Feedback
9,0

Inventum vriezers

Overweeg je een Inventum vriezer te kopen? Inventum verkoopt vrijstaande en inbouw vriezers evenals verrijdbare vrieskisten. De luxere modellen van Invetum zijn voorzien van led-verlichting en No-frost technologie.
Inventum vriezers aanbod
Selecteer een Inventum vriezer en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 vriezers
> €1500 vriezers

Inbouw vriezers : 88 cm 178 cm
Frontdeurmontage: Deur-op-deur Sleepdeur
Energieklasse: C D E F
Geluidsklasse: C D
Diepvrieskist: Ja
Garageplaatsing: Ja
NoFrost: Ja
Selecteer een filter
Ervaringen met Inventum vriezers
Er zijn 10 ervaringen over Inventum Vriezers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Goed”
Door Vivianne op donderdag 12 aug 2021
Bijna alle apparaten zijn van Inventum (incl vriezer) Alle apparaten bevallen ons goed.
“Goed tevreden”
Door Kristiaan op zaterdag 10 apr 2021
Vriezer is van INVENTUM. Tot nu toe bevalt alles naar goede tevredenheid.
“Prima en mooi”
Door Eddy op maandag 28 sep 2020
We hebben de IVR1021S Inventum Integreerbare vrieskast. De apparaten bevallen prima en zijn mooi afgewerkt en super praktisch.
“Heel tevreden”
Door Jolanda op vrijdag 29 mei 2020
Inventum vriezer IVR0881S. Heel tevreden hiermee
“Goed”
Door Arthur op donderdag 7 mei 2020
Inventum vriezer. Even wennen maar bevalt prima
“Voldoet aan verwachtingen”
Door Van H op woensdag 14 aug 2019
Inventum vrieskast IVR0881S01. We hebben hoofdzakelijk voor het merk Inventum gekozen op advies van de keukenzaak. De vrieskast voldoet aan de verwachtingen. Tot nu toe een goed advies. Bovendien is de service van Inventum geweldig. Een echt bewuste keuze is door ons niet gemaakt; dan hadden ook zaken zoals stroomverbruik moeten worden bekeken.
“Prima”
Door Inge op zaterdag 10 aug 2019
Ik heb de vriezer van Inventum en dat bevalt prima.
“Dik tevreden”
Door Carmen op zondag 20 jan 2019
Alle apparaten zijn van Inventum: vriezer IVRO881S. Alle apparaten doen wat ze moeten doen, eenvoudig in bediening, dik tevreden.
“Ruime apparatuur”
Door Randi op zondag 25 nov 2018
We hebben alle apparatuur van inventum. Afzuigkap, koelkast, vriezer, oven, kookplaat en vaatwasser. Dit merk was ons niet onbekend, we kennen 't merk van klein keukenapparatuur. Het merk bevalt ons prima het ziet er netjes en stevig uit, we hebben de ervaring ook met onze voorgaande keuken, daar zat apparatuur van pelgrim in, dat er niet perse topmerken zoals Bosch en Miele gebruikt hoeven te worden, mbt tot kwaliteit volstaan pelgrim en inventum ook uitstekend. De apparatuur van inventum werkt heel makkelijk en spreekt voorzich je hoeft niet eens de gebruiksaanwijzing te lezen zo kinderlijk eenvoudig werkt 't. Verder bied Inventum echt ruime apparatuur (koelkast, oven, vriezer en vaatwasser) voor een leuke prijs.
“Prima”
Door Jvdv op woensdag 4 jul 2018
Alles van Inventum (vriezer) en bevalt prima.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.