Feedback
9,6

Bovenkamp Badkamers

Score uit 83 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
Karel van Ginkelstraat 16, 3832 LH Leusden
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Bovenkamp Badkamers
Bovenkamp Badkamers bestaat sinds augustus 1998 en is gespecialiseerd in het renoveren en plaatsen van badkamers en toiletruimtes in bestaande en nieuwbouwwoningen
Alternatieven voor Bovenkamp Badkamers
Andere goed gewaardeerde badkamerwinkels zijn onder meer:
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,6 uit 66 ervaringen
• Bad en Keuken Design Sevenum
   
(Sevenum Limburg) score 8,2 uit 33 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ badkamerwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 83 ervaringen over Bovenkamp Badkamers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren72 ervaringen
4 sterren10 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster1 ervaring

Ervaringen over: kwaliteit, montage, prijs, service
“Wat een vaklui!”
Door Kristian Scheerhoorn op maandag 13 sep 2021 21
Vanaf het eerste contact met Ed voelde het al goed. Wat een vaklui zijn dit. Niet alleen hebben ze bij ons een schitterende badkamer (met alles er op en er aan; bad, inloopdouche, toilet, vloerverwarming, verlaagd plafond met spotjes, stucwerk en tegels) en toilet gedaan. Maar ook in het hele huis de wanden gestuct en in de woonkamer het plafond.
Ed en zijn team denken met je mee en dragen ideeën aan waardoor het resultaat nog beter wordt. Iedere dag stipt op tijd aanwezig. En wanneer nodig lopen ze een paar stappen harder en kwamen zelfs terug in hun vakantie om het werk gereed te maken zodat wij heerlijk konden genieten. Bovenkamp badkamers is echt een aanrader!!!
FOTO VAN KRISTIAN SCHEERHOORN
Reactie of foto toevoegen
“Een fantastisch mooie badkamer”
Door Bianca van Riet op maandag 30 aug 2021 21
Ik ben super tevreden over Ed en zijn team. De heren waren beleefd en werkten ook keurig. Daar waar het bezorgbedrijf alle spullen en meubels gewoon op de straat had neergezet (achteraf gezien hadden zij alles in huis moeten neerzetten) hielpen de mannen mij met naar binnen tillen. Heel fijn. De communicatie verliep prettig en afspraken werden nagekomen. Ook het verpakkingsmateriaal van de meubels werd keurig afgevoerd. De medewerkers dachten ook goed mee. Dankzij Ed en zijn team genieten wij nu van een fantastisch mooie badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Dik tevreden”
Door Gery Ploeger op zondag 22 aug 2021 21
Het eindresultaat is prachtig en de weg er naar toe heel plezierig! Heel snel de offerte en ook een strakke planning iedereen hield zich aan de afspraken! Vriendelijk en deskundige vakmensen en Ed van de Bovenkamp die alles onder controle had! Dik tevreden en geef dit adres graag door aan vrienden en bekenden
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke tien”
Door miriam ferwerda op zaterdag 14 aug 2021 21
Dikke dikke TIEN! Voor Ed en zijn team. Van amateur tekening van de badkamers en toiletten door mijzelf gemaakt naar een, dankzij Bovenkamp badkamers, nog veel mooier dan verwacht eindresultaat. De mensen van Ed denken goed mee en komen met goede suggesties om je badkamer nog mooier te maken. We kwamen wat gekke situaties tegen in het huis maar daar zijn allemaal oplossingen voor bedacht om toch tot het gewenste resultaat te komen. Ook was Bovenkamp badkamers ruim op tijd klaar zodat we ons nu alleen nog maar druk hoeven te maken over de verhuizing. De collega's van Ed zijn zeer prettig in de omgang en beschaafde mensen (ook niet onbelangrijk gezien ze toch een aantal dagen in je huis rondlopen). Extra dank nog voor Jeroen, Harrie, Kevin en Peter voor het mooie resultaat. Ik kan iedereen Bovenkamp badkamers uit de grond van mijn hart aanbevelen.
FOTO VAN MIRIAM FERWERDA
+ Toon extra foto van miriam ferwerda
Reactie of foto toevoegen
“Twee badkamers en twee wc's”
Door Antoine en Bianca op vrijdag 23 jul 2021 21
Voor ons nieuwe huis hebben we Ed gevraagd om 2 badkamers en 2 wc's te plaatsen. Toen we de sleutel kregen, hadden wij nog allerlei extra verzoeken zoals het verplaatsen en aanleggen van elektra. Het team van Ed heeft zelfs nog vloerverwarming laten aanleggen. De mannen denken mee, werken netjes en zijn flexibel. Wij zijn erg blij met het resultaat! Over een paar maanden krijgen wij een nieuwe keuken en de voorbereiding hiervoor, hebben we ook weer aan Ed gevraagd.
FOTO VAN ANTOINE EN BIANCA
Reactie of foto toevoegen
“Prettige communicatie”
Door Umans op woensdag 7 jul 2021 21
Het is twee weken vol verwachting en verlangen (af)wachten, maar dan heb je ook wat. Goed team van professionals met elk zijn eigen specialisatie. Nadeel was het vele stof wat bij het slopen vrij kwam. Dus tip: dek zelf uw spullen of ruimtes af die u (zoveel mogelijk) stofvrij wilt houden. Het eindresultaat is helemaal zoals voorgesteld. Ed is duidelijk in de communicatie, ook prettig.
FOTO VAN UMANS
REACTIE VAN UMANS
Impressie van toen het af was
Reactie of foto toevoegen
“Prettige samenwerking”
Door Pieter & Wietske Posthuma op maandag 5 jul 2021 21
Onze badkamer is geplaatst door Bovenkamp Badkamers. We zijn erg tevreden met het eindresultaat én met het hele proces er naar toe. De communicatie verliep snel, soepel en ze denken echt mee over opties en oplossingen. Ze werken netjes en het resultaat is fantastisch! Fijne mensen om over de vloer te hebben. Ook de planning was prima. De hele klus is ons, dankzij hen, erg meegevallen. Bedankt voor de mooie badkamer en de prettige samenwerking! We zullen jullie zeker aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Droombadkamer”
Door Janny kuijvenhoven en Marianne Woudstra soest op zaterdag 3 jul 2021 21
Goede informatie, fantastische mensen die alles uitvoeren en ook nog eens overleg tijdens het werk, zodat er altijd wat veranderd kan worden. Ieder doet zijn werk waarin hij gespecialiseerd is, maar er is onderling ook geregeld communicatie. Wij hebben een droombadkamer en als er dan toch nog wat zou zijn: altijd bellen zeggen ze. Daarnaast zijn ze allemaal aardig. Heerlijk om dit zo te mogen ervaren.
FOTO VAN JANNY KUIJVENHOVEN EN MARIANNE WOUDSTRA SOEST
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat mag er zijn”
Door Daniël van den Hoek op dinsdag 29 jun 2021 21
We hebben een badkamer, toilet en keuken aangeschaft bij Sanisale/Keukensale. Bovenkamp Badkamers heeft de badkamer- en toiletrenovatie netjes en vakkundig uitgevoerd en het voorbereidende leiding en stucwerk gedaan voor de keukenmontage. Het resultaat mag er zijn, wat een verschil met onze vorige badkamer! Fijn ook de afstemming tijdens de periode van de werkzaamheden.
FOTO VAN DANIËL VAN DEN HOEK
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door Hilde op maandag 21 jun 2021 21
Dankzij de mannen van Bovenkamp badkamers hebben we een prachtige badkamer en 2 toiletten in ons nieuwbouwhuis. Ze denken mee in oplossingen en zijn voor zover wij kunnen beoordelen stuk voor stuk vakmannen. Ze nemen hun verantwoordelijkheid en leveren vakwerk. Ze werken netjes en ruimen zelf hun afval op. Kortom: een aanrader! Bedankt Ed, Marcel en Ron!
Reactie of foto toevoegen
“Moeizaam”
Door D. Annen op donderdag 13 mei 2021 21
Vorig jaar afspraak gemaakt met Ed van de Bovenkamp over het uitvoeren van een aantal herstelwerkzaamheden in de badkamer. Op zijn verzoek tegels besteld. Na maanden geen contact te hebben kunnen krijgen, reageerde hij nav een geplaatste review. Hij had het druk en zou echt komen. Review verwijderd, want nieuwe afspraken gemaakt. Helaas zijn we 5 maanden verder en wederom niets meer gehoord en reageert hij wederom niet op appjes of voicemails. Vandaar nu toch maar weer de slechte review. Hij komt zijn afspraken niet na en laat simpelweg niets meer van zich horen. Wat ons betreft geen betrouwbare/professionele partij.
REACTIE VAN ED VAN DE BOVENKAMP
Beste, ik heb inderdaad niets meer laten horen. U heeft de badkamer door iemand anders laten maken. Vervolgens heeft u een lekkage. Wilt u uw frustraties nou bij ons neer leggen?
Reactie of foto toevoegen
“Goede communicatie”
Door Nathalie Strik-van der Erve op woensdag 5 mei 2021 21
Wij hebben de Badkamer gekocht bij Baderie en is gemaakt door Bovenkamp badkamers. Zij hebben met veel zorg en netheid de badkamer gemaakt. Goede communicatie en vakkundige werkmedewerkers die met je meedenken.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door C.philipoom op maandag 3 mei 2021 21
Zeer goede ervaringen met alle medewerkers van Bovenkamp Badkamers. Vanaf het eerste contact tot het eind zijn ze vakkundig en professioneel bezig geweest. Zij komen ook met ideeën en advies als je er om vraagt. Ze werken ook zeer schoon en ruimen alles weer keurig op. Onze badkamer is een plaatje geworden. Ik zou dan ook iedereen deze vakmensen aanbevelen, sterker nog dat heb ik al meerdere malen gedaan. Super!!!
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet renovatie”
Door Wendy op zondag 21 mrt 2021 21
Je kan wel merken dat dit vakmensen zijn. Ze geven goed advies, denken mee en gaan geen probleem uit de weg. Ik heb 1 toilet dus erg fijn dat daar rekening mee is gehouden en er na werktijd een werkend toilet in huis was. Zelfs met mijn katten werd rekening gehouden. Toen bleek dat na oplevering de douchekraan niet in orde was kon ik nog steeds op hun hulp rekenen.

Aanvulling ontvangen 22 maart 2021: Het ging om een badkamer en toilet renovatie. Zij hebben deze opdracht uitgevoerd. De benodigde spullen heb ik zelf geregeld en elders gekocht.
Reactie of foto toevoegen
“Soepel”
Door Van Rooijen op vrijdag 19 mrt 2021 21
Ze hebben bij ons het toilet en de badkamer verbouwd en het is prachtig geworden!! Onze complimenten voor iedereen mee er aan gewerkt heeft. De tegelzetter had een echt oog voor hoe de tegels gelegd moesten worden, alles werd altijd keurig opgeruimd aan het einde van de dag, alle montage werd keurig overlegd voor hoe en waar en er werd goed en flexibel mee gedacht. Deze verbouwing is echt heel soepel verlopen!
Reactie of foto toevoegen
“Enorm goede ervaring”
Door A.E. van Voorthuijzen op donderdag 11 mrt 2021 21
Wij hebben een badkamer gekocht van Baderie en is door Bovenkamp geplaatst. Dat is een enorm goede ervaring geweest. Met minimale overlast is er een maximaal resultaat neergezet. Nu kunnen wij alleen nog maar genieten van onze nieuwe badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“We raden dit bedrijf zeker aan”
Door Marlou op maandag 8 feb 2021 21
Vorige week is onze badkamer opgeleverd en we zijn enorm blij met het resultaat. Binnen twee weken was de badkamer klaar. We werden goed geïnformeerd over het proces en afspraken werden nagekomen. Ook bij oplevering werd alles netjes achtergelaten. Fijn hoe de vakmannen met ons meedachten en advies gaven. We raden dit bedrijf zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor kwaliteit”
Door Jan Lageweg op vrijdag 5 feb 2021 21
Een zeer klantvriendelijk bedrijf dat meedenkt met de klant om steeds een optimale oplossing te zoeken voor je wensen. De instelling van alle medewerkers is werk te leveren dat aan de hoogste eisen moet voldoende. Nooit wordt er een consessie gedaan aan de tijd voor een optimaal resultaat. Dat daardoor de verbouwing wat langer duurt,neem ik graag voor lief. Een vakbekwaam bedrijf met superaardige medewerkers. Een aanrader als je voor kwaliteit gaat
FOTO VAN JAN LAGEWEG
Reactie of foto toevoegen
“Binnen 2 weken de hele badkamer gerenoveerd”
Door Liesbeth op vrijdag 22 jan 2021 21
Hele goede vakmensen! Ze hebben binnen 2 weken de hele badkamer gerenoveerd. Werken heel netjes, duidelijk verstand van zaken. Het is een hele mooie badkamer geworden. Bovendien prettige mensen. Ik kan Bovenkamp Badkamer van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Tanja Terlingen op donderdag 21 jan 2021 21
Wij hebben van een slaapkamer een badkamer laten maken en de oude douchecel netjes af laten werken. De medewerkers waren vakbekwaam, werkten heel netjes. Alles werd goed afgeplakt en na een werkdag werd er keurig opgeruimd. Vriendelijk en beleefd personeel. Meedenkend. Goede uitleg over de werkzaamheden die gedaan zijn. Goede communicatie over wie wanneer komt om wat te doen. Hoefde nergens achteraan te bellen. Goede coördinatie en zicht houden op het geheel. Kortom wij zijn heel tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Zouden het weer doen”
Door Johan Vis op zaterdag 9 jan 2021 21
Naar aanleiding van een goede ervaring met dit bedrijf bij een collega hebben we hun gevraagd om een offerte uit te brengen. Ed is langs geweest en heeft goed advies gegeven. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Zijn medewerkers waren meedenkend en vriendelijk. Helaas was er wel een vergissing mbt tegels maar is opgelost. Zouden we weer met Bovenkamp n zee gaan? Jazeker!
FOTO VAN JOHAN VIS
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel en verstand van zaken”
Door Karen & Harry op vrijdag 25 dec 2020 20
Onze vorige badkamer was aangelegd door starters, dus we weten hoe het ook kan zijn. Wat een verschil met deze heren. Heel professioneel en duidelijk verstand van zaken. Ze hebben heel netjes gewerkt, alles afgedekt en keurig opgeruimd aan het einde van de dag. Binnen 3 weken was de badkamer gestript en gerenoveerd, mooi afgewerkt met kitranden. Eindelijk loopt het bad leeg zoals het hoort! En het zijn ook hele gezellige mannen om koffie mee te drinken.
FOTO VAN KAREN & HARRY
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer en toilet renovatie”
Door Fam. Gerth op zaterdag 12 dec 2020 20
Op basis van ervaring van familie hebben wij gekozen voor v.d.Bovenkamp voor het renoveren van onze badkamer en toilet. Op de afgesproken startdatum werd begonnen met het slopen. De medewerkers ervaren wij als professionals. Ze weten wat ze doen en dachten continue met ons mee. Ze waren beleefd en ruimden de troep aan het eind van de dag netjes op. Zijn zeer tevreden met de planning en het uiteindelijke resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Kloppenberg op vrijdag 11 dec 2020 20
Wij zijn zeer tevreden over de vakkundigheid, service en vriendelijkheid van Bovenkamp badkamers. Bovenkamp heeft onze huidige badkamer gerenoveerd en een extra badkamer op zolder gerealiseerd. Dit is vlot gegaan, waar bij ze echt met je meedenken over de beste oplossing. Bovendien heeft Bovenkamp vakkundig en zeer vriendelijk personeel in dienst!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer en goed advies”
Door petra de visser op zaterdag 5 dec 2020 20
Op advies van Ed bij Sanidump de badkamer gekocht, goed advies geweest: mooie badkamer en goed advies, zijn super tevreden over de adviezen, inbouwen van badkamer, ook kleine aanpassingen geen probleem. Ondanks het werk (cementen vloer maken, stuken, ed. e.d.) zag alles er netjes uit elke dag weer. We zijn meer dan tevreden over het eindresultaat. Volgende keer weer Bovenkamp (niet alleen voor badkamers ontdekten we). Bedankt Ed en collega's.
Reactie of foto toevoegen
“Droombadkamer”
Door Karine van Assouw op woensdag 25 nov 2020 20
Wij hebben de badkamer door van Bovenkamp laten doen. Van het slopen van de oude badkamer tot en met de installatie van de accessoires. Het Volledige plaatje.
Zijn heel tevreden hoe alles is gegaan en geregeld. Er werd constant goed met ons overlegd en de planning was duidelijk en evt veranderingen in planning, werd ook altijd gecommuniceerd. Er werd héél netjes gewekt en aan het einde van de werkdag, ook alles netjes opgeruimd. Vloeren en trap bedekt met bescherming zodat die niet konden beschadigen. In drie weken een droombadkamer geworden.
FOTO VAN KARINE VAN ASSOUW
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Kirsten Kooistra op zaterdag 21 nov 2020 20
Wij hebben onze badkamer volledig laten renoveren door Bovenkamp Badkamers en wij zijn zeer tevreden over het werk wat opgeleverd is en raden het bedrijf zeker aan! Goeie en snelle communicatie en alle vragen werden duidelijk beantwoorden. Het persoon is erg vriendelijk en deskundig! Niks is afgeraffeld en alles is netjes afgewerkt. Na oplevering lekte de gootsteen een aantal druppels dit hebben we gemeld en de volgende dag kwam er direct iemand langs om het te maken. Daarnaast werden er ook goede tips gegeven.
FOTO VAN KIRSTEN KOOISTRA
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door John en Gerlinde Ayide op woensdag 18 nov 2020 20
We zijn zeer tevreden over het product en zeker ook over het proces! Professionele vaklui die zeer vakkundig en met raad en daad de verbouwing hebben gerealiseerd. Onderlinge afstemming binnen Ed zijn team was top. Er werd zeer nauwkeurig en netjes gewerkt. We bevelen deze vakmensen aan voor de verbouwing van de badkamer en keuken!

Werkzaamheden:
*badkamer en toilet gestript en opgebouwd
*keuken verbouwing
Reactie of foto toevoegen
“Bovenkamp Badkamers”
Door Annemarie op dinsdag 10 nov 2020 20
Wij hebben recent onze badkamer laten verbouwen door Bovenkamp badkamers en zijn heel enthousiast over dit bedrijf. Het zijn echte vakmensen die meedenken over het eindresultaat, en ze werken erg netjes!
Reactie of foto toevoegen
“Hele mooie badkamer”
Door Fam. Loohuizen op donderdag 5 nov 2020 20
Tijdens de voorbespreking werd er al heel fijn meegedacht. Toen de mannen begonnen werd er waar nodig contact gezocht om te overleggen en werden er zo nodig goede suggesties gedaan. Daarnaast is er een hele mooie badkamer afgeleverd. We zijn erg tevreden.
FOTO VAN FAM. LOOHUIZEN
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Joke op zondag 25 okt 2020 20
We zijn zeer tevreden over de werkmannen die bij ons de gehele badkamer hebben geïnstalleerd. Problemen worden doorgesproken en naar behoren opgelost. We kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.
FOTO VAN JOKE
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Wim en Esther Schotman op maandag 19 okt 2020 20
Wij hebben dit najaar onze badkamer en onze wc's laten renoveren. Wij hebben het sanitair gekocht bij Sani-dump en, op hun advies en mede naar aanleiding van goede ervaringen van onze buren, contact gezocht met Ed van de Bovenkamp. In drie weken tijd zijn badkamer en wc's volledig gerenoveerd. Topkwaliteit, binnen het afgesproken budget en door vriendelijke en kundige vakmensen. Wij hebben drie weken in een vakantiehuis gezeten en tussendoor contact gehad met Ed over onze (aanvullende) wensen. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Bedankt”
Door Els de Saegher op vrijdag 16 okt 2020 20
Per toeval bij Ed terechtgekomen door de bedrijfsbus van Marcel . Bleek een voltreffer te zijn. De afgelopen weken hebben Ed en zijn team de badkamer geheel gestript en opnieuw opgebouwd. Stuk voor stuk vaklui die aan het werk waren. Niet domweg doen wat er op de tekening staat maar meedenken met de klant en goede adviezen geven. Zeer sterk in de communicatie en uitleg van verschillende mogelijkheden. Voorts zijn ze zeer prettig in de omgang, iedere dag begon met koffie en planning van de dag doornemen. Als je een goede aannemer zoekt is Ed beslist de beste. Bedankt jongens voor het realiseren van onze nieuwe badkamer.
FOTO VAN ELS DE SAEGHER
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Echt heel goed”
Door Rene en Meret op donderdag 15 okt 2020 20
Via Nijhof in Baarn zijn wij in zee gegaan met Ed Bovenkamp en zijn fantastische team, om de badkamer te laten verbouwen. Wij zijn erg blij en tevreden met de prachtige badkamer die zij gerealiseerd hebben. Ed Bovenkamp en zijn team kwamen al hun afspraken na en er werd heel netjes gewerkt. We kunnen Ed Bovenkamp en zijn team echt aanraden!
Reactie of foto toevoegen
“Pico bello”
Door Iris op woensdag 7 okt 2020 20
Heel plezierig werken met de mensen van Ed Bovenkamp badkamers. Hele goede tips en oplossingen. Bijvoorbeeld om de lampjes netjes weg te werken of een nis boven het toilet. En als er een probleem was , losten ze alles rustig en pico bello op!
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Loes Wildeboer op maandag 28 sep 2020 20
De communicatie met van de Bovenkamp ging perfect. We hebben zelf spullen besteld bij Sanidump en het team van van de Bovenkamp heeft onze badkamer perfect afgeleverd, vakwerk. Heel blij mee, de foto zegt genoeg.
FOTO VAN LOES WILDEBOER
Gemonteerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Zonder stress”
Door FFJ Stolker op vrijdag 4 sep 2020 20
Via Nijhof in Baarn zijn wij in contact gekomen met Ed van de Bovenkamp. Hij, zijn medewerkers, en de door hem ingeschakelde derden zijn op ons allemaal even netjes, accuraat, professioneel, meedenkend en creatief overgekomen. Alles perfect binnen tijdsplanning en budget. Die verbouwing is zo goed bevallen dat we aansluitend het hele benedenhuis (nieuwe achterpui, doorbreken tussenwanden, nieuwe keuken, tegelvloer en vloerverwarming) hebben laten doen; met dezelfde ervaring. Met zo'n aannemer is verbouwen 'n feest, 'n stressloos project.
Reactie of foto toevoegen
“Warm aanbevelen”
Door Paul Vos op dinsdag 18 aug 2020 20
We hebben voor Van de Bovenkamp gekozen omdat hij kwam kijken en precies de mogelijkheden aangaf voor onze kleine badkamer. Eerdere bezoek bij concurrenten leidden tot prachtige vooruitzichten net alsof onze badkamer een luxe spa kon worden. Ed hielp ons meteen uit deze onrealistische droom en kwam met slimme oplossingen. We hadden het idee: dit bedrijf verkoopt geen illusies, maar wel een goed ingerichte en mooie badkamer. We hebben alleen maar lof voor Ed en zijn team: altijd op tijd komen, heldere afspraken, meedenken en uiteindelijk een nog mooier resultaat dan op de tekening. We zullen dit bedrijf warm aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.
Reactie of foto toevoegen
“Naar wens”
Door Robin barkel op zaterdag 4 jul 2020 20
Super tevreden zeer vriendelijke en deskundige vakmensen die met je meedenken en je van goede adviezen voorzien. Badkamer geheel naar wens gemaakt en afgewerkt
FOTO VAN ROBIN BARKEL
Doucheruimte
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aanbevelen”
Door Langelaar op maandag 29 jun 2020 20
Wij hebben Bovenkamp badkamers inmiddels al 2 keer ingeschakeld en niet omdat het de eerste keer misging, maar omdat het juist erg goed bevallen was. De eerste keer (badkamer en 2 toiletten) was in 2018 na de oplevering van onze nieuwbouwwoning. Ondanks dat een derde partij de tekening had gemaakt, heeft Bovenkamp Badkamers ons structureel betrokken bij alle aspecten van de bouw / installatie en konden we in de bouw nog veel keuzes maken. Bovenkamp denkt ook veel mee en maakt suggesties op basis van hun ruime ervaring. Niet opdringerig, maar gewoon adviserend. De tweede keer was begin dit jaar toen we met Bovenkamp Badkamers onze complete zolderverdieping hebben verbouwd (in samenwerking met Dunselman Bouw), inclusief dakkapel, 2 kamers, wasruimte, vliering en badkamer. Ook hier is Bovenkamp Badkamers flexibel, meedenkend, adviserend, geduldig en erg vriendelijk. De werkplekken worden ook netjes achtergelaten. Ik zou ze zeker aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door Kees de Kruijf op zaterdag 20 jun 2020 20
In de afgelopen weken heeft Van de Bovenkamp badkamers (Ed en zijn mensen) onze badkamer gerenoveerd. Harde werkers, prima vakmensen en plezierige mensen. We zagen behoorlijk op tegen de renovatie, maar het is ons uiteindelijk dankzij de manier waarop het gebeurde en door het uitstekende eindresultaat enorm meegevallen, heel goed bevallen zelfs. We zijn er blij mee, wat ons betreft is Van de Bovenkamp een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“Resultaat”
Door michael Jansen op zondag 14 jun 2020 20
Zo te lezen zitten Ed, Harry, Ron en Marcel niet verlegen om goede reviews, en nu komt er ook weer ééntje bij. Een uitzonderlijk team vakmannen en ook nog eens bijzonder prettige mensen om over de vloer te hebben. Als er één plek is in huis waar je veel ellende kunt veroorzaken, is het wel de badkamer. Na 16 jaar last te hebben gehad van zo'n slecht aangelegde badkamer, zijn wij via de Baderie bij Nijhof in Baarn in contact gebracht met Ed en zijn team. Alle (!) afspraken nakomen, goed advies geven, goed communiceren, geduldig zijn, oog hebben voor detail, snel en nog veel meer. Ed en zijn team doen het echt allemaal. Van het resultaat hebben we elke dag weer erg veel plezier. Onze grote dank mannen!
Reactie of foto toevoegen
“Tevreden”
Door Pim en Henja op dinsdag 9 jun 2020 20
Bij ons is tot volle tevredenheid het volgende gedaan.
- badkamer renovatie
- benedentoilet aanleggen
- keuken verbouwing incl plaatsing nieuwe keuken
- zolder: verbouwing en isolatie.
Wij zijn tevreden over kwaliteit van uitvoering , werkafspraken, meedenken over de uitvoering (tips), gemotiveerde medewerkers met diverse specialismen, open communicatie.
Reactie of foto toevoegen
“Niets dan lof”
Door Eric en Jeanine Schaling op donderdag 4 jun 2020 20
De afgelopen weken heeft Ed met zijn collega's hard gewerkt aan de renovatie van onze badkamer. Van alle eerder afgegeven referenties is niets gelogen. Het resultaat is geweldig. Een perfecte afwerking, goed overleg over de diverse opties van het zetten van de tegels, waarbij deskundig advies werd gegeven. Er werd direct overleg gepleegd om te voorkomen dat er iets gemonteerd zou worden op een andere wijze dan wij zouden willen. Het hele team werkte efficiënt en netjes. De afspraken werden stipt nagekomen en de oplevering was conform planning. Conclusie: NIETS DAN LOF VOOR BOVENKAMP BADKAMERS
FOTO VAN ERIC EN JEANINE SCHALING
Geplaatste badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door M. Bakker op vrijdag 29 mei 2020 20
Ed heeft met team zojuist de compleet gerenoveerde badkamer opgeleverd. En we zijn zeer tevreden! Je merkt aan alles dat het vakmensen zijn, die je desgevraagd van een deskundig advies voorzien, maar toch ook heel goed luisteren naar de klant. Daarbij zijn ze bijzonder prettig in de omgang en wordt duidelijk en vaak gecommuniceerd. Ook als het een keer tegenzit. Zo bleken onze tegels te krom voor een mooi resultaat -wij zagen het in eerste instantie niet- maar door snel handelen, in samenwerking met leverancier, was er binnen 24 uur een juiste partij tegels. Een aanrader!
FOTO VAN M. BAKKER
Mooi resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Keurig”
Door Carel Dieperink op vrijdag 22 mei 2020 20
Wij hebben door Ed en zijn team onze badkamer laten vervangen. Het resultaat is prachtig! Echt vakwerk en bovendien gedaan door echt prettige mensen! Afspraken werden keurig nagekomen en er werd actief ter plekke meegedacht. Kortom een aanrader!
FOTO VAN CAREL DIEPERINK
Vervangen badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Geef ze een 10”
Door Engelbert Torremans op maandag 20 apr 2020 20
Ed heeft samen met Marcel, Ron en Harry een heel goede renovatie van onze badkamer gedaan in de maand maart en april 2020. Het begon al goed met de goede en complete prijsopgave eind 2019. Ze dachten allemaal zeer proactief mee en door Bovenkamp hebben wij nu onze droom badkamer! Het ontwerp maken en de materialen uitzoeken hebben we bij Nijhof in Baarn gedaan. We zijn met Bovenkamp in contact gekomen via Nijhof woonwarenhuis omdat wij een enkel contact wilden voor de gehele renovatie. Dat pakte goed uit. Bij Bovenkamp zijn ze communicatief zeer vaardig en weten alles goed af te stemmen met de klant. Uiteindelijk gaat het toch om de uitvoering van het ontwerp. Elke ochtend dronken we een kopje koffie en namen we de werkzaamheden van die dag door alvorens de mannen begonnen. Afspraken werden nagekomen. Het was erg fijn om deze heren aan tafel te hebben zelfs tijden de corona tijd en ik geef ze een 10
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Jan en Hanneke Schakelaar op maandag 20 apr 2020 20
Zeer tevreden over renovatie en vernieuwing van onze badkamer in jaren dertighuis. Heel goed afspraken te maken, worden precies en nauwkeurig nagekomen. Goede communicatie, goede adviezen. Prettige omgangsvormen. Aanrader.
FOTO VAN JAN EN HANNEKE SCHAKELAAR
Gerealiseerde badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Denkt goed mee”
Door J Litjens op maandag 23 mrt 2020 20
Bovenkamp Badkamers heeft in onze nieuwbouwwoning een ouderbadkamer en een kinderbadkamer aangelegd, als ook de tegels gelegd in de hal. Het hele proces was transparant, Ed komt zijn afspraken meer dan na (ook bij de problemen die onvermijdelijk opkomen), denkt mee over de inrichting en het resultaat is fantastisch. Je ziet goed dat Ed door de beste badkamerzaken van Nederland wordt ingehuurd en het is heel fijn dat je met hem ook direct kunt werken. Hopelijk kunnen we nog lang genieten van de badkamers, maar mochten we verhuizen dan zouden we hem direct weer vragen.
Reactie of foto toevoegen
“Kies hiervoor”
Door Else op woensdag 11 mrt 2020 20
Ed heeft samen met Harrie, Ron en Peter een fantastische installatie van onze badkamermeubels gedaan in de maand januari 2020. Ze dachten zeer proactief mee en door Bovenkamp hebben wij onze droom badkamer! Kies voor Bovenkamp Badkamers! Ze zijn communicatief zeer vaardig en weten alles goed af te stemmen met de klant. Door deze heren hebben wij nog aantal beslissingen om kunnen gooien waar we ze eeuwig dankbaar voor zijn. Denk bijvoorbeeld aan meer spotjes aanschaffen, profielen gewisseld van wit naar zwart en de plaatsing van de kranen omgewisseld wat logischer was. Omdat onze spullen door andere leverancier niet op tijd werd geleverd of niet werd geleverd, dachten ze zelfs daarin proactief mee. Elke ochtend deden we een bakkie koffie en daarna spraken we onze wensen door en konden ze aan de slag. Afspraken werden nagekomen. Het was ontzettend gezellig om deze heren aan tafel te hebben en ik geef ze meer dan een 10! De prijs-kwaliteit verhouding is het echt waard. Zelfs het slopen gaf bijna geen rotzooi! Kortom kies voor Bovenkamp Badkamers!
FOTO VAN ELSE
Eindresultaat
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Sapphira Huls op donderdag 27 feb 2020 20
Wanneer je een droombadkamer wenst moet je echt Bovenkamp Badkamers inschakelen! Supertevreden over het eindresultaat, het luisteren naar de individuele wensen en de prettige en snelle manier hoe ze te werk gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Heel tevreden”
Door Oscar Noorlag op zondag 23 feb 2020 20
Ik heb mij badkamer en toilet door Bovenkamp Badkamers laten verbouwen. Ed en zijn team hebben de verbouwing heel voortvarend aangepakt en ze hebben goede tips gegeven om enkele zaken net even iets anders te doen op basis van hun praktijkervaring. Ik ben heel tevreden met het eindresultaat en kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Inge en Paul op zondag 29 dec 2019 19
Prima aannemer voor badkamers! Onze oude badkamer is heel netjes vervangen door een team van specialisten, die deskundig overkwamen. Communicatie is prettig informeel. Er wordt allert gereageerd. Heel goed advies gekregen van het team. Dus een aanrader.
Reactie of foto toevoegen
“In één woord: geweldig!”
Door Froukje en Henk op zondag 15 dec 2019 19
Gezien onze super goede ervaringen bevelen wij Ed van de Bovenkamp en zijn team van harte aan. Allemaal deskundige vaklieden die met de klant meedenken, communiceren en afstemmen en die niets aan het toeval over laten. Het eindresultaat komt compleet overeen met onze vooraf gedroomde badkamer. Voor het hele team onze complimenten en dank!

Juli j.l. hadden we de indeling voor een nieuwe badkamer af. Het ging om een volledige renovatie; oude eruit, nieuwe erin. Ons plan met drie installateurs/leveranciers besproken en daarbij onze wensen gecompleteerd door alle componenten te kiezen. Dit leverde drie offertes op. Uiteindelijk kies je dan een installateur op basis van de gevoerde gesprekken, de referenties/reviews, de kosten en het vertrouwen c.q. je onderbuikgevoel. We kozen voor Ed van de Bovenkamp vooral omdat hij langs kwam, aanvullende ideeën had, helder communiceerde, transparant was in wat wel/niet kon en over de kosten.

In november is het werk in drie weken volgens plan uitgevoerd. Wat direct opvalt is dat alle medewerkers stuk voor stuk netjes werken en rekening houden met de spullen van en de leefbaarheid voor de klant. Achtereen volgens kwamen aan bod: totale sloop, nieuwe water aan- en afvoer leidingen, nieuwe elektra leidingen, nieuw plafond met spots, plaatsen inbouwreservoir toilet, constructie frame voor wanden met vakken, maken wanden, betegelen wanden, dekvloer aanbrengen, vloerverwarming en tegels leggen, schilderen stucwerk en tenslotte ophangen, aansluiten en afmonteren van de componenten (meubel, waskommen, kranen, spiegel, douches, toilet, radiator en verder alle accessoires). In totaal kwamen er zeven verschillen vaklieden langs. Allemaal met dezelfde klantgerichte instelling (top!) en communicatief (zeer gewaardeerd!). De planning werd keurig gehaald en daags erna werden twee kleine nazorg puntjes direct uitgevoerd. We zijn heel blij en zeer tevreden met onze nieuwe badkamer zoals door Van de Bovenkamp gerealiseerd.
Reactie of foto toevoegen
“Renovatie”
Door Steffens op woensdag 4 dec 2019 19
Ed heeft bij ons de badkamer geheel naar onze zin gemaakt. Hij denkt mee en geeft, vanuit zijn ervaring, goed advies. Hij en zijn mannen hebben er een plaatje van gemaakt. Vooral de korte lijntjes en het snel antwoord krijgen op vragen waren een verademing. Wij zijn dermate content met zijn werk dat wij hem ook gevraagd hebben om ons toilet te renoveren.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Edwin en Janita Evers op dinsdag 3 dec 2019 19
We hebben onze badkamer gekocht bij sanidump en op aanraden van hem zijn we in contact gekomen met Ed van de bovenkamp, de offerte was zeer snel gemaakt en de afspraken waren duidelijk. Er werd netjes gewerkt door de mannen en de communicatie was prima. Ze dachten met ons mee en we zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.!
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige badkamer”
Door Angelique op woensdag 27 nov 2019 19
De jongens van Ed hebben een mooi stukje werk geleverd. Zij hebben mijn badkamer en toilet gerenoveerd. Het is prachtig geworden. Ze werken netjes, communiceren goed, denken mee en komen afspraken na. Ik raad Bovenkamp Badkamers zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevolen”
Door Paul op dinsdag 12 nov 2019 19
Van harte aanbevolen! Heel blij met onze nieuwe badkamer. Zeer tevreden met zowel het team van Ed als de geleverde kwaliteit. Zeer professioneel, uitermate vriendelijk en hele goede adviezen. Wij moesten de indeling op het laatste moment aanpassen. Hier is flexibel mee omgesprongen. Wij genieten dagelijks van de nieuwe badkamer!
FOTO VAN PAUL
Bijzondere uitstraling
Reactie of foto toevoegen
“Zeker aan te raden”
Door van Oostenbrugge op donderdag 24 okt 2019 19
Bovenkamp heeft deze zomer in 2 weken onze badkamer uit 1969 geheel gerenoveerd. We zijn erg blij met het resultaat! Ze werken zeer netjes. Ik was bang voor veel stof en rommel maar alles was in 2 dagen gesloopt en nergens lag stof. Het zijn erg vriendelijke en hard werkende mensen. De communicatie verliep erg goed. Zeker aan te raden.
Reactie of foto toevoegen
“Viel mee”
Door Kirsti op dinsdag 22 okt 2019 19
Super tevreden! Afgelopen september heeft Ed en zijn team mijn badkamer en toilet verbouwd. Ze werken zeer netjes, leveren kwaliteit, komen afspraken na, communiceren goed en denken mee. Iedere dag sta ik met veel plezier in mijn nieuwe badkamer. Ik zag op tegen de verbouwing. Maar het is mij 100% meegevallen! Ik had het veel eerder moeten doen.
FOTO VAN KIRSTI
Nieuwe badkamer
Reactie of foto toevoegen
“Supertevreden”
Door Maaike op maandag 3 jun 2019 19
Ed en zijn collega's hebben een nieuwe badkamer en wc bij ons geplaatst, binnen de vooraf aangegeven tijd. Ze werken snel en vakkundig, komen alle afspraken na en zijn gezellig om in huis te hebben. De communicatie verliep heel goed. We zijn supertevreden en raden Bovenkamp Badkamers dan ook van harte aan!
FOTO VAN MAAIKE
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevolen”
Door Jan en Truus, Zeist op maandag 3 jun 2019 19
Van harte aanbevolen! De enthousiaste verhalen van een collega van één van ons brachten ons bij Bovenkamp Badkamers. En die verhalen bleken terecht. We zijn super tevreden over het meedenken, de tips, de vakbekwaamheid, de uitvoering, de communicatie, het prettige team van mensen. Onze kleine badkamer heeft een metamorfose ondergaan. Er is een aparte douche bij gekomen en hoewel de badkamer geen centimeter groter geworden, ervaren wij meer ruimte.
Reactie of foto toevoegen
“Geen verbeterpunten”
Door Wouter Kok op woensdag 29 mei 2019 19
Na ontwerp bij sani-dump in amersfoort bij Ed een offerte gevraagd, snel en duidelijke offerte gekregen. Gelijk bij eerste contact al goed gevoel over de werkwijze van Ed. Alles netjes en in goed overleg geplaatst, zeer fijne medewerkers die zeer vriendelijke en kundig zijn. Voor Ed en zijn team geen verbeterpunten kunnen bedenken gewoon erg goed en plezierig. Gekregen wat we hadden afgesproken zonder problemen of meerwerk.
Reactie of foto toevoegen
“Aanbeveling”
Door Maikel Berendsen op zaterdag 18 mei 2019 19
Op aanraden van mijn broer, die ook zijn badkamer en toilet heeft laten renoveren, zijn we bij Ed uitgekomen. Daar hebben we geen moment spijt van gehad. Vanaf het begin was het contact prettig en de hele verbouwing is volledig naar wens verlopen. Alle ingeschakelde mensen werken nauwgezet en netjes. En ook belangrijk; afspraken worden nagekomen. Qua tijd en afwerking. Kortom we zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kunnen Ed en zijn team van harte aanbevelen.
FOTO VAN MAIKEL BERENDSEN
Zeer tevreden met dit resultaat
Reactie of foto toevoegen
“Correct en netjes”
Door Rob Steur op zaterdag 30 mrt 2019 19
Wij hebben sanitair gekocht bij Sanidump en hebben samen met die leverancier een ontwerp voor de badkamer gemaakt. Vervolgens onder meer Ed van de Bovenkamp uitgenodigd een offerte te doen voor de sloop van de bestaande badkamer en de installatie van de nieuwe. Voor hem gekozen omdat zijn offerte niet alleen aantrekkelijk was, maar ook omdat hij zelf met goede aanvullende ideeën is gekomen. De uitvoering van het werk is in drie weken tijd (alles inclusief) bijzonder goed verlopen. Zeer correcte en netjes en zorgvuldig werkende collega's. Inmiddels maken wij met veel genoegen gebruik van onze nieuwe badkamer!
REACTIE VAN ROB
Zie maar hoe mooi.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Lonneke Noteboom op vrijdag 29 mrt 2019 19
Wij genieten met volle teugen van onze nieuwe badkamer, gemaakt door Ed van de Bovenkamp en zijn vriendelijke en deskundige mannen. Er werd heel netjes gewerkt, en waar nodig werd er overlegd en meegedacht. Wij zijn dan ook buitengewoon tevreden over het eind resultaat! Wij willen Ed en zijn mannen dan ook van harte aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Helemaal tevreden”
Door G.D.Bos op vrijdag 29 mrt 2019 19
Aanbevolen! Via Nijhof is door Bovenkamp bij ons een badkamer gerenoveerd en een nieuwe badkamer aangelegd. Prima werk, vlot en vakkundig en alleraardigste medewerkers die meedenken en niet te beroerd zijn extra klusjes mee te nemen. We zijn helemaal tevreden. Eigenlijk jammer dat we niet rechtstreeks bij hen terecht zijn gekomen!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Hans en Brenda op donderdag 7 mrt 2019 19
Wij hebben door Ed onze badkamer en wc laten doen. Door het meedenken is de offerte een aantal keren aangepast. Tijdens het werk regelmatig contact gehad over het uit te voeren werk. Er wordt goed meegedacht en gezocht naar oplossingen. Vakkundig en aardig personeel dat goed op elkaar is ingespeeld. Zijn zeer tevreden over her resultaat.
FOTO VAN HANS EN BRENDA
Toilet
Reactie of foto toevoegen
“Goed bevallen”
Door Wim en Emma Zomer op maandag 25 feb 2019 19
Ed van de Bovenkamp en zijn mannen hebben onze wc en badkamer super gerenoveerd. Ze zijn professioneel te werk gegaan en communiceren helder en to the point. Afspraken worden nagekomen en het uiteindelijke resultaat is fantastisch. Van harte aanbevolen!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Tjeerd Hansen op dinsdag 19 feb 2019 19
Ed heeft met zijn zeer vakkundige en vriendelijke crew een badkamer bij mij geïnstalleerd. De heren zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben een mooie badkamer gefabriceerd. Zoals al gezegd is de ploed niet alleen vakkundig maar ook erg vriendelijk en bereid mee denken en advies te geven. Dikke aanrader dus!
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Fam. A. Bouman op woensdag 13 feb 2019 19
De firma Bovenkamp heeft bij mijn schoonmoeder een nieuwe badkamer geplaatst. Ze hebben dit vlot netjes en heel mooi gedaan. Ik kan werkelijk geen op of aanmerking bedenken! Alles in een keer goed en de communicatie verliep soepel en zeer netjes! Fijn ook dat ze af en toe foto's naar ons toe stuurden zodat wij mij schoonmoeder die op dat moment in het ziekenhuis lag op de hoogte konden houden. Al met al een hele plezierige samenwerking!
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door Cees Witteveen op maandag 7 jan 2019 19
Via een familielid kwamen we in contact met Bovenkamp badkamers voor de renovatie van onze badkamer, toilet en was/cv ruimte. Wij kunnen Ed en zijn ploeg van harte aanbevelen: ze leveren uitstekend werk, zijn plezierig in de omgang, komen hun afspraken na. Natuurlijk gaan er wel eens kleine dingen mis, maar dat wordt vlot hersteld.We zijn erg tevreden over het resultaat en genieten dagelijks met namen van onze supermooie badkamer!
Reactie of foto toevoegen
“Dikke aanrader”
Door Sabine op zaterdag 29 dec 2018 18
Via Nijhof zijn we in contact gekomen met dit bedrijf! Wat een geluk hebben wij gehad. Van slopen, stucen, tegelen, verven, installeren etc. Alles goed verlopen, ze denken mee, geven tips, overleggen goed, geven advies waar nodig en niet onbelangrijk, zijn zeer prettige en gezellige mensen om in huis te hebben... je hebt ze toch drie weken hele dagen over de vloer! � en de badkamer en wc zijn prachtig geworden!! kortom, een dikke, vette aanrader!!!
Reactie of foto toevoegen
“Hele klus”
Door Bob Latten op donderdag 6 dec 2018 18
Een nieuwe keuken, twee badkamers renoveren, verlaging van een plafond + stuken. Een hele klus, maar met Ed van de Bovenkamp was het prima (samen)werken: betrouwbaar, kwalitatief prima, heldere communicatie en prettige vakmensen als personeel. En, belangrijk, als er al iets niet helemaal goed ging werd het opgelost zonder zeuren.
Reactie of foto toevoegen
“Professioneel”
Door Hans & Ineke Huls op dinsdag 25 sep 2018 18
Voor de noodzakelijke verbouwing van de badkamer met separate toiletruimte in ons appartement was het een vereiste, dat dit werk professioneel zou worden uitgevoerd, te meer daar dit met het nodige delicate sloopwerk gepaard zou moeten gaan. Vanaf de offertefase en planning ontstond een vertrouwensband welke bevestigd werd door de professionele uitvoering van het werk. Daarbij werden afwijkingen van het oorspronkelijke ontwerp met de nodige flexibiliteit aangepast. Bovenkamp Badkamers kunnen wij ten zeerste aanbevelen voor de verbouwing van uw (design) badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Plezierig”
Door Marion Luiten Veltkamp op vrijdag 21 sep 2018 18
Via Nijhof zijn wij in contact gekomen met Bovenkamp Badkamers. Vanaf het eerste moment bij inmeten tot en met de oplevering zijn de contacten heel plezierig verlopen. Er werd altijd snel en correct op vragen geantwoord en men kan goed met je meedenken. Afspraken zijn goed en tijdig nagekomen. De vakmensen die hier de badkamer hebben verbouwd waren aardig, correct en kundig. Voor ons is Bovenkamp Badkamers een bedrijf om aan te raden bij familie en vrienden.
Reactie of foto toevoegen
“Badkamerverbouwing”
Door Frits Kroese op woensdag 12 sep 2018 18
We hebben onze badkamer helemaal laten verbouwen en zijn heel tevreden met het resultaat. De werkmensen zijn vakkundig, plezierig in de omgang en werken netjes. Wij kunnen Bovenkamp Badkamers van harte aanbevelen!
Reactie of foto toevoegen
“Blij”
Door Arthur Jussen op donderdag 23 aug 2018 18
Wij zijn ongelofelijk blij met onze badkamer. Alles is perfect afgewerkt, het ziet er schitterend uit. Daarnaast was de communicatie met alle mensen binnen het bedrijf erg prettig: was er iets niet goed, dan werd gelijk gemeld wanneer en hoe dat opgelost zou worden. Het is een topbedrijf dat kwaliteit levert. We zouden er zo weer mee in zee gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Edwin Berendsen op vrijdag 13 jul 2018 18
We hebben de badkamer en het toilet geheel laten renoveren, alles naar volle tevredenheid. Er wordt flink meegedacht, tot aan de kleinste details aan toe. Plezierige, netjes werkende vaklui en strakke en duidelijke communicatie. Kortom: een aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Didi op donderdag 12 jul 2018 18
In april 2018 heb ik de badkamer laten renoveren door Bovenkamp Badkamers. Goede service, prettig in omgang, leuke medewerkers, flexibel, altijd bereikbaar, komen afspraken goed na en netjes alles opgeruimd! Ik raad Bovenkamp badkamers zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Mooie badkamer”
Door Freerk Strikwerda op dinsdag 10 jul 2018 18
De badkamer afgelopen jaar laten renoveren door van de Bovenkamp. Helder overleg vooraf over de mogelijkheden en goed advies over de keuze van de materialen. Er werd in goed overleg efficiënt gepland en gewerkt, tijdens de bouw nauwelijks last gehad van stof door inzet van een goed werkend afzuigsysteem. De uitvoering is 100% volgens de afspraken verlopen. Mooie badkamer waarin ik dagelijks geniet van de perfecte afwerking: het vakmanschap straalt er van af!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door P. Schreurs op zondag 8 jul 2018 18
Badkamerbenodigdheden via hen gekocht en volledige badkamer in oud huis laten renoveren. Zeer deskundig, perfecte afwerking, sympathieke werknemers,alle afspraken nagekomen en heel erg goede communicatie tijdens de werkzaamheden!
Reactie of foto toevoegen
“Prettig”
Door Joan Baljet op zaterdag 7 jul 2018 18
Door Bovenkamp complete nieuwe badkamer laten installeren .
- zeer vakbekwame kundige werkmannen met ieder zijn specialiteit ( electra, loodgieter , tegelzetter, schilder , timmerman)
- efficiënt
- zeer prettig in de omgang
- snel accuraat
- goed overleg tussen leverancier en uitvoering
- na werkdag alles opgeruimd
Prettig en vakwerk!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto
1 / 29
Vestiging Bovenkamp Badkamers
aLeusden , Karel van Ginkelstraat 16, 3832 LH Leusden, mob 06 - 55 71 04 02
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor badkamers in Utrecht
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.