Feedback
9,7

Bovenkamp Badkamers

Score uit 51 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Karel van Ginkelstraat 16, 3832 LH Leusden
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bovenkamp Badkamers
Bovenkamp Badkamers bestaat sinds augustus 1998 en is gespecialiseerd in het renoveren en plaatsen van badkamers en toiletruimtes in bestaande en nieuwbouwwoningen
Alternatieven voor Bovenkamp Badkamers
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,8 uit 61 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 51 ervaringen over Bovenkamp Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren46 ervaringen
4 sterren5 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 51 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Heel tevreden”
Door Wim en Esther Schotman op maandag 19 okt 2020 20
Wij hebben dit najaar onze badkamer en onze wc's laten renoveren. Wij hebben het sanitair gekocht bij Sani-dump en, op hun advies en mede naar aanleiding van goede ervaringen van onze buren, contact gezocht met Ed van de Bovenkamp. In drie weken tijd zijn badkamer en wc's volledig gerenoveerd. Topkwaliteit, binnen het afgesproken budget en door vriendelijke en kundige vakmensen. Wij hebben drie weken in een vakantiehuis gezeten en tussendoor contact gehad met Ed over onze (aanvullende) wensen. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Els de Saegher op vrijdag 16 okt 2020 20
Per toeval bij Ed terechtgekomen door de bedrijfsbus van Marcel . Bleek een voltreffer te zijn. De afgelopen weken hebben Ed en zijn team de badkamer geheel gestript en opnieuw opgebouwd. Stuk voor stuk vaklui die aan het werk waren. Niet domweg doen wat er op de tekening staat maar meedenken met de klant en goede adviezen geven. Zeer sterk in de communicatie en uitleg van verschillende mogelijkheden. Voorts zijn ze zeer prettig in de omgang, iedere dag begon met koffie en planning van de dag doornemen. Als je een goede aannemer zoekt is Ed beslist de beste. Bedankt jongens voor het realiseren van onze nieuwe badkamer.
FOTO VAN ELS DE SAEGHER
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Pico bello”
Door Iris op woensdag 7 okt 2020 20
Heel plezierig werken met de mensen van Ed Bovenkamp badkamers. Hele goede tips en oplossingen. Bijvoorbeeld om de lampjes netjes weg te werken of een nis boven het toilet. En als er een probleem was , losten ze alles rustig en pico bello op!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Loes Wildeboer op maandag 28 sep 2020 20
De communicatie met van de Bovenkamp ging perfect. We hebben zelf spullen besteld bij Sanidump en het team van van de Bovenkamp heeft onze badkamer perfect afgeleverd, vakwerk. Heel blij mee, de foto zegt genoeg.
FOTO VAN LOES WILDEBOER
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zonder stress”
Door FFJ Stolker op vrijdag 4 sep 2020 20
Via Nijhof in Baarn zijn wij in contact gekomen met Ed van de Bovenkamp. Hij, zijn medewerkers, en de door hem ingeschakelde derden zijn op ons allemaal even netjes, accuraat, professioneel, meedenkend en creatief overgekomen. Alles perfect binnen tijdsplanning en budget. Die verbouwing is zo goed bevallen dat we aansluitend het hele benedenhuis (nieuwe achterpui, doorbreken tussenwanden, nieuwe keuken, tegelvloer en vloerverwarming) hebben laten doen; met dezelfde ervaring. Met zo'n aannemer is verbouwen 'n feest, 'n stressloos project.
Reactie of foto toevoegen
“Warm aanbevelen”
Door Paul Vos op dinsdag 18 aug 2020 20
We hebben voor Van de Bovenkamp gekozen omdat hij kwam kijken en precies de mogelijkheden aangaf voor onze kleine badkamer. Eerdere bezoek bij concurrenten leidden tot prachtige vooruitzichten net alsof onze badkamer een luxe spa kon worden. Ed hielp ons meteen uit deze onrealistische droom en kwam met slimme oplossingen. We hadden het idee: dit bedrijf verkoopt geen illusies, maar wel een goed ingerichte en mooie badkamer. We hebben alleen maar lof voor Ed en zijn team: altijd op tijd komen, heldere afspraken, meedenken en uiteindelijk een nog mooier resultaat dan op de tekening. We zullen dit bedrijf warm aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens”
Door Robin barkel op zaterdag 4 jul 2020 20
Super tevreden zeer vriendelijke en deskundige vakmensen die met je meedenken en je van goede adviezen voorzien. Badkamer geheel naar wens gemaakt en afgewerkt
FOTO VAN ROBIN BARKEL
Doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Langelaar op maandag 29 jun 2020 20
Wij hebben Bovenkamp badkamers inmiddels al 2 keer ingeschakeld en niet omdat het de eerste keer misging, maar omdat het juist erg goed bevallen was. De eerste keer (badkamer en 2 toiletten) was in 2018 na de oplevering van onze nieuwbouwwoning. Ondanks dat een derde partij de tekening had gemaakt, heeft Bovenkamp Badkamers ons structureel betrokken bij alle aspecten van de bouw / installatie en konden we in de bouw nog veel keuzes maken. Bovenkamp denkt ook veel mee en maakt suggesties op basis van hun ruime ervaring. Niet opdringerig, maar gewoon adviserend. De tweede keer was begin dit jaar toen we met Bovenkamp Badkamers onze complete zolderverdieping hebben verbouwd (in samenwerking met Dunselman Bouw), inclusief dakkapel, 2 kamers, wasruimte, vliering en badkamer. Ook hier is Bovenkamp Badkamers flexibel, meedenkend, adviserend, geduldig en erg vriendelijk. De werkplekken worden ook netjes achtergelaten. Ik zou ze zeker aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Kees de Kruijf op zaterdag 20 jun 2020 20
In de afgelopen weken heeft Van de Bovenkamp badkamers (Ed en zijn mensen) onze badkamer gerenoveerd. Harde werkers, prima vakmensen en plezierige mensen. We zagen behoorlijk op tegen de renovatie, maar het is ons uiteindelijk dankzij de manier waarop het gebeurde en door het uitstekende eindresultaat enorm meegevallen, heel goed bevallen zelfs. We zijn er blij mee, wat ons betreft is Van de Bovenkamp een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat”
Door michael Jansen op zondag 14 jun 2020 20
Zo te lezen zitten Ed, Harry, Ron en Marcel niet verlegen om goede reviews, en nu komt er ook weer ééntje bij. Een uitzonderlijk team vakmannen en ook nog eens bijzonder prettige mensen om over de vloer te hebben. Als er één plek is in huis waar je veel ellende kunt veroorzaken, is het wel de badkamer. Na 16 jaar last te hebben gehad van zo'n slecht aangelegde badkamer, zijn wij via de Baderie bij Nijhof in Baarn in contact gebracht met Ed en zijn team. Alle (!) afspraken nakomen, goed advies geven, goed communiceren, geduldig zijn, oog hebben voor detail, snel en nog veel meer. Ed en zijn team doen het echt allemaal. Van het resultaat hebben we elke dag weer erg veel plezier. Onze grote dank mannen!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Pim en Henja op dinsdag 9 jun 2020 20
Bij ons is tot volle tevredenheid het volgende gedaan.
- badkamer renovatie
- benedentoilet aanleggen
- keuken verbouwing incl plaatsing nieuwe keuken
- zolder: verbouwing en isolatie.
Wij zijn tevreden over kwaliteit van uitvoering , werkafspraken, meedenken over de uitvoering (tips), gemotiveerde medewerkers met diverse specialismen, open communicatie.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Eric en Jeanine Schaling op donderdag 4 jun 2020 20
De afgelopen weken heeft Ed met zijn collega's hard gewerkt aan de renovatie van onze badkamer. Van alle eerder afgegeven referenties is niets gelogen. Het resultaat is geweldig. Een perfecte afwerking, goed overleg over de diverse opties van het zetten van de tegels, waarbij deskundig advies werd gegeven. Er werd direct overleg gepleegd om te voorkomen dat er iets gemonteerd zou worden op een andere wijze dan wij zouden willen. Het hele team werkte efficiënt en netjes. De afspraken werden stipt nagekomen en de oplevering was conform planning. Conclusie: NIETS DAN LOF VOOR BOVENKAMP BADKAMERS
FOTO VAN ERIC EN JEANINE SCHALING
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door M. Bakker op vrijdag 29 mei 2020 20
Ed heeft met team zojuist de compleet gerenoveerde badkamer opgeleverd. En we zijn zeer tevreden! Je merkt aan alles dat het vakmensen zijn, die je desgevraagd van een deskundig advies voorzien, maar toch ook heel goed luisteren naar de klant. Daarbij zijn ze bijzonder prettig in de omgang en wordt duidelijk en vaak gecommuniceerd. Ook als het een keer tegenzit. Zo bleken onze tegels te krom voor een mooi resultaat -wij zagen het in eerste instantie niet- maar door snel handelen, in samenwerking met leverancier, was er binnen 24 uur een juiste partij tegels. Een aanrader!
FOTO VAN M. BAKKER
Mooi resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Carel Dieperink op vrijdag 22 mei 2020 20
Wij hebben door Ed en zijn team onze badkamer laten vervangen. Het resultaat is prachtig! Echt vakwerk en bovendien gedaan door echt prettige mensen! Afspraken werden keurig nagekomen en er werd actief ter plekke meegedacht. Kortom een aanrader!
FOTO VAN CAREL DIEPERINK
Vervangen badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Geef ze een 10”
Door Engelbert Torremans op maandag 20 apr 2020 20
Ed heeft samen met Marcel, Ron en Harry een heel goede renovatie van onze badkamer gedaan in de maand maart en april 2020. Het begon al goed met de goede en complete prijsopgave eind 2019. Ze dachten allemaal zeer proactief mee en door Bovenkamp hebben wij nu onze droom badkamer! Het ontwerp maken en de materialen uitzoeken hebben we bij Nijhof in Baarn gedaan. We zijn met Bovenkamp in contact gekomen via Nijhof woonwarenhuis omdat wij een enkel contact wilden voor de gehele renovatie. Dat pakte goed uit. Bij Bovenkamp zijn ze communicatief zeer vaardig en weten alles goed af te stemmen met de klant. Uiteindelijk gaat het toch om de uitvoering van het ontwerp. Elke ochtend dronken we een kopje koffie en namen we de werkzaamheden van die dag door alvorens de mannen begonnen. Afspraken werden nagekomen. Het was erg fijn om deze heren aan tafel te hebben zelfs tijden de corona tijd en ik geef ze een 10
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jan en Hanneke Schakelaar op maandag 20 apr 2020 20
Zeer tevreden over renovatie en vernieuwing van onze badkamer in jaren dertighuis. Heel goed afspraken te maken, worden precies en nauwkeurig nagekomen. Goede communicatie, goede adviezen. Prettige omgangsvormen. Aanrader.
FOTO VAN JAN EN HANNEKE SCHAKELAAR
Gerealiseerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Denkt goed mee”
Door J Litjens op maandag 23 mrt 2020 20
Bovenkamp Badkamers heeft in onze nieuwbouwwoning een ouderbadkamer en een kinderbadkamer aangelegd, als ook de tegels gelegd in de hal. Het hele proces was transparant, Ed komt zijn afspraken meer dan na (ook bij de problemen die onvermijdelijk opkomen), denkt mee over de inrichting en het resultaat is fantastisch. Je ziet goed dat Ed door de beste badkamerzaken van Nederland wordt ingehuurd en het is heel fijn dat je met hem ook direct kunt werken. Hopelijk kunnen we nog lang genieten van de badkamers, maar mochten we verhuizen dan zouden we hem direct weer vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Kies hiervoor”
Door Else op woensdag 11 mrt 2020 20
Ed heeft samen met Harrie, Ron en Peter een fantastische installatie van onze badkamermeubels gedaan in de maand januari 2020. Ze dachten zeer proactief mee en door Bovenkamp hebben wij onze droom badkamer! Kies voor Bovenkamp Badkamers! Ze zijn communicatief zeer vaardig en weten alles goed af te stemmen met de klant. Door deze heren hebben wij nog aantal beslissingen om kunnen gooien waar we ze eeuwig dankbaar voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan meer spotjes aanschaffen, profielen gewisseld van wit naar zwart en de plaatsing van de kranen omgewisseld wat logischer was. Omdat onze spullen door andere leverancier niet op tijd werd geleverd of niet werd geleverd, dachten ze zelfs daarin proactief mee. Elke ochtend deden we een bakkie koffie en daarna spraken we onze wensen door en konden ze aan de slag. Afspraken werden nagekomen. Het was ontzettend gezellig om deze heren aan tafel te hebben en ik geef ze meer dan een 10! De prijs-kwaliteit verhouding is het echt waard. Zelfs het slopen gaf bijna geen rotzooi! Kortom kies voor Bovenkamp Badkamers!
FOTO VAN ELSE
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Sapphira Huls op donderdag 27 feb 2020 20
Wanneer je een droombadkamer wenst moet je echt Bovenkamp Badkamers inschakelen! Supertevreden over het eindresultaat, het luisteren naar de individuele wensen en de prettige en snelle manier hoe ze te werk gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Oscar Noorlag op zondag 23 feb 2020 20
Ik heb mij badkamer en toilet door Bovenkamp Badkamers laten verbouwen. Ed en zijn team hebben de verbouwing heel voortvarend aangepakt en ze hebben goede tips gegeven om enkele zaken net even iets anders te doen op basis van hun praktijkervaring. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Inge en Paul op zondag 29 dec 2019 19
Prima aannemer voor badkamers! Onze oude badkamer is heel netjes vervangen door een team van specialisten, die deskundig overkwamen. Communicatie is prettig informeel. Er wordt allert gereageerd. Heel goed advies gekregen van het team. Dus een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“In één woord: geweldig!”
Door Froukje en Henk op zondag 15 dec 2019 19
Gezien onze super goede ervaringen bevelen wij Ed van de Bovenkamp en zijn team van harte aan. Allemaal deskundige vaklieden die met de klant meedenken, communiceren en afstemmen en die niets aan het toeval over laten. Het eindresultaat komt compleet overeen met onze vooraf gedroomde badkamer. Voor het hele team onze complimenten en dank!

Juli j.l. hadden we de indeling voor een nieuwe badkamer af. Het ging om een volledige renovatie; oude eruit, nieuwe erin. Ons plan met drie installateurs/leveranciers besproken en daarbij onze wensen gecompleteerd door alle componenten te kiezen. Dit leverde drie offertes op. Uiteindelijk kies je dan een installateur op basis van de gevoerde gesprekken, de referenties/reviews, de kosten en het vertrouwen c.q. je onderbuikgevoel. We kozen voor Ed van de Bovenkamp vooral omdat hij langs kwam, aanvullende ideeën had, helder communiceerde, transparant was in wat wel/niet kon en over de kosten.

In november is het werk in drie weken volgens plan uitgevoerd. Wat direct opvalt is dat alle medewerkers stuk voor stuk netjes werken en rekening houden met de spullen van en de leefbaarheid voor de klant. Achtereen volgens kwamen aan bod: totale sloop, nieuwe water aan- en afvoer leidingen, nieuwe elektra leidingen, nieuw plafond met spots, plaatsen inbouwreservoir toilet, constructie frame voor wanden met vakken, maken wanden, betegelen wanden, dekvloer aanbrengen, vloerverwarming en tegels leggen, schilderen stucwerk en tenslotte ophangen, aansluiten en afmonteren van de componenten (meubel, waskommen, kranen, spiegel, douches, toilet, radiator en verder alle accessoires). In totaal kwamen er zeven verschillen vaklieden langs. Allemaal met dezelfde klantgerichte instelling (top!) en communicatief (zeer gewaardeerd!). De planning werd keurig gehaald en daags erna werden twee kleine nazorg puntjes direct uitgevoerd. We zijn heel blij en zeer tevreden met onze nieuwe badkamer zoals door Van de Bovenkamp gerealiseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie”
Door Steffens op woensdag 4 dec 2019 19
Ed heeft bij ons de badkamer geheel naar onze zin gemaakt. Hij denkt mee en geeft, vanuit zijn ervaring, goed advies. Hij en zijn mannen hebben er een plaatje van gemaakt. Vooral de korte lijntjes en het snel antwoord krijgen op vragen waren een verademing. Wij zijn dermate content met zijn werk dat wij hem ook gevraagd hebben om ons toilet te renoveren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Edwin en Janita Evers op dinsdag 3 dec 2019 19
We hebben onze badkamer gekocht bij sanidump en op aanraden van hem zijn we in contact gekomen met Ed van de bovenkamp, de offerte was zeer snel gemaakt en de afspraken waren duidelijk. Er werd netjes gewerkt door de mannen en de communicatie was prima. Ze dachten met ons mee en we zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Angelique op woensdag 27 nov 2019 19
De jongens van Ed hebben een mooi stukje werk geleverd. Zij hebben mijn badkamer en toilet gerenoveerd. Het is prachtig geworden. Ze werken netjes, communiceren goed, denken mee en komen afspraken na. Ik raad Bovenkamp Badkamers zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Paul op dinsdag 12 nov 2019 19
Van harte aanbevolen! Heel blij met onze nieuwe badkamer. Zeer tevreden met zowel het team van Ed als de geleverde kwaliteit. Zeer professioneel, uitermate vriendelijk en hele goede adviezen. Wij moesten de indeling op het laatste moment aanpassen. Hier is flexibel mee omgesprongen. Wij genieten dagelijks van de nieuwe badkamer!
FOTO VAN PAUL
Bijzondere uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te raden”
Door van Oostenbrugge op donderdag 24 okt 2019 19
Bovenkamp heeft deze zomer in 2 weken onze badkamer uit 1969 geheel gerenoveerd. We zijn erg blij met het resultaat! Ze werken zeer netjes. Ik was bang voor veel stof en rommel maar alles was in 2 dagen gesloopt en nergens lag stof. Het zijn erg vriendelijke en hard werkende mensen. De communicatie verliep erg goed. Zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Viel mee”
Door Kirsti op dinsdag 22 okt 2019 19
Super tevreden! Afgelopen september heeft Ed en zijn team mijn badkamer en toilet verbouwd. Ze werken zeer netjes, leveren kwaliteit, komen afspraken na, communiceren goed en denken mee. Iedere dag sta ik met veel plezier in mijn nieuwe badkamer. Ik zag op tegen de verbouwing. Maar het is mij 100% meegevallen! Ik had het veel eerder moeten doen.
FOTO VAN KIRSTI
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Maaike op maandag 3 jun 2019 19
Ed en zijn collega's hebben een nieuwe badkamer en wc bij ons geplaatst, binnen de vooraf aangegeven tijd. Ze werken snel en vakkundig, komen alle afspraken na en zijn gezellig om in huis te hebben. De communicatie verliep heel goed. We zijn supertevreden en raden Bovenkamp Badkamers dan ook van harte aan!
FOTO VAN MAAIKE
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevolen”
Door Jan en Truus, Zeist op maandag 3 jun 2019 19
Van harte aanbevolen! De enthousiaste verhalen van een collega van één van ons brachten ons bij Bovenkamp Badkamers. En die verhalen bleken terecht. We zijn super tevreden over het meedenken, de tips, de vakbekwaamheid, de uitvoering, de communicatie, het prettige team van mensen. Onze kleine badkamer heeft een metamorfose ondergaan. Er is een aparte douche bij gekomen en hoewel de badkamer geen centimeter groter geworden, ervaren wij meer ruimte.
Reactie of foto toevoegen
“Geen verbeterpunten”
Door Wouter Kok op woensdag 29 mei 2019 19
Na ontwerp bij sani-dump in amersfoort bij Ed een offerte gevraagd, snel en duidelijke offerte gekregen. Gelijk bij eerste contact al goed gevoel over de werkwijze van Ed. Alles netjes en in goed overleg geplaatst, zeer fijne medewerkers die zeer vriendelijke en kundig zijn. Voor Ed en zijn team geen verbeterpunten kunnen bedenken gewoon erg goed en plezierig. Gekregen wat we hadden afgesproken zonder problemen of meerwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Maikel Berendsen op zaterdag 18 mei 2019 19
Op aanraden van mijn broer, die ook zijn badkamer en toilet heeft laten renoveren, zijn we bij Ed uitgekomen. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Vanaf het begin was het contact prettig en de hele verbouwing is volledig naar wens verlopen. Alle ingeschakelde mensen werken nauwgezet en netjes. En ook belangrijk; afspraken worden nagekomen. Qua tijd en afwerking. Kortom we zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen Ed en zijn team van harte aanbevelen.
FOTO VAN MAIKEL BERENDSEN
Zeer tevreden met dit resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Correct en netjes”
Door Rob Steur op zaterdag 30 mrt 2019 19
Wij hebben sanitair gekocht bij Sanidump en hebben samen met die leverancier een ontwerp voor de badkamer gemaakt. Vervolgens onder meer Ed van de Bovenkamp uitgenodigd een offerte te doen voor de sloop van de bestaande badkamer en de installatie van de nieuwe. Voor hem gekozen omdat zijn offerte niet alleen aantrekkelijk was, maar ook omdat hij zelf met goede aanvullende ideeën is gekomen. De uitvoering van het werk is in drie weken tijd (alles inclusief) bijzonder goed verlopen. Zeer correcte en netjes en zorgvuldig werkende collega's. Inmiddels maken wij met veel genoegen gebruik van onze nieuwe badkamer!
REACTIE VAN ROB
Zie maar hoe mooi.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Lonneke Noteboom op vrijdag 29 mrt 2019 19
Wij genieten met volle teugen van onze nieuwe badkamer, gemaakt door Ed van de Bovenkamp en zijn vriendelijke en deskundige mannen. Er werd heel netjes gewerkt, en waar nodig werd er overlegd en meegedacht. Wij zijn dan ook buitengewoon tevreden over het eind resultaat! Wij willen Ed en zijn mannen dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door G.D.Bos op vrijdag 29 mrt 2019 19
Aanbevolen! Via Nijhof is door Bovenkamp bij ons een badkamer gerenoveerd en een nieuwe badkamer aangelegd. Prima werk, vlot en vakkundig en alleraardigste medewerkers die meedenken en niet te beroerd zijn extra klusjes mee te nemen. We zijn helemaal tevreden. Eigenlijk jammer dat we niet rechtstreeks bij hen terecht zijn gekomen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans en Brenda op donderdag 7 mrt 2019 19
Wij hebben door Ed onze badkamer en wc laten doen. Door het meedenken is de offerte een aantal keren aangepast. Tijdens het werk regelmatig contact gehad over het uit te voeren werk. Er wordt goed meegedacht en gezocht naar oplossingen. Vakkundig en aardig personeel dat goed op elkaar is ingespeeld. Zijn zeer tevreden over her resultaat.
FOTO VAN HANS EN BRENDA
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Wim en Emma Zomer op maandag 25 feb 2019 19
Ed van de Bovenkamp en zijn mannen hebben onze wc en badkamer super gerenoveerd. Ze zijn professioneel te werk gegaan en communiceren helder en to the point. Afspraken worden nagekomen en het uiteindelijke resultaat is fantastisch. Van harte aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Tjeerd Hansen op dinsdag 19 feb 2019 19
Ed heeft met zijn zeer vakkundige en vriendelijke crew een badkamer bij mij geïnstalleerd. De heren zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben een mooie badkamer gefabriceerd. Zoals al gezegd is de ploed niet alleen vakkundig maar ook erg vriendelijk en bereid mee denken en advies te geven. Dikke aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Fam. A. Bouman op woensdag 13 feb 2019 19
De firma Bovenkamp heeft bij mijn schoonmoeder een nieuwe badkamer geplaatst. Ze hebben dit vlot netjes en heel mooi gedaan. Ik kan werkelijk geen op of aanmerking bedenken! Alles in een keer goed en de communicatie verliep soepel en zeer netjes! Fijn ook dat ze af en toe foto's naar ons toe stuurden zodat wij mij schoonmoeder die op dat moment in het ziekenhuis lag op de hoogte konden houden. Al met al een hele plezierige samenwerking!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door Cees Witteveen op maandag 7 jan 2019 19
Via een familielid kwamen we in contact met Bovenkamp badkamers voor de renovatie van onze badkamer, toilet en was/cv ruimte. Wij kunnen Ed en zijn ploeg van harte aanbevelen: ze leveren uitstekend werk, zijn plezierig in de omgang, komen hun afspraken na. Natuurlijk gaan er wel eens kleine dingen mis, maar dat wordt vlot hersteld.We zijn erg tevreden over het resultaat en genieten dagelijks met namen van onze supermooie badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Sabine op zaterdag 29 dec 2018 18
Via Nijhof zijn we in contact gekomen met dit bedrijf! Wat een geluk hebben wij gehad. Van slopen, stucen, tegelen, verven, installeren etc. Alles goed verlopen, ze denken mee, geven tips, overleggen goed, geven advies waar nodig en niet onbelangrijk, zijn zeer prettige en gezellige mensen om in huis te hebben... je hebt ze toch drie weken hele dagen over de vloer! � en de badkamer en wc zijn prachtig geworden!! kortom, een dikke, vette aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Hele klus”
Door Bob Latten op donderdag 6 dec 2018 18
Een nieuwe keuken, twee badkamers renoveren, verlaging van een plafond + stuken. Een hele klus, maar met Ed van de Bovenkamp was het prima (samen)werken: betrouwbaar, kwalitatief prima, heldere communicatie en prettige vakmensen als personeel. En, belangrijk, als er al iets niet helemaal goed ging werd het opgelost zonder zeuren.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Hans & Ineke Huls op dinsdag 25 sep 2018 18
Voor de noodzakelijke verbouwing van de badkamer met separate toiletruimte in ons appartement was het een vereiste, dat dit werk professioneel zou worden uitgevoerd, te meer daar dit met het nodige delicate sloopwerk gepaard zou moeten gaan. Vanaf de offertefase en planning ontstond een vertrouwensband welke bevestigd werd door de professionele uitvoering van het werk. Daarbij werden afwijkingen van het oorspronkelijke ontwerp met de nodige flexibiliteit aangepast. Bovenkamp Badkamers kunnen wij ten zeerste aanbevelen voor de verbouwing van uw (design) badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Marion Luiten Veltkamp op vrijdag 21 sep 2018 18
Via Nijhof zijn wij in contact gekomen met Bovenkamp Badkamers. Vanaf het eerste moment bij inmeten tot en met de oplevering zijn de contacten heel plezierig verlopen. Er werd altijd snel en correct op vragen geantwoord en men kan goed met je meedenken. Afspraken zijn goed en tijdig nagekomen. De vakmensen die hier de badkamer hebben verbouwd waren aardig, correct en kundig. Voor ons is Bovenkamp Badkamers een bedrijf om aan te raden bij familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door Frits Kroese op woensdag 12 sep 2018 18
We hebben onze badkamer helemaal laten verbouwen en zijn heel tevreden met het resultaat. De werkmensen zijn vakkundig, plezierig in de omgang en werken netjes. Wij kunnen Bovenkamp Badkamers van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door Arthur Jussen op donderdag 23 aug 2018 18
Wij zijn ongelofelijk blij met onze badkamer. Alles is perfect afgewerkt, het ziet er schitterend uit. Daarnaast was de communicatie met alle mensen binnen het bedrijf erg prettig: was er iets niet goed, dan werd gelijk gemeld wanneer en hoe dat opgelost zou worden. Het is een topbedrijf dat kwaliteit levert. We zouden er zo weer mee in zee gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Edwin Berendsen op vrijdag 13 jul 2018 18
We hebben de badkamer en het toilet geheel laten renoveren, alles naar volle tevredenheid. Er wordt flink meegedacht, tot aan de kleinste details aan toe. Plezierige, netjes werkende vaklui en strakke en duidelijke communicatie. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Didi op donderdag 12 jul 2018 18
In april 2018 heb ik de badkamer laten renoveren door Bovenkamp Badkamers. Goede service, prettig in omgang, leuke medewerkers, flexibel, altijd bereikbaar, komen afspraken goed na en netjes alles opgeruimd! Ik raad Bovenkamp badkamers zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Freerk Strikwerda op dinsdag 10 jul 2018 18
De badkamer afgelopen jaar laten renoveren door van de Bovenkamp. Helder overleg vooraf over de mogelijkheden en goed advies over de keuze van de materialen. Er werd in goed overleg efficiënt gepland en gewerkt, tijdens de bouw nauwelijks last gehad van stof door inzet van een goed werkend afzuigsysteem. De uitvoering is 100% volgens de afspraken verlopen. Mooie badkamer waarin ik dagelijks geniet van de perfecte afwerking: het vakmanschap straalt er van af!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door P. Schreurs op zondag 8 jul 2018 18
Badkamerbenodigdheden via hen gekocht en volledige badkamer in oud huis laten renoveren. Zeer deskundig, perfecte afwerking, sympathieke werknemers,alle afspraken nagekomen en heel erg goede communicatie tijdens de werkzaamheden!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Joan Baljet op zaterdag 7 jul 2018 18
Door Bovenkamp complete nieuwe badkamer laten installeren .
- zeer vakbekwame kundige werkmannen met ieder zijn specialiteit ( electra, loodgieter , tegelzetter, schilder , timmerman)
- efficiënt
- zeer prettig in de omgang
- snel accuraat
- goed overleg tussen leverancier en uitvoering
- na werkdag alles opgeruimd
Prettig en vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Gemonteerde badkamer
1 / 14
Vestiging Bovenkamp Badkamers
aLeusden , Karel van Ginkelstraat 16, 3832 LH Leusden, mob 06 - 55 71 04 02
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.