Feedback
7,5

Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
vanwanrooij-warenhuys.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys
Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer, toilet of vloer? Daar komt heel wat bij kijken! Online oriënteren, rondkijken en keuzes maken… Voel je welkom om inspiratie op te doen in onze unieke, innovatieve belevingsshowroom. Direct langs de A2, bij afslag 16, vind je 4.500 m2 aan inspiratie en beleving!

Binnenlopen voor inspiratie kan altijd. Wil je samen met een adviseur dieper in het ontwerp en de mogelijkheden duiken? Dan is het handig om even een afspraak te plannen via 0418-556666.

Voel je welkom!
Ervaringen
Er zijn 257 ervaringen over Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren87 ervaringen
4 sterren97 ervaringen
3 sterren12 ervaringen
2 sterren17 ervaringen
1 ster40 ervaringen
“Veel lof”
Door Annemiek krijnen op maandag 22 aug 2022 22
Keuken en badkamer tegels in appartement.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Annemiek, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Goede kwaliteit”
Door els oomen op woensdag 3 aug 2022 22
Goede kwaliteit keuken, goed begeleid bij aanschaf. Prima afstemming over plaatsingsdatum, en nauwkeurig werkende monteurs. Aftersales klantenservice prima, de ontdekte minpuntjes werden serieus opgepakt en met veel toewijding volledig opgelost. Wij zijn heel tevreden. Verbeterpuntje: de logistieke partner blijkt (weliswaar keurig op de afgesproken tijd) niet altijd met de juiste spullen op afleveradres te komen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste mw. Oomen, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Fam van den Dikkenberg op maandag 28 feb 2022 22
Goede uitleg, vakmanschap in het monteren, goed advies omtrent extra plinten. Helemaal top!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie van den Dikkenberg, bedankt voor jullie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de montage van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Nette keuken”
Door Rob hendriks op donderdag 24 dec 2020 20
Hele nette keuken geworden! Netjes gemonteerd, en achteraf nog paar verbeteringen doorgevoerd
FOTO VAN ROB HENDRIKS
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Rob, bedankt voor jullie review! Wat een prachtig eindresultaat van jullie nieuwe keuken. Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Keukenherstel duurt lang”
Door Erwin Spaan op vrijdag 26 mrt 2021 21
Wij hebben in 2018 een nieuw huis laten bouwen en hebben toen bij van Wanrooij een keuken laten plaatsen. Dit hebben we gedaan omdat we dan met de oplevering van het huis de keuken compleet geïnstalleerd zou zijn, maar helaas was dit niet het geval, verkeerde kleur was geleverd, eiland was niet op maat, handgrepen zaten er niet bij enz enz. Na een hele poos wachten is dit behalve de kleur in orde gekomen maar begon de keuken te werken waardoor alles scheef begon te trekken. De kleur was onze fout volgens van Wanrooij omdat wij daarvoor hadden getekend en niet hadden gecontroleerd of het nummer klopte. Ondertussen hebben de monteurs ruim 40 uur aan de keuken gewerkt om deze recht te krijgen maar volgens hun konden ze niet meer doen en bleven we een alles behalve rechte keuken houden. Ook is het hoofd van de technische dienst komen kijken met de woorden dat we een marge moesten accepteren waarna we dus tot voor kort nog met een keuken zaten waar niets meer van klopte en alle deuren krom waren getrokken. We hebben ook rechtsbijstand ingeschakeld en zijn tot het punt kunnen komen dat we een onafhankelijke expert moesten gaan inschakelen om de keuken te laten bekijken wat een 1200 euro ging kosten. We hebben toen als laatste redmiddel contact gelegd met van Wanrooij om eens samen aan tafel te gaan zitten en zijn overeen gekomen om nieuwe kasten te laten leveren van Sie-Matic en hebben weer 7850 euro bijgelegd incl. het verwijderen van de 'oude' keuken. Nu krijg ik voor de dag van plaatsing een telefoontje van de monteur die dit alles kwam doen (dacht ik) alleen toen we verder in het gesprek kwamen wist deze man niets van verwijderen van de bestaande keuken en was deze op zijn zachts gezegd niet gecharmeerd van dit alles. Dus een dag later stond deze man om 06.20 uur aan mijn deur en is hieraan begonnen. Heeft verder wel net werk geleverd alleen kwamen we nu weer tot de vaststelling dat er een deur ontbrak.... Deze man heeft de melding gemaakt bij van Wanrooij en verteld dat er spoed bij zat na het verhaal van mij aangehoord te hebben. Nu kreeg ik een mail van van Wanrooij dat de levering 4 tot 6 werkweken ging duren en heb hier meteen voor gebeld en nu anderhalve week verder ben ik gisteren weer een dag thuis gebleven en is het postbedrijf de deur komen brengen. Bij het openen van de deur bleken er nu weer geen scharnieren bij te zitten en met lood in mijn schoenen maar weer naar van Wanrooij gebeld en ook daar weer het goede nieuws mogen ontvangen dat ook de levertijd van de scharnieren 4 tot 6 werkweken kunnen duren ........ Dus nu na ruim 2 jaar en ruim 20000 euro verder nog steeds een incomplete keuken in huis ........
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelopen”
Door Gavic op woensdag 16 okt 2019 19
Badkamer (2x) + toilet (2x) laten plaatsen voor nieuwbouwwoning. Alles Keurig opgeleverd conform opdracht. Goede communicatie met de verkoopadviseur bij tussentijdse wijzigingen
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste familie Gavic, Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn. Bedankt voor de review.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Stefan IJfs op donderdag 30 apr 2020 20
Zeer goede service en zelfs nog een nieuw type van de kookplaat gekregen nadat er door Siemens een nieuw model aangekondigd was. Installatie van keuken binnen een dag!
FOTO VAN STEFAN IJFS
De nieuwe keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Stefan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en de keuken. Heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marcel de Wit op maandag 1 jul 2019 19
We hebben door van wanrooij een prachtige nieuwe keuken ontvangen en zijn zeer tevreden met de montage en afwerking.
FOTO VAN MARCEL DE WIT
Keukeneiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Marcel, Wauw, prachtige keuken heb je uitgekozen. Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent met de montage en afwerking. Veel leefplezier in de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Shannon op donderdag 29 jul 2021 21
Nette levering en montage. OP een paar puntjes na zinj we helemaal tevreden. Het bedrijf heeft aangegeven de puntjes op te willen lossen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Shannon, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Niet zo tevreden”
Door Croes op donderdag 13 feb 2020 20
Wij hebben recent onze 3de keuken gekocht bij van Wanrooij. Uiteraard dit omdat we zeer tevreden waren over de vorige twee keukens en de bijbehorende service. Onze huidige keuken is eind november geplaatst, door een samenloop van omstandigheden (blad beschadigd bij aflevering, beschadiging keuken bij vervangen blad, nieuwe blad ook beschadigd) loopt het herstel van de keuken nog steeds. In de adviesfase achteraf ook veel misgegaan in de offerte/bevestiging een bocht te weinig voor installatie Bora kookplaat (zelf opgelost), verkeerd type kookplaat opgenomen (recirculatie met afvoer naar buiten) en er zou geen stoomoven in dezelfde lijn als koffieautomaat en combimagnetron. Dit bleek wel zo te zijn. Dit is allemaal achteraf goed opgelost. Thans zitten we nog met een Quooker die niet bij onze situatie past. Verkoper heeft ons hier niet over geïnformeerd en neemt nu het standpunt aan dat we voor de Pro3 getekend hebben en deze ook ontvangen hebben, ongeacht dat deze niet geschikt is voor onze woning, verkoper onze bouwtekening heeft gezien, en wij hebben aangeven dat we dezelfde functionaliteit wilde als de vorige keuken. Ons voorstel was om uiteraard de meerprijs te vergoeden.
REACTIE VAN CROES
Inmiddels loopt het contact met van Wanrooij weer en hebben ze alsnog een aanbieding gedaan. We hopen dat alles binnenkort opgelost is!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuken”
Door Nathalie op vrijdag 6 nov 2020 20
Zeer tevreden met onze keuken, er waren nog wel punten welke nog nagekregen / verholpen moesten worden en dit is uiteindelijk ook keurig door de monteur gedaan.
FOTO VAN NATHALIE
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nathalie, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je keuken. Wat een prachtige keuken! We wensen je veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Schipperrijn op dinsdag 21 sep 2021 21
Super tevreden. Communicatie met van wanrooij is ook goed ( zowel via de mail-telefonisch-afspraken). De monteurs zijn zeer vakkundig en duidelijk in de uitleg ( het plaatsen van de keuken en het tegelwerk). Kortom het voldoet volledig aan onze verwachting en we zijn super tevreden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Schipperrijn, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de monteurs die de keuken geplaatst hebben. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zo goed als af”
Door M. Wijtmans op vrijdag 21 mei 2021 21
We hebben voor de tweede keer een nieuwe keuken bij van Wanrooij gekocht omdat we bij de eerste zeer tevreden waren. Hopelijk zal er bij de tweede keuken ook een goede service verleend worden.

Aanvulling ontvangen 7 juni 2021: Onze keuken is geplaatst maar nog niet helemaal af.
De plank boven de aanrecht is beschadigd en er moet nog een nieuwe geplaatst worden. Ook de spotjes die onder plank komen zijn daarom nog niet geplaatst. De spatrand boven de aanrecht is ook nog niet geplaatst. Wij zitten nog te wachten tot onze keuken compleet is, wat volgens afspraak binnenkort zal plaatsvinden.
REACTIE VAN M.WIJTMANS
Tot nu is het al een mooi resultaat. Op 30 juni wordt de keuken afgewerkt.
De reacties van de bezoekers zijn zeer positief. De betonlook keuken hebben ze nog nooit gezien. Wij hadden hem ook nog niet compleet gezien maar zijn blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door Jelle op maandag 27 jun 2022 22
Mooie keuken, harder werkers, prima. Problemen snel verholpen. Dank.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jelle, Bedankt voor je review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door De Wit op woensdag 8 jul 2020 20
Goede verkoper en prima plaatsing. Alleen de hoeveelheid verkeerd of niet geleverde spullen is als erg teleurstellend ervaren.
FOTO VAN DE WIT
Hoekkeuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw De Wit, Bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Marco Rietdijk op zaterdag 17 dec 2022 22
2e keer zeer goed geholpen en geluisterd naar wensen. Keuken uiteindelijk geworden zoals gewenst was.
FOTO VAN MARCO RIETDIJK
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Marco, bedankt voor je review! wat een mooi eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Top geregeld”
Door Peter Smulders op zaterdag 24 dec 2022 22
Afgelopen week de laatste handelingen verricht aan onze nieuwe keuken in de Bunkertoren. Het is allemaal zoals besproken en afgesproken top geregeld door de Fa. Van Wanrooij. Waarvoor Hulde.
FOTO VAN PETER SMULDERS
+ Toon extra foto van peter smulders
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Peter, bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“U keuken”
Door Pieter en Susan Janssen op zondag 31 jul 2022 22
De keuken die we gekocht hebben, was exact wat we voor ogen hadden. De installatie was perfect. De kleinere gebreken zijn snel en goed opgelost.
FOTO VAN PIETER EN SUSAN JANSSEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Pieter en Susan, Bedankt voor jullie mooie review. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige plaatsing”
Door Fred Hommersom op maandag 29 mrt 2021 21
Wij hebben de badkamer en keuken gekocht. Beide zijn vakkundig geplaatst door echte vakmensen. U heeft een zeer tevreden klant er bij. Top service door uw organisatie!
FOTO VAN FRED HOMMERSOM
REACTIE VAN FRED HOMMERSOM
Bij deze onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door D. Schenkius op vrijdag 26 feb 2021 21
We werden uitstekend voorgelicht door de keukenexpert (Bjorn) van van Wanrooij. Alle afspraken werden keurig nagekomen. De installatie van onze keuken verliep vlot en bijna probleemloos. De schappen waren beschadigd aangeleverd maar de oplossing was altijd nabij. We zijn uiteindelijk zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN D. SCHENKIUS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Schenkius, Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel leefplezier in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een prachtige badkamer, keuken en tegels”
Door emiel van ravels op woensdag 8 jun 2022 22
Een mooi bedrijf, wij hebben een prachtige badkamer, keuken en tegels. Alleen teveel vloertegels over?
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Emiel, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Van Veldhoven op woensdag 17 feb 2021 21
Wat een geweldige ervaring. We zijn meegenomen in de wereld van keukens. Van idee tot uitvoering zijn we volledig ondersteund. Dankzij de duidelijke en transparante uitleg zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Door de keuken te zien in virtual reality kregen we echt een wauw gevoel.
FOTO VAN VAN VELDHOVEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer en/of mevrouw Van Veldhoven,hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en inbouwapparatuur”
Door Johan op donderdag 24 dec 2020 20
Sinds 23 jaar een nieuwe keuken en uiteraard nieuwe inbouwapparatuur van Pelgrim. Maar wat een mogelijkheden. We zien haast tussen de bomen het bos niet meer. Daarom een receptenboekje met gerechten uit de combioven komt ons zeer welkom. Met name het stomen hopen wij zo onder de knie te krijgen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Johan, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service naderhand”
Door Valentino op donderdag 11 feb 2021 21
Professioneel, vriendelijk, klantgericht, gebruikt geen excuses en neemt verantwoordelijk. Een foute montage is een foute montage ongeacht garantie. Van Wanrooij is aan te bevelen. Professioneel, vriendelijk, klantgericht, gebruikt geen excuses en neemt verantwoordelijk. Case closed en zand er over. Een foute montage is een foute montage ongeacht garantie. Van Wanrooij is aan te bevelen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Valentino, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Complete badkamer”
Door A.M. van Baggem-Stoel op maandag 25 okt 2021 21
Badkamer is prima gemonteerd (ruime doucheruimte met zitje en grijpstang, bidet en dubbele wastafel met verwarmde spiegel).
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Baggem, bedankt voor je review! Veel plezier met je nieuwe badkamer toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Bert van den Herik op zondag 8 aug 2021 21
Prima, alleen de deur van de koelkast is niet helemaal in lijn gemonteerd, maar ik neem aan dat dat bij de montage van een nieuw barblad even wordt opgelost.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer Van den Herik, hartelijk dank voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent. We hebben de melding doorgezet naar onze collega's van de service!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne mensen”
Door Harold op dinsdag 9 nov 2021 21
Heel blij met onze nieuwe keuken. Fijne mensen en de monteurs hebben goed werk afgeleverd.
FOTO VAN HAROLD
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Harold, bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Nelly Damen op maandag 3 mei 2021 21
Wat zijn opa en oma blij met hun nieuwe keuken. Super dat er een medewerker thuis komt kijken en bespreken wat mogelijk is en goed op de wensen van ons inspeelde. De keuken is op woensdag geplaatst en de vaatwasser zou pas over 5 a 6 weken worden geleverd maar er is toch geregeld dat er donderdags een vaatwasser aangesloten werd super gewoon wat n service. Voor een volgende keuken zeker weer naar van Wanrooij
FOTO VAN NELLY DAMEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nelly, bedankt voor je review en de mooie complimenten! Wat een prachtige keuken hebben opa en oma gekregen. Wens ze maar veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige montage”
Door Berry en Jeanine Boelaars op zaterdag 10 apr 2021 21
Mooie keuken geheel zoals verwacht en uitgezocht. Goede apparatuur die redelijk eenvoudig te bedienen is. Montage is netjes en uitermate vakkundig uitgevoerd.
FOTO VAN BERRY EN JEANINE BOELAARS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Berry en Jeanine, wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst. Bedankt voor jullie review!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer besteld maar niet de keuken”
Door frank op donderdag 3 nov 2016 16
Onze ervaringen met de firma Van Wanrooij zijn matig. In ons bouwplan komt de keuken en badkamer via deze firma. Toen we hoorden dat het bouwproject doorging en de aannemer vertelde dat ze Van Wanrooij de order had gegund zijn we er naar toe gegaan. Omdat we geen afspraak hadden gemaakt was het niet mogelijk de project keuken opstelling te zien omdat men niet wist welke keuken er geplaatst ging worden, dit ondanks dat de aannemer zij dat het bekend was. Later kregen we een telefoontje van de aannemer dat het nu wel in orde was en zijn we teruggegaan. Nu wel uitleg gekregen maar het bleef summier. Toen afspraak gemaakt wat moeilijk ging, omdat het zo druk was. Na wat aandringen toch binnen 2 weken kunnen komen. De keuken verkoper kwam er haastig op ons over Er stond 3 uur voor ons ingepland maar hij wist dit in 2 uur te proppen. Ook bleek naderhand dat de gewijzigde apparatuur 30 % boven de internet prijs koste. Daar boven op moesten we nog 10% wijzigingskosten aan de aannemer betalen. Later hoorde ik dat een particulier die gewoon daar een keuken kocht wel scherpe prijzen voor de apparatuur kreeg. Bij een volgende afspraak is door een andere verkoper de badkamer begeleidt , dit ging wel goed alhoewel de meer prijs voor gewijzigde apparatuur naar mijn mening te hoog was, dus geen andere apparatuur gekocht, dit pas ik later wel aan. Bij deze verkoper kwam onze slechte ervaring met de keuken ter sprake. Wat later werden wij gebeld door de keuken verkoper, hij was van mening dat hij ons deskundig had begeleid. Na hier enkele dagen over na gedacht te hebben heb ik toch een leidinggevende gebeld, Deze heeft mijn klacht goed aangehoord en gaf aan dat de klant koning is bij van Wanrooij. Mijn conclusie is dat Van Wanrooij het veel te druk heeft, erg veel projecten aanneemt wat te kostte gaat van de kwaliteit, daarnaast kunnen zij, nu de economie zo aantrekt, hogere prijzen vragen. Mijn advies kijk kritisch naar de offerte en slaap er wat nachtjes ver voordat je beslist.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Jacob Groen op zaterdag 7 sep 2019 19
Kleine ruimtes. Optimaal comfort. Mooie uitstraling. Dankzij een goede samenwerking een prima resultaat bereikt!
FOTO VAN JACOB GROEN
Resultaat keuken
+ Toon extra foto van Jacob Groen
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Jacob, Bedankt voor je review, fijn om te lezen dat je tevreden bent! Wat een stoere keuken heb je uitgekozen, ook je badkamer zit er mooi uit! Veel leefplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Tegevloer”
Door levi op zondag 27 mei 2018 18
tegelvloer gekocht met gebreken bij het leggen nu 1 jaar veder hebben ze het nog steeds niet opgelost het enige wat ze kunnen is dreigen met incasso voor het rest bedrag ik oplossen doen ze niet. waar ze wel heel goed in zijn is het van het kastje naar de muur sturen.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Arie van der Ven op maandag 23 aug 2021 21
Vier maanden na de oplevering van onze Schröder keuken ontdekte we een barst aan de binnenzijde van een hoge bovenkast. Het viel pas op bij het schoonmaken van de binnenkant. Prima medewerking en service van Van Wanrooij, het montagebedrijf en de fabrikant om deze (verborgen) schade te herstellen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Arie, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Fijn dat het zo is opgelost. We wensen je veel plezier toe in de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Bijzondere keuken”
Door Joop Beekmans op woensdag 2 dec 2020 20
Hele goede mooie keuken, anders dan anders. Echt hout dat merk je, met een heerlijk keukenblad.
FOTO VAN JOOP BEEKMANS
REACTIE VAN JOOP BEEKMANS
De advisering bij Van Wanrooij te Waardenburg en de respectvolle manier waarop met ons als potentiele klant is omgegaan was zeer goed!!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Joop, hartelijk dank voor je mooie review! Veel leefplezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Henk Lodewikus op donderdag 19 mei 2022 22
Heel tevreden met het eindresultaat. Keuken voldoet helemaal aan onze verwachting. In 1 dag professioneel geplaatst. Super!
FOTO VAN HENK LODEWIKUS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer Lodewikus, Bedankt voor de mooie review! Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de nieuwe keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Jan en Nel van den Berg op zondag 31 jan 2021 21
Wij zijn super tevreden met onze keuken. De indeling is heel fijn, een ruim werkblad en voldoende kastruimte. Wij zijn goed geadviseerd door Marco van der Hoeven. Hij heeft onze wensen goed in uitvoering gebracht. Het was heel spannend toen uiteindelijk de keuken geplaatst werd. De combinatie van titaniumlook en betonlook was voor ons een uitdaging maar toen hij stond vonden we het nog mooier dan we hadden verwacht. Bas, de monteur was zeer kundig en prettig. Hij heeft de keuken vakkundig gemonteerd. Een minpuntje wel, de combimagnetron, de stoomoven en de vaatwasser zijn niet het type wat we besteld hadden. Wij zijn hier niet van op de hoogte gebracht. De vaatwasser voldoet niet aan onze verlangens. Wij zijn al met van Wanrooij en Pelgrim in contact hierover geweest en wij hopen dat het snel goed opgelost wordt. Naar onze mening is er geen betere oplossing dan een andere vaatwasser plaatsen die een bestekmandje heeft aan de voorkant en vier neerklapbare bordenrekken in de onderste korf. Ondertussen genieten we elke dag van onze prachtige keuken.
FOTO VAN JAN EN NEL VAN DEN BERG
+ Toon extra foto van Jan en Nel van den Berg
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Geachte heer en mevrouw Van den Berg, hartelijk dank voor jullie mooie review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Heel veel kookplezier gewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Problemen bij afleveren keuken en badkamer”
Door Philip Geleijnse op maandag 11 apr 2022 22
Wij kwamen bij van Wanrooij Warenhuys, omdat dit de projectleverancier voor de keuken en badkamer was van onze nieuwbouwwoning. Hierdoor is er enig voordeel bij het verplaatsen van bijvoorbeeld leidingwerk in de keuken. Ons is het zo gebracht dat het kiezen voor de projectleverancier zou ontzorgen, in vergelijking met een andere partij. Wat hadden wij het mis. Middels deze review ga ik in op het goede, en het minder goede van het bedrijf. Ik hoop dat Van Wanrooij hier in de toekomst in verbetert, dat mag worden verwacht van een bedrijf waaraan zo veel mensen hun zorgvuldig verdiende spaargeld aan uitgeven. In deze review laat ik de COVID perikelen buiten beschouwing, hoewel dit invloed had op de koopervaring, en met name de wijze waarop afspraken mogelijk waren, is dit niet relevant voor het grotere verhaal.
Showroom: De showroom is werkelijk prachtig. Je wordt warm onthaald en kijkt je ogen uit naar alle badkamers en keukens die men ten toon heeft gesteld. Ook de virtuele showroom is een fijne toevoeging.
Verkoopproces Keuken: Wij kwamen voorbereid aan tafel, na ca. 8 andere keuken- en badkamerbedrijven langs te zijn gegaan. Wat betreft de keuken hadden we al een duidelijk beeld. Het verkoopproces bij de keukens is vergelijkbaar met wat je kunt verwachten van bedrijven die zijn aangesloten bij de Mandemakers groep. Alle klassieke trucjes worden uit de kast gehaald, waaronder het 'spreken met de manager'. Het bedrijf zelf is niet direct onderdeel van de Mandemakersgroep, maar het personeel weet wel op diezelfde wijze te handelen. Het proces was niet echt een fijne ervaring, je voelt je onder druk gezet. Daar sprak ik me ook over uit, en daar ontstond dan wel een onaangename sfeer. We hebben alsnog gekozen voor Van Wanrooij, omdat de prijs onder de streep, met het verleggen van het leidingwerk etc. maar beperkt duurder was dan een ander bedrijf. We wilden in ieder geval graag zo'n zorgeloos mogelijke ervaring, en dachten dit bij van Wanrooij te krijgen gezien de nauwe samenwerking met de bouwer.
Verkoopproces Badkamer: Het verkoopproces bij de badkamer was een stuk fijner. Er werd meegedacht met onze wensen en ons budget. Daarbij werden ook tips gegeven om de wijzigingen op de standaardbadkamer zo goedkoop mogelijk te houden: Bijvoorbeeld een standaardmaat tegels te gebruiken, of slim om te gaan met bouwkundige elementen. Hierdoor hebben we een fijne badkamer samen kunnen stellen.
Levering: Meer dan 3 maanden voordat de keuken zou worden bezorgd, zijn de artikelen besteld. De vaatwasser had echter leverproblemen. Deze zou een- a twee weken later komen dan de rest van de artikelen. We kregen een voorstel: Ofwel een andere, vergelijkbare vaatwasser van AEG uitkiezen, ofwel wachten. Omdat de vaatwassers die leverbaar waren, niet vergelijkbaar waren en dus bepaalde features mistten, of duurder, kozen wij ervoor om te wachten, wetende dat het maar twee weken overbruggen was. Helaas, pas halverwege oktober werd onze vaatwasser geleverd. En wat schikt ons? Het was een ander model! Een model die tevens minder features had dan onze bestelde vaatwasser. Dit is zonder overleg gebeurd! Deze vaatwasser is weer mee teruggenomen, en uiteindelijk hebben we een andere gekregen die wel voldeed aan de wensen. Aanvankelijk is er een defecte koelkast geleverd.
We wensten een stille afzuigkap, op advies daarom niet voor een geïntegreerde afzuigkap gekozen, maar voor een wandafzuigkap. Helaas: De keukenverkoper heeft ons de DB's laten zien wanneer de kap zonder recirculatie werkt, mét recirculatie hadden we een afzuigkap die op de laagste stand 70DB produceerde gekocht voor 1400 euro. Menig stofzuiger is stiller tegenwoordig. Dit is uiteindelijk wel opgelost met ons.
Plaatsing Keuken: Dit is waar de problemen ontstonden. De plaatsing van onze keuken was halverwege Augustus geplanned. Dit is een moment waarop de 'eigen monteurs' mogelijk op vakantie zijn. Wij kregen twee ZZP-monteurs van het bedrijf S.L.R. Montage op bezoek. Dit waren enorme beunhazen die de keuken op hun slippers kwamen monteren. Door de montage zijn diverse problemen ontstaan buiten de leveringsproblemen:
- Men heeft de vaatwasser afvoer, die al aanwezig was en tevens door ons besteld, er vakkundig tussenuit gehaald, waardoor onze vaatwasser niet aangesloten kon worden op een afvoer.
- De kokendwaterkraan werkte niet: Dit heb ik zelf opgelost door simpelweg de gebruiksaanwijzing te lezen.
- Het kitwerk was slordig gedaan rondom de kookplaat. De vlakbouwkookplaat lag 3mm dieper dan het keukenblad, waardoor pannen tegen de rand van het keukenblad aanstoten.
- Het zijpaneel van de keuken was nog niet geplaatst, i.v.m. de niet geleverde vaatwasser. Het werkblad stond daarom lange tijd op twee kartonnetjes. Het werkblad is helaas wat krom getrokken.
- Het kitwerk achter het werkblad en op andere plekken liet los.
- Een frontje was beschadigd geraakt, verteld werd dat het een restant afdekfolie was, terwijl er in feite lak was weggetrokken.
Tweede levering en plaatsing na vervanging van defecte of ontbrekende artikelen:
- De vaatwasser:
1. De ontbrekende vaatwasser werd door AEG geleverd. Deze kon niet door hen worden aangesloten omdat deze aansluiting weg was gehaald door de eerdere keukenmonteurs.
2. Diezelfde week is door een ander bedrijf de aansluiting voor de vaatwasser alsnog gemaakt, maar niet zonder slag of stoot. De wateraanvoer van de vaatwasser lekte, dit leek later verholpen te zijn. Enkele maanden later bleek er toch een stil lek aanwezig te zijn, die het hele keukenkastje tot een spons heeft getransformeerd en de keukenplinten en onze vloer heeft aangetast.
- De koelkast: De koelkast werd door AEG zelf geplaatst. Helaas niet geheel stabiel. Ook de koelkastdeuren schaven de koelkast of de zijwand zelf kapot. Dit is later gepoogd te verhelpen en heeft even gewerkt. Helaas zijn de problemen alsnog teruggekomen.
- De kookplaat en spoelbak en afzuigkap zijn uiteindelijk opnieuw geplaatst zodat deze op een juiste wijze in de keuken werden gemonteerd.
Plaatsing badkamer: De badkamer is netjes geplaatst, m.u.v. het voegwerk: dit is in de verkeerde kleur geplaatst. Verantwoordelijkheid voor plaatsing van de badkamer ligt bij de bouwende partij. Afspraken over de kleur voegen zijn wel op de offerte gezet, niet heel duidelijk. Dit terwijl je er in de showroom samen wel zorgvuldig naar hebt gekeken. We hebben hier nog een geschil over met de bouwende partij. Advies is om kleuren van kitwerk en voegwerk nog duidelijker op de offerte neer te zetten.
Aftersales: Vrijwel alles wat fout kon gaan is bij de plaatsing van de keuken fout gegaan. We zijn goed geholpen door de servicedesk van Van Wanrooij en hopen over enkele weken de waterschade ook gerepareerd te zien. Hopelijk wordt er met die reparatie niet alweer een nieuw probleem gecreëerd.
Conclusie: Van Wanrooij heeft een mooie showroom. De aftersales zijn redelijk op orde van het bedrijf, immers, al onze problemen worden vooralsnog verholpen. En dat waren er flink wat! Te verbeteren valt er in de verkoop: m.i. is de ervaring beter indien je minder onder druk wordt gezet. De belangrijkste verbetering en tevens de reden voor de lage beoordeling is de monteur keuze en het leveringsproces, hier kan sterk in worden verbeterd! Screen a.u.b. de monteurs die in dienst worden genomen, dit kan een hoop problemen, frustratie en ook kosten besparen. Kies niet direct voor de goedkoopste monteurs die beschikbaar zijn, maar één die gelijk staat aan de kwaliteit die jullie willen leveren. Ik kan er niet bij dat er zulke onkundige mensen voor de montage van dure keukens worden gebruikt. Maak ook duidelijke afspraken over de levering en leg de verantwoordelijkheid voor de plaatsing van spullen bij één partij. Indien een product achteraf door de fabrikant zelf moet worden gemonteerd, is het vragen om problemen bij de afbouw van de keuken.
FOTO VAN PHILIP GELEIJNSE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Philip, Vervelend om je verhaal te lezen. Mijn collega is hierover in contact met u en heeft dit in behandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde montage”
Door Robbertsen op maandag 1 mrt 2021 21
Hele mooie keuken uitgezocht afgelopen mei. Helaas kwam men er met plaatsing achter dan van de 4 kasten aan de wand er 2 niet goed zijn. 1 Qua indeling en 1 qua hoogte. Met als gevolg dat er geen vaatwasser is aangesloten. Hopelijk wordt het snel opgelost!
FOTO VAN ROBBERTSEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw, We nemen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het eindresultaat”
Door Ingeborg op zondag 10 okt 2021 21
We waren in eerste instantie niet heel blij met hoe het blad was ingemeten en gelegd ipv 1 naad waren er nu 3 naden. En dat ons gevraagde le man systeem er niet bij zat. Nadat wij een klacht hadden ingediend omdat we niet tevreden waren, hebben we contact gehad met de service afdeling. En is het uiteindelijk helemaal naar tevredenheid opgelost en zijn we super blij met het eind resultaat.
FOTO VAN INGEBORG
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ingeborg, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat het naar tevredenheid is opgelost. We wensen jullie veel kookplezier toe in de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Enthousiast over traject”
Door Josefien op maandag 15 aug 2022 22
Wij zijn erg enthousiast over het hele traject van advies voor onze nieuwe keuken, de onderlinge communicatie, de levering, het plaatsen, en nazorg. Alles is conform afspraken verlopen. Bij plaatsing bleek dat 2 panelen in de verkeerde kleur waren geleverd maar dat is bij de fabrikant mis gegaan, niet bij Van Wanrooij. De melding is direct opgepakt en bevestigd dat de nieuwe panelen alsnog zsm geïnstalleerd zullen worden.
FOTO VAN JOSEFIEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Josefien, bedankt voor je review. Wat een mooi eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Goed eindresultaat”
Door Jan Gorissen op maandag 13 jun 2022 22
Het eind resultaat van onze keuken was goed, maar er waren nog wel wat gebreken zoals een verkeerde kast (niet de juiste maat) lekkende afvoer van de spoelbak en missing rooster voor de vriezer.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jan, bedankt voor je review! Hopelijk worden de gebreken snel opgelost, zodat je kan gaan genieten van je nieuwe keuken. Alvast veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Familie J & JB Koolen op dinsdag 16 feb 2021 21
goed advies, en bij twijfel opnieuw bij de adviseur aan tafel.
FOTO VAN FAMILIE J & JB KOOLEN
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde ervaring”
Door Eline Meijer op woensdag 30 okt 2019 19
Keuken en badkamer. Ervaring is gemengd. Keuken afspraak eerste keer was een drama (slechte adviseur qua kennis en service)- afspraken daarna fijn: resultaat moet nog blijken- keuken wordt volgende week geleverd/geplaatst. Badkamer service ervaarden we prettig: dacht mee en luisterde goed. Achteraf hoorden we echter dat de opties voor onze (nieuwbouw) badkamer per adviseur afhankelijk is: dat moet niet kunnen toch? Rijtje van 3 dezelfde woningen: bij ons 'nee het muurtje of de wc verplaatsen is geen optie/kan niet', bij onze buren 'het muurtje kunnen we verplaatsen, maar wc niet' en bij hun buren 'wc verplaatsen is geen probleem, maar het muurtje kan niet'..... badkamer is opgeleverd maar toont redelijk wat 'gebreken', vooral tegelwerk heel slordig helaas.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Eline, Bedankt voor je review, jammer om te lezen dat er gemengde gevoelens zijn, ik heb het intern doorgezet.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden na zelfplaatsing”
Door Ronnie Koenen op dinsdag 25 feb 2020 20
Keuken gekocht in het echt nog mooier. Zeer tevreden over contact en de levering. Ik heb de keuken zelf geplaatst en dit is te doen voor een zeer handige doe het zilver. Veel werk is de pas stroken op maat zagen. De kraan die we houden uitgezocht was niet op tijd te leveren maar we kregen keus uit mooie alternatieven. Een nadeel is dat de uitspattingen niet gezaagd werden dit was ons wel vermeld bij aankoop. Dit telefonisch uitgelegd door van wanrooy. Het inmeten is goed gedaan en alles is nu perfect. Ik mis geen onderdelen. Tot nu toe zeer tevreden.
FOTO VAN RONNIE KOENEN
Zelfgeplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ronnie, bedankt voor je review. Fijn dat het opgelost is en dat nu alles perfect is. Heel erg veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Maureen op zaterdag 16 mei 2020 20
Wij zijn heel blij met onze keuken! Prima communicatie met Van Wanrooij en hele goede service. Na montage kwamen we er achter dat er iets was beschadigd. De volgende dag zijn we direct gebeld en wordt het netjes opgelost.
FOTO VAN MAUREEN
De nieuwe keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Maureen, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de communicatie en dat de montage goed verlopen is. Wat een prachtige keuken! We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door J.Ligthart op donderdag 28 apr 2022 22
Alles perfect geregeld, van digitale 1e afspraak tot plaatsing!
FOTO VAN J.LIGTHART
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw Ligthart,
Bedankt voor je review! Fijn dat alles goed is verlopen. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gardenier op dinsdag 26 apr 2022 22
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken! Super goed geplaatst en vakmensen die monteurs, ook heel vriendelijk.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Wagemakers J.C. op maandag 26 dec 2022 22
We zijn tijdens de koop goed geïnformeerd en de verkoper heeft ons goed begeleid, omdat we toch een wat anders soortige keuken wilde dan we in eerste instantie voor ogen hadden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste J.C. Wagemakers, Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door Marcel Schleicher op maandag 20 jan 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht en laten installeren. Volledig naar tevredenheid en service achteraf was ook prima geregeld.
FOTO VAN MARCEL SCHLEICHER
Opgeleverde keuken
+ Toon extra foto van Marcel Schleicher
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Marcel, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent, heel veel leefplezier van jullie mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door sanders op maandag 10 okt 2022 22
Goede service, mensen die meedenken. Montage gedaan door vakmensen, die weten waar ze het over hebben. Zeer tevreden over het resultaat.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Sanders, bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Fouten in het keukenontwerp”
Door Nick Belder op maandag 30 jan 2023 23
Installatie goed verlopen, (bijna) alle onderdelen snel geleverd en netjes geïnstalleerd. Teleurgesteld in het gemaakte keukenontwerp, pas bij installatie bleken hierin niet opgemerkte, grote fouten. Weinig tot geen opvolging hierin door verkoper.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nick, bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Frans van Pelt op zaterdag 24 dec 2022 22
Moeilijk om ervaring te delen want we wonen tot eind februari in Noorwegen, maar familie die onder het installeren van de keuken ter plaatse waren zijn imponeert over de kwaliteit maar ook van de monteurs die de keuken plaatste werkelijk vaklui en goede omgangsvormen plezierig om mee om te gaan. Prettige kerst dagen en een voorspoedig 2023
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Frans, Bedankt voor je mooie review! Alvast veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys”
Door Lena op donderdag 21 jul 2022 22
Helaas kan ik niet minder dan 1 ster geven, anders hadden ze dat zeker gekregen. Bij deze wil ik jullie 'toekomstige kopers' waarschuwen, door jullie onze ervaringen te delen. Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht met als aannemer Van Wanrooij. Het leek ons daarom de beste en gemakkelijkste manier, om alles via de aannemer te doen om zo korte lijntjes te behouden. Hadden we dat maar niet gedaan.
Ik zal onze keuken ervaring met jullie delen. Apparatuur: tijdens het gesprek zei meneer de 'adviseur' dat wij de nieuwste apparatuur zouden krijgen en dat tegenwoordig de ovens allemaal een WIFI functie hebben. Hier vroegen wij ook specifiek om en meneer verzekerde ons, dat wij die ook zouden krijgen. NOT, wij hebben er 1 gekregen zonder. Wat betreft de vaatwasser hadden wij de wens, een vaatwasser met vloerprojectie van tijd, programma etc. dit zou helemaal goed komen, nou niet dus! Helaas zit hierin de fout bij ons, door dat wij meneer de 'adviseur' volledig vertrouwde dat hij de mondeling toegelichte/gekozen apparatuur ook daadwerkelijk op papier heeft gezet. Wij hebben getekend, zonder dit extra te controleren. Lees dus de overeenkomst goed door en controleer de gekozen apparatuur. Vertrouw niet zoals ons de 'adviseur'. Problemen na oplevering; zwarte twist waarvan de lak telkens los laat. Bagger kwaliteit dus! Al 3 keer vervangen en als je vraagt om een permanente oplossing krijg je als antwoord: omruilen voor een RVS variant. Geen oplossing dus, er is niet voor niets gekozen voor een zwarte variant.
Aanrecht blad waar breuklijnen zijn ontstaan daar doen ze niks aan! Het valt niet onder de garantie en omdat dit 8 weken na oplevering is geconstateerd. Ze schuiven het zelfs op stootschade, daar op een plek waar dit niet eens mogelijk is en wat niet het geval is. Op de site van Wanrooij staat er aangegeven dat je één jaar garantie hebt op het aanrechtblad, echter staat er in de tekst ernaast 'Beschadigingen na oplevering, ongeacht van welke aard' daar is geen garantie op. Tekst is zeer misleidend en dan vraag ik mij ook af, waar je wel één jaar garantie op hebt. Deze vraag heb ik ook gesteld aan Wanrooij, maar daar krijg ik zoals vaker helaas geen antwoord op. E-mails en terugbelverzoeken wordt amper iets mee gedaan. Na oplevering en betaling van de keuken, lijken ze je vergeten te zijn.
FOTO VAN LENA
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Hilde op dinsdag 18 mei 2021 21
Ik heb een keuken gekocht. Hierin zijn wij in het gehele proces goed ondersteund en zijn erg blij met het resultaat. We hebben echter ook een badkamer bij jullie gekocht, en daarin missen we, zeker achteraf gezien, vakkundig advies. Er zijn een paar dingen nagelaten te vertellen waardoor we andere keuzes hadden willen maken. Erg jammer, aangezien wij niet de specialist zijn.

Aanvulling ontvangen 20 mei 2021: Montage is al gebeurd. We vinden dat de wastafel en het wasmeubel veelste laag hangt. Daarnaast vinden we het jammer dat ons bij het advies niets is verteld over de verlichting waardoor er geen licht in het douchegedeelte kwam (door een geplaatste muur) en we op het laatste moment een verlaagd plafond hebben moeten aanbrengen zodat we alsnog spotjes konden verwerken.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hilde, Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Strakke keuken”
Door Marc van Eijl op maandag 15 jun 2020 20
De keuken staat er strak in en mooi afgewerkt. De monteur stelde zich uitermate klantvriendelijk op en liet geen troep achter. Alles werd keurig netjes opgeruimd.
FOTO VAN MARC VAN EIJL
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Marc, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de montage van de keuken. Heel veel woonplezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Mark Slinger op maandag 9 aug 2021 21
We zijn heel tevreden over onze keuken. Zeer goede kwaliteit, goed overleg vooraf met de adviseur en een goede vakman die de keuken in een dag heeft geplaatst.
FOTO VAN MARK SLINGER
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Mark, hartelijk dank voor je mooie review. Veel plezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Meerdere fouten bij plaatsen keuken en badkamer”
Door Diana de la Rambelje op vrijdag 1 jul 2022 22
De organisatie zelf is bar slecht! Zowel de communicatie als de levering als de planning etc. Alles juridisch dicht willen spijkeren, de hoofdprijs vragen en niveautje woningbouw nog niet aan kunnen. De keuken monteur zit op een veel hoger niveau maar daar word misbruik van gemaakt. Je kunt geen service deal en monteur tegelijk zijn!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste mw. De La Rambelje, Vervelend om je verhaal te lezen. We nemen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Ware gezicht”
Door Henri op woensdag 8 mei 2019 19
Problemen worden niet opgelost door Van Wanrooij Warenhuys. Hebben nu bijna 2 jaar onze keuken met eilandafzuigkap en plasmafilter. Plasmafilter heeft vanaf dag 1 niet gewerkt en is hier direct een melding van gemaakt dat tijdens het koken het behoorlijk stinkt. Na 3 meldingen en bijna 2 jaar is er nog geen oplossing gevonden, sterker nog: Van Wanrooij reageert niet eens! Inmiddels heeft de defecte afzuigkap flinke schade aangericht (vetvlekken op het plafond). Een ingebrekestelling gestuurd, maar we krijgen alleen de melding dat alles naar behoren werkt. Deze conclusie hebben ze getrokken zonder ter plaatse te komen kijken. Uiteindelijk hebben we een externe keukenspecialist naar de situatie laten kijken die de conclusie trok dat het plasmafilter niet functioneert en dat dit onder de garantie van Plasmamade valt. Inmiddels de zaak via rechtsbijstand aan Van Wanrooij voorgelegd, maar men voelt zich nog steeds niet verantwoordelijk om de schade te komen herstellen en de problemen op te lossen! Advies aan iedereen: koop hier nooit een keuken/badkamer. De showroom is prachtig, de verkopers zijn meer dan vriendelijk... Maar als je eenmaal getekend hebt, laat dit bedrijf zijn ware zicht zien.
FOTO VAN HENRI
Vlekken op plafond
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Henri, Vervelend om je verhaal te lezen. Je review heb ik doorgestuurd naar onze serviceafdeling. Zij namen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Een mooie keuken”
Door bert sterks op maandag 18 jul 2022 22
Iedereen vindt het een mooie keuken en door een vakman gezet.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Bert, Bedankt voor je review! Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Annulering niet mogelijk”
Door Elsemieke op maandag 16 jan 2017 17
Zeer slechte ervaring hier. Geen klanttevredenheid of begrip voor de klant. Alleen tekenen en dan is het klaar met de service en klant is koning totaal niet! Koop hier absoluut geen keuken prijs kwaliteit ook natuurlijk zeer slecht van WanRamp z'n slechte ervaring nog nooit meegemaakt
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Ben op vrijdag 22 mei 2020 20
Deskundig advies bij het kiezen van de keuken, snelle levering en vakkundig gemonteerd.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ben, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel”
Door Ester op woensdag 1 jul 2020 20
Ben heel tevreden over de mooie keuken die is geplaatst. Ondanks dat tijdens het 1e levermoment schade was ontstaan heeft van Wanrooij voor een tijdelijke noodkeuken gezorgd en kon mijn keuken na een beperkte vertraging alsnog worden geplaatst waardoor ik nu geniet van een prachtige keuken. De verkoopadviseur was erg flexibel en heeft goed meegedacht met persoonlijke wensen.
FOTO VAN ESTER
Prachtige keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ester, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je blij bent met je keuken en dat er een goede passende oplossing is gegeven voor een tijdelijke keuken. Wat een prachtige keuken en heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde kast geleverd”
Door M.C.M. Staakman-de Vriend op dinsdag 14 dec 2021 21
Het plaatsen van de keuken is heel goed verlopen. Ik was tevreden over de monteur. Teleurgesteld over de foute levering van een hoge kast in een kastenwand waarin ovenapparatuur zit. Ik hoop dat de goede kast snel wordt geleverd, dan kan ik pas een foto maken en een eind oordeel geven.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Staakman- de Vriend, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat het plaatsen van de keuken goed is verlopen. In het systeem zien we dat de hoge kastenwand in bestelling staat. Als deze op voorraad is gekomen nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. We kijken nu al uit naar de foto met het prachtige eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte planning, levering en afhandeling”
Door M. de Witte op woensdag 4 jan 2023 23
De levering, planning en afhandeling van onze keuken was zeer slecht. Niets werd op de afgesproken tijd geleverd, overal moesten wij zelf achteraan. Eerste tegelzetter was een ramp v.w.b. afspraken maken. De tweede tegelzetter een vakman met passie voor zijn werk. De montage was geweldig. Absolute vakman aan het werk die met alles meedenkt en met slimme oplossingen kwam.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste M. de Wiite, Bedankt voor je terugkoppeling. We vinden het vervelend dat je deze ervaring hebt gehad, want dit voldoet niet aan wat je van ons mag verwachten. We nemen spoedig contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Verkopen gaat prima daarna niet meer”
Door Johan van de Scheur op maandag 10 jul 2017 17
Wat een enorm slecht bedrijf is dit. Dit tekstvak is eigenlijk veel te klein om te beschrijven hoe wij over dit bedrijf denken, maar ik doe mijn best om het enigszins beknopt te houden. Het komt er echter wel op neer dat ik zou iedereen willen afraden hier iets te kopen. Het verkopen gaat namelijk prima, maar dan. Ons badkamer project duurt nu al sinds 6 December jl. De ellende begon al gelijk bij het slopen van de badkamer, daar men voor het gemak een draagmuur in de ruimte over het hoofd had gezien. Vervolgens werd de eerste de beste klusjeman op ons project gezet. Ik heb zelf twee linkerhanden maar had het uiteindelijk beter zelf kunnen doen. Het blijkt dat van Wanrooij enkel werkt met ZZP'ers, wat overigens niet bij de verkoop gemeld was. Daarnaast is ons ligbad 5 keer geleverd, iedere keer was het bad beschadigd. Uiteindelijk is onze badkamer voor 80 % weer gesloopt omdat de opgeleverde kwaliteit bagger was.( dit was overigens de 3de herstelronde ! ) Nu na bijna een half jaar en een nog steeds niet werkende Aquasound ( muzieksysteem ) ben ik er helemaal klaar mee. De grootste irritatie is wel dat ze totaal niet met je communiceren. Ze laten je gewoon links liggen. Gemaakte afspraken komen ze niet na. Ze weten van iets moois ( het aanschaffen van een badkamer ) een regelrechte nachtmerrie te maken. van Warooij, chapeau !
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door Marijnissen op maandag 27 jun 2022 22
Prima vrijdag geleverd. Gebeld of we zaterdag tijd hadden om de keuken al te installeren. Maandag 11 uur klaar ipv dinsdag. Fantastisch!
FOTO VAN MARIJNISSEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Marijnissen, Bedankt voor je review! Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Fronten vernieuwd”
Door Ruth Baars op zondag 3 jul 2022 22
Er is bij ons ruim drie jaar geleden een keuken geplaatst, waar we heel blij mee waren. Drie jaar later later was er een probleem met het loslaten van de folie op een aantal fronten. Zonder problemen nam van Wanrooij dit probleem serieus en werd een aantal weken later alle 22 fronten vernieuwd. Ook de montage daarvan was naar grote tevredenheid. Wat ons betreft heeft van Wanrooij prachtige service geleverd en hopen wij nog lang van onze keuken te genieten.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste mw. Baars, Bedankt voor je review en de mooie complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie”
Door Kim op woensdag 2 aug 2017 17
Bij de eerste afspraak werd toegezegd dat we het hele traject een contactpersoon zouden hebben. Dit is niet waar gebleken. De verkoper heeft een mooie keuken uitgetekend, ook had hij in het begin veel geduld. De showroom is mooi opgezet met veel mogelijkheden. Na enkele afspraken kwamen we tot een offerte. Na het tekenen van de offerte wilde ik toch een andere kleur kasten. Dit werd goed opgelost. Toen begon de ellende: de keuken moest worden geplaatst. Bij het plaatsten is in een van de kasten een gat geboord welke daar niet thuis hoorde. Niet alle stickers zijn verwijderd; deze krijgen we er zelf ook niet af doordat de kast nagenoeg tegen de muur staat. Helaas zie je de zwarte tekens op de stickers erg goed. De koelkast was op de snoer gezet waardoor deze niet recht stond. Een greeplijst is in een andere kleur geleverd dan de andere greeplijsten. Volgens Van Wanrooij kan dit niet anders, hierover zijn we niet vooraf geïnformeerd. Inmiddels hebben we naast het plaatsen nog 3 keer een medewerker over de vloer gehad, de problemen zijn niet opgelost. Een aangetekende brief gestuurd, geen reactie op vernomen. Nu krijgen we te horen dat we nog een restant moeten betalen. Dat klopt, maar niet voor alle problemen opgelost zijn. Kortom, een slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door S. Park op zondag 18 jul 2021 21
We zijn goed geholpen door Ton Smidt met het samenstellen van de keuken. We namen een standaardkeuken, maar we konden het helemaal naar onze wensen aanpassen. Het plaatsen van de keuken verliep ook vlekkeloos, en nu na drie maanden gebruik zijn we helemaal tevreden en we hebben tot nu toe geen enkel probleem ondervonden.
FOTO VAN S. PARK
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw, bedankt voor je review! Wat een mooi eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Meedenken”
Door Broek op maandag 2 mrt 2020 20
Onze bijkeukens super geworden met dank aan de medewerker van van Wanrooij die hierin met ons heeft meegedacht!
FOTO VAN BROEK
Bijkeuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Broek, Bedankt voor je review, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de bijkeuken, heel erg veel plezier ermee!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop en installatie van badkamer en keuken”
Door Familie de Jongh op maandag 15 nov 2021 21
Goed geïnformeerd. Men dacht goed met je mee.
REACTIE VAN FAMILIE DE JONGH
Ook voor de badkamer zijn we goed geslaagd. Adviseur Dappers is echt een topper.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Familie de Jongh, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat jullie goed geslaagd zijn voor de badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de keuken”
Door Hans op dinsdag 22 nov 2022 22
De keuken is precies die wij uitzochten. de levering was professioneel met goede monteurs die snel werkten en op tijd waren. Wij zijn tevreden met het advies, de communicatie met het bedrijf en de levering.
FOTO VAN HANS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hans, bedankt voor je review! Wat ziet de keuken er prachtig uit. Veel woonplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Wim van Doorn op vrijdag 4 dec 2020 20
Prettige ontvangst met een duidelijke toelichting op de verlangde onderdelen, afspraken goed nagekomen en vakkundig door de eigen monteurs geïnstalleerd.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Wim, hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Reactie of foto toevoegen
“Het ziet er mooi uit”
Door Danny davies op donderdag 24 dec 2020 20
Wij zijn tevreden, werkt makkelijk en zijn blij met onze quooker! Ook de oven is perfect! Het ziet er mooi uit!
FOTO VAN DANNY DAVIES
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Danny, Bedankt voor je mooie review! Heel veel kookplezier toegewenst in je mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een drama”
Door Dekla op zaterdag 20 jul 2019 19
Te triest voor worden! Zeer onprofessioneel bedrijf, afschuiven naar een ander, liegen naar de klant(en), afspraken niet nakomen, tot nu toe geleverde en gemonteerde zaken zijn niet af, zitten scheef. Uitgevoerde kitwerken doen een kind van drie beter! Goed bezig van Wanrooij. Als ik de aannemer zou zijn, zou dit het einde van een samenwerking betekenen. Wat stellen jullie als bedrijf klanten teleur. Een nieuw huis is emotie en hoort een feestje zijn. Fijn dat jullie dat kapot helpen voor ons en nieuwe buren. De eerste keer dat wij een ervaring delen. Een tip voor de firma: leer communiceren, wees oprecht, werk af zoals het hoort en maak mensen blij.
FOTO VAN DEKLA
Afwerking sanitair
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Dekla, Als lerende organisatie werken we graag aan verbeteringen. Kun je het referentienummer doorgeven, dan zoek ik het graag voor je uit.
Reactie of foto toevoegen
“Prima resultaat”
Door jaap op woensdag 28 dec 2022 22
Levering. producten en montage prima! Bij de levering vriendelijke en behulpzame chauffeur en medewerker. Producten van de kwaliteit die we verwacht en gehoopt hadden. Montage zeer snel en toch zeer nauwkeurig. Prima resultaat.
FOTO VAN JAAP
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jaap, bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Veel kook plezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Hartelijk dank”
Door Bart en Nelly de Gooijer op maandag 5 jul 2021 21
Onze prachtige keuken werd perfect geïnstalleerd door 2 kundige mensen die van 07.00 tot 14.30 uur hebben gewerkt en de boel keurig hebben opgeruimd en de volgende dag hebben laten afvoeren. Ik kan alleen maar zeggen: petje af! Geweldig werk geleverd! Hartelijk dank voor een prachtige keuken van Van Wanrooij uit Waardenburg.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Bart en Nelly de Gooijer, bedankt voor jullie review! Geniet van jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Over het algemeen tevreden”
Door Olaf Giesbers op donderdag 6 feb 2020 20
Onze nieuwe keuken is onlangs geplaatst en is erg mooi geworden. Het traject ging niet vlekkeloos, maar over het algemeen zijn we tevreden. Er zou in het aankoopproces in mijn ogen iets meer stilgestaan worden over praktische extra's zoals een telefoonlader of opbergplek voor handdoek enzo.
FOTO VAN OLAF GIESBERS
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Olaf, Hartelijk dank voor je review. Ik heb je verhaal intern doorgezet zodat we hiervan kunnen leren. Heel veel leefplezier van jullie mooie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop complete keuken”
Door G J Gijsbers op zaterdag 23 apr 2022 22
Fijne en goede vakmensen die hard doorwerken.
FOTO VAN G J GIJSBERS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, Bedankt voor jullie mooie review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken en twee badkamers”
Door l bruijnel op vrijdag 19 aug 2022 22
Monteurs niets dan lof, organisatie v wanrooij is zeer matig zeker binnen dit prijs segment verwachten wij dat het perfect geregeld is.

Aanvulling 22 augustus 2022:
Voor keuken: levering incompleet en kapotte kookplaat (alles bekend bij van Wanrooij moet nageleverd worden). Voor badkamer: verkeerde kraan (hierop komt ook na melding geen reactie)
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Bruijnel, Vervelend om je verhaal te lezen. We hebben reeds contact met je opgenomen.
Reactie of foto toevoegen
“Duurde wat langer, maar de keuken is perfect”
Door Roijackers op donderdag 23 sep 2021 21
De keuken is uiteindelijk perfect afgeleverd. De monteur was vriendelijk en was half in de middag al klaar. Echter was aanvankelijk een kastdeur verkeerd geleverd en heeft het 3 maanden geduurd voordat het afgemaakt is. Het is wel heel netjes afgehandeld wat elke keer hoefde ik zelf er niks voor te doen. Uiteindelijk is er op de keuken zelf niks aan te merken, alles zit netjes recht en is mooi afgewerkt.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Roijackers, bedankt voor je review! Fijn dat de levering en plaatsing van de keuken goed zijn verlopen. Veel kookplezier toegewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet gereed”
Door Tom van der Pluijm op woensdag 6 okt 2021 21
Hebben sinds februari een woning en hiervan is de keuken nog steeds niet gereed, na 6 pogingen hebben we nog steeds 2 kapotte kasten, verkeerde vaatwasser, verkeerde afwerk strips van de kasten , vloerstrips nog niet afgewerkt, grote opening bij de oven / magnetron, een groot drama, daarbij nog arrogant. als je toch in zee gaat betaal nooit alles van tevoren. Service is echt n drama ( niet van allemaal ).
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de nieuwe keuken”
Door CVisee op maandag 21 nov 2022 22
Slechte controle voor levering, drie keukenkasten waren aan de achterkant beschadigd. Wel een geweldige monteur. Heeft gezorgd voor een goede oplossing.
FOTO VAN CVISEE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste klant, bedankt voor je review! heel veel kookplezier toegewenst in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Cor van Schijndel op donderdag 8 apr 2021 21
Keuken zonder hoge kasten. Brede opbergvakken leveren enorm veel ruimte. Gekozen kleur sluit perfect aan bij overig interieur. Na installatie tegels aangebracht t.b.v. reinheid in keuken.
FOTO VAN COR VAN SCHIJNDEL
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Best Cor, Bedankt voor je mooie review! Wat is het een mooie keuken geworden! We wensen je heel veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouw”
Door Hans Kwee op vrijdag 1 okt 2021 21
Er is 1 stroomaansluiting te weinig gepland onder het keukenblok, geen ramp maar kan beter. De rand van het composiet aanrechtblad bij de spoelbak had iets fijner gezaagd kunnen zijn.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hans, bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door van Elferen op woensdag 7 apr 2021 21
Een keuken en badkamer geplaatst alleen de badkamerspiegel was beschadigd maar is later vervangen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw Van Elferen, Bedankt voor je review! Veel plezier met je nieuwe keuken en badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Venema-Elfferich Annemieke op donderdag 24 dec 2020 20
Eerste verkoper badkamer ging wat stroef. Maar tweede heeft het prima opgepakt en goed geadviseerd. Bij de keuken goed en eerlijk geadviseerd. Kortom, tevreden!
FOTO VAN VENEMA-ELFFERICH ANNEMIEKE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Annemieke, Bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken voor nieuwbouwhuis”
Door Robben op woensdag 17 feb 2021 21
Vorige week is de nieuwe keuken geplaatst. Ivm nieuwbouw hebben we de keuken ruim anderhalf jaar geleden uitgezocht. Toen ik begon te twijfelen net voor de keuken in bestelling, mocht ik gelijk langskomen voor de laatste aanpassingen. De communicatie ivm afspraak was erg goed. Ook het zetten verliep goed. Monteur was erg meedenkend en werkt hard en net. Helaas wel wat defecten zoals beschadigde kastdeur en kapotte afzuigkap. Dit is gelijk doorgegeven en kregen we gelijk een bevestiging dat dit snel opgelost word. De eerst volgende werkdag kwam de monteur terug om de afzuigkap te demonteren. Heel erg fijn.
FOTO VAN ROBBEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Robben, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met de nieuwe keuken”
Door Paul van der Spek op maandag 19 dec 2022 22
Mooie keuken, deskundig gemonteerd door hardwerkende monteurs.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Paul, Bedankt voor je mooie review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A.Muradin op vrijdag 25 feb 2022 22
Super mooie keuken gekocht. Kookeiland met quooker, mooie grote kasten met koffiecorner. We zijn zeer tevreden. Bij levering was er schade aan een kast deze is binnen 3 weken vervangen zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Patrick op zondag 23 okt 2022 22
Prima keuken, netjes geplaatst en dik tevreden met het eindresultaat
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Patrick, Bedankt voor je mooie review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Ervaar het als positief”
Door Nathalie Brusselaars op donderdag 27 sep 2018 18
gewoon klantgericht! Na het kopen van ons nieuwbouwhuis werden we door Van Wanrooij benaderd. Als aangewezen leverancier hebben ze ons goed begeleid tm aankoop van zowel keuken als badkamer. Er werd totaal niet gepusht maar juist uitgebreid de tijd genomen. Het advies was goed en alles eromheen gewoon goed geregeld. De keuken hebben wij elders besteld, maar ook dat was geen probleem. Wij hebben als we willen gewoon contact met de koop begeleidster en alles kan besproken worden. Wij doen veel zelf maar ik ervaar dit nog steeds als positief. Ja het zijn dure prijzen maar dat is gewoon in deze tijd, wij hadden een goede verkoper die met ons mee dacht. Wij hadden alleen graag vtv via de makelaar meer info gehad wat wel en niet kan. Maar daar kan van Wanrooij niet aan doen. Ik lees veel gedoe over keuken en badkamer... Maar ik lees niet over dat de bouw zo slecht is dus dat is dan wel weer positief. Wij wilde graag casco maar dat kon niet, en dan moet je accepteren zoals het is. Wij zijn nog steeds positief, ook al in ons huis nog niet klaar.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Nathalie, Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te lezen dat jullie begrijpen dat bij een koop van een nieuwebouwwoning er vaak standaard sanitair in zit. Top dat jullie goed begeleid zijn met de aankoop van de keuken en badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is mooi”
Door J. Joosen op woensdag 20 jul 2022 22
Keuken is mooi, degelijk en perfect geplaatst. Prima monteurs.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, Bedankt voor je review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Geen goede voorlichting”
Door jos op maandag 11 jul 2022 22
Niet goed voorgelicht over de mogelijkheden van het soort wasemkap. Volgens verkopen was allen recircualatiekap toegestaan wegens gemeentelijke voorschriften. Bij 3 buren in hetzelfde type huis is nu een wasemkap met afvoer naar buiten geïnstalleerd, zonder probleem. Het aanvragen van 5 jaar garantie wordt bemoeilijkt, omdat de gegevens van de apparaten niet zijn genoteerd op de wijze, die de fabrikant nodig heeft. De oven blijkt niet te werken na aflevering.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jos, Vervelend om je verhaal te lezen. We nemen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door De Rave op woensdag 11 aug 2021 21
Netjes geplaatst, goed nagedacht over problemen die er waren.
FOTO VAN DE RAVE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste De Rave, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met onze nieuwe keuken”
Door W. van Overdijk op zaterdag 13 feb 2021 21
Over het algemeen zijn wij zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Het is vanaf offerte stadium tot en met bestelling en levering van de keuken plus apparatuur zeer netjes afgehandeld.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste W. Van Overdijk, hartelijk dank voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Lakfronten”
Door M. Vink op dinsdag 20 okt 2020 20
Slechte ervaringen met de service van Van Wanrooy. In 2017 hebben wij een zwarte hoogglas keuken gekocht van 19.000 euro. Na de plaatsing begon na een jaar vlekken op de deurtjes te komen. Gemeld bij Van Wanrooy die het afdeed dat het door het schoonmaken zou komen. Met schoonmaken hebben wij echter de voorschriften van Van Wanrooy opgevolgd. Van Wanrooy wilde ook niet naar het probleem komen kijken. Na inschakelen van onze rechtsbijstand is men toch komen kijken. Conclusie met bijbetaling van 1500 euro worden de deurtjes vervangen. Na de plaatsing van nieuwe deurtjes weer een probleem. Nu zitten er een soort lakstrepen op. Na inschakelen van weer de rechtsbijstand is men toch maar weer komen kijken. Conclusie: de fabriek is benaderd en heeft aangegeven dat dit probleem bij het spuitproces kan gebeuren en dat de klacht afgewezen is. De rechtsbijstand gaf aan dat wij zouden moeten bewijzen dat dit er bij aflevering al in zat. Dit zou echter een langdurig proces worden zonder gunstig resultaat voor ons. Om overal van af te zijn, zijn wij toch tot betaling van de 1500 euro overgegaan. Kortom service van Van Wanrooy is ver te zoeken, is erg slecht.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken badkamer toilet”
Door Kuipers op maandag 18 nov 2019 19
Wij zijn heel goed geholpen tijdens ons dag bezoek aan van Wanrooij keuken, badkamer en tegel warenhuys. In onze beleving hebben wij een zeer kundig advies ontvangen met betrekking tot het upgraden van onze badkamer en toilet. Vervolgens hebben wij na een zeer goed verzorgde lunch ook een keuken samengesteld. Op financieel vlak hebben wij niet het gevoel dat we teveel betaald hebben, maar goedkoop was het uiteraard ook niet. In het vervolg traject zijn al onze zorgen uit handen genomen. Na de oplevering van onze nieuwbouw woning was de montage met 1 telefoontje geregeld. Uiteindelijk zijn wij zeer tevreden over het resultaat.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Kuipers, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer aankoop”
Door Filip de Bruin op vrijdag 18 jan 2019 19
Nog niet eerder zo'n slechte service ervaren! Op mails en terugbel verzoeken word niet gereageerd. Ik heb alle medewerkers van de "service afdeling" inmiddels uitvoerig gesproken gezien niemand verantwoordelijkheid blijkt te nemen. Ik ken ze zelfs allemaal bij naam. Ik heb alle hoop inmiddels opgegeven en ga met een andere partij in zee voor de openstaande punten en overweeg juridische stappen tegen van Wanrooij!
Reactie of foto toevoegen
“Het ziet er top uit”
Door Jurgen van de Ven op maandag 1 aug 2022 22
Alle afspraken zijn nagekomen, alle apparatuur is geleverd, het ziet er top uit.....we hadden 10 opleverpunten en deze zijn binnen een week door de servicedienst opgelost.
FOTO VAN JURGEN VAN DE VEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jurgen, Bedankt voor je review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Keuken met eiland
1 / 134
Adresgegevens Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys
aWaardenburg , Regterweistraat 5, 4181 CE Waardenburg, tel 0418 - 55 66 66
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.