Feedback
7,0

De PVC Vloerenconcurrent

Score uit 29 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0229-296323 | De Corantijn 71, 1689 AN Zwaag
PVC vloerenwinkels beoordeeld
Vloerenwinkels beoordeeld


Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van De PVC Vloerenconcurrent
Leveren en plaatsen van pvc vloeren
Alternatieven voor PVC Vloerenconcurrent
Andere goed gewaardeerde vloerenwinkels zijn onder meer:
• Knulst Vloeren
   
(Nunspeet Gelderland) score 9,6 uit 340 ervaringen
• Europa Parket
   
(Barneveld Gelderland) score 9,5 uit 412 ervaringen
• Bebo Parket
   
(Vriezenveen Overijssel) score 8,6 uit 136 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ vloerenwinkels bekijken.
Ervaringen
Er zijn 29 ervaringen over De PVC Vloerenconcurrent. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren28 ervaringen
4 sterren1 ervaring
3 sterren0 ervaringen
2 sterren0 ervaringen
1 ster0 ervaringen

Verdeling: 29 positieve ervaringen | 0 kritische ervaringen
“Top”
Door Hans op zaterdag 21 dec 2013 13
na verbouwing van keuken en aanleg van vloerverwarming hebben we PVC Concurrent laten egaliseren en een PVC vloer laten leggen. Prachtig eindresultaat. Zeer tevreden over het advies, de offerte en de service. Hier heb je nog echt gevoel dat je klant bent en er alles aan doen om je tevreden te stellen. Niets anders dan lof.
Reactie of foto toevoegen
“Schitterend Wat een kunstwerk”
Door Diana de Gast op zondag 8 dec 2013 13
Wij zijn enorm tevreden! Vanaf ons 1e bezoek aan de showroom tot en met de oplevering van de vloer is alles voortreffelijk verlopen. De communicatie is uitstekend. We werden steeds goed geïnformeerd m.b.t. de stand van zaken. Het eindresultaat is werkelijk een kunstwerk geworden; absoluut een knap staaltje vakmanschap (met ervaring). We kunnen de "PVC Vloeren Concurrent" aan iedereen aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“prachtige vloer”
Door duijn op maandag 3 nov 2014 14
Na een heel goed advies en uitgebreide informatie door Amanda, bij pvc vloerenconcurrent een pvc vloer met scheepsdek effect besteld en laten leggen op 26 sept.2014. Na een misverstand van onze kant waardoor voor hun de planning in de war liep hebben ze het perfect opgelost. na uitharden van de vloer is 60 m2 in ruim een middag gelegd. het is een plaatje geworden en we zijn er verschrikkelijk blij mee, de vloer ligt er perfect in, we kunnen dit bedrijf dus bij iedereen van harte aanbevelen.
FOTO VAN DUIJN
voer met scheepsdek effect
REACTIE VAN LIZ
Ik ben op zoek naar een pvc vloer. En deze spreekt mij enorm aan zeker met dit scheepsdekeffect. Welke vloer is dit? Welk merk?
REACTIE VAN NICO DUIJN
Goedenavond. Wij hebben de gegevens niet meer, ik kan de papieren niet meer vinden, maar Amanda van de pvc vloerenconcurrent zal het zeker nog weten. M.vr.gr Nico Duijn
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Weijers op vrijdag 2 mei 2014 14
Erg goede ervaring bij PVC vloerenconcurrent. Vriendelijk te woord gestaan in de showroom en ook door de mensen die kwamen leggen. De vloer ligt er prachtig strak in. Keurig afgewerkt, erg tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“uitstekend”
Door Nel Hoexum op dinsdag 24 jun 2014 14
De vloer ligt er super strak in, ondanks een klein hoogte verschil in de vloer. Mark heeft dit heel professioneel opgelost.Ook de 2 treden naar een andere ruimte is heel mooi gedaan met een aluminium strip afgewerkt. Echt een aanrader,goeie service en klantvriendelijk!
Reactie of foto toevoegen
“Fijne vloer voor honden”
Door JV op woensdag 17 dec 2014 14
pvc click. Type Quickstep ESC009. Voor mij is het belangrijk dat mijn honden er goed op kunnen lopen en spelen. Met de hond langs geweest om de vloer te testen. Niets van uitglijden of onstabiel lopen gezien. Hond liep er goed op, was rustig aan het scharrelen en vond hem ook prettig liggen. daarbij is de vloer verder ook ideaal, mooi om te zien. Wij zelf zijn ook blij met de vloer. Een aanrader, fijne mensen, goed contact. Alles duidelijk. Kortom Perfect!
Reactie of foto toevoegen
“Aanbevolen!”
Door Jan Willem Nieuwenhuizen op maandag 15 dec 2014 14
Via internet dit bedrijf gevonden en dankzij de goede referenties maar eens gaan kijken. Ruime sortering in de zaak en prima advies. We kregen stalen mee naar huis zodat we tijd hadden om onze keuze te maken. Toen we weer terugkwamen om te bestellen goede prijs kunnen afspreken. Op een zaterdag is Mark bij ons komen kijken om onze oude vloer te beoordelen. De kurkvloer kon gelukkig blijven liggen, alleen de voegen hoefden geegaliseerd te worden + de overloop. De afgesproken legdatum moesten we helaas verschuiven door een overlijden. We hebben alle medewerking van Amanda gekregen. In september hebben Mark en Max de woonkamer/keuken, hal, trapen overloop gelegd en plinten aangebracht. In 3 dagen tijd is de boeg geegaliseerd en gelegd. Beneden click pvc en op de trap en overloop plak pvc. Het re sultaat is prachtig en we krijgen veel complimenten. Ook later hebben ze nog aanvullend werk netjes afgehandeld. We raden dan ook iedereen de pvcvloerenconcurrent aan. Bedankt Amanda, Mark en Max.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Lisa P op zondag 9 feb 2014 14
Wij zijn erg tevreden over pvc vloeren concurrent. Het contact is heel ontspannen en erg vriendelijk. Er wordt goed meegedacht en rekening gehouden met de klant. Opties worden aangeboden, maar niet geforceerd. Ook de levering gaat soepel, duurt niet te lang en gaat ook ontspannen. Het resultaat is ook super! Wij hebben een prachtige waltonvloer en heerlijk traptapijt! En de prijs is ook erg gunstig! Wij hebben geen klachten gehad, maar bij voorbaat werd al aangegeven, dat als er iets is, dan horen ze het graag en zullen ze zonder twijfel terugkomen om er naar te kijken. Wij raden dit bedrijf zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Gaaf”
Door Remko op dinsdag 23 dec 2014 14
In eerste instantie wilden we een tegelvloer met houtmotief. Per toeval kwamen we op een pvc- vloer terecht en hebben hier een prima adres voor gevonden dichtbij huis. Na enige twijfel over kleuren hebben we nu een prachtige vloer gekregen. Service en begeleiding vanuit pvc vloeren concurrent is zeer prettig en goed geregeld. Absolute aanrader!
Reactie of foto toevoegen
“Mooi”
Door S. de L op zaterdag 31 mei 2014 14
We zijn tevreden over de kwaliteit en vinden de prijs goed in verhouding daarvan. We zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service, daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. De levering was prima in orde. Om bovenstaande redenen vinden wij dit bedrijf een aanrader
FOTO VAN S. DE L
huiskamer
Reactie of foto toevoegen
“Een prima keus geweestI”
Door Truus op maandag 24 feb 2014 14
Ik zou dit bedrijf zeker aanraden zowel in de winkel als tijdens het leggen bij ons in huis prima en vakkundig kwaliteit
Reactie of foto toevoegen
“Vakwerk”
Door Fjm steltenpool op dinsdag 17 jun 2014 14
Mark en zijn team heeft weer een stukje vakwerk geleverd vooral de trap is een plaatje.
FOTO VAN FJM STELTENPOOL
Is het geen plaatje
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Buijs op zondag 7 dec 2014 14
Prima bedrijf met groot assortiment , klantvriendelijk. Levering op afgesproken tijd. Keurig gelegd. Zijn meer dan tevreden. Kortom een prachtig vloer. Ik kan nog wel een heel verhaal gaan schrijven, maar goed is goed. En Daar hoef je niets meer aan toe te voegen, naar mijn idee!
Reactie of foto toevoegen
“Bent u op zoek naar een vloer? PVC Vloeren Concurrent is het adres!”
Door Mohammed el Gueriri op maandag 30 jun 2014 14
In februari 2014 zijn wij bij de PVC Vloeren Concurrent geweest voor een nieuwe vloer. We hadden al meer dan 10 jaar een prachtige Metrflor PVC vloer op de begane grond liggen, maar sinds een paar jaar vertoonde deze vloer in onze keuken lichte bobbeltjes. We besloten toen om een nieuwe vloer te nemen en kwamen uit bij de PVC Vloeren Concurrent. Tijdens ons eerste bezoek we werden goed en duidelijk geholpen en mochten we een paar staaltjes mee om thuis te kijken hoe de vloer zou staan. Nadat we een keuze hadden gemaakt, kwam Marc van de PVC Concurrent begin maart bij ons thuis de vloer op meten. Tijdens dit bezoek constateerde Mark met meetapparatuur dat we een lekkage hadden in onze keukenvloer. Dit verklaarde ook meteen de bobbeltjes in de oude vloer. Een paar jaar geleden hadden we hier ook het bedrijf naar laten kijken dat deze vloer eerder had gelegd, maar destijds was de conclusie dat het geen abnormaal verschijnsel was. Toen begon het balletje te rollen: contact opnemen met de verzekeringsmaatschappij en verschillende stappen nemen om de lekkage te laten opsporen en te repareren. In totaal duurde het drie maanden en met inzet van specialistische apparatuur was uiteindelijk het lek opgespoord en gerepareerd en de vloer voldoende droog om de nieuwe vloer te kunnen laten plaatsen door de PVC Vloeren Concurrent. Gedurende dit proces zijn we continue fantastisch geholpen door Marc en Amanda van de PVC Vloeren Concurrent met tips, adviezen en hun specialistische kennis. Eind juni heeft de PVC Vloeren Concurrent onze vloer kunnen plaatsen en het resultaat is fantastisch. We zijn zeer blij met de nieuwe vloer. Ons huis ziet er weer uit als nieuw!

Ik raad de PVC Concurrent van harte aan! Het zijn eerlijke behulpzame mensen. De prijs/kwaliteit verhouding van het geleverd product is zeer goed. Er wordt zeer netjes gewerkt en bij de PVC Vloeren Concurrent geldt afspraak=afspraak. Ik weet wel waar ik mijn volgende (PVC) vloer koop: de PVC Vloeren Concurrent.
FOTO VAN MOHAMMED EL GUERIRI
Onze nieuwe PVC vloer! Prachtig!
Reactie of foto toevoegen
“Super pvc”
Door Jan op maandag 16 jun 2014 14
Uitstekende service bij PVC-Concurrent met kwaliteitsprodukten. Zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Zonder meer een aanrader!
FOTO VAN JAN
Entree machinekamer motorschip
Reactie of foto toevoegen
“Hulpvaardig/vriendelijk”
Door M spruijt op zondag 8 jun 2014 14
We hebben een easy click pvc vloer gekocht
Het doet zijn naam eer aan het leggen is makkelijker dan met laminaat
Je kan twee kanten opleggen,
Handig was ook om veel stroken thuis uit te leggen
thuis is het licht anders dan in de winkel.
Kon allemaal mee geen probleem.
Prijs was oke ,levertijd kort.
52vierkante meter in ruim een dag gelegd.
Dus prima voor elkaar zou ik zeggen.
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door H. Karremans op woensdag 9 apr 2014 14
Wij hadden een goed gevoel bij de PVC Vloeren Concurrent. En dat bleek te kloppen bij het plaatsen van de vloer. Het is fijn als er afspraken worden nagekomen.De goede voorbereiding, het zorgvuldig prepareren van de vloer en het uiteindelijke resultaat stemden ons zeer tevreden. Wij raden dit bedrijf zeer zeker aan!
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch”
Door M.Grootveld op woensdag 11 jun 2014 14
Klantvriendelijkheid en Service staan bovenaan bij PVC Vloeren Concurrent. De adviezen zijn zeer professioneel. PVC vloeren zijn niet van echt te onderscheiden. Het eindresultaat was verbluffend.
Reactie of foto toevoegen
“prima ervaring”
Door joopria op vrijdag 14 mrt 2014 14
Zeer klantvriendelijk geen moeite is teveel. Voor dit bedrijf gekozen vanwege de goede recensies welke volkomen waargemaakt werden. Ook prima ervaring met service verlening na de legperiode.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Edwin op zaterdag 17 jan 2015 15
Wij hebben hier een pvc vloer besteld voor in onze woonkamer. De service is er top en de montage is ook super verlopen. Op de dag van plaatsen hebben ze gelijk de plinten gemonteerd en dit ziet er ook super goed uit. Al met al ben ik zeer te spreken over dit bedrijf.
Reactie of foto toevoegen
“mooi resultaat en goede service”
Door Ron op zondag 11 mei 2014 14
Wij zijn erg blij met het resultaat. De vloer ziet er heel mooi en 'echt' uit. Ook verloopt de communicatie heel vlot en prettig met duidelijke adviezen. Amanda en haar collega's zijn erg behulpzaam en flexibel, b.v. als het gaat om het kort lenen van stalen.
FOTO VAN RON
Reactie of foto toevoegen
“Zeer content”
Door Chantal Beerepoot-Bakker op donderdag 1 dec 2016 16
Zeer content, ruime keuze, keurig gelegd, prima service, scherpe prijs. Na onze keuze gemaakt te hebben qua mochten mochten wij het proefstuk meenemen naar huis om te kijken of het paste qua kleur. Daarna werd het proefstuk door het bedrijf bij ons thuis opgehaald. Afspraken en betaalwijze keurig nagekomen. Wij gaan zeker voor onze bedrijfsruimtes ook weer een PVC vloer door de PVC Vloeren Concurrent laten leggen.
FOTO VAN CHANTAL BEEREPOOT-BAKKER
Fotocollage van de vloer
Reactie of foto toevoegen
“goede service”
Door Ronald Reus op maandag 10 nov 2014 14
Wij zijn eerst bij de winkel geweest met een zeer breed assortiment. En zeer vakundig geholpen.de dag van de levering ging zeer vlot en heel vakkundig geleverd.en zeer vriendelijke vloeren leggers. Wij zijn zeer tevreden met onze pvc vloer.
FOTO VAN RONALD REUS
onze pvc vloer
Reactie of foto toevoegen
“SUPER vloer!!!”
Door M. van der Hoeden op donderdag 23 jan 2014 14
Wij zijn super blij en tevreden over de PVCvloerenconcurrent! Een familie bedrijf, wat het allemaal erg persoonlijk maakt! Altijd snelle reactie en antwoord op mail en telefoon! Beter dan van die grote onpersoonlijke bedrijven! Man van de familie heeft al ruim 25 jaar ervaring en dat merk je in het resultaat! Dat mag er wezen! Goede planning en levering! Gewoon top! Een aanrader! Zoek je een mooie vloer, dan zou ik zeker gaan kijken in de ruime showroom in Zwaag. Daar zijn wij via het zoeken op het internet opgekomen! Voordeel is namelijk dat er daar grote stalen liggen en te zien zijn! Want een juiste vloer uitzoeken is erg lastig van kleine vierkantjes! En een grote staal heb je ook nog eens via hen binnen een paar dagen thuis bezorgd!
Reactie of foto toevoegen
“Goede service, goede prijs”
Door Ingrid op donderdag 7 aug 2014 14
Vanaf het eerste contact zijn wij door de mensen van de PVC vloerenconcurrent goed geholpen met onze keuze, met goede adviezen en de levering van de vloer voor een goede prijs. Wij hebben ervoor gekozen de vloer zelf te leggen en wij zijn goed op weg geholpen doordat ze zelf de vloer komen leveren en dan laten zien hoe het moet, waar je op moet letten en waar je het best kunt beginnen. Het resultaat is uitstekend!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door G. Jansen op dinsdag 18 nov 2014 14
Twijfel tussen PCV- of laminaat vloer. Goede en zeer duidelijke uitleg gehad onder het genot van een kopje koffie. iteindelijk laminaat vloer gekocht. Prijs / kwaliteitverhouding is prima ! Snelle en correcte levering, werd netjes in huis afgeleverd. Nabestelling van plinten was ook vlot geregeld. Alleen jammer dat er in de winkel niet betaald kan worden via PIN.
Reactie of foto toevoegen
“perfect”
Door Klaas Busker op dinsdag 4 feb 2014 14
Zeer tevreden goed overleg geweest en prachtige vloer neergelegd binnen een paar dagen. Top wij zijn zeer maar dan ook zeer tevreden. Na een paar dagen 1 plint was omhoog gekomen werd zonder pardon gerepareerd. Top als we straks boven nodig hebben gaan we zeker weer naar pvc vloerenconcurrent. Ook aangeraden bij vrienden van ons. De prijs viel ons alles mee
Reactie of foto toevoegen
“Zeer te spreken”
Door R.H. Prosper op maandag 4 nov 2013 13
Zijn zeer goed te spreken over service en begeleiding bij aanschaf. Wordt door ons warm aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“mooie vloer zonder problemen”
Door G Dupon op vrijdag 18 apr 2014 14
Het is een mooie vloer zonder problemen. De prijs in verhouding tot de kwaliteit is goed. Tevreden over klantvriendelijkheid en de service. De levering is prima verlopen. Geen klachten gehad. Als tip: geef goed aan waar en of u vloer verwarming heeft. Ik zou dit bedrijf aanraden omdat ze goed spul leveren en meer dan 20 jaar vakmanschap hebben.
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Gebruikersfoto: voer met scheepsdek effect
1 / 8
Vestiging De PVC Vloerenconcurrent
aZwaag , De Corantijn 71, 1689 AN Zwaag, tel 0229 - 29 63 23
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Noord-Holland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.