Feedback

Wat gebeurt er nadat een ervaring is geschreven

Qasa controleert de ervaring zo snel mogelijk. De tijd die het duurt voordat een ervaring wordt gepubliceerd op Qasa varieert van enkele werkdagen tot enkele weken. Uw ervaring wordt altijd inhoudelijk bekeken en gelezen door Qasa, en wordt altijd individueel gecontroleerd.
Bij de controle is het mogelijk dat wij een of meerdere e-mails sturen naar het e-mail adres dat u heeft opgegeven ter controle of met bepaalde vragen over uw ervaring. Ook kunnen wij telefonisch contact met u opnemen ter controle, om bepaalde vragen te stellen of voor een nadere toelichting. Qasa doet deze controles omdat wij de betrouwbaarheid van alle ervaringen die wij publiceren erg belangrijk vinden.

Qasa geeft bij de controle voorrang aan kritische ervaringen gelet op dat zowel reviewers als bedrijven een heel snelle afhandeling van kritische ervaringen erg belangrijk vinden. Qasa kan bij kritische ervaringen een vooraankondiging van publicatie sturen naar het bedrijf waar de ervaring over gaat en dergelijke ervaringen enkele dagen aanhouden alvorens deze te publiceren.

De controles bij Qasa kosten vaak veel tijd en Qasa kan niet alle ervaringen tegelijkertijd controleren. In veel gevallen zijn meerdere contactpogingen vanuit Qasa nodig om de betrouwbaarheid van een ervaring voldoende vast te stellen.

Bij publicatie ontvangt u een e-mail van Qasa.
Meer artikelen