Feedback
7,4

Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
vanwanrooij-warenhuys.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys
Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer, toilet of vloer? Daar komt heel wat bij kijken! Online oriënteren, rondkijken en keuzes maken… Voel je welkom om inspiratie op te doen in onze unieke, innovatieve belevingsshowroom. Direct langs de A2, bij afslag 16, vind je 4.500 m2 aan inspiratie en beleving!

Binnenlopen voor inspiratie kan altijd. Wil je samen met een adviseur dieper in het ontwerp en de mogelijkheden duiken? Dan is het handig om even een afspraak te plannen via 0418-556666.

Voel je welkom!
Ervaringen
Er zijn 206 ervaringen over Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren72 ervaringen
4 sterren73 ervaringen
3 sterren7 ervaringen
2 sterren12 ervaringen
1 ster39 ervaringen
“Super”
Door Henk Lodewikus op donderdag 19 mei 2022 22
Heel tevreden met het eindresultaat. Keuken voldoet helemaal aan onze verwachting. In 1 dag professioneel geplaatst. Super!
FOTO VAN HENK LODEWIKUS
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Max Ross op dinsdag 5 mei 2020 20
Keuken gekocht en super blij mee. Levering van de keuken was netjes geregeld en de transporteur werkte secuur en voorzichtig. De keukenzetter was een echte vakman die wel erg op zich zelf was gesteld, maar dit had absoluut geen invloed op het eindresultaat! Erg tevreden!
FOTO VAN MAX ROSS
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Max, bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe keuken. Heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Erg gemengde ervaring”
Door Jeffrey van Holten op dinsdag 22 feb 2022 22
Wij hebben een keuken en badkamer voor onze nieuwbouwwoning aangeschaft bij van Wanrooij. De badkamer is tijdens de bouw gerealiseerd en de keuken na oplevering van de woning.

De badkamer: De badkamer is over het algemeen erg netjes aangelegd. Tijdens de oplevering viel het ons op dat de kolomkast erg scheef hing. Het heeft weken geduurd voordat de kast weer recht is gehangen, bovendien is de kast rechts gehangen alleen heeft men de andere stelschroeven verdraaid waardoor de kast nu aan de bovenkant weer te ver van de muur af komt. Al met al hebben wij de kast zelf gesteld omdat we er geen vertrouwen meer in hadden. +- 2 dagen na de oplevering zijn we de badkamer gaan schoonmaken waarbij we voegsel op een tegel tegen kwamen. Achter het voegsel zat een beschadiging die dus moedwillig is weggewerkt met voegsel zodat het niet zichtbaar zou zijn. Dit is vervolgens direct gemeld waarbij direct werd gezegd dat wij dit tijdens de oplevering hadden moeten zien, en dat zij hier niks meer mee doen. Al met al is de badkamer over het algemeen netjes geplaatst, alleen laten ze hele erge steken vallen op het moment dat iets niet goed gaat.

De keuken: De keuken is erg vakkundig geplaatst, waarvoor onze complimenten. De keuken werd een dag van te voren geleverd, waarbij bleek dat 1 kast onderdeel al was beschadigd. Uiteindelijk bleek dat het aanrechtblad verkeerd was, en dat de gootsteen op de verkeerde plaats en niet in het midden van een keukenkastje zat. Overigens was de inductiekookplaat met een verkeerd rooster geleverd. De kookplaat is van AEG, die vervolgens ook binnen een dag zelf contact met ons opnamen en waarvan wij binnen 3 dagen een nieuw rooster per post hebben ontvangen, kijk dat is service!

Wij waren van te voren al gewaarschuwd voor van Wanrooij, maar zijn toch in de gladde praatjes getrapt. Tip: zodra er iets mis is, geven ze niet thuis en wordt je als een stuk afval behandeld. Absoluut GEEN aanrader!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jeffrey, Vervelend om je verhaal te lezen. Nadat de review geplaatst is, is er contact met u geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met keuze”
Door Dianne op donderdag 10 dec 2020 20
Goed advies, snelle montage. Alles volgens afspraak.
FOTO VAN DIANNE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Dianne, Bedankt voor je mooie review! Wat een mooie keuken! heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en inbouwapparatuur”
Door Johan op donderdag 24 dec 2020 20
Sinds 23 jaar een nieuwe keuken en uiteraard nieuwe inbouwapparatuur van Pelgrim. Maar wat een mogelijkheden. We zien haast tussen de bomen het bos niet meer. Daarom een receptenboekje met gerechten uit de combioven komt ons zeer welkom. Met name het stomen hopen wij zo onder de knie te krijgen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Johan, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Heerlijk”
Door Jan C. den Hartog op maandag 27 sep 2021 21
De aankoop verliep erg soepel, goede informatie en uitleg van de mogelijkheden binnen het budget. Vervolgens goede afhandeling van de offerte na de bevestiging. De plaatsing verliep ondanks dat er een monteur uitgevallen was slechts een dag vertraging op. Heerlijk om in deze keuken aan het werk te zijn.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jan, bedankt voor je review! Heerlijk om te lezen dat je zo geniet van de nieuwe keuken. Veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Daniel de Wit op zondag 4 okt 2020 20
Het bestellen van de keuken liep soepel. Er werden duidelijke opties vermeld die we konden nemen. Tis wel heel gek om een keuken ruim 1 jaar van te voren te bestellen. De levering van de keuken verliep volgens afspraak. Alles zat netjes verpakt en werd gesorteerd bij elkaar gezet. De volgende dag werd de keuken geïnstalleerd. Dit werd door 2 personen gedaan. Aan het einde van de dag was de oplevering van de keuken. Alles klopte, paste en er misten geen onderdelen. Dit maak je zelden mee. Chapeau!
FOTO VAN DANIEL DE WIT
Keuken in nieuwbouwwoning
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Daniel, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat de montage goed is verlopen. We wensen je veel woonplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer aankoop”
Door Filip de Bruin op vrijdag 18 jan 2019 19
Nog niet eerder zo'n slechte service ervaren! Op mails en terugbel verzoeken word niet gereageerd. Ik heb alle medewerkers van de "service afdeling" inmiddels uitvoerig gesproken gezien niemand verantwoordelijkheid blijkt te nemen. Ik ken ze zelfs allemaal bij naam. Ik heb alle hoop inmiddels opgegeven en ga met een andere partij in zee voor de openstaande punten en overweeg juridische stappen tegen van Wanrooij!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Simon op dinsdag 14 apr 2020 20
Installatie keuken ging erg goed! Justin was heel professioneel en zorgvuldig. Ook de badkamer bij van wanrooij aangeschaft, daar is helaas niet alles goed gegaan. De installatie verliep niet via van wanrooij maar via de aannemer van het nieuwbouwproject
FOTO VAN SIMON
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Simon, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Justin. Wij hopen dat de aannemer de problemen met de badkamer spoedig voor je oplost.
REACTIE VAN SIMON
Toch jammer dat de aannemer naar jullie wijst en jullie weer naar de aannemer. Uiteindelijk zitten wij met een beschadigd badkamermeubel.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Simon, Wat jammer dat je dit meemaakt. Zoals je aangeeft verloopt de installatie inderdaad niet door ons maar door de aannemer en zijn wij alleen leverancier van de sanitair producten.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Hans de Zwart op maandag 17 mei 2021 21
Wij hebben een mooie keuken gekocht bij Van Wanrooij. In het koop proces zijn wij keurig begeleid om tot onze aankoop te komen. Wij zijn erg tevreden over onze keuken, behalve over de spoelbak en de kraan die er bij is geleverd.
Wij hadden in eerste instantie gekozen voor één spoelbak, maar hebben dat later gewijzigd in een dubbele. Wat echter niet is bekeken en ook niet geadviseerd, is of de gekozen kraan hier ook geschikt voor was. Daar zijn we pas achter gekomen nadat we de keuken zijn gaan gebruiken. En om eerlijk te zijn: we verfoeien elke dag de kraan die is meegeleverd.
FOTO VAN HANS DE ZWART
+ Toon extra foto van Hans de Zwart
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hans, bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Niet vlekkeloos”
Door J. van Doeland op dinsdag 17 dec 2019 19
Keuken en badkamer laten plaatsen. Badkamer is dik in orde. Geen commentaar op. Er is erg netjes getegeld. Keuken is klein maar plaatsing heeft desalniettemin 2 dagen in beslag genomen. Dit had mede te maken met de problemen die ontstonden bij plaatsing. De elektra voor de afzuigkap was door Van Wanrooij niet op de goede plaats getekend en geplaatst. Na enig inspanning en meerdere telefoontjes is er een goede oplossing geboden door een nieuwe recirculatie-unit en schacht aan te bieden die wel met de geplaatste elektra konden worden gecombineerd. Verder misten er 7 van de 9 handgrepen. Dit geeft aan dat er geen goed proces is om de bestelling te tellen en controleren. Eén van de lades in het ladeblok had niet de goede maat. Boven de vaatwasser miste een afdichtingsplint. De vloerplint was beschadigd en er miste een hoekprofiel bij de vloerplint. Heel wat zaken al met al.
Binnenkort komt Van Wanrooij al deze zaken oplossen. Als alles opgelost wordt, hebben wij een mooie keuken. Echter, alles is niet vlekkeloos verlopen.
FOTO VAN J. VAN DOELAND
Witte keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste J. van Doeland, Jammer om te lezen dat je dit meemaakt, ik heb je verhaal intern door gezet zodat we hiervan kunnen leren.
Reactie of foto toevoegen
“Langere wachttijd”
Door Casimir Evens op dinsdag 30 jun 2020 20
Leveren en montage gingen super goed maakt niet juiste materialen hierdoor zeker 6 a 8 weken wachten
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Casimir Evens, Bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde kast geleverd”
Door M.C.M. Staakman-de Vriend op dinsdag 14 dec 2021 21
Het plaatsen van de keuken is heel goed verlopen. Ik was tevreden over de monteur. Teleurgesteld over de foute levering van een hoge kast in een kastenwand waarin ovenapparatuur zit. Ik hoop dat de goede kast snel wordt geleverd, dan kan ik pas een foto maken en een eind oordeel geven.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Staakman- de Vriend, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat het plaatsen van de keuken goed is verlopen. In het systeem zien we dat de hoge kastenwand in bestelling staat. Als deze op voorraad is gekomen nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen. We kijken nu al uit naar de foto met het prachtige eindresultaat!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Erwin Toonen op donderdag 28 apr 2022 22
De keuken is in perfecte staat geleverd en geplaatst door een vakkundige monteur alleen de koolstoffilter van de afzuigkap zat er niet bij die is meteen de dag er na geleverd en makkelijk zelf te plaatsen kortom dik te vrede.
FOTO VAN ERWIN TOONEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Erwin, bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent over de plaatsing van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door A.Muradin op vrijdag 25 feb 2022 22
Super mooie keuken gekocht. Kookeiland met quooker, mooie grote kasten met koffiecorner. We zijn zeer tevreden. Bij levering was er schade aan een kast deze is binnen 3 weken vervangen zonder problemen.
Reactie of foto toevoegen
“Weinig advies en slechte communicatie”
Door J. op den Brouw op maandag 30 aug 2021 21
Een keuken gekocht, maar vindt dat er weinig geadviseerd wordt en bij de vraag naar een prullenbak of handdoekrekje, kregen we het advies naar Ikea te gaan. Wij zijn wel blij met onze keuken, al was het de goedkoopste en hopen dat het soft closed probleem snel wordt opgelost. De monteur was een harde werker en dacht goed mee.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Op den Brouw, Bedankt voor je bericht. Vervelend om je verhaal te lezen. Ik zet je bericht intern door zodat we hiervan kunnen leren.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keuken”
Door Wilma Mulder op dinsdag 8 dec 2020 20
Sinds een half jaar een hele fijne keuken.Waar ik me heerlijk in uitleven kan, om voor mijn lieve man en mij heerlijk te koken.
FOTO VAN WILMA MULDER
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Wilma, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de keuken en dat je je heerlijk kunt uitleven in de keuken. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Top resultaat geworden”
Door IGL op vrijdag 18 dec 2020 20
Goede verkoper. Voelde precies aan hoe wij onze keuken wilde hebben een zijn heel blij met het resultaat
FOTO VAN IGL
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste IGL, hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Shannon op donderdag 29 jul 2021 21
Nette levering en montage. OP een paar puntjes na zinj we helemaal tevreden. Het bedrijf heeft aangegeven de puntjes op te willen lossen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Shannon, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Corinezeelen op woensdag 25 apr 2018 18
Badkamer gekocht in april 2016. Uiteindelijk te laat opleveren na heel veel problemen en het niet oplossen van klachten gekomen tot een schikking in 2018, zodat wij onze klachten zelf op een vakkundige wijze kunnen oplossen. Geen aanrader dus. Ik sluit aan bij alle onderstaande recencies. Verkopen prima maar daarna is de service ver te zoeken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Venema-Elfferich Annemieke op donderdag 24 dec 2020 20
Eerste verkoper badkamer ging wat stroef. Maar tweede heeft het prima opgepakt en goed geadviseerd. Bij de keuken goed en eerlijk geadviseerd. Kortom, tevreden!
FOTO VAN VENEMA-ELFFERICH ANNEMIEKE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Annemieke, Bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaringen”
Door Merbil op vrijdag 4 sep 2020 20
Wij hebben een Keuken, 2 badkamers en toiletkamers helemaal laten inrichten door van Wanrooij. Wij hebben hele slechte ervaringen met ze. We worden niet geholpen met onze punten. de Blad van onze badmeubel is binnen twee weken verkleurd. de blad heeft een andere kleur dan de overige delen. Meneer van de service geeft aan dat ik uit Coulance een blad zal krijgen van de fabriek en dat ik deze zelf moet monteren. Ik heb een lekkende kraan vanaf dag 1. ook dit punt wordt net opgelost. Ik heb een Koelkast die heel veel geluid maakt. Ook dit punt wordt niet opgelost. In de badkamer en toilet hadden ze verkeerde voeg kleuren gebruikt. Ik zag dit tijdens de bezichtiging van onze woning omdat het om een nieuwbouwproject gaat. Na drie maanden en 100 belletjes en mails is de voegkleuren nu wel vervangen. Maar je wordt zo moe van alles. Je koopt nieuwe spullen en ga je ervan uit dat alles goed opgeleverd wordt en dat je kan genieten van je koop. Ik hoop echt dat ze ons nog gaan helpen. maar tot nu toe zit dit er niet zo uit.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Merbil, bedankt voor je bericht. Vervelend om je verhaal te lezen. We nemen contact met je op.
REACTIE VAN MERBIL
Beste, Ik hoop dat jullie onze teleurstelling kunnen verbeteren zodat we plezier hebben met onze koop!
Reactie of foto toevoegen
“Goed gegaan”
Door Danielle Gubbels op maandag 25 mei 2020 20
Een prachtige keuken gekocht bij Van Wanrooij. Goede adviezen bij de aankoop, een kwaliteitskeuken en een goede montage. Erg bedankt!
FOTO VAN DANIELLE GUBBELS
Gemonteerde keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Danielle, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat jullie goed advies hebben gehad en dat de montage goed verlopen is. Wat een mooie keuken! Heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Cedric op donderdag 26 sep 2019 19
Super mooie badkamer laten ontwerpen bij Van Wanrooij en de verkoper vertelde dat hij een WC naar rechts kon opschuiven zodat ik mijn wens van 28 cm tussen tussen muur en WC kon krijgen i.p.v. het smaller maken van mijn douche (120 naar 110 CM). Ook een mooie nis laten ontwerpen maar die is weer verkeerd uitgelijnd met de tussen wand.

Helaas bleek tijdens oplevering dat er diverse fouten waren gemaakt:
- Tussen WC en muur slechts 19 CM ruimte i.p.v. de afgesproken 28 CM
- Nis is qua hoogte niet mooi uitgelijnd met een tussen muurtje
- Nis diepte zou 20 cm worden is ineens 27 CM geworden
- Heel lelijke uitwerking van hoek profielen (in de showroom zag dit er super strak uit!)
- Lelijk gekit van de randen
- Beschadigingen op douche aluminium strip

Nu in afwachting hoe ze dit gaan oplossen in mijn nieuwbouw woning. De indeling is namelijk wel super mooi geworden en geheel naar wens. Dus erg jammer dat er van deze fouten gemaakt zijn! Als ze dit allemaal mooi oplossen dan krijgen ze 4 sterren, fouten kan gebeuren maar nu in afwachting hoe ze dit gaan oplossen. Tot nu toe zegt de verkoper dat ze niks kunnen oplossen. Maar hij heeft zelf een fout gemaakt en niet op de juiste tekening alles goed ingegeven, daarnaast zijn er meerdere fouten gemaakt en slordige afwerking van de hoek profielen. Binnenkort hoop ik een oplossing te krijgen zodat ze het netjes gaan oplossen.
FOTO VAN CEDRIC
Hoekprofielen
REACTIE VAN CEDRIC
Foto van Nis die te hoog en te diep is geworden ten opzichte van de tussen muur.
REACTIE VAN CEDRIC
Slecht kit werk en profiel niet mooi afgewerkt.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Cedric, Jammer om te lezen dat je dit meemaakt, ik heb je verhaal doorgezet naar onze adviseur en de monteur.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met kookeiland”
Door Koen Snaphaan op dinsdag 16 feb 2021 21
We hebben een keuken gekocht bestaande uit een vast gedeelte en een kookeiland. Twee jaar geleden uitgezocht, dus spannend hoe het uit zou vallen. Het was top, echt zo als we het hadden verwacht. Complimenten aan de verkopers van van Wanrooij en aan de monteur die de keuken heeft geplaatst.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Koen, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je keuken. We wensen je heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Roos op maandag 14 dec 2020 20
We hebben een prachtige keuken uitgezocht die met zorg is geinstalleerd. Tijdens ons bezoek aan de showroom zijn we uitstekend geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, advies gegeven waar nodig en de tijd gegeven om er rustig over na te denken. De levering en installatie werd met zorg en aandacht gedaan. De communicatie was perfect en we zijn ontzettend blij met de keuken.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Roos, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en montage van de keuken. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij met het eindresultaat”
Door Jurjen Burger op vrijdag 11 feb 2022 22
Heel goed geholpen bij de aanschaf, en de levering en montage van de keuken gingen beide perfect. De monteur was zeer deskundig en heeft ons van goed advies voorzien tijdens de plaatsing. Wij zijn zeer blij met het eindresultaat!
FOTO VAN JURJEN BURGER
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jurjen, bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop en installatie van badkamer en keuken”
Door Familie de Jongh op maandag 15 nov 2021 21
Goed geïnformeerd. Men dacht goed met je mee.
REACTIE VAN FAMILIE DE JONGH
Ook voor de badkamer zijn we goed geslaagd. Adviseur Dappers is echt een topper.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Familie de Jongh, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat jullie goed geslaagd zijn voor de badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Is ons probleem niet”
Door Van de Werfhorst op donderdag 20 feb 2020 20
We hebben via een aannemer een badkamer bij van Wanrooij uitgezocht. Showroom is mooi maar zodra je met iemand om de tafel zit begint het.. ze maken een ronde met je en geven informatie en prijzen op dat moment als je ergens bij staat te kijken. Achteraf op de offerte is alles duurder dan dat er gezegt is, en dan krijg je als antwoord ja wist de prijs niet helemaal. Naar de tijd een aanpassing opgevraagd, krijgen we een prijsindicatie waar we opzich tevreden over waren. Akkoord gegeven voor een offerte voor de aanpassingen, krijgen we de offerte is het bedrag ruim 300euro meer dan wat gezegt is. En dan krijg je als antwoord we hadden niet alles meegerekend met een indicatie.. hoe hou je mensen voor de gek. Zelf contact met de hoger hand gehad over het probleem en dan wordt er gewoon gezegt ja daar kunnen we niks aan doen. Nu zit de badkamer in ons nieuwe huis en is alleen maar drama. De aannemer heeft probleem neer gelegd bij hun en wat krijgen we terug dat het niet hun probleem is. Terwijl er een fout is met de tegels, ze zijn niet eens wezen kijken ze zeggen gewoon is ons probleem niet. Erg jammer heb je nieuw huis maar badkamer en wc zijn eigenlijk gewoon helemaal verpest. Al met al vindt ik de service van dit bedrijf echt echt heel droevig en slecht.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Van De Werfhorst, Als lerende organisatie werken we graag aan verbeteringen. Kun je het referentienummer doorgeven, dan zoek ik het graag voor je uit.
REACTIE VAN VAN DE WERFHORST
Nummer is 121652. Helaas naar zelf aantal keren gebeld te hebben met 1 van medewerkers van service word het probleem maar afgeschoven. Wel raar dat bij andere huizen van ons project wel medewerkers komen en bij ons niet. En het probleem niet eens komen bekijken maar wel een conclusie erover te hebben.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Wilma Koreman op vrijdag 30 aug 2019 19
Keuken en badkamer gekocht bij van Wanrooij. Heel goed advies gekregen. De verkoper inventariseerde eerst onze wensen en heeft ons toen alle mogelijkheden laten zien. Daaruit hebben wij een goede keuze kunnen maken. Inmiddels is ons huis klaar en zijn wij dik tevreden over alles. Ik zou dit bedrijf absoluut aanraden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Wilma, Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Nelly Damen op maandag 3 mei 2021 21
Wat zijn opa en oma blij met hun nieuwe keuken. Super dat er een medewerker thuis komt kijken en bespreken wat mogelijk is en goed op de wensen van ons inspeelde. De keuken is op woensdag geplaatst en de vaatwasser zou pas over 5 a 6 weken worden geleverd maar er is toch geregeld dat er donderdags een vaatwasser aangesloten werd super gewoon wat n service. Voor een volgende keuken zeker weer naar van Wanrooij
FOTO VAN NELLY DAMEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nelly, bedankt voor je review en de mooie complimenten! Wat een prachtige keuken hebben opa en oma gekregen. Wens ze maar veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Tegevloer”
Door levi op zondag 27 mei 2018 18
tegelvloer gekocht met gebreken bij het leggen nu 1 jaar veder hebben ze het nog steeds niet opgelost het enige wat ze kunnen is dreigen met incasso voor het rest bedrag ik oplossen doen ze niet. waar ze wel heel goed in zijn is het van het kastje naar de muur sturen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Niels Lammers op dinsdag 7 apr 2020 20
Zeer prettige installateur, die vakwerk heeft afgeleverd.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Niels, Bedankt voor de mooie review! Veel kookplezier in de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joop Heeren op dinsdag 30 mrt 2021 21
Zeer tevreden over de montage en afwerking, zeer vriendelijke mensen. Jan en je collega een compliment!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer Heeren, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Gardenier op dinsdag 26 apr 2022 22
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken! Super goed geplaatst en vakmensen die monteurs, ook heel vriendelijk.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken niet goed bevallen”
Door Verhoeks op vrijdag 11 feb 2022 22
Helaas zijn we niet tevreden over de communicatie, het meedenken, de service en de plaatsing van de keuken. Het verliep allemaal niet volgens afspraak. Vervolgens wilden we deze optie online doornemen, maar ze wilden helaas niet met ons meedenken (we moesten verplicht naar hen toe komen)
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Verhoeks, Vervelend om je verhaal te lezen. Nadat de review geplaatst is hebben we contact met je opgenomen.
REACTIE VAN VERHOEKS
Er is een keer gebeld tijdens onze vakantie en verder niets mee gedaan
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste mw. Verhoeks, Wij hebben inmiddels 3x geprobeerd te bellen, helaas zonder gehoor. Wij gaan het nogmaals proberen.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuken”
Door Nathalie op vrijdag 6 nov 2020 20
Zeer tevreden met onze keuken, er waren nog wel punten welke nog nagekregen / verholpen moesten worden en dit is uiteindelijk ook keurig door de monteur gedaan.
FOTO VAN NATHALIE
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nathalie, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je keuken. Wat een prachtige keuken! We wensen je veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Rampzalig”
Door Remco op donderdag 4 jun 2020 20
Onze ervaring met Van Wanrooij keukens is rampzalig. Verkopen kunnen ze als de beste, maar problemen oplossen hebben ze nog nooit van gehoord. Montage besteden ze uit aan partijen die alleen gebaat zijn om uw keuken er zo snel mogelijk in te klappen. Met alle gevolgen van dien. Gaat er iets mis? Ga er dan maar vanuit dat u maanden of jarenlang bezig bent om dit te laten herstellen. Een keer of 80 bellen en 50 mails sturen is geen uitzondering. Nooit meer! Grappig ook dat ze een Google AdWords advertentie nodig hebben om de echte reviews te verdoezelen in Google. Dat zegt genoeg. Daarnaast lijken de positieve ervaringen wel heel erg op elkaar. En er zit altijd een mooie foto bij. Even goed oriënteren mensen, dan loop je met een grote boog om deze tent heen en voorkom je een hoop ellende.
REACTIE VAN REMCO
Lekkage bij koelkast waardoor de kast bol komt te staan.
REACTIE VAN REMCO
Front van vaatwasser is al losgekomen door de slechte montage.
REACTIE VAN REMCO
Plinten zijn slordig gezaagd en slecht gemonteerd.
REACTIE VAN REMCO
Scharnier van koelkastdeur kan niet meer vastgemaakt worden door verkeerde montage.
REACTIE VAN REMCO
Koelkastdeur loopt aan en beschadigt door slechte montage.
REACTIE VAN REMCO
Koelkastdeur is slecht gemonteerd waardoor deze niet goed sluit en moeilijk te openen is. Hier hebben wij elke dag last van.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en keuken”
Door Cees m v nieuwenhuizen op maandag 7 jun 2021 21
Keuken met apparatuur tot volle tevredenheid geplaatst.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Cees, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent, veel leefplezier gewenst in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Jacobs op dinsdag 17 dec 2019 19
Wij hebben voor onze woning een keuken én badkamer gekocht van Van Wanrooij. Wij hebben deze woning in eigen beheer gebouwd. Het is geen projectbouw via Van Wanrooij. Voor beiden zijn we goed geholpen en geadviseerd. Levering in overleg en afspraken zijn volgens afspraak nagekomen. Er waren een paar beschadigingen maar daar werd niet moeilijk over gedaan en is opgelost. Wij zijn erg tevreden en raden dan ook zeker Van Wanrooij aan!
FOTO VAN FAM. JACOBS
Geleverde keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Fam Jacobs, wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. Jullie keuken ziet er erg mooi uit, heel veel leefplezier ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer”
Door Steenbrink op donderdag 1 nov 2018 18
Badkamer gekocht met het idee dat deze totaalaanbieder ons zou ontzorgen in de toch al drukke tijd van ons nieuwbouwhuis. Het tegendeel is helaas waar. Afspraken worden niet nagekomen. een ZZP-er die optreedt als projectleider, maar vervolgens compleet faalt. Het bedrijf dat ingeschakeld was om te plaatsen levert redelijk werk, maar is continu aan het zeiken over de gang van zaken. Op klachten die je neerlegt bij Van Wanrooij over vertraging etc. komt 0,0 reactie. Zelfs na verschillende aanmaningen. Het enige wat ze onverstoord blijven doen is je erop attenderen dat de rekening betaald moet worden, anders.... Kortom; nooit meer!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste meneer Steenbrink, Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Met u is contact opgenomen door onze serviceafdeling. Als ik nog iets kan doen, hoor ik het graag!
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg dramatisch”
Door Pascal op maandag 2 sep 2019 19
Keuken...verkoop is prima,maar de montage en nazorg dramatisch. Tot 3x toe hetzelfde werk niet goed afgeleverd. Communicatie vanuit van wanrooij heel slecht.overal zelf achteraan bellen en dan nog laten ze je in de kou staan. Steeds maar weer vrij nemen omdat ze het werk wat ze moeten uitvoeren tot 3x toe dus niet goed hebben gedaan. Begin april is de keuken geplaatst en nog steeds is het een bende en niet opgelost. Het geld is binnen en vervolgens besta je niet meer voor van wanrooij en word je behandeld als een zeurpiet. Als zelfs eigen personeel telefonisch zegt dat de nazorg van hun eigen bedrijf erg slecht is, zegt dat genoeg lijkt me! Spijt van onze aankoop en zeker geen aanrader.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Pascal, Bedankt voor je review. Vervelend om je verhaal te lezen. Ik heb je bericht intern door zodat we hiervan kunnen leren.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Mark Slinger op maandag 9 aug 2021 21
We zijn heel tevreden over onze keuken. Zeer goede kwaliteit, goed overleg vooraf met de adviseur en een goede vakman die de keuken in een dag heeft geplaatst.
FOTO VAN MARK SLINGER
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Mark, hartelijk dank voor je mooie review. Veel plezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf keuken en badkamer”
Door p. boukema op donderdag 14 okt 2021 21
Goede begeleiding bij aanschaf keuken en badkamer. Plaatsing van de keuken in 1 dag zonder problemen en mooie correcte afhandeling.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Boukema, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Stefan op maandag 31 mei 2021 21
Zeer goede kwaliteit en uitstekend gemonteerd. Vakman ter plaatsen heeft samen met ons nog wat extra aanpassingen en verplaatsingen gedaan om alles nog beter in te delen.
FOTO VAN STEFAN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Stefan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt met onze vakkundige monteurs. Hier streven wij naar. We wensen je heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door HENZEN op dinsdag 31 mrt 2020 20
Alles is naar wens verlopen vanaf de showroom communicatie en plaatsing. Blij met de prachtige keuken!
FOTO VAN HENZEN
Witte keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Henzen, wat een prachtige keuken. Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door D op dinsdag 12 nov 2019 19
Nooit meer iets kopen! Hier een badkamer gekocht, uiteindelijk geplaatst, wat blijkt: alle voegen zitten scheef als gevolg van twee tegels van verschillende grootte. Hier is nooit iets over gezegd bij verkoop en ook niet te zien aan het plaatje. Van wanrooij doet ook geen enige moeite om ons nog iets tegemoet te komen in de kosten om dit te herstellen. Wat een slechte service!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer D, vervelend om je verhaal te lezen. Als lerende organisatie werken we graag aan verbeteringen, kun je het referentienummer doorgeven, dan zoek ik het graag voor je uit.
REACTIE VAN DONNA TURK
Ik plaats het referentie nummer liever niet publiekelijk. Ik heb qasa deze doorgegeven, jullie kunnen hun raadplegen. Allemaal mooie praatjes maar aan de andere reviews te zien zullen jullie toch niks doen. Jullie zijn de slechte organisatie waar ik ooit iets aangeschaft heb, als ik dit allemaal had geweten had ik nooit van mijn leven iets bij jullie gekocht. Zodra de buit binnen is stopt het bij jullie. Jullie zouden je moeten schamen
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zo goed als af”
Door M. Wijtmans op vrijdag 21 mei 2021 21
We hebben voor de tweede keer een nieuwe keuken bij van Wanrooij gekocht omdat we bij de eerste zeer tevreden waren. Hopelijk zal er bij de tweede keuken ook een goede service verleend worden.

Aanvulling ontvangen 7 juni 2021: Onze keuken is geplaatst maar nog niet helemaal af.
De plank boven de aanrecht is beschadigd en er moet nog een nieuwe geplaatst worden. Ook de spotjes die onder plank komen zijn daarom nog niet geplaatst. De spatrand boven de aanrecht is ook nog niet geplaatst. Wij zitten nog te wachten tot onze keuken compleet is, wat volgens afspraak binnenkort zal plaatsvinden.
REACTIE VAN M.WIJTMANS
Tot nu is het al een mooi resultaat. Op 30 juni wordt de keuken afgewerkt.
De reacties van de bezoekers zijn zeer positief. De betonlook keuken hebben ze nog nooit gezien. Wij hadden hem ook nog niet compleet gezien maar zijn blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Nette keuken”
Door G.Peters op maandag 8 mrt 2021 21
Vakkundig geplaatst, mannen met ervaring, nette keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste G. Peters, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Anton vd Meer op woensdag 20 sep 2017 17
Leuke winkel, heel veel keuze en vriendelijk personeel. Erg leuk om hier eens een kijkje te nemen wanneer je opzoek bent naar een nieuwe keuken of badkamer! Mooie themaruimtes.

Aanvulling ontvangen op 3 oktober 2017: Vanochtend is de keuken in onze nieuwbouwwoning geplaatst. Net als de gesprekken in de showroom, is ook dit zeer goed bevallen. De installatiemonteurs waren op het afgesproken tijdstip aanwezig en hebben de keuken netjes in elkaar gezet. Henk wist heel goed waar hij mee bezig was en heeft ons goede tips gegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Strakke keuken”
Door Marc van Eijl op maandag 15 jun 2020 20
De keuken staat er strak in en mooi afgewerkt. De monteur stelde zich uitermate klantvriendelijk op en liet geen troep achter. Alles werd keurig netjes opgeruimd.
FOTO VAN MARC VAN EIJL
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Marc, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de montage van de keuken. Heel veel woonplezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Probleem goed verholpen”
Door Fahd op dinsdag 9 nov 2021 21
Super blij met onze keuken bij van Wanrooij. Veel keuze en ook een probleem met de klepkast direct verholpen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Fahd, bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Schipperrijn op dinsdag 21 sep 2021 21
Super tevreden. Communicatie met van wanrooij is ook goed ( zowel via de mail-telefonisch-afspraken). De monteurs zijn zeer vakkundig en duidelijk in de uitleg ( het plaatsen van de keuken en het tegelwerk). Kortom het voldoet volledig aan onze verwachting en we zijn super tevreden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Schipperrijn, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de monteurs die de keuken geplaatst hebben. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Sjacco van Moergestel op dinsdag 22 feb 2022 22
Erg tevreden zijn wij na de oplevering van onze Van Wanrooij keuken. De keuken werd volledig en op zeer professionele wijze gemonteerd. Een eiland en kastenwand in 1 dag gemonteerd en alle details van keuken netjes door monteur nagelopen en uitgelegd. Super tevreden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Sjacco, bedankt voor je review! Veel kookplezier toegewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en badkamer”
Door Rob op maandag 3 jan 2022 22
Uitzoeken van keuken en badkamer was makkelijk en goed gegaan. Duidelijk en goed advies. Geen problemen gehad met levering.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Rob, bedankt voor je review! Fijn dat alles goed is verlopen. Veel woonplezier in je nieuwe keuken en badkamer toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service naderhand”
Door Valentino op donderdag 11 feb 2021 21
Professioneel, vriendelijk, klantgericht, gebruikt geen excuses en neemt verantwoordelijk. Een foute montage is een foute montage ongeacht garantie. Van Wanrooij is aan te bevelen. Professioneel, vriendelijk, klantgericht, gebruikt geen excuses en neemt verantwoordelijk. Case closed en zand er over. Een foute montage is een foute montage ongeacht garantie. Van Wanrooij is aan te bevelen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Valentino, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Goed verlopen”
Door Berry Lankhorst op vrijdag 26 jun 2020 20
Montage is goed verlopen. We zijn tevreden met het eindresultaat! De planning was echter wel een probleem i.v.m. corona. Uiteindelijk is het toch gelukt om op de juiste datum te komen monteren. Ref 130184
FOTO VAN BERRY LANKHORST
Keuken met apparatenwand
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Berry, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat de montage goed verlopen is en dat uiteindelijk de montage op de juiste datum is gepland. We wensen je heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij mee”
Door Fam. Nelis op dinsdag 14 apr 2020 20
Prachtige keuken gekocht. Snel na oplevering zeer professioneel geplaatst. We zijn er ontzettend blij mee.
FOTO VAN FAM. NELIS
Prachtige keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Fam. Nelis, bedankt voor de mooie review. Wat fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. Vee kookplezier toegewenst in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Over het algemeen tevreden”
Door Olaf Giesbers op donderdag 6 feb 2020 20
Onze nieuwe keuken is onlangs geplaatst en is erg mooi geworden. Het traject ging niet vlekkeloos, maar over het algemeen zijn we tevreden. Er zou in het aankoopproces in mijn ogen iets meer stilgestaan worden over praktische extra's zoals een telefoonlader of opbergplek voor handdoek enzo.
FOTO VAN OLAF GIESBERS
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Olaf, Hartelijk dank voor je review. Ik heb je verhaal intern doorgezet zodat we hiervan kunnen leren. Heel veel leefplezier van jullie mooie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie”
Door Kim op woensdag 2 aug 2017 17
Bij de eerste afspraak werd toegezegd dat we het hele traject een contactpersoon zouden hebben. Dit is niet waar gebleken. De verkoper heeft een mooie keuken uitgetekend, ook had hij in het begin veel geduld. De showroom is mooi opgezet met veel mogelijkheden. Na enkele afspraken kwamen we tot een offerte. Na het tekenen van de offerte wilde ik toch een andere kleur kasten. Dit werd goed opgelost. Toen begon de ellende: de keuken moest worden geplaatst. Bij het plaatsten is in een van de kasten een gat geboord welke daar niet thuis hoorde. Niet alle stickers zijn verwijderd; deze krijgen we er zelf ook niet af doordat de kast nagenoeg tegen de muur staat. Helaas zie je de zwarte tekens op de stickers erg goed. De koelkast was op de snoer gezet waardoor deze niet recht stond. Een greeplijst is in een andere kleur geleverd dan de andere greeplijsten. Volgens Van Wanrooij kan dit niet anders, hierover zijn we niet vooraf geïnformeerd. Inmiddels hebben we naast het plaatsen nog 3 keer een medewerker over de vloer gehad, de problemen zijn niet opgelost. Een aangetekende brief gestuurd, geen reactie op vernomen. Nu krijgen we te horen dat we nog een restant moeten betalen. Dat klopt, maar niet voor alle problemen opgelost zijn. Kortom, een slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Niet voor herhaling vatbaar”
Door EDRooij op woensdag 8 jan 2020 20
Wij hebben bij Van Wanrooij zowel onze keuken als badkamer gekocht. De plaatsing van de badkamer in onze nieuwbouwwoning is prima verlopen, dit verliep via de aannemer. Verder is onze ervaring met Van Wanrooij als partij slecht. Wij hebben spijt hier onze keuken gekocht te hebben en zullen dit niet vaker doen. Van de kopersbegeleiding tot het plaatsen van de keuken zijn veel fouten gemaakt. Ook is bij het leveren en zetten van onze keuken op veel plaasten in zowel de keuken als de woonkamer schade aan onze nieuwe PVC vloer gemaakt. Verwacht ook niet dat de service afdeling je verder helpt met deze problemen, enkel het doorzetten van defecte apparatuur richting hun leveranciers pakken ze op. Met de meer dan 14 schadeplekken aan onze nieuwe PVC vloer wordt niets gedaan.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Edrooij, Hartelijk dank voor je review. Vervelend om je verhaal te lezen, heb je voor mij een referentienummer zodat ik het verder kan uitzoeken?
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Karel Leeuwenhaag op vrijdag 20 dec 2019 19
Wij hebben een badkamer gekocht bij van Wanrooij.Met behulp van een bouwtekening heeft de verkoper een aanbieding gemaakt. 3 maal tegels bij moeten bestellen en tot overmaat van ramp paste de design radiator niet. Naar meerdere telefoontjes wordt je gewoon af ge scheept. Ik adviseer om geen zaken met dit bedrijf te doen
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Karel, bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je dit meemaakt, ik heb je verhaal intern doorgezet zodat we hiervan kunnen leren.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Willemijn Gelderblom op woensdag 28 aug 2019 19
In eerste instantie lijkt alles mooi, mooie showroom, lunch erbij! Maar echt volledige offerte klopte niet, we hebben te goed vertrouwen in onze keuken verkoper gehad.
Kleur van de keuken klopt niet, dit staat met kleurcode wat we niet hebben kunnen controleren. Uiteindelijk hebben ze dit willen oplossen maar wel dat we dit zelf zouden betalen, notabene een fout die zij hadden gemaakt! Afzuigkap willen verkopen van 50cm boven fornuis van 90cm, waanzin. Tegelplint opeens lager dan plint achter fornuis. Het lijkt me op zijn minst reëel om dit bedrag van de verandering van kleur alsnog terug te storten. De derde partij keukenkastjes waren pas goed geleverd! Nooit met deze lui in zee gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie kan beter, keuken is mooi”
Door Eleni op vrijdag 11 mrt 2022 22
Er waren helaas wat tegenvallen bij het monteren van de keuken maar die waren gelukkig snel opgelost vooral door de bekwaamheid van de monteurs. We zijn verder heel tevreden over het kwaliteit en het eind resultaat. Enige opmerking is...wanneer je klanten belooft terug te bellen of dat ze terug gebeld gaan worden door een ander medewerker, wel waar maken. Daar valt helaas wel wat te verbeteren.
FOTO VAN ELENI
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Eleni, bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent over het eind resultaat. Veel kookplezier toegewenst in je nieuwe keuken. Het verbeterpuntje nemen we mee ;-)
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is plaatje geworden”
Door Jolanda soeters rullens op dinsdag 19 nov 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij van wanrooij waardenburg. Heel goed geholpen. Het is een super mooie keuken. En heel netjes geplaatst. Het is een plaatje geworden. We zijn er zo blij mee.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jolanda, bedankt voor je review. Heel veel plezier van je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop complete keuken”
Door G J Gijsbers op zaterdag 23 apr 2022 22
Fijne en goede vakmensen die hard doorwerken.
FOTO VAN G J GIJSBERS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste, Bedankt voor jullie mooie review! Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door G de Vries op vrijdag 9 apr 2021 21
Tijdens bezoek showroom goede begeleiding en informatie. Voor plaatsing dacht men mee over installatie en inrichting. Na anderhalf jaar kon geleverd worden, dit ging vlot en netjes. Montage door bedrijf van goede kennis in naam van Van Wanrooij. Zij werken super netjes en secuur. Ben dus erg tevreden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw de Vries, Bedankt voor jullie review en de mooie complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie projectkeuken”
Door Hugo op dinsdag 29 jun 2021 21
Mooie projectkeuken gebouw Valencia. Hoefde daardoor alleen maar keuzes qua extra voorzieningen (Quooker, tweede oven), kleur en materiaal te maken. Uitstekende Siemens apparatuur. Heldere communicatie (adviseur top, administratie en logistiek ook zeer goed).
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hugo, bedankt voor je review. Veel kookplezier in je nieuwe keuken toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken”
Door De Rave op woensdag 11 aug 2021 21
Netjes geplaatst, goed nagedacht over problemen die er waren.
FOTO VAN DE RAVE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste De Rave, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel plezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Alles naar volle tevredenheid”
Door Peter Donkers op vrijdag 12 nov 2021 21
Wij zijn een tijd geleden heel erg goed begeleid door Dieuwertje met de koop van onze keuken. Gedurende het hele proces heeft ze altijd heel professioneel en keurig op tijd ons geadviseerd. Ook de levering en het plaatsen van de keuken zijn naar volle tevredenheid verlopen. Helemaal top!!!!
FOTO VAN PETER DONKERS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Peter, bedankt voor je review! Wat een prachtige keuken heeft Dieuwertje voor jullie ontworpen. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Grote klasse”
Door W.A Trilsbeek op maandag 27 dec 2021 21
De door ons ontworpen keuken hebben ze conform afspraak geplaatst. Al het verpakkingsmateriaal en het restafval heeft de monteur meegenomen. Zowel de adviseur, de mensen aan de telefoon en de monteurs waren vriendelijk, vakbekwaam en meedenkend. Grote klasse.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Trilsbeek, bedankt voor je review en de mooie complimenten. Fijn dat je zo tevreden bent!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Charles van Haaren op dinsdag 31 mrt 2020 20
Van Wanrooij keukens heeft ons erg goed geholpen. Allereerst met het van de keuze. De verkoper bij Van Wanrooij heeft alle tijd voor ons uitgetrokken, met ons meegedacht en er mede daardoor voor gezorgd dat wij nu een prachtige keuken in ons nieuwe huis hebben. Ook de plaatsing van de keuken is goed verlopen en toen we belden met vragen, kwam er ook snel een antwoord! Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN CHARLES VAN HAAREN
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Charles, mooie moderne hoekkeuken heb je uitgekozen! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Scholten op vrijdag 4 jun 2021 21
Wij zijn erg goed geholpen vanuit Van Wanrooij door Marcel. Dit begon al bij het ontwerpen van de keuken tot aan het plaatsen van de keuken. Bij het ontwerpen is er goed meegedacht met de punten die wij aangaven en er zijn diverse oplossingen bedacht waar wij in eerste instantie niet aan dachten. Bij het plaatsen van de keuken was het duidelijk dat de monteurs van, Van Wanrooij, graag een mooie keuken wilden opleveren. Hierbij is de nodige zorg gedragen om eventuele beschadigingen te voorkomen en is er nog meegedacht of de keuken goed uit kwam met eventuele lichtschakelaars. Kortom wij raden Van Wanrooij aan!
FOTO VAN SCHOLTEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Scholten, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! Veel leefplezier gewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal top”
Door Fam van den Dikkenberg op maandag 28 feb 2022 22
Goede uitleg, vakmanschap in het monteren, goed advies omtrent extra plinten. Helemaal top!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie van den Dikkenberg, bedankt voor jullie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de montage van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken voor nieuwbouwhuis”
Door Robben op woensdag 17 feb 2021 21
Vorige week is de nieuwe keuken geplaatst. Ivm nieuwbouw hebben we de keuken ruim anderhalf jaar geleden uitgezocht. Toen ik begon te twijfelen net voor de keuken in bestelling, mocht ik gelijk langskomen voor de laatste aanpassingen. De communicatie ivm afspraak was erg goed. Ook het zetten verliep goed. Monteur was erg meedenkend en werkt hard en net. Helaas wel wat defecten zoals beschadigde kastdeur en kapotte afzuigkap. Dit is gelijk doorgegeven en kregen we gelijk een bevestiging dat dit snel opgelost word. De eerst volgende werkdag kwam de monteur terug om de afzuigkap te demonteren. Heel erg fijn.
FOTO VAN ROBBEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Robben, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Erik Jan de Kruijf op woensdag 17 feb 2021 21
Service was goed en de installateurs netjes en correct. Wel enorm veel schade tijdens het transport waardoor er een additionele afspraak gepland moest worden om alle schades te herstellen maar dit lag niet aan van Wanrooij maar aan de vervoerder. Afhandeling hiervan was uitstekend.
FOTO VAN ERIK JAN DE KRUIJF
+ Toon extra foto van Erik Jan de Kruijf
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Erik Jan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en dat er snel een oplossing is gekomen. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marcel de Wit op maandag 1 jul 2019 19
We hebben door van wanrooij een prachtige nieuwe keuken ontvangen en zijn zeer tevreden met de montage en afwerking.
FOTO VAN MARCEL DE WIT
Keukeneiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Marcel, Wauw, prachtige keuken heb je uitgekozen. Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent met de montage en afwerking. Veel leefplezier in de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marc op donderdag 15 jul 2021 21
Goed geholpen in de showroom bij Van Wanrooij. Ruim 20 jaar geleden naar volle tevredenheid ook een keuken aangeschaft bij Van Wanrooij. Na drie bezoekjes in 2020 tot een besluit gekomen. Erg tevreden over de installatie van de keuken. De monteur is vakkundig, werkt netjes en denkt mee aan benodigde aanpassingen ter plekke en realiseert deze ook.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer besteld maar niet de keuken”
Door frank op donderdag 3 nov 2016 16
Onze ervaringen met de firma Van Wanrooij zijn matig. In ons bouwplan komt de keuken en badkamer via deze firma. Toen we hoorden dat het bouwproject doorging en de aannemer vertelde dat ze Van Wanrooij de order had gegund zijn we er naar toe gegaan. Omdat we geen afspraak hadden gemaakt was het niet mogelijk de project keuken opstelling te zien omdat men niet wist welke keuken er geplaatst ging worden, dit ondanks dat de aannemer zij dat het bekend was. Later kregen we een telefoontje van de aannemer dat het nu wel in orde was en zijn we teruggegaan. Nu wel uitleg gekregen maar het bleef summier. Toen afspraak gemaakt wat moeilijk ging, omdat het zo druk was. Na wat aandringen toch binnen 2 weken kunnen komen. De keuken verkoper kwam er haastig op ons over Er stond 3 uur voor ons ingepland maar hij wist dit in 2 uur te proppen. Ook bleek naderhand dat de gewijzigde apparatuur 30 % boven de internet prijs koste. Daar boven op moesten we nog 10% wijzigingskosten aan de aannemer betalen. Later hoorde ik dat een particulier die gewoon daar een keuken kocht wel scherpe prijzen voor de apparatuur kreeg. Bij een volgende afspraak is door een andere verkoper de badkamer begeleidt , dit ging wel goed alhoewel de meer prijs voor gewijzigde apparatuur naar mijn mening te hoog was, dus geen andere apparatuur gekocht, dit pas ik later wel aan. Bij deze verkoper kwam onze slechte ervaring met de keuken ter sprake. Wat later werden wij gebeld door de keuken verkoper, hij was van mening dat hij ons deskundig had begeleid. Na hier enkele dagen over na gedacht te hebben heb ik toch een leidinggevende gebeld, Deze heeft mijn klacht goed aangehoord en gaf aan dat de klant koning is bij van Wanrooij. Mijn conclusie is dat Van Wanrooij het veel te druk heeft, erg veel projecten aanneemt wat te kostte gaat van de kwaliteit, daarnaast kunnen zij, nu de economie zo aantrekt, hogere prijzen vragen. Mijn advies kijk kritisch naar de offerte en slaap er wat nachtjes ver voordat je beslist.
Reactie of foto toevoegen
“Complimenten”
Door Richard Ganzeman op maandag 25 mei 2020 20
Keuken en apparatuur worden volgens afspraak geleverd en heel netjes geplaatst. Het zijn vakkundige personen die weten waar ze mee bezig zijn. Complimenten
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Richard, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de montage. We wensen je veel leefplezier toe in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Familie Wijgmans op zondag 31 mei 2020 20
Wij zijn ontzettend prettig geholpen in de showroom, heel goed meegedacht tav onze wensen en mogelijkheden. Prachtige keuken op maat. Ook de service na plaatsing is top. De monteur was erg vriendelijk en professioneel. We zijn supertevreden over onze prachtige, nieuwe keuken!
FOTO VAN FAMILIE WIJGMANS
U keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Familie Wijgmans, bedankt voor jullie review! Wat een prachtig eind resultaat van de keuken. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Perfect geregeld”
Door J.Ligthart op donderdag 28 apr 2022 22
Alles perfect geregeld, van digitale 1e afspraak tot plaatsing!
FOTO VAN J.LIGTHART
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw Ligthart,
Bedankt voor je review! Fijn dat alles goed is verlopen. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Gemonteerde keuken”
Door Cor van Schijndel op donderdag 8 apr 2021 21
Keuken zonder hoge kasten. Brede opbergvakken leveren enorm veel ruimte. Gekozen kleur sluit perfect aan bij overig interieur. Na installatie tegels aangebracht t.b.v. reinheid in keuken.
FOTO VAN COR VAN SCHIJNDEL
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Best Cor, Bedankt voor je mooie review! Wat is het een mooie keuken geworden! We wensen je heel veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door H. de Jong op woensdag 30 jun 2021 21
Werkblad kapot gevallen bij levering en vervolgens niet geinformeerd over levering en plaatsing nieuwe. Ook is keuken niet helemaal zoals in de winkel afgesproken en op mijn mail daarover kort en zakelijk antwoord ontvangen. Daarnaast branplek op mijn balkon door peuk vd monteur en karton zo op de gang gezet. Niet zo netjes voor de buren. Of meenemen of mij informeren en in mijn huis laten staan.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste mevrouw de Jong, Bedankt voor je bericht. Onlangs is er contact met je opgenomen. We hopen dat alles naar tevredenheid wordt opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Nette keuken”
Door Rob hendriks op donderdag 24 dec 2020 20
Hele nette keuken geworden! Netjes gemonteerd, en achteraf nog paar verbeteringen doorgevoerd
FOTO VAN ROB HENDRIKS
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Rob, bedankt voor jullie review! Wat een prachtig eindresultaat van jullie nieuwe keuken. Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door Bert van den Herik op zondag 8 aug 2021 21
Prima, alleen de deur van de koelkast is niet helemaal in lijn gemonteerd, maar ik neem aan dat dat bij de montage van een nieuw barblad even wordt opgelost.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer Van den Herik, hartelijk dank voor je reactie. Fijn dat je tevreden bent. We hebben de melding doorgezet naar onze collega's van de service!
Reactie of foto toevoegen
“Niet helemaal goed gegaan”
Door G. van de Meugheuvel op zaterdag 30 mei 2020 20
We hebben een keuken gekocht. De keuken is niet geheel goed geplaatst. De kasten waren bovenop en aan de bovenzijde erg vervuild. Je moet binnen 1 dag onvolkomenheden vermelden. Er is nu een afspraak gemaakt om de mankementen op te lossen. Hopelijk komt het goed.
FOTO VAN G. VAN DE MEUGHEUVEL
Deel van de geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw van de Meugheuvel, Bedankt voor je bericht. Je verhaal is intern doorgezet.
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Maureen op zaterdag 16 mei 2020 20
Wij zijn heel blij met onze keuken! Prima communicatie met Van Wanrooij en hele goede service. Na montage kwamen we er achter dat er iets was beschadigd. De volgende dag zijn we direct gebeld en wordt het netjes opgelost.
FOTO VAN MAUREEN
De nieuwe keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Maureen, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de communicatie en dat de montage goed verlopen is. Wat een prachtige keuken! We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Montage”
Door Rob Jansen op donderdag 14 jun 2018 18
Vorig jaar vanwege nieuwbouw, een keuken, twee badkamers, twee toiletten besteld. Voor de accessoires moesten we pas komen als alles geïnstalleerd was, dan wisten we ook waar, wat moest komen. Dit zouden ze dan vervolgens komen plaatsen. Welnu, gister te veld en de accessoires besteld. Wat schets onze verbazing, mijn mond viel echt open.....het was nieuw beleid, je moest ze zelf monteren!!!!!
Wij, al wat ouder dan 70, doen dat niet zo gemakkelijk, maar wat we ook inbrachten, voor meer dan 40.000 euro gekocht, en nu nog ruim 2000 euro, het was nieuw beleid, je moest dat zelf regelen! Afspraken mondeling zijn m.i. Ook rechtsgeldig, maar.....geen discussie! Wij zij diep, diep, zeer diep teleurgesteld in deze niet te volgen koerswijziging. We hebben inmiddels dezelfde accessoires elders besteld, was ook nog 600 euro goedkoper!
Reactie of foto toevoegen
“Problemen bij afleveren keuken en badkamer”
Door Philip Geleijnse op maandag 11 apr 2022 22
Wij kwamen bij van Wanrooij Warenhuys, omdat dit de projectleverancier voor de keuken en badkamer was van onze nieuwbouwwoning. Hierdoor is er enig voordeel bij het verplaatsen van bijvoorbeeld leidingwerk in de keuken. Ons is het zo gebracht dat het kiezen voor de projectleverancier zou ontzorgen, in vergelijking met een andere partij. Wat hadden wij het mis. Middels deze review ga ik in op het goede, en het minder goede van het bedrijf. Ik hoop dat Van Wanrooij hier in de toekomst in verbetert, dat mag worden verwacht van een bedrijf waaraan zo veel mensen hun zorgvuldig verdiende spaargeld aan uitgeven. In deze review laat ik de COVID perikelen buiten beschouwing, hoewel dit invloed had op de koopervaring, en met name de wijze waarop afspraken mogelijk waren, is dit niet relevant voor het grotere verhaal.
Showroom: De showroom is werkelijk prachtig. Je wordt warm onthaald en kijkt je ogen uit naar alle badkamers en keukens die men ten toon heeft gesteld. Ook de virtuele showroom is een fijne toevoeging.
Verkoopproces Keuken: Wij kwamen voorbereid aan tafel, na ca. 8 andere keuken- en badkamerbedrijven langs te zijn gegaan. Wat betreft de keuken hadden we al een duidelijk beeld. Het verkoopproces bij de keukens is vergelijkbaar met wat je kunt verwachten van bedrijven die zijn aangesloten bij de Mandemakers groep. Alle klassieke trucjes worden uit de kast gehaald, waaronder het 'spreken met de manager'. Het bedrijf zelf is niet direct onderdeel van de Mandemakersgroep, maar het personeel weet wel op diezelfde wijze te handelen. Het proces was niet echt een fijne ervaring, je voelt je onder druk gezet. Daar sprak ik me ook over uit, en daar ontstond dan wel een onaangename sfeer. We hebben alsnog gekozen voor Van Wanrooij, omdat de prijs onder de streep, met het verleggen van het leidingwerk etc. maar beperkt duurder was dan een ander bedrijf. We wilden in ieder geval graag zo'n zorgeloos mogelijke ervaring, en dachten dit bij van Wanrooij te krijgen gezien de nauwe samenwerking met de bouwer.
Verkoopproces Badkamer: Het verkoopproces bij de badkamer was een stuk fijner. Er werd meegedacht met onze wensen en ons budget. Daarbij werden ook tips gegeven om de wijzigingen op de standaardbadkamer zo goedkoop mogelijk te houden: Bijvoorbeeld een standaardmaat tegels te gebruiken, of slim om te gaan met bouwkundige elementen. Hierdoor hebben we een fijne badkamer samen kunnen stellen.
Levering: Meer dan 3 maanden voordat de keuken zou worden bezorgd, zijn de artikelen besteld. De vaatwasser had echter leverproblemen. Deze zou een- a twee weken later komen dan de rest van de artikelen. We kregen een voorstel: Ofwel een andere, vergelijkbare vaatwasser van AEG uitkiezen, ofwel wachten. Omdat de vaatwassers die leverbaar waren, niet vergelijkbaar waren en dus bepaalde features mistten, of duurder, kozen wij ervoor om te wachten, wetende dat het maar twee weken overbruggen was. Helaas, pas halverwege oktober werd onze vaatwasser geleverd. En wat schikt ons? Het was een ander model! Een model die tevens minder features had dan onze bestelde vaatwasser. Dit is zonder overleg gebeurd! Deze vaatwasser is weer mee teruggenomen, en uiteindelijk hebben we een andere gekregen die wel voldeed aan de wensen. Aanvankelijk is er een defecte koelkast geleverd.
We wensten een stille afzuigkap, op advies daarom niet voor een geïntegreerde afzuigkap gekozen, maar voor een wandafzuigkap. Helaas: De keukenverkoper heeft ons de DB's laten zien wanneer de kap zonder recirculatie werkt, mét recirculatie hadden we een afzuigkap die op de laagste stand 70DB produceerde gekocht voor 1400 euro. Menig stofzuiger is stiller tegenwoordig. Dit is uiteindelijk wel opgelost met ons.
Plaatsing Keuken: Dit is waar de problemen ontstonden. De plaatsing van onze keuken was halverwege Augustus geplanned. Dit is een moment waarop de 'eigen monteurs' mogelijk op vakantie zijn. Wij kregen twee ZZP-monteurs van het bedrijf S.L.R. Montage op bezoek. Dit waren enorme beunhazen die de keuken op hun slippers kwamen monteren. Door de montage zijn diverse problemen ontstaan buiten de leveringsproblemen:
- Men heeft de vaatwasser afvoer, die al aanwezig was en tevens door ons besteld, er vakkundig tussenuit gehaald, waardoor onze vaatwasser niet aangesloten kon worden op een afvoer.
- De kokendwaterkraan werkte niet: Dit heb ik zelf opgelost door simpelweg de gebruiksaanwijzing te lezen.
- Het kitwerk was slordig gedaan rondom de kookplaat. De vlakbouwkookplaat lag 3mm dieper dan het keukenblad, waardoor pannen tegen de rand van het keukenblad aanstoten.
- Het zijpaneel van de keuken was nog niet geplaatst, i.v.m. de niet geleverde vaatwasser. Het werkblad stond daarom lange tijd op twee kartonnetjes. Het werkblad is helaas wat krom getrokken.
- Het kitwerk achter het werkblad en op andere plekken liet los.
- Een frontje was beschadigd geraakt, verteld werd dat het een restant afdekfolie was, terwijl er in feite lak was weggetrokken.
Tweede levering en plaatsing na vervanging van defecte of ontbrekende artikelen:
- De vaatwasser:
1. De ontbrekende vaatwasser werd door AEG geleverd. Deze kon niet door hen worden aangesloten omdat deze aansluiting weg was gehaald door de eerdere keukenmonteurs.
2. Diezelfde week is door een ander bedrijf de aansluiting voor de vaatwasser alsnog gemaakt, maar niet zonder slag of stoot. De wateraanvoer van de vaatwasser lekte, dit leek later verholpen te zijn. Enkele maanden later bleek er toch een stil lek aanwezig te zijn, die het hele keukenkastje tot een spons heeft getransformeerd en de keukenplinten en onze vloer heeft aangetast.
- De koelkast: De koelkast werd door AEG zelf geplaatst. Helaas niet geheel stabiel. Ook de koelkastdeuren schaven de koelkast of de zijwand zelf kapot. Dit is later gepoogd te verhelpen en heeft even gewerkt. Helaas zijn de problemen alsnog teruggekomen.
- De kookplaat en spoelbak en afzuigkap zijn uiteindelijk opnieuw geplaatst zodat deze op een juiste wijze in de keuken werden gemonteerd.
Plaatsing badkamer: De badkamer is netjes geplaatst, m.u.v. het voegwerk: dit is in de verkeerde kleur geplaatst. Verantwoordelijkheid voor plaatsing van de badkamer ligt bij de bouwende partij. Afspraken over de kleur voegen zijn wel op de offerte gezet, niet heel duidelijk. Dit terwijl je er in de showroom samen wel zorgvuldig naar hebt gekeken. We hebben hier nog een geschil over met de bouwende partij. Advies is om kleuren van kitwerk en voegwerk nog duidelijker op de offerte neer te zetten.
Aftersales: Vrijwel alles wat fout kon gaan is bij de plaatsing van de keuken fout gegaan. We zijn goed geholpen door de servicedesk van Van Wanrooij en hopen over enkele weken de waterschade ook gerepareerd te zien. Hopelijk wordt er met die reparatie niet alweer een nieuw probleem gecreëerd.
Conclusie: Van Wanrooij heeft een mooie showroom. De aftersales zijn redelijk op orde van het bedrijf, immers, al onze problemen worden vooralsnog verholpen. En dat waren er flink wat! Te verbeteren valt er in de verkoop: m.i. is de ervaring beter indien je minder onder druk wordt gezet. De belangrijkste verbetering en tevens de reden voor de lage beoordeling is de monteur keuze en het leveringsproces, hier kan sterk in worden verbeterd! Screen a.u.b. de monteurs die in dienst worden genomen, dit kan een hoop problemen, frustratie en ook kosten besparen. Kies niet direct voor de goedkoopste monteurs die beschikbaar zijn, maar één die gelijk staat aan de kwaliteit die jullie willen leveren. Ik kan er niet bij dat er zulke onkundige mensen voor de montage van dure keukens worden gebruikt. Maak ook duidelijke afspraken over de levering en leg de verantwoordelijkheid voor de plaatsing van spullen bij één partij. Indien een product achteraf door de fabrikant zelf moet worden gemonteerd, is het vragen om problemen bij de afbouw van de keuken.
FOTO VAN PHILIP GELEIJNSE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Philip, Vervelend om je verhaal te lezen. Mijn collega is hierover in contact met u en heeft dit in behandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Peter en Diana Megens-van Olderen op donderdag 11 feb 2021 21
Wij zijn geweldig geholpen en nog steeds blij met de gemaakte keuzes nu wij drie maanden in ons huis wonen.
FOTO VAN PETER EN DIANA MEGENS-VAN OLDEREN
REACTIE VAN PETER EN DIANA MEGENS-VAN OLDEREN
Hier ook nog een foto van onze badkamer. Echt prachtig betegeld. Dit is een ervaren tegelzetter geweest. Keurig. Nog iedere dag heel blij mee.
REACTIE VAN VAN WANROOI WARENHUYS
Beste meneer en mevrouw Megens-Van Olderen, hartelijk dank voor jullie review. Fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel leefplezier in jullie nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken badkamer toilet”
Door Kuipers op maandag 18 nov 2019 19
Wij zijn heel goed geholpen tijdens ons dag bezoek aan van Wanrooij keuken, badkamer en tegel warenhuys. In onze beleving hebben wij een zeer kundig advies ontvangen met betrekking tot het upgraden van onze badkamer en toilet. Vervolgens hebben wij na een zeer goed verzorgde lunch ook een keuken samengesteld. Op financieel vlak hebben wij niet het gevoel dat we teveel betaald hebben, maar goedkoop was het uiteraard ook niet. In het vervolg traject zijn al onze zorgen uit handen genomen. Na de oplevering van onze nieuwbouw woning was de montage met 1 telefoontje geregeld. Uiteindelijk zijn wij zeer tevreden over het resultaat.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Kuipers, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden met het eindresultaat”
Door D. Schenkius op vrijdag 26 feb 2021 21
We werden uitstekend voorgelicht door de keukenexpert (Bjorn) van van Wanrooij. Alle afspraken werden keurig nagekomen. De installatie van onze keuken verliep vlot en bijna probleemloos. De schappen waren beschadigd aangeleverd maar de oplossing was altijd nabij. We zijn uiteindelijk zeer tevreden met het eindresultaat.
FOTO VAN D. SCHENKIUS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/mevrouw Schenkius, Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel leefplezier in je nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Stefan IJfs op donderdag 30 apr 2020 20
Zeer goede service en zelfs nog een nieuw type van de kookplaat gekregen nadat er door Siemens een nieuw model aangekondigd was. Installatie van keuken binnen een dag!
FOTO VAN STEFAN IJFS
De nieuwe keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Stefan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en de keuken. Heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door Toine Hendriks op woensdag 25 apr 2018 18
Slechte Service Afdeling, Communicatie onderling is drama . Lopende zaken worden niet overgedragen. Ik ben nu al 4 maanden bezig met mijn badkamer omdat het water de badkamer inloopt ipv naar het putje. Ze wijzen contstant naar onder aannemers. Ze komen zelf hun afspraken niet na. Je moet zelf constant bellen ik word niet teruggebeld. Ik heb een badkamer bij van Wanrooij gekocht was ook mijn laatste. Nu hebben ze afgelopen vrijdag mijn badwand vervangen wat die was niet goed liep scheef af. Ik bel vandaag wanneer komen jullie dan de tegels zetten dit word waarschijnlijk over 4 weken. Dat is toch niet normaal 4 weken wachten. Op 5 januari 2018 de douche voor het eerst gebruikt en toen de melding gedaan dan is het probleem pas eind mei 2018 verholpen. On-acceptabel is dit toch? Nu heb ik gevraagd om ons tegemoet te komen. Moet nog een extra vensterbank hebben. Antwoord service nee, want dit ligt niet aan ons de aannemer moet ons tegemoet komen? Okay dus zeg ik dan moeten jullie dit regelen. Nee, dit is iets wat wij moeten doen. Komen we terug bij het begin toch. Bij wie heb ik de Badkamer gekocht. Bij inderdaad van Wanrooij in Waardenburg maar die schuiven alles af. Dus denk na voordat je hier wat koopt. Eigenlijk wilde ik geen ster selecteren maar het moest anders kon ik niks posten.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Ellen Bruurmijn op woensdag 10 mrt 2021 21
Wij kregen bij aankoop goed advies en de plaatsing van de keuken ging erg vlot. Super blij met het eind resultaat.
FOTO VAN ELLEN BRUURMIJN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ellen, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het advies en de plaatsing van de keuken. Wat een plaatje is de keuken zeg! We wensen je veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Flexibel”
Door Ester op woensdag 1 jul 2020 20
Ben heel tevreden over de mooie keuken die is geplaatst. Ondanks dat tijdens het 1e levermoment schade was ontstaan heeft van Wanrooij voor een tijdelijke noodkeuken gezorgd en kon mijn keuken na een beperkte vertraging alsnog worden geplaatst waardoor ik nu geniet van een prachtige keuken. De verkoopadviseur was erg flexibel en heeft goed meegedacht met persoonlijke wensen.
FOTO VAN ESTER
Prachtige keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ester, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je blij bent met je keuken en dat er een goede passende oplossing is gegeven voor een tijdelijke keuken. Wat een prachtige keuken en heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Super blij met het eindresultaat”
Door Ingeborg op zondag 10 okt 2021 21
We waren in eerste instantie niet heel blij met hoe het blad was ingemeten en gelegd ipv 1 naad waren er nu 3 naden. En dat ons gevraagde le man systeem er niet bij zat. Nadat wij een klacht hadden ingediend omdat we niet tevreden waren, hebben we contact gehad met de service afdeling. En is het uiteindelijk helemaal naar tevredenheid opgelost en zijn we super blij met het eind resultaat.
FOTO VAN INGEBORG
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ingeborg, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat het naar tevredenheid is opgelost. We wensen jullie veel kookplezier toe in de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Beter met facturen dan met service”
Door Joep op vrijdag 20 aug 2021 21
Levering en montage waren goed. Echter miste er onderdelen of waren beschadigd.
Nu 2 weken verder heeft Van Wanrooij nog steeds geen duidelijkheid gegeven en komt er vrijwel geen feedback. Op de factuur zitten ze wel erg kort, maar op hun tekortkomingen niet.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Joep, als lerende organisatie werken we graag aan verbeteringen. Kun je het referentienummer doorgeven dan zoeken we het graag voor je uit.
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door C. Zwerts op zondag 22 aug 2021 21
Alles verliep naar wens. Goede communicatie en vakbekwaam.

Aanvulling ontvangen 23 augustus 2021: Ik heb een complete keuken laten plaatsen. De monteur heeft perfect werk verricht. Geen enkele klacht. Dus op alle vlak 10 punten.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw C. Zwerts, Bedankt voor je mooie review! We wensen je veel kookplezier toe in de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 110
Adresgegevens Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys
aWaardenburg , Regterweistraat 5, 4181 CE Waardenburg, tel 0418 - 55 66 66
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.