Feedback
7,0

De PVC Vloerenconcurrent

Score uit 10 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0229-296323 | De Corantijn 71, 1689 AN Zwaag
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De PVC Vloerenconcurrent
Leveren en plaatsen van pvc vloeren
Alternatieven voor PVC Vloerenconcurrent
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 377 ervaringen
• Vloerenhuis Putten
   
(Putten Gelderland) score 9,4 uit 78 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 421 ervaringen
• Luxury Floors
   
(Kampen Overijssel) score 9,5 uit 267 ervaringen
• LAB21
   
(Oostzaan Noord-Holland) score 7,8 uit 390 ervaringen
• Tegelhuys Wijhe
   
(Wijhe Overijssel) score 9,4 uit 83 ervaringen
• Slingerland Tegels
   
(Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland) score 9,8 uit 147 ervaringen
• J&M Vloeren
   
(Leiderdorp Zuid-Holland) score 7,0 uit 2 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 10 ervaringen over De PVC Vloerenconcurrent. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren10 ervaringen
4 sterren0 ervaringen
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 10 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen

Ervaringen over: vloeren, pvc vloeren, montage, prijs, service
“Zeer content”
Door Chantal Beerepoot-Bakker op donderdag 1 dec 2016 16
Zeer content, ruime keuze, keurig gelegd, prima service, scherpe prijs. Na onze keuze gemaakt te hebben qua mochten mochten wij het proefstuk meenemen naar huis om te kijken of het paste qua kleur. Daarna werd het proefstuk door het bedrijf bij ons thuis opgehaald. Afspraken en betaalwijze keurig nagekomen. Wij gaan zeker voor onze bedrijfsruimtes ook weer een PVC vloer door de PVC Vloeren Concurrent laten leggen.
FOTO VAN CHANTAL BEEREPOOT-BAKKER
Fotocollage van de vloer
Reactie of foto toevoegen
“prachtige vloer”
Door duijn op maandag 3 nov 2014 14
Na een heel goed advies en uitgebreide informatie door Amanda, bij pvc vloerenconcurrent een pvc vloer met scheepsdek effect besteld en laten leggen op 26 sept.2014. Na een misverstand van onze kant waardoor voor hun de planning in de war liep hebben ze het perfect opgelost. na uitharden van de vloer is 60 m2 in ruim een middag gelegd. het is een plaatje geworden en we zijn er verschrikkelijk blij mee, de vloer ligt er perfect in, we kunnen dit bedrijf dus bij iedereen van harte aanbevelen.
FOTO VAN DUIJN
voer met scheepsdek effect
REACTIE VAN LIZ
Ik ben op zoek naar een pvc vloer. En deze spreekt mij enorm aan zeker met dit scheepsdekeffect. Welke vloer is dit? Welk merk?
REACTIE VAN NICO DUIJN
Goedenavond. Wij hebben de gegevens niet meer, ik kan de papieren niet meer vinden, maar Amanda van de pvc vloerenconcurrent zal het zeker nog weten. M.vr.gr Nico Duijn
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevolen!”
Door Jan Willem Nieuwenhuizen op maandag 15 dec 2014 14
Via internet dit bedrijf gevonden en dankzij de goede referenties maar eens gaan kijken. Ruime sortering in de zaak en prima advies. We kregen stalen mee naar huis zodat we tijd hadden om onze keuze te maken. Toen we weer terugkwamen om te bestellen goede prijs kunnen afspreken. Op een zaterdag is Mark bij ons komen kijken om onze oude vloer te beoordelen. De kurkvloer kon gelukkig blijven liggen, alleen de voegen hoefden geegaliseerd te worden + de overloop. De afgesproken legdatum moesten we helaas verschuiven door een overlijden. We hebben alle medewerking van Amanda gekregen. In september hebben Mark en Max de woonkamer/keuken, hal, trapen overloop gelegd en plinten aangebracht. In 3 dagen tijd is de boeg geegaliseerd en gelegd. Beneden click pvc en op de trap en overloop plak pvc. Het re sultaat is prachtig en we krijgen veel complimenten. Ook later hebben ze nog aanvullend werk netjes afgehandeld. We raden dan ook iedereen de pvcvloerenconcurrent aan. Bedankt Amanda, Mark en Max.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Edwin op zaterdag 17 jan 2015 15
Wij hebben hier een pvc vloer besteld voor in onze woonkamer. De service is er top en de montage is ook super verlopen. Op de dag van plaatsen hebben ze gelijk de plinten gemonteerd en dit ziet er ook super goed uit. Al met al ben ik zeer te spreken over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“Gaaf”
Door Remko op dinsdag 23 dec 2014 14
In eerste instantie wilden we een tegelvloer met houtmotief. Per toeval kwamen we op een pvc- vloer terecht en hebben hier een prima adres voor gevonden dichtbij huis. Na enige twijfel over kleuren hebben we nu een prachtige vloer gekregen. Service en begeleiding vanuit pvc vloeren concurrent is zeer prettig en goed geregeld. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Buijs op zondag 7 dec 2014 14
Prima bedrijf met groot assortiment , klantvriendelijk. Levering op afgesproken tijd. Keurig gelegd. Zijn meer dan tevreden. Kortom een prachtig vloer. Ik kan nog wel een heel verhaal gaan schrijven, maar goed is goed. En Daar hoef je niets meer aan toe te voegen, naar mijn idee!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne vloer voor honden”
Door JV op woensdag 17 dec 2014 14
pvc click. Type Quickstep ESC009. Voor mij is het belangrijk dat mijn honden er goed op kunnen lopen en spelen. Met de hond langs geweest om de vloer te testen. Niets van uitglijden of onstabiel lopen gezien. Hond liep er goed op, was rustig aan het scharrelen en vond hem ook prettig liggen. daarbij is de vloer verder ook ideaal, mooi om te zien. Wij zelf zijn ook blij met de vloer. Een aanrader, fijne mensen, goed contact. Alles duidelijk. Kortom Perfect!
Reactie of foto toevoegen
“goede service”
Door Ronald Reus op maandag 10 nov 2014 14
Wij zijn eerst bij de winkel geweest met een zeer breed assortiment. En zeer vakundig geholpen.de dag van de levering ging zeer vlot en heel vakkundig geleverd.en zeer vriendelijke vloeren leggers. Wij zijn zeer tevreden met onze pvc vloer.
FOTO VAN RONALD REUS
onze pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“Goede service, goede prijs”
Door Ingrid op donderdag 7 aug 2014 14
Vanaf het eerste contact zijn wij door de mensen van de PVC vloerenconcurrent goed geholpen met onze keuze, met goede adviezen en de levering van de vloer voor een goede prijs. Wij hebben ervoor gekozen de vloer zelf te leggen en wij zijn goed op weg geholpen doordat ze zelf de vloer komen leveren en dan laten zien hoe het moet, waar je op moet letten en waar je het best kunt beginnen. Het resultaat is uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door G. Jansen op dinsdag 18 nov 2014 14
Twijfel tussen PCV- of laminaat vloer. Goede en zeer duidelijke uitleg gehad onder het genot van een kopje koffie. iteindelijk laminaat vloer gekocht. Prijs / kwaliteitverhouding is prima ! Snelle en correcte levering, werd netjes in huis afgeleverd. Nabestelling van plinten was ook vlot geregeld. Alleen jammer dat er in de winkel niet betaald kan worden via PIN.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: Fotocollage van de vloer
1 / 3
Vestiging De PVC Vloerenconcurrent
aZwaag , De Corantijn 71, 1689 AN Zwaag, tel 0229 - 29 63 23
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.