Feedback

Hoe controleert Qasa de betrouwbaarheid

Qasa doet een zeer uitgebreide controle omdat wij de betrouwbaarheid van alle ervaringen die wij publiceren erg belangrijk vinden. U kunt als gebruiker ervan uitgaan dat alle ervaringen uitgebreid zijn gecontroleerd. Ervaringen worden pas gepubliceerd nadat ze door Qasa bekeken, gelezen en gecontroleerd zijn.
In het algemeen beschikt Qasa bij elke ervaring over de contactgegevens van de individuele reviewer en vraagt deze zonodig na bij de reviewer. Het anoniem plaatsen van ervaringen is niet mogelijk op Qasa. Wij kunnen altijd contact opnemen met de reviewer.

Voor de controle op de betrouwbaarheid belt Qasa een groot deel van de reviewers telefonisch na. Ook hebben wij veelvuldig contact per e-mail met reviewers. Verder heeft Qasa zeer uitgebreide technologie om fake en nep ervaringen er tussen uit te halen.

Echter het is onmogelijk voor Qasa om alle details van elke individuele ervaring volledig na te gaan. De ervaringen zijn uiteindelijk zeer subjectieve meningen en niet elke reviewer zal in dezelfde situatie dezelfde mening zijn toegedaan of dezelfde details beschrijven. Wij controleren daarnaast sterk op de betrouwbaarheid van elke individuele reviewer. Een 100% garantie dat elke individuele review en elke individuele reviewer betrouwbaar zijn, is niet te geven, hoe intensief wij ook controleren.

Als u weet of vermoedt dat een ervaring niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. De ervaring wordt in een dergelijk geval altijd opnieuw door ons bekeken en gecontroleerd. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site.

Elders op Qasa vindt u uitgebreide informatie over wat te doen als een bedrijf het niet eens is met een ervaring.
Meer artikelen