Feedback

Eiland afzuigkappen

Een eiland afzuigkap is bedoeld om boven een kookeiland te plaatsen. De afzuigkap wordt gemonteerd aan het plafond en staat lost van de muren. De kap steekt uit het plafond naar beneden toe. Bij luchtafvoer is meestal sprake van een verlaagd plafond waarin de luchtafvoer weggewerkt zit. Je hebt ook eiland afzuigkappen die aan kabels hangen, deze zijn alleen geschikt voor recirculatie.
Eiland afzuigkappen aanbod
Selecteer een eiland afzuigkap en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 afzuigkappen
€500 - €750 afzuigkappen
€750 - €1000 afzuigkappen
€1000 - €1500 afzuigkappen
> €1500 afzuigkappen

Energieklasse: A++ A+ A B C D
Afzuigingsklasse: A B C D E
Afzuiging: Luchtafvoer
Selecteer een filter
Ervaringen met Eiland afzuigkappen
“Zeer tevreden”
Door Christy op dinsdag 3 nov 2020
Wij hebben de volgende apparatuur uitgezocht: Novy flatline afzuigkap type 7660 : bevalt goed. We hebben niet gekozen voor een bepaald merk maar gekeken wat mooi was en ons goed leek. We zijn zeer tevreden. Novy afzuigkap
“Prima”
Door Frank op zaterdag 23 nov 2019
RA345ZWA afzuigkap eiland 45 cm Etna: de apparatuur van Etna bevalt prima. Etna afzuigkap

Veelgestelde vragen over afzuigkappen

 • Wat is intensiefstand met automatische terugschakeling?

  • Bij sommige afzuigkappen kun je tijdelijk het vermogen van de afzuigkap verhogen door middel van de intensiefstand. Automatische terugschakeling zorgt ervoor dat de afzuigkap na een korte periode automatisch weer terugschakelt naar de normale afzuigstand.

 • Wat doet de clean air functie op een afzuigkap?

  • De clean air-functie schakelt 12 of 24 uur lang je afzuigkap iedere 10 minuten even in op de laagste stand. Dit is vooral handig in situaties waar je de keuken wilt opfrissen, bijvoorbeeld na een feestje of na het bereiden van een sterk gekruid gerecht. Deze functie wordt ook wel fresh air of frisse lucht genoemd.

 • Wat is Hob2Hood?

  • Met Hob2Hood kan via de kookplaat draadloos de afzuigkap worden geactiveerd en bediend.

 • Wat is randafzuiging?

  • Bij randafzuiging wordt de lucht via de randen aangezogen. Doordat de lucht zich alleen langs de randen van de afzuigkap verplaatst wordt de lucht krachtiger en regelmatiger afgezogen. Afzuigkappen met randafzuiging zijn relatief stil.

Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.