Feedback

8 kg wasdrogers

Deze pagina bevat wasdrogers met een vulgewicht van 8 kg. Bij een huishouden van 3 of 4 personen zit je waarschijnlijk het beste bij een wasdroger van 8 kg. Het is in het algemeen slim om te kiezen voor een wasdroger van 8 kg als je tegelijkertijd ook een 8 kg wasmachine hebt.
8 kg wasdrogers aanbod
Selecteer een 8 kg wasdroger en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 wasdrogers
€500 - €750 wasdrogers
€750 - €1000 wasdrogers
> €1500 wasdrogers

Vulgewicht: 8 kg 9 kg 7 kg
Energieklasse: A+++ A++ B
Geluidsniveau drogen: 62 dB 63 dB 64 dB 65 dB 66 dB > 66 dB
Bijzondere eigenschappen: Stoomfunctie Wifi
Selecteer een filter
Ervaringen met 8 kg wasdrogers
“Slechte service bij droger die niet goed droogt”
Door tjakko op vrijdag 23 dec 2022
AEG nooit meer, de monteur komt even kijken of de handdoeken droog zijn, dit valt niet in de garantie. Dat kost ons 149 euro, hij heeft programma's gewijzigd en heeft de droger goed gekeurd, nu droogt de machine nog minder, lekker he. 2 jaar oud hij word niet meer gebruikt en drogen op de oude manier op een rekje hij zal wel bij het oude vuil belanden. MVRG tjakko. wasdroger
“Motor twee keer kapot binnen vier jaar”
Door Dick Rombout op woensdag 9 nov 2022
Voor mij geen AEG meer. Binnen 4 jaar is de motor twee keer kapot gegaan, de laatste keer binnen een jaar. dan hoor je dat de motoren inderdaad niet goed zijn. Moet AEG dus ook wetehn. Aan AEG de keuze deze apparaten dan te verkopen. Worden toch verkocht maar zo verlies je wel klanten. wasdroger
“Droogt zeer matig”
Door Willem Vuyk op vrijdag 22 okt 2021
Zeer slechte droger T8DBESSEN. Droogt zeer matig en de programma`s zitten er meer voor de sier op dan dat ze werkelijk functioneren. wasdroger
“Nooit meer een AEG”
Door Jo Linden op woensdag 29 sep 2021
Onze AEG wasdroger gaat na een paar maanden kapot. De droger staat boven op onze wasmachine. De door AEG gestuurde monteur eist dat de machine op de grond staat en vertrekt onverrichter zake. Reparatie had gemakkelijk uitgevoerd kunnen worden terwijl het apparaat op de wasmachine stond. Voor mij nooit meer een AEG. wasdroger
“Schandalige service”
Door Suus op donderdag 24 jun 2021
Droger is perfect, maar na een half jaar een schurend geluid in de trommel . Bel je om de monteur langs wat schets je verbazing pas over een Week! Schandalige service als gezin met vijf personen dat dat niet eerder kan, en dan maar niet te spreken over de klantenservice, je krijgt te horen, als de monteur belt en u neemt niet op dan komt hij niet. Dus je moet op de dag je telefoon constant in de gaten houden! wasdroger
“Niet tevreden met model”
Door Jaap op woensdag 3 jun 2020
betreft wasdroger T8DB84GW. Na vier maanden een hoop gepiep en schurende geluiden. Wij durfde de droger niet meer aan te zetten. De monteur erbij heeft een wielen vervangen en de andere schoon gemaakt. Op de 4 kunststof wielen draait n.l de droogtrommel. Weer na vier maanden het zelfde probleem. Weer de monteur erbij en weer de wielen en de trommel schoon gemaakt. Vervolgens al weken geleden een brief naar AEG geschreven, tot op heden nog niets van AEG vernomen. Wij hadden overwogen een wasmachine aan te schaffen uit de zelfde serie maar daar zien we natuurlijk vanaf. AEG wasdroger
“Nieuwe keuze”
Door Marianne op zaterdag 1 feb 2020
Wasdroger heb ik in het nieuwe huis van AEG gekozen, omdat ik denk dat Miele het grote prijsverschil niet meer waarmaakt. wasdroger
“Super”
Door Ruud op donderdag 27 dec 2018
Apparaat bevalt super! Merk is AEG type is T7DBN400 en is een wasdroger. wasdroger
“Fluisterstil”
Door Anja & Kees op maandag 3 sep 2018
Dit apparaat is o.i. een uitstekend alternatief als je huidige machine het gaat begeven. Echt fluisterstil en het stroomverbruik daalt aanzienlijk. De nieuwe toegepaste technieken zorgen er voor dat de was er met veel minder kreukels uit komt. Door de grotere inhoud van de trommel heeft de was ook weer ruimte om te bewegen. Bijvoorbeeld een dekbedhoes komt er niet meer als een prop uit. AEG wasdroger

Veelgestelde vragen over wasdrogers

 • Wat is de beste wasdroger op dit moment?

  • Op basis van gebruikerservaringen lijkt een Bosch warmtepompdroger op dit moment de beste keus. Ook warmtepompdrogers van Siemens en AEG score goed onder onze websitebezoekers. Een luchtafvoerdroger of condensdroger is in bijna alle gevallen niet de beste keuze.

 • Wat is een goede betaalbare wasdroger?

  • Ons advies is om te kiezen voor een warmtepompdroger. Bosch, Siemens en AEG zijn goede merken wasdrogers en hebben alle drie goede warmtepompdrogers van rond de EUR 600.

 • Wat is de gemiddelde levensduur van een wasdroger?

  • De gemiddelde levensduur van een wasdroger ligt tussen de 10 en 12 jaar. Duurdere A merken hebben in de regel een langere levensduur dan B merken. Het hangt er ook vanaf hoe vaak je de wasdroger gebruikt en hoe goed de droger onderhouden wordt.

 • Wat kost een wasdroger per keer?

  • Bij een condensdroger of warmtepompdroger ligt het energieverbruik per droogbeurt gemiddeld boven de 2,50 kWh. Een A+++ warmtepompdroger verbruikt minder dan 1 kWh per beurt. Omdat de energieprijs voor iedereen anders is, is het lastig een eenduidig antwoord te geven. Afhankelijk van het type droger en je energiekosten zullen de kosten ergens tussen de EUR 0,25 en EUR 2,-- per droogbeurt liggen.

 • Hoe heet een wasdroger zonder slang?

  • Omdat het niet altijd mogelijk is de wasdroger aan te sluiten op de waterafvoer zit er in veel wasdrogers een waterreservoir. Het vocht dat aan de lucht wordt onttrokken tijdens het droogproces wordt dan opgeslagen in het waterreservoir. Na elke droogbeurt moet dit waterreservoir handmatig geleegd worden.

 • Welke wasdroger gaat het langst mee?

  • Er is geen onafhankelijk onderzoek gedaan naar de levensduur van verschillende merken wasdrogers. Op onze website krijgen wij veel positieve signalen over Bosch en Siemens die beide onder de BSH groep vallen.

 • Wat is de beste droger van 2022?

  • Er is helaas niet 1 wasdroger als beste aan te wijzen. Dit is echt afhankelijk van je budget en wensen. In de regel is het wel verstandig te kiezen voor een warmtepompdroger. Bezoekers van Qasa zijn zeer tevreden over de merken Bosch, Siemens en AEG. Zij maken alle drie goede warmtepompdrogers vanaf circa EUR 550.

 • Welke droger is energiezuinig?

  • Warmtepompdrogers zijn het meest energiezuinig. Dit komt omdat een warmtepompdroger gebruikt maakt van een pomp en koelmiddel om de trommel te verwarmen. Traditionele drogers maken gebruik van een verwarmingselement wat minder energie zuinig is.

 • Welke droger heeft geen afvoer nodig?

  • De meeste warmtepompdrogers en condensdrogers beschikken over een waterreservoir. Hierin kan het condenswater worden opgeslagen. Wel moet dit reservoir na elke droogbeurt geleegd worden.

 • Wat is de beste en zuinigste wasdroger?

  • Ons advies is om te kiezen voor een A+++ warmtepompdroger van Siemens, Bosch of AEG. Dit zijn gerenommeerde merken met een goede tevredenheidsscore onder hun klanten. De prijs-kwaliteit verhouding bij deze merken is meestal goed.

 • Waar moet je op letten bij het kopen van een wasdroger?

  • Let bij de aanschaf van een nieuwe wasdroger goed op het energieverbruik. Condensdrogers zijn goedkoop in aanschaf maar duur in gebruik. Warmtepompdrogers zijn in de meeste gevallen op termijn goedkoper. Kijk ook naar het maximale vulgewicht, heb je een groot gezin? Ga dan voor een wasdroger met minimaal 9 kg vulgewicht. Controleer ook of de droger de mogelijkheid heeft om water via een slang af te voeren naar de waterafvoer.

 • Waarom kiezen voor een droger met anti-kreukfase?

  • Kledingstukken kunnen gaan kreuken als ze in de wasdroger blijven liggen zodra de droger klaar is. De anti-kreukfase verlengt de duur van het droogprogramma door aan het einde van het drogen de trommel langzaam rond te draaien. Hierdoor gaan kledingstukken minder kreuken. Zodra de droger begint aan de anti-kreukfase is het droogproces afgerond en kan kleding gewoon uit de trommel worden gehaald.

 • Hoe werkt de bijvulfunctie op een droger?

  • Met de bijvulfunctie is het mogelijk tijdens het wasprogramma kledingstukken die vergeten waren toe te voegen. In de regel komt her erop neer dat je met een druk op de knop het droogprogramma pauzeert. Hierna kan je het vergeten kledingstuk in de droger stoppen en het programma hervatten. De functie wordt ook wel addload genoemd.

Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.