Feedback
8,5

Novy afzuigkappen

Ben je op zoek naar een afzuigkap voor boven je kookeiland of een geïntegreerde afzuigkap die nauwelijks opvalt? Met een ruim assortiment aan afzuigkappen heeft Novy vrijwel altijd een geschikte afzuigkap voor voor jouw keuken.
Novy afzuigkappen aanbod
Selecteer een Novy afzuigkap en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 afzuigkappen
€500 - €750 afzuigkappen
€750 - €1000 afzuigkappen
€1000 - €1500 afzuigkappen
> €1500 afzuigkappen

Energieklasse: A++ A+ A B C D
Afzuigingsklasse: A B C D E
Selecteer een filter
Ervaringen met Novy afzuigkappen
Er zijn 92 ervaringen over Novy Afzuigkappen. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren60 ervaringen
4 sterren16 ervaringen
3 sterren3 ervaringen
2 sterren4 ervaringen
1 ster9 ervaringen
“Afzuiging ondermaats”
Door Robert op vrijdag 15 mrt 2024
Afzuigkap Novy 7853, ziet mooi uit, maar maakt te veel lawaai, zeker op de 3e en 4e stand, afzuiging vind ik ondermaats.
“Zeer ontevreden”
Door J. van Twillert op dinsdag 2 jan 2024
Nieuw laten installeren in onze bestaande keuken in 2020. Voorste lamp was kapot en lamp maken een sterk zoemend geluid. Nieuwe lamp heeft het een week gedaan, maakt nog steeds een sterk zoemend geluid, ging flikkeren en doet het soms wel soms niet. Service is zeer slecht. Word uitgevoerd door een ZZP-er die hondsbrutaal is, alles en iedereen de schuld geeft behalve Novy, zijn handen niet vuil wil maken en ongegeneerd vraagt om koffie. De binnenkant van de schouw is geïsoleerd met materiaal wat vet en etensgeuren absorbeert. Deze geuren ruik je blijvend in de keuken. Filter word twee keer in de week schoongemaakt echter helpt dit niets. De motor maakt enorm veel herrie. Vroeger een Itho gehad. Was uitstekende afzuigkap, Stil, nooit geen geuren in de keuken, deed het na 20 jaar nog steeds uitstekend. Itho is volgens onze keukenadviseur overgenomen door Novy. Kwaliteit van toenmalige Itho word met Novy product totaal niet gehaald. Zeer ontevreden over product.
“Zeer goed”
Door Marjo op woensdag 21 jun 2023
Onze Novy Essence 828 - 829 afzuigkap bevalt zeer goed tot zover.
“Een dol moertje”
Door R.v.ingen op donderdag 1 jun 2023
Novy fusion pro 8760. Ik heb deze afzuigkap in maart 2023 gekocht. Ik heb deze gemonteerd en werkte perfect. Helaas heb ik de kastje iets te hoog gehangen en moest de afzuigkap demonteren toen ik deze weer monteerde draaide ik de schroefjes waarmee je de kap omhoog trek dol in het aluminium plaatje. Dat is erg vervelend hangt de afzuigkap 1cm onder het kastje. Ik dacht ik mail novy en vraag of ze mij een paar aluminium plaatje toe kunnen sturen. Antwoord novy was Helaas dat kan niet u zal een nieuwe afzuigkap moeten kopen kosten 1650 euro. Ik dacht die maakt een grapje dus mailde nog een keer of ze dit wel goed deden want een aluminium plaatje van 4x4 cm kan toch niet ervoor zorgen dat je een nieuwe afzuigkap moet kopen. Maar helaas na 2e mail antwoord kan niet nieuwe afzuigkap. Nog een mail gestuurd of je niet alleen het ijzer frame kan kopen maar nee moet geheel nieuw. Dus 1650 euro voor dol moertje. Uiteindelijk heb ik zelf de boel losgemaakt en een nieuw draadhuls erin geperst met steviger moertje want eerlijk novy dit moertje zo in een plaatje persen is natuurlijk een belachelijke constructie, het is echt slap gemaakt. Voor mij nooit meer een novy service. Bij zo n afzuigkap van die prijs verwacht ik dat elk onderdeel los te koop is.
“Een prima aankoop”
Door Marjan op dinsdag 16 mei 2023
De Novy afzuigkap, type Crystal 90, is een prima aankoop. Hij is makkelijk schoon te maken.
“Uitstekend”
Door Tanja op vrijdag 5 mei 2023
Wij hebben een afzuigkap van NOVY en deze bevalt uitstekend.
“Bevalt zeer goed”
Door Wim op vrijdag 21 apr 2023
Onze Novy flatline afzuigkap bevalt zeer goed.
“Bij eerste gebruik sloeg de motor vast”
Door T. Van Barneveld op vrijdag 14 apr 2023
Na plaatsing van de afzuigkap 7602 in onze nieuwe keuken sloeg bij eerste gebruik de motor vast. Na een aantal keer bellen nog steeds geen monteur geweest. Mijn vertrouwen in Novy is gezakt naar 0.
“Zeer tevreden”
Door Ard op donderdag 6 apr 2023
Wij zeer tevreden over onze Novy afzuigkap.
“Tevreden”
Door Raymond op zondag 5 feb 2023
Tevreden over de afzuiging en maak iedere week de filters met sopje schoon maar had t apparaat net een week viel de bovenkant uit mijn handen glas kapot en voor zo iets kleins 450,00 armer maar voor de rest makkelijk schoon te maken en doet zijn werk.
“Bevalt goed”
Door Gerard op zondag 11 dec 2022
Onze afzuigkap is een Novy Pureline Pro afzuigkap. Deze bevalt goed. Het merk is prima en kwalitatief goed.
“Heel goed”
Door Wim op maandag 17 okt 2022
Wij hebben gekozen voor een Novy afzuigkap. Deze bevalt heel goed. We staan nog steeds achter onze keuze.
“Bevalt uitstekend”
Door Hans op zondag 9 okt 2022
Wij hebben de Novy 8710 gekocht. Bevalt uitstekend, maar de tiptoetsen op de glasplaat zijn erg slecht zichtbaar. In het donker zijn ze echt niet te zien en je moet de kap zonder daglicht dus op de tast inschakelen. Zijn er meer mensen met deze ervaring? Verder dus erg tevreden!
“Bevalt prima”
Door Carolien op dinsdag 30 aug 2022
Onze afzuigkap is van Novy en deze bevalt prima
“Heel blij mee”
Door Miranda op vrijdag 26 aug 2022
De afzuigkap (Mood750) is van Novy. Hier ben ik heel blij mee.
“Erg goed”
Door James op donderdag 30 jun 2022
Ik heb een Novy afzuigkap. Deze is erg goed.
“Erg blij”
Door SR op zondag 29 mei 2022
Ik heb een afzuigkap van Novy en ben heel erg blij met mijn apparatuur.
“Bevalt prima”
Door Andre op vrijdag 27 mei 2022
Wij hebben de afzuigkap van Novy. Deze bevalt prima.
“Erg tevreden”
Door Jan op dinsdag 24 mei 2022
Onze afzuigkap is van Novy. Daar zijn wij erg tevreden over.
“Spijt”
Door J.Aerts op vrijdag 1 apr 2022
Veel te hard geluid. Motor zou worden vervangen na 3 weken nog niks gehoord. Nu doen de bedieningsknoppen het ook niet meer goed. Weer gebeld en weer wachten tot het onderdeel binnen is, dan zou het allebei vervangen worden. De kap is 11-03-2022 geplaatst helaas alleen ergernis en spijt van mijn aankoop.
“Geen goede afzuiging en lampjes gaan snel kapot”
Door Tessie Jonkers op maandag 31 jan 2022
Afzuigkap zuigt niet goed af. Er hangen altijd wel luchtjes in de keuken, ook al staat de afzuigkap op volle kracht aan. De lampjes gaan snel kapot. Je kunt er niet 1 vervangen, moeten meteen alle 4 vervangen worden. Geen oplossing van de klantenservice.
“Geweldig”
Door AV op zondag 26 dec 2021
Een Novy afzuigkap, werkt geweldig. Gewoon de beste afzuigkappen van Novy.
“Bevalt heel goed”
Door CP op zondag 5 dec 2021
Wij hebben een Novy afzuigkap en deze bevalt heel goed.
“Zeer tevreden”
Door Ans op zaterdag 4 dec 2021
Wij hebben gekozen voor een afzuipkap NOVY 828, we zijn zeer tevreden over alle gekozen apparatuur.
“Fijn apparaat”
Door Steven op vrijdag 24 sep 2021
Afzuigkap Novy 7600. Fijne stille afzuigkap en goed schoon te maken. Fijn dat je om de zoveel tijd een seintje krijgt dat het filter gereinigd moet worden
“Prima”
Door Jose op vrijdag 24 sep 2021
Afzuigkap van novy. De apparatuur bevalt prima.
“Een aanrader”
Door Petra op vrijdag 10 sep 2021
Onze apparatuur met onze ervaring: Novy D 6830 (afzuigunit). Mooie afzuigunit. Met afstandsbediening. Werkt erg goed en qua geluid ook een aanrader.
“Zeer krachtig”
Door Carmen op zaterdag 4 sep 2021
We hebben de volgende inbouwapparatuur gekocht: Afzuigkap Novy pureline. We zijn zeer tevreden met alle apparaten. De afzuigkap is zeer krachtig maar stil. Ik kan alle apparaten aanbevelen.
“Werkt prima”
Door Mart op donderdag 26 aug 2021
Onze bevindingen na 3 maanden gebruik zijn: Novy afzuigkap werkt prima, makkelijk in gebruik en schoon te maken. Minpunt is dat het filter na 1 keer in de vaatwasser al helemaal was verkleurd. Dat is jammer.
“Bevalt goed”
Door Bakker op vrijdag 6 aug 2021
Alle inbouw apparatuur bevalt tot nu toe goed. Onderbouw Afzuiger: Novy 8710 . Afzuiger is stil en werkt uitstekend. Aandachtspunt is wel de boven klep. Deze laat ik altijd omhoog staan omdat deze kwetsbaar is. Het is een glazen klep en je moet deze met 2 handen "bedienen ".
“Erg tevreden”
Door Bart op donderdag 22 jul 2021
Afzuiging: Novy. Tot nu toe zijn we erg tevreden met de apparaten. Ze zijn sneller, handiger en zuiniger dan het oude apparatuur.
“Novy afzuigkap”
Door Ridu op maandag 5 jul 2021
De afzuigkap op zich is prima, hij zuigt goed af en lawaai valt zeker niet tegen. Wij hadden eerst een plasmafilter in de kap met recirculatie, maar daardoor enorm vochtig tijdens koken in de keuken, en zeker niet geurvrij. De kap om laten bouwen naar buiten afvoer en werkt qua afzuiging nu perfect. Echter: de knopbediening voor verlichting en regeling afzuiging (is een unit die er uit te halen is) is na 3 jaar defect! De knoppen zijn naar binnen geschoven en er ook niet meer uit te halen. Novy stuurt wel gratis een nieuwe, maar als er een monteur moet komen gaat dat € 120,- kosten.
En uiteraard de vraag: hoe lang zal deze unit meegaan? en wordt hij dan ook nog gratis vergoed? Daarom een middelmatige beoordeling.
FOTO VAN RIDU
“Erg tevreden”
Door Tinus op woensdag 19 mei 2021
Wij hebben de volgende apparaten in gebruik: NOVY SALZA Wandschouw (afzuigkap). Tot op heden zijn wij erg tevreden met deze apparatuur
“Isolatiemateriaal heeft vet opgenomen”
Door Peten op dinsdag 27 apr 2021
Na vijf jaar gebruik van de novy 691 uitrekbaar damkap en despite alle voorzorgen zoals: frietje maar om de 2 à 3 waken, filters in vaatwasmachine om de week, lek deze dampkap van alle kanten een smerig olie op onze inductie plaat. Binnen is er isolatie materiaal geplakt (niet weg te nemen!) die glaswol is en een ware spons voor het vet is. Het is trouwens die spons die verzadigd is en continu uitlekt. Deze is ook niet bereikbaar voor te onderhouden.
“Bevalt prima”
Door Hay op donderdag 22 apr 2021
Wij hebben bij aanschaf van de keuken gekozen voor Novy inbouw-afzuigunit De Luxe Touch, code 894. De apparaten bevallen ons prima en uiteraard ook de keuzes van het merk. Met dit merk apparaten hebben voorheen ook al positieve ervaring gehad.
“Nazorg past niet bij peperduur systeem”
Door G. Kreijenveld op maandag 19 apr 2021
Novy Panorama Pro 1821, peperduur systeem in kookplaat geïntegreerde downdraft afzuiging. Zodra je 't schoonmaakt valt 't bovendeel er zo vanaf en is de glazen afdekplaat kapot. Bij Novy geïnformeerd en krijg je 'n link waar je 'n offerte op kunt vragen voor 't vervangende onderdeel. Waardeloos dus. Dure afzuigkap met kater van dat die zo uit elkaar valt en (nog) geen oplossing van Novy althans ........
“Erg tevreden”
Door FamT op zondag 18 apr 2021
Onze afzuigkap is een novy d820 rvs deze is ons aangeraden omdat wij weinig , hoogte hadden is ook een plaatje in onze keuken. We zijn erg tevreden met onze aankoop
“Novy afzuigkap”
Door Vincent R. op donderdag 15 apr 2021
Ik had bij de bouw van mijn keuken niet veel budget over dus had een goedkope recirculatie-afzuigkap gekocht met een mooi design en heb daar sindsdien spijt van gehad : deze werkte alleen op de laagste stand. Als je hem hoger zette zoog hij de lucht zo snel door het dunne koolstoffiltertje heen dat hij vrijwel niets deed. Maar zelfs op de laagste stand kon je jezelf niet horen denken. Na lang wikken en wegen heb ik nu een Novy Zen 7520 aangeschaft. Het was even schrikken bij het uitpakken hoe groot deze is want het is echt een bakbeest van 120 cm breed. Ik was bang dat het erg lomp zou ogen maar nu hij eenmaal aan de 4 staalkabeltjes hangt valt dat erg mee. Hij is ongelooflijk stil en werkt fantastisch. Het enige nadeel is dat ik de mogelijkheid om hem als lamp te gebruiken niet zal gebruiken want deze is niet dimbaar. De spotjes eronder overigens wel.
FOTO VAN VINCENT R.
“Lastige filters”
Door Jet op woensdag 24 mrt 2021
Sinds aug 2020 in gebruik. Ervaringen: afzuiging: goed, schoonmaken: gemakkelijk.
Heel slecht: beide vetfilters zijn erg lastig terug te plaatsen. Je zet ze in de kap en moet, heel voorzichtig, een millimeter heen en weer bewegen om het filter goed terug te kunnen klikken in de kap. Bij mij zijn beide al stuk, het klipje waarmee ze vastklikken werkt niet goed meer waardoor de filters spontaan uit de kap vallen (op de inductiekookplaat, schrikken!). Na contact met Novy hebben ze, uit een soort coulance, 2 nieuwe filters geleverd met de mededeling dat Novy dit eigenlijk niet hoeft te doen omdat het niet onder de garantie valt. Voorzichtig zijn dus met het terugplaatsen van de filters na schoonmaak. Overall score goed, op de filters: slecht.
FOTO VAN JET
“Keuze voor merk”
Door Felix op maandag 22 mrt 2021
De afzuigkap is van Novy en vooral gekozen vanwege design en voorkeur voor afzuiging aan het plafond.
“Erg blij”
Door Marie-José op vrijdag 12 mrt 2021
De afzuiging is van het merk Novi. We zijn nog steeds heeeel erg blij ermee.
“Uitstekend”
Door Cor op dinsdag 2 feb 2021
Afzuigkap is van novy. Bevalt uitstekend. Hebben bij verkoop goed uitleg van de apparatuur gekregen wat je wel en niet moet nemen.
“Heel erg tevreden”
Door Mieke op donderdag 28 jan 2021
We hebben een afzuigkap van Novy (6830 voor de afzuigkap kleur wit). Wij zijn over alles heel erg tevreden!
“Mooi design maar ging wel kapot”
Door Verduijn op woensdag 13 jan 2021
Mooi design, maar als er iets kapot gaat is er op korte termijn geen monteur beschikbaar. Excuses, maar geen compensatie in reparatiekosten.
“Bevalt heel erg”
Door Marcel op maandag 28 dec 2020
We hebben een afzuigkap van het merk Novy, bevalt heel goed.
“Prima”
Door John op donderdag 24 dec 2020
Novy 6830 inbouw plafond unit rvs met dimbare led spots. Alles bevalt prima
“Bevalt goed”
Door Marleen op vrijdag 4 dec 2020
Afzuigkap NOVY. Gekozen producten bevallen goed tot nu toe.
“Mooi ontwerp”
Door Louise op vrijdag 13 nov 2020
Afzuigkap Novy 680, met touchscreen bediening en capaciteit van 652 m3/u, geluidsniveau 61 dB. Mooi ontwerp met naar voren uitklapbare glasplaat met bediening.
“Zeer tevreden”
Door Christy op dinsdag 3 nov 2020
Wij hebben de volgende apparatuur uitgezocht: Novy flatline afzuigkap type 7660 : bevalt goed. We hebben niet gekozen voor een bepaald merk maar gekeken wat mooi was en ons goed leek. We zijn zeer tevreden.
“Uitstekend”
Door Elma op donderdag 22 okt 2020
Wij hebben een Novy mood afzuigkap. Het bevalt ons allemaal uitstekend.
“Mooi en zeer functioneel”
Door Cor op woensdag 21 okt 2020
Afzuigkap is van Novy (6810). Alles bevalt prima tot nu toe. Novy afzuiger is een plat systeem in het plafond, mooi en zeer functioneel met veel capaciteit.
“Uitstekend”
Door Jan op vrijdag 11 sep 2020
Wij hebben gekocht: afzuigunit, A+ van Novy 820. Bevalt uitstekend. Keuze op basis van kwaliteit
“Super goed”
Door Hanne op vrijdag 11 sep 2020
Wij hebben al onze apparatuur van het merk Atag behalve de afzuigkap, deze is van het merk Novy. Dit kwam omdat tijdens de corona tijd de Atag afzuigkap niet leverbaar bleek te zijn. De Novy bevalt super goed. Je kunt absoluut zien en merken dat het A kwaliteit is.
“Erg blij mee”
Door Henk op woensdag 26 aug 2020
Wij hebben in onze keuken de afzuigkap vervangen en de combi-magnetron. Hierbij zijn we afgegaan op het aanbod van de keukenzaak en uit ondervinding weten we dat je dan een technisch hoogwaardig product krijgt met daarbij ook een zeer interessante prijsstelling. De afzuigkap is van Novy en vervangt een miskoop. Dat lag niet zozeer aan het apparaat zelf, maar aan een verkeerde technische keuze mijnerzijds. In een appartement met mechanische ventilatie past alleen maar een Novy. Die zat er ook in, maar toen die defect ging, heb ik uit financiële redenen een ander merk en ander type gekozen. Nu dus weer de Novy, overigens nu aanmerkelijk goedkoper, dan toentertijd bij de verkeerde keuze. Nu doet de kap weer wat hij moet doen en daar zijn we erg blij mee.
“Dik tevreden”
Door Kevin op zondag 16 aug 2020
Onze afzuigkap is van Novy, de ZEN7500. Na een jaar gebruik zijn we over alle apparaten dik tevreden. Alles werkt intuïtief en storingsvrij. Novy D7500 Afzuigkap.
“Uitstekend”
Door Coco op zondag 16 aug 2020
De afzuigkap van Novy. Alles bevalt uitstekend
“Brede afzuigplaat”
Door RL op zaterdag 15 aug 2020
Gekozen voor deze brede afzuigplaat in RVS vanwege de brede inductieplaat. Deze kap heeft geen verlichting, waardoor de volle breedte wordt gebruikt. Ondanks dat de afzuiger ruim 1,5 m boven de plaat is geplaatst, werkt deze uitstekend. Het schoonmaken gaat ook handig, je kunt de plaat gemakkelijk naar beneden klappen en dan de roosters eruit halen. Je kunt de afzuiger aan zetten met de afstandsbediening en ook in de kap zelf. Dat is ook gelijk het punt van kritiek: de afstandsbediening is robuust en werkt prima, maar wordt als los apparaatje geleverd. Er is geen wandhouder meegeleverd. Echt een foute keuze van de fabrikant. Met zo'n design en deze prijsklasse, hoort dat er gewoon bij. Ik heb de fabrikant geinformeerd, de uitermate vriendelijke mevrouw van de klantenservice begrijpt wat ik bedoel, maar er is geen oplossing voor.
FOTO VAN RL
Afstandbediening
“Plafondunit met gevallen onderplaat”
Door W. op zondag 26 jul 2020
Heb sinds 4 mei 2020 een Novy afzuigkap 6820 (120) in gebruik (prijs ruim € 1600). Het advies van Novy is om elke maand het filter schoon te maken, dit geeft de afzuigkap ook automatisch aan. Eind juli 2020 is tijdens het schoonmaken van de plafondunit de onderplaat (die tijdens het schoonmaken omlaag hangt) van de plafondunit gevallen op het aanrechtblad en inductiekookplaat. Aanrechtblad en onderplaat van afzuigkap zijn beschadigd en kookplaat gebarsten. In de gebruiksaanwijzing staat nergens dat de onderplaat zonder weerstand van de plafondunit af kan. Novy neemt hierin geen enkele verantwoordelijkheid, zegt dat het buiten de garantie valt en ik de schade maar op moet geven aan de verzekering. Vind dit dus een hele slechte service!!! Ben zeer teleurgesteld in de service van Novy.

Na nog wat mailverkeer met Novy, nemen zij uiteindelijk de kosten op zich voor het vervangen van de onderplaat maar de andere kosten vergoeden zij niet. Ook niet na bemiddeling met de leverancier van de keuken. In de gebruiksaanwijzing is er tot op heden ook nog niets veranderd of een waarschuwing gezet. Bij Novy is de klant geen koning!

Afzuigkap werkt wel goed. Novy krijgt 1 ster van ons.
“Prima”
Door Saskia op maandag 25 mei 2020
Afzuiger Novy mini pure line. Bevallen prima
“Prima”
Door Bastiaan op vrijdag 8 mei 2020
We hebben de volgende apparaten: Novy afzuigkap 86cm breed. Alle apparaten werken prima.
“Bevalt goed”
Door Suzanne op maandag 20 apr 2020
Gekozen voor een afzuigkap van het merk Novy. Alles bevalt goed!
“Bevalt prima”
Door Linda op zaterdag 11 apr 2020
Afzuigkap NOVY. Alles bevalt prima! Zeer blij mee na drie maanden er mee werken!
“Zeer tevreden”
Door Ineke op vrijdag 13 mrt 2020
Hieronder de kenmerken van de apparaten van onze nieuwe keuken: Novy afzuigunit D820. We zijn zeer tevreden over onze apparaten.
“Zeer gebruiksvriendelijk”
Door Mascha op maandag 3 feb 2020
De gekozen apparatuur: Afzuigkap: Novy HR 8090 ivm juiste match met afzuigsysteem woning. Voor wat betreft alle apparatuur zijn we erg tevreden. Het is zeer gebruiksvriendelijk.
“Heel goed”
Door Juliette op donderdag 16 jan 2020
Afzuigkap Novy.....bevalt heel goed.
“Zeer tevreden”
Door Mark op vrijdag 10 jan 2020
Nieuwe keuken: de afzuigkap is een Novy met randafzuiging, omdat het de enige kap is die helemaal in mat zwart te krijgen was. De afzuigkap hebben we zelf aangekocht. We zijn zeer tevreden over alle apparaten.
“Heel tevreden”
Door Lies op maandag 30 dec 2019
Ik ben heel tevreden over de geleverde apparatuur. Ik heb : Novy Pure linge 90 cm afzuigkap (6830)
“Doet zijn werk”
Door Johan op woensdag 4 dec 2019
ik heb de volgende apparaten in onze keuken: Novy vision wandschouw met touch bediening, deze doet wel zijn werk maar bij de toch bediening moeten wij zoeken om de juiste bediening te drukken omdat het donker en niet goed zichtbaar is.
“Prima”
Door Richard op zondag 24 nov 2019
Novy 6830 plafond afzuigunit. Zuigt prima af en kan goed weggewerkt worden in een koof
“Vol tevreden”
Door Coby op donderdag 31 okt 2019
Onze afzuigkap is van Novy. Dit alles werkt naar volle tevredenheid.
“Let op”
Door Corry Rietdijk op dinsdag 1 okt 2019
Na een verbouwing hebben wij een keuze gemaakt voor een afzuigkap weggewerkt in het plafond. We hebben gekozen voor een Novy. Het is jammer dat deze geen instelling heeft dat hij na bijvoorbeeld 5 minuten afslaat. Verder is binnen 2 jaar na gebruik de afstandsbediening stuk gegaan. De bij afstandsbediening geleverde batterijen zijn gaan lekken vanwege slechte kwaliteit. Er was hierbij geen waarschuwing gegeven. Nieuwe aanschafkosten zijn 100 euro. Let daarom goed op.
“Afzuiger aan plafond”
Door Noel op zaterdag 7 sep 2019
Afzuigunit inbouw Novy 6830 wennen aan een afzuiger die in het plafond hangt. Tot nu toe werkt die naar behoren.
“Allerbeste”
Door Jacqueline op vrijdag 6 sep 2019
Novy plafondafzuig element 6810. Bewuste keuze voor de allerbeste merken en ze bevallen uitstekend!
“Prima”
Door Mart op woensdag 31 jul 2019
Novy afzuigkap op advies van de verkoper. Tot nu toe bevalt alles prima.
“Heel goed”
Door Evert op woensdag 31 jul 2019
Wij hebben een novy afzuigkap. Alles bevalt heel erg goed!
“Erg stil”
Door Peter op maandag 15 jul 2019
Novy plaat en afzuigkap ivm mogelijkheid plaatsen motor op afstand. Superstil. Blij mee.
“Erg tevreden”
Door Berg op vrijdag 21 jun 2019
Novy D6830 plafond afzuigunit. Over alles erg tevreden.
“Tevreden”
Door K.N.N. op zaterdag 27 apr 2019
Wij hebben de afzuigkap van het merk Novy. Daar ben ik tevreden over.
“Heel tevreden”
Door Luuk op zaterdag 13 apr 2019
Afzuigkap: Novy, prima tevreden mee.
“Kiezen voor kookgenot”
Door M.S. op dinsdag 26 feb 2019
Ik heb voor mijn eigen "kookgenot" gekozen voor goede apparatuur. Novy afzuigkap 7600, hoogte van woning is 6 meter, dus er moet wel een "stevig" apparaat in. Het zijn niet de goedkoopste apparaten. Je moet best even over een hobbel heen, maar bij het opstellen van mijn wensenlijst waar een apparaat allemaal aan moest voldoen kwamen deze apparaten het dichtst bij mijn eisen. Tip: vooral zorgen dat je je vragen paraat hebt en niet overvallen wordt door de verschillende opties van de verkoper als je in de showroom zit. Ik heb de keuken nu 2 maanden en geniet nog elke dag volop! Tip: vooral zorgen dat je je vragen paraat hebt en niet overvallen wordt door de verschillende opties van de verkoper als je in de showroom zit. Ik heb de keuken nu 2 maanden en geniet nog elke dag volop!
“Zeer te spreken”
Door Marloes op donderdag 21 feb 2019
Novy Afzuigkap. Onze AEG afzuigkap (middenklasse met uitneembare roosters) was van zo'n slechte kwaliteit dat deze niet fatsoenlijk te monteren was. Deze hebben we laten vervangen door een Novy, waar we zeer over te spreken zijn.
“OK”
Door CvdW op zaterdag 26 jan 2019
De inductiekookplaat en afzuiging zijn van het merk NOVY De apparaten zijn oke.
“Miskoop”
Door Astrid op maandag 3 dec 2018
Wij hebben de Schouwwasemkap Salsa met recirculatie. Het maakt enorm veel lawaai. In de laagste stand is het al een vliegtuigmotor. Ook het afzuigen van luchtjes werkt absoluut niet goed. Omdat wij geen andere mogelijkheid hadden moesten wij wel met recirculatie werken. Deze werd aanbevolen door de keukenleverancier, bij onze zeer uitgebreide keuken. Er is zelfs nog een monteur van Novy bijgeweest om naar het lawaai te luisteren. Hij vond het zeer acceptabel!? (Volgens mij was hij een beetje doof). Kortom, een grote miskoop in een dure keuken.
“Mooie uitstraling”
Door Fam. K. op maandag 19 nov 2018
Wat betreft de apparatuur hebben wij gekozen voor het volgende: Afzuigunit- Novy; mooie uitstraling, voor ons niet helemaal duidelijk of de zuigkracht (afstand) afdoende is.
“Vol tevreden”
Door Rien op vrijdag 16 nov 2018
We hebben bij de installatie van de keuken gekozen voor afzuigkap: Novy 898. Alles is nu twee jaar oud en functioneert naar volle tevredenheid.
“Goed”
Door Gera op dinsdag 3 jul 2018
De afzuigkap is van Novy. Tot nu bevalt alles goed.
“Meer verwacht”
Door Daniel op woensdag 23 mei 2018
HR3090 Novy HR afzuigkap. De afzuigkap valt ons wat tegen, hier hadden we meer van verwacht.
“Erg tevreden”
Door Angela op woensdag 18 apr 2018
De inbouw afzuigunit is van Novy. Ik ben erg tevreden met alle apparaten.
“Uitstekend”
Door Manon op woensdag 31 jan 2018
Hij bevalt uitstekend. Makkelijke installatie. Enorme zuigkracht zodat we bijna niet ruiken dat er gekookt wordt. Stille afzuigkap. Mooie afwerking. Makkelijk schoon te houden.
“Mooier qua stijl”
Door Theo op vrijdag 1 dec 2017
Eerst een afzuigkap van Bauknecht. De afzuigkap+achterplaat was van RVS. Naderhand vinden wij dat een vreselijk materiaal om schoon te houden. Jammer want ze werkte prima. Nu toch maar voor iets anders gekozen, namelijk Novy afzuigsysteem. Deze is qua stijl vooral veel mooier dus ook de moeite waard.
“Plafondunit”
Door T.W. op vrijdag 1 dec 2017
De afzuigkap is van het merk Novy plafondunit. Apparatuur bevalt erg goed.
“Prima”
Door Elly op vrijdag 17 nov 2017
De nieuwe afzuigkap bevalt prima. Het is een heel goede koop geweest.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.