Feedback
6,7

Boretti afzuigkappen

Afzuigkappen van Boretti proberen op stille wijze kookdampen, vet en vocht af te voeren. Boretti maakt voornamelijk wandschouw afzuigkappen maar ze verkopen ook andere type afzuigkappen. Alhoewel de naam anders doet vermoeden is Boretti een Nederlands merk.
Boretti afzuigkappen aanbod
Selecteer een Boretti afzuigkap en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 afzuigkappen
€500 - €750 afzuigkappen
€750 - €1000 afzuigkappen
€1000 - €1500 afzuigkappen
> €1500 afzuigkappen

Breedte: 60 cm 90 cm
Geluidsniveau: 56 tot 59 db 60 tot 63 db
Selecteer een filter
Ervaringen met Boretti afzuigkappen
Er zijn 3 ervaringen over Boretti Afzuigkappen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goede service”
Door Rayen Gopal op zondag 20 sep 2020
In 2005 een Boretti afzuigkap met dubbele systeem en dubbele bediening aangeschaft. Na bijna 15 jaar begaf de bedieningsmodule het van 1 kant. Een nieuwe module besteld. Deze deed het echter niet. Contact opgenomen met de monteur, de heer van Bergen. Deze regelde dat er een nieuwe naar mij toegestuurd werd. Geïnstalleerd en systeem doet het weer. Erg goede service/klantvriendelijkheid.
“Echt niet blij hiermee”
Door Charlotte op maandag 28 okt 2019
Een Boretti afzuigkap gekocht via de webshop. Bij levering bleek er een kras op de voorkant te zitten. Ik ben nu 18 weken bezig om een nieuwe afzuigkap te bemachtigen.Ik zit sinds 21 juni te wachten op de levering van een vervangende Boretti afzuigkap, omdat degene die geleverd was, beschadigd aangekomen is. Allerlei beloftes van Boretti, waar ik tot op heden niets aan heb.
“Heel goed met minpuntje”
Door Wanda op woensdag 18 sep 2019
We hebben de Boretti schouwkap met Plasmamade filterset. Zowel de plasmamade als de schouwkap bevallen heel goed. Het enige minpuntje is dat je met regelmaat moet controleren of de plasmamade werkt zoals die moet werken (lampje controleren) terwijl dat lampje bovenop de plasmamade in de kolom zit. Eigenlijk is dat teveel gedoe om te doen. Je moet de kolom bovenaan losschroeven en bij ons is het vastmaken een hele beproeving.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.