Feedback
8,8

Huyberts Keukens en Interieurs

Score uit 14 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0413-490790 | Industrieweg 31, 5492 NG Sint-Oedenrode
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Huyberts Keukens en Interieurs
De keukenadviseurs van keukenspeciaalzaak Huyberts Keukens geven u deskundig en betrokken advies op maat. Een persoonlijke benadering, daarin ligt de kracht van het bedrijf
Alternatieven voor Huyberts Keukens en Interieurs
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 61 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 341 ervaringen
• Keukenwereld XXL
   
(Poortvliet Zeeland) score 9,8 uit 165 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,7 uit 342 ervaringen
• Pelma Keukens
   
(Goes Zeeland) score 9,6 uit 289 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 14 ervaringen over Huyberts Keukens en Interieurs. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren10 ervaringen
4 sterren2 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: actie, kwaliteit, montage, prijs, service
“Goede afhandeling bij probleem met inbouwoven”
Door Edith Paol-de Bruijn op woensdag 16 sep 2020 20
Hebben 5 jaar geleden een keuken gekocht. Helaas hadden wij een inbouw combimagnetron van het merk Zanussi die verscheidene keren gerepareerd moest worden ivm lekkage glasplaat. Na lang heen en weer gecommuniceerd te hebben, uiteindelijk besloten door Huyberts Keukens ons tegemoet te komen met een geldbedrag voor een nieuwe inbouw oven naar keuze. Helaas Zanussi slechte tot zeer slechte ervaring combi oven maar een goede ervaring met snelle afhandeling Huyberts.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes geholpen”
Door Jeroen de Beer op zaterdag 29 aug 2020 20
2 jaar geleden hebben wij een (Nolte) keuken gekocht bij Huyberts keukens in Sint Oederode. Wij zijn zeer netjes geholpen door de verkoper van destijds. Ook de service is uitstekend; sinds de inbouw van de betreffende keuken zijn er een aantal sluitingen Van de kastjes vastgelopen en Huyberts heeft steeds het probleem opgelost voor ons. Als wij in de toekomst nog een nieuwe keuken nodig hebben dan komen wij zeker terug! Dit is hoe je een goede naam bouwt en houdt als ondernemer, ga zo door Huyberts!!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke pluim”
Door Henk en Marja Netelbeek op zondag 27 okt 2019 19
Bij de aankoop van een nieuwe keuken bij Huyberts zijn we uitstekend geadviseerd en begeleid. Over ieder detail werd meegedacht. Zeer goede verhouding prijs/kwaliteit en de afspraken werden netjes nagekomen. Een echte aanrader dit bedrijf . Dikke pluim voor de eigenaar en zijn vrouw.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer netjes”
Door Hans de Rooij op dinsdag 2 jul 2019 19
Nieuwe keuken gekocht, zeer netjes geholpen, ook komen kijken voor en na de installatie ik kan Huybers aanbevelen. monteur was ook zeer vakbekwaam
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie keukenfronten”
Door Rien en Betsy Verhagen op vrijdag 7 jun 2019 19
In 2005 een mooie kwaliteitskeuken gekocht bij Huyberts keukens in Nijnsel. Nu 14 jaar later blijkt de folie laag van de voorfronten op enkele plaatsen los te laten. Contact opgenomen met Huyberts keukens. Henry is komen kijken en heeft contact gezocht met de fabriek. Samen tot een oplossing gekomen middels een tegemoetkoming vanuit Huyberts keukens en de fabriek. Keuken is geheel voorzien van nieuwe voorfronten welke deskundig geplaatst zijn. Wat een service na zoveel jaar. Huyberts keukens verdient wat ons betreft een warme douche.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenrenovatie”
Door Steffie De Jong op woensdag 8 mei 2019 19
Een echte aanrader is dit bedrijf voor ieder budget. Onlangs onze ook bij huyberts gekochte keuken gepimpt met een Arte aanrechtblad en een mega groot monster van een inductieplaat. Helemaal blij. Goed advies, zeer deskundig, komt afspraken na. Erg vriendelijke en eerlijke mensen.
FOTO VAN STEFFIE DE JONG
Reactie of foto toevoegen
“Geen spijt”
Door Fam Herwig op woensdag 24 apr 2019 19
We hebben een nieuwe keuken gekocht de fam huyberts,we zouden eerst alleen gaan kijken maar het klikte zo goed en hoe we werden ontvangen dat het vertrouwen meteen goed was, zeer vriendelijke mensen en geduldig niks aandringen alleen maar goede raad en advies wat wel en niet mogelijk was,dit besloot ons om meteen overstag te gaan en was de deal ook zo rond ook de levering en montage was top alles op tijd geleverd en gemonteerd, zeer handig om alles onder een dak te hebben, wij zijn super blij met onze nieuwe keuken,en raden daarom ook anderen mensen aan om hier eens binnen te lopen krijg je zeker geen spijt van.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Rogier en Carla clercx op vrijdag 19 apr 2019 19
Wij hebben een mooie keuken gekocht; waar we zeer tevreden over zijn netjes geholpen goede service. Goede adviezen daardoor makkelijker een goede keuze kunnen maken.
FOTO VAN CARLA CLERCX
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Krishna Dhawtal op zaterdag 16 mrt 2019 19
Wij hebben 2 jaar geleden bij Huyberts Keukens een keuken gekocht. Super goede service dus ik raad aan iedereen om een kijkje te nemen bij Huyberts Keukens. En dan zal je zien wat ik bedoel.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg positief”
Door Fien en Martin Arts op vrijdag 8 mrt 2019 19
Onze ervaringen zijn juist heel erg positief. Henri en Petrie Huyberts kwamen met zeer innovatieve oplossingen voor onze geweldige nieuwe keuken, die in september 2015 is geplaatst. Ook de service is tot en met vandaag, 8 maart 2019, nog steeds uitstekend. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Voor ons niets dan lof over dit bedrijf. En ...... ze zijn altijd bereikbaar! Martin en Fien Arts
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Luuk van Dongen op dinsdag 28 aug 2018 18
Wij zijn bij Huyberts uitstekend geholpen en hebben deskundig advies gekregen bij het uitzoeken van een keuken. Hele relaxte sfeer, waardoor we ons meteen op ons gemak voelde. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Huyberts keukens en kunnen het iedereen aanbevelen hier te gaan kijken voor een mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Echt aanbevelen”
Door Frank van der Vleuten op woensdag 27 jun 2018 18
Ook wij een zeer goede ervaring met Huyberts. Na eerst op een meubelboulevard te zijn geweest waar ze alleen uit zijn op je handtekening was de ervaring bij Huyberts totaal anders. Bij Huyberts kregen we echt goed advies en werd er totaal geen druk uitgeoefend om maar snel een keuken te kopen. Hier hebben ze echt het doel om je een goede keuken te verkopen. Elke afspraak zijn ze nagekomen en 3 weken geleden is de keuken geplaatst en zijn we er zeer trots op. Geen vraag was hen te veel dus wij kunnen Huyberts echt aanbevelen.
FOTO VAN FRANK VAN DER VLEUTEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Juist goede ervaring”
Door Danielle Langstraat op dinsdag 13 mrt 2018 18
Onze ervaring is juist heel goed uitstekende service ze nemen de tijd voor je waar wij zelf niet aan dachten komen zij met hele goede ideeën. Het resultaat is dat wij een super mooie keuken hebben. Keuken was in een dag geplaats en alles was compleet. Het contact met huyberts keuken verliep ook prima. Wij raden dit bedrijf wel juist aan
ook omdat het niet zo grootschalig is als al die andere keukenbedrijven.
Reactie of foto toevoegen
“Spullen niet geleverd”
Door Peters op vrijdag 10 nov 2017 17
Onze ervaring met deze zaak is uitermate slecht. De levering was incompleet. Er werd niet gereageerd op emails nog werd de telefoon opgenomen. het heeft maanden geduurd voor er enig actie werd ondernomen. Hun vertegenwoordiger Fred van Noij nam ook zijn telefoon niet meer op. Ik zou niemand aanraden hier een keuken te kopen.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Geplaatste keuken
1 / 3
Vestiging Huyberts Keukens en Interieurs
Website: www.huyberts.nl
aSint-Oedenrode , Industrieweg 31, 5492 NG Sint-Oedenrode, tel 0413 - 49 07 90
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.