Feedback

Onderbouw afzuigkappen

Onderbouw afzuigkappen worden gemonteerd onder een keukenkast. Onderbouw kappen zijn beschikbaar in verschillende breedtes zodat de grootte is afgestemd op hoe breed de bovenkast is. Ze beschikken vaak over een uitschuifbare of uitklapbare klep om kookdampen op te vangen. Onderbouw kappen zijn vaak relatief gunstiger geprijsd en eenvoudig te installeren.
Onderbouw afzuigkappen aanbod
Selecteer een onderbouw afzuigkap en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 afzuigkappen
€500 - €750 afzuigkappen
€750 - €1000 afzuigkappen
€1000 - €1500 afzuigkappen
> €1500 afzuigkappen

Breedte: 60 cm 90 cm 100 cm
Energieklasse: B C D
Afzuigingsklasse: D E F G
Selecteer een filter
Ervaringen met Onderbouw afzuigkappen
“Maakt lawaai en zuigt niet goed af”
Door Sj van den Berg op donderdag 11 mei 2023
Pelgrim afzuigkap OWA206 rvs maakt erg veel lawaai en zuigt niet goed af. Pelgrim afzuigkap
“Maakt teveel herrie”
Door H.J. van der Molen op vrijdag 4 nov 2022
Afzuigkap PELGRIM OWA206RVS werd vandaag geïnstalleerd. Morgen gaat hij er weer af.
Hij maakt meer dan 80db herrie ipv 71db zoals de fabrikant aangeeft. Ook de 70db vind ik al te hard. Daarnaast filtert hij geen geur maar verspreid het door de ruimte. Nb Hij werd door de verhuurder geplaatst. Pelgrim afzuigkap
“Heel blij mee”
Door Miranda op vrijdag 26 aug 2022
De afzuigkap (Mood750) is van Novy. Hier ben ik heel blij mee. Novy afzuigkap
“Uitstekend”
Door L-B op vrijdag 22 nov 2019
Ik heb gekozen voor een afzuigkap met uittlaat door buitenmuur, omdat dat er al was. Het is geworden: Siemens afzuigkap LU63LCC20/02. Bevalt uitstekend!!. Siemens afzuigkap
“Zeer te spreken”
Door Henk op donderdag 4 jul 2019
We hebben 2 apparaten besteld, onder meer een afzuigkap ook van Inventum code AKO6012RVS. zeer goed te spreken over beide apparaten Inventum afzuigkap

Veelgestelde vragen over afzuigkappen

 • Wat is intensiefstand met automatische terugschakeling?

  • Bij sommige afzuigkappen kun je tijdelijk het vermogen van de afzuigkap verhogen door middel van de intensiefstand. Automatische terugschakeling zorgt ervoor dat de afzuigkap na een korte periode automatisch weer terugschakelt naar de normale afzuigstand.

 • Wat doet de clean air functie op een afzuigkap?

  • De clean air-functie schakelt 12 of 24 uur lang je afzuigkap iedere 10 minuten even in op de laagste stand. Dit is vooral handig in situaties waar je de keuken wilt opfrissen, bijvoorbeeld na een feestje of na het bereiden van een sterk gekruid gerecht. Deze functie wordt ook wel fresh air of frisse lucht genoemd.

 • Wat is Hob2Hood?

  • Met Hob2Hood kan via de kookplaat draadloos de afzuigkap worden geactiveerd en bediend.

 • Wat is randafzuiging?

  • Bij randafzuiging wordt de lucht via de randen aangezogen. Doordat de lucht zich alleen langs de randen van de afzuigkap verplaatst wordt de lucht krachtiger en regelmatiger afgezogen. Afzuigkappen met randafzuiging zijn relatief stil.

Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.