Feedback

Kan een bedrijf contact met mij opnemen

In verband met uw privacy verstrekt Qasa zonder uw toestemming geen gegevens over u aan het bedrijf waar uw ervaring over gaat. Alleen met uw toestemming helpt Qasa een bedrijf om met u contact op te nemen.
Echter meestal weet een bedrijf wie u bent of kan een bedrijf uit de tekst van uw ervaring afleiden wie u bent. Het is altijd mogelijk dat een bedrijf u herkent op basis van uw ervaring en uw contactgegevens al heeft, en contact met u opneemt. Qasa gaat hier niet over.

Qasa vraagt vooraf of u toestemming geeft aan Qasa om uw gegevens door te mogen geven aan het bedrijf waar uw ervaring over gaat. U kunt hierop antwoorden met ja of nee.

Qasa kan, in het geval u hierop ja antwoordt, uw gegevens doorgeven aan het bedrijf. Qasa ontvangt regelmatig verzoeken van bedrijven die willen weten wie een bepaalde reviewer is. In bepaalde situaties vindt Qasa het ook wenselijk of praktisch dat het bedrijf zeker weet wie u bent of contact met u op kan nemen.

Als u nee antwoordt en geen toestemming geeft om contactgegevens door te geven, dan zal Qasa uw gegevens niet doorgeven, echter het kan zo zijn dat Qasa uw ervaring dan niet (langer) plaatst op de site.

In het algemeen gaat Qasa niet over contact tussen u en het bedrijf waar u een ervaring over hebt geschreven.
Meer artikelen