. Adviseur Dappers is echt een topper.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Familie de Jongh, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat jullie goed geslaagd zijn voor de badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar volle tevredenheid”
Door Peter Donkers op vrijdag 12 nov 2021 21
Wij zijn een tijd geleden heel erg goed begeleid door Dieuwertje met de koop van onze keuken. Gedurende het hele proces heeft ze altijd heel professioneel en keurig op tijd ons geadviseerd. Ook de levering en het plaatsen van de keuken zijn naar volle tevredenheid verlopen. Helemaal top!!!!
FOTO VAN PETER DONKERS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Peter, bedankt voor je review! Wat een prachtige keuken heeft Dieuwertje voor jullie ontworpen. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Probleem goed verholpen”
Door Fahd op dinsdag 9 nov 2021 21
Super blij met onze keuken bij van Wanrooij. Veel keuze en ook een probleem met de klepkast direct verholpen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Fahd, bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne mensen”
Door Harold op dinsdag 9 nov 2021 21
Heel blij met onze nieuwe keuken. Fijne mensen en de monteurs hebben goed werk afgeleverd.
FOTO VAN HAROLD
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Harold, bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Verbouwing van onze keuken en badkamer”
Door Ans en Bram op woensdag 3 nov 2021 21
Voor de verbouwing van onze keuken en badkamer zijn wij zeer goed geholpen bij Van Wanrooij. Het was fijn in de showroom de keuzes in artikelen en materialen direct te kunnen zien en zijn hierin goed, kundig en persoonlijk geadviseerd. Er was ruimte voor onze eigen voorkeuren en wensen icm een goed advies om de ruimte en mogelijkheden optimaal te benutten. Ook in het vervolg van het proces hebben we prettig contact gehad met de serviceafdeling. Al met al een zeer prettige ervaring die dankzij de inzet, kennis en kunde van Van Wanrooij tot een resultaat heeft geleid waar we heel blij mee zijn! In het bijzonder dank aan Angela, Marcel en Luuk
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ans en Bram, Bedankt voor jullie mooi review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het gehele traject. We zullen deze mooie review doorsturen aan Luuk, Marcel en Angela.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Paul op maandag 1 nov 2021 21
Monteur maakte er een erezaak van om de keuken geheel te monteren en baalde er van dat er een plint ontbrak. beroeps trots!!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Paul, Bedankt voor je review! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over het plaatsen van de keuken. Veel woonplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door A.M. van Baggem-Stoel op maandag 25 okt 2021 21
Badkamer is prima gemonteerd (ruime doucheruimte met zitje en grijpstang, bidet en dubbele wastafel met verwarmde spiegel).
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Baggem, bedankt voor je review! Veel plezier met je nieuwe badkamer toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf keuken en badkamer”
Door p. boukema op donderdag 14 okt 2021 21
Goede begeleiding bij aanschaf keuken en badkamer. Plaatsing van de keuken in 1 dag zonder problemen en mooie correcte afhandeling.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Boukema, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het eindresultaat”
Door Ingeborg op zondag 10 okt 2021 21
We waren in eerste instantie niet heel blij met hoe het blad was ingemeten en gelegd ipv 1 naad waren er nu 3 naden. En dat ons gevraagde le man systeem er niet bij zat. Nadat wij een klacht hadden ingediend omdat we niet tevreden waren, hebben we contact gehad met de service afdeling. En is het uiteindelijk helemaal naar tevredenheid opgelost en zijn we super blij met het eind resultaat.
FOTO VAN INGEBORG
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ingeborg, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat het naar tevredenheid is opgelost. We wensen jullie veel kookplezier toe in de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken en badkamer”
Door Pollemans op zondag 10 okt 2021 21
Functioneel en werkbaar! Kleurstelling en indeling zijn goed.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouw”
Door Hans Kwee op vrijdag 1 okt 2021 21
Er is 1 stroomaansluiting te weinig gepland onder het keukenblok, geen ramp maar kan beter. De rand van het composiet aanrechtblad bij de spoelbak had iets fijner gezaagd kunnen zijn.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hans, bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Heerlijk”
Door Jan C. den Hartog op maandag 27 sep 2021 21
De aankoop verliep erg soepel, goede informatie en uitleg van de mogelijkheden binnen het budget. Vervolgens goede afhandeling van de offerte na de bevestiging. De plaatsing verliep ondanks dat er een monteur uitgevallen was slechts een dag vertraging op. Heerlijk om in deze keuken aan het werk te zijn.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jan, bedankt voor je review! Heerlijk om te lezen dat je zo geniet van de nieuwe keuken. Veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Duurde wat langer, maar de keuken is perfect”
Door Roijackers op donderdag 23 sep 2021 21
De keuken is uiteindelijk perfect afgeleverd. De monteur was vriendelijk en was half in de middag al klaar. Echter was aanvankelijk een kastdeur verkeerd geleverd en heeft het 3 maanden geduurd voordat het afgemaakt is. Het is wel heel netjes afgehandeld wat elke keer hoefde ik zelf er niks voor te doen. Uiteindelijk is er op de keuken zelf niks aan te merken, alles zit netjes recht en is mooi afgewerkt.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Roijackers, bedankt voor je review! Fijn dat de levering en plaatsing van de keuken goed zijn verlopen. Veel kookplezier toegewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Schipperrijn op dinsdag 21 sep 2021 21
Super tevreden. Communicatie met van wanrooij is ook goed ( zowel via de mail-telefonisch-afspraken). De monteurs zijn zeer vakkundig en duidelijk in de uitleg ( het plaatsen van de keuken en het tegelwerk). Kortom het voldoet volledig aan onze verwachting en we zijn super tevreden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Schipperrijn, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de monteurs die de keuken geplaatst hebben. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Jeannette Saatrube op maandag 6 sep 2021 21
Bij het plaatsen van het blad op onze nieuwe keuken raakte per ongeluk een van de kastdeurtjes beschadigd. Dat kon helaas gebeuren. Via de serviceafdeling werd alles keurig geregeld en is er inmiddels een nieuw paneel geplaatst. Erg fijn en super mooi weer.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste mevrouw Saatrube, hartelijk dank voor je reactie. Fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier gewenst van je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Arie van der Ven op maandag 23 aug 2021 21
Vier maanden na de oplevering van onze Schröder keuken ontdekte we een barst aan de binnenzijde van een hoge bovenkast. Het viel pas op bij het schoonmaken van de binnenkant. Prima medewerking en service van Van Wanrooij, het montagebedrijf en de fabrikant om deze (verborgen) schade te herstellen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Arie, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Fijn dat het zo is opgelost. We wensen je veel plezier toe in de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door C. Zwerts op zondag 22 aug 2021 21
Alles verliep naar wens. Goede communicatie en vakbekwaam.

Aanvulling ontvangen 23 augustus 2021: Ik heb een complete keuken laten plaatsen. De monteur heeft perfect werk verricht. Geen enkele klacht. Dus op alle vlak 10 punten.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw C. Zwerts, Bedankt voor je mooie review! We wensen je veel kookplezier toe in de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goede montage”
Door O Carolus op vrijdag 20 aug 2021 21
De keuken is mooi. Goed gemonteerd, alleen een onderdeel verkeerd geleverd. Lag niet aan Van Wanrooij.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Carolus, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door De Rave op woensdag 11 aug 2021 21
Netjes geplaatst, goed nagedacht over problemen die er waren.
FOTO VAN DE RAVE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste De Rave, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden klant”
Door van Schijndel op woensdag 11 aug 2021 21
Goede communicatie, komt afspraken na, keuken geplaatst door een echte vakman met liefde voor zijn werk. Keuken is schitterend.
REACTIE VAN VAN SCHIJNDEL
Foto van de keuken behorende bij Tevreden klant van Schijndel
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Van Schijndel, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier in je nieuwe woning.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Mark Slinger op maandag 9 aug 2021 21
We zijn heel tevreden over onze keuken. Zeer goede kwaliteit, goed overleg vooraf met de adviseur en een goede vakman die de keuken in een dag heeft geplaatst.
FOTO VAN MARK SLINGER
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Mark, hartelijk dank voor je mooie review. Veel plezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Bert van den Herik op zondag 8 aug 2021 21
Prima, alleen de deur van de koelkast is niet helemaal in lijn gemonteerd, maar ik neem aan dat dat bij de montage van een nieuw barblad even wordt opgelost.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer Van den Herik, hartelijk dank voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent. We hebben de melding doorgezet naar onze collega's van de service!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Shannon op donderdag 29 jul 2021 21
Nette levering en montage. OP een paar puntjes na zinj we helemaal tevreden. Het bedrijf heeft aangegeven de puntjes op te willen lossen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Shannon, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door S. Park op zondag 18 jul 2021 21
We zijn goed geholpen door Ton Smidt met het samenstellen van de keuken. We namen een standaardkeuken, maar we konden het helemaal naar onze wensen aanpassen. Het plaatsen van de keuken verliep ook vlekkeloos, en nu na drie maanden gebruik zijn we helemaal tevreden en we hebben tot nu toe geen enkel probleem ondervonden.
FOTO VAN S. PARK
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw, bedankt voor je review! Wat een mooi eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marc op donderdag 15 jul 2021 21
Goed geholpen in de showroom bij Van Wanrooij. Ruim 20 jaar geleden naar volle tevredenheid ook een keuken aangeschaft bij Van Wanrooij. Na drie bezoekjes in 2020 tot een besluit gekomen. Erg tevreden over de installatie van de keuken. De monteur is vakkundig, werkt netjes en denkt mee aan benodigde aanpassingen ter plekke en realiseert deze ook.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Bart en Nelly de Gooijer op maandag 5 jul 2021 21
Onze prachtige keuken werd perfect geïnstalleerd door 2 kundige mensen die van 07.00 tot 14.30 uur hebben gewerkt en de boel keurig hebben opgeruimd en de volgende dag hebben laten afvoeren. Ik kan alleen maar zeggen: petje af! Geweldig werk geleverd! Hartelijk dank voor een prachtige keuken van Van Wanrooij uit Waardenburg.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Bart en Nelly de Gooijer, bedankt voor jullie review! Geniet van jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie projectkeuken”
Door Hugo op dinsdag 29 jun 2021 21
Mooie projectkeuken gebouw Valencia. Hoefde daardoor alleen maar keuzes qua extra voorzieningen (Quooker, tweede oven), kleur en materiaal te maken. Uitstekende Siemens apparatuur. Heldere communicatie (adviseur top, administratie en logistiek ook zeer goed).
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hugo, bedankt voor je review. Veel kookplezier in je nieuwe keuken toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Grote keuken”
Door Elize Bosveld op maandag 28 jun 2021 21
In eerste instantie (november 2019) toen ik mijn keuken ging bestellen, was mijn gevoel niet goed. Ik werd ook een beetje geleid door de reviews en dan ben je bevooroordeeld. In Januari van dit jaar, besloot ik toch mijn kleur te wijzigen. Via een videocall met Resul ging dat super goed! Verder was de levering en de montage in 1 keer goed! De levering weerd goed gecommuniceerd en er waren geen onderdelen die misten. De monteur heeft de volgende dag de keuken in z'n eentje in 8 uur superstrak gemonteerd. Mijn eigen aannemer was zelfs onder de indruk! Het is toch een keuken van bijna 7 meter met 3 hoge kasten en een composiet blad. Mijn zorgen bleken dus niet gegrond! Ga zo door van Wanrooij!
FOTO VAN ELIZE BOSVELD
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Elize, bedankt voor je review! Wat een geweldig eind resultaat van de keuken. De kleur is prachtig. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooi eindresultaat”
Door Koos Hogewoning op zaterdag 26 jun 2021 21
Ruimschoots werd er de tijd genomen om een keuken samen te stellen. Ook oog voor praktische inrichting. Keuken is netjes geplaatst, monteurs hebben netjes en rustig gewerkt. Eindresultaat is zeer mooi.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Koos, bedankt voor je review! Geniet van je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en keuken”
Door Cees m v nieuwenhuizen op maandag 7 jun 2021 21
Keuken met apparatuur tot volle tevredenheid geplaatst.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Cees, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent, veel leefplezier gewenst in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Scholten op vrijdag 4 jun 2021 21
Wij zijn erg goed geholpen vanuit Van Wanrooij door Marcel. Dit begon al bij het ontwerpen van de keuken tot aan het plaatsen van de keuken. Bij het ontwerpen is er goed meegedacht met de punten die wij aangaven en er zijn diverse oplossingen bedacht waar wij in eerste instantie niet aan dachten. Bij het plaatsen van de keuken was het duidelijk dat de monteurs van, Van Wanrooij, graag een mooie keuken wilden opleveren. Hierbij is de nodige zorg gedragen om eventuele beschadigingen te voorkomen en is er nog meegedacht of de keuken goed uit kwam met eventuele lichtschakelaars. Kortom wij raden Van Wanrooij aan!
FOTO VAN SCHOLTEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Scholten, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! Veel leefplezier gewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Stefan op maandag 31 mei 2021 21
Zeer goede kwaliteit en uitstekend gemonteerd. Vakman ter plaatsen heeft samen met ons nog wat extra aanpassingen en verplaatsingen gedaan om alles nog beter in te delen.
FOTO VAN STEFAN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Stefan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt met onze vakkundige monteurs. Hier streven wij naar. We wensen je heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zo goed als af”
Door M. Wijtmans op vrijdag 21 mei 2021 21
We hebben voor de tweede keer een nieuwe keuken bij van Wanrooij gekocht omdat we bij de eerste zeer tevreden waren. Hopelijk zal er bij de tweede keuken ook een goede service verleend worden.

Aanvulling ontvangen 7 juni 2021: Onze keuken is geplaatst maar nog niet helemaal af.
De plank boven de aanrecht is beschadigd en er moet nog een nieuwe geplaatst worden. Ook de spotjes die onder plank komen zijn daarom nog niet geplaatst. De spatrand boven de aanrecht is ook nog niet geplaatst. Wij zitten nog te wachten tot onze keuken compleet is, wat volgens afspraak binnenkort zal plaatsvinden.
REACTIE VAN M.WIJTMANS
Tot nu is het al een mooi resultaat. Op 30 juni wordt de keuken afgewerkt.
De reacties van de bezoekers zijn zeer positief. De betonlook keuken hebben ze nog nooit gezien. Wij hadden hem ook nog niet compleet gezien maar zijn blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Nick op dinsdag 18 mei 2021 21
Erg tevreden over mijn keuken. Adviseur dacht goed mee, kwam met alternatieve ideeën welke in de praktijk heel mooi zijn uitgepakt. Sommige dingen geen bewuste keuze in gemaakt, maar ook die zijn goed uitgepakt. Montage snel en goed!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nick, bedankt voor je review en de mooie complimenten voor de adviseur en de monteur!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Hilde op dinsdag 18 mei 2021 21
Ik heb een keuken gekocht. Hierin zijn wij in het gehele proces goed ondersteund en zijn erg blij met het resultaat. We hebben echter ook een badkamer bij jullie gekocht, en daarin missen we, zeker achteraf gezien, vakkundig advies. Er zijn een paar dingen nagelaten te vertellen waardoor we andere keuzes hadden willen maken. Erg jammer, aangezien wij niet de specialist zijn.

Aanvulling ontvangen 20 mei 2021: Montage is al gebeurd. We vinden dat de wastafel en het wasmeubel veelste laag hangt. Daarnaast vinden we het jammer dat ons bij het advies niets is verteld over de verlichting waardoor er geen licht in het douchegedeelte kwam (door een geplaatste muur) en we op het laatste moment een verlaagd plafond hebben moeten aanbrengen zodat we alsnog spotjes konden verwerken.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hilde, Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Hans de Zwart op maandag 17 mei 2021 21
Wij hebben een mooie keuken gekocht bij Van Wanrooij. In het koop proces zijn wij keurig begeleid om tot onze aankoop te komen. Wij zijn erg tevreden over onze keuken, behalve over de spoelbak en de kraan die er bij is geleverd.
Wij hadden in eerste instantie gekozen voor één spoelbak, maar hebben dat later gewijzigd in een dubbele. Wat echter niet is bekeken en ook niet geadviseerd, is of de gekozen kraan hier ook geschikt voor was. Daar zijn we pas achter gekomen nadat we de keuken zijn gaan gebruiken. En om eerlijk te zijn: we verfoeien elke dag de kraan die is meegeleverd.
FOTO VAN HANS DE ZWART
+ Toon extra foto van Hans de Zwart
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hans, bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Nelly Damen op maandag 3 mei 2021 21
Wat zijn opa en oma blij met hun nieuwe keuken. Super dat er een medewerker thuis komt kijken en bespreken wat mogelijk is en goed op de wensen van ons inspeelde. De keuken is op woensdag geplaatst en de vaatwasser zou pas over 5 a 6 weken worden geleverd maar er is toch geregeld dat er donderdags een vaatwasser aangesloten werd super gewoon wat n service. Voor een volgende keuken zeker weer naar van Wanrooij
FOTO VAN NELLY DAMEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nelly, bedankt voor je review en de mooie complimenten! Wat een prachtige keuken hebben opa en oma gekregen. Wens ze maar veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A. Wildschut op woensdag 14 apr 2021 21
Heel tevreden. Gert-Jan van Setten heeft ons superfijn en goed geholpen. De monteurs waren uiterst correct en kundig. Hebben wel hard moeten werken om alles in een dag geplaatst te krijgen. Hebben aan het eind van de dag alles keurig opgeruimd. Wij hebben over van Wanrooij een positief gevoel.
FOTO VAN A. WILDSCHUT
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste A. Wildschut, Bedankt voor je review! Wat een geweldig mooie keuken! Wij wensen je veel kook- en bakplezier.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige montage”
Door Berry en Jeanine Boelaars op zaterdag 10 apr 2021 21
Mooie keuken geheel zoals verwacht en uitgezocht. Goede apparatuur die redelijk eenvoudig te bedienen is. Montage is netjes en uitermate vakkundig uitgevoerd.
FOTO VAN BERRY EN JEANINE BOELAARS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Berry en Jeanine, wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst. Bedankt voor jullie review!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door G de Vries op vrijdag 9 apr 2021 21
Tijdens bezoek showroom goede begeleiding en informatie. Voor plaatsing dacht men mee over installatie en inrichting. Na anderhalf jaar kon geleverd worden, dit ging vlot en netjes. Montage door bedrijf van goede kennis in naam van Van Wanrooij. Zij werken super netjes en secuur. Ben dus erg tevreden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw de Vries, Bedankt voor jullie review en de mooie complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Siematic keuken”
Door Hans op vrijdag 9 apr 2021 21
Het kopen van een Siematic keuken is een garantie voor hoge kwaliteit. Daar is de prijs ook naar. Omtrent het product en de looks ervan ben ik zeer tevreden. Er zijn ook issues van kritiek. Ik heb deze aan het adres van de verkoopadviseur geventileerd, dit zonder een reactie te ontvangen. Dat is op zijn minst teleurstellend voor mij als vaste klant van "Van Wanrooij". Helaas zal Covid19 ook daarvan de oorzaak zijn.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hans, Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Cor van Schijndel op donderdag 8 apr 2021 21
Keuken zonder hoge kasten. Brede opbergvakken leveren enorm veel ruimte. Gekozen kleur sluit perfect aan bij overig interieur. Na installatie tegels aangebracht t.b.v. reinheid in keuken.
FOTO VAN COR VAN SCHIJNDEL
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Best Cor, Bedankt voor je mooie review! Wat is het een mooie keuken geworden! We wensen je heel veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door van Elferen op woensdag 7 apr 2021 21
Een keuken en badkamer geplaatst alleen de badkamerspiegel was beschadigd maar is later vervangen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw Van Elferen, Bedankt voor je review! Veel plezier met je nieuwe keuken en badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Jeijsman op dinsdag 6 apr 2021 21
Onze ervaring is 100% positief. De communicatie van van Wanrooij naar ons was echt zeer goed. Als er iets was dan werden we duidelijk geïnformeerd. De showroom is zeer ruim en mooi met volop keus. Wij dachten toen we binnen kwamen dat dit een te dure prijsklasse voor ons zou zijn maar niets bleek minder waar te zijn. Zeer goed geholpen door de verkoper die alle tijd voor ons nam en samen met ons de keuken ontwierp.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Hans van de water op vrijdag 2 apr 2021 21
Zeer hoge kwaliteit keuken, deskundig advies van verkopers in Waardenburg, zeer vakkundige en vriendelijk planners, vervoersbedrijf en monteurs van de keuken, snelle oplossing bij problemen, prima services.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer van de Water, hartelijk dank voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier gewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joop Heeren op dinsdag 30 mrt 2021 21
Zeer tevreden over de montage en afwerking, zeer vriendelijke mensen. Jan en je collega een compliment!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer Heeren, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige plaatsing”
Door Fred Hommersom op maandag 29 mrt 2021 21
Wij hebben de badkamer en keuken gekocht. Beide zijn vakkundig geplaatst door echte vakmensen. U heeft een zeer tevreden klant er bij. Top service door uw organisatie!
FOTO VAN FRED HOMMERSOM
REACTIE VAN FRED HOMMERSOM
Bij deze onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Ellen Bruurmijn op woensdag 10 mrt 2021 21
Wij kregen bij aankoop goed advies en de plaatsing van de keuken ging erg vlot. Super blij met het eind resultaat.
FOTO VAN ELLEN BRUURMIJN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ellen, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het advies en de plaatsing van de keuken. Wat een plaatje is de keuken zeg! We wensen je veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Nette keuken”
Door G.Peters op maandag 8 mrt 2021 21
Vakkundig geplaatst, mannen met ervaring, nette keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste G. Peters, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door D. Schenkius op vrijdag 26 feb 2021 21
We werden uitstekend voorgelicht door de keukenexpert (Bjorn) van van Wanrooij. Alle afspraken werden keurig nagekomen. De installatie van onze keuken verliep vlot en bijna probleemloos. De schappen waren beschadigd aangeleverd maar de oplossing was altijd nabij. We zijn uiteindelijk zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN D. SCHENKIUS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Schenkius, Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel leefplezier in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Van Veldhoven op woensdag 17 feb 2021 21
Wat een geweldige ervaring. We zijn meegenomen in de wereld van keukens. Van idee tot uitvoering zijn we volledig ondersteund. Dankzij de duidelijke en transparante uitleg zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Door de keuken te zien in virtual reality kregen we echt een wauw gevoel.
FOTO VAN VAN VELDHOVEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer en/of mevrouw Van Veldhoven,hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Erik Jan de Kruijf op woensdag 17 feb 2021 21
Service was goed en de installateurs netjes en correct. Wel enorm veel schade tijdens het transport waardoor er een additionele afspraak gepland moest worden om alle schades te herstellen maar dit lag niet aan van Wanrooij maar aan de vervoerder. Afhandeling hiervan was uitstekend.
FOTO VAN ERIK JAN DE KRUIJF
+ Toon extra foto van Erik Jan de Kruijf
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Erik Jan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en dat er snel een oplossing is gekomen. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken voor nieuwbouwhuis”
Door Robben op woensdag 17 feb 2021 21
Vorige week is de nieuwe keuken geplaatst. Ivm nieuwbouw hebben we de keuken ruim anderhalf jaar geleden uitgezocht. Toen ik begon te twijfelen net voor de keuken in bestelling, mocht ik gelijk langskomen voor de laatste aanpassingen. De communicatie ivm afspraak was erg goed. Ook het zetten verliep goed. Monteur was erg meedenkend en werkt hard en net. Helaas wel wat defecten zoals beschadigde kastdeur en kapotte afzuigkap. Dit is gelijk doorgegeven en kregen we gelijk een bevestiging dat dit snel opgelost word. De eerst volgende werkdag kwam de monteur terug om de afzuigkap te demonteren. Heel erg fijn.
FOTO VAN ROBBEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Robben, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met kookeiland”
Door Koen Snaphaan op dinsdag 16 feb 2021 21
We hebben een keuken gekocht bestaande uit een vast gedeelte en een kookeiland. Twee jaar geleden uitgezocht, dus spannend hoe het uit zou vallen. Het was top, echt zo als we het hadden verwacht. Complimenten aan de verkopers van van Wanrooij en aan de monteur die de keuken heeft geplaatst.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Koen, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je keuken. We wensen je heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Familie J & JB Koolen op dinsdag 16 feb 2021 21
goed advies, en bij twijfel opnieuw bij de adviseur aan tafel.
FOTO VAN FAMILIE J & JB KOOLEN
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje van een keuken”
Door lagrouw op maandag 15 feb 2021 21
goede voorlichting tijdens het voortraject, mooie uitgewerkte offerte, keurige levering, en gemonteerd door een super vakman! al met al een plaatje van een keuken!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer/mevrouw Lagrouw, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met onze nieuwe keuken”
Door W. van Overdijk op zaterdag 13 feb 2021 21
Over het algemeen zijn wij zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Het is vanaf offerte stadium tot en met bestelling en levering van de keuken plus apparatuur zeer netjes afgehandeld.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste W. Van Overdijk, hartelijk dank voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Peter en Diana Megens-van Olderen op donderdag 11 feb 2021 21
Wij zijn geweldig geholpen en nog steeds blij met de gemaakte keuzes nu wij drie maanden in ons huis wonen.
FOTO VAN PETER EN DIANA MEGENS-VAN OLDEREN
REACTIE VAN PETER EN DIANA MEGENS-VAN OLDEREN
Hier ook nog een foto van onze badkamer. Echt prachtig betegeld. Dit is een ervaren tegelzetter geweest. Keurig. Nog iedere dag heel blij mee.
REACTIE VAN VAN WANROOI WARENHUYS
Beste meneer en mevrouw Megens-Van Olderen, hartelijk dank voor jullie review. Fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel leefplezier in jullie nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Christine Gillissen op woensdag 10 feb 2021 21
Ik heb er tegen op gezien om een nieuwe keuken te kopen. Ik hoor vaak horror verhalen. Hoe anders is onze ervaring. Het bezoek aan de showroom was een feestje! Michael Millenaar nam alle tijd voor ons en loodste ons door alle keuzes die we moesten maken. We zijn daarbij vele malen de hele showroom doorgelopen, om alle mogelijkheden te bekijken. Al die keuzes verwerkte hij in het systeem en zo liet hij ons een levensechte impressie zien van de nieuwe keuken. Met hetzelfde geduld paste hij alles een week later weer aan toen wij het toch weer anders wilden. Heel fijn trouwens dat onze order aangepast kon worden. Over de prijs viel te onderhandelen. Ook dat gaf een goed gevoel. Bij de levering van de keuken bleek er een kast beschadigd. Dat had te transporteur zelf al gezien en gemeld. Hoefden we zelf niets aan te doen. De installateurs kwamen op en afgesproken moment en hebben binnen de afgesproken tijd de keuken keurig netjes geplaatst en kort de werking van alle apparaten uitgelegd. Alles was aanwezig en paste precies.
Ook over de after sales zijn wij heel tevreden. De (kleine) beschadigingen zijn opgelost en de beschadigde kast is vervangen. Zonder moeilijk te doen en zonder extra kosten. Kortom: wij zijn heel erg tevreden.
FOTO VAN CHRISTINE GILLISSEN
REACTIE VAN VAN WANROOI WARENHUYS
Beste mevrouw Gillissen, hartelijk dank voor je mooie review. Wij wensen je veel plezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jan en Nel van den Berg op zondag 31 jan 2021 21
Wij zijn super tevreden met onze keuken. De indeling is heel fijn, een ruim werkblad en voldoende kastruimte. Wij zijn goed geadviseerd door Marco van der Hoeven. Hij heeft onze wensen goed in uitvoering gebracht. Het was heel spannend toen uiteindelijk de keuken geplaatst werd. De combinatie van titaniumlook en betonlook was voor ons een uitdaging maar toen hij stond vonden we het nog mooier dan we hadden verwacht. Bas, de monteur was zeer kundig en prettig. Hij heeft de keuken vakkundig gemonteerd. Een minpuntje wel, de combimagnetron, de stoomoven en de vaatwasser zijn niet het type wat we besteld hadden. Wij zijn hier niet van op de hoogte gebracht. De vaatwasser voldoet niet aan onze verlangens. Wij zijn al met van Wanrooij en Pelgrim in contact hierover geweest en wij hopen dat het snel goed opgelost wordt. Naar onze mening is er geen betere oplossing dan een andere vaatwasser plaatsen die een bestekmandje heeft aan de voorkant en vier neerklapbare bordenrekken in de onderste korf. Ondertussen genieten we elke dag van onze prachtige keuken.
FOTO VAN JAN EN NEL VAN DEN BERG
+ Toon extra foto van Jan en Nel van den Berg
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Geachte heer en mevrouw Van den Berg, hartelijk dank voor jullie mooie review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Heel veel kookplezier gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Venema-Elfferich Annemieke op donderdag 24 dec 2020 20
Eerste verkoper badkamer ging wat stroef. Maar tweede heeft het prima opgepakt en goed geadviseerd. Bij de keuken goed en eerlijk geadviseerd. Kortom, tevreden!
FOTO VAN VENEMA-ELFFERICH ANNEMIEKE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Annemieke, Bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Nette keuken”
Door Rob hendriks op donderdag 24 dec 2020 20
Hele nette keuken geworden! Netjes gemonteerd, en achteraf nog paar verbeteringen doorgevoerd
FOTO VAN ROB HENDRIKS
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Rob, bedankt voor jullie review! Wat een prachtig eindresultaat van jullie nieuwe keuken. Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Het ziet er mooi uit”
Door Danny davies op donderdag 24 dec 2020 20
Wij zijn tevreden, werkt makkelijk en zijn blij met onze quooker! Ook de oven is perfect! Het ziet er mooi uit!
FOTO VAN DANNY DAVIES
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Danny, Bedankt voor je mooie review! Heel veel kookplezier toegewenst in je mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en inbouwapparatuur”
Door Johan op donderdag 24 dec 2020 20
Sinds 23 jaar een nieuwe keuken en uiteraard nieuwe inbouwapparatuur van Pelgrim. Maar wat een mogelijkheden. We zien haast tussen de bomen het bos niet meer. Daarom een receptenboekje met gerechten uit de combioven komt ons zeer welkom. Met name het stomen hopen wij zo onder de knie te krijgen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Johan, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Top resultaat geworden”
Door IGL op vrijdag 18 dec 2020 20
Goede verkoper. Voelde precies aan hoe wij onze keuken wilde hebben een zijn heel blij met het resultaat
FOTO VAN IGL
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste IGL, hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Roos op maandag 14 dec 2020 20
We hebben een prachtige keuken uitgezocht die met zorg is geinstalleerd. Tijdens ons bezoek aan de showroom zijn we uitstekend geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, advies gegeven waar nodig en de tijd gegeven om er rustig over na te denken. De levering en installatie werd met zorg en aandacht gedaan. De communicatie was perfect en we zijn ontzettend blij met de keuken.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Roos, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en montage van de keuken. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met alles erop en eraan”
Door S. Schrale-Koopmans op vrijdag 11 dec 2020 20
Het lijkt of ik nog iedere dag op vakantie ben, ziet er met minder kastjes heel ruim uit. Een keuken met alles erop en eraan. Krijg steeds meer plezier in de stoomoven. De inductieplaat bevalt heel goed, het eten is gauw klaar. De heetwaterkraan is super. Mijn man maakt met plezier de spruitjes voor vanavond klaar.
FOTO VAN S. SCHRALE-KOOPMANS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Mevrouw Schrale-Koopmans, bedankt voor jullie review. Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst en geniet van de spruitjes vanavond.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuze”
Door Dianne op donderdag 10 dec 2020 20
Goed advies, snelle montage. Alles volgens afspraak.
FOTO VAN DIANNE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Dianne, Bedankt voor je mooie review! Wat een mooie keuken! heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keuken”
Door Wilma Mulder op dinsdag 8 dec 2020 20
Sinds een half jaar een hele fijne keuken.Waar ik me heerlijk in uitleven kan, om voor mijn lieve man en mij heerlijk te koken.
FOTO VAN WILMA MULDER
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Wilma, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de keuken en dat je je heerlijk kunt uitleven in de keuken. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Wim van Doorn op vrijdag 4 dec 2020 20
Prettige ontvangst met een duidelijke toelichting op de verlangde onderdelen, afspraken goed nagekomen en vakkundig door de eigen monteurs geïnstalleerd.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Wim, hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzondere keuken”
Door Joop Beekmans op woensdag 2 dec 2020 20
Hele goede mooie keuken, anders dan anders. Echt hout dat merk je, met een heerlijk keukenblad.
FOTO VAN JOOP BEEKMANS
REACTIE VAN JOOP BEEKMANS
De advisering bij Van Wanrooij te Waardenburg en de respectvolle manier waarop met ons als potentiele klant is omgegaan was zeer goed!!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Joop, hartelijk dank voor je mooie review! Veel leefplezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Nette montage”
Door R. H. Frantzen op maandag 16 nov 2020 20
Keuken is mooi en netjes gemonteerd. Op dit punt zijn wij zeer tevreden. Jammer alleen dat voor de ijskastdeur een aantal pennetjes ontbreken waardoor deurtjes nog niet er op zitten. Op een punt heb ik een negatieve opmerking, de kraan is zodanig dicht op de achterwand geplaatst door de fabriek dat de kraan aanloopt tegen de achterwand en dus niet volledig open kan.
FOTO VAN R. H. FRANTZEN
Keuken langs twee zijden
+ Toon extra foto van R. H. Frantzen
+ Toon extra foto van R. H. Frantzen
+ Toon extra foto van R. H. Frantzen
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Meneer, mevrouw Frantzen, Bedankt voor je review! We hebben je bericht intern doorgezet.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuken”
Door Nathalie op vrijdag 6 nov 2020 20
Zeer tevreden met onze keuken, er waren nog wel punten welke nog nagekregen / verholpen moesten worden en dit is uiteindelijk ook keurig door de monteur gedaan.
FOTO VAN NATHALIE
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nathalie, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je keuken. Wat een prachtige keuken! We wensen je veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 114
Adresgegevens Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys
aWaardenburg , Regterweistraat 5, 4181 CE Waardenburg, tel 0418 - 55 66 66
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.