Feedback
8,7

Liebherr vriezers

Liebherr is gespecialiseerd in het maken van koelkasten en vriezers. De vriezers van Liebherr een ruime capaciteit en beschikken over verschillende technieken om het gebruiksgemak te verhogen. Zo beschikken veel vriezers over NoFrost-technologie, een snelvriesfunctie en wifi.
Liebherr vriezers aanbod
Selecteer een Liebherr vriezer en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 vriezers
> €1500 vriezers

Inbouw vriezers : 88 cm 122 cm 140 cm 178 cm
Frontdeurmontage: Deur-op-deur Sleepdeur
Energieklasse: A B C D E
Geluidsklasse: B C
Diepvrieskist: Ja
Garageplaatsing: Ja
NoFrost: Ja
Selecteer een filter
Ervaringen met Liebherr vriezers
Er zijn 17 ervaringen over Liebherr Vriezers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren12 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster2 ervaringen
“Motor na 1 jaar defect”
Door Grieks restaurant IRODION op donderdag 23 mrt 2023
Wij hebben een vriezer van Lieberman 1 jaar oud motor lekt en garantie tot de deur ze zeggen dat een andere monteur er aan gesleuteld heeft wat niet waar is alleen gekeken meer niet nu is de motor defect vreemd na 1 jaar kosten 1200 euro en geen garantie meer. Koop dit merk niet want ze zijn snel stuk.
“Heel blij mee”
Door Carla op zaterdag 8 jan 2022
Deze vriezer bevalt prima! Heel blij mee.
“Geniaal”
Door Carmen op zaterdag 4 sep 2021
We hebben de volgende inbouwapparatuur gekocht: Diepvriezer Liebherr 3576 Sign. We zijn zeer tevreden met alle apparaten. De ijsblokjesmaker in de vriezer is geniaal. Ik kan alle apparaten aanbevelen.
“Werkt uitstekend”
Door Rudy op vrijdag 23 apr 2021
IGN 1064-21 Liebherr Vriezer. De aankoop bevalt goed. Alles is in gebruik en werkt uitstekend!! We zijn er heel blij mee!
“Kwaliteitskeuze”
Door Astrid op zaterdag 20 feb 2021
Vriezer is van Liebherr nr IGN16-24-21. Gekozen voor kwaliteit en niet naar de prijs gekeken. Alles bevalt uitstekend is een goede keuze geweest en wij hebben goede voorlichting gehad de keukenzaak
“Uitstekend”
Door Cor op dinsdag 2 feb 2021
Vriezer is van liebherr. Bevalt uitstekend. Hebben bij verkoop goed uitleg van de apparatuur gekregen wat je wel en niet moet nemen.
“Goed”
Door Jeroen op zondag 17 jan 2021
We hebben de volgende apparaten in onze keuken: 1 x inbouwvriezer Liebherr. Alle apparatuur bevalt me goed. Merk alleen dat de inbouwvriezer geen softclose is en dat overweeg ik nog te laten veranderen.
“Vriezer bromt en suist”
Door Coby op donderdag 7 jan 2021
Wij hebben na ruim 30 jaar onze oude liebherr vriezer omdat hij een beetje ging brommen een nieuwe liebherr GNP 1913-21 gekocht maar wat een ramp hij bromt en suist vreselijk hij staat op zolder heel erg spijt van wat een slechte vriezer is beste mensen niet kopen.
“Zeer tevreden”
Door Gerben op donderdag 24 dec 2020
Vriezer van Liebher. Alle apparaten werken super goed. Zeer tevreden
“Uitstekend apparaat”
Door Joop op donderdag 5 nov 2020
Liebherr GNP 1913-21 vrieskast.bevalt uitstekend, precies wat we er van verwacht hadden. Snel netjes afgeleverd en sindsdien zonder problemen dagelijks in gebruik.
“Bijna geluidloos”
Door Jaap op donderdag 22 okt 2020
We hebben een vrieskast gekocht zeer tevreden maak echt bijna geen geluid ik moest mijn oor er op leggen om te horen of hij wel draaide. Geen verkeert woord over het gekochte product
“Vol tevreden”
Door Luci op woensdag 22 apr 2020
Kleine diepvrieskast van Liebherr. Alles bevalt naar volle tevredenheid.
“Uitstekend”
Door Jeanne op vrijdag 29 nov 2019
diepvries:Liebherr. Alle apparaten bevallen uitstekend eveneens het merk.
“Prima”
Door Jan op vrijdag 22 nov 2019
Aankoop bevalt prima. Genoeg ruimte, stil. Verder geen bijzonderheden volgens mij.
“Super”
Door Jenny op vrijdag 1 nov 2019
We hebben bij de keuken gekocht een Liebhehr vrieskast Sign 3556 premium. Gekozen omdat ik een liebhehr had. No frost en lades op rails. Bevalt super.
“Prima merk”
Door Rob op maandag 1 okt 2018
Mijn aankoop betrof een Liebherr vriezer, model GNP 2313-21. De vriezer bevalt prima, maar dat mag je van een merk als Liebherr verwachten. Op dit apparaat zit 5 jaar garantie en mijn ervaring leert dat er binnen 5 jaar geen problemen met een vriezer te verwachten zijn.
“Vrijwel geluidloos”
Door Irma op woensdag 25 jul 2018
Liebherr vrieskast IGN 1664-20: prima vriezer, snel op temperatuur. Softclose was standaard meegeleverd. Vrijwel geluidloos. Doosje voor ijsblokjes werkt wat onhandig.
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.