Feedback

Hoe schrijf ik een ervaring op Qasa

Zo schrijft u een ervaring op Qasa.
  1. Zoek het bedrijf of het product op waarover u uw ervaring wilt delen.
  2. Klik op de link “beschrijf uw ervaring”.
  3. U ziet nu het formulier dat u in kunt vullen voor het schrijven van uw ervaring. U wordt gevraagd naar uw naam, uw ervaring en de score die u geeft. Uw naam, uw ervaring en de score worden gepubliceerd bij het bedrijf of het product waar uw ervaring over gaat.
  4. Verder wordt u achtereenvolgens gevraagd naar uw e-mail adres en uw telefoonnummer. Uw e-mail adres en uw telefoonnummer blijven geheim, worden niet gepubliceerd en worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Qasa vraagt naar deze gegevens om eventueel contact met u te kunnen opnemen, en in verband met de controle op de betrouwbaarheid van alle ervaringen die op Qasa worden gepubliceerd. In sommige gevallen vragen wij u of u toestemming geeft om uw gegevens door te geven aan het bedrijf waar uw ervaring over gaat. U kunt dan antwoorden met ja of nee.
  5. U kunt later een foto toevoegen. U kunt ook achteraf een foto per e-mail sturen. De foto wordt gepubliceerd bij uw ervaring.
  6. U wordt eventueel nog gevraagd naar tips. Deze worden niet gepubliceerd.
  7. Tot slot dient u akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden bij het plaatsen van een ervaring. Deze staan hier.
  8. Uw ervaring wordt binnen een aantal werkdagen verwerkt. Duurt het langer voordat uw ervaring wordt geplaatst? Raadpleeg dan de redenen waarom het soms langer duurt voordat een ervaring wordt geplaatst of waarom een ervaring niet wordt geplaatst.
Meer artikelen