Feedback

Ervaring moet van de klant komen

U kunt als klant van een bedrijf, of als u als klant een bepaald product hebt aangeschaft, een ervaring schrijven op Qasa. Als u geen klant bent kunt u dus geen ervaring schrijven op Qasa.
U kunt uw ervaring alleen schrijven onder uw eigen naam en met uw eigen gegevens. Anderen mogen niet uw ervaring beschrijven namens u, in uw naam, of met gebruikmaking van uw gegevens.

Het is van belang dat uw ervaring is gebaseerd op wat u persoonlijk als klant heeft meegemaakt. Ervaringen die gaan over wat andere klanten vinden of hebben meegemaakt horen niet bij uw ervaring. Deze andere personen kunnen zelf hun ervaring schrijven op Qasa waar zij zelf in hun eigen bewoordingen hun verhaal kunnen doen.

Het is van belang dat het uw eigen beoordeling betreft. Medewerkers van het bedrijf dienen niet aanwezig te zijn als u de ervaring schrijft.

Ervaringen van medewerkers, familieleden, vrienden, bekenden, leveranciers, en concurrenten van een bedrijf zijn tot slot niet toegestaan, zelfs niet als deze tegelijkertijd klant zijn van het bedrijf.
Meer artikelen