Feedback
7,0

Altis Keukens

Score uit 2 ervaringen | beschrijf ook uw ervaring
tel: 0412-462090 | Frankenweg 55, 5349 AP Oss
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Altis Keukens
Een grote portie smaakvolle keukens, een flinke eetlepel advies en een ruime hoeveelheid service: Bij Altis Keukens vindt u alle ingrediƫnten voor de aanschaf van uw nieuwe keuken
Alternatieven voor Altis Keukens
Andere goed gewaardeerde keukenzaken zijn onder meer:
• Roukens en van Gaalen Keukens
   
(Dodewaard Gelderland) score 9,5 uit 53 ervaringen
• Avanti Keukens
   
(Kesteren Gelderland) score 9,8 uit 323 ervaringen
• ASWA Keukens
   
(Uden Noord-Brabant) score 9,5 uit 94 ervaringen
• Velthuizen Keukens
   
(Woudenberg Utrecht) score 9,7 uit 108 ervaringen
• Svea Keuken & Bad Eindhoven
   
(Son Noord-Brabant) score 9,7 uit 66 ervaringen
• Voortman Keukens
   
(Elst GLD Gelderland) score 9,5 uit 475 ervaringen
• Kitchen4all
   
(Barneveld Gelderland) score 9,8 uit 286 ervaringen
• I-Kook
   
(Den Bosch Noord-Brabant) score 8,7 uit 463 ervaringen

U kunt ook de lijst met de beste 10+ keukenzaken bekijken.
Ervaringen
Er zijn 2 ervaringen over Altis Keukens. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“prima”
Door Francois op zondag 5 okt 2014 14
na veel zoeken (mandemakers, Filippo, Bruynzeel) bij Altis terecht gekomen voor een Siematic keuken. Prima geholpen en geen probleem dat de zaak in Oss zat en de keuken in Amsterdam geplaatst moest worden. Verkoper dacht prima met ons mee, deed niet moeilijk toen we na een week een paar kleine wijzigingen wilden doorvoeren. De planner nam direct contact op voor een inmeet- afspraak. Dat ging prima. Bij de montage op de afgesproken data was al vanuit Altis gezien dat er op 1 deur beschadigingen zaten en dat een paar andere onderdelen ontbraken. Daar werd direct een nieuwe afspraak voor gemaakt. Betaling van de laatste factuur hoefde pas na volle tevredenheid van de koper. zoals het hoort!
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende service”
Door Ringo van Dorst op dinsdag 29 jul 2014 14
Meteen bij het eerste bezoek voelden we ons op ons gemak bij de verkoper, Kees van der Togt. Onze wensen werden serieus genomen en stonden altijd voorop. Er werd niet gevraagd naar richtprijzen / budget of iets dergelijks, wat we bij andere zaken wel anders hebben meegemaakt. We wisten dat we een kookeiland wilden, maar niet of dat binnen de ruimte zou passen en ook niet de details als apparatuur en werkblad. Kees nam rustig de tijd om ons alles te laten zien in de grote showroom, van kastmaterialen tot werkbladen en apparatuur. Uiteindelijk zijn we in de eerste afspraak tot een ontwerp en detailkeuze gekomen (na zo'n 2,5 uur) en hebben we meteen de tekening van het ontwerp meegekregen. Kees werkte alles diezelfde week tot in detail uit en we ontvingen netjes de offerte per e-mail en later ook in de bus. Na ook met andere keukenleveranciers gesproken te hebben, zijn we van mening veranderd over het eiland (was niet robuust en praktisch in de ruimte) en hebben we ons nieuwe idee voor de indeling van de keuken nogmaals met Kees overlegd en zijn we wederom tot een ontwerp gekomen en hebben we dit meteen uitgespecificeerd tot een offerte. Toen bleek dat er voor de kookplaat per ongeluk een stuk lagere prijs in het computersysteem stond dan de normale prijs, vond Kees dat ze dit 'op kantoor' moesten verwerken, maar dat wij de prijs zouden krijgen zoals aangegeven door het systeem - top! Toen we later in de getekende offerte bij het keramische werkblad zagen dat deze afkomstig was van "Dekker Zevenhuizen", terwijl wij in de veronderstelling waren dat deze van "Kemie" was (en omdat Dekker Zevenhuizen lagere specificaties afgeeft, vooral op gebied van hittebestendigheid en zuurbestendigheid), hebben we onze teleurstelling over dit misverstand uitgelegd. Binnen een dag ontvingen we een antwoord met excuus voor de verwarring, de uitleg dat beide leveranciers hetzelfde keramiek gebruiken, maar Dekker Zevenhuizen voorzichtiger is met specificaties. Wel was het zo dat Kemie drie lagen keramiek met 2 lagen glasfiber gebruikt en Dekker Zevenhuizen 1 laag keramiek en 1 laag glasfiber. Kemie is daarmee wel een stuk duurder, maar om onze teleurstelling weg te nemen heeft Kees geregeld dat we hetzelfde blad van Kemie geleverd zullen krijgen voor de afgesproken prijs van die van Dekker Zevenhuizen; geweldig! De keuken wordt voorlopig nog niet geleverd, aangezien het om een nieuwbouwproject gaat, maar het voortraject is ons alles bij elkaar zeer goed bevallen bij Altis. Er wordt geen druk uitgeoefend, de verkoper is kundig en 'problemen' worden snel en in onze ervaring altijd in het voordeel van de klant opgelost.
Reactie of foto toevoegen
Vestiging Altis Keukens
Website: altiskeukens.nl
aOss , Frankenweg 55, 5349 AP Oss, tel 0412 - 46 20 90
Kaart
Uw ervaring
Overzichtpagina's
Meer bedrijven voor keukens in Noord-Brabant
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.