Feedback
6,5

Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
vanwanrooij-warenhuys.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys
Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer, toilet of vloer? Daar komt heel wat bij kijken! Online oriënteren, rondkijken en keuzes maken… Voel je welkom om inspiratie op te doen in onze unieke, innovatieve belevingsshowroom. Direct langs de A2, bij afslag 16, vind je 4.500 m2 aan inspiratie en beleving!

Binnenlopen voor inspiratie kan altijd. Wil je samen met een adviseur dieper in het ontwerp en de mogelijkheden duiken? Dan is het handig om even een afspraak te plannen via 0418-556666.

Voel je welkom!
Ervaringen
Er zijn 158 ervaringen over Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren52 ervaringen
4 sterren52 ervaringen
3 sterren6 ervaringen
2 sterren10 ervaringen
1 ster35 ervaringen
“Aanrader”
Door Scholten op vrijdag 4 jun 2021 21
Wij zijn erg goed geholpen vanuit Van Wanrooij door Marcel. Dit begon al bij het ontwerpen van de keuken tot aan het plaatsen van de keuken. Bij het ontwerpen is er goed meegedacht met de punten die wij aangaven en er zijn diverse oplossingen bedacht waar wij in eerste instantie niet aan dachten. Bij het plaatsen van de keuken was het duidelijk dat de monteurs van, Van Wanrooij, graag een mooie keuken wilden opleveren. Hierbij is de nodige zorg gedragen om eventuele beschadigingen te voorkomen en is er nog meegedacht of de keuken goed uit kwam met eventuele lichtschakelaars. Kortom wij raden Van Wanrooij aan!
FOTO VAN SCHOLTEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Scholten, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! Veel leefplezier gewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door HENZEN op dinsdag 31 mrt 2020 20
Alles is naar wens verlopen vanaf de showroom communicatie en plaatsing. Blij met de prachtige keuken!
FOTO VAN HENZEN
Witte keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Henzen, wat een prachtige keuken. Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door S. Park op zondag 18 jul 2021 21
We zijn goed geholpen door Ton Smidt met het samenstellen van de keuken. We namen een standaardkeuken, maar we konden het helemaal naar onze wensen aanpassen. Het plaatsen van de keuken verliep ook vlekkeloos, en nu na drie maanden gebruik zijn we helemaal tevreden en we hebben tot nu toe geen enkel probleem ondervonden.
FOTO VAN S. PARK
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw, bedankt voor je review! Wat een mooi eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtig”
Door Gert van Gessel op woensdag 23 okt 2019 19
Onze keuken voor ons nieuwbouwhuis is prachtig! Geen problemen rondom levering en plaatsing. De keukenzetter die wij hadden is echt een vakman. Mooie afwerking van koof boven het kookeiland en denkt goed mee met de klant. Wij bevelen Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys dan ook van harte aan!
FOTO VAN GERT VAN GESSEL
Gezette keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer van Gessel, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Bedankt voor je mooie foto, veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Stefan op maandag 31 mei 2021 21
Zeer goede kwaliteit en uitstekend gemonteerd. Vakman ter plaatsen heeft samen met ons nog wat extra aanpassingen en verplaatsingen gedaan om alles nog beter in te delen.
FOTO VAN STEFAN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Stefan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je een goede ervaring hebt met onze vakkundige monteurs. Hier streven wij naar. We wensen je heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Boom op maandag 30 dec 2019 19
Super mooie keuken, ik ben er heel blij mee. Door de verkoper heel goed meegedacht.

Aanvulling ontvangen 7 januari 2019: Mijn keuken is 19 en 20 december geplaatst, dit is zeer goed gebeurd.
FOTO VAN BOOM
Supermooie keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Boom, Hartelijk dank voor je review. De foto's zien er mooi uit. heel veel leefplezier van de nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Hans op dinsdag 16 jun 2020 20
Zowel een badkamers en keuken gekocht. We zijn prima geholpen maar het tempo was hoog. Dit doordat een dagdeel per onderdeel (badkamer of keuken) wordt uitgetrokken. Uiteindelijk helemaal tevreden met het ontwerp van keuken en badkamer. Inmiddels is alles geplaatst. Dit is vlot gelopen en netjes opgeleverd. Het voordeel dat je in een winkel alle materialen kunt bekijken.
Reactie of foto toevoegen
“Goed geregeld”
Door A. Gerdessen op vrijdag 5 jun 2020 20
Bij diverse bezoeken aan showrooms nare ervaringen opgedaan. Onduidelijke offertes, gesjoemel met kortingen etc. Uiteindelijk besloten om bij van Wanrooij een keuken te kopen. Zeer tevreden over de verkoper, duidelijke offerte en geen geheimzinnigheid over kortingen. Plaatsing van de keuken was ook zeer goed geregeld, vakkundige monteur die netjes werkte. Wij adviseren om hier te kopen.
FOTO VAN A. GERDESSEN
Hoekkeuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer en mevrouw Gerdessen, Bedankt voor jullie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over jullie bezoek aan de showroom, de verkoper en de plaatsing van de keuken. Het eindresultaat is prachtig geworden. Geniet van jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Hans de Zwart op maandag 17 mei 2021 21
Wij hebben een mooie keuken gekocht bij Van Wanrooij. In het koop proces zijn wij keurig begeleid om tot onze aankoop te komen. Wij zijn erg tevreden over onze keuken, behalve over de spoelbak en de kraan die er bij is geleverd.
Wij hadden in eerste instantie gekozen voor één spoelbak, maar hebben dat later gewijzigd in een dubbele. Wat echter niet is bekeken en ook niet geadviseerd, is of de gekozen kraan hier ook geschikt voor was. Daar zijn we pas achter gekomen nadat we de keuken zijn gaan gebruiken. En om eerlijk te zijn: we verfoeien elke dag de kraan die is meegeleverd.
FOTO VAN HANS DE ZWART
+ Toon extra foto van Hans de Zwart
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hans, bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Plaatje van een keuken”
Door lagrouw op maandag 15 feb 2021 21
goede voorlichting tijdens het voortraject, mooie uitgewerkte offerte, keurige levering, en gemonteerd door een super vakman! al met al een plaatje van een keuken!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer/mevrouw Lagrouw, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Marc op donderdag 15 jul 2021 21
Goed geholpen in de showroom bij Van Wanrooij. Ruim 20 jaar geleden naar volle tevredenheid ook een keuken aangeschaft bij Van Wanrooij. Na drie bezoekjes in 2020 tot een besluit gekomen. Erg tevreden over de installatie van de keuken. De monteur is vakkundig, werkt netjes en denkt mee aan benodigde aanpassingen ter plekke en realiseert deze ook.
Reactie of foto toevoegen
“Communicatie”
Door Kim op woensdag 2 aug 2017 17
Bij de eerste afspraak werd toegezegd dat we het hele traject een contactpersoon zouden hebben. Dit is niet waar gebleken. De verkoper heeft een mooie keuken uitgetekend, ook had hij in het begin veel geduld. De showroom is mooi opgezet met veel mogelijkheden. Na enkele afspraken kwamen we tot een offerte. Na het tekenen van de offerte wilde ik toch een andere kleur kasten. Dit werd goed opgelost. Toen begon de ellende: de keuken moest worden geplaatst. Bij het plaatsten is in een van de kasten een gat geboord welke daar niet thuis hoorde. Niet alle stickers zijn verwijderd; deze krijgen we er zelf ook niet af doordat de kast nagenoeg tegen de muur staat. Helaas zie je de zwarte tekens op de stickers erg goed. De koelkast was op de snoer gezet waardoor deze niet recht stond. Een greeplijst is in een andere kleur geleverd dan de andere greeplijsten. Volgens Van Wanrooij kan dit niet anders, hierover zijn we niet vooraf geïnformeerd. Inmiddels hebben we naast het plaatsen nog 3 keer een medewerker over de vloer gehad, de problemen zijn niet opgelost. Een aangetekende brief gestuurd, geen reactie op vernomen. Nu krijgen we te horen dat we nog een restant moeten betalen. Dat klopt, maar niet voor alle problemen opgelost zijn. Kortom, een slechte service.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken niet af”
Door H. de Jong op woensdag 30 jun 2021 21
Werkblad kapot gevallen bij levering en vervolgens niet geinformeerd over levering en plaatsing nieuwe. Ook is keuken niet helemaal zoals in de winkel afgesproken en op mijn mail daarover kort en zakelijk antwoord ontvangen. Daarnaast branplek op mijn balkon door peuk vd monteur en karton zo op de gang gezet. Niet zo netjes voor de buren. Of meenemen of mij informeren en in mijn huis laten staan.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste mevrouw de Jong, Bedankt voor je bericht. Onlangs is er contact met je opgenomen. We hopen dat alles naar tevredenheid wordt opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Goed advies”
Door Familie J & JB Koolen op dinsdag 16 feb 2021 21
goed advies, en bij twijfel opnieuw bij de adviseur aan tafel.
FOTO VAN FAMILIE J & JB KOOLEN
Reactie of foto toevoegen
“Keukenverbetering”
Door Saskia Lenssen van de Vossenberg op vrijdag 30 aug 2019 19
We zijn de 2de bewoners van dit huis en hebben de keuken aanlaten passen na ons smaak. Kastje erbij nieuw aanrechtblad en zo nog wat enkelen dingen die erbij gekomen zijn
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Saskia, Fijn dat je tevreden bent! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige plaatsing”
Door Fred Hommersom op maandag 29 mrt 2021 21
Wij hebben de badkamer en keuken gekocht. Beide zijn vakkundig geplaatst door echte vakmensen. U heeft een zeer tevreden klant er bij. Top service door uw organisatie!
FOTO VAN FRED HOMMERSOM
REACTIE VAN FRED HOMMERSOM
Bij deze onze prachtige keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde badkamer”
Door Henri op zaterdag 10 feb 2018 18
Complete badkamer gekocht. De verkoop en advies ging goed. Als de handtekening is gezet, en de buit binnen. Dan is het de vraag of het goede geleverd word en het probleem oplossen ho maar. Diep triest dat er zo met mensen om gegaan word.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Henri, Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Uw review is opgepakt door onze service afdeling.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundige montage”
Door Berry en Jeanine Boelaars op zaterdag 10 apr 2021 21
Mooie keuken geheel zoals verwacht en uitgezocht. Goede apparatuur die redelijk eenvoudig te bedienen is. Montage is netjes en uitermate vakkundig uitgevoerd.
FOTO VAN BERRY EN JEANINE BOELAARS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Berry en Jeanine, wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst. Bedankt voor jullie review!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooi eindresultaat”
Door Koos Hogewoning op zaterdag 26 jun 2021 21
Ruimschoots werd er de tijd genomen om een keuken samen te stellen. Ook oog voor praktische inrichting. Keuken is netjes geplaatst, monteurs hebben netjes en rustig gewerkt. Eindresultaat is zeer mooi.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Koos, bedankt voor je review! Geniet van je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig geholpen”
Door Peter en Diana Megens-van Olderen op donderdag 11 feb 2021 21
Wij zijn geweldig geholpen en nog steeds blij met de gemaakte keuzes nu wij drie maanden in ons huis wonen.
FOTO VAN PETER EN DIANA MEGENS-VAN OLDEREN
REACTIE VAN PETER EN DIANA MEGENS-VAN OLDEREN
Hier ook nog een foto van onze badkamer. Echt prachtig betegeld. Dit is een ervaren tegelzetter geweest. Keurig. Nog iedere dag heel blij mee.
REACTIE VAN VAN WANROOI WARENHUYS
Beste meneer en mevrouw Megens-Van Olderen, hartelijk dank voor jullie review. Fijn dat je zo tevreden bent. Heel veel leefplezier in jullie nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Een geweldige ervaring”
Door Van Veldhoven op woensdag 17 feb 2021 21
Wat een geweldige ervaring. We zijn meegenomen in de wereld van keukens. Van idee tot uitvoering zijn we volledig ondersteund. Dankzij de duidelijke en transparante uitleg zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Door de keuken te zien in virtual reality kregen we echt een wauw gevoel.
FOTO VAN VAN VELDHOVEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer en/of mevrouw Van Veldhoven,hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door Daniel de Wit op zondag 4 okt 2020 20
Het bestellen van de keuken liep soepel. Er werden duidelijke opties vermeld die we konden nemen. Tis wel heel gek om een keuken ruim 1 jaar van te voren te bestellen. De levering van de keuken verliep volgens afspraak. Alles zat netjes verpakt en werd gesorteerd bij elkaar gezet. De volgende dag werd de keuken geïnstalleerd. Dit werd door 2 personen gedaan. Aan het einde van de dag was de oplevering van de keuken. Alles klopte, paste en er misten geen onderdelen. Dit maak je zelden mee. Chapeau!
FOTO VAN DANIEL DE WIT
Keuken in nieuwbouwwoning
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Daniel, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat de montage goed is verlopen. We wensen je veel woonplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met nieuwe keuken”
Door Nelly Damen op maandag 3 mei 2021 21
Wat zijn opa en oma blij met hun nieuwe keuken. Super dat er een medewerker thuis komt kijken en bespreken wat mogelijk is en goed op de wensen van ons inspeelde. De keuken is op woensdag geplaatst en de vaatwasser zou pas over 5 a 6 weken worden geleverd maar er is toch geregeld dat er donderdags een vaatwasser aangesloten werd super gewoon wat n service. Voor een volgende keuken zeker weer naar van Wanrooij
FOTO VAN NELLY DAMEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nelly, bedankt voor je review en de mooie complimenten! Wat een prachtige keuken hebben opa en oma gekregen. Wens ze maar veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Nette keuken”
Door Rob hendriks op donderdag 24 dec 2020 20
Hele nette keuken geworden! Netjes gemonteerd, en achteraf nog paar verbeteringen doorgevoerd
FOTO VAN ROB HENDRIKS
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Rob, bedankt voor jullie review! Wat een prachtig eindresultaat van jullie nieuwe keuken. Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Niels Lammers op dinsdag 7 apr 2020 20
Zeer prettige installateur, die vakwerk heeft afgeleverd.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Niels, Bedankt voor de mooie review! Veel kookplezier in de nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij”
Door Roos op maandag 14 dec 2020 20
We hebben een prachtige keuken uitgezocht die met zorg is geinstalleerd. Tijdens ons bezoek aan de showroom zijn we uitstekend geholpen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen, advies gegeven waar nodig en de tijd gegeven om er rustig over na te denken. De levering en installatie werd met zorg en aandacht gedaan. De communicatie was perfect en we zijn ontzettend blij met de keuken.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Roos, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en montage van de keuken. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Blij met de keuken”
Door Maureen op zaterdag 16 mei 2020 20
Wij zijn heel blij met onze keuken! Prima communicatie met Van Wanrooij en hele goede service. Na montage kwamen we er achter dat er iets was beschadigd. De volgende dag zijn we direct gebeld en wordt het netjes opgelost.
FOTO VAN MAUREEN
De nieuwe keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Maureen, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de communicatie en dat de montage goed verlopen is. Wat een prachtige keuken! We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Super slechte plaatsing”
Door Ad op donderdag 2 aug 2018 18
Badkamer is echt super slecht geplaatst. Maar geen communicatie om het op te lossen
Reactie of foto toevoegen
“Nette keuken”
Door G.Peters op maandag 8 mrt 2021 21
Vakkundig geplaatst, mannen met ervaring, nette keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste G. Peters, hartelijk dank voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent! We wensen je veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Prima geregeld”
Door Marcel Schleicher op maandag 20 jan 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht en laten installeren. Volledig naar tevredenheid en service achteraf was ook prima geregeld.
FOTO VAN MARCEL SCHLEICHER
Opgeleverde keuken
+ Toon extra foto van Marcel Schleicher
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Marcel, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent, heel veel leefplezier van jullie mooie keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Verkeerde montage”
Door Robbertsen op maandag 1 mrt 2021 21
Hele mooie keuken uitgezocht afgelopen mei. Helaas kwam men er met plaatsing achter dan van de 4 kasten aan de wand er 2 niet goed zijn. 1 Qua indeling en 1 qua hoogte. Met als gevolg dat er geen vaatwasser is aangesloten. Hopelijk wordt het snel opgelost!
FOTO VAN ROBBERTSEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw, We nemen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Gemengde ervaring”
Door Eline Meijer op woensdag 30 okt 2019 19
Keuken en badkamer. Ervaring is gemengd. Keuken afspraak eerste keer was een drama (slechte adviseur qua kennis en service)- afspraken daarna fijn: resultaat moet nog blijken- keuken wordt volgende week geleverd/geplaatst. Badkamer service ervaarden we prettig: dacht mee en luisterde goed. Achteraf hoorden we echter dat de opties voor onze (nieuwbouw) badkamer per adviseur afhankelijk is: dat moet niet kunnen toch? Rijtje van 3 dezelfde woningen: bij ons 'nee het muurtje of de wc verplaatsen is geen optie/kan niet', bij onze buren 'het muurtje kunnen we verplaatsen, maar wc niet' en bij hun buren 'wc verplaatsen is geen probleem, maar het muurtje kan niet'..... badkamer is opgeleverd maar toont redelijk wat 'gebreken', vooral tegelwerk heel slordig helaas.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Eline, Bedankt voor je review, jammer om te lezen dat er gemengde gevoelens zijn, ik heb het intern doorgezet.
Reactie of foto toevoegen
“Afrader”
Door Hille Veenstra op maandag 28 okt 2019 19
Vorig jaar keuken aangeschaft voor onze nieuwbouw woning. Donderdag 22 augustus is de keuken geplaatst. Ik zou niemand Van Wanrooij aanraden alles na aankoop op de installateur na is ronduit slecht verlopen. Nu 28 oktober zijn de laatste herstelpunten nog niet opgelost.

Nadat we eerste een ochtend voor niks thuis zijn geweest kwam de monteur smiddags om 1400 uur dan eindelijk aan. Deze zou tussen 0700 en 0730 aanwezig zijn. Na montage waren er nog 2 restpunten namelijk afvoer en kast in zichtzijde die vervangen moest worden. Tevens is door de externe installateur het afval achtergelaten wat volgens factuur meteen zou worden afgevoerd.

Na beloofd te hebben dit de aankomende week af te voeren is dit uiteindelijk na veel telefoontjes en emails drie weken later afgevoerd. Maandag 30 september zijn ze terug geweest voor de herstelpunten 1 hiervan is opgelost echter was er wederom een verkeerde kast besteld. In eerste instantie zou de oude kast achterblijven maar na veel aandringen hebben de monteurs deze toch meegenomen. Wederom een vrije ochten voor niks thuis.

Inmiddels zitten we bijna in november en komen ze aankomende vrijdag opnieuw een poging doen tot vervangen kast. Vandaag wederom gebeld met verzoek tot uitstel van betaling van laatste factuur en kortingsvoorstel voor geleden schade. Nu is er eindelijk een keer terug gebeld nadat we misschien wel 10 keer de belofte hebben gehad terug gebeld te worden. Kortings voorstel is wederom afgewezen. Uitstel van betaling schijnt nu wel mogelijk te zijn.

UIteindelijk de volgende ervaring met Van Wanrooij: Aankoop in een mooie showroom verliep vlekkeloos. Afhandeliung na aankoop zou ik mijn ergste vijand nog niet eens gunnen. Ik heb het gevoel dat ze je als klant totaal niet serieus nemen belofte van terugbellen komen ze 9 van de 10 keer niet na. Reageren op email nog veel slechter vaak geen reactie en als ze reageren is dit weken later. Ik zou dan ook eenieder willen afraden hier een keuken aan te kopen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER EN TEGEL WARENHUYS
Beste Hille, Bedankt voor je review. Vervelend om je verhaal te lezen. Als lerende organisatie gaan wij aan de slag met je feedback.
REACTIE VAN HILLE VEENSTRA
Beste van Wanrooij, Als lerende organisatie doen jullie er echt helemaal niks aan om bestaande klanten tevreden te krijgen. Nu weer een halve maand later is de beloofde schriftelijke uitstel van betaling nog steeds niet binnen. Echter wel al weer een betalingsherinnering. Nu is er mailcontact met de debiteurenadministratie en kan ik mijn verhaal weer opnieuw doen. Jullie leggen alleen vast wat jullie uitkomt.
Reactie of foto toevoegen
“Service kan beter”
Door Joke op vrijdag 14 apr 2017 17
Prachtige showroom, prachtig pand maar..... slechte service of liever gezegd helemaal geen service. Enkele maanden na aanschaf van de nieuwe badkamer en het toilet onstonden er problemen met de 2 toiletbrillen. Dit probleem is na bijna twee maanden nog niet opgelost en zo moeilijk kan dat toch niet zijn, gewoon twee nieuwe leveren!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Joke, Vervelend om te lezen dat je dit hebt meegemaakt. Als lerende organisatie werken we elke dag aan klanttevredenheid. Ik heb begrepen dat onze service afdeling contact met je heeft opgenomen. We hopen dat alles naar tevredenheid is opgelost. Als ik nog iets kan doen, hoor ik het graag!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden met keuken”
Door Nathalie op vrijdag 6 nov 2020 20
Zeer tevreden met onze keuken, er waren nog wel punten welke nog nagekregen / verholpen moesten worden en dit is uiteindelijk ook keurig door de monteur gedaan.
FOTO VAN NATHALIE
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nathalie, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je keuken. Wat een prachtige keuken! We wensen je veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Goede service naderhand”
Door Valentino op donderdag 11 feb 2021 21
Professioneel, vriendelijk, klantgericht, gebruikt geen excuses en neemt verantwoordelijk. Een foute montage is een foute montage ongeacht garantie. Van Wanrooij is aan te bevelen. Professioneel, vriendelijk, klantgericht, gebruikt geen excuses en neemt verantwoordelijk. Case closed en zand er over. Een foute montage is een foute montage ongeacht garantie. Van Wanrooij is aan te bevelen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Valentino, Bedankt voor je mooie review!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken badkamer toilet”
Door Kuipers op maandag 18 nov 2019 19
Wij zijn heel goed geholpen tijdens ons dag bezoek aan van Wanrooij keuken, badkamer en tegel warenhuys. In onze beleving hebben wij een zeer kundig advies ontvangen met betrekking tot het upgraden van onze badkamer en toilet. Vervolgens hebben wij na een zeer goed verzorgde lunch ook een keuken samengesteld. Op financieel vlak hebben wij niet het gevoel dat we teveel betaald hebben, maar goedkoop was het uiteraard ook niet. In het vervolg traject zijn al onze zorgen uit handen genomen. Na de oplevering van onze nieuwbouw woning was de montage met 1 telefoontje geregeld. Uiteindelijk zijn wij zeer tevreden over het resultaat.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Kuipers, Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door pascal nagtegaal op vrijdag 12 jun 2020 20
het bedrijf is netjes beleefd en goed georganiseerd.. Monteur is echt perfectionistisch.. En kwa leveren en lever data is het gewoon precies op tijd
FOTO VAN PASCAL NAGTEGAAL
Keuken tijdens de montage
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer Nagtegaal, Hartelijk dank voor je reactie. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Monopoly positie”
Door Versluis op donderdag 2 jul 2015 15
Zeer slechte prijs-kwaliteit verhouding. Hadden bij onze nieuwbouw-woning de monopoly en hebben dit ook maximaal uitgebuit. Daar komt nog eens bij dat de service achteraf voor zowel badkamer en keuken zeer zeer slecht is.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Linders op dinsdag 28 jan 2020 20
We hebben een keuken en badkamer en toilet gekocht. We zijn erg tevreden. We hebben zelfs al kennisen naar de zaak verwezen om ook daar te kijken voor een evt nieuwe keuken.

Aanvulling ontvangen 29 januari 2020: De keuken is inderdaad al gemonteerd. We zijn er erg blij mee. Ook de montage zelf is prima verlopen met hele fijne monteurs. Niets op aan te merken.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste familie Linders, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat jullie aan kennissen van Wanrooij aanraden. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken, badkamer en toilet!
Reactie of foto toevoegen
“Niet compleet geleverd”
Door Marc van Maasacker op donderdag 11 feb 2021 21
Prachtige keuken gekocht, maar helaas niet compleet geleverd. Nu, na veel bellen en mailen en 3 maanden later, nog steeds niet. conclusie: SERVICE IS WAARDELOOS. Je wordt niet serieus genomen
Reactie of foto toevoegen
“Nette montage”
Door R. H. Frantzen op maandag 16 nov 2020 20
Keuken is mooi en netjes gemonteerd. Op dit punt zijn wij zeer tevreden. Jammer alleen dat voor de ijskastdeur een aantal pennetjes ontbreken waardoor deurtjes nog niet er op zitten. Op een punt heb ik een negatieve opmerking, de kraan is zodanig dicht op de achterwand geplaatst door de fabriek dat de kraan aanloopt tegen de achterwand en dus niet volledig open kan.
FOTO VAN R. H. FRANTZEN
Keuken langs twee zijden
+ Toon extra foto van R. H. Frantzen
+ Toon extra foto van R. H. Frantzen
+ Toon extra foto van R. H. Frantzen
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Meneer, mevrouw Frantzen, Bedankt voor je review! We hebben je bericht intern doorgezet.
Reactie of foto toevoegen
“Annulering niet mogelijk”
Door Elsemieke op maandag 16 jan 2017 17
Zeer slechte ervaring hier. Geen klanttevredenheid of begrip voor de klant. Alleen tekenen en dan is het klaar met de service en klant is koning totaal niet! Koop hier absoluut geen keuken prijs kwaliteit ook natuurlijk zeer slecht van WanRamp z'n slechte ervaring nog nooit meegemaakt
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door D op dinsdag 12 nov 2019 19
Nooit meer iets kopen! Hier een badkamer gekocht, uiteindelijk geplaatst, wat blijkt: alle voegen zitten scheef als gevolg van twee tegels van verschillende grootte. Hier is nooit iets over gezegd bij verkoop en ook niet te zien aan het plaatje. Van wanrooij doet ook geen enige moeite om ons nog iets tegemoet te komen in de kosten om dit te herstellen. Wat een slechte service!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer D, vervelend om je verhaal te lezen. Als lerende organisatie werken we graag aan verbeteringen, kun je het referentienummer doorgeven, dan zoek ik het graag voor je uit.
REACTIE VAN DONNA TURK
Ik plaats het referentie nummer liever niet publiekelijk. Ik heb qasa deze doorgegeven, jullie kunnen hun raadplegen. Allemaal mooie praatjes maar aan de andere reviews te zien zullen jullie toch niks doen. Jullie zijn de slechte organisatie waar ik ooit iets aangeschaft heb, als ik dit allemaal had geweten had ik nooit van mijn leven iets bij jullie gekocht. Zodra de buit binnen is stopt het bij jullie. Jullie zouden je moeten schamen
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door A. Wildschut op woensdag 14 apr 2021 21
Heel tevreden. Gert-Jan van Setten heeft ons superfijn en goed geholpen. De monteurs waren uiterst correct en kundig. Hebben wel hard moeten werken om alles in een dag geplaatst te krijgen. Hebben aan het eind van de dag alles keurig opgeruimd. Wij hebben over van Wanrooij een positief gevoel.
FOTO VAN A. WILDSCHUT
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste A. Wildschut, Bedankt voor je review! Wat een geweldig mooie keuken! Wij wensen je veel kook- en bakplezier.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door van Elferen op woensdag 7 apr 2021 21
Een keuken en badkamer geplaatst alleen de badkamerspiegel was beschadigd maar is later vervangen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw Van Elferen, Bedankt voor je review! Veel plezier met je nieuwe keuken en badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden na zelfplaatsing”
Door Ronnie Koenen op dinsdag 25 feb 2020 20
Keuken gekocht in het echt nog mooier. Zeer tevreden over contact en de levering. Ik heb de keuken zelf geplaatst en dit is te doen voor een zeer handige doe het zilver. Veel werk is de pas stroken op maat zagen. De kraan die we houden uitgezocht was niet op tijd te leveren maar we kregen keus uit mooie alternatieven. Een nadeel is dat de uitspattingen niet gezaagd werden dit was ons wel vermeld bij aankoop. Dit telefonisch uitgelegd door van wanrooy. Het inmeten is goed gedaan en alles is nu perfect. Ik mis geen onderdelen. Tot nu toe zeer tevreden.
FOTO VAN RONNIE KOENEN
Zelfgeplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ronnie, bedankt voor je review. Fijn dat het opgelost is en dat nu alles perfect is. Heel erg veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Een drama”
Door Dekla op zaterdag 20 jul 2019 19
Te triest voor worden! Zeer onprofessioneel bedrijf, afschuiven naar een ander, liegen naar de klant(en), afspraken niet nakomen, tot nu toe geleverde en gemonteerde zaken zijn niet af, zitten scheef. Uitgevoerde kitwerken doen een kind van drie beter! Goed bezig van Wanrooij. Als ik de aannemer zou zijn, zou dit het einde van een samenwerking betekenen. Wat stellen jullie als bedrijf klanten teleur. Een nieuw huis is emotie en hoort een feestje zijn. Fijn dat jullie dat kapot helpen voor ons en nieuwe buren. De eerste keer dat wij een ervaring delen. Een tip voor de firma: leer communiceren, wees oprecht, werk af zoals het hoort en maak mensen blij.
FOTO VAN DEKLA
Afwerking sanitair
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Dekla, Als lerende organisatie werken we graag aan verbeteringen. Kun je het referentienummer doorgeven, dan zoek ik het graag voor je uit.
Reactie of foto toevoegen
“Verkopen gaat prima daarna niet meer”
Door Johan van de Scheur op maandag 10 jul 2017 17
Wat een enorm slecht bedrijf is dit. Dit tekstvak is eigenlijk veel te klein om te beschrijven hoe wij over dit bedrijf denken, maar ik doe mijn best om het enigszins beknopt te houden. Het komt er echter wel op neer dat ik zou iedereen willen afraden hier iets te kopen. Het verkopen gaat namelijk prima, maar dan. Ons badkamer project duurt nu al sinds 6 December jl. De ellende begon al gelijk bij het slopen van de badkamer, daar men voor het gemak een draagmuur in de ruimte over het hoofd had gezien. Vervolgens werd de eerste de beste klusjeman op ons project gezet. Ik heb zelf twee linkerhanden maar had het uiteindelijk beter zelf kunnen doen. Het blijkt dat van Wanrooij enkel werkt met ZZP'ers, wat overigens niet bij de verkoop gemeld was. Daarnaast is ons ligbad 5 keer geleverd, iedere keer was het bad beschadigd. Uiteindelijk is onze badkamer voor 80 % weer gesloopt omdat de opgeleverde kwaliteit bagger was.( dit was overigens de 3de herstelronde ! ) Nu na bijna een half jaar en een nog steeds niet werkende Aquasound ( muzieksysteem ) ben ik er helemaal klaar mee. De grootste irritatie is wel dat ze totaal niet met je communiceren. Ze laten je gewoon links liggen. Gemaakte afspraken komen ze niet na. Ze weten van iets moois ( het aanschaffen van een badkamer ) een regelrechte nachtmerrie te maken. van Warooij, chapeau !
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken voor nieuwbouwhuis”
Door Robben op woensdag 17 feb 2021 21
Vorige week is de nieuwe keuken geplaatst. Ivm nieuwbouw hebben we de keuken ruim anderhalf jaar geleden uitgezocht. Toen ik begon te twijfelen net voor de keuken in bestelling, mocht ik gelijk langskomen voor de laatste aanpassingen. De communicatie ivm afspraak was erg goed. Ook het zetten verliep goed. Monteur was erg meedenkend en werkt hard en net. Helaas wel wat defecten zoals beschadigde kastdeur en kapotte afzuigkap. Dit is gelijk doorgegeven en kregen we gelijk een bevestiging dat dit snel opgelost word. De eerst volgende werkdag kwam de monteur terug om de afzuigkap te demonteren. Heel erg fijn.
FOTO VAN ROBBEN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw Robben, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met kookeiland”
Door Koen Snaphaan op dinsdag 16 feb 2021 21
We hebben een keuken gekocht bestaande uit een vast gedeelte en een kookeiland. Twee jaar geleden uitgezocht, dus spannend hoe het uit zou vallen. Het was top, echt zo als we het hadden verwacht. Complimenten aan de verkopers van van Wanrooij en aan de monteur die de keuken heeft geplaatst.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Koen, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met je keuken. We wensen je heel veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Ware gezicht”
Door Henri op woensdag 8 mei 2019 19
Problemen worden niet opgelost door Van Wanrooij Warenhuys. Hebben nu bijna 2 jaar onze keuken met eilandafzuigkap en plasmafilter. Plasmafilter heeft vanaf dag 1 niet gewerkt en is hier direct een melding van gemaakt dat tijdens het koken het behoorlijk stinkt. Na 3 meldingen en bijna 2 jaar is er nog geen oplossing gevonden, sterker nog: Van Wanrooij reageert niet eens! Inmiddels heeft de defecte afzuigkap flinke schade aangericht (vetvlekken op het plafond). Een ingebrekestelling gestuurd, maar we krijgen alleen de melding dat alles naar behoren werkt. Deze conclusie hebben ze getrokken zonder ter plaatse te komen kijken. Uiteindelijk hebben we een externe keukenspecialist naar de situatie laten kijken die de conclusie trok dat het plasmafilter niet functioneert en dat dit onder de garantie van Plasmamade valt. Inmiddels de zaak via rechtsbijstand aan Van Wanrooij voorgelegd, maar men voelt zich nog steeds niet verantwoordelijk om de schade te komen herstellen en de problemen op te lossen! Advies aan iedereen: koop hier nooit een keuken/badkamer. De showroom is prachtig, de verkopers zijn meer dan vriendelijk... Maar als je eenmaal getekend hebt, laat dit bedrijf zijn ware zicht zien.
FOTO VAN HENRI
Vlekken op plafond
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Henri, Vervelend om je verhaal te lezen. Je review heb ik doorgestuurd naar onze serviceafdeling. Zij namen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door Niels Hillerstrom op maandag 22 jun 2020 20
We zijn zeer blij met de aankoop van onze badkamer en keuken.

Aanvulling ontvangen 25 juni 2020: De keuken is geleverd en gemonteerd. Allemaal zeer naar wens. De paar kleine opleverpuntjes zijn nu in behandeling en worden opgelost door Van Wanrooij. De keuken installateur was ook een prettig persoon die ons op de juiste momenten erbij betrok zodat we nog wat laatste dingen konden afstemmen. Bijvoorbeeld de plaatsing van de spotjes.
FOTO VAN NIELS HILLERSTROM
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Niels, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en de plaatsing van de keuken. Fijn dat de opleverpuntjes in behandeling zijn en dat je kan gaan genieten van je mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Niet helemaal goed gegaan”
Door G. van de Meugheuvel op zaterdag 30 mei 2020 20
We hebben een keuken gekocht. De keuken is niet geheel goed geplaatst. De kasten waren bovenop en aan de bovenzijde erg vervuild. Je moet binnen 1 dag onvolkomenheden vermelden. Er is nu een afspraak gemaakt om de mankementen op te lossen. Hopelijk komt het goed.
FOTO VAN G. VAN DE MEUGHEUVEL
Deel van de geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer, mevrouw van de Meugheuvel, Bedankt voor je bericht. Je verhaal is intern doorgezet.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer aankoop”
Door F Leijendekker op maandag 24 sep 2018 18
Badkamer gekocht bij dit bedrijf. Zeer matig geholpen door verkoper van der Meulen. Niet meedenken met ons en weinig alternatieven bieden. Ook totaal geen flexibiliteit en klantvriendelijkheid getoond. Het is dat dit aangewezen leverancier voor ons nieuwbouwproject is geweest, en casco ook geen optie was. Ik zou niemand aanraden hier de badkamer te bestellen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede service”
Door Stefan IJfs op donderdag 30 apr 2020 20
Zeer goede service en zelfs nog een nieuw type van de kookplaat gekregen nadat er door Siemens een nieuw model aangekondigd was. Installatie van keuken binnen een dag!
FOTO VAN STEFAN IJFS
De nieuwe keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Stefan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de service en de keuken. Heel veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken voor nieuwbouwwoning”
Door Anton vd Meer op woensdag 20 sep 2017 17
Leuke winkel, heel veel keuze en vriendelijk personeel. Erg leuk om hier eens een kijkje te nemen wanneer je opzoek bent naar een nieuwe keuken of badkamer! Mooie themaruimtes.

Aanvulling ontvangen op 3 oktober 2017: Vanochtend is de keuken in onze nieuwbouwwoning geplaatst. Net als de gesprekken in de showroom, is ook dit zeer goed bevallen. De installatiemonteurs waren op het afgesproken tijdstip aanwezig en hebben de keuken netjes in elkaar gezet. Henk wist heel goed waar hij mee bezig was en heeft ons goede tips gegeven.
Reactie of foto toevoegen
“Minder tevreden met indeling”
Door Fons van den Brand op maandag 25 jan 2021 21
Kwaliteit Siematic keuken is prima. Indeling laat te wensen over. Kast waar de magnetron en stoomoven in staan had meer richting raam kunnen staan. Nu is er een loze hoek terwijl de keuken toch al zo klein is. Vaatwasser niet geruisloos genoeg voor een woonkamer met open keuken. Wanneer de deur van de vaatwasser geopend is dan kun je niet meer bij de stoomoven, magnetron en koelkast.
REACTIE VAN VAN WANROOI WARENHUYS
Beste meneer van den Brand, bedankt voor je review. Vervelend om je verhaal te lezen. We nemen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Nog niet compleet”
Door Schouten op dinsdag 7 apr 2020 20
Montage goed. Helaas werd de keuken niet compleet geleverd. Dus we moeten 4 tot 6 Weken wachten tot hij compleet is ...,
FOTO VAN SCHOUTEN
Inbouwkoelkast
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer/ mevrouw Schouten, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat de montage goed gegaan is.We hopen dat je keuken snel compleet is zodat je er van kan gaan genieten.
Reactie of foto toevoegen
“In het algemeen tevreden”
Door Krushna op dinsdag 31 mrt 2020 20
In general happy but there can be some improvements in general
- original advisor was not so patient in explaining the process. felt rushed and were not happy with the choice.
- we went again and the second advisor was more helpful
Even after checking Van Wanrooij seemed to have sent broken parts and the monteur found out later. He called van wanrooij to fix and order everything. They made no fuss and ordered new parts. Customer service was good. Monteur also found that tip on connections do not fit under the hand wash sink. So solution was to attach handles. Lucky for us that we chose for dishwasher with handle (and not the expensive one with no handles) so this fits .
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Dear Krushna, thank you for your feedback. Good to read that everything is okay.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is plaatje geworden”
Door Jolanda soeters rullens op dinsdag 19 nov 2019 19
We hebben een keuken gekocht bij van wanrooij waardenburg. Heel goed geholpen. Het is een super mooie keuken. En heel netjes geplaatst. Het is een plaatje geworden. We zijn er zo blij mee.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Jolanda, bedankt voor je review. Heel veel plezier van je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Grote keuken”
Door Elize Bosveld op maandag 28 jun 2021 21
In eerste instantie (november 2019) toen ik mijn keuken ging bestellen, was mijn gevoel niet goed. Ik werd ook een beetje geleid door de reviews en dan ben je bevooroordeeld. In Januari van dit jaar, besloot ik toch mijn kleur te wijzigen. Via een videocall met Resul ging dat super goed! Verder was de levering en de montage in 1 keer goed! De levering weerd goed gecommuniceerd en er waren geen onderdelen die misten. De monteur heeft de volgende dag de keuken in z'n eentje in 8 uur superstrak gemonteerd. Mijn eigen aannemer was zelfs onder de indruk! Het is toch een keuken van bijna 7 meter met 3 hoge kasten en een composiet blad. Mijn zorgen bleken dus niet gegrond! Ga zo door van Wanrooij!
FOTO VAN ELIZE BOSVELD
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Elize, bedankt voor je review! Wat een geweldig eind resultaat van de keuken. De kleur is prachtig. Veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer renovatie”
Door Corinezeelen op woensdag 25 apr 2018 18
Badkamer gekocht in april 2016. Uiteindelijk te laat opleveren na heel veel problemen en het niet oplossen van klachten gekomen tot een schikking in 2018, zodat wij onze klachten zelf op een vakkundige wijze kunnen oplossen. Geen aanrader dus. Ik sluit aan bij alle onderstaande recencies. Verkopen prima maar daarna is de service ver te zoeken!
Reactie of foto toevoegen
“Strak en compact”
Door Peter Leerintveld op dinsdag 19 mei 2020 20
We wisten wat we wilden en nodig hadden. Deze wensen zijn in ontwerp en levering uitstekend besproken, ontworpen en geleverd. Het is een strakke, compacte, all-in keuken geworden; precies zoals we voor ogen hadden

Aanvulling ontvangen 9 november 2020: De keuken voldoet in de praktijk uitstekend. Zeer vakkundige montageploeg en de geconstateerde gebreken zijn vakkundig en tot volle tevredenheid opgelost. De communicatie tussen sales-levering-aftersales-klant kan volgens mij nog beter.....
FOTO VAN PETER LEERINTVELD
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Peter, Fijn om te lezen dat het is geworden zoals u voor ogen had! Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Familie Wijgmans op zondag 31 mei 2020 20
Wij zijn ontzettend prettig geholpen in de showroom, heel goed meegedacht tav onze wensen en mogelijkheden. Prachtige keuken op maat. Ook de service na plaatsing is top. De monteur was erg vriendelijk en professioneel. We zijn supertevreden over onze prachtige, nieuwe keuken!
FOTO VAN FAMILIE WIJGMANS
U keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Familie Wijgmans, bedankt voor jullie review! Wat een prachtig eind resultaat van de keuken. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Heel veel kookplezier toegewenst!
Reactie of foto toevoegen
“Heel veel punten”
Door Luuk Lechner op maandag 14 sep 2020 20
keuken van 28.000 euro, met meer dan 7 tekortkomingen!

Aanvulling ontvangen 15 september 2020: Betreft discussie over offerte, ondoorzichtige offerte, naden topbladen, inductiekookplaat, noodzakelijke extra betalingen voor transport. Verder nauwelijks controleerbare levering, beschadigingen bij transport?, twijfel gebruik aanbevolen en toegezegd plaatmateriaal, beschadigingen geleverd kastmateriaal, niveau van afwerking, reactietermijnen, nazorg.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Luuk, Bedankt voor je bericht. Vervelend om je verhaal te lezen. We nemen contact met je op.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken is netjes geplaatst”
Door Sofie op maandag 22 jun 2020 20
Bij Van Wanrooij weer een keuken uitgezocht wegens eerdere goede service toen ons nieuwe huis helaas niet doorging. Snel geholpen en er is goed meegedacht met het ontwerp. Ook was het mogelijk om later nog e.e.a. aan te passen. Echt fijn was dat. Door iedereen vriendelijk te woord gestaan en de keuken is netjes geplaatst. Bij vragen is ook steeds direct actie ondernomen.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Sofie, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. We wensen u heel veel plezier toe in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Siematic keuken”
Door Hans op vrijdag 9 apr 2021 21
Het kopen van een Siematic keuken is een garantie voor hoge kwaliteit. Daar is de prijs ook naar. Omtrent het product en de looks ervan ben ik zeer tevreden. Er zijn ook issues van kritiek. Ik heb deze aan het adres van de verkoopadviseur geventileerd, dit zonder een reactie te ontvangen. Dat is op zijn minst teleurstellend voor mij als vaste klant van "Van Wanrooij". Helaas zal Covid19 ook daarvan de oorzaak zijn.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Hans, Bedankt voor je review.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door Erica van Lopik op donderdag 19 dec 2019 19
Keuken en badkamer gekocht bij Van Wanrooij. Goede ervaring. De VR 3D impressie is echt top. Goed gericht advies. Strakke planning qua plaatsen.
FOTO VAN ERICA VAN LOPIK
Keukeninrichting
+ Toon extra foto van Erica van Lopik
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Erica, wat fijn om te horen dat je tevreden bent. Erg mooie keuken, heel veel leefplezier ervan.
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Hans van de water op vrijdag 2 apr 2021 21
Zeer hoge kwaliteit keuken, deskundig advies van verkopers in Waardenburg, zeer vakkundige en vriendelijk planners, vervoersbedrijf en monteurs van de keuken, snelle oplossing bij problemen, prima services.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer van de Water, hartelijk dank voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent. Veel leefplezier gewenst in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Max Ross op dinsdag 5 mei 2020 20
Keuken gekocht en super blij mee. Levering van de keuken was netjes geregeld en de transporteur werkte secuur en voorzichtig. De keukenzetter was een echte vakman die wel erg op zich zelf was gesteld, maar dit had absoluut geen invloed op het eindresultaat! Erg tevreden!
FOTO VAN MAX ROSS
Keuken met eiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Max, bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe keuken. Heel veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Jeijsman op dinsdag 6 apr 2021 21
Onze ervaring is 100% positief. De communicatie van van Wanrooij naar ons was echt zeer goed. Als er iets was dan werden we duidelijk geïnformeerd. De showroom is zeer ruim en mooi met volop keus. Wij dachten toen we binnen kwamen dat dit een te dure prijsklasse voor ons zou zijn maar niets bleek minder waar te zijn. Zeer goed geholpen door de verkoper die alle tijd voor ons nam en samen met ons de keuken ontwierp.
Reactie of foto toevoegen
“Tegevloer”
Door levi op zondag 27 mei 2018 18
tegelvloer gekocht met gebreken bij het leggen nu 1 jaar veder hebben ze het nog steeds niet opgelost het enige wat ze kunnen is dreigen met incasso voor het rest bedrag ik oplossen doen ze niet. waar ze wel heel goed in zijn is het van het kastje naar de muur sturen.
Reactie of foto toevoegen
“Extra binnenlade voor recente keuken”
Door vincent op vrijdag 30 aug 2019 19
Extra binnenlade bestaande keuken. prima service. kwaliteit!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Vincent, Bedankt voor je review, fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Geniet van je extra binnenlade!
Reactie of foto toevoegen
“Montage”
Door Rob Jansen op donderdag 14 jun 2018 18
Vorig jaar vanwege nieuwbouw, een keuken, twee badkamers, twee toiletten besteld. Voor de accessoires moesten we pas komen als alles geïnstalleerd was, dan wisten we ook waar, wat moest komen. Dit zouden ze dan vervolgens komen plaatsen. Welnu, gister te veld en de accessoires besteld. Wat schets onze verbazing, mijn mond viel echt open.....het was nieuw beleid, je moest ze zelf monteren!!!!!
Wij, al wat ouder dan 70, doen dat niet zo gemakkelijk, maar wat we ook inbrachten, voor meer dan 40.000 euro gekocht, en nu nog ruim 2000 euro, het was nieuw beleid, je moest dat zelf regelen! Afspraken mondeling zijn m.i. Ook rechtsgeldig, maar.....geen discussie! Wij zij diep, diep, zeer diep teleurgesteld in deze niet te volgen koerswijziging. We hebben inmiddels dezelfde accessoires elders besteld, was ook nog 600 euro goedkoper!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken met alles erop en eraan”
Door S. Schrale-Koopmans op vrijdag 11 dec 2020 20
Het lijkt of ik nog iedere dag op vakantie ben, ziet er met minder kastjes heel ruim uit. Een keuken met alles erop en eraan. Krijg steeds meer plezier in de stoomoven. De inductieplaat bevalt heel goed, het eten is gauw klaar. De heetwaterkraan is super. Mijn man maakt met plezier de spruitjes voor vanavond klaar.
FOTO VAN S. SCHRALE-KOOPMANS
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Mevrouw Schrale-Koopmans, bedankt voor jullie review. Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst en geniet van de spruitjes vanavond.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door G de Vries op vrijdag 9 apr 2021 21
Tijdens bezoek showroom goede begeleiding en informatie. Voor plaatsing dacht men mee over installatie en inrichting. Na anderhalf jaar kon geleverd worden, dit ging vlot en netjes. Montage door bedrijf van goede kennis in naam van Van Wanrooij. Zij werken super netjes en secuur. Ben dus erg tevreden.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste heer, mevrouw de Vries, Bedankt voor jullie review en de mooie complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Ellen Bruurmijn op woensdag 10 mrt 2021 21
Wij kregen bij aankoop goed advies en de plaatsing van de keuken ging erg vlot. Super blij met het eind resultaat.
FOTO VAN ELLEN BRUURMIJN
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Ellen, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het advies en de plaatsing van de keuken. Wat een plaatje is de keuken zeg! We wensen je veel kookplezier toe.
Reactie of foto toevoegen
“Niet tevreden”
Door Karel Leeuwenhaag op vrijdag 20 dec 2019 19
Wij hebben een badkamer gekocht bij van Wanrooij.Met behulp van een bouwtekening heeft de verkoper een aanbieding gemaakt. 3 maal tegels bij moeten bestellen en tot overmaat van ramp paste de design radiator niet. Naar meerdere telefoontjes wordt je gewoon af ge scheept. Ik adviseer om geen zaken met dit bedrijf te doen
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Karel, bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je dit meemaakt, ik heb je verhaal intern doorgezet zodat we hiervan kunnen leren.
Reactie of foto toevoegen
“Het ziet er mooi uit”
Door Danny davies op donderdag 24 dec 2020 20
Wij zijn tevreden, werkt makkelijk en zijn blij met onze quooker! Ook de oven is perfect! Het ziet er mooi uit!
FOTO VAN DANNY DAVIES
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Danny, Bedankt voor je mooie review! Heel veel kookplezier toegewenst in je mooie keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Nooit meer”
Door Steenbrink op donderdag 1 nov 2018 18
Badkamer gekocht met het idee dat deze totaalaanbieder ons zou ontzorgen in de toch al drukke tijd van ons nieuwbouwhuis. Het tegendeel is helaas waar. Afspraken worden niet nagekomen. een ZZP-er die optreedt als projectleider, maar vervolgens compleet faalt. Het bedrijf dat ingeschakeld was om te plaatsen levert redelijk werk, maar is continu aan het zeiken over de gang van zaken. Op klachten die je neerlegt bij Van Wanrooij over vertraging etc. komt 0,0 reactie. Zelfs na verschillende aanmaningen. Het enige wat ze onverstoord blijven doen is je erop attenderen dat de rekening betaald moet worden, anders.... Kortom; nooit meer!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste meneer Steenbrink, Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Met u is contact opgenomen door onze serviceafdeling. Als ik nog iets kan doen, hoor ik het graag!
Reactie of foto toevoegen
“Langere wachttijd”
Door Casimir Evens op dinsdag 30 jun 2020 20
Leveren en montage gingen super goed maakt niet juiste materialen hierdoor zeker 6 a 8 weken wachten
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Casimir Evens, Bedankt voor je review!
Reactie of foto toevoegen
“Fles wijn”
Door J. Soons op maandag 8 jul 2019 19
Wij kochten een keuken bij Van Wanrooij in Waardenburg. Meer dan een verwijzing naar een firma die de voorbereidende werkzaamheden aan leidingen kon uitvoeren, was er niet. De coördinatie ontbrak in zijn geheel, met veel fouten als gevolg. De keuken werd geleverd in april en pas in juli was de keuken compleet. Ca. tientallen telefoontjes en e-mails waren nodig . De meeste zonder enig effect. Medewerkers van Van Wanrooij zie je alleen in de showroom. Het zijn voor mij slechts dozenschuivers. Na de handtekening en ontvangst van een fles wijn kom je alleen door Van Wanrooij ingeschakelde bedrijven tegen. De fles wijn is blijkbaar bestemd om je ergernis weg te drinken. Pas na het stellen van een ultimatum en dreiging met juridische stappen kwam Van Wanrooij in actie. Mijn advies is, schakel eerst uw rechtsbijstand in en ga dan pas naar Van Wanrooij !
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste J. Soons, Bedankt voor je review, vervelend om je verhaal te lezen. Je hebt contact met mijn collega om tot een passende oplossing te komen.
REACTIE VAN J. SOONS
Ik ben inderdaad gebeld door een medewerker van Van Wanrooij. De passende oplossing die geboden werd is een etentje "om daarmee de nare smaak weg te nemen." Wij vinden deze reactie erg neerbuigend en opnieuw een bewijs dat Van Wanrooij niets op heeft met cliënten. Nu Van Wanrooij de gemaakte fouten toegeeft, hadden we een financiële compensatie verwacht van tenminste 5 %van de totale aankoopsom. Daarin zou de erkenning van het falen tot uitdrukking komen en zou Van Wanrooij het verdiende leergeld betalen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Charles van Haaren op dinsdag 31 mrt 2020 20
Van Wanrooij keukens heeft ons erg goed geholpen. Allereerst met het van de keuze. De verkoper bij Van Wanrooij heeft alle tijd voor ons uitgetrokken, met ons meegedacht en er mede daardoor voor gezorgd dat wij nu een prachtige keuken in ons nieuwe huis hebben. Ook de plaatsing van de keuken is goed verlopen en toen we belden met vragen, kwam er ook snel een antwoord! Wij zijn zeer tevreden!
FOTO VAN CHARLES VAN HAAREN
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Charles, mooie moderne hoekkeuken heb je uitgekozen! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel kookplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Nazorg dramatisch”
Door Pascal op maandag 2 sep 2019 19
Keuken...verkoop is prima,maar de montage en nazorg dramatisch. Tot 3x toe hetzelfde werk niet goed afgeleverd. Communicatie vanuit van wanrooij heel slecht.overal zelf achteraan bellen en dan nog laten ze je in de kou staan. Steeds maar weer vrij nemen omdat ze het werk wat ze moeten uitvoeren tot 3x toe dus niet goed hebben gedaan. Begin april is de keuken geplaatst en nog steeds is het een bende en niet opgelost. Het geld is binnen en vervolgens besta je niet meer voor van wanrooij en word je behandeld als een zeurpiet. Als zelfs eigen personeel telefonisch zegt dat de nazorg van hun eigen bedrijf erg slecht is, zegt dat genoeg lijkt me! Spijt van onze aankoop en zeker geen aanrader.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Pascal, Bedankt voor je review. Vervelend om je verhaal te lezen. Ik heb je bericht intern door zodat we hiervan kunnen leren.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keuken”
Door Wilma Mulder op dinsdag 8 dec 2020 20
Sinds een half jaar een hele fijne keuken.Waar ik me heerlijk in uitleven kan, om voor mijn lieve man en mij heerlijk te koken.
FOTO VAN WILMA MULDER
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Wilma, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de keuken en dat je je heerlijk kunt uitleven in de keuken. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Afspraken goed nagekomen”
Door Wim van Doorn op vrijdag 4 dec 2020 20
Prettige ontvangst met een duidelijke toelichting op de verlangde onderdelen, afspraken goed nagekomen en vakkundig door de eigen monteurs geïnstalleerd.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Wim, hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Joop Heeren op dinsdag 30 mrt 2021 21
Zeer tevreden over de montage en afwerking, zeer vriendelijke mensen. Jan en je collega een compliment!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste meneer Heeren, hartelijk dank voor je mooie review. Fijn dat je zo tevreden bent! Veel leefplezier in je nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Nick op dinsdag 18 mei 2021 21
Erg tevreden over mijn keuken. Adviseur dacht goed mee, kwam met alternatieve ideeën welke in de praktijk heel mooi zijn uitgepakt. Sommige dingen geen bewuste keuze in gemaakt, maar ook die zijn goed uitgepakt. Montage snel en goed!
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Nick, bedankt voor je review en de mooie complimenten voor de adviseur en de monteur!
Reactie of foto toevoegen
“Slechte service”
Door J.van der Tol op dinsdag 2 jun 2020 20
Afzuigkap met duur plasmafilter is verkeerd geplaatst door de monteur waardoor de tegels niet geplaatst konden worden door hun eigen tegelzetter. Ze weigeren de afzuigkap te verplaatsen naar de juiste hoogte. Enorm afgescheept door een medewerkster die totaal niet mee wilde denken. Nog aangeboden zelf de kap weg te halen zodat de tegels geplaatst konden worden en dat zij hem weer goed terugplaatsen. Ook dat weigerden ze.
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij mee”
Door Fam. Nelis op dinsdag 14 apr 2020 20
Prachtige keuken gekocht. Snel na oplevering zeer professioneel geplaatst. We zijn er ontzettend blij mee.
FOTO VAN FAM. NELIS
Prachtige keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Fam. Nelis, bedankt voor de mooie review. Wat fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. Vee kookplezier toegewenst in jullie nieuwe keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Slechte ervaring”
Door C. op donderdag 2 jan 2020 20
Koop nooit bij Van Wanrooij - slechte service krijgt een nieuwe dimensie! Wij zijn uiterst ontevreden over de service van Van Wannrooij bij de installatie van onze keuken in ons nieuwbouwhuis in 2019. Ze hebben een mooie showroom in Waardenburg, maar daar is alles mee gezegd. Door deze mooie showroom zou je niet verwachten dat het qua service een groot drama is. En zelfs als je denkt dat het niet erger kan, wordt het erger. Ons dringende advies: koop niet bij deze partij, zoek verder! Zelfs als je (zoals wij) vanuit het nieuwbouwproject een waardecheque krijgt en dus korting op de keuken ontvangt, kun je zonder die korting voor vergelijkbaar geld bij andere keukenleveranciers terecht. Wij hebben dit niet gedaan vanuit gemak in het aankoopproces, maar hadden dit beter wel kunnen doen. Zaken die mis zijn gegaan, o.a.:
- Foutieve keuken (!) geleverd. Middels spoedlevering alsnog de juiste keuken geleverd, echter met veel gebreken: beschadigde bovenkasten, verkeerde nismaten, beschadigde wand onderkast en diverse paneeltjes beschadigd. Meerdere installatiedagen waren nodig voor herstel, pas maanden (!) later (i.v.m. levertijd). De organisatie reageert uiterst slecht op mail en zijn telefonisch ook slecht bereikbaar: men registreert een 'terugbelverzoek', maar je wordt vervolgens nooit teruggebeld. Waarschijnlijk volgt er een reactie op deze review door de afdeling 'Damage Control' van Van Wanrooij, iets in de trant van 'lerende organisatie', of 'we willen leren van onze fouten', etc.; waarschijnlijk wordt hier bedoelt dat het een hardleerse organisatie is. Uiteindelijk is alles wél opgelost, maar wij doen nooit meer zaken met deze partij uit Waardenburg.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste C, Vervelend om je verhaal te lezen. Ik zou je verhaal graag door willen zetten, heb je voor mij een referentienummer?
REACTIE VAN C.
Reactie 21-1-2020: Beste, Wat wilt u nu nog doen met een referentienummer? U heeft al zoveel kansen gehad (en verspeeld)! Wij lezen ook met verbazing de positieve reviews en kunnen haast niet geloven dat deze op waarheid berusten ?¿? Advies aan uw organisatie: wijzig de naam in Van Wanzooi, dat dekt de lading veel beter.
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg tevreden”
Door Christine Gillissen op woensdag 10 feb 2021 21
Ik heb er tegen op gezien om een nieuwe keuken te kopen. Ik hoor vaak horror verhalen. Hoe anders is onze ervaring. Het bezoek aan de showroom was een feestje! Michael Millenaar nam alle tijd voor ons en loodste ons door alle keuzes die we moesten maken. We zijn daarbij vele malen de hele showroom doorgelopen, om alle mogelijkheden te bekijken. Al die keuzes verwerkte hij in het systeem en zo liet hij ons een levensechte impressie zien van de nieuwe keuken. Met hetzelfde geduld paste hij alles een week later weer aan toen wij het toch weer anders wilden. Heel fijn trouwens dat onze order aangepast kon worden. Over de prijs viel te onderhandelen. Ook dat gaf een goed gevoel. Bij de levering van de keuken bleek er een kast beschadigd. Dat had te transporteur zelf al gezien en gemeld. Hoefden we zelf niets aan te doen. De installateurs kwamen op en afgesproken moment en hebben binnen de afgesproken tijd de keuken keurig netjes geplaatst en kort de werking van alle apparaten uitgelegd. Alles was aanwezig en paste precies.
Ook over de after sales zijn wij heel tevreden. De (kleine) beschadigingen zijn opgelost en de beschadigde kast is vervangen. Zonder moeilijk te doen en zonder extra kosten. Kortom: wij zijn heel erg tevreden.
FOTO VAN CHRISTINE GILLISSEN
REACTIE VAN VAN WANROOI WARENHUYS
Beste mevrouw Gillissen, hartelijk dank voor je mooie review. Wij wensen je veel plezier in je nieuwe woning!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer voor nieuwbouw”
Door Waheed Ahmad op zaterdag 8 feb 2020 20
De verkoopadviseur heeft ons op de best mogelijke manier geholpen. Hij maakte een gedetailleerde met alle beste mogelijkheden binnen ons budget. We vertrokken met een tevreden gevoel.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Waheed, Hartelijk dank voor je review, fijn om te horen dat je tevreden bent.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Jacob Groen op zaterdag 7 sep 2019 19
Kleine ruimtes. Optimaal comfort. Mooie uitstraling. Dankzij een goede samenwerking een prima resultaat bereikt!
FOTO VAN JACOB GROEN
Resultaat keuken
+ Toon extra foto van Jacob Groen
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Jacob, Bedankt voor je review, fijn om te lezen dat je tevreden bent! Wat een stoere keuken heb je uitgekozen, ook je badkamer zit er mooi uit! Veel leefplezier!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Venema-Elfferich Annemieke op donderdag 24 dec 2020 20
Eerste verkoper badkamer ging wat stroef. Maar tweede heeft het prima opgepakt en goed geadviseerd. Bij de keuken goed en eerlijk geadviseerd. Kortom, tevreden!
FOTO VAN VENEMA-ELFFERICH ANNEMIEKE
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Annemieke, Bedankt voor je review! Wat een prachtig eindresultaat van de keuken. Veel kookplezier toegewenst.
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden over service”
Door Tim op zaterdag 25 jan 2020 20
5 jaar geleden keuken bij van Wanrooij gekocht. En tot grote tevredenheid. Bijzonder goede service! Afgelopen jaren 2 keer problemen gehad met de Franken cooker maar twee maal keurig opgelost door de service afdeling. Ook had ik wat hulp nodig hoe ik de apothekerskast uit elkaar kon halen (strooppot omgevallen) en in plaats van een dure monteur langs te sturen stuurden ze me de montage tekeningen, binnen een uur had ik de kast weer schoon en weer in elkaar, super! Dank voor de vriendelijke en goede service, ik raad van wanrooij iedereen aan.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Tim, Hartelijk dank voor je review. Fijn dat het elke keer goed is opgelost door onze service afdeling!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Erik Jan de Kruijf op woensdag 17 feb 2021 21
Service was goed en de installateurs netjes en correct. Wel enorm veel schade tijdens het transport waardoor er een additionele afspraak gepland moest worden om alle schades te herstellen maar dit lag niet aan van Wanrooij maar aan de vervoerder. Afhandeling hiervan was uitstekend.
FOTO VAN ERIK JAN DE KRUIJF
+ Toon extra foto van Erik Jan de Kruijf
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Erik Jan, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en dat er snel een oplossing is gekomen. We wensen je veel kookplezier toe!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Marcel de Wit op maandag 1 jul 2019 19
We hebben door van wanrooij een prachtige nieuwe keuken ontvangen en zijn zeer tevreden met de montage en afwerking.
FOTO VAN MARCEL DE WIT
Keukeneiland
REACTIE VAN VAN WANROOIJ KEUKEN, BADKAMER & TEGEL WARENHUYS
Beste Marcel, Wauw, prachtige keuken heb je uitgekozen. Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent met de montage en afwerking. Veel leefplezier in de keuken!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en badkamer”
Door Simon op dinsdag 14 apr 2020 20
Installatie keuken ging erg goed! Justin was heel professioneel en zorgvuldig. Ook de badkamer bij van wanrooij aangeschaft, daar is helaas niet alles goed gegaan. De installatie verliep niet via van wanrooij maar via de aannemer van het nieuwbouwproject
FOTO VAN SIMON
Geplaatste keuken
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Simon, Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Justin. Wij hopen dat de aannemer de problemen met de badkamer spoedig voor je oplost.
REACTIE VAN SIMON
Toch jammer dat de aannemer naar jullie wijst en jullie weer naar de aannemer. Uiteindelijk zitten wij met een beschadigd badkamermeubel.
REACTIE VAN VAN WANROOIJ WARENHUYS
Beste Simon, Wat jammer dat je dit meemaakt. Zoals je aangeeft verloopt de installatie inderdaad niet door ons maar door de aannemer en zijn wij alleen leverancier van de sanitair producten.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 95
Adresgegevens Van Wanrooij Keuken Badkamer en Tegel Warenhuys
aWaardenburg , Regterweistraat 5, 4181 CE Waardenburg, tel 0418 - 55 66 66
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.