Feedback
8,6

Martens Keukens en Haarden

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0251-312106 | Oosterwerf 6, 1911 JB Uitgeest
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Martens Keukens en Haarden
Martens Keukens en Haarden is altijd up-to-date en door de liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht hoeft design niet synoniem voor duur te zijn
Alternatieven voor Martens Keukens en Haarden
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Smits Keukens
   
(Uitgeest Noord-Holland) score 9,4 uit 92 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Lijnden Noord-Holland) score 9,5 uit 526 ervaringen
• Kex Keuken Expert Volendam
   
(Volendam Noord-Holland) score 9,7 uit 68 ervaringen
• STOX Vloeren & Keukens
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 9,1 uit 83 ervaringen
• Poggenpohl Amsterdam
   
(Amsterdam Noord-Holland) score 8,3 uit 5 ervaringen
• Rob Woud Keukens
   
(Haarlem Noord-Holland) score 9,3 uit 57 ervaringen
• Kitchens & More
   
(Heerhugowaard Noord-Holland) score 8,4 uit 7 ervaringen
• Artic Keukens
   
(Utrecht Utrecht) score 9,4 uit 52 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over Martens Keukens en Haarden. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren6 ervaringen
4 sterren3 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Ervaringen over: kwaliteit, prijs, service
“Een aanrader”
Door M.H.Valkering-Schram op donderdag 5 mrt 2020 20
Vorig jaar een keuken uitgezocht bij Martens Keukens. Geholpen door een vriendelijke verkoper met veel kennis van zaken. Deze week is de keuken geplaatst. Naar volle tevredenheid, ook nu een vriendelijke monteur met aandacht voor zijn werk. Een aanrader om bij dit bedrijf een keuken uit te zoeken!
Reactie of foto toevoegen
“Wij bevelen dit bedrijf zeker aan”
Door Alex de Groot op woensdag 3 feb 2021 21
Wij zijn geholpen door Roos. Ze inventariseerde goed en begeleide ons snel en vakkundig naar de juiste keuken. Hoewel we wisten wat wij wilden, daagde ze ons ook uit om kritisch na te denken. Erg prettig. Levering was snel en compleet. Installatie door Richard, in dienst van Martens, een vakman. De nazorg was ook goed en de prijs van de keuken was conform verwachting. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan.
Reactie of foto toevoegen
“Ontwerp niet goed”
Door Anja Scharrenberg op vrijdag 22 okt 2021 21
Martens heeft, naar aanleiding van de eerder geplaatste review, tijd genomen ons een bezoek te brengen om het e.e.a. nog eens door te spreken. Daarbij zijn we tot een akkoord gekomen over de restbetaling, die wij intussen al hadden betaald en is uiteindelijk toch voldaan aan ons eerdere verzoek de restbetaling 50/50 te delen ter compensatie. Het is niet zo dat we niet blij zijn met onze nieuwe keuken maar helaas is er wel het e.e.a. flink fout gegaan. Natuurlijk hebben wij ook de reviews bekeken voordat wij met Martens in zee gingen en vinden wij het heel erg jammer dat het bij ons niet goed is gelopen terwijl anderen laaiend enthousiast en zeer tevreden zijn. Laten we zeggen dat Martens een zo goed mogelijke oplossing heeft geboden en uitgevoerd, zonder de halve keuken weer te moeten afbreken ook al is onze oorspronkelijke wens niet vervuld. Toch wil ik de reviews lezer meegeven zelf zo goed mogelijk het eindontwerp te checken op de juistheid, ook al zou je daartoe volledig willen kunnen vertrouwen op de ontwerper. Het is tenslotte geen broodje kaas wat je koopt.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige mooie keuken”
Door Marga Mooij op maandag 22 feb 2021 21
Ik heb een prachtige mooie keuken gekocht. Wat ik ik erg fijn vond: Er was altijd ruimte en gelegenheid om naar binnen te lopen voor vragen en van mijn kant wat onzekerheden betreft de kleuren. Ik werd altijd vriendelijk te woord gestaan. Ook met telefonische vragen voelde ik mij begrepen. Door de corona periode was niet alles gelijk leverbaar. Zij hielden mij hiermee op de hoogte. De zaak Martens staat dichtbij de mens en de drempel om naar binnen te gaan is dan ook zeer laag! Dit was mijn ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer blij”
Door G. de Vries op vrijdag 18 sep 2020 20
Vanaf het begin bij de aankoop tot en met het plaatsen van de keuken, zijn wij prima geholpen, goed advies gegeven, er is meegedacht met ons. De communicatie was prima. Het monteren van de keuken is prima gegaan evenals de oplevering, met uitleg voor de apparatuur en andere belangrijke zaken. Wij zijn zeer blij en tevreden
Reactie of foto toevoegen
“Geweldige keuken geleverd”
Door Ingrid Smit op zaterdag 1 mei 2021 21
Ik heb een geweldige keuken met behulp van Martens. Duidelijk adviezen en alle tijd voor mij als klant. Hele fijne service en ik raad iedereen aan om hier een keuken aan te schaffen.
Reactie of foto toevoegen
“Redelijke partij”
Door Ans en Willem Hoog Antink op vrijdag 14 aug 2020 20
Op aanraden van vrienden een keuken bij Martens uitgezocht. Budget genoemd en wensen geuit, waarna door Gijs Jan een mooie offerte is gemaakt. Volgende dag nagelopen en de derde dag besteld. Naar tevredenheid gemonteerd en goed geleverd door monteur. Kortom, zoek hapje een keuken, ga dan naar Martens......goede kwaliteit en redelijke prijzen ....
FOTO VAN ANS EN WILLEM HOOG ANTINK
Hoekkeuken
Reactie of foto toevoegen
“Grote pluim”
Door Ron en Els Fransen op maandag 24 aug 2020 20
Vanaf eerste contact tot en met het plaatsen van de keuken super! Het samenstellen van de keuken met adviseur Bob was een fijne ervaring. Hij weet heel goed onze wensen om te zetten in de droomkeuken die we nu hebben! Wouter de keukenbouwer maakt het verhaal compleet wat een vakman/perfectionist! Grote pluim voor team Martens Keukens & Haarden *****
FOTO VAN RON EN ELS FRANSEN
Geplaatste keuken
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door JN de Boer op dinsdag 10 dec 2019 19
Nieuwe keuken gekocht bij Martens keukens en Haarden, in de zaak goed geholpen, alles liep volgens schema en afspraak, vorige week is de keuken geplaatst door vakbekwaam en vriendelijk personeel, wij zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Goede ideeen”
Door J.W.M. Nijman op zondag 12 mei 2019 19
Mooie u vorm keuken deskundig geadviseerd met goede ideeën. Conform levertijd perfect gemonteerd door goedgemutste en vriendelijke monteurs uit eigen bedrijf.
FOTO VAN J.W.M. NIJMAN
REACTIE VAN MARTENS KEUKENS & HAARDEN
Beste meneer Nijman, Bedankt voor de enthousiaste review! Heel erg veel woon en kookplezier gewenst in jullie nieuwe appartement!
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Hoekkeuken
1 / 3
Vestiging Martens Keukens en Haarden
aUitgeest , Oosterwerf 6, 1911 JB Uitgeest, tel 0251 - 31 21 06
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.