Feedback
8,5

Martens Keukens en Haarden

Score uit 9 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0251-312106 | Oosterwerf 6, 1911 JB Uitgeest
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Martens Keukens en Haarden
Martens Keukens en Haarden is altijd up-to-date en door de liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht hoeft design niet synoniem voor duur te zijn
Alternatieven voor Martens Keukens en Haarden
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Bemmel & Kroon
   
(Cruquius Noord-Holland) score 9,2 uit 902 ervaringen
• DB KeukenGroep
   
(8 vestigingen) score 9,7 uit 2169 ervaringen
• Poggenpohl Amsterdam
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 8,0 uit 4 ervaringen
• Keukenwarenhuis
   
(Ter Aar Zuid-Holland) score 8,5 uit 267 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 323 ervaringen
• KuechenWelt
   
(Heerhugowaard Noord-Holland) score 6,5 uit 62 ervaringen
• BSK Keukens
   
(Apeldoorn Gelderland) score 9,2 uit 62 ervaringen
• Ardi Keukens
   
(Sint Annaland Zeeland) score 9,6 uit 340 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 9 ervaringen over Martens Keukens en Haarden. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Geweldige keuken geleverd”
Door Ingrid Smit op zaterdag 1 mei 2021 21
Ik heb een geweldige keuken met behulp van Martens. Duidelijk adviezen en alle tijd voor mij als klant. Hele fijne service en ik raad iedereen aan om hier een keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige mooie keuken”
Door Marga Mooij op maandag 22 feb 2021 21
Ik heb een prachtige mooie keuken gekocht. Wat ik ik erg fijn vond: Er was altijd ruimte en gelegenheid om naar binnen te lopen voor vragen en van mijn kant wat onzekerheden betreft de kleuren. Ik werd altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook met telefonische vragen voelde ik mij begrepen. Door de corona periode was niet alles gelijk leverbaar. Zij hielden mij hiermee op de hoogte. De zaak Martens staat dichtbij de mens en de drempel om naar binnen te gaan is dan ook zeer laag! Dit was mijn ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Wij bevelen dit bedrijf zeker aan”
Door Alex de Groot op woensdag 3 feb 2021 21
Wij zijn geholpen door Roos. Ze inventariseerde goed en begeleide ons snel en vakkundig naar de juiste keuken. Hoewel we wisten wat wij wilden, daagde ze ons ook uit om kritisch na te denken. Erg prettig. Levering was snel en compleet. Installatie door Richard, in dienst van Martens, een vakman. De nazorg was ook goed en de prijs van de keuken was conform verwachting. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door G. de Vries op vrijdag 18 sep 2020 20
Vanaf het begin bij de aankoop tot en met het plaatsen van de keuken, zijn wij prima geholpen, goed advies gegeven, er is meegedacht met ons. De communicatie was prima. Het monteren van de keuken is prima gegaan evenals de oplevering, met uitleg voor de apparatuur en andere belangrijke zaken. Wij zijn zeer blij en tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Grote pluim”
Door Ron en Els Fransen op maandag 24 aug 2020 20
Vanaf eerste contact tot en met het plaatsen van de keuken super! Het samenstellen van de keuken met adviseur Bob was een fijne ervaring. Hij weet heel goed onze wensen om te zetten in de droomkeuken die we nu hebben! Wouter de keukenbouwer maakt het verhaal compleet wat een vakman/perfectionist! Grote pluim voor team Martens Keukens & Haarden *****
FOTO VAN RON EN ELS FRANSEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Redelijke partij”
Door Ans en Willem Hoog Antink op vrijdag 14 aug 2020 20
Op aanraden van vrienden een keuken bij Martens uitgezocht. Budget genoemd en wensen geuit, waarna door Gijs Jan een mooie offerte is gemaakt. Volgende dag nagelopen en de derde dag besteld. Naar tevredenheid gemonteerd en goed geleverd door monteur. Kortom, zoek hapje een keuken, ga dan naar Martens......goede kwaliteit en redelijke prijzen ....
FOTO VAN ANS EN WILLEM HOOG ANTINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Een aanrader”
Door M.H.Valkering-Schram op donderdag 5 mrt 2020 20
Vorig jaar een keuken uitgezocht bij Martens Keukens. Geholpen door een vriendelijke verkoper met veel kennis van zaken. Deze week is de keuken geplaatst. Naar volle tevredenheid, ook nu een vriendelijke monteur met aandacht voor zijn werk. Een aanrader om bij dit bedrijf een keuken uit te zoeken!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door JN de Boer op dinsdag 10 dec 2019 19
Nieuwe keuken gekocht bij Martens keukens en Haarden, in de zaak goed geholpen, alles liep volgens schema en afspraak, vorige week is de keuken geplaatst door vakbekwaam en vriendelijk personeel, wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ideeen”
Door J.W.M. Nijman op zondag 12 mei 2019 19
Mooie u vorm keuken deskundig geadviseerd met goede ideeën. Conform levertijd perfect gemonteerd door goedgemutste en vriendelijke monteurs uit eigen bedrijf.
FOTO VAN J.W.M. NIJMAN
REACTIE VAN MARTENS KEUKENS & HAARDEN
Beste meneer Nijman, Bedankt voor de enthousiaste review! Heel erg veel woon en kookplezier gewenst in jullie nieuwe appartement!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Geplaatste keuken
1 / 3
Vestiging Martens Keukens en Haarden
aUitgeest , Oosterwerf 6, 1911 JB Uitgeest, tel 0251 - 31 21 06
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.