Feedback
6,0

Bora afzuigkappen

Bora is gespecialiseerd in downdraft afzuigkappen. Een downdraft afzuigkap wordt geintergreed in de kookplaat of het werkblad zodat de ruimte boven de kookplaat vrij blijft. Downdraft afzuigkappen zijn relatief duur in aanschaf.
Bora afzuigkappen aanbod
Selecteer een Bora afzuigkap en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 afzuigkappen
€500 - €750 afzuigkappen
€750 - €1000 afzuigkappen
€1000 - €1500 afzuigkappen
> €1500 afzuigkappen

Energieklasse: A++ A+
Selecteer een filter
Ervaringen met Bora afzuigkappen
Er is 1 ervaring over Bora Afzuigkappen. Deze ervaring is door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een afrader”
Door Alex op dinsdag 26 dec 2023
Op zich is de kookplaat prima maar de afzuiger die erin zit is waardeloos want je blaast alle stoom weer terug de keuken in en dat zorgt voor condens en schimmel. Afrader dus! Nooit nemen!
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.