Feedback
5,4

Siemens wasdrogers

Siemens heeft een breed aanbod van condens en warmtepompdrogers. Je hebt de keuze uit wasdrogers met verschillende functionaliteiten zoals trommelverlichting, een stoomfunctie, een antikreukfase en wifi.
Siemens wasdrogers aanbod
Selecteer een Siemens wasdroger en ga naar de website van de aanbieder.
Prijsrange:
tot €500 wasdrogers
€500 - €750 wasdrogers
€750 - €1000 wasdrogers
> €1500 wasdrogers

Vulgewicht: 7 kg 8 kg 9 kg
Energieklasse: A+++ A++ B
Geluidsniveau drogen: 58 dB 61 dB 64 dB 65 dB
Bijzondere eigenschappen: Stoomfunctie Wifi
Selecteer een filter
Ervaringen met Siemens wasdrogers
Er zijn 7 ervaringen over Siemens Wasdrogers. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
“Een waardeloos apparaat”
Door GH Holtmanns op zondag 25 feb 2024
Ik heb nu 3 jaar een Siemens IQ300, WT43N29NL, geeft vanaf 6 maanden oud steeds problemen met de waterafvoer en valt dan in storing bij iedere wasbeurt. Ook de filters zijn snel verstopt, ik vind het een waardeloos apparaat. En wordt op korte termijn vervangen voor een ander merk.
“Prima”
Door Hans op vrijdag 1 apr 2022
Onze Siemens Wasdroger wt7u4675nl werkt prima.
“Een slechte ervaring”
Door Gb Vredegoor op donderdag 24 feb 2022
Ik heb slechte ervaring met de Siemens wasdroger bij 1 droogbeurt. Stopt de droger wel 3 keer en iedere keer de filter schoonmaken. En de was is ook niet gloed droog. Ik neem nooit geen Siemens droger meer.
“Werkt perfect”
Door Fred op vrijdag 19 nov 2021
Onze condens droger is een Siemens WT43N202NL. Tot nu toe zeer tevreden alles werkt perfect.
“Bevalt goed”
Door Veronique op vrijdag 17 jan 2020
De aankoop bevalt goed met uitzondering van de 'aan' knop. Vanaf het eerste gebruik en tot nu toe merk ik dat de knop om de condensdroger aan te zetten helaas niet meteen reageert. Ik moet er gemiddeld 3-5 keer op 'duwen' eer de knop het piepje geeft.
“Niet tevreden”
Door Chrissy op dinsdag 11 sep 2018
De was is nog nat na twee keer het programma kiezen; er komt een teken op half weg de wastijd,condensvocht ledigen. Ik heb nochtans een afvoerbuisje en er zit geen druppel water in het condensbakje. Bij de was katoen extra zijn alleen de zakdoeken droog,handdoeken nat. Moet de was nog buiten ophangen om helemaal droog te zijn.
Slechte aankoop , nooit meer Siemens ,de volgende is terug Miele.
“Geen garantie bij collectief gebruik”
Door Louisa op woensdag 25 okt 2017
Droger merk Siemens gekocht met 2 jaar garantie. Na 1,5 jaar een storing en toen hoorde wij dat de garantie niet telt voor collectief gebruik. Dit word niet genoemd bij verkoop. Heeft het 1.5 jaar goed gedaan maar geeft nu elke keer storing dat de filters niet schoon zijn terwijl dat wel schoon is! Daar door stopt de droger elke keer! Verder tevreden maar hadden 2 jaar garantie! Het betreft een Siemens droger type nummer WT469490NL
Informatie op deze pagina
De volgorde van de weergegeven producten is op basis van de bij Qasa bekende gegevens over beschikbaarheid, prijs, tevredenheidsscore, en prijs-kwaliteitverhouding. De informatie op deze pagina is met grote zorg samengesteld. Echter het is altijd mogelijk dat de informatie niet (langer) juist, volledig of up to date is. Als u weet of vermoedt dat informatie niet klopt dan stellen we het op prijs dat u dat aan ons doorgeeft. U helpt daarmee zowel Qasa als de gebruiker van onze site. Geef hier uw opmerking door.