Feedback
9,7

Arma Keukens en Sanitair

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.armakeukensensanitair.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Arma Keukens en Sanitair
Ontdek de mooiste collectie keukens en badkamers. Wij ontzorgen u compleet met ons enthousiaste team van eigen, gedreven mensen.

Meer dan alleen een keuken of badkamer
Onze missie is om de klant volledig te ontzorgen. U merkt dit al direct wanneer u onze showroom aan de Galvaniweg binnenstapt. Onze verkoopadviseurs staan u geheel ten dienste bij het uitzoeken van een persoonlijke, passende keuken. We realiseren ons, dat een keuken of badkamer best een forse investering kan zijn. We zien het dan ook als een serieuze aangelegenheid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn! Hebt u eenmaal een prachtige keuken of badkamer uitgekozen, dan houden we u goed op de hoogte van het complete traject. In overleg plannen we het moment van montage bij u thuis. Onze monteurs zullen zich tot het uiterste inspannen om het u volledig naar wens te maken. Zijn er praktische zaken die om afstemming vragen, onze monteurs overleggen tot uw keuken of badkamer perfect naar uw zin is. Daarna kunt u met een gerust hart van uw aankoop gaan genieten, met het idee dat u tien jaar garantie op montage hebt!

Keukens in alle stijlen
In onze showroom vindt u alle actuele keukentrends vertegenwoordigd. U ziet er prachtige keukens in diverse kleuren, stijlen en opstellingen. En dankzij ons ruime aanbod keukenmerken kunt u kiezen uit vele maatvoeringen, opties en is er een keuken voor ieder budget!

Een badkamer die aan al uw wensen beantwoordt
Arma Keukens en Sanitair heeft alles in huis om uw droombadkamer waar te maken! Wij adviseren u graag over de beschikbare producten en de juiste installatie. Door onze bijzondere werkwijze (waarbij u zich direct thuis voelt) ontwerpen wij in een aantal duidelijke stappen een badkamer die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden een breed assortiment schitterend sanitair en de installatie is in vakkundige handen van onze eigen monteurs. Enthousiast, klantgericht en betrokken. Afspraak is afspraak. Totaal ontzorgen met een perfect eindresultaat.

Keukens en badkamers vanuit de ambitie om klanten enthousiast te maken
Wat ooit begon vanuit een ideaal om droomkeukens te leveren, is geworden tot een serieus familiebedrijf waarin de lijnen nog ouderwets kort zijn: Arma Keukens en Sanitair. In 1999 ontstonden er verkoopactiviteiten van keukens vanuit het Gelderse Nunspeet. Familieleden verzorgden de montage en administratie, en een bedrijf was geboren. In 2006 breidde de collectie zich uit met mooie badkamers. In tegenstelling tot vele andere keukenstart-ups die uiteindelijk toch weer ten onder gingen, bleef Arma Keukens en Sanitair fier overeind, en groeide zelfs tegen slecht tij en omstandigheden in. Wie dit bedrijf een beetje kent, snapt wel hoe dat komt: de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, vakmanschap, gedegen advies en ongekende dienstverlening vanuit een tomeloze ambitie om het klantbelang echt te dienen.

Al ruim 25 jaar een begrip
Arma Keukens en Sanitair is onderdeel van DB Keukens (u opent de pagina op Qasa over DB Keukens), een familiebedrijf dat al ruim vijfentwintig jaar bestaat. Hier zijn we, betrokken als we zijn, best heel trots op. Hoge kwaliteit van product en organisatie, hoogste klanttevredenheid en betrokken medewerkers geven ons al ruim 25 jaar een geweldige voorsprong. Onze duizenden enthousiaste klanten zijn hiervan de beste ambassadeurs.

7 redenen voor onze hoge klantscore:
• Direct de scherpste nettoprijs
• Alles transparant en gespecificeerd
• Uitstekende service, ook lang na de aankoop
• Afspraak = afspraak
• Van A tot Z met eigen gemotiveerde mensen
• Volume-import; altijd de voordeligste keuze
• Ruim 25 jaar een familiebedrijf

Natuurlijk heten wij u graag welkom in een van onze zes andere vestigingen:
Ardi Keukens en Sanitair (Sint-Annaland)
Avanti Keukens (Kesteren)
Keur Keukens (Haarlem)
Artic Keukens (Utrecht)
Adee Keukens (Rijssen)
Pelma Keukens (Goes)

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen via de website van Arma Keukens.


Ervaringen
Er zijn 575 ervaringen over Arma Keukens en Sanitair. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren494 ervaringen
4 sterren59 ervaringen
3 sterren4 ervaringen
2 sterren3 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Super blij”
Door Tineke Bastiaan op vrijdag 13 sep 2019 '19
Wij zijn super blij met onze nieuwe keuken en badkamer van Arma. Levering was zoals afgesproken. 1 frontje was niet helemaal goed maar dit werd gelukkig zonder moeite opgelost. Wij zijn tevreden.
FOTO VAN TINEKE BASTIAAN
Keuken met bar
+ Toon extra foto van Tineke Bastiaan
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door maaike op vrijdag 30 aug 2019 '19
Een keuken gekocht bij Arma. Wij zeer goed geholpen. Montage liep goed. en werd goed overlegd. Dit bedrif zou ik aanraden om daar u keuken te kopen
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling voor iedereen”
Door Marianne op dinsdag 11 jun 2019 '19
Wij kochten een keuken bij Arma te Nunspeet. Showroom veel keuze, 'n prettig ontvangst met heerlijke hapjes van de kok. Duidelijke en transparante werkwijze met korte lijntjes en kundig personeel. Duidelijke afspraken die stipt worden nagekomen. Van receptioniste tot verkoper, van keukenmonteurs tot de monteur die de laatste puntjes op de i zet......stuk voor stuk vriendelijk, beleefd en zeer vakkundig! We zijn ontzettend blij met onze mooie nieuwe keuken. En ook blij dat we voor Arma hebben gekozen. We kunnen het iedereen aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Daniëlle op donderdag 9 mei 2019 '19
Een prachtige keuken gekocht bij Arma keukens in Nunspeet.Vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan. De prijs staat vast, onderhandelen is niet mogelijk. Dit wisten we al voor we erheen gingen. Zeer tevreden met het resultaat, een stevige prachtige solide keuken helemaal naar onze wensen en ons budget samengesteld! De service is prima, alles is te overleggen. Hopelijk gaan we er heel erg lang plezier van hebben!!
FOTO VAN DANIELLE
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Wilma op woensdag 1 mei 2019 '19
Vanwege de beperkt beschikbare ruimte vond ik het kopen van een keuken een hele uitdaging. Arma heeft veel tijd gestoken om binnen mijn budget te blijven en toch rekening te houden met al mijn wensen. Vriendelijke monteurs. Door misverstand hingen de bovenkastjes te hoog voor mij, maar dat is zonder problemen en zonder kosten verholpen. Top.
FOTO VAN WILMA
Resultaat nieuwe keuken
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen”
Door W. Klaassen op dinsdag 26 feb 2019 '19
Bij aan koop van de keuken , werden wij goed geholpen , ook vonden wij Arma ook zeer transparant , kwa inzicht van prijzen , ook werden de afspraken goed na gekomen . De montuur was vakbekwaam en mee denkend. Wel jammer dat de spatplint drie weken op zich laat wachten.
Reactie of foto toevoegen
“Echte toppers”
Door René en Sonja van Dort op donderdag 27 dec 2018 '18
In september/oktober 2017 een toilet en badkamer laten plaatsen door Arma Nunspeet. Tot nu toe nog steeds zeer tevreden met de badkamer en het toilet. We hadden twee topmonteurs. Wat een vak mensen zijn dit. Herman en Sander bedankt voor deze fantastische montage. Jullie zijn echte toppers. Er waren wat kleine probleempjes met de levering van wat tegels en een douche scherm, maar deze zijn heel netjes opgelost. Alles werd in overleg uitgevoerd en de monteurs namen overal voldoende tijd voor. Het resultaat is hierdoor goed. Wij zijn zeer tevreden en happy. Binnenkort waarschijnlijk een nieuwe keuken ook van Arma.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat overtreft de verwachtingen”
Door fam H van Dijk op maandag 22 okt 2018 '18
Wij hebben bij ARMA een nieuwe keuken gekocht. De keuken is vorige week geplaatst. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen. Wat zijn we trots en blij met onze nieuwe keuken. Als we terugkijken op het begin (ontwerp) tot het einde (plaatsen) zijn we zeer goed begeleid. Tussentijdse wijzigingen konden we nog tot laat in het proces doorvoeren. De monteurs werken netjes, echte vakmannen. Kortom wij zijn zeer tevreden. Inmiddels hebben twee andere familieleden van ons ook een keuken bij ARMA gekocht. Ook zei zijn zeer te spreken over de service van ARMA.
FOTO VAN H VAN DIJK
Reactie of foto toevoegen
“Prettig en kundig”
Door Peter van der Beek op zondag 9 sep 2018 '18
Betreft aankoop en plaatsen keuken: Contact met Arma is prima. Monteur voor plaatsen keuken was heel prettig in omgang en zeer kundig. Aantal punten moeten nog afgewerkt worden en contact/maken afspraak is meteen opgepakt en ingepland.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagd”
Door Pim Verkleij op woensdag 8 aug 2018 '18
Bij Arma Keukens zijn we uiteindelijk geslaagd nadat we vele bedrijven hadden bezocht. Een zeer goede prijs voor een mooie en kwalitatieve keuken. De prijs en het feit dat alles bespreekbaar en mogelijk was hebben gemaakt dat we voor Arma keukens gekozen hebben. Voor de installatie van de keuken is ruim de tijd genomen (3 dagen). Een gedegen installateur die zeer netjes en secuur werkt en iedere dag alles netjes achterliet. Bij oplevering een uitgebreide uitleg. één kastje verkeerde maat, toch geïnstalleerd en na die tijd keurig verholpen. Het after-sales traject verliep hier en daar was stroef vanwege drukte bij Arma. Terugbellen of antwoorden op email duurde wat langer dan gewenst. Alles is goed gekomen en onze extra opties e/o veranderingen zijn goed doorgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaarheid waargemaakt”
Door Willy Wijnberg op woensdag 13 jun 2018 '18
Eind 2017 heb ik een keuken gekocht bij Arma. Ik kende het bedrijf niet maar kreeg algauw via de reviews het idee dat dit een betrouwbaar en een fijn bedrijf was. Ze hebben het helemaal waar gemaakt! Vanaf de 1e afspraak tot en met de montage. Er was een inschattingsfout gemaakt in het ontwerp en er waren wat andere klachten met betrekking tot de montage. Alles is naar volle tevredenheid opgelost. Van begin tot eind is er altijd ruimte en tijd geweest voor vragen die altijd per omgaande en vriendelijk werden beantwoordt. Mede namens hun heb ik een fantastisch mooie keuken en hoop hier nog jaren plezier van te hebben.
FOTO VAN WILLY WIJNBERG
Keuken in de lengte
Reactie of foto toevoegen
“Goede zaak”
Door Kees op donderdag 1 feb 2018 '18
Goede zaak met veel keus. Werden goed ontvangen. Deal werd er wel min of min door heen geduwd ivm een actieweek, dit leverde wel een klein minpuntje op. Prijzen zijn stevig. Uitvoering was erg goed zowel de afwikkeling van de order, de inmeting en de plaatsing. Helaas oven na paar dagen al stuk, even afwachten hoe dit afloopt.
Reactie of foto toevoegen
“Uiterst fatsoenlijk”
Door Teun Tieleman op woensdag 31 jan 2018 '18
Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe keuken en de montage door Arma. Arma is het juiste bedrijf voor u als u minder geïnteresseerd bent in kortingen en acties ('Laatste dag!') dan in kwaliteit en betrouwbaarheid. Montage door vakkundig, uiterst fatsoenlijk personeel. Arma doet de werkvoorbereiding niet zelf, maar kan wel verwijzen naar betrouwbare bedrijven die dit onderdeel voor hun rekening kunnen nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Nette keukenbouwers”
Door R. Kooiker op donderdag 25 jan 2018 '18
Mijn ervaring is goed, vriendelijke en nette keukenbouwers. Minpunt was toen na 1 dag de vaatwasser, niet via Arma gekocht, uit de rails lag Arma geen gegevens over dit apparaat wilde/kon verstrekken want deze waren wel opgenomen tbv de plaatsing maar werden "niet bewaard". Deze aktie kwam niet professioneel over.
Reactie of foto toevoegen
“Alles op tijd”
Door Anne en Rik Gerritsen op vrijdag 1 dec 2017 '17
alles, de keuken, op tijd geleverd. Goed geplaatst en telkens was er overleg. Geleverd zoals afgesproken. Een paar kleinigheden moeten nog afgewerkt worden, maar daar is ook steeds goed overleg over.
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Annemarie op donderdag 16 nov 2017 '17
Coen heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze keuken. De monteurs die de keuken geplaatst hebben werkten netjes en hebben de keuken prima geplaatst. Alle afspraken zijn goed nagekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima advies”
Door M.A. Schrama en G. van der Poll op woensdag 28 jun 2017 '17
Prima advies gekregen bij de aankoop van een nieuwe keuken. Prettige ontvangst bij binnenkomst. Deskundig geholpen door Niels Hoogstraten.
Reactie of foto toevoegen
“Petje af”
Door Rob en Henny Moerman op maandag 5 jun 2017 '17
De omstandigheden waaronder de monteurs onze keuken moesten plaatsen waren verre van optimaal. De verhuizers waren bezig en het was heel erg warm. Maar onverstoorbaar en professioneel werkten ze door en hebben een prachtige keuken geplaatst. Petje af!
Reactie of foto toevoegen
“Duidelijk en netjes”
Door Gert Kiks op maandag 29 mei 2017 '17
Nette en correcte verkoopmedewerker. Duidelijke prijsstelling. Ook de levering en montage verliep vlot en zonder ge-OH. Bijkomende (extra) kleine werkzaamheden zonder moeilijk te doen geregeld! Ik kan Arma aanraden.
FOTO VAN GERT KIKS
Keuken via Arma
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door gijs wassink op donderdag 25 mei 2017 '17
Goede service. Prima keuken. Zeer tevreden over de verkoop, e mail en telefonisch contact en installatie. Service achteraf nog geen ervaring mee, maar zal ongetwijfeld goed zijn. Arma keukens een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geholpen maar had beter gekund”
Door C.Bendien en M.A.Bendien-Houwing op donderdag 8 dec 2016 '16
Ondanks dat de bestelde goederen op tijd en in goede orde werden bezorgd , werd er bij controle door de aannemer een verkeerde aansluiting composiet werkblad geconstateerd,zodat , in overleg met de ARMA de opening moest worden aangepast .Bovendien had ook de wastafel een aanpassing nodig voordat deze waterpas op het blad kon worden gezet. Wij vragen ons af waar het probleem ligt, bij de fabriek of bij de ARMA. Foute berekening v.d. wandtegels, waardoor nalevering noodzakelijk werd. Het kostte enige moeite de nageleverde artikelen op ons huisadres te ontvangen, hetgeen trouwens wel goed is uitgevoerd. M.a.w. de nazorg verliep wat stroef. Een en ander kan ook te maken hebben met communicatieproblemen, omdat twee afspraken over twee verschillende verkopers verliepen. Concluderend: we zijn goed geholpen in een prachtige showroom, waar een goede keuze en advies was. Echter, de contacten, nadat het koopcontract was afgesloten, de nazorg dus, evenals de verzoeken om desbetreffende personen te spreken te krijgen, hadden beter gekund.
Reactie of foto toevoegen
“Uitermate goed geholpen”
Door Freddy & Erica Drost op zondag 13 nov 2016 '16
DBkeukens is oprecht een keuken en badkamer winkel waar je van A tot Z in begeleid wordt. Wij hebben hier onze complete badkamer besteld en zijn uitermate goed geholpen door G-J v. Veldhuizen. Levering van materiaal en detail tekeningen zijn op tijd en aangeleverd en d.m.v. de tekeningen, waar onze monteurs uitermate tevreden over waren, konden tevens eventuele vragen direct beantwoord worden.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Landman G. op woensdag 9 nov 2016 '16
Plaatsing keuken en badkamer uitstekend werkend personeel. Keurig opruimen, afval meenemen , duidelijk overleg, tijd goed benutten. Resultaat prima !!! Advies keuken goed ! Advies badkamer matig je moet goed meedenken
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door katinka linders op maandag 24 okt 2016 '16
Wij hebben een keuken en een badkamer gekocht in Nunspeet. Wij zijn prima geholpen in de winkel en hebben ook goede ervaringen met de mensen die kwamen installeren. Heel beleefd en er is keurig werk geleverd. We zijn zelfs nog even op weg geholpen door hen toen we onze linnenkast in elkaar wilden zetten.
Reactie of foto toevoegen
“Renoveren keuken”
Door E. Bijkersma op vrijdag 21 okt 2016 '16
Diverse keuken apparatuur laten vervangen en keukenrenovatie laten uitvoeren. Met de keukenrenovatie ging het niet helemaal goed (afwijkende maten en kleuren), maar verder prima opgelost door Arma zonder extra kosten. Monteurs zijn echte vakmensen!
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ervaring”
Door A. van Manen-van Emous op woensdag 28 sep 2016 '16
Er werd uitgebreid de tijd genomen om een keuken te kiezen en alles er bij te zoeken. Ook het plaatsen is op een prettige manier gebeurd. Een gebruiksaanwijzing die ik nog miste, werd via de fabrikant opgestuurd.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Fam Grootkarzijn op zondag 31 jul 2016 '16
Super blij met onze nieuwe keuken. zeer prettig dat er goed mee gedacht wordt over de opstelling van de keuken. Het eiland staat erg goed. Vind deze opstelling veel handiger dan de oude. Dank je wel Gert Jan van Velthuizen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed”
Door M. Vastenburg op zaterdag 7 mei 2016 '16
We zijn goed en deskundig geadviseerd, zij namen alle tijd voor ons! De monteurs zijn zeer loyaal, vakkundig en nemen ook alle tijd om een hun product (keuken) zo vakkundig en goed mogelijk te plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies gehad”
Door M van der Hoef op dinsdag 22 mrt 2016 '16
Arma heeft bij ons professioneel en vakkundig werk geleverd. Ze hebben ons goed geadviseerd over de mogelijkheden. Er is veel aandacht besteed aan het afschermen van de rest van het huis zodat er geen beschadigingen ontstaan. De badkamer ziet er prachtig uit!
Reactie of foto toevoegen
“Staat klaar om service te verlenen”
Door H.A. van der Spek op woensdag 23 dec 2015 '15
Wij hebben goede ervaring met de service die door Arma wordt verleend. Prima! Het blijkt dat Arma niet alleen goede kwaliteit verkoopt, maar ook na de verkoop klaar staat om service te verlenen. Op deze wijze zal Arma klanten behouden en ook wellicht nieuwe klanten verkrijgen.
Reactie of foto toevoegen
“Vakmensen”
Door Martin Mulderij op zaterdag 21 nov 2015 '15
Wij hebben onze keuken met plezier gekocht bij arma nunspeet. Monteur heeft de keuken keurig geplaatst en een kleine beschadiging werd goed opgelost. "Liever vervangen dan weten dat er een plekje zit waar je steeds naar kijkt omdat je weet dat het er zit" zei de monteur. Kortom, goede en keurige vakmensen.
FOTO VAN MARTIN MULDERIJ
Reactie of foto toevoegen
“Enige strubbelingen”
Door Ton op donderdag 16 apr 2015 '15
In de communicatie waren op enig moment strubbelingen. Uiteindelijk zijn ze opgelost. Men wil erg graag na het afgeven van de offerte een accoordverklaring. De realisatie van de badkamer was zeer vakbekwaam en stemde tot volle tevredenheid
Reactie of foto toevoegen
“Keuken renovatie ervaring”
Door Piet Kool op donderdag 23 okt 2014 '14
Vanwege waterlekkage moest een deel van de keuken worden vervangen. We hebben een L vorm keuken. Via Arma heb ik een deel van het aanrechtblad en 2 keukenkastjes gekocht. De spullen zijn op tijd en compleet geleverd. De maten van de kastjes waren goed, de maat en de kleur van het te vervangen aanrechtblad deel was ook goed. De prijs van het blad en de kastjes vond ik wel wat hoog.
Reactie of foto toevoegen
“Onze keuken!”
Door Jeroen en Anniek van Vilsteren op zondag 24 aug 2014 '14
Wij zijn via vrienden terecht gekomen bij Arma Keukens. Daar hebben we contact gehad met verschillende verkopers. De 1 met meer ervaring dan de andere, maar allemaal prettig in de omgang. Fijn bij Arma Keukens is, dat je gelijk een 3d-foto meekrijgt van jouw keuken, en dat er met netto-prijzen wordt gerekend. Montage door een ZZP-er was prima!
FOTO VAN JEROEN EN ANNIEK VAN VILSTEREN
Keuken Zwolle
Reactie of foto toevoegen
“Prima keuken badkamer en wc geplaatst”
Door stalknecht op donderdag 7 aug 2014 '14
De keuken, badkamer en wc bij arma keukens en sanitair gekocht. Nu helemaal tevreden! Er waren wat tegenslagen zoals een douchedeur kappot en tegels te kort maar die werden prima opgelost. Vriendelijk personeel, voor elk probleem is een oplossing! Dus al met al zijn we helemaal tevreden met onze nieuwe keuken badkamer en wc:) Prijzen zijn ook prima.
Reactie of foto toevoegen
“Geslaagde verbouwing”
Door LB en AS op dinsdag 28 jan 2014 '14
In november 2013 hebben we onze badkamer en toilet door Arma laten verbouwen. Het offertetraject verliep plezierig. De verkoper nam ruim de tijd om onze wensen te inventariseren en kwam met goede suggesties. Dat maakte wel dat we qua prijs wat hoger uitkwamen dan oorspronkelijk onze bedoeling was, maar we kregen de tijd om onze keuze goed te overwegen. We zijn heel tevreden over het eindresultaat. Tussen het ondertekenen van de offerte en de verbouwing lagen 4 maanden. Dat is lang, maar is ons ook van te voren verteld. De totale verbouwing duurde drie weken. Arma werkt naar eigen zeggen uitsluitend met medewerkers die bij hen in dienst zijn. Het was prettig dat Arma steeds dezelfde medewerkers inzette en dat ze in principe op vaste tijden werkten. Allereerst schept een band, maar je gaat ook op hun vaardigheden vertrouwen. Vol lof zijn we over de manier waarop ze de kleine problemen die je bij een verbouwing altijd tegenkomt, na overleg met ons, ogenschijnlijk moeiteloos oplosten. De technische installatie van het sanitair verliep goed. In ons project sprongen twee vaardigheden er met name uit: het tegelzetten en vooral de realisatie van de verlaagde douchevloer, waarbij er een kwartcirkel in grote natuurstenen tegels uitgezaagd moest worden. In een woord: vakmanschap. Datzelfde geldt voor het gladde stucwerk in de badkamer en het schuurwerkplafond in toilet en hal.

Ook de nazorg van Arma bleek goed. Na een week bleek de vervangen toiletdeur te klemmen en de toiletpot te lekken. Dit is snel en vakkundig verholpen. We zijn tevreden over onze keus voor Arma en zullen dit bedrijf graag bij anderen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Peter en Inge op vrijdag 20 dec 2013 '13
In juli 2013 heeft de firma Arma bij ons een prachtige keuken geplaatst. We zijn zeer goed geholpen en het resultaat mag er zijn. We hebben ruim de tijd genomen en gekregen om tot een zo goed mogelijk keukenplan te komen. Er is goed met ons meegedacht. De levering en de montage verliepen voorspoedig. Alles was aanwezig en na twee dagen hard werken, was het voor elkaar. Geweldig! Een echte aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“nieuwe keuken”
Door Aalt en Riek op donderdag 17 okt 2013 '13
Eindelijk was het dan zo ver dat onze nieuwe keuken wordt geplaatst. De keuken die we samen met Gert Jan hebben uitgezocht.We werden altijd leuk ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Gert Jan luisterde naar onze wensen en bedacht soms een leuke creatieve oplossing. Wij wilden een landelijke keuken met een stenen blad. We zijn regelmatig terug geweest om toch nog iets te veranderen aan onze keuken. Er was altijd weer tijd voor ons met steeds weer die heerlijke koffie. Wij hebben de samen werking met Gert Jan als heel bijzonder ervaren. Ook met de mensen die de keuken hebben geplaatst was de samenwerking prima. In twee dagen was de keuken geplaatst. Alles werd keurig achter gelaten en voor ons waren het gezellige dagen. Kortom, wij zijn heel tevreden over Arma Keukens en genieten er nu iedere dag van.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Rik en Marja op dinsdag 15 okt 2013 '13
Door mond op mond reclame zijn wij bij ARMA terecht gekomen. Veel mensen met goede ervaringen en goede berichten over de service. Op basis daarvan zijn wij bij ARMA langsgegaan om eens verder te kijken. Keuken samen met de verkoper samengesteld, deze had alle tijd om over alles goed na te denken en te overleggen wat wij graag zouden willen. Hierdoor is het niet alleen een mooie keuken maar ook praktische keuken geworden. De service van ARMA is goed, spotjes welk ingebouwd moesten worden konden we eerder ophalen en ook het afleveren werd erg netjes gedaan. Vooraf een goede tekening gehad met de nodige info, aanvullende vragen werden direct en netjes beantwoord. ARMA zal niet de goedkoopste zijn, maar er wordt wel aan gedacht om binnen het budget te blijven, daarbij mag kwaliteit en service ook wat kosten.
Reactie of foto toevoegen
“Een goede koop!”
Door Hetty op woensdag 31 jul 2013 '13
Ons huis heeft geen ruimte voor een grote keuken. Maar met de hulp van Arma is het toch gelukt om een zeer fijne en complete keuken te realiseren! De verkoper hielp ons goed om de juiste keuzes te maken: kijken naar de ruimte in ons huis, naar ons budget en ook naar wat wij belangrijk vinden aan een keuken. Zo konden wij een prachtige keuken samenstellen die helemaal aan onze wensen voldoet. De kwaliteit van de keuken en apparatuur is goed, de klantvriendelijkheid en service bij Arma ook. Bij de levering van de keuken werden helaas te korte schroefjes gebruikt voor de handgrepen. Daardoor gingen die na enige tijd los. Toen wij dat aangaven, is dit probleempje geheel naar tevredenheid opgelost met nieuwe, langere schroeven. Wat betreft de prijs: wij vroegen na het samenstellen van onze keuken aan de verkoper: 'vindt u deze keuken goedkoop?' Zijn antwoord was: 'Goedkoop = een goede koop! En dat is dit zeker!' En daar zijn wij het nu na vijf jaar nog steeds helemaal mee eens! We zouden Arma Keukens dan ook zeker aan een ander aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“mijn wens vervuld”
Door Frieda op zondag 21 jul 2013 '13
Wij wonen in een huis met een keuken van 40 jaar. Die was nodig aan vervanging toe. Van een collega goede berichten over Arma.Wij hebben zelf een plan gemaakt en zijn daarmee naar Arma gegaan. Zij hebben goed meegedacht om voor ons een keuken op maat te maken. De vaatwasser op hoogte die ik graag wilde, is gerealiseerd. Wel jammer dat het vak eronder niet volledig benut is. Over de levering en de montage zijn we heel tevreden. Ik zou Arma zeker aanbevelen aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“prima gedaan”
Door Richard op donderdag 11 jul 2013 '13
Wij hebben in een oud huis de badkamer laten slopen en een nieuwe laten plaatsen. Van advies tot nazorg zijn we tevreden over de geleverde kwaliteit. Gedurende het traject was er wat discussie over de afspraken maar juist dan kan je de leverancier beoordelen op zijn betrouwbaarheid. In ons geval prima opgelost!
Reactie of foto toevoegen
“vervangen lampjes”
Door Joke op vrijdag 21 jun 2013 '13
Zomaar een goed aanbod gehad om onze óude 'lampjes in de keuken te vervangen voor led lampjes... Dus nooit meer lampjes vervangen! uitstekende Service van Arma en attent van de verkoper!
Reactie of foto toevoegen
“Jammer + Netjes opgelost”
Door Gea op maandag 27 mei 2013 '13
Blij met onze nieuwe keuken, die netjes en vlot geplaatst is. Uitstekende monteur, bedrijf komt betrouwbaar over. Prijs/kwaliteit is goed. Maar toch jammer dat onze inbouwspotjes niet aan of uit konden zonder dat we een dimmer van maar liefst €50,- bijkochten. Een gewone aan/uit-schakelaar was niet mogelijk..... Dit kregen we te horen van de monteur, dus weinig keus. Toch wel een tegenvaller, maar wat wij nog triester vonden was dat we een bestekbak moesten bijkopen. Deze zat niet standaard bij de keuken, terwijl ik van twee collega's heb gehoord dat deze er bij hun keuken wel (zonder te vragen!) bij geleverd was.... Ook was ik graag wat beter geadviseerd over de apparatuur. Misschien heb ik zelf te weinig nagedacht over de praktijksituatie, maar je verwacht van ervaren verkopers daar op gewezen te worden. Ik ben niet blij met de klepdeur van de combimagnetron en ook de koelkast had praktischer gekund... Conclusie, een degelijk bedrijf, maar toch ook hier zelf tien keer nadenken over prijs en praktijk. Toch jammer.
--

Op 19 juni 2013 ontving Qasa de volgende review van Gea: Naar aanleiding van een eerder stukje van mij onder de titel "Jammer", waarin ik aangaf wel erg blij met onze keuken te zijn, maar het jammer te vinden dat wij min of meer verplicht werden een dimmer ad € 50,- bij te kopen en de bestekbak niet bijgeleverd was. Naar aanleiding van dit bericht heeft Arma Keukens contact met ons opgenomen. Zij betreurden onze teleurstelling en hebben het geld voor de dimmer teruggestort en de bestekbak alsnog gratis geleverd. Toch wel erg netjes opgelost en daarmee maken ze hun naam van betrouwbaar bedrijf alsnog meer dan waar! Arma bedankt, we durven jullie nu met een gerust hart aan anderen aan te bevelen :-)
Reactie of foto toevoegen
“aangenaam”
Door Margriet op vrijdag 24 mei 2013 '13
Wij hebben met Arma-keukens een goede ervaring opgedaan. tijdens de aankoop werd er naar ons geluisterd en meegedacht, en werden alternatieven aangedragen, maar de keus lag bij ons. Zo zit er een standaard grote lade onder onze spoelebak die op maat werd gemaakt door e monteurs waardoor r meer opbergruimte is behouden, dan wanneer wij voor een standaard lade hadden gekozen die speciaal voor onder de spoelbak ontworpen is. De installatie van de keuken is uitstekend uitgevoerd
Reactie of foto toevoegen
“Prima ervaringen”
Door Kees op vrijdag 3 mei 2013 '13
We zijn zeer tevreden over de bestelling en de levering en afwerking van onze nieuwe keuken. De afspraken komen ze na en komt er eens een kink in de kabel, wordt er direct en vakkundig overleg gepleegd en aanpassingen gedaan. Ja een echte aanrader, Arma keukens in Nunspeet!
Reactie of foto toevoegen
“Ook na de koop goed geholpen!”
Door M. Houtman op zondag 21 apr 2013 '13
Op advies van kennissen bij Arma gaan informeren naar aanpassingen in een bestaande keuken. Na een prettig eerste gesprek en zeer uitgebreide vervolgafspraken, zowel bij ons thuis als bij Arma in Nunspeet gekozen voor een volledig nieuwe keuken. Diverse noodgedwongen aanpassingen in het keuken ontwerp werden moeiteloos opgevangen en toen tijdens plaatsing bleek dat wij een deel van de tekening niet goed hadden begrepen werd ook daar kosteloos een goede en voor ons zeer bevredigende oplossing voor geboden. Onze nieuwe keuken is prachtig en we genieten er iedere dag van; vooral door de toegewijde en vakkundige montage en zeer zorgvuldige afwerking. Wachten nu nog op de laatste verandering maar zijn er zeker van dat ook die naar volle tevredenheid zal worden uitgevoerd. Op onze tip om meer duidelijkheid te geven over de technische aspecten van de apparatuur werd zeer positief gereageerd. Arma denkt mee met de klant en houdt (soms zelfs iets te veel) rekening met de financiële mogelijkheden. Heel fijn was dat bestaande apparatuur die nog goed werkte zonder probleem werden overgezet in de nieuwe keuken. Hoe dan ook een aanrader voor iedereen die zoekt naar een nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede keukenkoop ervaring”
Door ruud groot op maandag 8 apr 2013 '13
Wij zochten voor ons nieuwe appartement een nieuwe keuken.Op de tv waren van diverse bedrijven mooie aanbiedingen.Toen we echter op internet gingen kijken wat de ervaringen van hun klanten waren,schrokken wij van de negatieve reacties van veel nieuwe klanten van deze fima's.Dus gingen wij verder zoeken en vonden een bedrijf in duitsland en Arma keukens,waar wij goede recensies vonden. Vandaar dat wij voor deze firma hebben besloten en na installatie van de keuken hebben wij hier geen spijt van.Goede duidelijke afspraken met vriendelijk personeel en goede uitvoering
Reactie of foto toevoegen
“Heel correct”
Door slot op maandag 18 mrt 2013 '13
Bij Arma keuken gekocht. Met uitzoeken hebben ze alle tijd en zijn heel correct. Het brengen en plaatsen ging volgens afspraak en het is keurig geplaatst.Monteur gaf nog tips en toen de vloertegels te weinig bleken te zijn kwamen ze dezelfde dag nog nabrengen. We bevelen jullie aan en en zouden het zo weer doen. Bedankt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed!”
Door Aron op zondag 17 mrt 2013 '13
Wij zijn dik tevreden over onze nieuwe keuken. Tijdens de koop ervan zijn we echt als klant behandeld en de verkoper dacht op een positieve manier mee. De levering en instalatie zijn ook goed en vlot verlopen. Kortom: Top!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken voor een oud huis”
Door Paul op zaterdag 9 mrt 2013 '13
Ik ben zéér tevreden met het geleverde product. Het overleg en het tot stand komen van definitieve afspraken was hier en daar moeizaam. Een paar voorbeelden. Het uitgekozen fornuis kom plotseling niet geleverd worden, en na enige moeite toch wel. Gelukkig. We hadden kastjes met ruitjes en spijltjes afgesproken, en die bleken plots niet te kunnen, waardoor we op een andere keuken over moesten stappen.
Voor het afstemmen van de kleuren in de keuken wilden we de afgesproken kleur later nog zien. Die was inmiddels uit de collectie waardoor afstemming niet meer mogelijk was. Daardoor zijn we plotseling overgestapt op heel ander materiaal. Is goed gekomen.
Dit afstemmen ging wat moeizaam omdat we, om nog gebruik te kunnen maken van een aanbieding die afliep, binnen één dag moesten beslissen, waardoor ook de verkoper het een en ander over het hoofd heeft gezien. De professionaliteit zit hem mijns inziens altijd in het correct rechttrekken van missers. En dat heeft ARMA-keukens goed gedaan. Het produkt mag er zijn, en daar zullen we de komende 30 jaar plezier van hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Klantvriendelijk”
Door Dick op zondag 10 feb 2013 '13
Vanaf het eerste contact heeft onze wens over, hoe de keuken moet worden ingericht, centraal gestaan en heeft Arma keukens ons bijgestaan met onderbouwde adviezen.Na ondertekening zijn we door Arma continu op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en levering. Tijdens de installatie is steeds met ons overlegd over ontstane problemen (gevolg van (persoonlijke) fouten en communicatiestoringen)en oplossingen. De, tijdens de installatie, aan het licht gekomen tekortkomingen zijn genoteerd en met ons doorgenomen wanneer en hoe deze zullen worden opgelost. Gezien onze ervaringen met Arka keukens totr nog toe zal ik ze van harte aanbevelen bij eventuele kennissen die ook een nieuwe keuken en/of badkamer willen laten plaatsen.
Reactie of foto toevoegen
“Redelijk”
Door Wilna op donderdag 3 jan 2013 '13
Kwaliteit: goed
Prijs: goed in de meeste gevallen
Klantvriendelijkheid: van bijna alle medewerkers goed, onze ervaringen met de verkoper niet goed.
Ging discussie met mij aan, dit vind ik verre van professioneel en nam ook bewoordingen in zijn mond die verre van deze tijd zijn!!!
Service: redelijk/goed
Levering: goed
Klachten: niet goed. Klacht aangegeven, niets op gehoord.
Tips: kijk de opdrachtbon heel goed na met hetgeen u besproken heeft en teken niet zomaar
Aanraden: geen mening
Reactie of foto toevoegen
“goed”
Door M.A.Droppert op donderdag 3 jan 2013 '13
Goed geadviseerd. Afspraken zijn nagekomen. Klein verschil over vaatwasser, Is opgelost maar niet helemaal zoals ik wilde, Er was geen andere mogelijkheid. Keuken is heel netjes gemonteerd. Vriendelijk en net personeel. Heb de keuken nog niet in gebruik, dus daar kan ik nog niets over zeggen. Zou een ander deze zaak ook zeker adviseren.
Reactie of foto toevoegen
“prijs / kwaliteitverhouding goed”
Door Peter op donderdag 3 jan 2013 '13
De kwaliteit van de keuken is heel goed en daardoor is de prijs / kwaliteitverhouding ook goed. We zijn op een goede manier geholpen en de levering van de keuken was ook goed. Er waren wat verkeerde leveringen; daarover hebben we gebeld en het heeft erg lang geduurd, voordat nieuw geleverd werd. We hebben er zelf een aantal keren achteraan moeten bellen, wat natuurlijk wel erg jammer is. Uiteindelijk kwam het wel allemaal goed.
Reactie of foto toevoegen
“uitbreiding keuken”
Door Peter Hartog op woensdag 2 jan 2013 '13
Onze door ARMA in 2002 geplaatste keuken is in 2012 uitgebreid. Ondanks dat de keuken niet meer geleverd kon worden heeft ARMA dermate maatwerk geleverd dat wij daar zeer tevreden mee zijn.
Reactie of foto toevoegen
“goed geregeld”
Door fam.Koffeman op woensdag 2 jan 2013 '13
Onze ervaring met Arma keukens is goed. Prima service, alles op de geplande tijd. Vakbekwaam personeel. Ook heel beleefd. Wij zouden zo weer naar Arma keukens toegaan. Prijs/kwaliteit is ook goed.
Reactie of foto toevoegen
“Keurig bedrijf”
Door Wim op woensdag 2 jan 2013 '13
Kwaliteit is goed. Verhouding prijs / kwaliteit is goed. Tevreden over k en s. Levering is goed. 2 klachten zijn snel opgelost. Geen tips direct voorhanden. Ik recommendeer Arma zeker bij anderen. reden: Keurig bedrijf, goede voorlichting, nette keukenstellers.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door dirma op woensdag 2 jan 2013 '13
Kwaliteit is passend bij de prijs. Klantvriendelijk. Zijn ze zeker, onze verkoper was super, maar ik wou later terug om tegeltjes te kopen, de jongen die ik toen trof moet nodig op cursus. Echt te beroerd om te helpen, en totaal niet commercieel. Klachten perfect gelost, ben echt superslim met keuken. Hebben nu al voor tweede keer keuken bij arma gekocht en zou dit een volgende keer zo weer doen. Als je een nieuwe keuken zoekt zal ik altijd naar arma gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Raden dit bedrijf”
Door Hans en Tamara op zaterdag 14 sep 2019 '19
We hebben bij Arma een keuken gekocht en zijn erg goed geholpen door Rik van den Broek. Van het begin tot het eind goed meegedacht en de keuken is keurig gemonteerd! Zelfs een plint die volgens de monteurs niet goed zat, werd op hun initiatief vervangen. Wij raden dit bedrijf aan!
FOTO VAN HANS EN TAMARA
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jaap en Marijke van den Broek op dinsdag 3 sep 2019 '19
Wij hebben een keuken bij Arma gekocht en zijn zeer tevreden over het aankoop proces en het plaatsen van de keuken. Er werd veel tijd uitgetrokken om aan onze wensen te voldoen. Het plaatsen door eigen vaklui was ook bijzonder goed. Alles netjes opgeruimd, Wij raden dit bedrijf bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Een nieuwe keuken”
Door Wim en Loes Ruitenbeek op donderdag 29 aug 2019 '19
November 2017 keuken gekocht. Vroeg i.v.m. Eventueel verplaatsen leidingen. Perfecte werktekening ontvangen. Alle leidingen klopten bij aanleg van de keuken.
Een zeer vriendelijke en rustige monteur. Binnen 2 en een halve dag is keuken perfect geplaatst. Bij oplevering geen enkel minpunt of beschadiging aan keuken. Er is zeer netjes gewerkt. Geen enkele verpakking of zaagsel is blijven liggen. Alles is perfect opgeruimd. Wij zijn zeer tevreden met de gehele begeleiding vanaf het eerste contact met de verkoper tot aan de oplevering door de monteur.
Wij zijn zeer content met Arma en zullen het bedrijf aanraden bij vrienden en kennissen. Arma heeft waargemaakt wat de verkoper ons heeft beloofd bij de aankoop. KLASSE.
FOTO VAN WIM EN LOES RUITENBEEK
Klasse
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Ab Schaaphok op maandag 26 aug 2019 '19
Complete renovatie beneden toilet. Wij hadden gen persoonlijke ervaring met Arma. Wel vanuit familie en kennissen. En dat was goed. Van verkoop tot en met de uitvoering is het proces verlopen zoals vooraf werd aangegeven. Alles strak volgens plan en afspraak. En daar houden wij van. Het eindresultaat mag er zijn. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door W. Westenberg op zondag 25 aug 2019 '19
Onlangs is in onze nieuwe woning een keuken van Arma geplaatst . Het is de tweede keer dat wij daar een keuken hebben gekoch en wederom is alles prima verlopen . Iedereen is vakkundig , vriendelijk en behulpzaam . Onderling wordt er goed samengewerkt en gecommuniceerd . De monteurs werken keurig . Voorlopig zijn we niet niet meer van plan te verhuizen maar anders staan we weer bij Arma op de stoep!
Reactie of foto toevoegen
“Klasse”
Door Ria Zantinge op vrijdag 23 aug 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma keukens Nunspeet. Van het begin tot de plaatsing is alles goed verlopen. Tussentijds konden vragen worden opgelost en zijn er nog wat wijzigingen aangebracht. Ook de plaatsing is perfect gegaan. Met dank aan Joy en zijn compagnon die er de tweede dag bij was. De keuken is zoals we die besteld hadden. Klasse!
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Irene Kramer van Veen op donderdag 15 aug 2019 '19
wij hebben een badkamer gekocht zijn heel goed geholpen,denken echt met je mee.de mannen zaten bezig met de badkamer en iedere keer werd er overlegd als ze dachten dit kan beter zo of zo.Wij bevelen ze zeker aan.

Aanvulling ontvangen 23 augustus 2019: De badkamer is al geplaatst.er is heel netjes gewerkt ze ruimden voor dat ze weg gingen eerst alles netjes op.
Reactie of foto toevoegen
“Betrouwbaar”
Door M. Komijn op zondag 4 aug 2019 '19
Onze ervaring bij de aanschaf van een nieuwe keuken is prettig en positief. We werden correct geholpen. Transparantie in keuzes, prijzen en mogelijkheden was voor ons belangrijk en dat is gegaan zoals we verwacht en gehoopt hadden. Dus betrouwbaar en vakkundig geholpen.
FOTO VAN M. KOMIJN
Keuken met bar
Reactie of foto toevoegen
“Zeer aan te bevelen”
Door Johan Wanner - Leusden op zaterdag 3 aug 2019 '19
Keuken gekocht. Vanaf het eerste bezoek tot en met de oplevering is alles plezierig verlopen, zeer vriendelijke verkoper. Na de koop nog een paar keer een wijziging aangebracht, dit was totaal geen probleem. De plaatsing is perfect uitgevoerd door vriendelijke en nette monteurs. Na afloop werd alles keurig opgeruimd. Ook de service is prima, bij het uitpakken van de kookplaat bleek deze gebarsten. Direct de volgende dag een kookplaat uit de showroom te leen gekregen, deze gebruikt totdat een nieuwe werd geplaatst. Conclusie: Zeer aan te bevelen! Ook de goede service van Neff mag genoemd worden. Op het scherm van de oven was een rode pixel zichtbaar, deze werd binnen een week vervangen. De monteur wilde toen gelijk een software update uitvoeren, maar dat ging niet goed. Na twee dagen kwam hij terug en heeft het alsnog opgelost.
FOTO VAN JOHAN WANNER - LEUSDEN
Keuken met appartenhoek
Reactie of foto toevoegen
“Alles klopte”
Door Johan en Anneke op dinsdag 30 jul 2019 '19
Wij kochten een keuken bij Arma. We werden prettig geholpen gedurende het hele process, veranderingen in de plannen werden geduldig verwerkt. De keuken werd zeer vakkundig geplaatst. Alles klopte meteen. Wij bevelen Arma Keukens zeker aan bij vrienden en familieleden.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Collin Bosgraaf op dinsdag 23 jul 2019 '19
Keuken gekocht bij Arma Keukens in Nunspeet. Goed geholpen door Rob Vlijm. Met een prachtige keuken, en een goede aftersales.
Reactie of foto toevoegen
“Correct gegaan”
Door Nanninga op dinsdag 16 jul 2019 '19
We hebben via zoeken op internet uiteindelijk een keuken gekocht bij Arma. Daarover zijn we erg tevreden. Het hele proces van eerste bezoek aan de winkel in Nunspeet medio november 2017, de begeleiding tijdens het hele aankoopproces, het heel snel opleveren van het aansluitschema voor het leidingwerk voor de aannemer tot het achteraf nog kunnen doorvoeren van kleine aanpassingen, het verloop allemaal correct en snel. Ook voor de plaatsing in juni 2019 werd alle tijd genomen en overleg gevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zoals gewenst”
Door Janny Wajer op donderdag 11 jul 2019 '19
We hebben keuken gekocht bij Arma in Nunspeet. Heel goed en vakkundig geholpen, bij het uitzoeken en plannen. Keuken is helemaal geworden zoals ik gehoopt en gewenst had. Prachtig! Ik ben er erg blij mee. Aanrader voor iedereen dit bedrijf!
FOTO VAN JANNY WAJER
Kleurige keuken
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door N. Sookhoo op vrijdag 5 jul 2019 '19
Top service, zelfs na 3 jaar!!! Mijn wastafelkraan van de badkamer lekte, 2 dagen later kwam monteur Jan van den Hardenberg de kraan vervangen, deed zelfs extra nog wat kleine afstelwerkzaamheden. Fantastisch ! Zeer klantvriendelijke en deskundige monteur. Kent zijn vak. Mijn complimenten. Niks extra kosten en geen gedoe, hoorde gewoon bij de excellente service van Arma. Best bijzonder tegenwoordig. Absolute aanrader.

Eerdere review van 2 augustus 2016: Uitermate tevreden. Mijn nieuwe badkamer is vakkundig en keurig geplaatst door de professionele monteurs van Arma. Sommige zaken in overleg met mij, wat ik zeer kon waarderen. Een klein minpuntje werd door after sales heel goed opgepakt en keurig opgelost. Want afspraak is afspraak en dat komen ze ook echt na. Mijn complimenten !
Reactie of foto toevoegen
“Niets op aan te merken”
Door W van Ooijen op woensdag 3 jul 2019 '19
Dat de badkamer een succes zou worden, daarvan waren we van tevoren eigenlijk wel overtuigd. De keuken hadden we door ARMA al twee jaar eerder laten doen. In de voorbereiding wordt er goed meegedacht met het ontwerp, gebruik en de wensen van de klant. Een goed advies en dito offerte. Op de uitvoering ook geen aanmerkingen. De mannen denken vooruit, adviseren over de mogelijkheden en voeren het werk keurig uit. Als er zich iets voordoet wordt dat ruim van tevoren gemeld en is er tijd voor de klant om over na te denken. Prima vakmensen.
Uit ervaring weten we dat als zich naderhand toch iets voordoet, de service en garantie oké is. En voor het aanpassen van het toilet schat ik in dat we ook bij ARMA gaan uitkomen.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door G. Zwart op dinsdag 2 jul 2019 '19
Mooie showroom en fijne medewerkers. Daarnaast zeer professionele keukenmonteurs. Zeer flexibel bedrijf, geen probleem om tijdens het proces wijzigingen aan te brengen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken in appartement”
Door Yvonne en Andre op zaterdag 29 jun 2019 '19
Keuken en apparatuur voor ons nieuwbouw appartement. Coen van M is heeft ons bij onze keuze fantastisch geholpen: deskundig, geduldig, kritisch. Hij reageert op mails en telefoontjes direct en adequaat. Ook na levering en betaling van de keuken. Met het resultaat zijn we heel blij. Arma Keukens kunnen wij van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel netjes”
Door Marloes van der Noll op woensdag 26 jun 2019 '19
Wij zijn erg tevreden. De badkamer en WC zijn prachtig geworden. Fijn overleg tijdens de verbouwing. Aanpassingen waren nog mogelijk. Wordt netjes gewerkt.
Reactie of foto toevoegen
“Goed en professioneel”
Door Remco op maandag 17 jun 2019 '19
Zeer goed en professioneel geholpen bij samenstellen en ontwerpen van de keuken. Levering correct en op tijd. Plaatsing door een zeer ervaren en vriendelijke monteur. Aftersale ook goed! Zeer tevreden en absolute aanrader. Kwaliteit hoog in het vaandel!
FOTO VAN REMCO
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Miranda Linssen op zondag 16 jun 2019 '19
Wij hebben een keuken gekocht bij Arma en zijn super tevreden over de wijze van verkoopadvisering, het gehele proces rondom de planning en de levering en dan last but not least het plaatsen en monteren van de keuken. Professionele en uiterst vriendelijke meedenkende vakmensen, die ook nog eens transparant zijn. Echt een aanrader. Via een keukenplaatje van Google vanuit Limburg in Nunspeet terecht gekomen, eerst alleen nieuwsgierig, maar al snel overtuigd dat we op de juiste plek waren voor de aankoop van onze droomkeuken.
FOTO VAN MIRANDA LINSSEN
Onze droomkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door Karin Muller op woensdag 12 jun 2019 '19
Een nieuwe keuken! En ook wij zijn bijzonder tevreden! Wij raden Arma keukens zeer zeker aan! Tevens het bedrijf HVK, die de oude keuken verwijderd heeft en alle voorgaande aanpassingen gedaan heeft!
FOTO VAN KARIN MULLER
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Dikke 10”
Door Robin op woensdag 29 mei 2019 '19
Al in november 2018 met Gert-Jan een eerste idee voor een nieuwe keuken uitgewerkt. Op een eerlijke en rustige manier heeft hij vele mogelijkheden met ons onderzocht. Meerdere keren zijn we bij hem terug geweest en altijd was er ruim de tijd genomen. De communicatie van de backoffice, de zorgvuldige installateur en nette oplevering was super. Wij zijn kritisch en kunnen niet anders dan een dikke 10 toekennen. Bedankt Arma!
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Jan Ties en Nynke Sikkema op dinsdag 14 mei 2019 '19
Een keuken uitgezocht, met hulp van verkopers. Zorgvuldige voorbereiding met deskundige verkopers. Plaatsing door hetzelfde bedrijf gedaan. Alles zeer correct verlopen, prettige samenwerking. Ook het plaatsen verliep goed, met oog voor detail bijv. bij het tegelwerk. Keurig!
FOTO VAN JAN TIES EN NYNKE SIKKEMA
+ Toon extra foto van Jan Ties en Nynke Sikkema
Reactie of foto toevoegen
“Complete fronten vervangen”
Door O.B. Dijkstra Nieuwe Niedorp op vrijdag 10 mei 2019 '19
Wij zijn zeer tevreden over de geboden service van de firma Arma en de firma Keur in Haarlem. Na het loslaten van de folie werden alle panelen van de keuken vervangen, zelfs na 6 jaren. De keuken is nu weer een blikvanger. Top!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door M. Treur op dinsdag 7 mei 2019 '19
Bij Arma hebben wij een keuken gekocht. De advisering was prima. Er werd goed de tijd genomen. Wij lieten niet alleen een nieuwe keuken plaatsen, maar ook de gehele ruimte werd verbouwd. Arma adviseerde één van hun voorkeursaannemers. Wij kozen voor Van Ark uit Hierden. Van Ark heeft (samen met hun onderaannemers) top werk geleverd! Er werd niet alleen uitstekend werk geleverd, ook de communicatie met ons verliep prima. Wij kunnen zowel Van Ark als Arma van harte aanbevelen.
FOTO VAN M. TREUR
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door fam.Arbman op vrijdag 19 apr 2019 '19
Nadat Arma onze badkamer netjes heeft gerenoveerd (2017) was nu ons toilet beneden nog aan de beurt.Dit is gedaan door Eddy van de Ruitenbeek.Wij zijn zeer tevreden over de nette manier van werken en aflevering.Dikke pluim voor de monteur.

Eerdere ervaring van 4 september 2017: Afgelopen week is onze gerenoveerde badkamer opgeleverd.Na een vervelende ervaring 3 jaar geleden bij een ander bedrijf zijn wij nu super tevreden over onze badkamer gedaan door Arma. Er werd heel netjes gewerkt .Alles keurig afgeplakt en toen het klaar was werd het weer netjes op achter gelaten (een verschil met het andere bedrijf die liet een puinhoop achter).Barend en Jan super bedankt wat hebben jullie goed werk afgeleverd en ondanks de tegenslag die er was bleven jullie positief .
Reactie of foto toevoegen
“Alle lof”
Door Fam Bos op dinsdag 16 apr 2019 '19
Wij zijn erg blij en tevreden met onze keuken en badkamer, die door Arma Nunspeet is geplaatst. Tijdens de montage toch wat dingen veranderd op aanraden van de monteurs. Alle lof hiervoor!
Reactie of foto toevoegen
“ARMA Keukens een topbedrijf”
Door C.v.D. op dinsdag 16 apr 2019 '19
Enige jaren geleden kochten wij een keuken bij ARMA Keukens. Het plaatsen werd niet zoals bij veel andere keukenleveranciers door klusbedrijfjes, maar door eigen vakmensen gedaan. En dat verschil kun je echt zien. Ook met service en garantie onderscheiden zij zich. Niet alleen door 10 jaar garantie te geven op de keuken maar ook om voor je klaar te staan bij bemiddeling als er een probleem is met het apparatuur zo hebben wij ondervonden. Of je gaat voor een budget keuken of een keuken uit het hoger segment, iedere klant is daar koning en krijgt de volle aandacht en service. Hier is afspraak, afspraak. Voor ons is dit een topbedrijf en maken zij van elke klant een blije klant. CvD
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Van de Lagemaat op maandag 15 apr 2019 '19
Wij hebben bij Arma Keukens en Sanitair een keuken gekocht voor in ons nieuwe huis. Wij waren op zoek naar een grote keuken met een stoere uitstraling. Aart van Arma heeft ons fantastisch geholpen met vakkundige adviezen en kwam met meer details in de afwegingen dan we bij andere keukenzaken hebben ervaren, waardoor wij op voorhand de juiste keuzes konden maken binnen ons budget. Het resultaat staat er inmiddels: een prachtige keuken met de juiste apparatuur en binnen ons budget. Inclusief stipte afspraken, duidelijke communicatie en goede service bij de montage. Al met al een super ervaring.
FOTO VAN VAN DE LAGEMAAT
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Fam de Waij op zaterdag 13 apr 2019 '19
Wij hebben door Arma in Nunspeet onze badkamer laten vernieuwen de oude door hun er uit laten halen en een nieuwe door hun laten plaatsen. We werden heel gastvrij ontvangen door Gert Jan die ruim de tijd voor ons had voor het ontwerpen en uitzoeken van onze badkamer. Het slopen en plaatsen van de badkamer is door zeer vakkundige werklui gedaan een pluim voor Jacco en Anton die zeer netjes en alles in overleg uitvoerden en zelf ook met tips kwamen. We zijn dan ook zeer blij en tevreden met onze nieuwe badkamer mede door de kwaliteit en vakkundigheid van Arma .
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door C Epskamp op donderdag 4 apr 2019 '19
Een keuken inclusief plaatsing. Prima begeleiding en uitstekende installatie en service. Tijdens transport was de koelkastdeur beschadigd geraakt. Gelijk door de monteur opgemerkt en er wordt nog een nieuwe geleverd en geinstalleerd
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet”
Door Wim Sijstermans op vrijdag 29 mrt 2019 '19
Goede dienstverlening en uitstekende installatie en montage. Men denkt mee en vraagt eerlijke prijs.
Reactie of foto toevoegen
“In orde”
Door Ellen op vrijdag 29 mrt 2019 '19
Ik heb een prachtige keuken gekocht. Werd perfect op tijd geleverd en geplaatst. Alles piekfijn in orde!!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door G.Smit op woensdag 27 mrt 2019 '19
Een keuken. Uitstekende ervaring. Plaatsing van de keuken is uitstekend uitgevoerd.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Arjan op maandag 11 mrt 2019 '19
Wij hebben Arma ingeschakeld voor een complete vernieuwing van onze badkamer. In maart 2018 zijn voor het eerst in Nunspeet langs geweest voor het maken van een ontwerp. De adviseur van Arma, Gert Jan, heeft ons zeer goed geholpen bij het maken van het ontwerp. Hij dacht goed mee, gaf gedegen advies en nam daarbij uitgebreid de tijd voor ons. Nadien wilden we toch andere tegels en een andere badkamermeubel. Dit vormde voor Gert Jan geen probleem en zijn wij nogmaals naar Nunspeet afgereisd voor het aanpassen van het ontwerp. Ook deze keer nam Gert Jan alle tijd voor ons. In december 2018 is onze badkamer daadwerkelijk gerenoveerd door twee zeer gedegen en meedenkende monteurs. Ze werkten zeer netjes, waren zeer proactief in het geven van advies en extra werk vormden voor hen geen probleem. Het eindresultaat is om door een ringetje heen te halen en we zijn elke dag nog blij met het mooie eindresultaat. Na de renovatie bleken helaas een aantal voegen niet goed te zijn. Na dit gemeld te hebben bij Arma, werd dit probleem snel en vakkundig hersteld door hen. Al met al zijn wij zeer blij dat we met Arma in zee gegaan voor de renovatie van onze badkamer.
FOTO VAN ARJAN
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Topbedrijf”
Door Albert op vrijdag 8 mrt 2019 '19
Hier een keuken gekocht. Verkoper (Gerwin) heeft ons goed geholpen, gaf goede adviezen en dacht goed mee, ook aan praktische dingen waar wij niet eens over hadden nagedacht. Keurig binnen het budget gebleven. Ook het verdere proces is zeer prettig verlopen, zijn goed op de hoogte gehouden van het verloop. Monteurs werkten zeer netjes en dachten ook weer goed mee. Top bedrijf, kan het iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Jet den Hollander op vrijdag 8 mrt 2019 '19
Ik kan Arma aanraden aan iedereen die de badkamer of keuken wil vernieuwen. Naast de prettige ontvangst en het punctuele werk, waren opvallend de grote zorg die besteed werd aan het plannen, waarbij mijn wensen en Arma's ervaringen optimaal gematched werden. Tegelijk zagen adviseurs en monteurs snel waar de plannen voor de badkamer, wc en keuken in de praktijk nog iets aangepast konden worden, en het resultaat is nog mooier dan het ontwerp! De samenwerking was uitstekend en de klus was binnen de geplande tijd geklaard. Kortom, ik ben zeer tevreden!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig contact”
Door Richard en Christine op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Voor onze nieuw te bouwen woning in Almere zijn wij in januari 2018 naar Arma in Nunspeet gegaan. Vanaf de bouwtekening hebben we met Gerwin gepuzzeld om in de grote beschikbare ruimte een sfeervolle leef keuken te realiseren. In de showroom konden veel materialen en mogelijkheden bekeken worden. Vanaf het eerste contact hebben we ervaren dat er op een prettige manier werd meegedacht over het ontwerp. Tot het uiteindelijke ontwerp waren er meerdere afspraken mogelijk. Elke keer verliep de afspraak in een ontspannen sfeer, werden de aanpassingen direct zichtbaar gemaakt en was het kostenplaatje helder. Begin augustus hebben we de tegels voor de vloer en de wanden uitgezocht. Ook tijdens deze afspraak werd er door Gert Jan enthousiast meegedacht en konden we veel materialen ter plekke bekijken. Ondanks de volle planning werden de werkzaamheden voor het leggen van de vloer en de keukenplaatsing door Arma voor ons passend in de bouwactiviteiten ingepland. Alle werkzaamheden werden door zeer vakkundig personeel keurig uitgevoerd. Wij zijn meer dan tevreden over Arma en bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan. Wij genieten dagelijks in onze mooie keuken en zijn blij met het totale resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Wilco Bos op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Keuken aangekocht. Goede planning en afspraken goed nagekomen. Netjes gemonteerd en binnen 2 dagen. Kortom zeer tevreden
FOTO VAN WILCO BOS
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Helder”
Door Saskia op dinsdag 5 mrt 2019 '19
Onlangs is onze badkamer opgeleverd door Arma Keukens en Sanitair. Niets dan lof over hoe een en ander gelopen is. Heldere communicatie en offerte. Geen gedoe met kortingen en agressieve onderhandelingen. De prijs is de prijs. Vriendelijke monteurs die netjes werken en ook vakwerk afleveren. Bijzonder fijn om 1 aanspreekpunt te hebben en dat alles en iedereen op elkaar ingespeeld is. Ik kan hen van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal goed”
Door B. Gilde op vrijdag 1 mrt 2019 '19
Keuken en badkamer laten plaatsen. Zoals we van ze gewend zijn is de service van Arma weer top geweest!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Arma Keukens en Sanitair
aNunspeet , Galvaniweg 22, 8071 SC Nunspeet, tel 0341 - 26 11 74
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.