Feedback
9,5

Middelkoop Culemborg B.V.

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.middelkoopculemborg.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Middelkoop Culemborg B.V.
4.000 m2 showroom: Onze indrukwekkende wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten. We zorgen ervoor dat iedereen de beste beleving ervaart, of je nu groots denkt of klein wilt beginnen. U gaat onbezorgd ontdekken, vinden, deskundige hulp krijgen en vooral genieten én nagenieten.

Familiebedrijf: 4 generaties. Al 85 jaar zijn de familie en het bedrijf met elkaar verweven. Het bedrijf met haar specialisten. En de specialisten met ú. Want samen zijn we Middelkoop.

Culemborg: Onze showroom bevindt zich op bedrijventerrein Pavijen, vlakbij de historische binnenstad en de prachtige uiterwaarden van de rivier de Lek. Niet voor niets is onze vestigingsplaats een onderdeel van onze bedrijfsnaam.
Ervaringen
Er zijn 154 ervaringen over Middelkoop Culemborg B.V.. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren115 ervaringen
4 sterren31 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren2 ervaringen
1 ster1 ervaring
“Uiteindelijk tot oplossing gekomen”
Door Anne op woensdag 2 nov 2016 16
Onze aannemer werkt samen met Middelkoop en we moesten hier voor verschillende producten zijn. Het proces is voor ons stroef verlopen, we waren niet zo tevreden over het verkoop en offerteproces. Uiteindelijk zijn we opnieuw in gesprek geraakt met Middelkoop en tot een bevredigende oplossing gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Matige score”
Door D.Scherpenzeel op maandag 18 sep 2017 17
Wij hebben een keuken, wastafel, 3x toilet,douchecabine,douchewand en tegels gekocht.De keuken was men vergeten om te bestellingen is na veel heen en weer gepraat uiteindelijk 3 weken later bezorgd. Tegels voor de badkamer waren drie dozen te weinig. De douchewand boven bleek een deur te zijn,hebben ze gewisseld en toen de ophanging van een deur bij gedaan. Nadat Hak gebeld had werd er toegezegd dat de goede ophanging naar hun zou worden gebracht maar dat heeft 5 weken geduurd. De rekening van de keuken was al verstuurd voordat de keuken geplaatst was en wel naar ons oude adres. We hadden wel verwacht dat we voor al het ongemak een compensatie zouden krijgen ,maar om een excuus moet je nog vragen. Dus nee voor de service van Middelkoop scoren ze matig.we zijn tijdens de aankoop van de spullen prima geholpen, maar de persoon die ons later te woord stond was ronduit onbeleefd. Het is dat Bas de Vries ons daarna goed heeft geholpen anders hadden we alles afgeblazen.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer en mevrouw Scherpenzeel, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zullen uw feedback gebruiken om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen en mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Kwaliteit”
Door JE op vrijdag 5 sep 2014 14
De keuken die wij kochten was behoorlijk duur (18.000 euro) maar v.w.b. de kwaliteit niets bijzonders. De keuken staat er nu bijna een jaar maar er zit geen deurtje meer recht, en ook in de laden zit al speling zodat deze niet meer recht t.o.v. elkaar staan. Ik wil maar zeggen dat de prijs niet veel zegt over de kwaliteit.
Reactie of foto toevoegen
“Niet mogelijk om te bestellen”
Door Verweij op woensdag 6 mei 2015 15
Na een half uur wisten wij welke tegels we wilden bestellen. Bij de receptie vroegen wij of iemand ons kon helpen. De mevrouw aan de balie vroeg ons waar het over ging. Wij zeiden dat we tegels wilden bestellen. Ze ging een rondje lopen, om vervolgens terug te komen met het antwoord dat er niemand beschikbaar was en dat het die dag niet meer ging lukken. Dit was zaterdagmiddag half 3. Toch vreemd. Hoeveel moeite is het om 2 soorten tegels op te schrijven op een formulier met het aantal vierkante meters erbij.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaring”
Door P van der Stam op donderdag 4 mei 2017 17
Zeer kundig advies, perfecte installatie en alles zoals afgesproken. De producten zijn van hoge kwaliteit. Er wordt op alle fronten met je meegedacht, van ontwerp t/m installatie. Al met al een zeer goede ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Geert de Keulenaar op maandag 22 feb 2016 16
Uitstekende ervaring gehad. Mooie keuken gekocht. Wij werden daarbij geholpen door Hans Mulder van Middelkoop. Super gedreven man met enorm veel kennis en kijk op de zaak. Mooiste was dat de keuken uiteindelijk bijna 5000 euro onder het besproken budget uitkwam. Volgens mij zal je dat in keukenland elders niet gauw overkomen. Montage was ook perfect en je betaalt bij Middelkoop pas als de keuken helemaal naar wens staat. Echte aanrader dus. En als je nou toch naar Middelkoop gaat, vraag dan zeker naar Hans Mulder.
Reactie of foto toevoegen
“Reeel en plezierig”
Door Van der Hijden op donderdag 29 dec 2016 16
Wij hebben wederom een keuken gekocht bij Middelkoop. Erg vriendelijke, vakkundige en erg servicegerichte medewerkers. Als klant wordt je serieus genomen. Geen onzin aanbiedingen of acties. Gewoon een reële offerte en een plezierige onderhandeling.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door marja Dorrestijn op woensdag 31 mei 2017 17
We zijn heel fijn geholpen en er wordt ook echt de tijd voor je genomen. Ze proberen ook zo dicht mogelijk bij je wens te blijven en je budget. Al met al zijn wij erg tevreden. De keuken is helemaal na ons zin en ook de bezorging en de plaatsing was prima .
Reactie of foto toevoegen
“Alles in 1 keer goed”
Door Rik Haverkamp op woensdag 31 mei 2017 17
Goede verkoopster, super goede installateur, alles in 1 keer goed. Mooie showroom in Culemborg met voldoende keuzes en opstellingen. Een Bora afzuiger aangekocht die heel goed werkt. Het was nog even spannend of ons aanrechtblad via ons raam op de 1e verdieping naar binnen kon, maar Middelkoop heeft er alles aangedaan om dit te laten slagen. Top!
FOTO VAN RIK HAVERKAMP
Montage van de keuken
Reactie of foto toevoegen
“Bijzonder goed gelukt”
Door Valentijn & Linda Peters op dinsdag 18 apr 2017 17
Wij zijn super tevreden. Van verkoop tot installatie, planning en aflevering allemaal even vriendelijk, correct en behulpzaam. Niks dan goeds. Wij zullen en hebben reeds Middelkoop iedereen aanraden. Afspraken worden nagekomen. We wachten alleen nog op nalevering van onze inductieplaat, we hebben er alle vertrouwen in dat dat goed komt. En het belangrijkste eigenlijk is dat de keuken bijzonder goed gelukt is.
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Dick en Vera Vink op donderdag 13 jul 2017 17
Sinds kort zijn wij in het bezit van een prachtige keuken, gekocht bij Middelkoop. Wij zijn uiterst tevreden over het advies, er werd met ons meegedacht en onze wensen zijn helemaal uitgekomen. Ook het plaatsen van de keuken verliep perfect, waarvoor wij onze complimenten nogmaals willen overbrengen. In de toekomst willen wij onze badkamer totaal vervangen, waarvoor wij zeker weer naar Middelkoop zullen gaan!
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Hr en mw Buijs op maandag 20 aug 2018 18
Wij zijn super tevreden met de aankoop van een keuken bij Middelkoop. Het gehele proces van advisering, aankoop, inmeting, plaatsing, bijstelling en afwerking is heel plezierig en goed verlopen. Het bedrijf levert degelijk werk en geen gedoe als er bij plaatsing nog iets bijgesteld moet worden. Middelkoop maakt werk van kwaliteit en klanttevredenheid. Heel goed, op basis van onze ervaring kunnen wij dit bedrijf van harte aanbevelen. De keukensector komt niet onverdeeld gunstig in de publiciteit dit maakte ons kritisch met welk bedrijf in zee te gaan. Door de goede reviews (ervaringen) zijn we bij Middelkoop terecht gekomen, vervolgens zijn wij in niets teleurgesteld.
REACTIE VAN TEUNI DEN HERDER
Geachte heer en mevrouw Buijs, Hartelijk dank voor uw mooie waardering. Het doet ons goed dit te lezen. Wij wensen u veel plezier en gemak van uw keuken. En hopen u wellicht in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Ch. van Rossem op dinsdag 4 apr 2017 17
Onze ervaring is heel goed te noemen ( super of uitstekend mag ook). Doel: verbouwing eetkamer, keuken, bijkeuken en toilet. Uitgebreid laten informeren, mede door Middelkoop te Culemborg. Klantvriendelijke ontvangst ;oriëntatie diverse soorten keukens en mogelijkheden. Advies , offerte keuken, apparatuur; ook van vloertegels, wandtegels ,paneeldeur, toilet en accessoires. Diverse afdelingen, van inmeter, verkopers, installateur waren perfect op elkaar afgestemd. Daarbij: de bouw van dit project door aannemers bedrijf Kees den Bok heeft er mede voor gezorgd , dat ná de verbouwing en installatie er een bijzonder en tevreden gevoel is gebleven. Alles functioneert perfect en ziet er schitterend, volgens onze eisen uit. Een aanrader; Middelkoop en Kees den Bok, als aannemer!!
Reactie of foto toevoegen
“Hoog niveau”
Door Theo en Wilma op vrijdag 1 sep 2017 17
Wij hebben een uitstekende ervaring met de firma Middelkoop. De prettige en deskundige klantbegeleiding zowel bij het uitzoeken van de keuken als bij plaatsing en aftersales was van hoog niveau. Onze dank gaat ook uit naar de uitstekende installateur van firma de Bok. Wij zijn met de service en het eindresultaat bijzonder tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig”
Door Pieter Dingemanse op zondag 7 jul 2019 19
keuken gekocht. Degelijke keuken, goed verkoopadvies (ook buiten standaardwensen mee kunnen denken), zorgvuldige inmeting en afhandeling. Vermoedelijk een van de betere in deze regio.
REACTIE VAN JACO
Beste Pieter, Veel dank voor je waarderende woorden. We ambiëren een eerlijke, vakkundige en persoonlijke manier van werken en zijn er blij mee dat je dat zo hebt ervaren. Namens het Middelkoop team: Hartelijk dank voor je vertrouwen en een plezierige gebruikservaring toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Marja Lieverse op dinsdag 7 jan 2020 20
Prima geholpen. Goed geadviseerd voor keuken en badkamer. Prima personeel. Uitstekend gemonteerd. Wij zijn uitermate tevreden. Superblij mee.
REACTIE VAN JACO
Beste Marja, Leuk om uw ervaring te lezen met ons familiebedrijf. Hartelijk dank voor het delen ervan. U geeft aan dat jullie 'super blij' en 'uitermate tevreden' zijn met jullie keuken en badkamer. Fantastisch! Dat geeft ons voldoening, dat is waar wij het als Middelkoop team voor doen. Veel gebruiksplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Vaklui”
Door Hans Brugman op maandag 6 mrt 2017 17
Na vele keukenboeren afgelopen te hebben, zijn wij uiteindelijke op advies van vrienden, bij Middelkoop Culemborg terecht gekomen. Wij hebben Middelkoop ervaren als zeer behulpzaam. Na 7 sessies van Ruim 1 uur en ontwerp nummer 9. Hebben wij met veel plezier de keuken bij Middelkoop besteld. Voorwerk, plaatsing en afwerking is gedaan door Vaklui. Deze Vaklui die wij via Middelkoop konden contracteren voor deze klus. Wij zijn nu zeer tevreden Middelkoop keuken bezitters. En zullen dit zeker doorgeven aan anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door Jos Bakker op vrijdag 4 jan 2019 19
Keuken met inbouwapparatuur, geplaatst door vakkundige mensen. Ik zou de firma Middelkoop zeker aanraden. We zijn van begin tot einde netjes en vakkundig geholpen.
REACTIE VAN JACO
Beste Jos, Bedankt voor het delen van je ervaring. ´Vakkundig´ is een woord dat twee keer in je review terugkomt. Fijn om te lezen dat wat wij uitdragen, ook zo wordt ervaren. Je geeft in de titel aan dat jullie genieten van de keuken. Fantastisch! Dat geeft ons voldoening, dat is waar wij het als Middelkoop team voor doen. Veel gebruiksplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Geen moment spijt”
Door Geraldine Knoop op dinsdag 7 jan 2020 20
Wij hebben de keuken gekocht bij Middelkoop (op aanraden van familie en vrienden) en ook Middelkoop heeft de hele verbouwing van onze keuken gedaan, de stucadoor, de leidingen omleggen en het plaatsen. Echt een flinke verbouwing, maar binnen een strakke tweeënhalve week, was het klaar. Alles strak op elkaar afgestemd, als er ergens iets uitliep werd er weer geregeld dat het weer afgestemd werd en tòch goed kwam, kortom, service van het allerhoogste niveau! De voorzorg, de communicatie, de nazorg, echt fantastisch! We weten het, Middelkoop is kwa prijs misschien niet de allergoedkoopste, maar het is met de service en kwaliteit die ze leveren ook dubbel en dwars waard! Dan is de prijs-kwaliteit-verhouding geweldig! Je krijgt hier geen moment spijt van! Schitterend mooie kwaliteit voor levenslang plezier!
FOTO VAN GERALDINE KNOOP
Erg blij met de keuken
REACTIE VAN JACO
Beste Geraldine, U hebt een prachtige, uitgebreide review geschreven. En ook nog eens een mooie foto eraan toegevoegd. Bedankt. Wij waarderen het dat u hiervoor de tijd hebt genomen. We ambiëren een eerlijke, vakkundige en persoonlijke manier van werken en zijn er blij mee dat jullie dat zo hebben ervaren. Wat leuk dat jullie, op aanraden van familie en vrienden, ons het vertrouwen hebben gegeven. Ook via deze weg, hartelijk dank daarvoor. Om het met een social media term te zeggen: Deze ervaring verdient een like (lees: duimpje omhoog). Namens het Middelkoop team wens ik jullie een plezierige gebruikservaring. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“In één woord fantastisch”
Door Fam. Marck op donderdag 15 nov 2018 18
Wij hebben bij Middelkoop op aanraden van een vriend een keuken gekocht. Vanaf de eerste afspraak tot en met de plaatsing hebben wij één en al lof hoe wij als klant behandeld zijn! in één woord fantastisch en raden iedereen aan die op zoek is naar een keuken, ga maar bij Middelkoop langs want dan kom je in een warm bad.
REACTIE VAN JACO
Beste familie Marck, Bedankt voor deze arbeidsvitaminen en voor het vertrouwen, familie Marck. Fijn dat jullie je ervaring hebben gedeeld. Wat leuk dat jullie vriend ons heeft aangeraden. Wilt u onze dank, ook via deze weg, aan hem doorgeven? Voor in de toekomst: Veel gebruiksplezier gewenst met jullie keuken. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Neem eens een kijkje”
Door Marjan Coppens-Anneveld op donderdag 18 jul 2019 19
Wij hebben een hoogglans witte keuken gekocht bij Middelkoop. Vanaf het moment van advies tot en met de oplevering zijn wij heel goed begeleid. Het advies is echt geweldig, er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht. Ik beveel een ieder aan om eens een kijkje te nemen bij Middelkoop!
REACTIE VAN JACO
Beste Marjan, Bedankt voor het delen van jullie bevindingen. Fijn dat je daarvoor de tijd hebt genomen. Plezierig om te lezen hoe jullie het werk van de diverse afdelingen hebben ervaren. Tevens dank voor de mooie aanbeveling. Fantastisch. Namens het Middelkoop team: Een plezierige gebruikservaring met jullie keuken toegewenst. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Maria Winkel op maandag 27 nov 2017 17
Vanaf het eerste bezoek hebben wij het ervaren als een zeer prettig bedrijf. Van het advies tot aan het plaatsen van de keuken.
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door C.H. Benima op donderdag 31 okt 2019 19
Wat een prachtig bedrijf met geweldige mensen en de service was in alle opzichten top.
Met vriendelijke groet, van een zeer tevreden klant.
REACTIE VAN JACO
Beste C.H. Benima, Veel dank voor uw waarderende woorden. Fijn dat u zo tevreden bent over de gehele gang van zaken. Daar zijn wij zeer content mee. Namens het Middelkoop team: Veel gebruiksplezier gewenst met uw keuken. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goed”
Door JW Willemsen op woensdag 16 aug 2017 17
Zeer goed bevallen! Na informatie ben ik direct goed geholpen en samen nog wat gewijzigd in de tekening. De keuken is al geleverd en prima bevallen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijne ervaring”
Door Fam AJ Michielse Groenewal 9 4161 CL Heukelum op vrijdag 23 mrt 2018 18
Een keuken inclusief inbouwapparatuur gekocht bij Middelkoop. We zijn heel goed geholpen door Eva Hofman en heel goed geadviseerd petje af Eva. Fijne ervaring en wij zouden jullie aan een ieder aanbevelen.

Aanvulling ontvangen 26 maart 2018: De keuken is afgelopen vrijdag opgeleverd,er zijn nog wat dingen die vervangen moeten worden( koelkastdeur,vaatwasser deur en 1 lade). Levering en plaatsing is prima bevallen, en wij hebben er het volste vertrouwen in dat de te vervangen dingen ook in goede harmonie gaan geschieden.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte familie Michielse, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel gebruikersplezier met de keuken en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Middelkoop
Reactie of foto toevoegen
“Keuken”
Door Edwin Sleurink op maandag 6 nov 2017 17
Bij Middelkoop heeft u waar voor uw geld. Met name de service staat naast goed advies en produkt hoog in het vaandel. Wij bevelen dit bedrijf zeker aan bij anderen.
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Sodaar op maandag 8 jul 2019 19
Met een offerte van een andere keukenzaak op zak en door mond op mond reclame van een bekende wilden wij toch een 2e keukenleverancier bezoeken en dit was firma Middelkoop. Eerst een bezoekje ter kennismaking de week erop met een afspraak en gesprek. Echt nodig om alle opties te vergelijken. Bas de Vries leidde ons met als basis de 1e offerte naar creatieve nieuwe opties waar wij nu erg blij mee zijn. Greeploos werd voor een deel semi-greeploos. De apparatenkast bleef dit wel wat optisch erg mooi is. De plafond wasemkap werd onze Bora inductiekooplaat met afzuiging. Geweldig apparaat wij zouden nu niet anders meer willen. De keuken is zeer netjes geleverd en geïnstalleerd. Onder de Bora bleek in de lade geen dubbele bestek lade te kunnen. Zonder problemen hebben ze toen later dit in de apparatenkast gerealiseerd. Echt top. Helaas heeft de stucadoor minder goed werk geleverd. Dit merkten wij pas na schilderen. Veel ribbels en oneffenheden zaten in het directe zicht. Na raadplegen van een behanger bleek dat alle ribbels en zichtbaarheid van oude vervallen stopcontacten niet onzichtbaar zouden worden na schuren en toegepast renovlies behang. Wij zijn op internet achterwanden van "Bokmerk" .NL tegengekomen. Het klinkt raar het is nu zo strak en gelijk van kleur en structuur dat je de aluminium gecoate plaat niet ziet super mooi dit product. Hij is nu klaar en wij zijn er erg blij mee.
FOTO VAN P.SODAAR
REACTIE VAN JACO
Beste familie Sodaar, Jullie gebruiken de woorden ´erg tevreden´ als titel. Dat is een mooie conclusie. Bedankt voor het schrijven van deze goed beargumenteerde, degelijke referentie. Tevens dank voor het toevoegen van beide foto´s. Dat waarderen wij. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de gehele gang van zaken en dat jullie met het eindresultaat, zoals het in de review wordt beschreven, ´erg blij´ zijn. Het team van Middelkoop Culemborg bedankt jullie hartelijk voor het vertrouwen en wenst jullie veel gebruiksplezier. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Vierde aankoop”
Door Familie Verdonk op zondag 1 jan 2017 17
Voor de vierde keer in 'onze wooncarrière' hebben we onze keuken bij Middelkoop gekocht. Dat zegt, denk ik, al genoeg. En wederom gebeurde het plaatsen met inbreng van Middelkoop. Meedenken, begeleiding en aftersales zijn gewoonweg goed. We kunnen iedereen Middelkoop aanraden voor de aankoop van een keuken. Overigens kunnen we Middelkoop ook aanraden voor de aankoop van een badkamer.
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanbeveling”
Door B van der Wiel op dinsdag 3 sep 2019 19
Bijzonder goede ervaringen. Gastvrij ontvangen in de showroom, vakkundig geadviseerd door de verkoper. De mooie keuken van prachtige kwaliteit is uitstekend geplaatst door een deskundige monteur, er ontbrak niets aan. Op de afgesproken datum. Zeker aan te bevelen.
REACTIE VAN JACO
Beste familie van der Wiel, Allereerst bedankt voor de mooie review. Leuk om jullie ervaringen te lezen. Allermeest bedankt voor jullie vertrouwen. Fijn dat jullie onze werkwijze zo waarderen en dat alles naar wens is verlopen. Dat geeft ons voldoening en motivatie. Wat leuk dat jullie ons aanraden. Ook via deze weg, hartelijk dank daarvoor. Namens het Middelkoop team: Veel gebruiksplezier gewenst met jullie keuken. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend van a tot z”
Door F. Warnaar op vrijdag 24 mrt 2017 17
Alles aan dit bedrijf is uitstekend: het advies, de installatie, de voor- en nazorg. Men neemt de tijd om tot een goede beslissing te komen en de mensen van het bedrijf zijn zeer betrokken en behulpzaam.
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Jeanine Kool op dinsdag 17 jan 2017 17
Bij Middelkoop een keuken gekocht voor bedrijf. Adviseur voelde prima aan dat je daar andere eisen aan stelt dan voor keuken privé en ging doortastend en vlot te werk. Keurig binnen budget en alles volgens afspraak. Montage en oplevering ook vlekkeloos verlopen. Absolute aanrader. Als ik dan 1 puntje van 'kritiek' mag geven. De schriftelijke communicatie mag wat mij betreft wel wat minder formeel en iets meer van deze tijd.
Reactie of foto toevoegen
“Beste bedrijf”
Door H.Hofstede op donderdag 2 aug 2018 18
Heb een badkamer en keuken gekocht en ben zeer tevreden over alles
ook de nazorg is prima ik kan geen enkel negatief punt vinden het is het beste bedrijf van nederland
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer en mevrouw Hofstede, Hartelijk dank voor uw prachtige waardering. Wij zijn verheugd en heel erg trots dat u ons beoordeeld als het beste bedrijf van Nederland. Mochten wij u weer van dienst kunnen zijn, vernemen wij dit graag van u zodat wij u op dezelfde werkwijze van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooi geworden”
Door Ingrid Miltenburg en Christiaan Smit op dinsdag 24 dec 2019 19
Keuken gekocht voor ons nieuwbouw huis.Zeer fijn geholpen met het ontwerpen van de keuken, ze nemen alle tijd voor je. Installeren is ook mooi en vakkundig gedaan.
Zeer mooi geworden, wij bevelen Middelkoop zeker aan!
REACTIE VAN JACO
Beste Christiaan en Ingrid, Bedankt voor deze arbeidsvitaminen en voor het vertrouwen. Fijn dat jullie de tijd hebben genomen voor het delen van jullie bevindingen. Leuk om te lezen dat jullie onze werkwijze zo waarderen. Een werkwijze die erop gericht is, dat jullie genieten van het moment in de keuken. Tevens dank voor de mooie aanbeveling. Voor in de toekomst: Veel gebruiksplezier gewenst en graag tot ziens in Culemborg. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“To the point”
Door John Barneveld op woensdag 20 mrt 2019 19
Wij hebben bij de Fa. Middelkop een Siemaic keuken gekocht met apperatuur van Neff en Bora. Vanaf het begin heeft de verkoper met ons meegedacht v.w.b. de inrichting voor de keuken. De keuken is op tijd bezorgd en netjes geplaatst. Paar minimale dingetjes m.b.t. de oplevering. Een metalen stripje bij de oven zat een deukje in. (binnen week vervangen) monteur had blauw dopje laten zitten in de afvoer van de afwasmachine (in 5 minuten gefixed) Monteur komt nog een keer terug om bepaalde dingen te kitten. Verkoper was niet pushy ofzo... geen gedoe met aanbetalingen of bestellen binnen een week voor akties o.i.d. gewoon..goed, eerlijk, to the point en geweldige aftersale. Ik zou Middelkoop bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN JOHN BARNEVELD
Siematic keuken
REACTIE VAN JACO
Beste John, Bedankt voor het schrijven van deze mooie, degelijke referentie en voor het toevoegen van de foto. Wij waarderen het dat je daarvoor de tijd hebt genomen. Plezierig om te lezen hoe je de aftersales en andere afdelingen hebt ervaren. Om het met een social media term te zeggen: Deze ervaring verdient een like (lees: duimpje omhoog). Voor in de toekomst: Veel gebruiksplezier gewenst met jullie Siematic keuken. Zijn jullie in de buurt? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaakoop”
Door familie camp op vrijdag 16 mrt 2018 18
hebben onze keuken daar gekocht, super geholpen. goed de tijd genomen voor ons. alle geduld en meedenken. super goede afhandeling. zullen ze zeker aanbevelen bij andere. ook kees de bok die het meerwerk via hun deed
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch goed bedrijf”
Door S.Sargin op woensdag 20 mrt 2019 19
Keuken met eiland gekocht en op 4 maart geplaatst, met 1 woord een fantastisch bedrijf , goede en deskundige advies , geen hijgende verkopers alles ging zeer vrijblijvend Middelkoop keukens is naar mijn mening een zeer solide bedrijf waarbij de medewerkers er graag hun best doen voor de klant , van de telefonistes tot de keukenmonteur ( Johan ) die zingend en fluitend de montage deed een echte vakman en het werkplezier spatte er vanaf . Ik zou iedereen die een keuken zou willen kopen zeker Middelkoop Keukens aanraden.
FOTO VAN S.SARGIN
Keuken met eiland
REACTIE VAN JACO
Beste S. Sargin, U gebruikt het woord ´fantastisch´ in de titel. Dat woord neem ik over om uw review te betitelen. Fijn dat u zo tevreden bent over de gehele gang van zaken. Daar zijn wij zeer content mee. Erg leuk dat u ook een foto hebt toegevoegd. Het team van Middelkoop Culemborg bedankt u hartelijk voor het vertrouwen en voor deze arbeidsvitaminen. Een plezierige gebruikservaring gewenst en graag tot ziens in Culemborg! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Totaalaankoop”
Door Familie Van Dam op dinsdag 4 jul 2017 17
Wij hebben een keuken, badkamer en een laminaatvloer bij Middelkoop gekocht. Het was, mede dankzij de zeer vriendelijke, deskundige medewerkers, een feestje om onze keuken, badkamer en vloer uit te zoeken. Ook de communicatie verliep probleemloos. Afspraken werden nagekomen. Door problemen met de aanleg van de nutsvoorzieningen in onze nieuwe woning, kon de keuken pas later geplaatst worden, was geen probleem. Wij zullen Middelkoop zeker aanraden.
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekend”
Door Gerarad Troost op woensdag 4 jan 2017 17
Uitstekende ontvangst en advies in showroom door de heer van den Berg. Keuken is op tijd geleverd en door een vakman geïnstalleerd. Service door de heer Breedveld uitstekend. Kortom zeer tevreden en al meerdere malen hebben wij uw organisatie aanbevolen.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer prettig”
Door Luuk op maandag 22 mei 2017 17
zeer prettige mensen die veel verstand hebben van hun vak. Levertermijnen worden nagekomen, ook komen ze op de afgesproken tijdstippen voor de montage. Dit was onze tweede keuken via Middelkoop en als we ooit weer een keuken kopen gaan we zeker terug.
Reactie of foto toevoegen
“Chapeau”
Door J.Linschoten op woensdag 4 jan 2017 17
Wij kochten een nieuwe keuken. Vanaf het begin (inmeten en kopen) tot de uiteindelijke oplevering verliep alles naar volle tevredenheid. Alles, ook het slopen en afvoeren van de oude keuken en het installeren van de nieuw keuken verliep naar wens. Chapeau.
Reactie of foto toevoegen
“Vloer en afzuigkap”
Door Anja Hoonhoud op zaterdag 8 sep 2018 18
wij hebben een vloer gekocht en een afzuigkap. Perfect geholpen , wij zijn zeer tevreden en raden Middelkoop zeker ook aan bij anderen.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte mevrouw Hoonhoud, Hartelijk dank voor uw prachtige waardering. Wij wensen u veel gebruikersplezier met uw nieuwe vloer en afzuigkap. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Dubbel en dwars waard”
Door Hans van Grinsven op vrijdag 2 aug 2019 19
We hebben een badkamer gekocht. Prima advies, duidelijk afbakening van de kosten en mooi ontwerp afgestemd op onze wensen. We moesten wel even wachten want het was erg druk bij de beschikbare vakmensen. Maar het was het wachten dubbel en dwars waard. Wat een verademing. Je hoort allerlei wilde verhalen. Half afbouwen , weinig tijd , slechte service. Niets van dit alles. Er kwamen 2 super vakmensen. Samen hebben ze er een prachtige badkamer van gemaakt. een dikke 9 omdat we als Nederlanders niet gauw een 10 geven.
FOTO VAN HANS VAN GRINSVEN
Dubbele wastafel
REACTIE VAN JACO
Beste Hans, Bedankt voor je waarderende woorden. Fijn dat je de tijd hebt genomen voor het delen van je bevindingen. Tevens dank voor het toevoegen van de foto. Dat waarderen wij. Fijn dat jullie ons werk zo waarderen. Dat geeft ons voldoening en motivatie. Een plezierige gebruikservaring gewenst met, zoals jullie het noemen, ´een prachtige badkamer´. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Oog voor detail”
Door Van Dijk op maandag 22 mei 2017 17
Onze ervaring is dat Middelkoop netjes en met oog voor details werkt. Ze komen hun afspraken na en zijn zeer klantvriendelijk. We hebben een goed advies op maat gekregen en zijn erg prettig geholpen.
Reactie of foto toevoegen
“Fijn bedrijf”
Door Annemarie Spruijt op woensdag 4 jan 2017 17
Op alle fronten, van verkoop tot de uiteindelijke oplevering van de keuken, zeer tevreden. De medewerkers van Middelkoop communiceren helder, zijn goed bereikbaar bij vragen tussendoor, werken zeer servicegericht en monteren keurig en erg voorzichtig! Een fijn bedrijf om zaken mee te doen en wij raden het toekomstige keukenkopers zeer aan om een in de showroom te gaan kijken en een afspraak met een adviseur te maken.
Reactie of foto toevoegen
“Prettige ondersteuning”
Door Marc en Tilly Schoonhoven op maandag 22 jan 2018 18
Bij aankoop kregen we een uiterst vakkundige, maar vooral prettige en niet opdringerige ondersteuning. Dat gold zowel bij de aankoop van de keuken als bij de badkamer. Bij het plaatsen van badkamers en keuken was dezorgvuldigheid en communicatie van de mensen van het bedrijf van Kees den Bok, buiten hun vakbekwaamheid, alleen maar te prijzen. Kortom, we zijn wat je noemt een zeer tevreden klant! Complimenten.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door I. Goudriaan op zaterdag 8 sep 2018 18
Wij hebben een badkamer en een toilet gekocht. Zijn zeer goed tevreden over het advies bij de aankoop en ook over de plaatsing keurig en netjes gewerkt! Zullen het bedrijf Middelkoop ook zeker aanbevelen bij anderen.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte familie Goudriaan, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij zijn verheugd om te lezen dat uw ervaring van aankoop tot en met de montage van uw toilet en badkamer als positief heeft ervaren. Wij wensen u veel gebruikersplezier met uw toilet en badkamer en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Super verlopen”
Door Harrie Timmer op maandag 24 apr 2017 17
Wij hebben een keuken, binnendeuren en vloertegels gekocht bij Middelkoop. Op alle afdelingen door de verschillende adviseurs prima en deskundig geholpen. Het afleveren en monteren is ook super verlopen. Ook dit wordt door vakmensen gedaan. Kortom wij zijn zeer tevreden en raden iedereen aan als je opzoek bent naar een keuken om zeker eens naar Middelkoop te gaan.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Jaap Siemens op woensdag 21 jun 2017 17
Middelkoop heeft super veel keuze en we zijn erg prettig geholpen bij het uitzoeken, bestellen en plaatsen van de keuken. We zijn heel erg blij met onze keuken en de service van Middelkoop. Men was steeds op een prettige manier bereikbaar en bereid om mee te denken. De nazorg achteraf was super. De paar restpunten zijn zonder gedoe en meerkosten verholpen.
FOTO VAN JAAP SIEMENS
Keuken met eiland
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door J.Hento op zaterdag 17 nov 2018 18
Wij hebben een keuken, vloer en inbouwkasten gekocht. Goede ervaring. Alles werd bij levering goed op elkaar afgestemd. Deskundige medewerkers zowel in de verkoop als bij de montage.
REACTIE VAN JACO
Beste familie Hento, Om het met een social media term te zeggen: Deze ervaring krijgt een like. U hebt binnen drie van onze vier productgroepen een ervaring opgedaan. Fantastisch. Fijn dat u de tijd hebt genomen om een review te schrijven, want uw mening is voor ons belangrijk. Een plezierige gebruikservaring gewenst, namens het Middelkoop team. Wellicht tot ziens in Culemborg. De koffie staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Geleverde keuken”
Door Harry Leeuw op dinsdag 13 feb 2018 18
Een prachtige keuken gekocht. Zeer kundig en service gericht bedrijf. Een voorbeeld voor andere ondernemingen.
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Wendy op maandag 8 apr 2019 19
We hebben een badkamer gekocht. Goed advies. Goed luisteren naar wat de klant wil. Alle tijd om spullen uit te zoeken en ideeën en oplossingen aan te dragen waar nodig. Plaatsen van de badkamer ook heel goed, netjes gewerkt, sneller klaar dan gepland
REACTIE VAN JACO
Beste Wendy, Hartelijk dank voor de beknopte en krachtige omschrijving van je ervaring. Leuk om te lezen. Fijn dat jullie onze werkwijze zo waarderen. Een werkwijze die erop gericht is, dat jullie met voldoening een bezoek brengen aan jullie eigen ´centrum van ontspanning´. Veel gebruiksplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door W. van Kuilenburg op vrijdag 9 nov 2018 18
Onze keuken hebben we bij Middelkoop gekocht en daarvan hebben we geen seconde spijt van gehad. Het bedrijf kenmerkt zich door vriendelijk, voorkomend en vakkundig personeel, dat je goed adviseert en je niets opdringt en heel goed rekening houdt met je wensen. Het inmeten, leveren en monteren van de keuken verloopt perfect. Ook valt op dat je met het bedrijf heel goed kunt communiceren. Je merkt aan alles dat ze voor hun zaak en producten staan. Kortom, wij raden dit bedrijf van harte bij u aan.
REACTIE VAN JACO
Beste familie van Kuilenburg, U gebruikt het woord ´perfect´ in de titel. Dat woord neem ik over om uw review te betitelen, want het is een perfecte review. Een prettig geschreven, goed beargumenteerde ervaring. Veel dank daarvoor. Namens het Middelkoop team: Een plezierige gebruikservaring met jullie keuken toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door fam hoogendoorn op maandag 19 mrt 2018 18
We hebben onze badkamer gekocht, er werd goed met ons meegedacht, werd tijd voor genomen. bij aflevering was er iets niet compleet , na een telefoontje werd het gelijk dezelfde dag nog nageleverd. super!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Piet & Astrid op maandag 29 apr 2019 19
We hebben een keuken en badkamer gekocht bij Middelkoop. We hebben een goed advies gekregen. Vriendelijk geholpen.Niet opdringerig .De installatie is via Middelkoop door W.Verhoeks gedaan. Ook hiervoor alle lof. Beide hebben goed met ons mee gedacht. Wij zijn zeer tevreden!
REACTIE VAN JACO
Beste Piet & Astrid, U hebt binnen twee productgroepen een ervaring opgedaan. Fantastisch. Veel dank voor het delen van uw bevindingen. Fijn dat u onze werkwijze zo waardeert en dat alles naar wens is verlopen. Voor in de toekomst: Veel gebruiksplezier gewenst. Wellicht tot ziens in Culemborg. De koffie staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Bedankje”
Door Fam speyer op woensdag 14 feb 2018 18
Onze ervaring met middelkoop culemborg was uitstekend. We zijn goed geholpen. Onze badkamer is fantastisch en onze inbouw kast ook.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door H Hofstede kok op maandag 10 apr 2017 17
We hebben onze badkamer laten vernieuwen en het ziet er perfect uit. De firma Middelkoop heeft ons prima geadviseerd Heel klantgericht geholpen het bedrijf is zeker een pluim waard prettige ervaring . Prima kwaliteit van het materiaal goede samenwerking met het personeel .zeker een aanbeveling waard.
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig bedrijf”
Door Joris Lambregts op woensdag 26 apr 2017 17
Geweldig bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Na een goed gesprek en mooi ontwerp besloten om de badkamer te laten verbouwen. Ook de ingehuurde aannemer was perfect om de badkamer tot in de puntjes te verzorgen. Binnen de gestelde periode opgeleverd.
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Leen Winter op donderdag 30 apr 2020 20
Wij hebben bij Middelkoop een nieuwe badkamer gekocht. Hierbij zijn wij geadviseerd door Jan - Willem. De installatie is gedaan door een samenwerkend bedrijf. Het betreft Kees Verhoeks uit opheusden. Het resultaat is fantastisch. Werkelijk verbluffend. Het advies was geweldig. Veel kennis en inzicht. Ook bij het leveren van de spullen is alles perfect gegaan. En dan de installatie: wat een vakman. In nog geen 2 weken was alles gereed. Kortom: als je perfect geadviseerd wilt worden moet je bij Middelkoop zijn.
FOTO VAN LEEN WINTER
Badkamerresultaat
+ Toon extra foto van Leen Winter
REACTIE VAN JACO
Beste Leen, U gebruikt het woord ´perfect´ zowel in de titel alsook de tekst daaronder. Dat is een mooie conclusie. Hierbij een vijfvoudig bedankt. Allereerst bedankt voor het vertrouwen. Daarnaast bedankt voor het schrijven van deze review. Ten derde dank voor het toevoegen van beide foto´s. Dat waarderen wij. Ten vierde bedankt voor de mooie aanbeveling. Ten slotte bedankt voor de samenwerking aan jullie ´centrum van ontspanning´. Veel gebruiksplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Fijne keuken”
Door Renee Zomerhuis op woensdag 29 mrt 2017 17
prachtige en hele fijne goede keuken. Geweldige service. Had klein ergenisje bij sluiting koelkast. Wordt onmiddellijk door fa. Middelkoop opgelost. Ze denken mee (o.a komen op tijdstip wat jou goed uitkomt) , komen hun afspraken na, gaat allemaal op heel vriendelijke en oplossingsgerichte wijze. Heel betrouwbaar en klantgericht. Wij zijn heel blij dat we voor de fa Middelkoop hebben gekozen. De klant tevredenheid staat bij hen bovenaan!
Reactie of foto toevoegen
“Zeer goede ervaringen met laminaat vloer”
Door Elsche op maandag 4 jun 2018 18
Onze versleten houten vloer is door firma Middelkoop vervangen door laminaat dat sterk op de houten vloer lijkt. Wij hadden de afgelopen jaren al meer zeer goede ervaringen met dit bedrijf en zijn ook dit keer weer niet teleurgesteld. Vakwerk, aardige mensen. Kortom de volgende klus wordt weer gegund aan Middelkoop.
FOTO VAN ELSCHE
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Beste Elsche, Hartelijk dank voor uw prachtige waardering. Wij zijn verheugd om te lezen dat wij nogmaals aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe vloer en ontvangen u graag weer in onze showroom. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Edmond en Liesbeth op vrijdag 6 jan 2017 17
Wij hebben bij Middelkoop een keuken aangeschaft. Er wordt veel aandacht geschonken bij het maken van de keuze voor de materialen en apparatuur voor de keuken en er wordt de tijd genomen om tot een goed ontwerp te komen. Dat was in ons geval ook zeker nodig. Na het leveren en monteren van de keuken wordt prima service geleverd. Top service en zeer kundige medewerkers.
Reactie of foto toevoegen
“Prima”
Door Anne-Marie Bigby op vrijdag 6 jan 2017 17
Wij hebben bij Fa. Middelkoop een keuken gekocht. Van het moment van aanschaf tot oplevering bijzonder goed geholpen. De adviseur was zeer behulpzaam en meedenkend. De service is prima; er is altijd tijd voor advies en niets is teveel. Ook de installatie is prima verlopen. De keuken is prachtig geworden!Kortom niets dan lof. Klantvriendelijkheid is uitstekend, iets wat tegenwoordig niet meer vanzelf spreekt.
Wij raden dan ook de fa. Middelkoop en zijn medewerkers bij iedereen aan.
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam van Laar op woensdag 26 apr 2017 17
Peter heeft ons goed advies gegeven, meerdere ideeën aangedragen. Advies bij Middelkoop is geheel vrij blijvend wij zijn 3 keer bij Peter geweest een heel verschil met andere keukenleveranciers. Dik is bij ons ook 3 keer geweest om de keuken voor verbouwing in te meten, na de stucadoor nogmaals inmeten voor het keukenblad, Dik heeft bruikbare tips gegeven over het plaatsen van de keuken, vandaag kwam Dik nogmaals langs om de keuken op te leveren, er is 1 deurtje beschadigd is geen probleem wordt vervangen. Wij zijn zeer tevreden over Middelkoop, behulpzaam, niets moet en pas betalen als de keuken naar je zin is.
Reactie of foto toevoegen
“Prettig geholpen”
Door Jan Meerkerk op maandag 19 mrt 2018 18
Keuken, heel goede ervaring zeker aan te raden bij andere zoals vrienden en familie.
Prettig geholpen bij de aankoop, voldoende aandacht voor de klant alle tijd bij vragen
Ook montage super netjes complimenten. Middelkoop bedankt
Reactie of foto toevoegen
“Prima service op alle fronten”
Door L. Stein op dinsdag 20 jan 2015 15
Na serieuze offertes van andere keukenbedrijven toch uitgekomen bij Middelkoop. Het verkoopgesprek met Hans Mulder was erg fijn. Wij werden niet gepusht in onze keuze voor Middelkoop of voor bepaalde soorten keukens of merken van de apparatuur. Alles ging in samenspraak. En we hebben het ze niet makkelijk gemaakt. Maar alles bleef ontspannen en in overleg gaan, zonder op- of aandringen. De plaatsing verliep ook prima en ook de kleine puntjes op de i daarna werden goed afgehandeld. Waar ze erg sterk in zijn is de communicatie. Alles is helder en duidelijk. Fijne medewerkers, goede service, top in communicatie en voor elk wat wils (qua keuken en prijs). Een aanrader !
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Monique Venus op vrijdag 21 jul 2017 17
Prachtige keukens, goede service, ook ná plaatsing.
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Maurits Groenenberg op dinsdag 9 apr 2019 19
Het gehele traject, ontwerp, bouwkundige voorbereiding en plaatsen van de keuken wordt vakkundig en integraal uitgevoerd
FOTO VAN MAURITS GROENENBERG
Geplaatste keuken
REACTIE VAN JACO
Beste Maurits, De Nederlandse Encyclopedie beschrijft het woord ´integraal´ als ´allesomvattend, geheel, volledig´. Dat is precies wat wij ambiëren. Volledig zijn. Geen half werk, maar maatwerk. Zodat het resultaat volledig aansluit bij je wensen en behoeften. Dat je geniet van je moment in de keuken. Namens het Middelkoop team: Hartelijk dank voor je vertrouwen en een plezierige gebruikservaring toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Wim Gerritsen op maandag 19 aug 2019 19
Een mooie keuken gekocht ERG tevreden of kwaliteit en afhandeling
REACTIE VAN JACO
Beste Wim, Hartelijk dank voor de beknopte en krachtige omschrijving van je ervaring. Leuk om te lezen. Fijn dat je zo tevreden bent over de gehele gang van zaken. Veel gebruiksplezier gewenst en graag tot ziens in Culemborg! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg meegevallen”
Door M. Laros op donderdag 11 jul 2019 19
Wij hebben onze badkamer en toilet laten doen door Middelkoop. We vonden het best wel spannend, want we zijn best kritisch. Maar monteur Arno heeft het geweldig mooi gemaakt, de hele verbouwing is ons heel erg mee gevallen. Er werd keurig gewerkt, na elke werkdag alles netjes achter gelaten en we vonden het heel prettig dat de monteur alles in overleg met ons deed. Helaas waren er verkeerde tegels geleverd, maar gelukkig waren de juiste op voorraad en werden gelijk na het weekend geleverd. De kleine dingen die niet goed waren zijn ook allemaal zeer snel verholpen! Alle eer aan Arno en Danny! Voor ons voorlopig geen verbouwing meer, maar als dat wel aan de orde is, zouden we gelijk naar Middelkoop gaan.
FOTO VAN M. LAROS
Gerealiseerde douche met toilet
REACTIE VAN JACO
Beste M. Laros, Bedankt voor deze arbeidsvitaminen - ik schrijf deze reactie rond het middaguur - en voor het vertrouwen, familie Laros. Fijn dat u de tijd hebt genomen voor het delen van uw bevindingen, want uw mening is voor ons belangrijk. Leuk om te lezen dat jullie onze werkwijze zo waarderen. Een werkwijze die erop gericht is, dat jullie met voldoening een bezoek brengen aan jullie eigen ´centrum van ontspanning´. Voor in de toekomst: Een plezierige gebruikservaring toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door Fam v Zoest op zaterdag 13 okt 2018 18
we zijn vriendelijk en goede informatie..zal het bedrijf zeker aanraden.

Aanvulling ontvangen op 17 oktober 2018: Wij hebben een keuken gekocht en staat er al, alleen voorfrontje van de afzuigkap moet nog komen
REACTIE VAN JACO
Beste familie van Soest, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wij waarderen het dat u daarvoor de tijd hebt genomen. Het voorfrontje van de afzuigkap is reeds gemonteerd en daarmee is de keuken compleet. Het Middelkoop team wenst u veel gebruiksplezier. Voor in de toekomst: Wellicht tot ziens in Culemborg. Bent u in de buurt? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Echt uitstekend”
Door Heiko Prak op donderdag 17 mei 2018 18
Middelkoop is en blijft een bedrijf met een uitstekende service. Onze keuken is netjes conform afspraak geleverd en (door Kees den Bok) geplaatst. Het granieten blad in een (ingesloten) U-vorm was een 'dingetje' maar het is er, mede door de kundigheid van de mensen van Kemie, perfect in gekomen. Daarvoor is de zaak wel 3x ingemeten!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Beste Heiko Prak, Hartelijk dank voor uw prachtige waardering. Bij ons staat ook de service voor-, tijdens- en na de montage hoog in het vaandel en wij zijn verheugd om te lezen dat u dit weer heeft mogen ervaren. Wij wensen u veel gebruikersplezier met uw nieuwe keuken en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Goede service”
Door Familie Versteeg op woensdag 12 sep 2018 18
We hebben een prachtige keuken gekocht waar we erg blij mee zijn. Een kraan was niet meer leverbaar toen de keuken werd besteld maar we hebben er een mooiere kraan voor terug gekregen. Goede service. Alles was compleet toen de keuken werd geplaatst.
FOTO VAN FAMILIE VERSTEEG
Complete keuken
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte familie Versteeg, Wat leuk dat u een foto heeft toegevoegd bij uw mooie waardering. Wij wensen u veel gebruikersplezier met uw nieuwe keuken en verwelkomen u graag nogmaals in onze showroom. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Badkamermeubels aankoop”
Door Fj.gijben op maandag 4 jun 2018 18
Wij hebben badkamer meubels gekocht zeer prettig geholpen er kon zelfs nog wat van de prijs af. Maar het blijft wel erg duur ja dat doet even pijn. Maar ja straks weer vergeten. Oh ja bij aflevering de meubels op de plaats neer gezet dus niet over de drempel maar naar boven TOPPERS.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer Gijben, Hartelijk dank voor uw mooie waardering en wij zijn verheugd om te lezen dat u onze service al top heeft ervaren. Wij wensen u veel gebruiksplezier van uw badkamermeubels en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Frank op maandag 16 apr 2018 18
Wij hebben nieuwe apparatuur voor de keuken gekocht (oven, koelkast en quooker) en zijn zeer tevreden over advise, service en montage.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer Frank, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel gebruikersplezier met het nieuwe apparatuur en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Mooie keuken”
Door Fam. Hofland op woensdag 12 sep 2018 18
Een mooie keuken gekocht bij Middelkoop. Goed advies, je kunt uitgbereid de tijd nemen en meerdere keren terugkomen. Het is bij ons geen standaardkeuken geworden maar dat was geen probleem bij Middelkoop. Ze denken met je mee en komen met oplossingen. Ook de aftersales was goed.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte familie Hofland, Hartelijk dank voor uw prachtige waardering. wij zijn verheugd om te lezen hoe u uw ervaringen zijn met uw aankoop bij Middelkoop. Wij wensen u veel gebruikersplezier met uw nieuwe keuken en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Rustig”
Door Ans van den Dop op zaterdag 11 nov 2017 17
Rustige begeleiding. Geen druk. Peter de Vries denkt goed mee. Kan goed luisteren. Geeft goede tips.
Reactie of foto toevoegen
“150% tevredenheid”
Door Christel Roozen op vrijdag 26 jan 2018 18
Zeer betrokken medewerkers, op alle afdelingen zowel in de showroom-back offices - installatie- als tijdens oplevering. Verstaan hun vak, bekijken de (on)mogelijkheden samen met de klant, betrouwbaar en zeer kundig bij het uitvoeren van de werkzaamheden
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader voor iedereen”
Door Josefien Rombout op zaterdag 14 jul 2018 18
Wij hebben een keuken gekocht. Vanaf het eerste moment van uitkiezen, tot het na controleren na plaatsing altijd fantastisch geholpen. Uiterst vriendelijk, behulpzaam, vakkundig, en snelle oplevering. Hele fijne service! Wij zullen Middelkoop absoluut aanraden bij iedereen.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte mevrouw Rombout, Hartelijk dank voor uw prachtige waardering. Wij wensen u veel gebruikersplezier met u nieuwe keuken en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Waardering”
Door Geerlof en Corine Rademaker op woensdag 7 aug 2019 19
Wij hebben een prachtige badkamer gekregen. Alle lof voor de man die het allemaal gesloopt, betegeld en gemonteerd heeft en ook waardering voor het proces van inmeten tot controle. Wij zullen het bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.
REACTIE VAN JACO
Beste Geerlof en Corine, Jullie gebruiken het woord ´waardering´ als titel. Dat is een mooie conclusie. Bedankt voor het schrijven van deze referentie. De Nederlandse Encyclopedie beschrijft het woord ´waardering´ als ´besef dat iets of iemand waardevol is´. Die omschrijving geldt wederkerig ook voor jullie. Bedankt dat we samen mochten werken aan jullie ´centrum van ontspanning´. Veel gebruiksplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door René Koot op maandag 30 okt 2017 17
Nemen de tijd voor je zonder agressieve verkooptechnieken en bieden je ook ruim de tijd om te beslissen. Goede pre-sales en goede nazorg. Echt een aanrader. Na 3 pogingen (door verschillende huizen) nu een prachtkeuken. ook het advies om eerst de apparatuur bij de leverancier te gaan bekijken was top.
Reactie of foto toevoegen
“Restyling”
Door Teunis van Gelderen op maandag 16 apr 2018 18
Wij zijn zeer tevreden met de herstyling van onze keuken,te weten nieuwe keukenbladen en nieuwe apparaten en alles afgewerkt in 1 dag. Grote klasse Firma Middelkoop.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer Van Gelderen, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij wensen u weer veel gebruikersplezier met uw keuken en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Middelkoop
Reactie of foto toevoegen
“Zeer deskundig”
Door Robin op maandag 30 okt 2017 17
Een zeer deskundige winkel en erg klantvriendelijk. Geen opdringerige verkopers maar gewoon ontspannen een keuken ontwerpen met mooie tekeningen en een goede eerlijke prijs. De montage is goed gegaan en hier werd de tijd voor genomen. Daarna hadden we de oplevering en zijn alle punten binnen een korte tijd netjes opgelost. Kortom een top zaak.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken ziet er fantastisch uit”
Door William van Houtert op dinsdag 27 nov 2018 18
Wij hebben enkele maanden geleden onze nieuwe keuken gekocht bij Middelkoop. De adviesgesprekken met Eva hebben wij als erg prettig ervaren. In elke stap van het proces (advies, inmeten, plaatsen) zie je de deskundigheid terug. De keuken is inmiddels geplaatst en ziet er fantastisch uit. Enkele kleine oneffenheden werden direct aangepakt door Middelkoop. Wij zijn ontzettend blij dat we voor Middelkoop gekozen hebben!
REACTIE VAN JACO
Beste William, Veel dank voor je waarderende woorden. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de gehele gang van zaken en dat het eindresultaat, zoals jullie het omschrijven ´er fantastisch uitziet´. Daar zijn wij zeer content mee. Namens het Middelkoop team: Hartelijk dank voor jullie vertrouwen en veel gebruiksplezier gewenst met jullie keuken. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Ontspannen benadering”
Door Marijke en Martien Hoek op dinsdag 6 feb 2018 18
Voor ons een geheel nieuw bedrijf, wat verder van onze woonplaats maar daar hebben wij zeker geen spijt van. Wat een ontspannen manier van het kopen van vloer, kledingkast en keuken. Geen opdringerigheid!! Wel enorme kundigheid en meedenkend in onze wensen. Ook de plaatsing van keuken en kleding- kast en het leggen van de vloeren wordt door professionele vakmensen gedaan en allemaal even vriendelijk. Voor ons een geweldig fijne ervaring om met Middelkoop in zee te gaan en zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een zaak waar professionaliteit, kundigheid, vriendelijkheid en gastvrijheid belangrijk zijn. Echte aanrader!! En het resultaat is ernaar.
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Lydia Kok op woensdag 21 aug 2019 19
Een keuken. Ben zeer tevreden over de bezorging, vooraf en na plaatsing de afwerking en inspectie hiervan. SUPER!! Ik wacht nog op de nalevering van de bestekbak, die er niet bij zat. Maar dat zal zeker goed komen. Ik heb en zal zeker uw bedrijf aan bevelen.
REACTIE VAN JACO
Beste Lydia, Plezierig om te lezen hoe je het werk van de diverse afdelingen hebt ervaren en dat het eindresultaat, zoals je het omschrijft ´SUPER´ is. Daar zijn wij zeer content mee. Tevens dank voor de mooie aanbeveling. Fantastisch. De bestekbak is inmiddels geleverd en daarmee is de keuken compleet. Namens het Middelkoop team: Hartelijk dank voor je vertrouwen en een plezierige gebruikservaring toegewenst. Ben je in de buurt? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Van harte aanbevelen”
Door Monique op maandag 1 mei 2017 17
Geweldige service! Eerlijk advies en alle probleempjes keurig opgelost. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen! Het was geen gemakkelijke taak omdat een gedeelte uit de showroom werd geleverd en moest worden aangepast. Tevens waren er diverse leveranciers betrokken bij de levering van de kastenwand. We zijn bijzonder tevreden met het eindresultaat.
Reactie of foto toevoegen
“Super bevallen”
Door Marga op vrijdag 15 mrt 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij de Middelkoop. Van begin tot het eind. Perfect geholpen. Adriaan van Deij verstaat zijn vak. Denkt mee en is eerlijk. Ook alle lof voor de monteur Wim.. Luisterde echt naar ons en heeft alles keurig geplaatst . Hadden kleine beschadiging maar met controle wordt er gelijk gehandeld en zijnde frontjes opnieuw besteld .. mooie is dat mijn man voor zichzelf werkt en doordat wij super geholpen zijn al zeker 6 fam heeft doorgestuurd om hier een keuken te kopen, wat zij ook gedaan hebben .. Onze oudste zoon heeft net een nieuw huis gekocht en uiteraard ook hier de keuken besteld . Zeker een aanrader voor iedereen. Bedankt hiervoor. Een dikke 10
FOTO VAN MARGA
REACTIE VAN JACO
Beste Marga, Je hebt een prachtige review geschreven. En ook nog eens een mooie foto eraan toegevoegd. Bedankt, dat waarderen wij. We ambiëren een eerlijke, vakkundige en persoonlijke manier van werken en zijn er blij mee dat jullie dat zo hebben ervaren. Wat leuk dat jullie ons aan diverse families en uw zoon hebben aangeraden. Ook via deze weg, hartelijk dank daarvoor. Namens het Middelkoop team wens ik jullie veel gebruiksplezier. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Alleen maar goed”
Door Hans de Jongh op woensdag 25 jul 2018 18
Aanpassing badkamer: andere wastafel, uitbreiding hangkast en maken inloopdouche. Goed geleverd, prima geïnstalleerd (in bestaande bouw) en werkt prima. Ook nieuw Boretti fornuis gekocht en geïnstalleerd. Ook prima. Eigenlijk hetzelfde als 11 jaar geleden in vorige huis met o.a. een compleet nieuwe badkamer. Alleen maar goede ervaringen.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer De Jongh, Hartelijk dank voor uw prachtige review en wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Volgens afspraak geleverd en geplaatst”
Door Elmer van de Fliert op zondag 14 mei 2017 17
Prachtige keuken gekocht die conform afspraken is geleverd en geplaatst. Prima begeleiding en advies bij de aankoop. Erg tevreden over de monteur die het geheel heeft geïnstalleerd. Daarnaast prima service bij de controle van oplevering en het oppakken van de nog openstaande punten.
Reactie of foto toevoegen
“Super ervaring”
Door Linda Sligting en Theo Broodbakker op dinsdag 17 apr 2018 18
Via een bevriende buurman die zeer tevreden was over zijn nieuwe keuken zijn wij in contact gekomen met Middelkoop. Aangezien wij de beslissing hadden genomen om na 19 jaar afscheid te nemen van onze oude keuken leek het ons een goed plan om een afspraak te maken. En zo belande wij op een zaterdag in november in het pittoreske Culemborg waar wij als Amsterdammers nog nooit waren geweest. Het ontvangst was hartelijk en er werd goed gezorgd voor de inwendige mens. Tijdens het kennismaking gesprek met Hans waarin wij onze wensen kenbaar maakte, kwamen wij er al snel achter dat er een vakman tegenover ons zat. Er hing een ontspannen sfeer, hij kwam met goede ideeën en tips, dacht leuk mee en gaf ons het gevoel dat wij serieus werden genomen. Uitgebreid werd de tijd genomen wat resulteerde dat wij ver na sluitingstijd naar onze tevredenheid een handtekening hebben gezet onder het koopcontract. Het plaatsen van de keuken en alles wat daarbij hoort is in de zelfde sfeer verlopen zoals hierboven beschreven. Bij de oplevering waren een paar puntjes ontdekt die snel en professioneel zijn opgelost. Zo kan het dus ook! Wij zijn enorm blij met onze nieuwe keuken en willen alle medewerkers van Middelkoop die hieraan hebben bijgedragen dan ook hartelijk bedanken.
FOTO VAN LINDA SLIGTING EN THEO BROODBAKKER
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer Broodbakker en mevrouw Sligting, Hartelijk dank voor deze prachtige waardering. Wij wensen u veel gebruikersplezier met uw nieuwe keuken en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Ester v drogenbroek op vrijdag 15 mrt 2019 19
We gingen op zoek naar een nieuwe keuken ,ons werd geadviseerd middelkoop in culemborg,via een kennis v ons. Ons eerste ervaring toen we binnenkwamen was super,goede ontvangst,we voelde ons echt welkom gelijk... Dus de keuze was gelijk rond,hier kopen wij onze nieuwe keuken!! Hans Mulder heeft ons ook fantastisch geholpen met ideeen!! Ook toen ze de keuken kwamen plaatsen alles top geregeld!!
Kortom top service voor iedereen bij middelkoop keukens!
FOTO VAN ESTER V DROGENBROEK
Keuken langs de muur
+ Toon extra foto van Ester v drogenbroek
REACTIE VAN JACO
Beste Ester, Mogen wij jullie hartelijk bedanken? Allereerst voor je mooie review en bijgevoegde foto´s. Allermeest voor jullie vertrouwen. Leuk om jullie ervaringen te lezen met ons familiebedrijf. Fijn dat jullie ons werk zo waarderen. Dat geeft ons voldoening en motivatie. Namens het Middelkoop team wens ik jullie een plezierige gebruikservaring. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Fam. Arkema op dinsdag 13 dec 2016 16
Even super bedrijf, zelfs als er na jaren iets aan je keuken mankeert, wordt er naar een oplossing gezocht. Wij hebben hier onze vloer, haard en keuken aangeschaft. De verkopende afdelingen luisteren goed naar je wensen. En weten duidelijk met goede oplossingen te komen als iets niet mogelijk is. Nemen de tijd voor je. Een mooie showroom met personeel die het naar hun zin hebben. Dat voel je in elk gesprek, een leuke sfeer en daardoor ook klantvriendelijk.
Reactie of foto toevoegen
“Klant is koning”
Door Ildith Hollander op maandag 30 sep 2019 19
De klant is hier echt KONING. Vanaf het eerste gesprek tot aan de kwaliteitscontrole is er helemaal niks dat niet klopte. Dit bedrijf snapt precies waar klanten blij van worden.
FOTO VAN ILDITH HOLLANDER
Alles klopt
REACTIE VAN JACO
Beste Ildith, 'Alles klopt' is het bijschrift van de foto, die je hebt toegevoegd. Dat is precies wat wij ambiëren. Volledig zijn. Geen half werk, maar maatwerk. Zodat het resultaat volledig aansluit bij je wensen en behoeften. Dat je geniet van je moment in de keuken. Namens het Middelkoop team: Hartelijk dank voor je vertrouwen en voor deze arbeidsvitaminen. Veel gebruiksplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Kundige partij”
Door RG oosterman op zaterdag 2 nov 2019 19
Keuken en vloer gekocht, beide kundig geplaatst/gelegd. Aankoop was uitstekend vwb advies en prijs/kwaliteit
REACTIE VAN JACO
Beste R.G. Oosterman, Mogen wij u hartelijk bedanken? Allereerst voor uw mooie review. Allermeest voor uw vertrouwen. Fijn dat u ons werk zo waardeert. Dat geeft ons voldoening en motivatie. Namens het Middelkoop team wens ik u een plezierige gebruikservaring. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Niek en Ineke van Bemmel op vrijdag 3 jan 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht bij Middelkoop en zijn super goed geholpen en geadviseerd!! Ook de levering en service is super!! Wij zouden Middelkoop zeker aanraden bij familie en vrienden. In 1 woord "Geweldig"
REACTIE VAN JACO
Beste Niek en Ineke, Veel dank voor jullie waarderende woorden. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de gehele gang van zaken en dat het eindresultaat, zoals jullie het omschrijven, ´geweldig´ is. Daar zijn wij zeer content mee. Hartelijk dank voor jullie vertrouwen en een plezierige gebruikservaring toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Waardering”
Door Karin op maandag 12 jun 2017 17
Via de makelaar uit Wijk bij Duurstede bij Middelkoop terecht gekomen. Net over het water en dus lekker dichtbij. De naam was onbekend en bij het naderen van het gebouw steeg onze verwachting. Een verzorgd gebouw met een dito entree. Eenmaal binnen zeer plezierig ontvangen en door een medewerker te woord gestaan. Een nieuwe keuken was het uitgangspunt en nu ruim 6 maanden verder ben ik de trotse eigenaar van een mooie nieuwe keuken waarin al mijn wensen verwerkt zijn. Mijn eerste contact met deze firma zijn zeer positief. Alles kan, je wordt altijd terug gebeld en ze doen wat ze beloven. Ze denken met je mee om tot een tevreden resultaat te komen. Alle schrikverhalen over plaatsen van keukens werden opzij geschoven en binnen 2 dagen stond mijn keuken strak en glimmend in mijn huis zonder een opmerking! De monteur heeft alles keurig achter gelaten en de klus in zijn eentje perfect afgerond. Ik kan nog wel even doorgaan maar deze zaak is absoluut de aanbeveling waard! Eerlijk, betrouwbaar en vakkundig. Middelkoop en al de medewerkers verdienen deze waardering!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Silvia Fens op maandag 15 jul 2019 19
We hebben een keuken gekocht. Zijn fijn geholpen in de showroom, en hebben alle contacten hierna ook als prettig en servicegericht ervaren. Ook een paar kleine dingetjes de niet goed waren, worden serieus opgepakt. we zouden Middelkoop ook zeker bij onze vrienden en familie aanraden.
REACTIE VAN JACO
Beste Silvia, Allereerst bedankt voor de mooie review. Leuk om jullie ervaringen te lezen. Allermeest bedankt voor jullie vertrouwen. Fijn dat jullie onze werkwijze zo waarderen en dat alles naar wens is verlopen. Dat geeft ons voldoening en motivatie. Wat leuk dat jullie ons bij diverse familie en vrienden aanraden. Daar zijn wij zeer content mee. Ook via deze weg, hartelijk dank daarvoor. Namens het Middelkoop team wens ik jullie een plezierige gebruikservaring. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Familie Wijnakker op dinsdag 2 mei 2017 17
Wij zijn erg tevreden over Middelkoop. Inmiddels is onze badkamer geplaatst. We zijn naar volle tevredenheid geholpen en het resultaat mag er zijn!!!. Het begon al in de showroom. De medewerker nam uitgebreid de tijd en lichtte ons goed voor. Na aanleiding van zijn advies is er een prachtige badkamer ontworpen. Van de badkamer is vervolgens een 3D-model gemaakt. Dit gaf vooraf een goed beeld. Na aankoop van de badkamer is de levering en montage ingepland met onze aannemer Allurebouw. De afstemming verliep vlekkeloos. De badkamer is direct tijdens de bouw gerealiseerd. Een fantastisch eindresultaat!"
Reactie of foto toevoegen
“Volledige controle”
Door Johan van Kleef op vrijdag 7 jun 2019 19
Voor de tweede keer een keuken bij Middelkoop gekocht en wederom een prima ervaring van ontwerp tot realisatie. Het proces bij Middelkoop is volledig onder controle door vooropname, bovengemiddelde keukenmonteurs en nacontrole.
REACTIE VAN JACO
Beste Johan, Hartelijk dank voor de beknopte en krachtige omschrijving van je ervaring. Leuk om te lezen dat de ervaring van een aantal jaar geleden, ook in het heden consistent en actueel is. We ambiëren ook in de toekomst eenzelfde ervaring te kunnen bieden. Het Middelkoop team wenst u veel gebruiksplezier. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn geholpen”
Door Fam. W van Mourik op maandag 16 jul 2018 18
Wij hebben een keuken en badkamer bij Middelkoop vandaan erg fijn geholpen ook problemen worden opgelost zeker een aanrader
REACTIE VAN FAM. W VAN MOURIK
Met onze badkamer zijn we heel blij met dank aan Arno Budding díe het zo heeft gemaakt
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte familie Van Mourik, Hartelijk dank voor uw prachtige waardering. Wij zijn verheugd om te lezen dat uw ervaring betreffende de aankoop van uw keuken en badkamer als positief heeft ervaren. Wij wensen u veel gebruikersplezier met uw keuken en badkamer en hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Middelkoop Culemborg B.V.
aCulemborg , Beesdseweg 2, 4104 AW Culemborg, tel 0345 - 51 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.