Feedback
6,9

Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
vanwanrooij-warenhuys.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys
Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer, toilet of vloer? Daar komt heel wat bij kijken! Online oriënteren, rondkijken en keuzes maken… Voel je welkom om inspiratie op te doen in onze unieke, innovatieve belevingsshowroom. Direct langs de A2, bij afslag 16, vind je 4.500 m2 aan inspiratie en beleving!

Binnenlopen voor inspiratie kan altijd. Wil je samen met een adviseur dieper in het ontwerp en de mogelijkheden duiken? Dan is het handig om even een afspraak te plannen via 0418-556666.

Voel je welkom!
Ervaringen
Er zijn 177 ervaringen over Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren56 ervaringen
4 sterren64 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren11 ervaringen
1 ster37 ervaringen
“Super blij met het eindresultaat”
Door Ingeborg op zondag 10 okt 2021 21
We waren in eerste instantie niet heel blij met hoe het blad was ingemeten en gelegd ipv 1 naad waren er nu 3 naden. En dat ons gevraagde le man systeem er niet bij zat. Nadat wij een klacht hadden ingediend omdat we niet tevreden waren, hebben we contact gehad met de service afdeling. En is het uiteindelijk helemaal naar tevredenheid opgelost en zijn we super blij met het eind resultaat.
FOTO VAN INGEBORG
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ingeborg, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat het naar tevredenheid is opgelost. We wensen jullie veel kookplezier toe in de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Monopoly positie”
Door Versluis op donderdag 2 jul 2015 15
Zeer slechte prijs-kwaliteit verhouding. Hadden bij onze nieuwbouw-woning de monopoly en hebben dit ook maximaal uitgebuit. Daar komt nog eens bij dat de service achteraf voor zowel badkamer en keuken zeer zeer slecht is.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Anton vd Meer op woensdag 20 sep 2017 17
Leuke winkel, heel veel keuze en vriendelijk personeel. Erg leuk om hier eens een kijkje te nemen wanneer je opzoek bent naar een nieuwe keuken of badkamer! Mooie themaruimtes.

Aanvulling ontvangen op 3 oktober 2017: Vanochtend is de keuken in onze nieuwbouwwoning geplaatst. Net als de gesprekken in de showroom, is ook dit zeer goed bevallen. De installatiemonteurs waren op het afgesproken tijdstip aanwezig en hebben de keuken netjes in elkaar gezet. Henk wist heel goed waar hij mee bezig was en heeft ons goede tips gegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Maureen op zaterdag 16 mei 2020 20
Wij zijn heel blij met onze keuken! Prima communicatie met Van Wanrooij en hele goede service. Na montage kwamen we er achter dat er iets was beschadigd. De volgende dag zijn we direct gebeld en wordt het netjes opgelost.
FOTO VAN MAUREEN
De nieuwe keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Maureen, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de communicatie en dat de montage goed verlopen is. Wat een prachtige keuken! We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Familie J & JB Koolen op dinsdag 16 feb 2021 21
goed advies, en bij twijfel opnieuw bij de adviseur aan tafel.
FOTO VAN FAMILIE J & JB KOOLEN
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Hans de Zwart op maandag 17 mei 2021 21
Wij hebben een mooie keuken gekocht bij Van Wanrooij. In het koop proces zijn wij keurig begeleid om tot onze aankoop te komen. Wij zijn erg tevreden over onze keuken, behalve over de spoelbak en de kraan die er bij is geleverd.
Wij hadden in eerste instantie gekozen voor één spoelbak, maar hebben dat later gewijzigd in een dubbele. Wat echter niet is bekeken en ook niet geadviseerd, is of de gekozen kraan hier ook geschikt voor was. Daar zijn we pas achter gekomen nadat we de keuken zijn gaan gebruiken. En om eerlijk te zijn: we verfoeien elke dag de kraan die is meegeleverd.
FOTO VAN HANS DE ZWART
+ Toon extra foto van Hans de Zwart
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hans, bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Review”
Door De Wit op woensdag 8 jul 2020 20
Goede verkoper en prima plaatsing. Alleen de hoeveelheid verkeerd of niet geleverde spullen is als erg teleurstellend ervaren.
FOTO VAN DE WIT
Hoekkeuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw De Wit, Bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Service kan beter”
Door Joke op vrijdag 14 apr 2017 17
Prachtige showroom, prachtig pand maar..... slechte service of liever gezegd helemaal geen service. Enkele maanden na aanschaf van de nieuwe badkamer en het toilet onstonden er problemen met de 2 toiletbrillen. Dit probleem is na bijna twee maanden nog niet opgelost en zo moeilijk kan dat toch niet zijn, gewoon twee nieuwe leveren!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Joke, Vervelend om te lezen dat je dit hebt meegemaakt. Als lerende organisatie werken we elke dag aan klanttevredenheid. Ik heb begrepen dat onze service afdeling contact met je heeft opgenomen. We hopen dat alles naar tevredenheid is opgelost. Als ik nog iets kan doen, hoor ik het graag!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken en badkamer”
Door Pollemans op zondag 10 okt 2021 21
Functioneel en werkbaar! Kleurstelling en indeling zijn goed.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met kookeiland”
Door Koen Snaphaan op dinsdag 16 feb 2021 21
We hebben een keuken gekocht bestaande uit een vast gedeelte en een kookeiland. Twee jaar geleden uitgezocht, dus spannend hoe het uit zou vallen. Het was top, echt zo als we het hadden verwacht. Complimenten aan de verkopers van van Wanrooij en aan de monteur die de keuken heeft geplaatst.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Koen, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je keuken. We wensen je heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Nauwelijks communicatie”
Door David op dinsdag 12 mei 2020 20
keuken en badkamer gekocht. bij de badkamer slechte begeleiding vooraf, niks kan zomaar en alles kost extreem veel extra. Het tegelwerk in de badkamer en toilet is heel slecht en maar gedeeltelijk opnieuw gedaan. In eerste instantie proberen ze je ook nog wijs te maken dat het binnen de marge valt. De keuken is erg mooi en leuke en goede verkoper. Bij de levering blijkt het blad niet goed. Er wordt nauwelijk gecommuniceerd over de nalevering en bij de nalevering blijkt dat ze weer niet alles kunnen afmonteren en de leverancier weet wederom nergens van.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Davis, wat vervelend dat je dit ervaart. We hebben je verhaal intern doorgezet.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en keuken”
Door Cees m v nieuwenhuizen op maandag 7 jun 2021 21
Keuken met apparatuur tot volle tevredenheid geplaatst.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Cees, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent, veel leefplezier gewenst in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gelopen”
Door Gavic op woensdag 16 okt 2019 19
Badkamer (2x) + toilet (2x) laten plaatsen voor nieuwbouwwoning. Alles Keurig opgeleverd conform opdracht. Goede communicatie met de verkoopadviseur bij tussentijdse wijzigingen
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste familie Gavic, Fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn. Bedankt voor de review.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marc op donderdag 15 jul 2021 21
Goed geholpen in de showroom bij Van Wanrooij. Ruim 20 jaar geleden naar volle tevredenheid ook een keuken aangeschaft bij Van Wanrooij. Na drie bezoekjes in 2020 tot een besluit gekomen. Erg tevreden over de installatie van de keuken. De monteur is vakkundig, werkt netjes en denkt mee aan benodigde aanpassingen ter plekke en realiseert deze ook.
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg dramatisch”
Door Pascal op maandag 2 sep 2019 19
Keuken...verkoop is prima,maar de montage en nazorg dramatisch. Tot 3x toe hetzelfde werk niet goed afgeleverd. Communicatie vanuit van wanrooij heel slecht.overal zelf achteraan bellen en dan nog laten ze je in de kou staan. Steeds maar weer vrij nemen omdat ze het werk wat ze moeten uitvoeren tot 3x toe dus niet goed hebben gedaan. Begin april is de keuken geplaatst en nog steeds is het een bende en niet opgelost. Het geld is binnen en vervolgens besta je niet meer voor van wanrooij en word je behandeld als een zeurpiet. Als zelfs eigen personeel telefonisch zegt dat de nazorg van hun eigen bedrijf erg slecht is, zegt dat genoeg lijkt me! Spijt van onze aankoop en zeker geen aanrader.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Pascal, Bedankt voor je review. Vervelend om je verhaal te lezen. Ik heb je bericht intern door zodat we hiervan kunnen leren.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Roos op maandag 14 dec 2020 20
We hebben een prachtige keuken uitgezocht die met zorg is geinstalleerd. Tijdens ons bezoek aan de showroom zijn we uitstekend geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, advies gegeven waar nodig en de tijd gegeven om er rustig over na te denken. De levering en installatie werd met zorg en aandacht gedaan. De communicatie was perfect en we zijn ontzettend blij met de keuken.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Roos, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en montage van de keuken. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Is ons probleem niet”
Door Van de Werfhorst op donderdag 20 feb 2020 20
We hebben via een aannemer een badkamer bij van Wanrooij uitgezocht. Showroom is mooi maar zodra je met iemand om de tafel zit begint het.. ze maken een ronde met je en geven informatie en prijzen op dat moment als je ergens bij staat te kijken. Achteraf op de offerte is alles duurder dan dat er gezegt is, en dan krijg je als antwoord ja wist de prijs niet helemaal. Naar de tijd een aanpassing opgevraagd, krijgen we een prijsindicatie waar we opzich tevreden over waren. Akkoord gegeven voor een offerte voor de aanpassingen, krijgen we de offerte is het bedrag ruim 300euro meer dan wat gezegt is. En dan krijg je als antwoord we hadden niet alles meegerekend met een indicatie.. hoe hou je mensen voor de gek. Zelf contact met de hoger hand gehad over het probleem en dan wordt er gewoon gezegt ja daar kunnen we niks aan doen. Nu zit de badkamer in ons nieuwe huis en is alleen maar drama. De aannemer heeft probleem neer gelegd bij hun en wat krijgen we terug dat het niet hun probleem is. Terwijl er een fout is met de tegels, ze zijn niet eens wezen kijken ze zeggen gewoon is ons probleem niet. Erg jammer heb je nieuw huis maar badkamer en wc zijn eigenlijk gewoon helemaal verpest. Al met al vindt ik de service van dit bedrijf echt echt heel droevig en slecht.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Van De Werfhorst, Als lerende organisatie werken we graag aan verbeteringen. Kun je het referentienummer doorgeven, dan zoek ik het graag voor je uit.
REACTIE VAN VAN DE WERFHORST
Nummer is 121652. Helaas naar zelf aantal keren gebeld te hebben met 1 van medewerkers van service word het probleem maar afgeschoven. Wel raar dat bij andere huizen van ons project wel medewerkers komen en bij ons niet. En het probleem niet eens komen bekijken maar wel een conclusie erover te hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Beter met facturen dan met service”
Door Joep op vrijdag 20 aug 2021 21
Levering en montage waren goed. Echter miste er onderdelen of waren beschadigd.
Nu 2 weken verder heeft Van Wanrooij nog steeds geen duidelijkheid gegeven en komt er vrijwel geen feedback. Op de factuur zitten ze wel erg kort, maar op hun tekortkomingen niet.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Joep, als lerende organisatie werken we graag aan verbeteringen. Kun je het referentienummer doorgeven dan zoeken we het graag voor je uit.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Henri op zaterdag 10 feb 2018 18
Complete badkamer gekocht. De verkoop en advies ging goed. Als de handtekening is gezet, en de buit binnen. Dan is het de vraag of het goede geleverd word en het probleem oplossen ho maar. Diep triest dat er zo met mensen om gegaan word.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Henri, Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Uw review is opgepakt door onze service afdeling.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door G de Vries op vrijdag 9 apr 2021 21
Tijdens bezoek showroom goede begeleiding en informatie. Voor plaatsing dacht men mee over installatie en inrichting. Na anderhalf jaar kon geleverd worden, dit ging vlot en netjes. Montage door bedrijf van goede kennis in naam van Van Wanrooij. Zij werken super netjes en secuur. Ben dus erg tevreden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw de Vries, Bedankt voor jullie review en de mooie complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer teleurgesteld”
Door A. Heuvelmans op donderdag 26 sep 2019 19
Hallo, we zijn zeer ontevreden over de manier hoe wij behandeld zijn. Bij het info gesprek werd er op ons ingepraat om maar meerwerk uit te laten voeren wat we niet wilde en konden betalen. We hebben een optie genomen op hoekprofielen bij het tegelwerk. Toen we het thuis bekeken hadden en het toch maar uit wilde laten voeren omdat dit later niet meer mogelijk was ondanks de extreem hoge prijs heeft de verkoper de kleur gewijzigd. Na diverse mailtjes om de optie door te laten gaan heeft hij de laatste avond voor de sluiting van het meerwerk de bevestiging aan ons verzonden. We hebben de fout gemaakt door te vertrouwen dat er niets in de offerte gewijzigd was en dus maar ondertekend. Nu bij de oplevering komen we er achter dat ze andere kleur gebruikt hebben wat totaal niet staat. Hierop hebben we gereclameerd en we kregen de mededeling dat de verkoper weg was en dat er geen optielijst lag alleen een getekende offerte, dus jammer en nu moeten we de hoeken zelf gaan vervangen. Kortom mijn advies zorg dat je geen zaken doet met Van Wanrooij want je kunt ze niet vertrouwen dat ze doen wat er afgesproken wordt. Groet A. Heuvelmans
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste A. Heuvelmans, Vervelend om je verhaal te lezen. Heb het doorgezet naar de adviseur, hij neemt contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Charles van Haaren op dinsdag 31 mrt 2020 20
Van Wanrooij keukens heeft ons erg goed geholpen. Allereerst met het van de keuze. De verkoper bij Van Wanrooij heeft alle tijd voor ons uitgetrokken, met ons meegedacht en er mede daardoor voor gezorgd dat wij nu een prachtige keuken in ons nieuwe huis hebben. Ook de plaatsing van de keuken is goed verlopen en toen we belden met vragen, kwam er ook snel een antwoord! Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN CHARLES VAN HAAREN
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Charles, mooie moderne hoekkeuken heb je uitgekozen! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Strakke keuken”
Door Marc van Eijl op maandag 15 jun 2020 20
De keuken staat er strak in en mooi afgewerkt. De monteur stelde zich uitermate klantvriendelijk op en liet geen troep achter. Alles werd keurig netjes opgeruimd.
FOTO VAN MARC VAN EIJL
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Marc, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de montage van de keuken. Heel veel woonplezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Jacobs op dinsdag 17 dec 2019 19
Wij hebben voor onze woning een keuken én badkamer gekocht van Van Wanrooij. Wij hebben deze woning in eigen beheer gebouwd. Het is geen projectbouw via Van Wanrooij. Voor beiden zijn we goed geholpen en geadviseerd. Levering in overleg en afspraken zijn volgens afspraak nagekomen. Er waren een paar beschadigingen maar daar werd niet moeilijk over gedaan en is opgelost. Wij zijn erg tevreden en raden dan ook zeker Van Wanrooij aan!
FOTO VAN FAM. JACOBS
Geleverde keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Fam Jacobs, wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. Jullie keuken ziet er erg mooi uit, heel veel leefplezier ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Hille Veenstra op maandag 28 okt 2019 19
Vorig jaar keuken aangeschaft voor onze nieuwbouw woning. Donderdag 22 augustus is de keuken geplaatst. Ik zou niemand Van Wanrooij aanraden alles na aankoop op de installateur na is ronduit slecht verlopen. Nu 28 oktober zijn de laatste herstelpunten nog niet opgelost.

Nadat we eerste een ochtend voor niks thuis zijn geweest kwam de monteur smiddags om 1400 uur dan eindelijk aan. Deze zou tussen 0700 en 0730 aanwezig zijn. Na montage waren er nog 2 restpunten namelijk afvoer en kast in zichtzijde die vervangen moest worden. Tevens is door de externe installateur het afval achtergelaten wat volgens factuur meteen zou worden afgevoerd.

Na beloofd te hebben dit de aankomende week af te voeren is dit uiteindelijk na veel telefoontjes en emails drie weken later afgevoerd. Maandag 30 september zijn ze terug geweest voor de herstelpunten 1 hiervan is opgelost echter was er wederom een verkeerde kast besteld. In eerste instantie zou de oude kast achterblijven maar na veel aandringen hebben de monteurs deze toch meegenomen. Wederom een vrije ochten voor niks thuis.

Inmiddels zitten we bijna in november en komen ze aankomende vrijdag opnieuw een poging doen tot vervangen kast. Vandaag wederom gebeld met verzoek tot uitstel van betaling van laatste factuur en kortingsvoorstel voor geleden schade. Nu is er eindelijk een keer terug gebeld nadat we misschien wel 10 keer de belofte hebben gehad terug gebeld te worden. Kortings voorstel is wederom afgewezen. Uitstel van betaling schijnt nu wel mogelijk te zijn.

UIteindelijk de volgende ervaring met Van Wanrooij: Aankoop in een mooie showroom verliep vlekkeloos. Afhandeliung na aankoop zou ik mijn ergste vijand nog niet eens gunnen. Ik heb het gevoel dat ze je als klant totaal niet serieus nemen belofte van terugbellen komen ze 9 van de 10 keer niet na. Reageren op email nog veel slechter vaak geen reactie en als ze reageren is dit weken later. Ik zou dan ook eenieder willen afraden hier een keuken aan te kopen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER EN TEGEL WARENHUYS
Beste Hille, Bedankt voor je review. Vervelend om je verhaal te lezen. Als lerende organisatie gaan wij aan de slag met je feedback.
REACTIE VAN HILLE VEENSTRA
Beste van Wanrooij, Als lerende organisatie doen jullie er echt helemaal niks aan om bestaande klanten tevreden te krijgen. Nu weer een halve maand later is de beloofde schriftelijke uitstel van betaling nog steeds niet binnen. Echter wel al weer een betalingsherinnering. Nu is er mailcontact met de debiteurenadministratie en kan ik mijn verhaal weer opnieuw doen. Jullie leggen alleen vast wat jullie uitkomt.
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk tevreden”
Door Arnoud Plompen op donderdag 3 okt 2019 19
Mooie keuken laten ontwerpen voor onze oude stadsboerderij. Bij de installatie viel het ons wel op dat de zeer vriendelijke monteurs moeten werken onder enorme tijdsdruk, dus het was verstandig in de buurt te blijven en het werk in de gaten te houden. De montage verliep desondanks erg voorspoedig, op wat kleine onvolkomenheden na zoals een kleine lekkage die na melding direct werd verholpen.
Bij gebruik na oplevering bleek dat de kastindeling van het kookeiland niet goed aansloot op onze situatie. Gelukkig dacht Van Wanrooij mee en kwamen we er snel uit hoe dit opgelost kon worden. Zoals in andere ervaringen beschreven hebben ook wij daarna wel wat moeite moeten doen om die klus daadwerkelijk uitgevoerd te krijgen. Maar bij Van Wanrooij leverde het bellen, mailen, een dossier opbouwen en vooral vriendelijk blijven uiteindelijk het gewenste resultaat op en staat de keuken er nu perfect bij. Onze indruk van Van Wanrooij is dat er welwillende en vakkundige mensen voor werken. Misschien groeit de hoeveelheid werk ze wat boven het hoofd? Wij zijn uiteindelijk tevreden, ook omdat ze (in ons geval) verreweg de goedkoopste waren.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Arnoud, fijn om te lezen dat je tevreden bent! Veel leefplezier in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Peter en Diana Megens-van Olderen op donderdag 11 feb 2021 21
Wij zijn geweldig geholpen en nog steeds blij met de gemaakte keuzes nu wij drie maanden in ons huis wonen.
FOTO VAN PETER EN DIANA MEGENS-VAN OLDEREN
REACTIE VAN PETER EN DIANA MEGENS-VAN OLDEREN
Hier ook nog een foto van onze badkamer. Echt prachtig betegeld. Dit is een ervaren tegelzetter geweest. Keurig. Nog iedere dag heel blij mee.
REACTIE VAN VAN WANROOI WARENHUYS
Beste meneer en mevrouw Megens-Van Olderen, hartelijk dank voor jullie review. Fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel leefplezier in jullie nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Weinig advies en slechte communicatie”
Door J. op den Brouw op maandag 30 aug 2021 21
Een keuken gekocht, maar vindt dat er weinig geadviseerd wordt en bij de vraag naar een prullenbak of handdoekrekje, kregen we het advies naar Ikea te gaan. Wij zijn wel blij met onze keuken, al was het de goedkoopste en hopen dat het soft closed probleem snel wordt opgelost. De monteur was een harde werker en dacht goed mee.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Op den Brouw, Bedankt voor je bericht. Vervelend om je verhaal te lezen. Ik zet je bericht intern door zodat we hiervan kunnen leren.
Reactie of foto toevoegen
“Het ziet er mooi uit”
Door Danny davies op donderdag 24 dec 2020 20
Wij zijn tevreden, werkt makkelijk en zijn blij met onze quooker! Ook de oven is perfect! Het ziet er mooi uit!
FOTO VAN DANNY DAVIES
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Danny, Bedankt voor je mooie review! Heel veel kookplezier toegewenst in je mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Danielle Gubbels op maandag 25 mei 2020 20
Een prachtige keuken gekocht bij Van Wanrooij. Goede adviezen bij de aankoop, een kwaliteitskeuken en een goede montage. Erg bedankt!
FOTO VAN DANIELLE GUBBELS
Gemonteerde keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Danielle, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat jullie goed advies hebben gehad en dat de montage goed verlopen is. Wat een mooie keuken! Heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel”
Door Ester op woensdag 1 jul 2020 20
Ben heel tevreden over de mooie keuken die is geplaatst. Ondanks dat tijdens het 1e levermoment schade was ontstaan heeft van Wanrooij voor een tijdelijke noodkeuken gezorgd en kon mijn keuken na een beperkte vertraging alsnog worden geplaatst waardoor ik nu geniet van een prachtige keuken. De verkoopadviseur was erg flexibel en heeft goed meegedacht met persoonlijke wensen.
FOTO VAN ESTER
Prachtige keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ester, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je blij bent met je keuken en dat er een goede passende oplossing is gegeven voor een tijdelijke keuken. Wat een prachtige keuken en heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Senhaji op dinsdag 3 aug 2021 21
Vorig jaar een badkamer incl tegels aangeschaft, alles leek wel perfect tm de handtekening. Je kon bij avondafspraken mee eten, er werd aardig meegedacht en er werd voor ons gevoel echt hun best gedaan om het naar onze wensen icm budget voor elkaar te krijgen. Maar daarna dan komt het, niks anders dan gezeik met leveringen, producten die ontbraken, valse beloften een naar de ander, onderdelen die miste en weken op moesten wachten, tegels die met snijden afbraken en NEE dit lag niet aan de tegelzetter! De ene klacht naar de andere gestuurd, telkens excuses via de e-mail maar altijd er zelf achteraan moeten blijven gaan en zo kan ik nog ff doorgaan. Uiteindelijk een duidelijk lijstje gemaakt met wat er allemaal fout is gegaan en een gesprek aangevraagd met de directie, weken op moeten wachten en herhaaldelijk aanvragen, nu was er vandaag eindelijk een afspraak. Guess what deze is zojuist geannuleerd met een emotieloze e-mail waarin ze geen tot weinig fouten meer willen erkennen en proberen zich eigen hiermee in te dekken. Kortom een kansloos bedrijf!

Eerdere ervaring van 7 april 2021: Tijdens de eerste winkelbezoeken ging alles goed, vriendelijk te woord gestaan, super geholpen tijdens aankoop, maar nu komt het. Dan heb je alles geregeld en een dikke offerte ondertekend en dan gaat alles fout. Slechte communicatie, afspraken die niet nagekomen worden, leveringen die fout gaan qua communicatie en nu moet ik weer extra vrij gaan nemen, wie gaat die tijd en alles betalen, niet van Wanrooij natuurlijk. Heel jammer, van zo goed/hoog hebben staan naar zoveel lager na de gezette handtekening.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Karel Leeuwenhaag op vrijdag 20 dec 2019 19
Wij hebben een badkamer gekocht bij van Wanrooij.Met behulp van een bouwtekening heeft de verkoper een aanbieding gemaakt. 3 maal tegels bij moeten bestellen en tot overmaat van ramp paste de design radiator niet. Naar meerdere telefoontjes wordt je gewoon af ge scheept. Ik adviseer om geen zaken met dit bedrijf te doen
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Karel, bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je dit meemaakt, ik heb je verhaal intern doorgezet zodat we hiervan kunnen leren.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Hans op dinsdag 16 jun 2020 20
Zowel een badkamers en keuken gekocht. We zijn prima geholpen maar het tempo was hoog. Dit doordat een dagdeel per onderdeel (badkamer of keuken) wordt uitgetrokken. Uiteindelijk helemaal tevreden met het ontwerp van keuken en badkamer. Inmiddels is alles geplaatst. Dit is vlot gelopen en netjes opgeleverd. Het voordeel dat je in een winkel alle materialen kunt bekijken.
Reactie of foto toevoegen
“Strak en compact”
Door Peter Leerintveld op dinsdag 19 mei 2020 20
We wisten wat we wilden en nodig hadden. Deze wensen zijn in ontwerp en levering uitstekend besproken, ontworpen en geleverd. Het is een strakke, compacte, all-in keuken geworden; precies zoals we voor ogen hadden

Aanvulling ontvangen 9 november 2020: De keuken voldoet in de praktijk uitstekend. Zeer vakkundige montageploeg en de geconstateerde gebreken zijn vakkundig en tot volle tevredenheid opgelost. De communicatie tussen sales-levering-aftersales-klant kan volgens mij nog beter.....
FOTO VAN PETER LEERINTVELD
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Peter, Fijn om te lezen dat het is geworden zoals u voor ogen had! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joop Heeren op dinsdag 30 mrt 2021 21
Zeer tevreden over de montage en afwerking, zeer vriendelijke mensen. Jan en je collega een compliment!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer Heeren, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nette keuken”
Door G.Peters op maandag 8 mrt 2021 21
Vakkundig geplaatst, mannen met ervaring, nette keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste G. Peters, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken voor nieuwbouwhuis”
Door Robben op woensdag 17 feb 2021 21
Vorige week is de nieuwe keuken geplaatst. Ivm nieuwbouw hebben we de keuken ruim anderhalf jaar geleden uitgezocht. Toen ik begon te twijfelen net voor de keuken in bestelling, mocht ik gelijk langskomen voor de laatste aanpassingen. De communicatie ivm afspraak was erg goed. Ook het zetten verliep goed. Monteur was erg meedenkend en werkt hard en net. Helaas wel wat defecten zoals beschadigde kastdeur en kapotte afzuigkap. Dit is gelijk doorgegeven en kregen we gelijk een bevestiging dat dit snel opgelost word. De eerst volgende werkdag kwam de monteur terug om de afzuigkap te demonteren. Heel erg fijn.
FOTO VAN ROBBEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Robben, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Siematic keuken”
Door Hans op vrijdag 9 apr 2021 21
Het kopen van een Siematic keuken is een garantie voor hoge kwaliteit. Daar is de prijs ook naar. Omtrent het product en de looks ervan ben ik zeer tevreden. Er zijn ook issues van kritiek. Ik heb deze aan het adres van de verkoopadviseur geventileerd, dit zonder een reactie te ontvangen. Dat is op zijn minst teleurstellend voor mij als vaste klant van "Van Wanrooij". Helaas zal Covid19 ook daarvan de oorzaak zijn.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hans, Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Susan Verburg op woensdag 6 nov 2019 19
Wij hebben een badkamer uitgezocht en gekocht bij van Wanrooij. Erg vriendelijk geholpen. Koffie, thee, limonade. Zelfs een maaltijd hebben we genuttigd. Goed advies gegeven. Er werd erg goed meegedacht. Voor mij een topper. Ook het plaatsen is helemaal goed gegaan. Voor de oplevering bleek er een muurtje te smal. Dit is direct en netjes opgelost.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Susan, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier in jullie nieuwe badkamer.
FOTO VAN SUSAN
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zo goed als af”
Door M. Wijtmans op vrijdag 21 mei 2021 21
We hebben voor de tweede keer een nieuwe keuken bij van Wanrooij gekocht omdat we bij de eerste zeer tevreden waren. Hopelijk zal er bij de tweede keuken ook een goede service verleend worden.

Aanvulling ontvangen 7 juni 2021: Onze keuken is geplaatst maar nog niet helemaal af.
De plank boven de aanrecht is beschadigd en er moet nog een nieuwe geplaatst worden. Ook de spotjes die onder plank komen zijn daarom nog niet geplaatst. De spatrand boven de aanrecht is ook nog niet geplaatst. Wij zitten nog te wachten tot onze keuken compleet is, wat volgens afspraak binnenkort zal plaatsvinden.
REACTIE VAN M.WIJTMANS
Tot nu is het al een mooi resultaat. Op 30 juni wordt de keuken afgewerkt.
De reacties van de bezoekers zijn zeer positief. De betonlook keuken hebben ze nog nooit gezien. Wij hadden hem ook nog niet compleet gezien maar zijn blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Grote keuken”
Door Elize Bosveld op maandag 28 jun 2021 21
In eerste instantie (november 2019) toen ik mijn keuken ging bestellen, was mijn gevoel niet goed. Ik werd ook een beetje geleid door de reviews en dan ben je bevooroordeeld. In Januari van dit jaar, besloot ik toch mijn kleur te wijzigen. Via een videocall met Resul ging dat super goed! Verder was de levering en de montage in 1 keer goed! De levering weerd goed gecommuniceerd en er waren geen onderdelen die misten. De monteur heeft de volgende dag de keuken in z'n eentje in 8 uur superstrak gemonteerd. Mijn eigen aannemer was zelfs onder de indruk! Het is toch een keuken van bijna 7 meter met 3 hoge kasten en een composiet blad. Mijn zorgen bleken dus niet gegrond! Ga zo door van Wanrooij!
FOTO VAN ELIZE BOSVELD
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Elize, bedankt voor je review! Wat een geweldig eind resultaat van de keuken. De kleur is prachtig. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door H. de Jong op woensdag 30 jun 2021 21
Werkblad kapot gevallen bij levering en vervolgens niet geinformeerd over levering en plaatsing nieuwe. Ook is keuken niet helemaal zoals in de winkel afgesproken en op mijn mail daarover kort en zakelijk antwoord ontvangen. Daarnaast branplek op mijn balkon door peuk vd monteur en karton zo op de gang gezet. Niet zo netjes voor de buren. Of meenemen of mij informeren en in mijn huis laten staan.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste mevrouw de Jong, Bedankt voor je bericht. Onlangs is er contact met je opgenomen. We hopen dat alles naar tevredenheid wordt opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Christine Gillissen op woensdag 10 feb 2021 21
Ik heb er tegen op gezien om een nieuwe keuken te kopen. Ik hoor vaak horror verhalen. Hoe anders is onze ervaring. Het bezoek aan de showroom was een feestje! Michael Millenaar nam alle tijd voor ons en loodste ons door alle keuzes die we moesten maken. We zijn daarbij vele malen de hele showroom doorgelopen, om alle mogelijkheden te bekijken. Al die keuzes verwerkte hij in het systeem en zo liet hij ons een levensechte impressie zien van de nieuwe keuken. Met hetzelfde geduld paste hij alles een week later weer aan toen wij het toch weer anders wilden. Heel fijn trouwens dat onze order aangepast kon worden. Over de prijs viel te onderhandelen. Ook dat gaf een goed gevoel. Bij de levering van de keuken bleek er een kast beschadigd. Dat had te transporteur zelf al gezien en gemeld. Hoefden we zelf niets aan te doen. De installateurs kwamen op en afgesproken moment en hebben binnen de afgesproken tijd de keuken keurig netjes geplaatst en kort de werking van alle apparaten uitgelegd. Alles was aanwezig en paste precies.
Ook over de after sales zijn wij heel tevreden. De (kleine) beschadigingen zijn opgelost en de beschadigde kast is vervangen. Zonder moeilijk te doen en zonder extra kosten. Kortom: wij zijn heel erg tevreden.
FOTO VAN CHRISTINE GILLISSEN
REACTIE VAN VAN WANROOI WARENHUYS
Beste mevrouw Gillissen, hartelijk dank voor je mooie review. Wij wensen je veel plezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A. Wildschut op woensdag 14 apr 2021 21
Heel tevreden. Gert-Jan van Setten heeft ons superfijn en goed geholpen. De monteurs waren uiterst correct en kundig. Hebben wel hard moeten werken om alles in een dag geplaatst te krijgen. Hebben aan het eind van de dag alles keurig opgeruimd. Wij hebben over van Wanrooij een positief gevoel.
FOTO VAN A. WILDSCHUT
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste A. Wildschut, Bedankt voor je review! Wat een geweldig mooie keuken! Wij wensen je veel kook- en bakplezier.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooi eindresultaat”
Door Koos Hogewoning op zaterdag 26 jun 2021 21
Ruimschoots werd er de tijd genomen om een keuken samen te stellen. Ook oog voor praktische inrichting. Keuken is netjes geplaatst, monteurs hebben netjes en rustig gewerkt. Eindresultaat is zeer mooi.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Koos, bedankt voor je review! Geniet van je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Duurde wat langer, maar de keuken is perfect”
Door Roijackers op donderdag 23 sep 2021 21
De keuken is uiteindelijk perfect afgeleverd. De monteur was vriendelijk en was half in de middag al klaar. Echter was aanvankelijk een kastdeur verkeerd geleverd en heeft het 3 maanden geduurd voordat het afgemaakt is. Het is wel heel netjes afgehandeld wat elke keer hoefde ik zelf er niks voor te doen. Uiteindelijk is er op de keuken zelf niks aan te merken, alles zit netjes recht en is mooi afgewerkt.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Roijackers, bedankt voor je review! Fijn dat de levering en plaatsing van de keuken goed zijn verlopen. Veel kookplezier toegewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie”
Door Kim op woensdag 2 aug 2017 17
Bij de eerste afspraak werd toegezegd dat we het hele traject een contactpersoon zouden hebben. Dit is niet waar gebleken. De verkoper heeft een mooie keuken uitgetekend, ook had hij in het begin veel geduld. De showroom is mooi opgezet met veel mogelijkheden. Na enkele afspraken kwamen we tot een offerte. Na het tekenen van de offerte wilde ik toch een andere kleur kasten. Dit werd goed opgelost. Toen begon de ellende: de keuken moest worden geplaatst. Bij het plaatsten is in een van de kasten een gat geboord welke daar niet thuis hoorde. Niet alle stickers zijn verwijderd; deze krijgen we er zelf ook niet af doordat de kast nagenoeg tegen de muur staat. Helaas zie je de zwarte tekens op de stickers erg goed. De koelkast was op de snoer gezet waardoor deze niet recht stond. Een greeplijst is in een andere kleur geleverd dan de andere greeplijsten. Volgens Van Wanrooij kan dit niet anders, hierover zijn we niet vooraf geïnformeerd. Inmiddels hebben we naast het plaatsen nog 3 keer een medewerker over de vloer gehad, de problemen zijn niet opgelost. Een aangetekende brief gestuurd, geen reactie op vernomen. Nu krijgen we te horen dat we nog een restant moeten betalen. Dat klopt, maar niet voor alle problemen opgelost zijn. Kortom, een slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met onze nieuwe keuken”
Door W. van Overdijk op zaterdag 13 feb 2021 21
Over het algemeen zijn wij zeer tevreden met onze nieuwe keuken. Het is vanaf offerte stadium tot en met bestelling en levering van de keuken plus apparatuur zeer netjes afgehandeld.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste W. Van Overdijk, hartelijk dank voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij mee”
Door Fam. Nelis op dinsdag 14 apr 2020 20
Prachtige keuken gekocht. Snel na oplevering zeer professioneel geplaatst. We zijn er ontzettend blij mee.
FOTO VAN FAM. NELIS
Prachtige keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Fam. Nelis, bedankt voor de mooie review. Wat fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. Vee kookplezier toegewenst in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Cor van Schijndel op donderdag 8 apr 2021 21
Keuken zonder hoge kasten. Brede opbergvakken leveren enorm veel ruimte. Gekozen kleur sluit perfect aan bij overig interieur. Na installatie tegels aangebracht t.b.v. reinheid in keuken.
FOTO VAN COR VAN SCHIJNDEL
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Best Cor, Bedankt voor je mooie review! Wat is het een mooie keuken geworden! We wensen je heel veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer aankoop”
Door Filip de Bruin op vrijdag 18 jan 2019 19
Nog niet eerder zo'n slechte service ervaren! Op mails en terugbel verzoeken word niet gereageerd. Ik heb alle medewerkers van de "service afdeling" inmiddels uitvoerig gesproken gezien niemand verantwoordelijkheid blijkt te nemen. Ik ken ze zelfs allemaal bij naam. Ik heb alle hoop inmiddels opgegeven en ga met een andere partij in zee voor de openstaande punten en overweeg juridische stappen tegen van Wanrooij!
Reactie of foto toevoegen
“Van alles fout gegaan”
Door Wilfred Veeris op vrijdag 10 apr 2020 20
Alles wat fout kon gaan is fout gegaan. We zijn verkeerd geadviseerd, verkeerde onderdelen zijn geleverd en er zijn dingen beloofd die niet waar konden worden gemaakt.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Wilfred, Jammer om te lezen dat je dit meemaakt. Ik heb je bericht intern doorgezet.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Erica van Lopik op donderdag 19 dec 2019 19
Keuken en badkamer gekocht bij Van Wanrooij. Goede ervaring. De VR 3D impressie is echt top. Goed gericht advies. Strakke planning qua plaatsen.
FOTO VAN ERICA VAN LOPIK
Keukeninrichting
+ Toon extra foto van Erica van Lopik
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Erica, wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Erg mooie keuken, heel veel leefplezier ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marcel de Wit op maandag 1 jul 2019 19
We hebben door van wanrooij een prachtige nieuwe keuken ontvangen en zijn zeer tevreden met de montage en afwerking.
FOTO VAN MARCEL DE WIT
Keukeneiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Marcel, Wauw, prachtige keuken heb je uitgekozen. Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent met de montage en afwerking. Veel leefplezier in de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer besteld maar niet de keuken”
Door frank op donderdag 3 nov 2016 16
Onze ervaringen met de firma Van Wanrooij zijn matig. In ons bouwplan komt de keuken en badkamer via deze firma. Toen we hoorden dat het bouwproject doorging en de aannemer vertelde dat ze Van Wanrooij de order had gegund zijn we er naar toe gegaan. Omdat we geen afspraak hadden gemaakt was het niet mogelijk de project keuken opstelling te zien omdat men niet wist welke keuken er geplaatst ging worden, dit ondanks dat de aannemer zij dat het bekend was. Later kregen we een telefoontje van de aannemer dat het nu wel in orde was en zijn we teruggegaan. Nu wel uitleg gekregen maar het bleef summier. Toen afspraak gemaakt wat moeilijk ging, omdat het zo druk was. Na wat aandringen toch binnen 2 weken kunnen komen. De keuken verkoper kwam er haastig op ons over Er stond 3 uur voor ons ingepland maar hij wist dit in 2 uur te proppen. Ook bleek naderhand dat de gewijzigde apparatuur 30 % boven de internet prijs koste. Daar boven op moesten we nog 10% wijzigingskosten aan de aannemer betalen. Later hoorde ik dat een particulier die gewoon daar een keuken kocht wel scherpe prijzen voor de apparatuur kreeg. Bij een volgende afspraak is door een andere verkoper de badkamer begeleidt , dit ging wel goed alhoewel de meer prijs voor gewijzigde apparatuur naar mijn mening te hoog was, dus geen andere apparatuur gekocht, dit pas ik later wel aan. Bij deze verkoper kwam onze slechte ervaring met de keuken ter sprake. Wat later werden wij gebeld door de keuken verkoper, hij was van mening dat hij ons deskundig had begeleid. Na hier enkele dagen over na gedacht te hebben heb ik toch een leidinggevende gebeld, Deze heeft mijn klacht goed aangehoord en gaf aan dat de klant koning is bij van Wanrooij. Mijn conclusie is dat Van Wanrooij het veel te druk heeft, erg veel projecten aanneemt wat te kostte gaat van de kwaliteit, daarnaast kunnen zij, nu de economie zo aantrekt, hogere prijzen vragen. Mijn advies kijk kritisch naar de offerte en slaap er wat nachtjes ver voordat je beslist.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenherstel duurt lang”
Door Erwin Spaan op vrijdag 26 mrt 2021 21
Wij hebben in 2018 een nieuw huis laten bouwen en hebben toen bij van Wanrooij een keuken laten plaatsen. Dit hebben we gedaan omdat we dan met de oplevering van het huis de keuken compleet geïnstalleerd zou zijn, maar helaas was dit niet het geval, verkeerde kleur was geleverd, eiland was niet op maat, handgrepen zaten er niet bij enz enz. Na een hele poos wachten is dit behalve de kleur in orde gekomen maar begon de keuken te werken waardoor alles scheef begon te trekken. De kleur was onze fout volgens van Wanrooij omdat wij daarvoor hadden getekend en niet hadden gecontroleerd of het nummer klopte. Ondertussen hebben de monteurs ruim 40 uur aan de keuken gewerkt om deze recht te krijgen maar volgens hun konden ze niet meer doen en bleven we een alles behalve rechte keuken houden. Ook is het hoofd van de technische dienst komen kijken met de woorden dat we een marge moesten accepteren waarna we dus tot voor kort nog met een keuken zaten waar niets meer van klopte en alle deuren krom waren getrokken. We hebben ook rechtsbijstand ingeschakeld en zijn tot het punt kunnen komen dat we een onafhankelijke expert moesten gaan inschakelen om de keuken te laten bekijken wat een 1200 euro ging kosten. We hebben toen als laatste redmiddel contact gelegd met van Wanrooij om eens samen aan tafel te gaan zitten en zijn overeen gekomen om nieuwe kasten te laten leveren van Sie-Matic en hebben weer 7850 euro bijgelegd incl. het verwijderen van de 'oude' keuken. Nu krijg ik voor de dag van plaatsing een telefoontje van de monteur die dit alles kwam doen (dacht ik) alleen toen we verder in het gesprek kwamen wist deze man niets van verwijderen van de bestaande keuken en was deze op zijn zachts gezegd niet gecharmeerd van dit alles. Dus een dag later stond deze man om 06.20 uur aan mijn deur en is hieraan begonnen. Heeft verder wel net werk geleverd alleen kwamen we nu weer tot de vaststelling dat er een deur ontbrak.... Deze man heeft de melding gemaakt bij van Wanrooij en verteld dat er spoed bij zat na het verhaal van mij aangehoord te hebben. Nu kreeg ik een mail van van Wanrooij dat de levering 4 tot 6 werkweken ging duren en heb hier meteen voor gebeld en nu anderhalve week verder ben ik gisteren weer een dag thuis gebleven en is het postbedrijf de deur komen brengen. Bij het openen van de deur bleken er nu weer geen scharnieren bij te zitten en met lood in mijn schoenen maar weer naar van Wanrooij gebeld en ook daar weer het goede nieuws mogen ontvangen dat ook de levertijd van de scharnieren 4 tot 6 werkweken kunnen duren ........ Dus nu na ruim 2 jaar en ruim 20000 euro verder nog steeds een incomplete keuken in huis ........
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Bert van den Herik op zondag 8 aug 2021 21
Prima, alleen de deur van de koelkast is niet helemaal in lijn gemonteerd, maar ik neem aan dat dat bij de montage van een nieuw barblad even wordt opgelost.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer Van den Herik, hartelijk dank voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent. We hebben de melding doorgezet naar onze collega's van de service!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Linders op dinsdag 28 jan 2020 20
We hebben een keuken en badkamer en toilet gekocht. We zijn erg tevreden. We hebben zelfs al kennisen naar de zaak verwezen om ook daar te kijken voor een evt nieuwe keuken.

Aanvulling ontvangen 29 januari 2020: De keuken is inderdaad al gemonteerd. We zijn er erg blij mee. Ook de montage zelf is prima verlopen met hele fijne monteurs. Niets op aan te merken.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Linders, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat jullie aan kennissen van Wanrooij aanraden. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken, badkamer en toilet!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie projectkeuken”
Door Hugo op dinsdag 29 jun 2021 21
Mooie projectkeuken gebouw Valencia. Hoefde daardoor alleen maar keuzes qua extra voorzieningen (Quooker, tweede oven), kleur en materiaal te maken. Uitstekende Siemens apparatuur. Heldere communicatie (adviseur top, administratie en logistiek ook zeer goed).
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hugo, bedankt voor je review. Veel kookplezier in je nieuwe keuken toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer”
Door Steenbrink op donderdag 1 nov 2018 18
Badkamer gekocht met het idee dat deze totaalaanbieder ons zou ontzorgen in de toch al drukke tijd van ons nieuwbouwhuis. Het tegendeel is helaas waar. Afspraken worden niet nagekomen. een ZZP-er die optreedt als projectleider, maar vervolgens compleet faalt. Het bedrijf dat ingeschakeld was om te plaatsen levert redelijk werk, maar is continu aan het zeiken over de gang van zaken. Op klachten die je neerlegt bij Van Wanrooij over vertraging etc. komt 0,0 reactie. Zelfs na verschillende aanmaningen. Het enige wat ze onverstoord blijven doen is je erop attenderen dat de rekening betaald moet worden, anders.... Kortom; nooit meer!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste meneer Steenbrink, Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Met u is contact opgenomen door onze serviceafdeling. Als ik nog iets kan doen, hoor ik het graag!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Jacob Groen op zaterdag 7 sep 2019 19
Kleine ruimtes. Optimaal comfort. Mooie uitstraling. Dankzij een goede samenwerking een prima resultaat bereikt!
FOTO VAN JACOB GROEN
Resultaat keuken
+ Toon extra foto van Jacob Groen
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Jacob, Bedankt voor je review, fijn om te lezen dat je tevreden bent! Wat een stoere keuken heb je uitgekozen, ook je badkamer zit er mooi uit! Veel leefplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Ellen Bruurmijn op woensdag 10 mrt 2021 21
Wij kregen bij aankoop goed advies en de plaatsing van de keuken ging erg vlot. Super blij met het eind resultaat.
FOTO VAN ELLEN BRUURMIJN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ellen, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het advies en de plaatsing van de keuken. Wat een plaatje is de keuken zeg! We wensen je veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Steven op vrijdag 24 jan 2020 20
Wij hebben onze badkamer en keuken bij van Wanrooij besteld. de keukenverkoper was top. De badkamer adviseur iets minder. Tijdens het totale traject zijn er diverse zaken niet goed gegaan, maar mede door een recensie op Qasa is dit door van Wanrooij goed opgepakt en naar tevredenheid afgehandeld.
Reactie of foto toevoegen
“Extra binnenlade voor recente keuken”
Door vincent op vrijdag 30 aug 2019 19
Extra binnenlade bestaande keuken. prima service. kwaliteit!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Vincent, Bedankt voor je review, fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Geniet van je extra binnenlade!
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje van een keuken”
Door lagrouw op maandag 15 feb 2021 21
goede voorlichting tijdens het voortraject, mooie uitgewerkte offerte, keurige levering, en gemonteerd door een super vakman! al met al een plaatje van een keuken!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer/mevrouw Lagrouw, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Niet compleet geleverd”
Door Marc van Maasacker op donderdag 11 feb 2021 21
Prachtige keuken gekocht, maar helaas niet compleet geleverd. Nu, na veel bellen en mailen en 3 maanden later, nog steeds niet. conclusie: SERVICE IS WAARDELOOS. Je wordt niet serieus genomen
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet gereed”
Door Tom van der Pluijm op woensdag 6 okt 2021 21
Hebben sinds februari een woning en hiervan is de keuken nog steeds niet gereed, na 6 pogingen hebben we nog steeds 2 kapotte kasten, verkeerde vaatwasser, verkeerde afwerk strips van de kasten , vloerstrips nog niet afgewerkt, grote opening bij de oven / magnetron, een groot drama, daarbij nog arrogant. als je toch in zee gaat betaal nooit alles van tevoren. Service is echt n drama ( niet van allemaal ).
Reactie of foto toevoegen
“In het algemeen tevreden”
Door Krushna op dinsdag 31 mrt 2020 20
In general happy but there can be some improvements in general
- original advisor was not so patient in explaining the process. felt rushed and were not happy with the choice.
- we went again and the second advisor was more helpful
Even after checking Van Wanrooij seemed to have sent broken parts and the monteur found out later. He called van wanrooij to fix and order everything. They made no fuss and ordered new parts. Customer service was good. Monteur also found that tip on connections do not fit under the hand wash sink. So solution was to attach handles. Lucky for us that we chose for dishwasher with handle (and not the expensive one with no handles) so this fits .
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Dear Krushna, thank you for your feedback. Good to read that everything is okay.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Dorian op zondag 2 feb 2020 20
Wij hebben hier een keuken gekocht, zeer tevreden over de verkoper, de aflevering en het resultaat. Wij adviseren om hier te kopen.
FOTO VAN DORIAN
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Dorian, Hartelijk dank voor je review. Heel veel plezier van je mooie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige plaatsing”
Door Fred Hommersom op maandag 29 mrt 2021 21
Wij hebben de badkamer en keuken gekocht. Beide zijn vakkundig geplaatst door echte vakmensen. U heeft een zeer tevreden klant er bij. Top service door uw organisatie!
FOTO VAN FRED HOMMERSOM
REACTIE VAN FRED HOMMERSOM
Bij deze onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Ware gezicht”
Door Henri op woensdag 8 mei 2019 19
Problemen worden niet opgelost door Van Wanrooij Warenhuys. Hebben nu bijna 2 jaar onze keuken met eilandafzuigkap en plasmafilter. Plasmafilter heeft vanaf dag 1 niet gewerkt en is hier direct een melding van gemaakt dat tijdens het koken het behoorlijk stinkt. Na 3 meldingen en bijna 2 jaar is er nog geen oplossing gevonden, sterker nog: Van Wanrooij reageert niet eens! Inmiddels heeft de defecte afzuigkap flinke schade aangericht (vetvlekken op het plafond). Een ingebrekestelling gestuurd, maar we krijgen alleen de melding dat alles naar behoren werkt. Deze conclusie hebben ze getrokken zonder ter plaatse te komen kijken. Uiteindelijk hebben we een externe keukenspecialist naar de situatie laten kijken die de conclusie trok dat het plasmafilter niet functioneert en dat dit onder de garantie van Plasmamade valt. Inmiddels de zaak via rechtsbijstand aan Van Wanrooij voorgelegd, maar men voelt zich nog steeds niet verantwoordelijk om de schade te komen herstellen en de problemen op te lossen! Advies aan iedereen: koop hier nooit een keuken/badkamer. De showroom is prachtig, de verkopers zijn meer dan vriendelijk... Maar als je eenmaal getekend hebt, laat dit bedrijf zijn ware zicht zien.
FOTO VAN HENRI
Vlekken op plafond
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Henri, Vervelend om je verhaal te lezen. Je review heb ik doorgestuurd naar onze serviceafdeling. Zij namen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Heerlijk”
Door Jan C. den Hartog op maandag 27 sep 2021 21
De aankoop verliep erg soepel, goede informatie en uitleg van de mogelijkheden binnen het budget. Vervolgens goede afhandeling van de offerte na de bevestiging. De plaatsing verliep ondanks dat er een monteur uitgevallen was slechts een dag vertraging op. Heerlijk om in deze keuken aan het werk te zijn.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jan, bedankt voor je review! Heerlijk om te lezen dat je zo geniet van de nieuwe keuken. Veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service gehad”
Door Ria Derks op dinsdag 29 sep 2020 20
Deze keuken ziet er super uit en is gemakvriendelijk in het alledaags gebruik . Ook hier service hierna is goed want onze boiler lekt en hierna kwam er snel een monteur om een nieuwe te bestellen
FOTO VAN RIA DERKS
Keuken gemakkelijk in gebruik
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ria, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Wat een prachtige keuken. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken badkamer toilet”
Door Kuipers op maandag 18 nov 2019 19
Wij zijn heel goed geholpen tijdens ons dag bezoek aan van Wanrooij keuken, badkamer en tegel warenhuys. In onze beleving hebben wij een zeer kundig advies ontvangen met betrekking tot het upgraden van onze badkamer en toilet. Vervolgens hebben wij na een zeer goed verzorgde lunch ook een keuken samengesteld. Op financieel vlak hebben wij niet het gevoel dat we teveel betaald hebben, maar goedkoop was het uiteraard ook niet. In het vervolg traject zijn al onze zorgen uit handen genomen. Na de oplevering van onze nieuwbouw woning was de montage met 1 telefoontje geregeld. Uiteindelijk zijn wij zeer tevreden over het resultaat.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Kuipers, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door D. Schenkius op vrijdag 26 feb 2021 21
We werden uitstekend voorgelicht door de keukenexpert (Bjorn) van van Wanrooij. Alle afspraken werden keurig nagekomen. De installatie van onze keuken verliep vlot en bijna probleemloos. De schappen waren beschadigd aangeleverd maar de oplossing was altijd nabij. We zijn uiteindelijk zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN D. SCHENKIUS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Schenkius, Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel leefplezier in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Top resultaat geworden”
Door IGL op vrijdag 18 dec 2020 20
Goede verkoper. Voelde precies aan hoe wij onze keuken wilde hebben een zijn heel blij met het resultaat
FOTO VAN IGL
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste IGL, hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Stefan op maandag 31 mei 2021 21
Zeer goede kwaliteit en uitstekend gemonteerd. Vakman ter plaatsen heeft samen met ons nog wat extra aanpassingen en verplaatsingen gedaan om alles nog beter in te delen.
FOTO VAN STEFAN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Stefan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt met onze vakkundige monteurs. Hier streven wij naar. We wensen je heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Te spreken over eindresultaat”
Door Jan op vrijdag 17 jul 2020 20
Afgelopen week is er in mijn nieuwbouwwoning een keuken geplaatst door Van Wanrooij. Ik ben te spreken over hoe dit is verlopen en met het eindresultaat. De monteur was op tijd aanwezig, en ook weer dezelfde dag op tijd klaar. Hij was vriendelijke en nam ook de tijd om vragen te beantwoorden. Verder kreeg ik ook bruikbare tips. De materialen zijn degelijk en voelen stevig aan. In de showroom had ik al een kijkje kunnen nemen in de virtuele versie van mijn keuken. Eveneens had ik ook een link van deze 3d omgeving in mijn mail gekregen. De werkelijke keuken leek precies op het eindresultaat. Het enige minpuntje dat ik had was dat er een kier zit tussen de keuken en de muur. Dit kwam volgens de monteur door de muur die net niet helemaal haaks op de vloer staat. Hij had geen overschilderbare kit bij zich om dit te dichten. Ik had het wel fijn gevonden als dit alsnog was geregeld, zeker omdat het huis ook door hetzelfde bedrijf is gebouwd. Al met al, ben ik wel zeer tevreden over het gehele proces en het eindresultaat en zou ik in de toekomst ook graag weer zaken doen met dit bedrijf mocht ik nog eens een nieuwe keuken ga aanschaffen.
FOTO VAN JAN
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jan, Bedankt voor je review! Wat een mooie keuken, heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door C. Zwerts op zondag 22 aug 2021 21
Alles verliep naar wens. Goede communicatie en vakbekwaam.

Aanvulling ontvangen 23 augustus 2021: Ik heb een complete keuken laten plaatsen. De monteur heeft perfect werk verricht. Geen enkele klacht. Dus op alle vlak 10 punten.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw C. Zwerts, Bedankt voor je mooie review! We wensen je veel kookplezier toe in de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Berry Lankhorst op vrijdag 26 jun 2020 20
Montage is goed verlopen. We zijn tevreden met het eindresultaat! De planning was echter wel een probleem i.v.m. corona. Uiteindelijk is het toch gelukt om op de juiste datum te komen monteren. Ref 130184
FOTO VAN BERRY LANKHORST
Keuken met apparatenwand
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Berry, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat de montage goed verlopen is en dat uiteindelijk de montage op de juiste datum is gepland. We wensen je heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Mark Slinger op maandag 9 aug 2021 21
We zijn heel tevreden over onze keuken. Zeer goede kwaliteit, goed overleg vooraf met de adviseur en een goede vakman die de keuken in een dag heeft geplaatst.
FOTO VAN MARK SLINGER
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Mark, hartelijk dank voor je mooie review. Veel plezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Gert van Gessel op woensdag 23 okt 2019 19
Onze keuken voor ons nieuwbouwhuis is prachtig! Geen problemen rondom levering en plaatsing. De keukenzetter die wij hadden is echt een vakman. Mooie afwerking van koof boven het kookeiland en denkt goed mee met de klant. Wij bevelen Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys dan ook van harte aan!
FOTO VAN GERT VAN GESSEL
Gezette keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer van Gessel, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je mooie foto, veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Jeijsman op dinsdag 6 apr 2021 21
Onze ervaring is 100% positief. De communicatie van van Wanrooij naar ons was echt zeer goed. Als er iets was dan werden we duidelijk geïnformeerd. De showroom is zeer ruim en mooi met volop keus. Wij dachten toen we binnen kwamen dat dit een te dure prijsklasse voor ons zou zijn maar niets bleek minder waar te zijn. Zeer goed geholpen door de verkoper die alle tijd voor ons nam en samen met ons de keuken ontwierp.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Hilde op dinsdag 18 mei 2021 21
Ik heb een keuken gekocht. Hierin zijn wij in het gehele proces goed ondersteund en zijn erg blij met het resultaat. We hebben echter ook een badkamer bij jullie gekocht, en daarin missen we, zeker achteraf gezien, vakkundig advies. Er zijn een paar dingen nagelaten te vertellen waardoor we andere keuzes hadden willen maken. Erg jammer, aangezien wij niet de specialist zijn.

Aanvulling ontvangen 20 mei 2021: Montage is al gebeurd. We vinden dat de wastafel en het wasmeubel veelste laag hangt. Daarnaast vinden we het jammer dat ons bij het advies niets is verteld over de verlichting waardoor er geen licht in het douchegedeelte kwam (door een geplaatste muur) en we op het laatste moment een verlaagd plafond hebben moeten aanbrengen zodat we alsnog spotjes konden verwerken.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hilde, Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Super slechte plaatsing”
Door Ad op donderdag 2 aug 2018 18
Badkamer is echt super slecht geplaatst. Maar geen communicatie om het op te lossen
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Niels Lammers op dinsdag 7 apr 2020 20
Zeer prettige installateur, die vakwerk heeft afgeleverd.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Niels, Bedankt voor de mooie review! Veel kookplezier in de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf keuken en badkamer”
Door p. boukema op donderdag 14 okt 2021 21
Goede begeleiding bij aanschaf keuken en badkamer. Plaatsing van de keuken in 1 dag zonder problemen en mooie correcte afhandeling.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Boukema, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Familie Wijgmans op zondag 31 mei 2020 20
Wij zijn ontzettend prettig geholpen in de showroom, heel goed meegedacht tav onze wensen en mogelijkheden. Prachtige keuken op maat. Ook de service na plaatsing is top. De monteur was erg vriendelijk en professioneel. We zijn supertevreden over onze prachtige, nieuwe keuken!
FOTO VAN FAMILIE WIJGMANS
U keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Familie Wijgmans, bedankt voor jullie review! Wat een prachtig eind resultaat van de keuken. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door S. Park op zondag 18 jul 2021 21
We zijn goed geholpen door Ton Smidt met het samenstellen van de keuken. We namen een standaardkeuken, maar we konden het helemaal naar onze wensen aanpassen. Het plaatsen van de keuken verliep ook vlekkeloos, en nu na drie maanden gebruik zijn we helemaal tevreden en we hebben tot nu toe geen enkel probleem ondervonden.
FOTO VAN S. PARK
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw, bedankt voor je review! Wat een mooi eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Nick op dinsdag 18 mei 2021 21
Erg tevreden over mijn keuken. Adviseur dacht goed mee, kwam met alternatieve ideeën welke in de praktijk heel mooi zijn uitgepakt. Sommige dingen geen bewuste keuze in gemaakt, maar ook die zijn goed uitgepakt. Montage snel en goed!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nick, bedankt voor je review en de mooie complimenten voor de adviseur en de monteur!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Nelly Damen op maandag 3 mei 2021 21
Wat zijn opa en oma blij met hun nieuwe keuken. Super dat er een medewerker thuis komt kijken en bespreken wat mogelijk is en goed op de wensen van ons inspeelde. De keuken is op woensdag geplaatst en de vaatwasser zou pas over 5 a 6 weken worden geleverd maar er is toch geregeld dat er donderdags een vaatwasser aangesloten werd super gewoon wat n service. Voor een volgende keuken zeker weer naar van Wanrooij
FOTO VAN NELLY DAMEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nelly, bedankt voor je review en de mooie complimenten! Wat een prachtige keuken hebben opa en oma gekregen. Wens ze maar veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel punten”
Door Luuk Lechner op maandag 14 sep 2020 20
keuken van 28.000 euro, met meer dan 7 tekortkomingen!

Aanvulling ontvangen 15 september 2020: Betreft discussie over offerte, ondoorzichtige offerte, naden topbladen, inductiekookplaat, noodzakelijke extra betalingen voor transport. Verder nauwelijks controleerbare levering, beschadigingen bij transport?, twijfel gebruik aanbevolen en toegezegd plaatmateriaal, beschadigingen geleverd kastmateriaal, niveau van afwerking, reactietermijnen, nazorg.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Luuk, Bedankt voor je bericht. Vervelend om je verhaal te lezen. We nemen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Max Ross op dinsdag 5 mei 2020 20
Keuken gekocht en super blij mee. Levering van de keuken was netjes geregeld en de transporteur werkte secuur en voorzichtig. De keukenzetter was een echte vakman die wel erg op zich zelf was gesteld, maar dit had absoluut geen invloed op het eindresultaat! Erg tevreden!
FOTO VAN MAX ROSS
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Max, bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe keuken. Heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Corinezeelen op woensdag 25 apr 2018 18
Badkamer gekocht in april 2016. Uiteindelijk te laat opleveren na heel veel problemen en het niet oplossen van klachten gekomen tot een schikking in 2018, zodat wij onze klachten zelf op een vakkundige wijze kunnen oplossen. Geen aanrader dus. Ik sluit aan bij alle onderstaande recencies. Verkopen prima maar daarna is de service ver te zoeken!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde montage”
Door Robbertsen op maandag 1 mrt 2021 21
Hele mooie keuken uitgezocht afgelopen mei. Helaas kwam men er met plaatsing achter dan van de 4 kasten aan de wand er 2 niet goed zijn. 1 Qua indeling en 1 qua hoogte. Met als gevolg dat er geen vaatwasser is aangesloten. Hopelijk wordt het snel opgelost!
FOTO VAN ROBBERTSEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw, We nemen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Schipperrijn op dinsdag 21 sep 2021 21
Super tevreden. Communicatie met van wanrooij is ook goed ( zowel via de mail-telefonisch-afspraken). De monteurs zijn zeer vakkundig en duidelijk in de uitleg ( het plaatsen van de keuken en het tegelwerk). Kortom het voldoet volledig aan onze verwachting en we zijn super tevreden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Schipperrijn, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de monteurs die de keuken geplaatst hebben. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Bijzondere keuken”
Door Joop Beekmans op woensdag 2 dec 2020 20
Hele goede mooie keuken, anders dan anders. Echt hout dat merk je, met een heerlijk keukenblad.
FOTO VAN JOOP BEEKMANS
REACTIE VAN JOOP BEEKMANS
De advisering bij Van Wanrooij te Waardenburg en de respectvolle manier waarop met ons als potentiele klant is omgegaan was zeer goed!!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Joop, hartelijk dank voor je mooie review! Veel leefplezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Schone schijn”
Door Rob Ebberink op maandag 10 sep 2018 18
Een mooie showroom, prettige verkoper, redelijke installatie maar dan stopt het. Geen service en geen garantie op een keuken. Hoe het werkt? (elke fase duurt 4-6 weken):
1. Bereidwilligheid; de monteur noteert de gebreken en zal de defecte onderdelen bestellen. Dit kan zich een paar keer herhalen.
2. Verbazing; De serviceafdeling is niet op de hoogte dat er nog iets openstaat. Maar ze gaan het regelen.
3. Vertragingstactiek; Nog geen tijd gehad. Het is zo druk en door de vakantieperiode nog niet aan toe gekomen. Maar we gaan het regelen.
4. Niet meer reageren. Op mails en telefoontjes wordt niet meer gereageerd.
5. Good guy. Als U druk blijf zetten en zelfs begint te dreigen, belt de Good Guy onverwachts 's avonds. Sorry, sorry, sorry; onze schuld. Ik zorg er persoonlijk voor dat het nu snel wordt opgelost (dus niet).
6. Schuld van de klant. Pas na een paar maanden hebben we een melding gekregen van gebreken. Het is toch echt ondeskundig gebruik en valt niet onder de garantie.
7. Gelukt; de klant is het zat haakt af na 6-12 maanden en moet het zelf oplossen.
In mijn geval ging het om een paar ladengeleiders: kosten een paar tientjes en 5 minuten werk.
Bekijk de keukens bij van Wanrooij en ga dan snel naar een betrouwbaar adres.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door A. Gerdessen op vrijdag 5 jun 2020 20
Bij diverse bezoeken aan showrooms nare ervaringen opgedaan. Onduidelijke offertes, gesjoemel met kortingen etc. Uiteindelijk besloten om bij van Wanrooij een keuken te kopen. Zeer tevreden over de verkoper, duidelijke offerte en geen geheimzinnigheid over kortingen. Plaatsing van de keuken was ook zeer goed geregeld, vakkundige monteur die netjes werkte. Wij adviseren om hier te kopen.
FOTO VAN A. GERDESSEN
Hoekkeuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer en mevrouw Gerdessen, Bedankt voor jullie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over jullie bezoek aan de showroom, de verkoper en de plaatsing van de keuken. Het eindresultaat is prachtig geworden. Geniet van jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 99
Adresgegevens Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys
aWaardenburg , Regterweistraat 5, 4181 CE Waardenburg, tel 0418 - 55 66 66
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.