Feedback
9,5

Middelkoop Culemborg B.V.

Ervaringen
Beschrijf ook uw ervaring en help tegelijk anderen bij hun keuze
Website
www.middelkoopculemborg.nl
Bedrijfsomschrijving
Afkomstig van Middelkoop Culemborg B.V.
4.000 m2 showroom: Onze indrukwekkende wereld van keukens, badkamers, vloeren en kasten. We zorgen ervoor dat iedereen de beste beleving ervaart, of je nu groots denkt of klein wilt beginnen. U gaat onbezorgd ontdekken, vinden, deskundige hulp krijgen en vooral genieten én nagenieten.

Familiebedrijf: 4 generaties. Al 85 jaar zijn de familie en het bedrijf met elkaar verweven. Het bedrijf met haar specialisten. En de specialisten met ú. Want samen zijn we Middelkoop.

Culemborg: Onze showroom bevindt zich op bedrijventerrein Pavijen, vlakbij de historische binnenstad en de prachtige uiterwaarden van de rivier de Lek. Niet voor niets is onze vestigingsplaats een onderdeel van onze bedrijfsnaam.
Ervaringen
Er zijn 204 ervaringen over Middelkoop Culemborg B.V.. Alle ervaringen zijn door Qasa gecontroleerd. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review
Bekijk ervaringen per score:
5 sterren155 ervaringen
4 sterren39 ervaringen
3 sterren1 ervaring
2 sterren1 ervaring
1 ster2 ervaringen
“Frontjes niet goed”
Door Blokker op woensdag 3 mrt 2021 21
We hebben een keuken en vloer besteld bij Middelkoop. We zijn enorm goed en leuk geholpen maar na de plaatsing blijkt er toch een en ander mis. De vloer vertoont vlekken die niet bij een keramische vloer zouden horen. Daarnaast bladdert de verf van de keukenkastjes af. Bijna ieder kastje vertoon deze klacht wat erop duidt dat er simpelweg geen goede gronding/hechting lijkt te zijn. Dit past niet bij een relatief dure keuken en de andere recensies. Er is iemand langs gekomen om de klacht te bekijken maar vooralsnog hebben we niets vernomen en leek de klacht ook niet serieus genomen te worden.
FOTO VAN BLOKKER
Reactie of foto toevoegen
“Matige score”
Door D.Scherpenzeel op maandag 18 sep 2017 17
Wij hebben een keuken, wastafel, 3x toilet,douchecabine,douchewand en tegels gekocht.De keuken was men vergeten om te bestellingen is na veel heen en weer gepraat uiteindelijk 3 weken later bezorgd. Tegels voor de badkamer waren drie dozen te weinig. De douchewand boven bleek een deur te zijn,hebben ze gewisseld en toen de ophanging van een deur bij gedaan. Nadat Hak gebeld had werd er toegezegd dat de goede ophanging naar hun zou worden gebracht maar dat heeft 5 weken geduurd. De rekening van de keuken was al verstuurd voordat de keuken geplaatst was en wel naar ons oude adres. We hadden wel verwacht dat we voor al het ongemak een compensatie zouden krijgen ,maar om een excuus moet je nog vragen. Dus nee voor de service van Middelkoop scoren ze matig.we zijn tijdens de aankoop van de spullen prima geholpen, maar de persoon die ons later te woord stond was ronduit onbeleefd. Het is dat Bas de Vries ons daarna goed heeft geholpen anders hadden we alles afgeblazen.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Geachte heer en mevrouw Scherpenzeel, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zullen uw feedback gebruiken om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen en mogen zijn. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Uiteindelijk tot oplossing gekomen”
Door Anne op woensdag 2 nov 2016 16
Onze aannemer werkt samen met Middelkoop en we moesten hier voor verschillende producten zijn. Het proces is voor ons stroef verlopen, we waren niet zo tevreden over het verkoop en offerteproces. Uiteindelijk zijn we opnieuw in gesprek geraakt met Middelkoop en tot een bevredigende oplossing gekomen.
Reactie of foto toevoegen
“Niet mogelijk om te bestellen”
Door Verweij op woensdag 6 mei 2015 15
Na een half uur wisten wij welke tegels we wilden bestellen. Bij de receptie vroegen wij of iemand ons kon helpen. De mevrouw aan de balie vroeg ons waar het over ging. Wij zeiden dat we tegels wilden bestellen. Ze ging een rondje lopen, om vervolgens terug te komen met het antwoord dat er niemand beschikbaar was en dat het die dag niet meer ging lukken. Dit was zaterdagmiddag half 3. Toch vreemd. Hoeveel moeite is het om 2 soorten tegels op te schrijven op een formulier met het aantal vierkante meters erbij.
Reactie of foto toevoegen
“Vakantie in eigen huis”
Door Gab Franken op woensdag 24 nov 2021 21
Wat een goede partij om een keuken mee samen te stellen. Die vage ideeën van ons werden vaardig en out-of-the-box door onze adviseur op papier gezet. En de aannemer, ook al zo'n topper, heeft dat binnen een week weten te realiseren: vakantie in eigen huis, dat is ons gevoel nu.
Reactie of foto toevoegen
“Heel blij met nieuwe badkamer”
Door Hennie Kool op vrijdag 5 nov 2021 21
Nieuwe badkamer laten plaatsen. Alles was keurig geregeld en op tijd binnen. Dank aan René die hem geplaatst heeft. Wat een vakman, wat een rust straalt hij uit. Werkt super netjes en overlegd alles. Heel blij met het resultaat.
Reactie of foto toevoegen
“De klant staat centraal”
Door Stef op donderdag 14 okt 2021 21
Een hele prettig ervaring met Middelkoop. Een bedrijf waar jij als klant centraal staat! Denkt en luistert goed mee met de vragen en behoefte van je als klant. Ook als je jong bent word je serieus genomen wat bij veel andere zaken helaas niet het geval was. Een mooie badkamer wat precies bij ons past is het resultaat geworden! Kortom een aanrader om een badkamer te halen bij Middelkoop!
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Beste Stef, Wij zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent over onze manier van werken. Uw mooie woorden waarderen wij enorm! Veel gemak en plezier gewenst van uw nieuwe badkamer! Met vriendelijke groet, Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Aanschaf van badkamer, keuken en vloer”
Door Lia van Leenen op dinsdag 12 okt 2021 21
Vanuit de bouw badkamer met aanpassingen, keurig uitgevoerd. Verder nog de vloeren en de keuken gekocht. Allemaal netjes geplaatst, prettig personeel / zzp. Lag zelfs vloerbescherming op het pvc omdat later die week de keuken zou worden geleverd.
Vloerluik was helaas vastgemaakt ipv van open maar dat werd snel opgepakt. Heel tevreden en hoop het met plezier te gaan gebruiken na de verhuizing.
Reactie of foto toevoegen
“Top bedrijf”
Door Arie van Dijk op dinsdag 12 okt 2021 21
Dit was door de loop der jaren de 6e keuken, maar ook nu weer super, alles in 1 keer goed. Echt een Top bedrijf.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Bedankt voor uw mooie woorden meneer Van Dijk! Veel gebruiksplezier gewenst van uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Rosanne van Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Top”
Door Fam. G. van Middelkoop op zaterdag 25 sep 2021 21
Wij hebben voor 2x een nieuwe keuken bij Middelkoop gekocht. Nu voor een nieuwbouw woning. Wij hebben te maken met vele leveranciers. Bij Middelkoop wordt je nog als klant behandeld. Dat begint heel zeldzaam te worden. Middelkoop Culemborg is top!! Hartelijk dank.
Reactie of foto toevoegen
“Bejaardenproof maken van onze badkamer”
Door E. J. Schaap op vrijdag 3 sep 2021 21
Onze badkamer is bejaardenproof gemaakt. Bad er uit, inloopdouche er in. Verhoogd toilet met opstasteun. Tegelijk tegels en verdere sanitair gemoderniseerd. Bij het uitzoeken prima advies gekregen. Ondanks Corona een veilig en intensief contact kunnen onderhouden. De geplande plaatsing een paar maanden naar voren gekregen. Voor medische noodzaak. De monteur van firma Verhoeks was netjes, vriendelijk, enthousiast over eigen werk en dat waren wij ook. We hadden al via, via gehoord van de kwaliteit van Middelkoop. We zullen het bedrijf aanbevelen aan onze kennissen.
REACTIE VAN MIDDELKOOP CULEMBORG
Beste meneer en mevrouw Schaap,

Bedankt voor de mooie, uitgebreide omschrijving van uw ervaring. Uw enthousiasme over ons bedrijf doet ons goed. Wij wensen u veel gemak en plezier toe van uw nieuwe badkamer!

Met vriendelijke groet,
Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Prachtige keuken”
Door Cora Versteeg op maandag 2 aug 2021 21
Keuken werd woensdag geleverd en op donderdag werd de keuken geplaatst. Vakkundig personeel, werkt zeer nauwkeurig, netjes en klantvriendelijk. Om 07.30 gestart en om 16.15 was onze keuken klaar en alles keurig netjes opgeruimd. Dank Theo, Lennart en Co. Wij zijn super blij met onze prachtige keuken.
FOTO VAN CORA VERSTEEG
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe keuken en pvc vloer”
Door C. Kemkes op woensdag 28 jul 2021 21
Vriendelijk en vakkundig personeel, we hebben een nieuwe keuken en pvc vloer laten plaatsen. Service is PRIMA, helaas een beschadigde koelkastdeur geen probleem deze gewoon vervangen zonder ( gezeur)
Reactie of foto toevoegen
“Ontzettend blij met het eindresultaat”
Door Alblas op maandag 28 jun 2021 21
Wij hebben een zeer goede ervaring met zowel de aankoop als plaatsing van de keuken. Prachtige showroom, zeer goed advies ontvangen. Wij hebben de keuken nu ruim 2 maanden in gebruik en zijn ontzettend blij met het eindresultaat!
REACTIE VAN JACO
Beste familie Alblas,

Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de gehele gang van zaken en dat jullie met het eindresultaat, zoals het in de review wordt beschreven, ´ontzettend blij´ zijn. Dat geeft ons voldoening, dat is waar wij het voor doen. Namens het team van Middelkoop Culemborg: Hartelijk dank voor jullie vertrouwen en veel gebruiksplezier gewenst met jullie keuken.

Met vriendelijke groet,
Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Heel fijn bedrijf”
Door S Metten op maandag 21 jun 2021 21
In een woord super goed geholpen, heel fijn bedrijf. Wij zijn een paar keer bij Middelkoop geweest om onze keuken uit te zoeken. Ik wist al precies wat ik wilde. Door middel van tekeningen en goede adviezen hebben wij onze droomkeuken uit gezocht. Inmiddels is de keuken geplaatst ook weer super 2 ervaren mannen hebben de keuken netjes geplaatst.
REACTIE VAN SASKIA
Dit is onze droom keuken Mede door Middelkoop uit gezocht. Echt een fantastisch bedrijf.
REACTIE VAN JACO
Beste Saskia,

Mogen wij u hartelijk bedanken? Allereerst voor uw mooie review en bijgevoegde foto. Allermeest voor uw vertrouwen. Leuk om te lezen dat jullie onze werkwijze zo waarderen. Een werkwijze die erop gericht is, dat jullie genieten van het moment in de keuken. Een plezierige gebruikservaring gewenst.

Met vriendelijke groet,
Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Blij mee”
Door M Bakker op vrijdag 18 jun 2021 21
We werden goed en prettig geholpen. Er werd ruim de tijd genomen om ons goed te adviseren. De keuken is 11 Juni opgeleverd en ziet er mooi en eigentijds uit. Keukenmontage bedrijf Verhoeks uit Opheusden heeft de keuken vakkundig geïnstalleerd ,we zijn er blij mee.
REACTIE VAN JACO
Beste familie Bakker,

Bedankt voor de mooie omschrijving van uw ervaring. Dat waarderen wij. We ambiëren een eerlijke, vakkundige en persoonlijke manier van werken en zijn er blij mee dat u dat zo hebt ervaren. Veel gebruiksplezier gewenst en graag tot ziens in Culemborg.

Met vriendelijke groet,
Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Service”
Door Hans Fleer op vrijdag 18 jun 2021 21
Kraan ging niet meer dicht. Gebeld en 2 uur later stond vriendelijke monteur voor de deur. Geen nieuwe kraan nodig (wat ik verwachtte), maar binnenwerkje vernieuwd. Top werk tegen heel nette prijs.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken”
Door Custers e/o Zandstra op vrijdag 21 mei 2021 21
Prettige winkel, service- en klantgericht. Uitgebreide mogelijkheden om te kijken, niet opdringerig, kwalitatief goede producten. Goede adviezen (mevr. E. Hoffman) voor keukeninrichting.
REACTIE VAN JACO
Beste familie Custers-Zandstra,

Veel dank voor uw waarderende woorden. Wij hebben uw review met voldoening gelezen. Tevens bedankt voor uw vertrouwen en een plezierige gebruikservaring gewenst.

Met vriendelijke groet,
Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Prima vakmensen”
Door Theo de Vaal op zondag 16 mei 2021 21
Na eerdere aankopen, nu een geheel nieuwe keuken aangeschaft bij Middelkoop Culemborg. Een inmiddels zeer groot bedrijf dat er toch in slaagt de sfeer van een familiebedrijf (wat het ook is), in stand te houden. Dat er bij een dergelijk project sommige dingen niet helemaal gladjes verlopen moet je eigenlijk incalculeren. Apparaten niet tijdig geleverd, dat soort dingetjes. Het prettige bij Middelkoop is dat je er geheel van op aan kunt dat alles altijd, en in goed overleg, naar tevredenheid wordt opgelost. Allemaal vriendelijke, betrouwbare en kundige mensen. En men zet prima vakmensen in voor de montage. In ons geval alle credits naar Johan. Kortom, wat je een vertrouwd adres kunt noemen!
REACTIE VAN JACO
Beste Theo,

'Een vertrouwd adres', schrijft u in uw review. Dat is een mooi compliment. Hartelijk dank voor uw vertrouwen. Tevens bedankt voor de mooie review. Fijn dat u hiervoor de tijd hebt genomen. Wat leuk om uw ervaring met ons familiebedrijf te lezen. Voor in de toekomst: Veel gebruiksplezier gewenst met uw keuken.

Met vriendelijke groet,
Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fa. Voorneveld op vrijdag 30 apr 2021 21
Net voor de lockdown in de showroom een afspraak gehad met Hans Middelkoop. Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam met een mooi ontwerp dat nu ook realiteit is geworden sinds vorige week. Wij zijn zeer tevreden over het bedrijf Middelkoop, ook de Stuckadoor en installateur zijn zeer behulpzame en vakkundige mensen gebleken!
REACTIE VAN JACO
Beste familie Voorneveld, Jullie gebruiken de woorden ´zeer tevreden´ zowel in de titel alsook de tekst daaronder. Dat is een mooie conclusie. Bedankt voor deze arbeidsvitaminen en voor het vertrouwen. Een plezierige gebruikservaring gewenst en graag tot ziens in Culemborg. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Aanrader”
Door Familie Hommersom op vrijdag 30 apr 2021 21
We hebben een nieuwe keuken uitgezocht gehad en met behulp van Dhr. van Alfen helemaal naar onze wens gemaakt! Nu is de keuken zeer vakkundig geplaatst door de dhr. Cees Verhoeks die alles netjes heeft geplaatst we hadden ons geen andere vakman kunnen wensen om de keuken te plaatsen. Al met al we raden Middelkoop aan bij iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken!
REACTIE VAN JACO
Beste familie Hommersom,

Veel dank voor uw waarderende woorden. Fijn dat u zo tevreden bent over de gehele gang van zaken en dat het eindresultaat, zoals u het omschrijft, ´helemaal naar wens´ is. Daar zijn we blij mee. Wat leuk dat u ons aanraadt. Ook via deze weg, hartelijk dank daarvoor. Namens het Middelkoop team wens ik u een plezierige gebruikservaring.

Met vriendelijke groet,
Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door H.M. Voorhoeve op maandag 26 apr 2021 21
Onlangs heb ik een inloopdouche, een wastafel met bijbehorende laden en nog een extra kast laten plaatsen. Ik was zeer tevreden met de werkwijze van degene die dit bij mij heeft gedaan. Hij was iedere ochtend op tijd en ging meteen aan de gang. Hij gaf een zeer kundige indruk en werkte hard door. Aan het eind van de dag ruimde hij alles op en nam de troep mee om het bij de stort te brengen. Aan het eind van de klus heeft hij alles goed en netjes achtergelaten. Ik was zeer tevreden over de gehele gang van zaken.
REACTIE VAN JACO
Beste mevrouw Voorhoeve,

Leuk om uw ervaring te lezen met ons familiebedrijf. Hartelijk dank voor het delen ervan. U geeft aan dat u zeer tevreden bent met de badkamer. Fantastisch! Dat geeft ons voldoening, dat is waar wij het als Middelkoop team voor doen. Veel gebruiksplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,
Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Compleet nieuwe keuken”
Door Corrie van Pel op donderdag 8 apr 2021 21
We hebben een compleet nieuwe keuken gekocht. Tijdens het uitzoeken werd er goed geluisterd naar wat de wensen waren en werd er totaal niet in een bepaalde richting of apparaat keuze geduwd. Ook was er alle tijd om nog een keertje langs de bepaalde keuzes te lopen om tot een goede keuze te komen. De afspraken zijn goed nagekomen en als er bv iets miste een greepje bv dan werd deze direct besteld. Super dat er gelijk actie gedaan werd om de Nederlandse beschrijving van 1 van onze apparaten toe te sturen omdat die door de fabriek in het Duits mee geleverd was en ik deze ook echt nodig had. Heel fijn dat het er uit halen van de keuken en het plaatsen van de keuken door dezelfde persoon/ personen gedaan werd. Zo heb je niet constant andere mensen over de vloer en kan je dingen ook goed afstemmen.
Prettige personen om mee om te gaan en die ook netjes en rustig hun werk doen. En ook de ruimte weer opgeruimd achter laten als ze eind van de middag vertrekken.
Al met al een hele goede ervaring.
Reactie of foto toevoegen
“Echt aanbevelenswaardig”
Door Fam. H. van Grol op dinsdag 6 apr 2021 21
We zijn erg goed geadviseerd. Soms betekende dat onze ideeën helemaal overboord gingen maar juist ten goede aan de kwaliteit en mogelijkheden. Nu het resultaat daar is zijn we blij dat we de adviezen opgevolgd hebben. Verder werkt Middelkoop erg gestructureerd en duidelijk. Ook wat de communicatie en vragenbeantwoording betreft. Echt aanbevelenswaardig!
FOTO VAN FAM. H. VAN GROL
Reactie of foto toevoegen
“Keuken, badkamer en vloeren”
Door Fam. A.C. Blok Bleskensgraaf op donderdag 25 mrt 2021 21
Vanaf het moment dat we binnen kwamen bij Middelkoop tot en met de laatste oplevering van onze keuken, badkamer en alle vloeren, zijn we keurig en vriendelijk en vakkundig geholpen. En dat alles voor een nette prijs. Ik zal ze zeker aan anderen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en PVC vloeren”
Door Carla Bouwman en Gerhard Uenk op dinsdag 9 mrt 2021 21
Wij hebben een hele goede ervaring met de koop van onze keuken. Hij is prachtig! alle tijd heeft Gido voor ons genomen en hele goede adviezen gegeven bij het samenstellen van de keuken. We kregen een mooie presentatie van hoe de keuken er uit zou komen te zien. De begeleiding van koop tot plaatsen waren top. De heren van de montage van de keuken werkten super netjes en precies. Al het karton, plastic netjes afgevoerd. Wij zijn super tevreden.

Wij hebben ook PVC vloeren hier gekocht. Voor de begane grond een visgraat en voor de 2de Etage een PVC vloer maar dan lange stroken en voor op de zolder een laminaat vloer. Het was een een fijn en prettig verkoop gesprek, duidelijk de voor en nadelen besproken. Dit heeft ons doen besluiten om de vloer dan ook gelijk te kopen. Inmiddels liggen de vloeren en ze zijn prachtig. Eerlijk en goed advies, prettig geholpen door alle medewerkers van verkoper tot aan de planning, het vervoer en niet te vergeten de vloeren legger. Deze meneer is ruim een week bezig geweest. Allemaal Toppers.
Reactie of foto toevoegen
“Mooie, eigentijdse, ruime badkamer”
Door Hans Hartman op maandag 8 mrt 2021 21
Voor een nieuwe badkamer was het voor ons logisch om Middelkoop te benaderen. Wij werden niet teleurgesteld: de zaak is nog steeds een begrip! Het enige wat in het gehele traject tegenviel was de wachttijd voor de installatie. Maar ja, daar is niemand schuldig aan, hoogstens het feit dat Middelkoop teveel succes heeft. De monteur die de badkamer plaatste is een vakman pur sang. Hij werkt enorm precies, is accuraat, levert maatwerk en streeft naar sublieme kwaliteit in zijn werk. Na iets meer dan 2 werkweken was de klus geklaard en genieten wij nu van een mooie, eigentijdse, ruime badkamer met inloopdouche.
FOTO VAN HANS HARTMAN
Reactie of foto toevoegen
“Nieuw aanrechtblad”
Door Teuntje van Haarlem op maandag 1 mrt 2021 21
Er is ik de keuken een nieuw aanrechtblad geplaatst, goed en keurig werk afgeleverd ik ben zeer tevreden over dit bedrijf ze zijn klantvriendelijk en denken goed mee. Dit bedrijf kan ik zeker aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en PVC vloer”
Door Anita en Theo Smits op dinsdag 23 feb 2021 21
Wij zijn zeer tevreden over Middelkoop. Wij hebben een keuken en een PVC vloer gekocht. Wij werden zeer vakkundig geholpen door Corianne en Jacob. De planning was perfect, we werden hiervan op de hoogte gehouden. De plaatsing van de keuken, en het leggen van de vloer door Marcel, ging volledig naar wens. Kortom wij kunnen Middelkoop aan iedereen aanbevelen.
Reactie of foto toevoegen
“Keuken, badkamer en toiletruimte vernieuwd”
Door Sjaak Deurloo op dinsdag 23 feb 2021 21
Middelkoop heeft voor ons een keuken, badkamer en toiletruimte vernieuwd.
Dit naar grote tevredenheid. Het begint al met de ontvangst in hun mooie pand.
Dan het meedenken met de mogelijkheden die er zijn qua indeling, materialen en apparatuur. Het plaatsen gebeurt door mensen die hun vak verstaan en er wordt zeer netjes en schoon gewerkt. TOP bedrijf die ik van harte aanraad om in ieder geval te gaan kijken mocht u van plan zijn een nieuwe keuken of badkamer te gaan nemen.
Reactie of foto toevoegen
“Super fijn geholpen”
Door Willemsen op donderdag 18 feb 2021 21
Onze keuken gekocht bij Middelkoop Culemborg. Super fijn geholpen door Hans Middelkoop. De keuken is helemaal naar onze zin getekend en ook afgeleverd. Ook tijdens de verbouwing toen we nog vragen hadden heeft Middelkoop en met name Hans ons voorzien van alle benodigde informatie en onderdelen zodat de ruimte waar de keuken geplaatst zou worden precies op maat gemaakt kon worden.
Reactie of foto toevoegen
“Nieuwe badkamer”
Door Margreet Bassa op donderdag 18 feb 2021 21
Ik heb een nieuwe badkamer gekregen. Slopen, monteren en afwerking is netjes verlopen. Er werd meegedacht en overlegd. In de winkel nemen ze de tijd voor je en wordt je wensen verwerkt in een duidelijke tekening. De service is prima.
Een minpuntje is wel: in mijn kleine badkamer wilde ik een hangende wc plaatsen. De verkoper hield een standaardmaat aan van 75 cm (van wc + ombouw). Maar dat hoeft helemaal niet. De ombouw kan strak om het reservoir gebouwd worden, waardoor het kleiner is dan 75 cm. Na mijn argument, werd er overlegd en kon het toch.
Reactie of foto toevoegen
“Alle respect”
Door W. Jansen, Maarssen op maandag 1 feb 2021 21
Goede ontvangst bij aankoop van de keuken. Duidelijke uitleg door verkoopadviseur. Afspraken werden precies nagekomen m.b.t. planning en levering van de keuken. Ook de montage was op genoemde data en geschiedde door een monteur die niet eerder tevreden was voordat alles tot in de perfectie was gemaakt. Een vakman in de exacte zin des woords. Hij was bovendien ook nog een heel vriendelijke vent. Alle respect voor hem. Kortom tot op heden een goede aankoop gebleken.
FOTO VAN W. JANSEN, MAARSSEN
Reactie of foto toevoegen
“Goed geadviseerd”
Door Peter op zaterdag 30 jan 2021 21
Wij hebben een keuken gekocht en laten installeren door Middelkoop en zijn zeer tevreden. We zijn goed geadviseerd door dhr Middelkoop en de installatie door 2 broers was werkelijk perfect. Alles klopte en tijdens de montage kregen we ook mogelijkheden om dingen nog op onze manier in te vullen. Dat hebben we in het verleden wel eens anders meegemaakt. Ik heb op deze site wel eens een negatieve recensie gegeven over een ander keuken bedrijf maar als het goed is dan vermeld ik dat ook. Ze zijn denk niet de goedkoopste. Maar de kwaliteit was goed en afspraak is afspraak.
Reactie of foto toevoegen
“Beviel goed”
Door Annemarie van den Heuvel op zondag 24 jan 2021 21
Fijn bedrijf waarbij je in goede handen bent. Ik ben goed begeleid en kreeg praktische tips bij het uitzoeken. Bij de uitvoering werd ook goed meegedacht en gecommuniceerd. De service is uitstekend.

Aanvulling ontvangen 25 januari 2021: k heb een keuken, badkamer en toilet gekocht. Zij zijn geleverd en gemonteerd. Dit beviel goed.
Reactie of foto toevoegen
“Een topzaak”
Door Mirella op vrijdag 22 jan 2021 21
Wat een topzaak! Van begin tot eind van het traject kunnen wij alleen maar vol lof spreken over Middelkoop. Van het advies in de winkel, de montage van de badkamer tot de afhandeling. Super! Ze zijn transparant en de communicatie is dit ook. Speciale dank voor Danny (adviseur) en de vakmensen die bij ons thuis zijn geweest.
Reactie of foto toevoegen
“Prima gegaan”
Door G. Meijer op vrijdag 22 jan 2021 21
Heb keuken, badkamer hier gekocht keurig ontvangen en prima volgens afspraak geleverd.
REACTIE VAN GERARD MEIJER
Ook de pvc vloer is inclusief plinten prima afgewerkt. We zijn zeer tevreden.
Reactie of foto toevoegen
“Topprestatie”
Door Theo van den Brink op woensdag 13 jan 2021 21
We hebben onze hele keuken laten ontwerpen en plaatsen door Middelkoop. Het resultaat is een keuken die niet alleen erg mooi is, maar ook heel praktisch. Er is goed en geduldig geluisterd naar onze wensen, creatief meegedacht over oplossingen en goed geadviseerd. Daarnaast is ook de afstemming met onderaannemers door Middelkoop vlekkeloos gedaan. We voelden ons volledig ontzorgd en het hele proces (vloer leggen, verlaagd plafond maken, keuken plaatsen, schilderwerk) is vlekkeloos verlopen. Een topprestatie met een topresultaat. We genieten er dagelijks van.
Reactie of foto toevoegen
“Eigentijdse keuken”
Door N. Dorré op dinsdag 5 jan 2021 21
Vanwege de goede reputatie zijn wij bij Middelkoop terecht gekomen en hebben hier absoluut geen spijt van. We zijn ongelofelijk goed en fijn geholpen en zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat; een eigentijdse keuken die past bij ons jaren dertig-huis en onze manier van koken & leven.
Reactie of foto toevoegen
“Dank”
Door W.J.M. Littel op donderdag 24 dec 2020 20
Goede begeleiding bij het kopen van een toilet, badkamer en keuken. Alles is goed en keurig gemonteerd Bij deze dank.
Reactie of foto toevoegen
“Prima werk geleverd”
Door H. Jochemsen op donderdag 17 dec 2020 20
We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe keuken. Na bezoeken bij drie andere keukenleveranciers, kwamen we terecht bij Middelkoop. Daar werden we vakkundig geadviseerd. Ook de monteurs die zorgden voor plaatsing hebben prima werk geleverd. Na de montage hebben ze alles netjes opgeruimd achtergelaten. Het afval werd de volgende dag opgehaald en daar waren we heel blij mee.
Reactie of foto toevoegen
“Een dikke 10”
Door Fam. Van Meurs op dinsdag 15 dec 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht voor ons nieuwe huis. Deze is vandaag geplaatst en ziet er prachtig uit. Alles tot in de puntjes afgewerkt. Bij het kopen van de keuken hadden wij al een goed gevoel en de mensen die de keuken kwamen plaatsen hebben dit naar onze volle tevredenheid gedaan. Wat ons betreft een dikke 10
Reactie of foto toevoegen
“Prima service”
Door Patrick van Veenendaal op maandag 14 dec 2020 20
Prima service, zowel bij het samenstellen, bestellen, als bij het installeren van de keuken! Denken goed met je mee en geven vakkundig advies.
Reactie of foto toevoegen
“Complete keuken gekocht”
Door Fam. Hazenberg op zaterdag 5 dec 2020 20
We hebben een complete keuken gekocht, goed geïnformeerd en alles is soepel verlopen, vanaf koop tot plaatsing. Wij zijn dan ook erg tevreden!
FOTO VAN CHRISTIËNNE HAZENBERG
Reactie of foto toevoegen
“Erg fijn geholpen”
Door Geert-Jan en Betsy de Kruif op maandag 30 nov 2020 20
Bij Middelkoop een badkamer gekocht. Erg fijn geholpen in de zaak en het is allemaal zeer netjes gerealiseerd. Wij zijn er erg blij mee.
FOTO VAN GEERT-JAN EN BETSY DE KRUIF
Reactie of foto toevoegen
“Eerlijke prijs”
Door Debbie Simons op maandag 30 nov 2020 20
Geen druk om een beslissing te nemen, geen afspraak of mailtje is te veel, vriendelijke benadering, eerlijk advies en eerlijke prijs zonder gezeur
FOTO VAN DEBBIE SIMONS
Reactie of foto toevoegen
“Vriendelijk, Geduldig, Vakkundig, Service gericht”
Door Herbert Voogt op maandag 30 nov 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht bij Middelkoop, je kan meerdere dingen zeggen over dit bedrijf: Vriendelijk, Geduldig, Vakkundig, Service gericht. Dit is onze ervaring met Middelkoop, we hebben ook andere leveranciers gesproken maar deze lieten deze eigenschappen niet zien.

Aanvulling ontvangen 3 november 2020: De keuken is geleverd en staat op zijn plaats, bij de installatie was het blad verkeerd geleverd, er zat een te groot gat in voor de spoelbak, dit is binnen 14 dagen omgeruild, wat ook heel professioneel over kwam is dat er na de installatie een inspectie bezoek gedaan werd of alles naar wens was.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop complete keuken”
Door Marcel ter Wal op zondag 29 nov 2020 20
Vriendelijk personeel, goede service, en netjes opgeleverd. Na een tegenslag is alles netjes opgelost.
Reactie of foto toevoegen
“Echt vakmanschap”
Door Marjolein Thijssen op vrijdag 27 nov 2020 20
Super service en de keuken is zeer zorgvuldig en nauwkeurig geplaatst! En de vloer is ook zeer goed gelegd en zeer precies. Echt vakmanschap met zeer vriendelijke mensen! Chapeau!
Reactie of foto toevoegen
“Toppers”
Door Leen Winter op donderdag 26 nov 2020 20
Verkoper Hans heeft veel tijd besteed aan het advies. Wij hebben Middelkoop 3 x bezocht voor het advies. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en keuken besteld. Montage is eveneens geweldig uitgevoerd door Kees Verhoeks uit Opheusden. Wat een vakman! Na installatie een handleiding ontvangen met daarin instructies voor het aanmelden van de apparatuur bij de fabrikanten voor de garantie. Echt aan alles is gedacht. Medewerkers Middelkoop: jullie zijn toppers.
Reactie of foto toevoegen
“Super tevreden”
Door Adriaan op donderdag 26 nov 2020 20
We hebben onze keuken hier besteld en laten plaatsen. We zijn super tevreden. Er zijn nog wel wat dingen die niet goed zijn, maar die worden binnenkort ook opgelost.
Heel blij!
Reactie of foto toevoegen
“Keuken en WC”
Door Kees van Blokland op donderdag 26 nov 2020 20
We hebben bij Middelkoop keukens een keuken uitgezocht en ook een WC. We zijn vriendelijk en professioneel geholpen door 2 verkopers. Na ongeveer 6 weken is alles geleverd. De volgende dag hebben 2 monteurs de keuken geplaatst en zijn daar 1 dag meebezig geweest. Aan het eind van de dag is alle plastic en karton meegenomen en verder geen troep achtergebleven. De keuken is zeer netjes geplaatst en de qooker, vaatwasmachine, koelkast, afzuigkap en magnetron oven werken uitstekend. We zijn zeer tevreden over Middelkoop keukens in Culemborg.
Reactie of foto toevoegen
“Aankoop van keuken, badkamer en meubel”
Door Fam. Keller op dinsdag 17 nov 2020 20
Nadat wij in 2017 bij de Fa Middelkoop naar volle tevredenheid onze badkamers en keuken hebben laten plaatsen zijn wij begin 2020 wederom voor een meubel voor in mijn vrouw haar praktijk langs geweest. Wij wonen 85 km van Culemborg af maar gezien de perfecte kwaliteit en service hebben wij dat er graag voor over.Wederom prima geholpen en zojuist is alles geplaatst door een kundig monteur. Het eindresultaat is wederom prachtig. Mochten wij in de toekomst nog eens verhuizen dan is er voor ons zonder twijfel maar een adres waar wij ons sanitair en keuken aanschaffen. Ook via deze weg nogmaals hartelijk dank.
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door Fam. Van Straten op maandag 27 jul 2020 20
Na 17 jaar eindelijk een nieuwe keuken. Deze hebben wij bij Middelkoop uitgezocht. We zijn hierbij geweldig geholpen door Guido. Wij hadden een bepaald budget en daar heeft hij zich prima aan gehouden. Ook dacht Guido met ons mee, waardoor de keuken fantastisch mooi is en geheel naar onze zin. Uitstekende service en klantvriendelijkheid en ook onze complimenten aan de monteurs Wil en Jos. Wat een vakmensen en wat was het gezellig op de monteerdag! Ondanks de Coronatijd werkte iedereen gewoon (op afstand) door. Wij genieten heel erg van onze nieuwe keuken!
REACTIE VAN JACO
Beste familie Van Straten, Van wens naar werkelijkheid. Jullie werkelijkheid. Dat is wat wij als Middelkoop team steeds in het oogpunt houden. Jullie geven aan dat het eindresultaat ´fantastisch mooi´ en ´geheel naar uw zin´ is. Fantastisch! Dat geeft ons voldoening, dat is waar wij het als Middelkoop team voor doen. Bedankt voor de fijne samenwerking. Veel gebruiksplezier toegewenst en graag tot ziens in Culemborg. Of dat nu over 17 jaar is of eerder, u bent evenzeer welkom. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Fam. Verhees op woensdag 8 jul 2020 20
Werkelijk iedere medewerker waar wij mee te maken hebben gehad (verkoop, planning, inmeten, plaatsing, after sales) waren betrokken en zeer professionaliteit. En iedereen was goed op de hoogte van de situatie. En telkens weer was alleen het beste goed genoeg. Middelkoop heeft ons ook in de Corona crisis goed geholpen. Wij zijn zeer tevreden en raden iedereen aan om hier een keuken te kopen.
FOTO VAN FAM. VERHEES
Keuken met eiland
REACTIE VAN JACO
Beste familie Verhees, ´Tevreden´ is een woord dat meerdere keren in uw review terugkomt. De Nederlandse Encyclopedie beschrijft het woord ´tevreden´ als ´het gevoel dat je hebt als alles is zoals je het wenst´. Dat is precies wat wij ambiëren. Zo zijn jullie verzekerd van een resultaat naar volle tevredenheid. Zo zijn wij verzekerd van tevreden klanten. Dat is win-win. Het team van Middelkoop Culemborg bedankt jullie hartelijk voor het vertrouwen. Een plezierige gebruikservaring gewenst en graag tot ziens in Culemborg. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Perfect”
Door Leen Winter op donderdag 30 apr 2020 20
Wij hebben bij Middelkoop een nieuwe badkamer gekocht. Hierbij zijn wij geadviseerd door Jan - Willem. De installatie is gedaan door een samenwerkend bedrijf. Het betreft Kees Verhoeks uit opheusden. Het resultaat is fantastisch. Werkelijk verbluffend. Het advies was geweldig. Veel kennis en inzicht. Ook bij het leveren van de spullen is alles perfect gegaan. En dan de installatie: wat een vakman. In nog geen 2 weken was alles gereed. Kortom: als je perfect geadviseerd wilt worden moet je bij Middelkoop zijn.

Aanvulling ontvangen 26 november 2020: Verkoper Hans heeft veel tijd besteed aan het advies. Wij hebben Middelkoop 3 x bezocht voor het advies. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en keuken besteld. Montage is eveneens geweldig uitgevoerd door Kees Verhoeks uit Opheusden. Wat een vakman! Na installatie een handleiding ontvangen met daarin instructies voor het aanmelden van de apparatuur bij de fabrikanten voor de garantie. Echt aan alles is gedacht. Medewerkers Middelkoop: jullie zijn toppers.
FOTO VAN LEEN WINTER
Badkamerresultaat
+ Toon extra foto van Leen Winter
REACTIE VAN JACO
Beste Leen, U gebruikt het woord ´perfect´ zowel in de titel alsook de tekst daaronder. Dat is een mooie conclusie. Hierbij een vijfvoudig bedankt. Allereerst bedankt voor het vertrouwen. Daarnaast bedankt voor het schrijven van deze review. Ten derde dank voor het toevoegen van beide foto´s. Dat waarderen wij. Ten vierde bedankt voor de mooie aanbeveling. Ten slotte bedankt voor de samenwerking aan jullie ´centrum van ontspanning´. Veel gebruiksplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Geen moment spijt”
Door Geraldine Knoop op dinsdag 7 jan 2020 20
Wij hebben de keuken gekocht bij Middelkoop (op aanraden van familie en vrienden) en ook Middelkoop heeft de hele verbouwing van onze keuken gedaan, de stucadoor, de leidingen omleggen en het plaatsen. Echt een flinke verbouwing, maar binnen een strakke tweeënhalve week, was het klaar. Alles strak op elkaar afgestemd, als er ergens iets uitliep werd er weer geregeld dat het weer afgestemd werd en tòch goed kwam, kortom, service van het allerhoogste niveau! De voorzorg, de communicatie, de nazorg, echt fantastisch! We weten het, Middelkoop is kwa prijs misschien niet de allergoedkoopste, maar het is met de service en kwaliteit die ze leveren ook dubbel en dwars waard! Dan is de prijs-kwaliteit-verhouding geweldig! Je krijgt hier geen moment spijt van! Schitterend mooie kwaliteit voor levenslang plezier!
FOTO VAN GERALDINE KNOOP
Erg blij met de keuken
REACTIE VAN JACO
Beste Geraldine, U hebt een prachtige, uitgebreide review geschreven. En ook nog eens een mooie foto eraan toegevoegd. Bedankt. Wij waarderen het dat u hiervoor de tijd hebt genomen. We ambiëren een eerlijke, vakkundige en persoonlijke manier van werken en zijn er blij mee dat jullie dat zo hebben ervaren. Wat leuk dat jullie, op aanraden van familie en vrienden, ons het vertrouwen hebben gegeven. Ook via deze weg, hartelijk dank daarvoor. Om het met een social media term te zeggen: Deze ervaring verdient een like (lees: duimpje omhoog). Namens het Middelkoop team wens ik jullie een plezierige gebruikservaring. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Super blij”
Door Marja Lieverse op dinsdag 7 jan 2020 20
Prima geholpen. Goed geadviseerd voor keuken en badkamer. Prima personeel. Uitstekend gemonteerd. Wij zijn uitermate tevreden. Superblij mee.
REACTIE VAN JACO
Beste Marja, Leuk om uw ervaring te lezen met ons familiebedrijf. Hartelijk dank voor het delen ervan. U geeft aan dat jullie 'super blij' en 'uitermate tevreden' zijn met jullie keuken en badkamer. Fantastisch! Dat geeft ons voldoening, dat is waar wij het als Middelkoop team voor doen. Veel gebruiksplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Geweldig”
Door Niek en Ineke van Bemmel op vrijdag 3 jan 2020 20
Wij hebben een keuken gekocht bij Middelkoop en zijn super goed geholpen en geadviseerd!! Ook de levering en service is super!! Wij zouden Middelkoop zeker aanraden bij familie en vrienden. In 1 woord "Geweldig"
REACTIE VAN JACO
Beste Niek en Ineke, Veel dank voor jullie waarderende woorden. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de gehele gang van zaken en dat het eindresultaat, zoals jullie het omschrijven, ´geweldig´ is. Daar zijn wij zeer content mee. Hartelijk dank voor jullie vertrouwen en een plezierige gebruikservaring toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer mooi geworden”
Door Ingrid Miltenburg en Christiaan Smit op dinsdag 24 dec 2019 19
Keuken gekocht voor ons nieuwbouw huis.Zeer fijn geholpen met het ontwerpen van de keuken, ze nemen alle tijd voor je. Installeren is ook mooi en vakkundig gedaan.
Zeer mooi geworden, wij bevelen Middelkoop zeker aan!
REACTIE VAN JACO
Beste Christiaan en Ingrid, Bedankt voor deze arbeidsvitaminen en voor het vertrouwen. Fijn dat jullie de tijd hebben genomen voor het delen van jullie bevindingen. Leuk om te lezen dat jullie onze werkwijze zo waarderen. Een werkwijze die erop gericht is, dat jullie genieten van het moment in de keuken. Tevens dank voor de mooie aanbeveling. Voor in de toekomst: Veel gebruiksplezier gewenst en graag tot ziens in Culemborg. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Badkamer vloer en keuken”
Door Maria van de cruijs op donderdag 19 dec 2019 19
Badkamer. Helemaal prima. Secuur gewerkt. Perfect afgewerkt. Top Vloer. Ook helemaal prima. Secuur en netjes gewerkt. Plintjes mooi gezet. Geen strubbelingen geweest.
Keuken. Jammer dat het keukenblad niet naar binnen kon. Dit gaf oponthoud en dit had beter gecommuniceerd kunnen worden. Nu heeft het naar mijn idee wat langer geduurd dan nodig was voordat er actie werd ondernomen. Voor de rest is alles keurig gegaan. Kan zeker Middelkoop aanbevelen bij vrienden en kennissen
REACTIE VAN JACO
Beste Maria, Plezierig om te lezen hoe je het werk van de diverse afdelingen hebt ervaren. Je geeft aan dat je de keuken, badkamer en vloer als 'helemaal prima' en 'keurig' ervaart. Fantastisch! Dat geeft ons voldoening, dat is waar wij het als Middelkoop team voor doen. Bedankt voor het schrijven van deze review én het meedenken om onze service ultiem aan te laten sluiten bij jouw behoeften. Wat leuk dat je ons bij vrienden en kennissen aanbeveelt. Ook via deze weg, hartelijk dank daarvoor. Een plezierige gebruikservaring toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door H. van Santen te Meteren op donderdag 12 dec 2019 19
Onze keuken is geleverd door Middelkoop en verleent top service, ook nadat de keuken een aantal jaren geleden geplaatst is.
REACTIE VAN JACO
Beste familie van Santen, Hartelijk dank voor de beknopte en krachtige omschrijving van jullie ervaring. Leuk om te lezen dat de ervaring van een aantal jaar geleden, ook in het heden consistent en actueel is. We ambiëren ook in de toekomst eenzelfde ervaring te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Christel en René op maandag 2 dec 2019 19
Nieuwe keuken gekocht. Goed geholpen en meegedacht en goed uitgevoerd.

Aanvulling ontvangen 3 december 2019: De keuken is inderdaad al geleverd en gemonteerd. De levering is goed verlopen. Een paar kleine dingetjes die aangepast moesten worden, maar bij levering van de veegplint is dit gelijk gedaan. Zeer tevreden hoe Middelkoop te werk gaat.
REACTIE VAN JACO
Beste Christel en René, Bedankt voor de mooie omschrijving van jullie ervaring. Dat waarderen wij. We ambiëren een eerlijke, vakkundige en persoonlijke manier van werken en zijn er blij mee dat jullie dat zo hebben ervaren. Veel gebruiksplezier gewenst en graag tot ziens in Culemborg. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Kundige partij”
Door RG oosterman op zaterdag 2 nov 2019 19
Keuken en vloer gekocht, beide kundig geplaatst/gelegd. Aankoop was uitstekend vwb advies en prijs/kwaliteit
REACTIE VAN JACO
Beste R.G. Oosterman, Mogen wij u hartelijk bedanken? Allereerst voor uw mooie review. Allermeest voor uw vertrouwen. Fijn dat u ons werk zo waardeert. Dat geeft ons voldoening en motivatie. Namens het Middelkoop team wens ik u een plezierige gebruikservaring. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Keukenaankoop”
Door C.H. Benima op donderdag 31 okt 2019 19
Wat een prachtig bedrijf met geweldige mensen en de service was in alle opzichten top.
Met vriendelijke groet, van een zeer tevreden klant.
REACTIE VAN JACO
Beste C.H. Benima, Veel dank voor uw waarderende woorden. Fijn dat u zo tevreden bent over de gehele gang van zaken. Daar zijn wij zeer content mee. Namens het Middelkoop team: Veel gebruiksplezier gewenst met uw keuken. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Perfect gegaan”
Door Fam. Kraaijkamp Culemborg op dinsdag 1 okt 2019 19
Badkamer gekocht. Van eerste gesprek/offerte tot oplevering perfect. Zal Middelkoop zeker aanraden.
REACTIE VAN JACO
Beste familie Kraaijkamp, Jullie gebruiken het woord ´perfect´ zowel in de titel alsook de tekst daaronder. Dat is een mooie conclusie. Bedankt voor jullie vertrouwen. Wat leuk dat jullie ons aanraden. Ook via deze weg, hartelijk dank daarvoor. Het Middelkoop team wenst jullie een plezierige gebruikservaring. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Klant is koning”
Door Ildith Hollander op maandag 30 sep 2019 19
De klant is hier echt KONING. Vanaf het eerste gesprek tot aan de kwaliteitscontrole is er helemaal niks dat niet klopte. Dit bedrijf snapt precies waar klanten blij van worden.
FOTO VAN ILDITH HOLLANDER
Alles klopt
REACTIE VAN JACO
Beste Ildith, 'Alles klopt' is het bijschrift van de foto, die je hebt toegevoegd. Dat is precies wat wij ambiëren. Volledig zijn. Geen half werk, maar maatwerk. Zodat het resultaat volledig aansluit bij je wensen en behoeften. Dat je geniet van je moment in de keuken. Namens het Middelkoop team: Hartelijk dank voor je vertrouwen en voor deze arbeidsvitaminen. Veel gebruiksplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zoals gewenst”
Door c.j.barth op vrijdag 6 sep 2019 19
Een keuken en sanitair gekocht voor 100% tevreden.

Aanvulling ontvangen 9 september 2019: De keuken is geleverd en gemonteerd, we zijn voor 100% tevreden. het is gegaan zo wij het wilde.
REACTIE VAN JACO
Beste familie Barth, Van wens naar werkelijkheid. Jullie werkelijkheid. Dat is wat wij als Middelkoop team steeds in het oogpunt houden. Jullie geven aan dat het eindresultaat ´100% naar tevredenheid´ is. Fantastisch! Dat geeft ons voldoening, dat is waar wij het als Middelkoop team voor doen. Bedankt voor de samenwerking. Een plezierige gebruikservaring gewenst en graag tot ziens in Culemborg! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zekere aanbeveling”
Door B van der Wiel op dinsdag 3 sep 2019 19
Bijzonder goede ervaringen. Gastvrij ontvangen in de showroom, vakkundig geadviseerd door de verkoper. De mooie keuken van prachtige kwaliteit is uitstekend geplaatst door een deskundige monteur, er ontbrak niets aan. Op de afgesproken datum. Zeker aan te bevelen.
REACTIE VAN JACO
Beste familie van der Wiel, Allereerst bedankt voor de mooie review. Leuk om jullie ervaringen te lezen. Allermeest bedankt voor jullie vertrouwen. Fijn dat jullie onze werkwijze zo waarderen en dat alles naar wens is verlopen. Dat geeft ons voldoening en motivatie. Wat leuk dat jullie ons aanraden. Ook via deze weg, hartelijk dank daarvoor. Namens het Middelkoop team: Veel gebruiksplezier gewenst met jullie keuken. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Super”
Door Lydia Kok op woensdag 21 aug 2019 19
Een keuken. Ben zeer tevreden over de bezorging, vooraf en na plaatsing de afwerking en inspectie hiervan. SUPER!! Ik wacht nog op de nalevering van de bestekbak, die er niet bij zat. Maar dat zal zeker goed komen. Ik heb en zal zeker uw bedrijf aan bevelen.
REACTIE VAN JACO
Beste Lydia, Plezierig om te lezen hoe je het werk van de diverse afdelingen hebt ervaren en dat het eindresultaat, zoals je het omschrijft ´SUPER´ is. Daar zijn wij zeer content mee. Tevens dank voor de mooie aanbeveling. Fantastisch. De bestekbak is inmiddels geleverd en daarmee is de keuken compleet. Namens het Middelkoop team: Hartelijk dank voor je vertrouwen en een plezierige gebruikservaring toegewenst. Ben je in de buurt? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Geplaatste keuken”
Door Wim Gerritsen op maandag 19 aug 2019 19
Een mooie keuken gekocht ERG tevreden of kwaliteit en afhandeling
REACTIE VAN JACO
Beste Wim, Hartelijk dank voor de beknopte en krachtige omschrijving van je ervaring. Leuk om te lezen. Fijn dat je zo tevreden bent over de gehele gang van zaken. Veel gebruiksplezier gewenst en graag tot ziens in Culemborg! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“De klant is koning”
Door Barbara Meijer op zondag 11 aug 2019 19
Wij hebben een keuken en badkamer gekocht bij Middelkoop in Culemborg. Beide zijn inmiddels geplaatst en wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en de service van Middelkoop. Alles is netjes gemonteerd en geïnstalleerd, een paar kleine onvolkomendheden werden direct op eigen initiatief opgelost en toen in het toilet de toiletpot ons tegenviel, werd deze kosteloos omgeruild voor een ander model. Inmiddels hebben wij in de keuken een extra kastenwand besteld en ook deze bestelling is weer met alle aandacht samen met ons uitgewerkt en in gang gezet. Wij hebben bij Middelkoop ervaren dat de klant écht koning is!
Reactie of foto toevoegen
“Waardering”
Door Geerlof en Corine Rademaker op woensdag 7 aug 2019 19
Wij hebben een prachtige badkamer gekregen. Alle lof voor de man die het allemaal gesloopt, betegeld en gemonteerd heeft en ook waardering voor het proces van inmeten tot controle. Wij zullen het bedrijf zeker aanbevelen bij anderen.
REACTIE VAN JACO
Beste Geerlof en Corine, Jullie gebruiken het woord ´waardering´ als titel. Dat is een mooie conclusie. Bedankt voor het schrijven van deze referentie. De Nederlandse Encyclopedie beschrijft het woord ´waardering´ als ´besef dat iets of iemand waardevol is´. Die omschrijving geldt wederkerig ook voor jullie. Bedankt dat we samen mochten werken aan jullie ´centrum van ontspanning´. Veel gebruiksplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Dubbel en dwars waard”
Door Hans van Grinsven op vrijdag 2 aug 2019 19
We hebben een badkamer gekocht. Prima advies, duidelijk afbakening van de kosten en mooi ontwerp afgestemd op onze wensen. We moesten wel even wachten want het was erg druk bij de beschikbare vakmensen. Maar het was het wachten dubbel en dwars waard. Wat een verademing. Je hoort allerlei wilde verhalen. Half afbouwen , weinig tijd , slechte service. Niets van dit alles. Er kwamen 2 super vakmensen. Samen hebben ze er een prachtige badkamer van gemaakt. een dikke 9 omdat we als Nederlanders niet gauw een 10 geven.
FOTO VAN HANS VAN GRINSVEN
Dubbele wastafel
REACTIE VAN JACO
Beste Hans, Bedankt voor je waarderende woorden. Fijn dat je de tijd hebt genomen voor het delen van je bevindingen. Tevens dank voor het toevoegen van de foto. Dat waarderen wij. Fijn dat jullie ons werk zo waarderen. Dat geeft ons voldoening en motivatie. Een plezierige gebruikservaring gewenst met, zoals jullie het noemen, ´een prachtige badkamer´. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Keuken zoals gekozen”
Door Gerritsen op vrijdag 2 aug 2019 19
Goede verkoop, prettige monteurs wie voorzichtig en netjes te werk gaan. Problemen worden zo snel mogelijk opgelost. Keuken is geworden zoals we op het plaatje hadden gekozen!
REACTIE VAN JACO
Beste familie Gerritsen, Mogen wij u hartelijk bedanken? Allereerst voor de mooie review. Allermeest voor jullie vertrouwen. Fijn dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat. Het Middelkoop team wenst jullie veel gebruiksplezier. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Neem eens een kijkje”
Door Marjan Coppens-Anneveld op donderdag 18 jul 2019 19
Wij hebben een hoogglans witte keuken gekocht bij Middelkoop. Vanaf het moment van advies tot en met de oplevering zijn wij heel goed begeleid. Het advies is echt geweldig, er wordt goed naar je geluisterd en meegedacht. Ik beveel een ieder aan om eens een kijkje te nemen bij Middelkoop!
REACTIE VAN JACO
Beste Marjan, Bedankt voor het delen van jullie bevindingen. Fijn dat je daarvoor de tijd hebt genomen. Plezierig om te lezen hoe jullie het werk van de diverse afdelingen hebben ervaren. Tevens dank voor de mooie aanbeveling. Fantastisch. Namens het Middelkoop team: Een plezierige gebruikservaring met jullie keuken toegewenst. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Deskundig”
Door Rob de Wit op dinsdag 16 jul 2019 19
Controle uitgevoerd nadat de keuken enige dagen geleden geplaatst is. Deskundig is bekeken of alles naar wens is aangebracht. Een paar kleine zaken moeten door de monteur nog een keer verholpen worden. Wij zijn er zeer tevreden over.
REACTIE VAN JACO
Beste Rob, Hartelijk dank voor de omschrijving van je ervaring. Hierin is het woord ´deskundig´ leidend. Fijn om te lezen dat wat wij uitdragen, ook zo wordt ervaren. Veel gebruiksplezier gewenst. We ambiëren ook in de toekomst eenzelfde ervaring te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Keuken gekocht”
Door Silvia Fens op maandag 15 jul 2019 19
We hebben een keuken gekocht. Zijn fijn geholpen in de showroom, en hebben alle contacten hierna ook als prettig en servicegericht ervaren. Ook een paar kleine dingetjes de niet goed waren, worden serieus opgepakt. we zouden Middelkoop ook zeker bij onze vrienden en familie aanraden.
REACTIE VAN JACO
Beste Silvia, Allereerst bedankt voor de mooie review. Leuk om jullie ervaringen te lezen. Allermeest bedankt voor jullie vertrouwen. Fijn dat jullie onze werkwijze zo waarderen en dat alles naar wens is verlopen. Dat geeft ons voldoening en motivatie. Wat leuk dat jullie ons bij diverse familie en vrienden aanraden. Daar zijn wij zeer content mee. Ook via deze weg, hartelijk dank daarvoor. Namens het Middelkoop team wens ik jullie een plezierige gebruikservaring. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Uitgebreide opdracht”
Door Jolanda rouwen op maandag 15 jul 2019 19
Een keuken, twee badkamers, een aparte toilet, en de plavuizen vloer op de begane grond. Zeer vriendelijke medewerkers en netjes afgewerkt.
REACTIE VAN JACO
Beste Jolanda, Als titel gebruik je de woorden ´uitgebreide opdracht´. Dit mag met recht zo worden genoemd. Hartelijk dank voor het vertrouwen. Tevens bedankt voor de beknopte en krachtige omschrijving van je ervaring. Leuk om te lezen. Het Middelkoop team wenst je veel gebruiksplezier. Graag tot ziens in Culemborg! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Heel erg meegevallen”
Door M. Laros op donderdag 11 jul 2019 19
Wij hebben onze badkamer en toilet laten doen door Middelkoop. We vonden het best wel spannend, want we zijn best kritisch. Maar monteur Arno heeft het geweldig mooi gemaakt, de hele verbouwing is ons heel erg mee gevallen. Er werd keurig gewerkt, na elke werkdag alles netjes achter gelaten en we vonden het heel prettig dat de monteur alles in overleg met ons deed. Helaas waren er verkeerde tegels geleverd, maar gelukkig waren de juiste op voorraad en werden gelijk na het weekend geleverd. De kleine dingen die niet goed waren zijn ook allemaal zeer snel verholpen! Alle eer aan Arno en Danny! Voor ons voorlopig geen verbouwing meer, maar als dat wel aan de orde is, zouden we gelijk naar Middelkoop gaan.
FOTO VAN M. LAROS
Gerealiseerde douche met toilet
REACTIE VAN JACO
Beste M. Laros, Bedankt voor deze arbeidsvitaminen - ik schrijf deze reactie rond het middaguur - en voor het vertrouwen, familie Laros. Fijn dat u de tijd hebt genomen voor het delen van uw bevindingen, want uw mening is voor ons belangrijk. Leuk om te lezen dat jullie onze werkwijze zo waarderen. Een werkwijze die erop gericht is, dat jullie met voldoening een bezoek brengen aan jullie eigen ´centrum van ontspanning´. Voor in de toekomst: Een plezierige gebruikservaring toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Erg tevreden”
Door Fam. Sodaar op maandag 8 jul 2019 19
Met een offerte van een andere keukenzaak op zak en door mond op mond reclame van een bekende wilden wij toch een 2e keukenleverancier bezoeken en dit was firma Middelkoop. Eerst een bezoekje ter kennismaking de week erop met een afspraak en gesprek. Echt nodig om alle opties te vergelijken. Bas de Vries leidde ons met als basis de 1e offerte naar creatieve nieuwe opties waar wij nu erg blij mee zijn. Greeploos werd voor een deel semi-greeploos. De apparatenkast bleef dit wel wat optisch erg mooi is. De plafond wasemkap werd onze Bora inductiekooplaat met afzuiging. Geweldig apparaat wij zouden nu niet anders meer willen. De keuken is zeer netjes geleverd en geïnstalleerd. Onder de Bora bleek in de lade geen dubbele bestek lade te kunnen. Zonder problemen hebben ze toen later dit in de apparatenkast gerealiseerd. Echt top. Helaas heeft de stucadoor minder goed werk geleverd. Dit merkten wij pas na schilderen. Veel ribbels en oneffenheden zaten in het directe zicht. Na raadplegen van een behanger bleek dat alle ribbels en zichtbaarheid van oude vervallen stopcontacten niet onzichtbaar zouden worden na schuren en toegepast renovlies behang. Wij zijn op internet achterwanden van "Bokmerk" .NL tegengekomen. Het klinkt raar het is nu zo strak en gelijk van kleur en structuur dat je de aluminium gecoate plaat niet ziet super mooi dit product. Hij is nu klaar en wij zijn er erg blij mee.
FOTO VAN P.SODAAR
REACTIE VAN JACO
Beste familie Sodaar, Jullie gebruiken de woorden ´erg tevreden´ als titel. Dat is een mooie conclusie. Bedankt voor het schrijven van deze goed beargumenteerde, degelijke referentie. Tevens dank voor het toevoegen van beide foto´s. Dat waarderen wij. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de gehele gang van zaken en dat jullie met het eindresultaat, zoals het in de review wordt beschreven, ´erg blij´ zijn. Het team van Middelkoop Culemborg bedankt jullie hartelijk voor het vertrouwen en wenst jullie veel gebruiksplezier. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zorgvuldig”
Door Pieter Dingemanse op zondag 7 jul 2019 19
keuken gekocht. Degelijke keuken, goed verkoopadvies (ook buiten standaardwensen mee kunnen denken), zorgvuldige inmeting en afhandeling. Vermoedelijk een van de betere in deze regio.
REACTIE VAN JACO
Beste Pieter, Veel dank voor je waarderende woorden. We ambiëren een eerlijke, vakkundige en persoonlijke manier van werken en zijn er blij mee dat je dat zo hebt ervaren. Namens het Middelkoop team: Hartelijk dank voor je vertrouwen en een plezierige gebruikservaring toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Uitstekende communicatie”
Door Anneke Bakker op vrijdag 5 jul 2019 19
Wij hebben een keuken met kookeiland gekocht bij Middelkoop. Toen we begonnen aan het proces, hadden we wel een beetje idee (Pinterest) hoe we het wilden hebben. Eva Hoffman heeft 2 x een ochtend voor ons uitgetrokken en het resultaat is in een woord geweldig! Het geduld en de aandacht waarmee je als klant geholpen hebben wij als bijzonder prettig ervaren. De keuken is precies zo geworden, zoals we gehoopt hadden. De kleur van de kastjes die perfect past bij het DEKTON marmeren blad. Wat Middelkoop bijzonder maakt is de uitstekende communicatie tussen de verschillende afdelingen en de communicatie naar de klant. Ruim op tijd krijg je een mail wanneer de keuken wordt ingemeten. Als de aannemer geweest is, komt er weer iemand kijken of de maten kloppen. Dan krijg je weer ruim op tijd bericht wanneer de keuken geleverd wordt (zeer zorgvuldig verpakt) en wanneer de plaatsing zal gebeuren. Dan nog een inspectie, kleine details worden verbeterd. Dan tot slot de ' inspecteur' die komt voor de eindoplevering.
FOTO VAN ANNEKE BAKKER
Keuken met marmeren blad
+ Toon extra foto van Anneke Bakker
REACTIE VAN JACO
Beste Anneke, Je hebt een prachtige, uitgebreide review geschreven. Wij waarderen het dat je daarvoor de tijd hebt genomen. Erg leuk dat je ook twee foto´s hebt toegevoegd. Plezierig om te lezen hoe jullie het werk van de diverse afdelingen hebben ervaren. Je geeft aan dat het eindresultaat ´geweldig´ is en ´precies zoals gehoopt´. Fantastisch! Dat geeft ons voldoening, dat is waar wij het als Middelkoop team voor doen. Veel gebruiksplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Absolute aanrader”
Door Joël Oosterwijk op vrijdag 7 jun 2019 19
Keurig geholpen door Hans Mulder, enthousiaste kerel met leuke ideën. keurig 100% compleet geleverd. 1 hapje uit de onderkant van het aanrecht blad, hij heeft aangegeven dat dit 100% vervangen wordt, even afwachten maar ook daar het volle vertrouwen in. Interne communicatie mag iets beter (4x contact gehad over de hoogte van het aanrecht blad, 2x moeten inmeten en het lag aan de systemen, altijd wat jammer als klant zijnde om dat te horen). Verder absolute aanrader, Hans, voor onze volgende keuken komen we weer gezellig bij je op de koffie ;)
FOTO VAN JOËL OOSTERWIJK
Hoekkeuken
REACTIE VAN JACO
Beste Joël, Mogen wij je hartelijk bedanken? Allereerst voor je mooie review en bijgevoegde foto. Allermeest voor je vertrouwen. Leuk om jullie ervaringen te lezen met ons familiebedrijf. Fijn dat je ook meedenkt om onze service ultiem aan te laten sluiten bij jullie behoeften. Namens het Middelkoop team wens ik jullie een plezierige gebruikservaring. Graag tot ziens in Culemborg. De koffie staat klaar;) Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Volledige controle”
Door Johan van Kleef op vrijdag 7 jun 2019 19
Voor de tweede keer een keuken bij Middelkoop gekocht en wederom een prima ervaring van ontwerp tot realisatie. Het proces bij Middelkoop is volledig onder controle door vooropname, bovengemiddelde keukenmonteurs en nacontrole.
REACTIE VAN JACO
Beste Johan, Hartelijk dank voor de beknopte en krachtige omschrijving van je ervaring. Leuk om te lezen dat de ervaring van een aantal jaar geleden, ook in het heden consistent en actueel is. We ambiëren ook in de toekomst eenzelfde ervaring te kunnen bieden. Het Middelkoop team wenst u veel gebruiksplezier. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Alfred van Ekeris op maandag 20 mei 2019 19
Wij hebben bij Middelkoop een nieuwe keuken gekocht. Door de verkoper zeer goed geholpen en alles is tot in detail uitgelegd. Tijdens de verkoop een mooie digitale tekening gemaakt met hoe de keuken eruit kwam te zien. Uiteraard is de prijs belangrijk, maar een goede service ook en dat geeft Middelkoop zeker. Van te voren wordt er geen aanbetaling gevraagd. Pas na plaatsing hoef je pas te betalen. Dat maak je maar weinig mee en dan heb je echt vertrouwen in je product en je service. De verkoper bood zelfs aan om ons op weg te helpen met de stoomoven. Even de basis dingen telefonisch doornemen was geen probleem. Al met al zijn wij zeer tevreden en kunnen dit bedrijf bij een ieder aanbevelen.
FOTO VAN ALFRED VAN EKERIS
De nieuwe keuken
REACTIE VAN JACO
Beste Alfred, ´Tevreden´ is een woord dat meerdere keren in je review terugkomt. De Nederlandse Encyclopedie beschrijft het woord ´tevreden´ als ´het gevoel dat je hebt als alles is zoals je het wenst´. Dat is precies wat wij ambiëren. Zo zijn jullie verzekerd van een resultaat naar volle tevredenheid. Zo zijn wij verzekerd van tevreden klanten. Dat is win-win. Het team van Middelkoop Culemborg bedankt jullie hartelijk voor het vertrouwen. Een plezierige gebruikservaring gewenst en graag tot ziens in Culemborg! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Zeer tevreden”
Door Piet & Astrid op maandag 29 apr 2019 19
We hebben een keuken en badkamer gekocht bij Middelkoop. We hebben een goed advies gekregen. Vriendelijk geholpen.Niet opdringerig .De installatie is via Middelkoop door W.Verhoeks gedaan. Ook hiervoor alle lof. Beide hebben goed met ons mee gedacht. Wij zijn zeer tevreden!
REACTIE VAN JACO
Beste Piet & Astrid, U hebt binnen twee productgroepen een ervaring opgedaan. Fantastisch. Veel dank voor het delen van uw bevindingen. Fijn dat u onze werkwijze zo waardeert en dat alles naar wens is verlopen. Voor in de toekomst: Veel gebruiksplezier gewenst. Wellicht tot ziens in Culemborg. De koffie staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Vakkundig”
Door Maurits Groenenberg op dinsdag 9 apr 2019 19
Het gehele traject, ontwerp, bouwkundige voorbereiding en plaatsen van de keuken wordt vakkundig en integraal uitgevoerd
FOTO VAN MAURITS GROENENBERG
Geplaatste keuken
REACTIE VAN JACO
Beste Maurits, De Nederlandse Encyclopedie beschrijft het woord ´integraal´ als ´allesomvattend, geheel, volledig´. Dat is precies wat wij ambiëren. Volledig zijn. Geen half werk, maar maatwerk. Zodat het resultaat volledig aansluit bij je wensen en behoeften. Dat je geniet van je moment in de keuken. Namens het Middelkoop team: Hartelijk dank voor je vertrouwen en een plezierige gebruikservaring toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Netjes”
Door Wendy op maandag 8 apr 2019 19
We hebben een badkamer gekocht. Goed advies. Goed luisteren naar wat de klant wil. Alle tijd om spullen uit te zoeken en ideeën en oplossingen aan te dragen waar nodig. Plaatsen van de badkamer ook heel goed, netjes gewerkt, sneller klaar dan gepland
REACTIE VAN JACO
Beste Wendy, Hartelijk dank voor de beknopte en krachtige omschrijving van je ervaring. Leuk om te lezen. Fijn dat jullie onze werkwijze zo waarderen. Een werkwijze die erop gericht is, dat jullie met voldoening een bezoek brengen aan jullie eigen ´centrum van ontspanning´. Veel gebruiksplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Fantastisch goed bedrijf”
Door S.Sargin op woensdag 20 mrt 2019 19
Keuken met eiland gekocht en op 4 maart geplaatst, met 1 woord een fantastisch bedrijf , goede en deskundige advies , geen hijgende verkopers alles ging zeer vrijblijvend Middelkoop keukens is naar mijn mening een zeer solide bedrijf waarbij de medewerkers er graag hun best doen voor de klant , van de telefonistes tot de keukenmonteur ( Johan ) die zingend en fluitend de montage deed een echte vakman en het werkplezier spatte er vanaf . Ik zou iedereen die een keuken zou willen kopen zeker Middelkoop Keukens aanraden.
FOTO VAN S.SARGIN
Keuken met eiland
REACTIE VAN JACO
Beste S. Sargin, U gebruikt het woord ´fantastisch´ in de titel. Dat woord neem ik over om uw review te betitelen. Fijn dat u zo tevreden bent over de gehele gang van zaken. Daar zijn wij zeer content mee. Erg leuk dat u ook een foto hebt toegevoegd. Het team van Middelkoop Culemborg bedankt u hartelijk voor het vertrouwen en voor deze arbeidsvitaminen. Een plezierige gebruikservaring gewenst en graag tot ziens in Culemborg! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“To the point”
Door John Barneveld op woensdag 20 mrt 2019 19
Wij hebben bij de Fa. Middelkop een Siemaic keuken gekocht met apperatuur van Neff en Bora. Vanaf het begin heeft de verkoper met ons meegedacht v.w.b. de inrichting voor de keuken. De keuken is op tijd bezorgd en netjes geplaatst. Paar minimale dingetjes m.b.t. de oplevering. Een metalen stripje bij de oven zat een deukje in. (binnen week vervangen) monteur had blauw dopje laten zitten in de afvoer van de afwasmachine (in 5 minuten gefixed) Monteur komt nog een keer terug om bepaalde dingen te kitten. Verkoper was niet pushy ofzo... geen gedoe met aanbetalingen of bestellen binnen een week voor akties o.i.d. gewoon..goed, eerlijk, to the point en geweldige aftersale. Ik zou Middelkoop bij iedereen aanbevelen!
FOTO VAN JOHN BARNEVELD
Siematic keuken
REACTIE VAN JACO
Beste John, Bedankt voor het schrijven van deze mooie, degelijke referentie en voor het toevoegen van de foto. Wij waarderen het dat je daarvoor de tijd hebt genomen. Plezierig om te lezen hoe je de aftersales en andere afdelingen hebt ervaren. Om het met een social media term te zeggen: Deze ervaring verdient een like (lees: duimpje omhoog). Voor in de toekomst: Veel gebruiksplezier gewenst met jullie Siematic keuken. Zijn jullie in de buurt? Kom gerust eens langs voor een kopje koffie. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Top service”
Door Ester v drogenbroek op vrijdag 15 mrt 2019 19
We gingen op zoek naar een nieuwe keuken ,ons werd geadviseerd middelkoop in culemborg,via een kennis v ons. Ons eerste ervaring toen we binnenkwamen was super,goede ontvangst,we voelde ons echt welkom gelijk... Dus de keuze was gelijk rond,hier kopen wij onze nieuwe keuken!! Hans Mulder heeft ons ook fantastisch geholpen met ideeen!! Ook toen ze de keuken kwamen plaatsen alles top geregeld!!
Kortom top service voor iedereen bij middelkoop keukens!
FOTO VAN ESTER V DROGENBROEK
Keuken langs de muur
+ Toon extra foto van Ester v drogenbroek
REACTIE VAN JACO
Beste Ester, Mogen wij jullie hartelijk bedanken? Allereerst voor je mooie review en bijgevoegde foto´s. Allermeest voor jullie vertrouwen. Leuk om jullie ervaringen te lezen met ons familiebedrijf. Fijn dat jullie ons werk zo waarderen. Dat geeft ons voldoening en motivatie. Namens het Middelkoop team wens ik jullie een plezierige gebruikservaring. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Super bevallen”
Door Marga op vrijdag 15 mrt 2019 19
Wij hebben een keuken gekocht bij de Middelkoop. Van begin tot het eind. Perfect geholpen. Adriaan van Deij verstaat zijn vak. Denkt mee en is eerlijk. Ook alle lof voor de monteur Wim.. Luisterde echt naar ons en heeft alles keurig geplaatst . Hadden kleine beschadiging maar met controle wordt er gelijk gehandeld en zijnde frontjes opnieuw besteld .. mooie is dat mijn man voor zichzelf werkt en doordat wij super geholpen zijn al zeker 6 fam heeft doorgestuurd om hier een keuken te kopen, wat zij ook gedaan hebben .. Onze oudste zoon heeft net een nieuw huis gekocht en uiteraard ook hier de keuken besteld . Zeker een aanrader voor iedereen. Bedankt hiervoor. Een dikke 10
FOTO VAN MARGA
REACTIE VAN JACO
Beste Marga, Je hebt een prachtige review geschreven. En ook nog eens een mooie foto eraan toegevoegd. Bedankt, dat waarderen wij. We ambiëren een eerlijke, vakkundige en persoonlijke manier van werken en zijn er blij mee dat jullie dat zo hebben ervaren. Wat leuk dat jullie ons aan diverse families en uw zoon hebben aangeraden. Ook via deze weg, hartelijk dank daarvoor. Namens het Middelkoop team wens ik jullie veel gebruiksplezier. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Goed en correct”
Door Fam. van Deelen op maandag 21 jan 2019 19
Wij hebben er een badkamer, douche, toiletten en een keuken met bijkeuken gekocht.
Zoals wij gewend waren en zijn van Middelkoop, zijn wij wederom goed en correct geholpen door een ieder die daar werkt en op zijn gebied is gespecialiseerd. Als je bij Middelkoop vandaan kom ga je altijd met een dikke glimlach naar huis!

Aanvulling ontvangen 22 januari 2019: Ja hoor de bestelling is in goede orde ontvangen en gemonteerd. Dit na volle tevredenheid.
REACTIE VAN JACO
Beste familie van Deelen, Veel dank voor uw waarderende woorden. Zoals u, na een bezoek aan Middelkoop, met een glimlach naar huis gaat, bezorgt úw review het Middelkoop team een glimlach. Van voldoening, wel te verstaan. Wederom hartelijk dank voor jullie vertrouwen en een plezierige gebruikservaring toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Genieten van de keuken”
Door Jos Bakker op vrijdag 4 jan 2019 19
Keuken met inbouwapparatuur, geplaatst door vakkundige mensen. Ik zou de firma Middelkoop zeker aanraden. We zijn van begin tot einde netjes en vakkundig geholpen.
REACTIE VAN JACO
Beste Jos, Bedankt voor het delen van je ervaring. ´Vakkundig´ is een woord dat twee keer in je review terugkomt. Fijn om te lezen dat wat wij uitdragen, ook zo wordt ervaren. Je geeft in de titel aan dat jullie genieten van de keuken. Fantastisch! Dat geeft ons voldoening, dat is waar wij het als Middelkoop team voor doen. Veel gebruiksplezier gewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Eindresultaat is super”
Door P.A.M. Mallens op vrijdag 7 dec 2018 18
Recent een keuken gekocht. Men nam uitgebreid de tijd om alle opties te bekijken, waarbij ook zaken ter tafel kwamen waar we zelf niet eens aan hadden gedacht. Daarbij geen enkele druk ervaren om snel knopen door te hakken. Zeer deskundige adviezen en alle afspraken voor 100% nagekomen. Eindresultaat is super!
REACTIE VAN JACO
Beste familie Mallens, Bedankt voor de mooie omschrijving van jullie ervaring. Dat waarderen wij. We ambiëren een eerlijke, vakkundige en persoonlijke manier van werken en zijn er blij mee dat u dat zo hebt ervaren. Het team van Middelkoop Culemborg bedankt jullie hartelijk voor het vertrouwen en wenst jullie een plezierige gebruikservaring. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Keuken ziet er fantastisch uit”
Door William van Houtert op dinsdag 27 nov 2018 18
Wij hebben enkele maanden geleden onze nieuwe keuken gekocht bij Middelkoop. De adviesgesprekken met Eva hebben wij als erg prettig ervaren. In elke stap van het proces (advies, inmeten, plaatsen) zie je de deskundigheid terug. De keuken is inmiddels geplaatst en ziet er fantastisch uit. Enkele kleine oneffenheden werden direct aangepakt door Middelkoop. Wij zijn ontzettend blij dat we voor Middelkoop gekozen hebben!
REACTIE VAN JACO
Beste William, Veel dank voor je waarderende woorden. Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de gehele gang van zaken en dat het eindresultaat, zoals jullie het omschrijven ´er fantastisch uitziet´. Daar zijn wij zeer content mee. Namens het Middelkoop team: Hartelijk dank voor jullie vertrouwen en veel gebruiksplezier gewenst met jullie keuken. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Goede ervaring”
Door J.Hento op zaterdag 17 nov 2018 18
Wij hebben een keuken, vloer en inbouwkasten gekocht. Goede ervaring. Alles werd bij levering goed op elkaar afgestemd. Deskundige medewerkers zowel in de verkoop als bij de montage.
REACTIE VAN JACO
Beste familie Hento, Om het met een social media term te zeggen: Deze ervaring krijgt een like. U hebt binnen drie van onze vier productgroepen een ervaring opgedaan. Fantastisch. Fijn dat u de tijd hebt genomen om een review te schrijven, want uw mening is voor ons belangrijk. Een plezierige gebruikservaring gewenst, namens het Middelkoop team. Wellicht tot ziens in Culemborg. De koffie staat voor u klaar. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“In één woord fantastisch”
Door Fam. Marck op donderdag 15 nov 2018 18
Wij hebben bij Middelkoop op aanraden van een vriend een keuken gekocht. Vanaf de eerste afspraak tot en met de plaatsing hebben wij één en al lof hoe wij als klant behandeld zijn! in één woord fantastisch en raden iedereen aan die op zoek is naar een keuken, ga maar bij Middelkoop langs want dan kom je in een warm bad.
REACTIE VAN JACO
Beste familie Marck, Bedankt voor deze arbeidsvitaminen en voor het vertrouwen, familie Marck. Fijn dat jullie je ervaring hebben gedeeld. Wat leuk dat jullie vriend ons heeft aangeraden. Wilt u onze dank, ook via deze weg, aan hem doorgeven? Voor in de toekomst: Veel gebruiksplezier gewenst met jullie keuken. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
“Perfect verlopen”
Door W. van Kuilenburg op vrijdag 9 nov 2018 18
Onze keuken hebben we bij Middelkoop gekocht en daarvan hebben we geen seconde spijt van gehad. Het bedrijf kenmerkt zich door vriendelijk, voorkomend en vakkundig personeel, dat je goed adviseert en je niets opdringt en heel goed rekening houdt met je wensen. Het inmeten, leveren en monteren van de keuken verloopt perfect. Ook valt op dat je met het bedrijf heel goed kunt communiceren. Je merkt aan alles dat ze voor hun zaak en producten staan. Kortom, wij raden dit bedrijf van harte bij u aan.
REACTIE VAN JACO
Beste familie van Kuilenburg, U gebruikt het woord ´perfect´ in de titel. Dat woord neem ik over om uw review te betitelen, want het is een perfecte review. Een prettig geschreven, goed beargumenteerde ervaring. Veel dank daarvoor. Namens het Middelkoop team: Een plezierige gebruikservaring met jullie keuken toegewenst. Met vriendelijke groet, Middelkoop Culemborg
Reactie of foto toevoegen
Foto's
Adresgegevens Middelkoop Culemborg B.V.
aCulemborg , Beesdseweg 2, 4104 AW Culemborg, tel 0345 - 51 20 20
Kaart
Website
Overzichtpagina's
Meer bedrijven in Gelderland
Over deze pagina
Het helpcentrum van Qasa bevat uitgebreide informatie over onder meer betrouwbaarheidscontrole, privacybescherming, scorebepaling, wijzigen of intrekken van ervaringen, en wat er gebeurt na het schrijven van een ervaring.