Feedback

Vrieskisten

Een vrieskist is een vrijstaande vriezer waarbij je de vriezer van bovenaf opent via een klep of schuifpaneel. Een vrieskist heeft geen laden en de totale inhoud is meestal volledig te gebruiken om levenswaren in te vriezen. Vrieskisten zijn vrijwel altijd wit.
Vrieskisten aanbod
Selecteer een vrieskisten en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 vriezers
> €1500 vriezers

Vrijstaande vriezers: kleiner dan 90 cm 90 tot 130 cm
Energieklasse: C D E F
Geluidsklasse: B C D
Garageplaatsing: Ja
Selecteer een filter

Veelgestelde vragen over vriezers

 • Wat wordt bedoeld met een deur met een 90 graden openingshoek?

  • In dit geval is het mogelijk de openingshoek van de deur in te stellen op 90 graden. De vriezer is hierdoor direct plaatsbaar tegen een wand. Bij 90 graden installatie zijn de laden overigens beperkt toegankelijk.

 • Wat doet de snelvriezen functie?

  • De snelvriezen functie schakelt de vriesruimte tijdelijk naar een lagere temperatuur om producten sneller in te vriezen en de voedingsstoffen beter te behouden. Na een vast gestelde tijd schakelt de vriezer automatisch terug naar de oorspronkelijke instelling. Deze functie wordt ook wel Fastfreeze, Fastfreezing, supervriezen of express freeze genoemd.

 • Wat is een ijsdispenser?

  • Een ijsdispenser is een ingebouwde ijsblokjesmaker in de vriezer. Meestal zit de dispenser aan de buitenkant van de vriezer en kun je door een glas tegen een dispenserhendel te duwen ijsblokjes krijgen. Voor een dergelijke ijsdispenser moet de vriezer op de waterleiding worden aangesloten. Er zijn ook ijsdispenser die met een aparte watertank werken zodat je de vriezer niet op de waterleiding hoeft aan te sluiten. Hier zit de dispenser meestal aan de binnenzijde van de vriezer.

 • Wat is LowFrost?

  • Een LowFrost vriezer heeft minder last van ijsvorming in de vriezer dan een gewone vriezer. Een LowFrost vriezer hoeft daarom minder vaak ontdooid te worden dan een gewone vriezer.

 • Wat is NoFrost?

  • Bij een NoFrost vriezer worden etenswaren met gekoelde lucht ingevroren en wordt vocht afgevoerd. Hierdoor blijft de vriezer vrij van ijs. Een NoFrost vriezer hoeft niet ontdooit te worden.

Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.